Måla över grått hår: 25 bästa färger


Problemet med "metall" i strängarna är känt för var och en av er eftersom många av det fina könet ser ganska tidigt ut. Men oroa dig inte - den bästa färgen för grått hår gör att du kan dölja problemet.

Hur man väljer en bra färg?

När du väljer ett verktyg för grått hår, se till att du beaktar dessa viktiga punkter:

 • Sluta på långlivade färgämnen. Med tanke på de specifika egenskaperna hos grått hår kan mjuka medel inte göra det;
 • Var uppmärksam på effektiviteten av den grå färgfyllningen som anges på förpackningen (60, 70, 100%);
 • Undvik för ljusa eller för mörka färger - luta dig på det naturliga hårets nyans;
 • Ge företräde åt färger med vårdande ingredienser.

Tips! Om du har tvivel om färgens kvalitet eller framgången för hela proceduren, kontakta mastern. Detta gäller även för ägare av skadat hår.

Bläddra bland populära märken

Vad är det bästa hårfärgen? För att svara på denna fråga bestämde vi oss för att skapa ett betyg av de mest effektiva metoderna. Det täcker ett ganska stort antal färgämnen - från hushåll och billigt till dyrt och professionellt.

Motståndskraftig professionell färgämne Ryska tillverkare med låg mängd ammoniak. Den består av naturliga ämnen, inklusive kakaosmör, som närmar håret från insidan och gör strängarna skina och mjuka. Den har en mångsidig palett - 100 vackra nyanser + 6 färgförstärkare. Det ger håret en jämn och rik skugga. Bland minuserna kan noteras den snabba förlusten av glans.

"Loreal Professionnel Color Supreme"

Det här verktyget kostar mycket mycket, men tro mig, köpet är fullt berättigat. Effektiviteten hos denna färg är på en mycket hög nivå - det fungerar även om det grå håret har påverkat mer än 80% av håret. "Loreal Professionnel Color Supreme" innehåller Densilium-R, en speciell substans som stärker rötterna, komprimerar trådarna och återställer strukturen.

Professionell färg för grå hår, utvecklat i Holland, är uppdelad i 3 underarter - permanent, sparsam och för SPA-färgning. Paletten "Keune" är mycket stor - 107 olika toner (80 grundläggande och 5 mixer). Vad som är viktigt svarar slutresultatet alltid som anges på paketet. Färgen har en diskret lukt, irriterar inte epidermis och innehåller silkeproteiner, vilket gör strängarna mjukare.

Persistent cream paint "Palet" - ett annat populärt och budgetalternativ. Det maskerar grått hår väl, har ett unikt färgskyddskomplex, ger ett stabilt resultat i 2 månader. Innehåller 32 olika toner, från vilken du enkelt kan välja vad du behöver. Det finns tre typer av färgämnen i Palette - för lätt, halvfast och permanent färgning.

När det gäller bristerna inkluderar de frånvaron av balsam, en stark lukt och den negativa effekten av kompositionen på håret - det blir skört och överdriven. För att undvika dessa ögonblick, ta hand om ditt hår med hjälp av speciell kosmetika - masker, balm, serum. Obs och det faktum att ett rör ofta inte räcker för att måla hela längden.

Förslag Skäl L'Oreal

Mycket högkvalitativ färg, vars pris är ca 250 rubel. För dessa pengar får du inte bara likformig färgning, men också komplex vård under hela proceduren. Efter målning blir håret livligt och glänsande.

"Estel De Luxe" från "Unicosmetics"

Detta är ett professionellt ryskt varumärke som har lyckats vinna miljoner av fans under en kort period av dess existens. Väl förklädd grå hår, bryr sig om håret och erbjuder ett urval av en mycket stor palett. Ger färgade lås med glans, ljusstyrka och silkighet. "Estel" har en krämig konsistens - den sprider sig inte och sprids jämnt över hela längden. Vi är också nöjda med den unika sammansättningen - det finns ett skimrande pigment i färgämnet och en närande emulsion baserad på kitosan, vitaminer och kastanjutdrag. Bland minorna kan hänföras till en obehaglig ammoniaklukt och förmågan att torka håret starkt.

En bra färg av franskt ursprung, som tillhör en mild linje. Den har en unik formel - minsta kemikalier + naturliga ingredienser som skapar ett osynligt skyddande skal på trådarna. Färgområdet har 66 moderna färger - från naturlig till exklusiv.

Professionellt färgämne, tillverkat i Tyskland, konstruerat för långvarig färgning av grått hår. På grund av den speciella formeln spreds den inte alls och genomtränger jämnt hela längden, därför är den idealisk för husmålning. Med antalet toner tar "Igora Royal" de första platserna. Närvaron av mixtoner, som gör det möjligt att skapa unika kombinationer, är också uppmuntrande. Färgen har en trevlig fruktig arom - det finns absolut ingen kaustisk lukt. Det innehåller goda vitaminer och andra vårdämnen.

"Wella Koleston Perfect"

Denna vidhäftande färgämne kan utan överdrift kallas en epitom av oklanderlig tysk kvalitet. Speciallinjen för vitt hår föredras av både professionella stylister och vanliga kvinnor. På paletten hittar du naturliga och ovanliga nyanser. Ammoniakfri färg "Wella Koleston Perfect" torkar inte håret och ger det en rik glans. Tyvärr lite toner lite tråkig över tiden.

"Rowan" från "Acme Color"

Permanent färg med utloppsroman kan kallas den mest prisvärda. Det genomsnittliga priset är 100 rubel, men resultatet blir rik, ljus och otroligt resistent. Paletten har 30 olika toner. Den enda nackdelen med "Rowan" är en stark ammoniak lukt som inte eroderar under hela färgningsproceduren.

Matrix SoColor är ett slitstarkt gråhårfärg från USA, vars främsta fördel är den patenterade ColorGrip-tekniken. Har stor popularitet, ger hårets huvud en ljus och intensiv nyans. Den lägger sig mycket lätt, impregnerar hela längden jämnt, bevarar sin färg under en lång tid, anpassar sig till pigmenten i strängarna, vilket ger ett utmärkt resultat. Formulärfärg innehåller näringskomponenter, återställande av skadad struktur. Nackdelar - lite torra tipsen, innehåller ammoniak.

Professionellt ammoniakfärg känt italienskt märke garanterar full färgning i 100 vackra färger. Dess otvivelaktiga fördel är hög motståndskraft. I kompositionen hittar du näringskomponenter som styr strukturen av poröst hår. Tyvärr är konsistensen av detta verktyg inte så tjockt.

"Londa Color Permanent"

Du vet inte vad hårfärg är bättre att välja för grå hår? Var uppmärksam på salongkrämig kräm från "Londa Color" (Tyskland). Färgen tvättas inte i ca 8 veckor, och den oxidativa emulsionen har en positiv effekt på kompositionens enhetlighet och ger ett utmärkt resultat. Färgen tonar grått hår och läker håret. Den innehåller lipider och naturligt vax, vilket ger högkvalitativa vård och neutraliserande effekter av kemi. En viktig fördel med "Londa Color" är det överkomliga priset. Av nackdelar - ett litet urval av nyanser.

En populär färgämne med en rik palett (35 snygga färger), utvecklad i de bästa traditionerna för nanomolekylär teknik. Den innehåller vitaminerna H, E, A och B3, vilket ger ett kraftfullt skydd mot negativa influenser. Det målar mycket mjukt, vilket säkert kommer att vara ägare av känslig epidermis. En liten torr tråd, har en skarp lukt.

Tips som hjälper dig att välja färg för grå hår:

Vilken professionell hårfärgning mår bäst på grå hår? Goda mästare är glada att rekommendera "Farmavita" färgämnen - det här italienska varumärket är extremt populärt i frisörens miljö. Skapat på basis av extrakt från växter, näringsrika oljor och medicinalväxter, färgar de försiktigt hår i naturliga och djupa toner. "Farmavita" har en krämig konsistens, flödar inte alls och impregnerar jämnt hela längden.

Fördelarna inkluderar ett demokratiskt pris och en låg andel ammoniak. Bland minuserna noteras torkningseffekten och den snabba nedtonningen av färg.

Ryska permanent med lågt ammoniakinnehåll. Färgpaletten består av 80 grundtoner, 6 mixton och 12 nyanser för blondiner. Det ger en mycket hållbar färg, men torkar strängerna lite och innehåller inte extra omsorgsfulla tillsatser.

Bra flytande färg fransk produktion. Giver en långvarig effekt, förkroppsligar 100% grå hår, behagar med olika färger (45 faktiska nyanser). Inkluderat hittar du en balsam baserad på naturliga ingredienser för att återställa den skadade strukturen. Loreal Preferencefärg har en tjock konsistens, men det luktar ganska obehagligt.

"Garnier Color Naturals"

En mycket högkvalitativ produkt baserad på tre ingredienser - olivolja, avokadoolja och sheasmör. Tack vare den tjocka konsistensen flödar Garnier Color Naturals inte och är lätt att applicera. Det luktar ganska snällt, ger ljusa nyanser utan onödig yellowness. Färgen uppfyller fullständigt visat.

Ljusfärgen från SchwarzkopfHenkel (Tyskland) är avsedd för självständig användning. Innehåller naturliga ingredienser som har en positiv effekt på hårets hälsa. Vi pratar om vete proteiner, vitaminer av grupp B och aloe vera. I paletten är 20 toner.

Varning! "Syoss" kan bara användas på ommålat tidigare grått hår.

Produkten från det rysk-franska samarbetet hjälper till att ändra bilden utan att håret skadas. Helt konsekvent med den angivna paletten. Den har god hållbarhet, smälter inte länge och tvättar inte, förtäcker helt grå hår. Innehåller aktiva ingredienser (arginin och amlaolja), tack vare vilka trådarna blir otroligt mjuka. Och viktigast av allt, i "Faberlic Krasa" finns det ingen PDD, en skadlig kemikalie som ofta leder till allergier. Tyvärr har färgen en stark lukt och röret är inte så bekvämt.

Casting Creme Gloss L'Oreal

Den unika formeln av färgämne utan ammoniak eliminerar helt den grå färgen, klämmer inte på huden och orsakar inte irritation. Paletten har 28 färger. Lukten är trevlig, texturen är tjock nog för att ge en enkel applikation. Paketet har en balsam skapad på grundval av kunglig gelé. Spenderat sparsamt - ett rör är mer än tillräckligt för en genomsnittlig hårlängd. Färg erhålls med glitter.

Det kan skryta med ett brett spektrum av färger, vilket möjliggör de mest våldsamma experimenten. Den har en sparsam effekt, ger håret en vacker nyans, behåller sin struktur, ger glans och glans. Lukten är lätt och behaglig.

Det är viktigt! Naturliga nyanser ger ibland en grön subton, så det är väldigt viktigt att blanda pigmenten korrekt.

Kanske är detta en av de bästa färgerna för grå hår. Den nya utvecklingen av det franska företaget "L'Oreal" har en patenterad formel som består av Incel-molekylen, Revel Color-displaysystemet och Ionen G-mikrokatiska polymeren. Tack vare dem förstöder färgämnet inte strukturen och tvättas inte ut under lång tid. Creamy textur ger en bekväm applikation utan smet. På paletten finns både ljusa och fasthållna toner.

Professionell ammoniakfri fransk färg från det världsberömda varumärket Loreal har ingen skarp lukt och innehåller en palett med lyxiga nyanser. Det är baserat på monoetanolamin, ett unikt färgämne som gör att du kan måla över grått hår och jämföra den totala tonen. "Inoa" bryter inte mot lipidbalansen och överdriver inte strängar. Bland färgämnena finns skyddande ämnen som hindrar utvecklingen av allergier och irritation av epidermis.

Detta finska verktyg är mycket vanligt inom det professionella området. Det klarar mycket effektivt med grått hår, vilket ger inte bara högkvalitativ färg, men också intensivvård. Vaxer (bivax och arktiska tranbär), som utgör grunden för produkten, ger glans till lotionen och närar det från insidan.

Det är viktigt! Det finns ingen ammoniak, silikoner eller konserveringsmedel i Cutrin.

Berömd japansk färg har en verkligt unik kvalité - samtidigt skyddar håret och säkerställer en jämn färgning. "Lebel Materia" innehåller en liten dos peroxid och ammoniak, vilket inte hindrade det från att bli en av de bästa för att färga grå hår. Den innehåller lipider och fytosteroler, som är inblandade i den djupa förnyelsen av strängarnas struktur, liksom en betydande mängd färgpigment som bidrar till uthållig färgning.

Tyvärr finns det inga färdiga nyanser i paletten - du måste blanda grundläggande färger. Av denna anledning är "Lebel Materia" inte särskilt bekväm att använda hemma.

"Anthocyanin andra upplagan"

Professionella färgämnen för färgning av gråstrålar kan inte göra utan Anthocyanin Second Edition, en ny färg med en otroligt ljus palett och en lamineringseffekt. Basen för denna kosmetiska produkt är vegetabiliska extrakt som främjar djup färgning. Medel gläds med lätt arom och lägger till glans till lås. Tyvärr är det svårt att tvätta bort huden.

Denna klassificering är stängd med ammoniakfri jonfärg av amerikanskt ursprung. Hennes palett består av koppar, ask och naturfärger. Det finns ingen ammoniak i kompositionen - proceduren sker med deltagande av en våg av ett långt infrarött spektrum, vilket lyfter vågorna och släpper in pigmentet.

Regler för färgning av grått hår

För att använda färgen utan att håret skadas, kom ihåg dessa få regler:

 • Bestäm antalet grå trådar. Om det finns mer än 50% måste du välja proportionerna i förhållandet 1: 1.5 (syre / färg). Vid 70% av de grå hårfördelningarna fördelas i ett 1: 1-förhållande;
 • Analysera deras fördelning. Om det grå håret går jämnt och inte överstiger 50%, använd gärna mått "märkt upp till 50%". Om det förekommer öar, använd medel utan ammoniak;
 • Ställ in gråhårets och strängstyvets karaktär. För färgning av glasögonhår är proportionerna 2: 1. Kvinnor med mjukt hårhår kan stoppa i proportionerna 1: 1. De behöver ta färgen till en ton lättare än önskat;
 • Färgproceduren bör startas från baksidan av huvudet - i den här zonen den lägsta temperaturen;
 • Några dagar innan proceduren använder inte schampo och balsam
 • Bestäm om färgen. Det är svåraste att måla över grå hår på mörkt hår, eftersom de har en tätare struktur. Det är därför som de brunhåriga kvinnorna och brunetterna bör välja nyanser från det naturliga området (nära den inhemska färgen). Praktiskt taget i alla färger är de betecknade med ett nummer - 0, 4.0, 5.0 etc. För dem som vill byta färg måste du välja toner som ligger iurs medurs. I det här fallet skyddar du dig mot oförutsägbara resultat.

Medan du följer dessa rekommendationer kommer du aldrig att stöta på frågan: "Varför håller färgen inte på grå hår?".

Se också: Hur man färgar grå hår hemma (video)

Färg för grå hår - hur man väljer, rankningen av de bästa färgerna

Vad är grått och varför verkar det?

"Enligt reglerna blir kvinnor vitt vid 45 år, män på 35 år. Faktum är att processen kan börja mycket tidigare, och även i åldern 18 finner någon tyvärr vita strängar. Vad är grått hår och vilka faktorer bidrar till det tidiga utseendet?

Djupet av hårfärgen beror på genetiken och direkt pigmentet kallas melanin. Det produceras av speciella celler - melanocyter, som produceras med hjälp av tyrosinas (ett enzym innehållande koppar). Vid något tillfälle upphör tyrosinas att produceras, och väteperoxid uppträder i hårlampan, vilket missfärgar håret och gör det transparent.

Minskningen av tyrosinasproduktion kan också börja i ung ålder på grund av genetisk predisposition eller negativa faktorer. En av de vanligaste orsakerna är kronisk stress, ångest. Ofta, efter en tragisk händelse eller en stark känslomässig chock, märker människor grått hår. Barnets födelse, följt av ständiga upplevelser och kronisk sömnberövning, orsakar ofta också utseendet av "metall" -strängar.

Andra orsaker till tidigt grått hår:

blodsjukdomar, hjärta, lever, njure, ateroskleros, sköldkörtelstörningar, hormonella obalanser;
brist på vitaminer och mikroelement
hårda proteinfria dieter;
länge stanna i solen eller en passion för solning
brist på tyrosinas enzym.

Korrekt näring, hälsosam sömn, brist på nervöst överstopp hjälper dig att hålla ditt hår ungt och vackert. Om silver trådar fortfarande visas, försök att neutralisera de skadliga faktorerna för att stoppa denna obehagliga process. Och för att anpassa färgen kommer det att hjälpa en bra färg för grå hår.

Principen om val av färg för grå hår

Starkt glasögon är det svåraste att färga på grund av att små hårvågor bildar en tät struktur. Sparande färger utan ammoniak kan inte måla över grå hår, eftersom den här komponenten gör hårkutlet mer lös och hjälper till att färga det.

Ett professionellt tillvägagångssätt inbegriper användningen av ytterligare förfaranden, på grund av vilket färgpigmentet blir bättre, och färgen själv varar längre. För mörkt och rättvist hår används olika tekniker. I det första fallet behandlas krullarna med oxid, sedan appliceras en färg utspädd med vatten, varefter en färg med starkt pigment används. För Blond appliceras oxidant 3-6%.

När du väljer hårfärg, kom ihåg:

en hög procentandel av oxid (6-9%) i färgen garanterar 100% grå färgning;

mjuka ammoniakfria färger, liksom färgämnen ger inte en tät målning, dessutom tvättas de mycket snabbare än ammoniakanaloger;

Välj ett färgämne enligt din hårtyp - ju tjockare de är desto högre procentandel av oxid och desto mer koncentreras färgämnet.

De som vill dela med grått hår försummar ibland salongens tjänster. Detta leder ofta till allvarliga skador på håret och hårbotten, eftersom den första gången att klara den vita korken ofta inte fungerar. Som ett resultat damerna experimenterar länge, vilket orsakar irreparabel skada på locken. Om du fortfarande bestämmer dig för att klara av den här uppgiften hemma, läs artikeln till slutet, för det kommer att diskuteras nedan om effektiva och säkra metoder för färgning.

Måla med ammoniak och utan - fördelar och nackdelar med grått hår

Om färgen presenteras som icke-ammoniak, men samtidigt säger tillverkaren att hon kämpar med grått hår, då finns det två alternativ: antingen finns ammoniak i kompositionen eller grå hår kommer inte att försvinna någonstans. Ändå föredrar vissa kvinnor att välja det milda alternativet, utan att uppmärksamma det faktum att vissa trådar blir mycket ljusare efter färgning.

Ammoniakfri färg tvättas snabbt ut, så var förberedd för det faktum att färgen inte håller länge. Produkten utan ammoniak är således ineffektiv mot grå hår, men det är mildt på hår. Ammoniakfärger täcker framgångsrikt grått hår, men risken att skada håret och hårbotten när de används hemma är ganska högt. Dessutom åtföljs färgprocessen ofta av en stark lukt.

Översikt av professionella färger för grå hår

Matris Dröm Ålder Sokol Skönhet

Många experter tror att Matrix SoColor är det bästa verktyget i kampen mot grått hår. Detta är en amerikansk produkt baserad på den patenterade teknologin ColorGrip. Sammansättningen innehåller ammoniak, men i rimliga mängder, så får färgen en livlig, djup färg, men förstör inte håret.

Näringskomponenter ingår i receptet, återställa skadad struktur. Förbered dig dock för att tipsen kan vara något torkade. Efter färgning, täcka ändarna med oljor.

Kapous Professional

Schwarzkopf Professional Igora Absolutes

Estel De Luxe Silver

Keune

L'oreal Professionnel Color Supreme

Utmärkt färg, den enda nackdelen som är det höga priset. Kostnaden är dock fullt berättigad, och du kommer inte ångra pengarna. Kvaliteten på fonderna ligger i en höjd, så det klarar även de svåraste uppgifterna. Ammoniak i sammansättningen av detta färgämne verkar i komplexet Densilium-R. Detta ämne förstärker håret och återställer dem snabbt.

Tack vare färgen blir håret tätare, vackrare och mer elastiskt. Förväxla inte denna färg med Preia Feria på L'oreal, eftersom det klarar av grå hår lite sämre. Det kan köpas om procenten av grått hår inte är mer än fem.

Budgetfärg för att måla grå

Londa Color "För den envisa grå"

Balsam skyddar inte bara, men förbättrar också färgen, eftersom det hjälper färgkomponenterna att tränga djupt in i hårkroppen.

Skuggan visar sig vacker, mättad och lång hållare. Det grå håret är perfekt målade över, och allt detta nöje kostar lite mer än 200 rubel.

Garnier Nutrisse Creme

Palette

Rowan (Acme Color)

Vi målar över grå hår hemma

Hur man målar över grått hår, om du inte är professionell? Genom att följa rekommendationerna nedan får du ett utmärkt resultat utan hälsorisk. Så, i stället för melanin, innehåller vita hår innehav av luftbubblor, vilket mycket komplicerar färgning. Av denna anledning utför experter förberedelsekrullar, som kan utföras hemma.

Färgtips

Ta pigmentet som motsvarar nivån på den valda färgen, bara från det naturliga området. Blanda med vatten i lika stora proportioner, applicera på rötterna eller den "vita" zonen och vänta en kvart i timmen.

Tvätta inte av färgen och applicera den valda tonen i kombination med färgen från det naturliga området (oxidationsmedel 6%), håll färgen så mycket som anges i tillverkarens rekommendationer.

Om du planerar att använda en ljus nyans, till exempel, röd, lägg till ett naturligt färgämne till det, annars grå hår kommer att "brinna" med en onaturlig färg.

För tunt och mjukt hår ta nyanser en ton kortare än den valda, annars kommer en "blackout" att inträffa. För grovt hår används en nyans av mörkare enton.

I avancerade fall används speciella färgämnen märkta 0.

Att uppnå bra resultat bidrar till att minska delen av oxidationsmedlet. Det vill säga om du vanligtvis behöver blanda färg med en oxidator i förhållandet 1: 1,5, minska förhållandet till 1: 1. Resultatet kommer gärna överraska dig.

Med de rekommendationer som presenteras i den här artikeln kommer du aldrig att stöta på problemet med "glödande" grå hår eller instabil färg. Om du inte bara ska måla över grått hår, men också föryngra ditt hår, vilket gör det mer elastiskt och vackert, hänvisar du till en professionell service.

10 bästa färgerna för grå hår

Egenskaper i rankningen

Gråt hår är en störning i pigmenteringen av hår som uppträder vid en viss ålder i varje person. Det var hela tiden ansett som ett tecken på åldrande. Därför har kvinnor alltid letat efter sätt att dölja grått hår. Tidigare användes naturliga botemedel (till exempel henna) för eliminering, nu finns många mer effektiva metoder tillgängliga. Det vanligaste av dessa är färgförändring med färg.

Färgen kan vara av flera typer:

 1. Semi-permanent - en mer godartad färg som inte innehåller ammoniak eller andra skadliga komponenter. Det varar länge, men med tiden tvättas den bort och förlorar sin ursprungliga färg. Den mjuka kompositionen närmar sig håret utan att skada sig. Finns i form av en gel, grädde, mousse.
 2. Permanent färg målar helt över grå hår under lång tid. Det kännetecknas av hög motstånd och den djupaste penetrationen i hårstrukturen. Håller upp till flera månader. Moderna resistenta färger innehåller omsorgsdelar som förhindrar skadliga effekter av kemikalier.

Målningsproceduren får utföras både hemma och i stugan. I det första fallet krävs att man följer instruktionerna och någon behöver hjälp för en jämn fördelning av färg över hela längden. Det är viktigt att köpa en produkt med en bra komposition. Annars kommer ditt hår att se osunt ut, och färgen är visuellt väldigt annorlunda än den som anges på förpackningen. När färgning i salongmästaren vet exakt vilken produkt som är rätt för ditt hår och vilken nyans du får. Professionella färgämnen håller längre, bättre bryr sig om hår, men har en hög kostnad. Vår ranking innehåller de bästa färgämnena för grå hår.

Den bästa professionella färgen för grått hår

Hår utan naturligt pigment kräver korrekt val av färgämne. En professionell frisör, bättre än någon, kan göra det. Om du går till salongen kan du inte oroa dig för resultatet. Professionella färger har en bred färgpalett, många användbara komponenter och en bra komposition. De närmar håret och fyller det med en ny strålande nyans. Professionella färgämnen för grå hår rekommenderas inte att ansöka hemma eftersom De förblandas med specialmedel (oxygenatlösning). Vi har inkluderat i rankningen de bästa verktygen för att måla grå hår.

3 L'oreal Professionnel Majirel

Modern färg, trovärdiga kunder tack vare den unika sammansättningen och hög effektivitet. Den har en rik palett av färger, men målar noggrant över grått hår. Även på hårt hår blir resultatet överväldigande. Sammansättningen innefattar omsorgsämnen. De hjälper till att stärka, återställa och odla strängar.

Kostnaden för produkten är ganska hög, men den är helt berättigad. Professionnel Majirel är lämplig för frekvent användning, skadar inte håret. Passar perfekt med det "startade" gråhåret. Kvaliteten är överst. Idealiskt målarfärger, ger mjukhet och glans, har god fasthet. Detta är en av de bästa färgerna, skapade i europeiska laboratorier.

2 ESTEL De Luxe

För dem som inte bara vill bli av med grått hår, men också få silkesigt hår med vacker glans, är ESTEL De Luxe-färg ett utmärkt val. Den är gjord av försiktiga komponenter med lågt innehåll av ammoniak och andra skadliga ämnen. Kompositionen är tillverkad så att vissa ingredienser helt neutraliserar de negativa effekterna av kemiska komponenter. Verktyget har bra feedback från mästarna, för Det är enkelt och snabbt att applicera och ekonomiskt att använda. För jämn och korrekt användning är det nödvändigt att blanda medlet med oxygenator och aktivator från ESTEL.

 • långsam förbrukning
 • noggrann färgning
 • vacker glans;
 • ger hårets elasticitet och gör dem mjuka;
 • effektiv vård;
 • hög hållbarhet
 • stort värde;
 • den korrekta kompositionen.

1 MATRIX SoColor

Ny innovativ utveckling från MATRIX har redan blivit kär i många kvinnor. Färgen finns i de ljusaste färgerna att välja mellan. Efter proceduren ser håret väl preparerade, glänsande och friska. Anger helt över grå hår, utan att skada dem. Färgen innehåller nästan ingen ammoniak, och resterande komponenter har en fördelaktig effekt och skyddar håret från dess negativa påverkan. En annan fördel med Matrix SoColor är 100% färgmatchning. På grund av det höga innehållet i oljor blir håret märkbart mer elastiskt och mjukt. Masters lämnar endast positiv feedback om denna färg.

 • enkel applikation;
 • ingen anledning att blanda med andra färger;
 • utmärkt hållbarhet
 • ljus palett;
 • full skuggning av grått hår;
 • ger sken och elasticitet;
 • minsta ammoniakinnehåll
 • bra pris
 • Oxidationsmedel för blandning ingår ej.

Den bästa färgen för grått hår för hemmabruk

Bland de olika hushållsprodukterna kommer över och lågkvalitativa produkter. Många tillverkare försummar de fördelaktiga underhållskomponenterna och släpper ut färg med en helt kemisk sammansättning. De bästa produkterna för grå hår i budgetsegmentet har mycket positiv feedback. De ger håret en vacker glöd, rik ton och helt eliminerar grått hår. Användningen av sådana färger kräver inte speciella färdigheter. Vi inkluderade i betygsbestämda färger med de mest hållbara och spektakulära resultaten.

3 OLLIN Färgkräm

Underbar palett av färger OLLIN Färgkräm lämnar inte någon likgiltig. Välj bland över 80 vackra färger. Verktygets huvuddrag är dess sammansättning. Den innehåller veteproteiner som skyddar mot UV-strålar, regenererande växtextrakt, fuktgivande panthenol etc. Formeln med aktiva pigment ger fullständig skuggning av grått hår. Färgen innehåller en liten mängd ammoniak, därför är den särskilt resistent. Efter att ha använts den här produkten är håret mättat, pärrat och väl preparerat. Den krämiga konsistensen tätt täcker krullarnas struktur, målar dem jämnt över hela längden.

 • användningen av högkvalitativa råmaterial i produktionen;
 • god omsorg och återfuktning;
 • speciellt motstånd
 • lågt pris;
 • trevlig struktur;
 • lätt att applicera
 • målar över grå hår.
 • får inte alltid önskad nyans;
 • obehaglig lukt.

2 Londa Färg

Vår nästa representant för den bästa Londafärgen klarar snabbt och enkelt färg av ett grått hår. Tillverkad av unik teknik, innehåller naturligt vax och keratin. Satsen kommer med ett färgämne och en balsam som måste appliceras före proceduren. Resultatet är alltid 100%. 40 mättade färger uppfyller de mest krävande kundernas behov.

Londa Color ger jämn färg över grå, ljus färg och varaktiga resultat. Skyddar håret på ett tillförlitligt sätt från de negativa effekterna av yttre faktorer och färg - från utlakning. Komponenter tränger in i hårstrukturen, vilket ger en rik djup nyans. Den enda nackdelen - ett paket är tillräckligt för en applikation. Men resultatet är beständigt och levande.

1 Wella Professionals Koleston Perfect

Att få en ny, levande färg efter färgning av grått hår är lätt med färg från Wella. Hög hållbarhet uppnås på grund av den kvalitativa kompositionen. Verktyget är utformat speciellt för de särdrag hos hår som saknar naturlig pigmentering. Därför garanterar användningen 100% grå färg. Färgen ger permanent glans, elasticitet och silkighet. Creamy textur hjälper till att snabbt fördela färgämnet över hela längden. De unika komponenterna i kompositionen förbättrar den skadade hårstrukturen, vilket gör den mer enhetlig.

 • lipider anpassar hårstrukturen;
 • bländande glans;
 • skapad av utvecklingen av specialister i företaget;
 • livlig mättad färg;
 • brett palett av nyanser;
 • kvalitetssammansättning.

Bästa icke-ammoniakfärg för grå hår

4 Kapous Professional

Färg krävs ofta bland köpare. Designad för målning i stugan eller hemma. Lämplig för alla typer av hår. Blandning av olika nyanser där paletten är ca 100 tillåten. Den är lätt att sätta, flödar inte. Innehåller naturliga ingredienser: risproteiner, kakaosmör, ginseng-extrakt. Rikta växtbaserade ingredienser gör håret mjukt, hanterbart och glänsande.

Kapous uppfyller internationella kvalitetsstandarder, dess sammansättning är ofarlig, innehåller många näringsämnen. Färger perfekt över grått hår. Hyppig användning är tillåten. Priset är acceptabelt, så att produkten är tillgänglig för den allmänna befolkningen. Du kan säga att detta är den bästa färgen budgetkategori med hög effektivitet.

3 Igora Absolutes

En av ledarna för ammoniakfri färgning. Den har en delikat konsistens, trevlig arom, näringskomposition. Paletten består av ett stort antal nyanser, så varje kvinna väljer rätt färg till din smak. Serie för moget hår är utformat för kvinnor "åldras", innehåller kollagen och silyamin. Dessa ingredienser återställer helt enkelt strängar.

Vitamin B7 skyddar krullarna från yttre faktorer och fixerar pigmentet permanent inuti håret. Bedömning av recensioner, klarar Igora Absolutes 100% av grått hår. I detta fall är krullarna helt intakta. Tvärtom blir de silkeslen och glänsande. Få en hälsosam utseende och en mättad nyans. Det är mycket viktigt att produkten är tillgänglig på fri försäljning.

2 Selective Professional

En av marknadsledarna är selektiv resistent färg. Det tillhör det världsberömda företaget, som har funnits i över 35 år. Hon föredras av professionella frisörer och hemmafruar. Produkten har en hög grad av tillförlitlighet, hållbarhet och mild handling. Innehåller inte ammoniak, så det förstör inte hårstrukturen.

Innehåller spannmålsprodukter, bivax, vitaminer och mineraler samt fettsyror. Ger en jämn fördelning av färgämnet, vilket resulterar i - färdig målning av grått hår utan "luckor". Tillverkaren garanterar noggrannheten av alla uppgifter som anges på förpackningen. Att döma av konsumentrecensionerna är det. Resultatet av tydliga åtgärder enligt instruktionerna och korrespondensen med instruktionerna blir en ljus, mättad, resistiv nyans och otroligt mjuka krullningar.

1 CHI IONIC

Det är ett unikt färgämne som ger högteknologisk färgning. Effekten uppnås genom arbetet med långa infraröda vågor, vilket ökar vågorna, vilket gör att pigment och omsorgskomponenter penetrerar djupt in i håret. På grund av detta återställs strängarna från insidan. Resultatet är en djup färg med en biolamineringseffekt.

Det fungerar på det mest skadade håret med ett "hårt" grått hår. Ingen skada Många studier har visat högkvalitativ och säker komposition av CHI. Skuggan hålls lång tack vare jontekniken. Silkkrämen som går in i strukturen mjuker, mjukar och vitaliserar håret. CHI IONIC är ett verkligt genombrott inom färgningsområdet.

9 bästa färger för grå hår

Åldersförändringar påverkar var och en av oss, bara någon den här gången kommer tidigare, någon senare. Det första gråhåret börjar dyka upp efter 30 år på grund av en minskning av produktionen av melanin, ett naturligt färgpigment. Tidig blekning av hår kan utlösa flera faktorer: en ärftlig predisposition, allvarliga sköldkörtelsjukdomar och nedsatt immunförsvar, tobaksmissbruk, konstant stress.

I vilket fall det här är en oåterkallelig process, och återvända den naturliga hårfärgen kommer inte att fungera. Vissa skäms inte över grå hår, men de flesta vill bli av med detta uppenbara tecken på åldrande. Bara en väg ut - hårfärgning. Idag finns ett stort utbud av verktyg för både professionell och hemanvändning.

Tidigare används ofta henna och basma. Men tyvärr skilde de inte uthållighet. Moderna färger är uppdelade i ammoniakfri och ammoniakfri. För säkerheten hos försvagat hår är det bättre att använda produkter utan denna komponent. För mättnad av skuggan är det bättre att använda den senare. Dessa färger innehåller en liten mängd ammoniak för långvarigt bevarande av pigmentet. Många av dem är berikade med näringskomponenter för vård och återhämtning efter proceduren.

Vilken typ av färg att köpa, för att inte skada håret och få den önskade ljusa färgen? Vårt betyg kommer att hjälpa dig att bestämma valet, speciellt eftersom de produkter som presenteras idag är erkända som de bästa för grå hår.

Färg för grå hår: välj rätt

Maria Pimenova

Han skriver djupt men med humor om mode, konst, parfym, resor, hälsosam livsstil och välbefinnande.

Gråt hår är traditionellt förknippat med ålderdom, men trots detta börjar de vara annorlunda för alla: vissa blir grå endast efter 50, medan andra hittar det första gråa håret redan vid 20. Utseendet av grå hår i vilken ålder som helst bör inte uppfattas som en tragedi! När allt kommer omkring erbjuder modern kosmetologi ett brett urval hårfärger som inte bara hjälper till att bli av med det hatade gråhåret, men också ta hand om sin hälsa!

Vad är grått och varför verkar det?

Utseendet av grå hår, liksom andra egenskaper hos håret - färg, tjocklek, tendens att krulla - på grund av genetik. Proteinmelaninet, som produceras av melanocyter, är ansvarig för färgen. De produceras i sin tur med ett speciellt enzym-tyrosinas.

Med ålder upphör tyrosinas att produceras, och väteperoxid börjar ackumuleras i hårfollikeln. Hon gör håret färglöst. Förresten, tyrosinas kan sluta produceras i ung ålder. Förutom genetisk predisposition finns det flera anledningar:

 • kronisk stress;
 • brist på vitaminer och spårämnen;
 • styv proteinfri diet;
 • hormonella obalanser, njurarsjukdomar, blod, hjärta, lever;
 • länge stanna i solen eller i ett solarium.

En hälsosam sömn, rätt näring och minskad stressbelastning hjälper dig att behålla hårets skönhet och hälsa. Och om de grå trådarna redan har dykt upp, kommer professionell färg att hjälpa till att bli av med dem!

Vad är viktigt att veta innan färgning av grått hår?

Gråt hår skiljer sig från det vanliga, inte bara i färg utan också i struktur: nagelskalorna i det är upphöjda, och på grund av detta sköljs färgpartiklar snabbt ut. Dessutom är grå hår på grund av luftmikrobubblor (speciellt i vuxenlivet) som bildas i dem torra och spröda. Det är därför de är svårast att färga.

Dessutom kan grått hår delas upp enligt ett antal egenskaper:

 • med antalet gråa hår - mindre än ett kvarts, halv eller helt grå huvud;
 • efter typ av koncentration - brännvidd eller diffust gråhår.

Baserat på dessa parametrar är det värt att välja inte bara färgen, men också metoden för hårfärgning!

Hur man väljer färg för grå hår?

För att hålla din nya färg under en lång tid och att vara likformig, är det nödvändigt att välja en färg för att måla grått hår noggrant.

På grund av strukturen av grått hår, kommer ingen toningsschampon att fungera. När du köper ett färgämne för grått hår, var uppmärksam på kompositionen: helst bör det vara 6-9% oxid. Endast sådant högt innehåll kan måla över grått hår!

Ammoniakfria remedier fungerar inte heller - de är naturligtvis ofarliga men inte effektiva för att måla grått hår. Som ett resultat kommer du att få ojämnt färgat hår, vars färg kommer att spolas ut bokstavligen inom några veckor. Men om på förpackningen av färgen anges "utan ammoniak" och samtidigt påstår tillverkaren att hon kämpar med grått hår, vänta på ett knep: antingen finns det fortfarande ammoniak i kompositionen, eller det grå håret försvinner inte efter användningen!

Hur man väljer färgtonen för grått hår: expertråd

Om ditt mål är att återställa håret till sin naturliga färg, är det viktigt att välja rätt färgfärg.

Hur man målar över grå hårblondiner?

"Gråt hår är nästan omärkligt på ljust hår, så i början kan det lätt göras med blekning till en blond blond eller färga en kall ochenk i blondan."

Svetlana Stepina

Hur man målar över grått hår på ljusbrunt hår?

"Det rekommenderas att ägare av ljusbrunt hår före färgning av grått hår förpigmenteras (när analoger av naturliga pigment tränger igenom hårstrukturen och fyller hålrummen. - Red.), Eftersom färgen på grå hår ser ljusare ut än på normala. Jag skulle rekommendera ägare av ljushårigt hår till prepigmentering med naturliga nyanser - en ton lättare än önskad nyans. "

Svetlana Stepina

Hur målar man över grått hår på mörkt hår?

"Brunett är det svåraste att gömma grått hår. Och om du inte är redo att göra höjdpunkter eller radikalt ändra hårfärgen till ljus, var du redo att besöka salongen regelbundet. För att färga mörkahåriga människor blir mer motståndskraftiga och färga hårdhår i salonerna, utför de mordonzazh-tjänsten - under inverkan av en speciell oxidator (med väteperoxid. - Ed.) Hårkutikskalorna stiger och färgen är lättare att tränga in i dem (håret mjuknar "Och gör det mer poröst, så att de blir lättare utsatta för färgämnet pigment." - Ed.). "

Svetlana Stepina

Översikt av professionella färger för grå hår

Vilken färg att välja att måla över grått hår under lång tid? Vi pratade med professionella stylister och fick reda på hur de använder sig själva!

Rekommenderade medel

Majirel krämfärg

Superhållbart färgämne som ger en jämn djup nyans och smidigt målar över 100% grått hår! Den revolutionerande färgformeln innehåller innovativa Incell-molekyler som ger en hälsosam glans och förhindrar torrhet och brådhet, medan Lonen GTM-komponenten skyddar håret under färgning.

I Majirel-paletten med 75 nyanser, som innehåller kalla, gyllene och ljusande färger.

Maldiva: "Även skadat hår kan lita på denna färg!"

Ta hand om färgat hår

Så att problemet med grå hår stör dig mindre, räcker det inte bara att måla över silver trådar! Mycket viktigare - ta hand om dem!

Grundreglerna är enkla.

 • Tvätta inte ditt huvud för ofta.
 • Tvätta inte håret med mycket varmt vatten - detta kan göra håret tråkigt.
 • Prova en långvarig hårmask. Applicera det före sänggåendet - det hjälper till att släta hårets naglar.
 • Under blåstorkning använd en spray för värmebeskydd av håret och ett mer mildt termiskt läge.

En professionell vårdsprodukt för grå och färgat hår ger dig en professionell mästare. Försum inte bort resor till skönhetssalongen och spara inte på din hälsa!

Det verkar som ett fel har inträffat. Försök igen senare.

Tips mästare

Estel för grått hår - palettens hemligheter. Gråt hår är ett problem inte bara på grund av åldern. Men för att korrekt kombinera professionella färger behöver vi åtminstone minimal kunskap om färgmålning, annars kan skuggan inte dyka upp alls.

Estel för grått hår - en färgpalett och professionell färgningstips

Gråt hår är ett problem inte bara på grund av åldern. Deras struktur förändras. De blir mer styva och porösa, därför är det svårt att måla över dem med hög kvalitet. Alla hushållsfärger kan inte helt täcka grått hår. I de flesta fall förlorar gråhår snabbt sin färg och utmärker sig mot den allmänna bakgrunden inom några veckor, även efter uthållig färgning. Det är därför inte bara yrkesverksamma som "Estelle" -färg för grå hår.

Fördelar med Silver Estel

Bekymmer Estel - En av de få tillverkarna som har utvecklat en hel rad verktyg för dem som aktivt kämpar med grått hår. Förutom vidsträckta färger med en rik palett av nyanser, innehåller den toning shampoo, tint balms, balsam - allt du behöver för effektiv hemvård.

Färgkompositionens speciella formel tar hänsyn till alla funktioner i gråhår och gör det möjligt att göra färgningsprocessen så enkelt och bekvämt som möjligt. Men det här är inte den enda fördelen med Deluxe Silver-linjen. Denna färg:

 • har en trevlig struktur och sprider inte;
 • väl fördelat och omsluter varje hår;
 • låter dig sträcka färgen i komplexa tekniker;
 • det spenderas mycket ekonomiskt
 • innehåller inte ammoniak och ingredienser som är för aggressiva;
 • Irriterar inte huden och skadar håret minimalt.
 • ger färghastighet på grund av pigmentmikropartiklar;
 • har ingen stark kemisk lukt;
 • Målar upp till 100% grått hår.

Dessutom säljs färgämnet och oxidationsmedlet separat, vilket innebär att du kan välja den nödvändiga koncentrationen för att inte bränna håret. Estelle Silvers rika palett för grått hår kommer att tillfredsställa de mest krävande kvinnorna och låter dig hitta den perfekta nyansen.

Färg hör till en genomsnittspriskategori. Ja, det är något dyrare än vanliga hushållsfärger som säljs i kosmetiska butiker. Men å andra sidan garanterar det utmärkta resultat och färgkonsistens som förklaras på förpackningen.

Faktum är att den här tillverkaren har den bästa kombinationen av pris och produktkvalitet.

Färgpalett

I Estelle Silver är färgpaletten för grå hår så mångsidigt att tillverkaren delade den i flera grupper inriktade på hårets naturliga nyans:

 • ljusblond - innehåller både klassikerna och moderna fantasinsvartar av blond: lila, ask, mycket lätt koppar och brun;
 • mediumblond - en mängd olika mediumintensiva nyanser av guld, koppar, ljusbrun, brun, röd och violett;
 • mörkblond - naturliga ljusbruna nyanser i kalla och varma färger, såväl som rödaktiga, lila, ashy ljusbruna toner;
 • mediumblond - förutom en rik blond blond i kvarteret finns det violettbruna, röda, koppar, guld och röda färger;
 • ljusbrun - du kan välja för sig lila-bruna, koppar, mörkbruna och rödaktiga nyanser;
 • brun - kaffe, djup lila och rött, choklad och kastanjetoner.

Färgerna blandar bra, så om du vill kan du få en helt unik nyans som passar perfekt för din stil och färgtyp. Men för att korrekt kombinera professionella färger behöver vi åtminstone minimal kunskap om färgmålning, annars kan skuggan vara ganska annorlunda än vad som förväntades.

Det är viktigt! Du kan snabbt och säkert ta bort oavhängad färg med hjälp av Estel Color Off-känslig emulsion.

Färghemligheter

Men resultatet av färgning beror inte bara på vilken nyans från Estelle färgpalett för grå hår du har valt, även om den här faktorn är väldigt viktig.

Det finns några subtiliteter att applicera färg på grått hår, så att du får det bästa resultatet även hemma. Professionella colorists delade sina hemligheter med oss.

Val av skugga

När du väljer en nyans måste du först bestämma om du bara vill dölja ditt gråa hår eller radikalt ändra bilden. Att maskera färgens färg bör vara så nära som möjligt med den naturliga färgen. Detta kommer att göra det möjligt att bara röda roten regelbundet efter den ursprungliga målningen och för att behålla färgintensiteten med hjälp av färgämnen. Så kommer håret att lida minimalt. Och den här tekniken fungerar bra även med ett stort antal gråhår.

Men om du bestämmer dig för att helt uppdatera bilden, var noga med att notera följande:

 • Röda, röda och lila nyanser spolas snabbt ut, så de måste ständigt tonas.
 • Om håret växer snabbt, och det finns ingen möjlighet att tona rötterna regelbundet, då är det bättre att sluta med ljusbrun eller ljusbrun skala.
 • De som röker mycket, liksom ägarna av rött hår, är bättre att välja gyllene nyanser som kommer att hjälpa till att maskera kvarvarande yellowness.
 • Ask gamma är vacker och ligger nu i toppens relevans, men det lägger ofta till ålder.
 • Röda och röda nyanser uppdaterar ansiktsfärgen, men betonar alla hudfelaktioner: finnar, rodnad, irritation, etc.
 • Plommon och aubergine ser väldigt vackert ut, men samtidigt markerar de ansiktsfärgen, blåmärken och påsar under ögonen, vilket gör pigmenteringen mer märkbar.
 • De mest naturliga beige, ljusbruna och ljusbruna nyanser. Dessutom är de väl bevarade och kräver inte frekvent toning.
 • Blond är bra för hårdhårigt hår, men om du har lite grått hår, bör du bättre missfärga håret.

Glöm inte smink. Om hårets nyans är neutral och inte för ljus - du kan inte klara av det. Beige, ljusbrun, ashy kan göra ansiktet inte uttrycksfullt, så betoning på läppar eller ögon är helt enkelt nödvändigt.

Stegvis teknik

Om du bestämmer dig för att färga håret i skugga med ett tal från Estelle Silver-paletten själv, då är det bättre att titta på videon med detaljerade kommentarer från professionella först. Då bör du noggrant studera instruktionerna för att förstå hur man spädar färgämnet och vilken koncentration av oxidant som passar din hårtyp.

Stegsplan för primär färgning ser så här ut:

När förfarandet upprepas förstärks rötterna först och efter 15-20 minuter repas kompositionen i sin fulla längd för att uppdatera färgen, men inte att förstöra håret.

Toning och vård

Gråt hår är alltid poröst - det var tomt där det naturliga pigmentet var tomt. Därför tränger färgen lätt in i dem, men det tvättas snabbt ut. Detta kan undvikas genom regelbunden toning och med ett schampo som återställer hårstrukturen - med flytande keratin, vitaminer eller silikon.

Estel tog hand om det. Märket har en rad tonade balsams Soloton, där det finns 18 olika nyanser. Bland dem: aska, koppar, mahogny, burgund, körsbär, pärla, etc.

Balsam appliceras på rent, fuktigt hår, jämnt fördelat över det, lämnar i 20-30 minuter och tvättas huvudet ordentligt med rinnande vatten. Det är nog att utföra proceduren 2-3 gånger i månaden.

Enligt recensioner av de flesta kvinnor som försökte hantera grått hår med hjälp av Silver Estel-linjen lyckades de få utmärkta resultat även med hemmålning. Med regelbunden användning av tonic kan bara nyans rötterna. Om du behandlar ditt hår försiktigt och inte överdriver det med varm styling, behåller den sin naturliga glans och elasticitet och ser väldigt vackert ut.

Författaren: Anna Alexandrova

Estelfärgspalett för att täcka grått hår Silver De. Luxe. Paint De Luxe Silver, från ledaren inom professionell kosmetika för hår Estel Professional, låter dig effektivt och jämnt färga grå hår.

Estel Resistant Hair Color De Luxe Silver

Produkt Vikt: 60 ml

Det ger hår mjukhet, glans, ger effektiv vård. + handskar som en present!

Ange önskad färg i kommentarerna till beställningen!

Mjuk elastisk konsistens blandar enkelt, och processen för applicering på håret är vanligt och tar inte mycket tid.
Färgen har en trevlig arom, färgämnets sammansättning innehåller ett skimrande pigment, vilket ger färgprocessen en speciell komfort för både mästaren och klienten.
Specialistens rekommendation: Lägg till Estel Chromoenergetic Complex till blandningen.
Detta komplex gör färgen mer mild, ger skinn till håret!

Estelfärgspalett för att täcka grått hår Silver DeLuxe

Visa De Luxe Silver hårfärgskräm palett från Estel Professional

Ange önskad färg i kommentarerna till beställningen!

Färgpalett Kromfärger för vitt hår De Luxe Silver från Estel:

4/0 Brown
4/56 Mörkröd-violett
4/6 Dark Purple
4/7 Brown Brown
4/76 Brun-violett brun
4/75 Brown Brownish Red
5/0 ljusbrun
5/4 Ljusbrun koppar
5/45 Ljusbrun kopparröd
5/5 Ljusbrun röd
5/56 Ljusbrun röd-lila
5/6 Ljusbrun lila
5/7 Ljusbrun brun
5/75 Ljusbrun brunröd
5/76 Ljusbrun brunviolett
6/0 Dark Blonde
6/4 ljusbrunt koppar
6/37 Ljusbrun Guldbrun
6/5 Dark Blonde Red
6/54 Ljusbrunt Rött Koppar
6/56 Dark Blonde Red-Violet
6/7 Ljusbrun Brun
6/75 Mörkblond brunbrun
6/76 Dark Blonde Brown-Violet

Paint De Luxe Silver, från ledaren inom professionell kosmetika för hår Estel Professional, låter dig effektivt och jämnt färga grå hår. Naturligtvis kommer håret att få en speciell färgfasthet och livlig ljusstyrka. Creamfärgformuleringen är universell och förberedelse för färgning är enkel.

De Luxe Silver ansökningsskema
Förtvätt inte håret.
Primär färgning:
Blandningen appliceras på rötterna och hårets längd samtidigt. Efter att ha behållit den tid som behövs för påverkan av färg, sköljs håret noggrant.

Sekundär färgning:
Applicera blandningen för att regrodera hårrötterna i 45 minuter. Emulger sedan krämfärgen längs hela längden av vått hår i högst 3 minuter.
OBS: Överexponering av färgämne på håret kan påverka det färgade hårets slutfärg, skuggan kan mörkas Torka noga av krämfärgen.
Slutlig bearbetning:
Tvätta håret med Curex De Luxe färgstabilisationsschampo. Behandla håret med Curex De Luxe färgstabilisatorbalsam.
OBS: Det rekommenderas inte att välja krämfärg över 2 nivåer av djuptonen från den naturliga hårfärgen på grund av eventuell ojämn färgning.
Tone 9/65 är konstruerad för att färga endast 100% grått hår.

Vi har också Essex Estel resistent hårfärg och Essex Balsam för färgat hår.

Hårfärg

Lämna din åsikt om denna produkt VKontakte

Används för korrekt dosering av färg vid färgning av hår. Kanske upprepad användning.

60 gnugga.

Produkt Vikt: 20ml

Ta provet. Hem> Färger> Estelle De Luxe Professional Hårfärg. 3 Perfekt färg för att bli av med grått hår. 4 Hur man förbereder kompositionen för att måla "Sense". Ny palett för tunna och svaga strängar.

Estelle De Luxe färgpalett

Vet du inte vilken färg som färgar ditt hår? Alla nyanser och färger verkar vanliga går inte till dig? Det är värt att titta på paletten av färger "Estel Deluxe".

Måla färgpalett

Ny palett för tunna och svaga strängar

Tjejerna jagar mode, tillämpar mer och mer ovanliga, ljusa färger för att färga håret. Att försöka tillfredsställa önskningarna hos moderna kvinnor i önskan att se vacker ut och se ut som fotomodeller bestämde det ryska företaget att gå för experiment. Som ett resultat av det här beslutet skapades en professionell palett, utformad speciellt för färg och förstärkning av tunna och spröda krökningar, liksom maskering av grå hår ("Silver" -linje) för kvinnor som har upplevt naturliga åldersförändringar.

Linjen "Professional" är gjord för professionella arbetare inom modelleringsindustrin, som vet hur man väljer rätt nyans och färg för varje tjej individuellt.

Vägbeskrivning "Sens" eller "Sense" är speciellt gjord för särskilt känsliga och krävande lockar och strängar. Den mest populära "Sense" i nyckel 77/56 och 77/34.

Vad är unikt och syfte med "Estel Deluxe"?

Färgen är avsedd att användas av professionella stylister och älskare.

Unikt i sin kemiska sammansättning och lätt att använda, skapades det både för professionella stylister - frisörer, skapande av nya konstverk inom mode och design och för kvinnliga älskare som bara börjar bekanta sig med den gigantiska och unika mode världen.

För att veta exakt vilka färger som ska användas av högkvalificerade stylister, och vilka nybörjare fashionistas, har tillverkaren märkt sina produkter, vilket indikerar att den tillhör en viss färg.

Enligt denna princip är paletten uppdelad i två riktningar:

"Professionell" för mästarna i deras hantverk. Med rätt och individuellt tillvägagångssätt för sina modedeskor kommer serien "Professional" att skapa ett verkligt mirakel för ditt hår, för en unik palett kan göra en riktig skärmstjärna ur vanliga simpletons, vars foton finns på modemagasidorna. De Lux Professional-serien är mycket ekonomisk. För att måla håret i medellängd, bara ett par tiotals gram färgämnen.
"St - Petersburg" för användning av nybörjare och amatörer.

"St - Petersburg" är skapad för användning av nybörjare och amatörer.

Perfekt för dem som vill försöka sin hand inom professionell vård och design för hår. Om en ung fashionista kan följa alla nödvändiga regler för att applicera färg, då kommer färgen att öka en sådan dams effekt av hårets kromaticitet upp till tre gånger, med allt detta utan att lämna huset. Innan du börjar processen, utvärdera villkoren för dina strängar, vilken färg passar dem mest exakt och hur mycket pigmentet från föregående färg kommer att återspeglas på frisyren. Om du bestämmer dig för att bli av med grått hår hemma, kommer du att passa linjen "Silver".
Det är lätt att smutsa på ytan på grund av vad det inte blir svårt att fördela genom hårets huvud i samma proportioner för en noggrannare och intensiv målning.

Färgområdet för hårfärgämnen varieras faktiskt, och färgens längd är lång. Men det kommer inte att göra här och utan nackdelar - för att innehav av sådan färg måste spendera mycket. Som de säger gemensamt "prisbiter."

Nackdelen är dess höga pris.

Detta hände för att inte utveckla nya sätt att vara vackra tyckte unicosmetics forskare om att rikta en genomsnittlig tjej med ett genomsnittligt intäkter. När allt kommer omkring är företagets verksamhet främst inriktad på professionella användare av hårspray. Produkterna anses vara dyra i förhållande till sina konkurrenter och är främst inriktade på företagsklassfolk. Men för riktiga fashionistas, foto och videomodeller är det inte ett hinder att förbli ovanligt och locka ögat.

Den perfekta färgen för att bli av med grått hår

Silverfärgssortimentet är utformat för att bekämpa grått hår och har mer än 77 nyanser av olika tonalitet i sitt sortiment. Vilken färg som helst från märket lämnar inte ett spår av gråa krullar.

Enligt statistiken har en femtedel av alla kvinnor på planeten håret blir grå efter det tredje decenniet. Det gråaste håret på de hårda hårsträngarna i damen med mörka toner är svårast, men tillverkaren har försökt göra allt för att skapa en färg som är perfekt för krullar av vilken färg som helst.

"Silver" är utformad för att måla över grå

Resultatet av detta arbete var att färgen "Silver" förtäcker grå hår från nyfikna och sidlånga blickar. Regelbunden användning av "Silver" får dig att glömma en gång för alla om alla gråa hår. Nyanserna 77/44 och 77/12 visade sig bäst i den här frågan. Färgpaletten blir effektivast om din hud är täckt med grå för en tredjedel eller mer.

Dessa färger är mycket ekonomiska, att måla även ett särskilt långt hår kommer att räcka till bara ett litet paket med "Silver" eller "Sense".

Hur man förbereder kompositionen för att måla "Sense"

För framställning av kompositionen "Sense" är det nödvändigt att använda en lösning för oxidation av en riktning och serie, som färgämnet använt. Oxideringsmedlet ska blandas med färg och appliceras på håret. Den oxiderande substansen fungerar som en katalysator som möjliggör för att arbeta och göra färgpigmenten, som tränger in i strängarnas struktur och arbetar jämnt fördelat längs hela längden av håren.

För hår "Sens" (Sense)

Idag är kosmetikbolaget representerat på marknaden med tre olika oxidanter, som skiljer sig i koncentrationen av oxidationsämnet:

- 3% oxidator - används när det är nödvändigt att måla krullar med särskilt mörka tonaliteter och färger. Rekommenderas för brunetter.
- Oxidizer 6% - Används om du bara behöver uppdatera kretsområdet och tonen. Applicerad färg bör matcha originalfärgen.
- Nio procent oxidationsmedel - behövs för att tända mörkt hår i toner, mycket lättare.Nästa Artikel
Användningen av läkemedlet Aevit från håravfall. Hjälper det? Hur man tar?