Tillfällig hårfärgning: 8 bästa produkter


Tillfälligt hårfärg gör det möjligt att alltid se ljus och extravagant ut. Denna metod för färgning av hår är ett av de enklaste och överkomliga alternativen för en grundläggande förändring av utseendet på kort tid. Nästan alla typer av denna produkt är inte så skadliga, och de kan användas vid vilken lämplig tid som helst, vilket anses vara en obestridlig fördel.

Vad är en tillfällig färg

Som regel tvättas något pigment gradvis av håret, skuggan svimmar och glansen försvinner, men detta gäller inte för instabila färger. Det finns inget spår av dem efter en eller flera schamponeringsprocedurer.

Eftersom sortimentet av instabil färg innehåller huvudsakligen ljusa akvarellfärger, till exempel grön, rosa eller blå, är det nödvändigt att ta hänsyn till att en liten nyans kan förbli. Ofta med en sådan situation som blondiner står inför.

Denna produktion presenteras i flera utföringsformer:

Varje sådan typ skiljer sig från användningsprincipen, perioden för en fördröjning på håret och priset.

struktur

Blandningen av tillfälligt färgämne påverkar håret hårt, eftersom det består av stora pigmentpartiklar som inte kan tränga in i kärnan. Med detta inflytande är dess struktur oföränderlig. De aktiva beståndsdelarna omsluter håren, samtidigt som de håller sig på hårets huvud på grund av skiktet av det kutikulära skiktet.

Jämfört med hållbar färg finns det ingen ammoniak och väteperoxid i det tillfälliga verktyget. Curls är skyddade mot effekterna av toning läkemedel på grund av närvaron av oljor, ceramider och proteiner.

Typer av tillfälliga färger

Medel för kort färgning av lock kan vara:

 • intensiv - det här är tonics, färgscheman och balms;
 • ljussprayer, sprayer, skum, schampon, mousses geler.

Den första typen av färgämnen tvättas inte omedelbart. Två veckor kommer skuggan att hålla på håret. Det kommer gradvis att blekna med varje huvudtvätt. Om så önskas kan tillfällig färgning utföras en gång på en och en halv till två veckor.

I det andra fallet är resultatet ostabilt. Tonen försvinner nästan helt efter 1-3 gånger efter shampooing. Denna typ är lämplig för dem som ofta vill ändra sin bild.

Vanliga typer av skuggningsprodukter som är populära bland ungdomar.

 1. Färg i form av en spray är faktiskt en färg i en burk. Denna metod för reinkarnation anses vara den mest praktiska. Färgen appliceras enligt typen av hårspray, med vilken du också kan fixa håret. Färgspray används bäst för enskilda strängar. Om du vill färga hela hårets hår finns risk för ojämn behandling.
 2. Pigmentmousse utmärks också av användbarheten. Den appliceras som ett skum, medan risken för ojämna strängar är mindre.
 3. Applicera färg i form av en spray bör försiktigt. Om det kommer i hårbotten kan dess enskilda delar färgas. Dessutom kommer en stark koncentration av kompositionen att uppstå irritation.

Populära varumärken i 2018

Oftast kan tillfällig färg i sina olika versioner hittas endast i butiker eller specialbutiker. I de kosmetiska avdelningarna i stormarknaden säljer de bara tonics i form av schampon.

Ett antal populära medel för tillfälliga färgkrullar inkluderar flera märken:

 1. Manisk panik. En särskiljande egenskap är den intensiva inverkan och färgning i ljusa färgsträngar. Pigment håller på håret 1,5-2 veckor. Antalet färgvariationer är imponerande - 50 nyanser. 118 ml produkter är enklare att beställa online till ett pris av 1180 rubel.
 2. Vägbeskrivning - intensiv tillfällig färg. Med rätt färgval kommer även en brunett att kunna skapa ett ljust och ovanligt utseende. Verktyget förstör inte håret och håller dem i ungefär två veckor. En burk på 90 ml kostar ca 650 rubel.
 3. Crazy Colour hänvisar till ett ljust sinn färgämne. Pigmentet fixeras på krullarna en stund innan den första tvätten av huvudet. En distinkt egenskap är en stor variation av ljusa färger. Medel med en volym av 100 ml är 780 rubel.
 4. Pravana Chromasilk Creme. På paletten av denna temporära färg finns cirka 100 nyanser. Den största fördelen med verktyget är maskering av grå hår. På grund av effekten av produkten erhålls inte bara ljus färg, men ger också adekvat vård för håret. Förpackning 90 ml kostar cirka 650-700 rubel.
 5. TM Hårkalk färgkritor hör också till sortimentet av tillfälliga färgscheman. Detta är det bästa alternativet för dem som vill färga håret för en dag. Företaget uppmärksammar 24 nyanser som ser ljusa ut även på mörkt blont hår. Det här verktyget avlägsnas snabbt, det räcker att tvätta huvudet med en tvätt. Jämfört med volymen av ett konventionellt färgrör konsumeras kritor mycket ekonomiskt. För att använda dem måste de använda hårrätare. Beräknad kostnad upp till 400 rubel.
 6. Arctic Fox från TM Adore är en tillfällig färg. I paletten finns olika nyanser, från naturliga till ljusa och extravaganta. Tillverkaren har gjort det möjligt att blanda toner för ett unikt resultat. Produkterna säljs i flaskor med en kapacitet på 120 ml, den ungefärliga kostnaden är 960 rubel.
 7. Amscan är en tillfällig färg i burkar. Den försvinner omedelbart efter det att huvudet har sköljats ​​första gången. I produktsortimentet finns det många olika ljusa nyanser som ofta målar enskilda strängar. Att färga hela håret utan hjälp kommer inte att fungera, men kommer att överraska en rik ton på vissa hårområden. Produktkostnad - 420 rubel.
 8. Colorista Spray från TM L'oreal - det här verktyget används för snabb och effektiv hårfärgning. Färgen försvinner omedelbart efter att huvudet har tvättats. Trots det stora urvalet i paletten är det värt att notera att ett sådant tillfälligt färgschema är sämre än intensiva färgämnen av samma syfte. Det är bra för blondiner och orsakar inte allergier.

Fördelar och nackdelar med färgning

Tillfälliga toningmedel har fördelar och nackdelar. De främsta fördelarna är:

 • lätthet och enkelhet att måla hår. Kompositionen kan lätt avlägsnas från huden och stängerna, speciellt om experimentet med bildändringen misslyckades;
 • Hårfärgsprodukter som försvinner efter några shampooingprocedurer utgör ingen hälsorisk.
 • tillfälligt färgämne för lock är billigare än resistenta färger, vilket är viktigt för fans av frekventa bildändringar.
 • tillverkare erbjuder ett brett sortiment av ljusa och ursprungliga färger. Paletten har också blå och lila nyanser, som på sin egen sida ser vackert ut på håret.

Att välja en lämplig produkt för dig själv är att du måste ta hänsyn till nackdelarna. Som regel köps tillfälliga färger sällan av sådana skäl:

 • det är omöjligt att gömma sig grå;
 • Den mättade nyansen kommer inte att fungera på mörkt hår, med undantag för produkten i form av en spray;
 • Otillgänglighet av varor i kosmetiska avdelningar i vanliga stormarknader.
 • Intense målningar avlägsnas inte lätt från huden;
 • blondiner kan visa sig för ljusa;
 • Färgpigmentet tvättas snabbt av med vatten, så om du faller under regnet, så finns det spår på kläderna.

Av dessa skäl använder många tjejer endast ett färgämne endast sällan.

Om det finns ett behov av att få ett långvarigt resultat, är det rekommenderat att använda en tennbalsam, som helt tvättas av efter 1-1,5 månader.

Se även: tillfällig hårfärgning (video)

Hemfärger

Gör ditt eget färgschema för att håret inte kommer att lyckas. Många tror att kamilleavkok, svart te, henna och basma kallas tillfälliga färgämnen, men det är inte så. Det är de senare två alternativen hänför sig till ett antal fonder med varaktig effekt. Sådana färgningsmetoder kan permanent ändra den naturliga färgen.

Som ett försök kan du försöka göra en produkt för självbeläggning med färgpulver. Det kommer med några färgscheman. Det är svårt att hitta en sådan komponent, men det finns möjlighet att självständigt välja proportionen och bestämma nödvändig mängd blandningen.

Naturliga färgämnen

Som en hemlagad färg kan du använda naturliga ingredienser - henna eller basma. För att göra tonljuset behöver du:

 • blondt hår sköljer kamillebuljong för att få en gyllene nyans;
 • tvätta håret med en sammansättning av lökskal för att uppnå rött utflöde;
 • rik kastanjfärg kan erhållas genom sköljkrullar med spänt svart te. Som ett alternativ rekommenderas att använda filtrerat malet kaffe;
 • Effekten av markering kan uppnås om de valda strängarna smutsas med citronsaft och får bränna ut i solen.

En lämplig nyans väljs, med hänsyn till hårets färg och tillstånd. Med hjälp av sådana hemlagade metoder försämras hårets struktur inte, så om du vill kan du ofta ändra din bild.

Regler för att använda tillfällig färg hemma

Medel för tillfällig pigmentering av krullar som tillämpas hemma är lätt. Det är viktigt att göra detta på en ren och lite fuktig hårmassagörning. Efter 10 minuter extrakt värda att kontrollera resultatet av färgning.

För distribution av färgschema är att köpa en speciell pensel. Denna procedur liknar färgning med hållbara produkter. För att undvika "luckor" bör varje sida noggrant övervägas.

Skölj tonics efter exponering för håret ska vara den vanliga metoden med hjälp av schampo. Huvudet anses vara rent om det strömmande vattnet redan är klart.

Hårvård efter färgning

Oavsett färgningsalternativet, behöver håret vård efter proceduren. För dessa ändamål kan du använda kosmetika som säljs i butiker eller folkrecept.

Många fördelaktiga egenskaper har granolja. Det kan appliceras på håret som ett separat verktyg eller ingår i sammansättningen av medicinska masker. Också förbättra villkoret och stimulansen av krullarbröd, från vilken du kan förbereda ett medel för att täcka håret.

tips

När du väljer att använda tillfälliga färgämnen bör du vara uppmärksam på sådana expertråd och överensstämmelse med reglerna:

 1. Medel att applicera i enlighet med anvisningarna som bifogas dem. Det är också viktigt att förstå vilka färggeler, schampon, tonics, mousses och sprayer.
 2. Om du vill ha den tillfälliga färgen på håret så länge som möjligt, bör du använda en tonic eller en balsam som ger skugga.
 3. Termen för att fixa färgen beror på antalet shampooing-förfaranden. Färgen försvinner helt efter ca 5-6 gånger.
 4. För blondiner finns det ingen gräns för valet av ton.
 5. Mörkt hår lyser omedelbart omöjligt, men ger dem verkligen en gyllene eller rödaktig glans.

Om det inte finns några färdigheter i färgläggning, bör du kontakta en frisör, som kommer att ta hänsyn till alla önskningar och utföra proceduren korrekt utan att skada håret.

Tillfälligt hårfärg

En sann kvinna försöker alltid att ägna mycket uppmärksamhet åt hennes frisyr. Med en liten rörelse av borsten kan speciella färgämnen appliceras på håret utan att skada strukturen och bevara den unika bilden. Alla skulle vilja se vackra och friska.

Vad är tillfälligt hårfärg

Detta är en kosmetisk produkt som effektivt ändrar hårlinjens färg. Visuellt är effekten densamma som vid användning av konventionella färger. Den enda skillnaden är att blandningen inte tränger in i stavens hårvågor, vilket på så sätt inte påverkar pigmenteringen och försvårar inte follikelernas hälsa. Vid applicering placeras färgen med en skyddande film, på grund av vilken en rik ton uppnås.

fördelar

Sådana verktyg har en stor fördel gentemot andra färger: de brinner inte håret. Detta hjälper till att undvika brittleness och torrhet, att utföra harmlösa fascinerande experiment. Denna komposition avlägsnas efter 2-6 gånger tvättning av huvudet, vilket lätt hjälper till att återgå till sin ursprungliga naturliga färg. Många tillverkare av tvättbara bläck lägger till näringsämnen: växtextrakt, vitaminblandningar, spårämnen, vilket positivt påverkar tillväxten och regenereringen av hårsäckar.

brister

Om du bestämmer dig för att bli av med grått hår, så kommer en tillfällig hårfärg, snarare, att ge en nyans till ditt hårhår, istället för att helt ändra utseendet. I det här fallet är det bättre att använda de vanliga färgämnena och först efter att ha experimenterat med färgpalett. Om du har kastanj, mörkblond eller svart krullar, förvandlas till en blondin, kommer det inte att fungera. Ursprungligen behöver du lätta håret.

Men de rättvisa tjejerna har en fördel: färgningen erhålls från första gången. I flera dagar kommer blondiner att kunna drastiskt ändra sitt utseende. Som om med en trollstav, kommer håret att kunna förvärva alla regnbågens färger. Det är bättre för brunetter att fixa blicken på sådana nyanser som röd, lila, ljusrött, blått, crimson, etc.

Vad är tvättbart hårfärg

Det finns två huvudtyper:

Tillfälligt intensivt hårfärg har stor motståndskraft. På grund av sin formel skapar den en starkare film på stavarna. Det tar ungefär 7 gånger att tvätta håret för att helt ta bort tonen. Efter den andra sköljningen börjar färgen dock att blekna. Upprepad användning rekommenderas för en bestående effekt. Dessa typer inkluderar tonics, balms, masker.

Lätt tvättbart hårfärg är mer acceptabelt för tjejer som inte är rädda för att ändra sin bild och experiment. Sådana kosmetika i paletten innehåller mer djärva och ljusa färger, men tvättas också bort från första gången. Syftet med detta verktyg - för att hjälpa dig att bestämma bilden. Så nästa gång kan du redan applicera en intensiv serie färgämnen till ditt hår och behåll färgen du gillar under en längre tid.

För dem som vill visa sig i en nattklubb, kommer en speciell aerosol att göra. Efter att ha applicerat det, kommer krullarna att förvärva ultraviolett flimmer i strålkastarna i sökljus, blinda vänner med den färgpalett du gillar. Detta hårfärg i burkar kommer att tvättas bort efter den första sköljningen av huvudet, så det kan hänföras till en lätt typ av medel. Dessa inkluderar kritor, sköljmedel, schampon, mousser och sprayer.

Urvalsregler

Om du har bestämt dig för att ändra bilden och redan har kommit fram till vilken färg du vill ansöka, måste du veta vad du ska leta efter:

 1. På hårstrukturen. Ju tunnare de är desto strängare melaningranulerna är i dem. Det bidrar till att ändra färg snabbare. Perfekt lämplig spray för färgat hår som kommer att tvättas efter första gången.
 2. På färgpalett. Tillverkningsföretag bifogar speciella broschyrer. I dem kan du se resultatet av "före" och "efter" förfarandet.
 3. Enligt typ av förpackning. Om du bestämmer dig för att byta utan hjälp, kommer det att göra shampoo, tonic eller spray hårfärg. I det senare fallet måste du följa säkerhetsreglerna så att blandningen inte kommer på ditt ansikte.

Funktioner av användning

Innan du använder kompositionen, var god läs instruktionerna. I de flesta fall används intensiv temporär färg på samma sätt som alla andra:

 • Använd engångshandskar för att inte måla naglarna.
 • Skuld och nacke bör täckas. Annars måste du tvätta noga ut huden på vilken det tillfälliga bläcket har fallit.
 • För att uppnå en rikare effekt rekommenderas att vänta 15-30 minuter och efter sköljning med varmt vatten i tillräcklig mängd utan att använda extra medel.

Spola hårfärg från de bästa tillverkarna

För att köpa nödvändiga kosmetika är det viktigt att bestämma inte bara färgen, men också varumärket. Vid val av färg, var uppmärksam på dess sammansättning, hållbarhet, volym (för att täcka hela längden på håret). Du behöver veta vilken nyans som erhålls efter applicering. För att göra detta kan du titta på paletten eller konsultera konsulter i specialaffärer.

Vilken man ska välja snabbt tvätta hårfärg, betyg av det bästa

Ibland tenderar vi att experimentera med avseende på hårfärgning. Självklart är vi rädda för att drastiskt ändra bilden, med permanenta färgämnen som kan dröja länge på våra lockar. Hur är det: att riskera eller överge sina idéer? Vi kommer att säga: "riskera det!", För i hår kosmetika var det för länge sedan en färg som tvättades bort om en vecka eller två.

Vad är de

Snabbt tvättbar hårfärg tillverkas av varje tillverkare. Med avseende på dess struktur och konsistens skiljer det sig inte från resistenta pigment, men består av helt olika komponenter.

På grund av det faktum att ett sådant färgämne inte innehåller ammoniak och perhydrol, som är utsatt för förstörelsen av varje hårs struktur, genomförs en mild färgning, som du kan utföra med en intervju på en vecka.

Fördelar och nackdelar

Bland fördelarna med ammoniakfria färgämnen och enfärgsfärger är:

 • noggrann inverkan på locken (de överdriver inte, så blir inte som halm);
 • förmågan att flytta sig bort från färg med några shampooing-förfaranden, vilket är särskilt viktigt för glada fans av frekventa bildändringar.
 • särskild konsistens, tack vare vilken färgning av enskilda strängar är tillgänglig;
 • Lätt att tvätta (vanligt vatten eller använda schampo);
 • en bred färgpalett som gör det möjligt för mästaren att visa fantasi, skapa en extravagant eller naturlig bild;
 • möjligheten att använda barn
 • cheapness (gäller endast vissa varianter av kosmetika, - små, sprayer, schampon-tonic).

Naturligtvis, som alla färgämnen, har sådana produkter sina nackdelar. De mest uppenbara bland dem är:

 • icke-målning av enskilda områden (gäller sprays, mousses och skum);
 • allergiska reaktioner i kontakt med huden;
 • användningen av kritor och pulver på grund av innehållet i krita och zink tar bort fukt, torkkrullar;
 • inte alla nyanser är lämpliga för mörkt hår (som regel kan de maximera maximalt 3 toner);
 • i en symbios med en lackfixare kan kosmetika starkt överdriva strängar;
 • hög kostnad (icke-ammoniakfärger är 2 gånger dyrare än vanlig färg).

Släpp formulär

Produkter med mild inverkan kan skryta av deras mångfald. På hemmamarknaden hittar du:

Alla dessa verktyg har en mild effekt på krullarnas struktur. De täcker försiktigt ytan av varje hår och skapar en skyddande film som har en speciell färg. Det är därför den här sminken inte stannar länge på hårets huvud.

Kritor och pulver

Ljusa kritor är det bästa alternativet för att färglägga hårets hår av små skönheter. Många färger gör det möjligt för de små att visa fantasi när de utför experiment med sin bild.

Även i speciella uppsättningar för unga frisörer finns det en barnfärg för färgning av allt hår. Den tvättas av med vanligt schampo eller går i 1-2 dagar.

Rådet. För att färga enskilda strängar kan små prinsessor köpa speciella slaktkroppar som är mycket praktiska att använda. Till skillnad från kritor, är de inte duschade på händerna.

Paint sprayer

De är inneslutna i en sprayburk. Som regel har de en omfattande färgpalett som gör att du kan se djärv, öm, passionerad, extravagant och, naturligtvis, fascinerande.

Används huvudsakligen i fallet när du behöver måla de enskilda strängarna. För en mer varaktig effekt hela dagen är frisyren fixad med lack.

Tvätta av sprayen med schampo vatten. Du hittar en översyn av de bästa sprayerna för hårfärgning på vår hemsida.

Hårmousse

I deras struktur liknar de skum: de appliceras omedelbart och tvättas snabbt av med rent vatten. Till exempel är StraZa mousses väl fixade på locken, håller anmärkningsvärt håret och ger volym. Tyvärr presenteras bara ljusa färger som hjälper till att skapa en excentrisk bild.

Shampoo tonics

Kosmetisk är inget annat än ett vanligt schampo med tillsats av färgämnen som kan tränga in i krullarnas porer. Skadar absolut inte håret, så du kan säkert använda det åtminstone varje dag.

Du borde veta! Shampoos och tonics är universella, eftersom de är lämpliga för hår av någon färg, struktur och tjocklek.

På hemmamarknaden är budgetmedel från L'Oreal, Vella och Estel särskilt populära.

Tint shampoo kan vara högst en vecka.

Valet av färgämne är ditt! Var noga med att överväga hur lång tid du vill behålla färgen. Kritor, mousses och sprayer kommer att glädja dig i 1-2 dagar, tonade balm behåller sin färg i 5-7 dagar, men icke-ammoniakfärg kommer att fixas på håret i en hel månad.

Vilken färgämne ska du välja?

När du väljer färgkomposition, var uppmärksam på dess resistensgrad. Varje tillverkare på förpackningen måste informera användaren hur många gånger hans produkt kommer att tvättas och hur man tvättar det (med eller utan schampo).

Det mest ihållande alternativet är färg märkt "Intensiv", - det härrör från krullar i 8 gånger. Om du vill välja hårfärg i en vecka, leta efter beteckningen "Ljus".

YniQ-sprayfärg

Tyska spray hårfärg, tvättas av med vatten, förtjänar särskild uppmärksamhet. Säkra naturliga råvaror och 9 ljusa nyanser - allt detta skiljer sig positivt från färgkompositionen från konkurrenterna.

För älskare av högljudda nattpartier erbjuder YniQ att använda guld och silverglitter. Sprayburken innehåller 100 ml. Kostnaden för produkten är 390 rubel.

Stargazer One Day Paint

One Wash Color-färg och snabb tvättbar hårspray hjälper dig att skapa ett felfritt utseende för bara 1 dag. Produkten appliceras som vanligt hårspray, när man kammar lockar man överlägsen färg och den mest harmoniska bilden erhålls.

Flaska, med en volym på 75 ml, kostar dig 680 rubel.

COLORISTA SPRAY av L'Oreal

COLORISTA SPRAY - spray hårfärg, tvättas av vid en tid, toner perfekt trådarna. Möjliga färger: fuchsia, metallisk, mint, turkos, ros, blå. För mer resistent pigment kan du upprepa proceduren.

Kostnaden för flaskan - 440 rubel.

Ammoniakfri krämfärg Сolor Sync från MATRIX

Denna variant av färgämnet lingers på dina lockar i ungefär en månad. Tack vare de keramiska ämnen som utgör produkten blir håret efter färgning slät och glänsande. Lämplig för naturligt och tidigare målat hår.

Ett rör med färgämne i 90 ml kostar dig 580 rubel. Färg MATRIX färgpaletter finns på vår hemsida.

OLLIN Professional

OLLIN Professional erbjuder användaren ett brett utbud av nyanser av SILK TOUCH, som inte innehåller skadliga komponenter. Färgets sammansättning innefattar bivax och mandelmjölk, vilket skyddar dina lockor under färgning. Med hjälp av krämfärgen kan du drastiskt ändra färgen, även i riktning mot förtydligande. Väl målar över grå hår.

Kostnaden för SILK TOUCH är 220 rubel.

Toning mousse IGORA från SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Denna lättanvända mousse innehåller inte ammoniak och perohydrol. På grund av de stora pigmenterade kornen tränger färgämnet in i skalorna utan att förstöra hårstrukturen. Efter en 8-timmars shampooing elimineras produkten - du kommer absolut inte att märka övergången av färg, eftersom tvätten sker gradvis. Anmärkningsvärt skum och jämnt fördelat på locken. I färgpaletten finns det bara naturliga nyanser.

Kostnaden för IGORA mousse-tonic är 720 rubel.

Shampoo för hårfärgning Revlonissimo Color Care

Om du vill ha lite tonat och behandla ditt hår, välj sedan en linje med shampoo-balsam Färgvård. Deras struktur innehåller vitamin B5, polykarbonium-55 och tranbärsekstrakt, på grund av vilket krullarna blir glänsande och elastiska. Applicera på vått hår, skum, och tvätta sedan av med varmt vatten. Passar till koppar, guld, kastanj och kall nyanser.

Kostnaden för en produkt från USA är 1250 rubel.

Kritor i hårkalk Hot Huez Pulverlåda

Flerfärgade kritor i form av hårkalk Hot Huez-pulver gör att du ser extravagant ut på någon fest eller tematisk fotografering. De ljusaste färgerna (crimson, blue, mint och violet), användarvänlighet och snabb tvätt gör dig till en fe prinsessa.

Kostnaden för en uppsättning är bara 270 rubel.

Användningstips

Naturligtvis, att varje verktyg appliceras på eget sätt (var noga med att läsa tillverkarens instruktioner!). Vi har valt ut flera viktiga tips som gör att du kan uppnå den förväntade effekten och utföra proceduren korrekt.

tips:

 1. Före målning är det nödvändigt att skydda händerna med handskar och smörja huden vid tempel och öron med vaselin.
 2. Om du använder en spruta, se till att du stänger kläderna med en kappa och täcker golvet.
 3. Innan du sprayar spray, var noga med att skaka burken. Aerosolen hålls på ett avstånd av 30 cm från hårets huvud medan du stänger ögonen. Färgen från flaskan appliceras stegvis med intervaller. Efter 5-10 minuters torkning kan du börja kamma.
 4. För att färglägga enskilda strängar under de valda locken, fyller folien.
 5. När man använder mousser, masseras skummet extraherat från injektionsflaskan genom att massera rörelser över hela hårets hår. För att eliminera färgen tvättar du bara håret med rent vatten.
 6. Du vill färga krullarna med ett fint pulver eller pulver, snurra dem i en flät och dra en bar. Efter applicering av pulvret är det lämpligt att skaka av resterna.
 7. Sköljningtoner och bezammiachnyefärger måste använda schampo. Skum och spray från vissa tillverkare elimineras med vanligt vatten.
 8. Om du använder ett icke-permanent färgämne, applicera det uteslutande på otvättat hår. Så du kommer att ge en mild effekt och bättre färgfixering. Om du gjorde stylingen med stylingverktyg innan du målar, rekommenderas det att tvätta av kemikalierna. Många mousses och tint balsams distribueras på fuktig (men inte våt!) Hår.

En viktig punkt! Roten ut? Applicera sedan färgen på dem först. Efter att ha väntat en halvtimme, måla resten av håret.

Hur bryr sig om hår

Trots att de snabbt tvättbara färgerna inte innehåller ammoniak och perohydrol, behöver du också sköta om krullarna.

Omsorgstips:

 • Efter varje shampooing på lite fuktigt hår ska du använda en balsam med ett syfte att återfuktas (om butikskosmetik är främmande för dig, skölja lås med avkok av nässla, kamomill, ekbark och burdock);
 • åtminstone en gång i veckan, gör en reparationsmask;
 • Undvik frekvent användning av en hårtork (om du slår på enheten, välj bara kall luft, som riktas från topp till botten);
 • utesluta mekanisk skada, utan att kamma vått hår eller använda mjuka borstar;
 • ät rätt, eftersom krullarnas skönhet kommer från insidan;
 • kassera stylingprodukter som påverkar håret (lack, mousses, skum) negativt;
 • trimma tipsen regelbundet.

Om du vill byta bild på en stund, gå till en rockkoncert, fest eller bildsession, och få dåliga dagliga färgämnen - tonade schampon, kritor, pulver, mousse eller spray. För att uppnå en 30-dagars långvarig effekt är det bäst att använda ett icke-ammoniakfärg som har en fördelaktig effekt på dina lockar.

Var alltid i trenden hjälper dig unika tekniker för hårfärgning:

Tillfälligt hårfärg - ljusa accenter

En mycket liten andel kvinnor idag färgar håret bara för att dölja grått hår. Snygg frisyr och färgning har blivit ett sätt att självuttryck och ett utmärkt sätt att betona individualitet. Därför blir även mycket unga tjejer målade och ofta i ljusa trendiga färger.

Utan tvekan kommer grön eller rosa hårfärg säkert att skilja dig från mängden. Men kommer det vara trevligt att noga uppmärksamma? Och hur bekvämt kommer du att känna dig i en sådan nyans med en förändring av humör och atmosfär? Permanent ljusfärgning är inte lämplig för alla. Men tillfälligt hårfärg kan vara ett bra sätt att ändra bilden i en period av en till flera dagar.

Tillfällig effekt

För att inte komma in i en obehaglig situation måste du tydligt veta hur temporär färg är annorlunda än resistent. Det ihållande färgade pigmentet tränger djupt in i hårstrukturen. Oxideraren hjälper honom att göra detta, han öppnar keratinskalorna, vilket gör att färgämnet kan komma in i håraxeln.

För att tvätta bort den tåliga färgen, vars färg inte passar dig, måste du gå till salongen. Där kommer mästaren att förbereda och applicera en särskild tvätt i håret, tvätta ut färgpigmentet och stänga sedan keratinskalorna igen. Om håret är allvarligt skadat kan färgen inte helt eller ojämnt sänka, och du måste upprepa proceduren.

Ostabila (tillfälliga) färger kvarstår bara på hårets övre lager. De faller inte under keratinkalor, så de tvättas lätt.

Beroende på bas- och pigmentkoncentrationen kan sådana färger tvättas ut med vanligt rinnande vatten i 1-6 gånger. Så även om du inte gillar den nya färgen måste du klara av det i högst en vecka.

Välja och måla

Valet av vad som tillfälligt färgar ditt hår beror på många faktorer. Innan du köper färg måste du tydligt förstå hårets skick och hur länge du vill gå med en ny färg.

Om det är ljust eller mörkt har du ett hår, det beror på om färgen ska vara tät eller genomskinlig. Nästan alla ljusa färger passar perfekt på blondinen. Och att måla över bruna eller svarta strängar utan att bli lättare i en stark ton är mycket svår.

Typer av färger

I specialaffärer kan du nu hitta flera typer av tillfälliga ljusa färger:

 • Färgschampo är en vanlig hårtvätt som har ett färgämne tillsatt. Det används för att fräscha upp färgen naturligt eller erhållas efter varaktig färg. Han kan inte radikalt ändra bilden. Om skuggan är fel att hämta, kan huvudet tyckas smutsigt eller förvärva en grönaktig jordartad ton. 1-2 gånger färgen är helt tvättad.
 • Tonika. Koncentrationen av pigment i den är flera gånger högre än i schampon. Detta innebär att färgen varar längre och faller tättare. Passar perfekt om du behöver ge en ovanlig nyans till bastonen. Till exempel svart hår - blått, kastanj - röd, ask - lila etc. Beroende på hårets struktur och exponeringstiden tvättas den bort efter 3-8 gånger.
 • Färgat skum är en halvbeständig förening som innehåller ett oxidationsmedel med en liten procentandel. Det avslöjar något keratin vågor, varför den nya färgen varar från 2 till 4 veckor. Skum sköljer nästan inte håret, men snabbt sköljs bort kommer den irriterande nyansen inte att lyckas. Så hans val bör behandlas noggrantare än vid användning av andra typer av färger.
 • Aerosoler. Mycket bekväm vid applicering. Strängar på kommer att göra tätt färgade eller genomskinliga - det beror helt på antalet lager av färg. Det är möjligt att fylla i en aerosol hela huvudet, det torkar snabbt och gör inte håret tyngre, men bekostnaden av pengarna kommer att vara stor, men kostnaden är inte billig. Så det är bättre att använda det för placering av färgaccenter.
 • Kritor. De är avsedda för färgning av enskilda strängar. Strukturen liknar barnens pastellkalkar för ritning. De kan även färga upp ganska mörkt hår, och färgen faller tätt och vackert. Det enda problemet är att de lätt krossar strängarna, och om det finns mycket färg, så förlorar håret märkbart volymen. Ett utmärkt verktyg än att färga håret för en dag.

Valet är tillräckligt stort. Men ändå, innan du färgar håret starkt, borde du lära dig om fördelarna och nackdelarna med instabila färger och hur man applicerar dem på rätt sätt.

Fördelar och nackdelar

Det finns få nackdelar med tillfälliga färger: de målar inte över en mycket mörk färg, och vissa lämnar märken på kläder.

Men proffsen är mycket mer. De gör dessa färger mer och mer populära, särskilt bland ungdomar:

 • De låter dig experimentera med ditt utseende utan rädsla för negativa resultat.
 • skapa trendig mångfärgad färgning, som kan ändras åtminstone varje dag;
 • De förstör inte håret alls, de är lämpliga även för tunna och skadade.

Med tonic eller spray kan du prova en ny färg innan du målar med resistent färg. Detta är särskilt användbart om du inte är säker på att den passar dig, eller att du kommer att trivas i den nya bilden.

Spray med guld eller silver sparkles är bra för fester - det ser bra ut i konstgjort ljus, och på morgonen kommer färgen att tvättas utan spår.

Ansökans hemligheter

Oavsett typ av färg finns det allmänna regler för applicering av toningmedel:

 • Innan du använder dem, var noga med att skydda dina händer - pigmentet som fångas under naglarna är väldigt dåligt sköljt ut;
 • färgen lägger sig bra bara på rent hår, därför är det nödvändigt att tvätta dem utan att använda en mask och balsam
 • Innan du använder kompositionen, läs instruktionerna - där det anges om håret ska vara torrt eller vått;
 • försök att hålla färgen från att komma i hårbotten - det tvättas av det mycket värre än från håret;
 • Om håret redan är målat med resistent färg, använd först kompositionen, annars kan färgen vara oväntad.
 • kom ihåg färgreglerna, i kombination med basfärgen, ljus kan ge en helt oväntad nyans (vete + blå = grön, etc.);
 • kom ihåg att färgpigmentet på längre eller skadligt hår varar längre.

Det är viktigt! Kalkar och aerosoler är lättare att tvätta bort, därför är de säkrare och bättre lämpade för radikala tillfälliga förändringar och trendiga färger.

Bästa färg

Eftersom popularitet av tillfällig hårfärgning i ljusa färger växer stadigt, började många kända tillverkare producera instabila färgämnen. Så nu i butikerna hittar du även de mest otroliga nyanserna.

De mest positiva recensionerna om dessa märken:

 1. Kevin.Murphy. Producerar ursprungliga "färgbuggar" av de ljusaste nyanserna. Först appliceras en basgel på låsen för att strukturera frisyren och ett ljust pigment appliceras ovanpå det.
 2. Punky Färg. Erbjuder konsumentsprutor och krämfärger av de mest vågiga färgerna - från solgul till djup lila. Pigmentet tvättas på en dag.
 3. "Tonic". Populär och mycket prisvärd sortiment av tinting shampoo, där mer än 30 olika färger, inklusive trendiga.
 4. YOUNG. Ungdomslinjen med sprayar med vackra neon nyanser, mycket prisvärd och av god kvalitet är det bästa valet för tonåringar och barn.
 5. Wella. Det kända varumärket har i sitt sortiment utmärkta färgskummaterial för vuxna, inklusive den faktiska jordgubbsfärgen.

Det är viktigt! Köp ljusa färger, kom ihåg att dessa nyanser bara kan erhållas med hjälp av kemiska färgämnen. Därför, om du har en tendens till allergier, före första användningen är det bättre att göra ett test för att undvika obehagliga överraskningar.

Det finns många lågkvalitetsfel på Internet nu. Denna färg håller inte på dig alls, utan smiter lätt ditt ansikte, händer och kläder. Därför är det bättre att lita på beprövade tillverkare eller kräva att ett kvalitetscertifikat lämnas för produkterna.

Hemfärger

Om du verkligen vill experimentera, men det är synd att spendera pengar på dyra temporära målar, kan du gå med med folkliga folkmedicin. Här är några av de mest populära som kan hjälpa till med att skapa en ny originalbild:

 • Henna. Hon var välkänd i antika Indien. Henna är producerat från plantans löv och är ett pulver som gör att du kan få alla nyanser av rött - från guld till koppar. Det tvättas av i 2-4 veckor, stärker hårrötterna, främjar deras tillväxt. Men om du använde ammoniakfärg kan Henna användas tidigare än efter 4 veckor.
 • Basma. Även vegetabilisk färg, så att du får en blå-svart nyanser. Appliceras på ljusbrunt hår, kan ge en grön färg. Därför rekommenderas ljusbrunhåriga kvinnor och blondiner i kombination med henna.
 • Coffee. Radikalt hårfärg ändras inte. Men masken av starkt kaffe kan fördjupa och betona alla nyanser av kastanj. Dessutom är det en utmärkt skalning, rensar hårbotten av döda hudvågor och hjälper till att snabbt bli av med mjäll.
 • Hibiscus. Hans koncentrerade tinktur kommer att ge blondt hår en trendig crimson eller rosa nyans. På det mörka huvudet är nästan omärkligt. Det är mycket användbart eftersom det förbättrar blodcirkulationen och innehåller många vitaminer. Ett utmärkt verktyg för toning och förstärkning av blont hår.
 • Kamomill. Hennes avkok har alltid använts för säker förtydligande. Om du regelbundet sköljer håret efter tvättning, kommer du efter ett par månader att märka att det lyser med 1-2 toner. I det här fallet har kamille antiinflammatorisk, antibakteriell och antifungal effekt och förbättrar signifikant hårbotten, accelererar hårväxten.

Naturligtvis kommer användningen av folkmekanismer inte att tillåta att få trendiga nyanser. Men om du inte bara ser bra ut, utan också har ett starkt starkt hår, kanske du vill stoppa valet på dem.

Tillfälligt hårfärg: det perfekta valet för dem som gillar att experimentera

Många av det fina könet älskar att experimentera med hårets färg. Detta kan hjälpa dem tillfälligt hårfärg. Denna artikel är avsedd för bara sådana färgmedel.

I fotofärgen, som snabbt kan tvättas bort.

Vad är det

Tillfällig färgning kommer att vara den bästa lösningen för dig som vill ändra stilen, men tvivlar på den nya bilden. Till exempel upplever att tonen "kommer att bli dålig" eller färgen inte gillar den. En annan situation - flickan vill förändras radikalt, men bara för en kort stund.

Tillfällig hårfärgning kommer att lösa dina tvivel. Dock kommer de inte att skadas.

Färger för hår.

Var uppmärksam! Kärnan i verkan av en tillfällig färgämne är att efter bearbetningen behandlas håret endast ytligt, nämligen täckt med en film. Hon skapar en intensiv och naturlig ton. Pigmentet djupt in i håret faller inte, så deras struktur bryter inte emot.

Dessutom lägger de flesta tillverkare till produktkompositionen en mängd användbara kompositioner.

De närmar håret med de rätta elementen.

 1. Om färgen eller färgen inte påverkar dig, kan du bli av med den på kort tid. När du har hittat din stil kan du säkert använda den i framtiden.
 2. Ofta används kortfärgningsmedel för att ge en mer mättad och vacker ton till hårets naturliga färg.
 3. Det bör emellertid noteras att efter den första tvätten av huvudet börjar den införda nyansen att tvätta och dimma.

Typer av tillfällig färg

Nu om hur du kan färga ditt hår tillfälligt. Det finns två typer av beskrivna medel.

Vilken komposition att använda

Kompositionen i form av en spray.

Den första typen heter "ljus". Att han bäst passar för riskabla experiment.

Denna kategori innehåller tillfälligt hårfärg, mousses, schampo och även små.

Tvätta av en liknande komposition kan vara i en eller två gånger.

Lätt färgning är det perfekta alternativet för att välja en ny hårfärg. Om du gillar det kan det reproduceras med hjälp av en stabilare komposition.

Den andra typen är så kallade "intensiva" medel.

Håll ut på håret, de kan mycket längre. För att ta bort färgen måste du noggrant tvätta huvudet med schampo 4/7 gånger. Med varje ny resa till badrummet blir färgen alltmer tråkig.

Ursprungligen kommer samma hårton att bli ljusare och mer mättad än den som erhållits med hjälp av ljusanaloger.

Instruktionen hänvisar till de intensiva formuleringarna av speciella färgämnen, balm och hårfärg.

Fördelar med att använda

Det är lätt att använda medel oberoende.

 1. Den främsta fördelen med tillfälliga tåg är att de noggrant, omarbetar håret hårdaktigt. Det är som det var "kuvert" i sin ton. Utan att penetrera hårstrukturen skadar inte tillfälliga färgämnen dem.

Var uppmärksam! I kontrast tillför konventionella medel inte hår. Om du använder dem ständigt blir håret tunnare, sprött, tråkigt och torrt.

 1. Ofta är komponenterna i tillfälliga fonder användbara ämnen. De ger frisyren en hälsosam utseende och glans.
 2. Tillfälliga färgämnen förstör inte intrycket av hår med återvunna rötter. De tvättas gradvis ut, därför kommer övergången att vara osynlig, smidig.
 3. Det är också glädjande att sådana medel kan användas med egna händer utan att gå till skönhetssalonger.

Hur man väljer ett verktyg

Palett för färgmatchning.

 1. Först bestämma i vilken form du ska använda färgen: som en spray, mousse, schampo, tonic, balsam. Här är en av huvudfaktorerna - om du personligen använder verktyget.
 2. Det bästa alternativet för val av färger och toner - gör det på pallar. Så du kommer att uppnå maximal efterlevnad av ditt hårs framtida färgning.

Var uppmärksam! Var försiktig när du väljer en viss nyans. Bekanta dig med bordet som visar "före" håret och "efter" med verktyget. Så du är garanterad att inte gå fel med en nyans, ton och färg.

 1. Priset för förfarandet kan vara mycket lägre om du själv implementerar det. Se till att kompositionen exakt har den resistansnivå du behöver. Annars kan det hända att du inte snabbt kan tvätta av den färg du inte gillar.

Med hjälp av verktyg kan du radikalt ändra bilden.

 1. Om du vill färga håret, inte bara för hela längden och volymen, men endast delvis, så kan du använda färg av radikala och exotiska färger.

Det enklaste sättet för blondiner och rättvisa tjejer. Deras hår är det enklaste att bearbeta, och de kan applicera några av färgerna på sin nya bild. Här är det möjligt att rekommendera både ombre-tekniken och färgningen av enskilda krullar.

Tillämpning av kompositionen

Att använda tillfälliga färgämnen är väldigt enkelt.

 • Det är nödvändigt att bearbeta lite fuktiga lockar.
 • Om du använder "lätt" färg ska den appliceras på strängarna med massagebevegelser.
 • Frågan uppkommer, efter vilken tid kan du färga ditt hår igen.

När föreningen appliceras, vänta 10 minuter.

Därefter tvätta huvudet, om du hittar tonen dimma, kan du måla ditt huvud igen. Observera att 2 tillämpning av en produkt för en färgning är gränsen.

slutsats

Om du vill radikalt ändra din bild, är tillfälliga färgkompositioner för hår exakt vad du behöver. Med hjälp av dem kan du förstå om du kommer att gå ny stil. Om inte, kan färgen snabbt tvättas bort.

Videon i den här artikeln kommer att erbjuda dig mer information.

Tillfälligt hårfärg eller säkert färgprov

Inte alla kan bestämma sig för att skära en lång fläta, för att växa den ursprungliga längden det tar mer än ett år. Men att omhärda från en ljus blond till choklad eller röd under en kort tid är inte så drastiska åtgärder för att ändra bilden.

Om du inte gillar den nya bilden, gå tillbaka till den naturliga färgen eller fortsätt experimenten vidare. Du kan inte vara rädd för hårets hälsa, icke-resistenta pigment täcker håret utan att förstöra den naturliga färgen och utan att skada krullarna.

Vad det består av

Färgkompositionen för en kort åtgärd är en mild effekt. I sin sammansättning finns stora pigmentpartiklar som inte kan tränga in i håren och skada dess struktur. De envelopes endast och hålls av skikt av det kutikulära skiktet.

Till skillnad från resistenta färgämnen innehåller inte tillfälliga formuleringar ammoniak, väteperoxid. Deras struktur innefattar de omsorgsfria komponenterna: ceramider, oljor, proteiner, som skyddar krullarna från de skadliga effekterna av pigmenterade läkemedel.

Färgens konsistens kan vara gel, mousse, kräm eller flytande. Speciell färgkrita och sprayer produceras också.

Magic Curlers magiska hävstång kommer att bidra till att skapa fantastiska lockar på 30 minuter.

sortiment

Alla medel för kort färgning kan delas in i två grupper:

 1. Intensiv åtgärd. Färgfärgen visar sig vara mer mättad, hållbarheten är lång. Inom några veckor tvättas pigmentet gradvis, färgen blir naturlig. Tonics, balms och specialmålningar hör till produkter med intensiv pigmentering.
 2. Svag åtgärd. Produkterna är lämpliga för extravagant färgning för en viss händelse. Eller för att välja hårfärg, den mest lämpliga damen. Det är möjligt att ta bort färg från håret för 1-2 schampon. Produkter med svaga åtgärder inkluderar kritor, sprayer, mousses, schampon.

När man väljer en produkt, rekommenderas att ta hänsyn till den naturliga hårfärgen, kommer en mörk brunett inte att kunna bli en platina blond med hjälp av instabila färgämnen. På den bifogade paletten måste du välja en nyans som är kompatibel med naturlig färg.

Ljus sensuell smink är omöjligt utan Dior Addict lip gloss. Och de som noggrant övervakar kostnaderna, är bättre att stoppa valet på läppglans L'Oreal Glam Shine eller "Impeccable".

Populära produkter

Tänk på de mest populära kortverkande färgämnena:

 1. Sprayfärg "yniq" med en helt organisk komposition. Medlen från en aerosolbur sprutas på enskilda trådar eller hela hårmassan, det är möjligt att måla dem med huden. Tillverkaren erbjuder 9 ljusa färger, inklusive gul, rosa, blå, grön. Pigmentet avlägsnas under 1 gång med vilken tvättmedelskomposition som helst. En 150 ml flaska räcker för tredelt färgning av medellånga strängar.
 2. Balsam Tonic Rocolor. En linjal från 30 resistenta nyanser. Balsam appliceras på håret, åldringstiden från 10 till 30 minuter, beroende på den föredragna intensiteten av färgning. Det är möjligt för dem att avlägsna yellowness från de randiga strängarna eller för att drastiskt förändra frisyrens färg. Tonic är ett av de mest populära sätten för tillfällig färgning på grund av det överkomliga priset, garanterat resultat. Balm målar huden, det rekommenderas att använda det med handskar.
 3. Toning mousse Igora Expert från Schwarzkopf. Verktyget appliceras på torkat hår i åldern 7-20 minuter. Det tvättas av endast när du använder schampo. En 100 ml flaska räcker för tre långa hårfärger. Mousse ger en rik nyans och glans.
 4. Shampoo Tonic Rocolor. En linjal från 9 blommor rekommenderas för att upprätthålla färg mellan fläckar eller ge en ny ljusskugga. Verktyget med effekten av laminering innehåller aminosyror, vetextrakt. Shampoo appliceras på strängarna och i åldrarna 3-40 minuter. Men för att helt återställa krullarna är det bättre att använda speciella hårlamineringsprodukter.
 5. Cream-gel Igora färgglans. Ger ett mjukt färgämne i färgerna i det naturliga området, vilket gör håret mjukt och glänsande. Gelén appliceras på vått hår i åldern 7-20 minuter. Efter torkning blir håren mindre porösa. Ett rör på 100 ml är tillräckligt för en enda färgning av medelstora strängar. Den tvättas av efter cirka 5 gånger användningen av schampo.
 6. Balm Wella Färguppladdning. Ger färgförnyelse, innehåller omsorgskomponenter: panthenol, keratin, silkextrakt. I linjen finns verktyg för coola eller ljusa nyanser, varmt ljus eller röda nyanser. Balsam har en ekonomisk konsumtion, det rekommenderas att applicera efter varje shampooing.

Ändra bilden bara med paletten Vella Color Touch.

Hur lång håller tint och hur påverkar håret

I instruktionerna för varje verktyg bestämmer tillverkaren det tidsintervall under vilket det är möjligt att få ett distinkt resultat: från en ljus nyans till en permanent färgförändring.

Vid användning av färgämnen rekommenderas att ta hänsyn till hårets struktur, erfarenheten av förberedande färgning. Tunt blont hår tonade snabbare och starkare än olackade blonda täta trådar.

På grund av det faktum att färgämnet inte tränger in i håret, men bara täcker dem med en färgfilm, har det ingen negativ effekt på locken. Många krämer, geler och mousser består av närande, fuktgivande ingredienser. Som ett resultat passar håret och passar lätt.

Om du använder billigt balsam Tonik, som torkar lite, blandar du det med en sked tjock hårbalsam. Strängar efter toning kommer att vara silkeslen.

Kompositionerna appliceras på vått hår med massörrörelser. Effekten av tillfälliga färger är utformad för upp till 8 perioder av tvättning av huvudet. Vid kontakt med vatten, färgas ut, krullarna tar på sig sitt ursprungliga utseende.

Tillägg din dagliga kost med vitaminer och mineraler hjälper till med serien Oriflame Wellness.

Recensioner och priser

Ostabila färgämnen tvättas snabbt bort, så du kan ofta experimentera med olika märken och färger. Vi ger recensioner av tjejer med olika verktyg:

 • Maria, 27, Voronezh: "Efter ljussättning tar jag bort den gula spetsen med Tonic. Jag löser några droppar balsam i vatten, skölj mitt hår. Jag upprepar med varje tvätt, resultatet är utmärkt. "
 • Karina, 31, Saratov: "Jag applicerar chokladtonmousse från Igor. Mitt bruna hår blir ljust och glänsande. "
 • Evgenia, 54, Izhevsk: "Jag målar ett grått hår Estelle soloton guld valnöt. 100% löser mitt problem. "

Du kan hitta tillfälliga färgämnen för billiga märken och professionella serier.

Att välja ett skuggningsmedel är att det är värt att överväga att produkterna med ett högt pris innehåller mer omsorgsdelar. De kommer att ge mjukhet och glans, pigmentet är resistent. Dessutom kommer de inte att fläcka huden eller handduken.

Premium vård eller allt om Gevolg fot krämer.

Hur ser Vinylux-lackpaletten på naglarna, se här.

Priset på några populära instabila färgämnen presenteras i tabellen.Nästa Artikel
Oljig hårbotten: orsaker och lösningar