Hårfärg med oljor


För ett år är skönhetsbutikerna nu fulla av ovanliga nyanser: hårfärger med oljor utan ammoniak, extra hårvård och noggrann färgning, vilket inte kommer att skada håret. Låt oss se vad dessa färgämnen är, om det finns någon nytta av dem, hur man väljer dem korrekt och om det är möjligt att lägga till "mirakeloljor" i våra favorithårfärger.

Varför med oljor

Många stylister - frisörer hävdar att det var ganska svårt att hitta färdiga färgämnen i kompositionen med oljor, för att de var "undra" och endast funnits i arsenalen av specialister. Nu kan någon elev eller hemmafru förvärva dem och måla sina lockar utan mycket svårighet och skada direkt hemma.

Svaret på frågan, varför är det fortfarande nödvändigt att föredra oljebaserad färg, är ganska enkelt. Det kommer att färga dina lock så noggrant som möjligt, ge dig möjlighet att få den nödvändiga färgen och tonen utan onödig skada och skadliga komponenter på hårkonstruktionen. Dessutom, oljor inte bara närma dina lockar, men också hjälpa till att skydda dem från effekterna av färg.

Även efter färgning kommer du att känna att håret inte blev alltför sprött och förlorade inte sin vitalitet.

Fördelarna

Det mesta av det rättvisa könet är naturligtvis känt för användning av hår för nästan vilken olja som helst. Många stärker och återställer sina lås med olivolja eller kokosnötsolja, burdock eller jojoba och många andra. Oftast appliceras de på locken i masksammansättningen och olika användbara blandningar.

Det är därför som kosmetiska företag bestämde sig för att skapa en sådan underbar hårprodukt, som inte bara förvandlar dig utan också tar hand om ditt hår samtidigt utan negativa effekter på dem. Ofta, efter att ha använt oljebaserade färger, kommer ditt hår inte att kräva ytterligare vård och restaurering.

Många färgspecialister rekommenderar att man väljer den här typen av färg, eftersom oljor förbättrar penetreringen av färgpigmentet i håret, vilket bidrar till en bättre kvarhållande av färg samt dess långvariga mättnad.

Populära varumärken

Nu plocka upp färg och olja ger dig inget arbete. Du kan hitta färg på många inhemska och utländska märken:

 • Syoss, Oleo Intense. Tillverkaren lovar en ljus och mättad färg utan att skada dina krusar, liksom komplett måla av grått hår. Som en del av ingen ammoniak, när färgning färgas samtidigt ger näring och återställer ditt hår.

Ammoniakfria hårfärger

Modern frisörindustrin erbjuder kvinnor många produkter för att experimentera med bilder. För att drastiskt ändra hårets färg, uppdatera bilden något, ge det en glans eller extravagans - allt detta är möjligt under färgämneskompositionen. Men vidhållande pigment kan orsaka irreparabel skada på krullarna, de kommer att bli torra, dränerade och livslösa. Under 2010 visade sig i färgen av det kända varumärket "Schwarzkopf" hårfärg utan ammoniak. Mycket tid passerade medan stylisterna och deras klienter lyckades uppskatta alla fördelar med produkten. Nu på marknaden hittar du medel från denna kategori från olika tillverkare.

Vi kommer att överväga alla funktioner i kompositionerna, vi kommer att studera betyg av de mest populära varumärkena.

Vad är ammoniakfria formuleringar

Använda hårfärg utan ammoniak och utan väteperoxid, du kan inte oroa sig för deras krullars hälsa. Moderna tillverkare har tagit bort från sammansättningen av de två mest aggressiva komponenterna. Perhydrol (eller peroxid) är ansvarig för blekning av strängarna, det "tvättar ut" av dem naturligt pigmentet. Detta gör låsen spröd och torr, berövar dem styrka och glans. Ammoniak arbetar för att "inbädda" en ny färg, det avslöjar hårvågor, vilket hjälper färgämnena att penetrera i sin struktur och helt ändra skuggan. Men efter proceduren stänger de inte igen, hårsaxeln är trasig, och det är ganska svårt att återställa det.

Ammoniakens skadliga effekt slutar inte där, kemikalien ger en karakteristisk akrid lukt mot resistenta färger, det är mycket giftigt och kan penetrera kroppen genom huden, förgiftar det, orsakar brännskador av slemhinnor, allergier och andra negativa reaktioner.

I professionella ammoniakfria hårfärger används inte peroxid och ammoniak alls, eller andelen av dessa kemiska komponenter är försumbar.

Förfarandet för missfärgning är inte så skadligt för lockningar som vid användning av långlivade formuleringar. Dessutom innehåller produkterna naturliga växtbaserade ingredienser och vitaminer som närmar, fuktar och skyddar strängar från negativa påverkan av yttre faktorer.

Styrkor och svagheter

Det låga innehållet av väteperoxid och ammoniak i säkra färger är ett obestridligt plus. Kompositionerna bryter inte hårets axelns integritet, de är fixerade på krullarnas yta och inte inbäddade i deras struktur.

godsaker

Nourishing och moisturizing ingredienser skyddar håret från negativa effekter av kemikalier. Du får inte bara en ny bild utan också fördelarna med håret.

Förteckningen över förmåner kan fortsättas:

 • ingen obehaglig lukt;
 • minska negativ påverkan av toxiner på kroppen;
 • upprätthålla kretsens elasticitet och hälsa;
 • förmågan att använda kompositionerna under graviditet efter föregående godkännande av färgning med läkaren.

cons

Dessa är kvaliteterna tillverkare ger färgämnen. Men är de verkligen så ofarliga? Inte riktigt. För att fixa färgen införs parabener i kompositionen. Oftast är det monoetanolamin, och dess mängd är ganska hög. Åtgärder på hudämnet är ännu värre än ammoniak.

Även för stabiliteten hos pigmentet används verktygsol, diaminobensen, resortsionol och andra kemiska medel som har en negativ effekt på kroppen. Även en liten förändring i skuggan kan skada håret.

 • Ett kort resultat. Tillverkare lovar upp till två månaders skugga hållbarhet, men i själva verket tvättar bort färg efter 4-6 badprocedurer.
 • Låga kamouflageegenskaper. Måla över grått hår, trots reklamlöfter, kommer du att lyckas ett tag. Efter 2 hårtvättar börjar silverfärgerna dyka upp på hårets huvud.
 • Brist på fundamental förändring. Att gå från en brunett till en blondin, eller vice versa, kommer du inte att lyckas, eftersom icke-ammoniakföreningar kan ändra hårfärg med bara 2-3 toner.
 • Möjligheten till oförutsägbar manifestation av pigmentet. Det här alternativet är endast möjligt om du tidigare har färgat lock med kvarvarande färger, basma eller henna, eller gjort en perm. För att förhindra att pigment reagerar med tidigare använda produkter, utför inte experiment själv, hitta en frisör som kan ge dig råd om den lämpligaste kompositionen.
 • Uppenbarlighetens manifestation. En obehaglig gul nyans kan uppstå om du vill lysa för mörka trådar. Detta händer ofta när man använder färg med ammoniak, eliminera det med färgämnen.

Bläddra bland populära märken

På hyllorna finns professionella färger utan ammoniak och ofarliga produkter från massmarknaden. Hur man navigerar på olika varor? Vi har samlat de mest populära och populära produkterna som lyckats bevisa sig bra bland stylister och deras vackra kunder.

Efter att ha studerat betyget kommer du att kunna komma ihåg de namn som passar bäst för ditt hår.

"Estelle"

Det ryska varumärket erbjuder konsumenterna ett antal icke-ammoniakfärger Estel Sense De Luxe. Paletten är ganska mångsidig, den innehåller 56 naturliga nyanser. Näring och hydrering av krullar ger panthenol, keratin, olivolja och avokado.

Creamfärg appliceras väl, sprids inte och är jämnt fördelad, används både i salonger och hemma. Blanda produkten innan den appliceras på håret med 1,5% aktivator eller 3% oxygeneringsmedel, som säljs separat.

Användare noterade att färgen framträder ganska jämnt och motsvarar de nyanser som anges av tillverkaren. Pigmentet tvättas av efter 2 veckor, men det har en kumulativ effekt. Ju oftare du använder Estel Sense De Luxe, desto längre blir intervallet mellan färgerna.

"Schwarzkopf"

Pionjären och en av de mest populära världs varumärkena erbjuder flera rader av ammoniakfria produkter samtidigt.

 1. Essential Color är en rik palett med 20 nyanser. Sammansättningen har extrakt av vitt te och litchi, som har en omtänksam effekt på lockar. Inkluderat är ett luftkonditioneringsapparat med vitaminer, återställning av lås efter färgning. Tillverkaren hävdar att med hjälp av verktyget är det möjligt att måla från 30 till 100% grått hår, beroende på vald färg.
 2. Perfekt Mousse är en färgmousse som är särskilt lätt att använda hemma. Det är jämnt fördelat genom håret, flödar inte, resterna avlägsnas lätt. I paletten med 20 nyanser som hjälper till att göra en bild mer levande och uttrycksfull. De viktigaste omvårdnadsämnena är sojaproteiner och orkidé-extrakt. De klarar av restaureringen av jämnt mycket torrt hår, vilket ger dem styrka och silkiness.
 3. Linjen Nectra Color är den minst populära bland konsumenterna. Tillverkare hävdar att färgen inte bara ger curls en rik färg och glans, men också mjukar ytan. Näring uppstår på grund av blommiga nektar, panthenol och aprikoskärnolja.

Men färgen Nectra Color har ett antal nackdelar. Trots sin rika smink skulle många tjejer inte köpa den här produkten igen av följande skäl:

 • ojämn manifestation av färg (sannolikt, detta beror på olägenheterna vid färgning i hemmet);
 • dålig målning av grått hår, som i andra ammoniakfria föreningar;
 • obekväm blandning och applicering av kompositionen, färg ska pressas in i flaskan med ett oxidationsmedel, skaka sedan grundligt upp det och applicera produkten på håret med ett speciellt munstycke. Som ett resultat kvarstår en stor mängd färgämnen som kan användas kvar i flaskan.

"Matrix"

Professionellt varumärke erbjuder kvalitetsprodukter i olika linjer. Socolar Beauty är speciellt populärt, vilket var särskilt utformat för att måla grått hår. Författarens formel fungerar helt enkelt: komponenterna har självjusterande funktioner, de interagerar med naturliga pigment i lock och anpassar sig till dem. Detta gör det möjligt att få en ljus, naturlig och jämn nyans på håret av alla typer och färger, förutsatt att de inte är mer än 50% gråa.

Paletten innehåller kalla och varma, ljusa och naturliga toner. Jojobaolja, som är en del av produkten, ger curls en riktigt vacker glans.

Färgsynkroniseringen är lämplig för tjejer som inte har experimenterat med lockar eller redan har klargjort dem. Ammoniakfria lösningar används ofta för att till och med utjämna färgen efter normal färgning. De verkar försiktigt på strängarna, utan att skada stavarnas struktur och utan att avslöja skalor.

Keramider som utgör färgämnena kan fylla hårets porer. Det hjälper till att anpassa hårets struktur, ge det en blank glans och jämn skugga.

"Well"

En rad ammoniakfria färger från Wella används också ofta för att ge en ljus nyans till lock som tidigare varit mottagliga för aggressiv lättnad eller färgning. I sammansättningen av fonderna:

 • Nourishing oljor och vitaminkomplex som bokstavligen andas nytt liv i skadade strängar.
 • Keratiner stärker håret och skyddar mot de negativa effekterna av yttre faktorer.
 • Bivaxen stiger hårets struktur, ökar volymen och densiteten, förhindrar snabb utlakning av pigment.

Det är också möjligt att måla ett grått hår med hjälp av kompositioner, men endast under förutsättning att dess kvantitet inte överstiger 50%.

"Londa"

Londacolor-linjen från varumärket Londa representeras av 90 nyanser. I grund och botten är dessa snygga färger, bland vilka du även kan hitta blå och lila. Men klassikernas älskare har något att välja - paletten varierar.

Färgen kan hantera grått hår och justera hårets färg, det hjälper dig radikalt ändra bilden. Pigmentmikropartiklar har en sfärisk form, så de är väl fastsatta på håren. Dessutom innehåller strukturen ljusreflekterande element, vilket ger krullarna glans och glansig glans. Fruktvax och keratin ger strängar näring och hydratisering, nivåer på ytan, vilket gör att färgen kan förekomma jämnt.

Färgning kan utföras hemma, eftersom kompositionen har en tät konsistens, det "flyter inte" och är jämnt fördelad.

"L'Oreal"

Det franska varumärket erbjuder en Casting Gloss-linje för mild färgning. Du hittar 26 olika färger, allt från ljusblond till rik svart.

Fonder baseras på en patenterad formel som använder royal gelé. Denna komponent ger glansglans, gör den blank, lätt och smidig. Naturliga oljor och ljusreflekterande partiklar ger omsorg för lockningar, ger färgen mer lyx och strålning.

Färg är väldigt lätt att applicera, för att tillverkarna har levererat specialflaskor med bekväma sprayer. Färg förstör inte det naturliga pigmentet av hår, hjälper till att klara av grått hår, om det inte är mer än hälften i ditt hår.

"Garnier"

Oftast används ammoniakfria remedier från Garnier för att toning håret, men de kan också fungera som oberoende färgämnen. Det är omöjligt att drastiskt ändra bilden med hjälp, men för att understryka basfärgen, för att göra den mer levande och uttrycksfull är en ganska genomförbar uppgift.

Det finns bara 16 färger i paletten - bara 16, men de kan kombineras för att skapa nya fina idéer.

Färgerna är berikade med arganolja, vitaminer och tranbärsekstrakter. Dessa ingredienser ger curls en naturlig glans, gör dem smidiga, felfria och välskötta. Tillverkare försäkrar att vilken färg som helst du väljer kommer att hjälpa till att dölja grå trådar och kommer gradvis att börja spolas ut efter 5 veckor. Motståndet är dock mindre om du ofta tvätter håret.

"Faberlic"

Det populära varumärket erbjuder en palett av naturliga ammoniakfria färgämnen som klarar av grå hår och lättare krullar på en gång med 3 toner. Hårets struktur är inte störd, men tvärtom blir den mer homogen.

Naturliga oljor, lotus-, gingko biloba-, aloe- och solrosekstrakter har vårdegenskaper. De tillåter att kombinera färgning med restaurering. Efter proceduren blir håret smidigt, mjukt, får en blank glans och en perfekt jämn skugga.

Tillverkare hävdar att det inte finns några aggressiva kemikalier i produkterna, eftersom de är lämpliga för kvinnor med känslig hårbotten.

Färgkompositioner utan ammoniak och väteperoxid har en mindre skadlig effekt på lock. Dessutom innehåller nästan alla av dem närande, fuktgivande och återbildande ingredienser som skyddar håret mot negativa faktorer.

Men kom ihåg att någon, även den mest ofarliga färgämnen innehåller kemiska komponenter.

Målade hår kräver noggrant regelbunden vård. Välj endast mål kosmetika, använd det enligt anvisningarna, försum inte de hemlagade recepten. Bara ett komplett utbud av aktiviteter hjälper dig att återställa håret.

Fördelar och nackdelar med oljehårfärger

Effekten av konventionella hårfärgämnen, baserat på kemiska komponenter, kan påverka kretsens tillväxt och tillstånd negativt.

Men det finns ett alternativ till sådana droger - oljemålningar. De tålar på ett tillförlitligt sätt hår, bidrar till att deras förstärkning och läkning liknar närande masker.
Detta är det mest progressiva sättet.
Sådana hårfärgsprodukter kan köpas från uttaget och användas hemma.

Vad är oljehårfärg?

Oljiga hårfärger innehåller inte ammoniakoxideringsmedel, så det finns inga kaustiska anteckningar i lukten. Kompositionen innefattar en eller flera naturliga oljor:

 • jojobaolja;
 • druvutsäde;
 • lin;
 • kardborre och andra

struktur

Förteckningen över ingredienser som utgör färgen finns i anteckningarna på flaskan eller lådan.
De positiva aspekterna av användningen av oljehårfärger består främst av att du inte behöver spendera extra pengar och tid på hälsoåtgärder efter färgning.

Denna färg har keratin i sin komposition, vilket har en fördelaktig effekt på hårläkning. I närvaro av mikroskador på dem tränger keratinproteinet inuti och släpper ut oegentligheter. Håret blir smidigt vid beröring, hälsosamt, blankt utseende och lydnad vid styling.
Färgen kan permanent måla över grått hår. Som nackdelar kan noteras dess relativt höga kostnad.

Hur färgar ditt hår

Den första målningen med oljemaling görs bäst i stugan. Men om du har erfarenhet kan du själv göra det. En oxidant, en oljebas och en gel, som fixar effekten av färgning, ingår i produktkitet.

Metoden för applicering liknar processen för färgning med vanlig färg.

48 timmar före användning, test för en allergisk reaktion, trots att produkten nästan inte orsakar allergier.

För att förhindra att färg lämnar märken på händerna, använd gummi- eller plasthandskar. På ansiktet, nacken och runt öronen applicera ett lager av någon fettkräme - det kommer att eliminera spåren av eventuell avrinning.

Blanda oxidationsmedlet noggrant med oljebasen i ett glas eller en plasträtt. Applicera omedelbart blandningen på torrt hår, först på rötterna och sedan med den återstående kompositionen smörj håret över hela längden. I vissa fall kan färgen fördelas på vått hår, till exempel när de tänds.

Efter en bestämd tid (30 eller 45 minuter) tvättas färgen av med varmt vatten utan att använda schampo. Sedan appliceras gel i 2-3 minuter för att fixa.

Denna typ av färg ger pålitlig hårfärgning. Dessutom har oljemålningar ett ganska stort antal färger och nyanser från blå-svart till ljusbrun. Vissa märken har upp till 60 indikatorer i den föreslagna paletten (till exempel italiensk färg-CD). Tillverkare utvecklar och anpassar kontinuerligt frisläppandet av nya nyanser av oljemålningar.

Inte så länge sedan kom hårtoning i mode, vilket kardinalt löser problemet med att ändra trådens färg. Vi uppmanar dig att läsa vår artikel om hur hårtoning är och hur det görs.

Oxidizer tillåter hårfärg att agera direkt på håret och lockar - att målas i önskad färg. Utan detta kommer färgen inte att påverka frisyren och därför kommer det inte att vara någon färgpunkt. Hur fungerar håroxiderande medel, lära av den här artikeln.

Populära märken av icke-ammoniakfärger

Detta är en ganska ny, progressiv metod för dekorativ vård för kvinnohår, utvecklat av kosmetiska specialister. Utländska företag förbättrar ständigt kvaliteten på denna typ av kosmetiska produkter för att möta den ständigt växande efterfrågan.

Italien, konstant glädje

Professionellt hårfärg Constant Delight producerat i Italien, kan på ett tillförlitligt sätt färga håret samtidigt som man säkerställer respekt för lock och hud.
Färgerna i detta märke gör att du kan ändra färgen på håret 2 toner lättare. De innehåller olivolja som närmar och fuktar håret under färgningsproceduren. Resultatet är ett strålande och naturligt utseende hår.

På grund av det faktum att det inte finns några skadliga kemiska föreningar i kompositionen är det möjligt att använda färgen även för gravida kvinnor och personer med överkänslighet mot allergener.

Hennes palett är ganska omfattande och har 40 nyanser, men tillverkare uppdaterar regelbundet och lägger till kompositionen.
Kostnaden för oljebasen i genomsnitt 150-250 p. plus kostnaden för oxidant 40-50 p.

Polina (Ryssland). Jag såg färgen i butiken av en slump. Jag gillade flaskan. Tog för prov. Konsulenten rekommenderade oxidationsmedlet till mig och försäkrade mig om att färgen fortfarande är utmärkt även efter 20 enkla schampon.
Färg appliceras mycket enkelt. Har ingen obehaglig lukt. Mottagen nyans (i mitt fall, blå-svart) hade en naturlig utseende. Jag gillade verkligen resultatet. I framtiden kommer jag att använda denna färg.

Enligt de flesta experter har alginatmasker, som har absorberat algernas helande kraft, en verkligt unik föryngrande och återställande effekt på huden. Plocka upp alginat ansiktsmasker hemma.

Gkhair

Färgtillverkare Gkhair Global Keratin USA. Färgens sammansättning läggs till keratin och jojobaolja och argan. Hon är utan ammoniak. Passar alla hårtyper. Det rekommenderas att användas av kvinnor efter att de fyllt 18 år.

På ett tillförlitligt sätt målar håret i önskad nyans, inklusive grått hår. Det har en terapeutisk effekt. Effekten av färgning fortsätter i två månader. Håret blir silkeslen, slät och glänsande. Den föreslagna paletten består av 40 olika nyanser.

Grå så mycket som möjligt är målade med färger från den naturliga serien. För att ge den önskade nyansen av grått hår krävs därför blandning av två eller flera nyanser, inklusive användningen av färgämneens naturliga intervall.

Det finns en flaska utan en oxidator ca 800 r.

Julia Kostina. Den första färgämnen oljefärgen Global Keratin hölls på frisören. Resultatet överträffade mina förväntningar. Jag har blekt hår. Det är ofta nödvändigt att tona rötterna. Jag förväntade mig från den här färgen samma intensiva lukt som från det vanliga sättet att färglägga. Men han var borta, och hans hår var vackert målade.

Enligt resultaten av forskningen visade sig att 40% av de testade kvinnorna förbättrade sitt hårförhållande, och de började växa snabbare efter användning av nikotinsyra. Hur man gör en mask för hår med nikotinsyra hemma.

Titta på videon från All Bude Dobre: ​​Regler för att välja ett säkert hårfärg.

Denna milda färg med oljeprodukt från italienska tillverkare. Det målar på ett tillförlitligt och permanent sätt över håret, vilket ger dem en strålande glans. När man blandar ingredienserna erhålls en geléliknande blandning, som är jämnt fördelad på håret. Som ett resultat av färgning visar det sig en stor rik färg. Håret blir smidig och silkeslen.

Målaren berikar håret med näringsämnen och på ett pålitligt sätt målar det över grå hår.
Paletten är ganska stor, har ca 60 nyanser. Ger möjlighet att lysa håret 5 toner. Kostnaden för en flaska färg i genomsnitt ca 300 p.

Gelena (Vitryssland). Efter att ha använt oljemåls-CD-skivan, fortsätter mitt hår rakt och smidigt, utan att producera maskrosseffekten. Jag gillar det verkligen. Färgresistent. Tvätta inte i ca 2 månader. Håret är tungt och ser solidt ut.

Ett bra tillfälle att förbättra ditt hår genom att använda vitaminkomplex i ampuller, vars effekt inte är sämre i följd av dyra procedurer som erbjuds av skönhetssalonger. För dig videorecept hår maskerar med vitaminer i ampuller hemma.

Syoss, måla Oleo Intense

Denna färg tillverkas i Tyskland. Det är icke-amiatiskt och är avsett för kvinnor över 18 år. Den milda formeln ger inte hudirritation. Även om exponeringstiden tillfälligt var mer än rekommenderad skulle det inte vara några negativa konsekvenser.

Färgen innehåller keratin, vilket återställer skadade hår. Den har en mångsidig palett av färger. Färger perfekt och permanent över grå hår. Den används av de flesta stylister och makeupartister i Europa.

Indola

Cream-paint ger en enkel och högkvalitativ färgning på grund av den rika paletten på Indol-hårfärgen. Naturliga färger kan klara 100% grått hår.

Alexander (Ukraina). Ålder gjorde sitt jobb - vid 50 hade jag helt grått hår. Men mitt arbete kräver ett trevligt och ungdomligt utseende. Så jag var tvungen att börja färga mitt hår. Mina kvinnliga kollegor rekommenderade färger av olika märken. Jag försökte flera gånger på deras råd och billig och dyr färg, men försökte oavsiktligt måla Syoss Oleo Intense. Nu målar jag bara det. Håret efter appliceringen bryts inte, har en naturlig färg och ett trevligt utseende. I 5 år har jag bara målat henne. Jag rekommenderar alla att köpa.

Obligatoriska komponenter i aldehyd ansiktsmasker: retinol och myrsyra. Lär av vår artikel vad aldehyd ansiktsmasker är.

L'Oréal Professionnel Paint INOA

Denna professionella hårfärgsprodukt tillverkas i Frankrike. Det innehåller inte ammoniak.

Lämplig för alla typer av kvinnligt hår. Denna nya generation av verktyg, praktiskt att använda.

Består av ett rör med en oxidationsmedel och en flaska färg med olja som redan är tillsatt.

Färgen ska appliceras på torrt obehandlat hår i 30 minuter. Därefter måste du emulgera håret noggrant utan att tillsätta vatten i 10 minuter och skölj sedan.

Video för dig: en mästarklass på hårfärg ammoniakfri färg

recensioner

Irina (Rostov). Jag jobbar som frisör och tycker om att använda oljebaserade professionella färger. Hår efter användningen har en livlig glans, ökad densitet och flexibilitet för styling. Dessutom brinner inte håret. Underbara drinkar från olika nyanser visar sig. Färger faller på håret smidigt och tvättas lätt. Mycket bra hållbarhet när man målar grå hår. Mina klienter är glada.

Elegy (Odessa). Sådana färger torkar inte hår. De har en rik palett. Kan användas ofta. Det här är praktiskt om du vill byta hårfärg med jämna mellanrum. Jag är glad att nu kan jag se annorlunda ut, under en relativt kort tidsperiod. När färgning nästan ingen lukt.

Användningen av moderna professionella färger utan ammoniak med tillsats av oljor, rätt beslut. Hårfärgat med sådana färgämnen under lång tid behåller färg och hälsosam glans. Om du inte gillar dessa färgämnen, rekommenderar du experter att köpa Karal hårfärg.
Innehavare av problemskinn står ofta inför manifestationen av hyperkeratos - det vetenskapliga namnet "svarta fläckar" och vita komedoner. Läs mer om non-comedo ansiktsvärmer här.

Rismaskar är det vanligaste sättet att ta hand om ditt ansikte bland kinesiska kvinnor och inte bara. Rismaskor är efterfrågade av många ryska skådespelerskor. Rice maskerar recept i denna artikel.

Konstant Delight Olio Colorante hårfärgolja 50 ml 4,88 11

Olio Colorante Constant Delight Hårfärgolja är den nyaste ammoniakfria oljefärgsprodukten som garanterar den mest skonsamma hårvården under hårfärgning.

Färgen är perfekt för färgning av grått hår och kan lysa upp till 2 toner.

På grund av innehållet i naturliga ingredienser i färgprocessen tar olivolja om sig håret, återställer den skadade strukturen och gör dem starkare.

Efter proceduren får håret en djup återhämtning och extra hälsosam glans.

Färgets oljeformel ger en jämn och lätt applicering på håret. Måla med olivolja Constant Delight Olio Colorante kan användas för:

 • blir mörkare toner;
 • ton till tonfläckar;
 • tonning av streckade rakade strängar;
 • målning över grått hår;
 • lätta håret upp till 2 toner.

Anvisningar för användning av oljehårfärg Olio Colorante

Olja appliceras på torrt hår. Använd inte metallföremål vid blandning.

Måla grå hår med Olio Colorante:

För målning av grått hår: 1 del av naturlig bas (25 g) + 1 del av önskad ton (25 g) + 2 delar oxidant (50 g).

Ljusa håret med Olio Colorante:

För lättare hår upp till 2 toner späds det 1: 1 med en emulsionsoxidant (9%) (50 gram färgämne + 50 gram oxidant).

För att lätta håret upp till 3-4 ton, späds det 1: 2 med en emulsionsoxidant (9%), 12% (50 gram färgämne + 100 gram oxidant).
Första användningen: Applicera blandningen jämnt på rötterna, längs hela längden och på ändarna av håret, exponeringstiden är 25-30 minuter. Om grått hår är mer än 50%, öka exponeringstiden till 35 minuter. För nyanser av blond ökade exponeringstiden till 55-60 minuter.

Upprepad applicering: Applicera den beredda blandningen jämnt på de regrowna hårrötterna och lämna i 25 minuter. Därefter tillsätt lite varmt vatten och fördela det applicerade medlet längs längden och på ändarna av håret och lämna ytterligare 10 minuter.

Efterbehandling: Efter en tid skölj håret med varmt vatten och tvätta med schampo.

När du köper 40 Olio Colorante oljor samtidigt - en palett som en gåva.

Paletteoljor för hårfärg Constant Delight Olio Colorante

Färgfärger med olivolja Constant Delight Olio-Colorante:

 • 1,0 svart
 • 1,20 blå svart
 • 2,0 brun
 • 3,0 mörk kastanje
 • 4,0 kastanj
 • 4,02 aska brun naturlig
 • 4,09 bitter choklad
 • 4,6 kastanj mahogny
 • 4,7 kastanj koppar
 • 4,9 intensiv mousserande iris
 • 5,0 kastanjebrun
 • 5.004 naturligt ljusbrunt tropiskt
 • 5,02 ljusbrun naturlig aska
 • 5,09 kaffe
 • 5.14 Kastanjblond Sandre Beige
 • 5,55 kastanjebrun intensivt gyllene
 • 5,6 kastanjebrun mahogny
 • 5,68 kastanjebrun mahogny
 • 6,0 ljus kastanj
 • 6.004 lätt kastanj naturlig tropisk
 • 6,09 choklad
 • 6,14 ljust kastanj sandre beige
 • 6,41 ljusbrun beige sandre
 • 6,7 ljusbrunt koppar
 • 6,89 ljus kastanj röd iris
 • 6,9 ljusbrun intens iris
 • 7,0 blond
 • 7.004 naturligt blont tropiskt
 • 7,02 ljusbrun naturlig aska
 • 7,09 nutty
 • 7.14 Blond Sandre Beige
 • 7,41 ljusbrun beige sandre
 • 7.55 Blondint Intensivt Gyllene
 • 7,77 ljusbrunt koppar
 • 7,78 ljusbrun kopparröd
 • 8,0 ljus blondin
 • 8.004 ljusbrun naturlig tropisk
 • 8,02 ljusbrun naturlig aska
 • 8,09 cappuccino
 • 8,14 ljusbrun sandre beige
 • 8,41 ljusbrun beige sandre
 • 8,69 ljusbrun intens mahogny
 • 8,75 ljusbrunt koppar guld
 • 8,77 eldröd
 • 8,89 rött vin
 • 9,0 extra ljus blondin
 • 9.004 extra ljus blond naturlig tropisk
 • 9,02 extra ljusbrun natur. ashy
 • 9,14 extra ljus blond sandre beige
 • 9,41 extra ljus blond beige sandre
 • 9,55 extra ljus blond gyllene
 • 9,75 extra ljusbrunt koppar guld
 • 12,0 speciell naturlig blondin
 • 12.11 Special Blonde Sandre Extra
 • 12.21 speciell blond aska sandra
 • 12.26 speciell blond aska rosa
 • 12.32 speciell blond mattaska
 • 12.62 speciell blond rosa ask

Produktion: Italien.

Märke: Constant Delight Officiell Webbsida

  kategorier:
 • färgning
 • CONSTANT DELIGHT

Konstant Delight Olio Colorante hårfärgolja 50 ml recensioner

Denna olja för färgning verkligen glatt överraskad. Efter dekapitering (kommer ut ur svart) har håret färgats med ammoniakmatris två gånger om året, motståndet är tyvärr minimalt, kanske på grund av hårets porositet, basen är gulaktig röd, så det bestämdes att man har en mild färgning efter långvarig hårbehandling, det var trevligt förvånad över resultatet - ren ashy ljusbrun nyans och ingen RYZHINA, hårglans som efter laminering, även om effekten inte är särskilt stabil, för de som växer naturlig färg och inte vill gå med ett orubbligt huvud, är en sådan toning frälsning.

Utmärkt färg, men tvättas snabbt.

Gråt hår täcker 100%, men färgen tvättas mycket snabbt, även spår kvar på handduken. Ett bestämt plus - hårets tillstånd har blivit mycket bättre. I princip passar det mig, trots att det tvättas av, för Det finns mer positiva stunder (målar grå hår, förbättrar hårtillståndet). Av minuserna att rötterna inte kommer att fungera, för Rötternas färg kommer att skilja sig väsentligt från den övergripande färgen (på grund av att färgen är tvättad) måste du måla hela längden. Jag målar mitt hår varje 3-4 veckor.

Jag råder alla.

Jag använder din olja för färgning 2.0 med ditt eget märke av oxidationsmedel 3%, håret är mjukt, färgen är jämn, frisk utseende och glans varar mycket länge! 5+

Det idealiska.

Kära tillverkare, snälla, sluta aldrig med att producera denna färg, det gör att du kan uppnå en vacker, ädel färg som håller ditt hår i ett hälsosamt tillstånd. Tack för det!

färgolja

Mycket utmärkt färgolja. Begär Selina 100% och tvättas inte av. Jag har en fruktansvärd allergi mot ammoniakbaserade hårfärger. Denna färg är bara ett mirakel, jag använder det bara. Och jag råder alla. Inte dyra, bestående färg, hår efter färgning glöd hälsa. Jag rekommenderar starkt. Det skulle vara mer stjärnor skulle placera högsta betyg.

Oljebaserat hårfärg

Att måla lockar i en ny färg och samtidigt ge dem lämpliga vårdhårfärger med oljor.

De flesta kvinnor i strävan efter ett perfekt sätt förändrar regelbundet sitt utseende.

Hårfärg är det optimala sättet med minimal ansträngning för att helt omvandla och locka uppmärksamheten hos omgivande män.

Det bör noteras att de flesta av företrädarna för den vackra hälften av mänskligheten använder de vanligaste färgerna, som inkluderar sådana aggressiva komponenter som ammoniak eller väte, när de färgar hår.

Dessa färgämnen har en bestående effekt och ett stort utbud av olika nyanser, men deras effekt på hår kan leda till ganska allvarliga negativa konsekvenser.

Även professionellt ammoniakbaserat färgämne med regelbunden användning gör håret svagt och tunt, och det kan också orsaka överdriven håravfall och därmed utvecklingen av alopeci.

Ammoniakfärgämnen äter stadigt i hårstrukturen och har därmed en negativ effekt på håraxeln från insidan.

Det bör noteras att ammoniakfärgen inte alltid avlägsnas från håret.

Denna färg tvättas av speciella kemiska medel som också påverkar krullarna negativt.

I det här fallet kan ett alternativ vara oljebaserad färg, som utan skada på håret effektivt målar dem i önskad färg.

Strikta funktioner

Regelbunden och frekvent användning av ammoniakbaserade pigment kan ge krullar till en bedrövlig situation.

I de flesta fall krullningar efter sådan färgning behöver långvarig återhämtning.

Under modern kosmetologi finns det ett stort antal alternativa sätt att färga krullar utan att det påverkar deras tillstånd.

En av dessa metoder är användningen av naturliga eteriska oljebaserade produkter vid färgning av strängar.

Olja för färgkronor anses vara en modern utveckling av kosmetologi, men det har redan lyckats vinna erkännande från många kvinnor, främst för att det tvättar den ursprungliga färgbrunnen från strängerna och mättar dem med naturliga nyanser.

Sådana kompositioner förutom färgningshjälpkrullar återställer sin struktur och undviker många problem. Ett stort urval av oljebaserad färgpalett erbjuds för närvarande.

Dessa kosmetiska kompositioner kräver inte tidigare användning av tvättarna, dessutom tillhandahåller de vårdomsorg för håret och ger dem naturlig energi.

Vanliga ammoniakmedel kan inte måla lockar oftare än var tredje månad, för annars kan du allvarligt skada strukturen.

Färger baserade på naturliga eteriska oljor är i detta fall det mest optimala sättet, eftersom deras användning kan vara regelbunden.

Om det behövs, färgas ofta, bör du ge företräde åt naturliga färgämnen, vilket påverkar curls helt säker metod.

Sådana kompositioner, förutom deras huvudverkan, hjälper också hårbotten att återhämta sig.

Dessutom har de en fördelaktig effekt på trådens rotsystem, vilket tvingar hårsäckarna och folliklarna att stabilisera sitt arbete.

Dessa naturliga formuleringar kräver inte preliminär tvättning.

För att hårfärgen ska bli ljus och mättad behöver du bara välja rätt nyans och följa alla rekommendationer under färgningsprocessen.

Oljebaserade färger kan lätt lätta krullarna i flera toner utan att använda en bricka. När du använder dem, garanteras gråa lockar över.

Dessa universella färgämnen är lätta att använda på egen hand, de har en bestående effekt och de är inte så lätta att tvätta av håret.

Dessa färgämnen har en mild effekt på lock och har en skyddande effekt.

På grund av den specifika oljeformeln tränger färgpigmenten djupt in i strängarnas struktur, vilket leder till det faktum att det inte är så lätt att tvätta bort ett sådant färgämne från håret.

Curls efter färgning med oljebandfärger blir inte bara mjuka, men också skina. Oljebaserad färg tvättar inte bara den ursprungliga färgen utan också mättar trådarna med en ljus nyans.

Färgning och vård

Om du lägger till en burk eller någon annan naturlig olja i ett vanligt färgämne för lockar, är dess effekt på krullarnas struktur inte längre så aggressiv.

Nästan alla naturliga oljor har en positiv effekt på både hårstrukturen och dess rotsystem.

Även professionell färg utan olja har en destruktiv effekt på lock och leder till olika skador.

Självklart färgar professionella färgämnen kulorna under lång tid och tvättar bort det från håret utan speciella kemiska föreningar kommer inte att fungera, men med regelbunden användning kommer krullarna snabbt att förlora sin naturliga dragkraft.

I de flesta fall, för att tvätta av färgämnet med ammoniak från håret, är ett sådant förfarande som en tvätt, vilket också påverkar håret negativt.

Trots det faktum att oljebaserad färg har en mindre bestående effekt och det är ganska enkelt att tvätta det från krullarna, men det här färgen behandlas noggrant.

Vid användning av sådana naturliga färgämnen måste håret färgas regelbundet, men slutresultatet är värt det.

Professionell oljemålning ger håret en naturlig glans och naturlig skönhet. Det bör noteras att om resultatet inte är trevligt är det ganska enkelt att tvätta det från håret, och för detta är det inte nödvändigt att tillgripa olika kemiska kompositioner.

För att helt tvätta den oljebaserade färgen från håret, är det nödvändigt att tvätta håret med ett speciellt tvättmedel.

För närvarande finns oljefärger tillgängliga i en bred färgpalett, vilket gör det möjligt för varje skönhet att välja sig själva den föredragna nyansen.

För närvarande produceras sådana oljebaserade formuleringar av många kända kosmetiska företag.

Sådana naturliga föreningar färgar ensartat strängarna och gör dem skuggiga rika och friska.

Den synliga effekten av färgning sker omedelbart efter proceduren. Dessutom, för hållbarhet av färg, rekommenderas att utföra denna procedur minst en gång i månaden.

Detta oljeverktyg fungerar kumulativt, och med varje ny färgning blir krullarna ännu ljusare och mer naturliga.

Om du inte gillar resultatet av hårfärgning, kan denna komposition lätt tvättas av med ett vanligt schampo för djup rengöring.

Dessutom kan du alltid färga håret med en annan nyans.

Särskilt viktigt är användningen av sådana kompositioner för kraftigt försvagat och skadat hår, som även utsätts för överdriven tunnighet och torrhet, även utan exponering för kemiskt aktiva färgämnen.

Många professionella stylister rekommenderar att, även när man använder ammoniakformuleringar, lägger man till burdockolja, vilket kommer att bidra till att minimera aggressiva effekter av spårämnen.

Vilken naturlig eterisk olja som helst har en positiv effekt på håret, hjälper det att återhämta sig och lysa med naturlig skönhet under lång tid.

De bästa mjuka hårfärgerna utan ammoniak

Vackert färgade lock är nyckeln till framgångsrik reinkarnation, men vanliga rutiner för tonning av rötter eller längder kan allvarligt skada strängarnas tillstånd. Professionell mild hårfärg utan ammoniak är idealisk för gravida kvinnor och tjejer som bryr sig om frisyrens tillstånd.

Översikt över populära icke-ammoniakfärger

Utan en noggrann jämförelse är det svårt att säga vilken ammoniakfri färgämne som är det bästa håret, men efter att ha analyserat många recensioner kommer vi att försöka hitta svaret på denna fråga.

Innan du väljer ett visst företag måste du noggrant se över sammansättningen av de produkter som den representerar. Faktum är att ammoniak i vanliga färger är en brightener, som drar ut det naturliga pigmentet av hår, det är naturligt att kosmetika är mer resistenta mot det. Dessutom kan du färga mörka trådar i en ljusare ton, till exempel brunhårig i röd eller mörkbrun i ljus.

Casting Cream Gloss från Loreal (Casting Creme Gloss from Loreal) - den mest kända, nästan ofarliga hårfärgen, som produceras utan ammoniak. Innehåller inte väteperoxid, men kompletteras med kemiskt verksamma ämnen. Berikad med bismjölk, på grund av att den djupt närmar sig strängarna och ger dem mjukhet. Färger effektivt över grått hår, presenterat i naturliga nyanser. För mer dramatiska förändringar är L'Oreal Professionnel DIA Richesse från Diacolor-serien lämplig.

Casting creme gloss

För blondor eller ljusning är L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) mer lämplig - det är en ljusfärg för blondiner utan hårda kemiska komponenter. Det bästa av det bästa, men dyra målarfärgen. Hon kan till och med göra en tjej med blonda strängar från en naturlig brunett. Nu används denna nyhet aktivt för hemfärgning ombra, nedbrytning, etc.

Bilder - L'Oreal Inoa ODS2

Faberlic presenterar en annan liknande produkt - Faberlic persistent ammoniakfri krämfärg. Det förstör nästan inte det naturliga pigmentet, så det är väldigt mjukt och säkert, men samtidigt har det en betydande nackdel - det fläckar inte grått hår. Trots de mörka nyanser som presenteras i paletten kommer denna produkt att färga ash hår lite ljusare än bara naturligt, för vilket du kan få en slags framhävande effekt.

Till skillnad från sina kamrater är Estel Sense De Luxe (utan ammoniak) från Estels varumärke utmärkt för färgning av grått hår. Kompositionen innehåller avokadoolja och olivekstrakt. Detta är ett unikt alternativ som lämpar sig för toning av tipsen och för en full målning. Färgerna presenteras i röda, svarta, askiga toner, det finns också korrigatorer av gröna, blå och gula nyanser. Trots att det är oljigt, lämpat för att måla någon typ av hår, är det relativt ofarligt. Hennes motsvarighet är Estel Celebrity.

En analog av L'Oreal är Olia från Garnier (Garnier) - det här är en bra resistent krämfärg utan ammoniak, vilket stänger värderingen av de mest kända produkterna. Olia ingår i listan över de populäraste färgerna från 2015, dessutom kompletteras det med vitaminer och naturliga ingredienser. Mjuka färger som minimerar hårets hår, lämpar sig för frekvent användning. Dessutom mycket billigare än uttalade medel.

Olia av Garnier

Tänk på vad som annars är färgat färg för hår utan ammoniak:

Hårfärgolja

Oljehårfärg är ett modernt färgämne som försiktigt färgar lockar utan att skada dem. Många kvinnor gör valet till förmån för oljemålarna och överger våra vanliga krämfärger. Så skiljer sig en oljefärg från andra färger? Vad är dess fördelar? Oljemålning vilken tillverkare är bättre att välja? Det är vad jag kommer att berätta för dig i nästa artikel.

Oljehårfärg

Vegetabiliska oljor kan förbättra ditt hårs tillstånd, de behandlar samtidigt hårbotten, lägger på sken, återupplivar upptorkade tips. Idag finns det en bra möjlighet att färga och samtidigt behandla trådarna, vilket hjälper dig att färga hår med olja. Tidigare var sådana verktyg endast tillgängliga i professionella kosmetiska linjer, men nu kan alla köpa dem.

Vad gör oljefärg annorlunda än andra hårfärger?

Vilken färgkomposition som helst är en suspension av pigment, utspädd i basen, som kan vara syntetisk eller kemisk, till exempel ammoniak eller fett. Det finns många färgemulsioner med syntetiska, naturliga vattenbaserade pigment, denna komposition blir homogen på grund av emulgeringsmedel. Vattenbaserade färger är praktiskt taget ofarliga, eftersom de innehåller inte ammoniak. Huvudskillnaden mellan fettbaserade emulsioner är att förutom att vara ofarlig, hypoallergen, har ett sådant medel en omsorgsfull effekt på håret.

struktur

Oljebaserat hårfärg är känt för sin harmlöshet. Det påverkar inte hårbotten, hårets struktur, det kan inte ens med regelbunden användning. Det använder naturliga pigment, ämnen som är bäst lämpade för vård av hår: druvfröolja, jojoba, argan, oliv, mandel och burdock. Detta fettbaserade oljehårfärg ger kompositionen av följande omsorgskomponenter:

 • keratin;
 • essentiella aminosyror;
 • vegetabiliska proteiner;
 • fettlösliga vitaminer.

En annan viktig punkt: På grund av den feta basen tränger pigmentet bättre in i hårstrukturen, vilket ger en mer mättad, bestående färg, förmågan att måla över grå hår under lång tid.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Färgkompositionen fungerar som en vårdande mask, så pigmentet tränger in i strukturen på ett ofarligt sätt. Efter att ha målat med det här verktyget kräver inte strängarna extra försiktighet, och färgen förblir i flera månader. E

Effektivt är produkten baserad på ett fettämne även för lätta krölar, effekten på dem blir mjukare, färgen ger inte yellowness.

Oljemålning regler

Du kan använda hårfärgolja hemma, liksom andra hushållsfärger, är metoden för applicering inte annorlunda. Flaskor med färg säljs ofta separat från oxidationsmedlet, därför är det nödvändigt att välja volymen, inte bara med hänsyn till längden på krullarna utan också med beräkningen av oxidationsvolymen. En vanlig ammoniakemulsionsoxiderare används i tandem med ett oljemedel i ett förhållande 1: 1. Oxideringsmedlet skiljer sig i procentandel av den aktiva substansen. Om din färg är naturlig, kommer 3% av oxidationsmedlet att räcka, och om du behöver måla över grått hår, blir oxidationsmedlet 6-9%.

Professionellt oljefritt ammoniak hårfärg

För att bestämma vilka medel som ska köpas, undersök först sortimentet, för Färger från olika tillverkare är något annorlunda i sammansättningen av fettbasen, färgämnen och vitamintillskott. Resultatet förblir oförändrat, oberoende av tillverkaren: emulsionen kommer lätt att tvättas av, strängarna kommer att vara välskötta och hårbotten - frisk. I specialaffärer och salonger hittar du organisk oljebärfärg av följande märken:

Produkterna från serien Konstant Delight i Olio-serien, en gemensam produktion av Ryssland och Italien, färgar håret noggrant, emulsionerna ser sig som ren olja, de har ingen främmande lukt. Vanliga varumärken som Syoss, Schwarzkopf och L'Oreal Inoa är konkurrenskraftiga bland denna typ av produkt, även om de är populära på grund av utsläpp av ammoniakfärger som har en negativ effekt på hud och hårstruktur. Gkhair varumärket är bekant för många av de högkvalitativa professionella vårdprodukterna, som styling, rätning och hårbehandling.

Var man kan köpa och hur mycket är oljemålning

Du kan göra inköp innan du fläckar utan att lämna hem, beställa varor via speciella butiker, officiella distributörsföretag eller tillverkare. Oljehårfärg finns i kosmetikaffärer, salonger och frisörer. Om du väljer att använda produkten för första gången är det bättre att konsultera din mästare och välja en nyans enligt ditt hårs färg och tillstånd. Kostnaden för en sådan komposition, tillsammans med oxidationsmedlet, kommer att vara omkring 500 p. per injektionsflaska på 50 och 100 ml.

Valet av oljehårfärg hjälper till att lösa två problem samtidigt - färgar håret i vackra, mättade färger och bevarar hårets axelhälsa.

De härdande egenskaperna hos vegetabiliska oljor har länge varit allmänt kända. Därför innehåller många kosmetiska medel, inte bara folk, men även industriella oljekomponenter.

Teknologiska möjligheter gör att du kan komma in i oljan även i hårfärgssammansättningen, vilket ger en trippel effekt - intensiv färgning, sparsam för håret och ytterligare näring till hårsäckarna.

Oljebaserad färg är en innovation som nyligen blivit tillgänglig tack vare den moderna utvecklingen av kosmetologer och ny teknik. I stället för aggressiva och skadliga för ammoniakhår i kompositionen av oljemålningar inkluderade användbara aktiva beståndsdelar.

Därför har nu färgning förvärvat nya egenskaper - medicinska och restaurerande. Och expertrecensioner bekräftar detta. Professionell färg utan ammoniak, vars aktiva åtgärder baseras på vegetabilisk olja, enligt experter, har den mest värdefulla helande kraften och rekommenderas för användning i första hand.

Den moderna kosmetologinäringen erbjuder ett urval av olika typer av oljebaserade hårfärger - Global Keratin (GKHair), Oleo Intense (Oleo Intense), L'Oreal Professionnel INOA och Olio Colorante.

Fördelar och egenskaper hos Global Keratin

Den globala keratinfärgen av varumärket GKHair är en naturlig hårfärgprodukt som skapats av laboratorier från Global Keratin.

Den består av endast naturliga aktiva ingredienser:

 • Juvexin är en innovativ förening av organisk keratin och aminosyror som är nödvändiga för utvecklingen av hårlampan.
 • Jojobaolja är en växtbaserad produkt som är känd för sin förmåga att återfuktas och skydda håret. Det skyddar krullarna mot aggressiva miljöpåverkan, förhindrar mjäll och splittrade ändar, återställer hårfödselns vitalitet.
 • Arganolja är en växtkomponent rik på karoten och värdefulla fettsyror, som är ansvariga för hårlampans näring. Ger skinn och mjukhet i håret;
 • Veteprotein - extrakt av vetex, som har en massa helande egenskaper. Det närmar sig krullarna med nödvändiga mikroelement, skyddar mot effekterna av färgpigment, vilket garanterar volym, glans och styrka.

Var och en av dessa komponenter har en dubbelverkan effekt - det är ansvarigt för att bibehålla hårsaxens hälsa och ger en fantastisk hårfärg.

Global keratinfärg innehåller inte ammoniak, men det klarar sig inte bara med färgning av hela längden av trådarna, men också med full färg av grå hår.

Recensioner av Global Keratin-färgämne indikerar att färgintensiteten efter färgning med agenten bibehålls i 2 månader.

Global Keratin Palette består av 40 rika och ljusa nyanser, vilket ger vacker, djup och naturlig hårfärg. Färgen produceras i form av en gel, därför är den väldigt bekväm att använda - det är lätt att applicera, inte nypa hårbotten, har en lugnande och kylande effekt.

Sammansättningen av klargörande medel Global Keratin innehåller 2 innovationer - klargörande olja och ett additiv som förbättrar processen. Tack vare denna utveckling får håret den renaste ljusfärgen på alla nyanser av blond, vilket håller den naturliga styrkan, hälsan, glansen och mjukheten.

Fördelar och egenskaper hos verktyget Oleo Intens

Färg Cies Oleo Intens skapades i laboratoriet av ett berömt tyskt företag och blev den första produkten för professionell hårfärgning på oljebasis.

De otvivelaktiga fördelarna med att använda verktyget är:

 • ingen aggressiv ammoniak;
 • professionell målning av grått hår;
 • maximal färgförbättring, i kombination med förbättring av hår, hydratisering, näring, föryngring
 • oljeaktivator och färgpigment försiktigt omsluta hår, försiktigt penetrerar djupt in i håraxeln och berikar det med närande och skyddande element;
 • Krullstrukturen bevaras utan skada i en och en halv månad;
 • håret blir en välmående, strålande hälsa, blir mjuk, felfri, silkeslen och glänsande;
 • färgen är lätt att applicera och spridas över strängarna, spreds inte, har en trevlig lukt och skapar inte obehag under färgning. Exponeringstiden är 35 minuter;
 • varaktig färg i 6 veckor.

Oleo Intens-paletten representeras av 15 modiga nyanser som närmast matchar den angivna färgen.

Fördelar och egenskaper hos INOA

INOA hårfärg utvecklat av det berömda franska företaget L'Oreal Professionnel INOA är en ny representant för det nya professionella färgsystemet.

INOA innehåller inte ammoniak. Verktygets formel bygger på en innovativ metod för att leverera färgpigment i hårstrukturens djup med hjälp av en oljeaktivator.

Detta är en revolutionerande teknik som berikar kompositionen för färgning med vegetabiliska oljor, vilket säkerställer effektiviteten av färgning och bevarande av det naturliga skyddsskiktet hos håraxeln.

På grund av avsaknaden av ammoniak i produktens sammansättning sker färgning med hjälp av INAA med en mild metod och förstör inte hårklackens struktur.

På grund av den speciella effekten av formeln ger färgning ett trippelresultat - perfekt hårfärg, maximal komfort i hårbotten och försiktigt hand om låsen.

Forskningsexperter bekräftade att hårets extrema mjukhet efter färgning INOA uppnås som en följd av exponering för oljeaktivator. Samtidigt bevarar INOA den naturliga nivån av lipidfibrer och tillförseln av aminosyror som utgör basen för håraxeln.

Måla INOA har en krämig struktur, så det är inte bara lätt, men också trevligt att applicera det på håret. Särskilda komponenter, som ingår i färgen, ger en mjuk fördelning av medel till strängarna, utan de inneboende effekterna av den vanliga färgen - klåda och stickningar. Färg exponeringstid - 30 minuter.

Konstant Delight hår olja för färgning

Den kosmetiska industrin arbetar dag och natt till fördel för vår hud och hår. Formlerna för välkända produkter revideras hela tiden och förbättras: fuktgivande krämer, masker för att eliminera spår av åldersrelaterade förändringar, hårfärger. Det senare kräver noggrannare övervägande, eftersom vissa märken började producera oljor för färgning. Överväga mer detaljerat Constant Delight-hårolja för färgning.

Varför exakt smör

Fördelarna med oljor har länge varit kända och studerade. De har en positiv effekt på kroppen, inte bara att komma från mat, men ger också skönhet till huden och håret, näring dem utanför. Vi vet alla en hel del masker för hår baserat på kuller, ricin eller olivolja, som kan göras hemma. Och kom ihåg resultatet: glänsande, slät hår, fuktad och mättad med användbara ämnen. Hur vill du få samma kvalitetshår efter kemiska förfaranden! Lyckligtvis kan idag oljor hittas i sammansättningen av färger eller till och med de som är baserade på dem, till exempel, Constant Delight-hårolja för färgning.

I denna produkt ersätts ammoniak, som aggressivt påverkar hårets struktur, av en oljefärgaktivator. Pigmentet tränger också djupt in i håret, färgen varar också länge, men krullarna är mättade med vitaminer, de blir mjukare och mer glänsande.

Constant Delight hårfärgolja har utmärkta egenskaper och egenskaper. På grund av frånvaron av ammoniak i lakans sammansättning är det möjligt med högst två toner, men färgämnet målar det gråa håret väl.

Vilka andra fördelar har oljemaling över konventionella resistenta färger?

 • Ger inte irritation och obehag i hårbotten. Tillverkaren hävdar att verktyget är lämpligt även för allergier, men om du är benägen för allergiska reaktioner, utför först ett test.
 • Förekomsten av naturliga komponenter och olivolja.
 • Bryr sig om strängar i processen att färga, närmar och fuktar torra, skadade ändar.
 • Hon målar grå hår.
 • Det ger glansglans och livlig glans.
 • Den har en palett av 40 naturliga nyanser.
 • Lätt att applicera och sprida genom håret.

Hur fungerar Constant Delight Hair Coloring Oil?

Bruksanvisningen är mycket enkel och skiljer sig lite från andra permanenta färger. Oljan aktiveras med ett oxidationsmedel Constant Delight 6% eller 9%, beroende på önskat resultat, den valda färgen och mängden gråhår. Det är nödvändigt att blanda komponenter i en plastskål, plast eller silikonborstar, det är förbjudet att använda metallverktyg. Först appliceras färgämnet på rotzonen, fördelas sedan längs längden och på ändarna. Det är nödvändigt att behålla Constant Delight hårolja för färgning i 30 minuter, skölj sedan med varmt vatten med schampo.

Färgat grått hår

Om grå är 100%, då vid målning är det nödvändigt att blanda den naturliga basen med önskad nyans, så färgen kommer att ligga närmare på de icke-pigmenterade trådarna. Till exempel, om den önskade färgen är lätt kastanj mahogny (5.6), måste du ta en del 5.6 och en del 5.0 (kastanjebrun). Nyanser blandas i ett förhållande av 1: 1 plus två delar av oxygenanten 9%. Mognad på håret i 30 minuter. Om grått hår är mindre än 50%, kan olja aktiveras med 6% syrehärdande medel. Färgton till ton och mörkare Med denna färg kan du uppdatera den naturliga hårfärgen, göra den rikare eller djupare. För att aktivera ljusa koppar, röda nyanser, är det bättre att använda ett oxidationsmedel på 9%, naturliga, choklad, ashy och guld nyanser arbetar med ett 6% oxidationsmedel. Även med hjälp av detta färgämne kan du göra trådar av två toner lättare. För att göra detta måste du blanda det med 9% oxidant. Hue, respektive, väljer inte mer än två toner lättare än din naturliga.

Måla recensioner

Constant Delight Hair Coloring Oil har generellt positiva recensioner.

Köpare gillar verkligen:

 • Färgens sammansättning, liksom närvaron av olivolja, som bryr sig om strängarna under färgning.
 • Trevlig konsistens, på grund av vilken det är lätt att måla dig själv hemma.
 • Glitter hår som visas efter proceduren.
 • Färgmättnad.
 • En stor palett innehåller många ljusa och djupa färger.
 • Frånvaron av en obehaglig skarp lukt av ammoniak, som i andra färgämnen.
 • Målar grå hår.
 • Färghastighet
 • Ekonomisk konsumtion. Återigen är tack vare produktens konsistens lätt fördelad och ekonomiskt konsumerad.

Det finns sant några klagomål om oljemålning:

 • För enskilda konsumenter visade sig färgen vara mörkare än i paletten. Detta kan hända om håret är skadligt och har en porös struktur. Om ditt hårs tillstånd har lidit efter de tidigare kemiska förfarandena är det bättre att ta en nyans en eller två toner lättare än önskat.
 • Inte tillräckligt kall skugga av ashy färggrupp. Som regel är alla färgämnen med naturliga ingredienser i kompositionen inte tillräckligt med pigment. Om din önskade färg är kall nordisk blond, använd bättre ammoniakfärg.

Men de varma och beige blondinerna av Olio Colorant från Constant Delight är vackra och ädla. Trots det faktum att denna färgämne är professionell och avsedd för skönhetssalonger, på grund av sitt överkomliga pris och användarvänlighet, köper många fashionabla kvinnor Constant Delight-hårolja för hemmabruk för färgning. Beskrivning och instruktion kommer inte att ersätta yrkesutbildning och erfarenhet. Tänk på att bara en mästerska frisör kan göra en perfekt ton och korrigera en oönskad nyans, speciellt om håret är skadligt eller har en "komplex" färg.Nästa Artikel
Aleran schampo för hårväxt - behandling och förebyggande av ökad skallighet