Hur man använder hårspray


Vanligtvis hänvisas hårspray till stylingmedel: Sprayapplikation underlättar kamning och styling, ger värmebeskydd för håret vid behov. Men nyligen har speciella grooming sprayer blivit populära, kombinerar konditionering och skyddande egenskaper med effektiv hårvård. Hur man använder hårspray kommer att diskuteras nedan.

De vårdsprayer som presenteras idag i sortimentet av kosmetiska märken behöver som regel inte sköljning och är därför utmärkta för dem som inte har mycket tid kvar att genomföra långa hemmet hårvårdsprocedurer. Samtidigt, genom deras effektivitet och fördelaktiga egenskaper för hår, är sprayer praktiskt taget inte på något sätt sämre än masker eller balm.

Hårvårdsprayer har olika effekter. Sprayer för torrt hår har till exempel näring och fuktgivande egenskaper, spray för försvagat hår - stramning och spray för skadat hår - återställande och skyddande egenskaper. Beroende på syftet med en spray kan detta verktyg användas på olika sätt.

Till exempel appliceras återställande och skyddande sprayer på rent, vått hår längs hela längden. Den valda sprayen sprutas jämnt på håret och håller flaskan på ett avstånd av ca 15-20 cm från huvudet. Efter applicering av sprayen kan du dessutom noga massera håret för bättre absorption av produkten, och sedan kan du låta håret torka naturligt eller du kan lägga på det med en hårtork.

Om vi ​​pratar om sprayar för att stärka försvagad eller för volymen av tunt hår, brukar de vanligtvis vanligtvis endast appliceras på hårets rotszon. Håret ska vara rent och vått. Spray måste appliceras på håret och gnid försiktigt försiktigt in i rötterna. Efter sprutan kan spridas över hela längden av håret och torka håret.

Det finns spray som kan appliceras direkt på torrt hår. Som regel är deras uppgift att få håret att lysa, släta dem. I det här fallet är en lämplig spray tillräcklig för att spruta på håret på ett avstånd av 15-20 cm från huvudet. Ingen ytterligare åtgärd krävs, men det är användbart att notera att en sådan spray ska appliceras måttligt på hårets rotszon för att undvika effekten av "limning".

På grund av det faktum att någon grooming hårspray inte kräver sköljning och kvarstår på håret hela dagen, kan det fungera så länge som möjligt. Och för att denna åtgärd ska vara användbar och effektiv måste sprayen innehålla läkningskomponenter av naturligt ursprung, mätta håret med näringsämnen och positivt påverka deras tillstånd.

Till exempel kan sammansättningen av en effektiv hårvårdspray innefatta havtorn, argan, macadamia, olivolja, jojobaoljor, som djupt närmar och förstärker hår, främjar hårväxten, gör den mjuk och silkeslen. Även i sprayens sammansättning kan hydrolyseras proteiner av vete, silke eller mjölk för att stärka skadat hår över hela längden, vilket ger hårets glans, elasticitet och elasticitet, effektiv fuktgivande.

Organiska och naturliga hårsprayer, baserade på växtextrakt och oljor - det här är exakt vad som kan vara det bästa valet för hårvård i avsaknad av tid. Dessutom kan dessa sprayer alltid användas istället, men tillsammans med andra naturliga produkter för hårets skönhet och hälsa. I vår webbutik "Organichna kramnitsya" hittar du hårspray från välkända naturliga och organiska märken (O'Herbal, Dr. Sante, YAK, etc.) och du kan köpa dem till ett överkomligt pris.

Avon Hair Spray

Ekologi, stress, trötthet, regelbunden perm och färgning - allt detta har en negativ inverkan på kvinnans hår. Ett av de effektiva sätten att skydda dem kan vara Avon Hair Spray, som är lätt att applicera och skyddar mot ytterligare skador.

Företaget erbjuder en mängd olika alternativ för denna produkt, som alla har sin egen avsikt.

I videon nedan, se en jämförelse av två typer hårspray från Avon.

Tillförlitlig termoskydd

Hyppig användning av styler och regelbunden torkning med hårtork passerar inte utan spår och skadar locken. För att lösa detta problem har termiskskyddssprutor utvecklats som bildar den tunnaste filmen. Denna film hjälper till att behålla fukt, förhindrar att den avdunstar och neutraliserar skadorna från hetluft och uppvärmda apparater.

Som en extra komponent i kosmetiska sammansättning kan det finnas vitaminer och extrakt av medicinska växter som närmar och läker hår. När man tillsätter glycerin, släpper det dessutom ut trådar.

Alla sådana kosmetika är indelade i tre typer:

 • Tvätta av. Den appliceras på trådarna före eller under tvättprocessen.
 • Outplånliga. Används för shampooing och anses vara det mest effektiva alternativet.
 • För arbete med termoelement. Denna smink, som har fuktighetsgivande och skyddande egenskaper, används direkt vid styling med krulljärn eller med järn.

Termiska skyddande kompositioner innefattar Avon Advance Techniques spray lotion. Förutom huvudåtgärden har den en stylingeffekt som hjälper till att fixa stylingen.

befuktning

Torrt hår och hårbotten, inte mindre än andra "kritiska områden" behöver regelbunden återfuktning. Och här kommer det till räddningsbefruktande sprayer som kan appliceras efter att ha tvättat huvudet, och efter ett tag.

Sådana produkter innehåller inte alkohol och fettoljor och är lämpliga för frekvent användning. De bryr sig om lock och ger dem en hälsosam glöd.

I Avons produktlinje finns balsamsprutor "Phyto-förstärkning. Nässla och burdock "," hallon och hibiskus "och" vinterskydd ", vars huvudsakliga effekt är fuktgivande.

volym

Varje kvinna drömmar om en frodig volym av hennes hår. Men faktiskt, för att uppnå en vacker volym kan inte allt. Det är särskilt svårt för ägare av tunna trådar. Därför är en av prioriteringarna hos kosmetiska företag skapandet av medel för att förbättra volymen.

Men den frekventa användningen av lack, skum och mousses skadar lockar. Men aerosolen, som har samma funktioner - det här är vad du behöver. Det limar inte och väger inte strängar.

Volymen ges genom att öka elasticiteten och densiteten i rotzonen. Detta är möjligt genom användning av eteriska oljor och växtekstrakter.

En av de mest populära lotionerna, spray av denna riktning från Avon anses vara verktyget "Maximum Volume". Det lyfter krullarna från rötterna, vilket ger dem en vacker och snygg look. Det absorberar snabbt. Skapar inte en oljig blomma. Tillåtet att appliceras på torra och våta strängar.

Lätt kamning

Problemet med trassliga och orubbliga strängar är bekant för många. För att underlätta uppgiften kommer det att hjälpa sprayer som förhindrar förtrollning på grund av speciella komplex och komponenter.

En av Avons produkter som hjälper smidigt kam är aprikos och Shea Butter Balm Spray.

Förstärkning och återhämtning

En av orsakerna till skador på håret är dess färgning eller perm. Därför ägnar Avon särskild uppmärksamhet åt vården av sådana krullar och utvecklar speciell medicinsk serie produkter för daglig användning.

En av dem var serien "Precious oils", som inkluderar en tvåfasig spray för färgade och skadade trådar. I sin sammansättning:

 • vitaminkomplex
 • spårämnen
 • fettsyror;
 • eteriska oljor;
 • extrakt och växtekstrakter.

Alla dessa komponenter förhindrar inte bara ytterligare skador på hårbotten, men också dess återställning. Djupt penetrerande i sin struktur påverkar sprutkomponenterna vissa områden, vilket leder till regenereringsprocesser. Passar alla hårtyper.

En annan populär uppfinning är Instant Recovery 7-sprayen, som förhindrar förlust och ömhet, återställer hälsosam glans till lock och skyddar dem från olika skadliga faktorer.

Tips vård

Många problem för tjejer och kvinnor lever delade ändar av strängar. Faktum är att tipsen är den mest utsatta delen av dem, och därför "lider de" först. Och även en vanlig frisyr är värdelös här. Omhändertagande av tips ingår i "arbetsuppgifterna" för många Avon regenererande och skyddande sprayer.

antistatisk

Statisk elektricitet, särskilt starkt ackumulerad i håret på vintern, leder till skador. De blir hårdare, sämre kammade och passar in i frisyrer.

För att bekämpa dessa problem är speciella antistatiska sprutor väl lämpade.

Denna antistatiska är också tillgänglig i Avons arsenal - i Advance Techniques-linjen.

recensioner

Avon är ett företag som framgångsrikt arbetat inom skönhetsindustrin i över 100 år. Hon kombinerar framgångsrikt denna många års erfarenhet av de senaste prestationerna och uppfinningarna inom hennes område. Allt detta gör det möjligt för henne att producera högkvalitativa, populära och billiga kosmetika.

Hur bra det visar sig, vittnar om vittnesmål, varav de flesta är extremt positiva.

När det gäller sprayer, här, tillsammans med högkvalitativa hårvårdsprodukter, noterar kunderna ofta sin lätta applicering och trevliga aromer, vilket ger positiva känslor.

Dessutom, enligt fläktar av märkesvaror, håller effekten av användning av spray för hår länge, så även en liten del av dem varar lång tid.

Hårkrem: hur man använder och lagar själv

Lotion är en kosmetisk produkt som hjälper till att ta hand om huden på kroppen och ansiktet. De torkar ofta ansiktet efter att ha tagit bort smink. Det är också en utmärkt hårvårdsprodukt.

Hårkräm i sin sammansättning innehåller som regel en vatten-alkohollösning innehållande de aktiva substanserna (organiska syror); extrakt av medicinska växter, juice från dem; vitaminer.

Huvudsyftet med verktyget:

stimulering av blodflödet;

 • förbättrar hårfollikelns tillstånd, det matar på fördelaktiga element;
 • toning hårbotten;
 • minskning eller ökning av talgkörtlarna.
 • Varje lotion bör väljas individuellt, beroende på vilken typ av hårbotten, strängarnas struktur. När man väljer det ska man vara uppmärksam på komponenternas sammansättning. Behandla lockar med denna produkt, helst 2-5 månader.

  Blommvatten

  Det finns andra verktyg som kan hänföras till lotion. De innehåller också många vitaminer, aktiva ingredienser, har ett brett utbud av effekter. Dessa är blomvatten, hydrosoler, hydrolater, som används för hud och hår.

  Alla är noga med att ta hand om huvudets och ansiktets hud. En av orsakerna till förlusten av krullar är olika sjukdomar i hårbotten, så ytterligare användning av blomvatten kommer att vara det bästa alternativet i kampen mot förlust av strängar.

  Blommans vatten verkar mer försiktigt i jämförelse med eteriska oljor och andra kosmetiska produkter, ge inte huden rodnad, orsaka inte obehag.

  Kan användas som förebyggande åtgärd och för att behålla hårbotten i gott skick, som ett extra verktyg för att ta hand om oljiga, torra, försvagade lockar:

  • Kamillevatten - lämpar sig för ljusa nyanser, stärker, ljusar lite, lägger sken på krullarna;
  • Lavendel - stärker, ger mjukhet, glans, kan användas som en balsam, bra för torrt hår;
  • Kornblomma - lämplig för alla typer av hud, lindrar irritation;
  • Saffron - lindrar inflammation, lugnar, gör låsen mjukare;
  • Jasmine - eliminerar fett, normaliserar metaboliska processer, väl tonar huden på huvudet;
  • Orange - stärker, återställer folliklarnas struktur, kämpar för förlust.

  Färdiggjorda kosmetika

  På hyllorna i butikerna idag finns det många kosmetiska produkter som rekommenderas för att ta hand om lås och hårbotten. Ofta används produkt är en lotion för håravfall.

  • Kinesisk lotion 101 Chzhanguan:

  Effektiv, används i skallighet, seborré, stimulerar tillväxten av nya hår. Sammansättningen innehåller roten till skomakare, gentian, bergsklättrare, ginseng, Sophora, salvia, krysantemumblommor, safflor, vatten och etylalkohol.

  Det appliceras på rötterna, det tvättas inte av med vatten, det appliceras varje dag upp till 5 ml, en kurs om 3 månader. Huvudet ska tvättas flera gånger i veckan.

  • Kapous Professional (Behandling):

  Produkten har en terapeutisk effekt, eliminerar mjäll, inflammation, normaliserar blodkärlens arbete, förbättrar krullarnas struktur, stimulerar tillväxten av nya. Kompositionen innefattar: panthenol, oktopyrox, tea tree olja.

  Applicera på huvudet före tvätt, efter en halvtimme tvättas huvudet, sedan används produkten och tvättas inte av.

  Stimulerar tillväxten av nya hår, stärker rötterna, kämpar med förlust, lägger till glans och styrka. Den innehåller kollagen, PP-vitaminer, panthenol, växtextrakt, hyaluronsyra, ceramider, fosfolpider.

  Fighting förlust bör vara omfattande. Här är det också nödvändigt att observera rätt näring, arbete och vila. Hudvård och strängar bör vara regelbundna, dagligen, de måste skyddas mot solen, värmebehandling, näring och fuktighet.

  Lotion för hårväxt är också populär. Till exempel, produkten Planet SPA Altai. Det skyddar krullarna från yttre negativa faktorer, stärker dem och läker.

  Det fungerar snabbt och effektivt, håret blir starkare. Eliminerar bräcklighet, torrhet, hår slutar falla ut, splittras, börjar växa snabbare. Som en del av de enda säkra komponenterna - ett extrakt av rödpeppar, provitamin B5, extrakt av violett, häststång, burdock, lind, nässla, askorbinsyra.

  En annan färdig produkt, Paul Mitchell Super Strong Hair Lotion, som också effektivt påverkar huden och strukturen i trådarna.

  Stärker, bekämpar förlust, rensar huden, ökar blodcirkulationen, fuktar och närnar, återställer follikelns struktur. Under månadens gång behöver du daglig användning.

  Lotion utformad för hår styling, används om styling görs av en hårtork eller med hjälp av curlers. Han ger den nödvändiga mängden hår, fixar sitt hår. Den perfekta inställningsbutiken är ganska populär, det gör texturvolymen från rot till spets.

  Det ger sken, fuktar, fixar, skyddar under värmebehandling. Kompositionen innehåller vatten, vitaminkomplex. Alla stylingkrullar med honom kommer att se bra ut.

  Hur man använder hårkrem, de grundläggande reglerna för applicering:

  • Applicera direkt på hårbotten och rötterna;
  • Den färdiga produkten måste användas i enlighet med instruktionerna.
  • Applicera minst 6-8 timmar, det är bättre att lämna på natten och på morgonen inte tvätta bort;
  • Applicera på avdelningarna, gör en ljus massage till huvudet. Använd en speciell applikator, munstycke eller pipett, de kommer med en flaska;
  • Om det här är en produkt som är utformad för att bekämpa nedfallet, är en intensiv massage kontraindicerad under de första veckorna av användningen, annars kan follikeln skadas. Det är nödvändigt att använda en pipett, gnid försiktigt verktyget i rötterna och huden. Efter några veckor kan du göra en massage;
  • Alkohol i sammansättningen av produkten torkar lite, så när du tvätter huvudet, bör du använda en balsam balsam, fuktgivande masker. De bör appliceras i ett par minuter på krullarna själva.

  Om du använder den här kosmetiska produkten på rätt sätt, kommer håret snabbt att bli friskt och vackert enligt de grundläggande reglerna för applicering.
  Hemmagjord hårkrem, ett effektivt och billigt sätt att stärka och läka hår

  En egenprodukt är inte värre än en färdig produkt som säljs i butiker. I sammansättning kan det till och med vara mycket rikare och mer användbart. Förbereder hemma snabbt och enkelt, resultatet är ett effektivt och billigt verktyg som gör att du snabbt kan återställa hårets struktur, accelerera tillväxten, ge dem glans, styrka och vackert utseende.

  • För fetttyp. Ta en handfull mintblad, tillsätt 150 ml vinäger och ett glas renat vatten. Koka på elden i 10 minuter och låt svalna. Häll i en mörk glasflaska och håll i kylskåpet;
  • För torr typ. Koka 150 ml renat vatten, låt svalna lite, tillsätt 2 matskedar honung och en liten sked glycerin. Kan appliceras dagligen;
  • För alla typer. Ta en handfull torr kamille och nässla, tillsätt en fjärdedel av vin vinäger, koka i 10 minuter. När kyla, spänna och tillsätt 2 skedar citronsaft;
  • För känslig hud. Ta 2 matskedar av färskhackad persilja, tillsätt 50 ml renat vatten, lämna i kylan i 2-3 dagar, belastning och användning;
  • För tillväxt. Mala lök, lägg i glas och tillsätt 50% alkohol för att täcka löken. Lämna i kallt och mörkt för en månad;
  • Kraft och återhämtning. Slå 2 äggulor till skum, häll i två skedar gin, blanda. Gnid in i huden och rötterna, håll i en halvtimme. Förvara inte mer än en vecka;
  • Förstärkning. En handfull björkblad häller 70% alkohol, tillsätt ett glas vatten. Lämna i mörkret i 2 veckor, sätt sedan på och sätt mintolja in i den. Gnid in i rötterna.

  Alla hemlagade lotioner kommer att ha en positiv effekt på hårets tillstånd, stärka det, närma och fukt. Om du använder dem varje dag, kommer ditt hår alltid att vara vackert, hälsosamt och välskött.

  Spray för hårväxt - användningen och sorterna av hårspray

  Det mest effektiva verktyget i kampen mot håravfall - spray för hårväxt. de är utformade med en speciell formel som aktiverar hårsäckarna och stimulerar tillväxten av lockar, förhindrar förlust, ger otrolig vård.

  Köpa sprut mot fallout - du behöver samråda med en specialist, för inte alla har en naturlig komposition. Du måste också förlita sig på typen av hår och hud, för att inte skada det. Felaktigt valda sprutor kan bara förvärra krillens tillstånd och orsaka mjäll.

  Sprayer för hårväxt: Hur väljer man rätt?

  Det är mycket viktigt när du köper en ny spray, för att bekanta dig med dess sammansättning: alla ingredienser måste vara naturliga. Och om man inte kunde hitta en, är det bättre att laga det med egna händer och vara säker på att användningen inte kommer att skada hälsan. Här är de viktigaste komponenterna i sprayen, som bör ingå i dess sammansättning:

  1. Först av allt är dessa vitaminer. De viktigaste vitaminerna är de som ger näring till glödlamporna och deras förstärkning - Au och E.
  2. Antiinflammatorisk effekt kommer att ha vitamin B5, liksom - skydd mot extremiteter i temperaturen.
  3. För assimilering av hårbotten av viktiga spårämnen - vitamin PP.
  4. Växtbaserade extrakt.
  5. Castor-, mandel- eller persikaolja. Ofta finns det i en sådan komposition havtorn.
  6. Keratin för visade ändar.
  7. Olika fördelaktiga spårämnen, såsom koppar och zink.

  Alerana - spray mot håravfall

  Om ditt hår faller ut mycket intensivt på grund av felaktig livsstil, under perioden efter sjukdom, avitaminos, efter eller under graviditet och så vidare, då är det snabbaste sättet att fixa det att spruta Aleran för extern användning. Detta är ett terapeutiskt läkemedel som ordineras för skallighet även för män. Detta användbara läkemedel bör användas 2 gånger om dagen, morgon och kväll. Han kommer att ge dig den stärkande och nödvändiga behandlingen för utseendet av tjockt hår.

  Spray Alerana bidrar till:

  • Förbättrad blodcirkulation;
  • Stimulering av tillväxten av nya krullar;
  • Öka curl densitet;
  • Det bidrar till att öka tjockleken på krullen.

  Tillverkare lovar att du kommer se effekten efter en månads användning. Ett sådant verktyg säljs sällan i ett apotek, oftare kan det köpas, beställa via nätbutiken från den officiella webbplatsen.

  Spray för hårväxt: en beskrivning av ansökan

  Varje spray, oavsett dess syfte, appliceras på rent, torrt hår (vissa kan vara våta) - nämligen på rötterna, sedan längs hela längden med hjälp av ett sprutmunstycke. Du kan massera det område som sprutade verktyget så att det absorberas bättre. Enligt instruktionerna bör de användas två gånger om dagen (morgon och kväll) i flera veckor. Ibland kan du spraya det varannan dag för förebyggande.

  Spray för hår styling och volym

  Sådana stylingprodukter och volymer är mycket lätta, de kallas ofta "vatten" för styling. De ger inte bara volymen, utan också lyser, underlättar kamning. Du kan applicera dem både på våt och torr lås. Men det finns en viktig regel: Ett sådant verktyg är endast lämpligt för ägarna av tunt hår, eftersom det helt enkelt inte klarar av tyngre och lockigt hår.

  • Lotion - spray "Maximal volym" från Avon kommer att ge dina lås med en ofattbar momentan basalvolym. Det finns många icke-naturliga ingredienser i dess komposition, så flickor brukar använda sig av spray av andra märken än detta. Den är lämplig för tunna, lösa och torra trådar. Pris: ca 90 rubel.
  • Tvåfasspray för glänsande hår från Avon - "Fem värdefulla oljor". I sin struktur är det mer som en oljig vätska med en trevlig lukt. Förutom det faktum att det väsentligt förbättrar hårets utseende, säkerställer det tillväxt och förstärkning. Det är önskvärt att spruta på fingrarna på fingrarna. Och sedan gnugga lätt rörelserna i ändarna av håret och deras rötter.
  • Flickor använder oftast sprayer med havsalt (eller havsvatten). En sådan saltlösning kommer att hjälpa dig avundas krullningar utan svårighet och säkerställa en bra basvolym. Det är bara nödvändigt att spruta verktyget vid rötterna och hela längden - resultatet är fantastiskt: som om du bara kom ut ur havet, och ditt hår blev lydigt, voluminöst och frodigt. Dessutom är de lätta att lägga. Detta är den mest skonsamma sprayen för volymen, eftersom efter det kommer krökarna inte dela upp och falla ut. Och dess komposition är helt naturlig.

  Nedan listas professionella stylingprodukter:

  • Ultra hårsystem
  • Tillväxtaktivator "Exderm"
  • "Panthenol spray"
  • Estelle Spray
  • "Gliss Kur" från Schwarzkopf
  • "Hair megaspray"

  Fuktgivande spray för torrt hår

  Detta läkemedel är nödvändigt för de unga damerna som har mycket torrt sprött hår eller för deras tillväxt. Det är lämpligt att använda dem i kombination med en mask och schampo för att förbättra dess effekt. Vi har redan beskrivit hur man använder en sådan produkt. De mest populära och effektiva fuktgivande produkterna: OTIUM Aqua från Estel, Gliss Kur från Schwarzkopf och Hydra Repair från L'Oreal. De är erkända som en av de bästa i världen. Om du vill prova nya objekt - de är inte ett problem att köpa i någon butik.

  Men det bästa är att förbereda sådan "fuktgivande". Du kan bara lägga till naturliga ingredienser och inte vara rädd för att kompositionen har skadliga föroreningar.

  Medel för lätt kamning av hår

  Spray - balsam för hår "Aprikos och Shea Butter" från Avon passar perfekt med detta arbete! Det är nog att applicera verktyget i ändarna och kamma dem med en pensel. Det ger jämnhet, och dessutom ökar deras tillväxt. Om du använder dessa typer av verktyg varje dag kan du glömma att falla ut för alltid!

  Spray - termiskt skydd: hur man använder?

  Spray - termiskt skydd är mycket lätt att använda. Termiskt skydd behövs så att våra strängar inte försämras, brinner eller sönderdelas under hårdvaror, strykning, curling och andra apparater. De finns tvättade bort och outplånliga. Dessa verktyg skapar ett skyddande skikt runt håret, men i inget fall väljer du inte en produkt som innehåller olja och alkohol! Termoskyddande läkemedel bör inte innehålla sådana komponenter. De mest populära och effektiva positionerna visas nedan på bilden:

  Eller titta på en detaljerad videon lektion på termiskt skydd från Faberlic-företaget:

  Spray för hårglans

  Sådana sprayer är väldigt populära på senare tid: de gör håret mer friskt, glänsande och ljust.

  • Några nya objekt produceras med effekten av laminering och restaurering för skadade lockar eller för deras tillväxt, som sprayen "Guld silke: Effekten av laminering av hår". Enligt recensioner från Internetanvändare skiner ett sådant verktyg verkligen bra och varar länge, och lukten är väldigt trevlig. Så det är ganska billigt, du kan prova det och se till effekten själv! De används flera gånger om dagen på ett liknande sätt, liksom spray ovan.
  • Expert-Super-Bright serum polish från Oriflame innehåller mikropulver av en riktig diamant, vilket ger extra omsorg både för naturliga och färgade.
  • Loreal mytisk olja för alla hårtyper med druvfröolja och avokadosmassa.
  • Precis som den första produkten -SEL Brilliance - innehåller flytande silke, utjämnar krullarna längs hela längden men gör dem inte tyngre.
  • En strålande glans för att slutföra din LONDA Professional frisyr är ett oumbärligt föremål i din kosmetiska väska.

  Skyddshårspray: tillväxt och förstärkning

  Skyddar för hår kuverer dem längs hela längden, förhindrar att de tränger in med skadliga ämnen från den yttre miljön. Skydda mot direkt solljus det bästa, frosten, stark vind - och allt detta gör ont så mycket om du vill odla långa vackra lockar eller förhindra att de faller ut.

  Det kan beredas personligen från 2 msk. citron, 3 msk. mineralvatten och 10 droppar någon essentiell olja (apelsin, citron, grapefrukt). De måste blandas noggrant och hållas i kylskåp i 24 timmar. Denna spray kan användas ofta, men den lagras för länge!

  En bra inköpt produkt för sommaren - spray med UV-filter "Shine of the Sun" från Avon. Det skyddar locken från direkt solljus. Det är tillräckligt att sätta på trådarna i 15 minuter innan du går ut.

  Hur han agerar:

  • Stärker strukturen hos varje krull.
  • Innehåller endast de nödvändiga naturliga ingredienserna.
  • Det är väldigt lätt att köpa det - kontakta din Avon-konsult.
  • Mängden i flaskan, tillräckligt för sommarsäsongen.
  • Förhindrar ljusning.
  • Det ger en guldglans.
  • Innehåller vitaminer.

  Brightening hårspray

  Det används för att lätta håret. Tyvärr är det med hjälp av det omöjligt att odla dem, och det skyddar inte mot att falla ut. Denna produkt används oftast av tjejer med blond färg för att bibehålla en ljus effekt.

  Spray - hårväxt balsam

  För att öka kullarnas tillväxt och förhindra att de faller ut, kan du inte bara använda de inköpta nyheterna utan också förbereda själva verktyget. Balsam - Spray-fytostyrkning "Nettle och burdock" fick högsta erkännande från Internet-användare. Det kommer att ge en hälsosam utseende till ditt hår, säkerställa ett gott flöde av blod till hårbotten. Det kommer att hjälpa krullarna att växa snabbare, stärka dem från insidan.

  Medel för räkningskurvor

  Det mest effektiva verktyget i denna verksamhet är: L'Oreal Paris Studio Line Hot Liss termostage kräm. Den kan appliceras i stora mängder i ordning. Att curls var raka på en längre tid. Det rekommenderas av ledande stylister i världen.
  Bra produkter från denna serie är från Pantin, Faberlik, Taft, men de är alla sämre än produkten från L'real.

  Färgspray för hår

  Spray - färg är mycket lätt att använda. Det är i princip inte annorlunda än färgen i en burk eller från det vanliga hårfärgen. Spraya bara på dina valda strängar. Resultatet blir ungefär tre till fyra dagar.
  Då kommer hon att tvätta av när hon shampooar håret. Ofta rekommenderas det inte att använda sådana färger eftersom de inte bidrar till tillväxten av lockar alls.

  Spray för hårväxt gör det själv

  Fuktgivare kan beredas från: vatten (100 ml), eterisk olja av grapefrukt och ylang-ylang (5 droppar), olivolja (1 msk), vitamin B5 (3-4 ml) och pepparmyntaolja. Rör om allt och kyl i 4 timmar. Vid utgången av tiden att använda 2 gånger om dagen.

  Det mest effektiva receptet på hårväxt, mot deras förlust:

  • Två injektionsflaskor med pepparminttinktur
  • 15 droppar mint eterisk olja
  • Sprayflaska

  Blanda alla produkter i en sprayflaska och använd 2-3 gånger om dagen. Skölj inte av.

  Spraya hemma för volym

  Användarrecensioner på hårspray

  Valentina 24 år gammal

  "... Jag förvandlade mitt hår med spray. Jag gör inte nu utan honom alls. Han är min livlinje. Jag lägger till allt som kommer till hands... "

  Katerina 35 år

  "... Jag rekommenderar till alla en magisk spray med olivolja. Han är den mest effektiva...!

  "... Jag lägger till eteriska oljor. De tar hand om och luktar mycket trevligt... "

  Varför behöver en hårspray?

  Hårsprayer kan delas upp i två typer: spray för lätt kamning och spray för näring och fuktgivande hår. Den andra typen klarar ofta den första uppgiften, men det syndar eftersom det väger håret och gör det visuellt smutsigt. Sköljning av hårspray kräver inte.

  Varför är håret trasslat? Även om detta är ett obehagligt fenomen - en följeslagare av nästan allt långt hår, är huvudorsaken otillräcklig fukt. Starkt, friskt hår med normala fuktnivåer är släta på egen hand och när de torkas lägger de lydigt fasta strängar. Sådant hår är inte förvirrat, även om det inte är immun från det här. Torka tips uppstår ofta även för dem som äter exemplifierande och bryr sig om sitt hår på alla sätt.

  Ibland är tipsen så dehydrerade att de är enklare att skära än att återställa. Alternativarbete, men det är värt att komma ihåg att om du inte tar håret tillbaka till normalt, kommer ändarna att torka igen. Med andra ord, i en sådan situation är moderat radikalism och flitig metodisk vård nödvändig.

  Sprays för lätt kamning är huvudsakligen vattenbaserade och har en trevlig lukt. De förbättrar effekten av luftkonditionering, arbetar direkt, men kortfattat. Efter nästa tvätt är det nödvändigt att applicera denna spray igen.

  Vårdsprayer är en annan historia. De återställer håret gradvis, men samtidigt ger effekten av lätt kamning. Oftast är dessa verktyg oljebaserade. Men var inte rädd för detta. Smör och olja är olika, och sprayens lätta formler är utformade för att passa håret med en lätt slöja. Naturligt argan, oliv- och sheasmör vet hur man ska fuktar håret så att det inte blir smutsigt snabbare än vanligt.

  En omsorgsfull oljebaserad spray som presenteras i Marocko Argan Oil Collection. Alla kan köpa denna hårspray genom att titta på Constellation of Beauty-butiken eller beställa den online. Basen för produkten är arganolja och linolja - mästare i fuktgivande och närande hår. Linfrö i framtiden eliminerar lätt mjäll eftersom det har antibakteriella egenskaper. Argan skyddar ditt hår från en varm hårtork, curling, dåligt väder och hjälper dig att kamma det utan att hårfolliklarna skadas.

  Argan Hair Spray recensioner förtjänar positiva och inte bara tack vare en stark fuktgivande formel. En flaska spray bara 100 milliliter, det vill säga det är bekvämt att ta med dig överallt, även ombord på flygplanet.

  I allmänhet är hårspray en bra sak för situationsanvändning (håret är oavsiktligt trasslat) och för långvarig restaurering och förebyggande av hårhälsa. Det viktigaste - att välja ljusa och naturliga produkter med naturlig lukt. För dem som regelbundet applicerar spray och glans av hår är livets norm, även i närvaro av en spyt till midjan av otrolig täthet.

  Avon hårspray lotion * Termiskt skydd "

  Goddag kära läsare av min recension!

  Jag använder ofta ett strykjärn för mitt hår och började märka att på grund av frekvent användning började mitt hår försämras. Spetsarna är mycket brända och håret har blivit torrt, bläddra i Avon-tidningen, jag kom över en lotion - en spray för håret och tänkte, varför inte beställa, och det är plötsligt inte dåligt. Många av mina vänner pratade om termiskt skydd och priset är normalt.

  Jag blev positivt överraskad! Du måste applicera det på vått hår och torka håret, efter att jag som alltid justerar håret med ett plant järn. Håret är mjukt och det verkar för mig att håret inte överhettas så mycket och det luktar väldigt fint. En flaska var tillräckligt för mig under lång tid! Jag beställde det i 2014 när jag applicerade det varje gång jag tvättade mitt huvud, då en gång i veckan och sista gången jag använde den en gång i månaden (eftersom jag inte använder järnet mycket ofta), och jag antar att det förmodligen är 2 gånger mer.

  Tack för att du slutade med min recension! Jag hoppas att du var intresserad och min recension var användbar för dig. )

  Recension: Avon Lotion Spray for Hair "Termiskt skydd"

  I den här översynen vill jag prata om ett sådant sätt att skydda håret vid styling från värmeexponering som Avon Lotion spray för hår "Thermal Protection". Jag använder den till smällar. Eftersom mitt hår är lockigt och jag måste dra min smärta med en järn varje dag.
  Ärligt talat, när jag förvärvade denna lotion, tyckte jag inte att det skulle ha någon effekt av det. Men nu, när hon slutade använda det, för att botemedlet var över, märkte hon att hennes hår hade blivit torrare. Även om jag periodiskt trimmer tipsen.
  Förpackat lotionsprayhår "Värmeskydd" i en elegant svart flaska med en spray. Volymen är liten, endast 100 ml. Men medlen spenderas mycket ekonomiskt, därför räcker det länge.
  Spraya håret på lotion bör vara på ett avstånd av 15-20 cm och fortsätt sedan till styling.

  Sprutningen "Värmeskydd" har en behaglig doft som kvarstår på håret och har inte en sådan kvävande egenskap, som till exempel den välkända frisyren "Charm".
  Att köpa, naturligtvis, rekommenderar jag.

  Hårspray lotion termiskt skydd avon recensioner

  Svagt termiskt skydd, lämplig endast för de som sällan stilar håret med strykning eller curling (+ bilder)

  God dag!

  Jag räter mitt hår 3-4 gånger i veckan. För hår är ofta rätning en stor stress, så jag kan inte göra utan termiskt skydd. Det visade sig att i vår lilla by är det svårt att hitta värmebeskydd för hår. Leafing genom Avon katalogen jag snubblat på detta verktyg och utan tvekan beställde jag det.

  ღ ღ ღ. FÖRPACKNING. ღ ღ

  Plastflaska med dispenser. Det sprutas med ett stort "moln", och inte en tunn ström, vilket är mycket bekvämt. På resan läckte inte flaskan på grund av den lilla volymen på 100 ml. bekvämt att ta med dig på en resa.

  ღ ღ ღ. PRIS. ღ ღ

  Priset på verktyget är lågt, jag fick det för 119 rubel. I olika kataloger står sprayen på olika sätt. Priset varierar från 119 till 189 rubel.

  ღ ღ ღ. Lukt. ღ ღ

  Det har samma lukt som många hårprodukter från Advance Techniques-serien. Först tyckte jag om denna lukt, men senare började jag stör. Lukten är söt och påträngande, men försvinner snabbt.

  ღ ღ ღ. Konsistens. ღ ღ

  Transparent, icke-klibbigt vatten. På grund av hårets konsistens hålls inte ihop och blir inte smutsiga.

  ღ ღ ღ. TILLVERKARENS PROMISTER... ღ ღ ღ

  Skyddar håret under termisk exponering under styling

  Det här är så enkelt, utan höga löften.

  ღ ღ ღ. Sammansättning. ღ ღ

  För de som förstår bifogar jag ett foto. Jag noterar att i kompositionen finns det ingen alkohol som torkar håret.

  ღ ღ ღ. RESULTAT. ღ ღ

  Flaskan var tillräckligt för mig i 2 månader. Under denna tid kom jag fram till att verktyget är värdelöst om håret ofta är stylat. Även med en annan termisk skyddseffekt var synlig. Med detta värmebeskydd håret bortskämdat såväl som utan det. Efter att ha klippt de splittrade ändarna såg nya en vecka senare. Jag märkte också att håret efter denna spray blir hårdare vid beröringen. Det enda jag gillade var att håret inte håller sig ihop och blir inte snabbt smutsigt.

  Jag ger detta verktyg 2 poäng endast för ett överkomligt pris och för det faktum att hårets tillstånd inte har förändrats till det värre. Spray rekommenderas inte, men om du vill köpa det eller inte, är det upp till dig.

  Tack för din uppmärksamhet!

  ❋ Avon Hair Spray, inte bara en spray, utan ett termiskt skydd. Bara jag är inte säker på att det kommer att kunna skydda vårt hår, ofta från uppvärmning. ❋.

  Jag tror att alla tjejer har det när själen kräver någon form av förändring, till exempel i utseende. Jag händer ofta. Ibland vill jag ändra hennes frisyr och jag erkänner jag ibland tillgripa locktänger och beroende på vad jag vill göra med håret lockar att göra eller gör dem helt rak. I detta sammanhang var det med mitt beslut att köpa bra termiskt skydd. I butikerna har vi ingen att höra, hörde inte om sådana medel.

  Jag var tvungen att beställa i Avon-katalogen..

  Spray Avon styling termiskt skydd. Avon Advance Techniques hårspray styling termiskt skydd Förpackning. Inget speciellt, bara en svart flaska med en spray.

  Dispensern sprutar inte mycket stora droppar. Avon Advance Techniques hårspray styling termiskt skydd Det verkar fortfarande som om förpackningen inte gjordes väldigt bra. Medan jag inte hade ett toalettbord låg alla mina "lager" i lådor i min nattduksbord, allt låg i liggande stånd. Och på något sätt satte min hand över lacken, fick jag reda på att det var vått, hela flaskan med värmebeskydd var vått. Allt flödde någonstans runt sprutan.. Kanske blev jag skadad? Jag har ingen aning, men du menar det..)

  Generella egenskaper

  Var kan man köpa? Beställ i Avon katalog.

  Pris: 120-200, det händer ibland på 100 rubel, men det här är sällsynt, vanligtvis på semester.. Jag köpte, för 120 rubel.

  Volym: 100 ml.

  Tillverkarens löften

  Skyddar håret under termoeffekter under styling.

  Appliceringsmetod: Spray produkten jämnt på vått hår på ett avstånd av 15-20 cm. Lägg håret som vanligt.

  Om spraytanken är igensatt, tvätta den med varmt vatten.

  ❋Sostav❋ vatten, propylenglykol, vinylpyrrolidon / vinylacetat-sampolymer, PEG-12 dimetikon PPG-5- (PEG-20) cetyleter, fenoxietanol, doft, imidazolidinyl urea, PEG-8 dimetikon / fettsyra Limnanthes Alba utsäde pratensis, fytantriol, pantenol, amodimetikon, kreatin, glycerol, (C11 till C15) polyetylenglykoleter-7, PEG (9) lauryleter, laurtrimony klorid amiltsinnamal, kumarin, geraniol, butilfenilmetilpropional, citronellol, geksiltsinnamal, limonen, alfa-izometilionon.  Doft

  Lukten är kemisk, irriterande, bra på mitt hår efter torkning, det luktar nästan inte) Avon Advance Techniques Hair Spray styling thermal protection

   Effectuge

  Jag är mycket, mycket sällan gör frisyrer med hjälp av strykjärn eller curling, men tidigt en dag, men jag gör.. Och naturligtvis använda detta värmeskydd, jag tror att det hjälper om hon inte använder så ofta, men ganska sällan. När det används ofta tror jag det är maktlös, tror jag knappt på det. Avon Advance Techniques hårspray styling termiskt skydd

  Om du inte behöver dyrbart termiskt skydd för sällsynt bruk, så rekommenderar jag dig!

  Tja, om du räta ut varje dag, krulla ditt hår, så titta inte ens på det.

  Alla tack för att du tittat! Vi ses igen!

  Vad gör Avons värmebeskydd med hår? FOTO av hår efter användning.

  Hej alla!

  Om anläggningen:

  Pris: ca 20 UAH (nu mycket dyrare).

  Volym: 100 ml.

  Användningstid: 9 månader.

  Utgångsdatum: 3 år från tillverkningsdatum.

  Arom: Rik kosmetisk arom som kvarstår på håret under lång tid. Inte alla kommer att gilla det.

  Termiskt skydd finns i en liten svart plastflaska med en praktisk spruta.

  Från tillverkaren:

  Användning:

  För mig själv bestämde jag mig för att använda termiskt skydd i form av en kräm / gel under det plana järnet och termiskt skydd i form av en spray - under hårtorken.

  Jag sprutar detta termiska skydd på vått hår, med särskild uppmärksamhet på tipsen.

  ingredienser:

  Hårtork-torkat hår med detta verktyg:

  Nedre raden:

  Hår efter styling är inte så glänsande, det blir snabbare, obehagligt att röra, som om jag hade sprinklat det med lack. MEN med vinden eller det våta väderhåret har samma tryck. Därför förstår jag inte varför denna värdelösa "fixering" behövs.

  Jag märkte inte mycket av effekten, lite limmar håret.

  Det verkar för mig att håret inte skyddar alls (du sprutar bara lite doftande vatten, det är allt).

  Jag kommer inte att säga att jag är besviken, för att jag ursprungligen inte ställde mycket hopp på detta verktyg (särskilt för ett sådant pris).

  Jag kommer inte att köpa igen.

  Recensioner från mig på hårvårdsprodukter:

  • Ampuller för hårväxt Hälsa Nikotinsyra
  • Serum-flytande Belita-Vitex Oil argan + flytande silke
  • Oljelixir för hår Fructis Transformation
  • Express balsam Gliss kur Oil Nutritive 8 skönhetsoljor keratin för långa splittrade ändar.
  • Chandi Kokosolja
  • Hairbrush TANGLE TEEZER Compact Styler
  • Mask för hår Kärlek 2 blanda organisk restaurering med effekten av laminering

  Prenumerera för att inte missa nya recensioner

  Tack för din uppmärksamhet!

  Hur man ankar på tredje dagen. Jag var tvungen att göra tre hårklipp för att se till att sprayen inte hade någon termisk effekt.

  Lotion-spray hår "Thermoprotection", 100 ml

  Skyddar håret mot värmeexponering under styling med hårtork, tang eller strykning. Sköter om håret och gör det mer hälsosamt. Producerad i Ryssland / Polen.

  Avon Advance Techniques Hårspray Värmeskydd

  Pris: Jag fick för +100 rubel.

  Användningsmetod:

  Sprid jämnt på fuktigt hår från ett avstånd på 15-20 cm. Lägg håret som vanligt. Om spraytanken är igensatt, tvätta den med varmt vatten. Varning: Undvik kontakt med ögonen.

  ingredienser:

  Vatten, propylenglykol, vinylpyrrolidon / vinatsetat sampolymer, PEG-12 dimetikon / fettsyra utsäde Limnanthes Alba pratensis, fitanrtiol, pantenol, omodimetikon, kreatin, glycerol, (c11-c15) en polyetylenglykolester-7, PEG (12) tridecyleter, PEG (9 ) lauryleter, laurtrimony klorid amiltsinnamal, Kuramin, geraniol, butilfenilmetilpropional, citronellol, geksiltsinnamal, limonen, alfa-izometilionon.

  Jag köpte det bara för att jag skulle para det här schamponet från en liknande serie till ett mycket attraktivt pris. Shampoo, förresten, tyckte inte heller om.

  Avon Advance Techniques Hårspray Värmeskydd

  Hon drömde alltid att försöka göra något liknande att skydda håret under termostylning eller torkning. Men i början planerade jag verktyget mer imponerande, och senare bekräftades min teori om detta ämne.

  Hår hårtork hårt, eftersom de är tjocka och tunga och jag själv torkar mycket länge. Och alltid sådana procedurer åtföljs av obsessiva tankar om farorna med en hårtork för min hårs hälsa.

  Jag tycker inte om att använda Muses, lacker, så när jag först försökte detta värme skydd, blev jag positivt imponerad av sin viktfria struktur. Håret efter det är inte gjort klibbigt eller limmade. Och dess användning påverkar inte regelbundet tvätten på något sätt.

  Jag gillade också det faktum att med termiskt skydd från Avon kan jag inte bara torka mitt hår, men också sätta på det. För det mesta försöker jag knyta spetsarna och knuffa lite inåt. Utan ytterligare Jag lyckas aldrig med att använda dessa verktyg, och vad var min förvåning när jag oväntat upptäckte att med det här verktyget blev mitt hår ovanligt lättsamt och smidigt.

  Avon Advance Techniques Hårspray Värmeskydd

  Men det här är förmodligen alla plusserna slutar.

  Med huvudsyftet med sprayen kan inte klara sig. Hår från termostyling skyddar inte.

  Kontrolleras av tre hårklipp! Två planerade och en på grund av att spillas och splittras slutar spontant. Den andra gången kom hon till frisören tre månader efter den föregående kardinala frisyrningen, när hon skar bort en bra hälft av längden och lämnade höjdpunkterna till henne, så att säga, "rötter".

  Jag blev förvånad över mästarens förvåning om mina tipss fruktansvärda skick. Ja, eftersom den tidigare hårklippningen inte var så mycket tid.

  Naturligtvis, med en kort hårklippning, hade jag och måste luta mig på curling, men hur skulle jag kunna ge frisyrnivån och planerad form? Men allt detta hände under kontroll av det så kallade termiska skyddet!

  Avon Advance Techniques Hårspray Värmeskydd

  Befälhavaren godkände inte mitt val angående en skyddande spray, säger att det här verktyget inte alls är lämpligt för en sådan behandling med användning av hårtorkar / gardiner. Här behöver du ett bra professionellt verktyg (rekommenderad matris). Och detta termiska skydd är bara en dålig parodi av ett verkligt verktyg. På det och bestämde.

  Men efter att ha satt mina tips i ordning lugnade jag på något sätt snabbt och återvände tillbaka till Evon-lotionen och gav honom en mer orättvis chans. Och efter 2,5 månader har frisören samma sak. Självklart märkte jag mitt hårs dåliga skick även innan jag gick till befälhavaren. Att bryta och splittra nästan 5 cm tips är svårt att inte märka. Dessutom var längden fin, och håret vid rötterna klättrade inte alls. Nu när sommaren har bestämt sig för att inte stapla och inte torka håret med en hårtork. Jag vill verkligen växa hår, och så går allt ner i avloppet när jag växte upp det - och klippa av det så mycket. Hittills känner jag mig inte ledsen för tårar, för målet är att växa min färg och till mållinjen har jag fortfarande minst 20 centimeter att klippa. Men det finns ändå något att tänka på.

  Gillade inte metoden för tillämpning. Det är skrivet att du måste spruta verktyget från ett avstånd av 20 cm. Men i den här situationen är jag allt, och mitt ansikte och rygg och allt runt finns i denna spray. Det skulle vara mer praktiskt att applicera produkten med en hand och bara sedan distribuera den självständigt genom håret. I framtiden kommer jag, även från en annan tillverkare, att utesluta för mig en liknande metod för att applicera produkten på håret.

  Avon Advance Techniques Hårspray Värmeskydd

  Så bestämde jag mig själv för att Avon Advance Techniques Hair Spray värmeskydd är inget annat än ett behagligt doftande vatten med en liten styling effekt och inte en droppe av termiskt skydd. Medan jag tänkte på mig själv att håret var under pålitligt skydd och lutade sig på hårtork och hårtork, grät mina tips tyst och dog. Placebo-effekten är inte annorlunda. Jag rekommenderar inte!

  Avon Advance Techniques Hårspray Värmeskydd

  Ditt hår behöver värmeskydd!

  Hej, idag skulle jag vilja berätta om Avon Advance Techniques hårspray styling termiskt skydd.

  Eftersom jag är en älskare av rätthår, för att jag vill sätta mitt hår där jag vill sticka ut där, måste jag utsätta mitt hår för en sektion, vilket är något som inte kan undvikas.

  Jag ska ärligt säga att jag inte köpte det själv, det presenterades för mig, men jag är fortfarande mycket nöjd med presenten! Eftersom jag drömde om att köpa temrozaschu, för nästan varje dag räker jag håret och det är dåligt för dem

  Detta är min favorit sak.

  MEN ENDAST MINUS: Ej skriftlig sammansättning -_-

  Så här ser en sprayflaska ut, i allmänhet inget ovanligt

  Låt oss nu prata om stilen själv:

  1. Detta, inte minst, en liten och kompakt flaska
  2. Tittade på priset och det är mycket gynnsamt.
  3. Bra spruta
  4. Fixar, så håret blir tätt vid beröring
  5. Trevlig lukt, varefter det under en längre tid håller på håret
  6. Och naturligtvis skyddar håret

  Naturligtvis bestämmer inte bilderna kvaliteten på temrozaschitnogo-styling, men skyddar fortfarande inte ditt hår till 100%. Håret delas, men inte lika mycket som utan värmeskydd.

  Tack för att du tittat! Allt friskt hår :)

  Ditt hår behöver värmeskydd!

  Hej, idag skulle jag vilja berätta om Avon Advance Techniques hårspray styling termiskt skydd.

  Eftersom jag är en älskare av rätthår, för att jag vill sätta mitt hår där jag vill sticka ut där, måste jag utsätta mitt hår för en sektion, vilket är något som inte kan undvikas.

  Jag ska ärligt säga att jag inte köpte det själv, det presenterades för mig, men jag är fortfarande mycket nöjd med presenten! Eftersom jag drömde om att köpa temrozaschu, för nästan varje dag räker jag håret och det är dåligt för dem

  Detta är min favorit sak.

  MEN ENDAST MINUS: Ej skriftlig sammansättning -_-

  Så här ser en sprayflaska ut, i allmänhet inget ovanligt

  Låt oss nu prata om stilen själv:

  1. Detta, inte minst, en liten och kompakt flaska
  2. Tittade på priset och det är mycket gynnsamt.
  3. Bra spruta
  4. Fixar, så håret blir tätt vid beröring
  5. Trevlig lukt, varefter det under en längre tid håller på håret
  6. Och naturligtvis skyddar håret

  Naturligtvis bestämmer inte bilderna kvaliteten på temrozaschitnogo-styling, men skyddar fortfarande inte ditt hår till 100%. Håret delas, men inte lika mycket som utan värmeskydd.

  Tack för att du tittat! Allt friskt hår :)

  Jag förväntade mig mer av Avon "Mango Pleasure" hårspray. Hårfoto

  God dag!)

  När jag fortfarande hade mitt hår upplyst beställde jag en hårspray från barnserien "Apple Fun". Här gillade jag verkligen sprayen med äpplet, perfekt avlägsna håret, vilket gjorde det lydigt och smidigt.

  Nu växer jag naturlig hårfärg, men hårets längd är bortskämd. Jag bestämde mig för att ombeställa denna spray, men jag hittade inte äpplet längre. I Avon-linjen presenterades med mango, jag trodde att skillnaden mellan dem inte skulle vara, om bara i lukten och beställd.

  Jag var väldigt fel, skillnaden var signifikant. Spraya produkten på mitt hår, kände jag den behagliga lukten av mango. Men den effekt jag inte väntade på. Hennes hår var kammade lite bättre, kanske blev det lite mjukare och det var allt. Det var ingen jämnhet eller super mjukhet.

  Plussidan:

  1. Trevlig lukt

  NACKDELAR:

  1. Ingen hår jämnhet effekt
  2. Dåligt disentangles tangled hår
  3. Dålig fuktar

  Den här sprayen tar inte mer, jag passade inte riktigt. Effekten är minimal.

  Testperiod: mer än två månader.  Nästa Artikel
  De bästa eteriska oljorna för att påskynda hårväxten