Granskning av professionella ammoniakfria hårfärger


Färgprodukter utan ammoniak i kompositionen har en sparsam effekt på hårstrukturen, och hjälper också till att bibehålla den naturliga mjukheten och glansen av krullarna. Användningen av ammoniakfria färger tillåts kombinera en omfattande vård med dekorativa färgningar, och färgvalet är av stor betydelse.

Tillverkarna skiljer sig inte enbart från färgpalett, utan även färgämnenas innehåll. De viktigaste varumärkena som producerar icke-ammoniak hårfärg, produktöversikt och rekommendationer för applicering och val av rätt nyans anges i vår artikels information.

Fördel och skada

Naturliga hårfärger har använts under mycket lång tid. Det mest framgångsrika exemplet är iransk henna, vars användarhistoria går tillbaka århundraden. För att ge håret användes önskad nyans ekbark, avkok av kamille, kaffe och starkt te samt många växtingredienser.

Med tillkomsten av kemiska föreningar började sådana metoder gradvis glömmas, ersatt av snabbare och mer mångsidiga syntetiska färger. Naturliga läkemedel inte bara pigmenterade, utan också bidragit till friskt hår, vilket är svårt att förvänta sig av kemiska färgämnen.

Nästan hundra års erfarenhet av användning av kemiska pigment för hår visade nedslående resultat, så utvecklingen av nya, mjuka formuleringar har aldrig slutat. Framväxten av modern ammoniakfri färg har öppnat nya möjligheter och framtidsutsikter.

Förutom den noggranna inställningen till håret, målar sådana gråmålningar grått hår ganska bra och ger krusarna en levande glans och styrka. De skadar emellertid inte strängarna och orsakar inte skört och torrt hår - de viktigaste hot mot kemiska föreningar.

Fördelarna med ammoniakfria formuleringar:

 • Möjligheten att ändra färger från en till fem toner i paletten.
 • Färgets hållbarhet är relativt liten, men det gör att du snabbt kan ändra bilden.
 • Gentag effekt på hårstrukturen.
 • Regelbunden användning av kompositionen tillåter pigmentet att stanna längre på håret.

Nackdelarna med denna typ av färgämnen är bara två: sårbarheten hos färgning och kostnad. Priset på sådana medel fördubblas vanligen - tre gånger kostnaden för vanlig färg. Detta beror främst på den naturliga sammansättningen, liksom användningen av de senaste utvecklingen inom hårets skönhet och hälsa. Läs också om det är möjligt för gravida kvinnor att färga håret med icke-ammoniakfärg.

På video-professionell bezammiachnaya hårfärg:

Användningen av färger utan ammoniak är praktiskt taget inte annorlunda än traditionell färgning. För att göra detta kan du inte använda metallobjekt, händerna skyddas av handskar och exponeringstiden från fem minuter till en halvtimme (enligt anvisningarna). För sådana kompositioner krävs emulgeringsförfarandet. Detta är när vatten läggs över det applicerade lagret av färg efter en viss tid.

Icke-ammoniakfärg bör användas på rent hår och efter proceduren tvättas kompositionen utan användning av tvättmedel. Det är bäst att fixa resultatet med speciella balm, så skuggan kommer att vara längre.

frimärken

Sortimentet av sådana verktyg är ganska stort, så du kan välja produkter av anständig kvalitet. Som med konventionell färg har dessa formuleringar ett grovt färgschema på förpackningen. Att jämföra den ursprungliga hårfärgen kan du se vad ungefär skugga kan få.

För att öka chanserna för ett framgångsrikt resultat av färgning är det önskvärt att vända sig till en professionell stylist. Om proceduren utförs hemma kommer köp av professionellt hårfärg att vara det bästa alternativet. En översikt över några populära tillverkare ges nedan.

Estel

Det populära företaget har släppt en speciell serie halvvariga krämer - färgämnen Sense De Luxe. Paletten har 56 matchande nyanser.

Det är nödvändigt att blanda dem med aktivatorn i ett förhållande av 1: 2. Färgen präglas av ett naturligt komplex av vegetabiliska oljor i kompositionen (avokado och karit), liksom en trevlig arom och brist på ammoniak. Här kan du se priserna på Estels professionella hårfärg. Här kan du se Estels professionella hårfärgspalett. Du kanske också gillar olja för skadad hår estel professionell q3.

Schwarzkopf

Det världsberömda företaget kunde inte hålla sig borta från modetrender. Specialprodukter Igora Vibrance inkluderar resistenta pigment och anses vara en av de bästa färgämnena för intensiv toning.

Det späds också med en aktivator i förhållandet 1: 2, skaparna försäkrar förmågan att måla över gråhår om det totala antalet inte överstiger 70%. Färgpaletten har 54 nyanser. Här hittar du en palett av icke-ammoniak hårfärg Schwarzkopf. Under länken kan du se hela paletten av hårfärg Schwarzkopf Igor.

Londa professionell

Tintingkrämen - Londacolor-seriens färg präglas inte bara av dess varaktiga effekt utan också av möjligheten att välja bland många färgalternativ. En palett av professionell Londa hårfärg hjälper dig att välja rätt nyans.

Spädningsmedlet, som i färgen Londakolor, används med en hastighet av 1: 2, det är möjligt att använda blandningen för att få en mer uttalad färg.

Loreal

Casting Crem Gloss-serien är anmärkningsvärd för sin långlivade arom, bekväm konsistens och märkbar effekt. Bland produkter från liknande företag kännetecknas det av bestående, upp till åtta veckor i färg. Paletten av blomfärger Casting Cream Gloss kännetecknas av dess mångfald.

Garnier

Bland produkterna i detta företag finns flera lämpliga serier av ammoniakfria färger. Color Naturals (avokadoolja och sheasmör) består helt av naturliga nyanser. färg Shine (tranbärs extrakt och argonolja) presenterar fantastiska glänsande färger.

Den enda nackdelen med samlingen är inte tillräckligt mycket för att måla över grå. Color Sensation kombinerar fördelarna med de två tidigare samlingarna och har därför den högsta efterfrågan. Bollfärg avsedd för dramatiska färgförändringar. Olia är en reparationsledning utan ammoniak. Här är en palett av färger för hår Garnier.

Farmavita

Italiensk icke-ammoniakfärg, som är relativt sällsynt för vår marknad, kännetecknas av dess naturliga sammansättning och mild håråterställning efter användning av vanliga färger.

Paletten är extremt varierad, så du kan välja den djärvaste färgen. Kollektionens höjdpunkt är chic choklad nyanser av sin skönhet. Här kan du se farmavitas hårfärgspalett.

Sanotint

Ett annat italienskt varumärke förklarar sig som det bästa verktyget för att måla grå hår. Hjälper med mer än 50% grått hår. Trots den mjuka sammansättningen varar resultatet mer än en månad, vilket är bra för sådana produkter. Produkten, som L'Oreal Excellence hårfärgspalett, har ett bra sortiment av koppar och röda nyanser, liksom en "ren" blond.

Sortimentet av icke-ammoniakfärger är ganska brett, nästan alla tillverkare av liknande produkter fann det möjligt att släppa sin egen samling nyanser. Trots den kortvariga effekten är sådana färger mycket efterfrågade på grund av sin mjuka struktur och mild effekt.

Till skillnad från aggressiva formuleringar innehåller dessa färger naturliga extrakt som hjälper till att försiktigt ta hand om, näring och skydda hår. Användningen av sådan färg tillåter, utan att det påverkar det, att ändra den vanliga bilden inom 2 till 5 toner, och ger möjlighet att skapa ett stort antal alternativ för snygga transformationer.

Välja den bästa icke-ammoniak hårfärgen

På grund av kvinnors lust att alltid se vackert och välskötta, måste de regelbundet göra smink, manikyr, pedikyr, frisyr och styling. De flesta av dem utsätts systematiskt för krullning. Oavsett vilken del som behandlas - bara rötterna, ändarna eller hela längden, kan den frekventa användningen av kemikalier allvarligt skada tillståndet och typen av strängar. För att minimera skadorna rekommenderar frisör-stylister att använda professionell kosmetika på icke-ammoniakbasis.

Vad är den här färgen?

Medel där det inte finns vätenitrid - ammoniak, hör till genereringen av milda pigment. I en annan kallas de också semi-permanent. I början av deras existens klassificerades de av experter som fysiska föreningar, eftersom operationsprincipen var att omsluta håraxeln snarare än genomträngning. Detta hände på grund av den ömsesidiga attraktionen av konstgjorda och naturliga pigment. Men förbindelsen mellan dem var kortlivad, och jonerna tvättades snabbt ut.

Idag fungerar semi-permanenta alternativ enligt samma regler som permanenta (med vätenitrid), det vill säga öppnar de nagelskalorna, ljusnar det naturliga pigmentet och ersätter det med en artificiell. De varar längre och låter dig ändra färgens betydelse. Istället för ammoniak verkar aktiva ämnen här, vilka kan upprepa sina handlingar, samtidigt som de inte skadar eller stör metabolism i stavarna. Aminer (främst monoetanolamin) utför vanligtvis dessa funktioner, och själva färgämnet är alkaliskt.

När det gäller sura halvfasta kompositioner, som fortfarande är efterfrågade och inte upphör att produceras, sker hela processen vid den kutikulära nivån utan djup penetration. Det finns inga destruktiva förändringar i hårets struktur här, och därför kan denna produkt användas även för gravida kvinnor. Det enda negativa: Jämfört med alkalisk ammoniakfri färg (och ännu mer med vätenitridinnehållande) är den mindre resistent. När huvudet tvättas, kommer konstgjorda pigment ersättas av vattenmolekyler, vilket innebär att färgen kommer att förlora sin mättnad varje gång.

Sådana färgämnen maskerar inte helt det grå håret (även om det finns undantag). I stället är det bättre att använda verktygen som är speciellt utformade för att lösa ett sådant ömtåligt problem. Om lusten att försöka lackera utan ammoniak för grått hår är högre än några risker, är det mer rimligt att utföra proceduren i salongen, där befälhavaren hjälper till att fixa effekten med en speciell gel.

Mjukt färgning med halvfasta produkter orsakas inte bara av frånvaron av vätenitrid utan även genom berikning av kompositionen med användbara komponenter: växtekstrakter, oljor och vitaminkomplex. Det är därför, efter att ha målat krullarna med dessa medel, ser de mycket bättre ut - ljusare, mer lysande och, viktigast av allt, levande. Färgpaletten i många märken är inte sämre när det gäller antalet nyanser till pigment, som är baserade på ammoniak. Frånvaron av en skarp, obehaglig lukt är en annan klar fördel.

Vad händer om du använder ammoniakprodukter?

Regelbunden färgning med permanenta medel är fylld med omvandlingen av en jämn kutikula av staven till en struktur som liknar en pensel. Efter att vågorna har ökats med ammoniak i syfte att bosätta sig i dem, förlorar de förmågan att stänga naturligt. Hår förlorar sin elasticitet, tunt, blir skört och torrt, på grund av giftiga ämnen förgiftar intensivt ut. Det är ganska svårt att returnera det ursprungliga tillståndet efter en sådan exponering, men det är möjligt: ​​professionell vård + terapi kan återuppliva dem till livet.

Separat bör det sägas om den specifika lukten. För det första är det så skarpt att det inte bara är svårt att arbeta med det på grund av en tydlig känsla, men det är också möjligt att bränna luftvägarna och slemhinnorna. För det andra är det kvävande och benägen att orsaka allergiska reaktioner.

På grund av sådana negativa stunder, fans av permanenta kompositioner varje år mindre och mindre. Men fler fans syns i färger utan ammoniak. Vad tycker barbers (colorists och stylists) om detta? De rekommenderar att man använder resistenta kemiska pigment för primärfärgning, som "lossar" strukturen och använder halvvariga alternativ i efterföljande procedurer, eftersom de i det här fallet kommer att kunna penetrera djupare och dröja länge.

Vad är inte-ammoniak hårfärger för de bästa?

1. Color Touch från Wella Professionals.

Ammoniakfri serie professionella färger Wella. Förutom det aktiva medlet etanolamin ingår vax och flytande keratin dessutom. Utmärkt behåller fukt i stavarna, och ökar därmed volymen, ökar ljusets briljans och svårighetsgrad. Motståndet är relativt högt: effekten varar upp till 24 gånger vid tvättning av huvudet. Detta uppnås tack vare de omgivande egenskaperna hos samma naturvax.

Color Touch-paletten är ganska varierande och innebär 4 linjer:

 • grundläggande - en uppsättning klassiska nyanser;
 • plus - toner och subtoner av standardfärger;
 • solstrålar - översatt som "solstrålar", det vill säga det betyder alla variationer av blont och ljusbrunt;
 • relights red - från namnet är det klart att denna rad är speciellt utformad för att skapa / underhålla eldiga röda nyanser.

Du kan köpa Wella Color Touch i salongen, dessutom engagerad i försäljningsaktiviteter, affären, via Internet. Priset i alla fall kommer att vara ungefär lika - 650-750 rubel.

2. IGORA Vibrance av SCHWARZKOPF.

Detta professionella, mjuka hårfärg innehåller inte vätenitrid. Den bygger på ett intensivvårdskomplex med lipider och vitaminer, vilket gör det möjligt att uppnå färgjämnhet under färgning samt stärka stavarnas struktur. Enligt tillverkaren är IGORA Vibrance perfekt även för kvinnor vars vikt av gråstrålar är 70-80%.

För älskare av klassisk och fasthållen bild presenterar denna halvfasta färg mycket rosa, mjuka nyanser. Utvecklarna glömde inte tjejerna med ett ljust utseende. Det skapades extremt färgglada vågar (röd, violett, extra koppar) för dem. Priset är ganska överkomligt - cirka 450 rubel.

3. Sense de Luxe från Estel.

Inhemskt varumärke Estelle uppfyller alla allmänt accepterade standarder och är därför efterfrågad bland både affärsverksamma och vanliga tjejer som började måla hemma. Kvaliteten är inte sämre än utländska modeller, och är billig (cirka 300-350 rubel).

Det saknar en skarp, märklig lukt, och tack vare olivekstraktet, avokado, keratinkomplex och panthenol, torkar krullarna inte ut, men får den nödvändiga hydrering. Färgen är garanterad att vara mättad och jämn. Ej tvättad, enligt tillverkaren, 4 veckor. I många recensioner skriver de att det ursprungliga utseendet varar mycket längre. Antalet nyanser i Sense de Luxe kommer också att överraska dig - det finns över 70 av dem.

4. Casting Creme Gloss av Loreal.

En professionell tonfärg till ton ammoniak fri från L'Oreal har vunnit popularitet på rekordtid. Den skyldige var en användbar komposition (royal jelly well nourishes, cares), en trevlig arom (som lukten kommer från vilda bär), samt en bred färgpalett (28 nyanser från blond till harts) och dess högsta naturlighet. Kan köpas för 300 eller fler rubel.

5. FÄRGSHINE av varumärket GARNIER.

Det är osannolikt att det kommer att vara möjligt att radikalt byta nyans, men det är ganska realistiskt att göra den naturliga färgen attraktiv eller att tona de oönskade noterna efter färgning med resistenta pigment. På grund av förekomsten av arganolja, tranbärsekstrakt och frånvaron av ammoniak i det, försvinner inte håret alls, men blir ett välskämt utseende, blir glänsande, mjukt vid beröring. Priset är ganska attraktivt - 150-180 rubel. Garnier kan inte skryta med ett brett utbud av nyanser, men 17 färgvariationer (tidigare 19 år) räcker för att varje tjej kan hitta sin egen ton.

6. Palette ColorGloss Company SCHWARZKOPF.

En annan unik produkt utan ammoniak och väteperoxid. Det skickas för massanvändning, och är därför billigt - ca 100 rubel. Verktyget klarar sig perfekt: det uppfriskar färgen, ger krönorna en glans, skadar inte strukturen och visar motstånd mot utlakning under relativt lång tid (upp till 6-8 veckor). Som en extra bonus är kompositionen australiensisk valnötolja - macadamia. Han andas bokstavligen livet i lös, skadat hår. När det gäller paletten har den ca 20 nyanser, varav några är exotiska, till exempel jordgubbssylt, hallonssocker, röda vinbär.

Ammoniakfritt hårfärg: en översyn av märken och tips

Om farorna med ammoniakfärger som kändes för länge sedan. Dess obehagliga lukt, förmåga att orsaka allergier, brännskador i slemhinnor och luftvägar är en obehaglig bild. Dessutom kan ammoniak ackumuleras i porerna och förgifta kroppen med giftiga ämnen! Professionell hårfärg utan ammoniak kommer att undvika alla dessa överraskningar!

Fördelar med färger utan ammoniak

Färger utan ammoniak har många viktiga fördelar som förklarar populariteten hos dessa produkter:

 • Gentle färgning. Färgämnen kuver håret - de tränger inte djupt in och brinner inte ut det naturliga pigmentet;
 • En bred färgpalett - mer än 50 nyanser;
 • Ingen obehaglig ammoniak lukt;
 • Användbar komposition. Sammansättningen av ammoniakfria färger innehåller flera komponenter som är fördelaktiga för håret. Dessa är vitaminer, användbara syror, mineraler och extrakt från växter som förstärker glödlamporna, skadar inte hårets struktur och stimulerar blodcirkulationen i epidermis.
 • Inga kontraindikationer. Du kan även använda denna färg för gravida kvinnor.

Med en sådan förteckning över fördelar finns det flera nackdelar med en sparsam färg:

 • Ge kortsiktiga resultat. Tro inte på slagorden att effekten av en sådan färg kommer att pågå i ganska lång tid! Färgen kommer att tvättas med varje huvudtvätt, och efter två veckor blir det matt och dim. Problemet kan dock lösas! Färger utan ammoniak kan ackumulera färger. Om du ständigt använder samma nyans kommer det att bli mycket ljusare;
 • Dålig färg över grå hår. När man själv söker för att bli av med grått hår är det nästan omöjligt. Men om du går till salongen blir resultatet utmärkt. Att använda en speciell gel för att konsolidera effekten av en frisör kommer att kunna måla över grå hår;
 • Dålig förtydligande. Om du vill bli en blondin från en het brunett, är det osannolikt att ett färgämne utan ammoniak kan hjälpa dig. Han kan inte lätta håret;
 • Hög kostnad Jämfört med det vanliga har ett bra färgämne utan ammoniak ett högt pris. Ja, och i skönhetssalongen för det arbete du gör kommer du att ta mycket mer.

Bläddra bland populära märken

För att underlätta ditt val har vi sammanställt en lista över ammoniakfria färger som rekommenderas av erfarna proffs.

Wella-proffs

Professionell icke-ammoniakserie. Wella Professionals försiktiga färgämne bidrar till att skina i hårets hår, rik och likformig nyans, jämnhet och mjukhet. Produkterna i det här märket glädjer sina fans med en tillräckligt stor palett och ett överkomligt pris. Men den största fördelen är Color Touch Plus-serien. Om du blandar denna färg med en väteperoxidemulsion, kan du måla över grått hår.

L'Oreal Casting Gloss

L'Oreal skapade ammoniakfritt professionellt hårfärg för ett par år sedan, men det blev populärt under rekordtid. "Felet" är en användbar komposition och en annan palett (26 nyanser - från blond till svart). Kungliga gelébina ger silkiness till strängarna och närmar dem perfekt. Färgfärgade målarfärger, inklusive grått hår. Färgen på färgen är aromen - bären samlade i skogen.

Chi ilonic

Tillverkaren av denna färg lovar ett resultat som kommer att erövra dig. Motståndskraftig rik färg, ekologisk sammansättning, användbara komponenter - det här är det som är karakteristiskt för Chi Ilonic färgämnen. Färgen är skapad på silke och legering CHI 44, vilket gör den verkligen unik. Det är perfekt för dem som vill lysa upp utan att skada strukturen.

Revlon Professionals

Märkena i detta varumärke har många användbara komponenter (flytande kristaller, fördröjda effektpigment, bioaktiva aktivatorer etc.) som matar in strängarna och återställer deras struktur. Revlon Professionals ger korrekt färgmatchning. Det används ofta för att måla över grå.

Kadus Fervidol Brilliant

Den här fashionabla nyheten har redan lyckats få en hel del kundrespons. Färgen innehåller mineraler, oljekstrakter, naturliga föreningar av salter, naturliga vaxer och aktivatorer med väteperoxid. Aktivatorer färgar trådarna och vaxer dem förseglade. Tack vare detta "arbete" blir håret smidigt och glänsande och färgen blir inte matt i lång tid. Linjen Kadus Fervidol Brilliant har 50 färger - från blond till brunett.

Igora från Schwarzkopf

Professionell bezammiachnaya-färg Igora erbjuder en mångsidig färgpalett. I sammansättningen hittar du två aktiva komponenter (kiseldioxid och biotin), vilket saktar åldrandet av strängarna, såväl som färgförstärkaren. Hår efter färgning blir tjockt, starkt och elastiskt.

Cutrin då

Grunden för denna finska färg är den arktiska tranbärs eteriska oljan, som har ett antal användbara egenskaper. Det förlänger strängarnas ungdom, förhindrar deras bräcklighet, stärker och underlättar kamning.

Selektiv professionell

Italienskt mineralfärgningsfärg Selective Professional skapades speciellt för rättvisa. Hon kommer att tillåta att klargöras omedelbart i flera toner, utan att ha gjort mycket hår.

Estel

Ryska varumärket Estelle uppfyller alla standarder. Det är billigare, men kvaliteten är inte sämre än utländska prover. Färgen innehöll guarana, grönt te och keratinkomplex. Var och en av dessa komponenter närmar sig strängarna och läker deras struktur.

Garnier Color Shine

Den har en krämig konsistens, innehåller tranbärsekstrakt och arganolja. Garnier Color Shine erbjuder 16 toner och gör håret ljus, mjuk och silkeslen.

Londa färg

Londa färg är en färgfärg som erbjuder så många som 37 nyanser. Kärnan i detta verktyg är mikrosfärer som låter dig skapa ljusa färger.

Faberlic

Faberlik har också en palett av färger, vars sammansättning det inte finns någon ammoniak. Det förstör inte håret, och mättar det med glans och stärker rötterna. Detta är möjligt tack vare många extrakt - lotus, aloe, ginkgo biloba och solros.

Ammoniakfritt hårfärg ger endast ett bra resultat om det används korrekt. Kom ihåg några regler!

 • Regel 1. Färgen ska appliceras på förorenade strängar utan rester av stylingprodukter och andra kosmetika. Annars kan skuggan inte vara enhetlig. Det finns möjlighet att färgen blir helt annorlunda, eftersom ingen av oss vet hur färgämnet kommer att verka vid kontakt med hud och lack.
 • Regel 2. Färgen är impregnerad med hela längden så att det inte finns några luckor.
 • Regel 3. Håll kompositionen i en halvtimme, tvätta sedan med schampo.
 • Regel 4. I slutet av processen behöver du en bra balsam som kan förbättra effekten av oljor och vitaminer.
 • Regel 5. När du köper färg, kontrollera dess sammansättning. Om du ser natriumbenzonat eller aminer på förpackningen, kan det inte prata om någon mild färgning.
 • Regel 6. För gravida kvinnor rekommenderar vi att du reducerar tiden något (ungefär 20 minuter). Samma tidsintervall är tillräckligt när håret är för tunt och sparsamt.

Efter varje kamning hittar du hela tufts av lös hår på kammen? Tack vare den här masken kommer du att glömma detta problem!

Betyg av de bästa färgerna utan ammoniak för hår

Att ha förmågan att byta hårfärg på hjärtan, utan rädsla för att göra det till livlöst halm - det här är en liten dröm om vilken kvinna som helst. Många vill experimentera och förändras, men skada färgkompositioner för hårets struktur skrämmer bort och gör en sådan önskan inte så attraktiv. Idag finns det ett utmärkt alternativ - icke-ammoniakföreningar, vars användning inte bara har en så uttalad negativ effekt, men hjälper till och med att återställa håret och göra det hälsosammare.

Ammoniakfri färg - vad är det och vad är dess komposition?

Ammoniak används i hårfärger som ett ämne som säkerställer penetration av pigment i hårstrukturen - det höjer skalorna och är fast i dem, vilket ökar graden av känslighet för färgkompositionen. Nackdelen är att efter vågorna helt enkelt inte kan stängas naturligt, och därför är håret slutligen övertorkat och livlöst i utseende. Ammoniakfria formuleringar innehåller inte denna farliga komponent, den ersätts av säkrare och sparsamma substanser (oftast talar vi om monoetanolamin), som inte provocerar så allvarliga destruktiva förändringar i hårets struktur.

Utan tvekan kan det inte sägas att formuleringar utan ammoniak är helt ofarliga - det här är kemiska blandningar, som kan ha en negativ effekt men de skiljer sig åt med märkbart mindre skada. Milda färger innehåller ofta ett stort antal naturliga ingredienser som bidrar till förbättring av hårets tillstånd. Det kan vara en mängd olika oljor, växtekstrakter och vitaminkomplex.

Granskning av de mest skonsamma hårfärgerna och deras paletter

Maskinsäkerhet är ett viktigt argument för att köpa en eller annan låda med verktyget, men tillverkaren och andra produktegenskaper är också viktiga. För köparen är viktig nyans, förmågan att köpa alla komponenter för kompositionen på ett ställe, ytterligare omsorgsegenskaper. För att göra valet enklare, erbjuder vi dig att bekanta dig med listan över de mest populära produkterna i denna kategori.

Estel Sense De Luxe (Estelle)

Måla utan ammoniak professionellt varumärke kosmetika för hår Estelle finns i rör på 60 ml. För att kunna använda, måste du köpa en specialaktivator från samma tillverkare. Resultatet av färgning är helt identiskt med den utlovade färgen i paletten, med förbehåll för färgreglerna, skuggan är mättad och enhetlig. Formeln innehåller bland ingredienserna i vårdkomponenterna: avokado och olivoljor, panthenol, som tillsammans ger ett omfattande skydd mot håret från yttre negativa influenser, ger näring och återfuktar dem, återställer struktur och naturlig elasticitet. Efter färgning blir håret mjukt och glänsande.

L'Oreal Creme Gloss (L'Oreal)

Produkten är placerad av tillverkaren som en färgvård, som inte bara ger en vacker färg med naturlig glans, men också ett hälsosamt utseende av hår. Formeln utan ammoniak ger ett bestående resultat, vilket hålls upp till 30 gånger användningen av schampo. Lämplig för vilken typ av hår som helst och på grund av förekomsten av bee royal gelé ger dem näring och ger en vacker hälsosam glans. Kompositionen målar också över grått hår. Paletten är ganska bred och består av naturliga, naturliga nyanser, vilket gör att du kan få det mest bekväma resultatet. Kraftig konsistens av kompositionen under användning av färgen fördelas lätt av hårets vikt och flödes inte.

Matrix Socolor Beauty (Matrix) för grått hår

Professionellt färgämne tack vare författarens teknik kan du få en tydlig och likformig nyans på håret, som anpassar sig till det naturliga: självjusterande pigmenten interagerar med det naturliga i hårstrukturen.

Det är möjligt att måla med hjälp av alla typer av hår med ett innehåll av grått hår upp till 50 procent. På paletten med ett stort antal nyanser kan du välja det lämpligaste alternativet från rika mörka till stilfulla ljustoner. Jojobaolja ingår i vårdkomplexet, vilket har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, vilket understryker dess naturliga glans.

MATRIX Färgsynkronisering för blondiner

Cream utan ammoniak är lämplig för korrigering av hårfärg, som tidigare målades och för bildandet av en ny nyans för håret, vilket inte har klargjorts. Du kan använda färg för att återställa färgen på tidigare använda resistenta färgämnen, men med en säkrare metod. Kompositionen innefattar ceramider för att ta hand om hårets struktur, som kan fylla de porösa ytorna, jämföra ytan och därmed främja likformig färgning och efterföljande slående glans.

Garnier färg Shine (Garnier)

Tillverkaren lovar att den här ammoniakfria kompositionen inte bara ger håret den önskade färgen utan också skadar den, vilket ger en naturlig och hälsosam glans. Ingredienserna innehåller naturliga ingredienser: Tranbärsekstrakt och arganolja, som har en omtänksam och regenererande effekt. Verktyget är lämpligt för att måla partiellt grått hår, samtidigt som de mjukgör de ändrade håren. Paletten är representerad av nästan två dussin vackra nyanser som mest effektivt kan betona en kvinnas naturliga skönhet.

Syoss Oleo Intense (Cieces) resistenta

En innovativ konceptprodukt från Ciez är en färg med en bestående effekt, vars effekt är baserad på införlivandet i en speciell oljeaktivator. Färgens sammansättning använder naturliga rena oljor som förbättrar färgens effekt, ger en djupare penetrering av färgpartiklarna i hårets struktur och tillåter även att uppnå mjukhet och glans. Färgen är homogen och mättad, och färgfärgsprocessen ger inga besvär, det har en krämig konsistens och det finns ingen obehaglig ammoniaksmak. Denna produkt är också lämplig för färgning av grått hår.

Förteckning över bra ammoniakfria färger

Förutom de ovan beskrivna bläcken finns också många inte mindre kvalitativa kompositioner utan ammoniak, vilket medger att uppnå utmärkta resultat av färgning. Det är också värt att uppmärksamma:

 • Kapus botemedel med ginseng extrakt och risproteiner;
 • professionell färg från goldwell;
 • krämfärg från Faberlik;
 • Schwarzkopf Igor för intensiv färgning ton-on-tone, etc.

Instruktioner för färgning av hår hemma

Hårfärger kan användas hemma, och det spelar ingen roll om en professionell komposition från Matrix eller en vanlig från Vella köps - båda kan användas, det viktigaste är att veta hur man gör det. Korrekt val av färger och genomförande av färgningsprocessen i sig kommer att uppnå det bästa resultatet även utan stor erfarenhet.

Hur man gör hårmålning

Färgprocessen i sig och dess egenskaper beskrivs i instruktionerna, vilka är fästa vid varje rör av färg från något företag. Villkoren kan variera även bland liknande tillverkare, till exempel krävs vissa formuleringar på torrt hår och vissa på vått hår. Därför är det absolut nödvändigt att läsa instruktionerna, även om du redan har målade huvudet mer än en gång.

Förfarandet i sig innefattar flera steg:

 1. hår förbereda efter behov
 2. då är det nödvändigt att blanda färgkompositionen med ett oxidationsmedel (de kan vara i samma förpackning, som till exempel i Londa-produkter eller säljs separat, som i den professionella Estelle-serien);
 3. en fet kräm appliceras på huden längs hårlinjen för att skydda den mot färgning;
 4. hårmassan är uppdelad i sektioner och applikationen startas med en speciell borste - först med hjälp av de skapade partitionerna från pannan till baksidan av huvudet;
 5. sedan fördelas kompositionen över hela längden av håret, och detta bör göras noggrant så att färgämnet läggs jämnt;
 6. Efter applicering är produkten åldrad på huvudet (tiden anges i anvisningarna), varefter den tvättas av;
  håret måste dessutom behandlas med balsam.

Så tvättar du snabbt av oönskade färger

Ammoniakfria färger är mindre resistenta i jämförelse med klassiska färgkompositioner, därför tvättas de av något snabbare. Om den resulterande nyansen inte passade omedelbart, och det finns ingen önskan att gå med honom i ungefär en månad, kan du använda sådana medel:

 • speciella kemiska tvättar;
 • folkrättsmedel (vegetabiliska oljor, öl, kefir, vatten surgjord med citron eller vinäger, etc.).

Hur ofta kan du färga ditt hår

Med tanke på kompositionens relativa osamhet och dess fördelaktiga egenskaper för hårets tillstånd är det inte förvånande att det kan användas mycket oftare än konventionella föreningar med ammoniak. Experter rekommenderar att återanvändning av färger när skuggan börjar förlora sin intensitet för att upprätthålla ett oemotståndligt utseende eller det finns en önskan om att ändra den i en eller annan riktning.

Kan gravida färga deras hår ammoniakfri färg?

Vid färgning av hår med normal färg är det inte föreningar som kommer på huden, men farliga ammoniakångor som frigörs under proceduren är skadliga. Således är det möjligt att använda produkten utan ammoniak under graviditeten, men det rekommenderade förfarandet är fortfarande omöjligt att namnge. Innan du fattar ett sådant beslut bör du rådgöra med din läkare. Det är också nödvändigt att undvika färgning under första trimestern när fostret är mest utsatt för yttre påverkan.

recensioner

Tanya: Jag var färgad på salongen med Matrix hår, först var jag helt nöjd med resultatet. Men för mig, redan för snabbt, tvättas färgen ut och blir på något sätt oförståelig, ingen klarhet och mättnad i den bevaras.

Irina: Jag hade en italiensk färg utan ammoniak, tyvärr, jag kommer inte ihåg namnet nu, och det var bara bra. På något sätt gav de mig några packar och jag målade bara länge till henne. Nu försöker jag hitta en ersättare, och hittills passar bara Estels mig i mina kvaliteter.

Marina: Jag vill säga att resistent Ciez är bara ett mirakel! Jag vet inte hur och var de uppfann det, men det utför alla sina uppgifter till det maximala - färgen är vacker, jämn och väldigt resistent. Och samtidigt som du inte applicerar någon vild lukt!

De bästa mjuka hårfärgerna utan ammoniak

Vackert färgade lock är nyckeln till framgångsrik reinkarnation, men vanliga rutiner för tonning av rötter eller längder kan allvarligt skada strängarnas tillstånd. Professionell mild hårfärg utan ammoniak är idealisk för gravida kvinnor och tjejer som bryr sig om frisyrens tillstånd.

Översikt över populära icke-ammoniakfärger

Utan en noggrann jämförelse är det svårt att säga vilken ammoniakfri färgämne som är det bästa håret, men efter att ha analyserat många recensioner kommer vi att försöka hitta svaret på denna fråga.

Innan du väljer ett visst företag måste du noggrant se över sammansättningen av de produkter som den representerar. Faktum är att ammoniak i vanliga färger är en brightener, som drar ut det naturliga pigmentet av hår, det är naturligt att kosmetika är mer resistenta mot det. Dessutom kan du färga mörka trådar i en ljusare ton, till exempel brunhårig i röd eller mörkbrun i ljus.

Casting Cream Gloss från Loreal (Casting Creme Gloss from Loreal) - den mest kända, nästan ofarliga hårfärgen, som produceras utan ammoniak. Innehåller inte väteperoxid, men kompletteras med kemiskt verksamma ämnen. Berikad med bismjölk, på grund av att den djupt närmar sig strängarna och ger dem mjukhet. Färger effektivt över grått hår, presenterat i naturliga nyanser. För mer dramatiska förändringar är L'Oreal Professionnel DIA Richesse från Diacolor-serien lämplig.

Casting creme gloss

För blondor eller ljusning är L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) mer lämplig - det är en ljusfärg för blondiner utan hårda kemiska komponenter. Det bästa av det bästa, men dyra målarfärgen. Hon kan till och med göra en tjej med blonda strängar från en naturlig brunett. Nu används denna nyhet aktivt för hemfärgning ombra, nedbrytning, etc.

Bilder - L'Oreal Inoa ODS2

Faberlic presenterar en annan liknande produkt - Faberlic persistent ammoniakfri krämfärg. Det förstör nästan inte det naturliga pigmentet, så det är väldigt mjukt och säkert, men samtidigt har det en betydande nackdel - det fläckar inte grått hår. Trots de mörka nyanser som presenteras i paletten kommer denna produkt att färga ash hår lite ljusare än bara naturligt, för vilket du kan få en slags framhävande effekt.

Till skillnad från sina kamrater är Estel Sense De Luxe (utan ammoniak) från Estels varumärke utmärkt för färgning av grått hår. Kompositionen innehåller avokadoolja och olivekstrakt. Detta är ett unikt alternativ som lämpar sig för toning av tipsen och för en full målning. Färgerna presenteras i röda, svarta, askiga toner, det finns också korrigatorer av gröna, blå och gula nyanser. Trots att det är oljigt, lämpat för att måla någon typ av hår, är det relativt ofarligt. Hennes motsvarighet är Estel Celebrity.

En analog av L'Oreal är Olia från Garnier (Garnier) - det här är en bra resistent krämfärg utan ammoniak, vilket stänger värderingen av de mest kända produkterna. Olia ingår i listan över de populäraste färgerna från 2015, dessutom kompletteras det med vitaminer och naturliga ingredienser. Mjuka färger som minimerar hårets hår, lämpar sig för frekvent användning. Dessutom mycket billigare än uttalade medel.

Olia av Garnier

Tänk på vad som annars är färgat färg för hår utan ammoniak:

Hårfärger utan ammoniak. Namn och paletter av professionella färgtoner och färgämnen

Varje tredje kvinna ändrar bilden med hårfärg. Den vanliga färgen med ammoniak orsakar irreparabel hårskada, så tillverkarna har introducerat på marknaden färgämnen utan ammoniak, vilket har en sparsam effekt. För att välja en produkt som är lämplig för en viss typ av hår, är det värt att analysera hela marknaden av ammoniakfria färgämnen.

Skillnaden mellan ammoniak och ammoniakfri färg

I ammoniakhårfärgen läggs färgpigmentet på den blekta naturfärgen. Detta beror på det faktum att kompositionens huvudkomponenter är väteperoxid och ammoniak, vilket eliminerar den ursprungliga hårfärgen.

Ammoniak öppnar vågar, och väteperoxid avlägsnar naturliga pigment djupt i håret. Med tiden tvättas det konstgjorda färgämnet bort, och hålrummen dyker upp i håren, på grund av vilka de blir tunna och spröda.

Färg utan ammoniak fungerar bara på ytan, utan att dyka in i hårets struktur.

Vid färgning läggs färgpigmentet helt enkelt på den ursprungliga färgen och täcker varje hår med en tunn film. Med tillkomsten av ny teknik har färgprodusenterna minskat storleken på molekylerna för produkternas kemiska sammansättning och hittade en ny komponent som är mjukare än ammoniak avslöjar hårflingor.

Fördelar med icke-ammoniakfärg

Fördelar med färger utan ammoniak:

 1. Gentle färgning. Vågorna är inte så tydligt beskrivna på grund av bristen på ammoniak, är hårets yttre hud nästan inte skadad. Egen färg missfärgas inte på grund av det minskade antalet väteperoxidmolekyler, och färgpigmentet faller inte in i det djupa lagret.
 2. Hår restaurering. Tillverkare av ammoniakfria färgämnen reducerade inte bara mängden skadliga molekyler utan även tillsatta användbara organiska föreningar till kompositionen. Tack vare de tillsatta vitaminerna och extrakten från hirs, björk, valnötskal eller druvfrö, blir håret tjockare och starkare. De är fuktade och blir mer resistenta mot UV-strålar. Arbet av talgkörtlar i hårbotten normaliseras, hårfolliklar matas.
 3. Förbättra den naturliga tonen. Du kan välja färg som matchar din naturliga nyans. Efter färgning kommer krullarna att bli glänsande och silkeslen och färgen blir rikare.
 4. Obegränsad färgkorrigering. Uppnå önskad färg, repaint håret igen, kommer inte att vara ett problem. Efter en gångsfärgning kommer färgen att tvättas efter 1,5-2 månader, och du kan experimentera med en touch igen.
 5. Allergivänliga. Lämplig för tjejer med känslig hårbotten. Färgen utan ammoniak brinner inte och bakar inte under färgningen, och vitaminkomplexen som ingår i kompositionen bryr sig dessutom om problemskinn.

Utan behovet av färgning rekommenderar frisörerna inte att använda färg utan att använda speciella produkter avsedda för hårvård.

Nackdelar färg utan ammoniak

nackdelar:

 1. Dåliga gråa hår. Färg utan ammoniak penetrerar inte djupt in i håret, det är inte möjligt att måla en klart uttryckt grå hårbrunn. Colorists rekommenderar användning av ammoniakfria färgämnen vid den första graden av gråtning.
 2. Snabbt tvättas av Den största nackdelen med icke-ammoniakfärg är en instabil effekt. Med varje huvudtvätt tvättas skuggan gradvis av och färgen bleknar före den 6-veckorsperiod som tillverkaren anger.

Den största nackdelen med icke-ammoniak hårfärg är den instabila effekten.

 • Dålig ljusare. Mörka trådar kan tändas endast med 2-3 toner (förutom professionella verktyg som lyser med 8 toner).
 • Kräver arbetet hos en professionell. För bästa resultat borde du använda mästarens hand, eftersom färgen kan vara ojämnt fördelad på håret.
 • Price. Färger utan ammoniak är 2-3 gånger dyrare än ammoniakprodukter. I det här fallet måste du betala inte bara för produkten, men också för tjänster av en mästerkolorist.
 • Typer av hårfärger utan ammoniak

  Måla utan ammoniak för hår är uppdelad i flera kategorier:

  • Professional. Användningen av sådana ammoniakfria färgämnen förutsätter kunskap i färgämnets subtiliteter, eftersom huvudfärgaren självständigt väljer proportionerna av toner. Professionella produkter utan ammoniak är lämpliga för att markera, färglägga, måla gråhår.
  • Gentle. Syftet med denna produkt är återhämtning. Det används vid färgning av skört, känsligt eller skadat hår. Ljusfärgen innehåller nästan inget oxidationsmedel och "uppdaterar" färgbrunnen. Används ofta för att tona tipsen eller för att lätta individuella strängar.
  • Toning. Färgerna i paletten i sådana färger ligger nära naturliga toner. Den väsentliga skillnaden är frånvaron av "återvunna rötter" -effekten, när gränsen mellan ens egen och den nya färgen inte blir så skarp som med andra medel.
  • Nyans. Det förändrar inte den ursprungliga färgen radikalt, uppdaterar och mättar den ursprungliga färgen.

  Namn och egenskaper hos professionella ammoniakfria färger

  Hårfärger utan ammoniak från professionell linje:

  • Kapous "Non Ammonia". Producerar effekten av lamineringshår. Maximal fuktgivande lås, på grund av hyaluronsyra införd i kompositionen. Återställer och skyddar trådarna från yttre påverkan. Färgens struktur är krämig, appliceras bekvämt och tvättas lätt.
  • Wella Color Charm Permanent hårfärg. Färglinjen är relativt liten. Färgen används huvudsakligen för färgning av blont hår. Mättade strängar med användbara ämnen och praktiskt taget skadar inte strukturen.
  • Londa Professional. Perfekt fyller lock med färg, håller länge. Bra färg över grå hår. Bra bryr sig om håret på grund av dess fett och vitaminer.
  • Chi ionisk permanent glans. Huvudsakligen används av mästare för att förtydliga eller belysa. Färgen är praktiskt taget ofarlig, återställer trådarna bra. Färgpigment baseras på naturliga ingredienser. Kompositionen innefattar också vitaminkomplex och silkeproteiner.
  • Matrix. Efter att ha använt håret länge förlorar inte mättnaden, hårets struktur blir mjuk och silkeslen. Paletten innehåller högsta färger, vilket gör att konsumenten kan skapa en unik nyans.
  • Estel Sense De Luxe. Detta varumärke finns i nästan alla skönhetssalonger. Toner blandas enkelt, strängarna målas jämnt och effektivt. Tack vare de organiska ämnena i kompositionen är håret fuktigt och regenererat.

  Paletten av mjukt hårfärger utan ammoniak

  Tjejer som vill använda den mildaste färgen kan prova dessa märken:

  • Garnier Color Naturals. Färgets sammansättning innefattar naturligt sheasmör, avokado och oliver. Färgbrunn återställer strängar och fuktar hårbotten. Paletten innehåller 37 nyanser, främst blonda och lätta blonda grupper, och kastanj gamma och svarta och lila färger införs också i den.
  • Garnier Olia. I rankningen av de mest populära färgämnena utan ammoniak tar en ganska hög plats. Kompositionen innehåller mer än 60% av naturliga oljor, som ökar strängarna och mättar dem med den nödvändiga fukten. Tillverkaren introducerade i setet ett stort rör av balsam, vilket borde räcka för flera applikationer.
  • Londa Color Naturals. Denna färg tar hänsyn till den unika karaktären hos varje naturlig nyans, därför införs extrakt från kamomill, ekbark och granatäpple till det för varje sortiment av nyanser. Strukturen införde ljusreflekterande partiklar, vilket skapade en liten strålning av strängarna.
  • Faberlic. Mjuk färg utan ammoniak av detta märke har den nödvändiga mängden naturliga färger i paletten. Komponenterna som utgör produkten, säkerställa krillarnas motståndskraft mot yttre skador och mätta dem med det nödvändiga vitaminkomplexet.

  Tinting och tint bezammiachnye färger: funktioner, populära märken

  Tillverkare av ammoniakfria färger har tagit hand om de kvinnor som bara vill betona den naturliga färgen och har skapat färgtoner och tint bezammiachnyefärger för hår. De är inte lika hållbara, de tvättas 3-8 gånger, men de är säkra och lätta att använda hemma.

  Dessa verktyg kan målas under graviditet eller under amning.

  Populära varumärken av färgfärger:

  • L'Oreal Professionnel Diarichesse. Färgfärgen av naturliga nyanser. Färger försiktigt varje hår. Den tvättas gradvis av och lämnar ingen plötslig övergång på gräset av regrown hair.
  • Wella Color Touch. Det har egenskapen av intensiv toning. Det har ett stort utbud av färger. Ger hårmättnad och glans.
  • Tintingmousse Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse. Väl lämpad för att vitalisera färgen eller nyans rötterna mellan användning av vanlig färg. Praktiskt applicerad och ekonomisk.

  Populärt färgämne: L'Oreal, Faberlic, Estelle, Matrix, Cies och andra

  Vid val av färgämne är det värt att överväga och jämföra egenskaper hos icke-ammoniakfärger av olika märken.

  Vilken typ av hårfärg utan ammoniak är bättre - en recension av tillverkare och recensioner

  Det är ingen hemlighet att vi kvinnor är mycket föränderliga människor. Idag vill vi vara en platina blondin, och i morgon drömmer vi om att bli en lockig brunhårig kvinna. Kämpa med säsongsbetonad depression eller med dåligt humör också med hjälp av färgning. Bara ett fåtal bestäms av en kardinal förändring av bilden, men det är ganska möjligt att byta skugga. För att inte lägga till stress på håret själv och inte förlita sig på skönhet eller säkerhet, måste du noga välja hårfärg.

  Vad är icke-ammoniak hårfärg

  Sammansättningen av hårda färgämnen innehåller ammoniak. Det är denna komponent som hjälper färgämnet att penetrera så djupt som möjligt i hårstrukturen och behålla

  stanna i det under en lång tid. Måla för

  Ammoniakfritt hår (Ammoniakfritt anges ofta på förpackningar), snarare toning eller tonning, eftersom pigmentet omsluter håret utan att förstöra de elastiska komponenterna.
  Det ger hår extra glans, ger elasticitet och hårvolym.

  Och frågan uppstår omedelbart: om bezammiachnaya hårfärg är bäst, varför går inte alla salonger till sådana? Sparande färger ger inte en kardinaländring av bilden, vilket möjliggör en skiftbyte till 1-2 toner. De är mindre beständiga, men dyrare, dåligt färgade grå hår. Allt i dessa färger är ofta begränsat palett av färger.

  Innan du väljer, ska du ta reda på själv vilken typ av hårfärg utan ammoniak är bäst för dig, hushåll eller professionell.

  Hur man väljer rätt färg

  Varje tillverkare av en rad icke-ammoniakfärger presenterar sin egen formel, med vilken färgen av detta märke håller färgpigmentet på håret.

  Det är nödvändigt att välja:

  • Enligt plånboken. Valet är väldigt brett.
  • Känns som. Professionell ger mer förutsägbara resultat.
  • Som hår. Hår har sin egen struktur och egen färghistoria.
  • Med rörvolym. Med långt hår är det bättre att ta med en marginal.

  Översikt över tillverkare av de mest populära varumärkena

  Hårfärg Fitokolor (Fito Färg)

  Volym: 100 ml.
  Åtgärdstid: 30-40 minuter.
  Palett: 15 nyanser.
  Naturliga oljor och extrakt av växter är en del.

  Vad tillverkaren lovar: Högkvalitativ mild färgning med effekten av laminering.

  Recensioner av ammoniakfri hårfärg Fitocolor

  Valentina, 45

  Det har länge avgått sitt gråa hår, men jag försöker hålla blonda med målarfärger. Paint Fitokolor försökte för några år sedan och använda det hela tiden. Vad glädjer - absolut ingen irritation i hårbotten, men med andra färger hände det ganska ofta.

  Irina, 27 år gammal

  Jag köpte Fitokolor i affären, uppriktigt sagt, ledde till priset. När huset började blanda komponenter blev jag förvånad: blandningen var helt flytande. Hon satte något på håret och var rädd att hon skulle börja dränera. Förgäves orolig. Passade den tilldelade tiden, och resultatet (soligt blont) var glatt.

  Svetlana, 32 år gammal

  Tidigt grått hår gör mig inte glad, jag försöker göra min skugga ljusare. Nyligen experimenterar med färg Fitokolor. I allmänhet tyckte jag om resultatet, färgen visade sig vara ganska förväntad, men de grå rötterna ser förrädiskt ut.

  Ammoniakfri hårfärg Estel (Estel Sense De Luxe)

  Volym: 60 ml.
  Åtgärdstid: 25 minuter.
  Palett: 140 nyanser.
  Måla med avokadoolja och olivolja. Det finns en linje för mjuk färg över grå.

  Vad tillverkaren lovar: Ljus färg fortsätter under lång tid (upp till 25 spolar). Färg är ekonomisk att använda.

  Estelle Paint Recensioner

  Ilona, ​​35 år gammal

  Efter flera års ljusning med dyra professionella färger bestämde jag mig för att byta till en mer prisvärd. Långt samråd med säljaren, paletten är verkligen imponerande. Det första som varnade när den applicerades - färgen var mörkare än de föregående. Resultatet - jag är inte en blond blondin (som jag ville ha och som anges på förpackningen), men en lätt kastanj. Efter några veckor tvättades färgen ojämnt. Vid detta experiment slutade.

  Tatyana, 22 år gammal

  Estelle har använt färg i ungefär ett år och har aldrig ångrat det. När den appliceras känns det ganska stark lukt, vilket är överraskande, eftersom färgen är ammoniakfri. Men håret ser bra ut även efter färgning två gånger i månaden.

  Oksana. 33 år

  Vid applicering av färg träffade några droppar huden, märkte inte omedelbart, då det visade sig vara problematiskt att tvätta av.

  Ammoniakfritt hårfärg L'Oreal (L'Oreal Casting Creme Gloss)

  Volym: 48 ml.
  Åtgärdstid: 20 minuter.
  Palett: 28 nyanser.
  Det finns en speciell linje för att behålla blondinen.

  Vad tillverkaren lovar: En innovativ formel torkar inte hårbotten. Lämplig för regrown rötter och hår som skadas av lock.

  Recensioner av ammoniakfri hårfärg L'Oreal

  Natalia, 26 år gammal

  Efter sommarsemestern bestämde jag mig för att vila mitt hår. Jag köpte ett viktigt paket av L'Oreal (det är uppenbart att kunderna förstår vad de betalar pengar för) och målade sig själv. Vad säger du? Hon jobbar. Även om det är dyrt, men effekten är det som sägs på ansiktet.

  Irina 35 år gammal

  En gång i tiden arbetade jag för distributören av varumärket L'Oreal. Jag kommer ihåg hur tränarna kom, introducerade dem till nyheten. Och sedan dess har jag varit så genomsyrd med respekt för dessa produkter, att jag alltid använder dem, och deras färg utan ammoniak är bortom konkurrensen för mig.

  Galina, 28 år gammal

  Håret bortskämd av osystematiskt färgning och strykjärn bestämde sig för att ta hand om minst en gång. Men att gå till jobbet, och därför behöver du fortfarande ta hand om dig själv. Jag bestämde mig för att kompromissa - att hålla en mjuk färg. Spread paint, det finns faktiskt praktiskt taget ingen lukt. Den oljiga konsistensen appliceras och tvättas mycket lätt. Kanske kommer du att ge råd om hur man kombinerar färgning med hårterapi?

  Matrix Color Sync Professional Bezammiachnaya Färg för hår

  Volym: 90 ml, men oxidationsmedel måste köpas separat.
  Åtgärdstid: 20 minuter.
  Palett: 50 nyanser.
  Färgen innehåller keramik för hårvård och vegetabiliska oljor.

  Vad tillverkaren lovar: Vid färgning ger färgen hårglans, ger högkvalitativt toning av grått hår och effekten av "glasering" på håret. Med tanke på att hela linjen av varumärket är professionell är ammoniakfri hårfärg i sig väldigt mild.

  Recensioner på paletten av icke-ammoniak hårfärg Matrix

  Tanya, 27 år gammal

  Under åren av färgning försökte jag många färger och jag kan kalla mig en avancerad expert på färgning. Och idag är min favorit nummer ett märket Matrix. Färgen är väldigt mild, ger inte den ökända övergången från rötterna till färgat hår.

  Svetlana, 32 år gammal

  Min mästare färgist, som också var en nära vän av mig, sa att hon kunde måla sig och rådde om färgmatrisen. Lyckligtvis är min hårs struktur sådan att varje färgämne ger ett resultat som anges på förpackningen. Jag har använt det för ett år nu, det finns inga klagomål, särskilt välfärgade rötter är tilltalande. För en ljus blond är ett betydande plus.

  Olga, 25 år gammal

  Matrix har en lika rik palett av ammoniak och ammoniakfria färger. Mycket bekväm med mitt problem rötter. Jag målar rötterna med vanlig färg och jag applicerar icke-ammoniak över hela längden på håret. Ekonomiskt och håret förstör inte.  Nästa Artikel
  De bästa schamponerna för hår. Topp 10