Granskning av de bästa shading hårschamponerna


Tint hår shampoos är ett populärt och absolut säkert alternativ till persistenta ammoniakfärger. De tillåter dig att snabbt ändra det vanliga utseendet, inte skada strängarnas hälsa, men används enkelt och kräver ingen yrkeskunskap. Vi ger en detaljerad genomgång av de mest populära varumärkena.

Fördelar och nackdelar

Liksom alla andra kosmetika har toning shampoo positiva och negativa sidor. Tänk på alla nyanser.

 • Innehåller inte ammoniak och andra skadliga ämnen.
 • Absolut säker - skadar inte strängarnas struktur, även med regelbunden användning.
 • Lämplig för hår av vilken typ och färg som helst;
 • Gör det möjligt att experimentera med olika nyanser;
 • Så enkelt att använda som vanligt schampo;
 • Bra toner grått hår;
 • Avviker överkomligt pris och ett brett utbud av märken;
 • Om så önskas kan skuggan snabbt förändras;
 • Sammansättningen av vissa produkter innefattar vitaminer, växtekstrakter, mineraler och andra användbara komponenter som är avsedda att näring, stärka och stimulera hårväxt.
 • Kan orsaka allergier. För att undvika det, gör ett preliminärt allergitest som orsakar en liten mängd av produkten på insidan av armbågen eller handleden.
 • Verktyget ska appliceras 1-2 gånger i veckan;
 • Komponenterna i schampon tränger inte djupt in i håret, men täcker bara dem med en film. Det är av den anledningen att du kan ändra nyans med högst 3 toner.

Granskning av de bästa varumärkena

Tint shampoos är närvarande i linje med de mest populära varumärkena. Se listan över de bästa alternativen.

Professionell toning shampoo för lätt och grått hår, som framgångsrikt kombinerar hög kvalitet och rimligt pris. Verktyget uppdaterar färg, fuktar och närmar sig, ger lockar smidig, silkeslen, ljus glans (speciellt om den används på naturligt hår). Dessutom underlättar det dagliga styling och gör håret kompatibelt och lydigt. Men den största fördelen är lätt och bekväm användning. Två minuter är tillräckliga för att få önskad effekt, därefter kan shampoo tvättas av med rent vatten.

Denna lila shampoo är det bästa sättet att bekämpa oönskade gulningar, färgning av gråstänger och neutralisering av koppar nyanser. Perfekt för klarat och melirovannoy hår. Den appliceras i 15 minuter, även om tiden kan variera beroende på vilket resultat du vill få.

Det är viktigt! "Matrix" kan leda till utveckling av allergier, så innan du använder detta verktyg måste du göra ett test för personlig tolerans. Färgproceduren i sig måste utföras med gummihandskar, som ingår.

Professionellt schampo, presenterat i 17 olika nyanser. Den har en lätt textur, på grund av att den jämnt fläckar strängarna längs hela längden. Effektivt bekämpar oönskad yellowness, skyddar hår från utbrändhet och de negativa effekterna av ultravioletta strålar, ger en vacker glans. Preparatet innefattar näringsämnen, konditioneringskomponenter och ett komplex av keratiner. Levereras med en balsam med ett användbart mango-extrakt. Estel är det optimala valet för ljusa och mörka strängar. Slutligen tvättas av efter 6-7 tvätt.

Tips! Shampoo kan appliceras nästan kontinuerligt, det viktigaste är att strikt följa instruktionerna och inte överdriva det på håret. Annars kan du möta extremt obehagliga konsekvenser.

Ett utmärkt aska shampoo som är i stor efterfrågan på grund av dess effektivitet och överkomligt pris. Det innehåller inte skadliga ämnen (ammoniak, väteperoxid, etc.), tar bort yellowness, uttonar tonen efter misslyckad färgning, gör håret mjukare och mer lättsamt. "Irida" tvättas av 10-12 gånger, utan att lämna bakom skarpa övergångar. Kan användas för att behandla grått hår.

Känt färgschampo för blekt eller mycket blekt hår. Sammansättningen av detta verktyg innehåller silver, blått och lila pigment, vilket gör att du kan eliminera den gula färgen och ge hårets huvud en vacker kall färg. Tack vare den speciella skyddsformeln skadar Schwarzkopf inte strukturen, det rengör håret från olika orenheter och garanterar hållbarheten hos en viss skugga.

Färgen shampoos "L'oreal" skiljer sig med en otrolig variation, men koppar, röda, gyllene, körsbär och choklad nyanser är i största efterfrågan. Spenderar håret sådant verktyg? Oroa dig inte! Shampoo är utvecklad enligt en speciell formel som innehåller fördelaktiga vitaminer, vegetabiliska extrakt och andra ämnen. De tränger djupt in i håret och ger dem fullt skydd, näring och hydratisering. Även verktygen i detta märke förhindrar snabb färgning av färg och ger håret den mest levande tonen.

Tips! För att förbättra hårväxten och uppdatera strukturen, använd detta schampo komplett med balsam.

På grund av det stora utbudet av nyanser och låg kostnad slog nyansverktygen av det här varumärket alla rekord av popularitet. Sammansättningen av dessa schampon presenterar keratin, vilket gör att du kan återställa hårets struktur och ge det en klar glans. "Tonic" har ett högt motstånd, vilket gör det möjligt för dig att drastiskt förändra strängarnas nyans. Men för den här anledningen är det svårt att härleda spår på händer, hud och omgivande föremål efter appliceringen. Du måste bli av med dem direkt - ju längre de stannar på ytan, desto svårare blir det att tvätta dem. Med paletten av färger finns i den här artikeln.

Det är viktigt! "Tonic" rekommenderas inte för regelbunden färgning av torrt hår.

Skuggans "Wella" -schampo gör det lätt att måla övervuxna rötter, ge skugga och rik nyans till håret. Hår efter applicering kommer att vara silkeslen, felfri och mycket mjuk. Verktyget presenteras i röda, bruna, ljusbruna färger. Det finns alternativ för grått hår eller starkt blekt. Andra fördelar inkluderar också en ganska tät konsistens, som ger ekonomisk användning och sköljning utan plötsliga och märkbara droppar.

Färgschampo "Kapous Professional Life Color" innehåller extrakt och speciella UV-filter som skyddar färgen från att brinna ut. Helhetsegenskaper för detta verktyg kompletteras med 6 spektakulära nyanser (mörk aubergine, koppar, brun, sand, lila och röd). Detta är det bästa alternativet för torra och tunna trådar.

Tips! För att uppnå en bestående effekt är det värt att använda schampo kontinuerligt!

Ett populärt toningsschampo som kombinerar ett överkomligt pris och en ganska hög kvalitet. Dess främsta särdrag är närvaron av ljusa färgpigment. Det är just på grund av den här funktionen att det inte kan hållas i håret för länge. Paletten "Rocolor" har 10 vackra nyanser. Tre av dem är designade för brunetter, tre - för blondiner, fyra - för rött. Shampoo av det här varumärket målar inte bara håret utan också ta hand om det. Med hjälp kan du enkelt bli av med den obehagliga gula tonen. Det är sant, med grått hår, de klarar sig, tyvärr kan det inte.

Professionell shampoo violett färg, vilket ger en silverfärgad nyans till håret. Utmärkt rensar strängar av olika föroreningar, ger dem en naturlig glans, eliminerar yellowness.

Det är viktigt! Verktyget har en mycket obehaglig lukt. Det bör också noteras att i händelse av kränkningar av instruktionerna kan håret få en lila grå nyans.

Hur man använder Clairol shampoo? Det måste starkt skumas och hållas i 2 minuter, men inte mer. Gör det med handskar - det blir enklare att tvätta händerna.

Tips som hjälper dig att välja den bästa tennbalsammen:

Universellt och multifunktionellt schampo med en ljus och mättad ton. Det ger hår mjukhet, volym, glans och elasticitet. Innehåller inte ammoniak, tränger igenom strängarna och mättar dem med färg. Klarar perfekt med färg av ett grått hår. Den har en bred, varierad palett som gör att du kan välja önskad nyans.

Tips! För att minska färgens ljusstyrka, blanda «Concept» med något kosmetiskt schampo.

Ganska välkänt verktyg som har en positiv effekt inte bara på hårfärg utan också på deras struktur. Shampoo "Faberlik" målar upp till 15% grå hår och är perfekt för mörkt hår.

Bonjour är en av de senaste kosmetiska innovationerna, skapade för säker användning av de yngsta fashionistas. Linjen i dessa befästade schampon representeras av 7 moderna nyanser - rosa marshmallow, körsbär i choklad, choklad med karamell, krämbeige, honung solig, mogen björnbär och chokladtryffel.

Färg baserad på naturliga ingredienser, vilket ger känslig och försiktig vård inte bara för hår utan också för hårbotten. De viktigaste aktiva ingredienserna i schampo är:

 • linfrö extrakt - mättar håret med ett antal vitaminer;
 • enbär extrakt - normaliserar vattenbalans
 • tång extrakt - fungerar som en antioxidant.

Det är viktigt! "Selective" är en miljövänlig produkt, så den kan användas även för gravida kvinnor.

Lila schampo avsedd för toning av grå eller ljussträngar. Innehåller silkeproteiner, cornflower extrakt, allantoin, vitamin B5 och UV-filter. Rengör försiktigt stoft av damm och smuts, ger delikat vård och ger hårets huvud en snygg och vacker färg. Perfekt för att ta bort gula nyanser. För att erhålla den önskade effekten behöver shampooen appliceras i endast 5 minuter. Färgområdet innehåller 5 toner.

Professionellt rengörings- och konditioneringstonchampo, vilket är lämpligt för framhävning och för full färgning i ljus, choklad, ljusbrun eller rödaktig nyans.

Tint shampoos för "Kloran" hår varumärke innehåller kamille extrakt, så de kan användas säkert för behandling av ljus eller blont hår. Effekten kan erhållas 5-10 minuter efter att huvudet har tvättats. För att förbättra resultatet, använd läkemedlet löpande.

Utan ammoniakfärgschampo, som rengör delikat strängarna och färgar dem i en viss färg. Innehåller kockolja, liksom mango, kamille, aloe vera, lavendel och kastanjekstrakter. Tonen tvättas av efter ca 6 tvättar.

Avser antalet gel kosmetika för vård av hår, gör att du kan ändra bilden på bara 10 minuter. Preparatet innehåller konditioneringsingredienser och naturlig betain. De återfuktar strängerna, mätta dem med användbara ämnen och skydda dem från att torka ut. Verktyget kan användas för brunetter och blondiner.

Professionell linje, representerad av 4 nyanser:

 • Svart malva eller svart mallow;
 • Blå malva eller Blue Mallow;
 • Madderrot eller madderrot;
 • Kotlett - Kotlett.

Var och en av dessa serier är avsedda att toning svart, rött, guld, kastanj, ljus och grått hår.

Är en sådan schampo skadlig? Tillverkaren hävdar att det bara innehåller naturliga ingredienser, och själva verktyget rengör strängarna mycket smidigt och smidigt från förorening och ger dem en rik färg. Dessutom behandlar läkemedlet hårbotten och döljer grått hår. Det viktigaste är att använda "Aveda" korrekt och inte att glömma balsam eller balsam.

Reflektion Färgvård

En vanlig nyans som är baserad på norra hallonvax är en speciell komponent som förhindrar utlakning eller blekning av färg. Detta schampo används både för självfärgning och i intervallen mellan salongförfaranden.

Det är viktigt! Tyvärr är inte de dyraste föreningarna utan aggressiva ämnen - de så kallade ytaktiva ämnena.

De är av tre typer:

 • ammoniumlauret eller laurylsulfat är det mest aggressiva, starkaste cancerframkallande
 • natriumlaurylsulfat - fungerar mer försiktigt men kan torka starkt;
 • TEM eller magnesiumlaurylsulfat - löses i vatten, ger den mest försiktiga reaktionen, ingår i de dyra och högkvalitativa produkterna.

Om toning shampoo skummar för mycket betyder det att den innehåller det farligaste surfaktanten. Långtidsanvändning av ett sådant verktyg leder till försvagning, tömning och förlust av strängar. Se också till att det inte finns några formaldehyder i din smink. De är dåliga för ögonen och luftvägarna.

recensioner

Om tintingverktyg går mycket positiv feedback. Låt oss lära känna några av dem.

Angelina, 36 år gammal:

"I min ungdom var jag förtjust i hårda färger, så snart började mitt hår att likna en utbränd tvättduk. Jag återställde dem i flera år, med bara sparsamma medel för målning. Målade i ashy blond. Mest av allt tyckte jag om Londa. Verktyget fungerar skarpt, skadar inte hårstrukturen och fläckar inte kläder och sängkläder. "

"Jag gillar inte ammoniakfärger, så när det första grå håret uppträdde, måste de hitta ett säkrare alternativ. Hon stannade vid schampot "Matrix". Jag gillade färgen och hur försiktigt det verkar på håret. Det var också intressant hur ofta du kan använda verktyget. Min mästare försäkrade mig om att produkterna i detta märke är helt säkra och lämpliga för regelbunden användning. "

Katarina, 27 år gammal:

"Jag har alltid varit blond, så yellowness var fortfarande det största problemet. Men med introduktionen av sexig hår toning på marknaden, lärde jag mig hantera det enkelt. Nu är det det bästa schamponet, som jag med glädje använder mig och rådgör med vänner. Tack vare denna neutraliserare har min blond blivit ren, kall, strängar vackert lysande. Det viktigaste är att välja en nyans med en lila underton. "

Lyudmila, 32 år:

"Efter en misslyckad färgning med ammoniakfärg återställde jag brännhåret i många år och bestämde mig sedan om att byta till säkrare medel. En vän rådde bra toning shampoo - Capus. Jag tyckte om det också - det innehåller inte ammoniak, det verkar försiktigt på trådarna, de har en ganska stor palett. Det passar mig perfekt, det är bättre än han! ".

Svetlana, 24 år gammal:

"När det blev intressant för mig - hur länge färgskampan håller, så bestämde jag mig för ett annat frisörsexperiment. Och då blev jag så borttagen att i mer än 2 år jag bara målar strängar med den. Jag använde olika märken, men mest av allt tyckte jag om Vella - jag försökte mörkbrun. Det appliceras enkelt, flaskan är tillräckligt flera gånger, färgen är vacker, ljus, resistent ".

Se också: Hur man tintar håret med en tintsalm (video)

Shampoo för blondiner från yellowness

Alla hår behöver en omfattande vård, som inkluderar näring, hydrering, stärkande med vitaminer och mineraler. För att ljuskronor ska se naturligt och vackert ut, måste du lägga mycket ansträngning.

Gul hårfärg i blondiner måste tonas, varför det finns speciella tonade schampon. Sådana medel väljs av många kriterier. Valet som tillverkarna tillhandahåller är så stort att schamponet kan väljas enligt de enskilda individuella kraven.

Varför blir håret gult

Yellowness är det största problemet för blondiner. Och många tjejer tänder inte håret bara på grund av en rädsla för den "gula" effekten. Denna skugga kan dock ses inte bara på det ljusa, men också på de naturliga krullarna. Det finns skäl för en sådan ful färg.

Blont hår kan erhållas på flera sätt:

 • att färga den naturliga färgen på strängarna - i det här fallet är det precis färgningen av superstränga ljusfärger (till exempel den elfte och tolfte färgen på vilken palett). Oxiderande ämnen används i detta fall 9% och 12% - de löser upp det naturliga pigmentet. Dessa toner bör skilja sig från de naturliga åtminstone sju till åtta övergångarna;
 • missfärgning av den befintliga tonen är ett förfarande som helt "rensar" den naturliga hårfärgen. Det utförs med ett speciellt pulver som blandas med oxidationsenheten, kan nästan helt lätta upp den naturliga tonen. Pulvret kan ha olika namn - supra, blondonoran eller blondande pulver - varje märke kan ha sitt eget namn;
 • partiell ljussättning - processen med blinkande hår uppnås i flera procedurer eller steg. Streckade strängar är inte skadade, och övergångseffekten sker gradvis.

När man använder ett oxidationsmedel, som har en stark andel av den aktiva substansen (från 9 till 12%), är hårets struktur inte bara lättare men också skadad - så blir de porösa. Vågarna i det här fallet passar inte snyggt varandra, men är på avstånd och riktas i olika riktningar - det är därför att de kan absorbera allt från utsidan: damm, smuts, tobaksrök (vilket gör dem delvis mörkare) och färgkomponenter.

Den senare ligger ojämnt och tvättas snabbt ut. Detta är den första anledningen till att gulna.

Naturlig hårfärg har tre nyanser sammanfogade: molekyler av blå, röd och gul typ. Med en skarp avklaring avlägsnas de blå molekylerna först - de är ansvariga för mättnad och kyla. Förresten, det är därför som aska nyanser tvättas bort från strängarna snabbast.

Röda molekyler (ansvariga för färgmättnaden) förstörs sekundärt, eftersom de är mer resistenta mot skador.

Molekyler med gul ton är ansvariga för hårfärgens ljusstyrka - de kan inte förstöras, annars kommer hårets struktur oåterkalleligt att brytas. I de ljusaste färgerna är dessa pigment helt enkelt maximalt markerade, så det finns en gulaktig nyans på hårets huvud.

Så, orsakerna till vilka håret blir gult kan vara flera:

 • ofullständigt löst pigment;
 • användning av starka klargörande medel;
 • ingen ytterligare toning.

Delvisa orsaker är:

 • cigarettrök;
 • vatten;
 • brist på korrekt vård.

Hur uppnås den anti-gula effekten?

Yellowness visas efter sådana förfaranden:

 • blondirovanie;
 • belysning;
 • höjdpunkter.

I alla fall ger färgen, som erhålles, gul.

Det är intressant att veta att neutraliseraren av gul är en lila ton. Detta är pigmentet som läggs till det anti-gulrande håret.

För att ta bort din egen fula nyans måste du välja vissa toner, vilka betecknas med siffror.

Valet för coola blonda nyanser:

8 - askfärg eller ljuston;

9 - ljus ask eller mycket ljus ton;

10 - platina eller aska platina.

I detta fall är gulgpigmentet blått. För korrekt fixering av effekten tillsätts en liten röd färg - detta är en neutraliserare av rest effekter.

Tinting bör utföras på speciella sätt som innehåller exakt röda, lila och blåa pigment.

Högkvalitativ och långvarig hårfärgning erhålls med speciella schampon av typen "silver".

De produceras individuellt för rättvisa tjejer och har i sin sammansättning ett blått och lila pigment. Att välja ett sådant verktyg bör vara som hår och ljusstyrka i en gul nyans. Du borde veta: schampon kan torkas hår och hårbotten, så du bör stå emot den tid som anges i anvisningarna.

Med den gula tonen i håret kan du använda andra medel:

 • tint-typ balms - det här är agenter i vilka oxiderande komponenter och ammoniak är frånvarande. De anpassar färgen med en enda ton. Färgen penetrerar inte håret och täcker bara sitt skal. Det tvättas snabbt, och efter användningen har krullarna en något violett nyans som försvinner efter två eller tre tvättar.
 • vitare masker - är ett hemmet för att bekämpa gult hår. Som regel består de av naturliga komponenter, och du kan göra dem lätt hemma. Effekten av populära recept är kumulativ, och yellownessen avlägsnas inte omedelbart.

Den bästa effekten att eliminera den oönskade skuggan på strängarna är emellertid det tonade schamponet - det skadar minimalt håret, kan användas regelbundet, rensar och bryr sig om den skadade strukturen hos lockar.

Sammansättningen av tintingschampo

Toning shampoo för blondiner är märkt "silver" - silver, och det är speciellt utformat för att eliminera den fula skuggan och justeringstonen.

Denna åtgärd rekommenderas som grund för vård av lätta krokar. Som regel har den egenskapen att försiktigt ta hand om dem, att städa bort smuts och stylingprodukter, såväl som att måla lätt, neutralisera yellowness.

Kosmetiska komplex av sådana produkter utvecklas på grundval av speciella ämnen som kan täppa till färgen inuti håret. Och kosttillskott i form av mikroelement och keratin kan ge volym och glans till strängarna. I vilken som helst komposition finns också komponenter av aktiv typ som syftar till att återställa den cellulära strukturen hos blekta lås. Och i vissa kan du även hitta ett ultraviolett skyddsfilter - vilket är absolut nödvändigt för ett hårhår utan mörka pigment.

Varje komposition måste också innehålla pigment:

 • blå - för att kompensera ljus och ljusgula fläckar. Denna komponent eliminerar ful glans och osynlig på håret. Den tonar också tonen till en naturlig och likformig nyans, ger lite kyla till tonen;
 • violett - är ett verksamt ämne som eliminerar någon, även den mest gula nyansen på håret. Det kan snabbt eliminera den oönskade tonen, men i vissa schampon verkar det ganska starkt och lämnar en lila nyans på lungens hår.
 • blå - det här pigmentet används för att inte eliminera, men att skugga yellowness. Till exempel, för att ge en rosa nyans till lockar, används det schampon med blått pigment. De är inte resistenta, de tvättas ut flera gånger och lämnar inga spår eller kvarvarande färg.

Hur man väljer

För att välja rätt nyans, är det nödvändigt att förlita sig på hårfärgen och mättnaden av dess yellowness. Det bör också komma ihåg att du måste välja den färg som kommer att se fördelaktig ut på krullarna.

Vad du bör uppmärksamma när du köper ett schampo:

 • kompositionen bör inte innehålla ammoniak och artificiella oxidanter - de förstör hårstrukturen, förhindrar penetrering och fixering av pigmentet inuti;
 • Basen för sådana schampon är speciellt rengöringsvatten. Eftersom vatten har egenskapen att påverka hårets struktur (gör det svårare, färg, skada), ska de vara så rena som möjligt. Som regel är det i kompositionen i första hand och indikeras av specialmärken;
 • Närvaron av mineraler - zink, selen, krom - närma dermis och tränga in i de djupare hårlagren för att återställa dem från insidan. Det är bättre om spårämnen är närvarande i sammansättningen av nyansen.
 • vitaminkomplex - är ansvarig för fuktgivande och starkare hår. På grund av tokoferol, retinol och andra användbara föreningar blir hårsäckarna starkare, förlusten stannar och krullarnas yta blir homogen. Det senare är också nödvändigt för att konsolidera verkan av färgning;
 • fruktsyror och omättade fetter - ta hand om strängarna, och gör dem mjuka, silkeslena. Användningen av produkter med sådana komponenter bidrar till att återställa hårets vitalitet och hälsosamma glans.

I allmänhet erkänns tonade schampo att skugga den ursprungliga färgen, därför, om det är nödvändigt att få en ashyton, bör du välja produkter med silverpigment. För att jämna ut tonen och ge en kall naturlig nyans till locken, måste du vara uppmärksam på kompositionerna med lila och blå pigment.

För att betona ljusets ljusstyrka och markera ditt hår, kan du använda nyanser av blått och rosa typ.

Populära varumärken

Moderna tillverkare erbjuder ett stort utbud av schampon med olika färgämnen och en extra effekt, liksom för olika nyanser av hår och hudtyper. Därför bör du noggrant läsa inte bara kompositionen utan informationen på etiketten. Om de bästa märkena och populära schampon beskrivs nedan.

"Blond Explosion Anti Yellow" av Concept

Särskild nyans från Concept - tar försiktigt bort en ful gult nyans från håret. Om du ändrar färgen noggrant utan att skada det övre lagret lockar schamponet varje hår med en skyddande film - detta förtorkar håret och stärker rötterna. Den kosmetiska produkten har en tjock konsistens och är lätt att applicera. Designad för lätta lock och lätt att använda, både hemma och i stugan. Shampoo har pigment av en silverfärgad nyans. Biologiska komponenter och aktiva substanser närmar sig strängarna, gör dem smidiga, hjälper till att kamma och ta bort den statiska effekten.

Efter att ha använt det här verktyget blir håret levande och får extra volym.

"Color Obsessed So Silver" av Matrix

Detta schampo passar inte bara för blekt, naturligt och melirovanny-hår, men även för grått. Produkten korrigerar fullständigt den gula undertonen och bryr sig också om lockar. Med verktyget kan du skugga en ful färg och justera andra nyanser. Ger en elegant frisyr frisyr.

"Color Freeze Bonacure Silver Shampoo" av Schwarzkopf

Verktyget "Färgfrysning" hjälper till att ge krullarna en naturlig glans av silverton, eliminerar yellowness och rengör också försiktigt huvudet och hårets dermis från föroreningar. Aktiv vitaminkomplex ger näring och stärker hår på alla nivåer. På grund av det normala pH-värdet 4,5 bibehåller schampon vatten-saltbalansen. Neutraliserar någon varm ton och ger kylning till överflöd. Basen är vatten, färgpigment och vitaminkomplex.

"Color Revive Blonde Silver "från Londa

Den största fördelen med produkten är att den har naturliga pigment i sin sammansättning: violett lavendel extrakt. Det är ett hårschampo som avlägsnar inte bara yellownessen utan också en gyllene ton. Hans möte - särskild vård för blekta strängar. Kan utgöra grunden för ett omsorgskomplex. Enligt många recensioner, målar inte huden, ger inte onaturliga nyanser, absorberar snabbt och håller pigmentet väl i håret.

Ollin

Företaget Ollin skiljer sig från de andra genom att det endast producerar schampon på grundval av naturliga ingredienser. Maximal vård uppnås genom färgning av pigment av naturliga egenskaper, och spårämnena i kompositionen möjliggör korrekt vård. Medel från hela linjen av tonade schampon eliminerar onaturliga nyanser, ger en ädel sken och läker håret längs hela längden. På grund av biokompositionerna är schampon mycket populär bland blondiner.

indigo

Sjampoen från företaget presenteras i en skugga av "vit choklad", och i kompositionen är en silvertonagent registrerad. Varumärket producerar professionella hårvårdsprodukter - och silverschampo är inget undantag. Det finns bara fyra aktiva komponenter - två violet och två silver. På grund av denna kombination spelar vackra, jämnfärgade färger, och det gula pigmentet är helt undertryckt. Keratinfibrer, som tillsatsmedel, ger skydd och näring till varje hår. Återhämtning och hydratisering sker från rötterna till kretsens spetsar. Lipid-komponenter täcker försiktigt håret, skyddar dem från de negativa effekterna av solen och temperaturförändringar.

Också närvarande är vitamin B5 - aktiverar produktionen av naturlig melanin, som är ansvarig för glans och hälsa hos håret.

Aminosyror skyddar färg, låt inte det läcka ut ur de övre skikten, och tillsatser av en speciell typ hjälper till att ta hand om lockar - de blir glänsande och fyller med liv och hälsa. För övrigt, enligt många recensioner, ökar shamponen dessutom volymen och gör håret visuellt tjockare.

"Prima Blonde" av Estel

Shampoo från detta varumärke talar namn - "Prima Blonde". Förutom nyans effekten kan han, liksom hans motsvarigheter, sköta och rena krullarna, lugna dermis och närma sina djupa lager med vitaminer och mineraler. Tillverkare berikar alltmer kompositionerna av färgschampon med näringsämnen och hela komplex. Därför klarar verktyget det maximala antalet funktioner: omsorg, näring, skuggning och rensning. Det är denna linje som Estel släpper ut.

Lee Stafford

Uppfyller alla europeiska kvalitetskrav, som ställer på sammansättningen av rengöringshår. Lee Stafford har en serie färghöjande schampon med ett stort urval, men det mest intressanta är en silverton. Shampoo har egenskaper:

 • rena - naturliga ingredienser avlägsnar effektivt föroreningar och överflödigt fett från huvudets dermis och från hårkosmetik och andra medel;
 • nyans - pigmenten i flera nyanser av silvertyp överlappar effektivt den gula tonen och fäster den runt det övre lagret;
 • återställa - vitaminmineralkomplexet främjar regenerering av hårets inre skikt;
 • returnera naturlig glans - framträder på grund av keratinfibrer och lipider i kompositionen. De förbättrar, anpassar krullarnas struktur, främjar lätt kamning
 • skydda - filtret mot ultravioletta strålar skyddar trådarna mot fuktförlust och melaninutbrott.

"System Professional Silver Blond" av Wella

Shampoo har utmärkta hårrensningsegenskaper och gulnande nyanser. Kompositionen innehåller lipider, fettsyror, flytande keratin och färgpigment - de bidrar till den utmärkta effekten av glänsande askhår. Ibland kan du få en blåaktig nyans om du skakar shampoo. Därför måste du strikt följa instruktionerna.

Keune Reflex Shampoo

Det är ett professionellt verktyg. Kompositionen innehåller vetextrakt, proteinfibrer och vitaminer från grupp B. Det appliceras lätt, tvättas av om två eller tre minuter, och "silver" -effekten pågår länge på håret.

"Anti-Yellow Silver" av Permesse

I schamponet finns ett extrakt av solrosfrö, som laddar håret med närande ingredienser, och silkeintag och silikon förtorkar strängarna och gör dem mjukare. Shampoo är inte bara lämplig för blekt hår, utan även höga belysningar av strängar, samt helt grått hår. Det ger hår en vacker silverton.

"Phyto Radiant Silver Kydra" av Secret Professionnel

Verktyget är ett lyx märke. Den har en helt naturlig komposition och består bara av organiskt rena komponenter. Omsorgskomplexet tillåter dig att använda schampo dagligen och skuggan har en naturlig ton och en trevlig glans.

"Luxor Hair Therapy Color" av Elea Professional

Verktyget klarar av yellowness, men på bekostnad av speciella ändamål bryr och brinner håret. Kompositionen berikas dessutom med ett solskyddsmedel. Detta schampo passar bäst för sommaren.

"Essence" av Osmo

Denna lösning är en aktiv gulnings neutraliserare. Efter den första användningen ger den en silverglans till hårets huvud och skuggans naturliga nyans. Shampoo är lämplig för frekvent användning och är mättad med oljor av en speciell typ, liksom fruktkomponenter. Enligt recensioner skummar den väl och har en trevlig, diskret lukt.

"Innova Color Silver" av Indola

Sjampoen från det tyska företaget har omsorgsdelar, kan snabbt måla och avlägsna oegentligheter och yellowness med strängarna. På grund av keratin extraktet behålls pigmentet i håret längre än vanligt, därför rekommenderas det inte att använda denna komposition mer än en gång i veckan. En liknande effekt har ett schampo från linjen Kapous.

recensioner

Enligt flickorna är tonade schampon ett utmärkt sätt att inte bara göra din bild ljusare, men också att välja professionell vård för ditt hår. I rankningen av de bästa skuggverktygen finns ett begrepp "Blond Explosion" och "Color Freeze Silver" från Schwarzkopf. Sådana verktyg gör inte krökarna tyngre, ger en naturlig nyans och har en bra effekt för att blockera yellowness.

Så många säger att botemedlet för Wella sprider håret, det rensar inte det helt och ibland fläckar det hår.

Vissa skriver också att Estel producerar schampon som inte bara färgar, men också huden, och ibland även kläderna.

Vissa schampon har för starkt pigment, till exempel Indigo, så för att låsen inte ska bli ljusblå rekommenderas tjejer att blanda det med vanlig schampo.

Ledarna i kvalitet och effektstid är Kydra Secret Professionnel och Keune Reflex Shampoo. Nackdelarna är den höga kostnaden för medel.

Tint shampoos för blondiner

Många blondor efter färgning noterar ofta att hårfärgen är tråkig eller yellowness har dykt upp på strängarna. Upprepad färgning kan förstöra håret, för mycket torrt. För att ge den befintliga färgen den önskade nyansen, använd ett ofarligt verktyg - tonad schampo.

Hur tonade hårschampon fungerar

Numera blir shampoo för blondiner, som bidrar till att ändra färg, alltmer populära. I sådana blandningar finns det inga oxidationsmedel och ammoniak, så även gravida kvinnor kan använda dem. Som regel tränger kompositionen av detta verktyg inte in i, men inramar bara håren och skapar en skyddande film. Färgpigmentet, som finns i det tonade schampot för blondiner, fördelas jämnt, vilket ger en ljus rik nyans till strängarna.

Hur man väljer hår tonics

Skuggningsprodukter skapades speciellt för att uppdatera den naturliga färgen på håret, återställa skadad struktur, ge styrka och strålande glans till färgade lås. Blonda tjejer bör definitivt uppmärksamma önskat resultat - ge en gyllene ton eller färgas gul. Alla färgämnen varierar beroende på:

 • Den önskade nyansen. Använd en speciell palett, vilket indikerar hur den valda tonen kan kombineras med din färgsträng.
 • Kompositionen. Din hälsa beror på det. I professionella förberedelser finns det vitaminer som skyddar hårbotten - det här alternativet är lämpligt efter förtydligande.
 • Den typ av hår.
 • Metod för applicering.

Det finns flera typer av färgämnen:

 • djup penetration (bestående färg kan vara i två månader), lämplig för naturligt hår;
 • Ljus exponering (tvättas bort efter ca 2 veckor) är idealisk för färgade lås.

Blont hår är nästan saknat pigment, vilket gör att du kan få en "partiell" toning. För rättvisa tjejer är det bättre att välja tennbalsam för hår med cornflower extrakt. Som regel, för att ta bort den olyckliga tonen, använd toniken redan på de färgade trådarna. Även om det kan användas på naturlig färg för att göra färgen mer levande.

Toning shampoo från de bästa tillverkarna

Särskilda kompositioner för bekämpning av yellowness i blondiner produceras av många företag som specialiserat sig på tillverkning av professionell kosmetika. De mest populära skuggningsorganen är:

 • Silver shampoo för blondiner med yellowness Concept, som har en ashyton. Den kan användas med Concept Balm från samma serie.
 • Schwarzkopf-färg. En skyddande produkt som kan användas efter en ihållande färgämne för att "frysa" de nödvändiga pigmenten under en lång tid i ett hår. Det är bättre att använda Schwarzkopf med andra produkter.
 • Loreal Silver Professional - toning shampoo för blondiner, lämplig för att neutralisera smutsiga nyanser. Gör strängar levande och lägger till dem en vacker nyans och glans. Används med L'Oreal balsam från samma serie.
 • Estelle Zurex - toning agent som ger en cool nyans till blondin. Det rekommenderas att använda tillsammans med Estel Balsam, för utan det torkar strängarna starkt.
 • Capus anti-gelatinös - tjockblå schampo för blondiner. Med fortsatt användning neutraliseras ingefära och gula pigment.
 • Rokolor är ett billigt märke av färgämnen. Produkterna från denna tillverkare gör ett utmärkt jobb.
 • Tonic är den mest populära toniken i Ryssland, som används för att ge ljus nyanser. Finns till ett pris som har ett resistent pigment.
 • Shading Balm Matrix är en produkt som har lila pigment i sin sammansättning. Lyssnar framgångsrikt och neutraliserar koppar nyanser.

Var att köpa och hur mycket det kostar

Finns i försäljning Tint balms, tonics är inte svårt. Deras enorma sortiment presenteras i kosmetikavdelningens stora stormarknader, samt i butiker som specialiserat sig på försäljning av hårvårdsprodukter. Dessutom kan sådana kosmetiska produkter köpas online på nätbutiker. Kostnaden för blandningen varierar från 300 till 2000 rubel. Priset beror på tillverkaren.

Hur man använder tinting hår

Shampoo för blondiner och brunetter har liknande användningsregler. Om du hittar en lämplig ton själv bör du följa standardfärganvisningarna. Ljussmedel bör användas noggrant enligt instruktionerna i instruktionerna, eftersom för intensiv, frekvent användning av sådana blandningar kan det leda till negativa konsekvenser. Regler för användning av färgämnen:

 • Tvätta håret med vanlig schampo före användning.
 • bära handskar;
 • häll lite pengar på dina händer;
 • fördela det jämnt på våta strängar;
 • vänta 3 minuter - det här räcker för att ta bort yellowness; 5 minuter - för att ge frisyren en silverfärgad nyans;
 • tvätta av kompositionen, tvätta trådarna med varmt vatten;
 • Om du har försvagat hår, är det nödvändigt att applicera en näringsmask efter proceduren.

Vilken palett har tonat schampo för blondiner

Blond - nyckfull färg, så du bör noggrant applicera nyansverktyget, eftersom huvudproblemet hos alla blondiner är oönskade gula fläckar. En tonic med cornflower extrakt kan hjälpa till mot yellowness. Använd inte den mörka nyansen av blondiner - visas blå. För att få en ren, vacker ton på de klara krökarna, bör du använda ett lila pigment, men om du överdriver det blir färgen asy. Som regel innehåller paletten för blondiner från olika företag:

 • rosa pärla;
 • mjölkchoklad;
 • rökig rosa;
 • fawn;
 • pärlemor
 • persika;
 • platina blond.

Hur man väljer ett tintingschampo för blondin?

Blond shampoo hjälper till att bli av med yellowness, återställa eller behålla färg och lösa ett antal andra specifika problem med ljust hår.

Tint shampoos - det perfekta valet för blont hår.

Många blondor märkte att efter en tid efter färgning håret förlorar sin färg, blir tråkig, ibland finns det en yellowness i strängarna.

Re-färgning i detta fall är inte det bästa alternativet, eftersom Du kan märkbart skada ditt hår.

Innehåller tonade schampon

En av de säkraste lösningarna som hjälper till att återställa hårfärg och bli av med yellowness är ett tonat schampo.

Och för blondiner finns det rika val, eftersom många tillverkare är engagerade i frisläppandet av tonade schampon, och de flesta erbjuder en rik palett av färger.

I motsats till färg penetrerar inte tonad schampo djupt in i håret, men täcker bara den utåt, vilket ger den nödvändiga nyansen.

Det finns inga skadliga oxidationsmedel och andra aggressiva kemikalier i dessa produkter, så även gravida kvinnor kan använda den.

Om du väljer en professionell produkt kan du inte bara ge ditt hår den önskade nyansen, utan också förbättra sin hälsa, för Professionella produkter innehåller vanligtvis proteiner, oljor, vitaminer och andra element som är användbara för hår.

Förutom den extra funktionen att ge skugga, klarar sig shampoo också bra med huvudsyftet - rensar hår och hårbotten från föroreningar.

Samtidigt är det inte nödvändigt att ständigt använda shading shampoo - bara använda den en eller två gånger i veckan - det här räcker för att ge den nödvändiga nyansen till håret.

Dessutom bekräftar recensioner att med regelbunden användning är färgpigmenten bättre fixerade i håret, och därför kvarstår den mättade färgen längre.

Men det är viktigt att förstå att det, oavsett kvalitetstintschampo, kan det inte drastiskt ändra hårets färg.

Det kan bara göra håret mörkare eller ljusare i ett par toner, rensa det med yellowness, lägg till glans och färgdjup.

Som regel använder de schampon på färgat hår för att korrigera bleka eller bara en dålig färg.

Men du kan använda dem på olackerat hår för att göra färgen mer levande och rik.

Vad ska man fokusera på när man väljer ett verktyg?

När du väljer ett tonat schampo måste du ta hänsyn till två egenskaper hos produkten: kompositionen och tonen som verktyget lovar.

Sammansättningen är en viktig faktor, för det beror på hur mycket håret kommer att förbli friskt efter att ha använt schampon.

Att välja ett verktyg är det möjligt att fokusera på recensionerna, liksom på priset på produkten: i det här fallet är det sant att kostnaden påverkar kvaliteten.

I professionella färgberedningar finns vitaminer och andra användbara ingredienser som närmar och skyddar håret.

Detta alternativ är väl lämpat för skadat hår, till exempel efter färgning eller tändning.

Laminering shampoo är också lämplig för skadat hår - de är i stor efterfrågan bland konsumenterna och har de högsta recensionerna.

Sådana verktyg är bra hjälp med poröst hår, när fibrerna är skadade och krullarna vid beröringen inte är släta, men grova och fula borstade.

Med hjälp av laminering kan du "stänga" hålen i de skadade vågorna, vilket gör trådarna smidiga och jämn igen och förbättrar deras utseende väsentligt.

Om du använder denna schampo hela tiden kan du uppnå full visuell restaurering av håret.

Om håret är hälsosamt kan du välja ett billigt verktyg - de är också ganska höga.

Alla tonade schampon innehåller inga oxidationsmedel som är i färger, så de kan inte skada håret.

Att klara problemet med yellowness borde hjälpa till på något sätt - här beror allt inte på produktens kvalitet utan på rätt val av ton.

Violett pigment är ansvarigt för att bli av med yellowness, som förekommer i alla shading shampoo.

Förutom korrigering av yellowness hanterar tonade schampon effektivt destruktionen av andra oönskade nyanser: grå, grön, orange.

I detta fall tvättar huvudfärgen på ett bra toning-shampoo inte ut, utan förstärker det, vilket gör det djupare och mer lysande.

När du bestämmer vilken shampoo du ska köpa, måste du vara uppmärksam på om den valda tonen matchar din riktiga färg.

För att bestämma vilken nyans som ska väljas, använd en tonpalett och ett bord där det anges hur en viss nyans kombineras med en viss hårfärg.

Självklart har alla tillverkare ett eget bord och en tonerpalett, så du behöver bara kontakta den när du bestämmer dig för valet av medel.

Linje av schampon

En professionell och mycket effektiv produkt tillverkas av L'oreal.

Medel Professionell Serie Expert Silver har skapats speciellt för blondiner och är lämplig för både naturlig färg och färgat hår.

Shampoo erbjuder en ganska rik palett: du kan välja en gyllene, stål, ashy eller någon annan nyans. Du kan hämta det för både varm och kall ton.

Professional Serie Expert Silver Shampoo lindrar effektivt håret från gulning efter första användning, eftersom Den innehåller det nödvändiga lila pigmentet.

Det ger också ditt hår en vacker hälsosam glans som perfekt kompletterar den nya nyansen.

Inte sämre i kvalitet och lätta shampoo Matrix, som är en av de professionella färgämnena.

Matrix är lämplig för både fullt färgat blont hår och för melirovannyh.

Liksom L'oreal botemedel innehåller Matrix shampoo ett violett pigment som effektivt avlägsnar yellowness och andra oönskade nyanser.

Den enda nackdelen med Matrix shampoo är att vissa recensioner säger att det kan orsaka irritation, så det är bättre att testa på allergier innan de används.

Resten av shampoo Matrix - ett utmärkt verktyg, en av de bästa i rankningen av tennpreparat för blondiner.

De som vill ha en chic cool platinaskugga på håret kommer att älska Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo.

Den är speciellt utformad för strängar med en cool skugga. Produktens sammansättning innehåller ett blått och lila pigment som avlägsnar gult och orange färg, vilket gör platinfärgen jämn och mättad.

Dessutom har schampon positiv feedback som ett effektivt reduktionsmedel, på grund av mikroproteinam moringi, som ingår i produkten.

De bidrar till återhämtning av skadade strängar, samt skyddar dem mot negativa yttre faktorer.

När du använder, anser du att detta läkemedel anses vara potent, så det är inte rekommenderat att hålla det på ditt hår för länge.

Silver Silk produkt hjälper till att ge ditt hår en vacker silverskugga.

Detta schampo klarar avlägsnandet av yellowness och ger håret en rik färg, men dessutom har den en hel del användbara komponenter som hjälper till att stärka lockor, mätta dem med fukt, lindra torrhet och stärka.

Produktens sammansättning innefattar komponenter som panthenol, allantoin, silkeprotein och extrakt av användbara växter - alla är kända för sina näringsmässiga och helande egenskaper och används i många reduktionsmedel.

Förekommer i produktens sammansättning och ljusspigment, vilket kommer att befria strängar av yellowness.

Tillverkaren av sexigt hår erbjuder också ett bra lysande schampo. Det passar inte bara för blondiner, utan även för grått hår.

Förutom naturliga komponenter, för att skapa en jämn mättad färg innehåller förberedelsen regenererande ämnen: ectract guarana, betain, citronsyra och naturliga färgämnen.

Hur fungerar schampon för blondiner?

Olga Drozdova

En konstnär som inte svävar i molnen, men skickligt gör sitt arbete.

Oftast står blondiner (särskilt färgade) inför tre problem: utlakning av pigment, hårtorkning och förlust av glans. Därför måste vårdprodukter behålla färg (t ex ta bort den gula färgen), skydda pigmentet från yttre faktorer (kranvatten, UV-strålar etc.), fukt och foder håret. Med sådana uppgifter fint tinting schampo, utformat speciellt för blondinen.

I vårt material kommer vi att berätta vad det är, hur det fungerar och vilka produkter du ska komma in i din hemma makeup väska.

Hur fungerar tint shampoo?

Tint shampoo skyddar blekt hår från yellowness. Det fungerar på grundval av teorin om färghjulet: enligt det är de närliggande färgerna harmoniskt kombinerade och motsatsen - neutralisera varandra.

Den lila färgen är direkt motsatt till gult, så när du applicerar en sådan nyanschampo på håret, drunknar det ut oönskade nyanser av gul, röd, orange och betonar blondens kalla toner.

Hur ofta kan jag använda shading shampoo?

Användningsfrekvensen för sådana schampon beror på hårets kvalitet, men det rekommenderas vanligtvis att använda det en eller två gånger i veckan. Kom ihåg att huvudsjukvården för detta schampo är att tona håret, så för varje dag, hämta upp andra försiktighetsåtgärder: till exempel fuktgivande eller hårdnande shampoo.

Förresten kan du blanda tonad schampo med normalt, om du vill minska intensiteten i det lila pigmentets verkan. Men det är bättre att följa anvisningarna på flaskan.

Andra schampon lämpade för blondiner

Blondiner behöver schampon för att stärka håret. På grund av blixten blir de mer bräckliga, förlorar cortexskyddsceramiderna, vilket kan leda till ett tvärsnitt av spetsarna.

Om du vill ha pigmentet längre i håret, välj sulfatfria schampon. Men glöm inte att det vatten som du tvättar ditt hår också påverkar denna process:

 • klor i kompositionen kan oxidera det artificiella pigmentet, bidra till en mer aggressiv effekt av ultraviolett strålning på hårstrukturen;
 • koppar kan tvätta ut konstgjort pigment
 • och kalcium orsakar torrhet.

"Blonda schampon innehåller mycket omsorgsfulla ingredienser. Zinkglukonat för färgskydd, vitamin E, UV-filter, risbranolja för att ge näring till hårbotten och hår, kelatkomplex. Kelater blockerar skadliga komponenter av vatten, tillåter inte att skada färgat hår och deras struktur. "

Anna Schulze

Stylister rekommenderar: schampon för blondiner

Vi pratade med stylisterna och fick reda på vilka schampon de rådde sina rättvisa kunder:Nästa Artikel
Recension: Elektriska hårborstar Huanggang Jiazhi Textilimport och export Co - Vibrerande massageborste.