Lightening hårfärger utan yellowness: myt eller verklighet


Hårfärg hjälper flickor att känna sig mer självsäker och sexigare. Den nya nyans kan ge friskhet till det yttre, att betona ansiktsdrag, välj ögonfärg och andra detaljer. Ibland kan resultatet av fläckbildning vara störande.

Att få ren blondin med färg är svår, men du kan

Moderna metoder för färgning

Urval av material baserat på initialdata

Idag gör många tjejer hårfärgade sig. Detta bidrar till många moderna effektiva medel.

Du kan köpa en ny färg med:

 • resistent färg;
 • tonade schampo;
 • tinting skum;
 • färggel.

Var och en av de noterade fonderna har sina egna nyanser.

De måste tas med i beräkningen, speciellt om du vill få en ren skugga av blondin.

 1. Slitstarka färger ger dig möjlighet att få en ny rik nyans under lång tid. När du väljer vilken färg för att lätta håret utan yellowness, var uppmärksam på kalla och ashytoner. Endast de kan ge önskat resultat.

För att uppnå önskat resultat är det ibland svårt första gången.

 1. Tintschampo lämplig för naturliga blondiner. De borde också använda de blonda tjejerna, som möter utseendet på färgen på "halm". Efter flera användningar kommer håret återigen att bli klart.
 2. Skummet kommer att vara effektivt för att ge håret den önskade nyansen, högst en ton som skiljer sig från nuet. De är perfekta efter lättnad: skäm inte bort håret och ta hand om dem.
 3. Professionella färggeler kommer att ändra färgen till högst 1,5-2 toner. Som regel är de mer lämpade för att ge håret en ny ton, men inte färg. Huvudskillnaden från skummet - långsiktig hållbarhet.

Kallblond utan yellowness är svår att få utan högklassig förtydligande

Vad bestämmer "renheten" av ljusskärmen

Det mest oväntade resultatet kan erhållas om du väljer att bli blondin själv. Att färga håret vitt utan yellowness med egna händer är en mycket mödosam och svår process. Många vanliga tillgängliga bläck garanterar inte det önskade resultatet.

Ren skuggan beror på flera saker:

 • naturlig hårfärg och pigment;
 • tidigare fläckar;
 • state of shag.

Var uppmärksam!
Många tjejer anser sällan den senare faktorn.
Men om strängarna är torra och porösa är det nästan omöjligt att få en jämn nyans att bli jämn när de är målade i stugan.

Askfärger hjälper till att undvika yellowness.

Reglerna för att bli blondin

Om du bestämmer dig för att bli en fantastisk blondin, behöver du veta hur man färgar ditt blonda hår utan yellowness. Detta kommer att bidra till att i den förvärvade nyansen undvika utseendet på den fula "färgen på torrt strå".

När målningspersonal rekommenderar att man följer följande regler:

 1. Först, fläck inte skadat hår. Efter curling / straightening eller temperering på kusten kan krullarna skadas. Föredrar att blonda återvinningsförfaranden.
 2. För det andra, gå igenom proceduren för förtvätt, om den tidigare målades med nyanser av rött eller henna / basma. Annars kommer hårfärgning i en blond utan yellowness att vara otillgänglig: en obehaglig nyans visas fortfarande.
 3. För det tredje, i närvaro av ett mörkhårigt hårhår, försök inte bli en ljus blond på en gång. Reinkarnation görs bäst genom att markera eller färgas.
 4. För det fjärde, med tecken på varma toner i håret (naturligt eller färgat), välj färger uteslutande med platina-subton. För några fläckar hjälper de till att neutralisera manifestationer av yellowness.

Vilka material att välja

Ny från Schwarzkopf

Ofta söker tjejer hjälp av vänner med formuleringen: råd om blont hårfärg utan yellowness. En sådan förfrågan kan också hittas i många skönhetsforum. Det är emellertid mycket svårt att ge ett entydigt svar, eftersom färgresultatet i första hand beror på individuella egenskaper.

De flesta blondiner litar bara på de professionella linjerna. Som regel säljs en sådan hårfärg blond utan yellowness i specialaffärer för frisörer. Vid arbetet måste kompositionen blandas med en specialaktivator (oxidant).

Estelfärger hjälper till att få blondans skugga utan yellowness

De mest populära produkterna är frimärken:

Men högkvalitativ färg för lätta hår utan yellowness är nu tillgänglig inte bara för regelbundna besökare av salonger, men också för vanliga tjejer. Många märken har uppmärksammat önskningarna hos moderna blondiner och har släppt utmärkta kompositioner.

Till exempel kan varumärken skryta av nyheter:

 • L'Oreal (Casting Cream Gloss Line);
 • Syoss (linje av klarare);
 • Schwarzkopf (linje NaturalEasy, Brilliance);
 • Garnier (Color Naturals-linjen).

Fotoklarare av olika intensitet från varumärket Syoss

Välja ett sätt att färglägga, noggrant studera förpackningen. På blanterns nyanser bör märkas "ingen gul".

Som regel har det kalla och ashytoner. Kom ihåg: måla vete, varm sol eller honungskugga måla håret med händerna utan gula blinkar fungerar inte.

Hårblekning

Färg kan inte alltid ge önskat resultat. Om du är en brunett eller ägare av eldsträngar, skulle det vara klokare att inte färga håret, men missfärga det. Denna procedur görs bäst i stugan. (Se även artikeln Mjukt hårfärg: funktioner.)

Men idag finns det kit som låter dig göra missfärgning hemma. Varje åtföljs av detaljerade instruktioner. Det beskriver reglerna för blandning, försiktighetsåtgärder, korrekt tillämpning av kompositionen och tiden.

Med ett "rent" resultat kan du välja hur du färgar håret i blondt utan yellowness. Till exempel, med hjälp av resistent färg eller helt enkelt tonad schampo.

Efter blekning är håret lätt att ge en ren nyans.

Ren tonskydd

För att bli ägare av en vacker ljusskugga är det nödvändigt att inte bara veta hur man färgar håret utan yellowness, men också hur man ordentligt bryr sig om ditt nya hår.

När allt kommer omkring kommer ofta en obehaglig nyans från:

 • rostiga partiklar i vatten;
 • felaktig smink
 • styling produkter.

Tips!
För att undvika utseende av yellowness, välj bara färglösa stylingprodukter.

Hemligheten hos den perfekta blondinen, inte bara i färg, men också i rätt vård

Därför, efter färgning med blond måste du följa följande försiktighetsregler.

 1. Först försök att inte använda flytande vatten för att tvätta håret. Idealisk - tvätt kokt och sköljt hår - mineral. Om det här är svårt att genomföra, använd åtminstone det andra steget.
 2. För det andra, ge upp medel (schampon, masker, balsam) baserat på växtbaserade komplex och avkok. Kamille och maskros är särskilt farliga för renheten i vitt.
 3. För det tredje kan ett vitt hårfärg utan yellowness inte klara sig ensam. En vacker ljusskugga är nödvändig för att upprätthålla med hjälp av speciella professionella schampon innehållande ljusfärgpigment.

Professionell vård för blondt hår från John Frieda

Den sista punkten kommer att kräva stora utgifter. Särskilda komplex säljs i butiker av professionell hårkosmetik. Medelpriset på satsen (schampo + sköljning) kommer att vara ca 600 rubel.

Tips!
Särskilt schampo kan användas inte dagligen, men endast en gång i veckan.
Sådant förebyggande underhåll kommer att hålla både en ren ljusskugga och en budget.

sammanfattning

I blondiner finns det något fascinerande, och det är svårt att argumentera med det!

Inte varje ljussfärg gör att du snabbt kan få en vacker nyans av blondin. Trots allt beror utseendet på yellowness inte bara på färgkompositionen utan också på naturliga data och vård. Videon i den här artikeln ger dig användbar ytterligare information om det aktuella ämnet.

Hårfärg för tändning utan yellowness (lista)

Det finns många variationer av blond. Vissa tjejer har gula toner, andra är kalla. Det beror på färgtypen av utseendet, nämligen kombinationen av hudton och ögonfärg. Spelar också rollen som den ursprungliga färgen och locket. Idag är många intresserade av vilken typ av hårfärg för lättnad utan yellowness som fungerar mest effektivt - det ger varaktiga resultat, ger minimal skada och om några minuter skapar en magisk kall glöd. I denna artikel beskrivs egenskaper och tillämpning av sådana produkter.

Färger för blondiner

Paint clarifier Igora-Royal

Färgbeskrivning

Produktnummer 10-4 har mycket positiv feedback. Måla köps vanligtvis i studior eller skönhetssalonger, butiker för frisörer eller speciella nätbutiker. Med rätt tillvägagångssätt för hårfärgning kommer resultatet att vara rik och varaktig, en stor palett erbjuds där du kan hitta den perfekta nyansen för en viss tjej. Garantören för kvaliteten på denna färg är de många års framgångsrik erfarenhet av specialister och hantverkare. Kostnaden för produkten är från tre hundra rubel, oxideraren säljs separat, i de flesta fall är 4% lämplig, men varje användare bestämmer själv vilken koncentration som ska användas. För att förbereda en budgetoxiderare för en session tar vi upp till 12 billiga tabletter Hydroperit från apoteket, gnuggar dem i pulver och lägger ett halvt glas varmt vatten. Den resulterande blandningen kan användas i utspädningen av färg-Igor. För nybörjare rekommenderas att lita på hårljusmästarna eller använda det korrekta oxideringsmedlet strikt i enlighet med rekommendationerna från anvisningarna.

Färgberedning

Ett förpackning är vanligtvis nog att suga upp tjockt, långt hår. Exponeringstid rekommenderar vi ca 40 minuter. För gles eller kort hår kan ett halvt rör vara tillräckligt. Det viktigaste är att kunna borsta väl. Vi rekommenderar att klargöra, applicera färgämnet på otvättat, men inte alltför fettigt hår. Ett sådant tillvägagångssätt är nödvändigt för att skydda mot potentiellt farliga komponenter. Observera också att det inte är bra att färga sig själv med det faktum att det inte förekommer någon irritation, rodnad, klåda eller sådana problem på huden utan att förtvätta huvudet. Så ta ett rör och kläm innehållet i en lämplig behållare, så kan det vara en porslinskiva. Kombinera färgen med önskad mängd inköpt eller hemgjord oxidant. Blanda alla tills en tjock substans har en persika nyans.

Färgansökan

Det är viktigt att veta att alla färgmekanismer ska göras med händer skyddade med handskar. Detta tillbehör ingår inte i produkten. För att rädda luftvägarna kan du använda en mask. Om du försummar skyddet av händerna i händerna, kommer det efter att proceduren störs, att torrhet och brännande känsla stör, naglarna kommer också att skadas. Splitting krullarna i avskiljningar, fördela färgfärgen snabbt över hela området med en frisörborste. Om håret redan har blivit ljus är tonen i huvudmassan nära blondan och den regrowna delen är mörkare, då är det bättre att klara färgen bara på rötterna i 20-25 minuter och sedan borsta ändarna med färgrester och vänta tills den totala tiden är över. Huvudisolering ökar färgets aggressivitet och intensiteten av förtydligandet. På samma sätt är tonen 12-2 - ash blond, efter att ha applicerat den här produkten kommer krullarna också att få en kall vit nyans. Med tanke på ovanstående kan vi dra slutsatsen att Igora är ett lämpligt hårfärg för att bli lättare utan att vara hemskt.

Andra populära färger för blondiner

Förutom den professionella färgen av Igora finns det ett antal bra produkter som har många snygga nyanser av blond i paletten:

 • BBCOS White Meches Bleaching;
 • Goldwell Silklift;
 • Casting Creme Gloss L'Oreal;
 • Deluxe ESTEL;
 • MATRIX Color Sync;
 • Blonde-Ultime, Natural-Easy, Brilliance, Palette Schwarzkopf;
 • Revlon-Revlonisso NMT Super Blondes;
 • SYOSS;
 • wella;
 • Color-Shine, Color-Naturals Garnier;
 • Estel.

Ljushår utan yellowness: En cool, strålande blondin kan enkelt erhållas om du använder färgerna Igora Royal, BBCOS White Meches Bleaching, Color-Shine och Color-Naturals Garnier

Hur får man en vacker blond utan yellowness?

Det rätta sättet att lätta håret

Försök inte att lysa upp hårt skadat hår. Vid rätning, föregående färgning eller kemisk dressing agerade aggressivt, kommer färgen för blondiner inte att ge en bra effekt. I stället för att bleka upp till en kall blond behöver du utföra håråterställningsaktiviteter. Om den ursprungliga tonen ligger inom det varma området kan du bara få en färg utan yellowness bara genom att använda platina nyanser flera gånger. Efter henna är det extremt sällan möjligt att kvalitativt tvätta och neutralisera det röda pigmentet. Ägarna till den naturliga mörka nyansen av hår bör inte försöka att reinkarnera omedelbart och söker en ljus blond. Det är bättre att byta krullarna gradvis, till exempel genom att färga eller markera tekniker.

Blond hårvård

Naturliga masker gjorda av honung, kefir, lök och citron utförs helt och hållet mot blondets ljusa yellowness. Det är extremt oönskat att tvätta vita krullar med vatten av låg kvalitet. Om vattentillförseln inte har lämpliga filter kan du ändra taktik. Torka till exempel med kokande vatten och skölj med icke-kolsyrade mineralvatten. Det är oönskade att använda växtbaserade läkemedel, eftersom vissa av dem förbättrar den gula tonen. Denna effekt har en maskros och kamille. Om klargöraren gav ett ofullkomligt resultat, kan du rätta till situationen genom att börja använda shampoo eller en balsam för blondiner med en silver effekt.

Genom att genomföra ovanstående rekommendationer blir det möjligt att uppnå en lysande blondin. Det bästa resultatet kan erhållas vid färgning av hår från mästaren.

Förteckning över ljusande hårfärger utan gulfärgseffekt

Många damer drömmer om att vara blondin. Och för mörkhåriga unga damer finns det bara en väg ut - att måla håret. Men tyvärr är det naturliga pigmentet av håret en karaktäristisk sken av yellowness, vilket ofta kan observeras efter inte alltför framgångsrikt lättnad.

Hur man målar om från ljusbrun till ljusblond, för att klara den här irriterande yellownessen, förstöra det övergripande intrycket - denna fråga ställs av många.
För att göra det lättare för kvinnor att hitta ett lämpligt hårfärg, kommer vi att lista dem i artikeln: vi tar hänsyn till både professionella serier och hemma.
Dessutom läs recensioner av tjejer som kunde hitta ett framgångsrikt verktyg som inte lämnar gul patina på håret.

Ljussfärger utan yellowness

Yellowness på håret efter ljusning är inget annat än en manifestation av en kemisk reaktion, som färgämnet ingick med naturligt naturligt pigment.

Vanligtvis kan detta fenomen observeras med fel färgval, såväl som kränkning av färgteknik.

Tänk på de mest populära kosmetiska märkena som har i sin arsenallätta hårfärgning utan att det är yellowness.

Hemma

Garnier

Detta är en av de mest eftertraktade tillverkarna av hårfärger och andra exteriörvårdsprodukter.

Färger av detta märke är inhemska, vilket innebär att de är lätta att använda hemma utan att behöva nödvändigtvis besöka befälhavaren i stugan.

Garnier producerar färger med ammoniak, så du kan överväga att dessa verktyg är ganska resistenta.
I brandens arsenal finns det så underbara nyanser av blond som:

 • naturlig;
 • platina;
 • sand och annat.

Alla kan, om de används korrekt, missfärga hår utan att ge en otäck yellowness effekt. Med denna färg kan du göra professionell färgning av hårspetsarna (ombra) på egen hand, jag använder inte salongens tjänster.
Förresten innehåller färgen ganska naturliga komponenter, vilket gör användningen säker och harmlös för håret. Till exempel innehåller kompositionen sådana värdefulla komponenter som oljor av jojoba, vete och oliv, vilket ger mjukhet och glans till håret och hjälper till att eliminera torrhet. Men glöm inte, en mask för blekt hår hjälper till att skydda håret bättre.

ColorShine-linjen i detta märke innehåller inte ammoniak, så den kan användas för extremt mjuk, men inte den mest resistenta, färgning.

Vi har gjort för dig en översikt över det bästa pulvret för ansiktet, bekanta dig med betyget.

Hur man behandlar folk med ingrown tånaglar, läs här.

Loreal

Produkterna i detta världsberömda varumärke, som Chi-färg, är huvudsakligen avsedda för hemmabruk. I raden av hårprodukter är varumärket tillgängligt, inklusive resistent ljussfärg Loreall Paris Casting Sunkiss. Denna gelbaserade åtgärd ger inte effekten av yellowness, försiktigt och försiktigt lyser håret.

Färgen är färdig att använda, så du behöver inte ens blanda pigmentet med oxidationsmedlet, som vanligt är fallet. Verktyget appliceras på håret direkt från röret, jämnt fördelat i rätt riktning. Ett rör av färg är vanligtvis tillräckligt för att tända håret med medelstorlek två gånger.
Inom ljussignalerna i denna linje finns färger som är designade för olika nyanser av hår: för ljus, för kastanj och för mörk.

Det är bäst att använda denna färg antingen för naturligt blont hår eller efter förblekning. Som om du omedelbart applicerar den på mörkt hår, är det troligt att gulning är oundviklig.

Estelle

Färgerna av Deluxe-linjen i detta varumärke kan tända håret i flera nyanser utan att ge gulingseffekt. Märket kan erbjuda verktyg för blekning, och för färgning och toning: välj det verktyg du behöver mest för närvarande.

På videon: lätta hårfärg utan gul Estelle

Du kan se Estels hårfärgspalett i den här artikeln.

Palet från Schwarzkopf

Professionellt varumärke producerar flera linjer färg och för hemmabruk. För att få en blond nyans utan en obehaglig gulaktig blomma, är det bäst att använda färg + matpaletten från palettlinjen. Detta krämiga verktyg är billigt och samtidigt kan det lätta håret med 4-6 toner.
Schwarzkopf-hårfärgspaletten har så underbara vackra nyanser som pärlblond, silver och askblond.

Det är kallt ton som är bäst att välja om du vill uppnå en ljus nyans utan yellowness.

För alla ovannämnda fördelar kan du lägga till en mild färgkomposition och lätt applicering. Bland de användbara komponenterna i palllacken ingår royal gelé, som ger noggrann vård för hår, såväl som biologiskt aktiva substanser som ger hårglans och mjukhet.

professionell

Revlon

Färger från denna tillverkare är professionella och semi-professionella.

Märkets sortiment innehåller bland annat en superljusfärg, vilket gör det möjligt att göra ett ljusare hår med så mycket som 5 toner i en applikation.

Detta verktyg kallas Revlonissimo NMT Super Blondes, och det inkluderar bland annat naturliga mjukgörare: vete proteiner, olika eteriska oljor.
Verktyget färgar håret håret utan att ge effekten av yellowness och samtidigt försiktigt noga bryr sig om håret.

Igora Royal från Schwarzkopf

Detta är en semi-professionell hårfärg serie. Användningen av färglinjen gör det möjligt att uppnå en djup rik ljusfärg utan irriterande yellowness. Paletten av nyanser av blond från Igora är ganska omfattande, och kostnaden är ganska överkomlig. Använd denna färg för att markera hår.

Dessutom motsvarar den resulterande skuggningen av hårfärg alltid vad som finns på förpackningen.

Du hittar inte denna färg i vanliga kosmetiska butiker: du kan bara köpa den i specialiserade avdelningar för försäljning av professionella salongprodukter, eller beställa det från nätbutiken.

BBCOS White Meches blekning

Detta är också ett professionellt verktyg utformat speciellt för att lätta mörkt hår.

Effekten på samma gång visar sig, men stark, men mjuk, därför rekommenderar vi den här färgen till brunetter och brunhåriga kvinnor.

Men i det här fallet är det särskilt viktigt att följa alla rekommendationer från tillverkaren och läsa instruktionerna före användning, eftersom färgen verkligen har en stark radikal effekt.

Det finns också ett Goldwell Silklift ljussmedel i varumärket, som består av en krämaktivator och ett speciellt pulver med en ljusare effekt. Det rekommenderas inte att använda den här lösningen hemma, för utan yrkesutbildning kan du inte få effekten som förväntades.

matris

Detta är en professionell färg som används även i de mest avancerade skönhetssalonerna. Palette Matrix Color Sink hjälper till att bestämma skuggan. Verktyget har en mycket noggrann effekt, för vilken den är särskilt uppskattad av kvinnor.

Det finns ingen ammoniak i kompositionen, så radikal förtydligande kommer inte att uppstå: endast för ett par toner.

Och för att få sval ljusbrun hårfärg är det önskvärt att förfära håret. Men här är du garanterad att inte få en gul nyans, vilket förstör stämningen hos så många blonda damer. En annan palett av färger Londakolor är populär bland tjejer.

I videon: Vilken typ av färg lyser mörkt hår utan yellowness bättre?

Några rekommendationer från experter för brunetter om att eliminera effekten av yellowness när lätta hår.

Av särskilt svårt är färgen i ljusfärgen på det ursprungligen mörka håret. Ingen blond färg kan helt lätta det mörka pigmentet, så det kommer alltid att finnas en gul nyans.

För att undvika denna händelse är det omöjligt att omedelbart hoppa från mörkt till lätt hår: du måste först utsätta håret för blekningsproceduren och bara ge den den önskade blondiga nyansen.

Brunetter och brunhårda kvinnor ignorerar ofta denna rekommendation, vilket resulterar i att i stället för en vacker ljusskugga får de en billig gul ton som, som den spolas ut, blir bara ljusare.

Om håret i naturen har en ljus nyans, blir du blondin är lättast. För att göra detta kan du inte ens använda en stark färg och komma i kontakt med schampon och andra mjuka medel. Som en del av sådana medel finns det ingen ammoniak, vilket ändå, men håret torkar.

Och för att lära dig mer om Londakolor hårfärg och dess palett kan du från innehållet i den här artikeln.

Men är det möjligt att göra en massage under menstruationen, läs här.

recensioner

Vi lär oss vad tjejerna säger och försöker bli en blondin med hjälp av olika hårfärger.

Tatiana, 35 år, Lipetsk:

"Jag drömde om att vara en blondin länge, och efter trettio år bestämde jag mig för att tiden hade kommit för att drömmen skulle bli sann. Av natur har jag mörkt blont hår, så jag bestämde mig för att göra utan tidigare missfärgning. Jag köpte en palettfärg från Schwarzkopf med en "platina blond" nyans, för att jag inte ville ha en gul ton på mitt hår. Den önskade effekten uppnåddes efter den andra färgningen, som för första gången förblev en liten yellowness. Jag väntade en vecka och målade samma färg en andra gång - och nu har jag en underbar platinaton utan yellowness. Jag rekommenderar denna färg, men om ditt hår är mörkt, måste du i alla fall förstärka dem. "

Margarita, 26 år gammal, Moskva:

"Jag har tändat mitt hår i ungefär fem år nu, eftersom det är en blondin som är för mig. Inledningsvis, målade endast i stugan, men de senaste två åren har gått till självbetjäning. Nu finns det många olika sätt som du kan lätta upp både hemma och i stugan, och samtidigt är det bra att spara. Mitt val är Revlon Super Blond Tint Ash Blonde. Måla professionell, men anpassad för hemmabruk. Jag gillar det - håret har en underbar vacker nyans, ingen yellowness och själva färgen är resistent. Jag kan säkert rekommendera det här verktyget till alla som drömmer om att bli blondin. "

Polina, 28 år, Khabarovsk:

"En gång i salongen bränns mitt hår under blekning, så sedan föredrar jag att färga mig själv hemma - med mjuka hem och semi-professionella produkter. Jag brukar använda färgen Garnier och L'Oreal. De skadar inte håret för mycket, och om du väljer rätt nyans kan du bli av med yellowness. Dessutom är dessa verktyg prisvärda, och det finns i närmaste butik. "

Så vi har övervägt egenskaperna hos hårfärger utan yellowness, t ex tjejer markerar färgen Farmavit. Som du kan se är listan ganska imponerande och inkluderar segment från massmarknaden till lyx. För hängare av hushållsproduktion rekommenderar experter att man hänvisar till paletten av nyanser av färg Farah.
Dessutom kan du välja mellan professionell färgning och hushållsverktyg.
Allt är i dina händer - användbara tips från artikeln hjälper dig att bli en blondin utan en gul blomma på ditt hår och imponera på dem runt dig med ditt snygga, obefläckade utseende.

Topp 10 bästa färger för att lätta håret

Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

Vilken färg att lätta håret utan yellowness - de professionella hemligheterna

Idealiska, blonda lockar, jämn färg över hela längden, drömmar om att se varje brunett efter lätta. Resultatet visar sig emellertid inte alls på vad som var tänkt, och den gula, med röda toner vid rötterna, strängar bara förstöra humöret. Detta beror på det faktum att i strävan efter en dröm, missar flickor invecklingarna i proceduren, väljer fel färgningsteknik eller använder färgämnen av låg kvalitet. Hur man undviker dessa misstag, och vilken färg som tänder håret utan yellowness och chagrin, läs vidare.

Vi studerar orsakerna till "yellowed" curls

Det enklaste sättet att uppnå vitt hår utan gula och röda nyanser är att följa reglerna, färgämnenas subtilitet och användningen av ytterligare åtgärder för att förhindra att det uppstår fula defekter.

Tänk på de största misstag som tjejer gör när de lysar håret som hotar fula nyanser:

 • De förbiser persistensfaktorn hos det naturliga pigmentet - i flickor med mörka eller kastanjkrullar är det naturliga pigmentet mycket hållbart. För att klara av den här faktorn rekommenderar kosmetologer förblekning, och använd endast färgkompositionen för önskad nyans;
 • Icke-professionell färg av dålig kvalitet används för att ändra färg - om du inte har tillräckligt med erfarenhet av att välja färgämne, lita på proffs och färgämnen. Det perfekta resultatet kommer att bidra till att uppnå ett speciellt ljusande hårfärg utan yellowness;
 • brist på kompetens och kunskap om förfarandet - spara pengar på professionell förtydligande "driver" tjejer till självständig hemfärgning. Brott mot tekniken att förbereda och applicera färgämnet på krullarna, tvätta bort produkten från håret förr eller senare än den tid som krävs, kan påverka resultatet negativt
 • sköljer krullarna med rinnande vatten - kranvatten innehåller olika föroreningar, salter och rost också. Det är de som ger en obehaglig gul nyans till de klarade strängarna;
 • amning, graviditet och menstruation är en annan orsak som kan påverka resultatet av omvandling. Hormonförstörningar orsakar ibland utseende av helt oväntade nyanser, så under sådana perioder är det bättre att skjuta upp hårfärgningen.
 • färgkompositionskonflikter - detta gäller tidigare målade trådar. Separata produkter kan inte kombineras (till exempel henna och vanlig färg), deras konflikt uttrycks även med en grön eller lila nyans. Var uppmärksam på funktionerna i lätta hår efter henna.

Rådet. Om du bestämmer dig för att förändras dramatiskt och färgar ditt blonda hår, rekommenderar vi att du bara kontaktar professionella. Oberoende hemfärgning kan leda till störningar och orsaka stor skada på lock.

Bra färgtips

Hur man lättar håret utan yellowness, kommer att hjälpa enkla och effektiva tips från ledande färgämnen:

 • Om du vill behålla skönhetens skönhet och styrka, måla du dem med en professionell, och inte dig själv.
 • Skadade och försvagade lockar innan kardinal färgförändringar behöver läka, stärka. För att göra detta, spendera en månad av behandling med naturliga närande eller fuktgivande masker, balm. De splittrade ändarna är bättre att skära av.
 • Tvätta inte håret i flera dagar (minst två eller tre) före färgning.
 • Färgstrukturen förbereder sig direkt före teckning men inte i förväg.
 • Blanda färg med oxid, var försiktig med att det inte finns några klumpar. På grund av dem kommer separata ljuspunkter att visas på håret.
 • Färgprodukten appliceras först på occipitalområdet, senare på sidodelarna och slutligen på området nära ansiktet. Detta förfarande säkerställer enhetlig färgning.
 • Färgmedlets uppehållstid detekteras efter den senaste applikationen.
 • Kompositionen för färgning appliceras jämt och rikligt utan att spara.
 • Vid tvättning av färgkompositionen med trådar, använd en speciell schampo och balsam. De kommer att hålla nyans lite längre.
 • Skölj huvudet med endast renat, mineral- eller citronvatten. För att göra citron skölj utspätt 1 tsk. citronsaft i vatten och skölj håret.
 • För att eliminera en ljusgul överflöde, använd skuggning-gul-gul shampoo. De är vanligtvis lila, blå, silver eller pärlfärg. Observera att dessa är koncentrerade lösningar. De måste spädas ut med det vanliga schamponet enligt de angivna instruktionerna, för att inte bli en tjej med lila eller grå trådar.

Foto före och efter

Välja färg rätt

Bra blond hårfärg utan yellowness är hälften av framgången med färgning. När du väljer det är det viktigt att ta hänsyn till recensioner från proffs och konsumenter, noggrant studera kompositionen och handlingsprincipen, i vilka fall det är lämpligt och där det inte är. En detaljerad analys av sättet för färgning är obligatoriskt. Det handlar i slumpmässigt här är fylligt för ditt hårs hälsa.

Hur man lättar håret utan yellowness är ett av de viktiga frågorna i processen att göra en brunett till en blondin. Kosmetiska företag utökade färgutbudet något och tog hänsyn till konsumenternas önskemål. Färgkompositioner av konsistensen är uppdelade i följande grupper:

 • pulverfärger - perfekt lätta det naturligt resistenta pigmentet, agera något aggressivt, därför torkar de ut krullarna;
 • grädde - ha en bekväm konsistens att applicera, strängar är välfärgade och verktyget sprids inte.
 • olja - de mest skonsamma färgämnena, de innehåller inte ammoniak och fördelas enkelt ut längs hela längden på locken.

När du väljer en produkt för målning, var uppmärksam på kompositionen. Ge din inställning till mjuka färger som inte innehåller ammoniak eller väteperoxid. Men sådana produkter kommer inte att ge en dramatisk förtydligande, bara 1-2 toner.

Mörkt och hårt hår kommer att kräva starka färger. De kan innehålla ammoniak eller väteperoxid, men var försiktig så att du inte väljer för hög procent av dem för att inte brinna håret. Det är bättre att ge predpiseniyu lysande hårpasta.

För att mildra verkan av färgämnet tillsätts naturliga oljor och växtekstrakter till färgämnena. De närmar sig, förstärker, fuktar svaga krullar och delvis neutraliserar skador som orsakas av den kemiska kompositionen.

Rådet. Innan färgning av håret utan gulting, utför ett allergitest på den valda agenten. Använd inte kompositionen för målning, om irritation uppträder på det behandlade området, blir huden röd och kliande eller du känner en stark brännande känsla.

Granskning av de bästa clarifiersfärgen

Professionella colorists delade sina hemligheter om hur man tänder håret utan yellowness och rekommenderar att du använder sådana produkter:

 • Garnier Color Sensation - löser tillräckligt med problemet med att färga håret utan yellowness. Djup och bestående färg, naturlig glans och naturlighet garanteras av Garnier. Produktens sammansättning innefattar blommoljor, som ger jämnhet och silkighet hos varje hår. Färg för att lätta hår utan yellowness har en krämig konsistens, det är lätt att distribuera till locken, och 25 nyanser hjälper till att göra det perfekta valet för alla finsmakare av skönhet.
 • Garnier Olia är en fantastisk färg som inte innehåller ammoniak, därför fungerar den försiktigt och utan förlust. 60% betyder fylld med blommiga oljor, det är enkelt och jämnt applicerat, sprider inte, och viktigast av allt, bryr sig otroligt om lockar. 24 olika nyanser, varav 8 är blonda. Verktyget är utformat för dem som är rädda för att skada krullarna, men vill ändra den naturliga färgen.
 • L'Oreal Preference les Blondissimes - lysande gulfärgat hårfärg. Ger en mjuk transformation och super hållbart resultat. Creamfärg appliceras utan problem, droppar inte och sprids inte, och resultatet är identiskt med det som anges på produktens omslag. Verktyget brinner inte den känsliga hårbotten, det finns ingen obehaglig lukt - i ett ord kommer omvandlingen att lämna bara trevliga intryck.
 • Schwarzkopf Blonde Ultime - extra ljusare garanterar en färgförändring på upp till 8 toner. Creamfärgning med effekten mot gula överflöd, torkar inte håret, bibehåller sin naturliga jämnhet och mjukhet.
 • Line Syoss brighteners - beprövad färg för att lätta håret utan yellowness. Den unika formeln garanterar 8 nivåer av professionell ljusstyrka, en hälsosam utseende av hår och en kristallblond. Detta är en bekväm lösning på frågan om hur man tänder håret utan att gulna hemma.
 • Estel High Blond De Luxe - lysande hårfärg utan yellowness från välkända varumärke skönhetssalonger produkter. Verktyget ligger platt och ljusar lätt strängarna.

Rådet. Även om du efter färgning har uppnått önskat resultat, stanna inte där. Gul färg, rost i färg kan förekomma över tiden. Använd därför periodisk balj och shampoo eller använd hemlagad masker baserad på honung, citronsaft eller lökskal.

Ser fashionabla och spektakulära ut betyder inte den perfekta vitheten hos lockarna. Ser fashionabla ligger i harmonin i hårets, hudtonens och ögonens färger. Därför, innan du dödar dina lockar i perfekt kalla nyanser, se till att det ser perfekt ut på dig, annars får du hjälp av högkvalitativa krämer och färger.

Vi erbjuder mer information om kosmetiska märken och produkter för lättare hår:

Användbara videoklipp

Master klass från stylisten Syoss.

Författaren visar hur man lyser håret med färg Garnier Color Sensation.

Blondirovanie hår hemma - recension

Över 10 års blond erfarenhet. De bästa och sämsta färgerna. Perfekt vitt hår utan yellowness. De viktigaste frågorna och svaren. Hur blir man en blonde hemma?

Hej kära tjejer. Jag vill dela erfarenheten av att blonda hemma. Min erfarenhet är tillräckligt stor. Redan mer än 10 år.

Jag hoppas att min erfarenhet kommer att vara användbar inte bara för blondiner, eller för dem som vill bli dem, men också för alla tjejer som färgar håret. För i återkallelsen kommer jag att berätta inte bara om hur man blir en blond hemma, men också om hur man färgar håret ordentligt.

En liten historia av mitt hår:

Min naturliga hårfärg är blond eller tom ljusblond. Började färga håret tillbaka i skolan. Precis som många tjejer började hon med billiga lättnadsbläck, vilket starkt brände hennes hår och gav en otäck ljusgul färg. Håret är naturligt smittat. Men lyckligtvis var hon inte intresserad av annat än färgning. The perm gjorde inte, curling och strykning använde inte. Och förmodligen på grund av detta lyckades jag hålla relativt normalt hår.

För närvarande inspirerad av hårvård recensioner, bestämde jag mig för att växa mitt hår. Håll nu aktivt omsorg för ditt hår. Min bra recension på hårvård, som ger bra resultat, kan läsas HÄR.

Jag har aldrig haft samma hårfärg hela tiden, som jag alltid målade med olika färger. I 10 år med att använda olika färger hittade jag äntligen den som tillåter mig att ha denna hårfärg i ett färgämne.

Dessa tre färger färgar perfekt över mina ljusbruna rötter och ger ingen yellowness.

 • Palett SALON COLORS - den mest älskade och den bästa hårfärgen.
 • Palett A10 - för dem som älskar en mer asfär, sølvfärgad nyans.
 • Rowan Thawed vatten - för dem som älskar rosa nyans.

Jag försökte mycket färger och med självförtroende kan jag säga vilka färger som var bäst för mig och vilka var värsta.

Det bästa:

* Palettsalongfärger - 2 färger som var högre för mig var de bästa. Jag tror att nästan hela Salon Colors-serien är mycket bra. Från den vanliga palettserien av andra, förutom A10, rekommenderar jag inte att färga hår, eftersom de andra förstör det ganska starkt.

* Estel - professionell färg, som endast säljs i Estel specialbutiker är mycket bra. Kall nyanser på håret ger en mycket naturlig vacker färg. Färgen förstör inte håret så mycket och ger inte yellowness.

* Wella 12/0 - om det användes som lättare, så visade det sig att det här färgämnet också var det bästa för mig, eftersom det lyser mycket bra och förstör inte håret i jämförelse med andra lättnadsfärger från andra tillverkare. Jag använde det länge och bestämde mig inte för länge sedan om att måla det gulnade håret utan att röra vid rötterna.

* Garnier - Jag hade en ledsen upplevelse, och inte ens en. Jag försökte många nyanser. För mig är Garnier den värsta färgen. Mycket torrt hår. Många nyanser visar sig absolut inte sådan som på en låda. Många ger en grön nyans.

* Syoss är en analog av Garnier. Skrämmande färg förstör håret hårdt.

* L'oreal Recital Preference - många är glada över denna färg, men för mig var det också värst. Jag färgade hennes hår 3 gånger i tre olika nyanser. En är en dålig recension. Färgen skämmer bort håret, absolut inte värt pengarna. Ljus nyanser färgar inte håret nästan.

Så vi vänder oss till frågorna och svaren på dem.

Fråga: Hur väljer du rätt hårfärg?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller lätt blont, välj en tändfärg med en touch. Pärla, pärla, silver, blåttblå.
Om håret är mörkt måste du först missfärga det med en tändfärg utan skugga. På lådan bör det skrivas - lätta. lyser för 6-8 toner.

Fråga: Hur och i vilken tid är det möjligt att få perfekt vitt hår utan yellowness?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller ljusbrunt hår, kan du få perfekt vit för 1 färgning.

Om håret är mörkt kan perfekt vit erhållas vid 2 färgning med färgämne som innehåller 12% oxid.

Fråga: Varför är hårgultet efter färgning med någon lättare färg och hur man kan bli av med den här yellownessen?

svar:

Du får gult hår eftersom du väljer fel färg. På mörkt hår kommer absolut lättare färg att ge en gul nyans. För att undvika en gul nyans måste håret vara förfärgat eller ha en egen blond hårfärg.

Det finns två typer av yellowness: som tar en nyans balm och som inte är. Den första typen är vanligtvis yellowness, erhållen redan på blekt hår. Det vill säga du har ljusat ditt hår 2 eller flera gånger. Denna gulnande tintsalm kan antingen neutralisera helt eller något släta den gula nyansen.

 • Jag använder balsam Tonic Tint Balsam (3 olika nyanser visas i minnet). Yellowness på blekt hår, det neutraliserar perfekt och håret rötter, lysande en gång, är också bra, för jag har min hårfärg är inte så mörk.
 • Och även försökt Balm neutraliserare gul CONCEPT. Det är också ganska bra, det ger inte en violett nyans på håret, till exempel Tonic, men effekten är fortfarande mycket svagare.
 • Du kan också använda Lee Stafford schampo för blondiner för att behålla blondinen. Det är ett komplett schampo, torkar inte håret, tvättar dem väl och hjälper också till att noga neutralisera yellowness.

Den andra typen av yellowness, som erhålls på de upplysta rötterna för första gången. Hennes tintsalm tar inget. Detta problem kan lösas antingen genom upprepad förtydligande, eller genom att använda färg endast med en antydan och inte rent ljusande. Du kan också experimentera med en tintsalm, göra yellowness mörkare, lämna en ljusbrun, varmare gul nyans, rosa, lila, grå. Men utan förtydligande kommer du inte att bli vit.

Fråga: Hur färgar du ditt hår?

svar:

Lägg alltid till en balsam som följer med satsen eller 1 matsked av din favoritbalsam (jag lägger till Giovanni) eller hårmaskar till någon färg. En annan tillägg 1 tesked olja, det kan vara oliv, mandel, kokosnöt.

Och lägg också till 1 injektionsflaska av Chromoenergy Complex - HEK - en mycket väldigt cool sak. Alla dessa komponenter har ingen effekt på färgen som erhålls efter färgning, men de släpper ut den aggressiva effekten av färgen på håret.

Fråga: Vad ska man göra omedelbart efter tätning / färgning av hår?

svar:

När du har torkat av färgen, var noga med att förbereda en mask för hår. Du kan använda naturliga ingredienser: honung, ägg, kefir, olika oljor. Du kan bara ta dina favoritbalsamer och masker. Och du kan blanda båda och applicera på håret från rot till spets. Sätt på en hatt eller påse, rulla upp med en handduk och gå en timme, två eller tre. Sedan, torka av masken, låt håret torka naturligt, utan att använda en hårtork.

Fråga: Hårrötterna växer och hårlängden ökar inte. Vad ska man göra

svar:

Först vill jag förklara varför detta händer? När du ständigt färgar eller missfärgar ditt hår blir spetsarna mycket svaga, torkade och tunna. Som ett resultat avbrott de helt enkelt på grund av konstant exponering. De lever inte längre och du kommer inte att rädda dem vid någon avgång. För att odla hår måste du bara färga hårda rötter. Annars kommer ditt hår varje gång att bli svagare och svagare och du kommer hela tiden att gå med en längd.

I allmänhet finns ingenting komplicerat. Men jag rekommenderar fortfarande inte lätta hår. Även hemma, åtminstone i stugan, finns det ingen fördel för detta. Men om du verkligen vill, och det finns ingen möjlighet att gå till salongen, hoppas jag att min erfarenhet kommer att vara till nytta för dig.Nästa Artikel
Hur man gör en mask med ett ägg för fet hår hemma: de mest effektiva recepten