Professionell hårvård från L'Oréal, en granskning av återhämtningsprogram


Bland de många hårvårdsprodukterna måste du lyfta fram produkterna från företaget L'Oreal. Produkterna som produceras av det världsberömda varumärket präglas av utmärkt kvalitet och snabb åtgärd. För deras produktion används de senaste vetenskapliga utvecklingen och innovativa formler. I populära premium skönhetssalonger kan du ofta hitta L'Oreal produkter - professionell hårvård.

L'Oreal-program

Det franska företaget L'Oreal har varit på marknaden i många årtionden. Företaget är engagerat i frisläppandet av dekorativa kosmetika, ansikts- och kroppsprodukter. Märket har visat sig och efterfrågas av miljontals människor runt om i världen. L'Oreal tillverkar produkter för flera marknadssegment: från ekonomiklass till premium.

De mest kända företagen har tagit med hårvårdsprogram. Ett sådant program är Serioxyl 3-stegsomsorgssystemet. Professionell serie syftar till fullständig restaurering av strukturen. När du använder verktygen i denna serie ökar glansen, accelererar tillväxten. Förlustprocessen minskar, eftersom hårsäckarna får ytterligare näring.

En annan Loreal stolthet är det komplexa programmet Mythic Oil. Programmet använder naturliga komponenter av naturliga oljor. Oljor intensivt närma hårbotten, förhindra förlust. Som ett resultat förbättrar hårets tillstånd markant: de skimrar och ser bra ut.

Pro Fiber-serien

Speciellt utvecklad Pro Fiber-serien kommer att hjälpa till att återställa livet till tråkigt och skadat hår. L'Oreal introducerade detta program relativt nyligen. För dess skapelse tog många år av laboratorieforskning och experiment. Användningen av Pro Fiber-produkter kommer att säkerställa fullständig återställning av den skadade strukturen.

Basen för produkten är Aptyl 100 högmolekylärt komplex. Det här skyddar håret från skador och omsluter dem i en osynlig skyddsfilm. Aptyl 100 består av aminosilan och en katjonisk polymer som binder hår i ett tredimensionellt, solidt nätverk. Förutom regenereringsfunktionen har serien en termisk skyddande egenskap.

Pro Fiberlinjen finns i tre riktningar (beroende på graden av skada på håret i graderingsordningen):

 • Rätta till. Denna serie är konstruerad för skadat hår. Lämplig för de som använder en daglig hårtork, strykjärn för rätning, krullningstänger.
 • Återställ. Ett speciellt utformat program är lämpligt för ägare vars hår har blivit blekt, kemiskt krökt.
 • Rekonstruera. Linjen används för att behandla allvarligt skadade strukturer - resultatet av upprepad blekning och färgning.

Beståndsdelar

Följande program presenterar flera vårdprodukter:

 • Regenererande schampo. Komponenterna i schamponet tränger djupt in i hårstrukturen, mättar det från insidan med näringsämnen. Polymeren skapar en film, med det resultat att de splittrade ändarna och flakskalorna är förseglade. Efter att ha använt shampoo har håret en välskött och hälsosam utseende. Kostnaden för 250 ml - 900 rubel.
 • Luftkonditionering. Denna produkt mjukar håret, gör det mjukt. Förhindra att tangling Användningen av luftkonditionering hjälper till att ge extra glans och strålning. Kostnaden för 200 ml av medel är 1300 rubel.
 • Mask. Verktyget effektivt bekämpar torrhet, förhindrar bildandet av splittrade ändar och släpper upp de öppnade hårvågorna. Masken har en djup regenererande effekt på längden och på hårsäckarna. Efter användningen visas mjukhet. Pris för 200 ml - 1500 rubel.
 • Serum. Lättviktig beredning lämplig för daglig användning. Den kan användas som ett termiskt skyddande medel och appliceras före torkning eller rätning. Serum skyddar hårstrukturen från effekterna av negativa yttre faktorer. Kostnaden för serum - 1500 rubel.
 • Koncentrera. Det mest intensiva verktyget för hela linjen Pro Fiber. Djupt penetrerar hårstrukturen, återställer den. Efter användning uppträder effekten omedelbart. Antalet splittrade ändar och fallande hår minskas märkbart. Känslan av jämnhet och mjukhet varar länge, tills nästa shampooing. Priset för 15 ml av drogen är från 2000 rubel.

Kostnad för

Det integrerade programmet Pro Fiber har en hög kostnad - cirka 7 000-8 000 rubel. Du kan köpa serien från de officiella distributörerna av varumärket Loreal, beställa det online eller köpa det i en professionell frisörsbutik. Det höga priset på produkter talar om dess kvalitet och effektivitet.

När ska vänta på resultatet

Användningen av Pro Fiber-serien beror på hårets initiala tillstånd. Det tar i genomsnitt 2 månaders kontinuerlig användning. De flesta kvinnor rapporterar ett märkbart resultat från användningen efter 2 veckors omfattande vård.

Shampoo, serum och balsam är lämpliga för daglig användning. Mask och koncentrera nog att applicera en eller två gånger i veckan.

Varning! Före användning är det nödvändigt att utföra ett preliminärt känslighetsprov. Läkemedel kan orsaka en allergisk reaktion med individuella intolerans hos enskilda komponenter.

Fördelar och nackdelar

Pro Fiber-serien har ett antal positiva egenskaper:

 • hjälper till att återställa skadat och livlöst hår effektivt;
 • skyddar mot värmeffekter, neutraliserar yttre skadliga faktorer;
 • förhindrar bildandet av splittrade ändar;
 • tar bort fluffiness, ger ett jämnt och vackert utseende.

Nackdelarna med serien inkluderar ett relativt högt pris. Pro Fiber är dock tillgänglig som en premiumprodukt, så denna kostnad är motiverad.

Ytterligare tips

När du använder ett återställningsprogram för att påskynda resultaten, rekommenderas att du följer följande rekommendationer:

 • Shampooing görs inte mer än en gång om dagen, och om möjligt 2-3 gånger i veckan. Så kommer fettproduktionen att minskas, och hårbotten blir ständigare längre.
 • För att minska värmeffekter, mindre benägna att använda en hårtork och en likriktare.
 • Diversifiera din kost, äta mer växtfoder och minska konsumtionen av godis och bakning. Felaktig kost och livsstil påverkar omedelbart utseendet, inklusive på huvudet.
 • Ta vitamin- och mineralkomplex. Brist på vitaminer uttrycks i hårfolliklarnas försvagning. För att eliminera problemet, ta vitaminerna E, D, C, A, berikad med verkan av magnesium, kalcium, zink, selen.

Användbara videoklipp

Vi förstår fördelarna och nackdelarna med schamponerna L'oreal Professionnel.

Detaljer om förfarandet för håråterställning L'Oreal Professionnel Pro Fiber.

L'Oreal Professionnel Hair Products Review

L'Oreal Professionnel är ett kosmetiskt märke som är mest känt och populärt bland kvinnor över hela världen. Förmodligen finns ingen sådan kvinna som inte hade minst en L'Oreal-produkt (läppstift, slaktkropp, grädde, schampo, färg...). Det bara är en fras, "Efter allt, jag förtjänar det", som används i reklam L'Oreal har mer än fyrtio år och som de talar de vackraste och mest kända kvinnor i världen: Jennifer Aniston, Claudia Schiffer, Milla Jovovich, Beyonce Knowles, Kate Moss, Blake Livy och många andra.

Företaget grundades 1909 och hela historien började med hårfärg, som uppfanns av Eugene Schueller i Paris. Sedan dess har mycket förändrats i branschen av kosmetika, och under den tiden företaget L'Oreal har alltid går framåt och ständigt uppfinner kosmetiska produkter och förfaranden (första kall permanent och långsiktig fixering av curling för första gången blir en daglig schampo hårvårdsprodukter, missfärgning och färgning i ett steg, den första färgande schampo, världens första transparenta hårspray fastställande, det första skumbadet, den första hårfärgningsmedel, vilka färger den hår och samtidigt skyddar. dussin issled Regeringscentra runt om i världen, innovativa formler, patent, tekniska genombrott i hårvård och styling är alla L'Oreal.

Lancôme, Kérastase, Redken, Kiehl Eftersom Matrix, Mizani, Biotherm, Vichy, La Roche-Posay, Garnier, Maybelline, Elsève, L'Oréal Professionnel, Gemey, Helena Rubinstein, SkinCeuticals, Sanoflore, Pureology, YSL Beauté - alla dessa mark ingår i varumärket L'Oreal.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

L'Oreal Professionnel är en professionell salonglinje av kosmetika för hårvård och behandling, vilket kännetecknas av kvalitet, professionell tillvägagångssätt och rimliga priser. Professionnel har ett stort antal olika serier av hårvårdsprodukter som hjälper dig att klara dina hårs behov, så låt oss börja.

1. L'Oreal Professionnel Hair Restoration Series

Absolut Reparation Lipidium-serien av L'Oreal Professionnel

De aktiva substanserna i Absolut Repair Lipidium-serien är ett unikt lipidkomplex, fytokeratin, ceramider, mjölksyra.

1. Shampoo - Rengör försiktigt håret och hårbotten, intensivt närnar torrt hår. Med förmåga att tränga in i de djupaste skikten av hår, schampo Loreal Lipidium remodel fullt dem, och skapar en pålitlig sköld på ytan, förhindra ytterligare skada och uttorkning. Sjampot något tjocknar, men gör inte håret tyngre vid rötterna, så den naturliga volymen bevaras.

2. Balsam - återställer omedelbart hår genomträngda skadade områden och fyller dem, mjukar och gör håret glans. Ett unikt komplex av lipider och andra aktiva ingredienser gör det möjligt för håret att återvända förlorad glans, flexibilitet och vitalitet. Stärker håret längs hela längden och förhindrar deras sektion

3. Mask - rekonstruerar omedelbart hårstrukturen och stärker den längs hela längden. Hårmask har en intensiv näring, mjuknar och ger skinn till håret. Normaliserar vattenbalansen, gör håret silkeslen och tipsen - hälsosamt och snyggt utseende. Underlättar installationen och skyddar mot uttorkning samt ytterligare skador.

4. Tvåfasserum för omedelbar återvinning av delade ändar. Penetrerar in i de djupare skikten av håret, kompenserar för bristen på naturlig intercellulär "cement" och rekonstruerar hårets centrala struktur. Stärker hårets inre skikt och skyddar mot negativa yttre faktorer. Serum "förseglar" vågorna, återvänder hårets jämnhet och glans och spetsarna - välskötta utseende. Den har UV-skydd.

5. Återställ Serum - Serum fyller hårets skadade områden och rekonstruerar deras struktur. Täcker hår med mikrofilm ger pålitligt värmeskydd under varm styling, och styr även frisyren och motstår curling. Serum ger hår extra mjukhet, silkighet och vitalitet, väger inte håret och förorenar dem inte.

6. Termisk grädde - grädden fuktar, närmar sig håret och väger inte jämnt tunt hår. Förhindrar bräcklighet och tvärsnitt av hår. Glattar hårets yta och ger extra glans och silkighet. Ger tillförlitligt värmeskydd under styling med strykjärn eller hårtork, vilket håller ditt hår friskt, starkt och smidigt. Effekten kvarstår även efter det femte schampot.

7. Ampuller för återhämtning - stärker stången och toppskiktet på håret, vilket förhindrar destruktion av skyddsfilmen under påverkan av negativa miljöfaktorer. Återställ hårstrukturen på molekylär nivå, fyller dem med energi och tätar vågorna.

8. Återställande av koncentrat - en högkoncentrerad primer baserad på ett unikt lipidkomplex som är utformat för att djupt återställa strukturen hos kraftigt skadat hår. Fyller hålrummen inuti håret och förstärker de intercellulära anslutningarna. Helst rekonstruerar hårstrukturen, vilket gör den mer hållbar och elastisk. Stärker hårets inre skikt och skyddar på ett säkert sätt hårets yta från nya aggressorer. "Solders" vågarna, återvänder hårets naturliga jämnhet, glans och silkiness.

Intense Repair Series av L'Oreal Professionnel

Serien är utformad för djup vård för normalt och torrt ben, särskilt på spetsarna. Aktiva ämnen i serien: ceramider, Cuti Liss-systemet, aktiverat protein, vitamin B6.

1. Närande schampo för torrt hår - schampo intensiv näring och påverkar specifikt hårets skadade områden. Stärker strukturen och mjukar håret i halsen. Det ger en hälsosam glans och gör håret mer hanterbart.

2. Mask för torrt hår - närmar sig hår och påverkar målmedvetet de skadade områdena. Helst rekonstruerar strukturen, återställer hår vitalitet och hälsosamt utseende. Mättat med vitaminer, ger jämnhet och hälsosam glans. Underlättar kammar, förhindrar sektionen och krulning vid tipsen.

3. Fuktgivande spray - Ett unikt verktyg baserat på Bioactive Thermal System är utformat för djup vård av torrt och livlöst hår, speciellt med skadad struktur. Det närmar håret med nödvändig fukt och omedelbart återupplivar dem. Det ger ljus, silkighet och gör håret mer hanterbart. Återställ hårstrukturen från insidan och därigenom förstärka nagelbandet. Gör håret perfekt slät och glänsande.

L'Oreal Professionnel Pro-Keratin-serien

Nu är en mycket effektiv professionell vård som kommer att återuppliva ditt hår, blivit tillgängligt för alla tack vare de innovativa verktygen i Pro-Keratin Refill-serien. Produkter från Pro-Keratin Refill-serien rekommenderas speciellt för att användas på vintern när håret ständigt utsätts för de negativa effekterna av väder och andra negativa yttre förhållanden.

Aktiva substanser i serien: Pro-keratin, Incell-molekyler, veteproteiner, arginin, fruktekstrakter.

1. Shampoo för lös hår - schampon tränger djupt in i håret och fyller på den skadade strukturen. Täcker håret med en mikrofilm, skyddar dem från alla slags skador och yttre aggressorer. Stärker hårsäcken och stramar håret. Det förhindrar överdriven håravfall och främjar en sund hårväxt. Eliminerar oönskad fluffighet och gör håret lydigt.

2. Conditioner för försvagat hår - skyddar och stärker effektivt håret, håller sin styrka och glans under vintersäsongen. Professionell balsamformeln tränger djupt in i hårstrukturen, perfekt återställer sina inre fibrer och utjämnar nagelbandet. Verktyget förblir på håret osynlig film, vilket fungerar som ett utmärkt skydd mot mekanisk och kemisk skada.

3. Mask för skadat och sprött hår - masken tränger djupt in i håret och regenererar sin struktur från insidan. Hon läker även skadat hår och återlämnar hennes lås till hälsan. Samtidigt skyddar produkten håret från de skadliga effekterna av stark sol, frost och temperaturförändringar, vilket förhindrar deras förstöring. Masken kommer att skydda håret från splittrade ändar, de kommer att växa snabbare, bli starka, lätta och mjuka.

4. Skyddande kräm (outplånlig) - krämskydd för skadat och sprött hår. Fuktar och bibehåller den nödvändiga fuktbalansen inne i håret. Eliminerar torrhet och tvärsnitt av spetsarna. Det ger en fantastisk glans, jämnhet och silkighet. Täcker håret med en mikrofilm, skyddar dem från alla slags skador och yttre aggressorer. Studier har visat att håret är 70% mindre skört och sprött, det är lätt att passa och har alltid ett hälsosamt och välskött utseende.

5. Serum för skört och svagt hår - förstärkning av nagelbandet, ger hårets vitalitet och elasticitet från rot till spets. En fördelaktig effekt på hårbotten, vilket stärker rötterna och främjar bättre hårväxt. Den återvänder den naturliga volymen och komprimerar kraftigt fint hår. Skyddar mot UV-filter och överdrivning.

L'Oreal Professionnel Fiberceutic Series

Fiberceutic är en del av Expert Series fiberåterställning och berikning av Intra-Cylane ™. Aktiva molekyler som hjälper till att stärka hårets skyddande skikt. Efter det speciella tätningsmedlet känns håret mjukare och ser uppdaterat ut.

1. Regenerativ vård (för tjockt eller tunt hår) - tränger in i hårbarken, samverkar med keratin och skapar nya aminosyror, som är nyckeln till vackert och starkt hår. Under påverkan av vatten aktiverar molekylen Intra-silan hydrolysreaktionen och skapar ett flexibelt molekylärt nätverk inuti håret. Fyller porösa områden, stärker håret från rot till spets. Ökar elasticiteten och rörligheten hos håret, vilket förhindrar fluffighet och curling. Det närmar, fuktar och gör håret mer hanterbart.

3. Mask (för tjockt eller tunt hår) - En näringsmask speciellt utformad för tunt / tjockt hår bidrar till att förlänga effekten av FIBERCEUTIC. Berikad med Intra-Cylane ™ bevarar formeln den naturliga volymen av fint hår och bevarar dess elasticitet

3. Serumfyllmedel är en innovation från L'Oreal Intra-Silan-molekylen, som arbetar i hårets djupaste lager och rekonstruerar strukturen, skapar nya molekylära nätverk.

L'Oreal Professionnel Solar Sublime Series

En serie är avsedd för intensivt lämnande och ytterligare skydd av håret under aktiv vistelse på solen.

1. Shampoo-skydd från solen, vattnet och saltet - en speciell formel i schampot skyddar effektivt mot ultraviolett strålning och påverkan av höga temperaturer. Verktygets omsorgsdelar tar hand om hår och hårbotten, ger dem nödvändig näring. Dessutom förhindrar schamponet att förhindra bräcklighet och skyddar färgen på färgat hår från att brinna ut. Shampoo har en lätt konsistens som skumar håret med salt, sand, klor och rester av stylingprodukter, vilket gör att de är otroligt mjuka, elastiska och lätta.

2. Shampoo-olja - innehåller i sin sammansättning en stor mängd näringsrika oljor, bland vilka avokado dominerar. Tack vare honom och E-vitamin får håret ett tillförlitligt hinder som inte tillåter sol, salter eller klor att förstöra ytan. Under inverkan av dessa komponenter får håret en fantastisk utstrålning och elasticitet, se mer hälsosam och välskött.

3. Cream-hair conditioner efter solen - Innovativ teknik Mexoryl S.O täcker hår med en pålitlig sköld, motverkar alla yttre aggressorer. Intensivt närmar och återställer lipids balans. Stärker hårets intercellulära cementstruktur, vilket gör dem starkare, flexibla och lätta. Dessutom återgår håret till sin naturliga mjukhet och vacker glans.

4. Maskerad balsam - en speciell mask som inte bara syftar till näring och återställande av skadat hår, men också mot skydd mot ultraviolett strålning. Penetrerar djupt in i hårstrukturen, verktyget fuktar, närmar och läker dem, och underlättar också kamning.

5. Odelbar skyddsspray från solen - denna teknik återupptar lipidbalansen och stärker även hårcellens intercellulära cement och keratin. Spray L'Oreal släpper håret, återställer sin naturliga mjukhet och silkiness. Dessutom ger den en vacker glans, flexibilitet och ett vackert välskött utseende. Viktlös textur väger inte och förorenar inte håret.

6. Hårolja - skyddar håret från att brinna ut i solen. Olja mjukar håret och förhindrar den redan bekanta med många bräckligheter i slutet efter semesterperioden.

7. Solskyddsmedel - professionell krämformel har en lugnande effekt på håret och hårbotten. På grund av närvaron av E-vitamin och glycerol är håret mättat med näringsämnen, deras inre struktur återställs, epidermis mjukas och fuktas.

2. Skydd och konservering av hårfärg från L'Oreal Professionnel

L'Oreal Professionnel Vitamino Färg A-OX-serien

Nya serier för färgat hår, vars aktiva substanser är: Formel A: OX, ioene G, incell-molekyl, panthenol, tokoferol, neohesperidin.

1. Shampoo - Shampoos unika formel har en antioxidant effekt, vilket gör färgen på färgat hår vackert och strålande. Fuktar, återställer förlorat hårsken och ger en otrolig känsla av ljushet och friskhet. Kompositionen har UV-filter som skyddar håret från skadliga effekter av ultraviolett strålning.

2. Balsam - genomgående tränger in i hårets struktur, återställer skadade områden, stärker och återställer vitalitet. Den unika formeln av balsam har en antioxidant effekt, vilket håller färgen på färgat hår vackert och strålande under lång tid. Balsam mjukar håret, vilket ger det glans, jämnhet och rörlighet, UV-skydd är närvarande.

3. Mask - maskellygel penetrerar djupt in i hårstrukturen och omvandlar det bokstavligt från rot till spets. Smoothes, mjuknar intensivt och ger glans till hår. Den unika formeln har antioxidant effekt, vilket håller färgen på färgat hår vackert och glödande under lång tid.

4. Serum för att skydda färgen - ger omedelbar penetrering i strukturen och effektiv håråterställning på cellulär nivå. Intensivt återfuktar, vilket gör håret mer lättsamt och silkesligt. Förstärker glans och färgdjup, och skyddar även det på ett tillförlitligt sätt från förångning och utlakning.

5. Multifunktionell spray 10 i 1 - hår som genomgår färgning, blir mer ömtålig och sårbar och kräver därför särskild vård och skydd. Den här sprayen ger dig allt du behöver för hälsa och skönhet av färgat hår.

Effekt: 1. skyddar färgen från ultraviolett strålning och utlakning; 2. ger håret en blank glans 3. återställer och stärker; 4. smoothes; 5. ger lätt kamning 6. förhindrar mekanisk hårskada 7. Påskyndar hårtorkningstiden och gör det möjligt för styling att hålla sin form längre. 8. förhindrar bristhet i tvärsnittet 9. tillåter inte krullning och fluffighet, även vid hög luftfuktighet 10. optimalt fuktar, närmar och håller håret i perfekt form så länge som möjligt.

6. CC-kräm för att korrigera färgen på blont hår - tack vare den innovativa A-OX-formeln tränger grädden in i de djupare hårlagret och förbättrar deras utseende direkt. Korrigerar blondans färg, vilket eliminerar eventuella gulnande, mörka eller röda fläckar. Den återvänder ljusstyrka och mättnad till färg, och gör det också mer "kallt" och ädelt. Dessutom tar CC-cream Vitamino Color A-OX intensivt och fuktar håret, vilket ger sin extraordinära mjukhet och silkighet. I kompositionen finns UV-filter.

L'Oreal Professionnel Cristal Ceutic-serien

Innovativ behandling för färgat hår, vilket gör att du kan behålla ljusstyrkan och färgmättnaden av färgat hår upp till 6 veckor. CRISTAL CEUTIC-systemet är baserat på den aktiva ingrediensen, GlucoMineral, som hjälper till att bevara pigmentets ljusstyrka.

1. Koncentrat - den nya patenterade GlucoMineral-molekylen består av glukos och zink och tack vare sin formel kan den penetrera djupt in i hårstrukturen, klistra på pigmentet i färgämnet och hålla det inne, vilket ger ett effektivt skydd mot färgutlakning.

2. Skyddsmask - hjälper till att återställa färgat hår. Masken närmar sig och återupplivar lock från insidan, ger dem glans och silke.

3. Spray serum - skyddar färgen på färgat hår. Håller sken och ger glans.

L'Oreal Professionnel Lumino Contrast Series

Särskild serie som är speciellt utformad för strimmigt hår. De aktiva ingredienserna i serien är teknik Nutriceride, vitamin E, magnesium.

1. Shampoo för melirovanny hår - återställer lipidbalans melirovannyh strängar utan viktning. Strimlat hår rengöras, kontrasten ser ljusare ut. Lätthet, mjukhet och glans av hår. NUTRICERIDE-tekniken gör det möjligt att framhäva färgkontrast av markering. Mikroemulsionstekniken är berikad med näringsämnen, ett UV-filter för hår, vitamin E-derivat och magnesium.

2. Mask för melirovanny hår - designad för djup vård av melirovannyh hår. Återställer lipidsbalansen i streckade strängar, vilket förbättrar deras glans. NUTRICERIDE-tekniken gör det möjligt att framhäva färgkontrast av markering.
Formeln, berikad med Nutriceride, en cocktail av ceramid och närande oljor, fuktar och intensivt bryr sig om hårfibern.

3. Serum för glans (gelvätska) - tränger djupt in i håret, näring av näring med aktiva substanser och stärker strukturen. Effektivt slätar och discipliner. speciellt vid tipsen. Betonar färgkontrastmarkering, vilket gör färgen djupare och mer levande. Fuktar och upprätthåller en sund vattenbalans. Underlättar styling, gör håret extremt mjukt och lättsamt.

4. Värmespray - en spray som är avsedd att intensivt närma torrt hår och skydda håret under varm styling.

Shine Blonde-serien av L'Oreal Professionnel

Företaget L'Oreal, kunde inte låta bli att ta hand om blondorna och skapa en speciell serie som ger återställande, försiktig och effektivt skydd mot färgat blekt hår.

1. Shampoo för blont hår - neutraliserar oönskade gula nyanser, skyddar färg och ger en exceptionell glans till naturligt färgat, mycket rättvist hår. Unik teknik för trippelaktion med Keraflesh-komplexet. Håret blir mjukt, lätt att passa och lyser med hälsan. Ceramider främjar djupt hår restaurering, vilket ger en hälsosam glans.

2. Lätt hårbalsam - återställer och skyddar blont färgat hår och / eller strängar från tarnishing och yellowing. Blont hår återställer sin ultra-naturliga glans. Teknisk innovation Keraflesh Ceramid + aktiva ingredienser mot hårets dugghet ger håret en extraordinär glans.

Silver Series av L'Oreal Professionnel

1. Shampoo för grått hår - tar bort det gula pigmentet i hårets struktur och ger håret en vacker askfärg. På grund av närvaron av vitaminer och mineraler är håret fyllt med näringsämnen, får styrka och blir mer elastisk. Hårets struktur återställs, problemet med ömhet och förlust försvinner.

L'Oreal Professionnel INOA-serien

Serien är avsedd för hårvård efter färgning.

1. Shampoo för färgat hår - krämig konsistens rensar försiktigt håret och mjukar det. Det närmar och återställer hår. Förbättrar hårfärgets hållbarhet och håller den så ljus under lång tid. Det ger håret ett hälsosamt utseende och vitalitet.

2. Cream conditioner - intensivt närmar och återställer hår från insidan. Täcker varje hår med en skyddande film, vilket garanterar maximal ljusstyrka och hållbarhet av färg.

3. Mask för färgat hår - intensiv näring, fuktar och återställer strukturen. Stärker och stärker skyddsbarriären. Täcker håret med mikrofilm, vilket garanterar maximal hållbarhet och ljusstyrka i färg. Stärker glans, underlättar kamning och återställer hälsosamt hår.

3. Särskild vård från L'Oreal Professionnel

L'Oreal Professionnel Liss Unlimited Series

Styggt hår svårt att stila, ser ofta sorglöst ut och ger mycket obehag. Liss Unlimited-serien omvandlar omedelbart ditt hår och ger efterlängtade mjukhet och jämnhet. Aktiva substanser i serien: Pro-keratinkomplex, aminosyror, veteproteiner, kväveprotein extrakt, Kukui-olja.

1. Shampoo för obehagligt hår - återställer mjukhet, mjukgör och ger näring för obehagligt hår, vilket underlättar kamning. Incell-teknik och mättade oliv- och arganoljor ger näring och disciplinhår, vilket gör det smidigt och smidigt.

2. Balsam för hårdhårigt hår - fuktar och håller fukt inne i hårfibrerna, förhindrar torkning och brittleness. Det ger näring och stärker strukturen. Återställer skadade områden och ger vitalitet. Synligt smälter och ger en vacker glans.

3. Smörjningsmask för torrt, hårdhårigt hår - masken fuktar och närmar sig håret. Återställer skadade områden och "polerar" håret, vilket gör dem skina och mjuka, som silke. Returnerar elasticitet och stärker. Det förhindrar trasa och krökning, även vid hög luftfuktighet.

4. Odelbar grädde med värmebeskydd - Krämmans komponenter fuktar torrt hår, gör dem smidiga och silke. Osynlig film omsluter varje hår, vilket blir ett aktivt skydd som skyddar hårstrukturen från förstörelse.

5. Serum för obotligt hår - Serumet har en lätt textur, appliceras snabbt och jämnt fördelat. Djupträngande håret, fuktar och mjukar dem. Håller upp till 80% fukt, förhindrar torkning och sprött hår. Stärker och återställer skadad struktur. Serum släpper håret i håret, eliminerar fluffighet och förhindrar hår från curling, även under de mest extrema förhållandena.

6. Termisk olja - gör håret lätt, hanterbart och fjädrande. Minskar antalet delade ändar och återvänder till håret med ett välskött utseende. Underlättar styling, skyddar mot höga temperaturer, håller håret friskt och starkt. Den har frostskyddseffekt.

L'Oreal Professionnel Curl Contour Series

Regelbunden användning av Curl Contour garanterar förbättring av locken. Håret kommer att vara starkt, glänsande och voluminöst, och styling är lättare. Denna serie kan hantera problemen med elasticitetskrullar, vilket gör dem fina, klara, med en uttrycksfull kontur.

1. Shampoo för lockigt hår - schampo hjälper till att ge en vacker form att locka håret, göra lockar elastiska och lydiga. Detta schampo är idealiskt för torrt, skadat, inte mottagligt för hår styling. Hydracell-teknik, en unik blandning av glycerin, olja och Incell, hjälper till att separera och förbättra konturen för varje krull.

2. Mjölkbalsam - hjälper dig att göra krullarna mer elastiska, flexibla och smidiga för styling. Den balsam som är berikad med druvutsäde och biomimetiska ceramider bidrar till att stärka håraxeln och fyller den med näringsämnen. Som ett resultat ser krökarna sig mer levande och glänsande, tydligt definierade.

3. Mask närande för lockigt hår - masken har höga skyddande egenskaper från solens brännande strålar och den ogynnsamma miljön. Fuktar håret och hjälper till att förbereda ytan för släta, skarpa krullar utan att väga ner håret. Mättad med en näringsrik cocktail av glycerin, olja och Incell, en mild formel unravels och stärker håret, vilket ger locken ett välskämt utseende.

4. Spray för elasticitetskräm - intensivt påverkar håret, närnar dem med näringsämnen och ger dem vitalitet och styrka, ljushet och mjukhet. Curl Contour Spray gör att du kan göra styling mycket snabbt. Curls ser naturligt ut och tydligt avgränsas, med en jämn kontur.

L'Oreal Professionnel Series Volumetry

Känn den lätthet som de nya Volumetry-verktygen från L'Oreal Professionnel tillhandahåller. Nu är ditt hår vackert och voluminöst. Serien är speciellt utformad för tunt, fettbenägt hår.

1. Shampoo för volym - fuktar, stärker och ger densitet till längden och ändarna, utan att väga ner håret. Håret lyfts och ser mer voluminöst ut. Minskar risken för skador på hårfibrer. Formeln innehållande Mineral CA, som härrör från kalcium, verkar på hårets yta och skapar ett osynligt stödjande nätverk.

2. Konditionering för volym - livskraftigt tunt och bräckligt hår. Stärker hårstrukturen från insidan. Fuktar och förhåller hårfibrerna utan effekt av viktning.

3. Mask för volym - djup näring och fuktar håret. Utan att väga ner tunt och svagt hår ger L'Oreal-masken ljus och naturlig volym. Ger extra glans och smidig spegling. Gör hår hanterbart och hanterbart.

4. Serum - stramar håret och gör det visuellt tjockare, garanterar en fantastisk effekt på upp till 72 timmar. Det närmar sig näringsämnen och upprätthåller en hälsosam fuktnivå.

5. Spray för basvolym - ger håret en viktlös volym. Stärkar och ger styrka från rot till spets. Det gör håret mer flexibelt, elastiskt och garanterar en mobil fixering. Gör inte tyngre och håller inte ihop.

6. Torrlack för volym - omedelbart uppdaterar hår och absorberar överflödigt fett. Ger basal volym och ger vitalitet till tunt, tråkigt hår. Den har en normal fixering, så att håret helt håller sin form, mobil och elastisk.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil Series

Aktiva ämnen i serien: Arganolja fuktar, närnar och återställer hårstruktur. Bomullsolja (kallpressad) bibehåller nödvändig hydrobalans, förbättrar hårbottens skyddande egenskaper. Druvfröolja ger fantastisk glans och jämnhet. Avokadoolja stärker håret och skyddar mot UV-strålning.

1. Närande schampo för hårglans - sköter och rensar inte bara håret utan också hårbotten, vilket ger en lyxig glans och jämnhet. Djup närmar hår med naturliga oljor, ger mjukhet och fräsch känsla. Paraben fri.

2. Shampoo med värdefulla oljor - närmar oljorna och ger dem en spegelglans. Gör håret otroligt mjuk, silkeslen och behaglig för beröringen. Väger inte ner tunt hår, ger dem styrka, elasticitet och naturlig volym.

3. Conditioner - fyller håret med vitalitet och ger ett hälsosamt välvårdat utseende. Matar med naturliga oljor, fuktar och återställer skadad hårstruktur. Det ger fantastisk glans och jämnhet. Återställer och upprätthåller den önskade hydrobalansen och innehåller ett UV-filter.

4. Skölj balsam med värdefulla oljor - djup näring med oljor och ger dem en spegelglans. Gör håret oerhört mjukt, silkesigt och lättsamt. Till och med tunt hår väger inte ner, ger dem styrka, förhindrar trassling och underlättar styling.

5. Nourishing mask - intensivt närmar och berikar hår med vitaminer. Tack vare naturliga oljor får håret en blank glans, jämnhet och fantastisk utseende. Resultatet är synligt efter den första applikationen.

6. Värmekräm - mjukar, minskar antalet delade ändar och returnerar lyxig glans till hår. Varje hår är täckt med en skyddande mikrofilm, skyddar dem från yttre faktorer och gör dem mer fjädrande och fjädrande. Gör hår utomordentligt mjukt och lättsamt, vilket underlättar stileringsprocessen.

7. Mjölk för slät och glänsande hår - Känslig smälttextur omsluter varje hår och ger näring till sin struktur. Fuktar, mjukar och reparerar skadade områden. Hjälper till att bli av med överdriven torr hårbotten. Det gör kamningen enklare och förhindrar fluffighet även vid hög luftfuktighet.

8. Koncentrerad olja för håråterställning - återställer skadad hårs struktur och upprätthåller nödvändig hydrobalans. Interfererar med torrhet, bräcklighet och snitt av tips. Ger unik smidighet och silkighet. Djupt näring med vitaminer och fördelaktiga mikrodelar. Skyddar färg och förbättrar glans. Lätt konsistens absorberar snabbt. Förorenar inte håret.

9. Olja för färgat hår - innehåller ett UV-filter och en berikad speciell blandning av ingredienser, som innehåller linolja och tranbärsolja, vilket lämnar håret med en känsla av säkerhet och omedelbart absorberas i håret för att göra det smidigt och silkeslett. Den unika formeln återställer noggrant texturen av färgat hår, samtidigt som varje sträng förstärks och inte väger ner dem.

10. Frätande olja för alla typer av hår - ger optimal balans mellan näring, skydd och ger håret en rik glans. På grund av sin lätta textur och näringsegenskaper är den nya oljan lämplig för flera användningsområden.

11. Koncentrera för rengöring och läkning av hårbotten - verktyget perfekt uppfräscher och läker hårbotten, strikt kontrollerar talgkörtlarna. Detta koncentrat har en väldigt lätt konsistens - den här produkten är en klar, oljig vätska. Dess formel består av tre värdefulla oljor. Arganolja har en lugnande, lugnande och föryngrande effekt på huden. Det är ett lagerhus med värdefulla vitaminer och en oöverträffad naturlig fuktighetskräm.

4. L'Oreal Professionnel Scalp Care

L'Oreal Professionnel Gamme Scalp Series

1. Shampoo för känslig hårbotten - lugnar omedelbart känslig och irriterad hud. Tack vare speciella aktiva ingredienser återställer schampot balansen i hårbotten och förbättrar cellernas aktivitet. Uppfriskar, ger en känsla av friskhet och ljushet. Mjukar håret, gör det smidigt och silkeslen.

2. Shampoo för oljig hårbotten - rengör håret hårt från föroreningar, absorberar överflödigt fett och ger efterlängtad friskhet. Aktivt påverkar cellerna i hårbotten, normaliserar talgkörtlarna. Det accelererar mikrocirkulationen och förbättrar metabolismen. Uppfriskar, ger ljushet och känsla av mjukhet.

3. Anti-mjällschampo för normalt och oljigt hår - Rengör håret hårt och återställer en hälsosam lipidbalans i hårbotten. Avlägsnar inte bara mjäll utan också aktivt kämpar med orsakerna till dess förekomst. Ger hår glans, ljushet och livlig volym.

4. Anti-mjällschampo för torrt eller färgat hår - Rengör håret och hårbotten försiktigt men effektivt från alla föroreningar. Exfoliates döda celler och främjar hudförnyelse. Stärker hårfollikeln och främjar sund tillväxt. Eliminerar och förhindrar återfall av mjäll.

5. Shampoo ökar hårdets densitet - för svagt, förtunnat och gallrande hår som behöver intensivvård och behandling. Främjar tillväxten av nytt hår från "sovande" follikeln. Stärkar rötterna och ökar vitaliteten från rot till spets. Gör håret mer elastiskt, volumint och glänsande.

Det här är verkligen inte ett kapell eftersom företaget arbetar på nya produkter och serier för hår varje dag, så vår historia fortsätter...

Hur bota hår? Pro Fiber L'oreal Professionnel. Provkörning

Schemat är följande: frisören bedömer graden av skada på håret och i 5 minuter tillämpas professionella verktyg med molekylkomplexet APTYL 100 till dem. Leila Svezhentseva, L'Oreal Professionnel frisör, berättade hur de arbetar: "Kiselföreningen aminosilan skapar ett" tredimensionellt rutnät "inuti håret så att det blir starkt och elastiskt. Den katjoniska polymeren täcker den från utsidan med en skyddande mantel. Eftersom det har en positiv laddning och de skadade zonerna är negativa uppstår den största attraktionen mellan dem och därmed en tät "sköld".

Efter tvätten av kompositionen applicerar frisören en av tre produkter till håret: det kan Rectify gel serum, Restore emulsions serum eller Recontruct cream serum beroende på graden av skada på håret - och gör stylingen.

I Magic Box: All omsorg och smink

11 prover av kosmetika - och en broschyr av den nya boken "Ultra-Cosmetics" i varje låda.

Det här är slutet på omvandlingen, men så att vagnen inte blir en pumpa direkt efter att du har tvätt huvudet hemma, föreskriver barberaren en hemlinje som du kan använda - Rectify, Restore eller Reconstruct.

Alla hushållsprodukter har en kumulativ effekt.

 • Rectify (rosa linje) - för hår där endast det övre "skalet", nagelbandet är skadat.
 • Återställ (blå) - för hår som behöver restaurering och nagelband, och ett djupare lager, cortex.
 • Rekonstruera (violett) - för hår med mycket stark skada på nagelbandet och cortex.

Som vi har sett kan du ta reda på vilken linje som passar dig, väldigt ungefär (spoiler-). Det finns alla risker för att "överskattar" skador på ditt hår och tilldela dem en tyngre belastning än vad du behöver (en annan spoiler :)

Varje hemvårdslinje består av ett schampo, balsam, mask, outplånligt serum och ett gemensamt element för alla - APTYL 100 Re-Charge Reactivator.

Denna reaktivator ska användas efter varje fjärde shampooing för att ge håret ett upprepat "skott" av APTYL 100-komplexet. Det finns sex monodoser i förpackningen. Om du tvättar håret varannan dag borde de vara i sex veckor.

För att få reda på hur effektiv Pro Fiber hår restaurering är och hur effektiva (och självförsörjande) hem hårvårdsprodukter av den här linjen är, sätter vi upp ett experiment. Först testade tre skönhetsförsäkringsbolag (Olya T., Lena L. och Lena K.) shampnun och Restore balsam för hår med måttlig skada (hemma utan salongtjänster), sedan gjorde de ett förfarande för hår i salongen och försökte samma produkter igen.

Vår feedback

Initiala data: Håret är långt, vågigt, lätt förtrollat, med torra splittrade ändar. Oljig hårbotten.

Innan salongproceduren: "Allting är bra - både schampo och balsam och Re-Charge-ampuller. De närmar sig, smidig, spikar ner sin fluffighet, gör håret mjukt. Efter shampoo försvinner inte håret som vanligt, men blir en slät duk. Trots att jag skulle vilja att han skulle tvätta sitt hår bättre (jag applicerar det två gånger eller alternativt med andra). Recharge Unodose maskerar slät hår utan att stryka, men gör det tyngre. Jag är nöjd med den här effekten - du måste nagla ditt fluffiga moln med något)) Men om ditt hår är tunt och du behöver volym - är jag rädd att du kommer bli besviken. På ett eller annat sätt behöver salongvård inte här - fonderna fungerar på egen hand. "

Pro Fiber-proceduren i Galleri N1 salongen: "Proceduren gick snabbare än teet hade svalnat. För allt om allt - 15 minuter och 30 minuter för installation. Resultatet: håret är mjukt, jämnt, även buntet på spetsarna har försvunnit, men innan jag trodde att det var möjligt att bli av med de brutna ändarna bara med sax.

Okej, på andra eller tredje dagen, spjälkade spetsarna igen. Men jag hade inte ens tid att tvätta mitt hår. "

Behåll effekten: "Frisör Marina Strizhak rekommenderade Restore-linjen för mig för hemvård, som jag använde före min hårbehandling. Och - låt mig förlåta mig för forskare, som arbetade på formler i sju år och försvarade med femton patent, men enligt min mening är effekten inte annorlunda än vad jag fick utan att gå till salongen. Det är resultatet och det är bra, men det är fortfarande inte återupplivning, som annonseras. "

Lena Loginova. Används Återställ och korrigera komplex

Baslinje: Hårblekt, tunt, torrt, i ett tillstånd av fullständig katastrof. Hårbotten är känslig.

Före salong procedurer: "I linje Restore jag inte gillar allt: en tvångsmässig sweet-apotek lukt, tjock konsistens, tack vare vilket schampo och balsam i fig vytryahnesh avlånga flaskor, och en otrolig förmåga att göra mitt hår är smutsig dubbelt så snabbt. I det här fallet är det värt att hylla effekten: håret har blivit mjukare, det är bättre placerat och började till och med skina på vissa ställen. Men vad är meningen med den här glansen, om det på kvällen blev det en oljig glitter? Jag har inte tvättat mitt hår i en vecka, och jag planerar inte en annan två. " Monodose Re-Charge uppskattade inte heller: Effekten av dem var densamma som klimatanläggningen - mjukt, mer lättsamt hår. Det var ingen återhämtning av strukturen och den magiska väckelsen. "

Salon restaurering: "Jag tyckte om två saker i förfarandet. Den första är vården som befälhavaren på Andrey Silchenko Hair Salon frågade mig om hår. Användte du järnet? Hur länge har jag färgat mitt hår? Vad brukar jag bruka och vad exciterar mig? Den andra fördelen med proceduren är hastighet. Hop-hop-tvättade huvudet, påförde, tvättades bort, lade. I en situation där han sprang in i salongen i 15 minuter med en atomexplosion på huvudet, räknas varje sekund. Effekten själv är bra, men inte wow: ja, håret är mjukt, ja, smidigt. Men jag kan göra samma sak på mitt huvud med en bra mask och styling för borstning. Efter den första tvätten gick effekten av salongvård bort så fullständigt att jag undrade om det fanns en pojke alls, det vill säga resultatet? -) "

Behålla effekten: "Men det finns goda nyheter. Under förfarandet upptäckte mästaren och jag att mitt hår inte alls är så skadat som jag trodde, och hemma borde jag använda Rectify-serien, inte Restore. Och med avvikelsen av Rectify, började jag bokstavligen ett nytt liv. Så här lämnar du ett dåligt jobb för ett drömjobb: du är också glad för att du har något att jämföra med. Medlen är flytande, och det är bekvämt att pressa dem ut ur flaskorna. De luktar magiskt vanilj (och lukten är kvar på håret, hurra!). Resultatet - håret är slätt, mjukt, inte vägt och blir smutsigt i normalt läge (varannan dag). Det visade sig också att med Rectify, de kan inte läggas alls utan bara lämnas att torka på egen hand. Och de lydigt torkar i en anständig likhet med styling (det är där det heliga lata någontingets fest) :). "

Baslinje: Håret ljust, mycket skadat, torrt på spetsarna och oljigt vid rötterna.

Innan salongproceduren: "Linjen för hemvård orsakade mig bara glädje! Håret byttes redan i tvättprocessen: även vid beröring blev de olika - mer täta, mättade. Strax efter uppträdde en märkbar volym, glans och jämnhet. Jag gillade också doften av Återställ. Så jag var väldigt upprörd när alla burkar var tomma. "

Salon restaurering: "I Premier Salon på Taganka frågade mästare Nadezhda Zudina frågor om hur ofta jag gör färgningen och vad som egentligen, och valde Restore-serien - den jag använde hemma. Jag tvättade mitt hår, applicerade koncentrera sig på det, sedan en mask: tvättas igen, torkas och läggs. Efter proceduren såg håret anständigt ut. Men när jag tvättade och satte dem på egen hand, var jag misstänksam att det inte fanns något förfarande. Oavsett hur svårt jag försökte göra miljoner själar i olika vinklar och under olika belysning kunde jag inte se skillnaden "före" och "efter".

Behåll effekten: "Jag fortsätter att använda" hem "-serien Återställ och återuppladdade flera dosmaskar (förresten har jag varje tre gånger så mycket besparingar!). Mitt skadade hår de lägger i ordning är bara bra, men - bara tills nästa tvätt. Jag byter shampoo med balsam för någon annan - det finns en tvättduk på huvudet igen. Men jag förstod hur människor sätter sig ner i vården av ett varumärke och säger det utan det är inte livet. "

 • ta hand om Pro Fiber i stugan - från 1700 s.
 • schampo - 1200 s.
 • tvättbar vård - 1600 sid.
 • mask - 2100 r.
 • outplånlig vård - 2200 sid.
 • Re-charge reaktivator - 2800 r.

Webbplatsen lorealprofessionnel.ru har ett speciellt erbjudande: med inköp av en komplett uppsättning hemvård, professionell restaurering - som en present. Där kan du också välja en stad (inte bara Moskva deltar) och någon praktisk salong för dig.

Schampo Pro Fiber Restore: aqua, natrium laureat sulfat, coco betain, dimetikon, glykoldistearat, natriumklorid, PPG-5-Ceteth-20, natriumbensoat, salicylsyra, polykvaternium-6, karbomer, citronellol, 2-oleamido-1, 3-oktadekandiol, natriumhydroxid, citronsyra, parfym.

Tvättbar omsorg Pro Fiber Restore: aqua, cetearylalkohol, behentrimoniumklorid, cetylestrar, amodimetikon, isopropylalkohol, 2-oleamido-1,3-diol, tridecet-6, klorhexidindiglukonat, cetrimoniumklorid, citronella, parfum.

Mask aktivator Pro Fiber Re-Charge: aqua, cetearylalkohol, aminopropyl, trietoxisilan, paraffinum liquidium, parfum, mjölksyra, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium metosulfat, cetylestrar, cetrimoniumklorid, citronsyra, polykvaternium-6, fenoxietanol, 2-oleamido-1, 3-oktadekandiol, bensylbensoat, hexyl Cinnamal, linalool, bensylalkohol, citronellol, klorhexidindiglukonat, geraniol, limonen, hydroxicitronellal, bensylsalicylat.

Vi tackar skönhetssalonen "Gallery №1", "Premier", Andrey Silchenko Hair Salon och Leila Svezhentsev, kreativ partner för L'Oreal Professionnel för hjälp vid genomförandet av experimentet.

Nya recensioner, kosmetika med föryngrande effekt, tävlingar i följande artiklar.

Loreal hår restaurering

Vad ska man göra om håret blir fet snabbt?

För håråterställning använder våra läsare framgångsrikt Minoxidil. Med tanke på populariteten hos det här verktyget bestämde vi oss för att erbjuda det till er uppmärksamhet.
Läs mer här...

Oljigt hår ser slarvigt ut och ger sina ägare en hel del problem. Många kosmetika används för att ta hand om en sådan "naturgåva", men inte många människor kan minska sebumutsläppet. Hur tvättar du håret så att ditt hår inte blir tjockt? Vi har ett svar på denna fråga!

Hur man väljer ett schampo för fetttypen?

När du väljer schampon för denna typ bör du noggrant läsa etiketten. I kvalitet och, förresten, inte det billigaste sättet, kan du hitta följande komponenter:

 • Växtbaserade extrakt - mamma och styvmor, nässla, salvia, kamille, samt tång;
 • Vitaminer - C, A, K;
 • Spårämnen - svavel och zink;
 • Tar.

Men silikon och kemiska tillsatser är absolut inte platsen.

Låt oss överväga de mest populära märkena av farmaceutiska schampon för fetttypen:

 1. Vichy Dercos Technique - normaliserar talgkörtlarna och undviker daglig tvätt (med regelbunden användning). Det innehåller ett vitaminkomplex som bryr sig om hår och upprätthåller normal syra-basbalans.
 2. Carita Haute Beaute Cheveu - det bästa verktyget för tunna trådar som är benägna att ha hög fetthalt. Det rengör håret väl och ger det en aldrig tidigare skådad ljushet. Det har en helande effekt på hårbotten, lindrar mjäll.
 3. Shiseido extra mild - innehåller silkeproteiner, lecitin, aminosyror, liksom vitaminerna A och C. Denna komposition skyddar färgen och rensar försiktigt huden, vilket är idealiskt för färgat fet hår.
 4. Loreal Pure Resource - avlägsnar greasiness, eliminerar mjäll, skyddar håret från kalk och mycket hårt vatten, återställer syrabalansen i epidermis.
 5. Mirrolla (burk med vitaminer) - används för att återställa skadat fet hår. Rengör, förstärker hårsäckar, förhindrar spetsavsnittet och smidar hårvågorna.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 96% av de populära märkena av schampo är komponenter som förgiftar kroppen. Huvudämnena, på grund av vilka alla problem, är märkta på etiketterna som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat, PEG. Dessa kemiska komponenter förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du inte använder produkterna som innehåller denna kemi. Nyligen analyserade experter från vår redaktionpersonal de sulfatfria schamponerna, där den första platsen togs av medel från företaget Mulsan Сosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Vad mer att tvätta hår oljig typ? 10 tips

Folk kosmetologi erbjuder många olika recept, som du kan lösa detta problem.

1. Lägg till i din schampo ett par droppar essentiell olja av tea tree, lavendel, salvia eller apelsin. Under schamponering, lämna skummet i 2-3 minuter, skölj sedan av det med rent vatten.

2. Byt ut schampoägg. I kombination med vatten ger den en kraftfull tvätt effekt. Blanda två äggulor med 100 gr. varmt vatten, lägg sedan till några droppar olivolja och citronsaft. Piska blandningen med en visp och använd istället för schampo (det är bättre att byta till butiken).

Det är till hjälp för dig att läsa detta:

 • 15 bästa äggmasker
 • Hur ökar effektiviteten hos ägg-honungsmask?

3. Tvätta huvudet med tvålvatten, känt sedan dagarna hos våra mormor och mödrar. Helst bör tvålen för sådant vatten vara hemma.

4. Använd torrt schampo, vilket kommer att ge de klibbiga strängarna marknadsförbara. Senap, talk, havregryn och stärkelse kommer att bli analoga till det inköpta torra schampot. Gnugga någon av dessa produkter i hudhuden och ta bort resten med en torr och ren handduk.

5. Om så önskas, laga senapshampoo: Häll 5 matskedar senap med två liter vatten och tvätta håret i denna lösning. I en månad kommer du att märka positiva förändringar.

6. Men receptet för örtschampo: Blanda 200 ml öl med kamomill, kalendula och ekbark (endast 1 matsked). Låt shampoo stå i en halvtimme, spänn genom en sikta och använd för att tvätta håret.

7. Många ägare av oljig hårbotten använder framgångsrikt vit lera. Det minskar inte bara fettinnehållet i strängarna, utan hjälper också till att bota seborré och mjäll, och lägger också till glans i håret. Torka vitt lerpulver med varmt vatten till en tjock grädde, applicera en massa på trådarna, massage och skölj.

8. Shampoo från rågbröd ger också ett bra resultat. Blöt krummen i varmt vatten och placera det på en varm plats. Blandningen kan användas efter några dagar - gnid det i epidermis, massera det, vänta några minuter och skölj noggrant.

9. Vanlig soda är ett utmärkt alternativ till färdiga schampon. Du behöver bara 200 ml vatten och en matsked läsk. Koncentrationen av lösningen väljs ofta empiriskt, dessa indikatorer ges endast som ett exempel. Förbereda schampo från soda, fukta med det hårets rötter, massage och skölj.

Vet du hur man gör schampo hemma? 25 detaljerade recept.

10. Försök med en annan mycket bra hemlagad schampo. Häll vatten på 1 matsked jäst - staten ska vara grumlig. Låt blandningen vara varm på 30 minuter och tillsätt sedan det vispadda proteinet. Blanda schampongen i en ren skål, applicera på huden, massage och skölj.

Lotioner och infusioner för sköljning av fet hår

I kampen mot fetma trådar hjälper inte bara schampon, men också olika infusioner, sköljningar och lotioner. Här är några effektiva recept.

Recept nummer 1

 • Vodka eller alkohol - 100 ml;
 • Citronsaft - 2 msk. sked.
 1. Vi blandar båda komponenterna.
 2. Gnid in i rotområdet.
 3. Du kan inte ens spola.

Recept nummer 2

 • Kamille - 1 msk. l.
 • Vatten - 0,5 ml;
 • Salvia - 1 msk. en sked.
 1. Fyll gräset med kokande vatten.
 2. Låt vätskorna svalna och filtrera genom en sikta.
 3. Gnid in i rotområdet.
 4. Lotion kan inte skölja.

Recept nummer 3

 • Alkohol - 1 del;
 • Firolja - 1 del.
 1. Vi blandar båda komponenterna.
 2. Gnid in i rotområdet.
 3. Tvätta av med schampo.

Recept nummer 4

 • Ekbark - 1 msk. l.
 • Vatten - 500 ml.
 1. Fyll barken med kokande vatten.
 2. Tomim på elden i 15-20 minuter.
 3. Låt blandningen svalna.
 4. Filtrera genom en sikta.
 5. Vi gnuggar i en rotzon.
 6. Lotion kan inte skölja.

Recept nummer 5

 • Björkblad - 1 msk. l.
 • Vatten - 500 ml.
 1. Fyll bladen med kokande vatten.
 2. Insistera på 30 minuter.
 3. Filtrera genom en sikta.
 4. Vi gnuggar i en rotzon.
 5. Lotion kan inte skölja.

I stället för björkblad kan du använda plantain, Johannesjurs, lindfärg och yarrow.

Recept nummer 7

 1. Fyll grytan med kokande vatten.
 2. Insistera under huven ett par timmar.
 3. Filtrera genom en sikta.
 4. Vi gnuggar i en rotzon.
 5. Lotion kan inte skölja.

Äppelcidervinäger (0,5 liter vatten 1 tsk), naturligt äpple, morot eller citronsaft samt aloe vera juice är perfekt för sköljning av feta trådar.

Har du fettigt hår vid rötterna, men på spetsarna är torra? Denna supermask hjälper till:

Hur normaliseras talgkörtlarna?

Många tjejer är säkra på att hårets ökade fettighet är deras livslånga kors. I själva verket kan var och en av dig självständigt minska mängden talg. För att göra detta, följ bara några viktiga rekommendationer.

Tips 1. Tvätta håret var 7: e dag och tvätta det två gånger. För resten av tiden, behandla rotdelen med örtkräm eller infusion.

Tips 2. Använd endast kallt eller varmt vatten. Från het är det bättre att vägra - det stimulerar talgkörtlarna.

Tips 3. Kamma ditt hår med en extremt ren kam. Dunkna kammarna och penslarna regelbundet i en vattenlösning av ammoniak (8 delar vatten och 2 delar ammoniak). Håll dem i vätska i 10-20 minuter, skölj produkterna med rinnande vatten och torka dem med en handduk. Kom ihåg att ammoniak påverkar handtagen av trä och metall negativt, så att du inte kan sänka dem i sådant vatten.

Tips 4. Använd hattar när som helst på året.

Tips 5. Var försiktig med näring. Eliminera salt, fet, söt och snabbmat. Ditt bord ska innehålla livsmedel som innehåller vitaminer (EA, C och B). Dessa är ägg, kli, lever, färska grönsaker och frukter, grönsaker, samt mejeriprodukter.

För håråterställning använder våra läsare framgångsrikt Minoxidil. Med tanke på populariteten hos det här verktyget bestämde vi oss för att erbjuda det till er uppmärksamhet.
Läs mer här...

Om vilket vitamin som behövs för vackert och friskt hår, läs den här artikeln!

Tips 6. Granska din inställning till livet och sluta nervös över bagage.

Tips 7. Välj en linje av kosmetika för oljig typ. Applicera en balsam och maskera endast på torra ändar.

Tips 8. Minska antalet stylingprodukter (styler, mousses, lack och skum) till ett minimum.

Tips 9. Använd hårtork så sällan som möjligt. Välj kylläge.

Tips 10. Om smörjningen av trådarna ökat dramatiskt efter att ha tagit hormonella piller, diskutera detta problem med din läkare.

Slutligen noterar vi att vård av smutsigt hår bör vara systematiskt. Bara i det här fallet kan du hoppas på ett bra resultat.

L'Oreal hårvård

För närvarande använder många kosmetiska salonger denna kosmetika: L'Oreal är ett välkänt varumärke som lockar kunder och garanterar utmärkt kvalitet på styling, färg och hårvård. Tack vare utvecklingen av L'Oreal-shoppingserien är nu denna kosmetika tillgänglig för kunder, inte bara i salonger utan också i professionella kosmetikaffärer. Speciellt för de som är vana vid att ständigt övervaka håret och deras utseende, producerar L'Oreal flera individuella vårdserier: valet beror direkt på hårets och huvudets egenskaper. Det är inte värt att hämta dina egna vårdprodukter, speciellt om du inte är säker på vad du behöver.

Det är bättre att söka hjälp av professionella konsulter eller din mästare om du besöker någon skönhetssalong. L'Oreal för hår ska väljas med särskild försiktighet, eftersom ett felaktigt valt färgämne eller schampo inte bara kan förbättra tillståndet, utan tvärtom förstöra hårets tillstånd.

Faktum är att olika sätt att undvika denna kosmetiska linje ofta påverkar helt motsatta hårproblem, innehåller element som kan uppfattas annorlunda beroende på det befintliga problemet. Om du till exempel har torrt, poröst splittrande hår kan du behöva en regenererande formel, och för benägen till fet hår är effekten på hårbotten viktig.

Loreal Coloring

Nu kan produkterna från denna kosmetika för färgning också köpas för hemmabruk, men salonglinjen över hemmet har betydande fördelar.

Professionell färg Loreal kommer att hjälpa till:

 • du kan mer exakt välja skuggan
 • producera en bättre färg
 • använd hjälp och tips från guiden

Välj rätt och tillämpa en professionell färg Loreal kan först och främst en mästare som är välkänd i egenskaperna hos denna färg och utbildades i specialutbildningar Loreal.

Vår salong Moscow 155 är redo att uppfylla dina individuella drömmar om hårfärg.

Kosmetika "L'Oreal" - professionell vård för ditt hår

Hittills har L'Oreal mer än femhundra patent, cirka 3000 forskare i mer än 100 länder i världen forskar sina produkter. "L'Oreal" erbjuder både gamla produkter och innovativa kosmetika till sina kunder. Högkvalitativa kosmetika "L'Oreal" för hårvård idag är kända mästare i världen. Med hjälp av Loreal-kosmetika kan moderna kvinnor ta hand om sitt hår i hemmet, och garanterar alla sina kunder höga kvalitet, bra resultat.

På världsmarknaden har L'Oréal-produkter funnits i mer än hundra år och har tillverkats i Frankrike. Felaktig livsstil, brist på vitaminer, mikroelement, naturliga proteiner i kroppen, negativa effekter av miljön förstör hårets naturliga struktur, för vilket de delar upp, dehydrerar, förlorar sin vackra glans, mjukhet, skönhet. Regelbunden användning av närande schampon, regenererande geler, regenererande masker av L'Oreal-linjen kommer att släta dina strängar, ge dem ljus, ett rikt, hälsosamt och elegant utseende. Företaget L'Oreal är författare till många kosmetiska produkter för vård och regenerering av lockar. De kända linjerna "Expert", "Elnet", "Infinium" är mycket populära bland kvinnor runt om i världen.

Kosmetika för vård av curls "L'Oreal"

Shampoo återställande Expert Pro Keratin Refill Loreal

Sjampoen, vars huvudsakliga ingrediens är keratin, återställer helt lösa, skadade, splittrade ändar. Keratin är huvudbyggnaden av hårstruktur. Det är en sammansättning av proteiner av naturligt ursprung, ett stort antal aminosyror, vilket ger elasticitet, styrka, flexibilitet, krullets styrka. På grund av de negativa effekterna av miljön, som förstör den naturliga hårstrukturen hos ultraviolett strålning, förändras väte, vattenindex, vilket leder till bräcklighet, matthet, hårsvaghet.

Keratinet i restaureringsschampot från "L'Oreal" Expert Pro Keratin Refill Loreal hjälper till att återställa det naturliga vattnet, vätehalten i håret, vilket ger dem en hälsosam utseende. Unikheten hos Loreal-linjen - schampon innehåller unika Incell-molekyler som skapar ett skyddande skikt från negativa yttre influenser som regenererar hårstrukturen.

Dessutom innehåller Loreal shampoo serin, arginin, glutaminsyra - viktiga aminosyror härrörande från groddkorn av havre. Aminosyror bidrar till den snabba generationen av hår, vilket gör att håret kan vara elastiskt, fast, slitstarkt, mjukt, silkeslen. Med hjälp av Expert Pro Keratin Refill Loreal shampoo tillsammans med andra återställande och närande produkter för kretsvård, ge dem vitalitet, vacker glans och styrka.

Mask för lockar Absolut Reparation Lipidium Loreal

Tillåt på kort tid att återställa den bitta, försvagad, skadad, bortskämd med frekvent färgning, kemisk. krullande hår. Den unika lipidformeln av masken på en kort tid återvänder till låsningen styrka, hälsosam utseende, vrider håret i flytande, lätt materia. Absolut Reparation Lipidium Loreal unikhet - masken innehåller en stor mängd naturliga mineraler, användbara vitaminer, ceramider, djupt trängande in i hårstrukturen, de släpper håret, böjer dem med fukt, användbara ämnen.

Maskan appliceras på rena, handdukstorkade trådar, lämnas i fem till tio minuter, tvättas sedan noggrant med varmt vatten och schampo. Resultatet av regelbunden användning av Absolut Repair Lipidium Loreal-masken är mjuk, oöverträffad vacker, glödande med skönhet, hälsa, krullningar.

Professionnel Mythic Oil Loreal balsamsmask

Berömda orientaliska traditioner inspirerade Loreal-experter att producera en ny serie kvalitetshårvårdsprodukter - Mytisk olja. Dyra essentiella oljor kommer att låta dig upptäcka nöjet, magi som kommer att omsluta dina lås med kärlek, vård och oöverträffad vård. Fördelar med Professionnel Mythic Oil Loreal balsammaske - det ger djup näring av håret med eteriska oljor, regenererar den naturliga strukturen. Masken fyller håret med vital energi, ger strängarna ett välskött, rikt och vackert utseende. De essentiella oljorna av avokado, arganer och druvfrön är utmärkt näring med lockar, vilket ger dem jämnhet, fantastisk glans.

Regelbunden användning av maskeringsmaskinen Professionnel Mythic Oil Loreal hjälper till att bibehålla den naturliga vattenbalansen, vilket ökar hårets skyddande egenskaper avsevärt. I sin sammansättning innehåller masken ämnen som skyddar håret från negativ ultraviolett strålning. Daglig användning efter att ha tvättat oljeoljemasketten på Oil Loreal-linjen kommer att ge ditt hår hälsa, lyxig glans, vitalitet, de kommer att se uppdaterade och välskötta.

Applicera Professionnel Mythic Oil Loreal balsammasken på rena, handdukstorkade strängar jämnt och sprida masken längs krullarnas längd. Efter tio till femton minuter tvättas balsammen väl med varmt vatten och schampo. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder Loreal Professionnel Mythic Oil-serien shampoo för tvätt.

Brightening mask för hår Casting Sun Kiss Loreal

En ammoniakfri mask är idealisk för damer som drömmer om att lätta sina krokar med några toner utan att orsaka dem någon skada. Masken kan appliceras på våta, torra strängar, på utvalda områden eller på hela längden. Ljussmaskens sammansättning innehåller aktiva substanser, essentiell olja av kamelia, som perfekt fuktar håret. Masken kan appliceras på locken utan att använda handskar. Uniktheten hos Loreal Lightening Agent - varje efterföljande användning lyser krullarna mer och mer. Utmärkt resultat kan erhållas efter fyra eller sex applikationer. Det viktigaste är att det lättare håret inte bör färgas tidigare, eftersom masken endast fungerar på naturliga strängar.

Maskbelysning Casting Sun Kiss Loreal ger håret en vacker, jämn ton och upprepar färgen på förpackningen. Observera, om du behöver få mer mättade, ljusa färger, är det bättre att använda hårmasken "Preference L'real Feria". Färgämnena i lättnadsmedlet målar inte fingrarna, kammen, handduken, vilket utan tvekan är en annan fördel med masken.

Midler mot håravfall Professionell Aminexil Advanced Loreal

Den främsta orsaken till håravfall är härdning av kollagen, det är han som inte tillåter lockar att hållas väl på huvudet. Det unika serumet Aminexil Advanced Loreal berikar hårfollikeln med aktiva substanser och förstärker rötterna. Som en del av medlen finns molekyler omega 6 och aminexil. Deras terapeutiska effekt är en professionell hemlighet hos företaget Loreal Cosmetics. För prevention bör serum gnidas tre gånger i veckan i hårrötterna, behandlingen kommer att kräva en kurs om sex veckor.

Aminexil Advanced Loreal anti-hår lotion appliceras på tvättade, lite fuktiga strängar, den bör gnidas in i rötterna med massörrörelser. Serumet tvättas inte av. Vid allvarlig skada på hårbotten rekommenderas användning av Absolut Repair Lipidium Loreal generationsmask. Ett förfarande tar från tio till femton minuter, en märkbar effekt kan erhållas efter tio behandlingar. Initialt matar verktyget krullarna med användbara ämnen, nästa steg - de resulterande spårämnena, mineralerna, vitaminerna är förseglade i hårkapslar.

Kosmetiskt företag "L'Oreal" erbjuder sina kunder högkvalitativa hårvårdsprodukter till ett överkomligt pris. Denna arbetssätt ger Loreal många års välstånd, stor popularitet bland kvinnor runt om i världen. I vilket land, världens värld, skulle du inte köpa L'Oreal-kosmetika, det kommer att bli en tändmask, en regenererande kondensationsmask, hårdmetall, ett serum för att förstärka strängar, du kan räkna med ett utmärkt resultat, och det här är välskött, vackert och friskt hår.Nästa Artikel
Tillfällig hårfärgning: 8 bästa produkter