Håroljebaserade färger


Att färga håret har alltid varit populärt bland den mesta hälften. Det hjälper till att lite uppdatera eller drastiskt ändra bilden. Täta experiment har dock en negativ effekt på krillens tillstånd, de blir livlösa och torra. Att lösa detta problem hjälper olja hårfärg. Det här är en innovativ utveckling av ledande kosmetologer, vilket gör det möjligt att inte bara ändra färgen på beställningen utan också ta hand om dem. Den naturliga basen av produkterna närmar sig, fuktar och stimulerar hårväxten, återställer skadade strukturer. Läs mer om den nya produkten och dess användning.

Skillnad från ammoniakföreningar

Alla färgämnen har pigment i sin sammansättning som absorberas djupt i krullarna eller kuverter dem och basen, som i mest populära produkter är ammoniak. Det är han som ansvarar för penetrationsförmågan hos mikropartiklar som förändrar hårets färg. Den kemiska komponenten är ganska aggressiv och kan orsaka allergier. Vid användning av håret förstörs hårsaxeln, när ämnet öppnar sina skalor. Som ett resultat, förlorar strängarna efter sin fläck elasticitet, blir sköra och benägna att falla ut.

Ammoniumfria föreningar skiljer sig radikalt från deras skadliga motsvarigheter. Oljebaserat hårfärg innehåller växtbaserade ingredienser som ger omsorg och skydd mot krullningar. På grund av närvaron av keratin, anpassar det hårstrukturen och fyller hålrummen. Detta garanterar djup penetration av pigmentet och dess höga hållbarhet.

Fettemulgatorer gör ett utmärkt jobb med att måla grå hår, de är ganska lätta att använda. Även gravida och allergiska kvinnor kan använda produkterna.

 • tillsatser av oljor till formuleringar ger djup näring för lockar;
 • resistent och jämn färg;
 • diverse palett;
 • Möjligheten att använda ofta, men inte mer än en gång varannan vecka.
 • trevlig diskret lukt.

Vad är inne?

Tillverkare ser till att när man färgar kvinnor får man inte bara moderna nyanser, utan också fördelar med hår. Eteriska oljor av medicinalväxter läggs till säkra färgämnen.

 • argan och kokosnötolja närma och fuktar kraftigt skadade lås;
 • castor och burdock - accelererar metaboliska processer på cellulär nivå och stimulerar hårväxten;
 • olivolja, druvfrö, solros och jojobaolja samt veteproteiner har en fördelaktig effekt på hårsäckarna, skyddar trådarna mot kemisk, termisk och mekanisk skada.

De kan läggas till basen en efter en, men oftast berikas kompositionerna med flera användbara komponenter för komplex vård.

 • keratin;
 • essentiella aminosyror;
 • vegetabiliska proteiner;
 • fettlösliga vitaminer.

Intressant att veta! Du kan lägga till olje och ammoniak hårfärg. Du väljer en eller flera typer av olja, beroende på vilken effekt du vill få. Detta kommer att bidra till att minska de aggressiva effekterna av kemiska komponenter och skydda lock från destruktion. Var försiktig med lätta föreningar, men inte alla är kombinerade med fettemulgeringsmedel.

Funktioner av användning

Ursprungligen presenterades oljeblandningar endast på den professionella marknaden, men nu kan du välja analoger för hemmabruk. Eventuellt färgämne används tillsammans med ett oxidationsmedel som är lämpligt för det, det kan placeras i en förpackning eller säljs separat.

Se upp för andelen oxygenant - ju högre det är desto mer mättad blir färgen.

Instruktionerna kommer att berätta hur mycket du ska hålla kompositionen på håret för att få en jämn ton. I allmänhet är förfarandet praktiskt taget inget annat än färgning med ammoniak.

Steg för steg utföra följande åtgärder:

 1. Vi tar hand om kläder och hud: vi täcker axlarna med plastfolie, applicera speciellt vax eller fettig grädde mot huden längs hela hårlinjen, vilket förhindrar färgning, skyddar händerna med gummihandskar.
 2. Häll oljebasen i en keramik-, plast- eller glasskål, sätt omedelbart det syreformiga medlet och blanda väl med en plast- eller silikonspatel. Efter anslutningen kommer färgen att få en tjock konsistens, och det kommer att vara bekvämt att applicera det på trådarna.
 3. Vi delar hela håret är inte fyra lika delar: occipital, två laterala och frontala. Separata tunna trådar och måla över med en pensel, från roten. Vi försöker att inte måla hårbotten. Smidigt fördela färgen på hela hårets hår och behåll den tid som anges i anteckningen.
 4. Kompositionen tvättas utan att använda schampo, skölj bara håret under varmt rinnande vatten tills det blir transparent.
 5. Därefter applicera en balsam och lämna den i 2-5 minuter så att håret har tid att återhämta sig efter proceduren.
 6. För att torka håret helst på ett naturligt sätt - hårtork, strykning och curling strykjärn kan skada dem.

Viktigt att veta! Tvätta oljemålningar från möbler är ganska svårt, eftersom proceduren rekommenderas för att utföra färgning i badrummet. För ytterligare skydd kan du använda golvet på tidningen.

Val av medel

För att välja en säker färg måste du veta exakt vilka egenskaper produkter från olika tillverkare har. Nu på marknaden finns professionella serier som används av ledande stylister och produkter för hemmabruk.

Kontakta en professionell eller ändra bilden själv - du bestämmer dig. Experter rekommenderar att du besöker salonger, om du behöver måla en stor mängd grå hår. För att få det mest naturliga och organiska resultatet måste flera nyanser blandas, och den här uppgiften är endast möjlig för en professionell.

Vi betraktar de mest populära oljebaserade färgämnena, som kan användas i frisör och hemma.

"Schwarzkopf"

Kosmetiska jätten erbjuder en serie icke-ammoniakfärger IGORA. Oljeoxiderande medel gör verktyget helt säkert och till och med användbart för hår. Produkterna innefattar proteinerna från växten Moringa Oleifera, ett komplex av Biotin-S (en kombination av biotin och kiseldioxid). Dessa ämnen fyller hålrummen inuti håren, skyddar dem från ultraviolett strålning och förorening, stärker, gör dem starka, glänsande och elastiska.

Färgen är jämn och mättad även på porösa lockor, verktygen är bra för att måla grå hår. De kan endast användas i kombination med oxidatorer av samma serie.

"Garnier"

Ett annat märke, utbredd bland konsumenterna. Alla fördelar och helande egenskaper hos oljor passar in i OLIA-serien. Användt teknik Oljeleveranssystem, vilket är leveransen av pigment i håren utan användning av ammoniak. På grund av det faktum att oljebasen är ett ogynnsamt medium för färgämnet, avstöras det från det till det maximala möjliga avståndet så fort det träffar locken. Det ger hög hållbarhet och ljusstyrka i färg.

Vårdande ingredienser fuktar, närmar och skyddar trådarna. Verktyg är bra för att måla grå och hemanvändning.

"L'Oreal"

Det kända franska varumärket kunde inte ignorera de säkra formuleringarna för hårfärgning. Oljeaktivatorer presenteras i INOA-serien, som redan har blivit populär bland professionella stylister. Kompositionen innehåller tre ämnen i taget: ett färgpigment, en oljeleg och en berikad oxidant. Detta ger en trippel effekt på hårets huvud: en ljus och jämn färg som inte tvättas under en längre tid, full komfort i hårbotten och noggrann vård av låsen.

Oljeaktivator gör håret mjukt, lättsamt och glänsande. Färgen har en krämig konsistens, så det är väldigt lätt att applicera.

"Estelle"

Linjen av professionell kosmetika för färgning Estel Sense De Luxe representeras av sparsamma icke-ammoniakföreningar. Näringsämnen och vitaminer ger krullarnas elasticitet och hållfasthet, skyddar dem från de negativa effekterna av yttre faktorer. Paletten innehåller cirka hundra toner, vilket hjälper någon kvinna att göra rätt val.

För att hålla pigmentet så länge som möjligt på håret rekommenderar experter att använda schampo och balsam som stabiliserar färgen efter färgning. Du kan njuta av en vacker ton i upp till 6 veckor med lämplig vård.

"Global Keratin"

Som en del av globala keratinfärger hittar du inte ammoniak, den har en diskret lukt. Medlen är berikade med användbara komponenter som ger hälsa och strålning till krullarna.

 • Utgångspunkten för produktion - Juvexin - en förening av aminosyror och organisk kreatin, som aktiverar hårfolliklar.
 • Jojobaolja skyddar trådarna från de aggressiva effekterna av yttre faktorer, förhindrar utseendet av delade ändar och mjäll.
 • Arganolja ger strålning och mjukhet, eftersom det innehåller kreatin och fettsyror.
 • Veteproteiner lägger sken, volym och hållfasthet i håret.

Paletten består av mer än 40 nyanser, det finns i det och innebär förtydligande. Frånvaron av ammoniak garanterar en jämn och ljus färg utan yellowness.

I slutet

Den moderna skönhetsindustrin erbjuder kvinnor inte bara säkra, men också användbara färgämnen. Färgets hållbarhet och ljusstyrka kommer säkert att glädjas åt dig, pigmenten håller sig länge länge om du använder specialvårdsprodukter.

Applicera oljeblandningar kan även tjejer utsättas för allergiska reaktioner. Men innan du målar ett test på armbågens inre behöver du fortfarande göra det, även naturliga ingredienser kan vara hälsofarliga om du har personlig intolerans.

Använd endast kvalitetsprodukter från ledande tillverkare, och ditt hår kommer alltid att glädjas åt dig med en rik skugga och hälsa.

Fördelar och nackdelar med oljehårfärger

Effekten av konventionella hårfärgämnen, baserat på kemiska komponenter, kan påverka kretsens tillväxt och tillstånd negativt.

Men det finns ett alternativ till sådana droger - oljemålningar. De tålar på ett tillförlitligt sätt hår, bidrar till att deras förstärkning och läkning liknar närande masker.
Detta är det mest progressiva sättet.
Sådana hårfärgsprodukter kan köpas från uttaget och användas hemma.

Vad är oljehårfärg?

Oljiga hårfärger innehåller inte ammoniakoxideringsmedel, så det finns inga kaustiska anteckningar i lukten. Kompositionen innefattar en eller flera naturliga oljor:

 • jojobaolja;
 • druvutsäde;
 • lin;
 • kardborre och andra

struktur

Förteckningen över ingredienser som utgör färgen finns i anteckningarna på flaskan eller lådan.
De positiva aspekterna av användningen av oljehårfärger består främst av att du inte behöver spendera extra pengar och tid på hälsoåtgärder efter färgning.

Denna färg har keratin i sin komposition, vilket har en fördelaktig effekt på hårläkning. I närvaro av mikroskador på dem tränger keratinproteinet inuti och släpper ut oegentligheter. Håret blir smidigt vid beröring, hälsosamt, blankt utseende och lydnad vid styling.
Färgen kan permanent måla över grått hår. Som nackdelar kan noteras dess relativt höga kostnad.

Hur färgar ditt hår

Den första målningen med oljemaling görs bäst i stugan. Men om du har erfarenhet kan du själv göra det. En oxidant, en oljebas och en gel, som fixar effekten av färgning, ingår i produktkitet.

Metoden för applicering liknar processen för färgning med vanlig färg.

48 timmar före användning, test för en allergisk reaktion, trots att produkten nästan inte orsakar allergier.

För att förhindra att färg lämnar märken på händerna, använd gummi- eller plasthandskar. På ansiktet, nacken och runt öronen applicera ett lager av någon fettkräme - det kommer att eliminera spåren av eventuell avrinning.

Blanda oxidationsmedlet noggrant med oljebasen i ett glas eller en plasträtt. Applicera omedelbart blandningen på torrt hår, först på rötterna och sedan med den återstående kompositionen smörj håret över hela längden. I vissa fall kan färgen fördelas på vått hår, till exempel när de tänds.

Efter en bestämd tid (30 eller 45 minuter) tvättas färgen av med varmt vatten utan att använda schampo. Sedan appliceras gel i 2-3 minuter för att fixa.

Denna typ av färg ger pålitlig hårfärgning. Dessutom har oljemålningar ett ganska stort antal färger och nyanser från blå-svart till ljusbrun. Vissa märken har upp till 60 indikatorer i den föreslagna paletten (till exempel italiensk färg-CD). Tillverkare utvecklar och anpassar kontinuerligt frisläppandet av nya nyanser av oljemålningar.

Inte så länge sedan kom hårtoning i mode, vilket kardinalt löser problemet med att ändra trådens färg. Vi uppmanar dig att läsa vår artikel om hur hårtoning är och hur det görs.

Oxidizer tillåter hårfärg att agera direkt på håret och lockar - att målas i önskad färg. Utan detta kommer färgen inte att påverka frisyren och därför kommer det inte att vara någon färgpunkt. Hur fungerar håroxiderande medel, lära av den här artikeln.

Populära märken av icke-ammoniakfärger

Detta är en ganska ny, progressiv metod för dekorativ vård för kvinnohår, utvecklat av kosmetiska specialister. Utländska företag förbättrar ständigt kvaliteten på denna typ av kosmetiska produkter för att möta den ständigt växande efterfrågan.

Italien, konstant glädje

Professionellt hårfärg Constant Delight producerat i Italien, kan på ett tillförlitligt sätt färga håret samtidigt som man säkerställer respekt för lock och hud.
Färgerna i detta märke gör att du kan ändra färgen på håret 2 toner lättare. De innehåller olivolja som närmar och fuktar håret under färgningsproceduren. Resultatet är ett strålande och naturligt utseende hår.

På grund av det faktum att det inte finns några skadliga kemiska föreningar i kompositionen är det möjligt att använda färgen även för gravida kvinnor och personer med överkänslighet mot allergener.

Hennes palett är ganska omfattande och har 40 nyanser, men tillverkare uppdaterar regelbundet och lägger till kompositionen.
Kostnaden för oljebasen i genomsnitt 150-250 p. plus kostnaden för oxidant 40-50 p.

Polina (Ryssland). Jag såg färgen i butiken av en slump. Jag gillade flaskan. Tog för prov. Konsulenten rekommenderade oxidationsmedlet till mig och försäkrade mig om att färgen fortfarande är utmärkt även efter 20 enkla schampon.
Färg appliceras mycket enkelt. Har ingen obehaglig lukt. Mottagen nyans (i mitt fall, blå-svart) hade en naturlig utseende. Jag gillade verkligen resultatet. I framtiden kommer jag att använda denna färg.

Enligt de flesta experter har alginatmasker, som har absorberat algernas helande kraft, en verkligt unik föryngrande och återställande effekt på huden. Plocka upp alginat ansiktsmasker hemma.

Gkhair

Färgtillverkare Gkhair Global Keratin USA. Färgens sammansättning läggs till keratin och jojobaolja och argan. Hon är utan ammoniak. Passar alla hårtyper. Det rekommenderas att användas av kvinnor efter att de fyllt 18 år.

På ett tillförlitligt sätt målar håret i önskad nyans, inklusive grått hår. Det har en terapeutisk effekt. Effekten av färgning fortsätter i två månader. Håret blir silkeslen, slät och glänsande. Den föreslagna paletten består av 40 olika nyanser.

Grå så mycket som möjligt är målade med färger från den naturliga serien. För att ge den önskade nyansen av grått hår krävs därför blandning av två eller flera nyanser, inklusive användningen av färgämneens naturliga intervall.

Det finns en flaska utan en oxidator ca 800 r.

Julia Kostina. Den första färgämnen oljefärgen Global Keratin hölls på frisören. Resultatet överträffade mina förväntningar. Jag har blekt hår. Det är ofta nödvändigt att tona rötterna. Jag förväntade mig från den här färgen samma intensiva lukt som från det vanliga sättet att färglägga. Men han var borta, och hans hår var vackert målade.

Enligt resultaten av forskningen visade sig att 40% av de testade kvinnorna förbättrade sitt hårförhållande, och de började växa snabbare efter användning av nikotinsyra. Hur man gör en mask för hår med nikotinsyra hemma.

Titta på videon från All Bude Dobre: ​​Regler för att välja ett säkert hårfärg.

Denna milda färg med oljeprodukt från italienska tillverkare. Det målar på ett tillförlitligt och permanent sätt över håret, vilket ger dem en strålande glans. När man blandar ingredienserna erhålls en geléliknande blandning, som är jämnt fördelad på håret. Som ett resultat av färgning visar det sig en stor rik färg. Håret blir smidig och silkeslen.

Målaren berikar håret med näringsämnen och på ett pålitligt sätt målar det över grå hår.
Paletten är ganska stor, har ca 60 nyanser. Ger möjlighet att lysa håret 5 toner. Kostnaden för en flaska färg i genomsnitt ca 300 p.

Gelena (Vitryssland). Efter att ha använt oljemåls-CD-skivan, fortsätter mitt hår rakt och smidigt, utan att producera maskrosseffekten. Jag gillar det verkligen. Färgresistent. Tvätta inte i ca 2 månader. Håret är tungt och ser solidt ut.

Ett bra tillfälle att förbättra ditt hår genom att använda vitaminkomplex i ampuller, vars effekt inte är sämre i följd av dyra procedurer som erbjuds av skönhetssalonger. För dig videorecept hår maskerar med vitaminer i ampuller hemma.

Syoss, måla Oleo Intense

Denna färg tillverkas i Tyskland. Det är icke-amiatiskt och är avsett för kvinnor över 18 år. Den milda formeln ger inte hudirritation. Även om exponeringstiden tillfälligt var mer än rekommenderad skulle det inte vara några negativa konsekvenser.

Färgen innehåller keratin, vilket återställer skadade hår. Den har en mångsidig palett av färger. Färger perfekt och permanent över grå hår. Den används av de flesta stylister och makeupartister i Europa.

Indola

Cream-paint ger en enkel och högkvalitativ färgning på grund av den rika paletten på Indol-hårfärgen. Naturliga färger kan klara 100% grått hår.

Alexander (Ukraina). Ålder gjorde sitt jobb - vid 50 hade jag helt grått hår. Men mitt arbete kräver ett trevligt och ungdomligt utseende. Så jag var tvungen att börja färga mitt hår. Mina kvinnliga kollegor rekommenderade färger av olika märken. Jag försökte flera gånger på deras råd och billig och dyr färg, men försökte oavsiktligt måla Syoss Oleo Intense. Nu målar jag bara det. Håret efter appliceringen bryts inte, har en naturlig färg och ett trevligt utseende. I 5 år har jag bara målat henne. Jag rekommenderar alla att köpa.

Obligatoriska komponenter i aldehyd ansiktsmasker: retinol och myrsyra. Lär av vår artikel vad aldehyd ansiktsmasker är.

L'Oréal Professionnel Paint INOA

Denna professionella hårfärgsprodukt tillverkas i Frankrike. Det innehåller inte ammoniak.

Lämplig för alla typer av kvinnligt hår. Denna nya generation av verktyg, praktiskt att använda.

Består av ett rör med en oxidationsmedel och en flaska färg med olja som redan är tillsatt.

Färgen ska appliceras på torrt obehandlat hår i 30 minuter. Därefter måste du emulgera håret noggrant utan att tillsätta vatten i 10 minuter och skölj sedan.

Video för dig: en mästarklass på hårfärg ammoniakfri färg

recensioner

Irina (Rostov). Jag jobbar som frisör och tycker om att använda oljebaserade professionella färger. Hår efter användningen har en livlig glans, ökad densitet och flexibilitet för styling. Dessutom brinner inte håret. Underbara drinkar från olika nyanser visar sig. Färger faller på håret smidigt och tvättas lätt. Mycket bra hållbarhet när man målar grå hår. Mina klienter är glada.

Elegy (Odessa). Sådana färger torkar inte hår. De har en rik palett. Kan användas ofta. Det här är praktiskt om du vill byta hårfärg med jämna mellanrum. Jag är glad att nu kan jag se annorlunda ut, under en relativt kort tidsperiod. När färgning nästan ingen lukt.

Användningen av moderna professionella färger utan ammoniak med tillsats av oljor, rätt beslut. Hårfärgat med sådana färgämnen under lång tid behåller färg och hälsosam glans. Om du inte gillar dessa färgämnen, rekommenderar du experter att köpa Karal hårfärg.
Innehavare av problemskinn står ofta inför manifestationen av hyperkeratos - det vetenskapliga namnet "svarta fläckar" och vita komedoner. Läs mer om non-comedo ansiktsvärmer här.

Rismaskar är det vanligaste sättet att ta hand om ditt ansikte bland kinesiska kvinnor och inte bara. Rismaskor är efterfrågade av många ryska skådespelerskor. Rice maskerar recept i denna artikel.

8 bästa professionella hårfärger

På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Professionellt hårfärg: hur man väljer, rankar bäst, tips om hur man använder

Salon hårfärger har många fördelar jämfört med hushållet. Vilka är dessa fördelar? Hur man använder professionella formuleringar hemma och vilka märken är bättre?

Priserna på några professionella hårfärger tyder på: vad betalar vi för? För prestige av varumärket eller allt för kvaliteten? Vad är rankningen av det bästa professionella hårfärgen?

Vad gör professionella färger annorlunda än vanliga?

Det finns en märkbar skillnad i nästan allt: från kompositionen till själva resultatet av färgning.

Pris, tillgänglighet

Budgetfärger säljs överallt. De är inte ett problem att hitta i den närmaste övergången eller en stormarknad, på marknaden, i avdelningarna för hushållskemikalier livsmedelsbutiker. Kort sagt, i de flesta uttag. Priset på sådana föreningar är lågt.

Sammansättning, färgningsprocess, resultat

Hushållsfärgtillverkaren vet inte vem som ska använda den. Vilka strängar på konsumenten: porösa eller täta, tjocka eller tunna, ljusa, mörka, röda, gråa.

Tillverkaren är beredd att endast svara för resultatet i form av den färg som anges på förpackningen (som för övrigt inte alltid sammanfaller). Som ett resultat köper vi den genomsnittliga kompositionen, som är utformad för alla typer av hår, inklusive grått hår.

Och som du vet är de bara målade på en hög procentig nivå av oxidationsmedel - 9-12%. En sådan oxygenator fixar verkligen färgen, men passar inte alla. Om krullarna är tjocka, starka, kan du inte ens känna någon skada.

Men på tunna trådar kommer problem att uppstå omedelbart. Håret blir skört, torrt, tråkigt, delat och faller ut. För att återställa dem är det nödvändigt att använda närande masker, stärkande serum och andra intensiva åtgärder.

Det andra problemet med hushållsfärger är salter av tungmetaller: koppar, kvicksilver, järn, bly, natriumsulfat. Detta brukar synderna tillverkare av de billigaste formuleringarna. I den globala skönhetsindustrin är tungmetaller i färgämnen också tillåtna.

Men sådana blandningar används endast för färgning av peruker. Professionella formuleringar går alltid utan oxidationsmedel. Dess procentandel (från 1,5 till 12) kan anpassas efter din typ av strängar.

Salongacka har inte så stark lukt. Och ingår i kompositionen av naturliga regenererande komplex.

 • Hur färgar ditt hår mörk kastanjfärg, till vilken den går och populära märken av färger.
 • Vem är lämplig för auburn hårfärg, vilken färg att välja och rätt färgteknik genom referens.

Fördelar med professionell färg

Förutom dessa fördelar har professionella färgämnen andra skillnader:

  Färger från en serie kan kombineras, vilket skapar en ny unik nyans. Samma metod neutraliserar yellowness eller greener.

Det är möjligt att använda mixotoner (för intensiv färgkoncentration), korrigatorer (för exklusiva toner).

Varje märke erbjuder hårvårdsprodukter efter färgning: schampon, balsam, masker, etc. Med hjälp av produkterna från en serie kommer du att ge maximal vård och näring till ditt hår.

Du kan välja formeln färgämne + oxidant separat för rötterna och för längdsträngarna.

Om så önskas kan färgen "tvättas bort" med speciella preparat.

 • Salonfärg kan kosta nästan som hushåll. Detta beror på att salongredskapen är indelade i tre kategorier: ekonomi, normal och lyx. Således är den mest populära representanten för ekonomikategorin Estel ESSEX. Ett rör av färg kostar bara 170 rubel. oxidationsmedel - 90. Priset för hushålls Garnier Color Sensational är ca 190 rubel.
 • Hur man väljer rätt hårfärg

  Hårfärg

  Om du närmar dig hemfärgning professionellt måste du först bestämma hårfärgstypen och förstå hur tonen hörs i färgkompositionens språk. Detta kommer att hjälpa utmatningen att få önskad ton.

  Basfärgen bestäms av färgpalett - en särskild karta med strängar som ligger på den. För att göra detta, välj kontrollsträngen från massan av torrt rent hår i nacken.

  Här bibehåller strängarna färg, medan de på andra områden dämpar sig från solens strålar.

  Om krullarna är färgade kan utgångspunkten vara den aktuella färgen. Det kan göras två nivåer mörkare och bara en nivå lättare för att uppdatera skuggan. Olackerade strängar är lämpliga att byta på två nivåer i båda riktningarna.

  När det gäller tonen är det kallt (blåviolett segment av spektret) och varmt (med gyllene, rödaktiga tidvatten). Det är önskvärt att han var från samma familj som din naturliga ton. Då blir bilden harmonisk.

  Färgkomposition

  Slitstark färg penetrerar djupt in i hårstrukturen. Den innehåller:

   Ammoniak - lossnar nagelbandet för att ersätta det naturliga pigmentet på den artificiella. Om andelen ammoniak överstiger 3,2% av hela kompositionens vikt kan skälet vara irreversibelt skadat.

  Basen - bildar den önskade konsistensen av kompositionen, fuktar hårbotten, skyddar spetsarna. Kan innehålla konserveringsmedel (parabener).

  Väteperoxid är ett starkt oxidationsmedel (oxygeneringsmedel). I sin verksamhet liknar ammoniak, men det fungerar mjukare. Oxigent utgör ett hot mot hälsan endast om% peroxid är 12 eller högre.

 • Pigment är kemiska ämnen (aminer, aminofenoler eller hydroxibensener), vilka under påverkan av ett oxidationsmedel bildar en beständig färgad förening.
 • Förutom huvudingredienserna innehåller professionella färger ämnen för att fixera pigment, vilket ger ytterligare glans och djup, vitaminer i grupp B, UV-filter, olika växtekstrakter, oljor.

  Dessa substanser neutraliserar skadorna från målning, mjuknar fuktar hårbotten, ökar blodtillförseln till hårrötterna, förhindrar förlusten.

  Salonföreningar fläckar inte hårbotten, vilket är särskilt viktigt för personer med allergier och överkänslighet.

  Om möjligt, var uppmärksam på en bra icke-ammoniak professionell hårfärg. Det här är till exempel lämpligt om du inte är säker på att den nya färgen passar dig eller om du bara vill uppdatera din ton.

  Om du har mycket grå hår är ditt val en permanent blandning.

  hållbarhet

  Färgens hållbarhet beror på dess typ:

   Permanent (ammoniak) - tränger djupt in i håraxeln, målar grå hår 100%, tvättar inte.

  Semi-permanent (innehåller inte ammoniak, en låg procentandel peroxid) - penetrerar bara i nagelbandet, 70% målar grå hår, klarar 28 shampooingprocedurer.

  Ammoniakfri - upprätthåller 6-8 shampooingprocedurer, målar över grå hår med 30%.

 • Tillfälligt - tränger inte in i nagelbandet, målar inte över grått hår. Bibehåller 1-3 tvätt med schampo.
 • Dekryptera märkning

  Färgnumret består av 3 siffror - en till pricken och två efter. Den första siffran är djupet av tonen, de andra två är variationen av nyanser. Djupet av ton beräknas på en tio punkters skala från svart (figur 1) till en snövit blond (10).

  Nu för färgnyanser. Intensiteten av nyansen beror på dess läge efter punkten. Tonen som är till vänster - kommer att visas ljusare, rätt - ganska obetydlig.

  Val av lotionsaktivator (oxidator)

  Naturligtvis är oxidationsmedlet bättre att ta samma varumärke som själva färgen. Men det är tillåtet att ersätta relaterat till honom. Till exempel för ammoniakkompositionen är oxidationsmatrisen och Igora utbytbara. Vilka andra märken är utbytbara, du kan kolla med konsulten.

  Procentandelen oxidant väljs beroende på hur resultatet förväntas och hur känsligt hårbotten är.

  • 3% - för färg-på-ton färgämne, för mycket känslig hårbotten. Med grått hår kan inte klara sig.
  • 6% - för färgning 1-2 ton ner eller 1 ton upp. Omslaget grå hår.
  • 9% och 12% - för ändringar i färg med 3-4 toner. 12% oxidationsmedel är inte lämplig för känslig hårbotten. Kan orsaka allvarliga brännskador.
  • Vem är lämplig för cognac hårfärg, hur man väljer färg och hur man målar det ordentligt.
  • Hårfärg är mörk choklad: rätt färgningsteknik och lämpligt färgämne är här.

  Topp professionella hårfärger

  Bästa budgetalternativen

  På färgkategori ekonomin som redan nämnts ovan. Den mest populära är Estelle. Här kan du inkludera:

  Indola Zero Amm Color (Tyskland)

  Ammoniakfri förening, arbetar med en oljebaserad oxidant av samma märke. Innehåller omsorgskomponenterna. Paletten innehåller 30 nyanser. Volym - 60 ml. Pris - ca 210 rubel.

  Keen (Tyskland)

  Innehåller mjölkproteiner och keratin. Håller den naturliga balansen av fukt i håret. Paletten presenteras i mer än 100 nyanser. Det finns mixotoner. Volym - 100 ml. Pris - ca 315 rubel.

  Medelpriskategori

  När det gäller Normal, var uppmärksam på produkterna:

  Matrix (USA)

  Det släpptes i USA, blev det mest populära i salonger där, och i början av 2000-talet var detta märke köpt av oro L'real.

  Matrix Socolor Beauty innehåller Cera Oil-konditionskomplexet med jojobaolja. På paletten mer än 100 nyanser. Färgen målar även mycket märkbart grått hår. Det enda negativa är en hård lukt.

  Rörets volym - 90 ml. Pris - ca 430 rubel.

  Helen Seward (Italien)

  79 ljusa persistenta nyanser. I kompositionen finns 3D-pigment (ge en tredimensionell effekt). multivitaminer (stärka strängarnas struktur). Rörets volym - 240 ml. Pris - ca 1300 rubel.

  Premium klass

  Lux-serien är:

  LOREAL Professionnel Majiblond ultra (Frankrike)

  En av de bästa professionella färgerna för blondiner. Skapas på grundval av ett speciellt system med hög motstånd, dubbelvårdsteknik. Inte avsedd att måla grått hår. Volym 50 ml. Pris - 770 rubel.

  Selektiv Professionell (Italien)

  Den har en intensiv kosmetisk effekt. Stabiliserar strängstrukturen. Det finns mer än ett hundra grundläggande nyanser, flera korrigatorer. Målar kvalitativt över grått hår.

  Rörets volym - 100 ml. Pris - ca 600 rubel.

  Wella Professional (Tyskland)

  Detta är en linje av färger av olika handlingar och räckvidd (från klassiker till arbete endast på skadad struktur). Avviker mjuk åtgärd.

  Volym - 60 ml. Genomsnittspriset är 630 rubel.

  Topp bästa icke-ammoniak professionella hårfärger

  L'oreal Casting Creme Gloss

  Innehåller 30 nyanser. Vikt - 240 g, pris - ca 430 rubel.

  Matrix Color Sync

  Den används för färgning, markering, kamouflagering av gråhår. Vikt - 135 g, pris - ca 500 rubel.

  Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

  Det är känt för färgtoning. Volym 90 ml, pris ca 390 rubel.

  Regler och tips för att använda professionella hårfärger

   Håret ska vara torrt, inte tvättat idag, utan förpackningsmaterial.

  Huden runt hårväxtens omkrets skyddas med hjälp av fettkrämer.

  Färg med ett oxidationsmedel späds i ett förhållande 1: 1 med en oxygenator, om inte annat anges av tillverkaren.

  För extrema nyanser (blå, grön, etc.) används ett extra mixotonalt rör, plus en flaska oxygenator. Om mixoton behövs för att neutralisera eller något förbättra pigmentet, beräknas det enligt "regel 12". Från 12 subtrahera tonen i djupet av tonen (den första före punkten), tillsätt samma mängd korrigeringsmedel i centimeter per 60 ml färgämne. När volymen av färgkompositionen ökar ökar antalet blandningar i lika stor mängd.

  Kompositionen bör vara enhetlig och nyberedd. Idleness kan påverka utfallet.

  Om färgningen är primär är det rekommenderat att göra ett test för känslighet i armbågen 48 timmar före huvudproceduren.

  Blandningen appliceras med en pensel från rötterna till spetsarna. Börja med den occipital regionen, gå sedan till parietal och avsluta den tidsmässiga. För jämn fördelning använd en kamkam med täta tänder.

  Fullt bearbetade strängar samlas i en nätbunt på baksidan av huvudet. För att den kemiska reaktionen ska ske normalt måste du kamma håret lite med fingrarna, utan att trycka på det i huvudet.

  Om det uppstår en känsla av obehag, tvättas blandningen omedelbart av.

  Du kan inte överdriva kompositionen.

  5 minuter före slutet av önskad tid rekommenderas att emulgera färgen med en liten mängd vatten. Så det är bättre distribuerat.

 • Det är nödvändigt att tvätta av strukturen med hjälp av ett schampo för ett färgat hår. Efter det rekommenderas att använda balsam från samma serie. Det fixar färgen, matar lockarna. Det här hjälper till att hålla färgen och matarkretsen.
 • Professionella färger kan du ändra hårets nyans med minimal förlust för hennes hälsa. Men även den mest skonsamma färgen är stress för håret. Därför bör du inte lita bara på färgens kvalitet.

  Använd produkter från serien för färgat hår, skydda ditt hår från direkt solljus, klor, hög temperatur. Så du behåller ljusstyrkan och färgmättnaden under lång tid.

  Video: Ranking av de bästa professionella hårfärgerna

  Om du själv väljer det optimala hårfärgen, titta på vår första video med en översikt över professionella färger och rekommendationer om hur du använder dem hemma.

  Den andra videoen beskriver i detalj skillnaden mellan hushållsfärg och professionellt hårfärg.

  Oljebaserat hårfärg

  Att måla lockar i en ny färg och samtidigt ge dem lämpliga vårdhårfärger med oljor.

  De flesta kvinnor i strävan efter ett perfekt sätt förändrar regelbundet sitt utseende.

  Hårfärg är det optimala sättet med minimal ansträngning för att helt omvandla och locka uppmärksamheten hos omgivande män.

  Det bör noteras att de flesta av företrädarna för den vackra hälften av mänskligheten använder de vanligaste färgerna, som inkluderar sådana aggressiva komponenter som ammoniak eller väte, när de färgar hår.

  Dessa färgämnen har en bestående effekt och ett stort utbud av olika nyanser, men deras effekt på hår kan leda till ganska allvarliga negativa konsekvenser.

  Även professionellt ammoniakbaserat färgämne med regelbunden användning gör håret svagt och tunt, och det kan också orsaka överdriven håravfall och därmed utvecklingen av alopeci.

  Ammoniakfärgämnen äter stadigt i hårstrukturen och har därmed en negativ effekt på håraxeln från insidan.

  Det bör noteras att ammoniakfärgen inte alltid avlägsnas från håret.

  Denna färg tvättas av speciella kemiska medel som också påverkar krullarna negativt.

  I det här fallet kan ett alternativ vara oljebaserad färg, som utan skada på håret effektivt målar dem i önskad färg.

  Strikta funktioner

  Regelbunden och frekvent användning av ammoniakbaserade pigment kan ge krullar till en bedrövlig situation.

  I de flesta fall krullningar efter sådan färgning behöver långvarig återhämtning.

  Under modern kosmetologi finns det ett stort antal alternativa sätt att färga krullar utan att det påverkar deras tillstånd.

  En av dessa metoder är användningen av naturliga eteriska oljebaserade produkter vid färgning av strängar.

  Olja för färgkronor anses vara en modern utveckling av kosmetologi, men det har redan lyckats vinna erkännande från många kvinnor, främst för att det tvättar den ursprungliga färgbrunnen från strängerna och mättar dem med naturliga nyanser.

  Sådana kompositioner förutom färgningshjälpkrullar återställer sin struktur och undviker många problem. Ett stort urval av oljebaserad färgpalett erbjuds för närvarande.

  Dessa kosmetiska kompositioner kräver inte tidigare användning av tvättarna, dessutom tillhandahåller de vårdomsorg för håret och ger dem naturlig energi.

  Vanliga ammoniakmedel kan inte måla lockar oftare än var tredje månad, för annars kan du allvarligt skada strukturen.

  Färger baserade på naturliga eteriska oljor är i detta fall det mest optimala sättet, eftersom deras användning kan vara regelbunden.

  Om det behövs, färgas ofta, bör du ge företräde åt naturliga färgämnen, vilket påverkar curls helt säker metod.

  Sådana kompositioner, förutom deras huvudverkan, hjälper också hårbotten att återhämta sig.

  Dessutom har de en fördelaktig effekt på trådens rotsystem, vilket tvingar hårsäckarna och folliklarna att stabilisera sitt arbete.

  Dessa naturliga formuleringar kräver inte preliminär tvättning.

  För att hårfärgen ska bli ljus och mättad behöver du bara välja rätt nyans och följa alla rekommendationer under färgningsprocessen.

  Oljebaserade färger kan lätt lätta krullarna i flera toner utan att använda en bricka. När du använder dem, garanteras gråa lockar över.

  Dessa universella färgämnen är lätta att använda på egen hand, de har en bestående effekt och de är inte så lätta att tvätta av håret.

  Dessa färgämnen har en mild effekt på lock och har en skyddande effekt.

  På grund av den specifika oljeformeln tränger färgpigmenten djupt in i strängarnas struktur, vilket leder till det faktum att det inte är så lätt att tvätta bort ett sådant färgämne från håret.

  Curls efter färgning med oljebandfärger blir inte bara mjuka, men också skina. Oljebaserad färg tvättar inte bara den ursprungliga färgen utan också mättar trådarna med en ljus nyans.

  Färgning och vård

  Om du lägger till en burk eller någon annan naturlig olja i ett vanligt färgämne för lockar, är dess effekt på krullarnas struktur inte längre så aggressiv.

  Nästan alla naturliga oljor har en positiv effekt på både hårstrukturen och dess rotsystem.

  Även professionell färg utan olja har en destruktiv effekt på lock och leder till olika skador.

  Självklart färgar professionella färgämnen kulorna under lång tid och tvättar bort det från håret utan speciella kemiska föreningar kommer inte att fungera, men med regelbunden användning kommer krullarna snabbt att förlora sin naturliga dragkraft.

  I de flesta fall, för att tvätta av färgämnet med ammoniak från håret, är ett sådant förfarande som en tvätt, vilket också påverkar håret negativt.

  Trots det faktum att oljebaserad färg har en mindre bestående effekt och det är ganska enkelt att tvätta det från krullarna, men det här färgen behandlas noggrant.

  Vid användning av sådana naturliga färgämnen måste håret färgas regelbundet, men slutresultatet är värt det.

  Professionell oljemålning ger håret en naturlig glans och naturlig skönhet. Det bör noteras att om resultatet inte är trevligt är det ganska enkelt att tvätta det från håret, och för detta är det inte nödvändigt att tillgripa olika kemiska kompositioner.

  För att helt tvätta den oljebaserade färgen från håret, är det nödvändigt att tvätta håret med ett speciellt tvättmedel.

  För närvarande finns oljefärger tillgängliga i en bred färgpalett, vilket gör det möjligt för varje skönhet att välja sig själva den föredragna nyansen.

  För närvarande produceras sådana oljebaserade formuleringar av många kända kosmetiska företag.

  Sådana naturliga föreningar färgar ensartat strängarna och gör dem skuggiga rika och friska.

  Den synliga effekten av färgning sker omedelbart efter proceduren. Dessutom, för hållbarhet av färg, rekommenderas att utföra denna procedur minst en gång i månaden.

  Detta oljeverktyg fungerar kumulativt, och med varje ny färgning blir krullarna ännu ljusare och mer naturliga.

  Om du inte gillar resultatet av hårfärgning, kan denna komposition lätt tvättas av med ett vanligt schampo för djup rengöring.

  Dessutom kan du alltid färga håret med en annan nyans.

  Särskilt viktigt är användningen av sådana kompositioner för kraftigt försvagat och skadat hår, som även utsätts för överdriven tunnighet och torrhet, även utan exponering för kemiskt aktiva färgämnen.

  Många professionella stylister rekommenderar att, även när man använder ammoniakformuleringar, lägger man till burdockolja, vilket kommer att bidra till att minimera aggressiva effekter av spårämnen.

  Vilken naturlig eterisk olja som helst har en positiv effekt på håret, hjälper det att återhämta sig och lysa med naturlig skönhet under lång tid.

  Hårfärgolja

  Oljehårfärg är ett modernt färgämne som försiktigt färgar lockar utan att skada dem. Många kvinnor gör valet till förmån för oljemålarna och överger våra vanliga krämfärger. Så skiljer sig en oljefärg från andra färger? Vad är dess fördelar? Oljemålning vilken tillverkare är bättre att välja? Det är vad jag kommer att berätta för dig i nästa artikel.

  Oljehårfärg

  Vegetabiliska oljor kan förbättra ditt hårs tillstånd, de behandlar samtidigt hårbotten, lägger på sken, återupplivar upptorkade tips. Idag finns det en bra möjlighet att färga och samtidigt behandla trådarna, vilket hjälper dig att färga hår med olja. Tidigare var sådana verktyg endast tillgängliga i professionella kosmetiska linjer, men nu kan alla köpa dem.

  Vad gör oljefärg annorlunda än andra hårfärger?

  Vilken färgkomposition som helst är en suspension av pigment, utspädd i basen, som kan vara syntetisk eller kemisk, till exempel ammoniak eller fett. Det finns många färgemulsioner med syntetiska, naturliga vattenbaserade pigment, denna komposition blir homogen på grund av emulgeringsmedel. Vattenbaserade färger är praktiskt taget ofarliga, eftersom de innehåller inte ammoniak. Huvudskillnaden mellan fettbaserade emulsioner är att förutom att vara ofarlig, hypoallergen, har ett sådant medel en omsorgsfull effekt på håret.

  struktur

  Oljebaserat hårfärg är känt för sin harmlöshet. Det påverkar inte hårbotten, hårets struktur, det kan inte ens med regelbunden användning. Det använder naturliga pigment, ämnen som är bäst lämpade för vård av hår: druvfröolja, jojoba, argan, oliv, mandel och burdock. Detta fettbaserade oljehårfärg ger kompositionen av följande omsorgskomponenter:

  • keratin;
  • essentiella aminosyror;
  • vegetabiliska proteiner;
  • fettlösliga vitaminer.

  En annan viktig punkt: På grund av den feta basen tränger pigmentet bättre in i hårstrukturen, vilket ger en mer mättad, bestående färg, förmågan att måla över grå hår under lång tid.

  Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

  Färgkompositionen fungerar som en vårdande mask, så pigmentet tränger in i strukturen på ett ofarligt sätt. Efter att ha målat med det här verktyget kräver inte strängarna extra försiktighet, och färgen förblir i flera månader. E

  Effektivt är produkten baserad på ett fettämne även för lätta krölar, effekten på dem blir mjukare, färgen ger inte yellowness.

  Oljemålning regler

  Du kan använda hårfärgolja hemma, liksom andra hushållsfärger, är metoden för applicering inte annorlunda. Flaskor med färg säljs ofta separat från oxidationsmedlet, därför är det nödvändigt att välja volymen, inte bara med hänsyn till längden på krullarna utan också med beräkningen av oxidationsvolymen. En vanlig ammoniakemulsionsoxiderare används i tandem med ett oljemedel i ett förhållande 1: 1. Oxideringsmedlet skiljer sig i procentandel av den aktiva substansen. Om din färg är naturlig, kommer 3% av oxidationsmedlet att räcka, och om du behöver måla över grått hår, blir oxidationsmedlet 6-9%.

  Professionellt oljefritt ammoniak hårfärg

  För att bestämma vilka medel som ska köpas, undersök först sortimentet, för Färger från olika tillverkare är något annorlunda i sammansättningen av fettbasen, färgämnen och vitamintillskott. Resultatet förblir oförändrat, oberoende av tillverkaren: emulsionen kommer lätt att tvättas av, strängarna kommer att vara välskötta och hårbotten - frisk. I specialaffärer och salonger hittar du organisk oljebärfärg av följande märken:

  Produkterna från serien Konstant Delight i Olio-serien, en gemensam produktion av Ryssland och Italien, färgar håret noggrant, emulsionerna ser sig som ren olja, de har ingen främmande lukt. Vanliga varumärken som Syoss, Schwarzkopf och L'Oreal Inoa är konkurrenskraftiga bland denna typ av produkt, även om de är populära på grund av utsläpp av ammoniakfärger som har en negativ effekt på hud och hårstruktur. Gkhair varumärket är bekant för många av de högkvalitativa professionella vårdprodukterna, som styling, rätning och hårbehandling.

  Var man kan köpa och hur mycket är oljemålning

  Du kan göra inköp innan du fläckar utan att lämna hem, beställa varor via speciella butiker, officiella distributörsföretag eller tillverkare. Oljehårfärg finns i kosmetikaffärer, salonger och frisörer. Om du väljer att använda produkten för första gången är det bättre att konsultera din mästare och välja en nyans enligt ditt hårs färg och tillstånd. Kostnaden för en sådan komposition, tillsammans med oxidationsmedlet, kommer att vara omkring 500 p. per injektionsflaska på 50 och 100 ml.

  Valet av oljehårfärg hjälper till att lösa två problem samtidigt - färgar håret i vackra, mättade färger och bevarar hårets axelhälsa.

  De härdande egenskaperna hos vegetabiliska oljor har länge varit allmänt kända. Därför innehåller många kosmetiska medel, inte bara folk, men även industriella oljekomponenter.

  Teknologiska möjligheter gör att du kan komma in i oljan även i hårfärgssammansättningen, vilket ger en trippel effekt - intensiv färgning, sparsam för håret och ytterligare näring till hårsäckarna.

  Oljebaserad färg är en innovation som nyligen blivit tillgänglig tack vare den moderna utvecklingen av kosmetologer och ny teknik. I stället för aggressiva och skadliga för ammoniakhår i kompositionen av oljemålningar inkluderade användbara aktiva beståndsdelar.

  Därför har nu färgning förvärvat nya egenskaper - medicinska och restaurerande. Och expertrecensioner bekräftar detta. Professionell färg utan ammoniak, vars aktiva åtgärder baseras på vegetabilisk olja, enligt experter, har den mest värdefulla helande kraften och rekommenderas för användning i första hand.

  Den moderna kosmetologinäringen erbjuder ett urval av olika typer av oljebaserade hårfärger - Global Keratin (GKHair), Oleo Intense (Oleo Intense), L'Oreal Professionnel INOA och Olio Colorante.

  Fördelar och egenskaper hos Global Keratin

  Den globala keratinfärgen av varumärket GKHair är en naturlig hårfärgprodukt som skapats av laboratorier från Global Keratin.

  Den består av endast naturliga aktiva ingredienser:

  • Juvexin är en innovativ förening av organisk keratin och aminosyror som är nödvändiga för utvecklingen av hårlampan.
  • Jojobaolja är en växtbaserad produkt som är känd för sin förmåga att återfuktas och skydda håret. Det skyddar krullarna mot aggressiva miljöpåverkan, förhindrar mjäll och splittrade ändar, återställer hårfödselns vitalitet.
  • Arganolja är en växtkomponent rik på karoten och värdefulla fettsyror, som är ansvariga för hårlampans näring. Ger skinn och mjukhet i håret;
  • Veteprotein - extrakt av vetex, som har en massa helande egenskaper. Det närmar sig krullarna med nödvändiga mikroelement, skyddar mot effekterna av färgpigment, vilket garanterar volym, glans och styrka.

  Var och en av dessa komponenter har en dubbelverkan effekt - det är ansvarigt för att bibehålla hårsaxens hälsa och ger en fantastisk hårfärg.

  Global keratinfärg innehåller inte ammoniak, men det klarar sig inte bara med färgning av hela längden av trådarna, men också med full färg av grå hår.

  Recensioner av Global Keratin-färgämne indikerar att färgintensiteten efter färgning med agenten bibehålls i 2 månader.

  Global Keratin Palette består av 40 rika och ljusa nyanser, vilket ger vacker, djup och naturlig hårfärg. Färgen produceras i form av en gel, därför är den väldigt bekväm att använda - det är lätt att applicera, inte nypa hårbotten, har en lugnande och kylande effekt.

  Sammansättningen av klargörande medel Global Keratin innehåller 2 innovationer - klargörande olja och ett additiv som förbättrar processen. Tack vare denna utveckling får håret den renaste ljusfärgen på alla nyanser av blond, vilket håller den naturliga styrkan, hälsan, glansen och mjukheten.

  Fördelar och egenskaper hos verktyget Oleo Intens

  Färg Cies Oleo Intens skapades i laboratoriet av ett berömt tyskt företag och blev den första produkten för professionell hårfärgning på oljebasis.

  De otvivelaktiga fördelarna med att använda verktyget är:

  • ingen aggressiv ammoniak;
  • professionell målning av grått hår;
  • maximal färgförbättring, i kombination med förbättring av hår, hydratisering, näring, föryngring
  • oljeaktivator och färgpigment försiktigt omsluta hår, försiktigt penetrerar djupt in i håraxeln och berikar det med närande och skyddande element;
  • Krullstrukturen bevaras utan skada i en och en halv månad;
  • håret blir en välmående, strålande hälsa, blir mjuk, felfri, silkeslen och glänsande;
  • färgen är lätt att applicera och spridas över strängarna, spreds inte, har en trevlig lukt och skapar inte obehag under färgning. Exponeringstiden är 35 minuter;
  • varaktig färg i 6 veckor.

  Oleo Intens-paletten representeras av 15 modiga nyanser som närmast matchar den angivna färgen.

  Fördelar och egenskaper hos INOA

  INOA hårfärg utvecklat av det berömda franska företaget L'Oreal Professionnel INOA är en ny representant för det nya professionella färgsystemet.

  INOA innehåller inte ammoniak. Verktygets formel bygger på en innovativ metod för att leverera färgpigment i hårstrukturens djup med hjälp av en oljeaktivator.

  Detta är en revolutionerande teknik som berikar kompositionen för färgning med vegetabiliska oljor, vilket säkerställer effektiviteten av färgning och bevarande av det naturliga skyddsskiktet hos håraxeln.

  På grund av avsaknaden av ammoniak i produktens sammansättning sker färgning med hjälp av INAA med en mild metod och förstör inte hårklackens struktur.

  På grund av den speciella effekten av formeln ger färgning ett trippelresultat - perfekt hårfärg, maximal komfort i hårbotten och försiktigt hand om låsen.

  Forskningsexperter bekräftade att hårets extrema mjukhet efter färgning INOA uppnås som en följd av exponering för oljeaktivator. Samtidigt bevarar INOA den naturliga nivån av lipidfibrer och tillförseln av aminosyror som utgör basen för håraxeln.

  Måla INOA har en krämig struktur, så det är inte bara lätt, men också trevligt att applicera det på håret. Särskilda komponenter, som ingår i färgen, ger en mjuk fördelning av medel till strängarna, utan de inneboende effekterna av den vanliga färgen - klåda och stickningar. Färg exponeringstid - 30 minuter.

  Konstant Delight hår olja för färgning

  Den kosmetiska industrin arbetar dag och natt till fördel för vår hud och hår. Formlerna för välkända produkter revideras hela tiden och förbättras: fuktgivande krämer, masker för att eliminera spår av åldersrelaterade förändringar, hårfärger. Det senare kräver noggrannare övervägande, eftersom vissa märken började producera oljor för färgning. Överväga mer detaljerat Constant Delight-hårolja för färgning.

  Varför exakt smör

  Fördelarna med oljor har länge varit kända och studerade. De har en positiv effekt på kroppen, inte bara att komma från mat, men ger också skönhet till huden och håret, näring dem utanför. Vi vet alla en hel del masker för hår baserat på kuller, ricin eller olivolja, som kan göras hemma. Och kom ihåg resultatet: glänsande, slät hår, fuktad och mättad med användbara ämnen. Hur vill du få samma kvalitetshår efter kemiska förfaranden! Lyckligtvis kan idag oljor hittas i sammansättningen av färger eller till och med de som är baserade på dem, till exempel, Constant Delight-hårolja för färgning.

  I denna produkt ersätts ammoniak, som aggressivt påverkar hårets struktur, av en oljefärgaktivator. Pigmentet tränger också djupt in i håret, färgen varar också länge, men krullarna är mättade med vitaminer, de blir mjukare och mer glänsande.

  Constant Delight hårfärgolja har utmärkta egenskaper och egenskaper. På grund av frånvaron av ammoniak i lakans sammansättning är det möjligt med högst två toner, men färgämnet målar det gråa håret väl.

  Vilka andra fördelar har oljemaling över konventionella resistenta färger?

  • Ger inte irritation och obehag i hårbotten. Tillverkaren hävdar att verktyget är lämpligt även för allergier, men om du är benägen för allergiska reaktioner, utför först ett test.
  • Förekomsten av naturliga komponenter och olivolja.
  • Bryr sig om strängar i processen att färga, närmar och fuktar torra, skadade ändar.
  • Hon målar grå hår.
  • Det ger glansglans och livlig glans.
  • Den har en palett av 40 naturliga nyanser.
  • Lätt att applicera och sprida genom håret.

  Hur fungerar Constant Delight Hair Coloring Oil?

  Bruksanvisningen är mycket enkel och skiljer sig lite från andra permanenta färger. Oljan aktiveras med ett oxidationsmedel Constant Delight 6% eller 9%, beroende på önskat resultat, den valda färgen och mängden gråhår. Det är nödvändigt att blanda komponenter i en plastskål, plast eller silikonborstar, det är förbjudet att använda metallverktyg. Först appliceras färgämnet på rotzonen, fördelas sedan längs längden och på ändarna. Det är nödvändigt att behålla Constant Delight hårolja för färgning i 30 minuter, skölj sedan med varmt vatten med schampo.

  Färgat grått hår

  Om grå är 100%, då vid målning är det nödvändigt att blanda den naturliga basen med önskad nyans, så färgen kommer att ligga närmare på de icke-pigmenterade trådarna. Till exempel, om den önskade färgen är lätt kastanj mahogny (5.6), måste du ta en del 5.6 och en del 5.0 (kastanjebrun). Nyanser blandas i ett förhållande av 1: 1 plus två delar av oxygenanten 9%. Mognad på håret i 30 minuter. Om grått hår är mindre än 50%, kan olja aktiveras med 6% syrehärdande medel. Färgton till ton och mörkare Med denna färg kan du uppdatera den naturliga hårfärgen, göra den rikare eller djupare. För att aktivera ljusa koppar, röda nyanser, är det bättre att använda ett oxidationsmedel på 9%, naturliga, choklad, ashy och guld nyanser arbetar med ett 6% oxidationsmedel. Även med hjälp av detta färgämne kan du göra trådar av två toner lättare. För att göra detta måste du blanda det med 9% oxidant. Hue, respektive, väljer inte mer än två toner lättare än din naturliga.

  Måla recensioner

  Constant Delight Hair Coloring Oil har generellt positiva recensioner.

  Köpare gillar verkligen:

  • Färgens sammansättning, liksom närvaron av olivolja, som bryr sig om strängarna under färgning.
  • Trevlig konsistens, på grund av vilken det är lätt att måla dig själv hemma.
  • Glitter hår som visas efter proceduren.
  • Färgmättnad.
  • En stor palett innehåller många ljusa och djupa färger.
  • Frånvaron av en obehaglig skarp lukt av ammoniak, som i andra färgämnen.
  • Målar grå hår.
  • Färghastighet
  • Ekonomisk konsumtion. Återigen är tack vare produktens konsistens lätt fördelad och ekonomiskt konsumerad.

  Det finns sant några klagomål om oljemålning:

  • För enskilda konsumenter visade sig färgen vara mörkare än i paletten. Detta kan hända om håret är skadligt och har en porös struktur. Om ditt hårs tillstånd har lidit efter de tidigare kemiska förfarandena är det bättre att ta en nyans en eller två toner lättare än önskat.
  • Inte tillräckligt kall skugga av ashy färggrupp. Som regel är alla färgämnen med naturliga ingredienser i kompositionen inte tillräckligt med pigment. Om din önskade färg är kall nordisk blond, använd bättre ammoniakfärg.

  Men de varma och beige blondinerna av Olio Colorant från Constant Delight är vackra och ädla. Trots det faktum att denna färgämne är professionell och avsedd för skönhetssalonger, på grund av sitt överkomliga pris och användarvänlighet, köper många fashionabla kvinnor Constant Delight-hårolja för hemmabruk för färgning. Beskrivning och instruktion kommer inte att ersätta yrkesutbildning och erfarenhet. Tänk på att bara en mästerska frisör kan göra en perfekt ton och korrigera en oönskad nyans, speciellt om håret är skadligt eller har en "komplex" färg.  Nästa Artikel
  Shampoo för hårrätning