Weave flätor på medium hår


Den vackra flätan från oändligheten är de viktigaste symbolerna för jungfruens skönhet. Tiderna, och med dem hairstylesna, har ändrats för länge sedan, men mode för en fläta passerar inte i många århundraden. Visst är moderna flätor inte alls som vår mormors flätor, men det är det som gör dem intressanta. Dessutom kan vävning göras inte bara för långa strängar utan även för medelstort hår. Vill du lära dig den här konsten? Vi hjälper dig gärna med det här!

Fishtail på medelstort hår

Att väva en flät på medelhår innebär många alternativ. Den klassiska fishtail är en av dem.

 1. Kör strängarna försiktigt med en kam, strö dem med spray eller rent rent vatten och dela dem i två lika delar.
 2. Om så önskas kan du göra en liten bouffant på baksidan av huvudet. Det kommer att lägga till en spit av originalitet och hårvolym.
 3. På varje sida skiljer vi en fin strand och korsar dem ihop.
 4. Vi fortsätter att väva till önskad nivå och knyta spetsen av pigtailen med ett elastiskt band. Vitje kan vara både fri och väldigt tätt. Det beror på hårets utseende.

Fransk pigtail för medelhår tvärtom

Den franska fläkten tvärtom är mycket lik konan, endast strängar i den är vävda inuti.

Steg 1. Separera hårsträngen i frontdelen och dela den i tre identiska delar (i bilden - 1,2,3).

Steg 2. Vi lämnar Strand nr 1 under Strand nr 2 och placera den på Strand nr 3.

Steg 3. På samma sätt trycker vi sträng nr 3 under nr 1 och lägger den på nr 2.

Steg 4. Vi fortsätter vävning enligt schema 2 och 3, varje gång du lägger till en liten order som tas från sidodelen av huvudet.

Steg 5. Fortsätt vävning tills allt hår blir en pigtail.

Steg 6. Vid slutet av processen, dra försiktigt spikeletsna för att ge dem extra volym.

Att fläta den franska fläkten är tvärtom möjlig både på sidorna, diagonalt och jämnt i en cirkel.

Vi rekommenderar också att du gör en flätad band, det visar sig snyggt och väldigt vackert.

Fyrradig pigtail för medellängd

Fyrradig flät på medelhår anses vara ganska komplicerat, men med några få tricks kan du också övervinna denna teknik.

 1. Vi kamma håret noga med en kam, kamma håret tillbaka och dela det i 4 identiska strängar. För enkelhets skyld kallas den högra delen den första, strängen ligger strax bakom den är den andra, den nästföljande - den tredje och den sista - den fjärde.
 2. Med höger hand trycker vi den första strängen under den andra. Sätt med den vänstra handen den tredje strängen ovanpå den första.
 3. Vi trycker den fjärde strängen under den första. Nu ligger hon i mitten av vävning. Vi lägger in andra strängen ovanpå den tredje, fjärde strängen - ovanpå den andra.
 4. På samma sätt lägger vi den första strängen på den andra, den tredje - på den fjärde. Sedan får vi den första strängen ovanpå den tredje, och den tredje lägger på den andra. Vi utför vävning enligt detta schema till önskad längd. Spetsen av grisstången är fixerad med ett gummiband.

Vattenfall av hår

Den romantiska versionen av den franska flätan ser bäst på lockiga trådar. Med denna frisyr kan du gå ut och gå på ett datum med din älskade man.

 1. Tjocka kärnsträngar kam.
 2. I huvudets framsida separerar vi ett litet hår och delar upp det i tre lika strängar.
 3. Vi börjar väva en klassisk spikelet, periodiskt släppa ned den nedre strängen och ersätta den med en ny, tagen från den övre delen av håret.
 4. Vi fortsätter att väva ett vattenfall och flytta till ett annat öra. Fixa spetsen av flätan med en barrette eller ett gummiband.
 5. För flickor med naturligt slät hår, rekommenderar vi att du lockar krullarna med en järn eller krullning.

En annan version av "vattenfallet":

Braid flät i genomsnittlig längd

Flagella kan kallas det enklaste alternativet till komplexa flätor. De kan snabbt fläta sig, även utan mycket erfarenhet av frisyrer.

 1. Kamma försiktigt strängerna och samla dem på kronan i en hög hästs svans.
 2. Dela håret i två identiska strängar.
 3. Vi vrider båda strängarna till höger i form av ett rep. Håll ihop ändarna med händerna och fäst sedan med hjälp av två tunna elastiska band.
 4. Vrid selarna mellan dem i riktning åt vänster och fäst igen med ett elastiskt band.

Klassisk skol frisyr, som kan dekorera inte bara invånarna i skolväggarna, utan också vackra vuxna damer.

Steg 1. Kamma håret och fukt det med vatten eller spray för jämnhet.

Steg 2. Kamma med skarpa tänder gör en avskildhet perfekt från ett öra till det andra.

Steg 3. Dela strängarna nära pannan i tre lika delar.

Steg 4. Vi lägger den vänstra strängen ovanpå mitten och täcker den med rätt sträng - det här är grunden för vår fläta.

Steg 5. Vi fortsätter vävning, ibland vävning lösa strängar, tagna från sidorna, till en pigtail.

Steg 6. Vi når nackens bas och väver en vanlig pigtail. Slå fast det med ett gummiband.

Den grekiska flätningen av flätor på medelhår vävs uteslutande längs kanten av strängarna. Den här frisyren ser väldigt vacker och romantisk ut.

1. Kamma håret på en platt avstånd från pannan till baksidan av huvudet. Vi fixar den högra delen av håret med ett klämma så att håret inte störa ytterligare arbete.

2. Separera den tunna hårsträngen från vänstra templet. Vi delar upp det i tre lika delar.

3. Vi utför vävning moturs. Vid varje korsrörelse väver vi tunna trådar, tagna underifrån, in i flätan. På så sätt når vi motsatt öra delen och knyter spetsen av flätan med ett elastiskt band.

Som ett alternativ kan du nå huvudet, fixa svansen och fläkten på samma sätt på andra sidan. Nu är det bara att väva båda flätorna i en eller fästa dem med studs.

Vid första anblicken är det extremt svårt att utföra en sådan pigtail. Faktum är att allt är mycket lättare.

1. Kamma försiktigt håret och börja väva den franska fläkten tvärtom (inte särskilt tätt).

2. Vi når önskad längd och fäster flätan med ett elastiskt band.

3. Lägg till ett spott av öppet arbete, sträcka varje sträng med en mild rörelse.

4. En openwork fläta kan sättas i ett gäng eller vrids i en luftblomma.

Varje tjej vill vara vacker, önskad, lyxig. Snabb och enkel vävning av olika flätor på medelhår hjälper dig att uppnå ditt mål med en handrörelse.

64 moderna flätor för hår av medellängd: bilder och lektioner

När det gäller snygga frisyrer på medelhår, är de första att komma i åtanke pigtails. De är alla så olika och ursprungliga. Idag finns det mer än 50 olika vävningar, inklusive "spikelet", "fransk flätad", "returrör", "klassisk" etc. Pigtails kan drastiskt förändra ägarens stil och lägger till bilden av femininitet, ljushet och luftighet. Flätor är lämpliga för både tjejer och vuxna kvinnor. De låter dig öppna ditt ansikte till det maximala och betona sin friskhet och skönhet.

innehåll:

Populära flätmönster för tjejer och tjejer

Spit för tjejer utförs i olika tekniker. Idag på Internet hittar du vävlektioner från framstående bloggare och frisörer. Det mest populära alternativet är den franska flätan. Populariteten hos sådan vävning är begriplig. Den är enkel i design och lämplig för vardagligt slitage. Om man tittar på diagrammet kan man se att flätningen väv börjar från toppen av huvudet. Ursprungligen tas tre strängar. Det första steget är väldigt likvärdigt med vävningen av en klassisk flätad flätad fläta. Men i andra etappen kan du märka skillnaderna. Om den klassiska flätan är vävd av tre strängar, så kommer den franska flätan med nya krullar. Det visar sig vara en vacker bild.

Ett annat intressant alternativ är fishtail. Denna fläta ser ovanligt och original ut. Braid det väldigt lätt. För att göra detta måste du göra en låg eller hög svans och dela den i två lika delar. Sedan tas en tunn strand från den ena delen och överförs till mitten, sedan tas en tunn strand från den andra delen och överförs också till mitten. Så du måste fortsätta tills de löper ut av lösa hårsträngar. Spetsen på flätan är fixerad med ett gummiband.

Spit fisk svans

Videohandledning om vävning av fishtail flätor

Favorit frisyren av många unga skönheter är två whelps. Denna frisyr ser snygg och söt ut. De väver på basis av den franska flätan. För att göra detta är håret uppdelat i två delar, avskiljning kan vara jämn eller zigzag. Drakar håller sig väldigt bra, de är inte rädda för någon vind.

Frisyr med två pigtails

Fler och fler flickor föredrar flätor till vanlig styling. Flätor gör det möjligt att uppnå önskad effekt och ge bilden en speciell charm och charm.

Vävning av flätor utförs inte bara på långa men även på kort hår. Tack vare pigtails behöver ägare av kort hår inte lida med daglig styling. Oftast för vävning på kort hår med tekniken "spik". På grund av dess egenskaper ser frisyren ut sig. Särskilt spikelet ser vackert ut på en hårklippt långsträckt böna.

Bob Square med sidled

Pigtails för flickor sidledes

På kort hår är det enklaste att fläta en sida pigtail. Förklara några brister och ta bort lösa strängar hjälper olika tillbehör: stealth, studs eller krabiki.

Den favoritfranska flätan, som kan vävas "inifrån", lämnas inte heller obevakad. Om hårets längd inte räcker, kan du alltid använda de överliggande trådarna. I det här fallet kan du få till dig några frisörsförslag.

Vackra pigtails för tjejer

Livet hacking: Hur man flätade en fashionabel pigtail till sig själv? (foto steg för steg)

Snygga flätor

Långt hår är ett utmärkt material för att skapa mästerverk. Tack vare de långa trådarna kan du fläta flätorna i olika tekniker.

De som vill ge sin bild med originalitet kan fläta korgen. Sådan vävning glädjer med sin elegans av utförande. Den här ovanliga frisyrens ovanliga stil ges av interlacing av trådarna i huvudets övre del, som visuellt liknar en korg.

Ge inte upp sina positioner openwork fläta. Det är ovanligt, men det är enkelt att genomföra. Den väldiga egenskapen att väva är skapandet av ett spetsmönster på håret. Detta resultat erhålls tack vare att tunna slingor faller ur flätan.

Foto frisyrer med moderna flätor

Video lektion: Hur man flätar två fashionabla flätor?

Frisyr med två trendiga pigtails för mediumhår: stegvisa bilder

Weave flätor på medium hår

På medelt hår ser flätorna ut i olika stilar. De senaste åren har boho chic fått stor popularitet. Egenskapen hos flätat frisyr är lätt försumlighet, vilket är det fullständiga motsatsen till snygga och strikta flätor i Hollywoodstil. Denna stil har inga styva ramar, så varje tjej kommer att kunna upprepa det självständigt.

Skapa en graciös bild kommer att hjälpa spettet i den grekiska stilen. Den kan tillverkas med band och andra tillbehör. För ett speciellt tillfälle kan flätan dekoreras med en tiara, tiara eller en vacker kant.

Flätor i stil med "Grand" passar djärva och ljusa tjejer som älskar att vara centrum för uppmärksamhet. Denna frisyr är alltid åtföljd av element av lätt försumlighet. Om vi ​​pratar om en pigtail-fälg, då borde den kombineras med utslagna strängar som är krullade i krullar.

Flätor för medelhår: fotosamling

Hår med pigtails - det mest populära sättet att förvandla bilden och ge den individualitet. Bilder steg för steg hjälper dig att förstå de olika teknikerna för att väva och behärska dem på kort tid.

Frisyrer med flätor 2017 för medelhår - fotoverkstäder

En sådan otrolig popularitet bland det fina könet, som förtjänade frisyrer baserade på flätade flätor, kan förklaras enbart av en sak - det är vackert och enkelt att utföra. För att elegant låta håret behöver vi bara, så att du kan göra hår, hårlängd och lite knack. För att fläta flätan är det tillräckligt att ha medellångt hår, och vi vill visa dig hur vacker det är att visa dig med några exempel.

Frisyr med en scythe och vågigt hår

Det här är ganska enkelt, men samtidigt intressant och ovanlig frisyr för medelstort och långt hår. Det är lätt att repetera! Se vår mästerklass.

 1. För det första är det välvättade och blåstorkade håret krökt med fina krullar med tångar.

2. Fortsätt sedan väva inverterade holländska pigtails. För att göra detta separerar vi två symmetriska strängar från huvudets mitt och delar dem i tre delar.

3. Vi flätade flätorna, växelvis vävde sidosträngarna under mitten och samtidigt tagit ett löst hår från botten.

4. Låt lite hår föras framåt. Vi lägger flätorna under varandra i mitten av baksidan av huvudet och fastnar med hårnålar.

5. Strängen från en grisstång sträcker sig något, vilket ger en shabby effekt. Fixa alla lacker.

Du kan se de vackraste verkstäderna och frisyrerna i vårt avsnitt - Frisyrer i hårstilar.

Frisyr med fransk fläta

Nästa frisyr med vävning flätor på medelhår är en fransk fishtail fläta med en låg bulle på baksidan av huvudet. En detaljerad beskrivning av frisyren, se nedan.

 1. På båda sidor av ansiktet tar vi lock av hår och delar dem i tre delar.
 2. Grisar börjar väva på vanligt sätt, och lägger på mellansträngen ovanifrån, först höger sida och sedan vänster.
 3. Nästa steg är att ansluta mitten och höger sträng utan vänster. Sedan adderar strängen från höger sida, lägg den till vänster.
 4. Gör detsamma med vänstra strängen.
 5. Således flätas flätade till mitten av huvudet, gradvis minskar lutningsvinkeln.
 6. Korsningen mellan höger och vänster flätor fastnar med en barrette.
 7. Återstående lös hår under piggtrådarna, samla gummibandet, rulla det i en bunt och linda det runt sin axel flera gånger, skicka det genom elastikbandet igen.
 8. Spetsarna av håret gömmer sig i en bulle, något tousled. Frisyr redo.

Frisyr med en scythe i form av en krona på medelhår

Och den här frisyren från den franska flätan påminner en krona och det blir som följer.

 1. Vi delar håret i en avskjutning, på den ena sidan tar vi tre små trådar som vi väver på franska sättet, så att sidosträngerna alltid ligger ovanpå mitten.
 2. Hår från ansiktet väver in i den allmänna fläkten, som gradvis leder sin riktning bakom örat.
 3. Vi gör detsamma på andra sidan.
 4. Drag försiktigt strängarna och lägg sedan volymen på dem.
 5. Vid skärningspunkten mellan två flätor fäster vi dem med hårnålar, den ena under den andra, samtidigt som vi släpper lossa strängar ut.

Frisyr med rosett på medelhår

Rosett av flätor - detta namn kan ges till denna frisyr. Hur man skapar den här frisyren:

 1. Vi flätade två franska flätor på båda sidor av huvudet och startade en vävlinje på baksidan av huvudet.
 2. Vi ansluter flätor vid korsningen, och från det återstående håret väver vi en bred, lös flätad fläta.
 3. Vi vrider den i form av en ros under under pigtslagarna. Vi fäster med hårnålar.

Frisyrer med snett fiskstjärna - foto mästarklass

Denna "skola" frisyr är otroligt feminin och är gjord på medelstort hår.

 1. Efter hårböjningen ska du separera hårets del på toppen av huvudet och vrida den på ett sådant sätt att det svagt höjdes ovanför huvudet, fäst med hårnålar.
 2. Ta sedan en hårsträng från mitten av huvudet och fläta den nederländska flätan, runda den radiellt runt toppen av huvudet.
 3. I vävningsprocessen drar du lite hår ut från en pigtail för att ge den en volym.
 4. Det är bättre att göra det omedelbart, och inte när flätan redan är vävd.
 5. Braid exakt samma fläta på andra sidan huvudet och koppla dem båda bakifrån och fäst dem med tvärhårtappar.
 6. Dölj ändarna av flätorna i hårets totala massa.

En annan enkel och original frisyr för medelhår på grundval av en fiskstjärtgris. Vi samlar håret i svansen på toppen och fixar gummibandet. Vi delar upp svansen i två lika delar och väver en fishtail pigtail från dem, kasta små hårsträngar från vänster sida till höger och vice versa. Sträck strängarna så att flätan har ökat 2 gånger.
Ett annat alternativ är att väva en fiskstång längst ner på huvudet. Därefter vrida den tillbaka runt sin axel flera gånger och sticka den.

Lyxig frisyr - "fishtail" från den holländska pigtailen

För att göra det är det nödvändigt, från början av huvudet, att vrida små hårsträngar på båda sidor av mittlinjen. På samma sätt kan du fläta ensidig fläta, starta vävning från sidan avskiljning och dra en vävlinje längs ansiktet ner till axeln på ena sidan. Kosu lägger till en fläta på spetsarna, som fixar i slutet av gummibandet. På grundval av sådan vävning kan du skapa alla ovanstående frisyrer, något som ändrar dem.

Spit för alla smaker: 14 idéer för medelhår

En mängd flätor älskar inte bara tjejer, utan också våg av vuxna tjejer. Beroende på metoden för vävning kan pigtails vara strikta och fasthållna eller slarviga och lekfulla.

På grundval av dem kan du skapa någon frisyr, inklusive kväll och bröllop.

Frisyrer från flätor gör det själv

Flätor kan vara mycket enkla eller extremt bisarra. De är vävda vertikalt eller i zigzags, läggs med en krona runt huvudet, skiftas till ena sidan eller lyfts upp på kronan. Det beror allt på hårets struktur och tjocklek, liksom på värdens preferenser. Fördelarna med denna typ av hår inkluderar:

 1. Lätt att genomföra. Inte nödvändigtvis för att uppnå perfekt noggrannhet, lätt försumlighet i mode idag.
 2. Relevans. En mängd flätor är alltid på mode.
 3. Mångsidighet. Vackra pigtails för medelhår gå till alla, oavsett ålder och hårlängd. På grundval av dem kan du göra frisyrer av någon komplexitet.
 4. Hållbarhet. Korrekt flätat hår varar hela dagen utan att kräva korrigering.

Vackra flätor för medelhår kan flätas hemma med egna händer.

Du måste börja med de enklaste alternativen, och försöker gradvis mer sofistikerade och sofistikerade.

Innan jobbet behöver du

 • tvätta håret
 • Applicera mousse på hår, ta bort överskott av statisk elektricitet;
 • orubbliga strängar räta ut järn;
 • Förbered alla nödvändiga tillbehör: stift, hårnålar, gummiband, dekorativa föremål.

Braid med bangs

Frisyrer med flätor på medelhår kan kompletteras med pärlor. Den är tjock och filmad, läggs på pannan eller tuckad bakom öronen.

Ett av de mest spektakulära alternativen är en krans runt huvudet, kompletterat med en långklapp med en jämn klippning.

Håret är noggrant kammat och rengjorts tillbaka.

Bangsna är separerade och säkrade med en frisörklämma.

Huvuddelen av locken behandlas med en fuktgivande spray. En del av håret vid örat är uppdelat i 3 strängar.

Pletenka utförs runt huvudet, något rör sig på pannan. När man passerar strängarna läggs små hårdelar till toppen av huvudet. Flätad bör vara smidig, men inte för tight. Hon leder till motsatt öra, sedan fortsätter arbetet i näsan. Spetsen på flätan vrids under basen och fastspänd med en stift.

Sammanfattningsvis utfärdar pärlor. Den är noggrant kammad med en kam som fuktas med en fuktgivande spray.

För långa krullar kan böjas med en tunn curling line, men en rak, tjock bang ser också väldigt vacker ut. Fixa styling hjälper lak.

Ett mer ovanligt alternativ - införandet av långa smällar i flätan.

Denna frisyr är lämplig för skola eller institut, strängar ramar vackert ditt ansikte utan att falla över dina ögon.

Långa, sneda snedställda slag passar till sidan.

Hår på den andra sidan av huvudet kastas och knyts ihop.

Mycket låg avskiljning ligger nära örat.

Håret från sidan av bandet är uppdelat i strängar och vävt in i en klassisk spikelet.

Ytterligare krullar går med från toppen av huvudet. Pletenka går vertikalt, de flesta krullarna förblir fria. Spetsen på flätan är bunden med en tunn elastik i hårets färg.

Spotta in Spit

Mycket ovanligt och vackert alternativ. Flätade verkar extremt svårt, men det kan göras på bara 10 minuter.

Hår kammade på sidoförskjutningen.

Vid templet är en bred strand skild och delad i 3 delar.

Vävning av flätor utförs av principen om fransk konus.

Strängar skär, tunna krullar förenar dem på båda sidor av huvudet.

Före varje interlacing tas en tunn strand ut ur flätan och lämnas före arbetet.

När huvudflätan når huvudet, leds den ned lodrätt, spetsen är fast med ett tunt elastiskt band. Efter detta kommer vändningen av tunna trådar. De är vävda i en enkel flät fläta, som placeras ovanpå spikelet. Hårnålar och dubbar behövs inte, båda flätorna håller fast och faller inte ihop.

Det enklaste sättet att lära sig att väva denna spektakulära flätan på video. I det här fallet visar de hur man gör det för en tjej, men för vuxna flickor ser inte sådana flätor ut:

spica

Att väva en flät på medelhår börjar med en klassisk spikelet. Den kan placeras på baksidan av huvudet, flytta till templet.

På framsidan av huvudet är en del av håret separerad och uppdelad i 3 delar. Vid vävning förenas krullarna till huvudfläkten åt höger och vänster. Strängarna ska vara tunna, huvuddelen av håret kvarstår inuti. Efter att ha nått slutet, är flätan bunden med en sladd och gjuten inuti, fästning med stiften.

Det finns också en ryggkon, som är vävd enligt grundplanen, men arbetet börjar från baksidan av huvudet och går till kronan. I den här videon talar vi om vävning av rygspiket och varianter av frisyrer baserade på sådan vävning:

Halvt hår

En variation av den klassiska spikelet.

Braid är placerad på sidan och vid korsningen av strängarna är hår fäst på den på ena sidan av avskiljningen.

Den andra halvan är fri.

Halvhår är speciellt vackert om du väver det på vågiga eller lockiga trådar.

Rak hår kan krullas med curling eller curlers.

Kosa Boho

Alternativ i en trendig avslappnad elegant stil. Kärnan i håret - en kombination av flätor med flytande hår. Strängar väver löst, håret ser lite disheveled ut. Mousse eller spray på grundval av havsvatten hjälper till att ge ditt hår den önskade strukturen.

Håret är åtskilt av en djup sidosöndring. Å ena sidan är en bred sträng avskild, uppdelad i 3 delar och vävd i en fransk fläta. I processen är ett tunt silkesband bundet till trådarna. Efter att spytten är klar, är flätan något sträckt för hand. Och anslut med lösa strängar.

På bilden finns olika versioner av Boho Spit:

Grekisk flätan

Det finns många alternativ för grekiska flätor. Mer detaljer finns här. De ramar vackert huvudet, som liknar en elegant krona. Håret är uppdelat i en djupgående snedställning från pannan till nacken. Å ena sidan är en smal strand separerad.

Pletenka är fri, med sidsträngens anslutning. Spit är i en cirkel och sticker i mitten av kronan. På samma sätt vävas håret på andra sidan. På baksidan av huvudet är pigtapporna anslutna och vridna i en slarvig bunt.

Fransk fläta

Håret kan tillverkas av hår av någon längd och struktur. Det finns ett stort utbud av franska flätningsmöjligheter.

Det är önskvärt att håret klipptes smidigt, det är svårt att ha en flätad hårklippning. Håret är kammade tillbaka, pärlorna är fastsatta med ett klämma.

På framsidan av huvudet är en sträng separerad och uppdelad i 3 delar. Vid vävning av flätor genom varje kors läggs till och med strängar på höger och vänster sida.

Att fläta visade sig vacker, rätt sträng ligger alltid ovanpå mitten. Den färdiga flätan kan lämnas på baksidan eller gömd under flätan, som säkrar klämmorna. Bangen läggs på sin sida eller panna och fixerar formen med lack.

Denna video visar hur du kan fläta franska flätor själv:

Liten drake

En variation av den franska fläkten, som mammor av små tjejer gillar väldigt mycket. Pletenka ligger på baksidan av huvudet eller flyttar till sidan. Skillnaden från den klassiska versionen är att de rätta trådarna, vävda i flätan, passar under den centrala delen.

En pigtail kan göras jämnt, men en snodd drake ser inte mindre intressant ut. Under vävning flyttas arbetet till det ena eller det andra, böjningsvinkeln beror på strängens spänning, som i den här videon:

spotta sele

Enkelt och effektivt alternativ som är lämpligt för vardagligt bruk.

Håret samlas på kronan i en hög svans.

Den är uppdelad i 2 delar.

Båda växlar i form av en bunt, och spolarna ska gå i en riktning.

Ändarna är fixerade med tunna gummiband.

Bältena kommer ihop och vrida i motsatt riktning.

Plait bundet med ett band eller ett gummiband.

Fisk svans

Fiskens svans är nästan densamma som spikelet. Pletenka verkar mycket svårt, men även en tonåring kan klara det. För att uppnå volymen behöver du lätt kamma håret och släta det med en pensel.

Templen är separerade 2 strängar. Krullen är åtskild från höger och placerad till vänster. Samma sträng på vänster sida sker till höger. Arbetet fortsätter tills håret löper ut. Änden är bundet med ett gummiband eller spets.

4-tråds flätor

Mycket effektivt alternativ, lämpligt för bröllop eller fest. Ju tjockare håret är av medium längd, desto mer voluminös och uttrycksfull blir frisyren. Rena krusar behandlas med textureringsmousse, kammas tillbaka och delas in i 4 jämnsträngar.

Den första till höger slås på under den andra. Å andra sidan är den tredje delen överlagrad på den andra, belägen på toppen. Den fjärde strängen tas under den första, den andra placeras ovanpå den första, den tredje - ovanpå den andra.

Vevning fortsätter till önskad längd, håret kan inte spännas för mycket. Fritt flätat flätat ser mycket vackrare ut. Det är bäst att fläta det strikt i mitten av huvudet, den färdiga flätan kan kastas över axeln.

vattenfall

Romantisk kombination av franska flätor och flödande lockar. Pletenka är på den sneda, med strängarna dra inte på, men faller ner, som liknar en vattenstråle.

Arbetet startar från lågsidan och leder diagonalt. Strängar från huvudets övre del går med i flätan, de nedre krullarna förblir fria. Efter vävning kan huvuddelen av håret curl curling.

Bröllop flätor

Modernt bröllopsmode är mycket stödjande för flätorna. Av dem skapar höga styling-bunches, som perfekt kombineras med slöjan. Att göra ett sådant paket är enkelt. Det viktigaste är att försiktigt sträcka håret med tång och behandla med en utjämningskräm.


Ett annat alternativ - håret samlas i en hög svans och flätas in i en enkel flät. Den viks runt basen, är ordentligt fastsatt med dubbar och dekorerad med dekorativa stiften. Slöjan fastnar vid strålens botten.

Flätor för examen

På grund av flätor kan du göra snygga och spektakulära frisyrer, lämpliga för prom. De blandar vackert med öppna klänningar och toppar med spaghettiband.

Rent hår behandlas med mousse, lite kammade vid rötterna och uppsamlas i en hög svans vid kronan. Rullar läggs på båda sidor av basen och säkras med dubbar. Händer från rullar bildar en jämn ring.

Strängar i svansen är uppdelade i flera delar och vävda i enkla flätor, säkra ändarna med tunna gummiband. Rullen vrider flätor, ändarna är vända inåt och säkrad med stiften. Basen på den lummiga knuten kan dekoreras med ett satinband för att matcha klänningen eller en tråd av ljuspärlor.

Frisyrer med vävning på medelhår - en bra lösning för vardagligt slitage och speciella tillfällen. De är lätta att fläta hemma. Det är bättre att börja med de enklaste alternativen, efter flera träningar framför spegeln, kommer resultatet definitivt att glädja dig.

Vackra pigtails för medelhår 2018-2019, bilder, idéer

Vackra frisyrer från flätor har alltid varit populära bland mässan. Utan tvekan är flätans fläta en symbol för skönhet och femininitet, så att du kan visa upp med lyxigt och välskött hår.

Braids frisyrer ser vackra inte bara på långt hår, men också spektakulära flätor frisyrer kan skapas på medellångt hår.

Modiga frisyrer från flätor i 2018-2019 år kan förvandla din stil och utseende, vilket gör bilden mer mild och söt, i vissa fall eller vice versa - mer djärv och ljus.

Trendiga frisyrer med flätad väv på medelhår ger ömhet och ljushet, så att du kan använda dem för att skapa eleganta bilder, inte bara för tjejer, utan också för kvinnor.

Det finns många varianter av pigtails för medelhår - det här är klassiska flätor, liksom hårklippningar från pigtails för medelhår, vattenfall, fiskstjärna, fransk fläta, vävning tvärtom, grekisk fläta för medelhår.

Modiga frisyrer med vävande flätor på medelhår ger hårvolym och viktlöshet, vilket kompletterar inte bara vardagliga bilder utan även lyxiga kvällsbågar med eleganta klänningar och eleganta tillbehör.

Om du vet hur man ska väva flätor erbjuder vi dig de mest originella varianterna av frisyr från flätor till medelhår, annars kan du bli en professionell mästare och hitta inspiration i bilderna som vi presenterade frisyrer från flätor till mellanhår 2018-2019.

Vårt urval presenterar de bästa idéerna för vävning av flätor för medelhår, de vackraste frisyrerna för flätor för medelhår, där bilderna kan hittas i den här översynen.

Snygga flätor för medelhår 2018-2019: Fransk flät

En vacker version av håret med vävning på medelhår - den berömda franska flätan. Denna typ av flätor på medelhår är bra eftersom inte allt hår är vävt, men bara en del av det.

Således är en del av håret vid vävning av franska flädet fri och lös. Fransk fläta är utmärkt för att skapa en uppsättning vackra och fashionabla frisyrer från flätor till medelhår 2018-2019.

Vackra flätor för medelhår 2018-2019: Fishtail

Fiskens svans är en original och mycket ovanlig fläta för medelhår 2018-2019, vilket ser fantastiskt ut på alla bilder. Det här alternativet att väva flätor på medelhår har blivit populärt bland kvinnor av mode och älskare av olika flätor.

Moderna flätor för medelhår 2018-2019: vattenfall på håret

En annan vacker flätvåg på hår av medellängd är frisyrer med ett vattenfall på håret. Frisyrer från fläkten "vattenfall" ger ljus mot håret och hela bilden Denna typ av vävning på det genomsnittliga håret 2018-2019 hjälper dig att skapa en mild och mycket romantisk bild.

Moderigtigt hår från flätor på mediumhår "vattenfall" ser feminin och elegant ut, på grund av att håret från flätorna släpps och inte vävt. Den mest spektakulära vattenfallets frisyr ser på lockigt hår, samtidigt som man skapar en mycket vacker effekt av fallande hårsträngar.

Vävning flätor på medelhår 2018-2019: Grekisk flätan

Trendiga frisyrer från flätor från 2018-2019 representeras också av frisyren "Grekisk flätad", som säkert kommer att glädja mig åt tjejerna för originalitet och nyhet.

Den grekiska flätan är säkert vävd runt ansiktets kant, så att du kan skapa feminina och eleganta frisyrer från flätor från 2018-2019.

Frisyrer med flätor (55 bilder) - Väv för medium och långt hår

Frisyrer med flätor förbryllar fantasi med skönhet och perfektion. Sådana bilder kan användas för alla tillfällen

Frisyrer med flätor överraska med skönhet och originalitet. Från tidig barndom känner flickor pojkens intresse i pigtails, och med ålder blir det bara starkare. Idag finns det många typer av vävning på hår av olika längder. De kommer att ge ljusa färger på vardagar och kommer att dekorera varje fest.

Slående flät från en flätad frisyr med flätor kan komplettera både en avslappnad look och utgöra en del av en kvällsklänning

Frisyrer från flätor gör det själv

Den mest populära vävningen är den klassiska och franska flätan, fiskens svans. Det är de som utgör grunden för frisyrer med en komplex struktur. Den klassiska fläkten är skapad av tre strängar som sammanväxlas växelvis och överlappar varandra.

Tekniken att väva huvudtyperna av flätor:

 • Spikelet är perfekt för kontorsstil och ser naturligt ut med ett träningsdrag. För att fläta den måste du dela håret i 3 strängar och väva som en klassiker, men lägger gradvis till sidhår. För större originalitet fläta spik botten upp.

Grekisk flätan - huvuddelen av någon frisyr i den grekiska stilen

 • Plait är perfekt för alla nybörjare i skapandet av frisyrer. För att göra detta twistas två lika strängar separat i olika riktningar och bildar snäva snören från håret. Att ha vridit dem, med varandra, visar fläkten från 2 strängar ut. Fäst med gummiband eller barrette.
Spit i form av en sele - ett alternativ för dem som just börjat behärska vävteknik
 • Vattenfallet är att efter en vävning, är håret inte fast i flätan, men rinner ner. Resten av håret förblir löst. Komplicerat hår kan väva flera vattenfall.
Stunning vattenfall spytt
 • Fiskstjärt börjar med separationen av tufts av hår från sidorna av tempel. Den högra strängen är korsad med vänster, där en ny är separerad och igen korsad med höger och väv till slutet.
Spetsfisksvans består av tunna trådar
 • Den fyra-trådiga flätan är mer komplex och vackrare än vanligt. För vävning är den första strängen lindad under den andra, den tredje är överlagrad på den första, fjärde under den första, den andra över den tredje och den fjärde över den andra. Vidare vävning fortsätter genom att upprepa de tidigare stegen.
Spid av fyra strängar - ett alternativ för dem som bryter ner stereotyper

Tips! Alla flätor kan omvandlas till en ljus och original del av den externa bilden, och lägger till ett vackert silkesband i trådarna.

Det finns 7 huvudsakliga "geografiska" sorter av vävning flätor: ryska, franska, holländska, tyska, engelska, grekiska och afrikanska. De flesta av dem har ingenting att göra med de länder som gav dem namnet.

 • Russian Spit - den traditionella versionen av vävningen av tre strängar. Det enklaste sättet som används över hela världen av både kvinnor och män.
 • Fransk flätad - vävning med urval av sidosträngar och vävning av dem i huvudflätan. Ger möjlighet att väva med fångsten av nästan allt hår.
 • Den nederländska Spit är den omvända (inverterade) versionen av den franska spiten. Kan också kallas en tysk flätad. Ger en voluminös effekt, särskilt med långa trådar, även på tunt hår.
 • Engelska flätor - vävning av en klassisk tre-spets fläta eller någon annan på tidigare uppsamlade svanshår. Det uppfanns ursprungligen för kvinnliga jockeys som hade svårt att ha på sig en ridhjälm.
 • Den grekiska flätan är en flätad flätad runt hårets kant. Ursprungligen betonade statusen för fria invånare i det antika Grekland, medan slavarna var korta.
 • Afrokosa - vävning tunna flätor över hela området av huvudet med hjälp av speciella fibrer och fixeringsmedel. Initialt hade den rent utnyttjande funktioner på grund av att bo i ett varmt klimat och bristen på regelbunden hårtvätt.

Hårflätan i en fläta kommer att väcka fantasin

Utmärkt framhäver individualiteten hos hostess hårflätan i en fläta. Det ger håret extra volym, så det passar väl för en tjejflicka och innehåller enkel vävning av ytterflätan och franska. Du kan ändra frisyren efter eget gottfinnande och experimentera med andra vävningsmetoder. Kvalificerade hantverkare byter den andra flätan för att byta till en sele, en fyrkantig fläta och andra typer.

Ovanlig frisyr i flätan

För att fläta en dubbel fläta behöver du:

 • Håret är uppdelat i tre identiska strängar, och vävningen av den omvända franska flätan eller spiken "inifrån" börjar.
 • Till 2 strängar läggs en ny till, med villkoret namnet 2a. Väven slutar med en extra sträng längst upp till vänster.
 • En ny sträng av mindre storlek 3a läggs också till i de tre strängarna, vävningen fortsätter och slutar med en liten sträng längst upp till vänster, som i föregående fall.
 • Samma åtgärder måste upprepas tills spettet inte har den önskade längden. Fast elastiskt hår.
 • Den fria strängen 2a som ligger uppe är uppdelad i 3 delar och den omvända flätan är vävd av dem.
 • Strängarna 2b och 3b adderas längs ordningen och vävning fortsätter längs hela hårets längd.
 • Spetsens kanter måste sträckas och slappna av.
 • Säkra de 2 flätorna med ett gummiband och fixa det med lack.

Tips! Hårfibrer i flätat passar ägarna av långt hår. Med en genomsnittlig längd kommer det att förfallna, och på korta hårklipp är det omöjligt alls.

Ursprungliga frisyrer, som kombinerar flera typer av vävning Pärla från spetsfisksvansen, rullar i en gäng Häststång från fläkten-flagellum

Funktioner frisyr vävning flätor

En standard fläta är en klassisk vardaglig version. Men vilken frisyr gör den vacker och bekväm? Kombinationen av flera flätor som utgör en stor komposition, låter dig locka uppmärksamhet hos andra.

Volumetrisk flätfisksvans Volumetrisk flätfisksvans. Steg 1-2 Volumetrisk spettfisksvans. Steg 3-4 Volymetrisk flätfisksvans. Steg 5-6

För ett romantiskt datum kan du fläta ett hjärta. För att göra detta ska du först behandla händerna med en fixeringsgel eller lack. Medel kan du ta bort överflödigt fluff och göra håret smidigt och hanterbart. På sidan av huvudet separeras en sträng och följer den genast. Bottom curl passeras under toppen, skapar en knut och dra. Nästa tunna sträng skapar samma slinga. Under vävningen behöver man inte förlora strängarnas ändar. De kommer att behövas för att bilda hjärtat. Sex knutar å ena sidan är tillräckligt, de är tillfälligt fixerade och utför samma manipulationer på andra sidan. Spetsarna på strängarna är bundna och dekorerade med strass.

Två parallella flätor

Tips! Varje vanlig frisyr kan göras original genom att lägga till den vanligaste vävningen.

Traditionell fläta spikelet Fläta spikelet, förvandlas till en fisk svans

Spit med bangs: funktioner och teknik

Inte så länge sedan blev bangs populär. Det är av flera typer: lång, kort, rak och sned. Flätans mångsidighet möjliggör varje vävning i kombination med pärlor för att se ekologisk och festlig ut.

Braid i stil med boho, flätad från ett smäll Frisyr med rak smäll och en flätfälg

På den långsträckta smällen ser en spit-boho naturligt på sin sida. Tack vare den snäva vävningen erhålls en elegant inredning som gör det möjligt att samla hår och spara på inköp av tillbehör. Resten av håret kan locka och lämna krullar lös. Få en charmig, lite slarvig romantisk bild. Om några klassiska flätor är slumpmässigt vävda i håret kommer det att bli en komplett hippiestil.

Braid och snedställda hängslen

Den nederländska flätan ser imponerande ut på en lång smäll. Den är gjord enligt fransprincipen, endast strängarna är inte placerade på varandra, men löper inuti. Det är nödvändigt att fortsätta processen längs pannan tills smällen slutar, fäst sedan med ett tunt elastiskt band och sticka det bakom örat med ett osynligt eller vackert hårnål.

Fransk fläta

Ovanlig bar frisyr kommer att ge den franska fläkten. För att göra detta ska huvuddelen av håret säkras på baksidan i en bulle eller hästens svans. Då måste du ordna sidosträngarna. Från två sidor är de vävda i en fransk fläta, från och med hårväxten. Då måste flätorna slappna av lite för att få volymen. Avsluta frisyren ska utforma strålen, fixera vävning osynlig. Vid vävning i kombination med svansen, en flät på halsen längs pannans linje, vars ändar kommer att ersätta elastiken med en svans, räcker.

Malvink hår med flätor och raka smällar

Tips! För en förändring rekommenderas det att experimentera med smäll med hjälp av sin styling. Det kan delas in i en rak eller sido avskjutning, vackert knuffad från olika sidor, eller bara kammas upp.

Frisyr för medelhår: fläta bor alltid i trend

Välja en fläta som passar för medelstort hår, du behöver inte begränsa din fantasi. Det beror allt på tålamod och tid som bör ges till skapandet av detta mästerverk.

Frisyr med en scythe på medelhår

Bohemian chic kommer att lägga till en väv av grekiska flätor. De kan placeras i någon riktning, skapa nya former. Om du alternerar snäva flätor och något fluffed, kan du uppnå effekten av liten försumlighet.

Omvänd fransk fläta

I vardagen är de franska flätorna, de så kallade spikeletsna, oumbärliga. De kan stylas för en kvällshändelse. Det är nog att göra en väv i två spikelets. Om man väver en sådan flätan tvärtom kan man skapa formen av en openworkblomma. För det du behöver:

 • Välj sidoseparation på önskad sida.
 • Väva baksidan av spiken tre strängar till slutet och säkra med ett gummiband.
 • Gå tillbaka till början och dra ut håret ur varje sträng.
 • Spetsens ände, vrida den i en spiral, att bilda en blomma och säkra med studs.
Frisyr för medelhår med flätor Frisyr för medelhår med flätor. Steg 1-4 Frisyr för medelhår med flätor. Steg 5-8

Tips! För att förlora hår i kombination med vävning, rekommenderas de att locka på krulljärn och lämna casual ner på axlarna.

Fantastiska flätor för långt hår

Från långt hår kan du experimentera med att väva olika typer. Till exempel kommer bara några minuter att spenderas på en spektakulär grekisk frisyr, men resultatet kommer att glädja varje tjej.

Spit, förbinder i en blomma Bulk fransk flätan, blir en svans - en underbar version av frisyren för långt hår

För en frisyr måste du först binda en spänd svans, som är indelad i 4 lika delar. Av dessa är 4 fria fiskarter vävda. Den första är formad av ringen runt huvudet. Den andra ligger under den första från motsatt sida. Den tredje ligger också nedan i en cirkel. Den fjärde ligger i mitten av blommans form.

Hästsvans med fransk fläta Hästsvans med fransk fläta. Steg 1-2 Horsetail med fransk fläta. Steg 3-4 Horsetail med fransk flätad. Steg 5-6

Om du inte vill dölja längden kan du fläta en lång tredimensionell fläta av 4 eller flera strängar, säkra den med ett gummiband i botten. På välskötta hår ser alla flätor bra ut.

Spyt fisk svans och en blomma från håret Spit fisk svans och en blomma från håret. Steg 1-2 Spotta fiskstjärt och blomma ut ur håret. Steg 3-4 Spotta fiskens svans och blomma ur håret. Steg 5-6 Spett fiskstjärt och blomma ur håret. Steg 7-8

Tips! Efter tvättning av håret borde du inte vara för ivrig vid applicering av fixeringsmedel för hår. Curls blir tyngre och kan se grovt ut från en överproduktion av gel.

Spit-kon på långt hår

Bröllop flätor: vad orsakade populariteten?

Hår med flätor går aldrig ur modet. Vid bröllopet har bruden en chans att visa sin originalitet med olika väv. Naturligtvis är det här bättre att inte göra frisyren själv, för designen kan vara för komplicerad.

Ljusstråle och huvudband - ett utmärkt val för bröllops frisyrer. Eleganta flätor finns ofta i brudar frisyrer

Att betona kvinnlighet och romantik hjälper flätor med sammanvävda blommor. De borde vara i harmoni med bröllopsbuketten och den övergripande stilen på firandet.

Brud med flätfälg

Utan en slöja ser en massa flätor ut spektakulärt. För att skapa behöver du bara lite tålamod. En vacker kant av flera vattenfall och långa inslagna flätor bildar en blomma med skrymmande kronblad. Enkelheten och ömheten ger en magnifik flätning på ena sidan. Bilden av en oskyldig prinsessa kommer att slutföra en snygg liten tiara.

Med en slöja är det inte nödvändigt att göra komplexa konstruktioner av väv. Det räcker med att ge ut ett slag. Du kan fläta ditt hår så att det inte blir disheveled under tyget.

Flera flätade buntar

Tips! För att njuta av firandet behöver du inte dra strängarna i flätor. De stramar huden, och om några timmar kommer bruden att känna sig obehag. Med lite fluffat hår kommer ytterligare volym att visas, och det blir styrka för roligt.

Bröllop frisyr med en scythe på långt hår

Att lägga på final: flätor kommer inte att vara kvar i barndomen

Skolkvällnatt är ihågkommen under en livstid, så allting, inklusive utseende, borde vara perfekt. Frisyren hjälper till att betona alla fördelar med ägaren och locka andra entusiastiska åsikter. Hennes val beror på den övergripande stilen av evenemanget, klänningen och bilden, men vävning ser alltid fördelaktigt ut.

Frisyr för examen från Spit Waterfall - romantiskt och högtidligt

På långt hår kan du själv göra ett hår ut av flera vattenfall. Detta är ett bra alternativ till lös hår, vilket inte kommer att störa, och kommer inte att slits ut för hela festdagen.

Elegant frisyr med ett snedstreck på prom

Elegant fusionsspiral lockar med sin elegans och elegans. De görs snabbt och enkelt. Först måste du kamma håret och vrida strängen på kronan i en bunt på 3 cm. Sedan läggs en sträng på vänster sida till den, och de snodras ihop. I den resulterande hårsträngen läggs nya strängar gradvis från två sidor. Det återstående håret är fast osynligt eller vackert hårnålar.

Tips! För att hålla ditt hår friskt fram till slutet av högtidens dag måste du behandla den med en stark hållfärg. Extra glans kommer att ge vax.

Frisyrer till mellanhår - Topp 10 bästa alternativ med foton

Vad kan vara vackrare än "blont hår till midjan"? Åtminstone tänkte det förut. Centra gick, men dess popularitet har inte gått vilse. Bara i stället för den vanliga vävningen i tre strängar längd till låret, kan du titta på hela konstverket. Det är möjligt att skapa en spektakulär frisyr utan att ens ha långt hår. Braid en spektakulär pigtail på medium hår är inte ett problem. För detta finns intressanta idéer som kommer att tilltala kvinnor och tjejer i olika åldrar.

Enkla alternativ

För att uppnå den mest spektakulära frisyren kan vara, medan du inte har tidigare träning i flätning.

En allmän rekommendation före flätning är att tvätta håret. Påståenden att vävning blir enklare och varar längre på otvättat hår är falskt. Det bästa resultatet uppnås om du tvätta håret och bara torka det utan att använda stylingprodukter. Om håret började splittras är det värt att förbereda sig för att ojämna hår kommer att synas från flätorna (kortare än de andra). Därför, efter vävningens slut sprayas håret med lack, pressar ner de utskjutande håren.

Fransk fläta

Det finns många typer av vävning, men det är franska flätor som är mycket populära bland mästare och nybörjare. Eftersom det finns ungefär ett dussin av dem är vävtekniken annorlunda.

Alternativ 1 "Spikelet"

I folket kallas en sådan frisyr "spikelet". Detta är ett av de tillgängliga alternativen för vävning av flätor på medelhår. Det är också möjligt att fläta det på långt och kort hår. Det ser ovanligt ut på regrown hår efter färgning.

Steg för steg är processen att väva den franska flätan följande:

 1. Efter noggrann kamning, välj en del av håret på toppen av huvudet. Om det finns ett slag, måste du skilja det eller räta det i håret.
 2. Dela det i tre strängar.
 3. Börja väva. Strängen, som ligger till vänster, sätts på mitten, medan den tas i stället för den vänstra. Sätt strängen till höger in i mitten, med den senare tagen istället för den rätta.
 4. Lägg till en sträng medellängd till vänster, väv den. Lägg till samma till höger, väva.
 5. Lägga till en efter en på sidorna, gå ner.
 6. Efter avslutning av väven fortsätter du enkel flätning av flätan. Lämna ett litet tips och bind ett tuggummi.

Alternativ 2 "Fishtail"

Denna fläta kallas också "fishtail".

Processen att väva en scythe skiljer sig praktiskt taget inte från den tidigare versionen, bara vid scenen av vävning små strängar tas från båda sidor. Strängar vävda väldigt snäva.

Alternativ 3 "Spit runt"

Liknande volymflätor är utformade för medelstort eller långt hår. De är mycket moderna, de kan spåra i mitten av huvudet, liksom på sidan, diagonalt.

 1. Välj en del av håret på kronan. Ju mer de tilldelas, (övre delen från öra till öra), desto tjockare blir flätan.
 2. Dela upp i tre lika strängar.
 3. Vi ställer strängen till höger under mitten, lägg vänster upp. Sedan lägger du rätt till vänster. Varje sträng måste vara väl spänd i spytten.
 4. Släpp din vänstra hand så att alla delar av ditt hår står i din rätt. Välj en sträng till vänster, skriv in under mitten, vänstra strängen i en fläta. Så höger hand blir fri. Välj rätt sträng, börja under mitten, höger sträng för att komma in i flätan. Som ett resultat, vilken hand är släppt, från den sidan och välj strängen.
 5. Stäng nacken och låt alla delar av håret ligga i flätan. Då kan du knyta håret i svansen eller docka det till spetsarna. Tie gummi.

Fishtail från svansen

Ser bra ut på tjejer och tjejer med pärlor.

 1. Samla lös hår i svansen. Svansen kan ske antingen på toppen eller på baksidan av huvudet.
 2. Dela svansen i tre delar: mittdelen ska vara störst. De två sidolåsningarna är små.
 3. Väva en klassisk fläta från svansens botten.
 4. Det är bra att dra varje sträng för att se till att mellankanten alltid är större än resten. Annars fungerar inte "fiskens svans".
 5. Efter vävning, binda ett tuggummi.

För en sådan frisyr kan du använda chignon, och om du behöver diversifiera bilden - Kanekalon. Med lockigt hår kommer varje lockigt hår att blåsas upp separat. Före vävning av "fiskens svans" rekommenderas att räta ut varje krull med en järn.

Få spikelets

En av de enklaste, men spektakulära och fashionabla frisyrer - två spikelets. För att göra vackra öron kan du ha hår av vilken längd som helst.

 1. När det är kammat, gör avskiljning från pannan till baksidan av huvudet i mitten av huvudet. Parting kan göras både slät och zigzag.
 2. Samla hår med ett gummiband på ena sidan (för att inte störa). Från den fria sidan, börja väva en fransk fläta på sättet 1 eller 3. Frisuren hos frisyren beror på storleken på de trådar som är vävda.
 3. Efter avslutat vävning å ena sidan fortsätt att väva på den andra.

För speciell originalitet flätas mer spikelets. Eftersom Afro-flätan fortfarande är populär, är det möjligt att fortsätta vävningen av ett stort antal spikelets av dem. Då är det värt att börja väva enligt metod 3, så att ett realistiskt resultat erhålls. Förväxling av trådar diversifierar dreadlocks både i färg och längd. Men det bör tas i åtanke att varje hår ska vara snyggt vävt, annars kommer hårets utseende vara osjämt.

Mer komplexa alternativ

Har lite mer tid än att skapa enkla flätor, kan du göra en mer komplex och unik frisyr.

Openwork flätor

Kvinnliga frisyrer skapas för olika tillfällen. Men det finns de som kommer att bli en universell lösning för alla situationer.

Enkel fransk spetsfläta

Efter att ha behärskat den tredje metoden att väva den franska flätan, kan den varieras. Du kan fläta det själv.

 1. Blanket är ett "motsatt" spett. Väv det så att trådarna inte är täta, enligt tekniken för vävningsmetod nummer 3.
 2. Änden av flätan efter vävning fixar med ett slitgummi band. För att ge spytten ytterligare volym och textur, börja dra strängarna från mitten av spytten och flytta till kanterna. Dragsträngar behöver sakta och jämnt, för att få en snygg look.

Du bör inte börja sträcka från början eller från slutet, för att uppnå en jämn volym med det kommer inte fungera.

På samma sätt gör de två flätor, fördelar håret i två delar.

Spets på elastiska band

Original frisyr som är baserad på elastiska band, lämpliga för olika typer av hår. Om det finns ett tjockt hårhår eller tunt hår, kommer den här frisyren fortfarande att vara fördelaktig. Lämplig för tjejer och unga tjejer. Om så önskas kan du använda en båge eller en vacker hårnål för att dekorera ditt hår.

Till att börja med måste du förbereda från 5 till 10 små gummiband (beroende på hårets längd). Sådana pigtails spår på medium och långt hår. På håret, där det finns en perm, kommer den här frisyren inte att se ut som avsedd. Krullar behöver räta ut strykning, och först då komma till jobbet.

 1. Från templet till templet, välj strängen, säkra den med ett elastiskt band. Nedan väljer du en sträng av samma storlek, bara vid kronan. Säkra med ett gummiband.
 2. Övre strängen är uppdelad i två delar. På botten sänker du tuggummit och bildar ett hål i mitten. Träng två trådar in i det från toppen och vrid dem ut.
 3. Anslut trådarna med ett gummiband. Den nedre svansen är också uppdelad i två strängar, passera genom den resulterande hålen hos de anslutna locken. Fortsätt att väva till tipsen. Säkra med ett gummiband.
 4. Dra strängarna för att skapa texturen.

Grekisk flätan

I naturen är grekerna en mörkhårig nation, så den grekiska flätan ser harmonisk ut om den vävs på brunt eller mörkt blont hår. Ingen speciell styling frisyr behövs inte. Pigtails i grekisk stil kan vävas till medelhår och längre. Korta hårklippningar kommer att medföra mycket olägenheter vid vävning och ger inte önskad effekt.

Ordningarna att väva den grekiska flätan är olika, det är värt att lyfta fram de mest populära.

Alternativ 1

Principen att väva en enkel "pigtail" används.

 1. Från templet till templet skiljs, vilket skiljer hårets främre del från pannan. Resten av håret fästs med clips eller gummiband för att inte störa.
 2. För att börja väva en fläta från rätt tempel: välj tre lås, väv en vanlig fläta med lock av krullar. Guide vävning till motsatt tempel, efter slutet, säkra med ett gummiband.
 3. Det återstående håret kammade, uppdelat i två delar och flätat en enkel två flätor. Säkra med gummiband efter vävning.
 4. Sätt pigspett på baksidan av huvudet i en bulle och vrid spetsarna inåt. Fäst dubbarna.

Alternativ 2

En variation av den franska flätan, där volymen skapas med krullade curling curlers eller curlers.

Spit ser spektakulärt om hårets längd under axelbladet. Om det behövs kan du använda chignon, vilket kommer att öka volymen och längden.

 1. Komba hår, fäst chignon (om nödvändigt). Skruv krullar krullning med skum för styling.
 2. Välj en sträng vid kronan för att skapa en bas för spytten.
 3. Börja väva den franska flätan "över toppen". Håret är inte helt vävt i en fläta och släpper ut locken. För att hålla frisyren används elastiska band för att fixa varje steg.

Braid of harnesses

Genom att göra vävplåtar kan du få ett intressant resultat.

Begreppet vävning skiljer sig inte från den franska flätan bakåt.

 1. Välj en del av håret från tempel till tempel. Dela in i tre strängar.
 2. Börja väva med greppband, placera dem under flätan. Huvuddragen hos sådan vävning är att vrida strängarna i enkla flätor och väva dem sedan i en flät.
 3. Som ett resultat får vi den franska fläkten från selarna. Du kan lämna den i denna form eller släppa strängar. Få volymetrisk och texturerad fläta.

Olika flätor är gjorda av flätor, till exempel gör de sitt hår enligt principen om "fiskens svans".

Varianter av frisyrer där användningen av vävning är tillräckligt för att använda dem för olika tillfällen. Pigtails för medelhår kan flätas på egen hand, bara välj de tillgängliga typerna och njut av en mängd frisyrer.Nästa Artikel
Eteriska oljor för tillväxt, tjocklek och håravfall