Hair curler: typer och bästa tillverkare


I varje tjejars arsenal finns många apparater för hårstyling. En av dem är curling. Med hjälp kan du enkelt göra krullar för varje smak: voluminös, liten, rund, skarp, etc.

Moderna tillverkare av ploek producerar produkter som borde uppfylla alla sina kunder. Vilka gardiner finns och vad behöver du exakt? I detta kommer vi att hjälpa till att förstå.

Typer av pleyok design

Varje curler är uppdelad i versioner beroende på ytskydd, diameter, kraft, temperatur och tångdesign.

1. Klassisk

Detta är en standard, en av de mest populära klämningsalternativen. Med det kan du både anpassa håret och vinda upp det. Kropparnas diameter beror på curlingens diameter. Vanligtvis är locken likformiga och enhetliga i form från topp till botten.

2. Cone

Keghårkrullen har en konformad styler som klämmer fast från basen till toppen av enheten. Ett mycket vanligt alternativ bland proffs. Med hjälp kan du bara blåsa håret, eftersom det inte finns något klipp. Curled strand bör hållas med en hand, som borde vara i en termisk skyddshandske från satsen. Enheterna kommer också i olika diametrar, så resultatet av krullning beror på storleken på stylern. Krullar på konisk curling är vanligtvis ganska hållbara, så i slutet borde de vara lite kammade så att de har ett mer naturligt utseende.

3. Triangulär

En mycket intressant version av enheten, vilket ger ett ovanligt resultat. Mycket ofta kommer det triangulära krusjärn som ett extra munstycke i uppsättningen. I bruk är det inte annorlunda än vanligt ployok, men här ser krullarna ut skarpa och inte standard.

4. Dubbel

Dubbelkrullet har två arbetsytor som skapar lätta zigzagvågor. Strängen lindas med en åtta på varje bagage omväxlande och dras ner. Ibland levereras enheten med ett klämma i form av en tredje stam, som håller trådarna så att de inte bryts upp vid lindning.

5. Triple

Triple curling har tre strumpor, mellan vilka strängen är klämd från rötterna och dras till spetsarna. Curls på triple curling är inte mycket voluminösa, men de faller i samma vågor och håller fast. En sådan anordning används ofta för att skapa retrokrullar. Tunna kommer i olika diametrar, så du kan skapa olika krullar.

6. Spiral

Mycket ofta kommer spiralkrullet som ett munstycke i en konisk uppsättning. Krullarna är klara, runda och spirala. Processen med att linda håret på en spiralkrullning är ganska tidskrävande, eftersom du måste ta tunna trådar. Men de håller tillräckligt länge och fasta.

7. Automatisk (roterande)

Ett sådant krusningsjärn själv vrider strängen och värmer det till önskad temperatur och informerar om beredskap med ett ljud. Roterande krulljärn är en ganska ny uppfinning där du kan ställa in önskad temperatur och önskad form av krullen. Allt du behöver göra är att lägga en sträng inuti enheten, och då ska han göra allt själv. Denna curler förenklar viklingsprocessen och gör det ännu snabbare. Den enda snaggen är kostnaden, som inte är tillgänglig för alla.

Typer av ploekbeläggning

En mycket viktig punkt när du väljer en curling. Beläggningen har en stark effekt på hårstrukturen och kan torka ut dem.

Bland de moderna modellerna finns följande beläggningar:

De mest populära beläggningarna är keramiska och teflon. Metallbeläggningen är mycket torrt hår, och ändarna blir splittrade på grund av utsläpp av joner. Därför är det billigt, men vi rekommenderar inte att du använder det.

Keramik kan upprätthålla ett hälsosamt hårtillstånd, men enheten är väldigt ömtålig. Även experter kallar det mest säkra.

Teflonbeläggning kommer att spara en viss tid krullar från att torka ut, men med frekvent användning raderas det och håret är i kontakt med metallen.

Turmalinbeläggning används på de senaste modellerna och är bäst i kvalitet och påverkan på håret, men de är ganska dyra.

Titanbelagda curlingjärn är mycket slitstarka och passar för daglig användning. De är också ganska säkra för strängarna, men återigen kostsamma.

Typer ployok på diameter och nippers

Stylers är tillgängliga med olika munstycken som kan ändras. För en mängd krillformar finns det sådana tänger av tångar:

Sortimentet gör att du kan skapa både Afro-Curls och Hollywood stora krullar.

Fyrkantigt krullande hår som krullar

I uppsättningen av varje tjej finns det många apparater för hår styling. Krullstången har blivit den viktigaste egenskapen för dessa ändamål, eftersom nuförtiden, med konstant brist på tid, brådska, vill du fortfarande ha ett trevligt utseende och se vackert ut. Modern industri erbjuder ett stort urval av dessa enheter, gjorda av alla slags material, samt att ha alla typer av munstycken, beläggningar och andra funktioner.

klassificering

Alla curling strykjärn är uppdelade i typer beroende på enhet, värme temperatur, effekt och andra parametrar.

klassisk

Den mest använda versionen av enheten med ett klämma, vilket är bekvämt att vinda och utjämna håret. Krullarnas storlek bestäms av curlingens diameter. Ofta är krullarna lika i form och jämnt fördelade längs längden.

kon

Utformningen av denna enhet är inskränkt, från basen till toppen. Bland professionella är det här alternativet vanligt. Ett sådant krusningsjärn har inte ett klämma, det vrider bara håret, därför är det nödvändigt att hålla den krökta strängen med en hand, skyddad av en handske av värmebeständigt material. Hårkrullar, erhållna på ett koniskt krusjärn, är slitstarka, och i slutet av curling rekommenderas att kamma dem för att ge dem ett naturligt utseende.

triangulär

Intressant utförande av enheten, vilket ger ett ovanligt resultat. Vanligtvis skapas den triangulära formen av krullarna med lockar med de medföljande munstyckena. Vid tillämpning av denna typ av ployok har praktiskt taget ingen skillnad från andra versioner, och krullarna erhålls i icke-standardform, spetsig och original.

twin

Designen är utrustad med två ytor för krullning av hår. Dessa ytor bildar ljusvågor i form av zigzags. Håret är vridet i form av åtta, i sin tur på varje bagage, och sedan dras ut från dem. Vissa konfigurationer av dessa enheter innehåller ett klipp för att hålla hårsträngarna så att de inte bryts upp när de är påslagna. Detta klipp är gjord i form av en tredje stam.

trippel

Produktens konstruktion består av tre arbetsstrumpor med titan-turmalinbeläggning som inte tillåter skada eller torka ut håret, samt att skydda dem från statisk elektricitet. Efter trippelkrullningskraver erhålls med liten volym, men håller på ett tillförlitligt sätt sin form och samma storlek. Denna curling används ofta för att få de ursprungliga retro frisyrerna. Strumparnas diametrar kan vara olika, så krullarna är olika i storlek.

Triple curling kan bilda snäva krullar, ljuskrullningar, strandvågor samt simulera volymen. Hårkrullar kan rätas, om du spenderar på honom krulla från rötterna mot spetsarna.

Beställa fuskhår
 • Förbered håret genom att tvätta och torka ordentligt.
 • Applicera på locket betyder för termiskt skydd.
 • Håll håret ihop i en bulle på toppen, utan att använda bottensträngarna.
 • Justera temperaturen för delade ändar till 150 grader, för normala temperaturer kan temperaturen ställas in till 200 grader.
 • Välj de bästa greppsträngarna, med tanke på att genom att fånga håret bredvid huvudet, kan du få en termisk bränning, och om avståndet från huvudet är stort, kommer det inte att finnas tillräckligt med volym nära rötterna.
 • Bottensträngarna är vridna enligt följande: de kläms fast av enhetens trunkar nära hårets botten och sträcker sig till sina spetsar.
 • Därefter gripes en annan sträng och lindas på samma princip.
 • Curl fixa en speciell lack.
Strandvågor
 • Täck håret med en speciell modelleringsförening.
 • Strängar tar en bredd på 7 cm.
 • Curl ska vara det yttre hårskiktet och blötlägga dem på vågorna som krullar i 5 sekunder.
 • Vid slutet av proceduren, huvudet framåt för att bilda en volym nära rötterna och applicera en styling vaxförening.
 • Återvänd huvudet till startpositionen och fixa den hårda fästfärgen.
S-formade lockar
 • Sprid håret i enskilda trådar 7 cm breda.
 • Varje sträng ska dras med ett krusjärn från basen.
 • När den närmar sig krullningen till krullens slut, bör den nedre böjningen placeras på toppen av anordningen.
 • Först är det inre lagret av strängarna lindat, och sedan den yttre. Håret bör hållas vid uppvärmning i högst 5 s.
 • Färdig frisyr av färdig frisyrprocess.

Det bästa valet skulle vara ett kraftigt krusjärn och ett brett värmejusteringsintervall. Temperaturkontroll är bättre att välja mekanisk, eftersom det är mer tillförlitligt.

spiral

I en uppsättning med konisk krökning är det ofta ett spiralmunstycke, även om det finns även separata spiralanordningar. Curls efter lindningen är runda och spiralformade. För att blåsa håret på munstycket måste du arbeta hårt, eftersom tunna trådar behövs för lindning. Men efter curling fortsätter de länge.

automatisk

Krympjärn av denna typ är ett modernt verktyg, det kan utföra olika funktioner:

 • Att bilda en våg.
 • Skapa volym.
 • Curl curls.
 • Rätta lockar.

Curler har en uppsättning flera munstycken som låter dig skapa krullar som skiljer sig åt i form och storlek. Den största fördelen med enheten är att skapa en frisyr utan att skada håret. Detta uppnås genom användning av material som keramik och en beläggning av turmalin som bevarar hårets integritet och överdriver inte spetsarna. Professionell prestanda är utrustad med en joniseringsfunktion som förhindrar elektrifiering av håret. Silverpläterade curlingstavar har en antibakteriell effekt.

Principen för automatisk krökning är det automatiska infångandet av håret och deras uppvärmning. Resultatet är en vacker, felfri krulle.

Funktionssätt
 • Temperatur. Uppvärmning utförs i intervallet 190 till 230 grader, vilket gör det möjligt att vinda det svaga och tunna håret.
 • Tidsläget har inställningar från 8 till 12 sekunder. Efter slutet av denna period utfärdas en ljudsignal. Svängningsgraden beror på längden på strängarna i klämman.
 • Krullnivåer. När du ställer in denna parameter kan du uppnå önskad form av krullen.

Enheten kan ha en temperaturindikator, liksom funktionen för automatisk avstängning, en roterande sladd.

Användarvillkor
 • Förbered strängar för perm: tvätt, torr, kam.
 • Slå på curler och ställ in önskad temperatur. När indikatorn slutar blinka är enheten klar för användning.
 • Justera läggningstiden enligt följande princip: för mjuka krullningar är tiden inställd till 8 sekunder, för ljuskrullning - 10 sekunder, för snäva krökningar - 12 sekunder. Ställ in en timer med en signal.
 • Justera krökets riktning med en specialspak genom att flytta den åt vänster eller höger.
 • Enheten placeras i början av krullen, strängen sträcker sig och placeras i mitten av lindningstrumman.
 • Stäng handtag curling som säkerställer automatisk placering av hår i kammaren.
 • Vid slutet av proceduren, ta bort en hårsträng från kammaren efter ett pip.
Curler för att skapa volym nära rötterna

Namnet på den här enheten talar för sig själv: med hjälp av det är det inte krökt hår som skapas, men volymen av hår från rötterna. Resultatet är fantastiskt.

kilting

Med hjälp av denna produkt kan håret bilda små vågor, vars amplitud kan skilja sig från, och beror på munstyckets form. En sådan anordning är lämplig för bildandet av vågor på några lockar, vilket bidrar till skapandet av en speciell effekt, liksom för de kvinnor som är ganska trötta på lock och vill ha ovanliga frisyrer.

Hur man väljer ett krusjärn

För konstant användning ska curling iron fungera i svagt läge, annars kommer håret att bryta och splittras. Valet måste göras, uppmärksamma några av de parametrar som är viktigast.

täckning

Stor inverkan på håret har en beläggning av krängningsjärnets arbetselement, vilket kan överdriva dem. De vanligaste beläggningarna är Teflon och keramik. Den första kan spara hälsosamt hår, men med en sådan beläggning har enheten en hög bräcklighet, även om experter anser det vara det säkraste.

Teflonbeläggning skyddar håret från att torka ut, men med konstant användning raderas denna beläggning och håret börjar komma i kontakt med en skadlig metallyta.

Metallbeläggningen torkar håret för mycket, och på grund av jonisering splittras hårets tips. Därför är denna beläggning billig, men experter rekommenderar inte användning.

Den titanbelagda gardinen kommer att hålla länge och används för daglig användning. Sådana produkter är mycket dyra, men de är säkra för hår.

Turmalinbeläggning appliceras på nya produkter och är den mest optimala i kvalitet och effekt på håret, men kostnaden är ganska hög.

Diameter av arbetsdelen

Det finns flera sorter av arbetsstyckets diameter. Först måste du bestämma vilka krullar du behöver få. Ur detta och behöver välja verktygets diameter. Ju mindre denna parameter, krullarna blir mindre och vice versa.

Man bör komma ihåg att långt hår lindrar något under sin vikt, för sådant hår är ett krusjärn med liten diameter bättre lämpad.

För någon krullängd kommer diametern från 19 till 25 mm att vara optimal, och en medelstor vacker krullning kommer att erhållas.

Temperatur och effekt

För att håret ska krulla väl måste du ställa in värmtemperaturen ordentligt. Många enheter är utrustade med en termostat, vilket gör det möjligt att använda krulljärn för något hår.

Om ditt hår är tunt, är det bättre att justera värmen med högst 150 grader. Om håret är tungt och frisyren är tjock, behövs en högre temperatur - 200 grader. Vid skadade splittrade ändar rekommenderar experter att värmen bör ställas in till högst 90 grader.

Den optimala effekten av curling är intervallet från 20 till 50 watt. Kraftfull och stor enhet är obekvämt i drift.

Hur man väljer curling iron eller curling hair

Oavsett hur mycket fördel curlers skulle ha skulle curling iron fortfarande vara ett värdigt alternativ till dem. Speciellt nu när moderna professionella modeller av elektriska tang är gjorda av säkra material, levereras med temperaturregulatorer och curling tips av olika former. De högkvalitativa enheterna faller regelbundet i de bästa ployokernas betyg. Vi har också samlat in dig mycket användbar information om valet av dessa verktyg och har också lagt fram regler och tips om hur du använder dem.

Funktioner hos enheten

Elektriska tångar är en nödvändighet, inte en lyx för tjejer som inte tänker på sin bild utan krusningar, men vill samtidigt inte göra långvarig frisyr i en frisörsalong. Vid frekvent användning av enheten bör du vara uppmärksam på kvalitetsmodeller från kända märken. En bra elektrisk svett ska vara en hjälpare, inte ett skadedjur. Det är mycket lätt att förstöra håret med värme, och det tar ganska lång tid att återställa det.

Moderna enheter är ofta inte begränsade i sin funktionalitet. Idag kan du köpa en curling-torkare eller en fixtur med utbytbara munstycken. Ånganordningen kommer att ersätta hårrätaren, och det batteridriven trådlösa verktyget blir en populär reseprogram. Välja tang, du måste först bygga på deras behov.

Kriterier för inköp

Arbetsytans material är en av huvudparametrarna som är ansvariga för hälsan hos strängarna, som ständigt krullas. Frisörer i en röst säger: det värsta alternativet - en metallanordning. Nästan den enda fördelen är det låga priset. Även om man tar hänsyn till den skada som ett metallbelagt krusjärn gör mot håret, är det knappast möjligt att ringa ett sådant köp en bra. Om du verkligen bryr dig om hårets tillstånd, kolla på försäljningen av dyrare men högkvalitativa verktyg. I detta fall kan arbetsytan vara gjord av:

Förresten. Ibland finns kombinerade beläggningsalternativ när titan kombineras med keramik eller turmalin.

Teflon-modeller skyddar håret från brännskador, men inte för länge. Över tiden raderas ytskiktet och exponerar metallbasen. Visuellt bestämma att krulljärnet har blivit osäkert för håret är svårt. Den fullständiga motsatsen till denna produkt är glaskeramiska tang. Men de tillhör kategorin professionella verktyg, så köp dem är inte så lätt. När du väljer, var uppmärksam på de mer tillgängliga typerna av enheter.

Fördelen med en keramisk apparat är att den värms jämnt och nästan inte skadar locken. Denna curling stänger hårvågorna, förhindrar torkning av lock. Det är optimalt om arbetsytan inte är täckt med det yttre skiktet av detta material, men är helt tillverkat av det. Lär av vår recension vad är fördelarna med keramiska curling irons från olika tillverkare och hur man använder dem.

Titanbeläggningen är hållbar, slitstark, resistent mot mekanisk skada. Liknande elektroplipsar är lämpliga för att curla svagt, tunt hår. De elektrifierar inte lockar och behåller fukt i håraxlarna. Tourmaline curling irons, i vilka partiklar av en halvädelsten ta hand om hårets hälsa, har en liknande effekt. En sådan beläggning gör håret mjukt, glänsande men ökar avsevärt kostnaden för enheten. Vi hjälper dig att bestämma vilket som är bättre - en titan eller turmalin, vi kommer att berätta om deras fördelar och nackdelar samt funktionerna i deras tillämpning.

Ett annat lika viktigt kriterium för att välja ett hett verktyg för curling är dess arbetsytans diameter. Här är sådana variationer möjliga:

 • smalt krulljärn med en bredd på 1-2 centimeter är lämplig för att bilda små, snäva krullar, lappsängar;
 • Anordningen med en diameter av 2 till 3,2 centimeter modeller medelstora och stora lockar, retrokrullar;
 • Om du vill göra kroppsvågor, ta en titt på breda krullningsstrykjärn, från 3,8 centimeter.

Varning! Ju längre och tjockare håret desto mer krullar sträcker sig. Strängar av avsevärd längd, krullad med fina tångar, kan inte se ut som små spiraler, men elastiska lockar med medelvolym.

När du köper en enhet som hjälper dig att skapa lyxiga lockiga frisyrer, bör du också överväga andra parametrar:

 1. Ström. Ju högre det är desto svårare blir instrumentet och ju tidigare det kommer att värma upp. Beläggningen på kraftfulla enheter måste vara av hög kvalitet så att du inte brinner håret.
 2. Antalet temperaturregimer och termostat. Med deras hjälp kan du välja det bästa alternativet för din hårtyp.
 3. Munstycken. Går tillfälle att prova olika typer av styling.
 4. Cord. Det ska vara tillräckligt länge, helst roterande, för att inte vara förvirrad under krökning.
 5. Ytterligare alternativ: jonisering för att göra hårglans, en indikator på arbetsklarhet och andra användbara tillägg i funktionaliteten hos curling gör styling ännu enklare och roligare.

Fördelar och nackdelar

Trots fördelarna och nackdelarna med olika typer av elektriska tänger finns det allmänna fördelar med att använda dessa verktyg:

 • form krullar av olika former och storlekar;
 • tillgänglig för hemmabruk
 • många modeller är gjorda av moderna material som skyddar krullarnas struktur.
 • snurra strängar relativt snabbt, vilket är bekvämt för morgon styling.

Nackdelarna är:

 • den höga kostnaden för kvalitet pleyek med bra täckning, en uppsättning munstycken och andra alternativ;
 • delvis skadliga effekter på håret - brukar manifesteras vid användning av ett billigt verktyg eller felaktig användning av enheten;
 • Begränsningar av användningen - krulla inte för svagt, skadat hår eller utför proceduren mer än 2-3 gånger i veckan.

Vilka är typerna

Kulans utseende bestäms inte bara av diametern utan också av formen av den elektriska tangen. Den enklaste versionen är ett cylindriskt verktyg med eller utan klämma. Det modellerar krullarna, identiska på hela hårets längd. Du behöver bara välja bredd på arbetsytan. Om du vill ha mångfald och originalitet i skapandet av lockar, är dessa typer av bitar användbara:

  Cone. Den klämmer fast från basen till toppen, tack vare vilken den bildar naturliga krullar - vid roten och mer elastisk i ändarna av håret. Också med hjälp av den här enheten kan du lägga till volym till rotzonen. Dess skillnad från det klassiska verktyget för en våg - brist på ett klipp. Därför fixeras strängen vid friktion i fri hand, klädd i en speciell termisk skyddshandske. Som regel kommer den komplett med krulljärn. Vad mer att leta efter när man köper avsmalnande tångar - lära av vår detaljerade granskning.

Om curls av en ovanlig, bruten form är nödvändiga - titta snävt på den triangulära krullningen. Ovanliga vågor kan skapas med hjälp av tang-korrugering. Ibland kompletterar den räfflade munstycket den vanliga eltången.

Användarvillkor

Huvudfunktionen hos permet med detta verktyg är att håret måste vara rent och måste vara torrt. Tänk inte att man med en het yta kan göra två saker samtidigt: torka trådarna och vinda dem. Att exponera den höga temperaturen för det våta håret ökar risken för skada på håraxelns struktur.

Varning! Kom ihåg den gyllene regeln: Torka först efter det att ett värmebeskyttande medel sätts på krullarna och sätt sedan på locket.

Oavsett vilken hackningsteknik du väljer kommer separeringen av hår i flera zoner att underlätta stylingsprocessen. Oftast är det 2 tidsmässiga, occipitala och kronor. Du kan göra annorlunda: Välj endast de övre och nedre delarna av håret. Under alla omständigheter är det lämpligt att ta inte för tjocka trådar - så att de bättre blir varma och vrider sig i en elastisk krökning.

Ta bort den färdiga krullen bör vara försiktig och kamma den med en kam med sällsynta tänder kan bara vara efter fullständig kylning. Det finns inga speciella svårigheter att lägga krullarna med elektriska tang, men ändå bör vissa regler följas. Vi har samlat in för dig de grundläggande rekommendationerna om användningen av pleyek och beskrivit i detalj hur man gör med frisyren för kort, medium och långt hår.

Säkerhetsåtgärder

Felaktig användning av tång kan orsaka brännskador på huden eller krullarna. Därför är det mycket viktigt att följa instruktionerna från tillverkaren. Värm inte instrumentet för mycket, särskilt om håret är tunt eller löst. Välj så mildt ett läge som möjligt. Håll inte curling iron på strängarna under mycket lång tid, försök att inte ta den nära hårbotten. Använd en termisk handske för att skydda dina fingrar.

Arbeta med tång i ett torrt rum och ta inte dem med våta händer. Låt inte apparaten slås på utan tillsyn, särskilt om det finns barn som kör i huset. Se till att sladden inte är trasig, snodd eller klämd fast vid andra föremål under krökning. Sätt verktyget i kåpan eller lådan först efter att den har helt kylts.

Hårkrullare är en användbar enhet som, om den hanteras skickligt, kan arbeta underverk, på kort tid vrider raka strängar till chic krullar. Ett bra verktyg skadar inte krullarnas hälsa, och en mängd olika tekniker gör krullen till en spännande kreativ process. Det finns en plats för experiment, fantasiflygning och förverkligandet av sin egen författares idéer.

Under installationen glöm inte säkerheten, var så fokuserad som möjligt, och då kommer resultatet säkert att behaga dig.

Curling strykjärn

Skapa en överraskande vacker bild hemma är lätt och viktigast, billigt. Det räcker att få ett krusjärn för olika hår styling och spara tid och pengar på salongtjänster, för att göra frisyrer själv.

Särskilda funktioner

Marknaden för apparater för skönhetsindustrin klassificeras av produktionen för hushålls- och yrkesbehov. De senare är multifunktionella, hållbara, har hög effekt, vilket påverkar priset. Hushållsmaskiner är enklare att använda och billigare. Curling curling irons skiljer sig i diameter, arbetsyta täckning, antal och olika munstycken, effekt, närvaro av en temperaturregulator i enheten, längden på ledningen eller laddaren och olika timers.

För att krulla krullarna korrekt och säkert är det nödvändigt att i förväg studera deras karaktäristiska egenskaper, omfattning och möjligheter att använda för en viss typ av hår.

täckning

En viktig roll i urvalet är beläggningen av plattorna. Läkare-trichologists rekommenderar att du använder en enhet med den mest försiktiga sprutningen. Bland dem är:

 • Tourmaline är det dyraste alternativet. Men i hans favör spelar ett hälsosamt hår, deras silke och glans. Skiktet raderas inte länge.
 • Keramik - ett bräckligt material, praktiskt taget ofarligt. Dessutom har den en joniserande effekt som förbättrar hårets struktur.
 • Teflon kan inte överdriva krökningar. Nackdelen är låg slitstyrka, och beläggningen raderas snabbt.
 • Metall är populär tack vare sin låga kostnad. Bland experter anses det vara den mest skadliga, eftersom håret bryts och splittras vid långvarig användning av krullande hår.

Kraft och temperatur

Tang enligt standarden konstruerad för 20-50 watt. Ökningen av effekten medför en ökning av curlingens storlek, vilket gör det skrymmande och obekvämt.

Värmeplattans temperatur varierar från 100 till 230 grader. Moderna modeller är utrustade med värmesensorer eller termostater. Ju varmare curling är, ju mer hår blir bortskämd, därför rekommenderar barberare inte att använda enheten varje dag.

Ledningslängd

Den normala ledningslängden får inte överstiga 2-3 meter för att säkerställa handlingsfrihet. Om det är kort är det obehagligt att använda enheten, du måste använda förlängningssladdar.

diameter

Diametern hos krulljärn är den viktigaste egenskapen hos anordningen. När du köper ett krusjärn av en viss storlek är det nödvändigt att ta hänsyn till hårets längd och struktur. Krullans form beror i första hand på diametern.

Om användaren föredrar stora lockar, är det bättre att använda tangar av största storlek - 45, 38 eller 33 millimeter. En anordning med denna diameter är lämplig för styling långt hår.

För frisyrer av medellängd är det bättre att föredra storlekarna 32, 25 och 19 mm. Dessutom är det här alternativet lämpligt för hårt hår. För små krullar rekommenderad diameter från 10 till 18 mm. För att sätta i ordning korta hårklippningar hjälper till att curla just den storleken.

Enhetstyper

Den moderna marknaden erbjuder ett stort antal modeller av pleyok. Modifikationerna med olika munstycken är populära. De utför många funktioner. Experter rekommenderar dock användning av stationära stavar eftersom de avtagbara delarna snabbt misslyckas. Stylers klassificeras enligt design och syfte:

Klassisk med klipp

Modellen är väldigt populär eftersom den inte bara kan krulla utan också räta ut håret. Det ser ut som tangar, en yta är rund, den andra är platt. Det mest lämpliga alternativet för att skapa hår hemma - en modell med en diameter på 2,5 till 3 cm. Ljusvågor, elastiska lock eller raka med effekten av laminering är möjliga med dessa tångar.

kon

Modellen har inget klipp. Det är nödvändigt att vrida krullarna noggrant och håll krulljärnet med en hand i en termisk skyddshandske. En anordning av denna typ är lämplig för krullning av krullar av vilken storlek som helst. Även på en tjock del av håret finns inga undantag.

Eftersom det inte finns någon klämma i konstruktionen, är hårets ändar inte hotade med veck och krullar fritt, de avlägsnas från konen utan att haka ihop. Som ett resultat skapas en spektakulär frisyr snabbare.

Dubbel och trippel

Enheten är inte lämplig för kort hår. Kurvor med dubbla parallella cylindrar skapar originala zigzagkrullar. Trippel har tre cylindrar och fungerar huvudsakligen för att skapa volym. Curls i detta fall visa sig vara mer resistenta, håll väl. Eftersom anordningarna tillhör den professionella kategorin är beläggningen ofta titan-turmalin eller keramik. Diametern varierar från 32 till 19 mm.

kilting

Nippers med en korrugerad yta avsedd att ta emot små lockar. Vid köp är det bäst att se till att plattorna är keramiska belagda. Annars är hårskador oundvikliga. Skadade, sköra krullar, användningen av krullningsporvning rekommenderas inte.

spiral

Modellerna är utformade för långt hår. Med hjälp av en spiralkrullning kan du få krullar av olika storlekar beroende på diameteren på den centrala stången.

likriktare

På ett enkelt sätt kallas "järn". Enheten räter ut och glattar strängar, så att du kan klara av med styggt lockigt hår. Strykningsprincipen bygger på förångning av fukt. På mikronivån är de fristående flakorna av hår anslutna, vilket gör dem glänsande.

Genom att välja en likriktare måste kontaktas korrekt. Curls kan brännas, om temperaturen är hög, torka ut, vilket leder till brittleness och torrhet. För att skydda dig mot biverkningar är det viktigt att du känner till yttranden och yttranden från specialister om varje enskild enhet.

Typer av styling

Inte alla har tur att ha snygga krullar från naturen. Olika typer av ploek kallas för att belysa några idéer, skapa romantiska, mystiska eller högtidliga frisyrer.

Hollywood

Detta ligger i stora vågor. För medellängd, använd tångar med mindre diameter. För Hollywoodkrullar är kort hårlängd inte lämplig. Skillnaden från andra metoder för curling-curls börjar från öronlinjen. Håret håller inte länge. Det utförs bekvämt på raka strängar. I närvaro av naturliga krullar måste de räta ut järnet.

Lätt försumlighet

Naturlighet är alltid på mode. Att skapa en bild kan ta lite tid. Långt hår, krökt i ljuskrullningar, ge ett romantiskt utseende, betona kvinnlighet. För de naturliga, försiktigt slarviga krönen, skulle varje klädstil vara lämplig - både avslappnad och högtidlig.

spiral

Elastiska spiraler kommer att ge entusiasm och överklagande. Lämplig för någon typ av person och tar lite tid. Spiralkronor erhålls från olika typer av ployok. Genom att ändra stångens diameter kan du skapa en annan volym.

sicksack

Zigzag frisyr är lämplig för alla tillfällen. För att designa brutna krullar, använd speciella frisörstips. Generellt är processen att skapa frisyrer tillgänglig och lätt att utföra hemma.

vertikal

Vertikalt krökta trådar ser alltid spektakulärt ut. I det här fallet skapar den vertikala stylingen volymen, tar lite tid, gör det möjligt att visa fantasi när man skapar en festlig bild eller för varje dags bildbyte.

Att skapa små lockar

Fina lockar gjorda på långa frisyrer ger skönhet, ljushet och friskhet till kvinnans bild. På mittensträngarna har en föryngrande effekt, korrigera ansiktets konturer. Människor kallar dem "afro". Frisyr är populär bland kvinnor i alla åldrar. Det bör dock noteras att det inte är lämpligt för alla. Lush mound är kontraindicerad för kvinnor med liten storlek, eftersom det visuellt förkortar bilden. Flickor med ett rund ovalt ansikte och breda kindben rekommenderas inte lockigt hår på grund av att de visuellt expanderar det. För att skapa krullar applicera den minsta diameter styler. Ju tunnare strängen, ju mindre krullen är. Experter rekommenderar användning av termiskt skydd vid styling, för att inte förstöra håret. Det är nödvändigt att hålla strängen i ugnen i högst 40 sekunder med högkvalitativ beläggning av plattorna och 20 sekunder om clipset är metalliskt på insidan.

För stor

Vackra volymetriska krullor erhålls i de flesta fall med ett krulljärn, vars diameter överstiger 33 mm. Tekniken innebär en perm från rötterna till spetsarna för att undvika veckningar och bilda släta linjer.

Vid styling är det nödvändigt att ta hänsyn till hårets typ och längd:

 • Med en kort hårklipp är det svårt att få volymmiga elastiska lockar, men det är möjligt att skapa ljusa naturliga krullar.
 • Med pensel styler på medellängderna kan du lägga till volym och experimentera med frisyrens form.
 • På grund av det faktum att de långa krullarna räta ut från sin egen gravitation, kräver håret sin obligatoriska fixering.

På medelhår

Idag finns det många apparater för att göra håret estetiskt tilltalande utseende. Till exempel kan du använda järnet för att skapa flytande och kroppsvågor. För att göra det måste du fixa enheten inte vid själva rötterna, men sänka med några centimeter. Klassisk curling curling på bara några minuter kommer att vända raka strängar till lyxiga lockar. För medium längd räcker det att värma krullen i högst 15 sekunder. Skruva medan du står vinkelrätt, från början. Stora lockar a la Hollywood i detta fall är möjliga med hjälp av tångar med diametrar på 28-33 mm eller med hjälp av en diffusor.

Med någon form av krökning finns det allmänna regler för styling av medellång längd:

 • För tunna trådar och skadat hår bör plattans temperatur inte vara högre än 120 grader, för friska - upp till 160.
 • Standard exponeringstid är inte mer än 30 sekunder.

För länge

Det är bättre att locka långt hår från nedan: först vind de nedre strängarna och fixa, sedan de övre. Efter läggning är det nödvändigt att spruta hela håret med lack, så länge krullar tenderar att varva ner under deras vikt. En lyxig bild hemma hjälper till att skapa krusningsjärn av olika konfigurationer eller munstycken. Ju mindre stångens diameter desto mindre krullar. Kroppens hållbarhet beror på tjockleken på den krökta strängen: ju tunnare, desto mer pålitlig och längre håller den.

Att curl bättre hålls, tvättas och torkas hår applicerat lack. Innan du styler ett krullande hår måste håret vara kammat och torrt. Annars kommer de hålla sig ihop, och frisyren kommer att se slarvig ut.

På kort

I detta fall är det viktigt att vara uppmärksam på storleken på tången. Beroende på den valda bilden lindas trådarna i olika riktningar - från ansikte eller ansikte. Efter behandling med krusningsjärn krossas inte krullarna utan bildas av händer med gel applicerad på dem.

För volymen rekommenderas att du använder en borste och vrider ändarna inuti. Multi-layer perm ger extra pomp. Börja slingra behöver bottensträngar. Kort hår hålls i curling högst 10 sekunder. Efter fem sekunder blir de vågiga, efter 10 sekunder - elastiska lockor. För små lockar är det bättre att använda en styler med en diameter av högst tre centimeter.

Hur man väljer?

När du väljer först måste du vara uppmärksam på tillverkaren. Angivna företag producerar högkvalitativa varor, ger garantier och utför i vissa fall gratis profylax.

Enheter av professionella varumärken är naturligtvis dyrare och säljs i specialaffärer, men de kännetecknas av uthållighet, lång livslängd och en sparsam inställning till hår.

De flesta köpare får de vanliga curling tangerna. Det är enkelt, bekvämt för slingrande lockar i en icke-professionell hemmiljö. Om du vill kan du skapa en mer komplex bild. Till exempel, för effekten av stranden vågor välj trippel curling. Enligt konsumenterna är koniska modeller lämpliga för att bilda alla slags krullar, inklusive lätta och slarviga. Men om modellen inte har en klämma, måste du justera den. Vid köp måste en termisk handske fästas vid en sådan ändring.

Många recensioner hävdar att det i vardagen är mer lämpligt att använda ett kombinerat krulljärn. Det gör att du kan räta lockigt hår eller ge dem ännu mer lockigt.

Experter rekommenderar att du uppmärksammar kvaliteten på att trycka på plattorna, det borde inte finnas några luckor mellan dem. Deformation och skador på plattorna är kontraindicerade. Elektriska delar måste kontrolleras för integritet och tillgänglighet av värme vid köp.

Hur man gör lockar?

Innan du använder styling tang, måste du följa vissa regler:

 1. Förfarandet utsätts för rent, torkat och kammat hår.
 2. Uppvärmning varje krökning bör inte överstiga den optimala tiden för varje typ.
 3. Före kamning bör strängen svalna.
 4. För att undvika skador på hårbotten rekommenderas att du lägger en kam eller kam under tången.
 5. Efter krullning är håret fixerat med lack, det är särskilt viktigt för långt hår.
 6. Applicera styler bör inte vara mer än 3-4 gånger i veckan.
 7. Vid frekvent användning är det nödvändigt att applicera termisk skyddsutrustning och skära regelbundet hårets delade ändar.

Vackra stora lockar på medelstort och långt hår kan krullas med ett klassiskt krökjärn med stor diameter eller använda en konformad modell. Förfarandet hemma består av följande steg:

 • De övre strängarna samlas upptill med ett gummiband eller en barrette.
 • I nacken är en stor strand åtskild.
 • Tangerna är installerade vid rötterna, krullen vrider sig runt stången, den spänner inte för mycket.
 • På samma sätt görs alla åtgärder med annat hår, från huvudets baksida till kronan.
 • Händerna skakar håret för volym.
 • Fixa lack.

Det är absolut nödvändigt att komma ihåg att alla krullarna måste vridas i en riktning. Därför krullar den vänstra sidan från ansiktet och höger mot ansikte.

Att göra hemtrevliga skrymmande krusar hemma är lika enkelt som stora. Detta bekräftas av många video-tutorials skapade av fashion bloggare. För att göra detta är det tillräckligt att ha en klassisk typ styler med liten diameter. Åtgärdsalgoritm i steg:

 1. Dela håret i två lika delar.
 2. Välj en tunn strand på baksidan av huvudet. Kom ihåg att ju tunnare krullen desto mindre krullarna.
 3. Knippa spetsen med tången och vrid hela strängen mot rötterna och håll krulljärnet horisontellt. Om det finns en önskan att få spiralkrullar, ska tangerna placeras vertikalt eller bäras av en avsmalnande styler.
 4. Flytta från näsan till kronan på liknande sätt.
 5. Hårklippningslack.

Om du, när du skapar styling för kort hår i människans ansikte, krulla det med ett krullande hår och lägga det löst så har du en flirtig frisyr. Det kommer att mjuka ansiktsegenskaper och ge en fin bild. Hårklippningar, där det finns krullar av olika längder, läggs med hjälp av fusksträngarna i olika riktningar. Texturerad, ojämn vågor erhålls.

För att skapa volym ska curl vara vid rötterna, för lockar - från tipsen. Således kan du få en rad retro styling eller frisyrer i en avslappnad stil.

Hur mycket ska du behålla?

När du använder stylers hemma, glöm inte hårets hälsa. För att inte förstöra krullarna måste du veta hur länge du kan värma trådarna. För ljusvågor på korta hårklippningar är det tillräckligt med 5 sekunder på mellan och långa - upp till 15 sekunder. Mer resistenta krullar erhålls vid upphettning från 20 till 30 sekunder. Förutom vågformens form måste du ta hänsyn till hårets struktur: tjock tjocklek tar mer tid att krura än tunn porös. Om du snabbt behöver lägga ett hår, kan du använda det maximala läget för uppvärmning av stylern, i detta fall reduceras tiden för att krulla varje sträng till 15 sekunder. Man bör komma ihåg att interaktionen med metallkrullningen ska vara minimal, helst inte mer än 10 sekunder.

Att krulla hålls under lång tid är bättre att använda fixeringsmedel.

betyg

Idag träffar den moderna marknaden med en mängd olika termiska instrument, vilket gör att du kan välja ett verktyg för funktionalitet. Experter rekommenderar att du uppmärksammar tillverkaren. Sådana fasta märken som BaByliss, Valera, Rowenta, Рhilips, Bosch, Braun, Vitek kan köpas på en hårdvaruaffär i någon stad. Det bästa i rankningen bland budgeten och professionella alternativ, naturligtvis, den grundläggande eller klassiska curling. Perfekt för att skapa frisyrer hemma. Lacker inte bakom sin modell med en konisk kropp.

Trippel, dubbla curlingjärn, krympande tang, verktyg för att skapa spiralkräm och andra intressanta former blir också populärare nyligen.

Rowenta

Företaget producerar klassiska stylers av flera typer. Modell CF 2012 för curling stora krullar med en diameter av 40 mm har en keramisk beläggning som ger en mild lägesättning.

Rowenta CF 3372 curler med en diameter på 32 mm har 9 lägen och är också känd av högkvalitativa turmalin eller keramikbelagda plattor.

Älskare av snygga frisyrer kommer att uppskatta CF 3345-konens curlinghår, vilket kommer att ge en krull utan veckar längs hela längden på krullen. Dessutom är denna modell utrustad med display, bakgrundsbelysning och knapplåsfunktion. Priset varierar från 2 till 3 tusen rubel.

Hårkrullningstänger. Översikt av populära ployok, deras fördelar

Tångar behövs för att skapa vågor, små krullar eller räta hår. Med hjälp kan du göra en vacker frisyr hemma själv utan att spendera pengar och tid på frisör.

Det finns många olika typer av knep från olika tillverkare. Därför, innan du köper curling hår, för att ta reda på vilket som är bättre, bara nödvändigt.

Tång för hår: de viktigaste egenskaperna hos en bra curling

För att välja en bra pigg måste du veta och ta hänsyn till deras grundläggande egenskaper. Curling irons skiljer sig i typen av beläggning som produceras av kraften, närvaron av termostaten, tångens diameter, närvaron av munstycken, sladden.

För att bestämma vilken hårkrona som passar bäst för dig, måste du noggrant studera deras egenskaper och omfattning.

Typer av beläggning för tångar

Var uppmärksam! När man köper hårkrullare är det viktigt att veta vilken beläggning som är bäst för strängarna.

 1. Metallbeläggning. Curling strykjärn med en sådan yta är mest prisvärda. Men de anses vara de mest olämpliga för hår, eftersom de gör dem splittrade och spröda.
 2. Teflonbeläggning. Det hjälper till att hålla lockar från att torka ut. Men en sådan beläggning raderas över tid och strängarna återigen står inför skadlig kontakt med en metallyta.
 3. Keramisk beläggning. Keramik skadar inte håret praktiskt taget. Den har en joniserande effekt, vilket ger en hälsosam utseende och glans till locken. Det rekommenderas att köpa tångar helt av keramik.
 4. Turmalinbeläggning. Gör håret friskt, silkesigt och glänsande. Krympjärn med en sådan beläggning är dyr.
Turmalinerad likriktare curler

Turmalinbeläggning har ett antal fördelar:

 • turmalinkiktet raderas inte;
 • det är säkert för hår
 • kommer att vara mer än ett år.

Vad ska vara kraften av tångar

Standardkraften på ett krusningsjärn är 20-50 W, med en uppvärmningstemperatur på 100-230 grader. Ju högre temperaturförhållandena i tången är desto bättre blir krullarna. Och storleken på lockar beror på apparatens kraft (kraftigare tångar - massiva lockar).

För olika typer av hår rekommenderas att använda en viss temperatur:

 • svaga och smala krullar passar en temperatur som inte överstiger 150 grader;
 • 150-180 grader räcker för friska och normala strängar;
 • Om håret är svårt att stila behöver du en temperatur på 180-220 grader.

Använd inte curling varje dag. Frekvent uppvärmning av håret kan leda till snabb förlust.

Är termostaten nödvändig för curler?

Hårkrullningstångar, som är bättre att köpa, med eller utan termostat - experter säger: för att inte skada håret, göra håret och inte överdriva det rekommenderas att man använder ett krusjärn med en temperaturregulator.

En sådan anordning på krökaren är nödvändig för att styra temperaturen. Enligt standarder bör den täcka från 60 till 200 grader. Temperaturregulatorn är vanligtvis utrustad med knappar eller ett hjul.

Experter rekommenderar att du väljer ett krusjärn med en tryckknappstermostat, eftersom Justeringen justerar läget. Med det kan du värma krusjärn till en temperatur som är lämplig för hårtypen.

Vad borde vara pincettets diameter

Vid valet av curlingens diameter är det viktigt att överväga längden och typen av hår. Även storleken på de mottagna locken kommer att bero på den. Diametern hos krilljärnet kan vara från 10 till 45 mm.

Urval efter hårtyp:

 • För kort hår, längd upp till en axel, kommer nippers med en diameter mindre än 19 mm närma sig.
 • Hårda hår av olika längder rekommenderas att föredra krulljärn med en diameter på 20-25 mm.
 • För långt hår, för att skapa stora krullar, bör du välja ett krusjärn med en diameter större än 25 mm.

Vilka krullar erhålls från en viss diameter:

 • 10 mm - mycket små krullar;
 • 15 mm - små krullar;
 • 20 mm - krullar i retrostil;
 • 25 mm - lockar, som en Marilyn Monroe frisyr;
 • 32 mm - medelvågor;
 • 40 mm - stora vågor;
 • 45 mm - krullar för hela längden på håret fungerar inte, du kan vrida spetsarna av långt hår.

Curling cord, dess karaktäristiska

Kablets kvalitet är också en viktig indikator när du väljer tang. Experter rekommenderar att du väljer en enhet med en roterande sladd, som när du skapar lockar blir inte förvirrad och snedvrids.

Ledningen ska inte vara tunn, men tjock, så det kommer att vara längre. Om du väljer ett krusningsjärn, är det nödvändigt att vara uppmärksam på längden på ledningen (2-3 m i norm och inte mindre), så att det är bekvämt att göra frisyren.

Behöver jag ytterligare tips?

Idag är det ganska ofta möjligt att träffa tipparna färdiga med olika munstycken. Det finns många av dem och de är alla olika: rund, spiral, strykning etc. Med munstycken kan du göra små eller stora lockar eller bara räta ut trådarna.

Med en stor önskan att köpa ett sådant krusjärn bör du veta vad och varför det finns munstycken:

 • rund - skapar vågor och lockar på håret av lång och kort längd;
 • sfärisk - för krullar av olika storlekar;
 • Spiral - gör lockar i form av en spiral, endast för långt hår;
 • kvadratisk, triangulär - form elastiska lockar;
 • borste - används för hår styling och ersätter en hårtork
 • konisk - gör släta krullar;
 • dubbelfasad, tri-barbed - skapar zigzagkrullar.

Hair curlers, vilken är bättre att välja med eller utan munstycken. Vid första anblicken verkar curling strykjärn med munstycken bekvämt att använda, men experter säger motsatsen: Apparater med avtagbara munstycken kommer inte att vara länge sedan de bryter snabbt.

Typer hårkrullare

Tänger skiljer sig inte bara från grundläggande egenskaper, på butikerna i butikerna hittar du olika typer, som alla har sitt eget syfte.

Classic Curling Clip

Detta är en cylindrisk tang med ett klämma. De är nu i stor efterfrågan och popularitet. Designad för att vrida eller räta håret, så rekommenderas de för användning hemma.

De är olika i diameter: för små krullar - 1 cm, och för en ljusvåg - 5 cm. Det bästa alternativet för att skapa en vacker frisyr är en diameter på 2,5 cm.

Bra klassiska curlingstänger från tillverkare Remington och Gama, värme om 10 minuter. Det finns också miniatyrkrullar, till exempel med Harizma-märket, bara 24 cm långt. Sådana tångar är perfekta för att resa.

Cone Hair Curlers

Dessa tång har inte en klämma, och deras styler har en avsmalnande form. Skruvade lock måste hålla handen, som bärs av en termisk handske. Den levereras komplett med krulljärn.

Koniska tångar kan göra krullar av vilken storlek som helst. För det mesta produceras nya modeller av sådan ployok med keramisk beläggning, vilket gör dem säkra för hår.

Enheten har flera fördelar:

 • Strängen avlägsnas lätt från konen;
 • På grund av bristande klämning står håret inte mot ett rum i ändarna.
 • Krullstången värmer jämnt och snabbt;
 • Frisyr skapas snabbare än med andra gardiner.

Vilket konhår krusjärn är bättre att köpa, rekommenderas av proffs:

 • Var noga med att se till att osten är keramisk belagd;
 • Satsen måste innehålla en handske tillverkad av värmebeständigt material;
 • Det rekommenderas att välja en populär tillverkares krusjärn så att den är av god kvalitet.

Dubbel och trippel curling

Dubbeltångar har två parallella cylindrar. Med hjälp kan du skapa zigzagkrullar.

Trippelt krulljärn består av tre cylindrar. Curls med det är inte mycket voluminösa, men de håller sig bra. Triple curling används ofta för att skapa en retro look.

Babyliss professionella trippelkrulljärn

Dubbel- och trippelkrullning oftast med turmalin-titan eller keramisk beläggning. Deras diameter kan vara 32, 25 eller 19 mm.

Dessa curling strykjärn är inte lämpliga för kort hår. De anses vara professionella och används extremt sällan hemma.

Populära tillverkare: Babyliss, Philips, Dewal, Rowenta.

Tångstötar

Curled tyg med en krökt yta som skapar fina lockor. Oftast innehåller uppsättningen flera munstycken för att skapa krullar med olika diametrar.

Curling piping rekommenderas inte för skört och skadat hår. När du köper måste du dessutom se till att plattorna på enheten har en keramisk beläggning.

De som ofta använder korrugering av tänger, var noga med att göra närande hårmaskor för att skydda dem mot skadliga effekter av enheten.

Populära modeller: Remington S8670, DEWAL 03-870 Pro-Z Slim.

Curling rör med utbytbara munstycken

Curling strykjärn med roterande kläm yta

Roterande curling uppträdde nyligen. Klämman på sådana tångar roterar i båda riktningarna, vridning och utjämning av trådarna samtidigt.

Tack vare den keramiska beläggningen skadar det inte håret när det exponeras för hår.

Enheten består av plattor som snabbt värmer upp och därför kan en sträng göras på bara 5 sekunder.

fördelar:

 1. Minskar tiden för att skapa frisyrer.
 2. Han räter ut och vrider strängarna.
 3. Curls är elastiska och hållbara.
Vrid automatisk krökare med roterande klämma

Spiral curling irons

Curling strykjärn som skapar vackra krullar av spiralform. Ofta är spiralstavet ett munstycke till en konisk krökning, så de kombineras.

Curls är gjorda för långt hår. Krullarnas storlek beror på spiralens diameter. Med en tunn spiralstav blir locken små och elastiska.

Det rekommenderas att köpa spiraltångar med en turmalin eller keramisk beläggning.

Populära spiralkretsar: Philips HP8699, SUPRA HSS-1133.

Översikt av populära tillverkare av hårtångar

För att inte gå vilse i ett stort antal varumärken rekommenderar experter att man väljer gardiner från följande tillverkare: BaByliss, Valera, Rowenta, Рhilips, Vitek.

Curls från BaByliss och Valera: karakteristisk, pris

Hårkrullningstänger från BaByliss. Vilka modeller är bäst.

 • diameter 13-25 mm;
 • värmer upp till 200 grader, uppvärmningstiden är bara 50 sekunder;
 • effekt - 65 watt. Det är ledande inom 25 värmemetoder;
 • beläggning - turmalin;
 • svängkabel, 2,7 m lång;
 • handskar och mat ingår.

Pris: från 3,500 till 4000 rubel.

 • Närvaron av en temperaturregulator;
 • med en diameter av 19/22 mm;
 • kabeln roterar fritt, 2,7 m lång;
 • turmalin-titanbeläggning;
 • effekten är 110 watt;
 • värmer upp från 140 till 220 grader;
 • Inkluderat är en speciell handske.

Pris: 4500-5000 gnidning.

 • svängkabel, 2,7 m lång;
 • uppvärmningstid 30 sekunder;
 • med en temperatur av 190 till 230 grader;
 • det finns en automatisk avstängning;
 • 3 lägen skapar lockar - 12, 10 och 8 sekunder.


Nästa Artikel
Varför skadar hårbotten?