Bäst icke-ammoniak hårfärger


Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Är det möjligt att färga hår med icke-ammoniakfärg?

Färg utan ammoniak har sina egna fördelar och nackdelar. Dessa verktyg är inte lämpliga för alla kvinnor, eftersom de inte målar över gråhår och återvunna rötter. På grund av användningen av ammoniakfri färg kan håret färgas ojämnt, särskilt om de redan har målats med ammoniak före.

Fördelar med färger utan ammoniak:

 • ingen skarp, obehaglig lukt;
 • mild färgning utan traumatiserande lock eller hårbotten;
 • En stor palett av färger (ammoniakprodukter leder fortfarande i detta avseende);
 • inga kontraindikationer

Professionell färg utan ammoniak är inte billig. Oavsett hur kvalitativt ett sådant verktyg är, kommer det fortfarande inte att ge ett långsiktigt resultat. Färgning, producerad utan ammoniakprodukt, varar inte mer än 2-3 veckor. Produkter som inte innehåller ammoniak, tillåter inte heller att lätta håret några toner åt gången.

Är icke-ammoniak hårfärg skadligt?

Innan du använder någon färg, testa för en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera först produkten på någon del av huden och sedan på en tunn hårsträng. Denna procedur hjälper till att undvika obehagliga incidenter i framtiden.

Professionella produkter som inte innehåller ammoniak är inte skadliga för håret. De kan användas av gravida och ammande kvinnor. Produkten blir automatiskt skadlig om den innehåller toxiska komponenter (Syoss Oleo Intense).

Hur är färgningen utan ammoniak?

Ljus nyanser av ammoniakfri färg är inte avsedda för mörka lockor. Om en kvinna från en brunett vill bli blondin, måste hon förkrossa håret. Men lättnadsproceduren förstör märkbart krullarnas tillstånd, så den positiva effekten av det ammoniakfria färgen kommer inte att märkas. Måla utan ammoniak i sådana situationer krävs för att inte skada håret ännu mer.

Ammoniak öppnar hårporer, varför krullarna blir stygga och fluffiga. Efter att ha använt ammoniakfria remedier ändras inte hårstrukturen.

Korrekt färgsparande produkt bör ske enligt följande:

 1. Färg appliceras på obehandlat hår. Samtidigt bör det på krullarna inte finnas några andra medel (geler, lacker, mousser). Först ska verktyget fördelas över rötterna och efter 10-15 minuter appliceras över hela längden av håret.
 2. Skölj inte produkten i 30-40 minuter. Den exakta tiden beror på önskad nyans: Om en kvinna vill få en stark intensiv färg, behöver hon behålla produkten längre.
 3. Sammanfattningsvis måste du sätta på krullarna. Det rekommenderas starkt att låta håret torka naturligt så att det lyser och fluffar inte.

Färgen fungerar snabbare om du sätter huvudet i en handduk (efter att du har lagt på en speciell polyetenhatt).

Hur snabbt tvättar en ammoniakfri färg?

Färger utan ammoniak tvättas snabbt, maximalt i en månad. Vissa produkter, som Garnier, linger inte på håret alls. Högkvalitativ och professionell produkt utan ammoniak håller lite mindre än ammoniakfärg. Det är möjligt att permanent tona håret med en sparsam produkt, eftersom det inte kommer att orsaka skada.

Om du gör en särskild rating av medel kommer de ledande positionerna att tas av produkter från Kapous, Matrix, Estel. De är resistenta och deras användning är inte begränsad till enkel färgning. Med dessa färger kan du vackert tonat hår, utan att ändra skuggan dramatiskt. Se vad nyanser Matrix förberedd för blondiner, brunhåriga kvinnor och brunetter här.

Översynen av färger från de bästa tillverkarna

Var kan man köpa? Nedan är en lista över ammoniakfria färger som är populära med det rättvisa könet. För att köpa kan du gå till tillverkarens officiella hemsida. Professionella produkter (Kapous, Matrix) kan också hittas i professionella kosmetikaffärer. Hur de ser ut kan ses på bilden.

Syoss Oleo Intense

Tillverkaren hävdar att Cies Oleo Intens innehåller olika vitaminer och oljor. I kompositionen finns det verkligen användbara ämnen, inklusive - argonolja som ger näring till håret. Men verktyget har en signifikant nackdel: närvaron av giftiga komponenter. Produkten innehåller sulfater (SLS), linalool (ett ämne som kan orsaka dermatit), aminofenol. Ammoniakfärg kan vara mycket säkrare än Syoss Oleo Intense.

Produkten rekommenderas inte för kvinnor med överkänslighet i huden, liksom för dem vars hår är i dåligt skick. Svett kundrecensioner, vi kan dra slutsatsen att färgen inte är resistent, något målar över grå hår och kan torka ut lock. Priset varierar från 286 till 409 rubel.

Estel Sense De Luxe

Estelle är ett kvalitetsmärke som är populärt inom skönhetsindustrin. Produkter som tillverkas av detta företag används i nästan alla frisörsalonger. Estel Sense De Luxe kännetecknas också av sin trevliga kvalitet och hög hållbarhet. Ljust pigment tvättas i 3-4 veckor, men skuggan varar upp till 2 månader. Med hjälp av produkten kan utföras som en fullständig färgning och toning.

För att tona håret, bör färgen hållas högst 15-20 minuter.

Estel Sense De Luxe är en bra, mild färg som passar för svagt, tunt hår. Produkten innehåller keratin och vitaminer, så verktyget stärker och återställer lockar. Den genomsnittliga kostnaden är 270 rubel.

Matrix Socolor Beauty

Professionell färg Matrix Socolor Beauty har en rik palett av nyanser och bra hållbarhet. Matris hårprodukter används i salonger. Detta italienska företag har länge etablerat sig inom skönhetsområdet.

Paint Matrix Socolor Beauty har en stor fördel - den är lämplig för att måla grå. Produktens sammansättning kännetecknas av närvaron av 3 användbara oljor: burdock, oliv och jojoba. Produkten innehåller ceramider R, som skyddar hårbotten och gör håret starkare. Det kostar från 336 till 505 rubel.

Matrix Color Sync

Tinting Matrix Color Sync cream-paint perfekt passar inte bara för färgning utan också för huslaminering. På paletten finns en färglös produkt som gör krullarna skina och släta. Färgen innehåller också närande oljor och ceramider R (ämnen som erhålls konstgjort från naturliga ingredienser). Produkten är lämplig för livslöst tråkigt hår. Väl målar över grå hår. Pris - 620 rubel.

Londa

Londa-företaget producerar billiga produkter för hår. Färgpaletten utan ammoniak innehåller både ljusa och mörka nyanser. Dessa medel är inte av hög kvalitet, men de ligger i ett överkomligt prisklass. Ammoniakfria produkter från Londas företag kan torka ut hår, det ger inte glans och silke. Ej lämplig för initialt torrt och livlöst hår. Ljus nyanser från paletten innehåller ett oxidationsmedel (väteperoxid), som härrör från ammoniak. Kostnaden varierar från 270 till 350 rubel.

Kapous

Capus är ett företag som tillverkar professionella hårprodukter. Företaget Kapous har en populär palett av färger, som heter Non Ammonia (without ammonia). De innehåller olika närande och regenererande oljor (jojoba, argon trä) och vitaminer. Non Ammonia skadar inte hår alls. Linjen innehåller en stor palett av färger. Produkterna innehåller inte heller parabener och SLS. Färger från Kapus är väl lämpade för både hem- och salongmålning. Det genomsnittliga priset är 300 rubel.

Garnier färg Shine

Oljig färg, som perfekt målar över grå hår och ger ett ljust pigment till hår. Garnier färg Sken närmar sig lockarna, vilket gör dem silkeslösa och glänsande. Färg är lämplig för experiment. Vissa kvinnor med sin hjälp korrigerar det olyckliga resultatet efter färgning med Tonics. Denna produkt från Garnier är bra för alla utom uthållighet. En ljus färg kommer inte att vara längre än 2 veckor, varefter den gradvis kommer att blekna. Garnier färg Shine innehåller närande oljor och tranbärsekstrakt. Sammansättningen är naturlig och ofarlig, det är därför pigmentet tvättas ut så snabbt. Kosta Garnier ca 200 rubel.

Schwarzkopf Nectra Color

Företaget Schwarzkopf positionerar linjen av krämfärg Nectra Color, som resistent och ofarligt. Pigmentet tvättas verkligen länge från krullarna (inom en månad), medan själva verktyget inte innehåller ammoniak och derivat. Paletten är liten, ljusa färger kan gå ojämnt. Mörka nyanser är av högsta kvalitet och utmärkt pigmentering. I allmänhet är verktyget lämpligt för kvinnor som vill målas i svart eller kastanjfärg. Produktens sammansättning innefattar biooljor och blomnektar.

Faberlic

Faberlic tillverkar produkter för kropp, ansikte och hår. Företaget har en rad ihållande icke-ammoniakkrämfärger. Ammoniakfria produkter från företaget Faberlic utstrålar lukten av billig ammoniakfärg. Detta är den första punkten som är alarmerande. Efter färgning och under det kan huvudet klämma fast. Denna hudreaktion talar också om en onaturlig komposition.

Verktyget rekommenderas inte för personer med känslig hud eller sprött, försvagat hår. Priset i katalogen är 179 rubel.

L'Oreal

Måla utan ammoniak från företaget L'Oreal kallas CASTING Creme Gloss. Paletten innehåller mycket attraktiva nyanser. Produkterna innehåller både naturliga ingredienser (royal gelé, oljor) och kemikalier. Paint Casting Creme Gloss kommer inte att skada håret, men det kommer inte att göra dem bättre. Huvudvårdseffekten kommer från balsam som finns i satsen. Färgverktyg från ammoniakfri linje målarfärligt över grå hår. Produkten är inte dålig, men är endast lämplig för kvinnor med relativt friskt hår. Ungefärlig kostnad - 500 rubel.

I allmänhet är ammoniakfria färgämnen en bra lösning för personer med överkänslighet i hårbotten. Och även för dem som helt enkelt inte vill skämma bort sina hår och ändra sin struktur.

Hårfärg utan ammoniak: noggrann färg och lätta

Vet du vad förenar kvinnor av olika generationer? Otillfredsställelse med sitt eget utseende. Blondiner, brunetter, unga och inte så mycket - alla skulle vilja se annorlunda ut än de ser ut. Det är därför som de företag som producerar kosmetika och hårfärg blomstrar, och fattiga män känner inte alltid kvinnan som öppnade dörren för dem. Det måste erkännas att i det 21: a århundradet blev experiment med sitt eget utseende säkrare. Nya sminkborttagare tar hand om huden, och hår utan ammoniak gör det möjligt att hålla ett tjockt hårhår även efter täta förändringar av bilden.

Hur? Du har inte hört talas om denna innovation och fortsätter att ändra hårfärgen med hjälp av aggressiva färgämnen? Låt mig berätta om kosmetiska industrins mirakel mer ingående. Moderna ammoniakfria hårfärger dödar två fåglar med en sten: de hjälper till att uppnå en rik färg och samtidigt ta hand om håret. För att uppskatta alla fördelar med dessa färgämnen måste du först förstå vilken skada denna vanliga ammoniak har gjort för ditt hår.

Vi känner igen fienden i ansiktet

Kombinationen av kväve med väte (nämligen denna formel motsvarar ammoniak) läggs inte till hårfärger av en slump. Dess roll är att ge färgfasthet. Det är ammoniak som gör att färgen penetrerar djupt in i hårstrukturen och konsoliderar det permanent. Det aggressiva ämnet gör emellertid så mycket skada och förstör håret som ofta efter färgning av kvinnor märker en stark håravfall. Efter frekvent inblandning förstörs hårkolonnens struktur och håret blir tunt och försvagat. Håller du med om att det är för dyrt för rätten att ändra bilden?

Separat är det värt att notera den så kallade kreativa duetten - en blandning av ammoniak och väteperoxid. Många tror att dessa två substanser utför en åtgärd. Det är det inte. Väteperoxid är ett oxidationsmedel som förstör det naturliga pigmentet av färg, vilket gör det möjligt att uppnå maximal ljussättning och därefter ändra skuggningen av håret till absolut alla som den moderna paletten tillåter. Det vill säga, peroxiden förbereder håret för färgning, och färgförändringen beror på ammoniak. Han fullbordar vad han började med väteperoxid.

Måla utan ammoniak - fasta fördelar

Tiden gick och tillverkare började tänka på att skapa en färg som inte skulle orsaka så mycket skada på håret. En färg utan ammoniak existerade redan, men det var inte tillräckligt resistent och uppfyllde en nyansning snarare än en färgroll. Det var att kvinnor var tvungna att upprepa färgproceduren efter flera veckor. Liknande medel används oftast av kvinnor i åldern för att toning grå hår. Nu handlade det om förbättring av befintlig teknik.

Särskilt frågan om att skapa en ny generation av färgförvirrad företag Schwarzkopf. Företaget, som i årtionden producerat professionella färgämnen för lätta och toning, förstod hur skadliga sådana produkter är för kundernas hår. Och vi kan säga att den första hårfärgen, sparsam och resistent samtidigt, inte uppträdde utan deltagande av forskare från Schwarzkopf. Åtminstone var det här företaget som var en av de första som lanserade en ny generation av krämfärger utan ammoniak på den kosmetiska marknaden. Och det var Schwarzkopf som först visade att sådana färger inte bara präglas av den rika paletten utan också av den extraordinära färghastigheten.

Ett bra färgämne utan ammoniak har en annan fördel än de gamla färgämnena. Hon luktar bra Hemligheten med ny värdighet ligger i samma uteslutning av ammoniak från kompositionen. Det var detta ämne som gav färgen en obehaglig lukt. Nu, när färgning kan en frisörs klient inhalera de behagliga dofterna av parfymdoftar. Denna kvalitet kommer att uppskatta de kvinnor som fortfarande kommer ihåg den akuta lukten av väteperoxid i frisörsalonger. Han stannade kvar på håret även efter ljusproceduren. Vad kan jag säga! Väteperoxid luktade hela badrummet varje gång en kvinna bestämde sig för att tvätta håret. Lägg till här hela graden av skada som håret fick efter ljusprocessen och gläd dig över att du bor i det 21: a århundradet.

Förresten är färgämne utan ammoniak perfekt för färgning av hår hos gravida kvinnor. Framtida mammor kan vara helt säkra på barnets hälsa. Frånvaron av ammoniak i färgämnet minskar färgens skada till noll och glädjen av den nya hårfärgen - till det maximala. Du kan också donera ett färgpaket till din mamma eller mormor. När allt kommer omkring bezammiachny grädde helt över grå hår och gör grått hår silkeslen och mjuk. Motståndskraftigt färgämne håller håret friskt, förhindrar att det torkar ut, orsakar brittleness och excision, och har förmågan att ha en djup positiv effekt på hårets inre struktur. Färgläggning med sådan färg är både en kosmetisk och en medicinsk procedur.

Samtidigt är färgprocessen så enkel att även ett barn kan klara det (enas om att grädden är mycket lättare att använda än de pressade hydroperitpillerna och flaskorna med peroxid). Dessutom bidrar resistent färg till att bevara maximal hårstruktur. Det gör hårfärgen väldigt ljus och mättad och förvandlar strängarna till strålande strålande storhet.

Resultatet av färgning

Enas om att färgningsprocessen i sig inte är lika viktig som resultatet, vilket kan uppnås med hjälp av färgämne. Det var ju av den anledningen att du arrangerade ett slags gjutning bland moderna hårfärgämnen, frågade dina vänner vilken typ av färg, enligt deras mening, färgar trådarna bättre. Och sedan finns det en märklig ritual bland kvinnor. De måste röra på sin väns hår, som just har ändrat hårets färg. Man tror att en bra färgkräm lämnar håret mjukt och silkeslen och aggressiva färgämnen gör dem till ett slags halm.

När det gäller färgen utan ammoniak ger den hundra procent noggrann färgning. Dessutom ger färgämnet kräm ett varaktigt resultat, även för grått hår, så att färgning av hår kan utföras mycket mindre ofta än vid färgning med vanliga färgämnen. Detta skyddar också håret från alltför stora negativa effekter av färgämnen, och de förblir naturliga och elastiska. På kvällen kan du recoloured till en dödlig blondin, för att vara casting för huvudrollen i serien, och på morgonen byta kostym till en röd skönhet som din älskade gillar den. Det är inte känt om du kommer att passera gjutningen eller inte, men ditt hår är garanterat att klara av belastningen på en skarp bildbyte.

Inte mindre viktigt är nyanser som hårfärg ger till håret. Det är värt att notera produkter Schwarzkopf, som har en extremt rik palett. Men kom ihåg att innan du radikalt byter hårfärg behöver du konsultera en frisör. Och det är bättre att skriva in i en skönhetssalong och överlåta ditt hår till en professionell. Eftersom grädden för hemfärg är mycket annorlunda än professionell färg utan ammoniak.

Fördelarna med professionell färg utan ammoniak

Förresten, denna fråga förtjänar särskild uppmärksamhet. Många kvinnor är förvånade: varför är frisyren mer frisyrbar och hårdare än hos hemfärgning? Det handlar om färgen, och inte om var hans händer växer från. Faktum är att tillverkare (och Schwarzkopf bland dem) försöker förenkla färgningsproceduren så mycket som möjligt för de som byter hårfärg hemma. Du kan välja den bästa färgen (enligt den all-knowing annonsen), vars namn kommer att föra dina vänner till helig spänning, spendera mycket pengar på det, men inte få det rätta resultatet.

Helt enkelt professionella hårfärger (som används i skönhetssalonger) har en helt annan komposition än färgämnen, som pryder hyllorna av stormarknader i ordnade rader. Även konsistensen i den professionella serien skiljer sig från hemmet. Detta är inte en kräm som är bekant för oss alla, men en komplex kombination av oxidationsmedel, färgämnen och stabilisatorer, vars proportioner bestäms av frisören. Försök därför inte att upprepa det resultat du ser med din flickvän, men registrera dig för en skönhetssalong där en professionell hjälper dig att välja rätt nyans, berätta de senaste trenderna i modevärlden och bestämma vilken frisyr som passar dig.

Det återstår att sammanfatta vår korta recension om hårfärger utan ammoniak. Enligt vår mening har moderna tillverkare gjort ett utmärkt jobb med sitt arbete, och nu kan alla kvinnor ändra sina hårfärger så ofta som de vill. Därför kan du säkert experimentera med ditt utseende, utan rädsla för att förstöra håret och inte undra vilken typ av hårfärg som idag är bäst. Svaret är uppenbart. Glöm inte att individualitet är född inifrån. Och om du inte kan skryta av en rik inre värld, kommer en ny frisyr inte att hjälpa dig att bli riktigt vacker.

Topp 10 bästa färger för att lätta håret

Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

Brightening hårfärg: vad skadar inte?

Vissa kvinnor tror felaktigt att det är absolut alla män som blondiner. Därför, som ofta styrs av denna stereotyp, försöker den svaga halvan av mänskligheten att få ljusa krökningar och till vilket pris det kommer att göras, bryr sig många inte ens. Naturligtvis handlar det här långt ifrån alla, för vissa är blont hår helt enkelt i ansiktet, och utseendet blir så ljusare.

Korrekt utvalt ljussmedel hjälper till att bli en riktigt attraktiv blondin.

I det här fallet är de rättvisa skönheterna mycket turiga - trots allt kommer det att göra mycket skada när det kommer att lysa några toner. Men ägarna av mörka strängar måste försöka svänga håret i perfekt ljusfärg. Här kan enkla folkmetoder inte klara, bara kemiska färgämnen under kraften att övervinna det mörka pigmentet.

Det är bättre att lätta håret med vilken färg, för att skada det mindre, och för att få en jämn och vacker färg kommer det att diskuteras vidare.

Vi väljer ljussmedel

Hair Brightener Dye - ett alternativ för de tjejer som planerar att ge en ljus ton till håret länge.

Först och främst bör du vara uppmärksam på förekomsten av väteperoxid och ammoniak i kompositionen. Beroende på den ursprungliga hårfärgen väljs dess procentandel - desto mörkare och hårdare håret desto högre procentandel.

Var uppmärksam! Det är inte nödvändigt att välja en blandning med en för hög procentandel, om dina lock är mjuka och pigmentet inte är för mörkt. Detta är fyllt med brinnande strängar, vilket i slutändan leder till brittleness och håravfall.

Hårfärg för lättnad kan vara utan ammoniakinnehåll. Detta är ett mer godartat alternativ, men skyddar fortfarande inte mot skador. Och här borde du veta att de lyser sådana föreningar med 1-2 toner, så att de knappast kommer att behärska ett mycket mörkt pigment.

I sin sammansättning kan hårfärgning ha ytterligare användbara komponenter som närmar och skyddar håret, samtidigt som man neutraliserar effekterna av kemi. Så kan verktyget mättas med växtbaserade extrakt, oljor och protein.

Om håret är torrt och skadat - du borde inte utföra förtydligandet, du bör först städa ditt hår

Alla färgverktyg kan delas in i tre grupper:

 • Cream - väl fördelad längs strängarna, men inte spridda.
 • Pulver - verkar mest aggressivt, fläckar mörkt pigment väl, de används ofta för att markera.
 • Olja - utan ammoniak, är därför den mest godartade.

Professionellt färgämne används huvudsakligen av frisörer, men några av dem är kommersiellt tillgängliga. Priset på sådana kompositioner är högre än vanligt.

Var uppmärksam! Ljushår hemma med färg bör utföras helt om ett känslighetsprov har gjorts tidigare. Om rodnad, hudutslag och irritation hittades, sätt inte i något fall dig själv i fara.

De viktigaste nyanserna före målning

Färgning bör utföras endast på friska krullar

 1. Innan du tänder håret med färg, se till att den nyans som du väljer passar ditt utseende, vilket matchar din hudfärg och ansiktsegenskaper.
 2. Var beredd på att kemi kommer att påverka hårets tillstånd.
 3. Efter förtydligande krävs systematisk färgning av återvunna rötter, detta borde ske minst en gång i veckan, annars kommer allt att se osjämt ut.
 4. Ge inte lås till missfärgning om de är mycket tunna och försvagade - det kan leda till förlusten. Du bör också undvika proceduren och efter perm.
 5. Glöm inte att instruktionerna är de grundläggande reglerna som inte bör avvikas. Detta gäller särskilt retentionstiden för fonderna på strängarna, för om du ökar det finns risk för brännskador.
 6. Blekt hår är väldigt lustfullt i vården. Det kräver en konstant applicering av närande masker och fuktgivande balms-conditioners.

Gör dig redo för den månatliga färgningen av rötterna

Populära lättnadsmedel

Vilken färg att lätta håret hemma för att få en jämn och vacker ton? En sådan fråga frågade hundratals tjejer.

Följande är de vanligaste varumärkena som har lett till försäljning under senare år.

 1. Garnier (Garnier)

Garnier - det mest populära verktyget

Färgen från det här märket idag är enligt många flickor det bästa. Allt tack vare sin mjukhet, vilket uppnås genom närvaron i sammansättningen av extrakt av vete och olivolja, liksom jojobaolja, som fuktar och skyddar trådarna. Satsen innehåller en speciell balsam som skyddar färgen och närmar sig krullarna efter exponering för kemi.

Sådana nyanser som sandblond och naturlig blond, platina blond och super lysande är populära. Verktyget har en kräm-gel-konsistens, vilket gör det enkelt att applicera kompositionen med egna händer. Nackdelen är att kompositionen inte är tillräckligt resistent, men samtidigt är den negativa effekten av kemi på lockar minimal.

Efter det färgämnefria läkemedlet verkar Color Shine försiktigt och praktiskt taget säkert, och på grund av närvaron av tranbärsekstrakt och Araganoolja ser krullarna blankt ut och silkes efter färgning.

Om du behöver ett bestående resultat, hjälper 100% av färgerna till Garnier. Det här verktyget bevarar inte bara sin färg under en längre tid, men lägger också till glans och glöd i strängarna. Garnier Nutrisse Creme-krämfärg ger en djup och varaktig färg, som samtidigt kommer att läka tråden på grund av närvaron av näringsämnen och ge dig en trevlig arom av frukttillskott.

Färgprodukter från L`oreal - ett bevisat sätt att få en stabil och attraktiv nyans

L `oreal hårljus utförs också av ganska många kvinnor. Det kan missfärga även mörkt och grått hår. I sin sammansättning har den eteriska oljor, veteprotein, kollagen, som bryr sig om strängarna.

 1. Palette (från Schwarzkopf)

Foto: Paletten ger varaktig färg och skonsam omsorg.

Det här verktyget kan lätta strängarna med 2-4 toner, medan det bryr sig om blekt hår, tack vare dess apelsin extrakt. Här är en rik färgpalett, så att någon tjej kan hitta rätt nyans.

Wella Color Touch Sunlight fungerar ganska mjukt eftersom det innehåller keratin och vax.

Med ett sådant verktyg är solstrålningshår inte hemskt

Kommer att måla ett grått hår och Wellatonfärgen kommer att varas under en månad. Det är mycket praktiskt att använda, eftersom det har en tjock konsistens. På grund av innehållet i reflekterande ämnen kommer krullarna att skyddas mot ultraviolett strålning och medicinska oljor, syrebas och serum B5 försiktigt bryr sig om dem.

Lightening Hårfärg utan ammoniak - Transformation och vård

De flesta kvinnor runt om i världen tenderar att ha blont hår. Låt inte varje kvinna vara en naturlig blondin, men du har råd med den här färgen med hjälp av kemikalier. I detta fall ges inte alltid krullarna noggrann uppmärksamhet och omsorg. Aggressiva målar, hänsynslöst, sårhår. Finns det ett verktyg som kan orsaka mindre skador samtidigt som det effektivt färgas? Förstå detta problem.

Vilken färg att välja för förtydligande

Ägare av rätt hår har turen att bli en idealisk blondin mycket lättare. Du kan vägra standardkemisk färg innehållande ammoniakkomponenter. Helt enkelt klarar av denna uppgift, även naturliga ljusare. Hårfärg utan ammoniak kommer att vara ett alternativ.

Närvaron av mörka lockor - en anledning att noggrant tänka på valet av blixtkomposition. Folk recept för att hantera ett verkligt mörkt pigment kan inte. Standardhårfärger förstör signifikant krullarna. Det är värt att tänka på det gyllene medelvärdet. Det finns ett non-ammoniak brightener som kan vara mer försiktig med håret, klara av den hatade mörka färgen.

Styrkorna och svagheterna i ammoniakfri färg

Den nya generationen färgämnen gör att du kan överge de aggressiva kemikalierna på grundval av ammoniak. När allt kommer omkring har de en alltför negativ inverkan på lockets tillstånd. Hårfärg nu i stället för att förstöra ammoniakkomponenter baseras på effekten av fruktsyror. En innovativ formel som perfektioniseras till perfektion påverkas omsorgsfullt och ger extravård.

Att välja färgmedel som inte innehåller ammoniak, uppmärksammar oftast sina fördelar:

 • ljusare hårfärg utan ammoniak kommer att ha en mer sparsam effekt på trådarna vid färgning;
 • Ofta är tillsatsen av färgkompositionen olika naturliga ingredienser som ger vård (vitaminer, extrakt, oljor);
 • palettfärger är nära naturliga;
 • Medelmotståndet kommer att ge möjlighet att snabbt säga farväl till en misslyckad variant av färgning

Hårfärg utan ammoniak har flera nackdelar:

 • blygsam palett av nyanser;
 • hårklararen är relativt dyr
 • instabil effekt.

Var uppmärksam! Ammoniakfritt hårfärg kan måla över grått hår, förbättra mättnaden av den naturliga färgen på trådarna, bryter inte mot strukturen. Komplexet av vårdkomponenter ger noggrann attityd i färgprocessen, har en fördelaktig effekt på locken.

Färgens bräcklighet kan kallas ett positivt och negativt drag. Unloved färg försvinner snabbt på egen hand, utan att skada håret. Ett framgångsrikt resultat måste uppdateras ungefär en gång i månaden.

Dam med mörk pigmentering av en hårlös bezammiachny clarifier för hår för att hjälpa till med aspiration att bli blondin är inte kapabel. Förändringen i tonen kommer att ske inom 3-6 nyanser. Därför är svaret på frågan om det är möjligt att lätta håret med en ammoniakfri färg av en brunande negativ, använda mer effektiva metoder.

Det begränsade valet beror på det faktum att icke-ammoniakmedel har en liten färgningseffekt. Att bidra till identifieringen av den brunhåriga naturens färg, förhöjer djupet, mättar färgen skuggan, ger en vacker glans, hälsosam glöd.

Det höga priset stoppar ofta det rättvisa könet från att använda det här alternativet. Många föredrar att producera toning, mild blonding.

Alternativ för åtgärder på olika hår

Kvinnor som bestämmer sig för ammoniakfri färgning bör först granska deras strängar, deras tillstånd. Den bästa lösningen är att kontakta en erfaren professionell. En bra mästare väljer rätt kombinationer på rätt sätt.

Ammoniakfri färg bryter inte mot pigmentets integritet, men täcker bara det. En otydlig inställning till att välja en nyans kan ge ett mycket oväntat resultat. Att göra rätt val är endast möjligt med hänsyn till färgreglerna.

För mer information om svaghetens invecklingar beroende på hårets struktur, är de tidigare målade eller naturliga, tips på proceduren i avsnittet Ljussättning efter hårtyper.

Var uppmärksam! Trots att det inte finns någon ammoniakkomponent i färgen är det nödvändigt att observera nödvändiga försiktighetsåtgärder vid användning. Färgning efter perm, skadad hårbotten är oacceptabel.

Oberoende användning görs med hänsyn till de viktigaste rekommendationerna:

 • Det bästa valet är en nyans så nära som möjligt till den ursprungliga naturliga färgen;
 • Färgning utförs på torra lockar, därför är närvaron av stylingprodukter eller deras spår på dem oacceptabelt;
 • Innan förfarandet är det önskvärt att avstå från att tvätta huvudet i 2-3 dagar, så skuggan kommer att ligga jämnare;
 • Tinting av rötterna utförs i 2 steg: 15 minuters exponering direkt på den regrowna delen, 15 minuter för hela längden;
 • Finkornigt hår kräver mindre exponering för färgkompositionen och tjock, styv vice versa. Därför kan du, beroende på krullarnas struktur, justera procedurtiden med 5-10 minuter.
 • Ytterligare isolering ökar intensiteten, fläckhastigheten;
 • Ashy-palettalternativen kan färga strängar med en intensitet mer än vad som anges
 • Naturliga varma nyanser med en karakteristisk guldglans, målade med askblommor, kan överraska med ljusgrön glans.
 • Gyllene palettalternativ faller med minsta effektivitet, tonen är mycket ljusare;
 • Särskild försiktighet bör ägnas åt färgning av grått hår. Det är bättre att inte använda toning, nyanser med rödaktiga pigment kan göra en onaturlig, överdriven ljus färg.

Foto före och efter

Ammoniakfria lätta hårfärger

Det är omöjligt att ge råd, för att införa det "bästa" icke-ammoniakfärgningsmedlet. Det är nödvändigt att försöka. Resultatet på samma krök kan variera beroende på deras aktuella tillstånd. Tänk på de mest populära färgämnena som inte är ammoniak.

L'Oreal (LOREAL)

Ammoniumfritt färgämne från L'Oreal kommer att underlätta djupet av tonen, bibehålla det naturliga utseendet på krullarna, ge en vacker, välplejd glans. Inte kunna hjälpa till att flytta till en radikalt annan färg, helt måla över grått hår. Persistens effekt upp till 8 veckor. Lätt att använda, perfekt för egen användning hemma.

Garnier (Garnier)

Hårfärg utan ammoniak från Garnier ger perfekt mättnad till naturliga nyanser. Ljussken, snyggt utseende, skönhet av utseende. Företaget ägnar stor uppmärksamhet åt den avancerade utvecklingen, så det finns bredaste utbudet av linjer av mild vård. Skyddskomplex, trevlig arom, balsam för att lämna efter färgning i uppsättningen gör färgen speciellt efterfrågan. Ammoniakfri färgserie Shine kräver strikt överensstämmelse med tonalitet. Mindre avvikelser är möjliga inom hälften av tonen. Att följa rekommendationerna kommer håret se naturligt ut, det kommer inte bli några överraskningar vid färgning, rötterna kommer att växa tillbaka utan att skada utseendet. Persistens effekt upp till 6 veckor.

Vella (Wella)

Ammoniakfritt hårfärg Vella skapades speciellt för professionell användning. Harmonipriser, kvalitet gör det möjligt för dig att välja ett val till hennes fördel. En mängd olika nyanser skiljer produkter från resten. På grund av vaxet uppnås keratin i kompositionen mjukhetseffekter. Reflekterande element garanterar fullständigt skydd mot solstrålning. Tätheten av konsistensen ger enkel användning. En fullständig målning av grått hår är möjligt med ytterligare användning av en emulsionskomposition innehållande väteperoxid. Persistenseffekten är 1 månad.

Estelle

Estelles innovativa innovationer är älskade av många. Ammoniakfri serie är inget undantag. Det har en maximal inverkan på vården. Komplex vård, innehållande naturliga extrakt, oljor ger hår med effektivt skydd. Rekommenderas för användning av erfarna hantverkare, välbekanta i färg. Kosmetika Estelle respekterar ett stort antal frisörer. Persistens effekt upp till 1 månad.

Behovet för ett välskött utseende utan att håret skadas kräver ett noggrannare urval av kosmetika. Ammoniakfria färgverktyg är en riktig hitta för kvinnor som vill lägga till färgmättnad, skina till frisyren, lätta lättare och uppdatera strängar. Mörkhåriga skönheter är bättre att inte försöka experimentera och omedelbart plocka upp ett mer effektivt sätt.

Läs mer om mild hårljus hemma tack vare följande artiklar:

Du kan också använda folkmedicinska lösningar. Förutom lättnad stärker du håret, fyller det med vitaminer och näringsämnen.

Användbar video

Denna video avslöjar hemligheterna av färgning med ammoniakfri färg.

Författaren föreslår en egen version av säker färglättnad.

Top Brightening Hair Colors

Proceduren för lättare hår är omöjligt utan, om än obetydligt, men förstörelsen av hårstrukturen. Och om det tidigare var möjligt att missfärga krullarna endast för att torka dem, erbjuder tillverkarna nu mer skonsam och effektiva metoder. Moderna ljussfärger, pulver och tonics gör att du snabbt kan tända håret med 4-7 toner, även om den ursprungliga färgen är mörk. Sammansättningen av fonderna tillförde oljor, växtextrakt, konditioneringskomponenter som bidrar till att minimera skadliga effekter av oxiderande ingredienser. Det är lätt att drastiskt ändra bilden, du behöver bara välja rätt verktyg och följa instruktionerna i instruktionerna.

Vi har sammanställt en lista över de bästa lysande hårfärgerna, baserat på expertbedömningar av experter och feedback från riktiga köpare. Våra rekommendationer hjälper dig att göra ett val, de bästa kraven och önskningarna. Det finns många konkurrenter inom skönhetsindustrin, men vi har valt de bästa tillverkarna och rekommenderar att du uppmärksammar dem särskilt:

 1. SYOSS
 2. ESTEL
 3. Nexxt
 4. L'Oreal Paris
 5. Schwarzkopf
 6. CHI
 7. Konstant glädje
 8. Londa professionell


Nästa Artikel
Hur man applicerar vitaminer för hår i ampuller?