Håroljebaserade färger


Att färga håret har alltid varit populärt bland den mesta hälften. Det hjälper till att lite uppdatera eller drastiskt ändra bilden. Täta experiment har dock en negativ effekt på krillens tillstånd, de blir livlösa och torra. Att lösa detta problem hjälper olja hårfärg. Det här är en innovativ utveckling av ledande kosmetologer, vilket gör det möjligt att inte bara ändra färgen på beställningen utan också ta hand om dem. Den naturliga basen av produkterna närmar sig, fuktar och stimulerar hårväxten, återställer skadade strukturer. Läs mer om den nya produkten och dess användning.

Skillnad från ammoniakföreningar

Alla färgämnen har pigment i sin sammansättning som absorberas djupt i krullarna eller kuverter dem och basen, som i mest populära produkter är ammoniak. Det är han som ansvarar för penetrationsförmågan hos mikropartiklar som förändrar hårets färg. Den kemiska komponenten är ganska aggressiv och kan orsaka allergier. Vid användning av håret förstörs hårsaxeln, när ämnet öppnar sina skalor. Som ett resultat, förlorar strängarna efter sin fläck elasticitet, blir sköra och benägna att falla ut.

Ammoniumfria föreningar skiljer sig radikalt från deras skadliga motsvarigheter. Oljebaserat hårfärg innehåller växtbaserade ingredienser som ger omsorg och skydd mot krullningar. På grund av närvaron av keratin, anpassar det hårstrukturen och fyller hålrummen. Detta garanterar djup penetration av pigmentet och dess höga hållbarhet.

Fettemulgatorer gör ett utmärkt jobb med att måla grå hår, de är ganska lätta att använda. Även gravida och allergiska kvinnor kan använda produkterna.

 • tillsatser av oljor till formuleringar ger djup näring för lockar;
 • resistent och jämn färg;
 • diverse palett;
 • Möjligheten att använda ofta, men inte mer än en gång varannan vecka.
 • trevlig diskret lukt.

Vad är inne?

Tillverkare ser till att när man färgar kvinnor får man inte bara moderna nyanser, utan också fördelar med hår. Eteriska oljor av medicinalväxter läggs till säkra färgämnen.

 • argan och kokosnötolja närma och fuktar kraftigt skadade lås;
 • castor och burdock - accelererar metaboliska processer på cellulär nivå och stimulerar hårväxten;
 • olivolja, druvfrö, solros och jojobaolja samt veteproteiner har en fördelaktig effekt på hårsäckarna, skyddar trådarna mot kemisk, termisk och mekanisk skada.

De kan läggas till basen en efter en, men oftast berikas kompositionerna med flera användbara komponenter för komplex vård.

 • keratin;
 • essentiella aminosyror;
 • vegetabiliska proteiner;
 • fettlösliga vitaminer.

Intressant att veta! Du kan lägga till olje och ammoniak hårfärg. Du väljer en eller flera typer av olja, beroende på vilken effekt du vill få. Detta kommer att bidra till att minska de aggressiva effekterna av kemiska komponenter och skydda lock från destruktion. Var försiktig med lätta föreningar, men inte alla är kombinerade med fettemulgeringsmedel.

Funktioner av användning

Ursprungligen presenterades oljeblandningar endast på den professionella marknaden, men nu kan du välja analoger för hemmabruk. Eventuellt färgämne används tillsammans med ett oxidationsmedel som är lämpligt för det, det kan placeras i en förpackning eller säljs separat.

Se upp för andelen oxygenant - ju högre det är desto mer mättad blir färgen.

Instruktionerna kommer att berätta hur mycket du ska hålla kompositionen på håret för att få en jämn ton. I allmänhet är förfarandet praktiskt taget inget annat än färgning med ammoniak.

Steg för steg utföra följande åtgärder:

 1. Vi tar hand om kläder och hud: vi täcker axlarna med plastfolie, applicera speciellt vax eller fettig grädde mot huden längs hela hårlinjen, vilket förhindrar färgning, skyddar händerna med gummihandskar.
 2. Häll oljebasen i en keramik-, plast- eller glasskål, sätt omedelbart det syreformiga medlet och blanda väl med en plast- eller silikonspatel. Efter kombinationen kommer färgen att förvärva en tjock konsistens, och det kommer att vara bekvämt att applicera det på trådarna.
 3. Vi delar hela håret är inte fyra lika delar: occipital, två laterala och frontala. Separata tunna trådar och måla över med en pensel, från roten. Vi försöker att inte måla hårbotten. Smidigt fördela färgen på hela hårets hår och behåll den tid som anges i anteckningen.
 4. Kompositionen tvättas utan att använda schampo, skölj bara håret under varmt rinnande vatten tills det blir transparent.
 5. Därefter applicera en balsam och lämna den i 2-5 minuter så att håret har tid att återhämta sig efter proceduren.
 6. För att torka håret helst på ett naturligt sätt - hårtork, strykning och curling strykjärn kan skada dem.

Viktigt att veta! Tvätta oljemålningar från möbler är ganska svårt, eftersom proceduren rekommenderas för att utföra färgning i badrummet. För ytterligare skydd kan du använda golvet på tidningen.

Val av medel

För att välja en säker färg måste du veta exakt vilka egenskaper produkter från olika tillverkare har. Nu på marknaden finns professionella serier som används av ledande stylister och produkter för hemmabruk.

Kontakta en professionell eller ändra bilden själv - du bestämmer dig. Experter rekommenderar att du besöker salonger, om du behöver måla en stor mängd grå hår. För att få det mest naturliga och organiska resultatet måste flera nyanser blandas, och den här uppgiften är endast möjlig för en professionell.

Vi betraktar de mest populära oljebaserade färgämnena, som kan användas i frisör och hemma.

"Schwarzkopf"

Kosmetiska jätten erbjuder en serie icke-ammoniakfärger IGORA. Oljeoxiderande medel gör verktyget helt säkert och till och med användbart för hår. Produkterna innefattar proteinerna från växten Moringa Oleifera, ett komplex av Biotin-S (en kombination av biotin och kiseldioxid). Dessa ämnen fyller hålrummen inuti håren, skyddar dem från ultraviolett strålning och förorening, stärker, gör dem starka, glänsande och elastiska.

Färgen är jämn och mättad även på porösa lockor, verktygen är bra för att måla grå hår. De kan endast användas i kombination med oxidatorer av samma serie.

"Garnier"

Ett annat märke, utbredd bland konsumenterna. Alla fördelar och helande egenskaper hos oljor passar in i OLIA-serien. Användt teknik Oljeleveranssystem, vilket är leveransen av pigment i håren utan användning av ammoniak. På grund av det faktum att oljebasen är ett ogynnsamt medium för färgämnet, avstöras det från det till det maximala möjliga avståndet så fort det träffar locken. Det ger hög hållbarhet och ljusstyrka i färg.

Vårdande ingredienser fuktar, närmar och skyddar trådarna. Verktyg är bra för att måla grå och hemanvändning.

"L'Oreal"

Det kända franska varumärket kunde inte ignorera de säkra formuleringarna för hårfärgning. Oljeaktivatorer presenteras i INOA-serien, som redan har blivit populär bland professionella stylister. Kompositionen innehåller tre ämnen i taget: ett färgpigment, en oljeleg och en berikad oxidant. Detta ger en trippel effekt på hårets huvud: en ljus och jämn färg som inte tvättas under en längre tid, full komfort i hårbotten och noggrann vård av låsen.

Oljeaktivator gör håret mjukt, lättsamt och glänsande. Färgen har en krämig konsistens, så det är väldigt lätt att applicera.

"Estelle"

Linjen av professionell kosmetika för färgning Estel Sense De Luxe representeras av sparsamma icke-ammoniakföreningar. Näringsämnen och vitaminer ger krullarnas elasticitet och hållfasthet, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. Paletten innehåller cirka hundra toner, vilket hjälper någon kvinna att göra rätt val.

För att hålla pigmentet så länge som möjligt på håret rekommenderar experter att använda schampo och balsam som stabiliserar färgen efter färgning. Du kan njuta av en vacker ton i upp till 6 veckor med lämplig vård.

"Global Keratin"

Som en del av globala keratinfärger hittar du inte ammoniak, den har en diskret lukt. Medlen är berikade med användbara komponenter som ger hälsa och strålning till krullarna.

 • Utgångspunkten för produktion - Juvexin - en förening av aminosyror och organisk kreatin, som aktiverar hårfolliklar.
 • Jojobaolja skyddar trådarna från de aggressiva effekterna av yttre faktorer, förhindrar utseendet av delade ändar och mjäll.
 • Arganolja ger strålning och mjukhet, eftersom det innehåller kreatin och fettsyror.
 • Veteproteiner lägger sken, volym och hållfasthet i håret.

Paletten består av mer än 40 nyanser, det finns i det och innebär förtydligande. Frånvaron av ammoniak garanterar en jämn och ljus färg utan yellowness.

I slutet

Den moderna skönhetsindustrin erbjuder kvinnor inte bara säkra, men också användbara färgämnen. Färgets hållbarhet och ljusstyrka kommer säkert att glädjas åt dig, pigmenten håller sig länge länge om du använder specialvårdsprodukter.

Applicera oljeblandningar kan även tjejer utsättas för allergiska reaktioner. Men innan du målar ett test på armbågens inre behöver du fortfarande göra det, även naturliga ingredienser kan vara hälsofarliga om du har personlig intolerans.

Använd endast kvalitetsprodukter från ledande tillverkare, och ditt hår kommer alltid att glädjas åt dig med en rik skugga och hälsa.

Måla utan ammoniak Garnier Olia

Hårfärg Olya från Garnier är en av de nya nyheterna, som på kort tid vann fashionistas hjärtan. Att göra utan ammoniak ger den en stabil färg, rik och vacker.

Fördelarna med färg Garnier Olia

Professionellt hårfärg Olia skiljer sig från andra i ett antal fördelar:

 • Det finns ingen peroxid och ammoniak i den, därför kommer skador på strängarna att vara helt enkelt minimala;
 • Hög hållbarhet - med daglig huvudtvätt varar färgen upp till 9 veckor;
 • I sammansättningen av denna färg så mycket som 60% är oljor (mineral och blommor) - olivolja, solros, argan trä, kamelia. Penetrerar håret, de ger näring, fuktar och skapar ett speciellt skyddande skikt på håret. Det är tack vare honom att håret efter färgning blir mjuk och silkeslen;
 • Ingen obehaglig lukt. Detta är den enda färgen som har sin egen unika smak! Olyas parfymkomposition inkluderade anteckningar av päron, rosenkål, patchouli, bärnsten, lime, jasmin, passionflower, ananas, vildtäpple, ängpennic och tiara blommor;
 • Det orsakar inte allergier, klåda eller flaking;
 • Lättar färg upp till 3 toner;
 • Den patenterade teknologin för oljeleveranssystemet (ODS) hoppar färgpigmentet djupt in i håret, och smälter sedan och stänger dess skalor. Allt detta påminner om lamineringsträngar, vilket förlänger färgens mättnad och ljusstyrka.
 • Garnier Olia har en rik palett - från delikat blont till subtilt svart;
 • Detta färgämne 100% målar grå hår;
 • Hårets tillstånd blir mycket bättre - Olia eliminerar de mest populära problemen (torrhet, brittleness, tråkig färg);
 • Det demokratiska priset är ett annat viktigt plus.

Palett av färger för hår Olia

Garniers Olia färgpalett innehåller 25 toner. Alla är uppdelade i fem huvudsamlingar, så att en kvinna lätt kan hitta rätt ton.

Svarta färger samling:

Samling "Röda Färger":

Samling "Kastanjebrun":

Intensiv koppar samling:

Vad finns i paketet?

I paketet hittar du allt du behöver för självfärgning:

 • Utvecklaren - en flaska 60 gr.
 • Kremfärg - rör 60 gr.
 • Omsorgsbalsam - 40 gr.
 • Anvisningar för användning;
 • Handskar.

Denna professionella färg kan säkert användas hemma. Gör det väldigt enkelt.

 1. Första testet för en allergisk reaktion - Applicera blandningen på handen (handled eller armbåge) och vänta 10 minuter. Om det inte finns rodnad, klåda eller andra obehagliga fenomen kan du säkert gå till huvudet.
 2. Blanda utvecklaren och krämfärgen i icke-metalliska redskap (porslin eller glas).
 3. Täck axlarna med en handduk.
 4. Dela håret i separata sektioner. Var och en fixar krabba.
 5. Snurra efter sträng applicera blandningen till rötterna på absolut torra strängar. Du måste börja från baksidan av huvudet och sluta - på pannan.
 6. Sprid färgen över hela längden av håret.
 7. Se till att alla trådar är färgade jämnt.
 8. Vänta 30 minuter.
 9. Innan du tvätter huvudet, gör en liten massage.
 10. Tvätta håret med vatten.
 11. Applicera en balsam och efter 5 minuter skölj huvudet igen.

Se video för mer information:

Några fler tips

Efter att ha bestämt sig för att måla håret med Olia Garnier-färg, notera några enkla tips.

 • Tips 1. När du väljer mellan två toner, ta den som är lättare.
 • Tips 2. Följ instruktionerna tydligt, överdriv inte färgen.
 • Tips 3. Om håret måste färgas längs hela längden och rötterna har en annan nyans, glöm inte att observera de tidsintervall som anges i anvisningarna.
 • Tips 4. För att rengöra kompositionen enkelt från nacke, panna eller öron, smörj huden med en fet kräm i håret.
 • Tips 5. Innan du torkar bort färgen, gör en lätt massage i alla delar av huvudet. Detta är oerhört viktigt!
 • Tips 6. Ange klart slutresultatet av färgning. Om du behöver drastiskt ändra färgen, är den här uppgiften bäst klar i steg. Om du till exempel är blond och du vill bli brunett, färga ditt hår brunt och hämta sedan en ton från den svarta paletten Olya.
 • Tips 7. Du behöver inte tvätta huvudet före proceduren - det gör att pigmentet blir bättre och snabbare.

Var noga med att se hur man väljer hårfärg och skydda håret när man färgar:

Recensioner färgämne Garnier Olia

Recensioner av våra abonnenter tillåter oss att återigen utvärdera effektiviteten hos färgen.

Irina: "Jag köpte alltid Garnier-målar, men den här gången hittade inte butiken min favorit Color Naturals, så jag stannade vid Olya. Färgen passar bra på håret, det flyter inte alls. Först applicerade kompositionen till rötterna i 20 minuter, bearbetade sedan den återstående längden och väntade ytterligare 5 minuter. Sedan brukade hon balsmen som kommer i satsen. Resultatet är en mycket vacker, likformig och galen resistent färg. Nästa målning var först efter en halv och en halv år - det här är nog. Jag kommer att köpa mer och ge dig råd. "

Anna: "Nyligen föredrar jag färgämnen utan ammoniak. Jag brukade köpa färg från ett annat företag, men jag bekänner att jag inte var så glad. Som ett försök köpte Olia Garnier - ton 6.46 "Burning copper". Vacker förpackning, inne i en komplett uppsättning föremål som behövs för hemfärgning, en mycket bra balsam. Färgen är ganska flytande, men flödar inte och appliceras bekvämt. Det tvättas lätt av huden. Hår efter proceduren är mjuk, silkeslen, väl kammad. Färgen visade sig exakt som på bilden. Hela längden färgas jämnt. I allmänhet är jag nöjd. "

Maria: "Jag målar alltid hemma, men jag försöker bara välja högkvalitativa färger. Den här gången föll mitt val på Garnier Oliya Golden chestnut. Färgen brinner inte, spreds inte på huden, håret har blivit mycket mjukt - jag är säker på grund av oljorna i kompositionen. Färgen höll på under en mycket lång tid. Jag rekommenderar det till alla. "

Karina: "Jag är glad att jag en gång bestämde mig för att använda denna färg. Perfekt valda komposition skadar inte håret. De försämras inte bara, men blir ännu bättre! Den resulterande nyansen behåller sin mättnad i många veckor. Frånvaron av obehaglig lukt glad, men det är inte förvånande, för det finns ingen ammoniak i färgen. Det känns som att jag inte målade mig själv, men gjorde en regenererande mask. "

Tatyana: "Hållbar färg utan ammoniak Garnier Olya överträffade alla förväntningar! Jag har målat mycket länge - kanske, från institutet. Under denna tid lyckades jag försöka många olika företag, men jag tyckte om Olya mest. Jag tar frostig choklad - färgen blir vacker och ljus. Inte tvättas bort, även om mitt huvud ofta. Spenderas sparsamt, brinner inte genom håret och bryr sig om dem. Jag ska försöka igen. "

Färg på basis av olja för hår utan ammoniak Emsibeth Cromakey-Oil 75 ml

Emsibeth Cromakey-Oil Cream-Paint är skapad på oljebasis och innehåller inte ammoniak. Dess funktion utförs av oljesyraalkohol, som har mer skonsamma egenskaper, samtidigt som färgpigmentets djupaste penetration kommer in i cortexen hos varje hår.

Den balanserade kompositionen av produkten är en garanti för stabil exakt färgning utan den minsta kränkningen på krullarna. På grund av det höga innehållet i olivolja, tar färgen på sig håret under hela proceduren, mjukar och fuktar, fyller trådarna med styrka och bländande glans.

Emsibeth Cromakey-oljemålningspaletten representeras av 54 naturliga mättade nyanser och speciella mix-korrigatorer som gör att du enkelt kan ändra tonens ton och ger den önskade intensiteten.

Applicering: Emsibeth Cromakey-oljekrämfärg bör kombineras i 1/1 proportion med Emsibeth Cromakey-Activ-aktivatorn, för ljusa färger bör andelen ökas till 1 / 1,5. Koncentrationen av aktivatorn väljes baserat på hårets tillstånd och den önskade färgningsintensiteten. Applicera blandningen jämnt på håret. Lämna på i 15-35 minuter. Tvätta av med vatten. Skölj krullarna med mild schampo.

Ammoniakfri färg

Olje Hårfärg: ammoniakfri hårfärg - felfritt färgspel.

Professionella ammoniakfria hårfärger är de bästa företrädarna för GKhair-produkter (Global Keratin): deras huvudsakliga fördel är NATURLIG; deras huvudvapen är olja; deras främsta hemlighet är sliten, motståndskraftig färg.

Denna serie används som ett verktyg för att skapa en permanent färg och som en nyans. Och det här är inte allt hon kan. GKhair oljehårfärger:

 • Konspirera färgar håret över hela längden.
 • De gömmer grått hår 100%.
 • Behåll den naturliga färgen på 2 månader eller mer.
 • Innehåller inte skadliga ämnen, inklusive ammoniak.
 • Hårfärg med keratin - det behandlar kontinuerligt hår från insidan.
 • Färger bidrar till att skapa nya, ovanliga bilder.
 • Ge håret silkeslen och bländande glans.
 • De lockar andra människors uppmärksamhet och ger beundran av män.

Den magiska kompositionen av färger utan ammoniak.

Forskare på Global Keratin har gjort en riktig revolution inom hårfärgning. Ta hand om hårets hälsa och långsiktigt bevara den valda färgen, de skapade hårfärger på oljebasis. Den nya formeln är inte bara helt ofarlig, men tack vare naturliga, rena ingredienser, till och med användbar. Varje del av verktyget fungerar i samklang med andra, vilket skapar en unik elixir av skönhet och styrka för håret.

Hårfärger utan ammoniak består av:

 • Juvexin är den magiska blandningen av organiskt keratin och essentiella aminosyror. Återställer och läker även hopplöst "förgiftat" hår.
 • Jojobaolja Skyddar effektivt den förvärvade färgen från utbrändhet och utlakning. Fuktar inte bara håret utan även huvudets hud. Oljan förhindrar mjäll och läker slutna ändar.
 • Arganolja är rik på karoten och fettsyror. Det närmar sig håret, vilket eliminerar bräckligheten. Ger dem mjukhet och fantastisk glans.
 • Veteprotein. Bravely skyddar hår från färgämnen. Ger volymen till färgat hår.

Varje ingrediens i färgen utan ammoniak fungerar i två riktningar: det skapar en vacker färg och läker håret. Färger är luktfria och helt hypoallergena.

Palett nyanser av oljemålning Olja Hårfärg

Med en palett av nyanser av oljemålning hittar du alltid en som ger en djup färg och hjälper till att skapa den önskade bilden. Välj koppar eller mahogny nyanser, experimentera med toner för att få livliga, djupfärgade lockar. Vill du neka syn på män? Då bör håret verkligen ge dig charm och showiness. Var unik med ett brett sortiment av oljehårfärg.

Hårfärgolja

Oljehårfärg är ett modernt färgämne som försiktigt färgar lockar utan att skada dem. Många kvinnor gör valet till förmån för oljemålarna och överger våra vanliga krämfärger. Så skiljer sig en oljefärg från andra färger? Vad är dess fördelar? Oljemålning vilken tillverkare är bättre att välja? Det är vad jag kommer att berätta för dig i nästa artikel.

Oljehårfärg

Vegetabiliska oljor kan förbättra ditt hårs tillstånd, de behandlar samtidigt hårbotten, lägger på sken, återupplivar upptorkade tips. Idag finns det en bra möjlighet att färga och samtidigt behandla trådarna, vilket hjälper dig att färga hår med olja. Tidigare var sådana verktyg endast tillgängliga i professionella kosmetiska linjer, men nu kan alla köpa dem.

Vad gör oljefärg annorlunda än andra hårfärger?

Vilken färgkomposition som helst är en suspension av pigment, utspädd i basen, som kan vara syntetisk eller kemisk, till exempel ammoniak eller fett. Det finns många färgemulsioner med syntetiska, naturliga vattenbaserade pigment, denna komposition blir homogen på grund av emulgeringsmedel. Vattenbaserade färger är praktiskt taget ofarliga, eftersom de innehåller inte ammoniak. Huvudskillnaden mellan fettbaserade emulsioner är att förutom att vara ofarlig, hypoallergen, har ett sådant medel en omsorgsfull effekt på håret.

struktur

Oljebaserat hårfärg är känt för sin harmlöshet. Det påverkar inte hårbotten, hårets struktur, det kan inte ens med regelbunden användning. Det använder naturliga pigment, ämnen som är bäst lämpade för vård av hår: druvfröolja, jojoba, argan, oliv, mandel och burdock. Detta fettbaserade oljehårfärg ger kompositionen av följande omsorgskomponenter:

 • keratin;
 • essentiella aminosyror;
 • vegetabiliska proteiner;
 • fettlösliga vitaminer.

En annan viktig punkt: På grund av den feta basen tränger pigmentet bättre in i hårstrukturen, vilket ger en mer mättad, bestående färg, förmågan att måla över grå hår under lång tid.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Färgkompositionen fungerar som en vårdande mask, så pigmentet tränger in i strukturen på ett ofarligt sätt. Efter att ha målat med det här verktyget kräver inte strängarna extra försiktighet, och färgen förblir i flera månader. E

Effektivt är produkten baserad på ett fettämne även för lätta krölar, effekten på dem blir mjukare, färgen ger inte yellowness.

Oljemålning regler

Du kan använda hårfärgolja hemma, liksom andra hushållsfärger, är metoden för applicering inte annorlunda. Flaskor med färg säljs ofta separat från oxidationsmedlet, därför är det nödvändigt att välja volymen, inte bara med hänsyn till längden på krullarna utan också med beräkningen av oxidationsvolymen. En vanlig ammoniakemulsionsoxiderare används i tandem med ett oljemedel i ett förhållande 1: 1. Oxideringsmedlet skiljer sig i procentandel av den aktiva substansen. Om din färg är naturlig, kommer 3% av oxidationsmedlet att räcka, och om du behöver måla över grått hår, blir oxidationsmedlet 6-9%.

Professionellt oljefritt ammoniak hårfärg

För att bestämma vilka medel som ska köpas, undersök först sortimentet, för Färger från olika tillverkare är något annorlunda i sammansättningen av fettbasen, färgämnen och vitamintillskott. Resultatet förblir oförändrat, oberoende av tillverkaren: emulsionen kommer lätt att tvättas av, strängarna kommer att vara välskötta och hårbotten - frisk. I specialaffärer och salonger hittar du organisk oljebärfärg av följande märken:

Produkterna från serien Konstant Delight i Olio-serien, en gemensam produktion av Ryssland och Italien, färgar håret noggrant, emulsionerna ser sig som ren olja, de har ingen främmande lukt. Vanliga varumärken som Syoss, Schwarzkopf och L'Oreal Inoa är konkurrenskraftiga bland denna typ av produkt, även om de är populära på grund av utsläpp av ammoniakfärger som har en negativ effekt på hud och hårstruktur. Gkhair varumärket är bekant för många av de högkvalitativa professionella vårdprodukterna, som styling, rätning och hårbehandling.

Var man kan köpa och hur mycket är oljemålning

Du kan göra inköp innan du fläckar utan att lämna hem, beställa varor via speciella butiker, officiella distributörsföretag eller tillverkare. Oljehårfärg finns i kosmetikaffärer, salonger och frisörer. Om du väljer att använda produkten för första gången är det bättre att konsultera din mästare och välja en nyans enligt ditt hårs färg och tillstånd. Kostnaden för en sådan komposition, tillsammans med oxidationsmedlet, kommer att vara omkring 500 p. per injektionsflaska på 50 och 100 ml.

Valet av oljehårfärg hjälper till att lösa två problem samtidigt - färgar håret i vackra, mättade färger och bevarar hårets axelhälsa.

De härdande egenskaperna hos vegetabiliska oljor har länge varit allmänt kända. Därför innehåller många kosmetiska medel, inte bara folk, men även industriella oljekomponenter.

Teknologiska möjligheter gör att du kan komma in i oljan även i hårfärgssammansättningen, vilket ger en trippel effekt - intensiv färgning, sparsam för håret och ytterligare näring till hårsäckarna.

Oljebaserad färg är en innovation som nyligen blivit tillgänglig tack vare den moderna utvecklingen av kosmetologer och ny teknik. I stället för aggressiva och skadliga för ammoniakhår i kompositionen av oljemålningar inkluderade användbara aktiva beståndsdelar.

Därför har nu färgning förvärvat nya egenskaper - medicinska och restaurerande. Och expertrecensioner bekräftar detta. Professionell färg utan ammoniak, vars aktiva åtgärder baseras på vegetabilisk olja, enligt experter, har den mest värdefulla helande kraften och rekommenderas för användning i första hand.

Den moderna kosmetologinäringen erbjuder ett urval av olika typer av oljebaserade hårfärger - Global Keratin (GKHair), Oleo Intense (Oleo Intense), L'Oreal Professionnel INOA och Olio Colorante.

Fördelar och egenskaper hos Global Keratin

Den globala keratinfärgen av varumärket GKHair är en naturlig hårfärgprodukt som skapats av laboratorier från Global Keratin.

Den består av endast naturliga aktiva ingredienser:

 • Juvexin är en innovativ förening av organisk keratin och aminosyror som är nödvändiga för utvecklingen av hårlampan.
 • Jojobaolja är en växtbaserad produkt som är känd för sin förmåga att återfuktas och skydda håret. Det skyddar krullarna mot aggressiva miljöpåverkan, förhindrar mjäll och splittrade ändar, återställer hårfödselns vitalitet.
 • Arganolja är en växtkomponent rik på karoten och värdefulla fettsyror, som är ansvariga för hårlampans näring. Ger skinn och mjukhet i håret;
 • Veteprotein - extrakt av vetex, som har en massa helande egenskaper. Det närmar sig krullarna med nödvändiga mikroelement, skyddar mot effekterna av färgpigment, vilket garanterar volym, glans och styrka.

Var och en av dessa komponenter har en dubbelverkan effekt - det är ansvarigt för att bibehålla hårsaxens hälsa och ger en fantastisk hårfärg.

Global keratinfärg innehåller inte ammoniak, men det klarar sig inte bara med färgning av hela längden av trådarna, men också med full färg av grå hår.

Recensioner av Global Keratin-färgämne indikerar att färgintensiteten efter färgning med agenten bibehålls i 2 månader.

Global Keratin Palette består av 40 rika och ljusa nyanser, vilket ger vacker, djup och naturlig hårfärg. Färgen produceras i form av en gel, därför är den väldigt bekväm att använda - det är lätt att applicera, inte nypa hårbotten, har en lugnande och kylande effekt.

Sammansättningen av klargörande medel Global Keratin innehåller 2 innovationer - klargörande olja och ett additiv som förbättrar processen. Tack vare denna utveckling får håret den renaste ljusfärgen på alla nyanser av blond, vilket håller den naturliga styrkan, hälsan, glansen och mjukheten.

Fördelar och egenskaper hos verktyget Oleo Intens

Färg Cies Oleo Intens skapades i laboratoriet av ett berömt tyskt företag och blev den första produkten för professionell hårfärgning på oljebasis.

De otvivelaktiga fördelarna med att använda verktyget är:

 • ingen aggressiv ammoniak;
 • professionell målning av grått hår;
 • maximal färgförbättring, i kombination med förbättring av hår, hydratisering, näring, föryngring
 • oljeaktivator och färgpigment försiktigt omsluta hår, försiktigt penetrerar djupt in i håraxeln och berikar det med närande och skyddande element;
 • Krullstrukturen bevaras utan skada i en och en halv månad;
 • håret blir en välmående, strålande hälsa, blir mjuk, felfri, silkeslen och glänsande;
 • färgen är lätt att applicera och spridas över strängarna, spreds inte, har en trevlig lukt och skapar inte obehag under färgning. Exponeringstiden är 35 minuter;
 • varaktig färg i 6 veckor.

Oleo Intens-paletten representeras av 15 modiga nyanser som närmast matchar den angivna färgen.

Fördelar och egenskaper hos INOA

INOA hårfärg utvecklat av det berömda franska företaget L'Oreal Professionnel INOA är en ny representant för det nya professionella färgsystemet.

INOA innehåller inte ammoniak. Verktygets formel bygger på en innovativ metod för att leverera färgpigment i hårstrukturens djup med hjälp av en oljeaktivator.

Detta är en revolutionerande teknik som berikar kompositionen för färgning med vegetabiliska oljor, vilket säkerställer effektiviteten av färgning och bevarande av det naturliga skyddsskiktet hos håraxeln.

På grund av avsaknaden av ammoniak i produktens sammansättning sker färgning med hjälp av INAA med en mild metod och förstör inte hårklackens struktur.

På grund av den speciella effekten av formeln ger färgning ett trippelresultat - perfekt hårfärg, maximal komfort i hårbotten och försiktigt hand om låsen.

Forskningsexperter bekräftade att hårets extrema mjukhet efter färgning INOA uppnås som en följd av exponering för oljeaktivator. Samtidigt bevarar INOA den naturliga nivån av lipidfibrer och tillförseln av aminosyror som utgör basen för håraxeln.

Måla INOA har en krämig struktur, så det är inte bara lätt, men också trevligt att applicera det på håret. Särskilda komponenter, som ingår i färgen, ger en mjuk fördelning av medel till strängarna, utan de inneboende effekterna av den vanliga färgen - klåda och stickningar. Färg exponeringstid - 30 minuter.

Konstant Delight hår olja för färgning

Den kosmetiska industrin arbetar dag och natt till fördel för vår hud och hår. Formlerna för välkända produkter revideras hela tiden och förbättras: fuktgivande krämer, masker för att eliminera spår av åldersrelaterade förändringar, hårfärger. Det senare kräver noggrannare övervägande, eftersom vissa märken började producera oljor för färgning. Överväga mer detaljerat Constant Delight-hårolja för färgning.

Varför exakt smör

Fördelarna med oljor har länge varit kända och studerade. De har en positiv effekt på kroppen, inte bara att komma från mat, men ger också skönhet till huden och håret, näring dem utanför. Vi vet alla en hel del masker för hår baserat på kuller, ricin eller olivolja, som kan göras hemma. Och kom ihåg resultatet: glänsande, slät hår, fuktad och mättad med användbara ämnen. Hur vill du få samma kvalitetshår efter kemiska förfaranden! Lyckligtvis kan idag oljor hittas i sammansättningen av färger eller till och med de som är baserade på dem, till exempel, Constant Delight-hårolja för färgning.

I denna produkt ersätts ammoniak, som aggressivt påverkar hårets struktur, av en oljefärgaktivator. Pigmentet tränger också djupt in i håret, färgen varar också länge, men krullarna är mättade med vitaminer, de blir mjukare och mer glänsande.

Constant Delight hårfärgolja har utmärkta egenskaper och egenskaper. På grund av frånvaron av ammoniak i lakans sammansättning är det möjligt med högst två toner, men färgämnet målar det gråa håret väl.

Vilka andra fördelar har oljemaling över konventionella resistenta färger?

 • Ger inte irritation och obehag i hårbotten. Tillverkaren hävdar att verktyget är lämpligt även för allergier, men om du är benägen för allergiska reaktioner, utför först ett test.
 • Förekomsten av naturliga komponenter och olivolja.
 • Bryr sig om strängar i processen att färga, närmar och fuktar torra, skadade ändar.
 • Hon målar grå hår.
 • Det ger glansglans och livlig glans.
 • Den har en palett av 40 naturliga nyanser.
 • Lätt att applicera och sprida genom håret.

Hur fungerar Constant Delight Hair Coloring Oil?

Bruksanvisningen är mycket enkel och skiljer sig lite från andra permanenta färger. Oljan aktiveras med ett oxidationsmedel Constant Delight 6% eller 9%, beroende på önskat resultat, den valda färgen och mängden gråhår. Det är nödvändigt att blanda komponenter i en plastskål, plast eller silikonborstar, det är förbjudet att använda metallverktyg. Först appliceras färgämnet på rotzonen, fördelas sedan längs längden och på ändarna. Det är nödvändigt att behålla Constant Delight hårolja för färgning i 30 minuter, skölj sedan med varmt vatten med schampo.

Färgat grått hår

Om grå är 100%, då vid målning är det nödvändigt att blanda den naturliga basen med önskad nyans, så färgen kommer att ligga närmare på de icke-pigmenterade trådarna. Till exempel, om den önskade färgen är lätt kastanj mahogny (5.6), måste du ta en del 5.6 och en del 5.0 (kastanjebrun). Nyanser blandas i ett förhållande av 1: 1 plus två delar av oxygenanten 9%. Mognad på håret i 30 minuter. Om grått hår är mindre än 50%, kan olja aktiveras med 6% syrehärdande medel. Färgton till ton och mörkare Med denna färg kan du uppdatera den naturliga hårfärgen, göra den rikare eller djupare. För att aktivera ljusa koppar, röda nyanser, är det bättre att använda ett oxidationsmedel på 9%, naturliga, choklad, ashy och guld nyanser arbetar med ett 6% oxidationsmedel. Även med hjälp av detta färgämne kan du göra trådar av två toner lättare. För att göra detta måste du blanda det med 9% oxidant. Hue, respektive, väljer inte mer än två toner lättare än din naturliga.

Måla recensioner

Constant Delight Hair Coloring Oil har generellt positiva recensioner.

Köpare gillar verkligen:

 • Färgens sammansättning, liksom närvaron av olivolja, som bryr sig om strängarna under färgning.
 • Trevlig konsistens, på grund av vilken det är lätt att måla dig själv hemma.
 • Glitter hår som visas efter proceduren.
 • Färgmättnad.
 • En stor palett innehåller många ljusa och djupa färger.
 • Frånvaron av en obehaglig skarp lukt av ammoniak, som i andra färgämnen.
 • Målar grå hår.
 • Färghastighet
 • Ekonomisk konsumtion. Återigen är tack vare produktens konsistens lätt fördelad och ekonomiskt konsumerad.

Det finns sant några klagomål om oljemålning:

 • För enskilda konsumenter visade sig färgen vara mörkare än i paletten. Detta kan hända om håret är skadligt och har en porös struktur. Om ditt hårs tillstånd har lidit efter de tidigare kemiska förfarandena är det bättre att ta en nyans en eller två toner lättare än önskat.
 • Inte tillräckligt kall skugga av ashy färggrupp. Som regel är alla färgämnen med naturliga ingredienser i kompositionen inte tillräckligt med pigment. Om din önskade färg är kall nordisk blond, använd bättre ammoniakfärg.

Men de varma och beige blondinerna av Olio Colorant från Constant Delight är vackra och ädla. Trots det faktum att denna färgämne är professionell och avsedd för skönhetssalonger, på grund av sitt överkomliga pris och användarvänlighet, köper många fashionabla kvinnor Constant Delight-hårolja för hemmabruk för färgning. Beskrivning och instruktion kommer inte att ersätta yrkesutbildning och erfarenhet. Tänk på att bara en mästerska frisör kan göra en perfekt ton och korrigera en oönskad nyans, speciellt om håret är skadligt eller har en "komplex" färg.

Hårfärger med oljor

ESTEL PROFESSIONAL

Färg: Ljus aska. För alla som väljer en vinnare för sig själv. För alla som är viktiga att alltid vara på topp. För alla vars bästa vänner är diamanter. De Luxe. Hårets skönhet är som en diamant. Dess oöverträffade strålning beror inte bara på de egenskaper som naturen har lagt ner. Till alla.

BAREX

Färg: Ljus aska kastanj. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad tills nästa.

MACADAMIA Natural Oil

10.27 Brightening Pearl Blonde Ett professionellt krämigt färgämne baserat på macadamiaolja håller håret friskt, pulserande, mjukt och glänsande. Den unika och väldesignade färgämnesformeln ger tydliga, förutsägbara, konsekventa och konsekventa resultat. Grunden.

MATRIS

Innovativ teknik i det nya färgen gör det möjligt att uppnå oöverträffade resultat och önskad nyans med minimal ansträngning. Cream paint oxidation SOCOLOR.be Beauty har blivit ännu bekvämare att använda. Den förbättrade konsistensen möjliggör enkelt att måla vilket hår som helst.

BAREX

Färg: Ljus kastanj. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad tills nästa färgning.

ESTEL PROFESSIONAL

Färg: Blondin för grått hår. Creamfärg innehåller inte ammoniak. Färger hår ton-på-ton, försiktigt toner blont hår. Det ger djup till naturlig hårfärg, mättar dem med glans och glans. Justerar hårfärgen över hela längden. Den blandar lätt, har en mjuk, smidig.

MACADAMIA Natural Oil

8.33 ljus extra guldblond Ett professionellt krämigt färgämne baserat på macadamiaolja håller håret friskt, pulserande, mjukt och glänsande. Den unika och väldesignade färgämnesformeln ger tydliga, förutsägbara, konsekventa och konsekventa resultat.

MACADAMIA Natural Oil

6.1 mörk aska blondin En professionell krämig färgning baserad på macadamiaolja håller håret friskt, pulserande, mjukt och glänsande. Den unika och väldesignade färgämnesformeln ger tydliga, förutsägbara, konsekventa och konsekventa resultat. Grunden.

BAREX

Färg: Ultra-ljus naturlig askbrun. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad upp till.

LOREAL PROFESSIONNEL

INOA är det första färgämnet som gör att du kan uppnå de önskade resultaten av färgning, färgning i ton, lätta håret med 3 toner, fyller helt det grå håret och skadar inte hårstrukturen eftersom det inte innehåller ammoniak. Innovativ teknik möjliggör resistenta, mättade färger.

BAREX

Färg: Ultra ljus blont beige. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad tills nästa.

KAARAL

AAA-färgpalet görs med hänsyn till ryska frisörers önskemål. Den innehåller de största nyanserna i modeområdet, fördelen kan noteras närvaron av ett stort antal färgnivåer - blond, samt beige och pärl nyanser. Blandad med samma oxycram 1: 1.

KAARAL

AAA-färgpalet görs med hänsyn till ryska frisörers önskemål. Den innehåller de största nyanserna i modeområdet, fördelen kan noteras närvaron av ett stort antal färgnivåer - blond, samt beige och pärl nyanser. Blandad med samma oxycram 1: 1.

LISAP MILANO

3/00 mörkbrun EKKALERING Lätt ABSOLUTT 3 är en ny generation av ammoniakfria permanenta färgämnen. Färgen innehåller inte ammoniak, parafenylendiamin och resorcinol, vilket kan orsaka irritationer och allergier hos känsliga personer. När absorberas i blodet i höga koncentrationer av dessa ämnen.

MACADAMIA Natural Oil

8,3 ljus gyllene blondin Ett professionellt krämigt färgämne baserat på macadamiaolja håller håret friskt, pulserande, mjukt och glänsande. Den unika och väldesignade färgämnesformeln ger tydliga, förutsägbara, konsekventa och konsekventa resultat. Grunden.

ESTEL PROFESSIONAL

Färg: Brun. För alla som väljer en vinnare för sig själv. För alla som är viktiga att alltid vara på topp. För alla vars bästa vänner är diamanter. De Luxe. Hårets skönhet är som en diamant. Dess oöverträffade strålning beror inte bara på de egenskaper som naturen har lagt ner. Varje diamant.

MACADAMIA Natural Oil

8,1 ljusaska blond Professionellt krämigt färgämne baserat på macadamiaolja håller håret friskt, vibrerande, mjukt och glänsande. Den unika och väldesignade färgämnesformeln ger tydliga, förutsägbara, konsekventa och konsekventa resultat. Grunden.

LOREAL PROFESSIONNEL

Färg Dia Richesse ton till ton är en alkalisk färg utan ammoniak, som är lämplig för naturligt hår, vilket gör att du kan måla upp till 70% av det första gråhåret och ge önskad nyans till naturligt hår. Formeln för färgämnet Dia Richesse innehåller teknik Ionéne G +.

LISAP MILANO

5/00 ljusbrun EKKALERING Lätt ABSOLUTT 3 är en ny generation av ammoniakfria permanenta färgämnen. Färgen innehåller inte ammoniak, parafenylendiamin och resorcinol, vilket kan orsaka irritationer och allergier hos känsliga personer. När absorberas i blodet i höga koncentrationer av dessa ämnen.

MACADAMIA Natural Oil

3 mörk kastanj Professionell krämig färg baserad på macadamiaolja håller håret friskt, pulserande, mjukt och glänsande. Den unika och väldesignade färgämnesformeln ger tydliga, förutsägbara, konsekventa och konsekventa resultat. Färgbas -.

MATRIS

Innovativ teknik i det nya färgen gör det möjligt att uppnå oöverträffade resultat och önskad nyans med minimal ansträngning. Cream paint oxidation SOCOLOR.be Beauty har blivit ännu bekvämare att använda. Den förbättrade konsistensen möjliggör enkelt att måla vilket hår som helst.

ESTEL PROFESSIONAL

Färg: Lättblont koppar intensivt. För alla som väljer en vinnare för sig själv. För alla som är viktiga att alltid vara på topp. För alla vars bästa vänner är diamanter. De Luxe. Hårets skönhet är som en diamant. Dess oöverträffade utstrålning beror inte bara på de egenskaper som läggs ner.

LOREAL PROFESSIONNEL

Färg Dia Richesse ton till ton är en alkalisk färg utan ammoniak, som är lämplig för naturligt hår, vilket gör att du kan måla upp till 70% av det första gråhåret och ge önskad nyans till naturligt hår. Formeln för färgämnet Dia Richesse innehåller teknik Ionéne G.

LOREAL PROFESSIONNEL

Färg Dia Richesse ton till ton är en alkalisk färg utan ammoniak, som är lämplig för naturligt hår, vilket gör att du kan måla upp till 70% av det första gråhåret och ge önskad nyans till naturligt hår. Formeln för färgämnet Dia Richesse innehåller teknik Ionéne G +.

BAREX

Färg: Ljusblont aska. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad tills nästa.

KAARAL

AAA-färgpalet görs med hänsyn till ryska frisörers önskemål. Den innehåller de största nyanserna i modeområdet, fördelen kan noteras närvaron av ett stort antal färgnivåer - blond, samt beige och pärl nyanser. Blandad med samma oxycram 1: 1.

Artikel: AAA - 7.12

LISAP MILANO

88/76 lättblont beige-koppar FÖRKÄLNING Lätt ABSOLUTT 3 är en ny generation av permanenta färgämnen utan ammoniak. Färgen innehåller inte ammoniak, parafenylendiamin och resorcinol, vilket kan orsaka irritationer och allergier hos känsliga personer. När absorberas i blodet i höga.

BAREX

Färg: Mörk kastanj. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad tills nästa färgning. Komplexet.

BAREX

Färg: Lättblont beige. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad tills nästa.

MATRIS

Innovativ teknik i det nya färgen gör det möjligt att uppnå oöverträffade resultat och önskad nyans med minimal ansträngning. Cream paint oxidation SOCOLOR.be Beauty har blivit ännu bekvämare att använda. Den förbättrade konsistensen möjliggör enkelt att måla vilket hår som helst.

LOREAL PROFESSIONNEL

Färg Dia Richesse ton till ton är en alkalisk färg utan ammoniak, som är lämplig för naturligt hår, vilket gör att du kan måla upp till 70% av det första gråhåret och ge önskad nyans till naturligt hår. Formeln för färgämnet Dia Richesse innehåller teknik Ionéne G +.

MACADAMIA Natural Oil

7.1 Medium Ash Blonde Ett professionellt krämigt färgämne baserat på macadamiaolja håller håret friskt, pulserande, mjukt och glänsande. Den unika och väldesignade färgämnesformeln ger tydliga, förutsägbara, konsekventa och konsekventa resultat. Grunden.

MATRIS

Innovativ teknik i det nya färgen gör det möjligt att uppnå oöverträffade resultat och önskad nyans med minimal ansträngning. Cream paint oxidation SOCOLOR.be Beauty har blivit ännu bekvämare att använda. Den förbättrade konsistensen möjliggör enkelt att måla vilket hår som helst.

BAREX

Skugga: Blond beige. Professionell krämfärg Permesse har ett lågt ammoniakinnehåll - från 1 till 1,5%. Ger en lysande och naturlig kosmetisk färg, 100% täckning av grått hår, perfekt lätta, hållbarhet och färgmättnad tills nästa färgning.

LOREAL PROFESSIONNEL

8,0 ljus blond djup. INOA är det första färgämnet som gör att du kan uppnå de önskade resultaten av färgning, färgning i ton, lätta håret med 3 toner, fyller helt det grå håret och skadar inte hårstrukturen eftersom det inte innehåller ammoniak. Få långlivade, rika färger.

KAARAL

6.18 Mörkblond aska-brun. AAA-färgpalet görs med hänsyn till ryska frisörers önskemål. Den innehåller de största nyanserna i modeområdet, fördelen kan noteras närvaron av ett stort antal färgnivåer - blond, samt beige och pärl nyanser.

Artikel: AAA - 6.18

företaget
hjälpa
produkter
Sociala nätverk:
Prenumerera på nyhetsbrev:

nyheter, erbjudanden, specialerbjudanden

"Cosmetics Gallery" © nätverk av skönhetssalonger och professionella kosmetikaffärer, som arbetar sedan 2007

Moskva, m. Kinas stad, Lubyansky passage, hus 25Nästa Artikel
Tuggbara vitaminer för hår