De bästa skuggande hårfärgerna


När du ändrar din bild börjar de flesta tjejer med hårfärgning. I det här fallet vill inte alla alla drastiskt förändra strängarnas färg, men bara för att skugga den, för att ge friskhet. För dessa ändamål kan du använda en sådan nyans som schampon och målarfärg. I deras sammansättning finns det omhändertagna komponenter som inte är lätta att uppdatera skuggan av hår, men också stärka deras struktur, skydda mot negativa effekter.

sortiment

Färgfärger är en universal kosmetisk produkt, tack vare vilken hårfärg får en ny intressant naturlig nyans. Så, blondfärg hjälper till att neutralisera det oönskade gulpigmentet, men brunetten och tjejerna med naturlig hårfärg ger de en hälsosam glans och ljuston. Varje tillverkare erbjuder sina professionella hårfärger, så låt oss dö på de mest kända.

Loreal

Detta kosmetiska märke har utvecklat sin egen färgfärg, som skiljer sig åt i färg och komposition. L'Oreal är ett populärt varumärke som specialiserat sig på produktion av professionella hårkosmetika av hög kvalitet.

På paletten finns det många nyanser, så att alla modekvinnor väljer sitt lämpliga alternativ. Färgets sammansättning väljs så att håret under färgen inte skadas, färgen uppdateras och skyddet skapas under lång tid från det negativa påverkan av vädret. Du kanske också är intresserad av shampoo loreal professionell. Läs även recensioner på Loreal Tinted Shampoo.

Denna kosmetiska produkt hör också till en serie professionella färgfärger. När du använder den kan du få en djup färg som kommer att behaga dig länge. När du väljer en färg Vella får du en innovativ, unik formel som bryr sig om ditt hår.

Vella-skuggfärg har en vårdande effekt, vilket ger håret en hälsosam färg och fyller helt det grå håret. Vid utvecklingen av en kosmetisk produkt användes serum med provitamin B5, vilket ger näring till håret, ger dem jämnhet, glans och mjukhet.
En av fördelarna med Vella är enkelheten i dess användning. Dess tjocka struktur gör att du kan tillämpa den hemma. Det strömmar inte och färgar strängarna jämnt. Du kanske också gillar wella professionell hårfärg.

Schwarzkopf Igor

När du väljer detta märke, är du garanterad att få en mjuk färg till färg. Resultatet av färgning kommer att vara varaktig och bestående effekt.

Det är möjligt att använda färgämne att måla över gråa trådar, men endast under förutsättning att deras antal inte överstiger 70%. Här hittar du paletten och priset på Igor hårfärg.

Det bästa

När man väljer ett lämpligt nyansverktyg möter kvinnor ofta en sådan situation som ett brett utbud av produkter. Förutom skuggning kan du använda schampo. Efter att ha tvättat håret, uppdaterar det inte bara hårfärgen utan ger också extra näring, styrka och glans.

ROKOLOR

Shampoo av detta märke låter dig få en djup färg för färgat hår. Den har en kraftfull omsorgseffekt. Om shampoo används klargörs blondiner, och behåll det på hårets huvud bör inte vara mer än 2 minuter.

Shampoo kan appliceras på mörkhåriga modekvinnor som vill neutralisera den röda nyansen. Tack vare en balanserad formel som ingår i hårets produkt får de en utsökt rik färg. Applicera schampo måste vara utan kläder och handskar.

Iris

Detta varumärke gör att du kan få en lysande nyans utan att håret skadas. Sådan popularitet av denna tonade schampo på grund av att det är billigt. Det innehåller ingen ammoniak och väteperoxid, så du kan inte oroa sig för strängarnas tillstånd.

Den resulterande nyansen kommer att glädja dig länge (upp till 15 gånger hårvård). En annan fördel med detta verktyg är en gradvis spolning. Så du kommer inte se en dramatisk droppe i färgen på ditt hår.

Schwarzkopf

Denna färgprodukt tillhör kategorin professionell. Kan användas för streckade trådar och hårfärgade i kalla färger. Samlingen har 20 olika nyanser. När du applicerar det, kan du inte oroa dig för att håret blir torrt, eftersom det i sin komposition finns en stor mängd näringsämnen.

Det är sålunda möjligt att använda färgprodukten Schwarzkopf ganska lugnt utan att bry sig om hårets hälsa.

Den presenterade kosmetiska produkten har en gelliknande konsistens, på grund av vilken processen med dess applicering blir snabb och enkel. Resultatet av färgning kommer att bli en smidig och vacker hårfärg. Shampoo har dock en nackdel - den tvättas av så fort som den appliceras.

Estelle

Detta företag förvånar helt enkelt med en mängd olika tonade schampon. Det finns 17 av dem i paletten. Efter appliceringen av produkten Estelle blir håret levande och strålande. Denna kosmetiska produkt har en konditioneringseffekt.

I kompositionen finns UV-filter, tack vare vilka håret är skyddat och ändrar inte sin nyans under påverkan av solljus.

När du applicerar Estelle shampoo kan du få en raffinerad och lysande nyans. Dessa verktyg är mycket lämpliga för brunetter, eftersom de lyckas få en jämn färg. Du kan använda shampoo permanent eller dessutom med en balsam för färgat hår.

Estelles skuggningsprodukt är ett idealiskt verktyg för att fylla grå trådar. Denna effekt uppnås tack vare dess keratinkomplex. Dessutom ger den unika formeln av kompositionen hårets elasticitet och skönhet. Strukturernas struktur återställs, och den resulterande färgen kommer att behaga upp till 7 spolar. Därefter kan du använda shampoo av en annan nyans. Estels kosmetiska produkt är en idealisk lösning för att stärka håret mellan färgämnen med aggressiva formuleringar. Här hittar du en palett och recensioner av Estelles professionella hårfärg. Du kanske också är intresserad av Estels fuktgivande hårmask. Se även Estelles håroljecensioner.

Kapus

Denna tonade schampo ska användas av dem som vill få en ny nyans och silkeslena strängar. Om du har tunna och torra krusningar, kan det här verktyget användas som ett alternativ till andra färgämnen, vilket negativt påverkar håret.


Kapus shampoo shampoo ska användas av tjejer som vill ge volymen och rik nyans till sitt hår. Med konstant användning kan du få en stabil och djup färg. Under länken kan du se paletten av professionellt hårfärg Capus. Företaget producerar andra produkter. Här hittar du recensioner på Capus argan hårolja.

recensioner

 • Anna, 32 år: "Jag valde en färgfärg under mycket lång tid. Jag ville vattna en vacker, djup färg utan att skada mitt hår. Jag bestämde mig för att köpa en färgfärg L'Oreal. Efter att ha använt den har min färg blivit mättad, och mitt hår är mjukt vid beröring och glänsande. Den enda minus som jag hittade i denna färg är en snabb tvätt. Så applicera det för lång färgning kommer inte fungera. Jag hoppas att jag efter systematiskt tillämpning av färg kommer att kunna uppnå det resultat jag drömmer om. "
 • Irina, 24 år: "Jag bestämde mig för att färga mitt hår för första gången, men samtidigt valde jag bara tintprodukter. Trots att de snabbt tvättas bort, skadar de inte håret, utan tvärtom stärker och läker dem. Jag bestämde mig för att använda färg Schwarzkopf. Efter att jag målade strängarna har 2 veckor gått, men min färg är fortfarande ljus och mättad. "
 • Maria, 38 år gammal: "Jag har använt Estelle tonade schampo länge. När jag tillämpade lyckades jag få en djup naturlig nyans. Efter 3 år ville jag göra några förändringar, jag bestämde mig för att vara uppmärksam på färgen Vella. Dess tjocka struktur gör att du kan måla ens hemma, utan att slösa bort tid och pengar på att besöka salongen. Således lyckades jag spara på frisörservice. Efter färgning har mitt hår fått en naturlig nyans, strängar började spela en ovanlig nyans, blir mjuka till beröring och lydig. Jag har inte sett dem så hälsosamma och levande under lång tid. Efter varje färgning verkar det som om jag använde en grooming mask. "

Du kan ändra din hårfärg, återvända en rik nyans till färgade trådar med hjälp av färgtoner, balsamer och schampon. Alla har en positiv effekt på håret, utan negativa effekter. Naturligtvis är deras färghastighet inte så hög, men om du regelbundet använder en av de valda kompositionerna, kan du lägga till den nyans du drömde om för ditt hår.

Tint hårfärger

Det enklaste sättet att ändra din bild är att byta hår och uppdatera hårfärgen.

Många tjejer försöker göra färgningsförfarandet själva, men, som den bittera erfarenheten visar, lyckas inte alla att göra detta hemma. Om inte dra nytta av att måla hårspray.

I detta fall är det väldigt viktigt att välja rätt färgkomposition.

När allt kommer omkring beror hälften av framgången på din valda nyans sammansättning.

Egenskaper för färgfärg

Den presenterade kompositionen kännetecknas av en kort åtgärd, men det är helt säkert för hår. De kommer att använda de presenterade produkterna när det är nödvändigt att ge en ny färg till håret under en kort tid.

Få nyans effekt erhålls på grund av bildandet av en färgfilm på ytan av strängen. Det förändrar inte den naturliga pigmenteringen av håret och tvättas bort efter flera resor till badet.
Det är inte tillrådligt att använda en sådan färgkomposition på mörka lockor, eftersom nyans effekten är mindre märkbar här. Det är bäst att använda färg för rättvisa skönheter.
Då kan du uppnå olika nyanser - från guld till skarlet.

Sammansättningen av färgfärger tyder på närvaron av en sparsam oxidant. Mjuka färgämnen i jämförelse med skuggning gör det möjligt att njuta av den resulterande hårfärgen längre. Deras spolning inträffar efter 10-20 gånger, men bildar inte effekten av regrown hair.

Färgpalett

När du väljer en färg för toning hår, måste du fokusera på typen av ansikte och hår.

Det är mycket viktigt att färgen på den valda färgen matchar färgen på ögonen, huden, den naturliga nyansen av strängarna.

Beroende på din naturliga hårfärg rekommenderar experter följande palett:

 1. Ljusbruna tjejer bör vara uppmärksamma på de dämpade tonerna. Detta kan innefatta vete och lin. Det är nödvändigt att överge platina och rikgult.
 2. Brunetter kan också välja dämpade toner - choklad, karamell, mocka.
 3. Redheads har råd med ljusa nyanser. De är mest lyckliga eftersom de kan använda en koppar, brons, mättad röd färg.

Trendig manikyr är den logiska slutsatsen av en elegant bild. Kolla in Sophin Nagelpolska recensionen.

Recensioner av Mascara Max Factor Masterpis här.

Titta på en video om Vichy Aqualia Termalkräm för ansiktet Dynamisk fuktgivande http://ilcosmetic.ru/uhod-za-litsom/krem/vichy-aqualia-thermal.html

professionell

Om vi ​​pratar om professionella färgämnen för hår, används de för professionella färgämnen i salonger.

På grund av närvaron av den exakta nyansen är det möjligt att blanda och späda färgerna med varandra för att erhålla den önskade nyansen.

Efter att ha behärskat några enkla regler och egenskaper hos en sådan komposition för färgning, kan du utföra proceduren själv hemma.

För att göra detta, följ helt enkelt fläcktekniken.

De mest populära varumärkena är:

 1. ProNature - färgkomposition med lågt ammoniakinnehåll. Paletten innehåller 12 naturliga nyanser.
 2. Wella Wellaton och måla med en rik palett Vella Coleston - innovativ professionell färg. Gör det möjligt för dig att uppnå samma färg och fungerar som en pålitlig skärm från exponering för UV-strålar.
 3. Palette Deluxe med 7 oljor - färgkomposition, som kännetecknas av hög hållbarhet och intensiv omsorgsformel. Paletten innehåller 22 färger.

Ammoniakfri

På hyllorna i moderna butiker hittar du en hel del icke-ammoniak professionella färger. En av dessa är keune hårfärg. Ibland är det väldigt svårt att göra rätt val. De flesta experter identifierar flera kända tillverkare.

Men hur man förstår att en av dem skulle vara det perfekta alternativet för dig? Det enda alternativet är att söka hjälp från en professionell eller ett eget experiment hemma.

De viktigaste fördelarna med ammoniakfri komposition inkluderar följande:

 1. Närvaron av vitaminkomplex hjälper till att aktivera blodcirkulationen i huvudets hud, stärka och mätta rotlamporna. Som ett resultat ökar tillväxten av strängar och förhindrar deras förlust. Vitaminer gör att du kan hålla ditt hår vackert, hälsosamt och levande.
 2. I icke-ammoniakkompositionen finns ingen korrosiv komponent, och mängden peroxid är liten. På grund av detta har håret en sparsam effekt som inte bryter mot deras struktur. Med denna färgvariant täcker den naturliga komponenten det naturliga pigmentet i håret, utan att penetrera djupt in i och utan att skada dem.
 3. Mättad hårfärg. Enligt många experter är den ammoniakfria kompositionen det bästa reduktionsmedlet för spröda och tråkiga strängar. Närvaron av en så stor mängd vitaminer gör att du kan lägga skinn och silkighet i ditt hår.
 4. Ammoniakfria formuleringar är absolut ofarliga, därför idealiska för färgning av hår för gravida kvinnor.
 5. När man utför frekvent färgning i samma färg kommer färgpigmentet att koncentreras i trådarna, vilket resulterar i att de får en rik och varaktig nyans. Med ytterligare färgning kan du helt enkelt bearbeta rötterna.

Populära icke-ammoniakföreningar är:

 1. Garnier Olia är en icke-ammoniakresistent förening för färgning av hår. På grund av den speciella formeln får håret glans och silke. Paletten har 25 nyanser.
 2. Revlon ColorSilk är en ammoniakfri färg som vid applicering garanterar enhetlig färgning. Paletten innehåller 34 nyanser.
 3. Casting Creme Gloss - den mest populära tillverkaren av färgkompositioner utan ammoniak. Tack vare vårdformeln får håret de nödvändiga effekterna både från insidan och utsidan.

Loreal

Färgkompositionerna i företaget L'Oreal karakteriseras av ett brett sortiment både i färg och komposition.
L'Oreal - den största tillverkaren av professionella hår kosmetika, som har hög kvalitet.

Paletten av de presenterade färgerna har ett brett utbud av nyanser. Tack vare detta kommer alla fashionista att kunna hitta sitt idealalternativ.
Totalt finns det 5 huvudlinjer av Lorealfärger:

 • Excellence Crème;
 • Excellence 10;
 • preferens;
 • Casting Creme Gloss;
 • Sublim mousse.

Professionell färg Vela ger dig rik färg och fyller ditt liv med ljusa färger. När du väljer färgkompositionen hos tillverkaren, är du garanterad att få en ny unik formel av färgsträngar.

Det har en omtänksam effekt, ger frisyren en hälsosam nyans och eliminerar helt grått hår. Serum med provitamin B5 i produktkompositionen närmar sig strängarna, vilket ger dem jämnhet, mjukhet och glans.

Velafärg kännetecknas av användarvänlighet. På grund av sin tjocka konsistens strömmar den inte, så hela färgprocessen är enkel och prisvärd, vilket gör det möjligt att skapa en ny bild hemma.

Färgpeka - palett

Den presenterade kompositionen har ett stort antal toner och toner som är så nära som möjligt för den naturliga hårfärgen:

 • ren naturlig
 • rik naturlig;
 • djupt brunt;
 • solljus;
 • lysande rött;

Schwarzkopf igora vibrance

Produkterna från den här tillverkaren möjliggör en mjuk nyansering. Som ett resultat är det möjligt att erhålla en bestående långvarig effekt. Du kan använda färg för att avlägsna grått hår, men under förutsättning att deras antal inte överstiger 70%.
Alla färger på Igora Vibrance är indelade i grupper efter färg:

 • naturliga toner;
 • nyanser av sandre
 • beige toner;
 • gyllene nyanser;
 • gyllene extras;
 • chokladguldtoner;
 • tonchoklad extra;
 • koppartoner;
 • koppar extra.

Matrix Color Sink-paletten har mer än 50 nyanser, och detta är en av de mest populära icke-ammoniakfärgerna. Sparrande färgämnen garanterar ofarlighet mot lock.

Titta på videon: Hur färgar du ditt hår hemma professionellt?

recensioner

Angelina, 34 år gammal: "Jag tänkte länge hur man väljer färg för att få den nödvändiga färgen och inte skada mina krullar. Jag valde Loreal-färgfärg.

Effekten var mycket glad: färgen var rik, håret är livligt och mjukt. Självklart är minus sådana färger i snabb spolning, men jag hoppas att efter lång färgning kommer färgen att fixa ordentligt, så jag behöver bara tona rötterna. "

Irina, 24 år: "För första gången bestämde jag mig för att färga mina strängar, jag bestämde mig omedelbart för att jag skulle använda ammoniakfria föreningar. Även om färgen på sådan färg snabbt tvättas bort, men håret inte är skadat, men tvärtom blir de släta och glänsande. Välj tillverkaren Schwarzkopfs sammansättning. Redan 2 veckor har gått sedan färgningen, men färgen trivs fortfarande. "

Svetlana, 46 år gammal: "Under lång tid använde jag uthålliga färger, men sedan tog jag ut det och uppnådde en naturlig färg. Efter 3 år önskade jag igen några förändringar, så jag uppmärksammade de färgstarka kompositionerna Vela. På grund av den tjocka konsistensen av färg är det lämpligt för mig att göra färgning hemma, så jag sparar på en frisörs service. Efter proceduren förnyades min naturliga nyans, mitt hår började leka med en vacker nyans, blev lydig och mjuk. "

Skuggfärger är en unik produkt inom hår kosmetika.

Tack vare den milda sammansättningen och närvaron av ett vitaminkomplex, är det möjligt att färga håret i rätt nyans och det skadar inte alls.

Lätt att applicera sådana färger gör att förfarandet kan målas hemma.
Avon gellackspalett är här, bli av med oönskade hår med väteperoxid recept här.

Hårfärger utan ammoniak. Namn och paletter av professionella färgtoner och färgämnen

Varje tredje kvinna ändrar bilden med hårfärg. Den vanliga färgen med ammoniak orsakar irreparabel hårskada, så tillverkarna har introducerat på marknaden färgämnen utan ammoniak, vilket har en sparsam effekt. För att välja en produkt som är lämplig för en viss typ av hår, är det värt att analysera hela marknaden av ammoniakfria färgämnen.

Skillnaden mellan ammoniak och ammoniakfri färg

I ammoniakhårfärgen läggs färgpigmentet på den blekta naturfärgen. Detta beror på det faktum att kompositionens huvudkomponenter är väteperoxid och ammoniak, vilket eliminerar den ursprungliga hårfärgen.

Ammoniak öppnar vågar, och väteperoxid avlägsnar naturliga pigment djupt i håret. Med tiden tvättas det konstgjorda färgämnet bort, och hålrummen dyker upp i håren, på grund av vilka de blir tunna och spröda.

Färg utan ammoniak fungerar bara på ytan, utan att dyka in i hårets struktur.

Vid färgning läggs färgpigmentet helt enkelt på den ursprungliga färgen och täcker varje hår med en tunn film. Med tillkomsten av ny teknik har färgprodusenterna minskat storleken på molekylerna för produkternas kemiska sammansättning och hittade en ny komponent som är mjukare än ammoniak avslöjar hårflingor.

Fördelar med icke-ammoniakfärg

Fördelar med färger utan ammoniak:

 1. Gentle färgning. Vågorna är inte så tydligt beskrivna på grund av bristen på ammoniak, är hårets yttre hud nästan inte skadad. Egen färg missfärgas inte på grund av det minskade antalet väteperoxidmolekyler, och färgpigmentet faller inte in i det djupa lagret.
 2. Hår restaurering. Tillverkare av ammoniakfria färgämnen reducerade inte bara mängden skadliga molekyler utan även tillsatta användbara organiska föreningar till kompositionen. Tack vare de tillsatta vitaminerna och extrakten från hirs, björk, valnötskal eller druvfrö, blir håret tjockare och starkare. De är fuktade och blir mer resistenta mot UV-strålar. Arbet av talgkörtlar i hårbotten normaliseras, hårfolliklar matas.
 3. Förbättra den naturliga tonen. Du kan välja färg som matchar din naturliga nyans. Efter färgning kommer krullarna att bli glänsande och silkeslen och färgen blir rikare.
 4. Obegränsad färgkorrigering. Uppnå önskad färg, repaint håret igen, kommer inte att vara ett problem. Efter en gångsfärgning kommer färgen att tvättas efter 1,5-2 månader, och du kan experimentera med en touch igen.
 5. Allergivänliga. Lämplig för tjejer med känslig hårbotten. Färgen utan ammoniak brinner inte och bakar inte under färgningen, och vitaminkomplexen som ingår i kompositionen bryr sig dessutom om problemskinn.

Utan behovet av färgning rekommenderar frisörerna inte att använda färg utan att använda speciella produkter avsedda för hårvård.

Nackdelar färg utan ammoniak

nackdelar:

 1. Dåliga gråa hår. Färg utan ammoniak penetrerar inte djupt in i håret, det är inte möjligt att måla en klart uttryckt grå hårbrunn. Colorists rekommenderar användning av ammoniakfria färgämnen vid den första graden av gråtning.
 2. Snabbt tvättas av Den största nackdelen med icke-ammoniakfärg är en instabil effekt. Med varje huvudtvätt tvättas skuggan gradvis av och färgen bleknar före den 6-veckorsperiod som tillverkaren anger.

Den största nackdelen med icke-ammoniak hårfärg är den instabila effekten.

 • Dålig ljusare. Mörka trådar kan tändas endast med 2-3 toner (förutom professionella verktyg som lyser med 8 toner).
 • Kräver arbetet hos en professionell. För bästa resultat borde du använda mästarens hand, eftersom färgen kan vara ojämnt fördelad på håret.
 • Price. Färger utan ammoniak är 2-3 gånger dyrare än ammoniakprodukter. I det här fallet måste du betala inte bara för produkten, men också för tjänster av en mästerkolorist.
 • Typer av hårfärger utan ammoniak

  Måla utan ammoniak för hår är uppdelad i flera kategorier:

  • Professional. Användningen av sådana ammoniakfria färgämnen förutsätter kunskap i färgämnets subtiliteter, eftersom huvudfärgaren självständigt väljer proportionerna av toner. Professionella produkter utan ammoniak är lämpliga för att markera, färglägga, måla gråhår.
  • Gentle. Syftet med denna produkt är återhämtning. Det används vid färgning av skört, känsligt eller skadat hår. Ljusfärgen innehåller nästan inget oxidationsmedel och "uppdaterar" färgbrunnen. Används ofta för att tona tipsen eller för att lätta individuella strängar.
  • Toning. Färgerna i paletten i sådana färger ligger nära naturliga toner. Den väsentliga skillnaden är frånvaron av "återvunna rötter" -effekten, när gränsen mellan ens egen och den nya färgen inte blir så skarp som med andra medel.
  • Nyans. Det förändrar inte den ursprungliga färgen radikalt, uppdaterar och mättar den ursprungliga färgen.

  Namn och egenskaper hos professionella ammoniakfria färger

  Hårfärger utan ammoniak från professionell linje:

  • Kapous "Non Ammonia". Producerar effekten av lamineringshår. Maximal fuktgivande lås, på grund av hyaluronsyra införd i kompositionen. Återställer och skyddar trådarna från yttre påverkan. Färgens struktur är krämig, appliceras bekvämt och tvättas lätt.
  • Wella Color Charm Permanent hårfärg. Färglinjen är relativt liten. Färgen används huvudsakligen för färgning av blont hår. Mättade strängar med användbara ämnen och praktiskt taget skadar inte strukturen.
  • Londa Professional. Perfekt fyller lock med färg, håller länge. Bra färg över grå hår. Bra bryr sig om håret på grund av dess fett och vitaminer.
  • Chi ionisk permanent glans. Huvudsakligen används av mästare för att förtydliga eller belysa. Färgen är praktiskt taget ofarlig, återställer trådarna bra. Färgpigment baseras på naturliga ingredienser. Kompositionen innefattar också vitaminkomplex och silkeproteiner.
  • Matrix. Efter att ha använt håret länge förlorar inte mättnaden, hårets struktur blir mjuk och silkeslen. Paletten innehåller högsta färger, vilket gör att konsumenten kan skapa en unik nyans.
  • Estel Sense De Luxe. Detta varumärke finns i nästan alla skönhetssalonger. Toner blandas enkelt, strängarna målas jämnt och effektivt. Tack vare de organiska ämnena i kompositionen är håret fuktigt och regenererat.

  Paletten av mjukt hårfärger utan ammoniak

  Tjejer som vill använda den mildaste färgen kan prova dessa märken:

  • Garnier Color Naturals. Färgets sammansättning innefattar naturligt sheasmör, avokado och oliver. Färgbrunn återställer strängar och fuktar hårbotten. Paletten innehåller 37 nyanser, främst blonda och lätta blonda grupper, och kastanj gamma och svarta och lila färger införs också i den.
  • Garnier Olia. I rankningen av de mest populära färgämnena utan ammoniak tar en ganska hög plats. Kompositionen innehåller mer än 60% av naturliga oljor, som ökar strängarna och mättar dem med den nödvändiga fukten. Tillverkaren introducerade i setet ett stort rör av balsam, vilket borde räcka för flera applikationer.
  • Londa Color Naturals. Denna färg tar hänsyn till den unika karaktären hos varje naturlig nyans, därför införs extrakt från kamomill, ekbark och granatäpple till det för varje sortiment av nyanser. Strukturen införde ljusreflekterande partiklar, vilket skapade en liten strålning av strängarna.
  • Faberlic. Mjuk färg utan ammoniak av detta märke har den nödvändiga mängden naturliga färger i paletten. Komponenterna som utgör produkten, säkerställa krillarnas motståndskraft mot yttre skador och mätta dem med det nödvändiga vitaminkomplexet.

  Tinting och tint bezammiachnye färger: funktioner, populära märken

  Tillverkare av ammoniakfria färger har tagit hand om de kvinnor som bara vill betona den naturliga färgen och har skapat färgtoner och tint bezammiachnyefärger för hår. De är inte lika hållbara, de tvättas 3-8 gånger, men de är säkra och lätta att använda hemma.

  Dessa verktyg kan målas under graviditet eller under amning.

  Populära varumärken av färgfärger:

  • L'Oreal Professionnel Diarichesse. Färgfärgen av naturliga nyanser. Färger försiktigt varje hår. Den tvättas gradvis av och lämnar ingen plötslig övergång på gräset av regrown hair.
  • Wella Color Touch. Det har egenskapen av intensiv toning. Det har ett stort utbud av färger. Ger hårmättnad och glans.
  • Tintingmousse Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse. Väl lämpad för att vitalisera färgen eller nyans rötterna mellan användning av vanlig färg. Praktiskt applicerad och ekonomisk.

  Populärt färgämne: L'Oreal, Faberlic, Estelle, Matrix, Cies och andra

  Vid val av färgämne är det värt att överväga och jämföra egenskaper hos icke-ammoniakfärger av olika märken.

  Tonad hårfärgning - fördelarna och nackdelarna

  Det finns ingen kvinna som åtminstone en gång i sitt liv inte ville ändra sin naturliga hårfärg. Vi är benägna att byta och moderna färgtekniker gör att vi inte bara kan dölja grå hår utan också skapa en individuell bild som bäst passar vårt interna tillstånd.

  Men många avstår från att färga eftersom de vet om de faror som färg orsakar hår. Lyckligtvis har vi idag en hel arsenal av godartade lösningar som kan korrigera den naturliga skuggan, utan att för mycket skada strukturen hos håraxeln. Dessa är hårfärgningar.

  Vad är toning

  Hur skiljer sig toning från målning, om i slutändan båda förfarandena ändrar hårfärg? Faktum är att dessa är helt olika processer. Grunderna för färgning är en kemisk reaktion som börjar vid tiden för blandning av färgkompositionen med oxidationsmedlet. Det är hon som är destruktiv för varje keratinlager som täcker varje hår.

  Under toning med en balm är den skadliga effekten minimal, eftersom pigmentet förblir bara på hårets yta, utan att penetrera djupt in i det. Naturligtvis, med varje tvätt, går en del av det och efter 2-4 veckor får håret sin första nyans.

  Intensiv toning kallas hårfärgning utan ammoniakfärger. Den kemiska reaktionen är i detta fall väldigt svag, eftersom den mest aggressiva komponenten av ammoniak ersätts med dess mer försiktigt verkande derivat.

  Verktyget löser bara en liten yta, vilket gör att färgpigment kan konsolideras i det övre lagret, så att färgen varar längre - upp till 4-6 veckor.

  Fördelar och nackdelar

  Men om toning hårfärg är så bra och säkert, varför fortsätter många människor att tortera hår med resistenta medel? I själva verket är den milda effekten nästan det enda plusetiket. Och han har betydligt fler nackdelar:

  • färgen bleknar snabbt och tvättas fullständigt om några veckor;
  • färgen sammanfaller med det som bara anges på grå och lätt hår;
  • Det är möjligt att ändra den naturliga nyansen endast med 2-4 toner;
  • när interaktion med naturligt pigment kan ge en oförutsägbar nyans;
  • Färgen faller ojämnt på skadat hår.
  • ammoniakfri färg förstör också håret och torkar det;
  • Upprepad färgning sker varje 2-4 veckor;
  • Det går inte att måla över mycket grått hår.
  • från det förtydliga det är lätt att tvätta ut och snabbt dimmas på dem.

  Det är viktigt! Färg av låg kvalitet i flera dagar efter tonning kan måla sängen och kläderna och rena sådana fläckar är svårt.

  Det är ingen mening att använda färgtoner, om du vill ändra färgen radikalt eller du behöver helt måla höjdpunkter eller grått hår. De flesta är kontraindicerade under graviditeten, eftersom de innehåller andra kemikalier som skadar kroppen. De kan inte rekommenderas för kraftigt försvagat eller skadat hår - de måste behandlas först.

  Tinting agenter

  I moderna butiker kan du hitta olika verktyg för toning hår. Dessa är speciella schampon, nyanser av balsamer, ammoniakfria färger. Vart och ett av dessa verktyg har sina egna fördelar och funktioner i applikationen.

  färgande schampo

  Tint shampoo är en vårdprodukt, inte en färgning. Han kan inte kraftigt ändra skuggan och tjänar endast för att behålla sin intensitet. Innehållet i färgpigmentet i det är minimalt och använd verktyget helst 2-3 gånger i veckan.

  Särskilda silverschampon används för att neutralisera det röda, vilket alltid förblir efter blekning av mörkt hår. De innehåller ett lila eller blått pigment som eliminerar oönskad färg.

  Äldre kvinnor använder ofta dessa schampon för att lyfta det naturliga gråhåret och ge det en silverglans.

  Hittills har en av de bästa blivit en tonad schampo från oroen "Rocolor" från Color Light-linjen, representerad av tio vackra nyanser, där det finns rosa, rött och lila. En bra bonus är effekten av laminering, vilket uppnås genom att skapa en tunn skyddsfilm kring varje hår.

  Tonad balm

  Huvudskillnaden mellan tennande balm och schampo ligger i en högre koncentration av produkten. I bra balm finns också omsorgsdelar: vitaminer, väsentliga och vegetabiliska oljor. De ger rakskydd under färgning, ger det glans och elasticitet.

  I rankningen av tintbalsams visar sig de första positionerna oftast vara:

  1. Soloton från Estel. En rik palett av nyanser gör att du kan välja rätt färg för att förbättra intensiteten i vilken färg som helst, samt att få naturliga och ljusa trendiga färger.
  2. "Tonic" från "Rocolor". I paletten av denna tillverkare har högkvalitativa solbollar mer än 40 nyanser. Beroende på hårets färg och tillstånd, håller de upp till 4-6 veckor och samtidigt får du inte förstöra håret alls.
  3. "Irida" från frågan "Neva". En av de billigaste, men samtidigt ganska effektiva sättet. Dess väsentliga plus är förpackningen i engångspåse, vilket är lätt att ta på vägen. Färghastighet är genomsnittlig - varar upp till 4 veckor. Kompositionen innehåller glycerin, flytande keratin och silikon.
  4. Färg-Lux från Belita. Balms av den vitryska tillverkaren, väl beprövad i CIS. I en palett med 12 naturliga nyanser, vars sammansättning berikas med sheasmör och oliv. Men det här återspeglas i färgets uthållighet, och det tänds redan om några veckor.
  5. Fara är en annan populär balsam av den ryska tillverkaren, som erbjuder 16 mättade färger i naturliga och röda färger. Det färgar håret snabbt och säkert, men tvättas också lätt. Men du kan köpa flera nyanser och byter regelbundet hårfärgen.

  Det är viktigt! Frekvent användning av tennbalsam överhårig hår. Det rekommenderas att använda dem 2-3 gånger i månaden.

  Med grått och förblekt hår tvättas pigmentet mycket snabbare. Därför är det nödvändigt att använda schampo och balsam för tvätt, vilket ökar färgstabiliteten och också för att skydda dem från direkt exponering mot ultraviolett strålning.

  Ammoniakfärg

  För intensiv toning av hår med färg, är det bättre att använda professionella icke-ammoniakprodukter. I dem är koncentrationen av färgpigmentet betydligt högre i jämförelse med hushållet, och partiklarna är mindre, därför kan färgämnet penetrera djupare. Dessutom säljs oxidanten separat, vilket gör att du kan välja önskat blandningsförhållande med fokus på den ursprungliga nyansen och hårets tillstånd.

  Men det här är svårigheten att arbeta med professionella färger hemma. För att välja det bästa alternativet måste du ha grundläggande kunskaper inom färgområdet och förstå hur den kemiska reaktionen av färgning fortsätter.

  Ju mer radikal färgen skiljer sig från originalet, desto mindre sannolikt är det att färgfärgen ger det önskade resultatet.

  Det är relativt säkert att färga ditt hår hemma med sådana medel:

  1. Vella, den professionella linjen Color Touch. Ammoniakfri färg som representerar ljusa mättade färger i paletten. Kompositionen innehåller keratin, som tätar pigmentet och ökar skuggans stabilitet.
  2. "Concept" linje Profy Touch. Beroende på koncentrationen av det använda oxidationsmedlet kan den användas för beständig färgning eller intensiv toning, berikad med cedertolja, vitamin C och kitosan. Det ger skuggan otrolig glans och elasticitet.
  3. "L'Oreal", Majirel-linjen - den mest skonsamma toningfärgen, som inte ens innehåller peroxid. Men tack vare moderna högteknologiska formler är den ganska motståndskraftig och kan även måla över grå hår. Naturfärg kan bara ändra 2-3 toner.
  4. Estel, linje Sence representeras av en palett med 56 nyanser, som även kan användas för resistent färgning. Men när man använder ett oxidationsmedel upp till 3% ger intensiv toning med minimal skada på håret. Berikad med flytande keratin, vitaminer, panthenol.
  5. "Matrix", linje Färgsynkronisering. Förutom intensiv toning ger effekten av laminering. Hår efter färgning perfekt slät och passar perfekt in i håret. I paletten av 76 nyanser, bland vilka det finns ultramoderna: orange, grön, lila, etc.

  I kosmetiska butiker kan du också köpa hushållsbeläggningar från sådana kända tillverkare som "Garnier", "Londa", "Vella", "Palette", "Cies" och andra. När du köper, se till att kolla in matchande nyanser paletten för att se till att den valda färgen passar bra på ditt hår.

  Folkmekanismer

  Något förändrar den naturliga nyansen av håret, du kan använda tidtestad "farmors recept". Men kom ihåg att folkmetoden bara fungerar på tidigare ommålat hår. Om du redan har använt en tålig färg måste du först ta bort den med en tvätt, men efter det kan skuggan inte visa sig exakt som förväntat.

  • Lök Husk Med hjälp kan ljus och brunt hår göras. För att göra detta häll ett glas kokande vatten två matskedar skinka, koka över låg värme i 15-20 minuter och lämna i termos i flera timmar. Spänn buljongen, späd med varmt vatten till en halv liter och fuktar rent hår. Tvätta av kompositionen om 1-2 timmar utan schampo.
  • Kamomill avkok. Klara det ljusa håret på 1-2 toner. För att göra detta ska två matskedar blommor kokas i 10-15 minuter vid låg värme, spänning och skölj med detta avkokhuvud efter varje tvätt. Effekten kommer att visas om 2-3 veckor.
  • Mutterhud. Hennes avkok kan ge ditt hår en chic kastanjeskugga. Häll ett glas skal med en halv liter kokande vatten och koka i minst 30 minuter. Buljong fuktar håret försiktigt, linda och suga i 1-2 timmar. Skölj med rinnande vatten utan schampo. Med frekvent användning kan det torka ut håret.

  Många andra sätt att toning med naturliga pigment är lätta att hitta på Internet. De flesta av dem är så ofarliga att de får användas även under graviditet och amning när kemiska färgämnen inte kan användas.

  Butikerna kan fortfarande köpa naturliga färgämnen - henna och basma. De färgar intensivt håret och kan ändra den naturliga nyansen även med flera toner. Men de måste användas efter kemiska bläck inte tidigare än i 3-4 veckor, och när färgen blir trött på att ta ut den är det mycket svårt.

  Hemvård

  De flesta färgbalm ger håret den nödvändiga vården redan under toning, vilket är ett bestämt plus. I det här fallet är det enda nödvändiga sättet att lämna ytterligare, termisk spray och solskyddsmedel som kan användas vid behov.

  Om intensiv toning med icke-ammoniakfärger utfördes behöver håret restaurering och ytterligare näring. För hennes omsorg är det önskvärt att använda schampo och balsam för färgat hår, liksom minst en gång i veckan - regenerera masker.

  Många anhängare av ammoniakfria färger föredrar hemlagade masker till professionella, med tanke på dem mer användbara och naturliga. Detta är sant, men vegetabiliska oljor löser upp pigmentet och det tvättas på mycket kort tid. Därför är det bättre att fortfarande använda speciellt konstruerade för att öka fondens färgmotstånd.

  5 viktiga rekommendationer som behövs när du väljer en nyans

  För att lägga till några ljusa accenter till din frisyr är det inte nödvändigt att använda professionella färgämnen. För dessa ändamål, perfekt färg hårfärg.

  Effekten av denna kosmetiska är lite som vanlig färg. Skuggning balm kan ändra hårets färg på flera toner, liksom ta bort yellowness och måla över grå hår. Skillnaden är att toning kosmetika tvättas ganska snabbt. Vad är det här verktyget, vilka är dess fördelar och nackdelar?

  I vilka fall använder du toningfärgblondiner

  Shadingfärg används om du vill ge mättnad av håret och du kan inte använda agenten med ett oxidationsmedel. Detta gäller den kategori av personer som har allergiska reaktioner på vissa komponenter i färg, sprickor och nackdelar i hårbotten. Det är också oönskat för kvinnor som förväntar sig en baby och ammande mammor att använda professionellt hårfärg. Därför är det i detta fall rekommenderat att använda bara sådana kosmetika.

  Människor som vill dölja en nybörjare grå hår kan också använda
  färg hårfärger.

  Fördelarna med tonade kosmetika: schampofärg och balsam för grå hår

  Om vi ​​jämför färger och tonade kosmetika har den senare fler fördelar. Bland dem är:

  • Färghårfärgets sammansättning innehåller naturliga och mjuka komponenter på en balsambas, som kan tränga in i hårstrukturen och inte förstöra krullarna;
  • Ett hårhår färgat med ett färgämne förlorar sin ljusstyrka gradvis, så de ryckta rötterna sticker inte ut mot håret.
  • efter färgning är det inte nödvändigt att använda speciella vårdkosmetika;
  • Efter att ha ansökt nyans ser lockarna ut friska och silke.

  Om du väljer toningfärgning kan du vara säker på att om några veckor kommer håret att få sin ursprungliga färg. Detta ger möjlighet att skapa nya bilder med avundsvärd konsistens.

  Hur väljer man professionella verktyg?

  Ofta kan tjejer som vill köpa färgad färg inte göra något val på grund av okunnighet om vissa funktioner.

  Vi uppmärksammar att tintingskosmetik traditionellt är uppdelat i två typer - lätta slagfärger som tvättas bort efter 5: e och 6: e tvätt av huvudet och produkter med intensiv verkan (från en till två månader).

  Det bör sägas att färgen är helt ofarlig, och därför är hårets hälsa inte utsatt för fara. Denna kvalitet har gjort detta verktyg oumbärligt för många kvinnor som inte bara är attraktiva och vackra, men också hälsosamma.

  Välja rätt varumärke utan ammoniak: Wella färgkontakt och färsk, Estelle, Matrix, Londa, Igora vibrations

  Idag finns det många olika märken. För att inte misstas med valet är det nödvändigt att förstå var och en av dem.

  • Schwarzkopf. Den berömda Schwarzkopf har alltid nöjt kvinnor med kvalitetsprodukter. Glöm inte tillverkaren att ta hand om håret. För detta ändamål har en serie färgtoner skapats, vilket är lätt att applicera och sprida sig på krullar. Schwarzkopf-produkter innehåller silverpigment, vilket målar oönskade yellowness efter färgning.
  • Estel. Produktens sammansättning innehåller naturliga ingredienser som inte kan skada hår. Curls efter färgning ser välskötta och vackra. Dessutom skyddar Estel-produkter curls från direkt solljus, närmar sig och bryr sig om dem.
  • Wella. Tillverkaren har släppt två linjer av tonade schampon - Wella Color Recharge - för blondiner och Lifetex Color Protection Shampoo - toning vård för färgat hår. Många tjejer som använder det här verktyget hävdar att håret efter flera användningsområden blir felfri, hälsosam och vacker. Utse inte den berömda färgen Wella Color Toush. Efter det här verktyget har många noterat att håret förstärks märkbart och förvärvar en attraktiv glans.
  • Loreal. Produkterna från denna tillverkare sköter ditt hår och ger dig möjlighet att uppnå rik hårfärg. I sammansättningen av nyans shampoo är det bara naturliga produkter, örter och mineraler som skapar en oföränderlig bild och omsorgsfullt handlar om locken.

  Välja rätt nyans från hela paletten

  Innan du köper färg eller toning shampoo ska du vara bekant med paletten eller färgkartan, vilket föreslog slutresultatet efter färgning.

  Om du är en brunett, får du inte ljus nyanser. Först applicera en hållbar grädde hårfärg, och sedan krullar tonade beroende på önskemål.

  Processen av färgning nyans

  Färgande hårfärgade färger kräver ingen behandling för proffs. Denna procedur utförs oberoende. För detta bör du läsa instruktionerna som bifogas verktyget.

  Överdriv inte färgen för mer än den angivna tiden. Detta kommer att avsevärt skada håret.

  Översikt över de mest populära färgtonerna

  Tintingfärg är ett perfekt sätt att uppdatera skuggorna på strängarna, ändra den vanliga färgen, gör håret ljus.

  Vad är färgerna för toning?

  Toningfärger är ammoniakfria ämnen som är godartade och har något lägre motstånd än klassiska permanenta färgämnen. Till antalet fördelar kan säkert tillskrivas:

  • En bred färgpalett;
  • Noggrann inverkan - skada inte strängarnas struktur, torka inte hårets ändar.
  • Säkerhet - Sådana färgämnen kan användas under graviditet och amning.
  • Enkel applicering - innan du applicerar på trådarna måste färgen spädas med ett oxidationsmedel.
  • Ingen obehaglig kemisk lukt.

  Det är viktigt! Innan du applicerar någon färg, inklusive färgning, måste du testa för allergier.

  Lista över färger med toning effekt

  För att välja det bästa toningverktyget, kolla in listan över de mest populära mjuka färgerna, sammanställd av erfarna färgare.

  Syoss Oleo Intense

  Syoss Oleo Intense kan kallas en av de bästa hårfärgade bläckfärgen. Den innehåller oljor (inklusive arganolja) och olika vitaminer som ger extra omsorg åt strängarna.

  • Feedback: "Jag köpte Syoss Oleo Intense bara för experimentet. Innan dess målade hon länge med resistenta färger, men bestämde sig för att försöka mildare förfaranden. Verktyget är ganska tjockt, flödar inte, det luktar väldigt fint och appliceras bara. Sant att klämma ut oxiden ur röret tog det mycket ansträngning. Nu om kvaliteten på färgning. Färgen kom ut enhetlig, motsvarar helt det förklarade namnet (det tog svart och kastanj) och varar länge. Det grå håret var målat helt och håret blev mjukare och mjukare. "

  Evgenia, 32 år gammal

  Estel Sense De Luxe

  Estel Sense De Luxe är en sparsam målning i Ryssland. Nu är fonderna i detta företag i stor efterfrågan och är närvarande i alla frisörsalonger. Vad som är viktigt skiljer sig denna effektiva professionella färg inte bara av utmärkt kvalitet och hög hållbarhet utan också av rimligt pris. Bedömning av recensioner, tonen håller 8 veckor, håret förblir friskt och silkesligt. Dessutom innehåller den mycket vitaminer och användbar keratin, eftersom Estelfärg är idealisk för tunt, svagt, skadat eller torrt hår.

  • Recension: "Detta är det bästa botemedlet för blekt hår som jag någonsin har provat. Färgen är mjuk, resistent, skadar inte håret. Skuggan visade sig vara mycket vacker, med ett klart överskott. Kvaliteten på detta verktyg är också nöjd. Håret började se mycket bättre ut, fick volymen jag drömde om - effekten är exakt densamma som efter rekonstruktionen. Och det mest intressanta - färgen varade tills nästa färgning! Jag förväntade mig definitivt inte en sådan effekt från ammoniakfärg! I allmänhet gillade jag.

  Matrix Socolor Beauty

  Professionella dubbingprodukter från det italienska företaget Matrix representeras av en rik palett. Dessa färger används ofta i salonger, eftersom de är fördelaktigt åtskilda från andra konkurrenter tack vare deras låga pris och ökade hållbarhet. En annan viktig fördel med Matrix Socolor Beauty målar är deras sammansättning. Den innehåller ceramider och 3 unika oljor - jojoba, oliv och burdock. Och ytterligare en sak - med det här verktyget kan du gömma ett starkt grått hår i en session.

  • Granskning: "Efter applicering av vidhäftande färgämnen bestämde jag mig för att återvända till Matrix Socolor Beauty. Jag är nöjd med resultaten. Färgen förbrukas mycket sparsamt - en flaska är tillräckligt för långt hår. Den arbetar med oxider från 3 till 12%. Nöjd med den tjocka strukturen, liksom bristen på kemisk lukt. Färgen kom ut väldigt vacker, hölls ganska länge. Håret efter toning blev mjukt och glänsande. "

  Matrix Color Sync

  Toning cream färg Matrix Color Sync - en annan produkt i företaget, som har stor efterfrågan. Den kan användas inte bara för mild målning, men också för hemlaminering. Verktygets sammansättning innehåller många näringsämnen, eftersom det är lämpligt försvagade, tråkiga, spröda och överdrivna strängar. Det bör också noteras att färgämnet effektivt döljer grå hår. Och i Matrix Color Sync-serien finns det ett färglöst grooming-medel som ger krullarna en glans och jämnhet.

  • Recension: "Först mötte min vän den här färgen, och sedan blev jag knuten till henne." Verktyget är inte billigt, men värt det. Dessutom, för kort hår tillräckligt och ett halvt rör. Den appliceras mycket enkelt, skadar inte strängernas hälsa, orsakar inte allergier och irritationer, har en trevlig lukt. Skuggan visade sig exakt som på förpackningen. Jag hade några gråa hår, men de målade helt över. Håret efter målningen är inte bränt, levande och silkesligt ".

  Victoria, 18 år gammal

  Londa Professional är en annan bra produkt som gör att du kan tona naturligt eller färgat hår. Med denna färg kan du snabbt uppdatera den befintliga nyansen - verktyget ger ditt hårdjup och multidimensionality och klarar av grå procent med 50%. En annan viktig faktor är vax och naturligt keratin. Båda dessa komponenter gör håret mindre poröst och hjälper till att hantera delade ändar. Bland de andra fördelarna med färgämnena i detta företag kan man säkert tillskriva det överkomliga priset, en mångsidig färgpalett (mer än 40 ljusa och mörka nyanser) och en lämplig form av frisättning. Verktyget strömmar absolut inte och flätar jämnt varje hår, vilket underlättar förfarandet för hemfärgning.

  Det är viktigt! En ljus oxidant kommer i ljusa nyanser av färgämne, så de är inte lämpliga för initialt torrt och svagt hår.

  • Recension: "Londa Professional är en riktig hitta för mina smala och sektionsgenererade strängar. Jag målar det inte så länge sedan, men jag kunde redan förstå - det här är det bästa av färger. Först tillåter verktyget dig att måla övervuxna rötter utan att använda ett ljuspulver, vilket jag är mycket glad över. För det andra förstör inte strukturen alls - hårkvaliteten efter toning har blivit flera gånger bättre. Färgning är lätt, tar 30 minuter. Tonen varar mycket länge. "

  Vill du byta färg utan den minsta skadan för hårets hälsa? Var noga med att köpa icke-ammoniak från Kapous! Sammansättningen av denna professionella icke-ammoniakfärg innehåller vitaminer och regenererande oljor (argan och jojoba) som inte bara skadar håret utan också ger dem extra försiktighet. Dessutom innehåller dessa produkter inte parabener eller skadliga SLS. Kapusfärger är lämpliga för både salong och hushållning, men det är rekommenderat att börja bekanta med det från salongen. Det är en erfaren mästare som kommer att kunna bestämma proportionerna av tonic och oxidant som passar ditt hår.

  • Recension: "Jag har tonat mitt hår länge. För mig själv valde Kapus - utan ammoniakfärg, som passar bra på håret, brinner inte huden och har ingen obehaglig kemisk lukt. I slutet av målningen appliceras nödvändigtvis en fuktgivande balm av samma företag. Resultaten är fantastiska - håret har blivit mycket mjukare vid beröringen, färgen kom ut ljus och slät, de verkade skina. Jag rekommenderade det till min kollega - hon är också mycket nöjd. Var försiktig!

  Se även: Betyg av ammoniakfria hårfärger - listan över de bästa

  Wella färgkontakt

  En populär färgfärg som gör det enkelt att byta skuggor av strängarna. Den unika sammansättningen av produkten bidrar till utjämning och utjämning av varje hår, vilket säkert kommer att vara ägare av styggt hår. Wella Color Touch erbjuder också ett stort utbud av olika nyanser - här finns en blond utan yellowness och många ljusa färger. En annan viktig fördel är att keratin, en speciell substans som skyddar strängar mot kraftig fuktförlust, är baserad på denna lösning.

  • Testimonial: "Jag har använt Wella Color Touch i flera år nu, från tunna färger blir mitt tunna hår till torrt halm. Jag blandar färgämnet med en 3% emulsion, applicera den på ett fuktigt hår och vänta 25 minuter. Sedan lägger jag lite vatten i min handflata och slår samman kompositionen. Jag sitter med detta skum i 5-7 minuter, och tvätta sedan med vatten. Denna applikationsteknik rekommenderades till mig av en professionell mästare. Du vet att hon helt rättfärdigar sig själv. Färgen är jämn, varar lite över en månad och håret lider inte alls. "

  Tips för färgning av hårfärgad färg Wella Color Touch:

  Denna toningfärg skiljer sig från den mjuka sparsamma åtgärden. Det kan användas så ofta som nödvändigt - håret kommer inte att påverkas, men kommer bara att ersätta skuggan. Fördelen med ett brett sortiment gör att du kan göra det! Kompositionen omfattar inte peroxid och ammoniak, så det envelopes bara strängarna och ger en ljus glans. Dessutom eliminerar Majirel grå hår, vilket är otroligt viktigt.

  • Granskning: "Jag har alltid blivit målade i blond, för att med toningprocessen ha varit bekant under lång tid. Nyligen faller mitt val alltmer på färgen Mazhirel. Tillverkaren hävdar att den innehåller UV-filter, torkar inte ut håret och ger en bestående färg. I princip är allt just det. Jag är väldigt nöjd! Kompositionen blandas lätt och blir tjock, vilket är mycket lämpligt för självtillämpning. Strängar efter proceduren är inte förvirrade, de förbli mjuka och fuktiga. När du använder speciella schampon, varar färgen i ungefär en månad. "

  Garnier Color Shine

  Garniers Color Shine är ett oljebaserat färgämne som ger vacker hårfärg, maskerar grått hår och ger extravård. Efter att ha använt detta färgämne blir håret glänsande och silkeslen, lätt att kamma och mindre splittrad. Allt detta görs genom den naturliga kompositionen, som är baserad på tranbärsekstrakt och närande oljor.

  Tips! Använda Garnier Color Shine kan inte bara tonat hår i rätt nyans, utan också korrigera resultatet av misslyckad färgning med andra droger.

  • Recension: "Desperat för förändring, gick jag genast till affären för hårfärg. Men av någon anledning var hon rädd för att måla med ett bestående botemedel. Köpt Garnier Color Shine - en mild toningpreparat som innehåller naturlig argonolja. Resultaten av färgningen har glädje - håret har blivit ljus, glänsande och otroligt mjuk. Färgen försvann på ungefär en månad, vilket gjorde att håret kan ommålas i en helt annan nyans. I allmänhet är detta det perfekta verktyget för modedesök. "

  Valeria, 24 år gammal

  Schwarzkopf Nectra Color

  Behöver du den bästa färgfärgen? Ta en bra titt på linjen med mjuka krämfärger Nectra Color, vars huvudsakliga skillnad är extremt hög hållbarhet. Och pigmentet varar ungefär en månad! Samtidigt innehåller produkten inte en droppe ammoniak eller dess derivat. Han ersattes av olja och blomnektar.

  • Testimonial: "Jag började använda Nectra Color under graviditet och amning, men jag kunde inte byta till ett annat färgämne. Verktyget passar mig helt. Det målar över gråa hår, torkar inte ut krullarna, varar mer än 3 veckor under skick av shampooing efter 2 dagar. Ja, och den här färgen är ganska billig. Samtidigt innehåller paketet allt du behöver för att måla. "

  Schwarzkopf Essential Color

  Viktig färg från Schwarzkopf är en mild färg som är designade för att tona håret hemma. Verktyget har en ganska tjock konsistens, så den kan appliceras direkt från flaskan för blandning. Färgen innehåller närande och regenererande komponenter - naturliga oljor, teextrakt och litchi.

  • Recension: "Den största fördelen med denna färg är dess respekt för håret - de delar inte alls och ser 100% full. Produkten luktar väldigt snäll, en fuktgivande balm ingår. Om du har grått hår, måste du hålla det lite längre, men jag kom experimentellt. Färgen förblev ljus i ca 3 veckor - för mig är det lämpligt, eftersom du fortfarande måste tona de vuxna rötterna. "

  Pallett är ett utmärkt färgfärg med hög kvalitet och låg kostnad. Paletten innehåller 20 olika nyanser - ljus, mättad, beständig. Bland komponenterna i färg - vitaminer i grupp B, som återställer håret efter färgning.

  • Granskning: "Jag älskar att byta skuggning av hår, men du kommer inte att experimentera med långvariga färgämnen. Det är bra att palatfärgsprodukter säljs. Med hjälp hade jag kunnat lätta mörkbrun färg för flera ställen. Jag gillar verkligen att trådarna efter ett sådant förfarande inte faller ut, inte dela upp, ser väldigt vackert ut. Det slogs också på att färgen på förpackningen helt sammanföll med resultatet. Bra färg - jag rekommenderar. "

  För toning strängar tillverkar Faberlik en hel serie ammoniakfria krämfärger med hög hållbarhet och oöverträffad kvalitet. Produktens sammansättning är naturlig, och färgpaletten är ganska bred.

  • Testimonial: "Jag har aldrig använt verktygen i detta företag, men en gång gav en vän mig ett rör utan ammoniakfärg och insisterade på att jag skulle måla den. Jag är öppen för alla experiment, så jag ordnade med glädje en salong hemma. Färgen var en frostig kastanj - rik, mycket ljus och otroligt snygg. Du vet, den här färgen var perfekt för mig. Det kombinerar alla kvaliteter som jag uppskattar (tillgänglighet, hållbarhet, säkerhet). Nu tänker jag på att byta helt till godartade droger. "

  Concept Profy touch

  Concept Profy touch är ett ganska vanligt färgfärg med europeiska kvalitetscertifikat. Basen för detta verktyg är extremt användbara komponenter - glukos, ViPL-komplex, cedarolja, vitamin C, kitosan etc. Alla bidrar till ytterligare fukt och näring av håret.

  • Granskning: "Jag gjorde uppmärksamhet i mer än ett år, men när jag märkte att kvaliteten på mitt hår inte förändrades till det bättre började jag leta efter ett säkrare alternativ. Mästaren rekommenderade att ersätta resistenta färger färgade. Naturligtvis måste de användas lite oftare, men håret har blivit mjukt, starkt och glänsande. Dessutom började krullarna bli mindre feta - det här är också ett stort plus. Och för att spara mina hårda tips, använder jag regelbundet en fuktgivande spray. "

  L'Oreal Casting Creme Gloss

  Professionella produkter från L'Oreal representeras av flera rader på en gång. En av dem är Casting Creme Gloss, vars palett representeras av många attraktiva nyanser. Färger i denna serie innehåller både kemiska och naturliga ingredienser (oljor och kunglig gelé). På grund av denna sammansättning skadar färgen inte håret lika mycket som till exempel ammoniak. Ingår är en speciell fuktgivande balm som ger grundläggande vård. Den enda nackdelen - Casting Creme Gloss kan inte måla ett stort antal gråhår.

  • Recension: "Casting Creme Gloss har ingen otålig kemisk lukt, spreds inte och ger dig möjlighet att effektivt tonat jämnt grått hår. Det tvättas snabbt av huden, men det håller på håret i minst 1 månad. Jag är nöjd med detta verktyg - och kvalitet, pris och noggrann påverkan, och hur mina strängar ser efter toning. Förresten, jag försökte skuggan av svart vanilj - färgen visade sig vara densamma som i figuren. "

  L'Oreal Professionnel Dia Richesse

  Nästa produkt av varumärket är L'Oreal Professionnel Diarichesse ammoniakfri färgfärg, presenterad i naturliga färger. Ett karakteristiskt drag hos dessa fonder är den fullständiga frånvaron av effekten av återvunna rötter. Toningfilm bildad på trådarna efter applicering av kompositionen, täcker håret försiktigt och jämnt. Detta döljer helt övergången mellan färgerna.

  • Recension: "Om du bryr dig om ditt hårs hälsa, sluta med det här tintningsverktyget. Jag använder den i mer än ett år - jag har redan försökt flera nyanser. Alla av dem ger utmärkta och vackra resultat. Färgen tvättas först efter 2 månader, den passar mig perfekt. Naturligtvis är det här verktyget inte lämpligt för en grundläggande förändring av skuggan. Men med det kan du anpassa och förbättra den befintliga färgen. Hår efter applicering Professionnel Dia Richesse ser bara vacker ut. Jag rekommenderar det till alla! "

  L'Oreal Professionnel Inoa

  L'Oreal Professionnel Inoa är en mjuk färgfärg som fyller perfekt med grått hår och har ett ganska högt motstånd. Och viktigast av allt - detta verktyg skadar inte hårets tillstånd. Den består av flera naturliga oljor som gör håret mjukt, starkt och glänsande.

  • Granskning: "I mitt liv har jag provat ett stort antal färger, men i det närmaste föredrar jag att tona mitt hår med icke-invasiva medel. En av dem är Professionnel Inoa av L'Oreal. Målet är bara bra - det innehåller olja, som har en fuktgivande effekt. Kanske, av alla färger i L'Oreal är det bäst. "

  Veronica, 19 år gammal

  L'Oreal Professionnel Dialight

  Företagets sista utväg är L'Oreal Professionnel Dialight. Detta är en mild färg som är avsedd för toning av skadat och överkänsligt hår. Basen för detta färgämne är ett surt pH, vilket ger effekten av laminering. Dialight perfekt uppdaterar hårfärg, eftersom det ganska ofta används i salonger för ombra och balayazha.

  • Recension: "Efter att ha läst recensioner på Internet bestämde jag mig för att köpa Dialore-färg från Loreal. Verktyget är bara perfekt! Jag försökte pärlskuggan och mjölkad sorbet - färgen är slät, ljus, ihållande och vacker. Färgen målar helt övervuxna rötter och kräver inte användning av en klarare. "

  Hur tona hår, se här.

  Som du kan se, toning färger representeras av ett ganska brett utbud och förtjänar närmaste uppmärksamhet av moderna fashionistas. Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

  Se även: regler för toning och hårvård (video):  Nästa Artikel
  En ovalformad fläck visas i templet, det kliar inte