Topp 10 bästa färger för att lätta håret


Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

Vilken färg att lätta håret utan yellowness - de professionella hemligheterna

Idealiska, blonda lockar, jämn färg över hela längden, drömmar om att se varje brunett efter lätta. Resultatet visar sig emellertid inte alls på vad som var tänkt, och den gula, med röda toner vid rötterna, strängar bara förstöra humöret. Detta beror på det faktum att i strävan efter en dröm, missar flickor invecklingarna i proceduren, väljer fel färgningsteknik eller använder färgämnen av låg kvalitet. Hur man undviker dessa misstag, och vilken färg som tänder håret utan yellowness och chagrin, läs vidare.

Vi studerar orsakerna till "yellowed" curls

Det enklaste sättet att uppnå vitt hår utan gula och röda nyanser är att följa reglerna, färgämnenas subtilitet och användningen av ytterligare åtgärder för att förhindra att det uppstår fula defekter.

Tänk på de största misstag som tjejer gör när de lysar håret som hotar fula nyanser:

 • De förbiser persistensfaktorn hos det naturliga pigmentet - i flickor med mörka eller kastanjkrullar är det naturliga pigmentet mycket hållbart. För att klara av den här faktorn rekommenderar kosmetologer förblekning, och använd endast färgkompositionen för önskad nyans;
 • Icke-professionell färg av dålig kvalitet används för att ändra färg - om du inte har tillräckligt med erfarenhet av att välja färgämne, lita på proffs och färgämnen. Det perfekta resultatet kommer att bidra till att uppnå ett speciellt ljusande hårfärg utan yellowness;
 • brist på kompetens och kunskap om förfarandet - spara pengar på professionell förtydligande "driver" tjejer till självständig hemfärgning. Brott mot tekniken att förbereda och applicera färgämnet på krullarna, tvätta bort produkten från håret förr eller senare än den tid som krävs, kan påverka resultatet negativt
 • sköljer krullarna med rinnande vatten - kranvatten innehåller olika föroreningar, salter och rost också. Det är de som ger en obehaglig gul nyans till de klarade strängarna;
 • amning, graviditet och menstruation är en annan orsak som kan påverka resultatet av omvandling. Hormonförstörningar orsakar ibland utseende av helt oväntade nyanser, så under sådana perioder är det bättre att skjuta upp hårfärgningen.
 • färgkompositionskonflikter - detta gäller tidigare målade trådar. Separata produkter kan inte kombineras (till exempel henna och vanlig färg), deras konflikt uttrycks även med en grön eller lila nyans. Var uppmärksam på funktionerna i lätta hår efter henna.

Rådet. Om du bestämmer dig för att förändras dramatiskt och färgar ditt blonda hår, rekommenderar vi att du bara kontaktar professionella. Oberoende hemfärgning kan leda till störningar och orsaka stor skada på lock.

Bra färgtips

Hur man lättar håret utan yellowness, kommer att hjälpa enkla och effektiva tips från ledande färgämnen:

 • Om du vill behålla skönhetens skönhet och styrka, måla du dem med en professionell, och inte dig själv.
 • Skadade och försvagade lockar innan kardinal färgförändringar behöver läka, stärka. För att göra detta, spendera en månad av behandling med naturliga närande eller fuktgivande masker, balm. De splittrade ändarna är bättre att skära av.
 • Tvätta inte håret i flera dagar (minst två eller tre) före färgning.
 • Färgstrukturen förbereder sig direkt före teckning men inte i förväg.
 • Blanda färg med oxid, var försiktig med att det inte finns några klumpar. På grund av dem kommer separata ljuspunkter att visas på håret.
 • Färgprodukten appliceras först på occipitalområdet, senare på sidodelarna och slutligen på området nära ansiktet. Detta förfarande säkerställer enhetlig färgning.
 • Färgmedlets uppehållstid detekteras efter den senaste applikationen.
 • Kompositionen för färgning appliceras jämt och rikligt utan att spara.
 • Vid tvättning av färgkompositionen med trådar, använd en speciell schampo och balsam. De kommer att hålla nyans lite längre.
 • Skölj huvudet med endast renat, mineral- eller citronvatten. För att göra citron skölj utspätt 1 tsk. citronsaft i vatten och skölj håret.
 • För att eliminera en ljusgul överflöde, använd skuggning-gul-gul shampoo. De är vanligtvis lila, blå, silver eller pärlfärg. Observera att dessa är koncentrerade lösningar. De måste spädas ut med det vanliga schamponet enligt de angivna instruktionerna, för att inte bli en tjej med lila eller grå trådar.

Foto före och efter

Välja färg rätt

Bra blond hårfärg utan yellowness är hälften av framgången med färgning. När du väljer det är det viktigt att ta hänsyn till recensioner från proffs och konsumenter, noggrant studera kompositionen och handlingsprincipen, i vilka fall det är lämpligt och där det inte är. En detaljerad analys av sättet för färgning är obligatoriskt. Det handlar i slumpmässigt här är fylligt för ditt hårs hälsa.

Hur man lättar håret utan yellowness är ett av de viktiga frågorna i processen att göra en brunett till en blondin. Kosmetiska företag utökade färgutbudet något och tog hänsyn till konsumenternas önskemål. Färgkompositioner av konsistensen är uppdelade i följande grupper:

 • pulverfärger - perfekt lätta det naturligt resistenta pigmentet, agera något aggressivt, därför torkar de ut krullarna;
 • grädde - ha en bekväm konsistens att applicera, strängar är välfärgade och verktyget sprids inte.
 • olja - de mest skonsamma färgämnena, de innehåller inte ammoniak och fördelas enkelt ut längs hela längden på locken.

När du väljer en produkt för målning, var uppmärksam på kompositionen. Ge din inställning till mjuka färger som inte innehåller ammoniak eller väteperoxid. Men sådana produkter kommer inte att ge en dramatisk förtydligande, bara 1-2 toner.

Mörkt och hårt hår kommer att kräva starka färger. De kan innehålla ammoniak eller väteperoxid, men var försiktig så att du inte väljer för hög procent av dem för att inte brinna håret. Det är bättre att ge predpiseniyu lysande hårpasta.

För att mildra verkan av färgämnet tillsätts naturliga oljor och växtekstrakter till färgämnena. De närmar sig, förstärker, fuktar svaga krullar och delvis neutraliserar skador som orsakas av den kemiska kompositionen.

Rådet. Innan färgning av håret utan gulting, utför ett allergitest på den valda agenten. Använd inte kompositionen för målning, om irritation uppträder på det behandlade området, blir huden röd och kliande eller du känner en stark brännande känsla.

Granskning av de bästa clarifiersfärgen

Professionella colorists delade sina hemligheter om hur man tänder håret utan yellowness och rekommenderar att du använder sådana produkter:

 • Garnier Color Sensation - löser tillräckligt med problemet med att färga håret utan yellowness. Djup och bestående färg, naturlig glans och naturlighet garanteras av Garnier. Produktens sammansättning innefattar blommoljor, som ger jämnhet och silkighet hos varje hår. Färg för att lätta hår utan yellowness har en krämig konsistens, det är lätt att distribuera till locken, och 25 nyanser hjälper till att göra det perfekta valet för alla finsmakare av skönhet.
 • Garnier Olia är en fantastisk färg som inte innehåller ammoniak, därför fungerar den försiktigt och utan förlust. 60% betyder fylld med blommiga oljor, det är enkelt och jämnt applicerat, sprider inte, och viktigast av allt, bryr sig otroligt om lockar. 24 olika nyanser, varav 8 är blonda. Verktyget är utformat för dem som är rädda för att skada krullarna, men vill ändra den naturliga färgen.
 • L'Oreal Preference les Blondissimes - lysande gulfärgat hårfärg. Ger en mjuk transformation och super hållbart resultat. Creamfärg appliceras utan problem, droppar inte och sprids inte, och resultatet är identiskt med det som anges på produktens omslag. Verktyget brinner inte den känsliga hårbotten, det finns ingen obehaglig lukt - i ett ord kommer omvandlingen att lämna bara trevliga intryck.
 • Schwarzkopf Blonde Ultime - extra ljusare garanterar en färgförändring på upp till 8 toner. Creamfärgning med effekten mot gula överflöd, torkar inte håret, bibehåller sin naturliga jämnhet och mjukhet.
 • Line Syoss brighteners - beprövad färg för att lätta håret utan yellowness. Den unika formeln garanterar 8 nivåer av professionell ljusstyrka, en hälsosam utseende av hår och en kristallblond. Detta är en bekväm lösning på frågan om hur man tänder håret utan att gulna hemma.
 • Estel High Blond De Luxe - lysande hårfärg utan yellowness från välkända varumärke skönhetssalonger produkter. Verktyget ligger platt och ljusar lätt strängarna.

Rådet. Även om du efter färgning har uppnått önskat resultat, stanna inte där. Gul färg, rost i färg kan förekomma över tiden. Använd därför periodisk balj och shampoo eller använd hemlagad masker baserad på honung, citronsaft eller lökskal.

Ser fashionabla och spektakulära ut betyder inte den perfekta vitheten hos lockarna. Ser fashionabla ligger i harmonin i hårets, hudtonens och ögonens färger. Därför, innan du dödar dina lockar i perfekt kalla nyanser, se till att det ser perfekt ut på dig, annars får du hjälp av högkvalitativa krämer och färger.

Vi erbjuder mer information om kosmetiska märken och produkter för lättare hår:

Användbara videoklipp

Master klass från stylisten Syoss.

Författaren visar hur man lyser håret med färg Garnier Color Sensation.

Färg för ljusbrunt hår utan yellowness

Vilken färg kan tända håret utan yellowness? Den bästa lysande hårfärgen utan yellowness (recensioner)

Att byta hårfärg för en kvinna är mer än bara en förändring av bilden. Det här är en förändring i humör, i livet. Eftersom vi ofta saknar ljus och ljusstyrka, vill vi ibland lägga ljusstyrka på vår reflektion i spegeln. Att färga en blondin är ett av de populära sätten att höja stämningen och positiva förändringar.

Ibland överväxlas situationen dock av att färgen inte är densamma som den var avsedd. Repainting blond är ett ganska komplicerat förfarande, oavsett hårets typ och färg. Beroende på källfärgen kan blondan bli gul eller röd. Detta helt oönskade och oattraktiva resultat kan allvarligt fördjupa glädjen av förändring.

Lyckligtvis är marknaden för kosmetiska produkter nu många sätt att ta hand om blont hår. Shampoo, skum eller ljusande hårfärg utan yellowness hjälper inte bara att bli av med den gula nyansen, men också för att hålla färgen under lång tid.

Svårighetsproblem

Yellowness uppstår på grund av närvaron av vissa färgpigment i håret, vilket bildar den naturliga färgen. Användningen av blond färg tillåter inte att färgas fullständigt över dessa pigment. Speciellt på mörkt hår, de verkar som olika nyanser av gult. När färgen tvättas ut, framträder yellowness mer.

I detta avseende, före färgning är det nödvändigt att missfärga hår och förstöra pigmentet som ger yellowness.

Vad bestämmer utseendet av yellowness

Det är självklart lättare att undvika utseendet av yellowness än att bli av med det på redan målat hår.

Utseendet på gula nyanser på håret beror främst på färgens kvalitet. Vilken typ av färg att lätta mörkt hår utan yellowness är det svårt att säga, du måste också använda andra medel. Men förutom färg finns det andra viktiga faktorer som påverkar den slutliga hårfärgen, till exempel:

 • Naturlig hårfärg, liksom deras struktur och mängd pigment.
 • Allmänna hälsokrämningar, inga torra tips.
 • Hårfärg i det förflutna.
 • Överensstämmelse med reglerna vid målning.

Brightening agenter

För att lätta håret finns det många olika verktyg som kan användas hemma. I många hårvårdsprodukter finns det separata linjer där produkter presenteras som hjälper till att uppnå en vacker blond färg utan yellowness, och även för att bevara färg. De vanligaste lösningarna är:

 • Ljussmältningar.
 • Ljussprutor och geler.
 • Toning skins.
 • Tint shampoos.

Valet av medel bestäms emellertid inte bara av önskan utan även av hårets initiala data. Innan du köper en produkt måste du noggrant studera kompositionen, liksom funktionerna vid användningen av en produkt.

Vilket verktyg du ska välja

Färgämnen ger håret den önskade färgen och håller på länge. Men du måste noggrant välja nyans och tänka på vilken färg som ska tända håret utan yellowness. Kvinnors recensioner och råd från professionella är överens om att det är bäst att välja fina nyanser av ashy färger för gulfria färger. Fördelen med färgämne är att den kan användas på naturligt hår av vilken färg som helst. Ljusmedel som finns i färger, som ammoniak, kan skada håret.

För naturligt rättvist hår är det bättre att använda mindre traumatiska medel, till exempel tonade schampon. De innehåller inte farlig väteperoxid och ammoniak. De ljusar lätt håret och blir av med gul nyans. De hjälper också färgade lås, som så småningom förvärvat yellowness. Å andra sidan är ingen effekt av schamponet inte stabil, det kommer att tvättas av om några veckor beroende på hur ofta håret tvättas.

Skum, geler och sprayer verkar också ytligt. De kan tända bara en eller två toner. Men för blont hår är de bäst lämpade. De skadar inte krullarnas struktur, utan hjälper till för sin briljans och jämnhet. Skugggeler används lämpligen för att ge effekten av bränt hår. Effekten varar längre än användning av skum. Sprayer agerar på principen om gradvis förtydligande. När den appliceras på hårsprayen börjar man agera på samspelet med solljus. Som ett resultat får håret en vacker glans.

Vilken färg att lätta håret utan yellowness

Det finns många högkvalitativa färger som ger bra resultat. Den slutliga färgen beror dock i stor utsträckning på håret. Det finns ett antal produkter som har bevisat sig på den goda sidan. Så, vilken typ av ljusande färg för hår utan yellowness är bättre?

Professionella och semi-professionella färger

 • BBCOS White Meches blekning.

Hår Brightener för full ljusstyrka fungerar bra även på mycket mörka lockor. Det skadar emellertid inte dem på grund av komponentens milda effekt vid blekning. Produktlinjen i detta märke kompletteras också med en speciell rotförstärkare.

Detta kompletta ljusstyrningssystem innehåller tre komponenter, nämligen: lysande jonpulver, intensivt serum och balsam. De klarar sig effektivt med yellowness, medan de inte skadar håret, eftersom de inte innehåller ammoniak. Däremot antas användningen endast i professionella butiker. Tekniken att använda färg och val av färger och andra komponenter är mycket viktigt att observera korrekt. Av denna anledning rekommenderas det inte att prova själv. I detta fall är effekten inte garanterad.

Professionell lysande hårfärg utan yellowness, som endast kan köpas i specialiserade salonger eller nätbutiker. Hon är ganska lätt att använda och tillgänglig för icke-professionella. Recensioner bekräftar att resultatet av färgning med denna färg alltid är förutsägbart och motsvarar skuggan i paletten. Det viktigaste är att välja rätt nyans i en stor färgpalett, som presenteras i märkeslinjen. Denna färg är också mättad, och därför resistent.

Färger för hemanvändning

 • Casting Creme Gloss L'Oreal.

Lämplig, snarare, för naturligt ljusa krullar som en ljusare hårfärg utan yellowness. Recensioner bekräftar verktygets effektivitet och naturliga färg. Paletten av nyanser är mycket stor, och du kan välja rätt ton. Färgen är hållbar och håret efter det är ljust och glänsande.

Färg för noggrann klarläggning av hår innehåller inte ammoniak. Hon klarar sig bra med att ge dem en vacker intensiv blond färg. På grund av avsaknad av ammoniak finns det ingen risk att skada håret. Dessutom, som en del av färgen finns det olika naturliga ingredienser som hjälper till att stärka och läka håret.

Har fått popularitet nyligen som en bra ljusare hårfärg utan yellowness. I varumärkets linje finns olika sätt för färgning, blekning och tonning av håret för att ge en beständig och intensiv blondfärg. Krullarna blir glänsande och färgen förblir länge.

Denna färg är en av de mest försiktiga. På grund av frånvaron av ammoniak i kompositionen kan det dock tända håret bara några få toner. Därför lämpliga, snarare ägare av naturligt ljus krullar. Det är dock garanterat att man inte lämnar gul på färgat hår. För dem som vill tillbringa en mild, inte traumatisk frisyr, men med bra färgning, är Matrix det bästa lysande hårfärgen utan yellowness.

 • Blondin Ultime Schwarzkopf.

I märket är det många produkter som hjälper dig att få en vacker blond färg och bli av med yellowness, till exempel spray och balsam. De är särskilt effektiva på inte mycket mörkt hår. Färgen klarar också riktigt effektivt, men i paletten finns det bara 8 nyanser, varifrån det inte är lätt att välja din egen färg. Var också försiktig när du färgar hår med en perm. Resultatet kan vara oförutsägbart.

Hårblekningsprocedur

För olika hårrekommendationer kan det vara annorlunda och det är bäst att samråda med en specialist. Vilken typ av färgämnen ljusar håret utan yellowness, beror på färg, struktur, närvaro av flisade ändar och en annan. Det finns emellertid allmänna regler som är samma för de flesta.

 • För dem som har naturliga röda eller färgade lockar i denna färg, är det nödvändigt att missfärga håret innan de färgas. Annars kommer det inte att fungera för att få en färg utan yellowness. Särskilt de som använde naturliga färgämnen som henna.
 • Brunetter är ännu svårare att uppnå rätt färgblondin. Ljus och blekning garanteras vara traumatisk för håret, eftersom du måste tvätta av flera lager av pigment. Det bästa alternativet är att gradvis färga håret några få nyanser lättare. Så de kommer att skadas mindre, och färgen blir mer intensiv och utan yellowness.
 • Naturligt blont hår kan färgas i blond, nästan utan att skada dem. Men för att undvika gulning är det bättre att välja platina och ash nyanser.

Rekommendationer före målning

Det är kontraindicerat att färga hår i vilken färg som helst, om den är skadad. Ljusfärg kommer för det första att betona torrhet och ömhet hos krullarna, och för det andra kan resultatet av färgning vara oförutsägbart. Så, håret med en perm kan plötsligt reagera på blekning. På krullarna, uttorkad av solen, måste du börja färgning med försiktighet.

Under färgning med ammoniak eller väteperoxidfärg är det förbjudet att använda metallobjekt. Deras interaktion med färgen kan ge en oönskade effekt på håret.

En annan viktig rekommendation är att använda endast rent vatten vid spolning av färg. Närvaron av rost kan förstöra även det bästa resultatet.

Med förbehåll för reglerna, såväl som att använda ett bra ljusstark hårfärg utan yellowness, vilket är rätt anpassat till hårets egenskaper, kan du uppnå ett bra resultat när du färgar hemma.

Vilken färg att lätta håret utan yellowness: kemi eller naturliga ingredienser?

Många kvinnor vet att i processen att lätta hår uppstår den oundvikliga frågan: vilken typ av färg att lätta håret utan yellowness. Kemiska färger i detta fall är inte hjälpmedel, därför måste allt oftare vända sig till provade och testade folkmekanismer.

Vad är anledningen?

Orsakerna till yellowness vid någon blonding är välkända. Detta är en kemisk reaktion av färgämnet med det naturliga pigmentet i håret. Oftast vid förgyllning av hår under kemisk färgning är felfärgningen skyldig, färgprocessens algoritm är bruten (produktens exponeringstid), sköljning av dålig kvalitet, en skarp övergång (utan mellansteg) från blått till lättblont.

Tint shampoos och balms

Det finns flera sätt att eliminera yellowness på blekt hår. Vilken som är bättre är upp till dig. Till exempel kan du använda professionell serie tonade schampon och balsams. Eller omedelbart färga ditt hår utan någon gulnande effekt. Bland de butiker som kämpar med yellowness kan du ringa: "Silver" -schampo (Silver Shampoo), ett speciellt tonat schampo från yellowness, en speciell hårfärgning utan att ge yellowness.

Den sista produkten användes av en flicka som heter Ju_letta och lämnade sin positiva återkoppling. Hon skriver: "Jag har köpt Fiona Creative Color paint under lång tid och jag är mycket nöjd. Jag tar alltid den glänsande "Blonde" och har aldrig sett gult hår i mitt hår efter att ha applicerat det. Varje gång, istället för "kyckling", erhålls en vacker snövit färg. Färgen i sig är ganska tjock i konsistens, flödar inte och knyter nästan inte hårbotten. Alla vänner är förvånad och frågar vilken typ av färg som ger en fantastisk färg. Jag ljuger inte, du kan se fotot.

Men användaren YanaSilver försökte ett annat schampo och var nöjd. Hon skriver: "Jag försökte Sessio-märket för blont hår, gula neutraliseraren. Shampoo är fantastisk! Redan efter den första tvätten är yellowness borta. Det är sant att det finns en nackdel: shampoo torkar fortfarande håret. Men jag tror att bra balsam kommer att hjälpa här. Resultatet av den absoluta blondinen ser på bilden.

Som andra icke-kemiska medel för att avlägsna yellowness från håret, kan det finnas olika produkter av vegetabiliskt ursprung - rabarber, citronsaft, honung, kefir, ägg.

Whitening masker

Hemma är det väldigt bekvämt att göra blekhårsmaskar av dessa ingredienser. De verkar på både mörkt och blont hår. Nedan finns recepten för sådana blandningar.

honung

Smälta i en vattenbad en 1 kopp osötad honung. Häll honungen i en djup kopp och försiktigt fuktar den på strängen. Vik i flera lager av folie så att honungen inte rinner. Topp skaka huvudet med en handduk. Håll första gången i ca en timme, och i det efterföljande sättet tar masken exponeringstiden till 3 timmar.

Rabarber och vitt vin

Ta krossad rabarberrot och häll 2 glas vitt vin. Koka på spisen och förånga. Ta bort från värme och kyla. Filtrera och skölj håret med denna buljong efter tvätt.

Kefir citron

Blanda färska kefir (50 ml) med 2 matskedar vodka, tillsätt 1 matsked schampo och häll i blandningen koncentrerad citronsaft (50 ml). Lägg till det slagna råa ägget. Applicera blandningen i håret och håll i 1 timme.

Med glycerin

Torkad rabarberrotslip i en kaffekvarn till ett pulver. 150 g pulver häll 200 ml kokande vatten och tillsätt 60 g glycerin. Håll allt under skydd i en halvtimme. Applicera sedan blandningen i håret.

Vårt val

Om vi ​​pratar om de mest kraftfulla verktygen som tar bort yellowness från håret, är det citron och kanel. Skölj håret med citronsaft på samma sätt som vid blekning och kanel males i pulver och läggs till shampoo för att tvätta håret.

video

6 sätt att ta bort gult med masker och sköljningar

I de flesta fall, efter misslyckad eller felaktig färgning, uppstår yellowness som erhålles när en kemisk reaktion uppstår mellan färgämnen och pigment. Hur mycket den här gula färgen blir intensiv beror på de ursprungliga egenskaperna hos de ursprungliga nyanserna.

Gult hår - en konsekvens av färgens kemiska reaktion

Färg för att lätta hår utan yellowness är inte ovanligt, du behöver bara veta vad du ska köpa och hur man målar trådarna med det, hur mycket tid för åldrande och liknande nyanser.

Hur tänder håret efter färgning eller tvättning

För att avlägsna yellowness från håret, bör du läsa artikeln till slutet, använd vårt råd på mötet och hitta ett hälsosamt hår glans utan onödiga nyanser.

Du borde bli av med yellowness

Orsaker till att gulfärgas: dålig färgfärg

Gult hår förekommer av flera skäl. Under färgning uppstår en "bieffekt" som är kopplad till mästarens slarv eller på grund av sin egen okunnighet. Så, anledningarna till utseendet:

  Färgläggning på fel teknik, oftast gul hårfärg visas efter att målningen har avslutats. Det är nödvändigt att följa alla steg, stå emot färgen för den tid som anges för en viss färg, inte mindre än vad som står i instruktionerna.

Yellowness - resultatet av felaktig färgning

Rådgivning: För att eliminera sådana fel är det bättre att gå till en professionell mästare i en salong- eller frisörsalong, som vet hur man korrekt markerar, färg, toning och missfärgning. Beslutar att spara på hemfärgning kan du knappt göra det korrekt och sedan snabbt bli av med det gula håret.

Färg av dålig kvalitet eller utgått. Gula trådar uppstår vid användning av lågkvalitativa eller utgående medel som färgar eller ljusar håret. I de flesta fall är det oberoende urvalet av produkter och använder det hemma.

Före och efter färgning

Tips: För att lätta hårfärgen utan yellowness var högkvalitativ och bra, konsultera i förväg med en specialist, deras rika erfarenhet och erfarenhet är vad du behöver för en vacker frisyr och färg.

Sköljningsprocedur för att slutföra blekning eller färgning. Ett viktigt steg i färgningsprocessen sköljer, för vilket endast renat vatten bör användas, i inget fall från kranen, i ett separat fall om det finns ett filter på det. Vatten från akvedukten sker med salter, rost och andra negativa föroreningar som, när de faller i öppna hårvågor, reagerar med färgen och framkallar utseendet på gula krullar.

Efter färgning ska håret sköljas

Tips: innan du går till frisören för att ta reda på om filtret är för att rensa vatten på kranen, om inte, är det bättre att köpa 1-2 stora flaskor renat vatten i närmaste butik. Det kommer att visa sig lite dyrare, men du behöver inte ta bort yellowness efter att ha markerat.

Färgning eller ljusande ljusfärg brunetter. Om brunetten har en stor önskan att snabbt bli en blondin, bör man komma ihåg att en sådan målning kommer att åtföljas av yellowness. Faktum är att naturliga pigment försöker råda över de som finns i färgen. Denna procedur utförs flera gånger och under den bör det användas ett hårmedel för hår utan yellowness. Genom att välja ett sådant verktyg kommer du att uppnå önskat resultat så mycket som möjligt, men för att skydda dig mot ett vanligt problem måste du tona håret efter lätta.

Det är viktigt! En kardinal förändring av bilden med en svarthårig till blond blir ett enormt slag mot ditt hår. Strängar blir sköra, torra och förlorar sin naturliga glans och vitalitet, det kommer att ta lång tid att återställa dem. Att veta detta, tänk noga på om ditt hår är värt sådant plågor? Och plötsligt passar den här färgen inte!

Hur kan du ta bort de blont folkliga lösningarna

Det finns beprövade hem och professionella sätt som tar bort oönskad gul färg från strängarna. Minns mycket beror på källpigmenten.

Hur lätta bruna krullar hemma utan skada?

Vi tar med dig några tips som hjälper till att ta bort yellowness från hårets höjdpunkter.

Det finns flera alternativ för att bli av med yellowness.

Missfärgning av trådar med tonic efter färgning eller markering

Om det hände så att efter färga håret fått en dålig zhetlo röda nyans använder klar, inte bara omedelbart efter ingreppet, och vänta 5 dagar för att lätta hårrötterna utan gulhet med hjälp av en kvalitativ verktyg som kontrolleras upp av andra medlemmar av rättvisare hälften av mänskligheten. Om du inte vet vad du ska köpa, kontakta konsulten.

Konsultera med en specialist

Blekningsproceduren bör utföras flera gånger, men inte i rad, hålla 5-7 dagar, det torkar inte ut håret och gör dem inte spröda, helst exponeringen varar i 2 veckor.

Välj den bästa metoden för mörka strängar baserat på recensioner.

Det finns effektiva lösningar för hårguling, vars sortiment är bland många butiker och stormarknader av hushålls- och enskilda kemikalier. Var uppmärksam på silvermärket. Som en del av verktyget finns en uppsättning aktiva substanser och pigment av violett färg, vilket hjälper till att avlägsna yellowness från håret och ge en vit nyans. Shampoo som tar bort hår från håret har en nackdel - i vissa fall blir det gula trådar i nyanser av aska, lila eller aubergine.

Tips: Innan du köper, fråga din frisör vilken typ av färg som ska lätta ditt hår utan yellowness och också för att undvika oönskade konsekvenser, vilken är bättre att välja ett schampo för melirovannyh hår mot yellowness.

Estelles shampoo med en nyans för vitt hår

Sådana medel var väl etablerade bland dem som kan ta bort det gula pigmentet från håret. Det finns mycket platina, pärlemorfärg, pärla och silver nyanser i sortimentet. Shampoo appliceras på håret i 3-4 minuter och tvättas bort, proceduren bör utföras varje tredje shampooing.

Tint Shampoo

Tips: För att ta bort gult hår från ljusbrunt hår, använd en professionell serie verktyg för att förbättra färg och struktur.

Före och efter eliminering av yellowness

Masker med vitare effekt på grundval av kefir, honung och citron

 • Med älskling. Vitt hårfärg utan yellowness är ett bra botemedel, men om det visade sig att du upptäckte yellowness efter färgning, gör en mask med honung. Ta honung 5 matskedar, om det är tjock smält, sprida problemområdena och linda med polyeten. Masken appliceras i 60 minuter;

Hårmask med honung hjälper till att bleka håret

 • Med rabarber och vin. Detta är ett utmärkt sätt att missfärga hår utan yellowness. För att göra detta, ta ett par rabarberrötter och ¼ kopp vin, bäst vit och inte billigt. Gnid roten på en rivare, lägg till vinet, koka upp, låt det svalna och göra en mask. Håll masken i 60 minuter och tvätta sedan av den.
 • Med kefir. Смеш koppar kefir mix med vodka eller utspädd med svag etylalkohol, lägg till produkten med vilken du tvätta huvudet, ägg och pressas ut citronsaft, blanda alla ingredienser och fördela lika med problemområden, skölj med vatten efter några timmar.
 • Ovanstående metoder hjälper till att bleka håret och göra det vackrare.

  Vi hoppas att våra tips har hjälpt, och du kunde uppnå bra resultat.

  granskning 2 i 1: hur man målar rötterna i en blond utan hemlighet (hem 12/1) och den andra målningen från en mörkblondin i ljusbrun (ton 9/13).

  Jag gillar en blond utan yellowness, och även om det inte alltid är fallet, är det fortfarande möjligt att experimentera. Jag färgar oftast i salongerna, men efter att mästaren berättade att jag var tvungen att gå till henne varje månad och tona 1 cm rötter bestämde jag mig för att jag skulle försöka måla rötterna utan det, det är inte så svårt. Naturligtvis valde jag en professionell färg, den här gången Inebrya Color 12/1 Platinum blond extra ashy. Varför jag valde den här färgen, kommer jag att förklara, det är viktigt för mig att ta bort yellowness från rötterna, och för detta behövs aska. Trots att efter färgning kan jag vara gråhårig, men det här är inte länge, allt tvättas ut och en jämn, vacker blond blir. Måla med linfröolja och aloe vera, så att håret inte ska göra mycket skada. Pris 7-10 dollar. Färgtillverkare: Italien. Min uppgift är att anpassa färgen på rötterna med denna färg och måla över 1 cm av mitt naturliga hår (ljusbrun färg:.

  Och så, låt oss testa denna färg:

  • i ett rör av 100 ml, 25 ml per 50 ml oxidationsmedel kommer att räcka för rötterna, det är möjligt mer, huvuddelen är 1: 1,5 (skrivet på förpackningen); eller 1: 2 (rekommenderas av en frisör);
  • lukten av färg är mycket trevlig;
  • lätt att applicera
  • fortsätt på roten om 25-30 minuter;
  • färgen bakar inte.

  Bilder tagna i badrummet, men färgen och under:

  (foto av rötterna - nära fönstret kan du bara se vilken färg som kommer att vara på gatan)

  Resultat: jämnt färgade hårrötter utan yellowness.

  Förresten, efter den dyra salongen var mina rötter mycket värre, så jag tror att du inte kan överbetala och färga ditt hår hemma, och ännu mer så rötterna. Håret är mjukt och inte skadat, alltid efter att ha målat applicera en behandlingsmask. Som jämförelse vill jag säga att efter Vella Prof var mitt hår grått ett tag, och omedelbart det perfekta resultatet och ingen aska. Jag är nöjd med resultatet, jag rekommenderar färgen.

  Mina experiment med blondan har länge varit över, och nu har jag bestämt mig för att växa min naturliga färg. För detta har jag målat om två gånger och allt var annorlunda. Första gången var färgen Baco (från blond till mjölkchoklad), andra gången var Garnier (från mjölkchoklad till mörkblond) och ändå bestämde jag mig för att återvända till min älskade Inebrya. Den här gången är tonen 9,13. Resultatet av färgning kan ses på bilden (den ursprungliga färgen är mörkblond).

  Andra hårprodukter som jag använde:

  Elixir för hårändar. Wella Enrich. Näring.

  Mask-balm för hår Estel Hydro-mask för hår Deep moisturizing

  Estel Hair Serum Light Moisturizing Serum för Aqua Otium Hair

  Estel Estel OTIUM AQUA hårbalsam fuktgivande balm

  Travel Set Estel Estel Professional SUN FLOWER

  Hårskyddsmedel KEEN Balsam

  Cocktailvård för Estel Blossom Otium Color Brightness

  Hårmask Parisienne Semi Di Lino

  Mon Platin DSM Mon Platin Classic shampoo för torrt och färgat hår

  Hårserum ELFA Burdock

  Hårfärg Garnier Color naturals creme

  Hårlaminering MATRIX PRO +

  Proofer Estel ESSEX 0 / 00N Neutral

  Mask för hår Inebrya Glass dry-t -

  Kockolja för hår Ren linje

  Express balsam "Extreme recovery"

  Hårbalsam Recept Mormor Agafi Tjock Balsam Agafi

  En uppsättning verktyg jag provenzali Semi di Lino

  Vad du behöver. Vill du ha en perfekt blond utan yellowness?

  Min naturliga hårfärg är ashy ljusbrun. I början av ungdomen började, liksom många, experiment med utseende och hår också. Förmodligen var jag inte bara grön eller blå, men jag lyckades försöka på så många nyanser. Men i slutändan insåg jag att blond var perfekt för mig, särskilt eftersom jag var vitare än vit upp till 7-8 år, så är den här färgen också min egen

  Jag försökte många hårfärger och ingen gav det önskade resultatet. Hon brände hennes hår och fick då en gult gul nyans. Till slut försökte jag på Estels frisörs råd och i 7 år har jag stannat fast vid denna färg. Används två nyanser - skandinaviskt och polärt, slutade på den andra färgen. Fullständigt namn ESTEL ESSEX - S-OS - 161 polar.

  Pris 51 UAH. (130 rubel).

  Volym 60 ml.

  Producentlofter:

  Underbar färgfärg Estel Professional Essex S-OS gör det inte bara möjligt att tända håret med 4 toner, men också för att hitta önskad nyans i samma färg. För att välja önskad nyans måste du hämta oxygenanten med rätt procentandel (3, 6, 9 eller 12%). Ett brett spektrum av färger gör att du kan välja din favoritton, vilket kommer att betona din oemotståndlighet. Produkten är inte lämplig för toning.

  Sammansättningen av ljuskrämerfärgen Estel Professional Essex S-OS innehåller unika komplex som garanterar högkvalitativa och pålitliga resultat. Det unika molekylära systemet "KE" ger hållbarhet och färgintensitet på grund av djup penetrering i varje hårs struktur. Därför är det garanterat en hundra procent färg över grå. Vivant System "VS" -systemet hjälper till att återställa hårets elasticitet. Guarana och grönt te extrakt fuktar och ger sken, volym och välskötta utseende.

  Måla hårbotten brinner inte mig, irritation har aldrig hänt. Efter färgning på rötterna kvarstår en mycket ljus lila skugga, den är knappt märkbar och tvättas av i högst 1-2 schampon.

  Hela längden på håret färgades först för första gången, då bara rötterna och Estels skuggningshampoo. Jag målar inte mig själv, jag litar på de erfarna händerna på min flickväns frisör. Jag tänder rötterna om en gång var 4-6 veckor, oxidationsmedel är 9%, jag håller 40 minuter på mitt hår. Tack vare detta kunde jag äntligen växa vackert långt hår i midjan. Mina rötter innan färgning och efter färgning, en sådan färg i slutet

  Det är naturligtvis en sådan nyans att håret på baksidan av mitt huvud visar sig vara lite mörkare och inte vill bli lättare på något sätt, men det här är en egenskap hos håret och det faktum att de på sommaren inte bleknar där

  Berätta för mig hur man målar i vitt utan att gulna och utan hårskador, tror inte mästarna längre

  Valeria Sobolev

  Köp färg med en pärlablont eller blond blond. Låt resultatet bli 2-4 färger, men färgen blir fantastisk. Bättre loreal. Nu finns det ingen låda, och så vill du skriva färgnumret. Och hur man målar hemma, så att rötterna inte skiljer sig åt. Samma 10 år blonde, 2 gånger var i stugan, förstörde bara allt.

  Marinka The Best

  Jag målar hemma själv, om ditt hår inte är skadat kan du färga det (helt) med Loreal Preferencefärg, Stockholmton, jag har vitt hår från det och sedan använda schampo, om vilket precis nedanför..
  Egentligen är jag själv ägare till vitt hår, och för det här, en gång var 4-5 veckor, förstärker jag de mörka rötterna med blonddoran och tänder sedan dem med den här färgen (jag applicerar den i en halvtimme) och en gång var tredje färgerna gäller jag 5-10 minuter senare full hårlängd.. plus en gång i veckan min shampoo bonacure färg spara silver, det är coolt tar bort yellowness - en super sak, bara tvätta det oftare än en gång i veckan, eftersom det torkar hår.

  Eugene

  Jag ville också vara blond, blekt av mig själv, håret klättrade som hagel från himlen, det var som halm ändå kommer 100% av resultatet inte att fungera och i så fall inte för länge. Pröva en tonic på toppen av ditt hår ändå, ingen skada. Och av någon anledning skulle du inte vilja måla i askan, jag led också av att spita på blondan och blev asy som en belysning och shampooen var generellt ofarlig. Och i sådana fall använde jag professionella masker och balm som använder frisörer och blev ljusare.
  Jag önskar dig lycka till ditt mål!

  Vit choklad

  Så inte befälhavaren. Beroende på din hårfärg! Jag har blond och yellowness visas senare! men det här är från damm osv. För det här måste du ta en lösning av klarare (toning pearl eller annan) blanda med lite vatten skölj snabbt och skölj omedelbart! håller inte en minut! och han kommer att tvätta bort yellowness!
  Jag är chockad! Estel spelar färg? säg inte mina strumpor! Jag arbetade i en butik och såg med vilken skräck de kom till oss efter denna färg! även om det i Ryssland kan det anses vara normalt!
  Jag ska berätta hur jag gjorde!
  Dina blonda! varje 2-3 månader blekt med små trådar i parehmaherskoy! Blivit allt blond och blond! Nu är det sanningsenligt krossat av andra strängar, men i princip är jag sådan

  Användaren raderad

  Använd inte hushållsfärger, de är mycket skadliga på grund av koncentrationen av tungmetaller. Jag rekommenderar starkt att du hittar en erfaren mästare som kommer att missfärda dig kompetent och sedan tonade dig i den nyans du vill ha. Jag rekommenderar också att du använder Estel Professional-produkter, färgen är mer mild, hårkvaliteten efter färgning är utmärkt.

  Helga

  Mästare du bara stöter på tydligen kurvor. Jo hårpigmentet är. Få människor lyckas få en helt vit färg, eftersom det gula pigmentet i håret ofta är mycket starkt, som du.
  Den enda vägen ut - försök först inte en pappervitt färg. Du förstör bara håret, speciellt när du är hemma. Och så bryter de, men de kommer att vara som halm i allmänhet. Dessutom är alla lagringsfärger för lätta mätningar mycket svåra. Du behöver bara ordentligt tonat hår. Det kommer inte att finnas någon yellowness, bara en ren dyra blond. Eller måste du få effekten av grått hår? Något är tvivelaktigt...
  Och hemma, med ett sådant pigment, kommer du inte exakt att uppnå en vacker, långvarig färg. Ser professionell färg. Som tekniker skulle jag göra det här: rötterna tändas med blont pulver till en ljusgul färg, då appliceras icke-samiachnefärgning med en liten violett nyans på hela håret på 10: e nivån och fortsätter tills yellowness är helt neutraliserad och till och med en droppe längre för att få en svalare ton. Därefter, hemma, först och främst, använder du permanenta schampon för färgat hår för att tvätta, för att inte tvätta ut nyans och tvätta huvudet en gång i veckan med ett speciellt schampo för blondiner med en liten toning effekt. Sedan hela månaden före den efterföljande färgen blir färgen på ditt hår inte gul. Om du vill spara mycket pengar, men inte långt för att spara tid, kommer vanliga tonade schampon och balsams med en violett toning att hjälpa dig. Kontrollera alltid verktyget på en tråd. Om färgen är för koncentrerad, späd ut produkten (tintsprutor med vatten och schampon med vanligt schampo). Men kom ihåg att färgen kommer att bli mycket snabbt tvättad, du kan enkelt få en ojämn färg eller till och med bli Malvina. Så det är bättre att spendera extra pengar på normala medel.
  Och använd aldrig ett lättnadsmedel längs hårets längd. Tja, de kommer inte att tändas längre. Vad är nu - det maximala. Och fråga inte mästarna. Och det är kloka män... Därför är håret brutet.
  Men i allmänhet... Tänk om du verkligen behöver en blond eller inte. Jag tittar på dina bilder och undrar. En älskare av klara kläder, mörk läppstift, en ljus kvinna... Blont hår i allmänhet med bilden passar inte. Här dödar mig åtminstone, men jag ser dig med en brunhårig kvinna med en chokladskugga med hår, ett lutande långt och stil med stora vågor. Om din färgtyp är Sommar (naturligt hår är ashy), bör du ompröva färgområdet av kläder och ha coola färger. Då kanske blond ser bättre ut. Och då är allt som från olika operor. Läppstift från höstfärgstyp, orange kostym från våren, blont hår på sommaren, gul blus i allmänhet från vinter....
  Ledsen för kritiken, särskilt om något förolämpat, det är bara mitt jobb. Jag anser att harmoni i utseende är viktigare än personliga önskningar. Trots allt beror uppfattningen av oss av människor omkring oss och till och med vår framgång av det.

  Lilla mamma

  Många saker har rådats, jag kommer att säga en sak till - tvätta alltid huvudet med inte varmt vatten, till och med kallt vatten, det här är det minsta som du kan göra mot yellowness. Min herre rådde mig (jag bor i Grekland, de flesta som vill bli blonda här är brunetter, de här mästarna vet sina saker))  Nästa Artikel
  Användningen av fiskolja för tillväxt och stärka håret