7 enkla sätt att göra krusningar för kort hår hemma


Curls - en universell frisyr för vilken bild som helst. De kan se casual och snygg, djärv och romantisk, söt och rock-n-roll. Gör krullar på kort hår på olika sätt, vilket vi nu kommer att berätta.

Typer av lockar

Sådana frisyrer är olika beroende på formen, storleken och metoden för att skapa lockar. Ofta stoppar kvinnor sitt val på stora eller små krullar - de är lätta att göra, även utan specialverktyg, ser de spektakulära ut och liknar högtidliga stunder. Med denna frisyr behöver du inte ett långt urval av kläder och tillbehör.

Modetrender erbjuder att prova ovanliga vyer:

 • afrokudri (många små elastiska spiraler);
 • Curl-korkskruv (med elastiska curlicues);
 • slarviga krullar (flytande ljusvågor);
 • zigzag (brutna lockar);
 • Effekten av kemi (efterföljande av den populära i 90-talets metod för krökning med basvolym och ett stort antal krök);
 • marionett frisyr (skapad av tjocka krullade strängar);
 • våt hår effekt (uppnås genom riklig användning av gelén).

Sätt att skapa lockar

Hårtork och borstning

Det vanligaste och enkla sättet att förvandla rakt hår är användningen av en hårtork med speciella munstycken och borstning. De brukar skapa krullar för medelstort och långt hår.

För att jämnt krulla håret, rekommenderas att dela dem i jämna sektioner - det enklaste sättet att göra detta är med osynliga hårklippningar eller hårnålar. Vågen är gjord i etapper - strängarna är kammade, vrids på en borste (bort från ansiktet), hårtorken passar inte helt i kammen och ligger i en vinkel på 45-50 grader. Strängen måste hållas spänd så att håret i processen inte är försvunnet.

För att få ljusa krökar är det två kammar från rötterna till spetsarna, för att få spiralliknande och stora lockar tar det upp till 5 gånger. Efter att ha använt hårtorken, låt håret svalna och fixa sedan resultatet med lack.

papiljott

Curlers är ett verktyg som betroddes av våra mammor och farmor. De sattes över natten, placerades under ett tyg, och deras hår kammades och fixades på morgonen på olika sätt (öl eller vatten med socker).

Curlers måste såras på rent och lite fuktigt hår, uppdelat i strängar. För att få vackra krullar borde håret vara helt torrt, om nödvändigt kan det torkas med hårtork (efter 2-3 timmars användning av hårkrullare).

Det finns termiska rullar, som måste värmas före användning. De hjälper till att göra krullar snabbare och mer tillförlitligt fixa hår, men de gör mer skada med regelbunden användning.

Ju större du tar curlers, ju mer naturligt krullarna kommer att bli, men de mindre hjälper till att skapa volymen även på tunt hår med kort längd.

Curling Iron

Med hjälp av curling kan du skapa krullar för både kort och långt hår. Håret måste vara helt torrt, det rekommenderas att avskilja på förhand och dela dem i två lika delar. Om håret stör, kan du fixa det med en krabba eller ett gummiband.

Vanligen tillverkas permet från rötterna (vissa typer av lockar medför en perm från mitten av strängarna) i rätt vinkel. Twisted strängar avlägsnas på övervåningen med hjälp av frisörklämmor eller stift. Efter att krullningen är klar kan strängarna demonteras för att håret ska bli mer prydligt.

Moderna curling irons är koner, gamla varianter av enheten innebär en låsningsmekanism för fixering. Om du behöver perfekta lockor, vrid inte ändarna, när du använder den gamla krullen, brukar de vara trasiga och onaturliga. Du kan bilda en vacker bock i botten med händerna med en mousse för fixering.

utyuzhok

Det är inte alla tjejer som vet om kapaciteten hos den här enheten - den kan inte bara räta ut urintet hår, utan också förvandla rakt till effektiva lockar. Med hjälp av strykning är det lätt att skapa lockar för kort hår.

Det är nödvändigt att använda järnet på rent och torrt hår. Strängen är fastspänd inte vid själva rötterna, men med en liten indragning på 2-3 centimeter, efter att ironen roterar 180 grader. Behöver hålla hela håret från rot till spets. Klämning behövs inte starkt, annars kan fulla knur och böjningar uppträda.

Du kan upprepa manipuleringen när håret är coolt. Efter hårstylning är det nödvändigt att kamma och fixa lacken försiktigt.

Andra sätt

Du kan göra ferventa eller eleganta lockar på andra sätt.

 1. Om du är rädd för att röra håret eller inte är redo att stå med en hårtork i spegeln i ungefär en timme, så kommer vanliga flätor att komma till räddning - det räcker bara för att fläta vått hår på natten. Nästa morgon erhålls en voluminös och ovanlig frisyr.
 2. Också som ett medel för att tillåta användning av band, tuggummi, bitar av tyg. Håret är krökt i små buntar och samlas in i grisar, och de är fixerade med elastiska band. Med den här metoden kan du både bära kort hår och ge volym utan värmebehandling.
 3. Du kan också använda rep för att skapa zigzagkrullar. Det är nödvändigt att ta långa rep och dela håret i strängar, repen är fasta vid rötterna (med en regelbunden knut) och sammanflätad med håret. Om du har rakt hår av naturen kan du vrida det i vilken riktning som helst. I närvaro av små krullar bör välja en naturlig riktning för vridning.

Styling produkter

Frisörer och stylister rekommenderar användning av skyddsmedel när man skapar lock. Till exempel, termiska sprayer och mousser som skyddar hår från effekterna av en hårtork, strykning eller curling.

För fixering används lacker, geler, skum och mousses. Lacken kan fixa den färdiga frisyren och förhindra att krullen sönderfaller efter några timmar, och gelerna hjälper till att bilda lockar.

För den säkraste stilen används skinn och mousser för hår - deras lätta och luftiga struktur gör inte frisyren tung, lämplig för att skapa några krullar, inte orsakar betydande skador på hårstrukturen.

Kemi, carving, biowave

Perm är ett annat sätt att förvandla rakt hår, men proceduren utförs inte hemma. Tidigare var kemi extremt populär, nu används den praktiskt taget inte i skönhetssalonger och frisörsalonger.

Denna perm hålls på håret i flera veckor på grund av keratinreaktionen. Håret efter ett sådant förfarande blir mjukt och håller sin form väl, men förlorar glans och blir tunnare.

Carving är ett curlingförfarande med användning av känsliga kemikalier. Utgångsdatumet varierar beroende på hårets struktur, tjocklek och längd. I genomsnitt - från 2 till 6 månader, då håret växer tritt, kan proceduren upprepas. Carving rekommenderas för ägare av tunt och sparsamt hår för att öka volymen.

Biowave är ett förfarande som involverar användning av milda kemiska reagenser (oftast med naturliga ingredienser). Från den här metoden att vinka hår lider mindre, lätt att kamma och hålla sin form under lång tid. Nackdelen med biowaves är utseendet på splittrade ändar, försvagning av glödlampan och håravfall.

Hur lägger man korta lockor?

Om du letar efter ett sätt att göra krusningar för kort hår, så visar vi också rätt stylingsteknik.

Ljusvågor är idealiska för flickor med ett ovalt ansikte, triangulärt - små krullar, med runda spiralformade lockar rekommenderas och kurviga afrokronor är mer lämpade för rektangulär typ.

Curling, järn, vävning av flätor och flätor hjälper till att göra vackert läggande på kort hår. Använd curlers och hårtork med borstning är inte värt det, med hjälp är det svårt att få vackra och naturliga lockar med sådan hårlängd.

Användbara rekommendationer

 1. För att ge frisörens volym, använd krullarna i olika storlekar. För att göra detta, variera tjockleken på strängarna medan du vrider eller vrider strängarna.
 2. Det är bättre att inte kamma krullar, men att lyfta på rötterna med lack eller försiktigt demontera med fingrarna.
 3. Överdriv inte det med stylingprodukter, så frisyren ser ut som naturlig och effektiv.
 4. Om du inte har specialverktyg kan du använda öl för att fixa lockor.
 5. För att kamma lockigt hår är det bättre att använda trä kammusslor eller massageborstar med sällsynta tänder.
 6. Krullar är ofta förvirrade, så det kommer att bli praktiska medel för lätt kamning (spraybalsam).
 7. Om du har lockigt hår och du vill göra lockar, använd avsmalnande krullar och flätor för natten.
 8. Använd inte produkter med stark fixering, även i vått väder.

slutsats

Curls är det enklaste och mest prisvärda sättet att förvandla hår. Olika metoder gör det möjligt att skapa krullar för kort hår - ljusvågor eller elastiska spiraler, och ytterligare vårdprodukter hjälper dig att hålla håret stiligt under lång tid.

Använd lämplig metod för att skapa lockar och glöm inte skyddsutrustning för att inte skada hårets struktur. Lycka till!

Mor till två barn. Jag har kört ett hushåll i mer än 7 år - det här är mitt främsta jobb. Jag gillar att experimentera, ständigt försöker olika metoder, metoder, tekniker som kan göra vårt liv enklare, modernare och rikare. Jag älskar min familj.

Ljuskrullar för kort hår hemma

De flesta moderna kvinnor väljer bara en kort hårklippning, för det första tar styling mycket kort tid för kort hår, och för det andra är det bara bekvämt och praktiskt. Korrekt frisyr kan helt öppna ett vackert ansikte, betona funktionerna eller vice versa hjälper till att gömma små defekter i utseendet. Trots de många fördelarna finns det fortfarande begränsningar i frisyr, det är oförmågan att göra en mängd frisyrer. Vägen ut ur denna inte enkla situation kan ligga lockar på kort hår. Snygg perm föryngrar en kvinna och ser väldigt imponerande och attraktiv ut. Förfarandet med curling är ganska enkelt, tar inte mycket tid och kräver inte speciella färdigheter. Tillräckligt för att bekanta sig med de enklaste sätten, och du är en kvinna som lockar uppmärksamhet.

Några enkla tips för att välja lockar

Små lockar på kort hår mjuknar ovala och rhomboid ansiktsdrag. Stora och runda krullar är perfekta för ett långsträckt ansikte.

 • För romantiska och avslappnade promenader, välj avslappnad och ljus vågor.
 • För ett festligt utseende, är det lämpligt att se klara och elastiska lockar, fasta med hårspray.
 • Ljus smink och stora lockar hjälper till att mjuka stora funktioner
 • Små lockar framhäver delikatets smala egenskaper noggrant

Metoder för styling lockar på kort hår med:

 1. strykning
 2. curling
 3. Hair curlers

Vad behöver du för styling?

 1. För att skapa stora lock och fluffigt hår behöver du en rund hårborste och en hårtork.
 2. Om du vill göra en spektakulär frisyr så att hon höll hela dagen, använd professionella stylingverktyg
 3. Tvätta alltid håret, torka håret och applicera hårprodukter före styling.

Enkla och stora lockar för kort hår

Charmig styling är helt enkel och kräver ingen speciella färdigheter, och processen tar inte mycket tid och är perfekt för en morgon frisyr.

 1. Applicera kosmetika jämnt för att torka håret.
 2. Använd en rund fleecy kam, försiktigt vrid strängarna
 3. Samtidigt torkar vi hårtorken med varm luft
 4. Vi fixar resultatet med lack

Frestande lekfulla lockar

För att ställa in stämningen kommer denna frisyr att vara användbar och lämplig för helt olika åldrar.

 1. Applicera stylingmedel på vått och förtvättat hår
 2. Räcka försiktigt händerna för att jämnt fördela mousse eller gel.
 3. Något torra hårsträngar
 4. Den resulterande krullen strö lack

Effekten av vått hår i många år har nu inte förlorat sin tidigare popularitet. Om du har en hårtork med en diffusor, så kommer det att förenkla styling, bara sänka huvudet och skapa en frodig krullning med ett speciellt munstycke.

Rådet. Använd stylingprodukter som inte innehåller skadliga kemiska element och försök att inte missbruka den frekventa användningen av olika enheter som är så skadliga för håret.

Inga verktyg tillgängliga för att skapa lockar, inga problem!

Dina mormor berättade förmodligen att de inte hade några speciella stylingapparater, men de försökte alltid se spektakulära och attraktiva.

 1. Applicera en kosmetisk styling på förtvättat hår
 2. Scrolling krullar på fingret, lätt blåsa-torrt
 3. Den resulterande krullen strö lack

Curls med curlers

För kort hår krävs en borrkräm med liten diameter. De är bekväma att sova och på morgonen kan du njuta av en vacker charmig frisyr.

 1. Sprid håret jämnt över alla trådar.
 2. Separera krullarna så att de är lika stora.
 3. Vind krullarna
 4. Använd en tunn stickad hatt för en bekvämare sömn.
 5. På morgonen ta bort curlersna och räta krullarna med händerna.
 6. Spraylack
 7. Om krullarna måste göras så snabbt som möjligt måste hårkrökarna skruvas på de våta strängarna och torkas med hårtork tills håret torkar, ta försiktigt bort hårkrullarna och fixa varje krull med lack.

Det är möjligt att använda elektriska krökare, men för ofta användning skador hårstrukturen väldigt mycket, kommer den klassiska versionen av curlers att vara det bästa alternativet för daglig användning.

Korta hårkronor

Du kan diversifiera styling på olika sätt, ändra partings och göra bouffants.

 1. Tvätta krullarna och torka dem väl. Styggt hår måste vara förstrykat.
 2. Applicera mousse eller någon hårprodukt på trådarna.
 3. Behandla varje sträng med ett hårskydd.
 4. Börja på tipsen, krulla krullarna.
 5. Överflödiga strängar, för att inte störa stilen, knäböjde på kronan
 6. Bangs måste kamma tillbaka och säkra osynliga
 7. Kamma de resulterande locken med händerna och strö med lack

Curls med strykning

 1. Ställ likriktaren till minsta temperatur.
 2. Kamma ditt hår
 3. Börja från baksidan av huvudet, gör en spiral genom håret till hårets rötter.
 4. Håll järnet i en halv tur
 5. Utan att ändra handens läge, dra försiktigt ner locken. På det här sättet kan du inte rusa, det är nödvändigt att strängarna är helt krullade, men överdriv inte det för att undvika skador på håret.
 6. Slå ihop trådarna med fingrarna och spraya det med lack.

Ändra vinkeln i riktningen för att göra krullarna lite försumma. Ett bra alternativ krullar för dagliga promenader, romantiska datum och utflykter till sociala evenemang.

Curl curls använder hårnålar är väldigt enkelt!

 1. Tvätta huvudet med schampo och balsam.
 2. Applicera styling agent
 3. Varje tråd sårs på fingret mot rötterna
 4. Tryck den resulterande krullen mot huvudet och säkra med en barrette, ta bort fingret. Stänk en krull med vatten eller en speciell spray.
 5. Gör detsamma med hela håret
 6. Stänk igen alla resulterande lockar
 7. Det är nödvändigt att inte ta bort hårnålarna i ca 3-4 timmar, men det är bättre att lämna på natten för att få maximal krullningseffekt.
 8. När tiden har gått, kamma håret med fingrarna och fixa den erhållna frisyren med lack

Vävnadsremsor skapar vackra krullar.

 1. Gör tygremsor ca 2-3 cm breda ur den onödiga T-tröjan.
 2. Tvätta håret och torka till ett tillstånd av mild fuktighet.
 3. Dela håret i samma strängar.
 4. Ta en tyg och börja med tipparna långsamt vrid strängen till rötterna
 5. Tie en knut av tyg
 6. Det är lämpligt att hålla banden så länge som möjligt, och det är bättre att fläta dem på natten.
 7. Lossa knutarna på morgonen, fördela strängarna jämnt fördelat för hand och fixa med lack

Härliga skönheter älskar dig själv, njut av nya inköp och naturligtvis nya stilar. Vi har visat flera sätt hur man helt omvandlar den välbekanta bilden och späd den med söta lockar. Experimentera med ditt utseende och hårklippning, var alltid annorlunda, och viktigast av allt, var aldrig nedslagen och uppmana dig med trevliga små saker.

Lär dig hur man gör korta hårkrullar med steg-för-steg-instruktioner.

Det bästa sättet att krulla lockigt hår? Nu känner du igen honom...

Du behöver

Hur man gör curls på kort hår själv, och varför det är värt att lära sig

Det är ingen hemlighet att kort hår är nu på topp i popularitet. För att se detta är det nog bara att titta runt - de mest populära Hollywood-skådespelerskor, modeller och trendsättare har korta hårklippningar. Om dina strängar är förkortade och du vill lära dig att göra krusningar för kort hår, har du hittat rätt artikel.

Korta hårklipp är både praktiska och trendiga, men ibland är det inte klart hur man ska locka kort hår. Men tjejer med korta hårklippningar behöver inte oroa sig för att det inte kommer att bli någon voluminös hår styling. Det finns bara några hemligheter hur man gör lockar för kort hår.

Hur man gör curls på kort hår hemma: Vad du behöver veta

Om du bär en pixie-hårklippning, en kort fyra i ett slag eller något liknande, krulla dina lockar och kommer inte att förlora. Lämna alla tvivel och se hur man gör curls på kort hår, i videon och rulla sedan ned steg för steg instruktioner.

Och mer! När det gäller curling korta krökar, finns det inget sätt eller stil att närma sig detta. Du kan hitta ditt idealiska sätt att göra lockar med ett krullande hår för kort hår för att göra snygga volymetriska lockor. Eller du föredrar lite slarviga brutna vågor - och då kan du hitta rätt sätt hur man gör sådana krullar med en strykning på kort hår.

Hur man gör lockar för kort hår: instruktioner

I den här handboken presenterar vi dig något mellan - och du kan reglera graden av "försumlighet" av krullar, genom att sortera dem hårdare med händerna eller vice versa, lämna som det är och fixa det med lack. I allmänhet kan inte bara tjejer med långt hår som Rapunzel välja en vinkande stil. Bara 6 steg, och du har ett mål!

Curls för kort hår hemma foto

"Kvinnor har två problem: vinda upp en platt hårhår och locka ihop." Denna humoristiska anmärkning av en berömd komiker avslöjar faktiskt vissa aspekter av kvinnors passioner. Sanningen är annorlunda: en kvinna / tjej / flicka kan inte vara densamma varje dag, hon strävar efter att ändra sin bild på jakt efter ett bättre alternativ.

Dessutom är det alltid modernt och snyggt, speciellt om det är en naturlig vågig krullning (de passar även en man). Och detta mål uppnås på alla tillgängliga sätt: en mängd garderob, frisyrer, styling, smink, byte av färger (en mörk brunett kan enkelt ändra färg till röd osv.). Idag föreslår vi att vi pratar om hur man gör lockar för kort hår utan att locka specialister. Vi kommer att diskutera vilka metoder som kan finnas och titta på videor och foton gratis.

Hur man gör curls för kort hår hemma?

Moderna skönheter undrar: hur man gör curls hemma, steg för steg instruktioner, foton. Det är inte alls svårt att uppnå önskat resultat, med speciella anordningar till hands och inom kort tid kommer reflektionen i spegeln att uppnå önskat ideal. Men innan det är nödvändigt att följa några villkor:

 • frisyr bör göras på rent, tvättat hår;
 • Användningen av en balsam kommer att underlätta processen, eftersom det kommer att göra krullarna lydiga;
 • Applicera fixeringsmedel: lack, gel (för normal typ), mousse (för tunna eller sällsynta), sprayer etc.
 • Det är bättre att fixa våt (inte våt) hårkroppar, det här är ett långsiktigt förfarande och det tar flera timmar, du kan använda en hårtork för att minska tiden, men se till att krullarna är helt uttorkade.
 • När du använder curl (curling iron) eller strykning ska vara torr, är det önskvärt att använda skyddsmedel för hår för att undvika uttorkning.
  På de föreslagna bilderna kan du tydligt se hur kvinnans bild omvandlas med hjälp av skrynkliga eller mjuka krullar.

Hur man gör curls för kort hår utan curling och curlers?

En annan aktuell fråga: hur man gör curls utan curling och curlers i 5 minuter på kort hår? Det enklaste sättet är att använda styler, det viktigaste är att välja munstycket korrekt. Med den här metoden kan du göra vackra krullor redan under torkning och tar lite tid.

Ett annat sätt - järn med diffusor. Med den här metoden kan du göra ljusa, brutna vågor inte bara längs hela längden utan också av dess del (på selektiva strängar). Båda metoderna är skadliga, därför kräver användning av skyddande kosmetika.

Ljuskrullar för kort hår

Hur man gör krullar på medelhår med smäll eller krullar på mediumhår på sidan (till exempel när man skär en kaskad)? Observera att ägarna av medellång längd (så kallad längden från baksidan till axlarna) är lättare att göra lockiga krullar (klassiska eller ursprungliga), eftersom de bäst håller krullar på grund av sin volym (långa rullar snabbt ner under egen vikt). För att skapa en oemotståndlig mjuk och feminin bild av medellängd, är det bättre att använda termiska rullar, varefter applicera en fixativ (deras effekt är inte långvarig, därför rekommenderas att använda fixare).

Men det enklaste alternativet - elektrokrullning (retropincett). Samtidigt behöver det här specialverktyget inte utrustas med ett klipp. Krullarna lindas i en spiral och hålls under en kort stund (inte mer än en minut), varefter de försiktigt lindas. Ett kort slag är inte sårat, och en längre är något vriden på samma sätt som hela hårets huvud. Resultatet är eleganta mjuka krullar. För att ge mer volym kan du använda lätta ruffar vid rötterna.

Curls stora för kort hår gör det själv

Hur man gör curls på kort hår hemma utan curling? Det mest tillförlitliga alternativet kommer att kräva en viss tid och... en onödig sak (gamla strumpor kan användas som trasor), som kan skäras i små trasor (ca 1 cm breda, 15 cm långa). Den här enkla enheten hjälper till att skapa en unik bild med minimala kostnader och elegant rökning. Strängar sårar på typen av curlers, men orsakar inte obehag även under sömnen. Du kan träna på dockan.

Curvy eller afro curls?

Idag i trenden med afrikanska lockor. De kan ses överallt, även Hollywood (amerikanska) stjärnor hänger regelbundet av med sina frisyrer i denna stil. Det är lätt att göra dem själv hemma med hjälp av flätor: fläta så många små flätor som möjligt och lämna dem i sådant tillstånd för natten eller påskynda processen med en strykmaskin, efter bindning och fixa resultatet med en kosmetisk. Före vävning är det lämpligt att lite våt. I den dagliga metoden kan pigtailer samlas i en bunt.

En mer arbetsintensiv process för att skapa elastiska och frodiga afrokrullar med hjälp av studs (metoden ger en långvarig effekt):

 • krullarna ska vara våta (inte våt!);
 • Processen bör börja längst ner på huvudet, gradvis rör sig uppåt;
 • varje enskild och tunn strand att vinda på typen av åtta på stiftet från rot till spets;
 • pin varje stift med stealth;
 • resistenta lockiga krullar är klara på ett par timmar.

Vid avveckling är det önskvärt att lägga varje krull och ge den önskade formen till huvudet. Om du vill skapa en lekfull bild (lämplig för barn kan du göra en originalversion av ett barn för en semester, till exempel ett bröllopshändelse i form av en söt ängel, den här bilden är lämplig för pojkar och tjejer), du kan lätt hänga spiraler och fixa den med mousse eller göra ett mjukt vattenfall av kurviga lockar.

Fina lockor för kort hår

Hur man gör vackra curls på kort hår hemma? Du kan naturligtvis skada krullarna och välja ett lämpligt curlinghuvud för curling, men vi rekommenderar att du beaktar ett mildt alternativ med en tät tråd: vrid den lilla strängen tills den blir till ett litet lamm, lindra resultatet i tråd och fixa. Om lammarna inte har någon staginess mellan dem efter avveckling, kommer de inte att märkas, så det är önskvärt att någon kan hjälpa dig.

På modigt hår med pärlor på egen hand

Krullar för långt hår med pärlor, liksom för korta, baserat på längden på pärlan själv:

 • långklappkrull i samma typ som alla krullar;
 • den kortaste är oftast kvar i ett jämnt tillstånd och fixat med kosmetika;
 • sneda hängslen eller medellängder kan läggas på ena sidan, upp eller göra små krullar (original och relevant alternativ för idag).

Hur får man kort hår: video?

Utan hjälp av hemma kan detta göras med ett krusjärn (det vanligaste alternativet tillåter dig att använda olika munstycken), strykning, klaffar, hårkrullare med boomerang (hårda hårkransar med olika diametrar), hårkrullare (med rörlig arbetsdel), hårtork och till och med improviserade (penna eller rör för en cocktail). Några av de sätt som vi redan har beskrivit, kommer vissa att röra på nedan. Och nu erbjuder vi att titta på video-tutorials från YouTube om ämnet (curl on short curls):

Curls på medium hår:

Att blåsa kort hår på järnet

Hur man hårar hår med ett strykjärn på kort hårvideo? Järnet kan användas inte bara som en rätare, men också för att linda upp vackra krullar: Ta en sträng och placera den mellan strykblocken (om du tar breda strängar, vågorna blir ljusa, för små krullar tar tunna strängar), krulla sedan resten runt arbetsblocken, sedan väldigt långsamt flytta järnet längs strängen ner till mycket tips. Resultatet är mycket eleganta snodda lockar (du kan göra kaotisk, luftig eller trasig). Detta syns tydligt i videon:

Hur man gör styling för kort hårtork: video - lektion

Ett annat alternativ att skapa en ljusvåg på ett kort hårhår och skapa snygga frisyrer - hårtork. Vi erbjuder att se en mästarklass från mästare på ryska (hur de kommer att skapa perfekta bilder):

Hur man markerar hemma för kort hår

En annan process som många människor är vana vid att göra uteslutande i salonger lyfter fram. Men det är lätt att göra det själv med hjälp av folie (du kan byta ut det med en speciell keps eller med hjälp av pergamentpapper) och bra färgfärg. Med den här tekniken kan du smidiga ålders manifestationer, uppdatera bilden, göra det enklare och mer attraktivt. Den föreslagna videon beskriver i detalj processen att markera hemma på locket:

På folien:

Frisyrer på lock för kort hår: foto

Hårvariationer är alltid mycket, även om du har kort hår och frisyrmodell. Alla mästerverk av stylister kan omvandlas, om du gör ljusvågor eller fina lockor. Denna passage ser alltid vacker ut. Krulligt hår kan vara samma och enhetliga, spiral eller vertikala, men kan vara absurt och slarvigt (slumpmässigt). Närvaron av bangs diversifierar bilden ytterligare: den kan göras på sin sida, rak eller krökt med krullar. Med den här lösningen kan du diversifiera din bild och alltid se ny. På de presenterade bilderna och bilderna kan du se all mångfald från mästarna för att skapa kväll, festlig, högtidlig (till exempel vid ett bröllop) eller vardagliga alternativ.

Frisyrer för kort hår med lockar

Att göra vågor (ljus eller volymetrisk tvärtom) på ett hårhår är inte ett problem, men hur man gör frisyrer från curls för kort hår? För provet erbjöd vi dig en bild- och videohandledning med stegvis guide. Du kan experimentera och göra allt på ditt eget sätt och då blir din bild den mest ursprungliga. Var inte rädd för att ge dig en egen fantasi, och då blir du oemotståndlig varje dag!

På YouTube-kanalen kan du hitta ett stort antal videolektioner, till exempel hur man gör markering hemma på korta hårvideor, balayazh på egen hand och mycket mer.

Curls för kort hår. Foto, hur man gör ett strykjärn, curling iron, curlers och utan, ljus, stor, pigtails

Ägare av kort hår utrustade med mod och beslutsamhet, redo att experimentera och fantasera, inte bara i livet utan också i hennes hår. Fashionistas stackar krullar, skapa stora och små krullar för att effektivt imponera på andra. Curls för kort hår är lätt att utföra hemma tack vare instruktionerna och bilderna.

Vilka typer av krullar att välja för kort hår

För kort hår passar stora lockar, liten krullning eller Hollywoodvåg. Stora lockar gör bilden mjuk och feminin. De är idealiska för kvinnor med oval eller långsträckt ansikte. Utvid dina kindben i denna form kommer att hjälpa till att lägga lockar framifrån till baksidan av huvudet.

Små lockar skapar en lekfull och avslappnad bild. Perfekt för ägare av ett regelbundet och runda ansikte.

Hollywood vågor, stora eller små krullar - på kort hår (foto nedan) kan du framgångsrikt tillämpa alla dessa styling

Hollywood vågor skapar en lyxig och lysande bild. Frisyren är lämplig för alla ansikte typer, förutom kvadrat. För representanter för den långsträckta eller ovala typen rekommenderas att man utför en asymmetrisk läggning på ena sidan.

Typer av lock för varje ansiktsform:

 1. Ovala ansikte - lockar medelstora och stora lockar.
 2. Runda ansikte - krullar till nivån på kindbenet små krullar.
 3. Fyrkantiga vågor på toppen, lagd från ansiktet.
 4. Triangulärt ansikte - stora lockar, Hollywood våg.
 5. Trapesformigt ansikte - små slarviga krullar i templet och på toppen av huvudet.

Frisyr kan skapas för kort eller lång sikt. Att lägga på dagen är gjort med curling, curling, curlers eller hårtork. Curl i 1 - 3 månader skapas tack vare bioväven eller kemi.

Kemi, carving, biowave

Curls för kort hår (bilden finns i texten) utförs på olika sätt: kemi, carving eller biowave.

Förfaranden för att skapa krullar:

 • Perm - Applicera en kemisk komposition till håret, vrid strängarna med hjälp av enheter av den runda formen av önskad storlek. Kemilösningar kan vara sura, neutrala eller alkaliska.

Den mest resistenta kemi är gjord på basis av vinsyra som härrör från bär och frukter. Den mest skonsamma är alkalisk baserad på glycerylmonostearat och naturliga ingredienser. Den mest skadliga är alkalisk med ammoniak.

 • Carving - långvarig volymetrisk styling av lockar med hjälp av en sparsam lösning (till skillnad från kemi). Huvudsyftet med carving - vilket ger håret pomp med curling.
 • Biowave är ett förfarande för att skapa elastiska lockar med hjälp av en sparsam lösning. Efter biokemi är håret länge lockigt, men samtidigt hälsosamt tack vare fixativkompositionen.

Alla 3 procedurer utförs med användning av olika cylindriska anordningar.

Curlers för kort hår

Hair curlers skiljer sig i diameter, längd och sätt att fästa på håret.

arter:

 1. Curlers på ett klibbigt band ("Hedgehogs") hålls på håret på grund av små spines. Behöver inte ytterligare klipp, så installationen blir naturlig utan plötsliga övergångar. Nackdelen med denna typ är hårets skada när den tas bort från strängen, varför det inte är rekommenderat att använda det permanent. Curls straighten snabbt, styling förvärvar en ljusvåg.
 2. Uppvärmda hårkrullare ändrar hårets böjning genom att temperaturen ökar. Att lägga kvar kvarstår länge, curls har en cool curl. Det finns: eluppvärmda hårvalsar och eluppvärmda hårvalsar. Båda alternativen är gjorda av plast och paraffin. Under påverkan av värme, bildar paraffin smälter, avger värme till håret, bildar en krulle.
 3. Mjukformade curlers (skumgummi) är gjorda av skumgummi och en tunn klämma. Tillåt att curl över natten och få lockar på morgonen. Den säkraste typen curlers.
 4. Hair curlers - boomerangs är en kärna av tråd och den yttre delen av skumgummi. Används för att få en liten krullning.
 5. Velvet curlers - papilotki med hönsapplikation. Skada inte hårets struktur, samtidigt som den väl hålls kvar. Kräv masterens erfarenhet, eftersom på grund av beläggningen lätt släpper av strängarna.

Förbereder hår för curling hemma

Curls för kort hår kommer att vara små eller stora (resultatet syns på bilden), beroende på curlers diameter.

Utför en krulle hemma är lätt. Det är viktigt att förbereda håret ordentligt, välj verktyg och välj kompositionen.

Hårförberedelse:

 1. Att testa hårbältes känslighet till lösningen. Applicera föreningen på insidan av handleden i timmar, skölj. Om klåda eller hud blir röd, är läkemedlets sammansättning inte lämplig.
 2. Tvätta håret en gång, men använd inte balm och masker. Försvagade och tunna hår frisörer rekommenderar inte att tvätta omedelbart före proceduren. I detta fall ska huvudet tvättas dagen före krökning.
 3. Torka håret med en handduk utan att använda en hårtork.
 4. Om du vill kan du ordna en frisyr eller klippa delade ändar.

Volym eller stora krullar

Skrymmande krullar för kort hår passar alla former av ansiktet, förutom runda och fyrkantiga. En stor krull väger hår på nivån på kindbenet, vilket är oacceptabelt för dessa typer av ansiktsdelar.

Det enklaste sättet att göra volyma krullar för kort hår är att försluta dem med en stor diameter krulljärn.

Sätt att få volymetriska lockar:

 1. Med hjälp av stora curlers av olika typer. Hårtvätt och torkat. För att skapa en volym, appliceras ett stylingmedel preliminärt på strängen, så papilotki såras från änden av frisyren till rötterna.
 2. Med en curling curler. Varje hårsträng lindas på en avsmalnande stav så att spetsen faller på en smal del av anordningen. Håret gör ut lack.
 3. Med en hårtork med diffus munstycke. För en kort frisyr applicera en diffusor med smala fingrar. Håret ska vara vått, men inte vått. För volym sätta mousse.
 4. Med hjälp av en hårtork med borstning. För att få vackra krullar och förhindra att de tränger, bör varje sträng sträckas.

Ljuskrullar för kort hår

Sätt att få ljuskronor:

 • Använda stora sammetrullare eller igelkottar.
Ljuskullar för både kort och långt hår kan göras med hårtork och en stor borste.
 • Använd hårtork och storstor penslar.
 • Med hjälp av tekniskt vridande trådar i sele och strykning för rätthår.

Curvy eller afro curls

Curls för kort hår (bilden finns i texten) erhålls fluffigt när man använder ett stort antal papilloter med liten diameter. Det finns andra metoder för utbildning Afro curls.

Sätt att få frodiga lockar:

 1. Med hjälp av flätor. Håret är uppdelat i tunna trådar. Varje flätat flätat. En pigtail utförs med ett strykjärn för rätning av hår. Hårborttagning och kam.
 2. Med hjälp av ett speciellt korrugerat munstycke för strykning. Hårstranden vid rötterna kläms mellan plattorna i 3 sekunder, sedan längs samma sträng skiftas järnet lägre. På så sätt flyttar du till tipsen. Järnet måste vara smalt till 3 cm.

Fina lockor för kort hår

Små krullar lägger till volymen vid rötterna. Därför är frisyren särskilt lämplig för den triangulära och ovala typen av ansikte.

Tekniker för att få små lockar:

 1. Använd hårnålar. Curls är uppdelade i tunna strängar, vriden i en rak hårspets och fast på huvudet.
 2. Användning av strykning för rätning. Järnet ska vara smalt till 3 cm. Håret är vridet från tips till rötter i en spiral. För att sluta lägga spetsen är inte fast, är den fixerad mellan plattorna strykning.

Curls för kort hår utan curling hår och curlers

Curls för kort hår (bilder av exekveringsmetoden finns i texten) kan utföras med hjälp av tillgängliga verktyg utan curling och curlers:

 • Med hjälp av bomullsremsor av tyg (band). Du behöver bitar av material 20 * 20 cm (30 * 30). De är lindade med en tunn sträng vått hår och knutna i en knut. På det här sättet klargör du de återstående strängarna. Håret torkas med hårtork, banden är bundna och krullarna är kammade. Lak appliceras på den färdiga installationen.
 • Vackra lockar erhålls genom att vrida håret i en bunt. Våt hår samlas på toppen av svansen och binds med ett gummiband. Svansen vrids tätt i en bunt och samlas i en bunt. Sluta gömma sig under tandköttet. Håret torkas med en hårtork, lossnar svansen, kammas, sprutas eller poleras.

På kort hår med pärlor

Valkrullar för hår med pärlor:

 1. Om pärmarna är raka, rekommenderas ljusvågor eller veckade trådar.
 2. Om pärlorna tas bort på sidan rekommenderas det att locka lås av mediet volym eller skapa en Hollywoodvåg.
 3. Om det är kortare, rekommendera krullar av alla storlekar, förutom små krullar.

Klassiska lockar med curling

Curler skapar lock på grund av den cylindriska (koniska) konstruktionen och hög temperatur.

Klassiska lockar är gjorda med vanlig curling och endast för torrt hår.

För installation krävs:

 • hårskydd mot värme;
 • styling agent;
 • kamma;
 • klipp eller hårnålar.
 • krulljärn

Styling utförs endast på torra lockar, vått hår är allvarligt skadat av hög temperatur:

 1. Börja skapa en frisyr från botten till toppen. Därför fördelas det övre håret klippet och botten fördelas på strängarna.
 2. Varje sträng lindas på ett krulljärn i en spiral från rötterna till spetsarna, vänster i 10 sekunder. och ta bort enheten.
 3. På den färdiga frisyrsprayen.

Att lägga med hjälp av "sele"

Teknik "sele" - en enkel metod att få lockar.

För styling, tvätta håret med vanligt schampo och torka det med 50% med varmluft.

Arbetet kommer att kräva dubbar eller klipp.

Teknisk bearbetningsprocess:

 • Håret är uppdelat i strängar (för ett stort krullhuvud är uppdelat i zoner som är vridna i buntar):
 • varje sträng vrids i en stram bunt (du kan utföra en lös bunt, då håret blir vågigt);
 • sele fixeras på baksidan av huvudet med clips;
 • torrt hår hårtork;
 • ta bort klippen och varva ner bältena.

Med hjälp av hårnålar

Som en anordning för curling passform - studs.

Teknisk sekvens av installationen:

 • Fuktar håret.
 • Dela in i zoner
 • Varje zon lindas på en stift i form av ett oändligt tecken.
 • Säkra designen med ett elastiskt hårband.
 • Blås torr.
 • Spraylack.
 • Ta bort tapparna.

Med hjälp av flätor

Krullar kan utföras med flätor eller flätor. I det första fallet kommer håret vara vågigt. I den andra - frodiga och lockiga.

Arbetsteknik:

 1. Våt hår ska delas in i zoner.
 2. Tie varje strand i en pigtail och fäst den med ett tunt elastiskt band.
 3. Blås torr.
 4. Spraylack.
 5. Braid flätor.

Tyg knutar

Med hjälp av vävnadsrester kan man få lockigt hår. Om materialets storlek är stor (50 * 50 cm) kommer det att finnas stora lockar. Om du väljer tygalternativ upp till 30 cm - fina lockor.

Teknisk sekvens:

 1. Våt hår uppdelat i strängar.
 2. Tie en hårsträng på varje remsa av tyg.
 3. Tie ändarna av tyget i en knut.
 4. Blås torr eller lämna över natten.
 5. Sträcka knutarna.
 6. Spraylack.

Bäst av allt för denna typ av styling passar bomullstygrester. De låter dig helt torka håret och glida inte bort dem.

Vågor använder strykning

Järnet - inte bara en apparat för rätning av hår, men också ett verktyg för att ge dem en vågig form.

Staplingssekvens:

 • Applicera mousse eller styling skum på torrt hår. Du behöver inte använda gelén, eftersom det under hög temperatur påverkar hårstrukturen och gör den tyngre.
Järnet bidrar till att göra vackra vågor av hår av olika längder.
 • Dela håret i tunna trådar.
 • Vrid strängen i ett bunt och kör längs med ett järn från rötterna till ändarna.
 • Koppla ur seleen.
 • Upprepa proceduren med varje sträng.
 • Kamma ditt hår.
 • Spraylack.

Med hårtork och borstning

Brashing - cylindrisk hårborste. Med det kan du skapa vågor, lockar och basvolym.

Staplingssekvens:

 • Fukt eller tvätta håret.
 • Applicera ett skydd och styling agent.
 • Separat hår i övre och nedre zonen.
 • Skydda toppen av håret med ett klämma.
 • Den nedre delen är uppdelad i strängar.
 • Vik braschen på hårstranden i rätt riktning och torka håret.
 • Upprepa proceduren med alla strängar.
 • Spraylack.

Våt hår effekt

Effekten av vått hår är styling med hjälp av ett speciellt sätt för stark fixering utan att torka med hårtork.

Sekvensen av hår styling med en perm:

 1. Tvätta håret.
 2. Torka dem med en handduk.
 3. Applicera en stor mängd styling gel och sprida sig över hela ytan.
 4. Rör fingrarna från spets till rot för att jämnt fördela gelén.
 5. Låt håret torka av sig själv.
I avsaknad av kemisk permeering kan effekten av vått hår uppnås med användning av stylingmedel och en hårtork.

Sekvensen av styling för hår utan curling:

 • Tvätta håret.
 • Torka med en handduk.
 • Använda hårtork och borsta för att locka håret.
 • Applicera en stor mängd gel och sprida jämnt över hela längden.
 • Låt styling torka på egen hand.

Idéer för olika frisyrer

Curls ser original på en långsträckt bob, pixie haircuts eller bob.

Alternativ för att skapa olika frisyrer:

 1. För en frisyrs frisyr rekommenderas styling i form av en Hollywoodvåg eller mjuka slarviga krullar.
 2. För klippning placeras pixelkrullar på toppen av huvudet med mousse eller gel.
 3. För en bob haircut passar lockar längs hela längden av håret.

Den olika formen av curls för kort hår är inte en fantasi, men en elegant lösning för djärva fashionistas. Foto alternativ och sätt att styling mycket, det viktigaste - att välja rätt krullar till typen av person.

Artikeldesign: Natali Podolskaya

Video om att skapa lockar och lockar

Video om lock för kort hår - foto + instruktioner för att skapa:

Korta hårkrullar är den perfekta lösningen för en elegant look.

Ägare av kort hår klagar ofta på ett litet antal möjligheter att ändra bilden, byta frisyrer. Men för att diversifiera en kort hårklippning, för att ge volymen, lekfullhet och romantiska anteckningar är det inte så svårt. Ett av de mest prisvärda sätten är lockar. Det viktigaste är att veta vilka krusar som passar perfekt den specifika frisyren. Om detta, liksom om vad som är reglerna när curling kort hår, steg för steg instruktioner och alternativ för frisyrer - senare i artikeln.

Vilka slags krullar föredras

Korta hårkrullar är lämpliga för både dagliga frisyrer och festlig styling. De gör ansiktsfunktioner mjukare och mer ömma, ger romantik till bilden och hårstil snyggt och elegant. Tänk på hur man lockar kort hår och hur man väljer ett sätt att fuska en viss frisyr.

Modig kort hårklipp Pixie kan dekorera styling är inte branta krullningar eller vågig volym överst. Pixies kännetecknas av en kort näsa och tempel, men håret på toppen förblir längre, ett "lock". Mjuka mjuka krullar kommer att ge charm och diversifiera den vanliga stylingen.

Bob-torget kommer bara att dra nytta av spektakulära lockar, med fördel som betonar ansiktets konturer. Curls kommer att ge volym, skönhet och kokettighet till en frisyr, vilket är mer än värt den tid som spenderas på styling.

Kare med lockar ser väldigt attraktivt, volymetrisk, stilfullt ut. Klippets flerskiktiga struktur gör att krökarna kan placeras i rätt riktning och hjälper till att bibehålla en vacker form. Krullar på bilen med förlängning ser också bra ut, du kan simulera olika frisyrer, justera krullets branthet. Sådana hårklippningar passar långa, smala tjejer.

Här kan du följa två principer: ju högre tillväxten desto längre är det möjligt att göra en kvadrat och den andra - ju tunnare och tunnare ansiktet, desto kortare ska klippningen vara. Det är också viktigt att veta hur man lägger bobben i vågor, så att den ser snygg ut och ger frisyrens fullständighet. Du kan också göra afrokrullar på en lång fyrkant, med lämplig typ av ansikte blir det en vinnande styling.

Även moderna modekvinnor älskar att göra lockar på torget med pärlor.

Vilka typer av krullar föredras beroende på ansiktets form:

 1. För flickor med ett långsträckt ovalt ansikte är det att föredra att göra ljuskrullar av rund form, ganska stora i storlek.
 2. Om ansiktet själv är rund, så kommer de vackra locken på kort hår i detta fall att vara så liten som möjligt i storlek.
 3. För att positivt betona benen och ovalen i ansiktet, kan du välja en kort bob eller en bob-frisyr och göra präglade eller mjuka krullar med volymmässiga rötter.
 4. Ljuskullar på kort hår i asymmetriska hårklippningar ser imponerande och skonsam ut.
 5. Dam med ett diamantformat ansikte passar lock på sidan eller på det långsträckta torget.
 6. Fint lockiga lockar på torget har råd med ägaren av ett vanligt, ovalt ansikte. Unga damer med stora egenskaper som har valt stora lockar för korta trådar, kan rekommenderas att göra en märkbar rik makeup.

Varning! Skapa krusar för kort hår hemma ligger inom kraften av alla, det tar bara tid och lite skicklighet.

Grundläggande regler och tips perm

Hur man rullar på kort hår för att få en snygg utsökt frisyr eller hur man gör ljusvågor för en kort frisyr - det här är de frågor som uppstår för tjejer som vill diversifiera sin trötta styling eller ändra sin bild till en mer mild, lekfull och romantisk.

Förberedelse är viktigt. För att skapa en spektakulär styling måste du använda stylingverktyg och följa några regler:

 1. Tvätta håret väl med ett lämpligt schampo, torka det lätt.
 2. Applicera det valda stylingmedlet.
 3. Lämplig spray, mousse eller annan styling. Det är värt att komma ihåg att sprays och andra starka fixeringsföreningar gör håret tyngre, speciellt vid kraftig applicering, så det är bättre att välja medelstora eller lätta fixativa formuleringar och inte överdriva det med mängden.
 4. Vid användning av mousse eller skum måste de appliceras på handflatan och fördelas längs längden, som inte saknar rotområdena.
 5. Detta följs av processen med omslag eller styling. Curlers kan användas, strykjärn, hårtork, borstning, perm med hjälp av speciella kompositioner etc.

Vid användning av heta metoder kan även håret skada håret, även om det är ett lätt perm på kort hår med frekvent användning. Därför är det nödvändigt att använda värmebeständiga geler, mousser. En annan "hemlighet" - du måste låta krullarna svalna, och även små krusningar på kort hår kommer att se djärva och snygga ut. Om du kammar dem eller försöker lägga dem varma, kommer de att blomma och förlora hela utseendet.

För att vara nöjd med ditt lockiga hår måste du välja rätt storlek curling, curlers eller andra enheter för att fuska. Om det inte är säkert att mycket små eller stora krullar på torget kommer att göra, är det bättre att prova en genomsnittlig krullning.

Rådet. Många har inte tid att ständigt blåsa håret, du kan göra en biowave. Det passar även på kort hår med pärlor.

Hur man skapar olika krullar

Innan du förstår de korta strängarna måste du förbereda verktyg och instrument.

Det kommer att ta:

 • vanlig sällsynt kam;
 • hårborste "svans" med ett tunt handtag;
 • rund pensel.

Förpackningsanordningar att välja mellan:

 • krusningsjärn;
 • hårtork;
 • styling styling;
 • termiskt skydd för varm stapling;
 • klipp, hårnålar.

Med hjälp av curling

Gör krullar med curling:

 1. Diametern hos krusjärn är bättre att ta högst 18 mm, så att det finns möjlighet att skruva håren på stången.
 2. Applicera termiskt skydd och en hållare till det tvättade och torkade huvudet.
 3. Dela håret i zoner: övre och nedre. Toppstickade clips.
 4. Skruv startar från botten, på baksidan av huvudet.
 5. Separera varje sträng, värm upp det något genom att svepa längs hela längden, vinda det upp och håll det i ca 5 sekunder.
 6. Lossa försiktigt krullen från tången och var noga med att låta den svalna.

Med hjälp av olika curlers

Få fashionabla lockar lättare och lättare med olika hårkrullare. Typer av curlers lämpliga för korta längder:

 • Velcro curlers - bra för korta strängar, de väger lite eftersom små krokar ger bra fixering;
 • uppvärmda hårvalsar - de kortnar håret mycket bra (bör inte användas ofta);
 • skum (liten diameter) kan locka håret i en kort längd;
 • Boomerangs har en flexibel stång inuti, också lämplig för ovannämnda hårklippningar.

Hur man blåser:

 1. Rengör håret lite vått och applicera kompositionen för styling.
 2. Dela håret i zoner, lämna en, resten av stickskruvarna.
 3. Varje sträng att kamma, jämnt vind på curlers. Strängar runt ansiktet kommer upp från honom, följt i omvänd ordning. Du kan alternera riktningen.
 4. Helt torra strängar försiktigt fri från curlers. Men kamma inte omedelbart eller lägg håret. Det är bättre att vänta 10-15 minuter, så frisyren behåller sitt utseende och skönhet under mycket längre tid.

Observera att för stackning är det lämpligaste verktyget en kam med stora tänder.

Vågor använder strykning

Med en sådan perm är det inte heller svårt att klara av att veta några nyanser:

 1. På ett rent huvud lägger vi en spärr och ett termiskt skydd.
 2. Järnet är uppvärmt till 120 grader (om det är varmt kan du skada håret och ett kylarläge ger inte en stabil fuska).
 3. Vi delar håret i fyra sektorer. Vi börjar från botten.
 4. Strängarna är sårade på ett krusningsjärn eller om vågor behövs med ett speciellt munstycke.
 5. Varje krull håller på strykningen högst 10 sekunder, för att inte bränna strängen.
 6. Krullade lås ska svalna, fortsätt sedan styling.

Läs mer om curling med järnet:Nästa Artikel
Nourishing hårmask med ägg och kokosnötolja