Trippelhår krulljärn: typer och funktioner


Frisörsindustrin utvecklas väldigt snabbt, eftersom mode är ganska mystiskt, och varje årstid kräver krävande damer att upptäcka något nytt för sig själva. Triple hair curler dykade på marknaden nyligen, men lyckades få förtroende för miljontals konsumenter runt om i världen. Verktyget är utformat för att skapa lock med olika diameter och densitet. Den är lämplig för salong och hemanvändning. Varje tjej kan göra professionell styling med hjälp av tång, de är praktiska att använda, de flesta modeller är gjorda av material som inte skadar hårets struktur. Vi kommer att förstå alla subtiliteter av apparaten, reglerna för valet, variationer av frisyrer, vilket det kommer att bidra till.

Funktioner curling med tre tang

Trippel curling förde krullen till en fundamentalt ny nivå. Styler består av två plattor: den nedre är utrustad med en rulle och den övre med två. Det verkar som att tre separata enheter är anslutna till en. För att göra lekfulla lockar eller snäva texturerade krullar, måste strängen placeras på botten av arbetsytan och trycka den på toppen.

Under påverkan av hög temperatur får håret en vacker vågform. Frisyren faller inte ifrån varandra under lång tid, och med ytterligare fästning med lack är inte vind eller fukt förfärlig för den.

 • har tre arbetsytor som kan tillverkas av olika material;
 • utrustad med ett bekvämt handtag och värmebeständiga spetsar för att säkerställa säkerheten hos permen
 • Arbetsytornas diameter kan variera från 13 mm till 40 mm (för eleganta vågor på långa frisyrer).
 • modeller kan utrustas med en termostat som förhindrar överhettning av enheten och skador på krullarna;
 • Professionella curlingjärn har funktionen jonisering, en temperaturregulator och en roterande sladd som förenklar och snabbar upp krullen.
 • Modeller kan vara mycket olika, allt från begränsade klassiker, slutar med ljusa designlösningar.

fördelar

Trippel curlingvåg för hår gör att du kan göra snygga och fashionabla frisyrer utan mycket tid och energi. Curls är väldigt snygga och håller på länge.

Du kan göra en frisyr för varje smak med hjälp av enheten: vintage eleganta lockar i stil med 20-30-talet från förra seklet, slarviga strandkrullar, elastiska S-formade lockar. Layoutalternativ är många.

Priset på kvalitetstänger är ganska högt, men verktyget kommer säkert att rättfärdiga sin kostnad. Det har följande fördelar:

 • gör det möjligt att göra hemmet styling hemma;
 • Moderna ytor på arbetsytor torkar inte ut eller förstör krullar;
 • Funktionen av jonisering i enskilda modeller ger mättnad av hår med negativt laddade partiklar som skyddar stavarna mot skador och lindrar statisk spänning.
 • Du kan använda enheten för att skapa olika frisyrer;
 • Stylersna värmer upp ganska snabbt och jämnt, vilket gör det möjligt att locka sig över hela ytan.
 • Speciella färdigheter att arbeta med enheterna behövs inte, bara ett par träningspassar, och du kommer att kunna göra vacker styling själv;
 • Curling strykjärn är lämpliga för curling kort, medium och långt hår.

täckning

Eftersom vågkrullningen ursprungligen var avsedd att användas i utställningslokaler, producerar de flesta företag högkvalitativa versioner av det. Nyligen har hushållsartiklarna dock dykt upp på marknaden, vilket är något sämre i kvalitet till sina professionella motsvarigheter, men kostar också mycket lägre.

När du köper ett verktyg, var uppmärksam på beläggningsytorna. Det beror på om dina krokar kommer att lida under bearbetning eller inte.

Tänk på vilka material som är mest lämpade för beläggning av produkten.

 • Metal. Den minst mjuka beläggningen, som kännetecknas av hållbarhet och aggressiv påverkan på lock. Vid kontakt med arbetsytorna börjar håren smälta, vilket orsakar splittrade ändar efter läggning.
 • Teflon. En ganska högkvalitativ beläggning som hindrar hår från att smälta och torka ut. Nackdelen är dess ömhet, Teflon raderas snabbt och krullarna börjar komma i kontakt med metallen.
 • Keramik. Mjukt beläggning som säljar de öppna hårskalorna. Detta ger frisyren en snygghet och en hälsosam utseende. Det är dock bara tangar som är helt säkra, där arbetsytorna är keramiska. Om de bara har keramisk förstoftning, som snart kommer att raderas, kommer håret att försämras snabbt från kontakt med metallen.
 • Turmalin. Den mest kvalitativa, som har höga tekniska egenskaper. Det skadar inte strängarna, vilket gör dem smidigt och välskötta. Till och med tillverkare erbjuder titan-turmalin beläggning, det är särskilt slitstarkt och slitstarkt. Sådana material används för tillverkning av professionella tångmodeller.

Rekommendationer för urval

Om du vill köpa en trippelkräm för hemmabruk, måste du seriöst överväga att välja. Först bestämmer du vilken krilldiameter du behöver.

Kort hår ser bäst ut med snygga krusningar, medium kan läggas på olika sätt, de är imponerade och mjuka övergångar och spända lock. Lång frisyr görs bäst med stora ljusvågor.

Också uppmärksamma följande kriterier:

 • Förekomsten av olika temperaturregimer - för hemmabruk är en maximal temperatur på 200 ° C tillräcklig;
 • enhetens kraft - desto högre är desto snabbare enheten kommer att värma upp, moderna stylister arbetar i intervallet från 20 till 88 W;
 • sladdkonfigurationen - ju längre det är, desto lättare blir det att göra stylingen, det är också viktigt att det vid basen kan rotera runt sin axel, detta kommer att förenkla arbetet i stor utsträckning.
 • Närvaron av stödet för tången - det kommer att hjälpa till att använda enheten med maximal komfort, några av stöden är utrustade med en värmeindikator - så fort arbetsytorna får den inställda temperaturen tänds lampan;
 • Enhetsautoshutdown - det sparar hår från överhettning och förhindrar att en brandfallsituation skapas.
 • beläggning arbetsytor - var uppmärksam på alla keramiska och titan-turmalin modeller, de är säkrare för lockar;
 • ergonomisk curling - ta den i handen, vrid för att avgöra om det kommer att fungera bekvämt med den här modellen.

Instruktioner för användning

För att få en vacker frisyr är det inte tillräckligt att välja en styler, du behöver lära dig hur du använder den.

Trots det faktum att verktygets princip är detsamma som för ett konventionellt krulljärn eller pincett, har användningen vissa nyanser.

För att snabbt behärska vetenskapen om att skapa frestande krullar, lära dig hur du hanterar håret för att få önskat resultat. Överväg steg-för-steg installationsinstruktioner och allmänna regler.

 1. Krullen kan bara användas på rent och vältorkat hår, innan det läggs på det ska kammade.
 2. För att skydda trådarna mot värmeskador kommer speciella kosmetika med värmebeskyttande effekt att användas, de måste användas varje gång innan de läggs.
 3. Separera topp- och bottensträngarna. Fixa buntet på toppen med ett klämma så att krullarna inte stämmer med att bearbeta den ockipitala zonen. Om håret är för tjockt måste du dela det i flera sektorer på 7-8 cm.
 4. Välj en temperaturinställning som passar dina strängar. Det första experimentet bedrivs bäst i intervallet 140-150 ° C. Ägare av torra, spröda och drabbade av kemisk krökning eller frekvent färgning av krullar bör välja milda lägen och mörka, hårda och naturligt krökta trådar behandlas vid högre temperatur.
 5. Ta en sträng av bredd 7-8 cm, kläm mellan plattorna, men se till att arbetsytorna inte kommer i kontakt med rötterna, annars kan du brinna hårbotten. Om indrymmet är för stort, kommer rotszonen att förlora volymen.
 6. Långsamt lingrar på varje segment i 3-5 sekunder, led curling ner mot spetsarna tills du får en snygg våg genom hela strängen.
 7. Upprepa proceduren med resterande hår.

Efter styling, korrigera frisyren med händerna och applicera lack för att bättre fixa resultatet.

Populära modeller av tredubbla tångar

Marknaden är mättad med olika modeller av elektrisk tang, så det är ganska svårt att välja rätt alternativ. Olika priskategorier tillåter dig att köpa enheten för både hemma och professionell användning.

Vi kommer att överväga de mest populära och högkvalitativa trippelkrämarna som hjälper dig att skapa vackra frisyrer så fort som möjligt och utan att håret skadas.

Babyliss 2469 TTE Ionic Waver

Babyliss Company producerar professionella elektriska apparater. Denna modell är lämplig för hem- och salonganvändning, den passar bra i händerna och är lätt att använda.

Hög kvalitet och funktionalitet gjorde curling populär bland stylister och vanliga konsumenter. Styler som är lämplig för att curla hår av någon längd, det är mångsidigt och klarar av uppgifterna.

 • Den är utrustad med en turmalin-titanbeläggning, som kännetecknas av dess slitstyrka och respekt för strängarna;
 • värmer upp snabbt eftersom effekten är 88 W;
 • max vågdiameter - 18 cm;
 • Den har en inbyggd temperaturregulator, du kan välja ett läge från 150 ° C till 210 ° C;
 • längden på ledningen som roterar runt sin axel når 2,7 m;
 • har värmebeständiga spetsar som förhindrar skada under drift
 • utrustad med en inbyggd joniserare;
 • Automatisk indikator visar när instrumentet är klart för drift.

Gemei GM - 1956

Enheten är tillverkad i Kina är perfekt för hemmabruk. Det kombinerar perfekt ett överkomligt pris och bra kvalitet. Lämplig för att arbeta med krullar av någon struktur, du kan skapa förföriska vågor på tunt och tjockt, hårt hår utan ansträngning.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt den ljusa stilen designen, det kommer säkert att glädja unga snygga kvinnor som gillar att experimentera med sitt utseende.

 • Arbetsytorna har en keramisk beläggning som inte förstör håret.
 • värmer ganska snabbt, elverktyg - 65 W;
 • utrustad med ett klämma som fixar trådarna;
 • har två temperaturförhållanden, den maximala uppvärmningsnivån är 210 ° С;
 • Bekvämt i handen, glider inte.

Infinity IN 16B

Högkvalitativ och lättanvänd enhet som gör att du kan skapa vågor med en diameter av 13 mm. Bäst för curling kort och medium hår.

Enheten hjälper dig att skapa en festlig och vardaglig frisyr, beroende på dina personliga önskemål. Priskrullning är inte för hög, vilket gör det till ett acceptabelt alternativ för hemmabruk. Högkvalitativ beläggning förhindrar skador.

 • arbetsyta beläggning - keramiska Tourmalin;
 • värmer snabbt till nödvändig temperatur, ström - 68 W;
 • utrustad med termostat
 • värmer upp i intervallet från 150 ° С till 230 ° С;
 • ledningslängd på 3 m gör att du kan arbeta med komfort;
 • kännetecknas av enkelhet och användarvänlighet.

frisyrer

Använda tredubbla tångar skapar olika styling. Casual och festliga frisyrer du kan göra utan problem. Enheten används för att krulla hela håret eller enskilda strängar, vilket expanderar horisonten av stilistiska fantasier.

Ljusvåg

Styling ser perfekt ut på krullarna i medellängd och korta frisyrer. Det är lämpligt att komplettera den dagliga bilden, eftersom den är lätt och elegant. Du kan gå till jobbet och ha ett romantiskt datum med henne.

Krullhår enligt detta schema:

 • efter tvätt och torkning applicera en outplånlig balsam på håret;
 • Vi bearbetar lås med styling agent med en termisk skyddseffekt;
 • dela håret i zoner, sedan i strängar på 7-8 cm.
 • vi börjar bearbeta lockar från rötterna, håll strängarna mellan plattorna i 3-5 sekunder;
 • efter att ha arbetat igenom alla krullarna vrider vi dessutom spetsarna;
 • Vi fixar den färdiga stylingen med lack för bättre fixering.

Lätt försumlighet

Negligenta vågor kallas också "strand" på grund av det faktum att krullarnas effekt, torkad efter att ha simmat i havet, skapas.

Lämplig frisyr för sommaren, det ser särskilt bra ut på kort och medelstort hår. Du behöver bara bearbeta det översta lagret av håret för att ge stilen ett naturligt utseende.

Vi utför alternativt följande manipuleringar:

 • Vi bearbetar ett rent, torrt hår med en outplånlig balsam för ytterligare fukt.
 • Applicera ett stylingmedel med värmebeskyttande effekt;
 • vi delar det översta lagret av hår i strängar på 7 cm;
 • växelvis arbetar vi varje kröna med ett krusjärn, klämmer det mellan arbetsobjekten i 5 sekunder;
 • När krullarna är klara vilar huvudet framåt, lägger en liten mängd gel eller vax på fingertopparna och gnuggar den selektivt i krullar för att skapa en försumlig effekt;
 • vi kastar huvudet tillbaka, vi formar håret med våra händer;
 • Vi fixar resultatet med en lack av stark fixering.

Strukturerad S-formad krullning

Tydligt separerade vågor ses i retrofotoet av skönheter från 20-30-talet. De kommer att kombineras perfekt med en fin klänning, om du ska gå till en gangster-stil fest.

Du kan också använda snygga krullar för att skapa moderna släta frisyrer för långt och kort hår. Detta är ett bra alternativ för festlig styling, vilket kommer att ge bilden av mystik och förfining.

Utför en perm enligt följande schema:

 • förtvättas, torkas och behandlas med skyddande medel krullar uppdelade i övre och nedre zonerna, fäst toppklämman;
 • det undre skiktet är uppdelat i strängar 7-8 cm breda;
 • vi börjar att arbeta krullarna från rötterna och gradvis flytta neråt;
 • vi krullar omedelbart krullarnas inre, och sedan - det yttre, håll strängarna mellan plattorna i 5 sekunder. vid varje ställe;
 • när vi sjunker till mycket tips bör deras nedre böjning placeras högst upp på enheten;
 • Efter curling formar vi frisyren med händerna och behandlar den med lack.

Rita slutsatser

Använd curling iron med en trippel arbetsyta kan användas för att skapa olika frisyrer. Detta är en mycket bekväm enhet som gör styling till en spännande och trevlig upplevelse.

När man väljer en modell för personligt bruk är det värt att uppmärksamma sina kvalitetsegenskaper. Dessutom rekommenderar stylister att inte krulla mer ofta 2 gånger i veckan, eftersom även innovativa beläggningar kan förstöra deras struktur.

Var noga med att behandla hår med termiska skyddsåtgärder och glöm inte om närande och fuktgivande masker. Styler i tandem med rätt vård kommer att ge dig fantastiskt hår och styling.

Triple Hair Curler

Triple tang eller trident - ett verktyg som gör att du kan skapa en stil hemma för en semester eller varje dag. Med sin hjälp är vackra elastiska ringband på hår av olika längd ut. Trippelkrullningshår är idealiskt för de flesta hårtyper, exempel visas i foto frisyrer.

För att få vågorna måste du lägga en sträng på en av ytan av krulljärn och trycka ner den med de andra två. På grund av den höga temperaturen erhålls vågorna snabbt och håller sin form under lång tid.

Det finns sådana tångar på olika sätt, beroende på tillverkare, typ av beläggning, antal funktioner.

Trippelvågkrullningshår

Tridentens egenskaper - tre arbetsytor. Kvalitetsmodeller har en titan-turmalinbeläggning, hållbar och hållbar. Arbetsytornas diameter - från 13 till 22 mm. De är anslutna med ett bekvämt handtag, och i slutet har de värmebeständiga spetsarna.

Professionella modeller är utrustade med en joniseringsfunktion och en temperaturregulator. Vissa tang har en roterande sladd. Mycket bekvämt, för att du inte kan oroa dig för att vrida trådarna under skapandet av frisyrer.

Varför trippel styler snabbt vunnit popularitet?

 • högkvalitativa beläggningsdelar hår under krökning;
 • joniseringsfunktionen mättar strängar med negativt laddade partiklar, skyddar dem mot skador;
 • frisyr erhålls snabbt, behöver inte styling, håller på länge.
 • Du kan skapa olika typer av vågor: S-formade, slarviga strandkrullar, lockar på kort hår, i retrostil;
 • Professionella modeller värmer snabbt upp och håller temperaturen;
 • Efter styling blir frisyren skinnig och voluminös;
 • Processen med att skapa lockar är enkel. Efter 1-2 träningspassar lär du dig att göra ditt hår inte värre än en professionell stylist.

Triple curling: vilken är bättre?

Idag erbjuder tillverkarna ett brett utbud av olika typer av pleyok Det finns ovanliga mini-modeller för att skapa snygga vågiga krökar. De behöver inte mycket lagringsutrymme, bra för resor.

De mest populära tången är böljande med en diameter på 28-32 mm. De föredras av kvinnor med långa trådar och en hårklippande kaskad som vill skapa stora lockar eller effekten av ljusvågor.

Ett annat intressant alternativ är ett mjukt krusjärn med välour skyddande beläggningar som inte överdriver håret.

De mest populära modellerna av elektriska tang presenteras i tabellen:

Beläggningsmaterial - keramik.

Bekväm spännmekanism lämplig för både korta och långa strängar.

Babyliss Triple Hair Curler

Idag är Babyliss varumärkespincar mycket populära. Dessa professionella enheter är av hög kvalitet och kraft. Den mest kända modellen är Babyliss 2469 TTE Linux Waver. Med sin hjälp skapas original styling, vågor hemma.

Tripplar har följande egenskaper:

 • titan och turmalinbeläggning;
 • effekt 88 watt;
 • vågstorlek 18 mm;
 • snabb uppvärmning - 60 sekunder;
 • temperaturregulator i intervallet 150-210 grader;
 • roterande sladd 2,7 m lång;
 • joniseringsfunktion;
 • spets av hög värmebeständighet;
 • beredskapsindikator.

Babyliss curling hår krullar hår av någon längd, och håret tar lite tid. Priset på modellen är från 3000 till 4000 rubel.

Arkatique Triple Curler

Ett annat mycket populärt varumärke är Arkatique. Nippers av detta företag presenteras av olika överdrag och diametrar. För medelstora lockar lämplig modell Arkatique Gold. Dess funktioner:

 • effekten är 130 W;
 • snabb uppvärmning i 1 minut;
 • diameter 25 mm;
 • temperaturintervall 80-210 grader med möjlighet att justera i steg om 10 grader;
 • avtagbart stativ;
 • information LED display;
 • roterande sladd 2,5 m lång;
 • keramisk beläggning.

Priset på tångar - 2900 rubel.

Arkatique-märket har också hävdat det trippelformade Arkatique Dark med en värmeelementdiameter på 19 mm. Enheten är utformad för att ge håret en naturlig våg. funktioner:

 • LED display;
 • temperaturjustering i steg om 10 grader;
 • temperaturintervall 80-210 grader;
 • avtagbart stativ;
 • diameter 19 mm;
 • 2,5 meter roterande sladd.

Triple Hairway Styler

Hairway Titanium-Tourmaline curling-verktyget har visat sig bra:

 • titan-turmalinbeläggning;
 • 360 graders roterande sladd med en längd av 3 m;
 • effekten är 130 W;
 • diameter 16-20-16 mm;
 • ergonomiskt handtag, eliminerar känslan av trötthet i händerna;
 • joniseringsfunktion.

Hår, gjort curling triple, det visar sig slät, glänsande, voluminous vid rötterna. Det rekommenderas att köpa tang i professionella butiker. Ungefärligt pris - 3200 rubel.

JJ 928 Triple Curler

Det professionella JJ 928 krusjärn är en enhet med tre värmeelement, vilket ger släta, snygga vågor på kort eller långt hår. Den är lämplig för styggt hår eller skapar volym för tunt och jämnt hår.

 • keramisk beläggning;
 • 2 temperaturförhållanden - 180 och 210 grader;
 • effekt 40 W;
 • diameter 21-300 mm;
 • värmebeständig spets.

Styler trivs litet pris - endast 720 rubel för möjligheten att alltid ha en vacker frisyr.

Hur man använder trippel curling hår

Att ligga på eklektiska tang visade sig perfekt, följ instruktionerna:

 1. Förbered ditt hår: Tvätta och torka huvudet, behandla med värmebeskyddsmedel.
 2. Låt de nedre strängarna lossa, samla resten på toppen av huvudet, håll den med en barrette eller ett elastiskt band.
 3. Det långa, tjocka hårhåret är uppdelat i flera lager.
 4. Välj lämplig temperaturinställning. För torra, lösa strängar, exponera inte över 160 grader.
 5. Separera en liten strand, kläm mellan stylerytorna som börjar från rötterna. Se till att enheten inte rör hårbotten, men samtidigt är den inte långt från rötterna, annars fungerar inte rotvolymen.
 6. Långsamt led stylern från rot till spets. Utsignalen är vackra, släta vågor.
 7. Upprepa operationen med alla trådar.
 8. Färdiga lockar strö med lack.

Titta på videor på hur man skapar unika frisyrer med vågiga tänger.

Några användbara tips:

 • Gör hår på torrt hår. Genom att behandla våta strängar med värme skadar du deras integritet;
 • innan du gör håret curling, applicera ett värmeskyddande medel;
 • 2-3 gånger i veckan gör närande, regenererande, fuktgivande hårmasker. De hjälper till att hålla håret med regelbunden exponering för höga temperaturer.
 • Skölj lås efter tvättning med örtbuljonger. För blondor lämplig kamomill, mörkhårig humle, ekbark, salvia, avkok av nässla.

Styling triple curling hår för kort hår

För en kort hårklipp kan du lägga strängar i strandversionen, med dubbla eller tredila elektriska tänger:

 1. Applicera på hårbalsam.
 2. Välj flera lager, varje uppdelad i sektorer. En sektor bör vara ca 8 cm.
 3. Skru försiktigt de övre strängarna på krullet och luta huvudet framåt. Strängens egenhet - du behöver bara lägga det övre lagret och bottenskiktet ger frisyren.
 4. Behandla dina lås med kosmetiskt vax eller gel för att skapa en liten försumlighet.
 5. Vik ditt huvud tillbaka och räta ut dina små krullar med fingrarna. Säkra med super stark lack.

En sådan lockig frisyr ser bra ut på en kort hårklippning, volymen kommer och gör utseendet spektakulärt.

Hur man gör styling trippel curling på medium hår

Den genomsnittliga hårlängden låter dig visa fantasi, skapa kvälls styling för en semester. Du kan göra ljusvågor, elastiska starka lockar, slarviga kaotiska krullar. Ljusvågor är gjorda enligt följande:

 1. Dela håret i zoner och sektorer. För tjockt hår, gör breda trådar, för sällsynta - tunna.
 2. Starta perm så nära rötterna som möjligt, var försiktig.
 3. Krul alla strängar från bottenskiktet till toppen.
 4. Stänk varje lack av lack.
 5. Skaka fingrarna lätt. Allt visade sig skönhet.

Ett annat alternativ som är lämpligt för medelstort hår är S-formade lockar:

 1. Dela håret i zoner.
 2. Starta permen med de nedre strängarna.
 3. Ta strängar ca 7 cm breda. Flytta från rötterna eller neråt lite.
 4. Lossa stylisten ner smidigt, lindra den inre delen av strängen först, sedan den yttre.
 5. Gör ett litet stopp i processen i högst 5 sekunder.
 6. När du sjunker till spetsarna, borde den sista böjningen vara överst på stylisten.
 7. Räta ut dina strängar så att de inte kramar med varandra.
 8. Fix håret med lack.

Triple hair curler: recensioner

Valentina Krasnova:

Tidigare var du tvungen att besöka en skönhetssalong för att göra en perm. Detta nöje är inte billigt, så jag bestämde mig för att köpa en Babyliss trippel styler. Jag betalade ca 4000 rubel, men jag ångrar inte. Nu själv gör jag mig själv olika frisyrer, och flickvännen kommer till besök. Resultatet är underbart!

Karina Moskvin:

Jag har använt triple styler i mer än ett år nu, jag är glad. De gör vanliga vågor, och det finns fortfarande olika munstycken: triangulär, avsmalnande, för en fyrkantig våg. Det är mycket enkelt att använda enheten, håret kommer inte att skadas om skyddsmedel appliceras. Som ett resultat blir det mycket billigare än vanlig styling i salonger.

Svetlana Kalina:

Jag köpte mig en tredubbla tappar Arkatique Dark 19 mm. I allmänhet gillar jag dem, vågorna är vackra. Att spara tid och pengar är palpabel. Tidigare gick 2 gånger i veckan till en skönhetssalong, men nu har detta behov försvunnit. 20 minuter framför spegeln hemma, och resultatet är inte sämre än en professionell. Endast det finns ingen joniseringsfunktion, vilket stör mig.

Triple Hair Curler

Nu erbjuder tillverkarna allt fler verktyg för att krulla håret och skapa vackra och jämnt krullar. Tekniken står inte stilla: nu är en av de mest populära nya produkterna en trippelkrullning för att skapa intressanta lockar. För att uppnå önskad effekt är det viktigt att veta vad detta verktyg är och hur man använder det korrekt.

Vad är det och hur kallas det?

Trippelt krulljärn eller trident är ett mycket bekvämt verktyg som gör att du kan curl vackert och korrekt lockar på en kort tid, och du kan göra mycket intressanta lockar. Men samtidigt får du också möjlighet att rätta håret med den här enheten. Det skiljer sig åt genom att det har tre arbetsytor, vars diameter varierar från 18 till 22 mm. Detta krusjärn skapar vackra krullar och gör att du kan göra professionell styling på grund av att varje sträng placeras på en av arbetsytorna och pressas ned av de andra två. Med denna teknik kan du skapa vackra och släta kurvor, utan att vrida håret och ge den den perfekta formen. Kvalitativa modeller fungerar väldigt snabbt, de häller på några sekunder utan att förstöra dem eller torka dem ut.

Högkvalitativa och professionella modeller är gjorda med en speciell skyddande beläggning som försiktigt påverkar håret, skyddar dem med joner medan du styler. Med hjälp av ett sådant objekt kan du skapa både lätta klassiska lockar och små krullar. Han kan också göra en mycket lätt perm eller så kallad strand.

Triple curling är också lämplig för att skapa bulk styling, det ökar perfekt hårvolymen.

Modeller som har en jonbeläggning gör det möjligt att stärka håret utan att skada strukturen. Detta krusjärn värmer upp jämnt och sålunda lockar alla strängarna jämnt. Med den kan du göra den perfekta stylingen. Du kan få vackra lockar på långt hår såväl som på korta trådar.

Triple curling ersätter alla curling irons. Den är lämplig för att skapa en Hollywood frisyr genom perfekt curling of curls. Vågigt hår kommer att se fantastiskt ut och intressant.

Denna enhet har ett stort antal fördelar, för nu kan det användas för att göra den ursprungliga stylingen, som inte kommer att bli värre än professionell. Med hjälp av en trippel curling kan du göra en elegant afton frisyr eller den vanliga vardagliga styling, det är en mycket praktisk och mångsidig enhet.

Triple curling har blivit en utveckling inom styling, för med hjälp är det möjligt att skapa styling mycket snabbt och utan negativa konsekvenser för håret.

En trippelgardin med en bra beläggning är ett av de mest försiktiga sätten att skapa lockar, tack vare att håret inte längre magnetiseras. Den stora fördelen med en sådan krökning är att den kan skapa en pålitlig styling som kommer att pågå under mycket lång tid, och du behöver inte använda skum, mousse eller lack. Att lägga är så hög kvalitet att vinden och nederbörden blir lätt för henne.

Enheten med tre arbetsytor gör det möjligt att skapa både en strikt styling och slarviga lekfulla krullar. Sådana curling strykjärn värms mycket snabbt och överför snabbt värme till håret, de kan spara tid. Installationen av denna enhet är ganska lätt, även en nybörjare kan enkelt klara av den.

arter

Nu är tillverkare ett stort antal olika typer av trippelkrullar för hår. Det finns intressanta mini-modeller som låter dig skapa små och snygga vågor. Fördelen med en sådan trippel pleyok är att de tar upp mycket lite utrymme, de är mycket praktiska att ta med sig. Dessutom kan du göra professionell styling var som helst.

För att skapa stora lockar är det mest vanligt att köpa curling irons med en diameter på 28 mm eller 32 mm. Sådana anordningar är som regel lämpliga för långt hår och tillåter dig att skapa stora lockar eller effekten av ljusvågor. Mjukt curling är mycket bekvämt, det har velour skyddande beläggningar som inte överdriver hår.

För att skapa mer voluminösa lockar kommer ett djupt trippelt krulljärn att vara perfekt, vilket gör att du kan göra krullarna större och mer motståndskraftiga.

Alla elektriska krullar, inklusive den så kallade tridenten, har tre arbetsytor med klämmor, men i regel varierar de olika enheterna beroende på vilken typ av beläggning de har. Betraktas som mycket hållbara modeller med titanbeläggning. Turmalinbeläggning är också ganska högkvalitativ, eftersom den inte torkar ut och inte överhettar håret, bibehåller önskad temperatur och överför den till håren. Det finns också mycket praktiska curling irons med en joniseringsfunktion som mättar håret och minimerar skador som orsakas av ett sådant instrument.

De mest praktiska är typerna av pleyok, som är utrustade med en temperaturregulator, eftersom du kan ställa in det beroende på hårets struktur. Vanligtvis visade stiv hår högre temperaturer, och för tunt och försvagat - lägre. Enklare är curling irons som har en keramisk beläggning. Det kan också skydda håret, men inte lika bra som föregående art. Det finns också ett krusjärn, som är utrustat med en auto-off-funktion vid överhettning. Sådana anordningar kommer inte att tillåta dig att skada håret.

De flesta triple ploek har en värmebeständig spets som kan beröras för att skapa en styling och utan rädsla för att bli bränd. Några professionella curlers har en roterande sladd, det vill säga, du kan inte ta hand om ledningarna medan du curl curls. Det är väldigt bekvämt, sådana enheter är populära bland kvinnor. Också många modeller har ett stativ på vilket krullarna värms upp. Den är utrustad med en färdighetsindikator, det vill säga när enheten är tillräckligt uppvärmd för curling, tänds indikatorn. Det finns också ett stort antal sorter av pleyok, som har flera lägen.

Tillverkarnas betyg

Nu är triple curling irons från Babyliss varumärket väldigt populära. Dessa är högkvalitativa professionella enheter som har hög effekt. Den mest kända är Babyliss 2469 TTE Linux Waver-modellen.

En annan enhet som är i rankningen av de mest eftertraktade varumärkena av sådana produkter - Arkatique. Dessa trippelgardiner presenteras med en mängd olika beläggningar och diametrar, du kan enkelt välja rätt verktyg. En sådan enhet från Infinity är ganska populär, nämligen IN016B-modellen, eftersom den är mycket lätt att använda och styra och har ett överkomligt pris. Bra styling kan göras med hjälp av det prisvärda Gemei GM 1956 trippelkrullet, det är mycket populärt bland kvinnor.

Vilken man ska välja?

Nu finns det ett stort antal plagg med en trippel arbetsyta, så det är ibland svårt att bestämma valet av en viss modell. Tillverkare erbjuder både relativt låga kostnader och enkla och dyra professionella alternativ. Det är bättre att välja en modell som uppfyller kraven på god kvalitet och överkomliga priser. Om du kommer att använda ett krusjärn ganska ofta, glöm inte att spara, ge företräde till en högkvalitativ professionell modell. De har många funktioner och lägen där du kan välja den lämpligaste för dig.

Dessutom värms krulljärnet själv till önskad temperatur när du ställer in önskat läge. Det är önskvärt att krulljärnet hade ett stort antal sådana lägen. Men om du vill köpa ett alternativ där temperaturen ställs in automatiskt, kom ihåg att för tunt hår finns det tillräckligt med curling med ett läge upp till 160 grader, och om du har tjocka och hårda hår måste du köpa en curling som värmer upp upp till 190 grader.

Nästa sak du behöver vara uppmärksam på när du väljer är beläggningen på arbetsytan på den här enheten. Bäst av allt, om det är titan, turmalin eller åtminstone keramik.

Köp aldrig krombelagda lockstänger, eftersom det kan förstöra håret. Om du vill spara tid och förenkla installationen, köpa högkapacitets trippelanordningar, eftersom de kommer att värma upp mycket snabbt och säkerställa curlingkvaliteten.

Om du är osäker på vilken temperatur som passar ditt hår, köper apparater med funktion av mekanisk temperaturförändring, så du kan välja temperaturregimen du behöver. Tänk på att de säkraste enheterna är med automatisk avstängning. Om du glömde att stänga av den efter användning, stängs den av efter en viss tid. Köp curling stavar med en vridningsledning, eftersom det inte stämmer i processen med att lägga - snodden rullar inuti enheten, utan att förvirra dig.

Även i processen att välja en sådan produkt, ta den i dina händer och se om det är bekvämt för dig att hålla det, om det är för tungt och utvärdera hur det ligger i din hand. Tänk på att ibland kommer professionell installation att ta tillräckligt med tid, så du borde vara bekväm med en sådan trippelgardin. Vikten bör inte vara för tung, men inte för ljus, annars kommer det att indikera en lågkvalitativ produkt. Handtaget ska vara bekvämt, curling ska inte glida ur händerna. Kontrollera också hur bra klämmorna fungerar och hur tätt de passar på arbetsytan. Valet av detta verktyg är mycket viktigt, eftersom kvaliteten på din stil kommer att bero på den.

Hur man använder

Innan du fortsätter att curla håret med en trippel curling, är det nödvändigt att studera alla regler och instruktioner för att skydda ditt hår och inte förstöra din frisyr:

 • Det är endast möjligt att använda ett trippelt krusjärn på torrt hår, i vissa fall rekommenderas att använda den här enheten på vått hår för att säkerställa stabiliteten i styling. Men det är inte säkert, eftersom det våta håret värmer upp snabbare, vilket kan leda till att de torkas och därefter till sektionen. Om du använder enheten på vått hår, kokar vatten literalt från denna temperatur och skadar dem.
 • Om du är rädd för att skada ditt hår med den höga temperaturen på den här enheten, använd dessutom speciella termiska skyddsmedel. De skyddar inte bara dig och ditt hår, utan utökar också effekten av styling.

Om du använder sådana enheter ofta använder du dessutom näringsmässiga masker, eftersom de tillåter dig att återställa håret, närma dem och göra dem starkare.

När det gäller själva installationen är det nödvändigt att förbereda sig ordentligt:

 • Ursprungligen måste du tvätta håret och torka håret helt och sedan måste du kamma och riva upp det.
 • Därefter är det bättre att jämnt fördela termiska skyddsmedel över hela längden av håret, och sedan kan du fortsätta använda denna enhet.
 • Du måste curl håret med en sådan gardin från bottenskiktet. Detta gäller för alla typer av styling och vilken hårlängd som helst.
 • Ursprungligen måste du samla de översta lagren av håret i en bulle och fixa dem på toppen av huvudet så att de inte stör dig och inte störa krönet på de nedre strängarna. Då ska det nedre lagret av hår uppdelas i flera sektorer, beroende på deras tjocklek och längd. Medan du förbereder ditt hår och skiljer det, sätt en trippel curlingkudde för att värma upp och ställ in den temperatur du behöver.
 • Blondiner ska vara de mest exakta, eftersom mörkhåriga tjejer brukar ha mer stel hår. Välj också temperaturen beroende på hårets struktur. Bäst av allt, särskilt vid första läggning, börjar curling med en temperatur på ca 150 °.
 • När du har förberett ditt hår och krulljärnet har värmts upp till önskad temperatur, måste du välja en av de trådlängder du behöver, och det är önskvärt att alla krullarna är av samma tjocklek.
 • Strängen måste tas och försiktigt kläms fast mellan de tre arbetsytorna, från hårets rot. Och det är bättre att dra sig tillbaka ett par centimeter från hårbotten för att inte bränna dig själv. Men om du lämnar för mycket inryckning, kommer du inte att kunna lägga volymen till håret vid rötterna, huvuddelen av stylingen blir hårets längd.
 • När du trycker på strängen på roten måste du försiktigt röra sig i riktning mot spetsarna, och rörelsen ska vara jämn och långsam. Därefter måste du gå till nästa sträng, och så tills håret på bottenskiktet inte kommer att krullas. Då måste du välja nästa lager hår och upprepa proceduren. Som ett resultat får du snygga krullar med vackra, släta vågor som kommer att hålla under ganska lång tid.
 • För att förlänga effekten av curling kan du täcka locken med hårspray. Det ska sprutas på ett tillräckligt avstånd och med ett tunt skikt så att stylingen ser naturlig ut.

Skapa frisyrer

På kort hår

För kort hår kan du göra en intressant perm. Innan du fortsätter att använda curling, bör du applicera balsam på lockar, då måste du välja flera lager, som var och en kommer att delas upp i sektorer. Varje sektor bör inte vara mer än 8 centimeter. Ett kännetecken i denna stil är att endast det översta lagret av hårkrullar, och den undre delen hjälper till att ge hårvolymen. Alla övre strängarna lindas försiktigt på ett trippelt krulljärn, medan det mest praktiska sättet är att luta huvudet framåt.

Därefter måste du hantera trådar i lutningsläget med fingertopparna i gelen eller i ett speciellt kosmetiskt vax. Så du kommer att skapa en liten försumlighet, då kan du luta huvudet tillbaka och räta ut dina krullar. Denna perm ser bra ut på kort hår, eftersom det ger volymen och ser väldigt imponerande ut, trots försumligheten. Egenheten hos denna installation är att den måste fästas med en lack med en extremt stark fixeringsgrad.

I genomsnitt

Den genomsnittliga hårlängden är den mest universella, så i så fall passar alla styling absolut. Du kan göra både ljusvågor och elastiska och täta lockar. Neglig strand styling är också perfekt för medelhåriga längder. När du skapar hår, ska du dela allt hår i zoner och sektorer. Om du har tjockt hår av medellång längd är det bättre att göra bredare strängar, och om du har en ganska sällsynt täckning är det bättre att göra smala krullar, vilket ger dem en volym nära rötterna. Det är bättre att börja curla på medellångt hår så nära som möjligt till hårets botten, men agera mycket noga. Det är bäst att göra klassiska S-formade lock som ser väldigt snyggt och elegant ut.

För länge

För att vackert lägga långt hår kan du göra frodiga, men avlånga så kallade S-formade lockar. Ursprungligen är det nödvändigt att dela hela håret i zoner, själens krullning till att börja med de lägsta strängarna. Det är nödvändigt att ta krullar ca 7 cm breda, och du måste flytta från hårets rötter, men du kan dra sig tillbaka några centimeter. Curler ska försiktigt sänkas ner, först linda in den inre delen av strängen, och sedan den yttre, medan du måste göra små stopp, vars längd inte ska överstiga 5 sekunder.

När du sjunker till mycket tips, borde den sista böjningen vara överst på den här enheten. Efter att ha lagt alla strängar på det här sättet, är det nödvändigt att försiktigt räta ut dem med händerna och sprida dem jämnt så att de inte vinklar eller skär varandra.

Därefter kan du fixa lockarna med lack med hög grad av fixering så att de ligger exakt och såg perfekt under dagen.

Till bröllopet

Det är känt att man med en trippel krökning kan inte bara krulla utan också dra håret. Du kan skapa de perfekta släta strängarna och samla dem så effektivt för att skapa en vacker bröllopsstil. Det bakre håret kan dras ut, och framför kan du lyfta det med ett hår. Extrema strängar kan försiktigt krullas och knäböjas för att ge volymen.

Bröllops frisyren med lockiga lockar, snyggt samlade från baksidan, ser väldigt fint ut. Du kan först krulla alla strängarna i breda och elastiska lockar och välj sedan tunnare, lekfulla lockar längs kanterna på dem. Tillbaka hår kan lämnas som i ett fritt tillstånd, så samla uppåt.

Det är intressant att titta på lockar, dekorerad med en vacker hårnål, en krans eller färska blommor. Detta alternativ är perfekt för ett bröllop. Du kan också samla bara sidsträngarna och krulla dem så mycket som möjligt så att de ser kortare ut än de bakre. Således kommer du att skapa en vacker och smidig övergång av hårlängd. Och sidosträngarna kan sticka på baksidan av huvudet och dekorera dem i mitten med en vacker blomma. Framåt kan du göra en hög eller ens avsked.

Bröllop frisyrer är mycket enkla att göra med hjälp av professionella tripplar, eftersom de sparar tid för att förbereda sig för denna viktiga händelse och hjälpa till att skapa den perfekta stilen. Det är mycket viktigt att fixa resultatet med en resistent lack så att din bröllops frisyr kommer att hålla hela dagen.

Ljuskrullar

För att skapa effekten av ljusvågor måste du följa en specifik instruktion. Först måste du fukta håret med en speciell balsam, och applicera sedan gel eller vax på dem. Detta skyddar håret från överhettning, så att du kan göra lättare krullar. Du ska dela upp allt håret i lager och varje lager i strängar ca 5 cm tjocka. Därefter kan du fortsätta att krulla varje enskild sträng, från rötterna, med varje område i håret du behöver hålla krullarna i ca 3 sekunder och sedan gå ner. Därefter ska du vänta tills stylingmedlet torkar helt på håret. Då måste du klara avrundningarna: Vrid försiktigt hårets ändar med ett krulljärn. Detta måste göras med alla curls att curls ser mer elegant ut.

Enkel skapande av ursprungliga vågor med trippelkrullning: ett genomgång och de bästa tillverkarna

Triple curling iron är ett modernt frisörverktyg för att skapa vacker styling. Vid användning av denna sort erhålles ursprungliga vågor av varierande grad av elasticitet. Använd enheten kommer att vara ägare av hår av olika längder.

Eleganta retrovågor i 30-årsåldern för en kort frisyr och förföriska lockar på hår med maximal längd, se lyxigt, elegant och elegant. Upptäck hemligheterna att använda trippelkrullning, lär dig hur du väljer bra tang med tre "cylindrar".

Allmän information om enheten

Frilly curls, ovanliga vågor erhålls genom att placera strängarna på en av ytorna på curling och krossa håret med de andra två. På grund av den höga temperaturen är bögarna ordentligt fastsatta, de håller sin form under lång tid.

detaljer:

 • tre arbetsytor med olika typer av beläggning. Kvalitativa modeller har en stark och hållbar titan-turmalinbeläggning;
 • Det verkar som om de tre vanliga krullarna förenas i en. Enheten har ett bekvämt handtag;
 • arbetsytans diameter - 13-14 till 19-22 mm.
 • Professionella tripplar har en joniseringsfunktion;
 • varje arbetsyta slutar med en värmebeständig spets;
 • Professionella kategori modeller har en temperaturregulator, bekväm roterande sladd;
 • design av modeller - från strikt, med övervägande av stål, svart till ljus, elegant - ofta finns det en rosa kroppsfärg.

Se alternativ för fashionabla bröllops frisyrer för kort hår.

Läs mer om styling hair styler lära av den här artikeln.

Fördelarna med frisörutrustning

Efter utseendet på mirakelnipparna på marknaden för frisörverktyg, skyndade många skönhetssalonger och "hem" frisörer att köpa en nyhet. Det visade sig att du kan skapa original styling utan mycket krångel. Tre arbetsytor har revolutionerat skapandet av kvällshårigheter.

Varför det är värt att spendera pengar på en ovanlig ostmassa:

 • modern beläggning gör att du kan lägga strängar på det mest skonsamma sättet.
 • jongeneratorn mättar hår med negativt laddade partiklar, skyddar håraxlarna från skador;
 • frisyren hålls under lång tid, även utan behandling med stylingkompositioner;
 • i blåsig väder frisyr förlorar inte sitt ursprungliga utseende;
 • Du kan skapa flera varianter av vågor: från S-formade till lite slarviga strandkrullar;
 • Apparaten är lämplig för styling korta hårklippningar. Mjuka retrovågor ger en speciell charm, gör det möjligt att betona individualitet och delikat smak.
 • Professionella modeller har snabb uppvärmning, håll den inställda temperaturen väl
 • hår efter styling förvärva naturlig glans och extra volym;
 • processen är inte svår. En eller två träningspass - och du kommer att klara av installationen.
 • intressanta vågor skapade med hjälp av curler med tre ytor kan användas inte bara som den huvudsakliga metoden för styling, men också som ett tillägg till en annan typ av frisyr;
 • ganska acceptabel kostnad för frisörsverktyg. I stormarknader av hushållsapparater är butikerna modeller av olika priskategorier. Det är lätt att hämta en enhet som passar av förhållandet "priskvalitet".

Hur man väljer ett bra verktyg

Innan du köper, var uppmärksam på de nyanser du behöver veta när du väljer ett verktyg för hemmabruk.

memorera:

 • Ju mer temperaturförhållanden desto bättre. För sällsynta, fina hår, 160 grader räcker, för elastiska, hårda trådar, 190 grader kommer att behövas;
 • Keramik, turmalin-keramik eller titan-turmalinbeläggning är en idealisk lösning för bevarande av skönhet och hälsa hos hår. Neka att köpa om du erbjuds en arbetsyta av järn eller krom - den negativa effekten på håraxlarna är förbättrad;
 • köp hög effekt modeller. Till exempel har populära tångar från en av marknadsledarna, Babyliss, en kraft på 88 W;
 • välj instrument med mekanisk temperaturkontrollfunktion;
 • Kontrollera om det finns en automatisk avstängningsfunktion. En sådan frisörs verktyg har större brandsäkerhet;
 • Ta de trefaldiga tångarna i handen, håll i några minuter. Kontrollera om det är bekvämt att använda dem. "Korrekt" vikt plus ett bekvämt grepp är också en viktig faktor.
 • märka om sladden snurrar. De flesta professionella modellerna, även i låg- och medelpriskategorin, är utrustade med en roterande sladd.

Stegvisa instruktioner för användning

Det finns små hemligheter att skapa olika typer av vågor. Innan du börjar experimenten, läs de allmänna reglerna. Efter instruktionerna kan du vackert hår.

Hur man använder:

 • Förbered håret som vanligt: ​​Tvätta håret, torka ordentligt, kamma grundligt;
 • Var noga med att bearbeta trådarna med en värmebeständig förening;
 • lämna lös bottensträngarna. Samla resten av håret på kronan, håll ihop med en krabba eller ett långt klipp. Dela tjocka, långa krullar i flera sektorer;
 • justera temperaturen. Särskilt uppmärksamt behöver vara blondiner, ägare av torra, lösa strängar. Utsätt inte över 160 grader, bättre för första gången till 140-150 grader;
 • separera strängen av önskad bredd, klämma mellan de tre ytorna;
 • Kontrollera att enheten inte rör rotzonen, annars kan du bränna huden. Om du börjar arbeta långt från rötterna, kommer en bra närmiljövolym att misslyckas.
 • Långsamt led tången från rot till spets - vackra vågor kommer ut;
 • Ta bort den nya strängen, upprepa operationen. På samma sätt behandla alla delar av håret;
 • Strö med eleganta hårkrullar.

Användbara tips

Följ vissa regler - och du sparar hårets hälsa:

 • skapa vågor bara på torrt hår. Ibland finns det rekommendationer för behandling av våta krusar med tang, men ta inga chanser. Vid hög temperatur koka vätskan, hårskarna är lätt skadade;
 • för tillförlitlig fastsättning, dessutom applicera läggande strukturer med termiskt skydd, men utan dem fortsätter idealiska vågor också länge.
 • Två eller tre gånger i veckan, närande, fuktgivande eller regenererande hårmaskor. Naturliga ingredienser kommer att aktivera håret efter exponering för höga temperaturer;
 • Efter att du har tagit bort masken och tvätta huvudet, skölj håret med örttekoko. Kamille är lämplig för lätta lock, salvia, ekbark, humle för mörka. Universell botemedel - avkok av nässla.

Läs mer om användningen av kosmetisk persikolja för hår.

De bästa schampon för håravfall beskrivs på den här sidan.

Under länken http://jvolosy.com/aksessuary/instrumenty/utyuzhok.html läs om hur man väljer ett hårrätare.

Styling-alternativ och metoder

Har du redan fått hänga med att skapa vanliga vågor? Det är dags att diversifiera stylingalternativen och fortsätta experimenten.

Fri och ljus vågor

Hur man agerar:

 • rent hår fuktar balsam
 • Applicera vax eller gel på hår före styling. Du kan lätt spruta med lack;
 • dela håret i trådar 7 cm breda;
 • Börja curling från rötterna, håll strängarna mellan "cylindrarna" i 3 sekunder;
 • vänta tills läggverktyget är helt torrt på trådarna;
 • Efter att ha bearbetat hela håret, vrid spetsarna igen;
 • fixa hårspray.

Strand styling

Tillvägagångssätt:

 • Applicera en outplånlig balsam på håret;
 • dela håret i flera sektorer, separera genom varvsträngar på 7-8 cm breda;
 • Din uppgift är att krulla bara det övre lagret av strängar. Tryck krullningshår i 5 sekunder;
 • vind alla områden av hår, luta huvudet framåt;
 • Applicera lite gel eller vax på dina fingertoppar;
 • Tryck försiktigt på klibbiga fingrar, hantera olika områden, skapa en försumlig effekt;
 • vik tillbaka strängarna, ge händerna önskad form av hår;
 • Var noga med att spruta en stark lack.

S-formade vågor

Tillvägagångssätt:

 • dela det förberedda håret i zoner, plocka upp allt utom de nedre delarna;
 • separata trådar av 7 cm i bredd;
 • starta perm från rötterna;
 • rör sig långsamt nedåt;
 • Först vind inuti strängen, sedan utsidan. Hos varje sajt, linger inte mer än 5 sekunder;
 • Se till att den nedre böjningen ligger närmare spetsarna längst upp i verktyget.
 • Efter att du har lagt, rätta vågorna med händerna, spraya med en stark lack.

Bläddra bland populära märken

Hur man väljer rätt modell, vet du redan. Det återstår att bestämma kostnaden för enheten, att köpa ett trippelt krulljärn med högkvalitativ beläggning, en tillräcklig uppsättning prylar för att underlätta installationen.

Bland marknadsledarna är Babyliss, INFINITY, Hairway. Kolla in några intressanta modeller.

Babyliss 2469 TTE Ionic Waver

Professionellt verktyg för original styling. Utmärkt kvalitet, hög funktionalitet. Lämplig för hemmabruk. Hit försäljning.

funktion:

 • turmalin-titanbeläggning;
 • effekt - 88 W;
 • vågstorlek: 18 mm;
 • ultra snabb värme;
 • temperaturregulator (150-210 grader);
 • roterande sladd 2,7 m lång;
 • joniseringsfunktion;
 • värmebeständig spets;
 • Indikator som visar färdighet för arbete
 • Du kan köpa en trippelkrulle för babyliss hår till ett pris av 3200 - 4300 rubel.

Apparaten med tre arbetsytor Gemei GM - 1956

Frisörens verktyg är tillverkat i Kina. För en skälig avgift får du god kvalitet styling.

Curling våg är lämplig för att skapa en frisyr för varje dag och för firande. Med hjälp av tredubbla tångar kan du enkelt lägga tunt eller tjockt hår.

funktion:

 • keramisk beläggning;
 • effekt - 65 W;
 • Det finns ett klämma för fixering;
 • två temperaturbetingelser;
 • maximal uppvärmningstemperatur - 210 grader;
 • original design, ljusa färger på beläggningen;
 • Genomsnittspriset är 1200 rubel.

Modell INFINITET IN016B

Populär modell för professionell och hem styling. Arbetsytor är försedda med högkvalitativ beläggning Ceramic Tourmalin.

funktion:

 • diameter - 13 mm;
 • ström - 68 W;
 • användarvänlighet, bekvämt grepp;
 • det finns en termostat;
 • sladd 3 m lång;
 • uppvärmningstemperatur - från 150 till 230 grader;
 • plåtstorlek - 41,2 x 95 mm;
 • Du kan köpa ett trippelvågkrulljärn till ett pris av 2800 rubel.

Göra vågor med triple curling iron: video

Visuell instruktion om användningen av triple curling i följande video:Nästa Artikel
Hårförlust - folkmekanismer