Schampo "hästkrafter"


Helt populärt schampo nyligen, vilket gjorde ett slags "genombrott" i schampon i allmänhet. Och allt började bara med att vissa "läkare-forskare" märkte att hästschampo har en mycket bra effekt på hästens man, och de hade en idé att göra samma schampo med rätt sammansättning, men bara för människor. Och det var en känsla när hästkraften kom in i världen - "Hur så, schampo för hästar? Inte de oavsiktligt förvirrade något?" (Det är värt att notera att diskussionen här kommer att behandla specifikt med Horse Force shampoo - gjord speciellt för människor, inte för hästar :))

Men trots allt detta har Hästkraftsschampo blivit populärt och berömt. För det första gjorde olika annonser på TV, i tidningar och på internet jobbat, och för det andra, och ännu viktigare, visade sig effektiviteten hos schampon själv på en mycket hög nivå. Som en del av schamponet innehåller det i motsats till den "vanliga människan" mycket mindre än några kemiska ämnen. nämligen:

- Provitamin B5. Tack vare detta vitamin torkar håret inte ut och är skyddat mot värmeexponering.

- Lanolin. Och detta ämne närmar hårbotten.

- Kollagen. Återställer hårstruktur.

- Keratin. Ett känt ämne som används i många schampon (till exempel i Syoss med keratin eller i Estel Keratin-schampo). Dess funktion är att stärka och växa hår.

- Kokoglyukozid. Ett intressant ämne genom vilket namnet visar att det extraheras från kokosolja. Människor med känslig hud kan säkert använda detta schampo!

- Olika silikoner. Med hjälp av dem är håret lättare att kamma (risken att skada håret är extremt minskat). Olika "bonusar" - mjukhet, glans och silkesigt hår.

Dessutom finns det fortfarande olika balsam (som dessutom stärker håret och har en positiv effekt på det), liksom extrakter av propolis, veteproteiner och björktjära - vilket gör shampooet ännu mer naturligt.

Recensioner av schampo Hästkrafter

Trots den allmänna furor är allmänna recensioner om detta schampo inte särskilt bra (liksom bland vanliga människor och läkare). Många har noterat för högt pris - eftersom effekten är densamma som med vanligt schampo. Det vill säga allt är enkelt - reklam gör sitt jobb. De säger att schamponet i sig är i allmänhet inte dåligt - håret tvättas med ett slag, men du kan köpa en billigare analog för detta, även samma Clean Line. Även om tack vare keratin och andra ämnen i kompositionen stärker håret i vissa fall, bli trevligt att röra, men det är värt att notera igen, inte i alla situationer så hände det!

Också, rekommendera inte att använda schampo för ofta, eftersom detta kan påverka håret negativt. Men om vi anser att denna åtgärd är exakt som en läkande (även om den inte är sådan), kommer det att finnas tvetydiga recensioner - vissa människor märker inte någon effekt, medan andra kommer att ha hårväxt och nakenhet och mjukhet.

I allmänhet hur kan du sammanfatta? Att ta hästkraften som vanligt schampo rekommenderas inte på grund av skillnaden mellan pris och kvalitet. Om det är terapeutiskt (för hårväxt till exempel), så är det möjligt, men det finns inga garantier för att du får exakt den effekt du förväntar dig. Alla individuellt :)

Shampoo pris Hästkrafter

Det är värt att notera att hästkraften endast kan köpas på apotek (och, naturligtvis, i nätbutiker). Den version av schampo för hårväxt kommer att kosta cirka 500 rubel för 250 ml. För schampo med kollagen och lanolin är priset detsamma, men volymen är mer - 500 ml. Naturligtvis är kostnaden annorlunda överallt, du kan hitta både billigare och dyrare.

Typer av schampo Hästkrafter

Det finns flera typer av hästkrafter som är avsedda för olika ändamål. Låt oss titta på några typer:

Shampoo Hästkrafter för hårväxt

Basen på havre tensider, liksom keratin, gör det möjligt att förbättra håret, förbättra tillväxten, samt stärka - så säg minst sagt tillverkarna. Det rekommenderas att använda efter färgning av hår och olika salongprocedurer: rätning, laminering etc.

Recensioner är ganska genomsnittliga. Som med hela serien av hästkrafter är detta schampo gjort ett "priskvalitativt" krav - det blir för dyrt. Rekommendera inte att använda detta schampo dagligen. Effektiviteten hos alla är annorlunda - vissa har glänsande hår, mjuka och viktigast av allt är hårväxten väldigt närvarande, andra har ingenting om det alls (pengar slösas bort). Kort sagt, effekten är individuell och du kan antingen få tur eller inte så mycket :)

Hästkraftsschampo med kollagen och lanolin

Detta schampo hjälper till att stärka ditt hår och skydda dem från att torka ut. Även detta schampo förhindrar håravfall. Och i versionen för färgat och skadat hår tillsätts biotin och arginin, vilket har en bättre effekt på schampos effektivitet.

Några recensioner och prata om det: Efter en tid av applicering slutar håret verkligen att falla ut, men de blir själv lydiga, smidiga och starka - i allmänhet, som lovat. Men det finns andra recensioner (som förresten, en hel del): såväl som neutralt (jag menar, det här är bara ett vanligt schampo, "jag förstår inte varför han har en sådan känsla") och generellt negativt - håret kan bli "död" efter applicering, kan att släppa ut ännu större strimlar än tidigare. Med schampo för färgat och skadat hår är allt nästan samma: vissa människor berömmer att hästkraften gör att du kan behålla färgen och göra den rikare, medan andra klagar på att färgen helt enkelt tvättas av. Och det finns ungefär samma antal sådana recensioner, så det är inte klart vad som händer i ditt fall.

I allmänhet är fallet med hästkraften ungefär som följer: reklam och några recensioner (både köpare och läkare) berättar för oss att detta är en superdupschampo, mycket effektiv. Neutrala recensioner (av vilka det finns många) hävdar att detta bara är ett vanligt bra schampo som gör sitt jobb. En negativ (som också räcker) ger naturligtvis inte hästkraften. Gilla det eller inte, har varje person en individuell effekt på "häst" schampo.

Shampoo "Hästkrafter": fördelarna och nackdelarna

Hårbotten är oftast oroad över kvinnor och försöker på alla sätt att ge pomp och elasticitet till låsen. Men män har ofta problem som kräver användning av pålitliga och professionella kosmetiska produkter.

Ökad prolaps, mjäll stör ofta representanter för det starkare könet. Shampoo "Hästkrafter" hjälper till att återställa hårets skönhet, och tillverkarna garanterar ett resultat i en månad.

Produkter som säljs på apotek under varumärket Horse Power tillhör professionell kosmetika och har inget att göra med droger från djuraffärer. De är utformade speciellt för människor och hjälper till att förbättra hårets tillstånd, ge det sken, silkiness, lindra mjäll och till och med förhindra sjukdomar.

Fördelar och nackdelar med schampo

De otvivelaktiga fördelarna med schampo är följande:

 1. Neutral pH, vilket hjälper till att upprätthålla en hälsosam hårbotten. Det är känt att tvättmedel med en sur eller alkalisk komposition har negativ inverkan på håret, vilket gör det poröst och skört;
 2. Den består av aktiva aktiva ingredienser som inte bara påverkar hårets struktur utan även hårbotten. Dessa inkluderar följande ämnen: keratin, panthenol, kollagen, elastin, ett antal medicinska växter, vitaminer;
 3. "Hästkrafter" gör strängarna lydiga, eliminerar mjäll, splittrade ändar, ökar hårtillväxten och förhindrar håravfall. Lämplig för håråterställning efter färgning, laminering, perm och andra traumatiska salongprocedurer;
 4. Minimal risk för allergiska reaktioner;
 5. Den har en utmärkt rengöringseffekt och är lämplig för att tvätta fettigt hår.
 6. Stor flaska varar länge.

Antalet brister är inte så bra, det inkluderar:

 • Effekten av shampoos funktion måste vänta minst 2 veckor;
 • kanske en känsla av "tightness" och en liten klåda i hårbotten;
 • Inte lämplig för mycket torrt hår, särskilt efter att ha besökt söder och solbad.
 • dess kostnad är något hög, om så önskas kan du hitta fler budgetmedel.

Darsonval - vad är det du kan lära av vår publikation.

Manikyridéer för korta naglar kan tas från denna artikel.

Härifrån kommer du att lära dig allt om mörkblond hårfärg.

Linjeshampoo "Hästkrafter"

Under detta varumärke produceras flera typer av produkter, som alla hjälper till att klara av brådskande problem.

Att växa och stärka håret

Shampoo innehåller keratiner, återställer håraxeln från insidan och utsidan. Det innehåller inte aggressiva tvättmedel - parabener, sulfater och silikoner. Den renande effekten tillhandahålls av havre tensider - ämnen härrörande från aminosyror av havrekorn. De skapar mjukt anbudskum och irriterar inte huden.

Mot mjäll

Produkten innehåller ketokonazol - ett antimykotiskt medel som verkar för själva orsaken till mjällorganismer. Om några månader kvarstår inget spår av mjäll och shampoo behandlar seborrheisk dermatit. Den innehåller citronsyra, vilket ger glans och silkighet mot locken.

För män

"Hästkrafter" erbjuder män en produkt med sandelträolja. Det är en värdefull eterisk olja som extraheras från vintergröna skavningar. Dess viktigaste komponent är santalol, som ger antiinflammatoriska, regenererande, desinficerande egenskaper hos produkten. Tack vare användningen av ett schampo mot håravfall, är blodtillförseln till glödlamporna förbättrad, håravfallet stannar och talgkörtlarna normaliseras.

Shampoo Limited Edition

Dess delikata doft kommer säkert att behaga kvinnor som behöver akut återupplivning av håret efter termisk eller kemisk exponering. Huvudkomponenterna - kollagen, elastin, lanolin, panthenol återställer skadade stavar och ger ett välskämt utseende till frisyren. Det bör noteras att den raffinerade lukten av orientaliska blommor varar i 24 timmar och spänner människornas fantasi. Stärka verkan av verktyget hjälper balsam sköljning.

Torka schampo

Det är utformat för att omedelbart rengöra hårbotten, tar bort överskott av talg och väger inte håret. Innehåller extrakt av medicinalväxter och vitaminer. Perfekt för resor, det kan användas som ett läggverktyg.

Med lanolin och kollagen

Shampoo är effektiv för torr hårbotten, splittrade ändar, skört, skadat hår och håravfall.

Shampoo för barn "Pony"

Ett säkert verktyg som inte irriterar barnens ögon. Det fungerar mjukt och innehåller inte aggressiva komponenter - färgämnen, parabener och laurylsulfater. Tvättkomponenterna är baserade på kokosnöt. Innehåller örttextrakt som inte orsakar allergier. Den har en trevlig kokosnöt smak. Rensar försiktigt rötterna och stärker hårsäckarna.

Sammansättningen av schampon "Hästkrafter"

Trots att varje produkt har sin egen specialvårdskomponent är huvudingredienserna följande:

 1. Keratin - fixar de skadade områdena på stången och återställer helt sin ursprungliga struktur;
 2. Kollagen är ett bindvävsprotein som ger elasticitet att krulla, kuverter och stärker dem;
 3. Lanolin skyddar huden med frekvent användning av schampo och förhindrar överdriven hårtorkning.
 4. Elastin är en komponent som normaliserar talgkörtlarna.
 5. Provitamin B5 är ansvarig för hårens näring och skönhet, ger sken, styrka och tillräcklig fuktighet.
 6. Biotin, niacinamid - vitaminer som är nödvändiga för ytterligare näring av hårsäckarna.

Regler för ansökan

Det rekommenderas inte att använda tvättmedel i sin rena form. Före användning ska den spädas ut med en liten mängd vatten och slå skummet. Lämna på håret i 1-2 minuter, medan du masserar hårbotten med mjuka rörelser. Skölj sedan noggrant med vatten. Förfarandet kan upprepas om det behövs.

För att få läkemedlet att vara uteslutande i ett apotek, kan du inte använda drogen, köpt i en veterinärbutik. Faktum är att pH-balansen mellan humant hår och djur är väldigt annorlunda. Det som är bra för de "mindre bröderna" är inte lämpligt för en person. Djurschampokomponenter gör håret tyngre och kan förvärra hårförhållandet över tiden.

Funktioner av användning av schampo

Lyssna på dina känslor - denna regel gäller alla kosmetiska preparat. Om det finns irritation eller klåda, är det bättre att överge "Hästkraften".

För en användning är en liten mängd av produkten tillräcklig, vilken skumas väl och endast då används för tvättning.

För att återställa hårets styrka och glans är det tillräckligt att använda produkten i 1-2 månader, ta sedan en paus. Kursen upprepas om sex månader. Bedömning av recensionerna, de borde inte tvätta håret varje dag. Det är bättre att byta ut hästkraften och en annan neutral schampo.

Pris på apoteket

Shampoo "Hästkrafter" finns i flaskor på 500 och 1000 ml. Medelpriset på en halv liter varierar från 500-600 rubel.

Recensioner av läkare och köpare

Det finns motsatta åsikter bland utövare.

Recensioner av tjejer

Trots att shampoo säljs på apotek är det inte ett botemedel. Det här är en kosmetisk produkt av hög kvalitet som inte passar alla. Trots det faktum att schampot har testats av hudläkare noterar många de negativa effekterna av dess komponenter på håret.

Och en annan recension om schamponet "Hästkrafter" - i nästa video.

Shampoo Hästkrafter: typer, komposition, beskrivning, kostnad, recensioner

Rysk schampo hästkrafter, ovanligt hög efterfrågan i dessa dagar blev oväntat kända tack vare skådespelerskan Sarah-Jessica Parker, delade i en intervju med den hemliga skönheten i deras lyxiga hår.

Det bestod i att en sköterska avsedd för hästar användes för att tvätta skådespelerskan.

Efter att ha lärt sig detta, vågade tusentals fans bokstavligen från hushållen på husdjursbutikerna denna mirakelbota. I samband med den ökade efterfrågan har tillverkare av hästkosmetika utvecklat en hel rad produkter avsedda för vård av kvinnors krullar.
Sedan dess har shampooerna av varumärket Horsepower kompletterats med alla nya typer av vårdmedel, avsedda för både kvinnligt och manligt hår.

Om skapelsens och tillverkarens historia

Från början avsett för vård av eliten - kostnaden för flera miljoner dollar - hästar, var Zoo schampo hästkrafter gjord av dyra komponenter, varav en var en japansk kollagen som härrör från skaldjur (för jämförelse: för tillverkning av billiga kollagen som används i kosmetika, är gris hovar, ben och brosk).

Under 2009, efter ett högt uttalande, Sarah Jessica Parker, en av skaparna av varumärket - Temur Shekaya - vände sig till experter från den eurasiska Association tricology frågar om veterinär schampo för att anpassa sig till den mänskliga kroppen behöver.

Bedömningen från experterna var positiv. För att modifiera zoologiskt schampo var det endast nödvändigt att ändra nivån på syrabasbasen (pH) i dess formulering, vilket gjordes. Resultatet är ett bra schampo för människor.

Som skaparna av varumärket inte har egen produktion, tillverkning schampo utan sulfater hästkrafter är en rysk partnerföretag: LLC "Zeldis Pharma" (Podolsk) och LLC "Dina +" (Stupino).

Sammansättningen av Sulsen-shampoo finns i denna artikel.

Egenskaper av komposition och egenskaper

Innan du fortsätter till noteringen av de positiva egenskaperna hos schampon av Horsepower-märket, överväga listan över huvudämnena som ingår i deras kemiska formel. Den innehåller:

 • En stor mängd natriumlaurylsulfat är en komponent som ger riklig skumning.
 • Lanolin är ett ämne som är nästan identiskt med hudfettet som produceras av människokroppens talgkörtlar. Lanolin absorberas perfekt i de djupa skikten i huvudet, och hjälper till att mjukna och fuktas.
 • Fettsyra dietanolamid är en naturlig komponent som är utformad för att förhindra att huden på huvudet torkar ut.
 • Sammansättningen av silikoner - ämnen som krullarna blir glänsande, mjuka och silkeiga. Under sitt inflytande upphör håret att elektrifieras och perfekt kammade.
 • Keratinhydrolysat är en naturlig substans för tillverkning av vilka det finns horn, hovar och nötkreaturull. Helt absorberad av hudcellerna tränger det hydrolyserade keratinet lika mycket i kärnan i varje hår. På grund av tillsatsen av denna komponent börjar håret växa snabbare, växa starkare och nästan upphöra att falla ut.
 • Konditioneringsämnen som återställer hårets skadade struktur, deras tips och rötter, stärker hårets axlar längs hela längden och ger strängarna ett mycket attraktivt utseende.
 • Provitamin B5 - ett ämne som skapar en tunn film på ytan av varje hår och skyddar locken från de skadliga effekterna av solljus, hårtork och frisörstrykjärn.

På shampoo video Hästkrafter

På grund av de kombinerade effekterna av ovanstående komponenter, utför Horsepower shampoos tre-stegs professionell hårvård, vilket säkerställer effektiv rengöring, konditionering och laminering.

Med hjälp kan du lösa ett antal ganska allvarliga problem:

 • klara av håravfall;
 • returnera den förlorade glansen och volymen till de tarnished krullarna;
 • stoppa processen att skära tipsen;
 • för att återställa den förstörda strukturen hos håret som påverkas av den frekventa användningen av hårtorkar, hårstycken och strykjärn;
 • att fukta överdriven krullar och mätta dem med användbara ämnen.

Bland de otvivelaktiga fördelarna med schampo. Hästkraftsanvändare anser möjligheten att:

 • öka hårväxten
 • ge ett bländande glans och välmående utseende
 • ge tjocklek och extra volym;
 • håll krullarna rena i tillräckligt lång tid;
 • förhindra mjäll
 • att ge strängarna extraordinär lydnad.

Listan över negativa egenskaper är ganska liten. Hästkraftsschampon kan:

 • orsaka klåda
 • orsaka en känsla av täthet i huden.

De första positiva resultaten av deras användning kommer att märkas först efter ett par veckor med regelbunden användning: detta faktum är också bland bristerna i denna grupp av kosmetika.

Shampoos linje som säljs under varumärket Horsepower består för närvarande av sex unika produkter avsedda för:

 • anti-mjäll (med ketokonazol);
 • hårförstärkning och tillväxt (med keratin);
 • skadade och färgade lockar;
 • matt och splittrande hår, benäget för förlust (i sammansättningen av denna schampokonditionering ingår lanolin och kollagen);
 • baby hårvård ("Pony", ett schampo utan tårar).

Förutom balsam shampoo har en speciell balsam som innehåller provitamin B5 släppts: Under användning av båda produkterna garanterar tillverkaren ett utmärkt resultat som motsvarar den högsta nivån av professionell hårvård.

För tillväxt och förstärkning av hår med keratin

Basen på rengöringsformeln för detta schampo, utformad för att ge mild och skonsam hårvård, är rengöringsmedel som syntetiserats från havrekorn. Genom att inkorporera en fast del av kollagen upphävde schampoproducenterna helt användningen av parabener och sulfater och uppnådde också en neutral pH-nivå för att göra denna produkt idealisk för mänsklig hud.

Med regelbunden användning av detta märke av schampo garanterar tillverkaren förstärkning och snabb hårväxt samt effektiv restaurering av deras trasiga struktur.

Aktiva ingredienser:

 • Ett komplex av naturliga växtekstrakter (hästkastanj, ingefära, sträng, chili peppar, lin och marshlandskalamus användes för att skapa dem), vilket förstärker hårsäckar och påskyndar hårväxten.
 • Panthenol är en komponent som ger näring och stärker hårrötterna. Hans närvaro har en utjämning och fuktgivande effekt på locken, vilket gör att de lyser bländande. Tack vare denna komponent lämplig schampo för fet hår.
 • Avokadoolja, som är en riktig källa till mineraler, fettsyror och vitaminer från nästan alla kända grupper. På grund av dess effekt förbättras varje hårs struktur, glans och elasticitet, och hårsäckarna stärks.

Innan du använder shampooet, späd en liten mängd av det i varmt vatten.

För målade och skadade

Denna produkt har utformats för professionell vård av färgat hår, liksom för lock som påverkas av termiska krullar, kemiska formuleringar och daglig styling.

Shampoos formel hjälper till att noggrant rengöra krullarna, stärka och återställa tunna håret, öka elasticiteten, öka volymen och återställa den förlorade glansen. Lämplig schampo för hårförlängningar.

Alla dessa effekter uppnås genom en unik formel som innehåller ett antal aktiva ingredienser:

 • Elastin är ett naturligt protein som styr sekretionen av talg och säkerställer vävnadens elasticitet på grund av den "andnings" -filmen som skapas av den, vilket förhindrar avdunstning av vätska.
 • Arginin är en användbar aminosyra som återställer hårskaktens skadade struktur från insidan. Genom att bidra till att förbättra blodtillförseln till hårsäckarna, stimulerar arginin hårväxten.
 • Kollagen är den komponent som är ansvarig för utjämning av ceramidplattor, för att återställa strukturen och elasticiteten för varje hår, liksom för att skydda och återfukta hårnålarna.
 • Biotin är en naturlig substans som förhindrar håravfall och stimulerar aktiv tillväxt.
 • Lanolin - djurvax som skyddar hudceller och hår mot överdriven torrhet vid tvättning för ofta.

Shampoo balsam med kollagen och lanolin

Den speciella formuleringen av det här rengöringsmedlet har utvecklats för att ta hand om matt, splittrat och sprött hår, vilket har en tendens till stark förlust. Exponering av schampo, rengöring, konditionering och polering av ytan på varje håraxel gör det möjligt för dem att återvända till sitt tidigare strålande och friska utseende.

Aktiva ämnen av kemisk sammansättning är:

 • Provitamin B5 är ett ämne som är ansvarigt för bildandet av en skyddande film som garanterar att fukt bevaras i hårets struktur, utsatt för frekventa styler- och hårtorkeffekter.
 • Kollagen är en komponent som är utformad för att skydda det naturliga skalet i varje hår, återställa sin förstörda struktur och släta ceramidvågar.
 • Lanolin är ett ämne av animaliskt ursprung, vars fysikaliska egenskaper är identiska med sebum. Att inte låta håret och hårbotten torka ut från frekvent tvättning, behåller den naturliga fuktigheten i dem.

Användningsmetod:

Designad för regelbunden användning, kan detta schampo appliceras utspädd till hår. Det är tillräckligt att sätta det på palmerna och sprida sig över hela den fuktiga kröllens längd, massage hårbotten med lätta rörelser.
Efter en minut kan du börja tvätta de tillämpade fonderna noggrant.

På shampoo - balsam video Horse Power

Mjäll med ketokonazol

Beredningen av detta medicinerade schampo innehållande ketokonazol, en aktiv substans som förstör svampens celler och hämmar tillväxten, bidrar till destruktion av mjäll och förhindrar utveckling av seborrheisk dermatit. Shampoo är också lämpligt för profylaktisk användning.

Förutom ketokonazol, som är ett antimykotiskt medel som normaliserar talgproduktionen och framgångsrikt förstör svampen, vilket är orsaken till mjäll, innehåller schampon citronsyra, vilket hjälper till att göra håret silkeslen, glänsande och slät. Tack vare citronsyra blir färgningen av krullarna ljusare, fettinnehållet i strängarna minskas avsevärt, hårfolliklarna förstärks.

Efter applicering och vispning av skummet ska shampoo hållas på håret i minst fem minuter och sköljas sedan grundligt med mycket rinnande vatten.
Den stora fördelen med denna lösning är den stora volymen av flaskan, vilket är tillräckligt för en fullständig behandling av mjällbehandling (i regel är kapaciteten hos flaskor med terapeutiska medel som hör till andra märken nästan fyra gånger mindre).

Torka schampo

En verklig upptäckt av varumärket Horse Power var ett uppfriskande torrschampo, år 2015 tilldelades det internationella priset Årets innovativa produkt. Den unika egenskapen hos denna produkt ligger i det faktum att du med hjälp, utan att tillgripa vatten, nästan kan ge håret friskhet och renhet.

På grund av användarvänlighet är torr schampo en idealisk produkt som är lämplig för användning under affärsresor, långa resor och livet i landet.

Att eliminera lock från överskott av talg och lukt, torra schampo kan erbjuda professionell hårvård. Dess förmåga att skapa ytterligare basvolym gör det möjligt att utföra ganska komplexa frisyrer på basis av borstar, med frisläppandet av kreativa strängar.

Ovanstående egenskaper hos den nya produkten beror på den unika biokemiska kompositionen, inklusive ett stort antal aktiva ingredienser:

 • Extrakt och extrakt av medicinalväxter (nässla, humle, kamille, kardborre, hirs, salvia, kamelia och hästsail).
 • Vitamin B7 (det så kallade biotinet): det är tack vare denna komponent minskar sekretionen av talg och håret blir tjockt, friskt och starkt.
 • Vitamin PP (nikotinsyra) - ett ämne som har en vasodilaterande effekt. Under inverkan av nikotinsyra, absorberas i hårbotten och berikar hårsäckarna med ett helt komplex av näringsämnen, är det en betydande acceleration av hårväxten.


Metoden för applicering av torrt schampo är ovanligt enkelt:
Efter kraftig skakning av ballongen och håller den trettio centimeter från huvudet börjar de spruta innehållet på förorenade hårrötter. Efter några minuter börjar de massera håret och hårbotten med en torr handduk. Efter att ha slutat massagen, kamma håret noggrant.
Om en viss mängd schampo är kvar på håret, bli av med det med en hårtork. Det täppta spruthuvudet tvättas med vatten och torkas.

Hästkraftsnäringen kompletterade samlingen av sina schampon med barnomsorg: år 2015 blev ponnys babyschampo känd som årets produkt, och detta är inte av misstag. Formuleringen av detta schampo innehåller inte några skadliga ytaktiva medel representerade av natriumlaurylsulfat eller konserveringsmedel representerade av parabener.

Sammansättningen av ponnybarnsschampot utmärks av naturlighet och fullständig säkerhet för barnets kropp.
Dess aktiva ingredienser är naturliga extrakt av plantain, klöver och burdock, vilket ger barnets elasticitet och hälsosam glans, lindrar dem från brötslighet, förstärker rötterna, mättar med användbara ämnen och väsentligt accelererar tillväxten.
Ponnys baby shampoo har ett antal fördelar:

 • behaglig doft av mogen kokosnöt, som är mycket populär hos barn;
 • han äter inte upp de småkänsliga ögonen;
 • dess tvättmedelskomponenter, bra rengöringshår och känslig babyhud, erhållen från naturliga växtmaterial (kokosnötter);
 • Det är hypoallergena och lämpar sig för vilken hårtyp som helst;
 • Den har en lugnande och lugnande effekt.


Metod för användning skiljer sig inte från originalitet:

Efter att ha fuktat barnets hår sätter de en liten mängd schampo på dem och efter sköljning av skummet tvättas genast med mycket vatten. Vid behov upprepas proceduren igen.

instruktion

 1. Skötsel av konsumentsäkerhet, shampoo-tillverkare Hästkrafterna tog hand om pålitlig förpackning av tvättmedel, så för att öppna flaskan måste du hämta det och vrida disken medurs. När du har lyftt upp dispenserns huvud kan du sätta rätt mängd shampoo i handen.
 2. Tillverkaren rekommenderar inte att man applicerar ospädd produkt på huvudet. För att förbereda rengöringslösningen måste en del av schampon lösas i tio delar varmt vatten.
 3. Nyberedd lösning skumas ordentligt och appliceras sedan på fuktigt hår. Efter massering av hårbotten i en minut, fortsätt till en noggrann tvättning av kompositionen. Skölj shampooen med mycket varmt rinnande vatten.
 4. Användning av en flaska (vanligtvis varar den i två månader), det är nödvändigt att ta en tre månaders paus och byta till ett annat rengöringsmedel avsedd för hår av motsvarande typ. Efter tre månader kan du återuppta användningen av mirakulös schampo.
 5. Hästkraftsschampo varumärke är ganska acceptabelt att använda, alternerande med sitt vanliga rengöringsmedel.
 6. Det är högst oönskat att tillämpa det under perioden för anpassning till ett nytt klimat eller på alltför heta dagar.
 7. Före första användningen är det nödvändigt att se till att det inte finns några allergier mot de enskilda komponenterna i den kemiska kompositionen. För att göra detta appliceras en droppe schampo på armbågens hud. Om efter en kvart timme ingen reaktion (utslag, rodnad, svår klåda) följde, kan du säkert använda den för att tvätta håret.

Videosamtal och testkörning

Med strikt efterlevnad av denna instruktion garanterar tillverkaren att ett utmärkt resultat uppnås.

Schampo varumärke Hästkrafter anpassad till den mänskliga kroppen, kan köpas på apotek eller online, eller beställa en av de många online-resurser som säljer läkemedel och kosmetika.
Ibland kan de hittas på hyllorna i butiker som säljer parfym och kosmetika. I genomsnitt varierar kostnaden för en flaska innehållande 500 ml schampo mellan 600-700 rubel.

Vi rekommenderar att du läser följande artiklar: beskrivning och instruktioner för användning av Mycozoral-schampo i denna artikel, Sebosol-schampo här.

recensioner

physicians

Vladimir, kosmetolog:

Produkterna från Horsepower-märket har genomgått omfattande test utförda av ledande inhemska experter. Forskningsresultat har visat att alla schampon av detta märke har en positiv effekt på hårets tillstånd. På grund av innehållet i elastin och kollagen strängar förvärvar en särskild skönhet och styrka, även utan att locka några extra kosmetika.

Catherine, kosmetolog:

De alltför entusiastiska utvärderingarna av Hästkraftsschampo verkar helt obehörigt för mig. Självklart är effektiviteten i det här verktyget ganska högt, men på hyllorna i ryska butiker kan du hitta billigare alternativ som är anmärkningsvärda för deras lika effektiva effekt.

Victor, kosmetolog och stylist:

Shampoo Hästkrafter - i yttrandet av ett stort antal av dermatologer och kosmetologer - har visat sig vara ett effektivt verktyg för att hjälpa till att få bli av med mjäll och stärka hårrötterna. Jag delar denna synvinkel. För en mer uttalad positiv effekt, föreslår jag att klienter till användning ihop med luftkonditioneringen av samma märke.

Alexander, dermatolog-kosmetolog:

Hästkraftschamponernas popularitet beror till stor del på ett väldesignat reklamföretag. Naturligtvis, formuleringen av dessa organ innefattar ett stort antal användbara substanser (t ex vitamin B5 och kollagen), förläna glans till håret vackra och välvårdade utseende, men i allmänhet de inte producerar någon effekt fantastiska.

Eugene, trichologist:

Patienter som regelbundet använder Horsepower varumärke schampo kontakta mig ofta. Många av dem har problem med huden på huvudet, oftast manifesterad i uppkomsten av mjäll. Anledningen till detta tillstånd kan jag se tillverkarens anvisningar: Troligtvis tillämpas schampo outspädd produkt direkt till hårbotten, istället för att göra en rengöringslösning.
Innan den första användningen av detta märke av schampo är bäst att kontakta en erfaren kosmetolog som efter att ha undersökt patienten rekommenderar dosering, idealiska för sin hudtyp. Personligen tror jag att schampo hästkrafter inte bör användas till patienter som har mycket torr hud, liksom kronisk eller cancer.

köpare

irina:

Som ägare till en mycket torr och fint hår, en lång tid jag inte kunde hitta ett lämpligt medel för att bekämpa mjäll, som med jämna mellanrum förekommer i mitt huvud. Min frälsare var mjällschampo med ketokonazol märke Hästkraft. Inom två veckors regelbunden användning, glatt märkte jag att inga spår av mjäll. Jag råder honom till någon som är bekant med det här problemet på första hand.

Oksana:

Jag gillar att ändra mitt utseende, att vara ljus och vara i centrum av uppmärksamheten, så jag byter ofta hårets färg. Att bry sig om curls, jag valde Hästkraftsschampo, utformad för att ta hand om färgat hår. Efter sex månaders användning kan jag med säkerhet säga att schampot uppfyllde alla förväntningar. Jag slutar aldrig att beundra den vackra glansen av mina krullar, som har fått en extra silkiness och mjukhet.

Valentine:

Köpa schampo Horse siladlya tillväxten och stärka håret med keratin jag underrättade min vän när jag klagade till henne en gång en stark gallring tjockt hår. Sedan dess har ett helt år gått, och jag kan glatt säga: schampo perfekt klarat sin uppgift: mitt hår blev ovanligt välvårdade, slutat falla ut hela trådar och hår blev mycket tjockare.

Slutsats: är det värt att köpa?

Fånga summera, analyserade vi information från tillverkaren, liksom feedback från användare och yrkesverksamma som deltar i beslutet problem i hårbotten och hår.

Resultatet av analysen visade sig vara följande: Effektiviteten hos de tvättmedel som tillverkas under varumärket Hästkrafter är otvivelaktigt. Ryska tillverkare producerar en verkligt högkvalitativ och säker produkt. Censur är bara dess värde, vilket verkar ganska dyrt.

På hyllorna i moderna apotek och kosmetiska butiker kan du hitta en hel del schampo, vars kvalitet är inte sämre än varumärket Hästkrafter, och kostnaden är mycket lägre. Att köpa eller inte köpa dyrt medicinerat håravfallshampo på apoteket?
Allt beror på konsumentens plånbok. Personer med högt materiellt välstånd kommer att överväga kostnaden är ganska demokratiskt, men konsumenterna med mer blygsamma inkomster kan finna det billigare produkt med liknande egenskaper.

Vi rekommenderar också att du bekantar dig med listan över sulfatfria schampon efter keratin hårrätning.

Schampo "hästkrafter"

Hittills är apotek eller skönhetsbutik rik på ett varierat sortiment av olika medel för omsorgsfull och effektiv vård av hår. Bland dem är den ledande positionen upptagen av schampo-conditioner för curls "Horsepower".

Hästkraftsschampo - vad är dess fördel

Shampoo - balsam utmärker sig bland alla de medel som är analoga med de medel som används för att tvätta hästens man. Effekten efter denna hästhår är märkbar, så den ryska tillverkaren LLC Dina + utvecklade ett sådant schampo anpassat för människor. Alla apotek kan erbjuda dig det här verktyget. Shampoo - balsam ger högkvalitativ vård för hår, som består av tre steg: rengöring, konditionering och polering. Dessutom är verktyget väldigt bekvämt att använda, det skumbas väl och tvättas av från håret. Hästkraftschampo har en unik komposition som tar hand om krullarna, hindrar dem från att falla ut, närmar och återställer skadade strängar, vilket ger dem extra volym. Detta verktyg erbjuder varje apotek.

Sammansättningen av schampon

Användbara egenskaper på grund av dess komponenter, som väljs på ett speciellt sätt. Hästkraften består av:

 • Lanolin - inte bara ger näring till hårrötterna utan hjälper också till att bibehålla vattenbalansen.
 • Kollagen - fyller varje hår, vilket skyddar det mot de negativa effekterna av den yttre miljön, ger en lyxig glans och fuktighet på strängarna.
 • Provitamin B5 utför en skyddsfunktion.
 • Natrium Laureth Sulfat förbättrar tvättmedelets egenskaper hos schampot.
 • Cocoglucosid är gjord av kokosnötolja eller stärkelse, är ett helt naturligt ytaktivt medel.
 • Kollagenhydrolysat är idealiskt för tillväxt och förstärkning av hår.
 • Glykoldistearat - skyddar mot ljus, mjukar och fuktar.
 • Diethanolamidfettsyror - skyddar hårbotten från torrhet.

Dessutom inkluderar "hästkraften": ett extrakt av propolis, vetex, samt björktjära, vilket förhindrar mjäll.

Hästkraftsschampo - regler för tillämpning

 • Applicera inte det omedelbart på ditt hår. På grund av den starka koncentrationen späds först med vatten och förskum i palmerna, först efter det gäller håret. Lätt sedan massera hårbotten med fingertopparna och skölj med mycket varmt vatten.
 • Hästkraftsschampo behöver inte frekvent användning. Det kan alterneras med dina vanliga medel.
 • Använd inte verktyget när du byter klimat, och när du är i en för varm region.
 • Innan användning ska du undersöka kompositionen, i schampo - balsam innehåller detaljerade instruktioner för att undvika intolerans av en av komponenterna.
 • Hästkraftsschampo ska appliceras i kurser på 1-2 månader, med raster på 3-4 månader.
 • Om du är ägare till torr hårbotten och hår, bör du sluta använda detta schampo och välja en mjukare produkt från denna linje.

Var kan man köpa schampo - balsam "Hästkrafter"

Nästan alla apotek och kosmetiska butiker i alla städer i vårt land säljer schampo hästkrafter. Dessutom kan du använda onlinebutiken. I det här fallet är apoteket det mest tillförlitliga, eftersom du genom att köpa produkter där minimerar risken för att bli en falsk. Om du letar efter ett alternativ betyder att du kan ersätta schampot "Hästkrafter", var uppmärksam på den japanska serien Molto Gloss, från företaget Moltobene. Nästan alla apotek säljer det här varumärket, du kan enkelt få det. Strukturen av denna linje, förutom hästkeratin, innefattar solrosolja och olivolja, såväl som algenextrakt. En sådan komposition kommer att vara oumbärlig för torr hårbotten, mjäll, liksom för hårväxt och mot håravfall.

Typer av hästkraftsschampon

Horse Forse-produkterna är väldigt olika, dessutom uppdaterar experter ständigt uppdateringen, glädjande kunder med intressanta och användbara nya produkter. Shampoo - balsam "Hästkrafter", kanske den vanligaste av hela linjen. Det tar effektivt och noggrant hand om hårets hälsa och skönhet, hjälper till att stärka det, är oumbärligt för mjäll och mot håravfall, liksom för hårväxt.

Shampoo "Hästkrafter" med ketokonazol

Speciellt utvecklad komposition bekämpar aktivt mjäll. Ketokonazol har antimykotisk verkan - eliminerar inte bara, utan förhindrar även utseende av mjäll. Förutom den huvudsakliga aktiva beståndsdelen mot mjäll innehåller schampon också citronsyra, vilket ger glans och jämnhet till lock och eliminerar också fett och förhindrar mjäll. Om du bestämmer dig för att köpa detta skum av skräp, kom ihåg att ett apotek är garant för att du ska köpa äkta produkter. Flaska "Hästkrafter" finns i en flaska på 250 ml, det räcker för hela behandlingen.

Torka schampo

Företagets specialister har utvecklat torrt schampo, vilket är tillgängligt som spray. Dry shampoo ger omedelbart ditt hår ett välskött utseende, eliminerar fett och ökar volymen. Ett annat plus på det här verktyget är att det inte lämnar några märken när man kammar.

Kompositionen omfattar:

 • Naturliga växtekstrakter (kamomill, aloe, salvia, nässla, burdock etc.), de inte bara försiktigt rengör krullarna, men också ta hand om dem, närande och stärka.
 • Biotin förhindrar mjäll och reglerar talgkörtlarna.
 • Nikotinsyra närmar sig hårrötterna, är mycket effektiv för deras tillväxt.

För att använda torr schampo måste du skaka flaskan ordentligt och spraya den med en utsträckt hand på hårrötterna. Efter några minuter kamma strängarna försiktigt. Torrt schampo är inte lämpligt för daglig användning, det måste bytas ut med vanliga medel, det är inte heller önskvärt att använda det ofta med för torr hårbotten.

Shampoo för hårväxt och förstärkning

Specialdesignad komposition försiktigt och försiktigt tar hand om håret och hårbotten. Effektivt som reduktionsmedel efter salongförfaranden på grund av en unik formel som inte innehåller sulfater, parabener och silikoner.

Shampoo "Hästkrafter" stärker perfekt strängarna, såväl som mycket effektiva för deras aktiva tillväxt och mot förlust. Den innehåller:

 • Keratin - återställer hårstrukturen.
 • Havre-ytaktiva ämnen
 • Naturliga komponenter (lin, hästkastanj, kardborre, tåg etc.)
 • Naturlig avokadoolja är en källa till alla nödvändiga vitaminer och spårämnen. Stärkar inte bara krullarna utan ger också en spegelglans och silkighet.
 • Panthenol - försiktigt bryr sig om stränderna och ger dem glans, näring och utjämning.

Genom att köpa detta schampo kan du använda tjänsten Atrek ru eller köpa det i ett apoteksnätverk i din stad.

För färgat och skadat hår

Den speciella formeln för detta verktyg återställer skadade strängar, vilket gör dem elastiska och starka. Den innehåller:

 • Kollagen, återställ hårstruktur från insidan.
 • Lanolin ger skydd, perfekt för torr hårbotten.
 • Biotin - Effektiv mot håravfall, liksom för deras aktiva tillväxt.
 • Elastin - ger extra volym.
 • Arginin - skyddar sköra och splittrade lock, återställer hår från insidan.

Apotek är det bästa stället att få hästkraftsprodukter.

Barnens schampo "Hästkrafter"

"Pony" innehåller inte laurylsulfater, parabener och silikoner. Det rensar försiktigt strängarna, bryr sig om hårbotten och stärker rötterna. Den unika serien "Utan tårar" är lämplig för skötsel av småbarn. Den består av naturliga extrakt av burdock, klöver och plantain. Baby shampoo är lämplig för alla typer av hår, allergivänliga, dessutom har det en trevlig kokosnötsarom. Det är lämpligt att bara köpa barnprodukter på beprövade platser, vilket apotek i din stad skulle vara idealiskt. Efter att ha bestämt sig för att använda produkterna "Hästkrafter" är det nödvändigt att noggrant studera instruktionerna, följ alla enkla rekommendationer, hitta de lämpligaste metoderna för att behandla och korrigera problemet. Innan du börjar använda ett nytt schampo, se till att det inte innehåller några oönskade komponenter för dig. Välj endast högkvalitativa och ursprungliga produkter och först då garanteras ett resultat. Och glöm inte att apoteket kommer att vara garant för kvalitetsprodukter!Nästa Artikel
Hårklippare tips