Mörk hårfärg bästa omdöme


Utbudet av butikshyllor gör inte ens att du tror att välja rätt färg är faktiskt svårt. Många människor kommer till denna åsikt genom långsiktiga experiment som sätts på håret.

Andra ritar information från olika källor i hopp om att vara beväpnad med kunskap och inte skada håret. Denna artikel kommer att avslöja stylisternas hemligheter och hjälpa till att bestämma valet av färgämnehåriga kvinnor.

Ett urval av färger för att lätta mörkt hår

Mörka strängar har ett högt innehåll av naturligt pigment i hårstrukturen, så enkel färg för lättnad är oumbärlig. De som bestämde sig för detta experiment kände problemet med yellowness efter budgetfärgen.

Efterföljande försök att avhjälpa situationen ytterligare skador håret, försvagning deras rotsystem och struktur.

Därför bör valet av färgämnet närma sig med kunskap och fullt ansvar och ta hänsyn till råd från erfarna hantverkare:

 1. När man studerar kompositionen bör man föredra teknologier som använder kollagener och eteriska oljor. Dessa komponenter kommer att bidra till att mildra den aggressiva verkan av kemiska föreningar.
 2. Ammoniak orsakar störst hårstruktur, så du bör välja färgämnen utan det. En sådan produkt är inte hållbar, men det gäller hårhälsa, och denna fråga är alltid en prioritet.
 3. Bland de stora färgerna finns en separat rad krämiga kompositioner. Användningen av en krämig konsistens garanterar enhetlig färgning och bekväm användning. Vanligtvis kompletteras en sådan produkt alltid med vegetabiliska oljor och andra vårdande ingredienser som gör förfarandet mjukt och mindre skadligt.

Populära färger

Igora Vibrance (ljusblond guld) Schwarzkopf

Ammoniakfri färg ger en mjuk färgning på grund av frånvaron av aggressiva ämnen och tillsatsen av naturliga ingredienser till kompositionen. Verktyget fördelas enkelt av strängar, har ingen stark kemisk lukt. Färgen passar jämnt över hela längden på locken. Glitter och ton kvarstår i 4-6 veckor.

I paletten i denna serie finns 43 nyanser som kan blandas för att skapa en oöverträffad bild. Den färglösa glansglans 0-00-produkten från denna linje ger en naturlig glans till naturligt hår.

Kostnaden för flaskan är 385 rubel.

Londacolor (mycket lätt blond) Londa Professional

Creamfärg av denna serie innehåller 91 nyanser. Användningen av färgämnet kännetecknas av lämplig applicering och fördelning över hela längden av locken. Resultatet är en vacker rik ton och briljans.

Produkten är baserad på den innovativa formuleringen Vitaflection, som ger en bestående effekt och en mångsidig nyans. Kompositionen innehåller naturligt bivax och lipider, vilket återställer de skadade områdena i strukturen, vilket gör håret silkeslen och glänsande.

Kostnaden för flaskan är 309 rubel.

Wella Color Touch Plus (plan)

Bezazamachnoe färgämne är perfekt för färgning av mörkt hår. Lättar strängar med 2-3 toner, lägger till glans och silke. Frånvaron av aggressiva kemikalier ger en mild effekt på hårstrukturen.

Innovativ utveckling av TriSpectra gav produkten en distinkt kvalitet - tredimensionell uppfattning om färg nyanser. Kompositionen innehåller naturliga ingredienser (bivax, naturlig keratin, etc.), vilket ger försiktig omsorg och återställande av skadade områden i håret.

Kostnaden för flaskan är 726 rubel.

Pictura Coloring Soft Cream (ashy) Hair Company

Krämigt medel är inte sammansatt av ammoniak, vilket ger en mjuk färgfärg. Konsistensen är lämplig vid applicering och fördelning över hela längden av locken. Denna serie färgämnen innehåller 33 toner, även den mest betungande fashionisten kan välja färg.

Färgets sammansättning lyser upp trådarna med 2-3 toner, återställer de skadade ytorna i strukturen, ger håret glans och silkighet. Under utvecklingen användes revolutionerande teknologier, aktiva komponenter med luminescerande egenskaper användes. Efter färgning håller strängarna tillbaka solljuset och sänder sedan det senare, bildar en lek av ljus och strålning.

Kostnaden för flaskan är 516 rubel.

Färger för att färga hår i en mörk färg

Färgpaletten för färgning i mörka toner är bred. De mest efterfrågade är naturliga nyanser som kännetecknas av ett extra överflöd och glans. Brunetter denna säsong har kommit tillbaka till mode, så choklad, konjak, svart och kastanj kommer igen att vara i topp popularitet.

Populära färger:

Färgkräm (mörkblont koppar) Ollin Professional

Paletten i serien har 84 mättade färger. Cream färg appliceras bekvämt, ger jämn färgning, skickligt maskerar grått hår. Ammoniakämnen i den komposition som användes åtminstone och för att neutralisera den aggressiva miljön inkluderade naturliga ingredienser av vegetabiliskt ursprung.

Panthenol fuktar perfekt strängarna och närmar sig med fördelaktiga spårämnen. Veteproteiner ger tillförlitligt skydd mot exponering för ultraviolett strålning.

Kostnaden för flaskan är 138 rubel.

Permanent färgämne (gyllene koppar) Periche Personal

Färgen är lämplig för alla typer av hår, ger jämn färgning. Minsta mängd ammoniak och naturliga ingredienser skadar inte hårstrukturen. Frånvaron av stark lukt, en vårdande effekt och varaktiga resultat gör proceduren trevlig.

Gråt hår är målat över helt. Eteriska oljor i verksamhetsförloppet av aktiva substanser, mätta tråden med vitaminer och mineraler, fukt och ge glans.

Kostnaden för flaskan är 237 rubel.

Estel De Luxe - 66/46 (mörkblond koppar-violett)

Färgen är utvecklad på grundval av den revolutionerande formeln Red5, som på grund av dess egenskaper tränger djupt in i hårstrukturen och ger färgstabilitet. Modifierade siloxaner ger strängar av silkighet och glans. De naturliga komponenterna som neutraliserar den aggressiva kemiska miljön mättar håret med användbara mikroelement.

Kostnaden för flaskan är 250 rubel.

Färgämnen för att markera mörkt hår

Det är inte nödvändigt att välja ljusa färger för att utföra markering. Naturlig färg kan med fördel framhäva brandy, kastanj, karamell och lila. Det kommer ingen kontrast mot den allmänna bakgrunden, men översvämningen av olika nyanser ser inte mindre imponerande ut.

Utmärkning av föryngring och förfriskning av utseendet uppnås, och detta resultat kan uppnås med hjälp av ljusa mörka toner. För att skapa ett överflöde, bör du inte leta efter ett speciellt färgämne, vilket vanligen används samma som med full färgning.

Men när man väljer, bör man föredra att inte massmarkera produkter, men till professionella medel. En oxidator med större koncentration väljs för dem för erhållande av en mättad färg av strängarna.

Om effekten av brinnande strängar skapas är det tillräckligt att använda en genomsnittlig oxidator. Samma princip för färgval utförs också för utförandet av brondirovaniya-tekniken, som samtidigt kombinerar mörka och ljusa nyanser. Det ursprungliga resultatet erhålls som efter blekning av de enskilda strängarna i solen.

En skicklig hantverkare använder ibland tekniken att blanda flera toner av pigment för att få den mest naturliga nyansen. Bronding liknar den framhävande tekniken, men påverkar hårstrukturen mer försiktigt. Från huvudfärgen, till exempel brun, erhålls flera nyanser: cognac, honung, bärnsten, karamell.

Ser vacker färg erhållen genom att blanda rött och honung eller rött. För brondirovaniya passar alla nyanser av guld, ljusbrun. Med en smidig övergång från ton till ton får frisyren volym och pomp. Chip i genomförandet av teknik - att sträcka olika nyanser av ton längs hela längden av strängarna.

Ombre-tekniken innebär att du bara färgar hårets tips utan att observera tydliga gränser. För att utföra det kan du använda färg för fullfärgning, men det är bekvämare att köpa kit med en speciell kam för bekväm pigmentapplikation.

Till exempel färgämne L'oreal Wild Ombre, vars användning kommer att underlätta genomförandet av förfarandet hemma. Resultatet av färgning beror direkt på det använda klarifieringsmedlet, koncentrationen av oxidationsmedlet och exponeringstiden.

Kapous eller Essential Color (# 205) pulver anses vara den säkraste klargöraren. När självfärgningsmästare rekommenderar att man väljer 6% oxidationsmedel. Innan du använder verktygen bör du läsa instruktionerna.

tips

 1. För att ge håret en röd nyans är det bättre att använda naturliga färgämnen som henna. I varje färgämne finns det vissa kemiska element som verkar på hårstrukturen och huden är destruktiv.
 2. Att välja färgskärm bör baseras på hudens typ. Varm ton bör kombineras med varma och vice versa. Då blir det ingen dissonans i bilden.
 3. Efter färgning behöver du vidta åtgärder för att återställa och återfuka håret. Kom till hjälp av de vanligaste hemmet förfarandena - masker som använder naturliga ingredienser.
 4. Innan du applicerar en ljuston rekommenderas det att lätta de mörka trådarna. Så färgen blir rikare och ljusare.
 5. När sekundärfärgning blekt krullar, måste du applicera färg för att återröna rötter. Efter den nödvändiga tiden för förtydligande (15-20 minuter) fördela resterande pigment över hela längden och håll i ytterligare 7-10 minuter.
 6. För en mer mild lättare trådar lämplig metod, vilket ger en gradvis färgning var tredje vecka. Efterföljande procedurer utförda med användning av färgämnet i flera nyanser lättare än den ursprungliga färgen. Mellan tiden är det nödvändigt att använda regenererande och stärkande masker.
 7. Honung kan användas för att lätta mörkt hår. Lägger citronsaft, kanel eller andra ingredienser till det, du kan tända trådarna i flera sessioner. Nackdelen med denna metod är procedurens varaktighet: 5-10 timmar beroende på det valda receptet.

recensioner

Tamila, 40 år gammal

Den naturliga färgen på mitt hår är mörkbrun, men en varm blond är mer lämplig. Under lång tid kunde jag inte hitta en färg för mig själv: jag hade inte haft sådana goda produkter förut, och yellowness bildades till följd av missfärgning. På något sätt i barbershopen märktes att mästaren använder en professionell pigment Syoss sandig nyans. När jag såg honom på butiksbanken tvekade jag inte att köpa den. I flera år har jag bara använt detta färgämne. Det innehåller inte ammoniak, kräver inte förutgående förtydligande, och det har aldrig varit yellowness. Jag är helt nöjd med produkten, jag kommer inte att förändras. Jag kan säkert rekommendera den mörkhåriga!

Albina, 26 år gammal

Efter att ha använt budget svarta färgämnen började håret intensivt falla tills det förvärvade Bio La Fabelo Professional. Resultatet var glatt. Pigmentet har inte tvättats av i mer än 6 veckor, och håret faller nästan inte ut. Skinningen bibehålls till nästa färg. Denna effekt uppnås på grund av kompositionen, som innehåller extrakt av blåbär, bambu och andra naturliga ingredienser.

Valentine, 34 år gammal

Jag blev positivt överraskad av användningen av färg Igora Absolutes Schwarzkopf. Mitt bruna hår hade en vacker mörkbrun färg med en lila nyans. Hon rådde en granne, så hon målade helt över grått hår, och resultatet blev bibehållet i 1,5 månader. Hår efter färgning blir mjuk och silkeslen och håren är tätare i diameter. Komponenterna som ingår i kompositionen skyddar säkert hårstrukturen från solens strålar och de aggressiva effekterna av yttre faktorer.

8 bästa professionella hårfärger

På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Egenskaper av mörka nyanser av hårfärger

Trots att blondinen aldrig kommer att gå ur mode, har de senaste åren varit relevant. En naturlig blond - en sällsynthet. Därför föredrar många kvinnor idag mörka hårfärger. Dessutom glädjer tillverkarna oss med ständigt växande paletter, där det finns både klassiska och trendiga färger.

Mörka fördelar

Många tror fortfarande att svart är gammalt. Men fela nyanser av ljus kan också betona ålder. Och kvinnor är rädda för blyacetat, som tidigare fanns i alla mörka färger. Men moderna medel är väldigt olika i komposition från de som används av våra mödrar och mormor.

Dessutom är skadlig kemi komplett i någon resistent färg, så du kan inte målas under graviditeten och med för känslig hud. Ja, och andra kvinnor borde följa åtgärden. Frekvent färgning förstör håret och hårbotten och kan orsaka allergier.

Men de mörka nyanserna av hårfärger har sina egna fördelar:

 • visuellt göra håret tjockare och tyngre;
 • fin färg över grå hår;
 • behöver inte förklara
 • minimera håret;
 • ser bra ut i komplexa tekniker;
 • betona ögonens skönhet och uttrycksfullhet;
 • lysa färgen på irisen;
 • kan kombineras med varandra och med ljusa nyanser.

Idag använder även blondiner, målade i balayazh, ombr och andra moderna tekniker baserade på klassisk markering, mörka färger. I det här fallet markerar mörka nyanser skönheten i bastonen och placerar accenter. Och låter dig också spara naturliga rötter som inte kommer att skadas under färgning.

Färgpalett

Faktum är att begreppet "mörkt hår" för varje eget. Den officiella gränsen mellan mörka och ljusa nyanser är 6,0. Dess kommersiella namn från olika tillverkare kan skilja sig från, men i klassificeringen av frisören är det listad som en naturlig mörkblondin. Han stänger paletten av ljus nyanser och börjar sedan det bruna gamma.

Mörkt hårfärg kan ha dessa toner:

 • mutter är en av de mjuka mörka nyanserna, som går för nästan alla och har en ljus gyllene nyans;
 • lätt kastanj - en mycket vacker ljusbrun ton, som i starkt ljus ger en rödguldspel;
 • kastanj - saftig färg från det naturliga området, vilket skapar en ljus och helt naturlig bild;
 • mörk kastanj - mycket djup rik ton som kräver lämplig smink
 • choklad - denna ton kan vara kall (bitter), varm (mjölkaktig) och neutral, nära naturligt brun;
 • guldbrun ton med en stor mängd gyllene pigment, vilket ger hår extra volym och vacker glans.
 • mörk koppar är en rik djup färg, i vilken en ljus rödaktig dämpad i en trevlig brun nyans;
 • mörkröd - har också många toner: mahogny, granatäpple, mörk körsbär;
 • Aubergine - en djup mörk färg med en uttalad rödviolett nyans, en av de mest moderna och relevanta idag;
 • Plommon - en mycket vacker nyans, där brunt är kombinerat med blåviolett pigment;
 • grafit är en rik mörkgrå färg som verkar nästan svart under mjuk belysning;
 • Svart-svart-gamma för många tillverkare framhävs i en separat palett, eftersom det kan ha olika konsekvenser (blå, asfär, brun, etc.).

Dessutom, i professionella linjer, är färger lätt blandade, så att du kan skapa ett nästan obegränsat antal nyanser. Men det är bättre att inte experimentera på egen hand. För en vacker komplex färg behöver du veta grunderna i färg.

Till vem

Välj din mörka nyans är inte lätt. Om du bara behöver dölja grått hår och återställa sin naturliga färg till håret, måste du välja färg i paletten (kall eller varm) som inte är mer än 1-2 tonar som skiljer sig från den naturliga. I detta fall kommer de växande rötterna inte att märkas, och håret verkar vara helt naturligt.

Experter ger mer råd om valet av sina mörka nyanser:

 • Endast naturliga brunetter kan säkert använda svart färg. De kommer också att gå till kvinnor med kall färgtyp - lätt hud, mycket mörka ögonbryn och blå, grå eller mörkbrun iris. Svart lägger verkligen till ålder visuellt, så mogna damer ska välja ljusare toner.
 • Brun nyanser är universella. Kvinnor av varm färg typ ska välja choklad och kastanjskalor - den är lätt gjuten i rött eller guld i ljuset. Sommar och vinter skönheter passar alla nyanser av brunt och kaffe, inklusive mocka eller cappuccino.
 • Mörk koppar. Ser bra ut i håret eller lockigt hår från naturen. Går till ägarna av gula, bruna och gröna ögon, persikorör, varma hudtoner. Tja i harmoni med fräknar, betonar inte rynkor.
 • Plommon och aubergine. Mycket skrämmande nyanser. De rekommenderas endast för unga kvinnor med felfri hud, eftersom de betonar pallor, blåmärken och påsar under ögonen, djupa rynkor och pigmentering.
 • Mörkröd. Denna nyans är mycket vacker och lämplig för alla åldrar. Men det gör synliga kapillärer nära hudens yta, eventuell akne, rodnad, ärr och ärr. Därför är det bättre att välja en mer neutral färg i de som har hudproblem. Dessutom tvättas det röda snabbt och mår dåligt det grå håret.

Mättade mörka nyanser skapar en vacker kontrast med huden. Men utan smink kan ditt ansikte se blekt ut. Därför, om du inte gillar att vara ljust målade, är det bättre att fokusera på lättare nyanser: nutty, kastanj, cappuccino, mocka.

Hur man målar

Det är lätt att måla ett ljust hårstycke i en mörkare färg. I de flesta fall kan detta göras med icke-ammoniakfärger, som knappast skadar håret. Men svart eller mörkbrun måste förljusa. Och om den valda nyansen tillhör kylområdet, är det nödvändigt att ta bort den kvarstående yellownessen, annars kommer färgen att vara smutsig.

Ammoniakfärg

Ammoniakfria färger gör att du kan utföra intensiv toning och är idealiskt när en naturlig nyans ska mörkas med högst 3-4 toner. De är sparsamma medel, eftersom ammoniumnitrat som förstör håret i dem ersätts med mindre aggressiva föreningar.

Men ammoniakfria färgämnen kan inte lossa keratinskiktet så att färgämnet kan penetrera djupt. Därför har de sina nackdelar:

 • Måla inte över ett stort antal gråhår;
 • de bleknar snabbt och tvättar i 4-6 veckor;
 • med frekvent användning, torrt hår.

De kan med framgång användas för färgning av återvunna rötter, för att inte behöva applicera resistenta färger för ofta. Men om du bestämmer dig för att radikalt ändra skuggan, bör den första proceduren utföras av ammoniak. Då faller färgen jämnt och håller på länge.

Motståndskraftig färg

Mörkhår svartvitt färg är lätt att göra hemma. Dessutom har de ledande tillverkarna säkerställt att denna process är så bekväm och säker som möjligt.

Multitonfärgning, färgning och markering görs bäst i stugan. Om en mörk färg faller på fela strängar eller om man får en oönskade skugga, kan den bara avlägsnas med en tvättning.

I de flesta betyg samlas de bästa recensionerna av mörka färger av sådana tillverkare:

 1. "Garnier". I Color Naturals-linjen finns flera grupper av mörka färger: röd, kastanj, djup och spegel svart, kaffe. Alla färger är så nära som möjligt till naturliga och berikade med vegetabiliska oljor.
 2. "Estelle". I den professionella linjen Essex många stilfulla mörka nyanser som är perfekt blandade ihop. Oxideringsmedlet kan köpas separat, vilket medger användning av dess minsta koncentration.
 3. "L'Oreal". Preference-linjen erbjuder mer än 20 mörka färger, klassiska och trendiga. Färgen varar upp till 8 veckor, jämnt fördelad genom håret och ger dem en vacker glans.
 4. "Londa". Londacolor-linjen ger utmärkt resultat för hemfärgning. Denna resistenta färg har mer än 40 mörka nyanser och håller på håret upp till 6-8 veckor med nästan ingen förlust av färgintensitet.
 5. "Cieza". I grundlinjen för denna tillverkare finns det 11 mörka och 5 mörka röda nyanser. Creamy färgämne har en trevlig struktur och perfekt fördelad genom håret. För kort och medelstora, till och med hälften av förpackningen. Tack vare tillsatsen av vitaminer och naturliga oljor, lägger produkten sken och elasticitet i håret.

Andra tillverkare har vackra mörka nyanser. Men kom ihåg, ju billigare färgen, desto mindre innehåller den ämnen som skyddar håret mot skador. Och ju högre procentandelen oxidant desto mer förstör det håret.

Var noga med att vara uppmärksam på förpackningens hållbarhet och integritet. Försenad eller i kontakt med luftkompositionen kan ge en helt annan nyans.

Basma

Det är möjligt att måla håret i en mörk färg med hjälp av folkläkemedel. En av de mest populära under en längre tid kvarstår den naturliga färgbasen, som är gjord av bladets växt och har en uttalad blå nyans. Därför måste den användas korrekt och noggrant.

För att få vackra nyanser måste basma blandas med henna - en annan vegetabilisk färg. Auburn henna neutraliserar blå nyans och låter dig få en kaffe, brun, kastanjfärg. Det skadar inte bara håret utan stärker också sina glödlampor, vilket gör håret tjockare och starkare.

Här är bara för att hitta rätt proportioner har empiriskt. Färgen som kommer att hamna beror på hårets naturliga skugga och tillstånd.

Den allmänna principen är detta: ju mer henna läggs till, desto ljusare blir den bruna nyansen. För mycket djup, nära svarta färger är andelen basma och henna ca 2: 1, och för ljus kastanj och koppar nyanser är omvänden 1: 2.

Den största nackdelen med henna och basma är att de inte kan användas före och efter ammoniakfärger - färgen kan bli helt annorlunda. Därför bör minst 4 veckor passera mellan färgning med olika produkter. Om du inte vill vänta - kan du använda tvätten. Men vegetabiliska pigment är mycket svåra att ta bort håret. Troligtvis att ta bort från helt, måste proceduren upprepas upp till 3-4 gånger.

Toning och vård

För att en mörk färg ska förbli mättad längre måste den periodiskt tonas. Det är lämpligt att använda toniken i samma företag, vilken färg du har valt. Dessa verktyg innehåller samma pigment, och resultatet av toning blir bättre.

Tonics med lamineringseffekt kommer att förbättra färgens snabbhet och ge håret en jämn och vacker glans.

Skador på mörkt hår är inte lika märkbart som på ljuset. Men färgen från den porösa strukturen tvättas ut snabbare. Om du inte vill måla en gång i två veckor är det därför bättre att behandla det skadade håret innan den första målningen. Tillräcklig tvåveckors kurs med regenererande masker, köpte eller beredda enligt populära recept.

Efter eventuell färgning är det lämpligt att vägra termovallarna i minst ett par veckor och inte torka håret med för varm luft. Färgkompositionen löser upp den skyddande fettfilmen och håret dehydrerar snabbt. Ultraviolett har en destruktiv effekt på den, vilket skyddar mot sprayen med UV-filter.

Du bör tvätta håret med känsliga schampon för färgat hår och var noga med att använda balsam-sköljning. Masker för näring och återhämtning är tillräckligt för att applicera 1-2 gånger i veckan, men detta måste göras ständigt.

Noggrann hantering och noggrann vård är det huvudsakliga tillståndet under vilket ett färgat hår alltid ser frisk ut och välskötts.

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!

6 bästa svarta hårfärgerna

Kvinnor experimenterar ofta med deras utseende. Hårfärg - ett av de verktyg som låter dig omvandla på kortast möjliga tid. Dessutom kan färgämnen bli av med grått hår, ta hand om håret, öka tillväxten, volymen och förbättra utseendet. Olika nyanser ger ett enormt val och möjligheten att helt enkelt ändra din bild med hjälp av en ny färg. I vår recension kommer vi att prata om svarta hårfärger. Nu går du till affären, du kommer att veta exakt vilken färgfärg på hyllorna som är bäst.

Hårfärg vilket företag väljer

På den kosmetiska marknaden är en betydande plats upptagen av en nisch för hårfärger. Varje varumärke har sina egna linjer, som skiljer sig åt både i färgpalett och komposition. Färgämnen kan vara milda, det vill säga, innehåller inte skadliga komponenter som skadar håret. Eller tvärtom, ihållande, målar över grått hår och varar många sköljningar. Det finns också en separat grupp - helt naturliga lösningar, som inkluderar henna.

De flesta av de märken som finns på affärshyllor är bekant för nästan alla kvinnor, som åtminstone en gång gripit till färgning. Men inte alla dessa företag har samma höga kvalitet, trots deras popularitet. Vi har valt endast de ledande märkena som erkändes som bäst bland professionella och vanliga användare.

Hittills kan följande företag särskiljas:

Företagen i denna lista utvecklar och tillverkar sina produkter i Europa. Detta är en mycket viktig punkt, eftersom färger påverkar hälsan. Dåliga färgämnen kan orsaka olika typer av allergiska reaktioner, vilket även kan hota med sjukhusvistelse. Oavsett vilket företag du väljer, var noga med att utföra ett hudtest och läs instruktionerna noggrant före färgningsproceduren.

Bäst mjuka hårfärger

L'Oreal Casting Creme Gloss 100 Svart Vanilj

L'Oreales svarta hårfärg Casting Creme Gloss innehåller inte ammoniak och väteperoxid. Det här skiljer det från många andra färgämnen och är en garanti för att produkten inte kommer att orsaka stor skada på krullarna, kommer inte att förstöra strukturen. Grunden för fonderna är kemiskt aktiva ämnen som försiktigt påverkar håret under färgningsprocessen. Efter användning blir strängar lydiga, mjuka och elastiska.

Svart färg faller på håret jämnt och målar över grått hår. Färg erhålls naturligt utan tillsats. På grund av att formuläret är berikat med kunglig gelé kommer färgen ut iriserande, lysande, eftersom hårvågorna passar snyggt ihop. I applikationen är verktyget mycket bekvämt: färgämnet blandas med utvecklaren, varefter en krämig konsistensblandning erhålles. Det är lätt att fördela det på huvudet, så färgning kan ske självständigt.

fördelar:

 • innehåller inte skadliga komponenter
 • bryr sig om hår
 • lätt att applicera
 • har en trevlig arom
 • Färgen passar jämnt
 • målar över grå hår.

nackdelar:

 • tvättas mycket tidigare än den angivna perioden.

Schwarzkopf Perfect Mousse 200 Black

Schwarzkopf Perfect Mousse-färg i svart har många laudatoriska recensioner. Produktens sammansättning såväl som i föregående verktyg innehåller inte ammoniak och peroxid. På grund av detta har färgämnet inte en stark lukt och naturligtvis i färgprocessen skadar inte huvudets och hårets hud. Komplexet av användbara komponenter tar hand om strängarna, vilket ger dem en spegelglans, mjukhet, elasticitet och näring.

Förutom ovanstående fördelar har Perfect Mousse ett av de mest praktiska sätten att applicera. Du behöver inte skålar, penslar och andra tillbehör, bara handskar och en kam med täta tänder är tillräckliga. Färgen blandas med utvecklaren, varefter en speciell pump sätts på burken som omvandlar vätskan till ljus och luftmousse. Det fördelas bekvämt genom håret, flödar inte. Färgen tvättas ganska lätt, det fläckar nästan inte huden. Skuggan visar sig vara jämn, naturlig, utan brun otliv.

fördelar:

 • formel med omsorgskomponenter
 • Det finns inga skadliga ämnen i kompositionen
 • lätt konsistensmousse
 • bekväm och snabb applikation
 • trevlig arom
 • likformig färgning,
 • naturlig svart nyans
 • långa färghållare.

nackdelar:

De bästa beständiga hårfärgerna

L'Oreal Preference Recital 1.0 Black

Preference Recital från det kända företaget L'Oreal är ledande bland resistenta färger. Mer voluminösa färgämnen ger långvarig färgretention i hårstrukturen, vilket säkerställer fullständig gråtning och hållbarhet. Tillverkaren garanterar att resultatet kvarstår på dina lockar i åtta veckor. Balsammen från satsen är mycket förtjust i användarna. Han bryr sig inte bara om hår, men håller också färgmättnad från användning till användning.

Förutom det har förpackningen en standarduppsättning: utvecklare, färgemulsion och handskar. Allt blandas i ett rör, från vilket blandningen kommer att fördelas genom håret med hjälp av ett munstycke, kam eller tut. Konsistensen av Preference Recital är optimal. Den appliceras lätt på strängarna, men den har tillräcklig tjocklek för att förhindra tömning. Svart nyans går homogen, utan röd, brun, blå eller någon annan modulering.

fördelar:

 • hög hållbarhet
 • perfekt grått hår
 • enhetlig och naturlig färg
 • lätt att applicera
 • fläckar inte hårbotten,
 • håret fläckar inte kläder och sängkläder.

nackdelar:

 • det finns en liten ammoniak lukt,
 • kan torka ändarna av håret.

Garnier Color Naturals 1+ Ultra Black

Garniers nästa resistenta Color Naturals-färg kommer i en ultra-svart nyans av 1+. Den uppdaterade formeln ger en djupare och mer mättad färg. Produkten innehåller tre omsorgsfria oljor: karit, olivolja och avokado. De mjukgör effekten av färgkomponenter, så efter proceduren är håret silkeslen, mjuk, lätt att kamma och skina. Tack vare en sådan intensiv näring tränger verktyget djupare in i håret och blir fast där.

Creamy textur är mycket lätt att använda. Blandningen fördelas jämnt över strängarna. Det läcker inte och fläckar inte hårbotten och de områden där det av misstag faller. Enkelt tvättas bort, lämnar inget spår, så du kan inte oroa dig för smutsiga handdukar och kläder. Trots att Color Naturals innehåller ammoniak är lukten av färgämnet inte skarp, vilket ger en trevlig touch. Produkten klarar väl även med en stor andel grå hår.

fördelar:

 • ultra svart färg
 • uthållighet i flera veckor
 • full grå hårmålning
 • innehåller oljor,
 • bryr sig om hår
 • lätt att applicera och flödar inte
 • har ingen skarp lukt.

nackdelar:

 • från skadat eller poröst hår tvättas mycket snabbt ut.

Wella Wellaton 2/0 Black

Svartfärg Wellaton från Wella är kära älskad av många kvinnor. Detta verktyg har en syrebas med tillsats av speciella partiklar som absorberar UV-strålar. Läkande oljor och serum, som också ingår i kompositionen, bidrar till snabbare hårtillväxt och bibehåller färgstabilitet under lång tid. Aminosilikonkomplexet täcker varje hår med en speciell film, vilket skyddar dem från skador under färgning. Kokosuttryck ger curls silkiness, elasticitet, mjukhet och glans.

Produkten är mycket högkvalitativ färg över grå hår. Vid tillämpning Wellaton är bekvämt. För att blanda utvecklaren och basen måste du välja en plast- eller glasskål, använd blandningen bättre med en speciell borste. Tjock krämig konsistens fördelas enkelt, flödes inte och torkar inte ut. Den enda nackdelen är att det målar huvudets hud. Hög effektivitet säkerställs med slitstarka färgpigment.

fördelar:

 • vårdande formel
 • bra grå färg,
 • varaktigt resultat
 • enhetlig svart nyans
 • torkar inte håret,
 • budgetpris.

nackdelar:

 • färgar hårbotten
 • kan smita handduken när du tvätter håret,
 • ammoniak lukt.

Bästa Naturligt Svart Hårfärg

Lush henna black

Att få den svarta färgen är inte nödvändig för att använda kemi. Svart henna från det lummiga företaget möjliggör en jämn, mättad nyans. I det här fallet kommer håret och hårbotten i färgprocessen att utföras intensivt. Med regelbunden användning av denna produkt märker många användare en synlig förändring: krullarna blir glänsande, elastiska, starka och växa snabbare.

Färgets sammansättning innefattar endast naturliga ingredienser. Den innehåller kakaosmör, vilket hjälper håret att bättre bibehålla färgen. Trevlig arom tillhandahålls av oljan av kryddnejlika. Lång användning av henna från Lush kan du uppnå en ganska djup svart färg som ser helt naturlig ut. Resultatet sparas under mycket lång tid. Den tidskrävande förberedelsen och applikationen är förmodligen den största och den enda minus av denna produkt.

fördelar:

 • naturligt färgämne
 • bryr sig om hår och hårbotten
 • stärker strukturen
 • ger glans och densitet
 • ger en rik svart färg
 • målar grå hår,
 • ekonomisk kostnad.

nackdelar:

 • det är nödvändigt att tillsätta mjukgörande komponenter till blandningen,
 • matlagningsproceduren
 • lång färgningstid,
 • Hennahår tar inte andra färgämnen.

Vilken hårfärg att köpa

1. För dem som vill bli svarta, men samtidigt hålla håret friskt, rekommenderar vi Casting Creme Gloss från L'Oreal. Denna produkt innehåller inga aggressiva ämnen som skadar hårstrukturen och ger en ljus, rik och naturlig färg.

2. Perfekt mousse från Schwarzkopf i svart nyans lämpar sig för brunetter och de som bara planerar att ha mörkt hår. Mousseens lätta konsistens fördelas snabbt och bekvämt utmed strängarna. Resultatet är en naturlig färg som inte har några föroreningar. En omsorgsformel utan skadliga komponenter ger krullarna ett vackert och hälsosamt utseende.

3. Preference Recital från ett välkänt företag L'Oreal - detta är en av de bästa i hållbarhet hårfärger. Det garanterar likformighet av färg, ger en naturlig svart nyans. Gelstruktur har optimal tjocklek: Den fördelas bekvämt och flödar inte.

4. Garnier Color Naturals kommer att ge ditt hår en ultra svart färg. Persistens av produkten kommer att bidra till att hålla mättnaden i flera veckor. Denna färg kommer att vara ett bra val för någon kvinna.

5. Svart färg Wella Wellaton målar grå hår och ger en rik skugga. Naturlig färg tränger djupt in i håret och kvarstår där länge. Denna produkt är idealisk för kvinnor med stor andel grå hår.

6. Vi rekommenderar alla älskare av naturlig kosmetika att uppmärksamma svart henna från företaget Lush. Hon kommer inte bara att färga håret och ge en ljus och mättad färg, men också stärka den. Regelbunden användning ger hårelasticitet, tjocklek och accelererad tillväxt.Nästa Artikel
Effekt - BOMB-1! Massor av fotografering Floresan Hair Growth Activator Recensation