Färger för blondiner utan yellowness


Ofta, när de försöker lätta sitt hår, konfronteras kvinnor med en så obehaglig effekt som den gula spetsen av strängar. Och frestas av den attraktiva förpackningen, som ett resultat, ibland får på huvudet en otrolig chock av stråfärg.

För att undvika detta problem kommer vi i artikeln att ge en översikt över blonda färger för hår som inte ger upphov till yellowness. Och läs också recensionerna av kvinnor som kunde bli blonda, utan att skaffa en halmskugga av hår.

Varför visas guling

Den obehagliga gula nyansen som framträder efter att ha blivit håret är inget annat än ett naturligt pigment av håret som inte helt missfärgades.

I viss mån har han förlorat sin tidigare ljusstyrka och mörka ton, men inte helt.

Det är det återstående fenomenet av det mörka naturliga pigmentet - det är den mycket karakteristiska yellownessen.

Utseendet på den gula färgen påverkas mest av följande faktorer:

 • Den mängden naturliga mörka pigment, som är närvarande i håret initialt.
 • Färgans färgton som hade målat hår före den aktuella ljusningen.
 • Hårets allmänna tillstånd, dess hälsa.

Så här håller du tonen ren

Naturligtvis, efter ordentlig färgning, kommer färgen på strängarna att lysa med renhet, friskhet och nyhet.

Dessutom kommer ingen gul färg inte att vara närvarande i den.

Men efter ett tag märker många tjejer att den tidigare renheten och ömheten i färgen försvinner: en liten yellowness kommer ut, vilket förstör det övergripande intrycket.
Vad som bör göras för att undvika en sådan obehaglig effekt, kommer vi att berätta ytterligare.

När du tvätter håret, låt vattnet ut ur duschen i minst fem minuter. Om, omedelbart efter att du har vattnet på dig, börjar du tvätta håret, kan rostpartiklar ligga på håret, vilket senare gör håret inte så lätt.

Välj rätt smink kosmetika. Försök att tvätta håret med genomskinliga och färglösa schampon, undvik varmgul produkter - gul, orange, röd, brun.

Detsamma gäller lagringsmedlen. Det är bättre för uttalade kalla tonade blondiner att inte använda färgade lacker, glitterprodukter, kraftigt pigmenterade. Sådana verktyg kan ha negativ inverkan på hårets skugga, vilket gör det obehagligt gulaktigt.

Läs recensioner på Maybelins kosmetika i den här artikeln.

Översikt över medel

Vi kommer att ta reda på med hjälp av vilket du kan färga ditt hår utan den irriterande effekten av yellowness.

Estelle

Budget semi-professionell färg.

Märket erbjuder en speciell serie Estelle High Blond DE LUXE, med hjälp av vilken du kan lätta ditt hår omedelbart med 4 toner.

I raden av 10 toner, varav 7 är varma och tre kalla nyanser. Sortimentet låter dig välja ett kallfärgat hårfärg för varje smak: bland annat finns det så intressanta toner som askbrun, guldviolett och andra som ljusbrun.
Produktens sammansättning är säker, innehåller naturliga tillskott och har därför en mild inverkan på håret.

Londa

Det äldsta varumärket på marknaden för hårvårdsprodukter. Under åren av sin verksamhet har företaget byggt upp stor erfarenhet, som nu gör det möjligt att producera en verkligt högkvalitativ produkt.

Den speciella blondserien är skapad uteslutande för att göra en kvinna till en blondin på det mest försiktiga och säkra sättet.

Londas hårfärgspalett består av sex vackra nyanser, medan Farmavit hårfärg har färre ljusa färger: fyra varma och två kalla. Särskilt intressanta nyanser av jordgubbar blond och sandre lila.
Produkten innehåller inte ammoniak, så dess effekt kan anses vara särskilt försiktig.

Vella

Produkterna i detta märke bör behandlas med särskild uppmärksamhet, eftersom Vella-färgerna kan lätta håret i en enda applikation, och samtidigt ger de inte en halmskugga till håret.

Sammansättningen av färgserien Vella Coleston inkluderar bivax, bryr sig om hår.
Koleston paletten innehåller 14 namn på nyanser av ljuskallblondin och så många som 37 - varmvete och blonda gyllene toner.

Revlon

Medlen till detta varumärke innehåller naturliga proteiner och andra användbara ämnen. Som du vet kan protein göra håret smidigt, ge det sken och silkeslen textur.
Revlonissimo Super Blond serien är designad speciellt för blondiner.
I uppställningen finns både varma och kalla toner. Bland de mest intressanta - soliga blonda, champagne, jordgubbe.

matris

Färgen innehåller keratin, vilket gör det möjligt att stärka håret vid färgningstillfället.
Färgmatrisen för blondiner Matrix erbjuder i sitt sortiment 33 nyanser av blond, och linjalen expanderar ständigt. Här kan du välja sådana toner som blond mocka, mycket ljusblond, mörkblond och andra.

Varma och kalla toner ungefär hälften.

Loreal

Detta världsberömda varumärke ger en hel del underbara färger som ger håret en blond nyans, till exempel Loreal Preference. Men Casting Crème Gloss Line och Excellence-linjen är speciellt anmärkningsvärda: färgerna i dessa serier kan ge en riktigt vacker blond nyans av ren ton utan en irriterande gul nyans.
Sammansättningen av färgen Casting Cream Gloss innehåller vitamin E, liksom speciella UV-filter som skyddar håret från att brinna ut. Idag innehåller serien 15 blonda nyanser, varav 7 är varma och 5 är kalla.

Excellens ger dock tredubbelt hårskydd tack vare keratin. Färgpaletten L'oreal Excellence består av 5 linjer, varje kvinna kommer att kunna välja den nyans som hon behöver.

Bland annat är pärlskärm, varm beige och glödande pärlemor mycket populär.

SYOSS

Detta är en semi-professionell serie av färger, som används, inklusive i skönhetssalonger.
Kompositionen innehåller vitaminer och specialämnen som motstår eventuella allergiska reaktioner.
Syoss Oleo Intense-serien erbjuder 8 blond nyanser där varma och kalla toner är lika fördelade.

Palet Schwarzkopf

Den här tyska välkända tillverkaren producerar produkter av hög kvalitet som har en varaktig effekt på håret. Vi rekommenderar särskilt färgerna i Igor, NaturalEasy och Brilliance: en blond i dessa serier kan göra dig till en blond skönhet utan att ge en gul nyans till ditt hår.

Sammansättningen av fytolyniafärg innehåller aloe vera-extrakt, varigenom produkten inte överdriver hår, men tar hand om dem noggrant.
Paletten av hårfärger Schwarzkopf innehåller 4 nyanser av blond, och allt är kallt: Skandinavisk, nordisk blond, kall och ashy.

Garnier

Förmodligen den mest populära hårfärgen idag. Att bli en blondin utan en gul nyans måste du hitta en serie Color Naturals i Garnier hårfärgspalett, det har bara underbara ljus nyanser som inte ger en gulaktig ton.

Ammoniak förekommer i färgen i små mängder, vilket gör produkten säker för håret.

Den blonda samlingen innehåller 8 nyanser, varav 2 är kalla och 6 är varma. Notera särskilt nyanser av krämpärla och pärlblond.

Igor

Färgen är semi-professionell, lämplig för hemmabruk.

Den stora fördelen med detta varumärke är att färgresultatet följs fullständigt med skuggan på förpackningen.

Samlingen innehåller 8 vackra blonda nyanser, med uppdelningen av varma och kalla toner exakt hälften.
Färgen innehåller mikropartiklar som tränger igenom håret, och under lång tid håller färgpigmenten i sig.

Ollin

Högkvalitativ färg inhemsk produktion för professionell användning. Ollins palett innehåller 10 färger för blondiner i en speciell serie.

När du köper färg, granska försiktigt förpackningen. De verktyg som du behöver är märkta "ingen yellowness". Oftast kan sådana märkningar skryta av ask och platina kalla toner. Vete, honung och andra varma nyanser är alltid lite "gula". Det är uppenbart att de kan vara vackra, men för att uppnå önskad nyans i detta fall är det svårare: du behöver en erfaren mästers hand.

Dessutom kan du nämna Capus-paletten. Färg av god kvalitet och ett brett sortiment som många tjejer och kvinnor.

missfärgning

Omedelbart använda ljusfärg kan bara de damer som i naturen har en ljus eller ljusbrun nyans av hår.

Ganska kvinnor med brunt hår, rött hår, brunhåriga kvinnor och, än mer, brunetter, måste först missfärga trådarna, annars kan du inte undvika en gul nyans.

Blekningsproceduren resulterar i en höjdpunkt i det naturliga färgpigmentet, vilket medför att det förlorar sin ljusstyrka och intensitet. Efter blekning kan strängarna ges den önskade blondans skugga utan stor ansträngning - och det kommer ingen skugga av yellowness.

Det är bäst att utföra missfärgning i salongen under övervakning av en erfaren mästare. Således kommer förfarandet att vara det mest skonsamma sättet och kommer inte att ha en skadlig effekt på håret. Men att måla håret i önskad nyans blond kan redan vara hemma ensam.

På video: frisörens råd om färgning

Och recensioner om matt läppstift här, och en recension av Mary Kay kosmetika här.

recensioner

Vi får reda på vilka hårprodukter damerna väljer att ge sitt hår en skugga av blond utan yellowness.

Karina, 26 år gammal, St. Petersburg:

"I naturen har jag ljust blont hår, så lyckligtvis är det inte nödvändigt att göra preliminär blekning. Jag köper alltid färg själv, och jag målar mitt hår hemma. Redan försökt många sätt - några av dem gav en stark yellowness. Nu har jag använt matrissalongfärgen i ett år nu - och jag är helt nöjd. Hon valde en nyans - "Ljus aska blond" - hon ger inte yellowness alls. Mitt hår, dessutom, försämras inte, faller inte ut efter exponering för detta färgämne, det ser skiner och snyggt ut. "

Natalia, 40 år gammal, Mogilev:

"I en ljus nyans drömde jag om att måla mig länge, men hälften av mitt liv passerade jag med brunt hår. För ett halvt år sedan blev drömmen sannolikt - och färgade hennes blondin. Eftersom naturligt hår är ganska mörkt, måste jag först missfärga det i salongen, och bara sedan färga det. Jag målade hemma - på ledning av mästaren valde jag medlen Loreal shade "Platinum". Vad jag vill säga - det var ingen yellowness, färgen är lyxig, bara tio år yngre. Jag är glad, jag rekommenderar dig att prova detta verktyg. "

Marina, 30 år gammal, Kirov:

"Jag har tändat mitt hår sedan min studentdag: med mörkare hår kan jag inte ens föreställa mig själv. Under de senaste tre åren har jag målat det semi-professionella verktyget Igor från Schwarzkopf, en nyans av 12-4. Det ser blond ut med en kall, uttalad ton. Jag gillar att färgen inte ger yellowness och försiktigt påverkar håret. Dessutom håller färgen lång tid, vilket är viktigt med mitt ursprungligen brunhåriga huvud ".

Vi har övervägt egenskaperna hos hårfärgämnen, avsedda för inköp av en skugga av blond utan yellowness.
Som du kan se kan moderna tillverkare erbjuda ett tillräckligt urval av sådana produkter: både hemma och professionella.

Innan färgning rekommenderar vi att du noggrant läser tillverkarens anvisningar och försiktigt närmar dig valet av produkt, så att du inte förstör ditt hår med olycklig förtydligande.

Vi rekommenderar också att du känner till avkodningen av antalet hårfärger.

Topp 10 bästa färger för att lätta håret

Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

10 bästa färger för blondiner

Egenskaper i rankningen

Varje kvinna vill se perfekt ut. Extern skönhet beror på hårets skick och färg. För att uppnå den önskade skuggan, många tycks använda professionella verktyg som färger. De kan ge håret den önskade färgen och hålla resultatet under lång tid.

Frekventa problem som blondor utsätts för under färgning är en gult nyans och en skada på locken. För att skydda sig från sådana problem uppmanar experter att överväga några nyanser när de väljer färg:

 1. Bestäm om ämnets struktur. Det bästa alternativet är en oljemaling utan ammoniak. Pulver kan bli av med beständigt pigment, men påverkar krullarna negativt. Cream - lätt att applicera och flödar inte.
 2. Kom ihåg att varma toner alltid är "gula". Det är värt att titta på kallare, aska och platina. På förpackningen av sådana färger gör tillverkaren ofta ett märke "utan yellowness".
 3. Det är viktigt att innehållet i läkemedlet inte innehåller ammoniak. Det påverkar håret hår och förstör deras struktur.
 4. Det är bra om kompositionen innehåller så få aggressiva ämnen som möjligt, kemiska komponenter och så mycket som möjligt av komponenterna i vården (naturliga extrakt, oljor, vitaminer).

Idag erbjuder företagen ett brett utbud av professionella och halvprofessionella produkter för blonda ägare. Inte alla är av hög kvalitet och kan ge önskat resultat. Vi studerade många populära verktyg. Tack vare yttranden från experter och kundrecensioner lyckades vi skapa en ranking av de bästa färgerna för blondiner.

TOP - 10 bästa färger för blondiner

10 OLLIN Professional

Den ryska tillverkaren erbjuder högkvalitativ färg OLLIN för professionell och hemanvändning. Paletten består av 10 toner, utformad speciellt för blondiner. För de som vill få önskat resultat utan halmfärg har förpackningarna blivit märkta "gulaktiga". Dessa är oftast kalla nyanser. Läkemedlet är lagrat länge på håret (5-6 veckor), medan det inte bleknar.

Ollin Professional föredras av många kvinnor. Liksom en komposition som innehåller veteproteiner, vitamin D, solrosfrö extrakt. Ingredienser skyddar hår från yttre faktorer, återställer skadade trådar och ger näring till svaga. Strukturen innehåller en minsta mängd ammoniak, så det kan inte orsaka skada. Efter färgning ser håret ut och är hälsosamt, blir mättat med färg, förstärkt från insidan. En annan fördel är den låga kostnaden, tack vare vilken verktyget är tillgängligt för den allmänna befolkningen.

9 Schwarzkopf Palette Fitoliniya

Färgen från den tyska tillverkaren har en långvarig effekt och visar ett utmärkt resultat av färgning. Phytolynia Special Series är berikad med naturligt aloe vera-extrakt. Tack vare honom, bryr sig läkemedlet försiktigt för hår och förhindrar överdrivning. 4 kalla nyanser möjliggör en stabil färg utan yellowness.

Paletten avser professionella färger. Med hjälp kan du lätta ditt hår med 4-6 toner. Emellertid har verktyget en toning effekt. Köpare gillar speciellt kompositionen. Extrakten av medicinalväxter, oljor och vitaminer ger hårstyrkan, glans och mjukhet och det aktiva färgämnet - en hållbar och ljus blond blond.

8 Estel DE LUXE

Estel High Blond från DE LUXE-linjen är utformad speciellt för skönhetssalonger. Det är utformat för att lätta håret på 4 toner. Valet av blondiner presenterade 10 olika färger, inklusive 3 kalla och 7 varma. Produkten innehåller naturliga extrakt, därför fungerar det på lockar försiktigt.

Färgen tänder inte, men den förbereder perfekt strängarna för denna procedur. Det är lätt att förvärva av både professionella och vanliga köpare. Efter appliceringen är håret mjukt och lättsamt, är effekten av yellowness frånvarande. Estel DE LUXE idag är väldigt populär och är populär bland konsumenterna. Det ger en rik färg och glansig glans, vilket framgår av recensioner av blondiner.

7 Wella Professionals

Det populära och ganska gamla företaget Wella erbjuder ett urval av en mångsidig färgpalett, varav 12 är designade speciellt för blondiner. Den största fördelen med färg - aktivatorns närvaro. Det är en näringande mask som kan, lite tid efter färgning, för att göra tonen mer uttrycksfull. Applicera efter 2 och 4 veckor efter proceduren.

Konsumenterna säger hög kvalitet Wella. Färg på en grädde baserar sig perfekt (mer än 4 färger), ger en vacker skugga utan yellowness. Den appliceras och distribueras enkelt. Samtidigt skapar effekten av toning. Det innehåller provitamin B5 och serum, vilket skyddar håret och ger en hälsosam glans. Jag är glad att verktyget tillhör en överkomlig priskategori.

6 Garnier Olia

En av de mest populära färgerna idag är Garnier. Hon deltar i många moderna betyg och upptar långt ifrån nya positioner i dem. Ljustonens utbud är 8 alternativ, varav 2 - kallt. De ger en blond färg utan någon gulnande effekt. Färgen är säker för håret, eftersom det inte innehåller ammoniak.

Om kärlek och kundförtroende kan bedömas av de positiva recensionerna. Den krämiga konsistensen är mättad med massor av naturliga oljor, bland annat jojobaolja, olivolja och vetex. En sådan omsorgskomposition kan ge sken och mjukhet till krullarna, för att skydda mot miljöfaktorernas negativa påverkan. Garnier Olia är förmodligen en av de bästa icke-ammoniakfärgerna för blondiner.

5 Matrix

Medel från företaget Matrix kunde inte kringgå rankningen av det bästa. På grund av den icke-ammoniakkompositionen är det helt ofarligt för håret. Den innehåller en speciell formel för färgkomponenter, som lätt tränger in i vågorna och ger en jämn färgning. Med hjälp av Matrix kan du uppnå en ljus nyans utan yellowness, inte bara i stugan utan även hemma. En bred palett tillåter blondiner att välja önskad färg.

Hög kvalitet och hög effektivitet är positiv feedback från konsumenterna. Färgen prisas inte bara av vanliga kunder utan även av erfarna frisörer. Liksom det innehåller keratin, vilket stärker håret under proceduren. Matrix är inte bara ett professionellt färgämne, utan också en toning. Ägare av blont hår kan säkert få det utan rädsla för lockar för hälsa och resultat.

4 Loreal excellence creme

Märket är en av de ledande tillverkarna av kosmetika. En av de mest eftertraktade områdena är en rad färgämnen, som innehåller tonade schampon och färgämnen. Blond Excellence-serien innehåller flera coola och varma nyanser. Huvudfunktionen är närvaron av trippel skyddssträngar. Komplexet innehåller en balsam för djup näring såväl som serum.

Konsumenterna är nöjda med färgens kvalitet och resultatet. Ägare av blont hår säger hög hållbarhet av färgämnet. Strängar behöver inte tona långt. Dessutom är krullarna skyddade mot utbrändhet. Medlen ger mjukhet och mättad färg utan yellowness. Excellence creme ger en mild och samtidigt effektiv vård.

3 Syoss Oleo Intense

Tillhör kategorin halv professionell färg. Används i skönhetssalonger. Den har en förbättrad komposition som förhindrar utseendet av allergiska reaktioner. Innehåller vitaminer och specialämnen. För blondor Syoss erbjuder ett utbud av 4 kalla och 4 varma färger, utan yellowness. Färgen målar inte bara effektivt, utan tar hand om håret, vilket ger mjukhet och glans.

Feedbacken är positiv. Det är ammoniakfritt och berikat med oljor. För detta, köper köpare Syoss väldigt mycket. Det har ingen skarp lukt, på grund av vilken färgproceduren blir bekvämare. Satsen innehåller en professionell luftkonditionering som gör att du kan fixa färgen och förhindra en gul subton. I rangordningen har Syoss Oleo Intense en ledande position.

2 Londa Professional

Globalt känt varumärke Londa är engagerat i produktion av högkvalitativa hårvårdsprodukter. Sortimentet består av en mängd olika färgprodukter, inklusive ammoniakfria toning-shampon och färgämnen. För blondiner finns en speciell Blond-serien, som består av 6 nyanser. Kall toner gör det möjligt att få önskad färg utan att gulna.

Färgens struktur innehåller mikroskopiska element som snabbt tränger in i hårets botten och kvalitativt målar den. Professionell produkt innehåller fuktgivande ingredienser, lipider, vax. Tack vare dem blir krullarna efter proceduren blankt och mjukt. Konsumenterna säger att läkemedlet är ganska ekonomiskt. Ett förpackning är tillräckligt för att färga långt hår.

1 Revlon Professional Super Blondes

Revlon Professional är en innovation i färgning. Den har en krom-heliumstruktur som är lätt att applicera. De främsta fördelarna är utmärkt resultat (ljusare med 5,5 toner) och skydd av trådarna. Färgen väljs av kvinnor, för vilka naturliga nyanser är viktiga, hög effektivitet utan hårskada och enhetlig färgning. Resultatet är uttryckliga och hållbara toner.

Drogen innehåller många vårdkomponenter, bland dem: aktiva kosmetiska och konditioneringsmolekyler. I recensionerna skriver kunder att Revlon minskar sårbarhet, djupt fuktar, skyddar lockar, ger en hälsosam utseende, saktar hårets åldrande. Verktyget är lämpligt för känslig hårbotten. Han föredrar många yrkesverksamma. Blondiner är 100% få det önskade resultatet av färgning utan yellowness med maximal vård.

De bästa mjuka hårfärgerna utan ammoniak

Vackert färgade lock är nyckeln till framgångsrik reinkarnation, men vanliga rutiner för tonning av rötter eller längder kan allvarligt skada strängarnas tillstånd. Professionell mild hårfärg utan ammoniak är idealisk för gravida kvinnor och tjejer som bryr sig om frisyrens tillstånd.

Översikt över populära icke-ammoniakfärger

Utan en noggrann jämförelse är det svårt att säga vilken ammoniakfri färgämne som är det bästa håret, men efter att ha analyserat många recensioner kommer vi att försöka hitta svaret på denna fråga.

Innan du väljer ett visst företag måste du noggrant se över sammansättningen av de produkter som den representerar. Faktum är att ammoniak i vanliga färger är en brightener, som drar ut det naturliga pigmentet av hår, det är naturligt att kosmetika är mer resistenta mot det. Dessutom kan du färga mörka trådar i en ljusare ton, till exempel brunhårig i röd eller mörkbrun i ljus.

Casting Cream Gloss från Loreal (Casting Creme Gloss from Loreal) - den mest kända, nästan ofarliga hårfärgen, som produceras utan ammoniak. Innehåller inte väteperoxid, men kompletteras med kemiskt verksamma ämnen. Berikad med bismjölk, på grund av att den djupt närmar sig strängarna och ger dem mjukhet. Färger effektivt över grått hår, presenterat i naturliga nyanser. För mer dramatiska förändringar är L'Oreal Professionnel DIA Richesse från Diacolor-serien lämplig.

Casting creme gloss

För blondor eller ljusning är L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) mer lämplig - det är en ljusfärg för blondiner utan hårda kemiska komponenter. Det bästa av det bästa, men dyra målarfärgen. Hon kan till och med göra en tjej med blonda strängar från en naturlig brunett. Nu används denna nyhet aktivt för hemfärgning ombra, nedbrytning, etc.

Bilder - L'Oreal Inoa ODS2

Faberlic presenterar en annan liknande produkt - Faberlic persistent ammoniakfri krämfärg. Det förstör nästan inte det naturliga pigmentet, så det är väldigt mjukt och säkert, men samtidigt har det en betydande nackdel - det fläckar inte grått hår. Trots de mörka nyanser som presenteras i paletten kommer denna produkt att färga ash hår lite ljusare än bara naturligt, för vilket du kan få en slags framhävande effekt.

Till skillnad från sina kamrater är Estel Sense De Luxe (utan ammoniak) från Estels varumärke utmärkt för färgning av grått hår. Kompositionen innehåller avokadoolja och olivekstrakt. Detta är ett unikt alternativ som lämpar sig för toning av tipsen och för en full målning. Färgerna presenteras i röda, svarta, askiga toner, det finns också korrigatorer av gröna, blå och gula nyanser. Trots att det är oljigt, lämpat för att måla någon typ av hår, är det relativt ofarligt. Hennes motsvarighet är Estel Celebrity.

En analog av L'Oreal är Olia från Garnier (Garnier) - det här är en bra resistent krämfärg utan ammoniak, vilket stänger värderingen av de mest kända produkterna. Olia ingår i listan över de populäraste färgerna från 2015, dessutom kompletteras det med vitaminer och naturliga ingredienser. Mjuka färger som minimerar hårets hår, lämpar sig för frekvent användning. Dessutom mycket billigare än uttalade medel.

Olia av Garnier

Tänk på vad som annars är färgat färg för hår utan ammoniak:

Hårfärger utan ammoniak. Fyra drömfärger för blondiner

Professionella hårfärger utan ammoniak är inte bara färgning, utan också djup hårvård. Deras marknadsnamn är lämpliga: färgvård, färgfärg etc. Annan marknadsföring varierar: halvvarig färgämne, permanent och halvvarig (betydelsen är densamma). Typ av färgning: ton-på-ton. Det betyder att färgämnet inte vet hur man lyser. Annars är en sådan färg absolut nödvändig för att lösa många färgproblem.

Låt oss börja med det eviga temat - blondiner. Måla utan ammoniak är idealisk för blondiner som lider på grund av hårets höga känslighet (porositet).

Varför fungerar ammoniakfria färger så bra för blondiner?

 • Den mest skonsamma effekten med ett stort antal fuktgivande och närande ingredienser.
 • På grund av den skonsamma effekten kan den appliceras så ofta som krävs (det händer att det är nödvändigt mycket ofta på grund av det blekta håret "inte håller" färg). Till exempel varje vecka.
 • I början kommer ett färgämne utan ammoniak att tvättas av lite snabbare från blekt hår, men efter 3-4 tillämpningar blir det mycket resistentare än det "klassiska permanenta färgen".

Hårkvalitet: glänsande, snygg och mjuk. Hårfärg: vacker, ihållande och, viktigast av allt, den som behövs (och inte denna hemska gul :)).

Det kan tyckas att det är väldigt enkelt att färga håret med en sådan färg. Det är det inte. Det är nödvändigt att ta hänsyn till egenskaperna hos manifestationen av färg i blondiner. Tyvärr (oh, skräck!), Även frisörer vet ofta inte detta. Men vi vet, och vi kommer att lyckas.

Fyra drömfärger för blondiner

Professionell färg utan ammoniak säljs i respektive butik - separata rör av färg, separat - utvecklare / lotionaktivator / emulsion med en liten procentandel väteperoxid. Blondiner av alla möjliga alternativ behöver bara den minsta procentandelen peroxid i utvecklaren. När du har önskad nyans och speciell utvecklare / lotionaktivator från samma tillverkare, måste du mäta den nödvändiga mängden av utvecklaren, blanda den med en färg från ett rör till ett helt homogent tillstånd och fortsätta att färgas.

Så, du är redan blond, men är olycklig med sin nyans (i regel, för gul). Färg utan ammoniak tar bort oönskade gula och koppar nyanser i blondiner. Förutom att neutralisera oönskade färger kan färgen utan ammoniak skapa skinnande solguld och vete-naturliga färger baserade på redan blekt hår. Du behöver bara veta vilken nyans i vilken situation och hur man använder.

Natural Pearl Blonde

Företag: Estetikhår: Estetiklaget

Drömmen om många - ljus naturlig pärlemor Om du inte kan se den gula nyansen på ditt hår - så är det här ditt alternativ. Pearlescent neutraliserar bäst den mycket gula, som är rädd för alla blondiner. Färgfärgen ska kallas något så här: "en mycket lätt blond pärlemor" (eller "pärla" som ett alternativ). Detta är en lila färg på en mycket ljus tonnivå.

Färgvård utan ammoniak Richess från Diakolor. Färg: pärlemjölkshake.

*Ett exempel på en professionell färg och färgsträngar i paletten.

Hur man gör

På blekt hår som har en ljusgul färg. Gör blandningen enligt anvisningarna på förpackningen. Exponeringstiden justeras beroende på hårets kvalitet. Ju mer håret skadas, desto snabbare kommer skuggan att visas. Därför är det viktigt att ständigt övervaka och lite erfarenhet av att bestämma hårfärg "i färgen". Mycket ofta är 5 (fem!) Minuter tillräckligt. Om du inte är säker på hur snabbt ansökan är, är det ganska möjligt att lägga till lite mer leverantör / emulsion än vad som står i instruktionerna. Färgen tar längre tid att bilda och du får gott om tid att applicera blandningen.

En del av pärlskärmen kommer att neutralisera den gula, resten kommer att visa en liten kall glans. Om du överdriver blandningen - färgen kan vara kallare än du förväntade dig eller till och med bli grå.

Ultra Cold Ice Blonde

Företag: Revlon Professional Hair: Revlon

Det är obegripligt för mig, men också den gamla drömmen om många ryska tjejer - en absolut kall grå skugga av blondin. Ofta kallas dessa färger - "mycket ljus aska blond" (eller "silver").

Mjuk icke-ammoniakkräm-gel Revlon Professional Young Color Excel. Färg: lätt silver.

*Ett exempel på en professionell färg och färgsträngar i paletten.

Hur man gör

Den första etappen: missfärga håret till en mycket ljusgul färg. Ingen färg kan göra detta. Och detta är den största risken för missfärgning. Om du fullständigt förstör pigmentet - håret kan inte existera. Därför skulle jag verkligen rekommendera att gå till salongen. Jag skriver om ash blond bara för att jag vet att de flesta inte vill gå till salongen, men jag vill bli ash blondin. Men om jag ville bli en askblond skulle jag komma till salongen. Även om hon gjorde den här färgen mer än en eller två gånger. Kanske hundra och två gånger. Jag kommer inte ihåg det

Om du har en uttalad gul nyans kommer färgen att bli grön som resultat (förmodligen försökte du också blanda gult och blått och veta vad som händer). Det blir grönt så mycket som du har kvar.

Efter blekning, applicera en blandning av färgämne och utvecklare och genast se resultatet, som helt beror på hårets tillstånd. Ju mer porös, desto mindre exponering. Ibland är 5-7 minuter tillräckligt. Och ibland 3 (tre!). Inte säker - lägg till fler utvecklare än skrivet i instruktionerna.

Jag skulle fortfarande rekommenderas att gå till salongen. Detta är en väldigt komplex färg. Svårt är inte hur det ser ut, men i teknisk prestation, om du vill.

Guldblondin

Företag: Mark Leeson GEM Hår: Mark Leeson Make-up: Aleesa Hall Fotografi: Andrew O Toole Styling: Bernard Connolly Produkter: Goldwell

Lyckligtvis lutar fler och fler kvinnor mot blondens gyllene toner. Men den gula, som ofta erhålls inte bara efter hemfärgning, men också i skönhetssalonger är inte alls guldet som är värt att drömma om. Ja, du bör också kunna färga håret i varma färger. Denna gul kan göras en lyxig nyans med ett färgämne utan ammoniak. Namnet på färgen kan låta som "mycket lätt blodig guld" (eller "golden beige").

Redken Shades EQ Equalizing Conditioning Color Gloss. Färg: Vaniljkräm (mycket ljus guldblond).

*Ett exempel på en professionell färg och färgsträngar i paletten.

Hur man gör
På blekt / färgat hår med en ljusgul bakgrund applicera blandningen, gjord enligt vad som anges. Att hålla nästan heltid (som regel 15-20 minuter). Till skillnad från förkylning tar varma färger längre att bilda. Därför ligger på mycket känsligt skadat hårgyllene jämnare och ser bättre ut. Notera detta om kvaliteten på ditt hår stör dig.

Naturlig Vete Blond

Företag: Headmasters OFF DUTY MUSE Hår: Headmasters Artistic Team

Det finns en annan grupp blondiner - "naturlig". Mer exakt, de som vill ha en naturlig blondin. För att göra detta måste du använda ett färgämne med färg, till exempel "mycket lätt blond". För absolut naturlighet är det värt att lägga till lättnad för färgning. Till exempel är flera streckade strängar inte från roten (som om de brinner ut i solen).

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance. Färg: naturlig blondin.

*Ett exempel på en professionell färg och färgsträngar i paletten.

Hur man gör

Gör en blandning som anges på förpackningen och applicera på blekt / färgat hår. Exponeringstid måste övervakas. Det är möjligt att den totala tiden blir för mycket. Minska exponeringstiden, om du ser att färgen redan är vad du behöver.

Om du överdriver blandningen finns risk för att färgen blir grå.

Obs! I alla fall menar jag bara professionell färg. Nu är det inte en förbjuden frukt - allt säljs helt gratis. Och som ett resultat blir det billigare än misslyckade experiment med färg från en massmarknad och den efterföljande långa ommålningen i en drömfärg. Glöm inte att besluta att färga ditt hår, du bär allt ansvar för resultatet själv. Om du inte är säker på dina förmågor - det är bättre att lita på de professionella. Jag är alltid redo att hjälpa och svara på frågor i kommentarer.

Bäst icke-ammoniak hårfärger

Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Är det möjligt att färga hår med icke-ammoniakfärg?

Färg utan ammoniak har sina egna fördelar och nackdelar. Dessa verktyg är inte lämpliga för alla kvinnor, eftersom de inte målar över gråhår och återvunna rötter. På grund av användningen av ammoniakfri färg kan håret färgas ojämnt, särskilt om de redan har målats med ammoniak före.

Fördelar med färger utan ammoniak:

 • ingen skarp, obehaglig lukt;
 • mild färgning utan traumatiserande lock eller hårbotten;
 • En stor palett av färger (ammoniakprodukter leder fortfarande i detta avseende);
 • inga kontraindikationer

Professionell färg utan ammoniak är inte billig. Oavsett hur kvalitativt ett sådant verktyg är, kommer det fortfarande inte att ge ett långsiktigt resultat. Färgning, producerad utan ammoniakprodukt, varar inte mer än 2-3 veckor. Produkter som inte innehåller ammoniak, tillåter inte heller att lätta håret några toner åt gången.

Är icke-ammoniak hårfärg skadligt?

Innan du använder någon färg, testa för en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera först produkten på någon del av huden och sedan på en tunn hårsträng. Denna procedur hjälper till att undvika obehagliga incidenter i framtiden.

Professionella produkter som inte innehåller ammoniak är inte skadliga för håret. De kan användas av gravida och ammande kvinnor. Produkten blir automatiskt skadlig om den innehåller toxiska komponenter (Syoss Oleo Intense).

Hur är färgningen utan ammoniak?

Ljus nyanser av ammoniakfri färg är inte avsedda för mörka lockor. Om en kvinna från en brunett vill bli blondin, måste hon förkrossa håret. Men lättnadsproceduren förstör märkbart krullarnas tillstånd, så den positiva effekten av det ammoniakfria färgen kommer inte att märkas. Måla utan ammoniak i sådana situationer krävs för att inte skada håret ännu mer.

Ammoniak öppnar hårporer, varför krullarna blir stygga och fluffiga. Efter att ha använt ammoniakfria remedier ändras inte hårstrukturen.

Korrekt färgsparande produkt bör ske enligt följande:

 1. Färg appliceras på obehandlat hår. Samtidigt bör det på krullarna inte finnas några andra medel (geler, lacker, mousser). Först ska verktyget fördelas över rötterna och efter 10-15 minuter appliceras över hela längden av håret.
 2. Skölj inte produkten i 30-40 minuter. Den exakta tiden beror på önskad nyans: Om en kvinna vill få en stark intensiv färg, behöver hon behålla produkten längre.
 3. Sammanfattningsvis måste du sätta på krullarna. Det rekommenderas starkt att låta håret torka naturligt så att det lyser och fluffar inte.

Färgen fungerar snabbare om du sätter huvudet i en handduk (efter att du har lagt på en speciell polyetenhatt).

Hur snabbt tvättar en ammoniakfri färg?

Färger utan ammoniak tvättas snabbt, maximalt i en månad. Vissa produkter, som Garnier, linger inte på håret alls. Högkvalitativ och professionell produkt utan ammoniak håller lite mindre än ammoniakfärg. Det är möjligt att permanent tona håret med en sparsam produkt, eftersom det inte kommer att orsaka skada.

Om du gör en särskild rating av medel kommer de ledande positionerna att tas av produkter från Kapous, Matrix, Estel. De är resistenta och deras användning är inte begränsad till enkel färgning. Med dessa färger kan du vackert tonat hår, utan att ändra skuggan dramatiskt. Se vad nyanser Matrix förberedd för blondiner, brunhåriga kvinnor och brunetter här.

Översynen av färger från de bästa tillverkarna

Var kan man köpa? Nedan är en lista över ammoniakfria färger som är populära med det rättvisa könet. För att köpa kan du gå till tillverkarens officiella hemsida. Professionella produkter (Kapous, Matrix) kan också hittas i professionella kosmetikaffärer. Hur de ser ut kan ses på bilden.

Syoss Oleo Intense

Tillverkaren hävdar att Cies Oleo Intens innehåller olika vitaminer och oljor. I kompositionen finns det verkligen användbara ämnen, inklusive - argonolja som ger näring till håret. Men verktyget har en signifikant nackdel: närvaron av giftiga komponenter. Produkten innehåller sulfater (SLS), linalool (ett ämne som kan orsaka dermatit), aminofenol. Ammoniakfärg kan vara mycket säkrare än Syoss Oleo Intense.

Produkten rekommenderas inte för kvinnor med överkänslighet i huden, liksom för dem vars hår är i dåligt skick. Svett kundrecensioner, vi kan dra slutsatsen att färgen inte är resistent, något målar över grå hår och kan torka ut lock. Priset varierar från 286 till 409 rubel.

Estel Sense De Luxe

Estelle är ett kvalitetsmärke som är populärt inom skönhetsindustrin. Produkter som tillverkas av detta företag används i nästan alla frisörsalonger. Estel Sense De Luxe kännetecknas också av sin trevliga kvalitet och hög hållbarhet. Ljust pigment tvättas i 3-4 veckor, men skuggan varar upp till 2 månader. Med hjälp av produkten kan utföras som en fullständig färgning och toning.

För att tona håret, bör färgen hållas högst 15-20 minuter.

Estel Sense De Luxe är en bra, mild färg som passar för svagt, tunt hår. Produkten innehåller keratin och vitaminer, så verktyget stärker och återställer lockar. Den genomsnittliga kostnaden är 270 rubel.

Matrix Socolor Beauty

Professionell färg Matrix Socolor Beauty har en rik palett av nyanser och bra hållbarhet. Matris hårprodukter används i salonger. Detta italienska företag har länge etablerat sig inom skönhetsområdet.

Paint Matrix Socolor Beauty har en stor fördel - den är lämplig för att måla grå. Produktens sammansättning kännetecknas av närvaron av 3 användbara oljor: burdock, oliv och jojoba. Produkten innehåller ceramider R, som skyddar hårbotten och gör håret starkare. Det kostar från 336 till 505 rubel.

Matrix Color Sync

Tinting Matrix Color Sync cream-paint perfekt passar inte bara för färgning utan också för huslaminering. På paletten finns en färglös produkt som gör krullarna skina och släta. Färgen innehåller också närande oljor och ceramider R (ämnen som erhålls konstgjort från naturliga ingredienser). Produkten är lämplig för livslöst tråkigt hår. Väl målar över grå hår. Pris - 620 rubel.

Londa

Londa-företaget producerar billiga produkter för hår. Färgpaletten utan ammoniak innehåller både ljusa och mörka nyanser. Dessa medel är inte av hög kvalitet, men de ligger i ett överkomligt prisklass. Ammoniakfria produkter från Londas företag kan torka ut hår, det ger inte glans och silke. Ej lämplig för initialt torrt och livlöst hår. Ljus nyanser från paletten innehåller ett oxidationsmedel (väteperoxid), som härrör från ammoniak. Kostnaden varierar från 270 till 350 rubel.

Kapous

Capus är ett företag som tillverkar professionella hårprodukter. Företaget Kapous har en populär palett av färger, som heter Non Ammonia (without ammonia). De innehåller olika närande och regenererande oljor (jojoba, argon trä) och vitaminer. Non Ammonia skadar inte hår alls. Linjen innehåller en stor palett av färger. Produkterna innehåller inte heller parabener och SLS. Färger från Kapus är väl lämpade för både hem- och salongmålning. Det genomsnittliga priset är 300 rubel.

Garnier färg Shine

Oljig färg, som perfekt målar över grå hår och ger ett ljust pigment till hår. Garnier färg Sken närmar sig lockarna, vilket gör dem silkeslösa och glänsande. Färg är lämplig för experiment. Vissa kvinnor med sin hjälp korrigerar det olyckliga resultatet efter färgning med Tonics. Denna produkt från Garnier är bra för alla utom uthållighet. En ljus färg kommer inte att vara längre än 2 veckor, varefter den gradvis kommer att blekna. Garnier färg Shine innehåller närande oljor och tranbärsekstrakt. Sammansättningen är naturlig och ofarlig, det är därför pigmentet tvättas ut så snabbt. Kosta Garnier ca 200 rubel.

Schwarzkopf Nectra Color

Företaget Schwarzkopf positionerar linjen av krämfärg Nectra Color, som resistent och ofarligt. Pigmentet tvättas verkligen länge från krullarna (inom en månad), medan själva verktyget inte innehåller ammoniak och derivat. Paletten är liten, ljusa färger kan gå ojämnt. Mörka nyanser är av högsta kvalitet och utmärkt pigmentering. I allmänhet är verktyget lämpligt för kvinnor som vill målas i svart eller kastanjfärg. Produktens sammansättning innefattar biooljor och blomnektar.

Faberlic

Faberlic tillverkar produkter för kropp, ansikte och hår. Företaget har en rad ihållande icke-ammoniakkrämfärger. Ammoniakfria produkter från företaget Faberlic utstrålar lukten av billig ammoniakfärg. Detta är den första punkten som är alarmerande. Efter färgning och under det kan huvudet klämma fast. Denna hudreaktion talar också om en onaturlig komposition.

Verktyget rekommenderas inte för personer med känslig hud eller sprött, försvagat hår. Priset i katalogen är 179 rubel.

L'Oreal

Måla utan ammoniak från företaget L'Oreal kallas CASTING Creme Gloss. Paletten innehåller mycket attraktiva nyanser. Produkterna innehåller både naturliga ingredienser (royal gelé, oljor) och kemikalier. Paint Casting Creme Gloss kommer inte att skada håret, men det kommer inte att göra dem bättre. Huvudvårdseffekten kommer från balsam som finns i satsen. Färgverktyg från ammoniakfri linje målarfärligt över grå hår. Produkten är inte dålig, men är endast lämplig för kvinnor med relativt friskt hår. Ungefärlig kostnad - 500 rubel.

I allmänhet är ammoniakfria färgämnen en bra lösning för personer med överkänslighet i hårbotten. Och även för dem som helt enkelt inte vill skämma bort sina hår och ändra sin struktur.Nästa Artikel
Gelatin hårsmaskar och folklaminering