Hälsa och Hårvård


Välkommen till webbplatsen om hårets skönhet och hälsa!

Varje tjej vill att hennes hår ska utstråla glans och vitalitet. Idag finns det ett stort utbud av produkter som hjälper till med hårvård: det här är kosmetiska produkter av kända märken och apoteksprodukter och hemprodukter för att stärka, återställa och växa hår. Samtidigt är det viktigt att inte gå vilse i all sin mångfald och att välja en individ, rätt vård. Våra material kommer att berätta hur du gör ditt hår riktigt vackert, silkeslen och hälsosamt.

Vackert hår - friskt hår

Stigen till lyxigt hår är ett permanent jobb. Trots allt, friskt hår som ser vackert ut är inte givet till alla. Många står inför olika problem, bland annat:

 • Torr eller oljig hårbotten (torr eller oljig mjäll);
 • Bräcklighet och förlust;
 • Klåda och irritation
 • Torrt och skadat hår
 • Tufft och styggt hår;
 • Delade hårändar;
 • hyperkeratos;
 • Känslig hårbotten etc.

Att ordentligt ta hand om ditt hår och ge dem en hälsosam glans och strålning, du måste bestämma ett eventuellt problem och välja rätt produkter och behandlingar för vård.

Sätt, medel och procedurer för hårvård

På vår sida hittar du informationsmaterial som hjälper dig att välja inte bara rätt schampo, mask eller hårbalsam, utan också skapa ett helt program för behandling, rehabilitering och hårvård. Kom ihåg att en produkt inte räcker, så du måste sträva efter omfattande vård, som bör innehålla sådana steg och rutiner för att säkerställa korrekt hårvård:

 • nutrition;
 • Mottagande av ett vitaminkomplex för tillväxt och hårstärkning;
 • Noggrann inställning till håret;
 • Korrekt hårtvätt;
 • Urval av vård, beroende på hår och hårbotten;
 • Regelbunden användning av masker och hemlagad hårbalsam;
 • Peeling, massage och aromaterapi för hår.

Vi hoppas verkligen att materialen som presenteras i huvuddelarna av hårvårdsprodukter kommer att bli intressanta och användbara, hjälpa dig att odla hår av önskad längd, göra det friskt, lättsamt och otroligt vackert!

Vackert hår

Rubriken "vackert hår" - alla användbara tips för hårvård: hur man odlar hår, hur man gör det välskämt, tjockt, starkt, långt och hälsosamt, hur man slutar håravfall och stärker håret. Här hittar du också en komplett steg-för-steg guide till att växa friskt hår - följ bloggen nyheterna.

Klicka här för att snabbt se en lista över alla bloggartiklar.

Läs alla artiklar rubrik:

Naturligt hår sköljs hemma: hur och från vad man ska göra?

Hälsningar till min kära nyfikna läsare! Idag ska vi prata om ett av mina favoritämnen, som jag kan prata oändligt. Det här är ett ämne om att ta hand om ditt hår, vilket är viktigt...

Vackert hår på bara några dagar

Varför behöver vi vackert hår?

Hur bra när du har - en magnifik, vacker frisyr!
Snyggt hår kan ses från fjärran. En tjej med vackert hår är försedd med ökad manlig uppmärksamhet och långvariga samtal för bekanta, för det fantastiska håret är ett otroligt attraktivt ögonblick.

Att visa sin attraktivitet, glöm inte att ta hand om ditt hår. Mer än 30% av männen uppmärksammar det först.

Bara en bra frisyr, du kan skapa din egen speciella, minnesvärda bild Men om håret är tråkigt, blekat och bara nej, så är det någon meningslöshet som är meningslös.

Några praktiska hårvårdstips

Jag kommunicerar ofta med stylister, och jag känner förhand om problemen med hår som uppträder hos tjejer och kvinnor, oavsett ålder.

De flesta gör samma misstag, tro att håret är vackert i sig själv och bör inte ses om. Detta är fundamentalt fel, du måste ta hand om ditt hår inte mindre än din hud.

Det är nödvändigt att tvätta håret med varmt vatten: hett i detta fall skadar bara. Och så att de lyser, efter att ha tvättat dem tillräckligt för att skölja med kallt vatten. Denna procedur hjälper till att bibehålla hälsan i ditt hår.

Kamma aldrig håret omedelbart efter tvätt. Kamma helt enkelt tårar rå hår, skada allt du kan.

På kvällen, före sänggåendet, kan du ordna en massage i hårbotten. Inte bara är det användbart för hår, det är också väldigt trevligt att ha en vacker frisyr.

Min vår finner från världen av vackert hår

Vem vill inte hitta ett sådant sätt att ansöka en gång - och sedan varje dag njut av utmärkt hår, strålande styrka och hälsa!

Tyvärr finns det ingen sådan magi. Och alla typer av annonserade innebär att lova en omedelbar och bestående effekt, i själva verket endast hjälp när de används.

Ett bestående resultat är endast möjligt med växtbaserade kosmetika. Att veta detta brukade jag välja hästkrafts kosmetiska linje för mitt hår. Men vårsäsongen, när kroppen återhämtar sig efter vintern och behöver vitaminer, kräver en liten förändring i hårvårdsprogrammet.

Efter noggrann marknadsundersökning tog jag fast på Magic Glance BOTANICA.

Varför väljer jag Magic Glance BOTANICA?

 • för att det är sant Frankrike: varje produkt av denna linje produceras i hemlandet av utsökt vin och män som kan sköna omsorgsfullt;
 • eftersom Magic Glance BOTANICA består uteslutande av naturliga ingredienser - det finns ingen plats för skadlig kemi;
 • för att jag var imponerad av resultaten av officiella kliniska prövningar som visade på den höga effekten av Magic Glance BOTANICA.

Random
artiklar

Produktion av talismaner, amuletter och amuletter från växter: bambu, oliv, hassel, rowan, lönn.

Skorpor. Kvinnors webbplats www.InMoment.ru

Kärlek och förhållande. Kvinnors webbplats www.InMoment.ru

Kvinnors hälsa (kvinnors hälsa) - rätt näring, kost, hälsosam kropp, kvinnors sjukdomar och le.

Vinterorter: var ska man vila på vintern. "Från vinter till vinter" och "från vinter till sommar." Kvinnlig webbplats InMom.

Fasta dagar på juice. Hur man utför och vilka juice som är lämpliga för fasta dagar. Kvinnlig plats I.

10 hemligheter hur man klär sig för att se smalare ut

Egenskaper av äppelcidervinäger för kroppen

Svaghet i kroppen - orsaker och symtom

Grattis på årsdagen av bröllopet. Grattis på ditt bröllopsdag.

Hemsida

Välkommen till vår webbutik.

Vi presenterar endast originala produkter av premium märken för hår, ansikts- och kroppsvård.

Vid valet kommer du att hjälpa professionella rådgivare. Du kan ställa dina frågor i avsnittet "Feedback".

Om bland de märken vi presenterat hittade du inte produkten du behöver, var god skriv i Feedbacken, vi försöker hitta den produkt du behöver.

8 (499) 6774981
8 (812) 4243361

Vackert hår ru

VACKRA HAIR.RF

Allt för skönhet och hälsa av ditt hår

8 (499) 6774981
8 (812) 4243361

Skönhet kommer att rädda världen. Författaren till denna berömda aforism slutade inte lite. Faktum är att skönheten tillsammans med kärleken också reglerar världen. Till skillnad från de flesta män är kvinnor väl medvetna om att skönhet är en härlig snarare än ett inneboende begrepp.

Varje tjej kan överskugga Hollywoods första skönhet. Det viktigaste - att veta hur man gör det och vad man ska använda.

Vi har svar på båda frågorna. Vi presenterar för dig företaget Goldwell, känd som en tillverkare av kosmetika. Vill du förbättra ditt hårs tillstånd? Vill du att de inte bara är vackra, men också hälsosamma? Då stanna med oss.

Brand Goldwell: ett professionellt tillvägagångssätt för varje kvinna

Varför föreslår vi att du köper Goldwell, och inte kosmetika från något annat företag? Faktum är att det tyska varumärket Goldwell tillhör den välkända japanska oro KAO. Förmodligen förstod du fördelarna.

Alla Goldwell-kosmetika är en kombination av tysk kvalitet med en japansk önskan om excellens och utveckling. Perfekt union. När du köper Goldwell shampoo vet du att alla proportioner har observerats, och du använder en innovativ produkt som definitivt är bäst i sin klass.

Det är inte för ingenting att Goldwell, som har varit på marknaden i mer än 60 år, äger det största laboratoriet för kosmetisk forskning i Europa. Det säger mycket.

Låt oss nu diskutera ditt val. Säkert nu vill var och en av er, kära besökare, veta varför du borde stanna hos oss och inte gå vidare på Internet. Det finns flera av dessa skäl och de är ganska viktiga.

Online-butik Goldwell: bara här och bara för dig

För närvarande är Internet en mycket konkurrenskraftig affärsplattform. Men om du vill köpa Goldwell shampoo för att uppskatta högkvalitativa tyska varumärkesprodukter, hitta en annan butik som erbjuder samma förutsättningar som vi skulle vara svåra. Och här är varför:

 • På grund av det faktum att företaget är inriktat på professionella makeupartister och kosmetologer är det svårt att köpa Goldwell. Med oss ​​får du denna möjlighet. Men det här är inte ens huvudsaken.
 • I katalogen på internetbutiken "Vackra hår" erbjuds du endast ORIGINAL produkter, vilket ger exakt den effekt du förväntar dig.
 • Du behöver inte förstå intricacies och nyanser av varje kosmetisk linje. På vår sida kan du få GRATIS och professionell rådgivning.
 • Som kund får du regelbundet intressanta erbjudanden från oss på olika produktnamn. Dessutom ger rabattsystemet dig möjlighet att oftare behaga dig med ett trevligt och användbart tilläggsköp.

Tja, älskvärda kvinnor, nu vet du alla funktioner och fördelar som Goldwell Dualsenses hårvårdslinje, som finns tillgänglig i vår webbutikskatalog, ger dig.

Valet är ditt. Skönheten och hälsan hos ditt hår är nu bokstavligen i dina händer.

leverans

Vår nätbutik levererar över hela Ryssland.

EXPRESS LEVERANS I MOSKVA inom Moskvas ringväg

Leverans i Moskva sker med bud inom 1-2 arbetsdagar från leveransbekräftelsen.

Kostnaden för leverans är 0 rubel med ett ordervärde på mer än 4000 rubel.

Leveranskostnad - 300 rubel för en orderkostnad mindre än 4000 rubel. Kontant betalning till kuriren vid mottagandet av ordern.

EXPRESS LEVERANS I NÄSTA MOSKÖNSYSTEMET (upp till 20 km)

Leverans sker med bud inom 1-2 arbetsdagar efter leveransbekräftelse.

Leverans till andra bosättningar MO kurir - enligt överenskommelse.

Kostnaden för leverans är 0 rubel för ett ordervärde på mer än 6000 rubel.

Fraktkostnad - 400 rubel för en orderkostnad mindre än 6000 rubel. Kontant betalning till kuriren vid mottagandet av ordern.

EXPRESS LEVERANS TILL ST. PETERSBURG

Leverans i S: t Petersburg utförs med bud inom 2 arbetsdagar efter att du skickat order från Moskva.

Kostnaden för leverans är 0 rubel för ett ordervärde på mer än 6000 rubel.

Leveranskostnad - 500 rubel med en orderkostnad mindre än 6000 rubel. Betalning av beställningen kontant till kuriren vid mottagandet av ordern, det finns ingen provision för kontanter vid leverans.

EXPRESS LEVERANS TILL RUSLANDS REGIONER

Leverans sker med bud inom 3-5 arbetsdagar efter att du skickat order från Moskva.

Kostnaden för leverans är 0 rubel för ett ordervärde på mer än 6000 rubel.

Leveranskostnad - 500 rubel med en orderkostnad mindre än 6000 rubel. Kontant betalning till kuriren vid mottagandet av ordern.

GRATIS LEVERANS AV RUSLAND *!

Fri beställning till en kostnad av 7.000 rubel! Kostnaden för leverans per post i Ryssland beror inte på avståndet och kostnaden för din beställning och är endast 500 rubel om ordervärdet är mindre än 7000 rubel!

Kostnaden för att skicka EMS RUSSIAN POST beräknas till priset av EMS.

Efter att du skickat din beställning får du ett spårningsnummer för leverans. Du kan följa leveransprocessen för din order här. Betalning vid mottagande av order.

Betalning sker kontant vid leverans. Vi uppmärksammar att vid betalning av beställningen kontant vid leverans måste du betala provisionen för postordern. Provisionsbeloppet ingår inte i orderpriset och beror på vilken typ av överföring du väljer. Vänligen ange storleken på provisionen på ditt postkontor.

Genom att placera din beställning godkänner du att i händelse av icke-mottagande av order (för att vägra, inte har tid att gå till posten inom en viss period av 30 dagar, etc. lagring) skickas per post Ryssland eller EMS RUSSIAN POST, du kommer att ersätta våra kostnader för att skicka och returnera en order.

EXPRESS LEVERANS EMS RUSSIAN POST

Sändning av order via EMS Russian Post förkortar orderens leveranstid avsevärt, det finns också möjlighet till order-till-dörrleverans (beroende på region).

Efter att du skickat din beställning får du ett spårningsnummer för leverans. Du kan följa leveransprocessen för din order här. Betalning vid mottagande av order

Leverans över hela världen!

Leveranskostnaden är 1000 rubel och beror inte på destinationsland, kostnad och vikt av ordern.

Enligt lagen "För skydd av konsumenträttigheter" ingår parfymer och kosmetiska produkter i förteckningen över icke-livsmedelsprodukter av god kvalitet, inte föremål för retur eller utbyte.

VOLOSLEKAR.RU

Låt ditt hår vara vackert

Hur kan Henna hjälpa till med håravfall?

Pulverkoncentrat som kallas "henna" erhålls genom torkning, pressning och slipning av vegetabiliska råvaror - lavsony...

Hur återställer hårfolliklar hemma utan hjälp av experter?

Hårförlängningar av din typ: de modernaste metoderna

Darsonval hår: Princip för operation, kontraindikationer

Håret faller ut med en glödlampa, vad ska man göra?

NYTT PÅ WEBBPLATSEN

40 slående vackra och lätta frisyrer: foton och video med stegvisa instruktioner

Älskar du att hitta nya sätt att style ditt hår? Vad sägs om coola och enkla frisyrer för varje dag, som snabbt görs med stegvisa instruktioner? Walkthroughs kompletteras med bilder och är lätta att följa. Här är några av de mest kreativa bågarna som görs av dig själv. Cool, eller hur? Och söta flätor och styling för långt och kort hår, och något däremellan. Ändra din vanliga svans och prova något mer...

Styling för medelhår hemma

Den rättvisa kön mer och mer föredragen ges medellängden, den är universell och ser vacker ut. Enkel styling på medelhår hjälper dessutom att betona kvinnlighet och gör det möjligt att göra många olika frisyrer. Hur packar du medelhårt hår med egna händer? Det finns flera hemligheter för styling hemma, så att locken ser välskötta i vardags frisyr. För detta behöver du: på tvättade strängar...

Hur kan du hålla ditt hår rent längre?

Varför blir håret smutsigt och smutsigt så snabbt? Hur kan du hålla ditt hår rent längre? Skönhet och hälsa hos håret bestäms inte bara av så viktiga parametrar som tjocklek och styrka. Lika viktigt är hur håret är preparerat. Rengör, fräsch, spegelglans och samma struktur av håret över hela längden - bestämma signifikanta indikatorer på deras normala skick och skötsel åt dem. Ofta kan du...

Hårfärg: Regler för blandning av färger och färger

Vad är hårfärgning och vad är det för? Numera kommer ingen att bli överraskad av den vanliga färgen på håret, så användningen av flera nyanser anses vara en mode trend. Men valet av toner - det här är en komplex process och kräver viss färdighet, det här är vetenskapens färgmålning. Om färg För att få önskat resultat vid färgning bör du veta grunderna för färgämnen och förstå de kemiska processerna som äger rum...

Kastanjebrun hårfärg: attraktionen av kastanjfärgad hår

Varför föredrar fler kvinnor kastanj till andra färger? Kastanjens hårfärg är i modetrend. Modetrender har länge inte varit "i takt med tiden", men snabbare och längre framåt. Otaliga innovativa metoder för färgning av hår blir alltmer snabb popularitet och takt, och idag med hjälp av moderna material och tekniker kan du få en mångfacetterad färg på...

När ska man klippa håret i december 2017

När ska man klippa håret i december 2017? Håret är ju inte bara en prydnad för varje person utan också, som de ofta säger, ett "verktyg" för att kommunicera med universum, absorberar kosmos energi, skapa ditt eget skyddande biofält - aura. Därför måste produktiv och fördelaktig interaktion med omvärlden till sina krullar behandlas mycket noggrant. Våra förfäder visste det här, så de hade ofta långt hår,...

60 snygga frisyrer för medelstort hår

Den genomsnittliga hårlängden kan sätta några ramar i valet av hår, som vissa av dem kan realiseras endast på långt hår. Men med axellängdshår har du råd med många vackra och intressanta alternativ som inte kommer att förråda sin sanna längd. Relevansen hos hårda frisyrer ökar speciellt under sommarsäsongen, när du vill samla hår och ta bort dem från...

Vackert hår

Vår attraktivitet beror på de fysiologiska egenskaperna. Men inte mindre effekt har hårvård, näring och mer. Du bör inte skylla på natur och kosmetologer för tunt hår och köpa dyra hårprodukter. Först och främst, tänka på näring. Inga medel för hårvård hjälper inte om din kropp är sjuk. Det finns inga perfekta kvinnor, även om bilder av glänsande tidskrifter gör sitt bästa för att bevisa motsatsen. Prata om hur du gör ditt hår vackert.

Vackert hår

Vackert hår och utseende av en person är direkt beroende av kroppens tillstånd, och det förklarar det faktum att allt hår växer annorlunda. Orsaken kan vara i en ålder när hårväxten saktar ner och inga vårdprodukter hjälper. Eller orsaken är undernäring.

Vackert kvinnligt hår är inte bara värdighet och rikedom utan också ett sätt att förföra en man. Hur håller du vackert hår hemma eller gör dem så?

Hårvård

Hårvård är först och främst en riktig shampooing. Innan du tvättar, kamma ditt hår så att näringsämnena som finns i schamponet är jämnt fördelade över hela längden på håret. Tvätta huvudet två gånger, eftersom kosmetiska ämnen (polska, gel, vax etc.) tvättas av först. Experter rekommenderar inte att tvätta håret ofta, men frekvensen av tvätt är väldigt individuell för varje person.

Håret är skört och torrt

Beroende på hårtypen finns det också olika hårvårdsprodukter. Absolut torrt hår händer inte, det är oftast resultatet av felaktig vård. Efter råd från traditionell medicin, gör äggmasker för hår. Om du inte litar på din mormors råd, använd professionella verktyg.

Torrt hår kräver inte bara mat och tvätt, de måste torkas ordentligt. Till exempel, i Japan, tjejer med vackert hår gnuggar sitt hår med siden, tack vare vilket deras hår blir glänsande.

Huvudmassage

Vackert långt hår är ett tecken på en hälsosam hårbotten. Massage för hår och huvud bör varieras. Det finns 3 massage tekniker: tremor, stroking och cirkelrörelser. Börja med de delar av huvudet som ligger i periferin och avsluta på kronan. Rörelsen bör inte vara stark, men inte mild. Storleken på massageområdet bör inte vara mer än 2-3 cm.

Ändra färg

Hårfärg är ett sätt att ändra bilden. För säker färgning använd naturliga färgämnen: Basma, Henna.

Tips 1: Vackert hår

Innan du påbörjar procedurer för att förbättra ditt hår, bestämma deras typ. Normalt hår återspeglar perfekt solljus, det är slätt, välkamrat och praktiseras inte i spetsen. Oljigt hår har en karakteristisk tråkig glans och kan börja hålla ihop samma dag som du tvättar dem. Torrt hår är svårt att kamma och lätt att riva, deras ändar är skurna. Det finns också en blandad typ av hår, som kännetecknas av närvaron av oljiga rötter, men torra tips.

Det enklaste sättet att ta hand om normalt hår. Om du är en lycklig ägare av denna typ, räcker det med att du regelbundet tvätta håret med ditt utvalda medel. Tjockt och hälsosamt normalt hår kräver inte extra försiktighet.

För oljig hårvård används schampon med extrakt av salvia, nässla, calamus, tang, coltsfoot oftast. Dessa substanser normaliserar aktiviteten hos talgkörtlarna. Du kan också använda personligt beredda medicinska buljonger lämpliga för din typ. För att göra detta, häll 5 matskedar Hypericum med kokande vatten och låt det brygga i en halvtimme, och skölj sedan håret med den resulterande agenten.

Torrt hår kräver mild vård. Användning betyder med ett extrakt av kamomill, mint, vetex, lindblommor. Försök att hålla håret från att falla i direkt solljus - använd hattar. För hår av torrtyp är en mask av halv riven avokado blandad med ett ägg lämplig. Glöm inte att använda balm som ger näring och fuktar hårstrukturen.

Ägare av den blandade typen brukar använda schampon som är lämpliga för oljig hårtyp. När du applicerar produkten, gnugga försiktigt shampoo i hårrots och hårbotten, och efter tvätt, borsta spetsarna med en närande balm. Innan du tvättar huvudet är det önskvärt att göra en mask. Blanda en matsked kalk, nässla och kamille, för att bereda den, häll kokande vatten över örterna och lämna i en halvtimme. Efter påfrestning, lägg till buljong smulat svart bröd och applicera på hår.

Tips 2: Vackert hår utan mjäll

 • - castor eller burdock olja
 • - äggula
 • - honung.

Tips 3: Vackert hår: älska dem och de kommer att återfå

Förutom det speciella annonserade sättet att skydda håret och hårbotten finns grundläggande regler för elementär vård av dem.

1. Börja med att tvätta huvudet. Det är nödvändigt att tvätta huvudet med varmt, jämnt, kallt vatten och applicera skummet på huden och tvätta endast hårbotten. Håret själv bör inte gnidas, så de är dåligt skadade. Skum som strömmar genom håret kommer att räcka för att tvätta håret.

2. Var noga med att använda masker eller hårbalsam.
Masker appliceras i hårbotten, som regel mindre ofta på håret. Balsams och balsam appliceras endast på tips och längd på håret, 5-10 cm från rötterna.

3. Torka är bättre på ett naturligt sätt, eller använd mjuka hårtorkar med kallt luftflöde.

4. Kamma inte vått hår. Aldrig. Det gör ont på dem mycket. Endast torrt hår ska kamma, och det är önskvärt om håret är torrt, tjockt, lockigt, applicera outplånliga sprayer eller bättre hårkrämer. De tillämpas också bara på tipsen.

4,1. Det är bättre att föredra kamar av naturliga borst eller trä.

5. Skydda håret på vintern från frost och på sommaren från den brännande solen. Det är inte nödvändigt att gå i en tjugo grader frost utan ett lock, eller släpp ut (långt hår) utanför locket. Skönheten måste skyddas under den varma säsongen.

6. Balanserad näring. I kosten är obligatoriska: frukt, grönsaker, spannmål, sura mjölkprodukter, proteiner. På vintern och våren är det bra att dricka vitaminer. De kommer att stärka immunförsvaret och håret mättas med nödvändiga spårämnen.

7. Klipp tipsen ofta. Många tjejer i en önskan att växa långt hår försummar att skära hårets tips. Ja, håret växer tillbaka länge. Men som regel är det sällan hälsosamt längs hela längden, och du måste inte klippa mer än 2 cm, men mycket mer. Det är bättre att ta bort delade ändar i tid, det har ingen stark effekt på längden (1 cm på 3-4 månader). Flickor med oförskämt hår är en otrevlig syn, för Det är bättre att ha kort eller medium hårlängd, men vacker.

8. Färg håret, helst färska färgämnen. Och anhängare av naturprodukter har länge funnit färgämnen inte bara ofarliga, men också användbara.

9. Mindre användning av curling irons, curlers, straighteners. Och om du gör det, då bara på torrt hår.

10. Kärlek och uppmärksamma ditt hår.

Frisyrer, hårklipp och hårvård - Voloskova.ru

Håravfall är ett av de vanligaste problemen hos alla kvinnor, som de försöker lösa, inklusive att tillgripa vitaminkomplex för hår. Men vilken man ska välja? Ranking av de bästa håret vitaminerna i den här artikeln.

Många kvinnor i vård av deras hår föredrar naturkosmetik. En av de väletablerade positiva sidorna innebär att vårda håret är eteriska oljor.

Hårmaskar

Jäst för hår. Yeast Hair Masks

frisyrer

Coloring Air Touch är en modern, mild färgteknik som låter dig skapa fantastiska nyanser på ditt hår utan att skada håret. Vi kommer att förstå teknikens väsen och dess fördelar.

Lebels lycka till hår är ett effektivt förfarande för restaurering och behandling av hår. Komplexet av terapeutiska medel består av 7 komponenter som bör appliceras i en specifik sekvens. Detaljer inuti!

Kefir för hår är en användbar och näringsrik produkt för hår. Det hjälper till att återställa hårglans, elasticitet och hälsa. Förhindrar håravfall och brott. Allt om fördelarna med kefir, kommer du att lära dig i den här artikeln.

Ombre på mörkt hår - har blivit en av de mest populära färgningsteknikerna. Det ser inte bara bra ut, men har också många variationer!Nästa Artikel
Hur man slutar håravfall hemma?