Färg för ljusbrunt hår utan yellowness


Idealiska, blonda lockar, jämn färg över hela längden, drömmar om att se varje brunett efter lätta. Resultatet visar sig emellertid inte alls på vad som var tänkt, och den gula, med röda toner vid rötterna, strängar bara förstöra humöret. Detta beror på det faktum att i strävan efter en dröm, missar flickor invecklingarna i proceduren, väljer fel färgningsteknik eller använder färgämnen av låg kvalitet. Hur man undviker dessa misstag, och vilken färg som tänder håret utan yellowness och chagrin, läs vidare.

Vi studerar orsakerna till "yellowed" curls

Det enklaste sättet att uppnå vitt hår utan gula och röda nyanser är att följa reglerna, färgämnenas subtilitet och användningen av ytterligare åtgärder för att förhindra att det uppstår fula defekter.

Tänk på de största misstag som tjejer gör när de lysar håret som hotar fula nyanser:

 • De förbiser persistensfaktorn hos det naturliga pigmentet - i flickor med mörka eller kastanjkrullar är det naturliga pigmentet mycket hållbart. För att klara av den här faktorn rekommenderar kosmetologer förblekning, och använd endast färgkompositionen för önskad nyans;
 • Icke-professionell färg av dålig kvalitet används för att ändra färg - om du inte har tillräckligt med erfarenhet av att välja färgämne, lita på proffs och färgämnen. Det perfekta resultatet kommer att bidra till att uppnå ett speciellt ljusande hårfärg utan yellowness;
 • brist på kompetens och kunskap om förfarandet - spara pengar på professionell förtydligande "driver" tjejer till självständig hemfärgning. Brott mot tekniken att förbereda och applicera färgämnet på krullarna, tvätta bort produkten från håret förr eller senare än den tid som krävs, kan påverka resultatet negativt
 • sköljer krullarna med rinnande vatten - kranvatten innehåller olika föroreningar, salter och rost också. Det är de som ger en obehaglig gul nyans till de klarade strängarna;
 • amning, graviditet och menstruation är en annan orsak som kan påverka resultatet av omvandling. Hormonförstörningar orsakar ibland utseende av helt oväntade nyanser, så under sådana perioder är det bättre att skjuta upp hårfärgningen.
 • färgkompositionskonflikter - detta gäller tidigare målade trådar. Separata produkter kan inte kombineras (till exempel henna och vanlig färg), deras konflikt uttrycks även med en grön eller lila nyans. Var uppmärksam på funktionerna i lätta hår efter henna.

Rådet. Om du bestämmer dig för att förändras dramatiskt och färgar ditt blonda hår, rekommenderar vi att du bara kontaktar professionella. Oberoende hemfärgning kan leda till störningar och orsaka stor skada på lock.

Bra färgtips

Hur man lättar håret utan yellowness, kommer att hjälpa enkla och effektiva tips från ledande färgämnen:

 • Om du vill behålla skönhetens skönhet och styrka, måla du dem med en professionell, och inte dig själv.
 • Skadade och försvagade lockar innan kardinal färgförändringar behöver läka, stärka. För att göra detta, spendera en månad av behandling med naturliga närande eller fuktgivande masker, balm. De splittrade ändarna är bättre att skära av.
 • Tvätta inte håret i flera dagar (minst två eller tre) före färgning.
 • Färgstrukturen förbereder sig direkt före teckning men inte i förväg.
 • Blanda färg med oxid, var försiktig med att det inte finns några klumpar. På grund av dem kommer separata ljuspunkter att visas på håret.
 • Färgprodukten appliceras först på occipitalområdet, senare på sidodelarna och slutligen på området nära ansiktet. Detta förfarande säkerställer enhetlig färgning.
 • Färgmedlets uppehållstid detekteras efter den senaste applikationen.
 • Kompositionen för färgning appliceras jämt och rikligt utan att spara.
 • Vid tvättning av färgkompositionen med trådar, använd en speciell schampo och balsam. De kommer att hålla nyans lite längre.
 • Skölj huvudet med endast renat, mineral- eller citronvatten. För att göra citron skölj utspätt 1 tsk. citronsaft i vatten och skölj håret.
 • För att eliminera en ljusgul överflöde, använd skuggning-gul-gul shampoo. De är vanligtvis lila, blå, silver eller pärlfärg. Observera att dessa är koncentrerade lösningar. De måste spädas ut med det vanliga schamponet enligt de angivna instruktionerna, för att inte bli en tjej med lila eller grå trådar.

Foto före och efter

Välja färg rätt

Bra blond hårfärg utan yellowness är hälften av framgången med färgning. När du väljer det är det viktigt att ta hänsyn till recensioner från proffs och konsumenter, noggrant studera kompositionen och handlingsprincipen, i vilka fall det är lämpligt och där det inte är. En detaljerad analys av sättet för färgning är obligatoriskt. Det handlar i slumpmässigt här är fylligt för ditt hårs hälsa.

Hur man lättar håret utan yellowness är ett av de viktiga frågorna i processen att göra en brunett till en blondin. Kosmetiska företag utökade färgutbudet något och tog hänsyn till konsumenternas önskemål. Färgkompositioner av konsistensen är uppdelade i följande grupper:

 • pulverfärger - perfekt lätta det naturligt resistenta pigmentet, agera något aggressivt, därför torkar de ut krullarna;
 • grädde - ha en bekväm konsistens att applicera, strängar är välfärgade och verktyget sprids inte.
 • olja - de mest skonsamma färgämnena, de innehåller inte ammoniak och fördelas enkelt ut längs hela längden på locken.

När du väljer en produkt för målning, var uppmärksam på kompositionen. Ge din inställning till mjuka färger som inte innehåller ammoniak eller väteperoxid. Men sådana produkter kommer inte att ge en dramatisk förtydligande, bara 1-2 toner.

Mörkt och hårt hår kommer att kräva starka färger. De kan innehålla ammoniak eller väteperoxid, men var försiktig så att du inte väljer för hög procent av dem för att inte brinna håret. Det är bättre att ge predpiseniyu lysande hårpasta.

För att mildra verkan av färgämnet tillsätts naturliga oljor och växtekstrakter till färgämnena. De närmar sig, förstärker, fuktar svaga krullar och delvis neutraliserar skador som orsakas av den kemiska kompositionen.

Rådet. Innan färgning av håret utan gulting, utför ett allergitest på den valda agenten. Använd inte kompositionen för målning, om irritation uppträder på det behandlade området, blir huden röd och kliande eller du känner en stark brännande känsla.

Granskning av de bästa clarifiersfärgen

Professionella colorists delade sina hemligheter om hur man tänder håret utan yellowness och rekommenderar att du använder sådana produkter:

 • Garnier Color Sensation - löser tillräckligt med problemet med att färga håret utan yellowness. Djup och bestående färg, naturlig glans och naturlighet garanteras av Garnier. Produktens sammansättning innefattar blommoljor, som ger jämnhet och silkighet hos varje hår. Färg för att lätta hår utan yellowness har en krämig konsistens, det är lätt att distribuera till locken, och 25 nyanser hjälper till att göra det perfekta valet för alla finsmakare av skönhet.
 • Garnier Olia är en fantastisk färg som inte innehåller ammoniak, därför fungerar den försiktigt och utan förlust. 60% betyder fylld med blommiga oljor, det är enkelt och jämnt applicerat, sprider inte, och viktigast av allt, bryr sig otroligt om lockar. 24 olika nyanser, varav 8 är blonda. Verktyget är utformat för dem som är rädda för att skada krullarna, men vill ändra den naturliga färgen.
 • L'Oreal Preference les Blondissimes - lysande gulfärgat hårfärg. Ger en mjuk transformation och super hållbart resultat. Creamfärg appliceras utan problem, droppar inte och sprids inte, och resultatet är identiskt med det som anges på produktens omslag. Verktyget brinner inte den känsliga hårbotten, det finns ingen obehaglig lukt - i ett ord kommer omvandlingen att lämna bara trevliga intryck.
 • Schwarzkopf Blonde Ultime - extra ljusare garanterar en färgförändring på upp till 8 toner. Creamfärgning med effekten mot gula överflöd, torkar inte håret, bibehåller sin naturliga jämnhet och mjukhet.
 • Line Syoss brighteners - beprövad färg för att lätta håret utan yellowness. Den unika formeln garanterar 8 nivåer av professionell ljusstyrka, en hälsosam utseende av hår och en kristallblond. Detta är en bekväm lösning på frågan om hur man tänder håret utan att gulna hemma.
 • Estel High Blond De Luxe - lysande hårfärg utan yellowness från välkända varumärke skönhetssalonger produkter. Verktyget ligger platt och ljusar lätt strängarna.

Rådet. Även om du efter färgning har uppnått önskat resultat, stanna inte där. Gul färg, rost i färg kan förekomma över tiden. Använd därför periodisk balj och shampoo eller använd hemlagad masker baserad på honung, citronsaft eller lökskal.

Ser fashionabla och spektakulära ut betyder inte den perfekta vitheten hos lockarna. Ser fashionabla ligger i harmonin i hårets, hudtonens och ögonens färger. Därför, innan du dödar dina lockar i perfekt kalla nyanser, se till att det ser perfekt ut på dig, annars får du hjälp av högkvalitativa krämer och färger.

Vi erbjuder mer information om kosmetiska märken och produkter för lättare hår:

Användbara videoklipp

Master klass från stylisten Syoss.

Författaren visar hur man lyser håret med färg Garnier Color Sensation.

De bästa färgerna för blondiner utan yellowness - TOP 10

Varje kvinna känner sig mycket mer säker om hennes hår är välskämt och attraktivt. För en modern kvinna är frågan om att byta hårfärg inte ett problem, damerna klarar av att klara färgning, även hemma. Ibland händer det emellertid att resultatet inte uppfyller förväntningarna, och håret förvärvar inte den nyans som planerades. Att försöka lätta sitt hår, kvinnor får ofta en gul nyans av halm istället för en vacker blond.

För att eliminera sådana problem rekommenderar vi att du noggrant studerar alla typer av hårfärger som erbjuds av moderna tillverkare. Du bör också överväga recensioner från det mässa könet, som lyckades byta hårfärg utan att det visade sig yellowness. Vi erbjuder dig en fullständig recension av färger för blondiner utan yellowness.

Varför verkar yellowness när färgning?

Med hjälp av hårfärgning kan dramatiskt ändra utseendet. För att färgen "blond" ska betona alla fördelar med ett kvinnligt ansikte, måste du veta alla nyanser av denna procedur.

De främsta orsakerna till utseendet av gult hår efter lätta:

 1. Färgen på färgämnet som tidigare fanns på håret.
 2. Hårets allmänna tillstånd.
 3. En stor mängd naturligt mörkt pigment i håret.

Huvudskälet för utseende av yellowness under färgning är närvaron av ett mörkt pigment, vilket inte är fullständigt missfärgat vid förtydligande. Ibland beror färg på exponering, håret förlorar sin ljusstyrka men missfärgar inte helt.

Färgämnen

Alla kosmetika har sina fördelar och nackdelar. Denna regel gäller hårfärgprodukter. Färga håret med dessa produkter:

 • tinting skum;
 • färggel;
 • speciella tinting schampon;
 • krämfärg.

De mest lämpliga kosmetika för blondiner är tonade schampon som helt klarar av yellowness efter färgning. Särskilda geler uppdaterar skuggan av hår, ändrar den till två toner. Emellertid förändrar gelerna inte huvudfärgen, de uppdaterar bara lite. Den främsta fördelen med färggeler är en långvarig effekt efter användning av produkten.

För att ta emot resistiv ljus färg använd speciella krämfärger. För att eliminera utseendet av yellowness i håret, rekommenderas att föredra koldere asktoner. När det gäller tintskummet används det efter förtydligande för att ändra den resulterande nyansen något.

Rekommendationer från experter om hur man behåller en klar ton vid färgning

För att bevara hårets färg och attraktiva utseende, rekommenderar vi professionella att följa några enkla regler vid färgning:

 1. Använd endast rent (helst kokt) vatten för att tvätta, eftersom rostfritt vatten kan ändra hårfärg.
 2. Köp endast högkvalitativ färg från välrenommerade tillverkare.
 3. Undvik att använda kosmetika som innehåller örtdekok - schampon, masker och balsam med maskros eller kamillextrakt kan ge en gulaktig nyans.
 4. För att bevara färg, använd endast professionella schampon, som ska appliceras en gång i veckan - i så fall kommer skuggan att förbli attraktiv under en längre tid.
 5. Använd hårtorkar, krusningsjärn och hårkronor endast i extrema fall, eftersom ofta användning av dessa enheter kan skada håret. Också glöm inte att ta hand om ditt hår med hjälp av speciella termisk skyddande kosmetika, vilka är representerade på marknaden i form av geler, balsam eller spray.
 6. Du bör skydda ditt hår mot aggressiva miljöeffekter - vind, ultravioletta strålar, temperaturförändringar.
 7. När du köper färgverktyg, var uppmärksam på deras färg - färger med färglös konsistens orsakar inte yellowness.

En översikt över icke-gula färgprodukter

Moderna kosmetiska tillverkare erbjuder ett brett sortiment av produkter för hårfärgning utan att det är skönt.

Ett av de första och mest populära märkena på hårdmetodiket. Under många års arbete har företaget fått enorm erfarenhet och nu skiljer sig alla Londa varumärkesprodukter av oklanderlig kvalitet och rimligt pris.

För blondiner har Special Blond-serien utvecklats, alla produkter från denna linje ger mjuk och säker hårfärgning. Serien presenteras i sex nyanser, två kalla och fyra varma. För älskare av raffinerade toner, kommer lila sandre och jordgubbar blond säkert passa. Fonder från företaget Londa innehåller inte ammoniak, vilket bidrar till en mjuk och försiktig färgning.

 • Estelle (Estel)

Säker i sin sammansättning semi-professionell färg, gjord på grundval av naturliga komponenter.

Estelle hårfärgsprodukter har en serie med tio nyanser från High Blond DE LUXE-serien. Ett rikt sortiment av färger presenteras i både kalla och varma toner. Fläktar av den ursprungliga stilen kan gilla guldfärgad eller askbrun färg. Färger från Estelle - ett budgetalternativ med garanti för högkvalitativ och säker hårfärgning.

Speciellt för blondiner har varumärket skapat en serie Revlonissimo Super Blond, med ett rikt utbud av varma och kalla nyanser. Det erbjuder flera intressanta alternativ, som champagne, solig blond eller jordgubbe.

Alla kosmetika i detta varumärke är skapade på grundval av användbara naturliga ämnen och innehåller proteiner, tack vare vilket hår blir slät, glänsande och silkeslen.

 • Palet Schwarzkopf (Schwarzkopf)

Högkvalitativa produkter från den berömda tyska tillverkaren av kosmetika. Speciellt för rättvisa damer skapades Brilliance och NaturalEasy-serien.

Högkvalitativ färgpallett under lång tid behåller den naturliga nyansen på håret och ger inte yellowness. På grund av det höga innehållet av växtkomponenter, nämligen aloextraktet, försvårar inte färgen håret. Blondiner erbjuds fyra snygga nyanser: aska, skandinavisk, kall och nordisk blond.

En särskiljande egenskap hos produkterna i detta varumärke är den höga effektiviteten hos hårfärgning. Färger från Vella felfritt och nästan omedelbart lyser håret utan en räcka gul.

För blondiner har tillverkare erbjudit en serie Vella Coleston med ett högt innehåll av bivax, vilket garanterar ytterligare hårvård. Lineupen innehåller trettiofyra varma gyllene vete toner och fjorton nyanser av en kall blond.

Färger av detta märke används både i skönhetssalonger och hemma. Kompositionen innehåller olika vitaminer och substanser som förhindrar utveckling av allergiska reaktioner. Blonda hårfläktar erbjuds Syoss Oleo Intense-serien, som innehåller 8 nyanser av varma och kalla toner.

Ett kännetecken hos produkterna i detta varumärke är keratininnehållet, vilket förstärker hårrotsna under färgningsprocessen. Tillverkarna erbjuder en rad med 33 nyanser, och färgutrymmet växer ständigt. Mörk och mycket lätt blond samt blond mocka är i speciell efterfrågan.

Måla från den världsberömda tillverkaren av kosmetika, som innehåller speciella filter för att skydda håret från de skadliga effekterna av ultravioletta strålar.

L'Oreal innehåller också vitamin E, vilket är nödvändigt för tillväxt och förstärkning av hår. Särskilt anmärkningsvärt är serien Casting Creme Gloss, den är avsedd för fans av ljusa nyanser av hår. Absolut alla färgerna i denna serie färgar hår utan att det uppstår en obehaglig "halm" nyans. Området med 15 nyanser för blondiner innehåller 5 kalla och 7 varma toner. De mest populära nyanserna är "blond strålande", "varm beige" och "pärla".

Färgen av detta märke används med framgång för att ändra hårfärgen, både hemma och i skönhetssalonger. En av de främsta fördelarna med varumärket är full överensstämmelse med den ton som anges på lådan med den färg som erhålls som en följd av färgning.

Serien för blondiner innehåller 4 varma och 4 kalla nyanser. Tack vare de speciella mikropartiklarna som ingår i Igors färg, fortsätter färgpigmenten inne i håret, permanent bevarar färgen från färgningen.

Ett av de mest populära varumärkena, eftersom ammoniak i kompositionen av hårfärg från Garnier finns i en mycket liten mängd, vilket garanterar fullständig säkerhet för håret vid färgning. Color Naturals serien är utformad speciellt för kvinnor som vill förvandlas till en naturlig blondin, utan en "halm" nyans.

Linjen "blond" innehåller 6 varma och 2 kalla toner, de mest krävda är "pärlor" och "cream nacre".

Hur man utför blekhår

Kvinnor som naturligt har blont hår kan börja färga håret utan föregående blekning. Ägare av rött, mörkt blont, kastanj och svart hår måste förfärda håret för att undvika utseende av oönskad yellowness i framtiden.

Blekning är en lättnad av det naturliga pigmentet i håret. Efter denna procedur kan du börja hårfärgningen, på det blekta håret kommer en skugga av yellowness inte att visas. Det är bäst att lätta ditt hår i en skönhetssalong, med hjälp av en erfaren frisör - det här hjälper dig att spara ditt hår. När det gäller färgning kan denna procedur utföras oberoende, hemma.

Moderna kosmetiska tillverkare erbjuder olika typer av färger, lämpliga för både professionell och hemanvändning. Innan du köper hårfärg bör du noga studera tillverkarens instruktioner för att få ett garanterat högkvalitativt resultat. På förpackningen borde det finnas ett märke "utan yellowness". Sådan märkning finns oftast på kalla platina- och askfärger, och varma färger (honung, vete) kan ge en liten yellowness. Det betyder inte att du inte bör färga håret i sådana färger, för att få den önskade tonen rekommenderas att kontakta en erfaren mästare i en skönhetssalong.Nästa Artikel
LiveInternetLiveInternet