Översikt över de mest populära färgtonerna


Tintingfärg är ett perfekt sätt att uppdatera skuggorna på strängarna, ändra den vanliga färgen, gör håret ljus.

Vad är färgerna för toning?

Toningfärger är ammoniakfria ämnen som är godartade och har något lägre motstånd än klassiska permanenta färgämnen. Till antalet fördelar kan säkert tillskrivas:

 • En bred färgpalett;
 • Noggrann inverkan - skada inte strängarnas struktur, torka inte hårets ändar.
 • Säkerhet - Sådana färgämnen kan användas under graviditet och amning.
 • Enkel applicering - innan du applicerar på trådarna måste färgen spädas med ett oxidationsmedel.
 • Ingen obehaglig kemisk lukt.

Det är viktigt! Innan du applicerar någon färg, inklusive färgning, måste du testa för allergier.

Lista över färger med toning effekt

För att välja det bästa toningverktyget, kolla in listan över de mest populära mjuka färgerna, sammanställd av erfarna färgare.

Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense kan kallas en av de bästa hårfärgade bläckfärgen. Den innehåller oljor (inklusive arganolja) och olika vitaminer som ger extra omsorg åt strängarna.

 • Feedback: "Jag köpte Syoss Oleo Intense bara för experimentet. Innan dess målade hon länge med resistenta färger, men bestämde sig för att försöka mildare förfaranden. Verktyget är ganska tjockt, flödar inte, det luktar väldigt fint och appliceras bara. Sant att klämma ut oxiden ur röret tog det mycket ansträngning. Nu om kvaliteten på färgning. Färgen kom ut enhetlig, motsvarar helt det förklarade namnet (det tog svart och kastanj) och varar länge. Det grå håret var målat helt och håret blev mjukare och mjukare. "

Evgenia, 32 år gammal

Estel Sense De Luxe

Estel Sense De Luxe är en sparsam målning i Ryssland. Nu är fonderna i detta företag i stor efterfrågan och är närvarande i alla frisörsalonger. Vad som är viktigt skiljer sig denna effektiva professionella färg inte bara av utmärkt kvalitet och hög hållbarhet utan också av rimligt pris. Bedömning av recensioner, tonen håller 8 veckor, håret förblir friskt och silkesligt. Dessutom innehåller den mycket vitaminer och användbar keratin, eftersom Estelfärg är idealisk för tunt, svagt, skadat eller torrt hår.

 • Recension: "Detta är det bästa botemedlet för blekt hår som jag någonsin har provat. Färgen är mjuk, resistent, skadar inte håret. Skuggan visade sig vara mycket vacker, med ett klart överskott. Kvaliteten på detta verktyg är också nöjd. Håret började se mycket bättre ut, fick volymen jag drömde om - effekten är exakt densamma som efter rekonstruktionen. Och det mest intressanta - färgen varade tills nästa färgning! Jag förväntade mig definitivt inte en sådan effekt från ammoniakfärg! I allmänhet gillade jag.

Matrix Socolor Beauty

Professionella dubbingprodukter från det italienska företaget Matrix representeras av en rik palett. Dessa färger används ofta i salonger, eftersom de är fördelaktigt åtskilda från andra konkurrenter tack vare deras låga pris och ökade hållbarhet. En annan viktig fördel med Matrix Socolor Beauty målar är deras sammansättning. Den innehåller ceramider och 3 unika oljor - jojoba, oliv och burdock. Och ytterligare en sak - med det här verktyget kan du gömma ett starkt grått hår i en session.

 • Granskning: "Efter applicering av vidhäftande färgämnen bestämde jag mig för att återvända till Matrix Socolor Beauty. Jag är nöjd med resultaten. Färgen förbrukas mycket sparsamt - en flaska är tillräckligt för långt hår. Den arbetar med oxider från 3 till 12%. Nöjd med den tjocka strukturen, liksom bristen på kemisk lukt. Färgen kom ut väldigt vacker, hölls ganska länge. Håret efter toning blev mjukt och glänsande. "

Matrix Color Sync

Toning cream färg Matrix Color Sync - en annan produkt i företaget, som har stor efterfrågan. Den kan användas inte bara för mild målning, men också för hemlaminering. Verktygets sammansättning innehåller många näringsämnen, eftersom det är lämpligt försvagade, tråkiga, spröda och överdrivna strängar. Det bör också noteras att färgämnet effektivt döljer grå hår. Och i Matrix Color Sync-serien finns det ett färglöst grooming-medel som ger krullarna en glans och jämnhet.

 • Recension: "Först mötte min vän den här färgen, och sedan blev jag knuten till henne." Verktyget är inte billigt, men värt det. Dessutom, för kort hår tillräckligt och ett halvt rör. Den appliceras mycket enkelt, skadar inte strängernas hälsa, orsakar inte allergier och irritationer, har en trevlig lukt. Skuggan visade sig exakt som på förpackningen. Jag hade några gråa hår, men de målade helt över. Håret efter målningen är inte bränt, levande och silkesligt ".

Victoria, 18 år gammal

Londa Professional är en annan bra produkt som gör att du kan tona naturligt eller färgat hår. Med denna färg kan du snabbt uppdatera den befintliga nyansen - verktyget ger ditt hårdjup och multidimensionality och klarar av grå procent med 50%. En annan viktig faktor är vax och naturligt keratin. Båda dessa komponenter gör håret mindre poröst och hjälper till att hantera delade ändar. Bland de andra fördelarna med färgämnena i detta företag kan man säkert tillskriva det överkomliga priset, en mångsidig färgpalett (mer än 40 ljusa och mörka nyanser) och en lämplig form av frisättning. Verktyget strömmar absolut inte och flätar jämnt varje hår, vilket underlättar förfarandet för hemfärgning.

Det är viktigt! En ljus oxidant kommer i ljusa nyanser av färgämne, så de är inte lämpliga för initialt torrt och svagt hår.

 • Recension: "Londa Professional är en riktig hitta för mina smala och sektionsgenererade strängar. Jag målar det inte så länge sedan, men jag kunde redan förstå - det här är det bästa av färger. Först tillåter verktyget dig att måla övervuxna rötter utan att använda ett ljuspulver, vilket jag är mycket glad över. För det andra förstör inte strukturen alls - hårkvaliteten efter toning har blivit flera gånger bättre. Färgning är lätt, tar 30 minuter. Tonen varar mycket länge. "

Vill du byta färg utan den minsta skadan för hårets hälsa? Var noga med att köpa icke-ammoniak från Kapous! Sammansättningen av denna professionella icke-ammoniakfärg innehåller vitaminer och regenererande oljor (argan och jojoba) som inte bara skadar håret utan också ger dem extra försiktighet. Dessutom innehåller dessa produkter inte parabener eller skadliga SLS. Kapusfärger är lämpliga för både salong och hushållning, men det är rekommenderat att börja bekanta med det från salongen. Det är en erfaren mästare som kommer att kunna bestämma proportionerna av tonic och oxidant som passar ditt hår.

 • Recension: "Jag har tonat mitt hår länge. För mig själv valde Kapus - utan ammoniakfärg, som passar bra på håret, brinner inte huden och har ingen obehaglig kemisk lukt. I slutet av målningen appliceras nödvändigtvis en fuktgivande balm av samma företag. Resultaten är fantastiska - håret har blivit mycket mjukare vid beröringen, färgen kom ut ljus och slät, de verkade skina. Jag rekommenderade det till min kollega - hon är också mycket nöjd. Var försiktig!

Se även: Betyg av ammoniakfria hårfärger - listan över de bästa

Wella färgkontakt

En populär färgfärg som gör det enkelt att byta skuggor av strängarna. Den unika sammansättningen av produkten bidrar till utjämning och utjämning av varje hår, vilket säkert kommer att vara ägare av styggt hår. Wella Color Touch erbjuder också ett stort utbud av olika nyanser - här finns en blond utan yellowness och många ljusa färger. En annan viktig fördel är att keratin, en speciell substans som skyddar strängar mot kraftig fuktförlust, är baserad på denna lösning.

 • Testimonial: "Jag har använt Wella Color Touch i flera år nu, från tunna färger blir mitt tunna hår till torrt halm. Jag blandar färgämnet med en 3% emulsion, applicera den på ett fuktigt hår och vänta 25 minuter. Sedan lägger jag lite vatten i min handflata och slår samman kompositionen. Jag sitter med detta skum i 5-7 minuter, och tvätta sedan med vatten. Denna applikationsteknik rekommenderades till mig av en professionell mästare. Du vet att hon helt rättfärdigar sig själv. Färgen är jämn, varar lite över en månad och håret lider inte alls. "

Tips för färgning av hårfärgad färg Wella Color Touch:

Denna toningfärg skiljer sig från den mjuka sparsamma åtgärden. Det kan användas så ofta som nödvändigt - håret kommer inte att påverkas, men kommer bara att ersätta skuggan. Fördelen med ett brett sortiment gör att du kan göra det! Kompositionen omfattar inte peroxid och ammoniak, så det envelopes bara strängarna och ger en ljus glans. Dessutom eliminerar Majirel grå hår, vilket är otroligt viktigt.

 • Granskning: "Jag har alltid blivit målade i blond, för att med toningprocessen ha varit bekant under lång tid. Nyligen faller mitt val alltmer på färgen Mazhirel. Tillverkaren hävdar att den innehåller UV-filter, torkar inte ut håret och ger en bestående färg. I princip är allt just det. Jag är väldigt nöjd! Kompositionen blandas lätt och blir tjock, vilket är mycket lämpligt för självtillämpning. Strängar efter proceduren är inte förvirrade, de förbli mjuka och fuktiga. När du använder speciella schampon, varar färgen i ungefär en månad. "

Garnier Color Shine

Garniers Color Shine är ett oljebaserat färgämne som ger vacker hårfärg, maskerar grått hår och ger extravård. Efter att ha använt detta färgämne blir håret glänsande och silkeslen, lätt att kamma och mindre splittrad. Allt detta görs genom den naturliga kompositionen, som är baserad på tranbärsekstrakt och närande oljor.

Tips! Använda Garnier Color Shine kan inte bara tonat hår i rätt nyans, utan också korrigera resultatet av misslyckad färgning med andra droger.

 • Recension: "Desperat för förändring, gick jag genast till affären för hårfärg. Men av någon anledning var hon rädd för att måla med ett bestående botemedel. Köpt Garnier Color Shine - en mild toningpreparat som innehåller naturlig argonolja. Resultaten av färgningen har glädje - håret har blivit ljus, glänsande och otroligt mjuk. Färgen försvann på ungefär en månad, vilket gjorde att håret kan ommålas i en helt annan nyans. I allmänhet är detta det perfekta verktyget för modedesök. "

Valeria, 24 år gammal

Schwarzkopf Nectra Color

Behöver du den bästa färgfärgen? Ta en bra titt på linjen med mjuka krämfärger Nectra Color, vars huvudsakliga skillnad är extremt hög hållbarhet. Och pigmentet varar ungefär en månad! Samtidigt innehåller produkten inte en droppe ammoniak eller dess derivat. Han ersattes av olja och blomnektar.

 • Testimonial: "Jag började använda Nectra Color under graviditet och amning, men jag kunde inte byta till ett annat färgämne. Verktyget passar mig helt. Det målar över gråa hår, torkar inte ut krullarna, varar mer än 3 veckor under skick av shampooing efter 2 dagar. Ja, och den här färgen är ganska billig. Samtidigt innehåller paketet allt du behöver för att måla. "

Schwarzkopf Essential Color

Viktig färg från Schwarzkopf är en mild färg som är designade för att tona håret hemma. Verktyget har en ganska tjock konsistens, så den kan appliceras direkt från flaskan för blandning. Färgen innehåller närande och regenererande komponenter - naturliga oljor, teextrakt och litchi.

 • Recension: "Den största fördelen med denna färg är dess respekt för håret - de delar inte alls och ser 100% full. Produkten luktar väldigt snäll, en fuktgivande balm ingår. Om du har grått hår, måste du hålla det lite längre, men jag kom experimentellt. Färgen förblev ljus i ca 3 veckor - för mig är det lämpligt, eftersom du fortfarande måste tona de vuxna rötterna. "

Pallett är ett utmärkt färgfärg med hög kvalitet och låg kostnad. Paletten innehåller 20 olika nyanser - ljus, mättad, beständig. Bland komponenterna i färg - vitaminer i grupp B, som återställer håret efter färgning.

 • Granskning: "Jag älskar att byta skuggning av hår, men du kommer inte att experimentera med långvariga färgämnen. Det är bra att palatfärgsprodukter säljs. Med hjälp hade jag kunnat lätta mörkbrun färg för flera ställen. Jag gillar verkligen att trådarna efter ett sådant förfarande inte faller ut, inte dela upp, ser väldigt vackert ut. Det slogs också på att färgen på förpackningen helt sammanföll med resultatet. Bra färg - jag rekommenderar. "

För toning strängar tillverkar Faberlik en hel serie ammoniakfria krämfärger med hög hållbarhet och oöverträffad kvalitet. Produktens sammansättning är naturlig, och färgpaletten är ganska bred.

 • Testimonial: "Jag har aldrig använt verktygen i detta företag, men en gång gav en vän mig ett rör utan ammoniakfärg och insisterade på att jag skulle måla den. Jag är öppen för alla experiment, så jag ordnade med glädje en salong hemma. Färgen var en frostig kastanj - rik, mycket ljus och otroligt snygg. Du vet, den här färgen var perfekt för mig. Det kombinerar alla kvaliteter som jag uppskattar (tillgänglighet, hållbarhet, säkerhet). Nu tänker jag på att byta helt till godartade droger. "

Concept Profy touch

Concept Profy touch är ett ganska vanligt färgfärg med europeiska kvalitetscertifikat. Basen för detta verktyg är extremt användbara komponenter - glukos, ViPL-komplex, cedarolja, vitamin C, kitosan etc. Alla bidrar till ytterligare fukt och näring av håret.

 • Granskning: "Jag gjorde uppmärksamhet i mer än ett år, men när jag märkte att kvaliteten på mitt hår inte förändrades till det bättre började jag leta efter ett säkrare alternativ. Mästaren rekommenderade att ersätta resistenta färger färgade. Naturligtvis måste de användas lite oftare, men håret har blivit mjukt, starkt och glänsande. Dessutom började krullarna bli mindre feta - det här är också ett stort plus. Och för att spara mina hårda tips, använder jag regelbundet en fuktgivande spray. "

L'Oreal Casting Creme Gloss

Professionella produkter från L'Oreal representeras av flera rader på en gång. En av dem är Casting Creme Gloss, vars palett representeras av många attraktiva nyanser. Färger i denna serie innehåller både kemiska och naturliga ingredienser (oljor och kunglig gelé). På grund av denna sammansättning skadar färgen inte håret lika mycket som till exempel ammoniak. Ingår är en speciell fuktgivande balm som ger grundläggande vård. Den enda nackdelen - Casting Creme Gloss kan inte måla ett stort antal gråhår.

 • Recension: "Casting Creme Gloss har ingen otålig kemisk lukt, spreds inte och ger dig möjlighet att effektivt tonat jämnt grått hår. Det tvättas snabbt av huden, men det håller på håret i minst 1 månad. Jag är nöjd med detta verktyg - och kvalitet, pris och noggrann påverkan, och hur mina strängar ser efter toning. Förresten, jag försökte skuggan av svart vanilj - färgen visade sig vara densamma som i figuren. "

L'Oreal Professionnel Dia Richesse

Nästa produkt av varumärket är L'Oreal Professionnel Diarichesse ammoniakfri färgfärg, presenterad i naturliga färger. Ett karakteristiskt drag hos dessa fonder är den fullständiga frånvaron av effekten av återvunna rötter. Toningfilm bildad på trådarna efter applicering av kompositionen, täcker håret försiktigt och jämnt. Detta döljer helt övergången mellan färgerna.

 • Recension: "Om du bryr dig om ditt hårs hälsa, sluta med det här tintningsverktyget. Jag använder den i mer än ett år - jag har redan försökt flera nyanser. Alla av dem ger utmärkta och vackra resultat. Färgen tvättas först efter 2 månader, den passar mig perfekt. Naturligtvis är det här verktyget inte lämpligt för en grundläggande förändring av skuggan. Men med det kan du anpassa och förbättra den befintliga färgen. Hår efter applicering Professionnel Dia Richesse ser bara vacker ut. Jag rekommenderar det till alla! "

L'Oreal Professionnel Inoa

L'Oreal Professionnel Inoa är en mjuk färgfärg som fyller perfekt med grått hår och har ett ganska högt motstånd. Och viktigast av allt - detta verktyg skadar inte hårets tillstånd. Den består av flera naturliga oljor som gör håret mjukt, starkt och glänsande.

 • Granskning: "I mitt liv har jag provat ett stort antal färger, men i det närmaste föredrar jag att tona mitt hår med icke-invasiva medel. En av dem är Professionnel Inoa av L'Oreal. Målet är bara bra - det innehåller olja, som har en fuktgivande effekt. Kanske, av alla färger i L'Oreal är det bäst. "

Veronica, 19 år gammal

L'Oreal Professionnel Dialight

Företagets sista utväg är L'Oreal Professionnel Dialight. Detta är en mild färg som är avsedd för toning av skadat och överkänsligt hår. Basen för detta färgämne är ett surt pH, vilket ger effekten av laminering. Dialight perfekt uppdaterar hårfärg, eftersom det ganska ofta används i salonger för ombra och balayazha.

 • Recension: "Efter att ha läst recensioner på Internet bestämde jag mig för att köpa Dialore-färg från Loreal. Verktyget är bara perfekt! Jag försökte pärlskuggan och mjölkad sorbet - färgen är slät, ljus, ihållande och vacker. Färgen målar helt övervuxna rötter och kräver inte användning av en klarare. "

Hur tona hår, se här.

Som du kan se, toning färger representeras av ett ganska brett utbud och förtjänar närmaste uppmärksamhet av moderna fashionistas. Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: regler för toning och hårvård (video):

Hårfärgning - översyn

Toning hår hemma. Bilder före och efter toning. Instruktioner för toning hårfärg Estel.

Jag tona mitt hår mig relativt nyligen, ungefär ett år. Jag är mycket ledsen att jag ursprungligen försökte uppnå den önskade hårskärmen med vanliga färgämnen och därigenom förstöra mitt hår. Att få en vacker nyans av blond är inte lätt, speciellt när det är gjort inte på en skönhetssalong, men hemma.

Icke-professionella färger ger sällan det önskade resultatet när de faller exakt i tonen som jag skulle vilja se på håret, särskilt i ljus nyanser.

Som det visade sig, blev jag blond utan önskan och bränn inte ditt hår helt enkelt behöver du bara lätta håret med ett tändpulver och tonas i önskad nyans. Om hur jag lyser håret kan läsas här och här.

Vad är toning och varför det behövs.

Kort sagt är toning en mild färgning av hår på en låg andel oxidationsmedel. Sådan färgning är inte beständig och det här är inte en minus, eftersom du kan tona håret ganska ofta, en gång var fjärde vecka.

Toning skadar inte håret som vanligt färgning, vid toning tränger färgämnet inte in i de djupare lagren av håret, men täcker bara håret med pigment utanför.

Med hjälp av toning kan du få exakt den nyans du vill ha.

Resultatet av tinting hår.

Med hjälp av toning blir jag av med yellowness på blekt hår.

Detta foto visar hur mycket skuggan ändras.

Vid toning kan du justera färgens färg. Jag gillar till exempel inte grå eller lila nyanser av en blond, det här problemet är väldigt enkelt att lösa. Du behöver bara lägga till en neutral färgkorrigering till färgen när den är blandad.

Detta resultat kan uppnås med färg Estelle Deluxe. Min återkoppling om denna färg och om användningen av en neutral korrektor finns här.

Hur tona hår.

Det är möjligt att bara tona håret på en låg procentandel av oxid, jag tona alltid med 1,5 procent.

Nyligen har jag använt Estel för tonning.

 • Först och främst bestämmer vi den ursprungliga basen, det vill säga hårfärgen som finns på håret just nu. Gör det enkelt, kolla bara på färgpalett på Internet.
 • Välj sedan den önskade nyansfärgen. För att göra detta, se mer noggrant på antalet färger. Vad betyder siffrorna på Estelle färg nummer?

Digitala toner i paletten
X / xx - den första siffran - djupet av tonen
x / xx - den andra siffran är en färgnyans
х / хХ - den tredje siffran - ytterligare färgnyans

 • Vi blandar färg med en oxidator i förhållandet 1 till 2. Vi sätter på rent vått hår i 20 minuter.

Instruktioner från tillverkaren:

Det är mycket viktigt att håret, innan du applicerade färgen, var rent, tvättat utan balsam eller mask, inte behandlad med olika icke tvättbara. Annars kommer färgen att falla ojämnt.

Efter applicering på håret börjar färgen att ändra färg på håret, på vänster foto appliceras bara färgämne, till höger - efter 15 minuter.

Hår efter toning.

Omedelbart efter att du har torkat färgen från håret, kan du utvärdera sin sanna mjuka effekt. Håret är ganska mjukt, behagligt att röra vid. Efter torkning börjar håret skina vackert, ser väldigt bra ut.

Så här ser håret ut två veckor efter toning, färgen är jämn, det finns ingen yellowness. Toning tvättas bort efter ca 4 veckor, förutsatt att jag ständigt gör oljiga hårmaskor (detta bidrar till att tvätta pigmentet).

Jag ser inte några nackdelar med att tona håret, just på grund av rätt färgning (ljusning med pulver och tonning) började mitt hår se många gånger bättre än vid färgning av hår med färger från snabbköpet.

Detta är ett bra alternativ till uthållig färgning som passar dem som vill försiktigt ändra hårfärgen.

Tack för din uppmärksamhet, vacker och hälsosam. Hår Bam.

Hårfärgning - recensioner

Negativa recensioner

fördelar:

nackdelar:

högt pris, snabbt tvättas bort

För mig, så slöseri med pengar. Det är fortfarande inte billigt. Jag sköljde. Det verkar vara färgen. Men efter den första tvätten av huvudet tvättas allt bort. Tja, om du bara vill experimentera, så brinner inte håret, till skillnad från hårfärg.

Även om toning inte är så skadligt, är det i alla fall kemi.

Och förresten, vad mer vill jag säga, det viktigaste är att välja en bra mästare, kanske kommer några av hennes vänner att råda. Eftersom toning inte alltid går smidigt. Så till exempel bestämde jag mig en gång för att göra en tonic på mitt blonda hår, färgen är en slags mutter där. Tja, bilden var vacker, som Tipo choklad. Namazyukala betyder tvättat, torkat och vad ser jag ?? Jag var yayayayayu ljus orange... Det var hemskt. Och om det står månad tvättas av, tvättade jag tre! Så det var också fruktansvärt gult.

Och med en vän var fallet, gjorde hon i stugan och istället för svart blev den grön.

Neutrala recensioner

Jag tonade tidigare, växte också min färg :), kaloritryck med oxid 1.6, se där finns mycket naturliga nyanser, det finns också färglös, färgen tvättades av exakt utan rödaktig.

fördelar:

ger en vacker nyans

nackdelar:

Nu ska jag berätta om ett intressant experiment som hårtoning. Eftersom mitt hår är mörkt vill jag inte verkligen ha en annan färg. Men jag skulle vilja ha en skugga mer mättad. Och jag bestämde mig för att försöka toning. Effekten var mycket bra. Det enda problemet var att det måste uppdateras ständigt. Nästan var tredje vecka. Och det slår på fickan eftersom det inte är så billigt

fördelar:

nackdelar:

Smutsig runt, även om du var försiktig.

God dag till alla! Jag älskar att ändra hårfärg, men det är inte alltid bra för dem, mer exakt aldrig. Toning hår är cool åtminstone genom att det är mindre skadligt för hår. Toning färgar inte, men skapar en nyans / ton för håret. Till exempel har ditt hår blivit tråkigt, och du behöver uppdatera färgen, så tonic är den perfekta lösningen. Detta är särskilt mycket coolt för färgat hår. Jag var målade i rött och naturligtvis färgen tvättades mycket snabbt, jag färgade inte håret igen, men skickade bara mitt huvud med en tonisk "Tonic" -schampo, och voila, min hårfärg är ljus och saftig igen.
Blondiner använder ofta tonic för att ta bort yellowness och lägga till en pärlskugga.
Ett annat stort plus: kostnaden för en flaska i området av hundra rubel. Tillräckligt för 2-4 gånger, beroende på hur länge ditt hår. Och det är väldigt bekvämt att applicera, och det droppar inte.
Håret håller en vecka eller mer, beror på ditt hår. Jag tvättade inte på något sätt de blå trådarna tills det var avskuret. Hår efter användning, luktar gott, mjukt vid beröring.
Av minuserna: Om du är vacker hemma och ha en ljus tonik, var förberedd för att ditt badrum kommer att ha samma färg och kommer inte att tvättas mycket snart. Och kom ihåg att köpa och bära skyddshandskar! Och snyggare hud. Lycka till.

Används toning shampoo bara för att eliminera yellowness efter markering. Bonacur från Schwarzkop - den dyraste av den använda mig och den mest värdelösa. Håret var antingen gult eller blev lila. Konceptet är mycket billigare och tar verkligen bort yellowness, åtnjuter alternerande med regelbunden schampo. Det tredje alternativet var att blanda nyans Tonic-balsam med schampo. Det här alternativet var det mest ekonomiska och lika effektivt.

Positiva recensioner

fördelar:

Några solida plusser

nackdelar:

Många tjejer underskattar vikten av hårfärgning. Nu ska jag försöka förklara varför det är nödvändigt och viktigt att göra så att ditt färgade eller framhäva hår förblir friskt, glänsande och har så få som möjligt klippa slut. Standardfärgning görs vid 3%, 6%, 9% eller 12% oxidationsmedel. Valet av oxidant bestäms av vilken effekt på håret du vill få. Ta det genomsnittliga exemplet, du har grått hår och för att måla det i princip använder olika professionella märken 6% oxidationsmedel. Du målade rötterna med den här kompositionen, och i 99% av fallen tillämpar du samma komposition i längden är det ett grovt misstag. Hår med varje färg blir alltmer porös, det är skuren och bruten. Hårtoning utförs på små procentoxider, färgämnen för toning är oftast ammoniakfria eller med en liten mängd ammoniak, vilket gör det möjligt att undvika att håret löses och det är tätt, elastiskt och glänsande. Med markering är det fortfarande intressantare. Pulver som huvudsakligen används för att göra melirovnie mycket aggressivt läkemedel, för att få ett bra ljusfärgspulver måste tränga in i håret och ljusa det naturliga pigmentet. Och om du inte tycker på att toning efter att ha markerat, kommer håret snabbt att bryta och bli gult. Toning för melirovannyh hår, som livlina, hjälper det att ge håret en vacker nyans och fyller hålrummen i håret, som bildades som ett resultat av pulverlättnad. Ton med högkvalitativa professionella färgämnen och ditt hår blir glatt, långt, tjockt och glänsande

fördelar:

Dödar yellowness, fyller hårets hål, lyser

nackdelar:

När det används ordentligt, nej!

Jag ska berätta om två tekniker för hårfärgning för blondiner som är rätt och fel!
Nu finns det en mängd olika färgfärger, ammoniak och ammoniakfri, halvfast, etc. Oxidanter 1,5%, 1,8%, 2,7%, 3%
1) Om du gör markering, brondirovanie, shatushi och liknande tekniker på en naturlig hårbotten och du vill ha något mellan din ljussättning, fortsätter din ursprungliga färg - i detta fall kommer toning i tvätten på vått hår, appliceras som en vanlig balsam - hålltid upp till 10 minuter. (Färgen klarar av att snabbt ta tag i blekt hår, eftersom det bryts ner med struktur och absorberar snabbt pigment! Och det har inte tid att agera på naturligt hår eftersom det behöver tid att bryta upp den naturliga strukturen hos håret!)
Denna teknik är också lämplig för färgning av rötter! På en mörk bas kan tonade ljus nyanser inte påverka och tas endast på de ljusa områdena!
2) Den andra metoden är ett vanligt misstag av oerfarna mästare som lägger färgfärg på torrt hår efter att ha markerat, brond etc. med naturliga rötter och lämnar upp till 20 minuter som skrivet på ett rör, utan att inse att detta endast gäller en platt monotonbas.
Kom ihåg att även den enklaste procentdelen av toning har tid att bryta din naturliga bas på 15 minuter och det visar sig VARMT nyans mellan att markera! Och på melirovanien tog omedelbart kallt pigmentfärg, vilket orsakar en hemsk kontrast till varandra! Gula rötter och kalla höjdpunkter.
Om du vill ha en bra ljusskugga från hästarna som strömmar i vita höjdpunkter, målar du först rötterna med den vanliga ammoniak- eller ammoniakfärgen med 9% oxid, efter att du brukar, och därefter lyser toning i biltvätten!
Håller toning beroende på frekvensen av tvätt och viktigast av vilken typ av schampo du tvättar! Om shampooet inte har sulfater, för känsliga nyanser eller för färgat (längre) gäller detta även för balm med masker!
Om djupt rengöring, fuktgivande, för oljigt hår, för volym eller regenerering (då dubbelt så fort)!
Ett blekt hår splittrar hela skyddsskiktet - som, liksom öppna dörrar, absorberar allt och släpper ut allt lika snabbt! För att hålla skuggan länge bör du hjälpa honom och inte vänta på ett mirakel från färg!
Det bidrar också till att bevara färgen längre lamineringsproceduren!
Jag önskar dig skönhet och hälsa på ditt hår.

Under lång tid hade jag en blondin, men som en följd av ommålning från blond till blond, från blond till blond, hade håret inte en likformig färg och såg inte ut naturligt. Jag förstörde dem fruktansvärt med alla experiment. Mörk färg passar mig inte, men jag ville inte brinna mitt hår, så jag bestämde mig för att byta till

frekvent utmärkning. Men melirovanny hår skilde sig från hela längden och från rötterna, i allmänhet, utan toning är inte lika.

Tinting gjordes på 1,5% oxid, färgämne nummer 8, och då kommer jag inte ihåg numren.

Färgen applicerades på håret är inte trevligt, kammade för bättre fördelning. Jag satt med färgen i ca 30 minuter, och sedan ytterligare 10 minuter, som sträckte färgen. Jag gillade verkligen resultatet, men i början var det inte vanligt och det fanns en violett nyans som tvättades efter den andra tvättade på huvudet.

Det viktigaste för mig var att färgen var jämn, naturlig, håret blev inte sämre. Snart kommer jag att gå för ett hårklipp, men jag förstår själv hur mina tips ser ut.

Till att börja med har jag länge varit blondin. Mitt huvud varje dag, i helgen kan jag tillåta att inte tvättas. Än bara inte målade. Jag har alltid haft problem - det här är gula rötter. Jag bytte nyligen till professionell kosmetika för hår. Den här gången bestämde jag mig för att tona mitt hår, även om jag brukade bleka

tonad färg. Färgen jag tog KAPOUS med ginseng extrakt och risproteiner ton 10.02 och krämig utvecklande emulsion Kapous Cremoxon 1,5%. Utspädd 1: 1,5. Tog 50 gram färg och 75 gram. emulsion.

Hår före toning var sådant. 2 dagar gjorde de inte tvål. Något vått hår.

Färgen på håret hölls i 30 minuter.

Huvudet ska inte vara täckt med något (till exempel en plastlock). Färgen måste vara mättad med syre - detta är ett oumbärligt villkor för att den korrekta kemiska reaktionen ska ske. Därför krävs det luftens tillträde, annars kommer håret inte att kunna uppnå färgen som utlovat av tillverkaren. Under färgning måste huden på huvudet andas, annars kan irritation uppträda på den.

Huvudet är inte bränt, lukten av färg är skarp.

Hon tvättade av färgen, satte schampo och balsam. Jag torkade den med en handduk, sätta en "nesmyvashka" (jag kommer att skriva en recension om det senare, det är mycket bra och tipsen är inte överdriven nu).

Detta foto visar att rötterna är välmålade över. Här överförs mer äkta färg.

Här är inte håret ännu torkat.

Här är en liten blixt av ljus.

Färgen visade sig vara mörk, men i allmänhet tyckte jag om det. Lätt, lätt silver, lätt tvättat av. Hårkvaliteten är bra. För första gången har mina rötter blivit utjämnade utan förfärgning. Rekommenderas.

Hårpulver

Toning efter blekning rötter

Vill du lukta den ljuva parfymen

Nail Enhancer

Vad som verkligen hjälper till att gå ner i vikt

Jag fräsar. Omedelbart efter att ha markerat här, i stugan, gör jag och toning. Förfarandet tar cirka 30-40 minuter. Beroende på hur mycket aska ska bli blond, välj exponeringstiden på håret.

Vad är kärnan i förfarandet?

Vattentvättat hår efter färgning appliceras med en tintingförening. Börja med rötterna, smutta sedan längs hårets längd och lämna slag (utan folie eller lock). Gör toning och på

Ombra, bara då toning tillämpas inte på hela håret.

Under proceduren ser håret rödlila ut, men det är inte läskigt. Efter tvättning får du en vacker nyans av platina blondin. Min toning varar i några månader, men även efter tre (den maximala tiden mellan höjdpunkterna jag har) blir mitt hår inte gult. Det är, effekten är verkligen där.

Jag vet inte hur andra mästare, efter toning, gör mig en annan hårmask. Efter färgning mitt hår vid beröring är ännu bättre än de var innan))) Naturligtvis efter två veckor i hemmet schamponering håret torrt, men fortfarande belyser + toning håret inte torkas omedelbart eftersom det skulle ha utan nyansering.

För mig är hårfärgning en oumbärlig del av en färgritual. Den här gången satt jag med toning längre, resultatet är synligt. Jag tvättade inte mitt huvud efter salongen: det finns en rosa glöd i ljuset, platina blond. I nästa

minns om att lyfta fram, du kan se hur jag tonades förra gången, skuggan är annorlunda. Och så, och så tycker jag om det.

Av pris

Hur mycket är separat toning, jag vet inte. Som nämnts ovan gör jag allt på en gång. Jag har den basala frekventa belysningen, tillsammans med tonade, kom till 2000 rubel. Enligt min mening är det för 4 timmars arbete av befälhavaren lite. Men jag bor också i en liten stad där människor fortfarande har ett samvete)))

Bedömning av recensioner av tjejer, hemma med balm och tonics, och ännu mer med speciella kompositioner, är det bättre att inte experimentera. Du kan blanda fel, hålla fel, och sålunda förstöra även en bra färgning. I allmänhet råder jag dig att vända dig till proffs.

Tack så mycket för din uppmärksamhet och vackert hår!

Det gjorde jag På ljust blont hår gjorde färgen mocha (mörk kastanje, nästan svart). Nöjd. Färgen bleknades av under året successivt. Det fanns inga växande rötter. Färgen kom ner, och glansen på håret var :) Nu tänker jag på en färg nära mig själv. Bara för glans.

Jag är en naturlig blondin, brukade använda beige henna för att ge håret en mjuk nyans. Nyligen flyttat till tonics. Jag gillar det faktum att varje vecka du kan skugga hår med olika färger, nu föredrar jag ashy och platina färger av toning.

Jag vill bara lämna positiva recensioner om tinting hårprodukter. Jag jobbar i en skönhetssalong, på senare tid berättar fler och fler kunder att tona håret och inte färga dem helt. Och skadan från denna metod är mindre, och effekten är bra.

Mitt hår är blont. Färgen försvinner mig helt, men ibland, särskilt på sommaren, försvinner den naturliga glansen. Vid sådana tillfällen använder jag toner som är nära färg till en naturlig ton. Håret blir omedelbart glänsande och friskt.

Jag har aldrig färgat mitt hår, men med ålder började det bli grå. Det är lite, men i min hårfärg sticker mycket ut. Jag valde en tonic och jag använder den regelbundet. Gråt hår är målade bra, och jag är glad. Kanske senare måste jag färga mitt hår, men hittills är toniken helt trött.

Jag älskar ljus hårfärg. Färgen tvättas snabbt, och jag uppdaterar färgen med en tonic.

Generellt tror jag toning det bästa alternativet för dem som inte har beslutat om valet av hårfärg, för dem som vill ge skugga i enlighet med läget, förutom det faktum kan du ändra oftare än med konventionella färger.

Hårfärgfärgrecensioner

För att "drunkna ut" behöver rödhåran en blå mikston, inte lila. Lila mot gult.

Och vilken oxid tog du (ledsen om du missade)?
Jag gillar vad som hände, men ja det finns ingen särskild skillnad
och titta på bilden är ganska normal (jag menar, inte bränd igenom)
Jag tror att du snabbt kommer att återställa dem med masker, om du gör vården mer intensiv, kommer de snart att återgå till det normala.

I allmänhet är det konstigt, jag trodde också att Vella var en mjuk färg, även om jag aldrig använt den - men recensionerna var mestadels +

Och vilken oxid tog du (ledsen om du missade)?
Jag gillar vad som hände, men ja det finns ingen särskild skillnad
och titta på bilden är ganska normal (jag menar, inte bränd igenom)
Jag tror att du snabbt kommer att återställa dem med masker, om du gör vården mer intensiv, kommer de snart att återgå till det normala.

I allmänhet är det konstigt, jag trodde också att Vella var en mjuk färg, även om jag aldrig använt den - men recensionerna var mestadels +

Och vilken oxid tog du (ledsen om du missade)?
Jag gillar vad som hände, men ja det finns ingen särskild skillnad
och titta på bilden är ganska normal (jag menar, inte bränd igenom)
Jag tror att du snabbt kommer att återställa dem med masker, om du gör vården mer intensiv, kommer de snart att återgå till det normala.

I allmänhet är det konstigt, jag trodde också att Vella var en mjuk färg, även om jag aldrig använt den - men recensionerna var mestadels +

Jag målade min 8kW med solljus, i samma ton, 18m, mitt hår efter honom var underbart! Ännu bättre än tidigare. Strömmen kom ut i en vecka (
Ditt hår har blötläggs eftersom detta färgämne endast är för naturhår. Du hade tydlig markering.

Hårfärgning. Skillnad mot resistenta färger från färgämnen

Innan du sätter dig ner för en översyn av håret toning, bestämde jag mig för att titta vad de skriver om det på Ayreke - i staden av skönhet-galningar som de kallar sig själva (och tro mig, är ordet "freaks" I detta fall inte en överdrift). När jag läste sina rapporter om allehanda skändlig manyacheskih illegal verksamhet, började jag att plåga en allvarlig mindervärdeskomplex, en känsla av att jag var hopplöst efter sin tid eller ens leva på en annan planet och pratar ett annat språk. Så den här gången blev jag överväldigad av en våg av fruktansvärd skönhetsterminologi, som gjorde mina ögon på pannan och mitt hår började röra sig. Jag förstod inte ens hälften av det som skrivits, även om ämnet tycktes vara bekant för mig från tidigt tider. Därför, efter ett par läste recensioner, bestämde jag mig för att inte tvinga min psyke och stängde platsen ut ur skadans sätt. Så jag ska försöka förklara proceduren för toning / toning i enkelt språk, förståeligt för arbetarklassbönderna.

Toning är hårfärgning, där den ursprungliga färgen inte förändras helt, den ges bara en viss ton, till exempel djupare eller mörkare. Eftersom färgen för toning stör inte pigmentet, men ligger som det var över håret, skiljer det sig inte från hållbarheten och tvättas gradvis bort. Det är omöjligt med hjälp av toning att lätta mörkt hår, så användningen av denna procedur är tillrådligt för ägare av ljusa och blonda nyanser av hår. Du kan försöka ge mörkt hår lite ljus, till exempel rödaktig nyans, men resultatet blir mindre uttalat än på blont hår.


När är det bäst att använda toning?

1. När du vill byta hårfärg, försök, men du är rädd för misslyckade resultat eller är rädd för att förstöra håret. Ett bra alternativ för unga tjejer som ännu inte har bestämt vilken färg de tycker om mer. Till exempel ville du bli en brinnande brunett - tänk tio gånger innan du använder färgfärg, för då blir det väldigt svårt att lätta på det. Men med en tintsalm kommer det inte att finnas några sådana problem - förr eller senare kommer det att torkas bort.

2. När du redan har färgat ditt hår före, men av någon anledning bestämde du dig för att växa, för att återvända till din naturliga nyans och sluta experimentera med färg. Antag att du inte använde punkt 1 och fortfarande målade med hård svart färg och kom då till slutsatsen att det inte alls var ditt, men försöker att omhärda förgäves. Vad ska man göra Du kan köpa en nyans balsam / färg av motsvarande färg och fortsätta att tona rötterna. Du kommer att få tillräckligt med tid för att ditt hår ska komma till dina sinnen, och du kommer att undvika effekten av tvåfärgigt hår när du växer. Då har du ett val: försök att tända håret igen eller avskurna de färgade tipsen. När du slutar använda färgen börjar de återvunna rötterna återgå till sin naturliga färg.

3. Om du har grått hår, men du har inte färgat det innan. I allmänhet är grå hår bättre att måla med varaktig färg. Om du har ett likformigt grått hår över huvudet och hårets tips inte har målats tidigare, kan du på ett kontinuerligt sätt använda tintspulver.

4. När du är ljust grenad hår (ofta i framsidan i smäll och avskalning), men du är för lat för att färga huvudet helt. Detta är en av mina favoritlivshackningar! Om du ständigt färgar håret märker du förmodligen att de växer ojämnt. Det finns alltid en brinnande fråga: Är det värt att färga hår när rötterna bara dykt upp i smällområdet eller vänta tills håret växer över huvudet? Det finns en enkel och genial lösning! Du köper en tint balsam, liknande i tonen till din resistenta färg, och tona rötterna med den uteslutande på de platser där den här är mest märkbar (bangs, avskjutande). Om du handlar noggrant kan proceduren utföras på morgonen efter att ha tvättat håret före arbete. Först efter detta, var noga med att gnugga avskärningen väl med en handduk så att det inte finns någon färg kvar. Således kan du säkert fördröja en normal målning i 2-3 veckor och till och med spara lite.


När det inte är lämpligt att använda toning

1. När färgfärgen är mycket ljusare än din primära färg. Det är bättre att tända håret med slitstark färg, eftersom toning kommer att ligga ovanpå sin egen färg och blir helt osynlig.

2. När du vill drastiskt ändra färgen på tidigare målat hår. Särskilt om rötterna redan har vuxit. Speciellt om du hade färgat ditt hår en mörkare eller väldigt ljus färg innan. Särskilt om du har grått hår.


Pros tintmedel jämfört med resistenta färger

1. Färgen bryter inte det naturliga pigmentet och tvättas gradvis ut. Det är att verkligen förstöra håret när toning är nästan omöjligt. Om du inte gillar färgen, kommer den under den närmaste tiden fortfarande att tvättas bort eller du kan omedelbart spendera i en annan lämpligare färg.

2. Färgen innebär mycket mindre kemi. De är mycket mindre benägna att orsaka allergier, irritationer och andra problem i samband med detta. Staining med resistent färg är nästan alltid åtföljd av en obehaglig lukt, kliande, stickningar och rodnad i hårbotten är också möjliga. Och i färgfärgerna läggs ofta olika omhändertagande ämnen, så att färgen inte bara skadar håret utan också förbättrar deras utseende och tillstånd, men de blir glänsande och mer elastiska.

1. Tinting balms är mycket smutsiga.

2. Färgen tvättas av. Det här är naturligtvis bara en minus om du behöver en kula-säker färg, till exempel för att måla grå hår.


Några tips om färgning

1. Till skillnad från resistenta färger appliceras dubbningsprodukter på att rengöra håret och tvättas av med rent vatten utan schampo. Efter det är det lämpligt att inte tvätta håret i flera dagar.

2. Under denna period förblir en del av färgämnet kvar på håret, vilket kan orsaka fläckar på en handduk, kudde eller kläder (krage), så det är lämpligt att använda något mörkare och mer praktiskt i dessa dagar. Skruva noga på huvudet - spetsarna på naglarna kan också vara lite färgade.

3. Eftersom det är omöjligt att tvätta håret omedelbart efter färgning, se till att färgen inte faller på pannan, öronen och nacken. För att göra detta kan du sprida dem med fet grädde före proceduren. Under alla omständigheter, efter att du har slutat färgningen, noggrant inspektera de angivna områdena och om du märker fläckar någonstans, torka dem omedelbart så att de inte kommer att förorsaka senare. För detta ändamål är citronsaft, ättika eller vegetabilisk olja bra. Det är just på grund av den möjliga missfärgningen av färgen på hårbotten (som är märkbar i avdelningsområdet), det är lämpligt att utföra en full toning av håret på helgerna. Till exempel torka håret på fredag ​​kväll och på måndagsmorgon, tvätta håret med schampo och gå till jobbet med en lugn själ.
Mer detaljerade instruktioner om hårfärgning i allmänhet -> här

De bästa tinting hårprodukterna (hur man väljer och recensioner om produkterna)

Kvinnor, på grund av sin impermanens, vill ofta ändra sitt utseende. Särskilt starkt vill förändra bilden av unga och kreativa människor. För att se annorlunda ut, är det ibland inte tillräckligt att byta smink och stil på kläder, en komplett bildbyte innebär en förändring av hårfärgen.

 • Snabbnavigering på artikeln:
 • skillnad tonik från färg
 • Vid applicering
 • Hur man väljer
 • fördelar
 • teknik
 • Så här sparar du resultatet
 • recensioner

Även de mest extravaganta och obekanta damerna förstår all skada som kan göras mot håret, om du utsätter dem för konstant färgning med ammoniakfärger. I sådana fall kan hårfärgning vara en oumbärlig lösning på problemet. Feedback om användningen av dessa färgämnen är vanligtvis den mest positiva.

Beroende på intensiteten hos färgen och den valda nyansen, kan du med hjälp av en tonic helt ändra din bild eller skapa nya anteckningar. Hittills finns det en mångsidig palett av nyanser av nyansningsverktyg. Hitta rätt färg kan även den mest sofistikerade fashionisten.

Denna färgmetod är också lämplig för dem som bestämde sig för att försöka byta hårfärg ett tag utan att utsätta dem för effekterna av resistenta färger.

Vad är skillnaden mellan färgning och hårfärg?

Effekten av färgämnet är radikalt annorlunda än för vanliga hårfärger. Vid applicering tränger de aktiva substanserna hårstrukturen och förändrar det naturliga pigmentet. Detta medför en rad negativa konsekvenser. Hårbotten och håret i sig påverkas av färgämnet.

Medel som kommer att uppdatera färgen på ditt hår mycket. Dessa är toning shampoo, tonics-mousses, balm med toning effekt.

De kan bli tråkiga, utan en karakteristisk glans, hårbotten blir torr och irriterad. Alla toner är helt olika, att de inte innehåller ammoniak och oxidanter, så när den tillämpas inte penetrerar håret, utan helt enkelt överlagrad dem ett tunt lager av färgat.

Det finns flera typer av färgämnen.

Alla ger inte bara håret en ny nyans utan också försiktigt hand om dem:

 1. Toning shampoo. Detta verktyg är avsett för frekvent användning. Med ett sådant schampo kan du tona håret med varje tvätt. Självklart desto oftare använder du schampo, desto mer mättad blir färgen.
 2. Balm med effekten av toning kan också användas istället för det vanliga näringsämnet. Toning kommer att inträffa varje gång du använder en balsam. Detta färgämne närmar sig håret och ger den den önskade nyansen.
 3. Toning mousse - mycket lätt att använda. För effektiv toning är det tillräckligt att applicera denna produkt på vått hår, fördela det jämnt över hela längden och sätt håret på med en hårtork. För att undvika färgning av händerna i huden, måste du använda handskar.
 4. Gel för färgning. Detta verktyg är bekvämt eftersom det säljs i små paket, som är utformade för en applikation. Toneringsprocessen liknar mousses, men kräver en mer enhetlig fördelning, eftersom gelens struktur är signifikant olika från ljusmoussen.

Det är viktigt att komma ihåg att så snart toning shampoo ersätts med den vanliga, tvättas toning snabbt och håret får den ursprungliga färgen. Detta är ett bestämt plus för dem som inte vill ändra sin hårfärg under lång tid.

Vissa nyansande shampooar, förutom färgning, har näringsrika och regenererande funktioner.

Toning hårprodukter är olika slagkraft. Enligt experter kan de delas in i tre grupper av intensitet. Till ljus kan tillskrivas shampoo och balms toning. Denna toning tvättas av bokstavligen 1-2 gånger, om det inte finns någon återanvändning.

Det finns en mild grad av färgning. Det kan uppnås med användning av mousses och geler. Denna toning tvättas bort efter 4-5 gånger, påverkan av varmt vatten och konventionella tvättmedel.

Genom intensiv toning kan man tillskriva hårfärgade icke-ammoniakfärger och starka toner. Denna toning hålls på håret i 2-3 veckor, beroende på hårets struktur och färgen på färgen. Ju mer intensiv tonen i det valda bläcket, desto längre blir resultatet synligt.

När färgningsmedel används

Att tillgripa tonfärg kan vara i olika fall. Med det här verktyget kan håret vara helt färgat i en annan färg, ge håret en ljusare och mer livlig nyans, delvis färga enskilda strängar eller ändar.

Tonic hjälper till att dölja grå hår, om hon är liten

Eftersom tintningsmedel är ofarliga kan de användas om det finns irritation i hårbotten eller individuell intolerans mot ammoniak och oxidant.

För färgning är grå hår också väl lämpade tintningsverktyg för hår, positiv feedback och effektiva resultat hjälper till att göra rätt val. Tonics kan användas av kvinnor under graviditet och amning.

I vilka fall kommer resultatet inte att vara:

 1. När du väljer en skuggning behöver du först och främst gå från den ursprungliga hårfärgen.
 2. Det är viktigt att veta att färgningsmedlet endast är lämpligt för att färga håret i en mörkare färg eller ge håret en ljus nyans.
 3. Tonics innehåller inte oxidationsmedel, de kan inte färga hår i toner som är ljusare än den ursprungliga färgen.
 4. För att tända är det nödvändigt att använda vanlig färg, det ändrar hårets ursprungliga pigment genom blekning.
 5. Resultatet av toning kommer att vara frånvarande eller kommer att ge en oväntad effekt, om 2-3 veckor före toning att använda basma eller henna.

Hur man väljer rätt toner

Det är viktigt att välja rätt tonic. När allt kommer omkring beror det på om håret är färgat eller inte.

Färgen på färgämnet är viktigt för att välja rätt. Detta kommer att hjälpa färgbordet.

Det är nödvändigt att följa dessa enkla regler så att toniken inte svika:

 1. För blondiner, enligt recensioner, är olika färgningsmedel för hår lämpliga. Du kan uppnå ljus toning eller göra en radikal färgförändring. Blondiner med tonik kan radikalt ändra hårfärgen, för det är nödvändigt att använda toningmedlet för den valda färgen flera gånger i rad.
 2. För mörkhåriga fashionistas kommer tonic att ge möjlighet att ge håret en lysande glans. Om de ursprungliga hårfärg kostymer, men det verkar att dimma, kan du köpa en tonic naturliga färg och tvätta håret med denna sredstva.Bliki röda eller blå nyanser ser vacker i sin svarta hår, till exempel, och ge en kvinna av mystik och glamour.
 3. För ljus toning kommer färgämnet av en icke naturlig naturlig ljusskugga att vara lämplig. Effekten av ljus toning blir bättre om toniken appliceras på blont hår eller strängar. Färgpalettens färgpalett är så mångsidig att den innehåller färgämnen av blått, grönt, lila och andra ljusa färger.

Om håret i blekningsprocessen förvärvat en gult gul nyans kommer tonic att hjälpa till att klara det här problemet och ge håret en vacker färg.

Ju mörkare den ursprungliga hårfärgen, desto mindre synlig kommer toning. Det är dock mycket fördelaktigt att betona den mörka hårfärgen i starkt solljus.

Försiktighet bör vidtas för att tona håret med ljusa färger, eftersom de snabbt blir uttråkade och inte tvättas av första gången, särskilt med blont hår. Ibland penetrerar färgpigmentet djupt under vågen av starkt blekt hår, vilket ger en oattraktiv, smutsig look.

Fördelarna med toning

Det finns många fördelar med att färglägga hår med hjälp av färgämnen:

 1. Toning ämnen för hår är mycket försiktigt skådespelande och samtidigt näring dem, detta bekräftas av recensioner av kvalificerade specialister.
 2. Tonic lämplig för frekvent användning. Ju oftare det appliceras på håret, ju rikare färgen är.
 3. Användningen av ett sådant verktyg gör det möjligt att byta hårets färg ofta. Denna effekt är oumbärlig för kvinnor som älskar mångfald, men tittar samtidigt på hårets kraft.
 4. Om färgning med tonic gav inte det förväntade resultatet, kan det snabbt tvättas av med regelbunden schampo.
 5. Du kan alltid styra önskad nyans. För att göra detta, justera justeringstiden för exponering för hårfärgämnet.

Toning teknologi

Alla färgämnen kan delas upp i två grupper, beroende på tillämpningsmetod.

Tonics har en stor färgpalett. Därför passar de alla tjejer.

Till den första gruppen kan tillskrivas medel för toning, som appliceras på håret i processen att tvätta huvudet. Det kan vara schampon och balm, de är alla tvål och kräver sköljning efter applicering.

Shampoo färgar inte bara håret i önskad färg utan också bryr sig om dem.

Sådana färgämnen är praktiskt taget oskiljbara från vanliga schampon och balm, endast genom närvaron av färgämnen i dem.

Den andra gruppen innehåller toningämnen som appliceras på det tvättade huvudet innan de läggs. Det viktigaste är att jämnt fördela produkten över hela längden av håret. Förutom färgning är sådana medel också fixativa. Detta förenklar utan tvekan processen med modellerande frisyrer.

Innan du använder verktyget måste du noggrant läsa instruktionerna om det behövs för att testa för allergier. När du köper en tonic, måste du vara uppmärksam på tabellen över samspelet mellan toniken och den ursprungliga färgen. För att köpa bra hårfärgade produkter måste du läsa recensioner om dem, så att du kan göra rätt val.

Så här sparar du resultatet

För att spara resultatet är det nödvändigt att systematiskt använda färgämnet. Ibland från den första applikationen är det omöjligt att uppnå den önskade effekten, men med varje efterföljande applikation kommer färgen att förändras och bli ljusare.

För att hålla hårfärgen ljus bör tonic användas ständigt.

Det rekommenderas inte att omedelbart ändra hårfärgen radikalt, det är bättre att göra detta gradvis för att bestämma behovet av ytterligare färgning.

Toner påverkar försiktigt, näring och bryr sig om hår. Även frekvent användning kommer inte att orsaka någon skada, men det hjälper varje kvinna att se bättre ut.

En mångsidig palett ger dig möjlighet att välja vilken nyans som helst, och detta kan inte utan glädja de moderna fashionisterna.

Den här videon visar hur du väljer rätt schampo:

Följande video kommer att lära dig hur man snabbt tvätter bort en tonic, om resultatet är en besvikelse:

Den här videon kommer att berätta hur man tar bort håret från håret:Nästa Artikel
Applicera granolja för att behandla hår