Curls med flagella


Många tjejer älskar kucheryashki. Vissa ägare av rakt hår föredrar carving, medan andra curl på papilotki eller vävflingor. Jag vet nu hur man tar med krullar utan krullning och curlers.

Tidigare självklart, och jag förvrängde. Inga curlers, bundna trasor. Jag vill inte sova på trasor, curled curling. Då tittade hon på det härliga livet hacking och insåg att allt genialt är enkelt och bekvämt.

Nu delar jag håret i delar, twirl flagella och bagels, och jag går och lägger mig med den här frisyren. Du vet att bagels inte ens stör min sömn, och krullarna är ganska anständiga. Jag kommer också att rekommendera tjejerna att lägga mousse på spetsarna, vilket ger en viss elasticitet mot locken.

Startad av: Angela (Samara)

Mer om ämnet:

Feedback och kommentarer

 • ✓ Endast nya svar kommer att tas emot.
 • ✓ E-post är inte placerad någonstans.
 • ✓ Du kan avregistrera dig i varje brev.

Men vad händer om jag är på morgonen, varje morgon mitt huvud? Problemet med fetthalt är att du kan tvätta det på kvällen, på morgonen är ditt hår redan fet! Det är löjligt att jag inte sällan kammar mitt hår, för utan en kam får effekten av ett sladdigt hår... ganska cheksi ser ut)

Jag har samma problem. Jag tvättar bara mitt hår på morgonen. Så vi är med dig för att hjälpa till att stryka och curling, tydligen))))

Jag har själv använt det här rådet länge) Naturligt är mitt hår inte lockigt, det hänger som en visp, men jag vill att den ska vara mer puffig! Sedan barndomen jag avundar krullar)

Curlers, förresten, hjälp mig inte. Allt faller isär. Och den här metoden är enkel och snabb, du behöver inget speciellt till hands. Även om någonstans på en fest, till exempel, hos en vän tillbringade natten, kan du bygga en vacker frisyr på morgonen. Ingen skulle gissa)

Förresten, om du vrider upp en stor squiggle, då kommer krullarna att vara stora, du kommer att få vackra vågor längs hela längden. Det är bra när håret ligger under axlarna. Och om några squiggles - då är de mindre krullarna. Och ju mer - ju mindre krullarna är) Lämpligt för kort hår)

Hur man twist curls (39 bilder) non-standard sätt

Chic curls ser attraktiva och eleganta ut. Ljusvågor är lämpliga för en dag ute, och elastiska volymetriska krullar kommer att dekorera dig vid vilken fest som helst. Livet är dock en oförutsägbar sak och de nödvändiga enheterna kommer inte alltid att vara till hands för att göra en perm.

Kvinnor är kunniga, kunna hitta en väg ut även från de svåraste situationerna, och de omgivande människor kan inte ens tro att det fanns några svårigheter att skapa sitt hår.

Eleganta lockar kan skapas i avsaknad av styling-enheter

På flera ovanliga sätt att curl curls utan styling devices och curlers, läs vidare.

Attraktiva krullar från improviserade medel

Det som just kom inte upp med det vackra golvet endast under några förutsättningar att titta på höjden. Så, för att skapa lockar, använder unga damer de mest ovanliga föremålen - strumpor, sjalar, T-shirts, papper och många, många andra saker. Och du kan skapa lockar på kaskadhårklippningen, på långa strängar och till och med på torget.

Det faktum att priset på en sådan styling är minimal är också uppmuntrande, eftersom de flesta av skönheterna kommer att ha krullande föremål till hands. Mer om allt vidare.

Curls på strumpor

Strumpor är en klädsel som alla noga har. Med hjälp kan du skapa fantastiska lockar.

Curls på strumpor är utformade på två sätt:

 1. Använd flera par strumpor. För att skapa elastiska lockar är det nödvändigt att applicera en mousse på ett vått hår och, genom att skilja smala trådar, för att vrida håret på tån. Tips för att knyta. Låt krökorna torka, släpp sedan ut allt och fixa det med lack.
  I stället för strumpor kan du använda rep om 20 cm lång och 4 cm bred. Med krökt hår kan du säkert sova med en trasa - du kommer inte känna det minsta obehaget under sömnen.

Med en sok bagel kan du bygga en attraktiv bulle och chic krullar

 1. Ta en socka och avskär den del där fingrarna ska vara. Vrid sockan i en bagel. Våt hår slips i en hästsvans på kronan. Wrap håret i en bagel och håll buntet tills fullständig torkning av strängen. Lös upp krullarna, sätt på egen hand och strö med lack.

Curls på en scarf

Ett annat originellt sätt att locka håret är att krulla det med en näsduk. För proceduren behöver du 3-4 sjalar, vars storlek är krökt från hårets längd.

Instruktioner för att skapa lockar på detta sätt är följande:

Fotoinstruktion för att skapa lockar med en halsduk

 1. Applicera mousse på ett lätt fuktigt hårhår och kamma det noggrant.
 2. Dela upp manen i 3-5 strängar (beroende på tjocklek och önskad storlek på lockar).
 3. Ta en del av håret och binda en näsduk vikad i halva eller i form av en triangel vid basen.
 4. För varje fri spets av sjalvinden i en spiralsträng av hår.
 5. Kombinera tipsen och säkra med ett gummiband.
 6. Träna ut de återstående strängarna på detta sätt.
 7. Vänta tills håret är helt torrt och släpp allt.
 8. Lägg önskad form och strö med lack.

Afro-curl hårnål

Om ditt mål är små lekfulla lockar, så kan du göra dem med hjälp av vanliga studs.

För att göra detta måste du upprepa följande steg:

Enkelt sätt att göra elastiska lock

 1. Tvätta håret och handdukstorken.
 2. Kombinerade hår och uppdelade i strängar.
 3. Ta ett hårnål och tråda det genom en sträng vid basen av hårväxt.
 4. Dra åt strängen i ändarna i form av "åtta" och fixa det osynliga.
 5. Ge krullarna torr. Om tiden är kort och du har ett strykjärn till ditt förfogande kan du gå dem längs snodda strängar, men i det här fallet bör håret vara helt torrt.
 6. Lossa lockar och lägg efter eget gottfinnande.

Tips!
För enkelhetens skull, kan du lätt sprida hårnålens antenner, och efter att krullen är vridd, stram strängen så att du återställer hårnålen till sin ursprungliga position.

Mjuka vågor med t-shirt

Attraktiva slitna krullar i form av en mjuk våg kan bildas tack vare en vanlig T-shirt.

Schemat för en sådan perm är som följer:

Curl ringlets med ett T-shirt-skapande system

 1. En vanlig T-shirt bör vridas i en flätad, och ändarna ska sättas fast med ett gummiband som bildar en ring.
 2. Kamma ditt hår noggrant och släpp några av dem i förväg.
 3. Lägg på toppen av ringen.
 4. Separera strängen och vinda runt T-tröjan.
 5. Upprepa samma steg med resterande hår.
 6. Du kan göra proceduren för natten, och nästa morgon för att lösa håret och fixa lacka vackra vågor.

I stället för en t-shirt kan du använda ett brett elastiskt band som du behöver bära runt huvudet. Principen att skapa krullar är densamma, den enda skillnaden är att med denna metod erhålls krullarna mindre.

Spektakulära lock med improviserade curlers

Fantastiska spiralkrullar kan skapas med hjälp av hemlagade hårkrullare, som i allmänhet kallas "trasor". Curls på trasor är elastiska och väldigt resistenta. Och perm, och det förberedande steget (bildandet av curlers) tar inte mycket tid.

Så här ser curlers ut.

Curlerna är utformade enligt följande - klippa papperet i form av en rektangel. Du måste också klippa rep eller tygremsor så att deras längd var större än pappersbredden.

Vikta papperet mitt i repet så att ändarna på tyget hänger och papperet är ordentligt fastsatt.

Vågen utförs på samma sätt som med hjälp av boomerangs eller pappersfiler - för att skilja den smala våta strängen, lägg spetsen i mitten av papperet, vrid den till basen och binda repändarna. När håret är helt torrt, lösa de lockiga locken och lägg till viljan.

På samma sätt kan du vinda krullarna på hårnålarna, om du använder dem för att planera att ge den saknade längden till naturligt hår. När du bifogar strängar, så kommer allt att se ut som naturligt och sällan attraktivt som möjligt.

Flagella Curls

Formade sele och fantastiska resultat

Det enklaste sättet att krulla lockar är att bilda curls of flagella. Allt är väldigt enkelt - bearbeta det våta håret med mousse och grundligt kam. Dela hela hårets massa i delar, bild en flagellum från varje och vrid i en bulle och säkra allt med ett elastiskt band. Antalet strängar beror på antalet strängar.

När allt är helt torrt, lösa upp håret och fixa resultatet med lack.

Tips!
Efter att ha bildat stora och små flagella, kommer du att kunna diversifiera en liten hårstyling på grund av spelet med lockiga storlekar.

Curling Invisible

I processen med curling använder stealth

Tack vare de osynliga kvinnorna kan du också göra en utmärkt perm, och krullarna med en hög på roten ser speciellt imponerande ut.

En sådan styling är lämplig för en utekväll, och bilden blir elegant och väldigt förförisk:

 1. Behandla vått hårmousse.
 2. Separera strängen, ordentligt kam och lätta spray med lack.
 3. Att lägga två anslutna fingrar i basen av hårväxten, vrid en sträng på dem.
 4. Ta bort fingrarna och fixa den resulterande ringsignalen från båda sidor.
 5. Re-manipulera hela hårets hår.
 6. När krullarna är helt torra, släpp dem och lägg dem.

resultat

Var unik, även under de svåraste förhållandena!

Curl curls kan, oavsett vad, eftersom det finns många sätt. Och helt säkert gissade du inte ens om några av dem, men nu kommer ingenting att hindra dig från alltid och överallt att titta på höjden.

Ja, det är möjligt att vissa enheter inte är lika praktiska att använda som med vanliga stylers, men i avsaknad av det senare kan det improviserade organet även hjälpa till.

Priset på dina ansträngningar - beundrande blickar, ett komplimentshav och kanske en kärleksförklaring. Även för det är det värt att försöka. Tja, videon i den här artikeln innehåller information om ytterligare sätt att krulla icke-standardiserade metoder.

Om du fortfarande har frågor om den här artikeln, fråga dem i kommentarerna, vi svarar gärna på dem!

Hur man gör curls improviserade betyder

Alla tjejer med rakt hår, minst en gång i livet, vill se sig med krullar eller vågor. För ett engångsexperiment är det inte nödvändigt att köpa curling irons eller curlers med curlers - vi försökte göra med improviserade medel. Vi bad fem tjejer att locka håret med strumpor, hårnålar, papper, flätor och flagella, lämna dem för natten och prata om deras intryck.

selar

Det verkar som om sele är det bästa alternativet: inte lika extrem som en afro, men lika effektivt och enkelt kan du klara dig själv. Beroende på tjockleken på trådarna kan du styra resultatet. Jag har branta vågor, om du kamar och lägger lite, skämm dig inte för att gå ut och in i ljuset. Nästa kväll efter experimentet lovade alla vänner hennes hår; Curls höll på länge, utan en hint av förstörelse! Den enda lilla saken är obekväma att sova, men du kan justera. Jag kommer definitivt att träna på det här sättet.

socka

Jag har väldigt långt hår, så de lägger sig eller curling bara med lacker och geler. I allmänhet är perm på strumpan - det enklaste alternativet för dem som vi försökte. Men jag tycker att det är mer lämpligt för kort och medium hår; eller det är nödvändigt att använda skummet och innan du börjar, för att torka håret med en hårtork, för på morgonen vaknade jag med ett vått huvud. På eftermiddagen gick jag med mitt hår, men ingenting varade förrän kvällen, allt var spridda på mitten av eftermiddagen. Men med hjälp av en strumpa erhålls en sval kulle.

dubbar

Jag trodde aldrig att mitt helt raka hår skulle göra en så stor afro över natten. Det var ett helt moln av hår, och ju mer jag kammade det desto mer blev det. Det kommer bli mycket svårt att curl dig själv, du behöver hjälp av en vän, men resultatet imponerade på mig: frisyren hölls hela dagen och skulle ha varat, förmodligen, för ytterligare tre dagar. Jag skulle inte rekommendera curling så tunt och sprött hår, eftersom det kan skada dem. Jag kommer att rädda den här metoden för en temafest eller Halloween.

papper

På pappret måste du sätta upp efter en liten hård hårtork - mina var våta och torkade inte till morgonen. Det är nödvändigt att vinda i små strängar och se till att de snodda strängarna passar snyggt mot huvudet. I allmänhet är tanken inte dålig, men jag sårade bara den delen av mitt huvud som vid tiden för krullen var mer eller mindre torr, resten av mitt hår var fuktigt och inte sårat. Det slutade, varade en och ett halvtimme. I allmänhet är idén bra: det är bekvämt att sova, och krullarnas storlek kan väljas av sig själv.

Små flätor

Två män i fyra händer flätade många små flätor för mig, de var upptagna i ungefär en halvtimme (hemma kunde jag definitivt inte). Jag gillar inte verkligen lockar: mitt hår är lite lockigt och jag rätte det för länge sedan, men resultatet var oväntat nöjd. Jag vet ärligt inte hur mycket de kan hålla ut, för omedelbart efter experimentet kom jag under regn.

Med en tå kommer flagella och pappersvågor ut med tunna grisar -
liten och med stift - äkta afro (om fluff).
Innan du börjar curla på något sätt, skulle det vara bra att torka håret lite (med hårtork eller naturligt) - speciellt för länge
och tjock. Flickor med tunt hår kan kunna göra utan stylingprodukter, men i det fallet är halvtorkat hår bättre att fördela ett litet fixeringsskum.

Fotograf: Margarita Nikolaeva

Hur man gör curls utan curling och curlers?

Åh, dessa kvinnors problem! Om håret är naturligt rakt, är det nödvändigt att krulla det, och om det är lockigt - räta ut det. Men om det enda sättet att jämföra de nuvarande krullarna är en strykning, använder kvinnor olika metoder för curling. Traditionella metoder - curlers av olika diametrar och typer, curling irons med olika funktionella egenskaper - keramisk stång, värmeindikator etc. Men det finns andra sätt att uppnå curls utan curling och curlers.

"klipp"

Ett gammalt lakan eller täcke är inte bara en tävling för ett tillbehör för tvätt av fönster, men också en potentiell stylist. Att snurra på tyg är inte bara en metod för våra mormor, men också en bra idé att göra snygga krullningar hemma.

Medellånga krullar kan erhållas genom att använda en 30 x 30 cm bomullslakans flik för att bli större - 40 x 40 cm. Denna curlingmetod är tillgänglig för kort och långt hår. Effekten blir bättre om proceduren för curling på trasor ska utföras vid sänggåendet och hålla till förmiddagen.

Tunt hår som inte överensstämmer med styling, det är nödvändigt att pacify hårskum eller socker sirap (använd ett halvt glas vatten 3 tsk socker, lösa upp det helt). Det är tillrådligt att börja fuska från toppen av huvudet.

Metod 1: många fläckar

För att ordentligt spola huset bör du följa de stegvisa instruktionerna:

Använd ditt vatten (sötvatten, skum), kamma ditt hår. Välj första strängen. Följ stegen.

Upprepa samma steg med resten av locken. Gå till sängs (om processen ägde rum på natten). Om du behöver en frisyr på kvällen kan du göra det på morgonen och gå runt huset med trasor på håret hela dagen.

Lossa knutarna, lossa locken från skavorna. Det är värt att börja med de nedre strängarna.

Klar frisyr efter kampanjfodral

För snabb lindning är denna metod definitivt inte lämplig. Det tar minst ett par timmar. Som ett alternativ - att blåsa på vått hår, och torka det bra med en hårtork. Användning av en fixer (lack) är nödvändig, eftersom kretsens motstånd inte kommer att vara stark.

Metod 2: en strimma

Lämplig för långt hår eller medellängd. Det är lätt att blåsa håret med egna händer på det här sättet. Ingen skada denna snabba metod att göra lockar kommer att medföra. Det är optimalt att klara ca 2 timmar. Du kan också använda vått hår, men efter det måste de torkas med hårtork.

Lyft håret på rötterna på det här sättet kommer inte att fungera, men tipsen kommer att krulla effektivt. Sådan träning kan ligga till grund för ytterligare frisyr: grekiska, franska flätor etc.

För lindning behövs endast en flik, minst 40 x 40 cm. Om håret är långt, kan den ena sidan av rynket vara längre, så att båda ändarna senare kan förenas i en knut. Använd också en halsduk för sådana ändamål.

Den första etappen Den andra etappen Den tredje etappen

Varje sträng är väl kammad med en kam, så att när du blåser är håret inte trasslat. Om du lockar locket, så kommer det inte att fungera. Curls kommer inte att bli bra, men gör det själv är väldigt bekvämt.

Det är bättre att blåsa håret i en spiral och tätt så att det inte ligger på varandra i lager. Detta säkerställer jämnt krökta lås.

Efter slutet av lindningen fixar du hårets ändar på trasa med ett litet elastiskt band. Upprepa samma steg med den andra delen av håret. Det är obekvämt att sova med en sådan design på baksidan av ditt huvud (det är bättre att hålla sig vid en upprätt kroppsställning), därför rekommenderas att vrida krullarna på morgonen för att få volymetriska lockar på kvällen.

Denna metod är lämplig för att vrida barnets hår. För den uttryckliga metoden, att göra lockigt hår, använd skum och torka sedan med en hårtork. Därefter fixar du effekten av lack.

Metod 3: skrot och papper

Faktum är att processen med att krulla håret liknar det faktum att det var i en metod. Den enda skillnaden är att för att krulla håret, ersätts enkla trasor av andra hemmagjorda ämnen. Det är lika bekvämt att det blåser på papper, eftersom det är lätt att stryka.

Spolarämnen

Tack vare sådana ämnen med papper (du kan använda folie, servetter), är håret inte trasslat på tyget, vilket inte skadar dem. Det gör det också möjligt att inte göra krullarna för små och trassliga på spetsarna (om lindningen inträffade från ändarna). Spinner också på rören för juice. Ta sedan smala strimlar och tränga dem i ett rör (ta en längd på upp till 5 cm). Curls på tubules är spiral och ganska elastiska.

"T-shirt"

Ovanligt men effektivt sätt att uppnå moderna lockiga lockar. Speciellt lämplig för hår från medellängd och mer. För att få söta lockar behöver du en t-shirt.

T-tröja sätta ihop steg för steg

Inledningsvis rullas en t-shirt i en fläta. Anslut båda ändarna, vrid den till en slags krans. Sätt arbetsstycket på huvudet och vrid sedan omväxlande hår (varje sträng), från ansiktet (enligt principen om grekisk frisyr).

Fusk curls uppstår tills den sista strängen är vävd. Att vänta blir enklare om du gör ditt hår före sänggåendet. Det är bekväm att sova med ett sådant ämne på huvudet, ingenting stör en full sömn.

Nästa morgon behöver du sy allt. Effekten kommer att glädjas med sitt naturliga utseende. Det är inte lång tid att göra krullar, men för att krulla vackert bör du inte skynda och ta stora strängar. Ju mindre de blir, desto vackrare och snyggare krullade krullar blir (du får chic, stora och lätta strängar). För att vara längre, använd lack.

"Fläck av hår"

Denna metod är väldigt enkel, kräver inga ämnen. Curl curls misslyckas intensivt, men för att uppnå slarviga curls få exakt.

Bunten är formad av en bunt hår (svans på baksidan av huvudet). För att få mer intensiva lockar, gör en tourniquet står för natten.

Braid sele kommer, om du följer de detaljerade instruktionerna. Börja med att knyta håret i en hästsvans. Dela håret i två delar.

Vrid sedan varje sträng (med en hand en och den andra med den andra), vrid dem parallellt med varandra. Resultatet blir ett sådant resultat.

Sådan flagell på håret hjälper till att få lockigt hår, vars krullar inte verkar "docka". Det vill säga, du kan få en naturlig look av lockhår.

Till följd av selen var mer levande, en sådan hårnål borde hålla minst några timmar. Det är lämpligt att fukta håret lite innan du gör en turné.

Genom att avskruva ditt hår kan du få vågigt hår. Denna metod lämpar sig för långvarig och medellång hår.

Resultatet var naturliga, vackra krullar utan krökare. Ju mindre krullarna på flagellan, de mindre krullarna kommer att erhållas.

"På tapparna"

Denna metod är särskilt lämplig för kvinnor som försöker lägga till volymen i håret. Således kommer det inte vara möjligt att göra krullar, men det kommer definitivt att göra krullarna vågiga. Med det kommer vågorna ut små och roliga.

Hårvridningen i detta fall förekommer på hårnålen, så det är nödvändigt att förbereda den nödvändiga mängden i förväg.

Curling på studs kommer att kräva lite tålamod. Men effekten av "afro" eller "corrugation" kommer inte att göra någon besviken för någon, eftersom många utländska stjärnor gör detta arrangemang.

Förbered ett hår är värt det: grundligt kamma och spraya lack. Således kommer strängarna att träna under en lång tid, de kommer inte att varva ner under den första vinden.

Ordningen med lindningskurva på stiftet

Nästa är att vara tålmodig och utföra sådana åtgärder med varje sträng. Resultatet är följande.

En sådan twist för håret kommer att göra lockar frodiga, så du behöver inte korrugeringstångar. Håll hårnålbehovet ungefär en timme. Om du håller i 20-30 minuter får du ett inte så intensivt resultat. Då måste du börja riva håret. Börja bättre från botten av huvudet.

Du kan curl curls snyggt och snabbt, vilket gör det möjligt att sätta dem ihop vackert. Män använder denna metod. Lämplig fuska på torget, men för mycket långt hår, kommer studsarna inte att fungera, de kommer att vara små. Använd sedan speciella pinnar som hjälper till att curl curls vackert snabbt och hjälpa till att göra vågorna på håret självständigt.

"Curls on socks"

Curls gör för långt hår, eller åtminstone för medelhår med hjälp av tillgängliga verktyg. Du kan få ljusvågor, men krullarna blir bättre erhållna om du gör dem på natten. Vrid håret för att få mjuka lockor, du måste bära strumpor! Låt det låta ovanligt, men en strumpa är ett bra verktyg för att blåsa vackra lockar.

Metoden för lindning liknar vad som händer på strimlor. Den bästa effekten förväntas när hårkrullningen inte är mättad eller fuktad. Att göra vågiga lockar med strumpor är lätt om du följer enkla steg. Det viktigaste - att hitta ett tillräckligt antal strumpor.

Upprepa dessa steg med andra strängar. Välj lås av samma storlek, så att effekten var jämn, binda strumporna på en enda knut. Mer krökt hår kommer att erhållas om du använder lack före lindning. Svängning kan ske både upp till rötterna och upp till hälften av hårets längd.

Efter några timmar med att vänta kan du varva ner håret. Det är vad som händer.

Spektakulär frisyr kan erhållas genom att göra en curling hårkaskad. Kändisliknande styling visas på cocktailpartier och röd matta.

"Kretsar av flätor"

Du kan få krökt hår, om du hoppas på en pigtail. Och det här är inte förgäves. Här är det viktigaste att fläta fläkten ordentligt. Det skulle vara dumt att se om du gör en regelbunden flätning från nacken. För att få en enhetlig lock över hela längden av håret är det värt att fläta "spikelets". Ju mer de blir, desto mer brutna hårlinjer kommer ut.

Effekt efter två spikelets

För att få attraktiva krullar på grisarna, måste du välja rätt slags vävning. Idealiska resultat erhålls från den franska flätan.

Typ av vävning, vilket ger en bra effekt

Skönheten i denna frisyr är att ha promenerat med vacker vävning hela dagen och har sovit med det på natten, på morgonen kan du lossna håret och få en ny styling.

"Svansens krullar"

Ofta är svansen curled med en järn eller hår curlers. Många ser enkelheten att rulla på låser, strängar. Messiga, men snygga spiralkrullar med liten ansträngning kan erhållas av strålen. Även om håret med curlers kommer att se snyggare ut, men kransarna i svansen kräver mindre förberedelse.

Efter att ha samlat hår i en svans gör vi dem en tät tourniquet och vi sätter ihop basen med det - ett elastiskt band för att göra en bunt. Säkert hår slutar med en hårnål.

Genom att lösa ett sådant bunt, produceras ljusvågor på håret.

Spektakulära krullar erhålls efter användning av en rulle för bunkar eller bagels. För att få ett mer intensivt resultat, när du skapar en stråle måste du strama håret tätt.

Hur man gör curls utan curling och curlers? 7 sätt för varje smak!

Vårt hår är ständigt bortskämt av lågkvalitativt vatten, miljöförhållanden, skadlig "kemi" i schampon och hårvårdsprodukter. Så varför förvärra situationen ännu mer och uttöm håret med höga temperaturer, med hjälp av järn och krullning? Ja, med hjälp kan du snabbt och effektivt byta eleganta lockar på huvudet, men det här är inte den enda vägen. Hur man gör curls utan curling med andra tillgängliga metoder och medel - vi beskriver nedan.

På polyeten

Det första sättet att göra krullningar utan curling och curlers är att vrida håret på polyeten, det vill säga i täta påsar, och ännu bättre - bubbla wrap, i vilken varorna packas under transport. Det är dock osannolikt att arbeta på håret ovanför axlarna: i stället för krullar kan du få fula veckor, eftersom längden inte räcker för att sluta.

Lager upp på remsor av paket i mängden 15-20 stycken, glöm inte att ta en mousse, skum eller annat stylingverktyg, kam och hårtork. Komma igång:

 1. Applicera produkten på hela längden av håret. Om du använder ett speciellt verktyg för att memorera lockar, applicera det på rena och torra strängar, men det är bättre att applicera skummet på ett lite fuktigt hår.
 2. Kamma hela håret ordentligt.
 3. Separat en sträng, gör det försiktigt så att du inte förvirrar de intilliggande strängarna. Du kan använda en kam-talare. Tjockleken på trådarna beror på vilka krullar du vill göra - lekfullt och litet eller "stort" i Hollywood.
 4. Längre nedan lägger vi en polyetylenremsa och lägger den bort från ansiktet, eller bara så, eller vrider den i flagellum. När vridningen är klar, fixar vi paketet på huvudet med en knut, dubbel eller singel.
 5. Upprepa samma sak med alla trådar.
 6. Om du omedelbart behöver göra krullningar utan att kröra, torka sedan locken i paketet med en hårtork utan att använda extra verktyg. När håret har svalnat, ta bort påsarna.
 7. Om frisyren inte behövs just nu kan du även göra utan hårtork, vilket gör att krullarna ska krulla över natten. Att sova på påsarna är väldigt bekvämt.
 8. För ett mer naturligt utseende lockar vi krullarna med våra händer och sprayar det med lack.

På trasor

Vi går vidare och överväga den andra metoden, hur man gör stora lockar utan att curla på långt hår. Vi behöver en lång trasa, en scarf eller en bandana.

  Mitt huvud, och torka det naturligt så att det förblir lite fuktigt. Från alltför vått hår krullar utan krökning kommer inte att fungera, såväl som från helt torr.

Tack vare denna design erhålls locken täta, elastiska och starka, de kan till och med kamma, och de kommer inte att sönderfalla. Utan att tvätta sina huvuden kan de hålla upp till två dagar. I utseende är krullarna lite värre än krullningen, men de är helt friska.

T-shirt

Visst har många hört hur man gör curls utan curling och curlers med ett bandage för håret. Men det är inte alltid bekvämt att vrida strängarna på det, och ibland är krullarna inte mjuka och avrunda, men med veckor. Utländska bloggare har dock hittat ett sätt att göra krullningar utan att curla på samma sätt, med en vanlig T-shirt som hjälpverktyg! Vi berättar hur det fungerar.

 1. Applicera styling agent eller skum på nyligen tvättat hår. Återigen påminner vi om att de bör torkas inte till slutet, men ungefär 80-85%.
 2. Ta därefter en T-shirt - vilken som helst, bättre bomull, medeltäthet. Vi vrider den i en bunt, formar en ring ur den och fixerar ändarna tätt med ett elastiskt band.
 3. Vi kramar noga hela vårt hårhår. Vi gör detta noggrant, eftersom håret fortfarande är vått och mest sårbart. Samtidigt kammade dem, kasta framför ansikte.

Vi uppmärksammar det faktum att det här sättet inte kommer att ha helt curls, men eleganta "Hollywood" -krullar. Men om du delar håret i fler strängar och tätt slår dem på ringen, kan du också få små lockar. Förresten, de krullar som gjorts med hjälp av den här metoden, liknar verkligen de av en curling mest av allt, eftersom den rundade bagelen från en T-shirt upprepar formen av näsan. Ja, och sova med en sådan "nimbus" är väldigt bekväm, eftersom den ligger strax på huvudets krona och inte bakom den eller på sidan.

Med hjälp av flagella

Och på det här sättet, hur man gör lockar, uppfanns specifikt för lat, för att du inte behöver här, varken curling eller curlers, eller trasor eller påsar, men bara hår och elastiska band. Låt oss gå!

 1. Mitt huvud, torka sedan naturligt och lämna det lite fuktigt.
 2. Vid viljan är det möjligt att sätta medel för att lägga på längden.
 3. Vi kamar hår, från tips till rötter.
 4. Separera en hårsträng från pannan så att håret inte sticker ut ur det och inte förväxlas med andra, och vi vrider det i en bunt. Viktigt: Vrid selen i riktning från ansiktet, inte till honom!
 5. Nu börjar denna flagellum att vrida medurs i en sådan bulle, "knopp". Änden kan fästas med en metallklämma, eller bundet med ett litet tätt elastiskt band.
 6. Upprepa samma sak med alla återstående strängar. Deras tjocklek beror på storleken på lock som du vill sluta med.
 7. Ju längre du håller dessa flaggbunkar på huvudet, desto starkare kommer krullarna att visa sig, och ju mer ihållande de kommer att vara. Du kan vara som 2-3 timmar, eller göra dem på natten.
 8. När tiden har passerat, slappnar vi tillbaka igen. Vi kamar inte de resulterande fjädrarna med en kam, men demonterar den i krullar med våra fingrar. För hållbarhet, applicera styling skum i ändarna eller spray det med lack.

De som försökte göra krullningar utan att kringa med hjälp av flagella, lämna helt olika recensioner: någon får sina perfekta lockar, och någon klagar på att de är för snäva och elastiska, eller vice versa för svaga. För att undvika det första alternativet, använd inte extra stylingprodukter och lägg inte ihop med "stötar" och i andra fall tillämpa styling på lite fuktigt hår och gör flagella hårdare och lämna allt över natten. Vilket alternativ att välja? För att göra detta måste du förstå hur smidig ditt hår är, om det håller sin form väl och avvisar det.

Använda spytt

Och här är ett annat sätt att göra lockar utan curling och curlers, men det passar mer troliga ägare av tunt långt hår. Och igen behöver vi inte annat än tuggummi, hårnålar, och på begäran av stylingverktyg, eftersom håret av pigtails kommer att forma våra lockar.

  På vått hår applicera eventuellt en spray eller skum och kamma sedan dem.

Stora elastiska lockar på detta sätt kommer inte att fungera, men ljusa "strand" krullar - helt.

På strån

Ibland når själen ut för experiment, och du vill ha en ljusare, spännande och lekfull frisyr. Det perfekta alternativet - lockigt afro stil! Bäst av allt passar de ägarna av exotiskt södra utseende, eller åtminstone tjejer med mörkt tjockt hår. Men för att skapa sådana krullar borde vara tålmodig och ett stort antal fina cocktailstrålar, osynliga eller tuggummi.

 1. Hår, naturligtvis, du måste tvätta och lite att torka ut, som i alla tidigare fall.
 2. För ett varaktigt resultat ska du applicera ett skum eller annat styling agent, men om håret är smidigt kan du hoppa över det här steget.
 3. Nu tar vi den första strängen, tunn eller medelstorlek och vindar den i en spiral längs hela halmens längd. Vi gör det noga så att håren inte går ut.
 4. Halmens övre ände är fixerad på huvudet vid rötterna med hjälp av osynliga. Böj den undre änden av halmen tillsammans med spetsen av strängen och fäst den osynlig (eller med ett elastiskt band, men senare blir det svårare att ta bort).
 5. Och så måste du strama trådarna över huvudet och dela håret i sektioner. Det blir lättare om det hjälper dig att ordna baksidan av huvudet, till exempel en flickvän, men du kan göra det ensamt om du försöker ta tiden.
 6. Om du vill att krullarna ska vara mer brutna och vågiga, lämna inte varje halm rakt, men vika det i mitten i mitten.

Mycket snabbare kan du göra lockar utan krökning, men använder fortfarande hög temperatur, nämligen strykning. I det här fallet ska varje sträng helt enkelt lindas i en spiral på en träpinne och sedan gå på den från alla håll med ett strykjärn.

På tandköttet

Och äntligen är ett annat alternativ hur man lockar hår utan curling - använd en speciell "bagel" - hårdemut, eller en donatelastik, med vilken vackra buntar vanligtvis görs. Det är perfekt för att skapa vackra ljuskrullar utan värmebehandling, så det kommer att lämna ditt hår vackert och friskt. Processen att skapa sådana söta lockar med hjälp av donat, se följande video:

Vi hoppas att du finner det användbart i praktiken minst en av de metoder som presenteras i detta material. Vi önskar er framgång med att peka på skönhet!

Flagella Curls Recensioner

och vilken mousse?
och "vanliga curlers" - vad?

Redigerad på 2013-10-23 02:06 (UTC)

taff för super stark håll
På våthår applicerade det, då var min mammas hårkrullare fortfarande sovetsky-aluminium. Du kan polera toppen, men kamma inte hårt eller bara med en stor kam för att hålla den 1-2 gånger.
Ja, av naturen är mina votos helt raka, tunna, inte tjocka, väldigt mjuka.

Redigerad på 2013-10-23 02:09 (UTC)

varför dåligt? normal :) Jag var just då en student och jag hade inte andra)))) och det fanns inga pengar för andra

Nu har jag så långa hår med skum på tråden - de är också bekväma, sover mjuka på dem, men det finns en minus - håret torkar längre. Här på aluminium torkade de snabbare, speciellt om du använder en hårtork - de värmdes upp från en hårtork och i allmänhet allt uttorkade under flygning.

Men jag tror nu att tekniken har flyttat ännu längre och det är ganska möjligt att köpa någonting alls sprängt. Vilken tråd nano-curlers. Jag spårar bara inte :)

Jag gör det här:
1) skum john frieda för lockar.
2) papilotki curlers (färgglad sådan på en tråd inuti, ljusa färger).
3) sov eller gå länge. eller gå lite, men blåsa hårtorken ordentligt för uppvärmning och låt det svalna.
4) och viktigast av allt, i stället för att kamma, dela varje lös strand i mindre och vrid en för varje finger för att bilda en separat krullning. I detta fall kommer oaktsamheten eller noggrannhetseffekten att justeras längs vägen. Faktum är att sista scenen är snabb, 5 minuter.
5) lack av samma linje.

Likaså krökt på uppvärmda hårvalsar och även på strumpor. Men effekterna är olika, det är nödvändigt att justera. Det viktigaste är att dra krullarna med fingrarna, inte att kamma.Nästa Artikel
6 populära sätt att använda nikotinsyra för att stärka och växa hår