Kontakta oss


Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Cream mask har unika ingredienser i sin sammansättning. Svart sapropel, innehållande en hög andel humic syror, spårämnen, vitaminer i grupp B, folsyra, närma hårrötterna, öka blodcirkulationen, stimulera hårväxt. Aktiva ingredienser: sapropelslam, kaolin, kolsfoot, maskros, nässla, pepparrot, burdock, lavendelolja. Åtgärd: Svarta sapropeliska mudder med unik sammansättning innehåller en hög andel humic syror, mikroelement, vitaminer i grupp B, folsyra som är nödvändiga för Jag växer friskt och vackert hår. I kombination med ett komplex av fytokomponenter som vanligtvis används för att ta hand om försvagat hår, rensar terapeutisk lera hårdbunden hår och hårkanaler från fett och föroreningar, närmar och förstärker hårfollikeln, normaliserar talgkörtlarna, förbättrar hårstrukturen, stimulerar tillväxten.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Bark hårmask

Firande bark hårmask har en unik komposition som förklarar de fantastiska egenskaperna hos detta verktyg. Den största effekten är uppenbarad i värmen, så efter att ha applicerat masken på håret måste huvudet vikas i en handduk. Det är under sådana förhållanden att den terapeutiska lera och lera, som också är ingredienser i den unika barkmasken, börjar frigöra sina aktiva substanser, som har en fördelaktig effekt på hårets hälsa.

Firming hår mask bark recensioner

Grunden för detta unika verktyg är ett komplex som består av naturliga örter och andra användbara ämnen. Växtutdrag hjälper till att normalisera hårbotten, förbättrar blodcirkulationen, vilket har en positiv effekt inte bara på att stärka håret utan också på deras tillväxt. Barkkrämmask för att stärka håret över 70% består av naturliga örter som närmar hårbotten, vilket eliminerar sannolikheten för mjäll.

Separat är det värt att notera mineralmudden, som är ansvarig för utsöndringen av talgkörtlarna, vilket bidrar till deras aktivitet, avlägsnar olika typer av toxiner och också renar smutsens porer. Dessutom stärker masken håret mycket, vilket förhindrar deras förlust. Samtidigt har masken en mycket trevlig lukt, och efter appliceringen observeras en nästan omedelbar effekt. Laboratoriet visade att denna hårmaskar stärker varje hårs struktur, samtidigt som det ger en naturlig glans.

Det bör noteras att kompositionen av maxi påverkar inte bara hårets tillstånd utan också på huvudets hud. Det märks att om man använder en mask under lång tid, kombinerar den med ett vanligt schampo, finns det ett riktigt effektivt resultat som förhindrar att mjäll ser ut, gör håret starkare och friskare och förhindrar håravfall. Denna hårmask kan med rätta kallas universell, eftersom det kan eliminera alla problem i hårbotten och håret.

Vad är en grädde mask för att stärka håret

Sammansättningen av denna hårmask innehåller många användbara ingredienser som har en positiv effekt på hårets och huvudets hud, men det finns fortfarande två huvudprodukter som förtjänar särskild uppmärksamhet:

 • Svart sapropel lera. Det är ett mycket kraftfullt terapeutiskt medel som används för att förbättra blodcirkulationen, liksom att stärka blodkärlens väggar. På grund av de accelererade metaboliska processerna ökar syremetabolismen, vilket i sin tur stimulerar ökad hårväxt. Dessutom har denna smuts en stark antibakteriell effekt, vilket gör det möjligt att ta bort eventuella inflammatoriska processer som uppträder i huvudets hud, samtidigt som de inte skadar de sårbara epidermierna. En stor mängd vitaminer, aminosyror och andra fördelaktiga komponenter kommer att ha en positiv effekt, inte bara på hårbotten och håret, utan också på hela kroppen som helhet.
 • Maskros. Denna växt har länge lagts till olika hårmaskor, eftersom det inte bara gör det möjligt att öka hårets hälsa och skönhet, utan också att fixa effekten under en längre tid. Det är bäst manifesterat i förebyggande av håravfall, mätta dimma hår med makt, och förhindrar också utseende av mjäll, eftersom det närmar huvudet på huvudet mycket bra med fördelaktiga ämnen. Den här masken för barkhårrecensioner om vilka finns på temat forum och tillverkarens officiella hemsida gör att du kan återställa den tidigare skönheten och hälsan hos även det mest skadade håret.
 • Essentiell olja av lavendel. Det är anmärkningsvärt att detta ämne har en positiv effekt inte bara på hårets hälsa utan också på hela kroppen som helhet. Lavendelolja har en stark bakteriedödande och antiseptisk effekt, vilket gör det möjligt att snabbt avlägsna inflammation i huden och läker sår snabbare.

Metod för användning

Tillverkaren rekommenderar att man använder en mask en eller två gånger i veckan. Det beror på hårets och hårbottens initiala tillstånd. Under alla omständigheter ska gräddmasken för förstärkning och hårväxt bara appliceras på vått hår, gnugga det försiktigt i hårbotten och kamma håret längs hela längden. När du har applicerat masken ska du bära en polyetenhatt på huvudet och linda upp allt med en handduk ovanpå.

Masken åldras i 40-50 minuter, sköljdes sedan med varmt vatten med tillsats av schampo. Den ökade tiden att hålla masken beror på det faktum att endast i detta fall alla aktiva substanser som finns i barkmasken kommer att få tid att visa sin effekt. För att konsolidera effekten rekommenderas hår att mjukna med sköljning. Du kan använda balsam sköljning från samma läkemedelslinje, vilket ger ännu bättre resultat.

Cream mask för att stärka och växa hår

Intensiv hår restaurering

Masken stärker rötterna och stimulerar tillväxten. Den har en plastkrämig konsistens och ett behagligt lavendelarom, det är enkelt fördelat genom håret.

 • Aktiva ingredienser
 • effekt
 • ansökan
 • .
  • Aktiva ingredienser
  • effekt
  • ansökan

Mudd sapropel, sulfid, humic syror, coltsfoot, maskros, nässla, pepparrot, burdock, lavendel eterisk olja.

Cream mask för att stärka och växa hår som är lämpligt att använda i alla åldrar och när som helst på året. Silt sulfid och sapropel mudder ingår i masken, rensar perfekt hårbotten, slutar håravfall, accelererar tillväxt, berikar med vitaminer och värdefulla makro- och mikroelement. Och lavendelens eter ökar blodcirkulationen, läker hårbotten och är ett utmärkt förebyggande av håravfall.

Resultat: med regelbunden veckovis användning av en krämmask för hårtillväxt faller de mindre ut och förvärvar ytterligare volym.

Denna mask appliceras på den våta hårbotten och gnuggar in i hårrötterna. Sedan lägger de ett plastlock på huvudet, lägger det med en frottéhandduk ovanpå och lämnar masken i 30-40 minuter, tvättar sedan av det med schamponet för att stärka och växa håret i KORA. Användningsfrekvens - 1-2 gånger i veckan.

Kontraindikationer: Individuell intolerans av ingredienserna som utgör masken.

Mysterisk mask för hår KORA eller mystisk upplevelse för att stärka håret

I sommar var jag tvungen att kämpa med håravfall, särskilt aktivt. Jag skannade olika källor till information för de medel som jag behövde och någonstans nämnde Coras mask. Av en slumpNå, nästan) hittade en mask i IM för endast 306 p. Köpte, förstås.

Ännu före det, i juni var jag täckt med ett starkt hårfall (> 300 hår per dag) och jag använde Kaaral K05-linjen (schampo, lotion och ampuller) i ca 1,5 månader, vilket resulterade i början av augusti minskade förlusten till> 200 hår under schamponering och många nya hår.
Det var nödvändigt att fixa resultatet och, om möjligt, förbättra det. Därför bestämde jag mig för att applicera K05 inte 3 gånger i veckan, men 2 gånger (schampo + ampuller) enligt instruktionerna och lägg till något nytt. Som jag skrev ovan valde valet på KORA Phytocosmetics cream mask för att stärka och växa hår.
Så i augusti ändrade jag Kaaral och Cora mask. Tvättade mitt hår varannan dag. Ett sådant system erhölls: 1 dag - K05, 2 dag - inte min, 3 dag - KORA, 4 dag - inte min.
I detta läge var en burk av en mask tillräcklig för 6 applikationer.
När ett komplex användes märkte Kaaral att håret växer snabbare, ca 2 cm istället för 1,5 cm. Samtidigt minskade förlusten ganska långsamt.
Den första användningen av barkmasken påverkade på något sätt mina hår och drog omedelbart omkring 50 hår i stället för 200. Inte vågat att hoppas, för att inte bli besviken i magiken, användes K05 dag efter dag. Återigen nästan 200!
I allmänhet hemsökte denna odditet mig hela månaden. När Bark användes, föll mycket mindre hår alltid ut än vid Karal. Med K05-komplexet minskade nedfallet gradvis, och vid användning av CORE syntes det att tillfälligt sluta.
Det är oklart precis vad det är kopplat till, och väldigt nyfiken. Antingen KORA-masken försenar håravfall, som ligger i telogenfasen, eller jag har svaga hårsäckar som dyker upp från sina platser under anagen / catagen. Men den senare verkar mig extremt osannolikt, så den 1: e versionen är fortfarande kvar.
Även om jag i en bok om hår från en mystisk indisk författare läste att håret kan återgå från catagenfasen till anagen. Inte nödvändigtvis gå till telogen. Det verkar som en vila och tillväxt igen.
Hur som helst, den tekniska sidan av denna fråga är fortfarande obegriplig för mig.
När det gäller huvudmålet - stärka håret, i slutet av månaden> föll 100 hår per tvätt ut. Hårtillväxten förblev densamma, 2 cm, men jag tror att tack vare Kaaral.

Här är innehållet i burken. Detta är min andra. I mitten av bankerna bildade roliga hål, för masken av någon anledning visade sig vara på ett plastmembran, även om det inte stod upp och ner.
Färgen är grå, konsistensen är heterogen, klumpar är synliga. Tillverkaren indikerar att en ojämn färgton är möjlig. Klumpar stör mig inte, även om jag inte observerade dem i 1: a burken.

Applicerade masken enligt instruktionerna, applicerade på otvättat vått hår, massera hårbotten så att masken var jämnt fördelad över partiklarna, sätt på en plastduschlock, sätt ett stickat lock på toppen och håll i 40 minuter. Skölj sedan det med vatten och 2 gånger med schampo. Balsam behövs inte längre.
Jag gillade alltid resultatet. Håret är fluffigt och glänsande, men lite repetitivt och snabbt blir oljigt.

Cream mask för att stärka och växa hår från KORA

återkallande

God dag, vacker!

Jag slutade med den här masken för länge sedan och jag skyndar mig att dela med mig av det.)

Det här är den enda produkten av Korah för hår som jag försökte, jag ville ha det länge, men de levererade det inte till vårt apotek, så snart jag såg det köpte jag genast det utan att ens läsa instruktionerna. Det visade sig att det är nödvändigt att applicera det innan det tvättas, och inte efter, som jag brukade, tycker jag inte om att gå med ett paket på mitt huvud och det är det) och jag glömmer vanligtvis innan du tvättar, jag kommer ihåg när jag kom i duschen, så jag har lägger inte heller upp. I allmänhet brukade jag det på så sätt - i början fuktade jag mitt huvud, satte en mask på min hårbotten och längden och höll det medan jag tvättade i min själ, det vill säga ca 15 minuter. Jag tror att om du använder det enligt alla regler, blir resultatet bättre.

Masken har en krämig glycerinkonsistens, lukten är specifik, men jag säger inte att den obehagliga är direkt, lukten och gråbrunfärgen på masken beror på närvaron av leran i den.

Först skrämde volymen på burken lite - så mycket som 500 ml trodde jag att den här masken skulle lösa mig i sex månader, och om jag inte gillar det. men under användning visade det sig att konsumtionen är ganska stor, jag tycker att det var tillräckligt för 10 gånger, förmodligen, och mitt hår är något lägre än mina axlar och också ganska tunt.

Det är nödvändigt att tvätta masken med schampo, det är bättre två gånger, jag försökte en gång, det var synd att tvätta all denna användbarhet renad), men i denna utföringsform blev huvudet smutsigt snabbare. Efter tvättning är det nödvändigt att applicera en balsam eller balsam.

Vad gör den här masken? Det ger en mycket tydlig glans till håret, håret är smuligt och om du kör fingrarna i dem känns det som om det är mer att röra vid. Men viktigast av allt började håret verkligen falla ut och bryta av mycket mindre, mängden hår i badkaret och efter kamming minskat avsevärt. Det är synd att efter att du slutat använda masken börjar håret långsamt återupprätta, men ändå mindre än före användning. Jag hade en liten mask på en gång och jag lämnade den här delen för att uppdatera mina intryck i minnet innan du skrev en recension, och översynen var sen), vilket resulterade i att intervallet mellan användningen var lång, men när jag lade på masken för sista gången arbetade igen och kammade ut mycket litet hår efter tvätt, och jag kammade dem våt och efter torkning med hårtork. Jag vet inte ens om det finns ett sådant verktyg för att helt och hållet lindra hårfallet, så tack vare masken att den fortfarande fungerar med så lätt uttrycklig användning som min.

Bark hårmask

Firande bark hårmask har en unik komposition som förklarar de fantastiska egenskaperna hos detta verktyg. Den största effekten är uppenbarad i värmen, så efter att ha applicerat masken på håret måste huvudet vikas i en handduk. Det är under sådana förhållanden att den terapeutiska lera och lera, som också är ingredienser i den unika barkmasken, börjar frigöra sina aktiva substanser, som har en fördelaktig effekt på hårets hälsa.

Firming hår mask bark recensioner

Grunden för detta unika verktyg är ett komplex som består av naturliga örter och andra användbara ämnen. Växtutdrag hjälper till att normalisera hårbotten, förbättrar blodcirkulationen, vilket har en positiv effekt inte bara på att stärka håret utan också på deras tillväxt. Barkkrämmask för att stärka håret över 70% består av naturliga örter som närmar hårbotten, vilket eliminerar sannolikheten för mjäll.

Separat är det värt att notera mineralmudden, som är ansvarig för utsöndringen av talgkörtlarna, vilket bidrar till deras aktivitet, avlägsnar olika typer av toxiner och också renar smutsens porer. Dessutom stärker masken håret mycket, vilket förhindrar deras förlust. Samtidigt har masken en mycket trevlig lukt, och efter appliceringen observeras en nästan omedelbar effekt. Laboratoriet visade att denna hårmaskar stärker varje hårs struktur, samtidigt som det ger en naturlig glans.

Det bör noteras att kompositionen av maxi påverkar inte bara hårets tillstånd utan också på huvudets hud. Det märks att om man använder en mask under lång tid, kombinerar den med ett vanligt schampo, finns det ett riktigt effektivt resultat som förhindrar att mjäll ser ut, gör håret starkare och friskare och förhindrar håravfall. Denna hårmask kan med rätta kallas universell, eftersom det kan eliminera alla problem i hårbotten och håret.

Vad är en grädde mask för att stärka håret

Sammansättningen av denna hårmask innehåller många användbara ingredienser som har en positiv effekt på hårets och huvudets hud, men det finns fortfarande två huvudprodukter som förtjänar särskild uppmärksamhet:

 • Svart sapropel lera. Det är ett mycket kraftfullt terapeutiskt medel som används för att förbättra blodcirkulationen, liksom att stärka blodkärlens väggar. På grund av de accelererade metaboliska processerna ökar syremetabolismen, vilket i sin tur stimulerar ökad hårväxt. Dessutom har denna smuts en stark antibakteriell effekt, vilket gör det möjligt att ta bort eventuella inflammatoriska processer som uppträder i huvudets hud, samtidigt som de inte skadar de sårbara epidermierna. En stor mängd vitaminer, aminosyror och andra fördelaktiga komponenter kommer att ha en positiv effekt, inte bara på hårbotten och håret, utan också på hela kroppen som helhet.
 • Maskros. Denna växt har länge lagts till olika hårmaskor, eftersom det inte bara gör det möjligt att öka hårets hälsa och skönhet, utan också att fixa effekten under en längre tid. Det är bäst manifesterat i förebyggande av håravfall, mätta dimma hår med makt, och förhindrar också utseende av mjäll, eftersom det närmar huvudet på huvudet mycket bra med fördelaktiga ämnen. Den här masken för barkhårrecensioner om vilka finns på temat forum och tillverkarens officiella hemsida gör att du kan återställa den tidigare skönheten och hälsan hos även det mest skadade håret.
 • Essentiell olja av lavendel. Det är anmärkningsvärt att detta ämne har en positiv effekt inte bara på hårets hälsa utan också på hela kroppen som helhet. Lavendelolja har en stark bakteriedödande och antiseptisk effekt, vilket gör det möjligt att snabbt avlägsna inflammation i huden och läker sår snabbare.

Metod för användning

Tillverkaren rekommenderar att man använder en mask en eller två gånger i veckan. Det beror på hårets och hårbottens initiala tillstånd. Under alla omständigheter ska gräddmasken för förstärkning och hårväxt bara appliceras på vått hår, gnugga det försiktigt i hårbotten och kamma håret längs hela längden. När du har applicerat masken ska du bära en polyetenhatt på huvudet och linda upp allt med en handduk ovanpå.

Masken åldras i 40-50 minuter, sköljdes sedan med varmt vatten med tillsats av schampo. Den ökade tiden att hålla masken beror på det faktum att endast i detta fall alla aktiva substanser som finns i barkmasken kommer att få tid att visa sin effekt. För att konsolidera effekten rekommenderas hår att mjukna med sköljning. Du kan använda balsam sköljning från samma läkemedelslinje, vilket ger ännu bättre resultat.

Bark Cream Mask för att stärka och växa hår - recensioner

Cream mask för att stärka och växa hår

Bark Cream Mask för att stärka och växa hår 18 oktober 2015

Tjejer, HELLO ALLA!

Jag försökte lite från Cora, och på något sätt visade jag sig att jag nästan inte tog någonting igen. Även om intrycket var mycket bra.

Men det här verktyget är min måste och den absoluta favorit bland maskerna innan du tvättar håret

Krukan är väldigt solid - förutom skruvkåpan finns det också ett skyddsmembran av tjock plast, med en tunga. Så verktyget är maximalt skyddat mot fukt och så vidare. Volymen 500 ml. I våra apotek presenteras den bara i sådan förpackning, det skulle vara mer, det skulle definitivt ta. Men även denna burk var tillräckligt för mig i ungefär ett halvt år (jag köpte det på vintern, men det slutade bara)

Aktiva ingredienser: sapropelslam, kaolin, coltsfoot, maskros, nässla, pepparrot, burdock, lavendelolja.

Åtgärd: unik i komposition, svart sapropelisk lera innehåller en hög andel humana syror, spårämnen, vitaminer i grupp B, folsyra, som är nödvändiga för tillväxt av friskt och vackert hår. I kombination med ett komplex av fytokomponenter som traditionellt brukade ta hand om försvagat hår, rensar terapeutisk lera hårdbunden hårbotten och hårkanalerna från fett och föroreningar, närmar och förstärker hårfollikeln, normaliserar arbetet med talgkörtlarna, förbättrar hårstrukturen, stimulerar tillväxten
Urtextrakt lindrar irriterad hårbotten, har en vitaminiserande effekt, förhindrar utseende av mjäll. Lavendel eterisk olja har en desinfektionsmedel, renar och lugnar huden.

Applicering: 1-2 gånger i veckan, applicera en krämmask på vått hår, gnid försiktigt i hårbotten, bära en plastlock, linda huvudet med en handduk. Låt på i 30-40 minuter, skölj med Shampoo för att stärka och växa hår, mjuka sedan håret med Balsam Rinse.

FRÅN DITT: En mask av gröngrön nyans (som khaki), med en karakteristisk "lera" lukt, men inte irriterande, lätt bärbar.

Strukturen är mycket bekväm för användning - tjock, krämig, plastmassa. Jag smälter väl inte bara hår, utan även hårbotten. Produkten fördelas jämt, omedelbart blötlägger och omsluter håret. Det flödar inte, vilket är viktigt för mig, eftersom jag håller det på huvudet mycket längre än vad som anges i instruktionerna - i två timmar eller till och med tre. Sedan tvätta först med bara vatten och sedan schampo - som vanligt, 2 gånger.

Tvätta av masken väl. Håret förblir lite mattat och strängare (för mig är det inte en minus), men allt detta är lätt att eliminera genom efterföljande användning av balsam.

Vad ger: Utmärkt stärker håret. Rengör hårbotten väl, vilket ger en känsla av ljushet och renhet. Samtidigt torkar hårbotten inte och genererar generellt inte något obehag.

Jag använder den 2 gånger i veckan, alternerande med oljemaskor.

Jag råder alla mycket!

[Redigerad av författaren den 18 oktober 2015]

Cream mask för att stärka och växa hårbark

Cream Mask Bark för förstärkning och hårväxt har unika ingredienser i sin komposition.
Svart sapropel, innehållande en hög andel humic syror, spårämnen, vitaminer i grupp B, folsyra, näring.

Cream Mask Bark för förstärkning och hårväxt har unika ingredienser i sin komposition.
Svarta sapropel, som innehåller en hög andel humic syror, spårämnen, vitaminer i grupp B, folsyra, närmar sig hårrötterna, ökar blodcirkulationen, är ett stimulans för hårväxt.
Cream hårmask med vitaminer är en effektiv hemvårdsprodukt. Det är lätt att använda, ger snabba resultat. Den kosmetiska verkan är långvarig.

Bark Cream Mask för att stärka och växa hår

beskrivning

Cream mask för att stärka och växa hår:

Rekommendera att köpa 70 köpare.

Tillagd i önskelistan 80 gånger.

Metod för användning

1-2 gånger i veckan, applicera en krämmask på vått hår, gnid försiktigt i hårbotten, sätt på en plastlock, linda huvudet med en handduk. Låt på i 30-40 minuter, skölj med Shampoo för att stärka och växa hår, mjuka sedan håret med Balsam Rinse.

Recensioner på Cream Mask för att stärka och växa hår:

Jag fick denna mask eftersom jag stod inför problemet med fruktansvärt håravfall på grund av stress. Masken klarade sig med sin uppgift. Hår blev märkbart mindre att falla ut, den första dök upp. Sätt på det våta håret innan du tvättar (huvudsakligen på rötterna) under värmehetten i 1-1.5 timmar. Produkten används i kombination med andra sätt för håravfall: en uppvärmningsmask med peppar, Apothecary shampoo. Produkten kommer att använda mer. Jag rekommenderar att köpa.

Jag bekräftar egenskaperna:
För håravfall (tillväxtaktivator) Firming För håråterställning Hårbottenbehandling Utsatt för håravfall

Recensioner av Bark Cream - Mask för att stärka och växa hår

5-0

4-0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Hår är inte bara kvinnlig skönhet, utan också makt. I gamla tider fungerade långa flätor som skydd mot det onda ögat och ord som kastades i ryggen.

Numera anses det vara väldigt attraktivt att ha friska, tjocka krullar. Jag brukade ha vackert hår, men efter många fläckar blev de tråkiga och spröda och tipsen splittrade. Vad jag bara inte har försökt!

Och resultatet var bara att klippa mitt hår, bli av med död överskott. Nu har jag en hårklippning, men jag vill ha en lång hög med hår igen.

Jag hittade ett underbart verktyg som hjälpt mig mycket. Denna mask är barkkräm. Efter flera användningar av produkten märkte jag positiva resultat. Curls började växa snabbt, och själva strukturen blev mjukare, volymen ökade också markant.
Jag var nöjd med mirakelmasken, hon återupplivade bleka och sjuka håret, vilket gav dem en andra chans.

Jag älskar att ta hand om mitt hår, och därför söker jag ständigt efter nya sätt att ta hand om dem. Och sen såg jag på hyllan i en professionell butik "Cora" - den här krämmasken för att stärka och växa hår.

Vid första användningen tyckte jag inte omedelbart maskens färg, det är mer som färgen på ett barns överraskning. Och på grund av dess egenskaper är det ganska bra, det har en trevlig lukt, det appliceras mycket bra och det tvättas också snabbt.

Håret efter det, lättsamt, passar bra och blir jämnare och jämnare, alls inte att trycka. Det har också helande egenskaper, hittills har jag inte märkt mycket av ett resultat, men jag hoppas på en märkbar effekt.

Jag råder alla att prova det.

Självklart, ju äldre du får, desto sämre börjar ditt hår att se - från kronisk stress, dålig ekologi, långvarig färgning och perm, metaboliska störningar, hormonavbrott och helt enkelt från åldern. Hår börjar kräva ökat stöd. Och i den meningen hittade jag en utmärkt lösning på problemet - det här är ett multifunktionsverktyg tillverkat av ett ryskt företag.

I utseende är denna grädde en mask - en tjock, mörkbrun blandning med en söt gräsaktig lukt. Vid beröring är texturen oljig och enhetlig, utan klibbighet. Plastburk, volym - 100 ml. Det distribueras genom håret (alltid rent och vått) enkelt, det smälter och sprider sig. Sedan kamar jag håret lite mer genom håret, så att blandningen kommer på hårets tips. Då måste du sätta på huvudet med något varmt och vänta i 40 till 50 minuter, ibland kunde jag stå på det och tvätta det med vatten och schampo.

Naturligtvis, från en enda tillämpning av effekten kommer du inte vänta, förutom, naturligtvis, att håret blir ovanligt mjukt, smidigt och behagligt för beröringen. Den märkbara effekten på mig personligen manifesterade sig i en och en halv månad när jag märkte att mindre hår började stanna kvar på kammen. Och mjäll minskade märkbart. Och fortfarande började huvudet "få fett" mycket långsammare, vilket innebär att sebaceous körtlarna har normaliserats. Klåget i huvudet, som jag brukade associera med hjälp av schampo eller hormonavbrott, har försvunnit. Håret började även växa något snabbare.

Sammansättningen av denna hårmask är nästan vegetabilisk: kardborre, pepparrot, lavendelolja, maskros, nässla, speciell sapropelslam (de ger nog den färgen till den här fasta masken), som djupt rengör hårbotten, B-vitaminer, folsyra.Nästa Artikel
Fördelarna och användningen av brinnande tinktur av rödpeppar från håravfall