Chic curls: hur man blåser håret på mjuka curlers? Tips och bilder


Oavsett hur attraktivt rakt, silkigt hår skulle se ut, alla tjejer älskar att ändra sitt utseende och frisyr.

Därför är charmiga lockar väldigt populära bland kvinnor i mode.

Det räcker att snurra håret på hårkrullarna för att få charmiga ringband.

Använda mjuka curlers är det perfekta sättet att byta frisyr.

Curls håller på länge, och enheterna har inga negativa effekter på håret.

arter

Valet av curlers är ganska omfattande. Och ibland är det svårt att välja de som passar hårtypen eller låta dig skapa en viss form av lockar. Beroende på material och volym kan du få olika resultat när du skapar frisyrer. Därför, innan du köper, borde du vara bekant med vilka typer av mjuka curlers är.

Skumgummi

Detta är en utmärkt apparat för dem som föredrar att snurra på natten, precis före sänggåendet.

Tillräckligt att sätta ihop före sänggåendet, och på morgonen kommer det redan att finnas lyxiga och unika lockar.

bumeranger

Dessa är flexibla anordningar som, beroende på närvaron av tråden inuti, kan ta olika former.

Beläggningen kan vara gummi eller skum.

Till salu finns olika storlekar som gör det möjligt att få mindre eller större krölar.

silikon

Denna typ av enheter kallas också sammet.

Detta beror på att deras yta är täckt med velour, så att håret inte delar upp och behåller sin struktur. De kan vara noggrant krullade strängar utan att skada håret själv.

Fastsättning sker på bekostnad av de pinnar som är fastsatta på satsen. Av den anledningen används de sällan på natten, eftersom det är mycket svårt att sova på silikonpannor.

Annars är de väldigt lätta att använda och hjälper till att skapa intressanta lockar eller krullar.

gummi

De kallas också bobbins.

Curlers har en plastbas, och trådarna är fastsatta efter omslagning med ett elastiskt band.

Närvaron av tuggummi är en minus vid användning av dessa enheter, liksom vid långvarig exponering och frekvent användning av de starka delarna.

Fördelar och nackdelar

Många stylister rekommenderar att man använder soft curlers, jämfört med andra enheter, har de ett antal positiva egenskaper:

 • de förstör inte hårstrukturen;
 • håret ser inte ut rynkor efter användning
 • det är lätt att skapa extra volym vid rötterna;
 • ingen skållning och obehag i hårbotten
 • håret kan vridas på natten
 • det är bekväm att sova med dem;
 • lätt att använda;
 • demokratiskt pris
 • lockar håller på länge och ser naturligt ut.

nackdelar:

 1. Skumvalsar är inte mycket slitstarka tack vare det mjuka materialet som inte tål långvarig användning.
 2. När du använder boomerang i början kan det vara svårt att linda, eftersom de har en egen struktur.

Alla hårkrullare utom gummi förstör inte håret och kan hållas på håret under lång tid. De är också lämpliga för allt hår. De är lätta att använda om trådarna är långa och korta, tjocka och tunna.

Alla curlers är lämpliga för nattkrullning utom boomerangs eller spolar. Det senare rekommenderas att användas på dagtid, eftersom det inte är mycket bekvämt att sova på dem.

Foto: vilka krullar erhålls?

När du använder mjuka curlers kan du få en mängd olika krullar, till exempel på bilden.

Hur håret blåses på mjuka curlers?

 1. Styling utförs endast på rent, något fuktigt hår. Endast i detta fall kommer krökorna att hålla länge. Hår rekommenderas inte att torkas med en hårtork. De bör torka naturligt.
 2. Med en tunn kam är det nödvändigt att skilja en liten strand och applicera på sitt skum eller mousse.
 3. Stränga curlers på curlers.

Placering och fixering

Oftast för dessa ändamål, använd en kam med glesa tänder eller fingertoppar. Curly lite kammade för att räta ut lite. Du kan applicera en spray eller mousse, och sedan slå strängarna.

Med hjälp av lack för att bilda önskad frisyr. Du kan lackera varje sträng för att få vackra lockar.

Det är mycket bekvämt att blåsa över mjuka curlers till de som inte har råd att göra sitt hår på morgonen. Curlers vind på håret för natten, och på morgonen tas de bort. Vackra krullar erhålls, som endast kvarstår för att fixa med lack eller skum.

Hur man blåser håret på mjuka curlers

Vackra lockar - det är det som miljoner kvinnor försöker uppnå, med hjälp av en rad olika verktyg och besöker ett stort antal förfaranden i salongerna.

Som erfarenheten visar kan även den bästa termiska sprayen inte skydda trådarna från högtrycks-effekterna av krulljärn eller värmevalsar, varigenom krullarna fortfarande är torra och tråkiga.

Skumkrämare som är helt ofarliga för hår kan hjälpa till att hantera detta problem. Denna metod är inte sämre än vad som görs med hjälp av curling, och resultatet på många sätt överträffar även ovan nämnda metod.

Förberedelse för curling curls

Uttalandet att curlingprocessen med hjälp av curlers är ett ganska komplicerat förfarande, som kräver flera förberedande etapper, är ganska banal, men det borde inte missas.

Först och främst bör håret tvättas, eftersom smutsiga eller inaktuella krullningar inte kommer att hålla form och alla ansträngningar kommer att vara förgäves. Det är nödvändigt att tvätta håret med ett schampo som är lämpligt för en viss typ av hår. Efter detta bör strängarna torkas något på ett naturligt sätt, blötlägga krullarna med en handduk tills de är våta.

Nu, innan du börjar curling, är det viktigt att applicera ett fixeringsmedel som underlättar behandlingen av kall hårbehandling med användning av curlers. Detta kan vara vilken som helst produkt som ger en lämplig fixeringsgrad, såsom ett skum eller en gel. När kompositionen appliceras på håret, är det nödvändigt att kamma dem noggrant - använd därför en kamkam med sällsynta tänder. Detta låter håret delas upp i strängar, vilket underlättar processen för lindning och jämn fördelning av mousse eller annan komponent längs hela kretsens längd.

Uppfyllandet av villkoren för det första skedet kommer att möjliggöra ett bättre resultat, därför är det inte nödvändigt att försumma förberedelserna för att införa curlers. Kosmetika för denna händelse kan väljas en rad, viktigast av allt, att deras åtgärder inte påverkar håret negativt.

Så här får du hår på magiska hävstångshårare

Magic-hävstångsenheten är en curler för spiralkrullning. De är en uppsättning avlånga omslag som vrids i en spiral och en speciell krok, vilket är nödvändigt för att räta ut mirakelkrullare och hakband. För att kunna börja proceduren för användning måste du följa anvisningarna som beskrivs i föregående stycke.

Först är håret uppdelat i små strängar, vars bredd inte får överstiga en eller två centimeter. För enkelhetens skull kan krullarna vridas till en improviserad korv. Processen börjar vanligen med den occipital delen av huvudet.

Nu är locket av elastiskt material rakt genom att ha en lång krok på den. Den "spända mekanismen" presenteras till basen av den markerade strängen och fångar håret vid själva rötterna.

Den efterföljande processen är ganska enkel: kroken, som är belägen inuti det elastiska locket, avlägsnas från den och bär håret. När stången är fri, vrids det elastiska spiralformade materialet av tröghet, vilket ger krullen den lämpliga formen. För att effekten ska vara kvalitativ bör du vänta lite (minst 20 minuter). Om curlers inte stör sömn, då kan de lämnas över natten. I det här fallet kan håret inte applicera speciella fastsättningskomponenter.

Hur man vänder håret på curlers Molecule Rollers

Molecule Rollers är en relativt ny typ av curler, som i sin ursprungliga form liknar en boll med en liten hack i mitten. Den specifika enheten är mycket effektiv när man kröker håret utan att använda temperatureffekter. För att börja håret blåses skumrullen på ena sidan och en sträng vått hår läggs på och vrids på den.

Därefter måste du returnera halvan av valsen till sin ursprungliga position, varefter krullen blir kvalitativt fixerad. I detta läge ska håret förbli så länge som de inte torkar ut på ett naturligt sätt. Vanligtvis finns det cirka 12 skumrullar i satsen, vilket gör det möjligt att utföra en högkvalitativ perm på hela huvudet i ett tillvägagångssätt.

Instruktioner för användning av curlers-papilotki

Dessa curlers är avlånga pinnar med olika diametrar. Inuti finns en flexibel stång av tråd, och utanför locket täcker en gummi eller skumkudde. Endelad design kan representeras av rör med olika diametrar, vilket gör att du kan styra graden av vridning av strängen. Som ett resultat har krönen form av boomerangs eller litet får, vilket minskar hårets längd ungefär två gånger.

För att locka håret på detta sätt måste du vinda en separat sträng på ett flexibelt rör och böja kanterna så att krullen är fixerad. Att distribuera papilloter med olika diametrar över allt hår kan uppnå en mycket attraktiv effekt, vilket ger frisyren ett kaskad utseende.

Hur man använder silikon

Silikonkrämare är en unik apparat för hårvridning, eftersom det här verktyget kan användas före sänggåendet och inte känna något obehag på natten. De representerar hårkrullare i den främjande formen små hantlar av mycket mjuk silikon. En av sidorna på enheten är en dynamisk huva, som i första läget viker krökarna i ett kompakt piller.

För att blåsa håret med hjälp av silikonkronor, är det nödvändigt att ta huven och vrida strängen på den elastiska hanteln till själva basen. Därefter stänger curlers, tätt fixar krullen. Så att håret under andningen kan andas, finns det en perforering på insidan av elementet som tillåter luft att passera, vilket gör att krullen kan utföras utan det minsta skada och obehag för håret.

Video: hur man gör lockar med egna händer

Inom ramen för denna video betraktas hårkretsprocessen med hjälp av mjuka hårkronor, nämligen papilotok, steg för steg. Författaren beskriver i detalj alla steg i förfarandet, dela med sig av sin egen erfarenhet, som kan hjälpa till att utföra kröket självständigt, även utan erfarenhet och kompetens.

Foto frisyrer för kort och långt hår

Användningen av mjuka curlers gör att du kan skapa en charmig frisyr, bestående av vackert krökt hår. En stor fördel med denna teknik är avsaknaden av skada på krullar, vilket inte är fallet med curling irons eller electric curlers. Dessa små och bekväma element gör det möjligt att locka hår av vilken längd som helst.

Tips 1: Hur man blåser håret på mjuka curlers

 • - mjuka curlers;
 • - mousse eller stylingvätska;
 • - kam med en tunn ände
 • - hårspray;
 • - hårtork

Tips 2: Hur man blåser mjuka curlers

Tips 3: Hur man rullar curlers

Tips 4: För att hålla ditt hår mjukt

Kosmetika väljs ut beroende på hårtypen. Använd inte "2 in 1" eller "3 in 1" produkter. Efter att ha applicerat shampoo bör håret täckas med balsam, vilket inte bara smälter håret utan också skapar ett skyddsskikt. Under inga omständigheter ska vått hår kamma, eftersom strukturen störs av detta, blir det successivt tunnare och styvare.

Det är bättre att torka naturligt. För att eliminera splittrade ändar behöver du systematiskt trimma håret ett par centimeter. Olika hårmaskor förbättrar hårstrukturen och gör den mjukare. Proceduren kan utföras som i specialiserade salonger där professionella kompositioner av produkter ger näring till hårbotten och mjuknar håret.

Men det är inte nödvändigt att besöka skönhetssalonger, du kan göra ditt hår mjukt och hemma. För detta ändamål är det lämpligt att köpa redan beredda kosmetika för hårvård eller förbereda din egen komposition:

- äggmask (blanda äggulor, tillsätt olivolja) - gnugga den här blandningen i hårbotten och sprida sig gradvis över hela längden av håret;
- gräddfilm (två eller tre matskedar gräddfil blandad med 1-1,5 tesked citronsaft och en halv tesked majsolja) - gnid och sprid över hela längden av håret, lämna i 15-20 minuter;
- sköljning med äppelcidervinäger, vilket gör vattnet mjukare och håret blir glänsande och silkesleget;
- maskera av kosmetisk lera (utspädd vit lera i vatten och applicera på hår) - Skölj med vatten med tillsats av citronsaft efter 30-40 minuter.
- oljemask (applicera olja på håret: kardborre, biet, ricinus, mandel) - det är effektivt att lämna masken över natten, skölj sedan grundligt med varmt vatten.

Stor betydelse ges för matintag. För hälsa, silkighet och mjukhet av hår, är det tillrådligt att berika menyn med vitaminrätter. Nyttiga produkter för hår är nötter, mager fisk och köttvarianter, ägg, baljväxter och gröna.

Kemikalier (perm, färgning), konstant användning av hårtorkar och andra apparater för styling och skapande frisyrer påverkar hårets tillstånd negativt. Med hård användning förlorar håret sin glans och mjukhet, så det är lämpligt att minimera användningen.

Mjuka curlers

Vackra lockar lockar uppmärksamhet, förändrar bilden och ökar ägarens självkänsla. Vad är bara inte uppfunnet för att skapa en liknande skönhet i håret: curling strykjärn, automatiska curling strykjärn, mjuka curlers. På den senare och kommer att diskuteras i denna artikel.

Egenskaper och fördelar

Elektriska apparater för att skapa krullar är bra för snabba resultat, men deras frekventa användning kommer att leda till torrhet, matthet och sprött hår. Ett bortskämt hår hjälper bara en sax.

En stor fördel med mjuka curlers är deras säkerhet och olika val. De är enkla och praktiska att använda. De skadar inte håret. Vissa typer av curlers är utformade speciellt för bekväm sömn.

arter

Välj de mest populära modellerna:

 • De mest populära långa hårkronorna är boomerangs. De ser ut som skumgummi, silikon eller gummitråd med tråd inuti. Denna design gör att du kan rulla boomerangen i önskad form och fixa ordentligt. För att kunna använda dem måste du anpassa lite. För att skapa stora krullar behöver boomerang med stor diameter. Ju tunnare diametern är, desto mindre och mer elastiskt kommer krullen att vara. Hårkrullare gör ingen hårskada, även om de används dagligen.
 • Magic Leverag spiral hårkrullar är polymera spiralformade remsor med silikon tips. Kroken ingår i satsen, med den passerar strängen genom bandet. Det går inte att bryta om du köper en uppsättning från en betrodd tillverkare. Att skapa krullar tar 20 minuter.
 • Också värt att notera är de lätta plana curlersna Key Forms. Genom utseende liknar de en nyckel med en lång vågig näsa och en slits i mitten. Materialet är som pressat mjukt skum, vilket möjliggör användning av curlers för natten. Operationsprincipen vid Key Forms är ungefär densamma som den en gång populära sofistikerade vridningen.
 • Molekylrullar runt skumkrullare bröt omedelbart in på marknaden. De är bekväma att sova, eftersom de är helt gjorda av skum. Curlers från en pålitlig tillverkare kommer att hålla dig länge. När du tar bort dem, tar de igen form av en boll.
 • Skumrullar med ram är utformade för natt styling. De består av skumbas, tråd inuti och ramklem. De är lätta och prisvärda, men ramens närvaro innebär möjligheten att skapa veckor. Tänk på detta, slingrande strängar.

Översikt över populära tillverkare

Till curlers tjänstgjorde länge, välj kvalitetsprodukter:

 • Bland tillverkarna sticker det belgiska företaget Sibel ut. I mer än 15 år är dess produkter efterfrågade och populär bland yrkesverksamma och inte bara. Sortimentet i företaget är slående i sin mångfald. Sibelas huvuduppgift är att skapa curlers, vilket är ett nöje att använda.
 • Inte värre än det tyska företaget HairWay. Under de senaste tio åren har varumärket fått enorm popularitet på grund av garanterad kvalitet. Funktion av produkter - rimligt pris. HairWay kamar och borstar är särskilt populära, liksom hår styling apparater med en joniseringsfunktion. Produkterna är utvecklade av specialister som gör allt för konsumentens komfort.
 • Ett steg före dessa varumärken är ett annat tyskt företag - Dewal. Hon förklarade sig som en tillverkare av kvalitetsprodukter. De presenterade verktygen är hållbara och lätta att använda. Sortimentet av varor som produceras är ovanligt stort. En stor fördel är ett rimligt pris.

Hur man använder

Det finns flera allmänna rekommendationer för alla typer av curlers, tack vare vilket du kommer att uppnå bästa resultat:

 • Var noga med att tvätta håret innan du börjar styling. De ska vara lite våta, inte våta;
 • separera små strängar behandlade med mousse eller spray för styling;
 • Se till att strängen är spänd
 • börja bättre med occipitalzonen;
 • Bredden på strängen bör inte vara bredare än krökarna;
 • vind håret från ändarna, vrid det inåt till själva rötterna;
 • Byta storlek på curler för en mer naturlig effekt;
 • Ta inte bort curlers tills håret är torrt. Om det behövs, använd en hårtork.

Tekniken för att göra frisyrer är som följer:

 • Curl hair curlers-boomerangs kan vara från mitten av håret, och från tipsen. Rader kan vara horisontella och vertikala beroende på formen på den önskade krullen. För sparsamt hår rekommenderas ett styrplatta för att undvika mellanrum mellan trådarna. Vi stränger strängen vriden mot roten från två sidor med boomerangsvansar.
 • För att använda spiralkrökare, dra kroken in i spåret så att spetsen visas. Haka den valda strängen och dra den genom halmen. När du drar kroken, kommer strängen själv att vrida sig inuti spiralen. För att ta bort curlers, tryck lätt på spetsen. Visuellt kan hela processen med att skapa lockar ses i nästa video.
 • För att skapa krullar i plana krökare, sätt in en sträng i spåret i mitten. Vrid från ändarna uppåt. Fixa curlers genom att klämma svansen i den runda hålbasen.
 • I runda skumrullar lindas strängen på kärnans kärna i slitsen. Hårda hårkronor på håret genom att försiktigt vrida halvorna.
 • Skumkrullare med en ram vriden symmetrisk rader i en riktning. Twisted till roden av strängen är klämd ram för att undvika avveckling.

Topp 10 trendstilar

Mode står inte stilla. Varje år finns det nya trender inom skönhetsindustrin. Tänk på de mest relevanta bilderna i år:

 • Hårbilen är fortfarande populär till denna dag. Längden kan vara klassisk eller axel. Den faktiska kommer att vara rak tunn smäll. Du kan diversifiera en fyrkant med hjälp av ljusvågor. Detta kan göras med hjälp av gel och mousse. Tunt hår vind hår på mjuka curlers och gör en något slarvig styling. Detta ger dem volymen. Hårlängder axlar med långa krullar och bollar - de senaste årstiderna.
 • Kombinationen av lock och vävning ser ovanligt och vackert ut. Övergången från flätor på kronan till löst flödande lockar lämnar inte någon likgiltig. Beroende på frisyrens komplexitet kan metoden användas både i vardagen och i liknande fall.
 • Hollywood vågor förlorar inte deras popularitet. Släta hårböjningar ger mjuka ansiktsegenskaper och gör bilden elegant. Med hjälp av curlers och tang kan du skapa vågor själv. Vrid håret på de största mjuka curlersna utan att röra rötterna. Kamma det torkade håret med en borste och lägg det i dina händer i en mjuk våg. Fix med lack;
 • Där krullarna, där och lockar. Små lockar är populära i år. Du kan göra dem på tunna curlers eller curling. Strängar för lindning måste tas så tunt som möjligt. Curls ger volymen till tunt hår. Dessutom, om du är för lat för att rulla varje morgon, kan du göra en långsiktig styling med en mild kemisk sammansättning;
 • Modet är slätt vid rötterna och rikligt lockigt hår i längden. För att välja den här frisyren, överväg det ovala ansiktet. För flickor med triangulär form och en massiv nedre del av ansiktet rekommenderas inte denna frisyr;
 • I 2017, relevanta frisyrer på sidan. Att skapa en frisyr kräver preliminärt fuskhår. Detta kan göras på mjuka curlers med olika diametrar. Prova en rak och zigzag avskjutning. Håret är kammade på ena sidan och bakom är fixerade med osynligt hår. Några krullade lock kan inte vara i håret och ligga fritt på axlarna.
 • Populär i år hår styling lockar, och de måste läggas i en riktning, och ändarna förblir raka. Betona tipsen eller några strängar av vax för styling, lägga tonvikt på frisyren;
 • Ett snabbt sätt att göra ett hår av rakt hår är att späda ut det med vridna enskilda strängar. Temporala lås kan bindas i en naturlig knut på baksidan av huvudet, med hjälp av det som en hårnål. Du kan också göra en massa halva håret på toppen. Det återstående håret ligger fritt på axlarna. Ju mer kaotisk växlingen av rakt och krökt hår, desto mer intressant är bilden;
 • För frisyr med kort hår rekommenderar stylister en kombination av rakade tempel och långt hår på kronan. Långt hår, förvikts på stora, mjuka curlers, ser imponerande ut på sin sida. Använd mousse och vax för att ställa krullarnas form och riktning. Lätt försumlighet ger bilden en speciell stämning;
 • Retro-curls från 40-talet och 50-talet återvände till mode. Ett karaktäristiskt drag hos denna frisyr är närvaron av parallella vågor som ramar pannan, ansiktet. Du kan göra dem genom att linda håret på stora mjuka curlers och sedan sätta en lätt gel eller vax i rätt riktning. För att betona böjningen av vågan, använd stealth eller klämmor. Ta bort dem efter torkning av håret.

Stylister rekommenderar att de sticker med naturliga nyanser när de färgas. Svårt färgningsteknik kvarstår i efterfrågan: Ombre, Balayazh, Blondirovanie. Enkelheten hos hårklipp och styling - det är det som är populärt under den kommande modeperioden. Frisyren ska se ut som om det tog dig några minuter att skapa den.

Tänk på funktionerna i ditt ansikte, hårstruktur och personliga preferenser.

recensioner

Curls och curls är fortfarande populära från år till år. Mjuka curlers hjälper dig att göra en vacker frisyr själv utan att lämna ditt hem. Om du fortfarande inte har bestämt vad du ska försöka läser recensionerna. I dem kan du själv notera alla fördelar och nackdelar med produkterna. Detta gör det mycket lättare att välja:

 • Om hair curlers-boomerangs mer positiva recensioner. Ägare av långt hår är glada att de kan göra lockar på egen hand. Markerad hållbarhet och bra fastsättning på håret. Curl varar lång tid. Minus - de är inte mycket bekväma att sova och kan trösta på likvidationsprocessen.
 • Inte alla ägare av långt och tjockt hår är glada över spiral Magic Leverag. För vissa verkar de vara dyra och värdelösa. Det finns en kort effekt och svårighet att applicera, det är obekvämt att sova i dem. Men för vissa har de blivit en frälsning och en oumbärlig assistent.
 • Många bra sägs i adressen till plattformsformulär. Trots det låga priset är förväntningarna hos ägarna mer än motiverade. Men långt hår tvingas köpa 5-6 paket. Nackdelen är deras bräcklighet. Curlers deformeras med frekvent användning.
 • Åsikterna skiljer sig på runda Molecule Rolls. Om det är hårt i vind kan du förlora en del av håret när du tar bort det. Vissa tror att priset är för högt för en bit skum. Någon som använder dem saknar basalvolymen. Men i en röst sammanfaller mest: det här är det bekvämaste alternativet för att sova och skapa elastiska lockar.

Effektiviteten hos mjuka curlers, korrekt användning, fördelarna och nackdelarna

Trots överflöd av apparater för styling är processen med att linda krullarna inte alltid lätt och bekväm. Vissa enheter torkar ut hår, andra orsakar obehag när de slits. Den mest bekväma och säkra kan betraktas som mjuka curlers, som inte förstör krullarna, kan ligga på håret hela natten utan att orsaka problem. De kan effektivt och bekvämt locka hår, men du behöver veta hur man väljer de bästa hårkrullarna, hur man använder dem korrekt, med olika storlekar och stylingverktyg. Läs allt om detta vidare i artikeln.

Vad är det

Skumrullarnas främsta plus är användarvänlighet och mjukhet. De kommer i olika former, oftast i form av cylindrar eller rundbollar, med olika sätt att fixa håret.

Med sådana curlers finns det inga problem med nattlindning, men på grund av sin mjukhet är de inte mycket slitstarka. Gör en vacker styling med dem är inte ett problem, du behöver bara prova olika alternativ för att sträcka håret för att bilda samma krullar.

Vilka är lämpliga och vilka krullar erhålls

Använd mjuka curlers kan vara på vilken hårlängd som helst och vinda upp den när som helst. De kan användas för express styling, när det är väldigt lite tid, vilket ger ett speciellt sätt att fixa lockor, och du kan lugnt lämna länge, inklusive över natten.

Rådet. Sådana anordningar är ett bra alternativ till hårkrullningsstrykjärn, strykjärn, heta curlers.

Långt hår kan läggas som Hollywood vågor och coola, uttalade lockar.

Korta och medelstora strängar - stora eller små krullar, vilket ger pomp till vilken frisyr som helst. Kanske sådana hårkrullare kommer inte vara mycket bekväma för för kort hår.

Typer av curlers

Mjuka curlers för curls är uppdelade i två huvudtyper: rund och loksy. Båda dessa typer är praktiska, praktiska, alla kan hantera dem, inklusive de som inte har använt curlers tidigare.

lås

Classic Locks curlers är skumcylindrar med en längsgående slits längs hela längden. Tjockleken på dessa produkter är annorlunda, ju tjockare papilloten är, desto brantare blir den färdiga krullen. Det är nödvändigt att beakta att skumgummi minskar i volymen när det pressas. Säkra håret med gummiband.

Samtidigt är håren sårade utan rynkor, hårets spetsar är inte skadade. På dessa elastiska mjuka enheter kan du låta dig sova lugnt utan att ta bort slingan. Om du vill kan du köpa uppsättningar med loxes av olika tjocklek. Det här är väldigt praktiskt, eftersom du kan göra en mängd olika styling, varierande krullarnas storlek på ansiktet, på kronan, på långa strängar.

runda

Runda skumpapilot av skumgummi verkade inte så länge sedan (alla jämför dem med makaroner kakor, det vill säga det populära namnet), men de är mycket praktiska att använda. Detta är ett idealiskt alternativ för långa strängar, krullarna blir naturliga, och curlersna själva gör inte huvudet tungt vilket är mycket viktigt för ägare av långt lockigt hår.

Inuti dessa curlers, som liknar munkar, har samma skumgummi cylinder. Genom en longitudinell snitt, som avslöjar de två halvorna av curlersna, behöver du komma till denna cylinder och har redan håret på det.

Valet och kostnaden för curlers av skumgummi

När du väljer enheter för att vrida hår, måste du fokusera på hårets längd och inte bara hur man väljer rätt modell. Skumrullar av något slag passar bäst för långa och medelstora strängar, för tjejer med kort hårklippning, de kommer sannolikt att tycka obekvämt att använda och ineffektiva (speciellt runda). De kommer inte att hålla de korta locken i fast form och styling fungerar inte.

Observera att du kan slå upp mjuka skumrullar med olika tekniker, de är inte komplicerade, de beror på den planerade frisyren.

Välj skumgummi curlers behöver, beroende på hårets längd och de föreslagna typerna av styling. Det är bäst att få en uppsättning med produkter av olika tjocklek. Priset varierar från olika tillverkare och beroende på antal bitar i uppsättningen. Den genomsnittliga kostnaden för 100-450 rubel per set.

Regler och användningsområden

Steg-för-steg-instruktioner om hur man vrider hår på skumrullar:

 1. För att tvätta håret på vanligt sätt, lämpligt schampo, är det önskvärt att använda balsam i slutet av tvätten.
 2. Att torka strängarna med en handduk som är väl absorberande fukt, du kan applicera en spray för enkel kamning. Du kan torka håret lite naturligt, om du har tid eller använder en hårtork. Strängar bör inte vara helt torra, bara lite våta för att bilda lockar, men håret hade tid att torka.
 3. Cheat börjar med bangs. Vätning av dressingen med ett stylingmedel (mousse, spray, lotion), fixera det i skäret av cylindern och linda det runt krökarna tills det når hårbotten. Du kan vinda mer tätt, eftersom skumgummiet är mjukt och strängen kan avfärdas. Fäst gummibandet i två varv, försök att inte dra över och lämna inga veck.
 4. Resten av håret är uppdelad i sektioner (occipital delad i halv vertikal och två sidor), vrid, fixa klämmorna.
 5. Skruva den övre sektorn. Dela in samma strängar och sätt på varje mousse längs hela längden, vind upp den. Mängden beror på hårets tjocklek och antalet önskade krökor. Vi har papilotki horisontellt parallellt med hårlinjen. Om curlers har olika storlekar, så går de stora till huvudets övre del, vi vindar sidan och baksidan av huvudet till mindre.
 6. Sidosträngarna snurras bättre vertikalt, håret sitter inuti. Om du behöver breda vågor, lossa lockar, kan du välja en horisontell omslag. Att krulla runt ansiktet från utsidan fanns inga rynkor och bucklor måste blåsa tuggummiet inte för hårt, längs det vridna håret.
 7. Efter att ha tagit bort curlersna rusar du inte för att använda en kam. Om möjligt ska du ge ditt hår lite vila, modellera sedan krullarna med fingrarna eller fortsätt stilen med en kam. Du måste kamma genom de enskilda strängarna, för i stället för krullningar får du vågor.
 8. Du kan fixa håret med lack, speciellt om vädret är vått.

Det är viktigt! Om håret har tid att torka vid förpackning måste du fukta lite med vatten. Om curlers planeras att lämna för natten, kan du bära en näsduk eller en ljus bandanna, då kommer de inte att falla ner under sömnen. Läs mer om hur du vindar ditt hår på natten, läs vår hemsida.

Lindningsteknik

Detaljerade anvisningar om hur man använder soft curlers.

Det kommer att ta:

 • uppsättning krullare;
 • 2 kamar (för kamning och "svans" - med ett tunt handtag för att separera trådarna);
 • styling agent;
 • vatten för att vätma strängar;
 • klipp till hår.

Så här får du hår på runt Molecule Rollers:

 1. Rengör vått hår uppdelat i strängar, en efter en fuktad med styling.
 2. Utvid skumrullen från ena sidan, lägg den på strängen, dra upp den till hårbotten själv och skruva sedan hela krullen på den.
 3. Därefter återförs rullhalvorna till platsen och låser låset.
 4. Ta bort hårkrullarna och försiktigt spinniga strängar.

Inlåsningslås utförs enligt följande:

 1. Vi delar håret i sektorer, fäst med klämmor. Om strängarna är långa och frisyren består av krullar med avskiljning, vinda håret efter en jämn och vacker avskjutning.
 2. Vi börjar varje sträng som om i en krokodil, i skuren mellan halvorna av loxerna och, klämma båda delarna, snurra låset till slutet. Fäst med gummiband, inte överdragande håret.
 3. Curlers position kan vara både vertikal och horisontell beroende på frisyr och hårlängd.

Fördelar och nackdelar med användning

fördelar:

 • säkerhet (de bryter inte ändarna och strängarna, håret delar inte upp, i motsats till de heta enheterna som de inte brinner eller torkar ut håret);
 • ge en volym och en romantisk form även till naturligt sällsynta lockar, frisyr pomp och vacker utseende;
 • kan användas för både snabb och långvarig perm;
 • användarvänlighet, även utan erfarenhet och övning;
 • kompakt, lätt att lagra och sköta, tar inte upp mycket utrymme.

Observera att styling med mjuka curlers är inte sämre än salongen, men det blir mycket billigare.

nackdelar:

 • På grund av mjukhet och lätt crushiness är skumrullar inte mycket slitstarka.
 • Samma mjukhet tillåter inte mycket stora lockar;
 • fixering är lite opålitlig, det kan försvagas, speciellt om det går för natten
 • du måste hålla lång tid för det önskade resultatet.

Som en slutsats kan vi säga att lås är mycket praktiska och säkra, kanske är de en av de mest framgångsrika modellerna för hemmabruk. Den lätthet och effektivitet som användes av de flesta användare, framgår av massan av positiva recensioner på Internet.

Bedömning av bilderna av frisyrer som skapas av tjejer som använder dessa curlers hemma, är resultatet imponerande. Det är praktiskt taget inte sämre salong styling. Den största önskan och tillgången till tid att arbeta med en frisyr, men det kräver inte speciella ansträngningar och färdigheter.

Läs mer om hårkrullning tack vare följande artiklar:

Användbara videoklipp

Hur man rullar med mjuka curlers.

Mjuka curlers. Varför och varför? De mest bekväma curlersna.

Tele2 hjälp, priser, frågor

Hur man rullar på mjuka curlers. Hur man tar bort mjuka hårkronor.

Av dussintals sorter av curlers för curling på natten är fina mjuka alternativ. De är gjorda av lydigt, flexibelt material och kallas filer. De är bra eftersom de inte skadar håret och stör inte sömnen. Tänk på vad som är papilotki och hur man använder dem.

arter

Det finns horisontella och vertikala curlers. Formen på ett verktyg påverkar lockets utseende: de erhålls antingen ringformade eller spiralformade.

 • Till horisontella curlers är alternativ av skumgummi (se bild). Deras diameter är annorlunda, och ju mindre den är desto intensivare kommer krullen att visa sig, och vice versa - ju bredare det är desto större krullarna kommer att bli. Sådana verktyg är vanligtvis utrustade med klämmor eller speciella gummiband och är designade snarare för att vinka i dag, snarare än på natten.
 • Vertikala eller spiralmjuka curlers är gjorda av band av elastiskt material som är inslagna i en spiral (se bilden nedan). Med två ändar fäst vid deras tuggummi, som säkert håller verktyget på håret. Deras längd och bredd är olika, vilket gör det möjligt att skapa krullar av olika former. Verktygen levereras med en plasthaket, med den är kanten avskild och fixerad på curler.

Innan curling

Innan du gör permet, måste håret vara berett att curls visat sig klart och långsiktigt.

 • När du tvätter håret, behandla ditt hår med en mjukgörande balm. Det kommer att göra dem mer lydiga, vilket gör det enklare för dig att skapa krullar.
 • Applicera en styling produkt på vått hår så att den färdiga frisyren ser jätte och snygg ut. Torka sedan håret med en hårtork.
 • När du torkar, sänk ner huvudet och rikta en luftflöde mot rötterna. Detta kommer att ge håret en volym som är mycket nödvändig för framtida krullar - de kommer inte att se sig slanka.
 • Efter torkning bestämma storleken och formen på krullarna, curlingens intensitet. Dela håret i trådarna: Ju tjockare de är desto mindre intensiva krullarna kommer att vara. Du får antingen stora krullar eller romantiska vågor, som på bilden. Men tunna trådar kommer att bilda lekfulla lockar, men de kommer att gömma hårlängden, vilket är oönskat för ägare av korta hårklippningar.

När du är klar med förberedelsen kan du gå vidare till tekniken för att skapa lockar.

Hur man använder soft curlers: curling instruktioner

Skumgummi

Placera det horisontella skumverktyget vinkelrätt mot strängen och vrid det på det, från spetsen hela vägen till basen. Fixa sedan håret med ett gummiband. All. Du kan gå vidare till nästa order.

Varning! Börja att bilda locken ska vara från baksidan av huvudet, gradvis sprida sig till sidodelarna och slutföra proceduren i huvudområdet.

spiral

Det är enkelt att använda dem: placera kroken inuti locket med locket, med den krokade änden som sticker ut den. Separera sedan från hårsträngen, kamma och vik i form av ett ögon. Ta det med en virkade krok och dra den in i verktyget, vilket under dessa åtgärder kommer att räta ut, bli som ett strump. Placera hårsträngen i curler, ta bort kroken. Frigjord från det kommer verktyget att återvinna en spiralform, vilket ger strängar en effektiv krökning. Visuell instruktion presenterad på bilden.

Varning! För spiralkrökare bör man förbereda inte för tunna, men inte för tjocka strängar, men något däremellan. Från de första curlers kan falla, och från andra krullarna kanske inte tränar alls.

Hur man tar bort mjuka hårkronor

 • Skumgummi. Släpp verktyget i motsatt riktning mot krullen. Lös upp krullarna, kamma dem med fingrarna (och inte en kam!) Och fixa den med lack.
 • Spiral. Dra bara locken från strängarna i samma ordning som krullen hölls: baksidans zoner - toppen.

Som du kan se är det enkelt att använda mjuka curlers. För att få lyxiga lockar behöver du inte gå till frisörer och skämma bort håret med en järn eller krullning!

Charmiga lockar eller feminina stora vågor? Ägarna av sådan textur hår lycklig, eftersom det är nästan redo styling, som oftast börjar arbeta frisörer. Av den anledningen är olika typer av stylister fortfarande populära, vilket gör att krullar av en viss form kan tillverkas av en mjuk duk, men curlers är det enklaste och mest tillgängliga. Istället för det faktum att de krävde att koka och kom med mycket olägenheter när de användes, kom mjuka curlers av olika slag. Vad är deras unika och hur effektiva är de?

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Varianter och egenskaper

Den viktigaste fördelen med sådana curlers är att de praktiskt taget inte skadar håret, eftersom de inte har någon termisk effekt. Den enda orsaken till vilken viss skada fortfarande kan göras är det faktum att håret deformeras och dess veck, om du ofta använder den här frisörens tillbehör. Men från samma ställning är det nödvändigt att vägra i allmänhet från något sätt att skapa en frisör: elastiska band, hårnålar etc.

 • En mer signifikant nackdel ligger i hårbarhetens skörhet, liksom i komplexiteten att skapa klara och snygga krullar: att få samma resultat som när man använder curling på curlers är ganska svårt, och om det är mjukt, inte elektriskt, då nästan omöjligt. Under sömnen förändrar en person ofta kroppens position, så på morgonen kan håret ha snygga och vinklade former.
 • På grund av det faktum att håret på en sådan enhet tar en given form under mycket lång tid, rekommenderas det att använda det för natten, dvs. i 6-8 timmar att passera. Det går naturligtvis att gå med en alternativ väg med en hårtork och ett starkt stylingmedel, men graden av skada på håret ökar väsentligt. Även om mjuka alternativ är säkrare än elektriska.

Idag finns det flera sorter av curlers i detta format: de är ihåliga kardborreband, elastiska och långa spiraler med krok, flexibla och täta innerrör (boomerangs), samt varianter av de mest ovanliga formerna av lättskummaterial.

Valet beror på vilket resultat du vill få, och på vad som utgör källmaterialet - ditt hår.

 • Huvuddelen av curlers är horisontella cylindrar som vrider krullen vinkelrätt mot huvudet. Följaktligen erhålls utsignalen krullningsringar, det finns en volym vid rötterna (om du påverkar hela längden på duken). Denna effekt kan uppnås om du använder mjuka eller klibbiga curlers, visuellt mycket liknande de vanliga tunga cylindrarna, som var nödvändiga för att koka före proceduren.
 • Vertikala sorter, vars huvudsakliga representant är silikonband med en plastkrok i uppsättningen, är intressanta eftersom de ger spiralformade mjuka krullar utan att lägga till en speciell volym vid rötterna. Om du behöver curl endast tipsen, rekommenderar de professionella att använda dem, eftersom det inte finns någon uppenbar övergång mellan den vridna delen och den raka banan. På bilden är resultaten från krulljärn och dessa "spiraler" nästan oskiljbara.

I nästan alla kategorier kan du välja ett val för varje tjocklek och längd på håret, styrd av en mycket enkel regel: ju längre strängen desto större diameter är krökaren. Och ju högre densiteten desto bredare tillbehöret ska vara, om inte dina planer inkluderade en afrikansk perm.

Hur man blåser håret

På grund av det faktum att de mjuka alternativen inte har samma grad av påverkan som värmevärdena, innan du börjar med proceduren, rekommenderas att tvätta huvudet utan att använda en mask för att inte väga håret. Om det behövs, behandla tipsen med olja eller outplånligt serum för att dölja sin torrhet. Torka dem med en handduk och kamma försiktigt strängen på strängen: det rekommenderas att de blötläggs.

 • Professionella rekommenderas att använda skum eller mousses, vilket kommer att ge en tydligare fixering av krullen: de fördelas i liten mängd i fuktigt hår innan de börjar curl.
 • För mjuka, släta vågor är det bäst att använda stora, ihåliga borrkretsar, eftersom endast i denna grupp kan du hitta en riktigt stor diameter. Oftast rekommenderas de för att utforma korta hårklippningar, liksom smällar, men de är inte dåligt fångade i hemmet för ägare av långt hår. Den enda försiktigheten - de kan vara obekvämt med skadad hårstruktur. Men för små elastiska lockar är boomerang med en minimal rörtjocklek perfekt.
 • Oavsett vilken typ av curlers du använder, och vilken frisyr du vill få, se hur spetsen av strängen faller på dem: den borde inte böja eller hålla sig fast.
 • Tänk på att strängen vid roten alltid ska vara lika med curlerens bredd - annars kommer stylingen att bli slarvig i detta område. Och självklart, se till att strängens storlek (bredd) alltid är densamma.
 • Om du använder boomerang, bör deras ändar böjas till mitten efter omslaget och därigenom fixera strängen. För horisontella cylindrar finns det antingen tunna gummiband eller speciella klämmor. Spiraler kräver vanligtvis ingenting.

Du kan studera olika tekniker för fusk på bilderna nedan, vilka påverkar både flera typer av hårkrullare och flera algoritmer för att dela den totala hårmängden och fördelningen av zoner.

Det så kallade "sovjetiska" systemet är det mest populära bland yrkesverksamma och är inriktat på horisontell omslag: dvs Classic curlers-cylindrar, där krullen är ritad vinkelrätt mot huvudets yta. Det gör att du kan uppnå mycket frodiga, naturliga vågor med en bra basvolym.

Du kan torka huvudet på ett naturligt sätt, vilket tar flera timmar, eller med en hårtork i ett varmt läge. Efter det första rekommenderas strandsatta strö hårspray på avstånd, sedan bort papiljotter försiktigt isär lockar fingrarna och behandlas med lack igen.

Lyxiga lockar - kristalldrömmen av många tjejer. Men inte allt håret kan behaga sin ägare. Men frisörsverdenen varje dag tar omsorgsfullt hand om skönhet.

Om tidigare krullar endast kan erhållas på två sätt - termo eller vanliga hårkrullare, har våra skönheter idag det högsta valet. Det fanns anordningar som inte förstöra håret, vilket ger dem samma fluffiga och starka.

Gummikrämare överlever dem nästan, åtminstone för att det är obekvämt att sova med dem. Kvinnor ständigt klagade över huvudvärk på morgonen, oförmåga att slappna av. Moderna skönhetsprodukter är mycket mer lojala och tar hänsyn till den känsliga huden.

Det finns två typer av curlers enligt den typ av krullar som skapats:

De skiljer sig huvudsakligen i form av curlicuesna själva och i diameter. Båda arterna har en mjuk bas som löser problemet med full sömn. Tack vare skummet sträcker sig inte huden, rötterna vilar, och curlersna sticker inte in i huvudet.

Men skillnaderna slutar inte där, men börjar bara. Krullar kan vara av olika former: från stora krusar till små av typen "lamm". Det beror bara på dig och de curlers som ska användas.

Varianter av soft curlers

Möjligheten att välja sin form förstärkte bara kvinnors önskan att ha lyxiga lockar efter curlers. Men du måste ta en ansvarsfull inställning till valet av curlers själva för att få vad de vill ha nästa morgon.

De är av flera typer:

 1. skumgummi konventionella;
 2. papiljotter;
 3. Kardborreband
 4. bobiner;
 5. bumeranger;
 6. uppvärmda hårvalsar;
 7. elektriska rullar;
 8. sammet;
 9. "Magic";
 10. Fusilli.

Rusa inte för att omedelbart köpa de som de såg först. Först bestämmer du vad du vill sluta med. Alla typer av curlers skiljer sig från varandra, och inte villkorligt.

 • De enklaste är skumgummi, efter att ha använts blir håret magiskt.

Så här använder du mjuka skumrullar - video:

Horisontell, med fästning och cylindern, kan de vara olika diameter. En mjuk bas kommer inte att förstöra din sömn, men var uppmärksam på att skumgummi är perfekt deformerad.

Under natten kan skumvalsar ändra sin form, och resultatet är inte riktigt korrekt. Men i allmänhet är det inte kritiskt och oftare inte märkbart.

 • Papilloter och spolar har i själva verket ett syfte - skapandet av charmiga, små krullar.

Skillnaden mellan dem ligger i grunden för curlers själva: i fallet med papillotok är det mjukt, och i spolen är det svårt (plast, vanligtvis trä). Men detta förhindrar inte bildandet av önskade krullar, och det finns inget behov av klämmor.

När du slingrar nog bara för att böja basen själv, för att ge den önskade looken. Nästa morgon får du ett utmärkt resultat, men bara om alla curlers är jämnt sårade.

Långa lock på papilotki - video:

 • I motsats till det vanliga skummaterialet förlorar boomerangerna inte sin form och behåller den.
 • Kardborreband är bra för de med tjockt och jämnt hår.

Bottom line är att kardborrebandet utan fixers, eftersom curlers själva är dem. Fäst håret säkert, men det är bättre att undvika sådana kardborreband för de som har mycket tunt hår. Denna typ av hår curlers förvirrar håret för mycket, så dess popularitet är begränsad. Men kardborre har ett betydande plus: du kan till och med blåsa upp vått hår. För att göra stylingen perfekt, användes speciella sprayer och geler. När du vrider strängarna på curlers, se till att håret inte rör sig och är klart klart i mitten.

 • På morgonen måste du ta bort curlers när du redan har tvättat, sätter på smink och klätt på dig. Om du tar ett bad på morgonen, var noga med att täcka dina framtidsskor med ett paket och försök att ta en snabb dusch. Hög luftfuktighet - mördaren av alla lås och nästan omedelbar. Därför inte bada, det kommer att räcka för att ha en liten, kall dusch. Efter det är det möjligt för försäkringen att torka hårkrullarna med en hårtork i flera minuter utan att avlösa dem. Denna metod används om du snabbt behöver göra ett hår och det finns ingen tid att vänta på curlers effekt.

Börja ta bort curlers i ordern som lurade dagen innan. Rusa inte, vrid krullarna försiktigt och försiktigt, i motsatt riktning vridning.

Glöm inte det överskottet av lack, även om det kommer att fixa håret, men kommer att göra håret onaturligt, utan nödvändig charm och charm.

Om du behöver en kraftfull fixering av komplexa frisyrer, så kan du inte ångra lacken. Men sen på kvällen, försök inte att kamma ditt hår och omedelbart torka håret. Vissa ger lite hår för att ge volymen, något rörande sig själva.

Alternativ till soft curlers

 • Uppvärmda hårvalsar har varit kända under många år. När våra mormor uppvärmde metallstavar på spisen eller kokade dem i vatten för att locka håret. Naturligtvis var effekten försumbar, men han var.
 • Med tiden kom fram med termiska rullar. I bruk är de enkla: uppvärmd och krökt hår i 20 minuter. Men deras signifikanta nackdel är förstörelsen av hårtexturen.

Vackra och snabba krullar på uppvärmda hårvalsar, video:

 • I stället för de första termiska rullarna kom el. Risken att skada håret är minskat, men de måste också kunna använda. Nu används de mer i de fall då det inte finns mycket tid för "skönhet".

Det bör noteras att håret vid uppvärmning av hårvalsar alltid upphör att vara mjukt, om du en gång i veckan inte behandlar sina tips.

Magic curls - den eviga trenden av skönhet

Fluffiga och mjuka krullar - drömmen om många, eftersom de ger utseende av utseende speciell charm och lätthet. Det är synd, naturen har inte utrustad alla av det rättvisa könet med denna rikedom.

Med korrekt användning av curlers kan du alltid ha lockar - mjukt och naturligt. Även om håret är naturligt tunt och rakt eller tvärtom krullar det för mycket. Laying kan förändras mycket i oss, gör dessa skönheter.

Vad är mjuka curlers?

Sådana curlers kan delas in i två typer: horisontella och vertikala. Beroende på deras struktur kan du få olika former av trådar: spiralkronor eller ringformade lockar.

 1. Mjuka skumgummikrullare hänvisar till den horisontella krullen. De kan ha olika diametrar: Ju större det är desto mindre krullarna kommer att ligga på en sträng och vice versa. Som regel har de ett plastklip eller elastik för fixering på håret, och det är bättre att föredra den andra varianten, om den är avsedd att vara nattlig.
 2. Spiralmjuk curlers presenteras i form av omslag, snodda i en spiral med olika längder och bredder. De är fästa på en plastkrok, vilket är nödvändigt för att ta tag i strängarna och placera den i krökarna. Som en klämma i fallet på båda sidor finns ett tyggummi, vilket inte tillåter curlers att flytta ner, eftersom De är ordnade på en vertikal princip.
Hur man använder soft curlers: förberedelse för perm

Steg 1. Tvätta håret med en mjukgörare så att håret är mjukt för curling på mjuka curlers.

Steg 2. Applicera styling skum eller flytande silikon på ditt hår så att krullarna på de mjuka curlersna är släta efter curling.

Steg 3. Innan du börjar curla soft curlers, måste du torka håret med en hårtork: det är nödvändigt att locka lockar utan veck. Komba vått hår, huvudet ner, och i denna position, använd en hårtork. Efter det kommer du märka att krullarna har fått volymen, så framtida krullarna kommer inte att se "slick" vid rötterna.

Steg 4. Vid detta steg, före avveckling på mjuka curlers, bestämma vilka krullningar som behövs: mycket krökt eller svagt, liksom deras bredd. Beroende på detta, separera strängarna: Ju bredare de är desto mer krullning kommer att vara och ju mindre sannolikhet de kommer att krulla som fjädrar (troligtvis kommer ljusvågor att visa sig), men tunna strängar kommer att krulla mycket bra, men håret blir visuellt kortare.

Efter dessa 4 poäng är förberedelsen över, och tiden kommer när det är dags att använda curlertekniken.

Så att fuska mjuka curlers: teknik

Så, när håret tvättas och torkas, och strängarna separeras, fortsätt till lindningen.

För sådana curlers är det bäst att använda mellankiktiga trådar: för tunn kan fixa dåligt och curlers faller ner och för tjocka krullar dåligt.

Eftersom mjuka hårkronor är en nattlig variant av läggning, då vaknar på morgonen kan du börja dosera lockar. Detta görs bäst efter tvätt och smink.

Lossa försiktigt, med början med de nedre strängarna, håret med skumvalsar i motsatt riktning. När alla trådar är upplösta, dela dem med fingrarna tills önskad effekt och strö med lite lack för att konsolidera effekten.

För att avlägsna de mjuka spiralkrökarna väger du först täcken först från de nedre strängarna i den ordning i vilken de vridits: från baksidan, sedan flyttas till sidosträngarna och slutar med kronan.Nästa Artikel
Gynnsamma dagar för hårklippningar - 2018