Hair Brightener Review


Många kvinnor drömmer om bländande vitt och samtidigt friskt hår. För ägarna av mörkt hår är det enda sättet att lätta håret med speciell färg. Vilken färg passar bäst för dessa ändamål - vi kommer att berätta i vår artikel.

Efter tändning vill någon tjej se perfekt, blont hår med jämn färg längs hela längden. Men ofta är resultatet inte alls det som var tänkt. Blont hår börjar ge gult, och hårets tillstånd orsakar skräck och panik. Allt detta beror på det faktum att flickorna, i strävan efter den perfekta nyansen, glömmer många av färgämnen och föredrar budgetfärger med en vacker illustration på förpackningen.

Revlon Professional Revlonissimo Super Blondes

Färger från denna tillverkare är semi-professionella och professionella. Detta verktyg har en mild effekt på håret, på grund av dess sammansättning och efter färgning ger inte effekten av yellowness. Dessutom bryr sig färgen från Revlon omsorgsfullt för hår, vilket bidrar till att förhindra skador och torrhet i strängarna.

Ingredienser: Veteproteiner, Marin Kollagen, Hyaluronsyra, Eteriska oljor

Applicering: Håret ska delas in i fyra delar. Applicera verktyget på baksidan av huvudet. Efter applicering ska färgen hållas på håret i 35-40 minuter, varefter det ska tvättas ordentligt från håret med schampo. Blandningsförhållandet är 1 till 3, det vill säga 30 ml färgämne och 90 ml krämperoxid.

Åtgärd: På grund av närvaron i sammansättningen av veteproteiner och eteriska oljor, garanterar användningen av denna krämfärg en ren och likformig färg utan att det är en yellowness. Färgens krämiga konsistens gör det enkelt att applicera, och resultatet av färgningen blir inte bara den perfekta färgen utan också lydigt slät hår. Den nya formeln av den här produkten under lång tid skyddar en bländande nyans från blekning.

Matrix Socolor Beauty Ultra Blonde

Detta är en professionell färg för lättare hår. Den används i många, även de mest "avancerade" salongerna, eftersom det här verktyget påverkar håret mycket försiktigt. Med denna färg i ett förfarande kan du ändra hårfärgen upp till 5 toner.

Ingredienser: OUT-LIFT Blond teknologi, som skapar en ren, sval skugga på håret; Cera-Oljekomplex, vars huvudkomponenter leder hårets porösa struktur och närmar dem längs hela längden.

Applicering: Denna färg måste blandas med oxidant Cremes Oxydants i de proportioner som anges på förpackningen och blandas noggrant. Sedan appliceras blandningen på håret, med särskild uppmärksamhet på rötterna. Det är bäst att applicera blandningen med en kam eller en speciell pensel för färgning.

Färgen ska hållas på huvudet högst 35-40 minuter, varefter det ska tvättas helt med varmt vatten och schampo.

Åtgärd: Matrix Socolor Beauty Ultra Blonde har en tjock krämig struktur som underlättar processen för hårfärgning och gör proceduren bekväm och bekväm. Denna färg är också perfekt för att markera. Tack vare den nyaste formeln i produkten, matar matrisfärgen håret med ceramider, vilket främjar att håret nivelleras och ger det glans och elasticitet. Denna anpassning är den huvudsakliga effekten av formeln, eftersom det tillåter att färgen bättre tränger in i hårets struktur och ger en jämn färgning genom hela längden.

Wella Professionals Blondor Soft Blonde Cream

Den nya ljuskrämen, som är tillverkad av allergivänliga material, som gör det möjligt för kvinnor vars hud är benägen för allergiska reaktioner.

Ingredienser: Oljebaserad vårdkomponentkombination

Applicering: Brightening Cream ska blandas med Welloxon Perfect 6%, 9% eller 12%, beroende på hårets tillstånd och graden av färgning. Welloxon Perfect kan ersättas med Color Touch Emulsion 1,9% eller 4%. Produkterna måste blandas i ett förhållande mellan 1 och 1,5 till 1 till 2. Blandningen måste appliceras jämnt på håret, med början från rötterna.

Det rekommenderas att hålla inte längre än 30 minuter. Om blandningen kommer i kontakt med hårbotten, bör Welloxon inte vara mer än 6%.

Åtgärd: På grund av sin atypiska konsistens påverkar detta verktyg försiktigt hår- och hårbotten. Därför rekommenderas ljushräm Blondor Soft Blonde Cream att använda vid färgning, under vilken kontakt med hårbotten görs. På grund av den speciella kompositionen på basis av olja påverkar denna ljuskrämen hårt håret och ger dig möjlighet att snabbt och enkelt uppdatera hårets ton.

L'Oreal Paris Casting Sunkiss

Det är en ammoniakfri, upplystande gelfärg som skapar en liten effekt av Kalifornisk förtydligande.

Ingredienser: skyddande balsam, termoaktiva ämnen, essentiell olja av camellia, vanilj och ylang-ylang smaker

Applicering: För att uppnå önskat resultat ska gelfärg appliceras på torrt hår en gång inom 3-4 dagar. Det är möjligt att applicera både på hela längden och på separata strängar för att ge strängarna effekten av solbländning.

Åtgärd: Denna gelfärg hjälper till att lätta håret några toner. Effekten av denna produkt är att värma håret som det har färgat med hårtork eller solljus. Tack vare den mjuka formeln ser håret ut efter att ha använt den ljusande gelén välbekväma och släta. Dessutom är verktyget extremt ekonomiskt, eftersom ett rör kan användas flera gånger för medelstort hår.


Vackra och spektakulära lockar - det är inte nödvändigtvis klart blont. Du kan se och effektivt - det betyder att kombinera harmonin i färgen på hår, hud och ögon. Därför, innan du tar risk för ett sådant steg som ljussättning, se till att din valda nyans ser perfekt ut på dig.

Topp 10 bästa färger för att lätta håret

Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

Brightening hårfärg: hur man väljer det bästa?

Det finns en åsikt att män föredrar blondiner. Kanske är det detta faktum som driver ett stort antal kvinnor för att lätta krullarna. I blondiner strävar alla: Brunetter, rödhåriga, även ägarna av naturligt ljusbruna nyanser vill ofta bli ljusare. En sådan transformation med hjälp av kemikalier skadar håret. Vilken typ av hårfärg är det bästa valet? När allt kommer omkring behöver du få det önskade resultatet, behåll friska krullningar.

Vad är lättnad och dess effekt på håret

I förklaringsprocessen under påverkan av aggressiva kemiska föreningar lyftes skalorna som täcker håraxeln. Bläckbasen faller lätt in i hårets mitt. Ljussubstansen får full effekt över den försumliga strukturen som innehåller melanin, som är ansvarig för färg, liksom andra viktiga komponenter som ger huvudkvalitetsindikatorerna: form, elasticitet.

Hårstrukturen utsätts för en oxidativ process som främjar upplösningen av det naturliga pigmentet. Procedurens varaktighet påverkar intensiteten av denna åtgärd.

Övriga delar av krullen utsätts också för de skadliga effekterna. Därför, efter förtydligande, ser de livlösa, onaturliga ut. Egenskaper är inneboende i dem: styvhet, torrhet, porositet, bräcklighet, brist på glans, dominans. Fixa situationen komplicerade återvinning förfaranden.

Överdriven oxidation kan förstöra håret. Hår tenderar att bryta av, falla ut, huden ska lida av en bränning.

Hur man lyser annorlunda hår

På kvällen vill kvinnor med olika strukturer, färg på strängar bli blonda. Varje kräver sitt eget tillvägagångssätt. Strikt följa anvisningarna undviker problem. Förtydligande processen åtföljs av noggrann observation av vad som händer. Att lyssna på dina känslor kommer inte heller att vara överflödig.

Rådet. Att neka att blonda är värt om krullarna nyligen utsattes för kemisk exponering, anländer i en beklaglig stat.

Mörka, hårda, tjocka strängar kräver förtydligande med de starkaste kompositionerna som finns tillgängliga. Exponeringstiden är också maximal. Sådana strukturer är svåra att påverka, så du borde vara tålamod. Det är bäst att blening i flera steg med en veckopaus. Så det blir möjligt att uppnå den bästa effekten, den mest försiktiga inställningen till håret. Expertråd om hur man tänder mörkt hår utan skada hjälper till att undvika misstag i omvandlingen.

Lätta, smala krullar är lätta att brinna, så ljuskompositionen väljs sämre, slutartiden minskar. Stained kan uppleva hårfärgningen med färg helt oväntat. Resultatet är inte alltid förutsägbart. Det är bättre att inte riskera ensam och söka hjälp från en professionell.

Hur man väljer rätt färg

Vet vilken typ av färg som är bättre att lätta håret för att snabbt uppnå önskad effekt. Det mest effektiva alternativet - föreningar som innehåller ammoniak. Uppnådd effekt kommer att vara 4-6 veckor. Tillsammans med maximalt resultat erhålls högsta grad av destruktiva åtgärder.

Färg för att lätta håret utan ammoniak verkar mjukare, men en sådan komposition kan vara helt användbar för mörka, tidigare målade lockar. Resultatet kommer att ligga på håret i 2-4 veckor.

Den bästa hårfärgen för lätta innehåller förutom aggressiva kemikalier ett vårdkomplex: oljor, vaxer, vitaminer, collagener. En sådan komposition kommer att ge en effektiv effekt, behandla håret relativt noggrant.

För hemanvändning bör det ljusande hårfärgen vara en krämig konsistens. Det är lättare att använda: jämnt applicerat på trådarna, flödar inte. Färg för att lätta håret av sådan konsistens kvalitativt målar, de underhållskomponenter som ingår i kompositionen ger skydd och näring.

Var uppmärksam! Välj en färg för blekande hår bättre än beprövade märken. Tillförlitliga tillverkare tar hand om sina kunder, ständigt förbättrar kompositionen. Innan du släpper ut en ny produkt, utför den nödvändiga forskningen.

Varför hårfärg för lättnad kan inte vara billigt? Eftersom det är nödvändigt att arbeta med den bästa kompositionen. För mycket billiga alternativ bör undvikas - bevarandet av lock är ännu viktigare. Chasing dyr gör inte heller någon mening. Ofta är det höga priset förknippat med kostnaden för marknadsföring. Känd tillverkare, den mellersta kategorin - det här är vad färg för att lätta håret utan rädsla för negativa konsekvenser.

Foto före och efter

Välja produkter för hemmabruk

Många människor hör "professionellt ljusande hårfärg" och tycker "det bästa". Detta är oöverträffligt när det gäller hemmet. Kompositioner avsedda för salonganvändning ska ligga i befälhavarens händer. Otillräckliga åtgärder kan ge oväntade, till och med katastrofala resultat. Ofta innehåller professionella färger en förbättrad formel, så de måste hanteras med stor omsorg.

Färger avsedda för massanvändning, anpassad för en enkel man på gatan. Sammansättningen, konsekvensen, proceduren i förfarandet är enkel, förståelig. Att använda sådana färger behöver inte ha särskild kunskap, men följa bara instruktionerna noggrant.

Topp hår Brightening Tops

Baserat på de angivna egenskaperna, kundrecensioner, kan du göra följande rating av medel som är särskilt populära för blekning av hår.

Hemma:

 • Garnier Color Naturals;
 • Palette Phytolyny;
 • Lreal Paris Casting Sunkiss;
 • SYOSS.

Garnier Color Naturals har en trevlig krämig konsistens på grund av vilken det är lätt att applicera. Ett omvårdnadskomplex som innehåller naturlig olivolja, avokado, sheasmör ger en noggrann förtydligande. Vid slutet av färgningen är krökarna jämn, mjuka och vackert lysande. Stå på strängar i upp till 35 minuter. En lätt brinnande känsla, en gulaktig nyans anses vara en bieffekt. Justera tonen med efterföljande toning. Effekt upp till 6 toner. Ett brett spektrum av förtydliga serier ger ett bra val.

Palettfytolynium är ett bekvämt färgämne med krämig konsistens. På grund av närvaron i sammansättningen av naturliga oljor ger jojoba, orange en mild effekt, vård. Verktyget brinner inte ut strängar, helt fast. Curls shine hälsa, förbli mjuk, lydig. Visar inte yellowness - har en toning effekt. Det klarar sig väl med tjockt hår av medelstorlek. Effekt upp till 4 toner.

Loreal Paris Casting Sunkiss presenteras i form av en gel helt klar för applicering. Bekvämt, du kan använda för att tona rötterna, då är röret tillräckligt för flera gånger. Kompositionen har effekt under påverkan av värme (hårtork, sol), därför behöver det inte användas handskar när det appliceras. För brunetter, blondiner, rättvisa olika kompositioner. Oljor, skyddande, termoaktiva komponenter i gelmassans sammansättning Casting detta företag bidrar till de skonsamma effekterna. Skydda ömtåliga, sköra krullar, ha mjukgörande effekt, hjälpa det skadade nagelbandet att återhämta sig snabbare. Färgen är idealisk för att ge ett lite bränt utseende, kalifornisk markering, ombre. Effekt upp till 2 toner. En mängd olika produkter av detta märke hjälper till att hitta rätt komposition.

Syoss clarifier tillhör krämfärgen, så det ger inte besvär vid användning. Justerar krullarnas struktur, lägger till glans. Färg är att föredra för rättvisa skönheter. Mörka lockar är föremål för bildandet av yellowness. Den blå pigmentbalsam som ingår i satsen hjälper inte alltid till att klara det här problemet. Effekt upp till 9 toner.

I salongen:

 • L'Oreal Platinum;
 • Wella Blondor;
 • CHI Blondest Blonde;
 • Super Blond av C: ehko.

L'Oreal Platinum är ett pasty lättare hårfärg. Kompositionen innehåller inte ammoniak, men vax och nutracerat ingår. Komponenter av vårdstöd naturligt lyser, bryter inte mot lipidbalansen. Ämnet kombineras med oxidanten, appliceras på trådarna i 30-50 minuter. Efter proceduren är håret mjukt, silkeslöst utan en rödhårig. Effekt upp till 6 toner.

Wella Blondor - pulverljusfärg. Oljorna, lipider som är en del ger noggrann övergång, mat, bevarande av fukt. Den speciella formeln förhindrar bildandet av en gul nyans. Ämnet blandas med oxidationsmedel / emulsion, fördelad i krullar i högst 50 minuter. Fyller fylligt de grå trådarna. Biverkningar - ökad bräcklighet. Effekt upp till 7 toner.

CHI Blondest Blonde - En krämig konsistens med en lätt oljebaserad bas för ljusning. Närvaron av silkejoner, olivolja, växtbaserade extrakt, keratin ger näring, förstärker, räter ut. Aquamarine pigment förhindrar detektering av gula nyanser. Ammoniakfri formel bevarar strukturen fullständigt. Cremen kombineras med oxidanten enligt anvisningarna. Effekt upp till 8 toner.

Super Blond av C: ehko - lysande hårfärg i form av pulver. Krullar efter att proceduren förblir mjuk, se väl preparerad. Smidig nyans, hälsosam glans uppnås tack vare en innovativ formel. Vitaminkomplex i kompositionen gör det möjligt att minimera de skadliga kemiska effekterna. När den blandas med en oxidationsemulsion erhålles en trevlig krämig konsistens. Medlen upprätthåller 15-30 minuter. Effekt upp till 8 toner.

Var att utföra proceduren

För tjejer som bestämmer sig för att lätta sitt hår för första gången är det bättre att lita på en professionell. En bra mästare vet grunderna i färg, kommer kompetent att utföra proceduren i stugan, kommer att rekommendera vårdprodukter. I framtiden, för att behålla tonen, tona rötterna, kan du prova manipulationen hemma.

Rådet. Damer som vägrar väsentligt att besöka salongen är bättre att starta experiment med säkra folkmekanismer. Naturliga komponenter kommer att ge en gradvis lätt lättnad, skötsel av håret.

Brunetter, brunhåriga kvinnor, ägare av tidigare målade lockar, bättre att inte riskera hembelysning. I dessa fall räcker inte ett enda förfarande för att bli blondin. Resultatet av förtydligandet förutses inte alltid på ett tillförlitligt sätt. En erfaren mästare väljer önskad komposition, exponeringstid, antal nödvändiga procedurer, efterföljande vård med användning av regenererande masker.

Drömmen om att bli blondin i moderna förhållanden är lätt att uppfylla. En mängd olika färger för lättnad kommer att ge ägare av olika hår tillförlitliga sätt att transformera. Hitta rätt verktyg för att njuta av det stora resultatet är inte svårt.

Ett alternativ till kemiska kompositioner och det inledande steget i hemmaförljus kan vara folkmekanismer:

Användbar video

Skönhetsexperten Roman Copper berättar hur man väljer det säkraste hårfärgen.

Uppmärksamma de 10 bästa hårfärgerna.

Allt om färgämnen används för att lätta mörkt hår

Drömmen om en radikal förändring av bilden associerad med blekkrullar, typiska för många mörkhåriga skönheter.
Delvis för att attrahera manlig uppmärksamhet åt sig själva (enligt en vanlig stereotyp är det de som gillar blondiner mest av allt), delvis för att tillfredsställa den eviga kvinnliga önskan om ständig förnyelse.

Eftersom blekning hänför sig till manipuleringar som skadar hårets struktur, bör färgvalet för deras ljusning tas med stor försiktighet och använd masker för blekt hår.

Vilka färger är lämpliga för lätta hår

 1. De bästa föreningarna för att lätta mörka strängar är färger, vars kemiska formel innehåller kollagener och eteriska oljor som mjukgör effekten av andra aggressiva komponenter.
 2. De mest skadliga är hårfärgämnen som innehåller ammoniak: de skadar inte bara nagelbandet längs hela axelns längd, utan förstör också helt det naturliga pigmentmelaninet som finns inne. Varaktigheten av den uppnådda effekten är från fyra till sex veckor. Ammoniakfria formuleringar har en mildare effekt, men deras effekt är kort: efter 2-3 veckor måste håret bli lättare igen.
 3. De bästa produkterna för hemljusning av mörkt hår är färgämnen med en krämig konsistens. De appliceras perfekt på trådarna, vilket garanterar deras högkvalitativa och enhetliga färgning. Tack vare regenererings- och näringsämnena, liksom kosmetiska oljor som ingår i krämfärgen, ges en mild färg, vilket medför minimal skada på hårets hälsa.

Om förtydligande

I processen att lätta håret lyfter den använda kemiska kompositionen hårkutikulärvågorna och tränger in i hårkärnan, som innehåller pigment och grundstrukturer som är ansvariga för elasticitet, textur och form av krullarna.
Som ett resultat av oxidationsreaktionen uppstår frisättningen av syremolekyler och upplösningen av pigmentmolekylerna som är ansvariga för färgningen av krullarna. Det är på varaktigheten av den oxidativa processen beror på graden av lätta hår.
Blixtprocessen slutar alltid med skada på håret.

 1. Med minimal skada, som manifesteras endast i öppningen av nagelbandet blir de hårda och torra.
 2. Skador måttlig leder till ökade porositetsträngar. Blekt krullar blir tråkiga, bräckliga och okontrollerbara. På grund av splittrade ändar är de svåra att kamma och växa till önskad längd.
 3. Allvarlig skada slutar med brittleness och håravfall, liksom hudbrännskador på huvudet.

Till den skada som orsakats av håret var minimal, det är bättre att överlämna rätningssträngarna till en specialist.

De som har bestämt sig för hemlagad missfärgning bör välja en icke-ammoniakförening eller färg med inte den högsta procentandelen väteperoxid.

Vi kvinnor älskar att förändras från tid till annan, till exempel genom att ändra hårfärgen. Men ingenting spenderar hår som kemiska färgämnen. Ta ett recept på lättare hår med kanel och honung.

Att stoppa håravfall och få dem att se friska är faktiskt ganska svårt och kräver mycket tålamod. Recept masker för håravfall med jäst här.

Tillfälligt hårfärg är ett enkelt och prisvärt sätt att ändra och förändra ditt utseende, välja en ny bild och prova något helt ovanligt. vad heter det tillfälliga hårfärgen, detaljer http://ilcosmetic.ru/volosy/okrashivanie/vremennaya-kraska-dlya-volos.html

För att lätta håret leder inte till en ful gul färg, du måste följa dessa regler:

 • Ljusa inte skadade, spröda och för torra lockor. De behöver en obligatorisk komplex behandling, som består i genomförandet av hemmet näringsrika masker, användningen av medicinsk schampo, spray och balm samt oral administrering av multivitaminpreparat;
 • Brunetter som har varma toner i hårfärgen bör välja hårförtydligare, vilket ger curls en antydan till platina eller en kall blond. Det är de som kan drunkna ut de oönskade yellownessen av blekta strängar;
 • Den korrekta användningsföljden för blekningskompositionen kan också förhindra bildning av yellowness. Färgen appliceras först på baksidan av huvudet, sedan på kronan. Efter det lyser strängarna på pärlorna och tempelarna. Hårets tips är färgade sist.

Gelatin är populärt i hemmet kosmetologi. En av de positiva effekterna av gelatin är återhämtningen av skört och splittrande hår. Från vår artikel kommer du att lära dig om hem gelatin laminering.

På 2 - 3 toner

Detta kan göras med hjälp av egen naturfärg. Blanda i en glasskål en kopp balsam, sex efterrättskedar med mark kanel och en tredje kopp flytande naturlig honung.

Efter noggrann blandning av kompositionen, fortsätt till dess applicering på nyvasket och lätt torkade lockar.

Dela håret i separata trådar, sätt färg på hela längden av håret, försök att undvika kontakt med ansiktets hud. Gnid in i huden på huvudet, det borde inte vara.
Färgade lås döljs under oljekudden och värms med en handduk. Efter en halvtimme tas handduken bort och går med färg på huvudet i tre till fyra timmar. Därefter tvättas kompositionen med mycket varmt vatten.
Detta förfarande lindrar håret i två toner. Om det behövs tretonklarering, läggs inte sex, men åtta dessertskedar med kanel till färgen.
Vad är färgen för hår, vad är skillnaden mellan hushåll och professionell. Vi tänkte ut det. Läs om hårfärgskompositionen.

Målarformar

 1. Cream paint. Förtjockningsmedel som ingår i deras formel ger kompositionerna av denna typ en tjock konsistens, som inte sprids och jämnt fördelas på håret (till exempel Cutrin-hårfärgämne). Uniform applicering är en garanti för enhetlig rätning. Cream-baserade färger är den mest eftertraktade typen av lättnadsmedel.
 2. Färger baserade på pasta eller pulver. Innehållet i katalysatorer och inerta ämnen accelererar och intensifierar väsentligt blekningsprocessen hos strängarna, därför används denna typ av färgämne när det är nödvändigt att lätta mycket mörkt hår. Använd oftast detta hårfärg för att markera.
 3. Oljebaserade färger. Med den mjukaste effekten på grund av de sulfonerade oljorna i deras sammansättning blandas färger av denna typ med katalysatorer och en fixer. Samspelet mellan alla komponenter i den kemiska kompositionen leder till neutralisering av oönskade hårfärger.

Under graviditeten försvagas de och förlorar sin glans. Men är det möjligt att färga hår under graviditeten? Lär dig mer, vilken färg för att färga hår som är gravid.

Bra färger

Utbudet av klargörande formuleringar som erbjuds av moderna tillverkare av färger är ovanligt brett. För att inte skada håret bör du föredra kvalitetsprodukter av kända märken.
Färglös färg - det låter ganska konstigt, men hon fick ett sådant namn av en anledning. Ammoniak är frånvarande i färglös färg, tack vare vilken den kan användas även av gravida kvinnor eller tjejer med känslig hårbotten. Läs recensioner om färglöst hårfärg.

Estelle

Belysningskompositioner av det ryska varumärket Estel är mycket populära bland unga skönheter och kvinnor i äldre ålder. Anledningen är att klargörarna av detta märke har ett antal fördelar. De är:

 • även mycket mörka strängar blir effektivt lättare;
 • lätt att applicera
 • innehåller den minsta kvantiteten aggressiva komponenter
 • irritera inte huvudets hud;
 • är färdiga med hårbalsamens återställande struktur.

Julia: Jag lyser mitt ganska mörka hår med endast Estelle-färg. Trots den låga kostnaden ger hon mig möjlighet att känna sig som en charmig blondin. Missfärgningen påverkar naturligtvis hårets struktur: de blir torra och hårda, men med hjälp av speciella schampon och balsam av samma märke hjälper jag mig att återfå min förlorade hälsa.

Garnier

Fördelarna med Brightening Garnier-färgformuleringarna innefattar:

 • höghastighets lättnad hår;
 • ingen obehaglig gul färg;
 • sparsam effekt;
 • resultatet av resultatet
 • bevarande av hårstruktur
 • trevlig arom.

Vera: Jag var nöjd med färgen på garnierens märke: krullarna förvärvade exakt den färg som jag länge hade drömt om. Den enda nackdelen är den lilla mängden färgämne som finns i satsen. För mitt tjocka hår tog det tre förpackningar på en gång: det träffar fickan.

Loreal

Blekningspasta varumärke Loreal Platinum anses vara ett av de bästa sätten att lätta håret. Dess fördelar:

 • ammoniakfri förening;
 • total frånvaro av lukt
 • Förekomsten av komponenter som hjälper till att stärka håret;
 • ingen bränning under applicering;
 • säkerhet för hårstrukturen.

Svetlana: Loreal Lightening Pasta är en verkligt magisk produkt. Med honom blev jag äntligen i stånd att växa hår (innan de bröt av nästan vid själva rötterna). Superbly fläckar rötterna och lockar längs hela längden och luktar inte alls.

Brighteners Cieces är idealiska för lätta krökningar, blekning av mörkt och brunt hår kräver flera procedurer, eftersom de förvärvar en obehaglig gulning.

Anna: Jag rekommenderar inte mörkahåriga tjejer att använda ljuskärlens märkessystem: från det första förfarandet är curlsna inte målade över. Det tog mig tre sessioner för att uppnå önskad effekt. Som ett resultat kostar missfärgningen en betydande mängd.

Titta på videon: Lightening Hair

matris

Paints Matrix har alla fördelar som anges i karaktäriseringen av tidigare populära märken: Effektiv färgning, sparsamma effekter på hud och hår, luktfrihet.

Ksenia: Jag gillar verkligen pulver brightener matris. Det har bara en nackdel: det torkar snabbt på strängarna, vilket gör det svårt att applicera.

populära

Bra feedback fick märkesvaror:

Ljussättning med ammoniakfri färg

Ammoniakfria klargörande medel har följande fördelar:

 • sparsam handling
 • reducerande effekt;
 • Vid spolning, lämna inte en skarp gräns mellan de återvunna rötterna och de tidigare målade trådarna.

Men tjejer med mycket mörkt hår kommer att kunna lätta sina lockar med bara två eller tre toner med hjälp.

Ett undantag är färgen från det professionella varumärket Chi, som kan lysa upp trådarna med åtta toner.

Sophia: Jag blekade mitt hår i en dyr salong. Paint Chi gjorde ett mirakel: nu är jag en bländande blondin. Medan inget annat och dröm inte.

schampon

Denna kategori av verktyg är utformad för mjuk klarläggning av krullar inte mer än ett par toner. För att få en synlig effekt på mörka krullningar behöver flera applikationer.
Tillverkare använder citronsyra, svaga oxidationsmedel eller kamillextrakt som aktiva ingredienser. De mest populära varumärkena är lätta shampoo-märken Irida, Schwarzkopf, John Frida.

Video för dig: gör en brunett till en blondin hemma

Hemma

För självbelysning används mörkt hår ofta väteperoxid.

 1. På hårda och mycket mörka strängar drabbade av 8-12% lösning.
 2. För hår av medeltjocklek är en lösning av 6-8% koncentration lämplig.
 3. Fint hår är tillräckligt exponering för 4-6% lösning.

Att göra mörka strängar ljus är inte så svårt. Det viktigaste är att processen med missfärgning inte skadar deras skönhet och hälsa. Om kemiska färgämnen används, är det nödvändigt att välja formuleringar som innehåller minst aggressiva ämnen.
Recensioner om färgning av hårfärger i den här artikeln.

Vi rekommenderar också att du läser mer om effekten av bränt hår på brunt hår.

Färg för att lätta håret: hur man väljer och använder

Många kvinnor i genomförandet av den nya bilden väljer en förändring av hår och hårfärg. Detta väcker ofta frågan om hur bäst man ska lätta håret så att de inte kommer att lida i strävan efter skönhet. När allt kommer omkring behöver du ibland inte bara måla om och få en fin nyans och inte förstöra håret. För att göra detta borde du veta vilka verktyg du kan använda, hur du väljer rätt färg.

Hur man väljer en färg för lättare hår

Totalt uppmärksammar den vackra hälften av mänskligheten två typer av färgämnen:

 • Naturliga ingredienser;
 • Kemiska kompositioner.

Båda arterna har sina egna fördelar och nackdelar, och det är mycket svårt att bestämma vilket som är bättre. Naturliga ämnen är attraktiva eftersom de inte skadar trådarna, stärker och återställer strukturen, ger jämnhet och silkighet. Men deras färgningsåtgärder är korta, ofta efter några spolor går färgen också bort. Dessutom, för att lätta krullarna med dessa färgämnen kan det vara högst ett par toner.

Kemiska kompositioner är av två typer:

 • ammoniak;
 • Ammoniakfri.

Den första agerar mer aggressivt, de förstör det övre lagret av håret, tränger in och tar bort de naturliga pigmenten. Således uppträder deras missfärgning. Formuleringar utan ammoniak verkar mer försiktigt, men resultatet är cirka tre veckor.

Färgen kommer i följande former:

Färgvalskriterier

För förtydligande med hjälp av olika verktyg, som innehåller kollagener och eteriska oljor. De mjuknar effekten av aggressiva komponenter.

Ammoniakfärger är skadliga för trådarna, de skadar håraxeln och förstör det naturliga pigmentet från insidan. Effekten kan avnjutas från 1 till 1,5 månader. Men att förmedla arbetet med att förtydliga dessa föreningar är en specialist.

För hemljus är det bäst att välja krämfärger, de är lätta att applicera och ger enhetlig färgkvalitet av varje sträng. I deras sammansättning finns kosmetiska oljor, näringsämnen som bevarar hårets hälsa.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Hur man väljer den nödvändiga graden av förtydligande

Innan du bestämmer dig för att ändra måste du välja en ny färg så att den stämmer överens med hudfärgen. Eventuella kemiska färger skadar strängar, det är värt att komma ihåg när man fattar beslut om blekning. Returnera den naturliga färgen kommer att vara problematisk.

Det finns förfaranden för lätta, färgning, blekning eller förändring av rötternas färg. Vid val av graden av förtydligande bör hänsyn tas till typen av hår och andra faktorer. Förfarandet är önskvärt att inte ansöka om skadat hår, tunt och skört, såväl som efter perm.

Graden av förtydligande beror på den naturliga färgen. Experter rekommenderar inte att du ändrar det till mer än 3 toner. Det är möjligt att genomföra klargöringsproceduren för sex toner, men detta kan bara göras i stugan.

När man väljer en färg bör man ta hänsyn till vilka krölor är de eller andra kompositioner. Vissa är lämpliga för tunna och fluffiga trådar, andra kan användas om krullarna är tjocka och hårda.

Bästa bästa sätten

Färgen varierar i sin mångfald. Ofta kommer till affären är svår att bestämma kompositionen, för att inte skada håret. För detta bör du välja en kvalitetsprodukt av kända märken. De mest populära är följande tillverkare och varumärken.

Estelle

Detta varumärke har många fördelar:

 • Hög effektivitet, det kan även användas för att lätta mörka strängar;
 • Minsta aggressiva ämnen i kompositionen;
 • Användarvänlighet;
 • Lämplig för regelbunden användning
 • Levereras med en revitaliserande balm speciellt utformad för färgade lockar.

Detta är ett prisvärt alternativ för att ändra bilden, kostnaden för förpackningar i intervallet 70-80 rubel. Konsumenter noterar den skarpa lukten av verktyget, i vissa fall torkar hårbotten.

Garnier

Det är den mest efterfrågade färgen, den fungerar mjukt på grund av innehållet i olivolja i kompositionen, fuktgivande komponenter - jojobaolja och vete. Ingår är en balsam. Resultatet kan erhållas på bara 20 minuter.

Verktyget för det här varumärket har följande funktioner:

 • Hög hastighet förtydligande;
 • Bringar inte oönskade yellowness;
 • Håller hälsa och hårstruktur
 • Det luktar bra.

Av minuserna finns låg hållbarhet och liten mängd i ett paket, det här räcker inte för långt hår. Kostnaden för ett paket överstiger inte 100 rubel.

Loreal

Medel L'oreal Platinum är det bästa bland liknande kompositioner. Det är en avfärgningsförening som mest effektivt färgar trådarna i en vit ton.

Dess fördelar är:

 • Frånvaron av ammoniak;
 • Ingen lukt;
 • Det finns ingen brännande känsla när du använder;
 • Säkert och effektivt förtydligande verktyg.

Den enda nackdelen är den höga kostnaden. Priset på professionell sammansättning når 1500 rubel, men resultatet är värt det. Det finns också en snabb torkning av färgen på håret, så färgning bör vara snabb.

Ett utmärkt verktyg för att lysa trådar av flera toner och för att behålla färg. Men för högklassig förtydligande av mörka strängar krävs flera sessioner, för efter det första förfarandet blir de gulaktiga.

Fördelarna är:

 • Trevlig arom;
 • Mild handling
 • I komplexet är en balsam.

För färgning av långa krullar är ett förpackning inte tillräckligt. Kostnaden för medel överstiger 200 rubel, för att få resultatet måste betala en stor del.

Schwarzkopf

Den mest populära är mousse. Det gör det möjligt att få ett resultat på upp till 3 toner eller mer, konsistensen är framgångsrik, produkten sprider sig inte och ligger lätt. Allergiska reaktioner på det observeras praktiskt taget inte. Creamfärg består av färgämnet Igora.

Kostnaden för dessa medel varierar från 200 rubel. Första gången efter användning markeras torra trådar, som sker med lämplig vård.

Palette

Hårfärg från Palette Fitoliniya-serien är anmärkningsvärt för sin mjuka åtgärd, den är perfekt fastsatt på locken, vilket ger ett snabbt och långvarigt resultat. Kompositionen ger inte sådana biverkningar som torkning och förstöring av hår.

En liten irritation observeras med långvarig exponering för hårbotten, försiktigt applicera färgen på det försvagade och skadade håret. Kostnaden är överkomlig - överstiger inte 120-150 rubel per förpackning.

Hur tänder håret hemma

Förfarandet för att tända hår hemma är standard. Den består av flera steg.

genomgång

Innan du börjar klargöra måste du förbereda håret. Tidigare borde du inte använda verktyg och verktyg som förstöra strängarna. Det är önskvärt att stärka och mata dem med skyddande föreningar, du kan använda en reducerande mask.

Det är värt att göra det några veckor före förfarandet:

 1. Matlagningsmedel. Färgen späds ut i glas eller keramisk skål enligt anvisningarna. Använd inte metallskedar för blandning. Den är beredd före användning, den kan inte förvaras i utspädd form.
 2. Framställning genom färgning. En tjock grädde appliceras längs hårlinjen, området runt öronen skyddas. Håret är uppdelat i separata strängar, var försiktigt och snabbt längs hela längden av kappan med kompositionen.
 3. Du märker kanske att färgen börjar byta färg omedelbart efter appliceringen. Håll kompositionen inte rekommenderad i mer än 15 minuter! Följande förtydligandeförfarande kan utföras inte tidigare än två veckor.
 4. Efter blekning tvättas håret med schampo. För att fixa resultatet kan du skölja trådarna med vatten med citronsaft eller äppelcidervinäger.

Säkerhetsåtgärder

Tidigare appliceras en liten mängd av produkten på handleden eller på öronlocket, detta görs för att säkerställa att det inte finns någon allergisk reaktion.

Du behöver bara arbeta med handskar, undvik att få färg på slemhinnor och ögon!

Hur man tar bort yellowness

Ibland efter ljusning visar det sig en obehaglig gulaktig nyans av hår. Du kan undvika utseende, om du använder professionella produkter för färgning. Hjälper till att lösa problemet med folkmedicin - lime älskling. Den appliceras på strängarna längs hela längden och varar upp till 10 timmar. Du kan ändra skuggan till gyllene, om du sköljer håret med lök avkok av skinken.

recensioner

"Jag använder Estelle clarifier under lång tid. Detta är det mest prisvärda och högkvalitativa verktyget. Sannerligen, efter användning, blir trådarna torra, men balm och masker hjälper, de låter dig snabbt återställa strukturen, göra dem friska, levande och vackra. "

"Jag försökte kompositionen från Garnier, och var mycket nöjd med resultatet, krullarna blev precis den färgen, som jag ville. Lite förvirrande lite pengar i ett paket, jag har tjockt hår, långt hår, så jag måste köpa tre paket på en gång, det visar sig vara lite dyrt. "

"Jag kan inte rekommendera färg för att lysa Sies för mörkhåriga tjejer. Jag försökte en gång, jag hade mycket tid att ta bort yellowness. Det visade sig vara mycket dyrt. Nu har jag bytt till L'Oreal - verktyget är helt enkelt magiskt. Trots den höga kostnaden, han målar sig perfekt, det finns ingen skarp lukt och krullarna blev bara otroligt vita. "Nästa Artikel
Hur man blåser håret med ett krusjärn - vi avslöjar alla hemligheter av en effektiv styling