Recension: Persistent Palette Cream Phytoline - Färggrå hår


Problem med grå hår fångade mig vid tjugoårsåldern. Vad är orsaken till detta är fortfarande inte klart för mig, men det är en sak klart att jag måste ta itu med detta problem. Jag försökte mycket verktyg för att färga grå hår. På något sätt försökte jag ens att dra denna bunt, men de blev bara större. Under graviditeten försökte jag noggrant granska alla medel för att ta hand om sig själv. Och valet av hårfärg var inget undantag, även om många sa att det var omöjligt att färga hår och klippa hår under graviditeten. Enligt min mening är detta bara en annan "skräckhistorier". Jag tror att det är möjligt och nödvändigt att ta hand om dig själv när som helst i livet. Min vän säljaren rådde mig Palette Phytolynia cream paint. Hon övertygade mig om att den här färgen lättare skulle fläcka mitt hår utan att skada fostret. Och nu har jag under fyra år inte ändrat denna färg och har inte ens ändrat min ton.

Under denna period födde jag två barn. Och under denna tid kan jag notera några positiva förändringar som har gett mig nöjda. Tidigare var jag tvungen att måla hela huvudet, späd ut all färg. Även om jag bara behövde måla en tråd grå hår.

Denna sträng ligger på den mest framträdande platsen för mig i den främre delen av huvudet och ger mig bara obehag. Inte för länge sedan köpte jag ett annat färgpaket och jag var nöjd med en flaska med en utvecklande emulsion. Tidigare var denna emulsion i påsarna, och nu en lämplig flaska. Var uppmärksam.

I mitt fall är det mycket ekonomiskt och bekvämt att använda. Nu växer jag lika mycket hårfärg som jag behöver färga strängen. Nu har en pack färg varit tillräckligt för mig under lång tid. Också jag kan inte misslyckas att notera hållbarheten hos denna färg. Hon släppte mig aldrig ner. Färger hundra procent. I lådan finns en standarduppsättning: ett rör med färgkräm, en flaska med en utvecklande emulsion, luftkonditionering med oljor, ett par handskar, instruktioner för användning. Efter färgning blir håret resistent färg. mjukhet, glans.

Måla över grått hår: 25 bästa färger

Problemet med "metall" i strängarna är känt för var och en av er eftersom många av det fina könet ser ganska tidigt ut. Men oroa dig inte - den bästa färgen för grått hår gör att du kan dölja problemet.

Hur man väljer en bra färg?

När du väljer ett verktyg för grått hår, se till att du beaktar dessa viktiga punkter:

 • Sluta på långlivade färgämnen. Med tanke på de specifika egenskaperna hos grått hår kan mjuka medel inte göra det;
 • Var uppmärksam på effektiviteten av den grå färgfyllningen som anges på förpackningen (60, 70, 100%);
 • Undvik för ljusa eller för mörka färger - luta dig på det naturliga hårets nyans;
 • Ge företräde åt färger med vårdande ingredienser.

Tips! Om du har tvivel om färgens kvalitet eller framgången för hela proceduren, kontakta mastern. Detta gäller även för ägare av skadat hår.

Bläddra bland populära märken

Vad är det bästa hårfärgen? För att svara på denna fråga bestämde vi oss för att skapa ett betyg av de mest effektiva metoderna. Det täcker ett ganska stort antal färgämnen - från hushåll och billigt till dyrt och professionellt.

Motståndskraftig professionell färgämne Ryska tillverkare med låg mängd ammoniak. Den består av naturliga ämnen, inklusive kakaosmör, som närmar håret från insidan och gör strängarna skina och mjuka. Den har en mångsidig palett - 100 vackra nyanser + 6 färgförstärkare. Det ger håret en jämn och rik skugga. Bland minuserna kan noteras den snabba förlusten av glans.

"Loreal Professionnel Color Supreme"

Det här verktyget kostar mycket mycket, men tro mig, köpet är fullt berättigat. Effektiviteten hos denna färg är på en mycket hög nivå - det fungerar även om det grå håret har påverkat mer än 80% av håret. "Loreal Professionnel Color Supreme" innehåller Densilium-R, en speciell substans som stärker rötterna, komprimerar trådarna och återställer strukturen.

Professionell färg för grå hår, utvecklat i Holland, är uppdelad i 3 underarter - permanent, sparsam och för SPA-färgning. Paletten "Keune" är mycket stor - 107 olika toner (80 grundläggande och 5 mixer). Vad som är viktigt svarar slutresultatet alltid som anges på paketet. Färgen har en diskret lukt, irriterar inte epidermis och innehåller silkeproteiner, vilket gör strängarna mjukare.

Persistent cream paint "Palet" - ett annat populärt och budgetalternativ. Det maskerar grått hår väl, har ett unikt färgskyddskomplex, ger ett stabilt resultat i 2 månader. Innehåller 32 olika toner, från vilken du enkelt kan välja vad du behöver. Det finns tre typer av färgämnen i Palette - för lätt, halvfast och permanent färgning.

När det gäller bristerna inkluderar de frånvaron av balsam, en stark lukt och den negativa effekten av kompositionen på håret - det blir skört och överdriven. För att undvika dessa ögonblick, ta hand om ditt hår med hjälp av speciell kosmetika - masker, balm, serum. Obs och det faktum att ett rör ofta inte räcker för att måla hela längden.

Förslag Skäl L'Oreal

Mycket högkvalitativ färg, vars pris är ca 250 rubel. För dessa pengar får du inte bara likformig färgning, men också komplex vård under hela proceduren. Efter målning blir håret livligt och glänsande.

"Estel De Luxe" från "Unicosmetics"

Detta är ett professionellt ryskt varumärke som har lyckats vinna miljoner av fans under en kort period av dess existens. Väl förklädd grå hår, bryr sig om håret och erbjuder ett urval av en mycket stor palett. Ger färgade lås med glans, ljusstyrka och silkighet. "Estel" har en krämig konsistens - den sprider sig inte och sprids jämnt över hela längden. Vi är också nöjda med den unika sammansättningen - det finns ett skimrande pigment i färgämnet och en närande emulsion baserad på kitosan, vitaminer och kastanjutdrag. Bland minorna kan hänföras till en obehaglig ammoniaklukt och förmågan att torka håret starkt.

En bra färg av franskt ursprung, som tillhör en mild linje. Den har en unik formel - minsta kemikalier + naturliga ingredienser som skapar ett osynligt skyddande skal på trådarna. Färgområdet har 66 moderna färger - från naturlig till exklusiv.

Professionellt färgämne, tillverkat i Tyskland, konstruerat för långvarig färgning av grått hår. På grund av den speciella formeln spreds den inte alls och genomtränger jämnt hela längden, därför är den idealisk för husmålning. Med antalet toner tar "Igora Royal" de första platserna. Närvaron av mixtoner, som gör det möjligt att skapa unika kombinationer, är också uppmuntrande. Färgen har en trevlig fruktig arom - det finns absolut ingen kaustisk lukt. Det innehåller goda vitaminer och andra vårdämnen.

"Wella Koleston Perfect"

Denna vidhäftande färgämne kan utan överdrift kallas en epitom av oklanderlig tysk kvalitet. Speciallinjen för vitt hår föredras av både professionella stylister och vanliga kvinnor. På paletten hittar du naturliga och ovanliga nyanser. Ammoniakfri färg "Wella Koleston Perfect" torkar inte håret och ger det en rik glans. Tyvärr lite toner lite tråkig över tiden.

"Rowan" från "Acme Color"

Permanent färg med utloppsroman kan kallas den mest prisvärda. Det genomsnittliga priset är 100 rubel, men resultatet blir rik, ljus och otroligt resistent. Paletten har 30 olika toner. Den enda nackdelen med "Rowan" är en stark ammoniak lukt som inte eroderar under hela färgningsproceduren.

Matrix SoColor är ett slitstarkt gråhårfärg från USA, vars främsta fördel är den patenterade ColorGrip-tekniken. Har stor popularitet, ger hårets huvud en ljus och intensiv nyans. Den lägger sig mycket lätt, impregnerar hela längden jämnt, bevarar sin färg under en lång tid, anpassar sig till pigmenten i strängarna, vilket ger ett utmärkt resultat. Formulärfärg innehåller näringskomponenter, återställande av skadad struktur. Nackdelar - lite torra tipsen, innehåller ammoniak.

Professionellt ammoniakfärg känt italienskt märke garanterar full färgning i 100 vackra färger. Dess otvivelaktiga fördel är hög motståndskraft. I kompositionen hittar du näringskomponenter som styr strukturen av poröst hår. Tyvärr är konsistensen av detta verktyg inte så tjockt.

"Londa Color Permanent"

Du vet inte vad hårfärg är bättre att välja för grå hår? Var uppmärksam på salongkrämig kräm från "Londa Color" (Tyskland). Färgen tvättas inte i ca 8 veckor, och den oxidativa emulsionen har en positiv effekt på kompositionens enhetlighet och ger ett utmärkt resultat. Färgen tonar grått hår och läker håret. Den innehåller lipider och naturligt vax, vilket ger högkvalitativa vård och neutraliserande effekter av kemi. En viktig fördel med "Londa Color" är det överkomliga priset. Av nackdelar - ett litet urval av nyanser.

En populär färgämne med en rik palett (35 snygga färger), utvecklad i de bästa traditionerna för nanomolekylär teknik. Den innehåller vitaminerna H, E, A och B3, vilket ger ett kraftfullt skydd mot negativa influenser. Det målar mycket mjukt, vilket säkert kommer att vara ägare av känslig epidermis. En liten torr tråd, har en skarp lukt.

Tips som hjälper dig att välja färg för grå hår:

Vilken professionell hårfärgning mår bäst på grå hår? Goda mästare är glada att rekommendera "Farmavita" färgämnen - det här italienska varumärket är extremt populärt i frisörens miljö. Skapat på basis av extrakt från växter, näringsrika oljor och medicinalväxter, färgar de försiktigt hår i naturliga och djupa toner. "Farmavita" har en krämig konsistens, flödar inte alls och impregnerar jämnt hela längden.

Fördelarna inkluderar ett demokratiskt pris och en låg andel ammoniak. Bland minuserna noteras torkningseffekten och den snabba nedtonningen av färg.

Ryska permanent med lågt ammoniakinnehåll. Färgpaletten består av 80 grundtoner, 6 mixton och 12 nyanser för blondiner. Det ger en mycket hållbar färg, men torkar strängerna lite och innehåller inte extra omsorgsfulla tillsatser.

Bra flytande färg fransk produktion. Giver en långvarig effekt, förkroppsligar 100% grå hår, behagar med olika färger (45 faktiska nyanser). Inkluderat hittar du en balsam baserad på naturliga ingredienser för att återställa den skadade strukturen. Loreal Preferencefärg har en tjock konsistens, men det luktar ganska obehagligt.

"Garnier Color Naturals"

En mycket högkvalitativ produkt baserad på tre ingredienser - olivolja, avokadoolja och sheasmör. Tack vare den tjocka konsistensen flödar Garnier Color Naturals inte och är lätt att applicera. Det luktar ganska snällt, ger ljusa nyanser utan onödig yellowness. Färgen uppfyller fullständigt visat.

Ljusfärgen från SchwarzkopfHenkel (Tyskland) är avsedd för självständig användning. Innehåller naturliga ingredienser som har en positiv effekt på hårets hälsa. Vi pratar om vete proteiner, vitaminer av grupp B och aloe vera. I paletten är 20 toner.

Varning! "Syoss" kan bara användas på ommålat tidigare grått hår.

Produkten från det rysk-franska samarbetet hjälper till att ändra bilden utan att håret skadas. Helt konsekvent med den angivna paletten. Den har god hållbarhet, smälter inte länge och tvättar inte, förtäcker helt grå hår. Innehåller aktiva ingredienser (arginin och amlaolja), tack vare vilka trådarna blir otroligt mjuka. Och viktigast av allt, i "Faberlic Krasa" finns det ingen PDD, en skadlig kemikalie som ofta leder till allergier. Tyvärr har färgen en stark lukt och röret är inte så bekvämt.

Casting Creme Gloss L'Oreal

Den unika formeln av färgämne utan ammoniak eliminerar helt den grå färgen, klämmer inte på huden och orsakar inte irritation. Paletten har 28 färger. Lukten är trevlig, texturen är tjock nog för att ge en enkel applikation. Paketet har en balsam skapad på grundval av kunglig gelé. Spenderat sparsamt - ett rör är mer än tillräckligt för en genomsnittlig hårlängd. Färg erhålls med glitter.

Det kan skryta med ett brett spektrum av färger, vilket möjliggör de mest våldsamma experimenten. Den har en sparsam effekt, ger håret en vacker nyans, behåller sin struktur, ger glans och glans. Lukten är lätt och behaglig.

Det är viktigt! Naturliga nyanser ger ibland en grön subton, så det är väldigt viktigt att blanda pigmenten korrekt.

Kanske är detta en av de bästa färgerna för grå hår. Den nya utvecklingen av det franska företaget "L'Oreal" har en patenterad formel som består av Incel-molekylen, Revel Color-displaysystemet och Ionen G-mikrokatiska polymeren. Tack vare dem förstöder färgämnet inte strukturen och tvättas inte ut under lång tid. Creamy textur ger en bekväm applikation utan smet. På paletten finns både ljusa och fasthållna toner.

Professionell ammoniakfri fransk färg från det världsberömda varumärket Loreal har ingen skarp lukt och innehåller en palett med lyxiga nyanser. Det är baserat på monoetanolamin, ett unikt färgämne som gör att du kan måla över grått hår och jämföra den totala tonen. "Inoa" bryter inte mot lipidbalansen och överdriver inte strängar. Bland färgämnena finns skyddande ämnen som hindrar utvecklingen av allergier och irritation av epidermis.

Detta finska verktyg är mycket vanligt inom det professionella området. Det klarar mycket effektivt med grått hår, vilket ger inte bara högkvalitativ färg, men också intensivvård. Vaxer (bivax och arktiska tranbär), som utgör grunden för produkten, ger glans till lotionen och närar det från insidan.

Det är viktigt! Det finns ingen ammoniak, silikoner eller konserveringsmedel i Cutrin.

Berömd japansk färg har en verkligt unik kvalité - samtidigt skyddar håret och säkerställer en jämn färgning. "Lebel Materia" innehåller en liten dos peroxid och ammoniak, vilket inte hindrade det från att bli en av de bästa för att färga grå hår. Den innehåller lipider och fytosteroler, som är inblandade i den djupa förnyelsen av strängarnas struktur, liksom en betydande mängd färgpigment som bidrar till uthållig färgning.

Tyvärr finns det inga färdiga nyanser i paletten - du måste blanda grundläggande färger. Av denna anledning är "Lebel Materia" inte särskilt bekväm att använda hemma.

"Anthocyanin andra upplagan"

Professionella färgämnen för färgning av gråstrålar kan inte göra utan Anthocyanin Second Edition, en ny färg med en otroligt ljus palett och en lamineringseffekt. Basen för denna kosmetiska produkt är vegetabiliska extrakt som främjar djup färgning. Medel gläds med lätt arom och lägger till glans till lås. Tyvärr är det svårt att tvätta bort huden.

Denna klassificering är stängd med ammoniakfri jonfärg av amerikanskt ursprung. Hennes palett består av koppar, ask och naturfärger. Det finns ingen ammoniak i kompositionen - proceduren sker med deltagande av en våg av ett långt infrarött spektrum, vilket lyfter vågorna och släpper in pigmentet.

Regler för färgning av grått hår

För att använda färgen utan att håret skadas, kom ihåg dessa få regler:

 • Bestäm antalet grå trådar. Om det finns mer än 50% måste du välja proportionerna i förhållandet 1: 1.5 (syre / färg). Vid 70% av de grå hårfördelningarna fördelas i ett 1: 1-förhållande;
 • Analysera deras fördelning. Om det grå håret går jämnt och inte överstiger 50%, använd gärna mått "märkt upp till 50%". Om det förekommer öar, använd medel utan ammoniak;
 • Ställ in gråhårets och strängstyvets karaktär. För färgning av glasögonhår är proportionerna 2: 1. Kvinnor med mjukt hårhår kan stoppa i proportionerna 1: 1. De behöver ta färgen till en ton lättare än önskat;
 • Färgproceduren bör startas från baksidan av huvudet - i den här zonen den lägsta temperaturen;
 • Några dagar innan proceduren använder inte schampo och balsam
 • Bestäm om färgen. Det är svåraste att måla över grå hår på mörkt hår, eftersom de har en tätare struktur. Det är därför som de brunhåriga kvinnorna och brunetterna bör välja nyanser från det naturliga området (nära den inhemska färgen). Praktiskt taget i alla färger är de betecknade med ett nummer - 0, 4.0, 5.0 etc. För dem som vill byta färg måste du välja toner som ligger iurs medurs. I det här fallet skyddar du dig mot oförutsägbara resultat.

Medan du följer dessa rekommendationer kommer du aldrig att stöta på frågan: "Varför håller färgen inte på grå hår?".

Se också: Hur man färgar grå hår hemma (video)

Palette Hair Colors Review - Hur man gör rätt val

Många hårfärger på butikshyllor bafflar när man väljer ett anständigt alternativ. Vackra lådor, lovande slogans, ett brett val även inom en enda linje - de berömda tillverkarnas värde. Allt är gjort för att locka en köpare. Hårfärgspallett - inget undantag. Det välkända varumärket erbjuder många intressanta alternativ, som alltid använder konsumenternas förtroende.

Om tillverkaren

Palette-märket, som existerar sedan 1967, skapades för att producera produkter för självfärgande hår med ett stort antal konsumenter. Produkterna är speciellt utformade för amatörer som inte har frisörkunskaper. Mer än 50 års existens har varumärket starkt förankrat sig och ständigt bekräftar hårprodukternas höga kvalitet.

Pallet är listad som en del av Tysklands största intresse för Schwarzkopf Henkel, vilket väsentligt ökar produktens trovärdighet. Den omfattande forskningsbasen Schwarzkopf, noga utvalda komponenter, introduktionen av avancerad utveckling, erfaren personal - nyckeln till framgången för varumärket.

Företagets försäljningsgeografi är stor: cirka 50 länder runt om i världen. Sedan 1997 har Pallets produkter segrat konsumenterna på den ryska marknaden. Konstant kundförtroende bidrar till att fortsätta framgångsrik utveckling, expansion, förbättring av det föreslagna sortimentet av verktyg.

Produktegenskap

Färger är avsedda för massförbrukaren. Det genomsnittliga priset på förpackningen är 200 rubel. Tillgänglighet påverkar inte kvaliteten. Färger garanterar utmärkta resultat:

 • resistent färg;
 • en hundra procent grå färg;
 • respekt för håret.

Var uppmärksam! Ett omfattande utbud av nyanser Pallet låter dig bestämma valet av blondiner, brunetter, brunhåriga, röda, gråhåriga kunder av alla åldrar och rikedomar. En mängd olika produktlinjer uppfyller alla människors behov: det kommer att visa sig ett alternativ för färgton och extremt resistent färg.

Universellt erkännande, förtroende för varumärket bekräftas av många utmärkelser som tilldelats Pallets produkter. Bland fördelarna hos slutanvändarna är:

 • enhetlig färgfördelning
 • framgångsrik målning av grått hår;
 • bekväm användning.

I de negativa recensionerna av produkterna nämns svårigheten att välja önskad färg (ofta är det en motsättning till det angivna), hårets försämring efter färgning.

Beskrivning av populära linjer

Pallet erbjuder produkter för alla val. I olika verktygslinjer finns alternativ som skiljer sig åt i vissa parametrar. Det viktigaste är att välja rätt färg. I någon butik kan du se katalogen, välj den ton som passar dig bäst, baserat på siffror, även om en nyhet presenteras.

Fitoliniya

Ett viktigt inslag i linjens färger: ett högt innehåll av näringsrika oljor. På grund av den minsta förekomsten av ammoniak får de naturliga komponenterna i håret minimal skada. Efter färgning med linjalmedlet behåller krullarna sin mjukhet och silkighet. Håret blir ljusstyrka, glans.

Färgen har en trevlig konsistens, delikat arom. Fitline-linjen presenteras i 24 toner. De mest populära är nyanser: mörkblond (500), mediumblond (400), ljusblond (300), skandinavisk blond (skugga 100), mörkbrunhårig (850), guldkastanj (750). För att uppnå alltför tilltalande alternativ, till exempel ett avlopp, kommer inte att fungera.

Perfekt vårdfärg

Färglinje utan ammoniak, maximalt sparar hårets hälsa. Tekniken för flerskiktad färgning Perfekt vårdfärg gör att färg kan kvarstå länge utan att håret tvättas. Silke Base Perfekt försiktigt bryr sig om lock, vilket ger dem glans, mjukhet. Den breda paletten erbjuder populära nyanser: pulverformig (120), platina blond (219), kallblond (218), varm choklad (800).

SalonColors

Färglinjen skiljer sig djupt. De resulterande nyanserna är djupa, mättade, hålls på ett tillförlitligt sätt den angivna perioden. Keratiner i SalonColors minskar risken för hårskador. Minimerar skador som orsakas av färgämnen, koncentrerad närande balsam. Det hjälper håret att återhämta sig snabbare, ger glans, silkiness.

Den varierande paletten på linjen innehåller populära nyanser: ljusbrun (N7), gyllene kaffe (WN3), pärla a10, ashy blond c9, silverblond (C10), kakao (G4), kastanj (R4), mahogny (R2). Användning av e20-ljusfärg hjälper till att missfärga färg.

Deluxe

Persistenta färgämnen i Deluxe-serien har en omsorgsformel. Den mjuka, krämiga texturen av hjälpmedlen hjälper till enhetlig fördelning. Tack vare detta är färgen överraskande jämn. Färglinje Deluxe färgar effektivt grå hår. Användningen av en näringsmask från satsen förbättrar krillens tillstånd som har genomgått en aggressiv procedur.

Linjans nyanser är mättade: svart (900), aubergine (880), guldkaramell (555), rubinröd (678), silverblond (218). Populära alla choklad nyanser.

Färgmousse

Luftbasen arbetar på shakerprincipen: produkten skakas och blir till en mousse. Grundläggande tillämpning av shampoo-principen gör arbetet med färgämnet elementärt. Den efterföljande användningen av balsammet ger mat, förstärkning, primär restaurering.

Paletten på Color Mousse-linjen består av 12 saftiga nyanser som ger en charmig glans: mörk kastanj (300), mörk choklad (465), röd kastanj (668), guldbrun (850).

Hemanvändning

Paletfärg är sällan svår att använda. Även nybörjare kan lätt förstås genom att följa anvisningarna. Den största svårigheten: rätt val av lämplig nyans. Amatörer gör ofta misstag. Även om instruktionerna för verktyget alla detaljerad.

Innan proceduren, var noga med att testa för allergier. För att göra detta användes en liten mängd medel på armbågens hud (handflatan i handleden). Frånvaron av oväntade manifestationer signalerar möjligheten för fullständig applicering av produkten.

Procedurens början markeras genom förberedelse. Krävs för att samla nödvändiga uppsättningar verktyg (kapacitet för komposition, borste, handskar). Det är tillrådligt att ta hand om kläder (byt kläder till den gamla eller använd en kappa). Färg rekommenderas att appliceras på smutsiga krullar (tvättas inte i mer än en dag). Det är önskvärt att smita huden runt behandlingsområdet med ett tjockt lager av grädde.

Framstegen i huvudprocessen är följande:

 1. Blanda i en glas (plast, keramisk) skålarna enligt principen som anges i färginstruktionerna. Anmärkning måste noggrant studeras innan verktyget används. Det är förbjudet att använda metallverktyg när man arbetar med ingredienser.
 2. Den beredda kompositionen fördelas på torra strängar: inflytningszonen är uppdelad med hjälp av vinkelräta partier i 4 lika delar. Färgen appliceras på de mottagna delarna på strängarna, från nacken. De främre och tidzoner behandlas sist.
 3. Färgen hålls i genomsnitt i 35-40 minuter (det viktigaste är att korrekt beräkna hur mycket som håller kompositionen på håret individuellt), kamma håret med en kam med täta tänder, vänta 10 minuter.
 4. Strängarna tvättas noggrant, en balsam eller en mask från en sats appliceras i 10-15 minuter, sköljningarna sköljs.

Alla färger är helt redo att användas. För användning är det bara nödvändigt att blanda komponenterna enligt anvisningarna i anvisningarna. Lägg till ytterligare ingredienser (oljor, juice) är inte nödvändigt. Detta kan förändra den normala processen med färgprocessen med pallprodukter. Klagomål med olämplig färg handlar ofta om detta.

Sätt att neutralisera färg

Det finns situationer där resultatet skiljer sig från det önskade. Det är möjligt att vänta på att gradvis tvätta av färgen Palat endast vid användning av färgämnen. Ihållande formuleringar blir så småningom mindre märkbara, men de kommer inte att helt tvättas. Det är användbart att veta om du kan ta bort färgen från håret.

Med hjälp av folkrecept är det möjligt att bara lite tvätta bort intensiteten i Pallets produkters färg. Applicera olika medel. Den mest ofarliga (användbar för curls) metod - oljebandningar.

Uppvärmd i ett vattenbad (till en måttlig temperatur) appliceras lämplig basolja (burk, ricin, oliv) på strängarna och gnuggar noga i håret. Krullar insvept i en film, isolerad.

Det är möjligt att tvätta av strukturen på 1-8 timmar. De som inte lider av fet hår kan göra sådana rutiner regelbundet.

Salt med läsk används för att eliminera intensiteten i palettens färgton. På 2 skedar ingredienser fylls i med varmt vatten före bildandet av gruel. Verktyget appliceras på krullarna i en timme, tvättas noggrant med användning av schampo.

Det bästa sättet att eliminera oönskad färg: använd professionell remover. Kemikaliet kommer att lätta strängarna med några få toner. Om resultatet inte är uppfyllt, återkommer proceduren efter 2-4 veckor.

En viktig punkt! Frekvent användning av tvätten kan skada krullarna avsevärt.

Skötsel efter färgning

Moderna pallprodukter innehåller många användbara ingredienser. Effekten på håret är ömtålig, ingen signifikant skada uppstår. Vid måleri, var noga med att följa tillverkarens rekommendationer, proceduren för att slutföra användningen av en balsam (mask).

Behovet av ytterligare vård beror på hårets typ, krullarnas initiala tillstånd. Tydliga, torra trådar kräver mer uppmärksamhet. Nödvändig fuktgivande, näring av hår. I vissa fall är det önskvärt att utföra salongreparationsförfaranden.

För att bevara färgmättnad efter användning av pallett, för att säkerställa minimal vård, använd regelbundet kosmetika för färgat hår. Vård kommer att kompletteras med hemlagade masker eller professionella linjer för hushållsbruk.

Paletfärg är valet av många kvinnor för ett ljust, modernt utseende. Verktyget har en acceptabel kostnad, hög kvalitet. Ett brett utbud av nyanser, bekväm användning gör att Pallfärgen kan förbli i TOPEN av de eftertraktade produkterna tillsammans med de kända produkterna Garnier, L'real.

Vilka andra färger är populära för hem hårfärgning:

Användbara videoklipp

Natalya kommer att visa hur man färgar ditt hår hemma med Palette RF3 Red Garnet-färg.

Palettkrämfärgad granskning Intensiv färg på N3 "Kastanjebrun" nyans.

Färg för grå hår - hur man väljer, rankningen av de bästa färgerna

Vad är grått och varför verkar det?

"Enligt reglerna blir kvinnor vitt vid 45 år, män på 35 år. Faktum är att processen kan börja mycket tidigare, och även i åldern 18 finner någon tyvärr vita strängar. Vad är grått hår och vilka faktorer bidrar till det tidiga utseendet?

Djupet av hårfärgen beror på genetiken och direkt pigmentet kallas melanin. Det produceras av speciella celler - melanocyter, som produceras med hjälp av tyrosinas (ett enzym innehållande koppar). Vid något tillfälle upphör tyrosinas att produceras, och väteperoxid uppträder i hårlampan, vilket missfärgar håret och gör det transparent.

Minskningen av tyrosinasproduktion kan också börja i ung ålder på grund av genetisk predisposition eller negativa faktorer. En av de vanligaste orsakerna är kronisk stress, ångest. Ofta, efter en tragisk händelse eller en stark känslomässig chock, märker människor grått hår. Barnets födelse, följt av ständiga upplevelser och kronisk sömnberövning, orsakar ofta också utseendet av "metall" -strängar.

Andra orsaker till tidigt grått hår:

blodsjukdomar, hjärta, lever, njure, ateroskleros, sköldkörtelstörningar, hormonella obalanser;
brist på vitaminer och mikroelement
hårda proteinfria dieter;
länge stanna i solen eller en passion för solning
brist på tyrosinas enzym.

Korrekt näring, hälsosam sömn, brist på nervöst överstopp hjälper dig att hålla ditt hår ungt och vackert. Om silver trådar fortfarande visas, försök att neutralisera de skadliga faktorerna för att stoppa denna obehagliga process. Och för att anpassa färgen kommer det att hjälpa en bra färg för grå hår.

Principen om val av färg för grå hår

Starkt glasögon är det svåraste att färga på grund av att små hårvågor bildar en tät struktur. Sparande färger utan ammoniak kan inte måla över grå hår, eftersom den här komponenten gör hårkutlet mer lös och hjälper till att färga det.

Ett professionellt tillvägagångssätt inbegriper användningen av ytterligare förfaranden, på grund av vilket färgpigmentet blir bättre, och färgen själv varar längre. För mörkt och rättvist hår används olika tekniker. I det första fallet behandlas krullarna med oxid, sedan appliceras en färg utspädd med vatten, varefter en färg med starkt pigment används. För Blond appliceras oxidant 3-6%.

När du väljer hårfärg, kom ihåg:

en hög procentandel av oxid (6-9%) i färgen garanterar 100% grå färgning;

mjuka ammoniakfria färger, liksom färgämnen ger inte en tät målning, dessutom tvättas de mycket snabbare än ammoniakanaloger;

Välj ett färgämne enligt din hårtyp - ju tjockare de är desto högre procentandel av oxid och desto mer koncentreras färgämnet.

De som vill dela med grått hår försummar ibland salongens tjänster. Detta leder ofta till allvarliga skador på håret och hårbotten, eftersom den första gången att klara den vita korken ofta inte fungerar. Som ett resultat damerna experimenterar länge, vilket orsakar irreparabel skada på locken. Om du fortfarande bestämmer dig för att klara av den här uppgiften hemma, läs artikeln till slutet, för det kommer att diskuteras nedan om effektiva och säkra metoder för färgning.

Måla med ammoniak och utan - fördelar och nackdelar med grått hår

Om färgen presenteras som icke-ammoniak, men samtidigt säger tillverkaren att hon kämpar med grått hår, då finns det två alternativ: antingen finns ammoniak i kompositionen eller grå hår kommer inte att försvinna någonstans. Ändå föredrar vissa kvinnor att välja det milda alternativet, utan att uppmärksamma det faktum att vissa trådar blir mycket ljusare efter färgning.

Ammoniakfri färg tvättas snabbt ut, så var förberedd för det faktum att färgen inte håller länge. Produkten utan ammoniak är således ineffektiv mot grå hår, men det är mildt på hår. Ammoniakfärger täcker framgångsrikt grått hår, men risken att skada håret och hårbotten när de används hemma är ganska högt. Dessutom åtföljs färgprocessen ofta av en stark lukt.

Översikt av professionella färger för grå hår

Matris Dröm Ålder Sokol Skönhet

Många experter tror att Matrix SoColor är det bästa verktyget i kampen mot grått hår. Detta är en amerikansk produkt baserad på den patenterade teknologin ColorGrip. Sammansättningen innehåller ammoniak, men i rimliga mängder, så får färgen en livlig, djup färg, men förstör inte håret.

Näringskomponenter ingår i receptet, återställa skadad struktur. Förbered dig dock för att tipsen kan vara något torkade. Efter färgning, täcka ändarna med oljor.

Kapous Professional

Schwarzkopf Professional Igora Absolutes

Estel De Luxe Silver

Keune

L'oreal Professionnel Color Supreme

Utmärkt färg, den enda nackdelen som är det höga priset. Kostnaden är dock fullt berättigad, och du kommer inte ångra pengarna. Kvaliteten på fonderna ligger i en höjd, så det klarar även de svåraste uppgifterna. Ammoniak i sammansättningen av detta färgämne verkar i komplexet Densilium-R. Detta ämne förstärker håret och återställer dem snabbt.

Tack vare färgen blir håret tätare, vackrare och mer elastiskt. Förväxla inte denna färg med Preia Feria på L'oreal, eftersom det klarar av grå hår lite sämre. Det kan köpas om procenten av grått hår inte är mer än fem.

Budgetfärg för att måla grå

Londa Color "För den envisa grå"

Balsam skyddar inte bara, men förbättrar också färgen, eftersom det hjälper färgkomponenterna att tränga djupt in i hårkroppen.

Skuggan visar sig vacker, mättad och lång hållare. Det grå håret är perfekt målade över, och allt detta nöje kostar lite mer än 200 rubel.

Garnier Nutrisse Creme

Palette

Rowan (Acme Color)

Vi målar över grå hår hemma

Hur man målar över grått hår, om du inte är professionell? Genom att följa rekommendationerna nedan får du ett utmärkt resultat utan hälsorisk. Så, i stället för melanin, innehåller vita hår innehav av luftbubblor, vilket mycket komplicerar färgning. Av denna anledning utför experter förberedelsekrullar, som kan utföras hemma.

Färgtips

Ta pigmentet som motsvarar nivån på den valda färgen, bara från det naturliga området. Blanda med vatten i lika stora proportioner, applicera på rötterna eller den "vita" zonen och vänta en kvart i timmen.

Tvätta inte av färgen och applicera den valda tonen i kombination med färgen från det naturliga området (oxidationsmedel 6%), håll färgen så mycket som anges i tillverkarens rekommendationer.

Om du planerar att använda en ljus nyans, till exempel, röd, lägg till ett naturligt färgämne till det, annars grå hår kommer att "brinna" med en onaturlig färg.

För tunt och mjukt hår ta nyanser en ton kortare än den valda, annars kommer en "blackout" att inträffa. För grovt hår används en nyans av mörkare enton.

I avancerade fall används speciella färgämnen märkta 0.

Att uppnå bra resultat bidrar till att minska delen av oxidationsmedlet. Det vill säga om du vanligtvis behöver blanda färg med en oxidator i förhållandet 1: 1,5, minska förhållandet till 1: 1. Resultatet kommer gärna överraska dig.

Med de rekommendationer som presenteras i den här artikeln kommer du aldrig att stöta på problemet med "glödande" grå hår eller instabil färg. Om du inte bara ska måla över grått hår, men också föryngra ditt hår, vilket gör det mer elastiskt och vackert, hänvisar du till en professionell service.

Cream-paint för hår Palette Intensive Color Intensive Color - Review

Vad är den optimala målningen grå eller varför jag inte ändrar den här färgen.

Hej kära!

Hårfärg för mig är den viktigaste anti-aging-behandlingen. I detta avseende fick jag dålig genetik, det första gråa håret uppträdde vid 19 års ålder och från och med dess. elva år gammal varje månad jag färgar mitt hår och ibland mer. Under åren har jag försökt nästan allt som presenteras i butikerna. Försökt och professionell målning med dyra produkter, men såg inte en märkbar skillnad med hemfärgning, så jag föredrar ett billigare sätt att föryngra. För mig lägger ingenting äldre än grått hår, så valet av färg är en seriös och grundläggande fråga.

Under de senaste 2 åren, när jag inte tänkte, köpte jag samma färg och denna Palette är en intensiv färg. Jag använder nyans H6 "Honey chestnut". En gång var han inte i affären - köpte Palette Fitoliniya 750 Golden Chestnut. Enligt proverna verkar det vara praktiskt taget annorlunda, men i verkligheten visade sig det vara mycket mörkt och med en uttalad rödaktig tinge. Nu handlar jag inte, letar efter min favoritskugga. Här är min riktiga vän på bilden.

Måla - från budgeten, kostar nu 35-40 UAH. (ca 1,5 cu). För färgning rötterna nog 1 paket. Om du behöver färga långt hår och ändra eller till och med ut färgen - det blir liten, du måste ta 2 lådor.

I lådan finns en standarduppsättning: utvecklande emulsion, färgen själv, instruktioner och handskar. Kunde självklart också lägga till en balsam plocka, men tydligen sparade. Kan fortfarande lägga till en borste för applikation, men uppenbarligen sparas igen. Jag applicerar färgen med en tandborste, för mig är det den mest praktiska borsten för detta ändamål. För utspädning av färg behövs en extra glas eller plastplatta av lämplig storlek. Här skulle det också vara möjligt att komma med en flaska med en dispenser, så att det skulle vara bekvämare att applicera, men. Tja, du förstår. Jag kan inte placera 5 stjärnor för allt detta, men jag rekommenderar det fortfarande med båda händerna, för det här är fallet när huvudresultatet inte är processen.

I färgprocessen: det appliceras enkelt, flödar inte, lukten är tolerabel (om den inte är stängd i ett trångt bad). Kanske lite nypa om torr hårbotten. Om det kommer på huden - det tvättas av dåligt, det är nödvändigt att försiktigt applicera eller smita med fet grädde på hudområdena nära hårlinjen.

Lyrical digression. Innan jag skriver om resultaten vill jag uppmärksamma det faktum att palettfärger, beroende på nyans, vanligtvis skrivs antingen "100% grå färg" eller "optimal grå hårfärg". Jag tror att allt är vad det är, är den här optimala målningen? På något sätt kan jag inte föreställa mig en tjej att säga: "Lämna mig 20 procent av grått hår som inte är målat, det kommer att vara optimalt för mig." När du fortfarande inte har några rynkor, och du har redan ett grått hår, är den optimala färgen bara 100%, så att ingenstans, inte ett enda gråhår kvarstår. Empiriskt (i min egen hud, det är håret) bestämde jag mig för att egentligen nyanser med "optimal" färgfärg över grå hår på samma sätt, därför väljer jag bara dem med inskriptionen "100% målning".

Nå, nu om resultaten. Jag visar mig själv före färgning.

Det ses att mycket grå hår, det är märkbart, även om färgen på färgen är mycket nära naturligt. Hårfärgen på bilden är ojämn, just då finns det fortfarande spår av en oplanerad "mörkare" med en antydan om "gyllene kastanj". En katastrof, eller hur? Tja, vad kan det vara med det här på huvudet?

Och nu håret efter färgning:

Fördelarna är uppenbara: gråen är målad över, färgen är väldigt naturlig och även håret lyser. Efter färgning känner jag inte att mitt hår är torrt eller sprött. Hårt mjukt för beröring, felfri, generellt, inga negativa bieffekter.

Hur är det med tiden? Någonstans efter den 4: e tvätten börjar färgen att blekna. Det är inte tvättat, det målade gråhåret är fortfarande inte synligt, bara färgen blir blekare. För mig är detta inte ett speciellt problem, eftersom jag tvättar huvudet inte mer än en gång var 5: e dag (med min torra hårbotten), det vill säga mellan fläckar, vanligtvis 5-6 gånger. Men för de som har sitt hår växer de snabbt och måste tvättas varje dag - det här är en viktig punkt, var vänlig notera. Kanske bör du använda speciella schampon eller balm för att skydda färgen för att undvika det.

Min slutsats: denna färgämne är inte perfekt att använda, men jag förlåter hennes brister med ett ljust hjärta, för det ger den ljuva illusionen att jag inte har grått hår. Jag kommer att hitta en bättre färg för samma pengar eller åtminstone inte värre - jag delar

Färg för grå hår: välj det bästa

I dagens kvinnoklubb "För 30" diskuteras ett hett ämne - grå hårfärg. I århundraden uppfattades grå hår först och främst som ett tecken på ålderdom, därför kämpade kvinnor även i antiken med henna och örtinfusioner. Våra samtidiga har ett mer radikalt och effektivt sätt - hårfärg.

Hur man målar över grått hår? Hur väljer man rätt färgämne för grått hår och huruvida man litar på reklam? Vilka förfaranden möjliggör ett mer stabilt resultat vid färgning av grått hår? Vilka märken av hårfärg på recensionerna är väl beprövade? Du hittar svaren på dessa frågor i den här artikeln.

Naturliga Hårfärgprodukter: Fördelar och nackdelar

Fläktar av naturliga botemedel, motverkar användningen av hårfärg, gör ett starkt fall för henna och basma - de färgar håret noga, utan att förstöra deras struktur och bevara hårbotten.

Men dessa härliga underbara kosmetika har betydande "nackdelar": alla ägarna av gråhår vet att varken henna eller basma målar över gråhår 100%, dessutom tvättas de snabbt ur håret. Hårfärg är därför ofta det enda sättet att bekämpa grått hår.

Hur man väljer färg för grå hår?

För att välja rätt färgämne för grått hår måste du förstå vad som är grått hår. Gråt hår är ett hår som saknar naturligt pigment. Det svåraste att färga hårdgråt hår - glasögonigt grå hår, där hårvågorna passar tätt mot varandra.

För att effektivt måla hårdgrå hår är det nödvändigt att lossa det övre lagret av hårkutiklet. Endast färger som innehåller ammoniak och en hög% oxidant - 6% eller 9% hanterar detta, men deras användning garanterar inte alltid uppnåendet av maximal effekt.

Därför använder proffs ytterligare procedurer för att helt måla över grått hår och uppnå ett mer hållbart resultat: håret är förbehandlat med oxid, sedan färgas det med vatten och först därefter färgas det med pigmenterat bläck. Innan färgning av det vitgråa håret i blont hår lyser det preliminärt med ett speciellt pulver med 3-6% oxidationsmedel.

Rekommendationssida komy-za30.ru: Alla dessa procedurer kan inte utföras hemma, så om du inte kan klara av gråa hår på egen hand, är det bättre att kontakta en professionell. Det är mycket säkrare för hälsan - många damer experimenterar med hårfärg under lång tid och vänder sig till salongen när de redan har en hel massa problem - sprött, utbränt hår och skadad hårbotten. Dessutom har salongen möjlighet att välja en organisk färg som sparar håret.

Så, kom ihåg när du väljer ett färgämne för grått hår:

 • För att färgen ska klara av grått hår 100% måste det nödvändigtvis innehålla ammoniak (eller dess substitut) och hög% oxid - 6-9%.
 • Sparsam (utan ammoniak) och toningfärger tillåter inte att måla grått hår tätt, eftersom det inte finns någon ammoniak i det förra, och i den senare är den närvarande i små mängder. Dessutom används svaga oxidationsmedel i färgfärger. Sådana färger tvättas av snabbare än ammoniak.
 • Valet av färgämnen för grått hår och oxidationsmedel beror på gråhårets struktur - ju tjockare de är desto mer koncentrerat färgämnet ska vara och desto högre% oxid.
 • Om din färg fyller grått hår innehåller det nödvändigtvis ammoniak eller dess substitut, trots att annonsen kan ange motsatsen.

Färgämnen för grå hår: vår recension

Huvudkriteriet som vägledde författaren till artikeln i den här översynen är den personliga erfarenheten och erfarenheten av kära. Val av färg för grå hår är alltid väldigt individuellt, även om det är andras recensioner som ofta gör det möjligt att undvika misstag i denna svåra sak.

Acme färg "Rowan"

Trots det låga priset (40 rubel), målar färgen till och med det mest "icke-lyhörda" gråhåret. Det förorsakar inte bränning, håret efter färgning är glänsande, färgen är resistent, mycket mättad, även om den är ljusare än vad som anges på förpackningen.

Den största nackdelen är en mycket stark lukt när man målar, vilket bara optimister inte skrämmer bort.

Acme färg "Rowan

Palette. Motståndskraftig krämfärg

Rimligt pris (100 gn.) Kombinerad med grå färgfärg av god kvalitet. Detta är en väldigt pålitlig färg som aldrig kommer att släcka dig: jämnt och tätt målar grå hår, varar minst en månad och behåller sin naturliga, mättade färg under lång tid.

Nackdelar - torkar håret, gör det skört.

Palette. Motståndskraftig krämfärg

Kaaral (professionell färg, tillverkare - Italien)

Denna färg rekommenderades av befälhavaren, så det förtjänar särskild uppmärksamhet. Priset (250 rubel) kompenseras av utmärkt kvalitet - färgen är lämplig för tjockt hår, målar grå hår väl, efter att färgen har ett hälsosamt utseende. Mycket resistent färg - håller minst 2 månader, bibehåller en ljus, rik färg.

Förslag från L'oreal

Priset (250 rubel) motsvarar hög kvalitet. Hon målar sitt gråa hår 100%, efter att färga håret är glänsande, snyggt, grå hår syns inte inom en månad. Lämplig för mycket tjockt hår.

Nackdelar: mycket stark lukt när du målar.

Förslag till övervägande L'oreal

Alla dessa märken, enligt recensioner, har visat sig när de färgar grå hår, men efter att ha använt dem behöver du definitivt köpa shampoo, balsam, balsam och masker för färgat hår - färgen för grått hår skadar håret hårt.

Vi hoppas att informationen om färgämnen för grå hår hjälper dig att navigera i de stora havsutbuden av dessa produkter.

Författaren är Juliana Sokol,
För de över 30 - en klubb för kvinnor efter 30.

Hårfärgspalett (palett). Färgpalett, foto på hår, recensioner, pris

Hårfärg Pallett: En palett av färger, foton och egenskaper hos olika linjer, kommer att hjälpa till med valet av den perfekta nyansen av hår. Palettprodukter uppträdde på den ryska marknaden för mer än tio år sedan och vann omedelbart hjärtat av det fina könet.

struktur

Bland andra hårfärger står Palette för sin naturliga sammansättning. Eteriska oljor (mandel, apelsin, kakao) och helande örter fungerar som naturliga färgpigment, de ger curls liv och briljans. I vissa linjer finns ammoniak närvarande i kompositionen, men lukten är knappt märkbar.

På grund av den unika sammansättningen och texturen är färgen lätt att applicera hemma. Produkterna tillverkas på den senaste utrustningen med avancerad och innovativ teknik.

Fördelar med andra kosmetiska produkter

Vilken typ av färg är bättre, Pallet eller Garnier, du kan fråga dig själv när du väljer en kosmetisk produkt.

Palat har många fördelar:

 • Den största fördelen är priset, vackert hår är nu överkomligt för varje tjej;
 • förutom priset, har detta märke utmärkt kvalitet;
 • En av de främsta fördelarna är en mångsidig färgpalett;
 • användarvänlighet;
 • nya strukturer och formler;
 • linjaler som helt målar över grå hår;
 • olika nivåer av uthållighet;
 • de naturliga komponenterna som är en del.

Trots många fördelar markerar flickor följande nackdelar:

 • i vissa linjer finns det en stark lukt av ammoniak;
 • Resultatet kan skilja sig från bilden på färgpaketet.

Att lösa dessa problem är lätt. Välj en serie utan ammoniak i kompositionen. Och den resulterande nyansen av krullar beror på hur noggrant att följa instruktionerna i instruktionerna, på det ursprungliga hårets struktur och ton.

Tips för att välja färger

Skuggar av färgpallett är mångsidiga, även den mest betungande fashionisten kommer att kunna välja sin egen färg för sig själv.

Och för att göra rätt val hjälper du följande tips:

 1. Om du inte är säker på om färgen kommer att fungera, rekommenderas att du använder ljus, instabil färg först. Denna metod är inte lämplig för ägare av grått hår.
 2. När du väljer en färg behöver du inte vägledas med 100% säkerhet på bilden, vilket visas på paketet, eftersom det inte är troligt att du får en sådan färg. Färgton måste väljas i en särskild katalog.
 3. När du väljer hårfärg är det nödvändigt att börja med hudfärg, det kan vara varmt eller kallt. För den varma tonen kännetecknas av en grönaktig venstervärg och för kallblå. För flickor som tillhör den första kategorin är gyllene, brons, karamell nyanser idealiska. Till den andra - ashen, brun, svart, blond.
 4. Röd hårfärg är endast lämplig för ägare av en rosa hudton eller väldigt blek.
 5. Flickor som naturligtvis har kastanjfärgade hår kommer sannolikt inte att behandlas med blonda krullar, eftersom denna nyans gör ansiktsfunktionerna inte uttrycksfulla. I det här fallet kan du försöka markera.
 6. Om det finns grått hår på håret, kan endast resistent färg blockera den.

Hemfärgningsanvisningar

Trots det stora antalet olika nyanser är den önskade nyansen av hår från första gången nästan omöjligt att uppnå. Resultatet beror på hårets struktur. Tunn hår absorberar till exempel mer pigment, färgen är mer levande.

 1. Blanda alla nödvändiga medel i en glasskål, före själva förfarandet, eftersom blandningen lagras under en kort tid. Rör om.
 2. Applicera blandningen på torrt hår, starta från rötterna, efter att ha väntat några minuter, gradvis gå ner till spetsarna.
 3. Håll färgen på håret i ca 30 minuter. När lätta - 35 minuter. Perederzhav-färg kan curls försämras, och resultatet blir helt oväntat.

Före användning är det viktigt att kontrollera produktens hållbarhet. Test också för en allergisk reaktion genom att applicera lite färg på handleden.

Eftersom det finns mycket öm hud, kommer allergier att manifesteras omedelbart. Använd färg strikt i handskar. Ägare av långt, tjockt hår behöver mer än ett paket.

Några nyanser:

 1. För att inte färga huden under hårfärgning är det nödvändigt att applicera en fet kräm på den.
 2. Instruktionerna anger tiden, hur mycket det är nödvändigt för att hålla färgen på håret, men det är fortfarande nödvändigt att ta hänsyn till hårets struktur. I närvaro av fint hår rekommenderas att minska den här tiden.
 3. Om huden fortfarande är färgad, tar bort färgen hjälper ett specialverktyg som säljs i avdelningar med professionell färg.
 4. Målade lock kräver extravård. Det är nödvändigt att tvätta dem med kallt vatten, med hjälp av schampo, balsam och mask som är designade för färgat hår. Försök att inte utsätta krullarna för termiska effekter, överge håret, stryka, hårkronor. Placering görs med vax eller modelleringspasta.

Detta märke har 3 grader färgning:

 1. Enkel färgning. Denna färgning anses vara ofarlig för hår. Färgen tränger inte in i hårstrukturen, det faller bara på toppskiktet och ändrar skuggningen något. Färgen är inte mättad och försvinner helt efter 5-7 tvätt hår. Ett bra alternativ för dem som gillar att experimentera med sina lockar. Du kan välja din egen nyans i linjen Palette Instant Color gels.
 2. Semipermanent färg. Färgen förblir mättad under hela månaden. Krullans färg ändras till ett par toner. Detta resultat kan erhållas genom att använda färgen från Palette Color-linjen. Glans.
 3. Persistent färgning. Med denna serie färger kan du drastiskt ändra bilden. Färgpigmentet tränger in i hårets djupa struktur, färgen förblir länge. Det är bara nödvändigt att tona hårrötterna när de växer. Alla andra Palette-linjer är resistenta färger.

Paint Palette "Golden Coffee" hjälper till att radikalt ändra bilden, 100% grå över färg.

För att hitta ett lämpligt alternativ för dig själv måste du överväga alla linjer i detalj.

Palet Color Gel

Gelén är lämplig för tillfällig färgning, för att förstå huruvida den här hårskärmen är lämplig. Färgpigmentet tränger inte djupt in i håret, men betonar bara sin naturliga nyans, fräser, skapar vackra överflöden. Linjen innehåller inte ammoniak och peroxid, innehåller orange olja, vilket ger en speciell glans och rik färg.

Linjen för noggrann färgning representerar 10 olika nyanser:

 • för blondiner presenteras 2 nyanser: matt och solig blond, numrerad 0,02;
 • De flesta i uppställningen av naturliga färger: från medium kastanj till blåaktig svart;
 • För ljusrödhåriga skönheter finns det 3 nyanser: granatäpple, röd kastanj, mörk körsbär.

Cream-Paint Pallet Fitoliniya

Trots namnet är denna linjal för resistent färgning. Sammansättningen innehåller ammoniak i små mängder, lukten är knappt märkbar. Linjen har starka näringsegenskaper, eftersom det finns ett antal vegetabiliska oljor, håret efter färgning blir bara bättre.

Andra funktioner i linjen:

 1. Den består av många oljor som aktivt bryr sig om strängarna. Till exempel tillåter aloextrakt inte fukt att avdunsta från håret under färgningsprocessen.
 2. Färghastighet och full grå färg.
 3. 1 pack är tillräckligt för att färga långa lockar.
 4. Satsen innehåller en balsam med argonolja, som perfekt återställer och ger näring till håret. Ett bra alternativ för torrt hår.
 5. Ny emulsionsformel.

I raden 27 nyanser:

 • 14 naturliga nyanser: från ljusblond till svart;
 • linje för blonda skönheter, bestående av 6 färger: från skandinaviska till golden blond;
 • Linjen för rödhåriga tjejer innehåller 6 nyanser: från rubinröd till chokladlila.

Särskild samling "Oriental Dreams" bestående av 3 toner:

 • 868 - Chokladkastanj;
 • 560 - muskotnöt
 • 390 - Lätt koppar.

Paint Palette "Pearl Blond" kommer att ge ditt hår en perfekt vit nyans, utan yellowness. De som vill lätta håret rekommenderas att dra nytta av denna nyans först.

Products Series Pallet Deluxe

Paint Palette: färger (hårpalett, bestående av 22 nyanser) för fullständig bildbyte. Denna serie är lämplig för en grundläggande förändring i krullarnas skugga, eftersom ammoniak ingår i den, är skuggan mycket uttrycksfull. Rekommenderas inte för användning på livlösa, torra lockor.

Färglinje:

 • 4 toner för förtydligande: från extra ljusbrunt till vitt guld;
 • 11 naturliga färger: innehåller mycket vackra nyanser, till exempel guldglitter med kanel, guldkaramell, glamorös kastanj och svart mahogny;
 • 7 röda nyanser är representerade i linjen: för glädjeintressenter är det bara en gudstjänst - från intensivt rödviolett till lyxig rubin-svart.

Satsen innehåller en speciell mask med proteiner av pärlor och kashmir. Ger håret en bländande glans och mjukhet. Färgen tvättas gradvis av, så när man bestämmer sig för att växa sin naturliga färg ser de strängarna anständigt ut.

Color Gloss Line Palette

I denna serie kommer inte att möta nyanser för blondiner, eftersom kompositionen är mycket mjuk, utan kemiska element, med högt innehåll av vitaminer och naturliga ingredienser. Lämplig för personer med känslig hud.

Linjalen med genomsnittlig hållbarhet, 18 nyanser presenteras:

 • 14 naturliga nyanser: från glansig karamell vid nummer 6-0, till hallon socker vid nummer 5-68.
 • Röda och lila nyanser: kryddig kanel, jordgubbar sylt, röda vinbär, lila körsbär.

Färgen kommer att vara ca 4 veckor.

Paint Palet Salon Color

Färgen är mycket ekonomisk, 1 pack är tillräckligt för långt hår.

Palet av färger av hårfärg Pallets Salongfärg

Serien har 16 olika nyanser:

 • 10 naturliga nyanser: från ljusguld till ljusbrun, till svart;
 • I serien för blondiner, bestående av 3 nyanser, kommer pigmentet inte att kunna måla över grått hår, det kan bara uppdatera den befintliga blonda färgen;
 • röda röda nyanser: lätt koppar, rödviolett, mörkmättad röd.

Paletten av färger Palette Fitoliniya

Pallett, hårfärg, - En färgpalett med många moderna nyanser:

De återstående siffrorna i denna linje hänvisar till den naturliga färgningen. För att helt måla över grå krullar och få en synlig effekt, är det nödvändigt att blanda färgen från de två linjerna. För att få en vacker, jämn hårfärg bör de första färgerna vara desamma.

Måla mousse Palet

Särskilda kännetecken i serien:

 1. Trevlig berry arom.
 2. Motstånd.
 3. Använd inte extra kapacitet, du kan blanda alla komponenter i förpackningen.
 4. Hög hållbarhet.
 5. Mousse tjock konsistens, som inte flyter till onödiga ställen.
 6. Gråt hår är helt målade över.

En serie med 14 trendiga trendfärger:

 • 10 färger med naturlig tonalitet: från nougat till guldbrunt.
 • Röd toner: 668 - röd kastanj, 368 mörkröd.
 • För blondiner är 2 nyanser avsedda, ultrablont på nummer 2000 och superblond vid nummer 1000.

recensioner

Hårfärgspallett - recensioner online mestadels positivt markerar folk följande fördelar och nackdelar:

fördelar:

 • Den största fördelen - priset som ges en hårfärg kan ha råd med en tjej med någon inkomst;
 • Folk firar en stor nyanspalett;
 • god kvalitet till ett budgetpris
 • en tydlig matchning av den resulterande nyansen med ett bord av färger;
 • Efter långvarig användning förblir hårkvaliteten densamma.
 • hållbarhet;
 • Gråt hår är helt målade över;
 • Förpackningen innehåller en standarduppsättning: färgämne, emulsion för utveckling av färg, balsam efter färgning, engångshandskar, instruktioner;

nackdelar:

 • lukten av färg förstör inte omedelbart, kvarstår på håret under lång tid;
 • en stark lukt av ammoniak;
 • torkar håret.

Ungefärlig kostnad

Kostnaden för färg Palet varierar från 70 till 300 rubel, beroende på vald linje. Till exempel kostar färgpalletten "Pearl Blonde" 90 rubel.

Bland så många olika linjer är det lätt att bli förvirrad, men att ha gått djupt och sorterat ut i varje serie, kan du nu göra rätt val. Det är inte nödvändigt att vara en professionell frisör, du kan uppnå en vacker hårskugga på egen hand. Detta kommer att hjälpa hårfärgningspalletten (färgpalett), bilder och recensioner av tjejer som redan har använt färgen.

Artikel design: Vladimir den storaNästa Artikel
Hur tänder håret på 6 toner