Allt om färgämnen används för att lätta mörkt hår


Drömmen om en radikal förändring av bilden associerad med blekkrullar, typiska för många mörkhåriga skönheter.
Delvis för att attrahera manlig uppmärksamhet åt sig själva (enligt en vanlig stereotyp är det de som gillar blondiner mest av allt), delvis för att tillfredsställa den eviga kvinnliga önskan om ständig förnyelse.

Eftersom blekning hänför sig till manipuleringar som skadar hårets struktur, bör färgvalet för deras ljusning tas med stor försiktighet och använd masker för blekt hår.

Vilka färger är lämpliga för lätta hår

 1. De bästa föreningarna för att lätta mörka strängar är färger, vars kemiska formel innehåller kollagener och eteriska oljor som mjukgör effekten av andra aggressiva komponenter.
 2. De mest skadliga är hårfärgämnen som innehåller ammoniak: de skadar inte bara nagelbandet längs hela axelns längd, utan förstör också helt det naturliga pigmentmelaninet som finns inne. Varaktigheten av den uppnådda effekten är från fyra till sex veckor. Ammoniakfria formuleringar har en mildare effekt, men deras effekt är kort: efter 2-3 veckor måste håret bli lättare igen.
 3. De bästa produkterna för hemljusning av mörkt hår är färgämnen med en krämig konsistens. De appliceras perfekt på trådarna, vilket garanterar deras högkvalitativa och enhetliga färgning. Tack vare regenererings- och näringsämnena, liksom kosmetiska oljor som ingår i krämfärgen, ges en mild färg, vilket medför minimal skada på hårets hälsa.

Om förtydligande

I processen att lätta håret lyfter den använda kemiska kompositionen hårkutikulärvågorna och tränger in i hårkärnan, som innehåller pigment och grundstrukturer som är ansvariga för elasticitet, textur och form av krullarna.
Som ett resultat av oxidationsreaktionen uppstår frisättningen av syremolekyler och upplösningen av pigmentmolekylerna som är ansvariga för färgningen av krullarna. Det är på varaktigheten av den oxidativa processen beror på graden av lätta hår.
Blixtprocessen slutar alltid med skada på håret.

 1. Med minimal skada, som manifesteras endast i öppningen av nagelbandet blir de hårda och torra.
 2. Skador måttlig leder till ökade porositetsträngar. Blekt krullar blir tråkiga, bräckliga och okontrollerbara. På grund av splittrade ändar är de svåra att kamma och växa till önskad längd.
 3. Allvarlig skada slutar med brittleness och håravfall, liksom hudbrännskador på huvudet.

Till den skada som orsakats av håret var minimal, det är bättre att överlämna rätningssträngarna till en specialist.

De som har bestämt sig för hemlagad missfärgning bör välja en icke-ammoniakförening eller färg med inte den högsta procentandelen väteperoxid.

Vi kvinnor älskar att förändras från tid till annan, till exempel genom att ändra hårfärgen. Men ingenting spenderar hår som kemiska färgämnen. Ta ett recept på lättare hår med kanel och honung.

Att stoppa håravfall och få dem att se friska är faktiskt ganska svårt och kräver mycket tålamod. Recept masker för håravfall med jäst här.

Tillfälligt hårfärg är ett enkelt och prisvärt sätt att ändra och förändra ditt utseende, välja en ny bild och prova något helt ovanligt. vad heter det tillfälliga hårfärgen, detaljer http://ilcosmetic.ru/volosy/okrashivanie/vremennaya-kraska-dlya-volos.html

För att lätta håret leder inte till en ful gul färg, du måste följa dessa regler:

 • Ljusa inte skadade, spröda och för torra lockor. De behöver en obligatorisk komplex behandling, som består i genomförandet av hemmet näringsrika masker, användningen av medicinsk schampo, spray och balm samt oral administrering av multivitaminpreparat;
 • Brunetter som har varma toner i hårfärgen bör välja hårförtydligare, vilket ger curls en antydan till platina eller en kall blond. Det är de som kan drunkna ut de oönskade yellownessen av blekta strängar;
 • Den korrekta användningsföljden för blekningskompositionen kan också förhindra bildning av yellowness. Färgen appliceras först på baksidan av huvudet, sedan på kronan. Efter det lyser strängarna på pärlorna och tempelarna. Hårets tips är färgade sist.

Gelatin är populärt i hemmet kosmetologi. En av de positiva effekterna av gelatin är återhämtningen av skört och splittrande hår. Från vår artikel kommer du att lära dig om hem gelatin laminering.

På 2 - 3 toner

Detta kan göras med hjälp av egen naturfärg. Blanda i en glasskål en kopp balsam, sex efterrättskedar med mark kanel och en tredje kopp flytande naturlig honung.

Efter noggrann blandning av kompositionen, fortsätt till dess applicering på nyvasket och lätt torkade lockar.

Dela håret i separata trådar, sätt färg på hela längden av håret, försök att undvika kontakt med ansiktets hud. Gnid in i huden på huvudet, det borde inte vara.
Färgade lås döljs under oljekudden och värms med en handduk. Efter en halvtimme tas handduken bort och går med färg på huvudet i tre till fyra timmar. Därefter tvättas kompositionen med mycket varmt vatten.
Detta förfarande lindrar håret i två toner. Om det behövs tretonklarering, läggs inte sex, men åtta dessertskedar med kanel till färgen.
Vad är färgen för hår, vad är skillnaden mellan hushåll och professionell. Vi tänkte ut det. Läs om hårfärgskompositionen.

Målarformar

 1. Cream paint. Förtjockningsmedel som ingår i deras formel ger kompositionerna av denna typ en tjock konsistens, som inte sprids och jämnt fördelas på håret (till exempel Cutrin-hårfärgämne). Uniform applicering är en garanti för enhetlig rätning. Cream-baserade färger är den mest eftertraktade typen av lättnadsmedel.
 2. Färger baserade på pasta eller pulver. Innehållet i katalysatorer och inerta ämnen accelererar och intensifierar väsentligt blekningsprocessen hos strängarna, därför används denna typ av färgämne när det är nödvändigt att lätta mycket mörkt hår. Använd oftast detta hårfärg för att markera.
 3. Oljebaserade färger. Med den mjukaste effekten på grund av de sulfonerade oljorna i deras sammansättning blandas färger av denna typ med katalysatorer och en fixer. Samspelet mellan alla komponenter i den kemiska kompositionen leder till neutralisering av oönskade hårfärger.

Under graviditeten försvagas de och förlorar sin glans. Men är det möjligt att färga hår under graviditeten? Lär dig mer, vilken färg för att färga hår som är gravid.

Bra färger

Utbudet av klargörande formuleringar som erbjuds av moderna tillverkare av färger är ovanligt brett. För att inte skada håret bör du föredra kvalitetsprodukter av kända märken.
Färglös färg - det låter ganska konstigt, men hon fick ett sådant namn av en anledning. Ammoniak är frånvarande i färglös färg, tack vare vilken den kan användas även av gravida kvinnor eller tjejer med känslig hårbotten. Läs recensioner om färglöst hårfärg.

Estelle

Belysningskompositioner av det ryska varumärket Estel är mycket populära bland unga skönheter och kvinnor i äldre ålder. Anledningen är att klargörarna av detta märke har ett antal fördelar. De är:

 • även mycket mörka strängar blir effektivt lättare;
 • lätt att applicera
 • innehåller den minsta kvantiteten aggressiva komponenter
 • irritera inte huvudets hud;
 • är färdiga med hårbalsamens återställande struktur.

Julia: Jag lyser mitt ganska mörka hår med endast Estelle-färg. Trots den låga kostnaden ger hon mig möjlighet att känna sig som en charmig blondin. Missfärgningen påverkar naturligtvis hårets struktur: de blir torra och hårda, men med hjälp av speciella schampon och balsam av samma märke hjälper jag mig att återfå min förlorade hälsa.

Garnier

Fördelarna med Brightening Garnier-färgformuleringarna innefattar:

 • höghastighets lättnad hår;
 • ingen obehaglig gul färg;
 • sparsam effekt;
 • resultatet av resultatet
 • bevarande av hårstruktur
 • trevlig arom.

Vera: Jag var nöjd med färgen på garnierens märke: krullarna förvärvade exakt den färg som jag länge hade drömt om. Den enda nackdelen är den lilla mängden färgämne som finns i satsen. För mitt tjocka hår tog det tre förpackningar på en gång: det träffar fickan.

Loreal

Blekningspasta varumärke Loreal Platinum anses vara ett av de bästa sätten att lätta håret. Dess fördelar:

 • ammoniakfri förening;
 • total frånvaro av lukt
 • Förekomsten av komponenter som hjälper till att stärka håret;
 • ingen bränning under applicering;
 • säkerhet för hårstrukturen.

Svetlana: Loreal Lightening Pasta är en verkligt magisk produkt. Med honom blev jag äntligen i stånd att växa hår (innan de bröt av nästan vid själva rötterna). Superbly fläckar rötterna och lockar längs hela längden och luktar inte alls.

Brighteners Cieces är idealiska för lätta krökningar, blekning av mörkt och brunt hår kräver flera procedurer, eftersom de förvärvar en obehaglig gulning.

Anna: Jag rekommenderar inte mörkahåriga tjejer att använda ljuskärlens märkessystem: från det första förfarandet är curlsna inte målade över. Det tog mig tre sessioner för att uppnå önskad effekt. Som ett resultat kostar missfärgningen en betydande mängd.

Titta på videon: Lightening Hair

matris

Paints Matrix har alla fördelar som anges i karaktäriseringen av tidigare populära märken: Effektiv färgning, sparsamma effekter på hud och hår, luktfrihet.

Ksenia: Jag gillar verkligen pulver brightener matris. Det har bara en nackdel: det torkar snabbt på strängarna, vilket gör det svårt att applicera.

populära

Bra feedback fick märkesvaror:

Ljussättning med ammoniakfri färg

Ammoniakfria klargörande medel har följande fördelar:

 • sparsam handling
 • reducerande effekt;
 • Vid spolning, lämna inte en skarp gräns mellan de återvunna rötterna och de tidigare målade trådarna.

Men tjejer med mycket mörkt hår kommer att kunna lätta sina lockar med bara två eller tre toner med hjälp.

Ett undantag är färgen från det professionella varumärket Chi, som kan lysa upp trådarna med åtta toner.

Sophia: Jag blekade mitt hår i en dyr salong. Paint Chi gjorde ett mirakel: nu är jag en bländande blondin. Medan inget annat och dröm inte.

schampon

Denna kategori av verktyg är utformad för mjuk klarläggning av krullar inte mer än ett par toner. För att få en synlig effekt på mörka krullningar behöver flera applikationer.
Tillverkare använder citronsyra, svaga oxidationsmedel eller kamillextrakt som aktiva ingredienser. De mest populära varumärkena är lätta shampoo-märken Irida, Schwarzkopf, John Frida.

Video för dig: gör en brunett till en blondin hemma

Hemma

För självbelysning används mörkt hår ofta väteperoxid.

 1. På hårda och mycket mörka strängar drabbade av 8-12% lösning.
 2. För hår av medeltjocklek är en lösning av 6-8% koncentration lämplig.
 3. Fint hår är tillräckligt exponering för 4-6% lösning.

Att göra mörka strängar ljus är inte så svårt. Det viktigaste är att processen med missfärgning inte skadar deras skönhet och hälsa. Om kemiska färgämnen används, är det nödvändigt att välja formuleringar som innehåller minst aggressiva ämnen.
Recensioner om färgning av hårfärger i den här artikeln.

Vi rekommenderar också att du läser mer om effekten av bränt hår på brunt hår.

Färg för att lätta håret: hur man väljer och använder

Många kvinnor i genomförandet av den nya bilden väljer en förändring av hår och hårfärg. Detta väcker ofta frågan om hur bäst man ska lätta håret så att de inte kommer att lida i strävan efter skönhet. När allt kommer omkring behöver du ibland inte bara måla om och få en fin nyans och inte förstöra håret. För att göra detta borde du veta vilka verktyg du kan använda, hur du väljer rätt färg.

Hur man väljer en färg för lättare hår

Totalt uppmärksammar den vackra hälften av mänskligheten två typer av färgämnen:

 • Naturliga ingredienser;
 • Kemiska kompositioner.

Båda arterna har sina egna fördelar och nackdelar, och det är mycket svårt att bestämma vilket som är bättre. Naturliga ämnen är attraktiva eftersom de inte skadar trådarna, stärker och återställer strukturen, ger jämnhet och silkighet. Men deras färgningsåtgärder är korta, ofta efter några spolor går färgen också bort. Dessutom, för att lätta krullarna med dessa färgämnen kan det vara högst ett par toner.

Kemiska kompositioner är av två typer:

 • ammoniak;
 • Ammoniakfri.

Den första agerar mer aggressivt, de förstör det övre lagret av håret, tränger in och tar bort de naturliga pigmenten. Således uppträder deras missfärgning. Formuleringar utan ammoniak verkar mer försiktigt, men resultatet är cirka tre veckor.

Färgen kommer i följande former:

Färgvalskriterier

För förtydligande med hjälp av olika verktyg, som innehåller kollagener och eteriska oljor. De mjuknar effekten av aggressiva komponenter.

Ammoniakfärger är skadliga för trådarna, de skadar håraxeln och förstör det naturliga pigmentet från insidan. Effekten kan avnjutas från 1 till 1,5 månader. Men att förmedla arbetet med att förtydliga dessa föreningar är en specialist.

För hemljus är det bäst att välja krämfärger, de är lätta att applicera och ger enhetlig färgkvalitet av varje sträng. I deras sammansättning finns kosmetiska oljor, näringsämnen som bevarar hårets hälsa.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Hur man väljer den nödvändiga graden av förtydligande

Innan du bestämmer dig för att ändra måste du välja en ny färg så att den stämmer överens med hudfärgen. Eventuella kemiska färger skadar strängar, det är värt att komma ihåg när man fattar beslut om blekning. Returnera den naturliga färgen kommer att vara problematisk.

Det finns förfaranden för lätta, färgning, blekning eller förändring av rötternas färg. Vid val av graden av förtydligande bör hänsyn tas till typen av hår och andra faktorer. Förfarandet är önskvärt att inte ansöka om skadat hår, tunt och skört, såväl som efter perm.

Graden av förtydligande beror på den naturliga färgen. Experter rekommenderar inte att du ändrar det till mer än 3 toner. Det är möjligt att genomföra klargöringsproceduren för sex toner, men detta kan bara göras i stugan.

När man väljer en färg bör man ta hänsyn till vilka krölor är de eller andra kompositioner. Vissa är lämpliga för tunna och fluffiga trådar, andra kan användas om krullarna är tjocka och hårda.

Bästa bästa sätten

Färgen varierar i sin mångfald. Ofta kommer till affären är svår att bestämma kompositionen, för att inte skada håret. För detta bör du välja en kvalitetsprodukt av kända märken. De mest populära är följande tillverkare och varumärken.

Estelle

Detta varumärke har många fördelar:

 • Hög effektivitet, det kan även användas för att lätta mörka strängar;
 • Minsta aggressiva ämnen i kompositionen;
 • Användarvänlighet;
 • Lämplig för regelbunden användning
 • Levereras med en revitaliserande balm speciellt utformad för färgade lockar.

Detta är ett prisvärt alternativ för att ändra bilden, kostnaden för förpackningar i intervallet 70-80 rubel. Konsumenter noterar den skarpa lukten av verktyget, i vissa fall torkar hårbotten.

Garnier

Det är den mest efterfrågade färgen, den fungerar mjukt på grund av innehållet i olivolja i kompositionen, fuktgivande komponenter - jojobaolja och vete. Ingår är en balsam. Resultatet kan erhållas på bara 20 minuter.

Verktyget för det här varumärket har följande funktioner:

 • Hög hastighet förtydligande;
 • Bringar inte oönskade yellowness;
 • Håller hälsa och hårstruktur
 • Det luktar bra.

Av minuserna finns låg hållbarhet och liten mängd i ett paket, det här räcker inte för långt hår. Kostnaden för ett paket överstiger inte 100 rubel.

Loreal

Medel L'oreal Platinum är det bästa bland liknande kompositioner. Det är en avfärgningsförening som mest effektivt färgar trådarna i en vit ton.

Dess fördelar är:

 • Frånvaron av ammoniak;
 • Ingen lukt;
 • Det finns ingen brännande känsla när du använder;
 • Säkert och effektivt förtydligande verktyg.

Den enda nackdelen är den höga kostnaden. Priset på professionell sammansättning når 1500 rubel, men resultatet är värt det. Det finns också en snabb torkning av färgen på håret, så färgning bör vara snabb.

Ett utmärkt verktyg för att lysa trådar av flera toner och för att behålla färg. Men för högklassig förtydligande av mörka strängar krävs flera sessioner, för efter det första förfarandet blir de gulaktiga.

Fördelarna är:

 • Trevlig arom;
 • Mild handling
 • I komplexet är en balsam.

För färgning av långa krullar är ett förpackning inte tillräckligt. Kostnaden för medel överstiger 200 rubel, för att få resultatet måste betala en stor del.

Schwarzkopf

Den mest populära är mousse. Det gör det möjligt att få ett resultat på upp till 3 toner eller mer, konsistensen är framgångsrik, produkten sprider sig inte och ligger lätt. Allergiska reaktioner på det observeras praktiskt taget inte. Creamfärg består av färgämnet Igora.

Kostnaden för dessa medel varierar från 200 rubel. Första gången efter användning markeras torra trådar, som sker med lämplig vård.

Palette

Hårfärg från Palette Fitoliniya-serien är anmärkningsvärt för sin mjuka åtgärd, den är perfekt fastsatt på locken, vilket ger ett snabbt och långvarigt resultat. Kompositionen ger inte sådana biverkningar som torkning och förstöring av hår.

En liten irritation observeras med långvarig exponering för hårbotten, försiktigt applicera färgen på det försvagade och skadade håret. Kostnaden är överkomlig - överstiger inte 120-150 rubel per förpackning.

Hur tänder håret hemma

Förfarandet för att tända hår hemma är standard. Den består av flera steg.

genomgång

Innan du börjar klargöra måste du förbereda håret. Tidigare borde du inte använda verktyg och verktyg som förstöra strängarna. Det är önskvärt att stärka och mata dem med skyddande föreningar, du kan använda en reducerande mask.

Det är värt att göra det några veckor före förfarandet:

 1. Matlagningsmedel. Färgen späds ut i glas eller keramisk skål enligt anvisningarna. Använd inte metallskedar för blandning. Den är beredd före användning, den kan inte förvaras i utspädd form.
 2. Framställning genom färgning. En tjock grädde appliceras längs hårlinjen, området runt öronen skyddas. Håret är uppdelat i separata strängar, var försiktigt och snabbt längs hela längden av kappan med kompositionen.
 3. Du märker kanske att färgen börjar byta färg omedelbart efter appliceringen. Håll kompositionen inte rekommenderad i mer än 15 minuter! Följande förtydligandeförfarande kan utföras inte tidigare än två veckor.
 4. Efter blekning tvättas håret med schampo. För att fixa resultatet kan du skölja trådarna med vatten med citronsaft eller äppelcidervinäger.

Säkerhetsåtgärder

Tidigare appliceras en liten mängd av produkten på handleden eller på öronlocket, detta görs för att säkerställa att det inte finns någon allergisk reaktion.

Du behöver bara arbeta med handskar, undvik att få färg på slemhinnor och ögon!

Hur man tar bort yellowness

Ibland efter ljusning visar det sig en obehaglig gulaktig nyans av hår. Du kan undvika utseende, om du använder professionella produkter för färgning. Hjälper till att lösa problemet med folkmedicin - lime älskling. Den appliceras på strängarna längs hela längden och varar upp till 10 timmar. Du kan ändra skuggan till gyllene, om du sköljer håret med lök avkok av skinken.

recensioner

"Jag använder Estelle clarifier under lång tid. Detta är det mest prisvärda och högkvalitativa verktyget. Sannerligen, efter användning, blir trådarna torra, men balm och masker hjälper, de låter dig snabbt återställa strukturen, göra dem friska, levande och vackra. "

"Jag försökte kompositionen från Garnier, och var mycket nöjd med resultatet, krullarna blev precis den färgen, som jag ville. Lite förvirrande lite pengar i ett paket, jag har tjockt hår, långt hår, så jag måste köpa tre paket på en gång, det visar sig vara lite dyrt. "

"Jag kan inte rekommendera färg för att lysa Sies för mörkhåriga tjejer. Jag försökte en gång, jag hade mycket tid att ta bort yellowness. Det visade sig vara mycket dyrt. Nu har jag bytt till L'Oreal - verktyget är helt enkelt magiskt. Trots den höga kostnaden, han målar sig perfekt, det finns ingen skarp lukt och krullarna blev bara otroligt vita. "

Brightening hårfärg - välj rätt

Många fortsätter fortfarande att tro att lätta är en mördare för hår. Men med moderna kvalitetsverktyg är allt inte så hemskt. Ja, man kan inte göra utan skador, men det finns färger för blekning av hår, vilket gör det möjligt att behålla sin naturliga glans och elasticitet.

Hur fungerar det

För att förstå hur man inte ska förstöra håret när det är lättare, måste man känna till själva kärnan i processen. En naturlig (eller tidigare införd under färgning) pigment är närvarande i håraxeln. För att få en ljusare nyans, är det nödvändigt att helt eller delvis neutralisera det.

Men detta kan inte göras om du inte lossar det skyddande toppskiktet. Detta kommer att klara av väteperoxid eller ammoniak, som nödvändigtvis finns i färgen för att lätta håret. De är det aggressiva ämnet som skadar deras struktur.

Graden av förstörelse av krullarna beror på koncentrationen av oxidanten. Om det väljs rätt, fortsätter håret glänsande och friskt. Om procentsatsen är för hög kan den bli livlös släp.

Därför tar en professionell frisör i förtydligandet nödvändigtvis hänsyn till flera viktiga faktorer:

 • naturlig hårfärg;
 • graden av skada
 • närvaron av artificiella pigment.

Det är viktigt! Om håret är förmålat i en annan ton är det nästan omöjligt att uppnå en ren färg utan att använda en tvätt.

Typer av medel

Moderna butiker erbjuder det bredaste utbudet av blekmedel för professionell och hemanvändning. Men inte alla vet att förutom traditionella pulver finns det andra sätt att bli blondin:

 • Tint shampoo. Han tänder inte håret och skadar inte dem. De är skapade för rättvisa skönheter som behöver bli av med oönskade yellowness eller vill få en guld- eller platinaskugga. Ett sådant verktyg måste finnas till hands efter förtydligande.
 • Ljusskum. Innehåller inte ammoniak, har därför ingen obehaglig lukt och skadar håret minimalt. Det distribueras enkelt genom håret och låter dig lätta dem med en, högst en och en halv ton. Kan användas för kalifornisk markering eller andra sätt att skapa effekten av brända tips.
 • Blekgelé. Delikat produkt avsedd för professionell användning. Den används när du behöver byta färg till 1-2 toner. Ger dig möjlighet att skapa mjuk spelning, vilket visuellt ökar volymen och det förstör inte håret. Men din blonde, det gör han inte.
 • Ammoniakfärg. Kan inte bara lätta håret upp till åtta toner, men också helt måla över grått hår. Detta är det mest tillförlitliga och populära verktyget, men du måste välja det mycket noggrant. Dålig färg kan så mycket förstöra håret att den enda vägen ut är en kort hårklippning.

Det är viktigt! Inte alla tillverkare har alla typer av klargörande medel.

Hur man väljer

Professionella rekommenderar att du bara använder blekmedel från betrodda tillverkare. Det är mycket viktigt att hållbarheten är relevant och förpackningen är intakt. I kontakt med luft förändras färgens kemiska sammansättning och hårfärgen kan vara oförutsägbar eller det fungerar helt enkelt inte.

Huvudregeln - det mörkare och hårdare håret, desto högre procentandel av oxidant behövs. Men kom ihåg att i basfallet beräknas det för intakt och omaintatiserat hår. Att använda för högt en procentandel leder till ökad bräcklighet och hård torrhet av krullarna.

I högkvalitativa färger finns alltid användbara ämnen som skyddar håret mot allvarliga skador: naturliga oljor, proteiner, växtekstrakter. De mjukgör de aggressiva effekterna av aktiva beståndsdelar, men samtidigt minskar graden av förtydligande. Mjuka färger kan ta bort högst 3-4 toner, medan kostnaden är mycket högre än normalt.

Det är viktigt! Om håret inte är i mycket gott skick är det bättre att fråga en professionell att föreslå vilken färg som ska tända håret för att inte förstöra dem helt.

Hur man målar

Efter att ha bestämt vilken nivå av förtydligande som behövs och vilken färg man vill få i slutet, kan man gå vidare till valet av färg.

Vilken som är bäst för dig är svår att förstå. Förmodligen måste "dina" medel söks efter försök och fel. Men det finns tillverkare som redan lyckats etablera sig på marknaden och få konsumenternas förtroende.

Topprankat

Efter att ha analyserat de olika klasserna av de bästa färgerna har vi identifierat topp tio av de som oftast befinner sig i toppositionerna:

 1. "Schwarzkopf". Den mest populära bland produkterna i detta företag betraktas som resistent färg "Palette", där för blondiner finns en hel rad med apelsinoljor. Färgen lyser upp till 6-8 toner och samtidigt bevarar hårets vitalitet.
 2. "Kapus." Märket har infört en professionell ljuskräm som bleknar håret hårt. Beroende på procentandelen oxidationsmedel kan du lätta håret från 2 till 8 toner. Kan användas hemma.
 3. "L'Oreal". I "Preference" -linjen finns det ett resistent ljusstark hårfärg utan yellowness. Det låter dig ta med en ren, lysande blond, även grått och mörkt hår. För att skydda mot skador på kompositionen som införs: flytande kollagen, veteproteiner, eteriska oljor.
 4. "Estelle". Ljusa håret och ge en bestående nyans utan att gulla professionella färger från Estel. För blondiner finns det flera kalla och varma nyanser, och procenten av oxidationsmedel kan väljas oberoende, med fokus på hårets färg och tillstånd.
 5. "Avon". Belysningsfärger från detta företag blir alltmer populära på grund av den utmärkta kombinationen av "priskvalitet". Användningen av modern teknik gör det möjligt att uppnå rena nyanser utan oönskade yellowness.
 6. "Well". För hemljus erbjuder företaget Wellaton Sunlight-anläggningen. Färgens namn motiverar sig själv - det skadar minimalt håret samtidigt som det målar i en rent ren blond. Sken och elasticitet bevaras på grund av närvaron av proteiner och naturligt bivax.
 7. "Garnier". Color Sensation-serien erbjuder en superfärgande krämfärg berikad med veteproteiner, olivolja och jojobaoljor. Det ger en mjuk belysning till 4-6 toner och låter dig behålla hårets glans och elasticitet.
 8. "Cieza". Färg av hög kvalitet för hemmabruk, resultatet av tillämpningen är jämförbart med salongbelysning. I paletten för blondiner råder kalla nyanser: ashy, platina, arktisk.
 9. "Londa". Erbjuder flera klassiska och trendiga nyanser av blond, liksom superljuspulver, vilket ger en snabb effekt med minimal skada på håret.
 10. "Matrix". Presenterade flera verktyg för förtydligande. Men den mest populära bland yrkesverksamma har pulver LightMaster, vilket gör att du kan ta in en ren ljusfärg, även mörkt hår. Den innehåller panthenol och mikropartiklar som neutraliserar yellowness.

Folkmekanismer

De som fortfarande är rädda för att förstöra håret med kemiska föreningar, kan du försöka lätta sin nyans ett par toner med hjälp av beprövade folkmekanismer:

 • Citronsaft. Det torkar hårt håret, så det är bättre att använda det för att lätta bara utvalda strängar eller hårspetsar. De måste smita med färsk citronsaft och lämna i 1-2 timmar, och skölj sedan med vatten utan schampo. Om du sitter i solen blir förklaringen ännu intensivare. För den efterföljande vården behöver nödvändigtvis fuktgivande och närande maskor.
 • Kamomill avkok. Bra kombination av förtydligande och vård. Koncentrerad avkok av kamomillblommor ska användas som sköljning efter varje hårtvätt. Effekten visas efter 1-2 veckor, och håret får en vacker gyllene nyans och en hälsosam glöd.
 • Kanel med honung. Denna mask kan med regelbunden användning lätta håret med 1-2 toner och stärka det avsevärt. Det aktiverar blodcirkulationen, ger näring hårsäckar och förlänger hårets livstid. En tesked kanel blandad med en matsked honung och samma mängd olivolja. För att förbättra effekten kan du lägga till äggulan. Värm huvudet och håll i 30-50 minuter.

Det finns andra populära sätt att lätta håret hemma utan att skada det. Naturligtvis, från brunetten till blondinen, kommer de inte att vända dig, men att ändra skuggan till 1-2 toner hjälper. Tyvärr är dessa metoder endast lämpliga för naturligt hår.

Lightening regler

För att säkert missfärga hår är det inte nödvändigt att ha en hög professionell nivå. Det är tillräckligt att använda en kvalitetsklarare och känna till några hemligheter:

 • Ljusa inte skadat hår - det kan hopplöst förstöra dem. De behöver en utbildning av intensivvård minst två veckor före färgning.
 • Det är mycket viktigt att välja rätt nyans. Rödaktigt och blont hår av natur är nästan omöjligt att självständigt föra in i det kalla spektrumet - en liten yellowness kommer alltid att vara närvarande på dem.
 • Färgat hår före blekning bör behandlas med en tvätt för att avlägsna pigmentet som tidigare injicerats. Några dagar senare kan du missfärga dem till önskad nyans.
 • Ju strängare du följer de regler som beskrivs i instruktionerna, desto bättre blir resultatet. Exponeringstid och koncentration av medel beräknas av experter och det är inte säkert att byta dem själv.
 • Mycket mörkt hår kan inte tändas mycket på en gång utan att skada dem. Det är bättre att göra flera förfaranden med ett intervall på 3-4 veckor så att de får möjlighet att återhämta sig.
 • Efter lätta håret behöver du bara noggrann attityd och noggrann vård. Därför bör högkvalitativa balsam och masker tillämpas regelbundet på dem.

Om den naturliga hårfärgen är mörkare än ljusbrun, eller om det finns en stor mängd gråhår, vågat bli blont, var förberedt för att rötterna måste tonas varje 1-2 vecka, annars kommer frisyren att se slarvig ut. Glöm inte också att krulljärn och järn - de värsta fienderna av blekt hår och även med termiskt skydd i detta fall är maktlösa.

Ljushår hemma på professionellt sätt

Artikeln beskriver förfarandet för att lätta hår genom att applicera färg och pulver hemma. Instruktioner för beredning av färgkompositioner, samt en steg-för-steg guide för blekning av hår i olika färger.

Människor med blont hår lockar andras uppmärksamhet. Men inte alla av oss har naturen tilldelat blont färgat hår, så många tillgriper kosmetiska förfaranden för att uppnå önskat resultat och byter färg till en ljusare ton. Denna artikel kommer att beskriva hur man missfärger hår hemma, med hjälp av professionella medel för att lätta krullarna.

På grund av att blekningsprocessen orsakar allvarliga skador på hårstrukturen, är det nödvändigt att vara försiktig när man väljer en produkt.

Hur väljer man ett verktyg för förtydligande?

Färgen som anges på förpackningen av produkten för förtydligande skiljer sig i de flesta fall från resultatet. Det handlar om hårdhetens egenskaper, dess pigmentresistens och andra faktorer. Därför förvänta dig inte att få färg med vackra bilder verktyg. Det är värt att komma ihåg att färgat hår är mycket värre mottagligt för missfärgning än naturliga lockar.

Medel för förtydligande kan bara missfärgas, eller samtidigt med förtydligandet för att ge en viss nyans.

Hue-givande medel passar bäst för ägare av blonda strängar som vill lägga till något nytt i sin bild, lägga till elegans och kreativitet. Brighteners utan tint action, lämplig för svarta och mörka hårtyper.

Torrt och sprött hår bör inte missfärgas genom att innehålla i dess sammansättning koncentrationen av väteperoxid är högre än 5%. Eftersom detta kan förvärra deras tillstånd.

Former för frigivning av medel för att förtydliga mycket, men vi anser de mest populära av dem - det är färg och pulver.

Färger verkar mer försiktigt och missfärger krullarna till flera toner. De är perfekta för lätta blonda hår. Det hänvisar mer sparsamt till krullarnas struktur, så det ger ingen speciell skada för dem.

Pulvret, blandat med oxidationsmedel, tar nästan helt av hårets pigment, så det används för att lätta hårets svarta och mörka toner. Det måste användas med försiktighet, enligt alla regler för förberedelse och tillämpning.

Lysande färg

För att ordentligt späda färgen för lätta, behöver du:

 • Färgen själv (kan köpas hos någon kosmetikaffär).
 • Oxideringsmedel (om den inte levereras med färg). För ljusbruna nyanser är 6% lämplig, mörk - 8%, och svart hår lyser perfekt - 12% koncentration.
 • Kosmetisk borste (välj medelstorlek och styvhet).
 • Handskar för att skydda dina händer (cellofan eller gummi).
 • Rätter (inte metall!).

En röd indikator ger krullarna en ljusstyrka. Violett tar bort hårbotten i hårbotten. Grön tar bort röda nyanser. Blå kommer att ge ljusstyrka till färg.

Matlagningsprocess:

 1. Sätt på handskar (arbeta bara i dem, för att undvika att få färg på huden, vilket kan leda till irritation).
 2. Blanda färg med en blandning, i ett förhållande av 5: 1 (per 100 gram färg bör inte ha mer än 20 gram av en mixtone). Blanda noga till en homogen konsistens.
 3. Tillsätt en oxidationsmedel till blandningen. Vilken mängd som ska tillsättas anges i anvisningarna, eftersom alla oxidanter är olika. Vanligtvis används för lätta strängar ett förhållande av 1: 2 (där 1 del av färgkompositionen späds med 2 delar av oxidationsmedlet).
 4. Rör om i 2-3 minuter tills en enhetlig konsistens bildas.
 5. Färgen är klar, du kan använda.

Brightening Powder

För att förbereda blekningspulverblandningen behöver du:

 • Icke-metalliska rätter för utspädning av pulvret (metallen reagerar med ett oxidationsmedel, neutraliserar det).
 • Pulver för förtydligande (eller pulver).
 • Gummihandskar (silikon eller cellofan).
 • Kosmetisk borste (optimal bredd, inte särskilt svår).
 • Oxidizer (för blont hår - 5-6%, mörkt - 8-9% och svart - 12% komposition).

Blandningstillverkning:

 1. Använd handskar för att skydda dina händer mot aggressiva ingredienser.
 2. Häll pulvret i behållaren och tillsätt oxidationsmedlet till det, blandningsförhållanden 1: 2, där 1 volym av pulvret späds med 2 volymer av oxidationsmedlet.
 3. Rör om komponenterna noggrant i 2-3 minuter tills en homogen komposition bildas.
 4. Clarifier är redo, du kan använda.

Beredda blekmedel (färg och pulver) kan förvaras i högst 24 timmar.

Processen att bleka håret hemma

För att utföra proceduren behöver du:

 • Färgämnets utspädda sammansättning i tanken (hur man förbereder det som beskrivits ovan).
 • Borste för applicering.
 • En kappe som skyddar ryggen och axlarna från läckande färg.
 • Handskar för att skydda dina händer.

genomgång:

 1. Kör försiktigt hårlinjen och dela den med en avskjutning, från pannan till huvudet, i 2 lika delar.
 2. Tillbaka från templets framsida 1 cm, eftersom det finns lättare hår, är det bättre att inte missfärga dem.
 3. Separera en sträng och jämnt fördela färgkompositionen från rot till spets. Klätt försiktigt på rotområdet.
 4. Färga strängarna i följd, flytta från tidsmässig till occipital zon. När den ena sidan är målade, börja lysa den andra.
 5. Efter appliceringen, lämna håret öppet (använd inte en hatt eller något annat föremål för att stänga hårlinjen) i 25-30 minuter. Överdriv inte det! Den aggressiva effekten som oxideringsmedlet utövar skadar hårstrukturen, och i stället för blont hår får du en massa halm på huvudet.
 6. Efter tiden skölj kompositionen med varmt rinnande vatten, med hjälp av schampo (helst hypoallergen).
 7. Torka huvudet med en handduk.
 8. Applicera färgkompositionen i den tidsmässiga zonen, vilken inte är färgad, och vänta 10-15 minuter, och tvätta sedan av färgen.
 9. Applicera en fuktgivande mask till vått hår och ge den nödvändiga tiden.
 10. Tvätta av masken och låt håret torka naturligt (använd inte en hårtork eller annan apparat för torkning).

Missfärgning av färgat hår

Om håret har blivit förmålat i mörka färger, kommer det att tändas först efter 2-3 procedurer (för svarta strängar 3-5 procedurer). Intervallet mellan behandlingar ska vara minst 10 dagar för att låta håret återhämta sig från föregående ljussättning.

Använd också speciella tvättar som missfärger färgämneskompositionen som finns i håret. Tvätten är mycket effektiva, men de skadar hårets hälsa.

Shampoo är mindre effektiva än tvättar, men säkrare.

Rotförtydligande

En liknande procedur bör endast utföras på torrt hår. Processen är fasad, i första hand håret är kammade och delat från pannan till huvudet jämnt. Börja måla första sidan. Med tappningsrörelser färgas rötterna i avskiljningen. Därefter överförs de hår vars rötter färgas till motsatt sida, processen upprepas. På så sätt färg en sida av huvudet och gå sedan till den andra. Kompositionens exponeringstid - 20-25 minuter. Efter tvätta färgen med schampo. Använd en regenererande hårmask.

Avfärgningsträngar

För ett sådant förfarande behöver du en krok och en speciell keps, där det finns hål för att få strängarna. Att använda en sådan anordning är väldigt bekväm, eftersom färgen inte faller på huvudlinjen, som du inte vill lätta på.

Kamma håret och sätt på en hatt. Med en krok drar du de enskilda strängarna ut genom hålen. Applicera färg på trådarna, måla dem jämnt över hela längden. Vänta 25-30 minuter, skölj sedan av kompositionen och applicera en närande mask.

slutsats

Alla kan göra hårljus hemma. Detta gäller både ägare av ljusbruna toner, och de som har svarta eller mörka frisyrer. Det viktigaste är att helt följa de regler som beskrivs i denna artikel och inte överdriva färgkompositionen på håret.

Om allt är gjort korrekt kommer du att få ett resultat som inte på något sätt är sämre än en frisörs eller en stylists arbete. Allt är i dina händer!

Brightening hårfärg: hur man väljer det bästa?

Det finns en åsikt att män föredrar blondiner. Kanske är det detta faktum som driver ett stort antal kvinnor för att lätta krullarna. I blondiner strävar alla: Brunetter, rödhåriga, även ägarna av naturligt ljusbruna nyanser vill ofta bli ljusare. En sådan transformation med hjälp av kemikalier skadar håret. Vilken typ av hårfärg är det bästa valet? När allt kommer omkring behöver du få det önskade resultatet, behåll friska krullningar.

Vad är lättnad och dess effekt på håret

I förklaringsprocessen under påverkan av aggressiva kemiska föreningar lyftes skalorna som täcker håraxeln. Bläckbasen faller lätt in i hårets mitt. Ljussubstansen får full effekt över den försumliga strukturen som innehåller melanin, som är ansvarig för färg, liksom andra viktiga komponenter som ger huvudkvalitetsindikatorerna: form, elasticitet.

Hårstrukturen utsätts för en oxidativ process som främjar upplösningen av det naturliga pigmentet. Procedurens varaktighet påverkar intensiteten av denna åtgärd.

Övriga delar av krullen utsätts också för de skadliga effekterna. Därför, efter förtydligande, ser de livlösa, onaturliga ut. Egenskaper är inneboende i dem: styvhet, torrhet, porositet, bräcklighet, brist på glans, dominans. Fixa situationen komplicerade återvinning förfaranden.

Överdriven oxidation kan förstöra håret. Hår tenderar att bryta av, falla ut, huden ska lida av en bränning.

Hur man lyser annorlunda hår

På kvällen vill kvinnor med olika strukturer, färg på strängar bli blonda. Varje kräver sitt eget tillvägagångssätt. Strikt följa anvisningarna undviker problem. Förtydligande processen åtföljs av noggrann observation av vad som händer. Att lyssna på dina känslor kommer inte heller att vara överflödig.

Rådet. Att neka att blonda är värt om krullarna nyligen utsattes för kemisk exponering, anländer i en beklaglig stat.

Mörka, hårda, tjocka strängar kräver förtydligande med de starkaste kompositionerna som finns tillgängliga. Exponeringstiden är också maximal. Sådana strukturer är svåra att påverka, så du borde vara tålamod. Det är bäst att blening i flera steg med en veckopaus. Så det blir möjligt att uppnå den bästa effekten, den mest försiktiga inställningen till håret. Expertråd om hur man tänder mörkt hår utan skada hjälper till att undvika misstag i omvandlingen.

Lätta, smala krullar är lätta att brinna, så ljuskompositionen väljs sämre, slutartiden minskar. Stained kan uppleva hårfärgningen med färg helt oväntat. Resultatet är inte alltid förutsägbart. Det är bättre att inte riskera ensam och söka hjälp från en professionell.

Hur man väljer rätt färg

Vet vilken typ av färg som är bättre att lätta håret för att snabbt uppnå önskad effekt. Det mest effektiva alternativet - föreningar som innehåller ammoniak. Uppnådd effekt kommer att vara 4-6 veckor. Tillsammans med maximalt resultat erhålls högsta grad av destruktiva åtgärder.

Färg för att lätta håret utan ammoniak verkar mjukare, men en sådan komposition kan vara helt användbar för mörka, tidigare målade lockar. Resultatet kommer att ligga på håret i 2-4 veckor.

Den bästa hårfärgen för lätta innehåller förutom aggressiva kemikalier ett vårdkomplex: oljor, vaxer, vitaminer, collagener. En sådan komposition kommer att ge en effektiv effekt, behandla håret relativt noggrant.

För hemanvändning bör det ljusande hårfärgen vara en krämig konsistens. Det är lättare att använda: jämnt applicerat på trådarna, flödar inte. Färg för att lätta håret av sådan konsistens kvalitativt målar, de underhållskomponenter som ingår i kompositionen ger skydd och näring.

Var uppmärksam! Välj en färg för blekande hår bättre än beprövade märken. Tillförlitliga tillverkare tar hand om sina kunder, ständigt förbättrar kompositionen. Innan du släpper ut en ny produkt, utför den nödvändiga forskningen.

Varför hårfärg för lättnad kan inte vara billigt? Eftersom det är nödvändigt att arbeta med den bästa kompositionen. För mycket billiga alternativ bör undvikas - bevarandet av lock är ännu viktigare. Chasing dyr gör inte heller någon mening. Ofta är det höga priset förknippat med kostnaden för marknadsföring. Känd tillverkare, den mellersta kategorin - det här är vad färg för att lätta håret utan rädsla för negativa konsekvenser.

Foto före och efter

Välja produkter för hemmabruk

Många människor hör "professionellt ljusande hårfärg" och tycker "det bästa". Detta är oöverträffligt när det gäller hemmet. Kompositioner avsedda för salonganvändning ska ligga i befälhavarens händer. Otillräckliga åtgärder kan ge oväntade, till och med katastrofala resultat. Ofta innehåller professionella färger en förbättrad formel, så de måste hanteras med stor omsorg.

Färger avsedda för massanvändning, anpassad för en enkel man på gatan. Sammansättningen, konsekvensen, proceduren i förfarandet är enkel, förståelig. Att använda sådana färger behöver inte ha särskild kunskap, men följa bara instruktionerna noggrant.

Topp hår Brightening Tops

Baserat på de angivna egenskaperna, kundrecensioner, kan du göra följande rating av medel som är särskilt populära för blekning av hår.

Hemma:

 • Garnier Color Naturals;
 • Palette Phytolyny;
 • Lreal Paris Casting Sunkiss;
 • SYOSS.

Garnier Color Naturals har en trevlig krämig konsistens på grund av vilken det är lätt att applicera. Ett omvårdnadskomplex som innehåller naturlig olivolja, avokado, sheasmör ger en noggrann förtydligande. Vid slutet av färgningen är krökarna jämn, mjuka och vackert lysande. Stå på strängar i upp till 35 minuter. En lätt brinnande känsla, en gulaktig nyans anses vara en bieffekt. Justera tonen med efterföljande toning. Effekt upp till 6 toner. Ett brett spektrum av förtydliga serier ger ett bra val.

Palettfytolynium är ett bekvämt färgämne med krämig konsistens. På grund av närvaron i sammansättningen av naturliga oljor ger jojoba, orange en mild effekt, vård. Verktyget brinner inte ut strängar, helt fast. Curls shine hälsa, förbli mjuk, lydig. Visar inte yellowness - har en toning effekt. Det klarar sig väl med tjockt hår av medelstorlek. Effekt upp till 4 toner.

Loreal Paris Casting Sunkiss presenteras i form av en gel helt klar för applicering. Bekvämt, du kan använda för att tona rötterna, då är röret tillräckligt för flera gånger. Kompositionen har effekt under påverkan av värme (hårtork, sol), därför behöver det inte användas handskar när det appliceras. För brunetter, blondiner, rättvisa olika kompositioner. Oljor, skyddande, termoaktiva komponenter i gelmassans sammansättning Casting detta företag bidrar till de skonsamma effekterna. Skydda ömtåliga, sköra krullar, ha mjukgörande effekt, hjälpa det skadade nagelbandet att återhämta sig snabbare. Färgen är idealisk för att ge ett lite bränt utseende, kalifornisk markering, ombre. Effekt upp till 2 toner. En mängd olika produkter av detta märke hjälper till att hitta rätt komposition.

Syoss clarifier tillhör krämfärgen, så det ger inte besvär vid användning. Justerar krullarnas struktur, lägger till glans. Färg är att föredra för rättvisa skönheter. Mörka lockar är föremål för bildandet av yellowness. Den blå pigmentbalsam som ingår i satsen hjälper inte alltid till att klara det här problemet. Effekt upp till 9 toner.

I salongen:

 • L'Oreal Platinum;
 • Wella Blondor;
 • CHI Blondest Blonde;
 • Super Blond av C: ehko.

L'Oreal Platinum är ett pasty lättare hårfärg. Kompositionen innehåller inte ammoniak, men vax och nutracerat ingår. Komponenter av vårdstöd naturligt lyser, bryter inte mot lipidbalansen. Ämnet kombineras med oxidanten, appliceras på trådarna i 30-50 minuter. Efter proceduren är håret mjukt, silkeslöst utan en rödhårig. Effekt upp till 6 toner.

Wella Blondor - pulverljusfärg. Oljorna, lipider som är en del ger noggrann övergång, mat, bevarande av fukt. Den speciella formeln förhindrar bildandet av en gul nyans. Ämnet blandas med oxidationsmedel / emulsion, fördelad i krullar i högst 50 minuter. Fyller fylligt de grå trådarna. Biverkningar - ökad bräcklighet. Effekt upp till 7 toner.

CHI Blondest Blonde - En krämig konsistens med en lätt oljebaserad bas för ljusning. Närvaron av silkejoner, olivolja, växtbaserade extrakt, keratin ger näring, förstärker, räter ut. Aquamarine pigment förhindrar detektering av gula nyanser. Ammoniakfri formel bevarar strukturen fullständigt. Cremen kombineras med oxidanten enligt anvisningarna. Effekt upp till 8 toner.

Super Blond av C: ehko - lysande hårfärg i form av pulver. Krullar efter att proceduren förblir mjuk, se väl preparerad. Smidig nyans, hälsosam glans uppnås tack vare en innovativ formel. Vitaminkomplex i kompositionen gör det möjligt att minimera de skadliga kemiska effekterna. När den blandas med en oxidationsemulsion erhålles en trevlig krämig konsistens. Medlen upprätthåller 15-30 minuter. Effekt upp till 8 toner.

Var att utföra proceduren

För tjejer som bestämmer sig för att lätta sitt hår för första gången är det bättre att lita på en professionell. En bra mästare vet grunderna i färg, kommer kompetent att utföra proceduren i stugan, kommer att rekommendera vårdprodukter. I framtiden, för att behålla tonen, tona rötterna, kan du prova manipulationen hemma.

Rådet. Damer som vägrar väsentligt att besöka salongen är bättre att starta experiment med säkra folkmekanismer. Naturliga komponenter kommer att ge en gradvis lätt lättnad, skötsel av håret.

Brunetter, brunhåriga kvinnor, ägare av tidigare målade lockar, bättre att inte riskera hembelysning. I dessa fall räcker inte ett enda förfarande för att bli blondin. Resultatet av förtydligandet förutses inte alltid på ett tillförlitligt sätt. En erfaren mästare väljer önskad komposition, exponeringstid, antal nödvändiga procedurer, efterföljande vård med användning av regenererande masker.

Drömmen om att bli blondin i moderna förhållanden är lätt att uppfylla. En mängd olika färger för lättnad kommer att ge ägare av olika hår tillförlitliga sätt att transformera. Hitta rätt verktyg för att njuta av det stora resultatet är inte svårt.

Ett alternativ till kemiska kompositioner och det inledande steget i hemmaförljus kan vara folkmekanismer:

Användbar video

Skönhetsexperten Roman Copper berättar hur man väljer det säkraste hårfärgen.

Uppmärksamma de 10 bästa hårfärgerna.Nästa Artikel
Tips 1: Hur ofta behöver jag tvätta mitt hår