Hair curler - Bäst av de bästa 2018 - 2019, recensioner av riktiga köpare, hur man väljer?


Idag njuter vi av olika apparater och verktyg för hårvård från olika tillverkare. Med hjälp kan vi enkelt ge ditt hår önskad form, frisyr och styling. Även om stora krullar, jämn korrugering, även små krullar. Nu behöver du inte ens anmäla dig till en skönhetssalong, bara med nödvändiga apparater hemma är nog.

I den här artikeln kommer du att lära dig vad som är det bästa hårkrullet. BÄSTA av de bästa 2018 - 2019, recensioner, bilder, överväga i detalj fördelar och nackdelar med populära modeller.

innehåll:

Hair curler: toppen av det bästa 2018 - 2019

För att skapa en unik och oändlig frisyr behöver vi ett krullande hår. TOP Bäst 2018 - 2019 presenteras nedan:

Babyliss


Betygsättningen öppnas av det automatiska BaByliss C-1100E joniska krulljärnet. En unik modell som gör att du kan göra en unik frisyr på bara 15 minuter utan att lämna ditt hem. Självklart tar det lite tid att lära sig denna hastighet, men från det andra eller tredje försöket kommer du att lägga mycket mindre tid på att lägga. Om det finns problem med driften, finns detaljerade anvisningar bifogade. 9 000 gnidning. är priset på curling.

godsaker

cons

 • Price.
 • Det finns ingen inställning för krökriktningen.

"Enheten passar bara perfekt till hemmabruk!" Vid varje fest, för en förändring av humör, omvandlar du omedelbart! Om några minuter gör du en radikalt annorlunda stil! "

kilting

Remington S-8670 ployer har flera munstycken som gör att du kan utföra flera funktioner samtidigt. Med hjälp kommer du att göra en korrugering och krullning, volym och bara räta ut håret, byta ut ett munstycke med en annan, Lycka som köpte enheten, var nöjd och hävda att curling är ett verkligt mirakel. Och det är relativt billigt - 4400 rubel.

värdighet

 • Mångsidighet.
 • Snabb uppvärmning.

brister

"Jag försökte alla munstycken. Snabbt och enkelt vindar håret. Och sedan håller krullarna på länge (åtminstone på mitt hår). Håret är inte förvirrat, inte fastnat, passerar lätt genom krulljärn och genom järnet. Jag är glad att jag har denna multi-styler och rekommenderar det till dig! "

Dewal

Professionellt krusjärn från tyska tillverkare Dewal 03-870 Pro - Z Slim. Designad för hemanvändning. I några sekunder ger håret ett välskämt utseende och volym. Klarar av det finaste håret. Enkel och enkel att använda. Från 1 800 till 2 000 rubel varierar priset på curling.

godsaker

 • Flera grader av uppvärmning.
 • Ger volym.

cons

 • Kyler ner länge.
 • Saknad ställning.

"En bra basal volym, intensiteten kan anpassas på egen hand, desto mer strängar vi krympa, ju större volymen. Skapar en lite märkbar volym på upp till tre dagar eller lejonens man. Ett stort plus för DEWAL Pro - ZSlim är närvaron av en termostat. Jag använder minsta temperaturen, en mer mild procedur. Snabb uppvärmning, bekvämt, ingen anledning att vänta länge. Processen tar ungefär tio minuter. "

Philips

Populär basmodell Philips HP-8618 med ett standardutseende och bekvämt grepp. Det glider inte av och det är trevligt att hålla den i handen. Tack vare den koniska formen kommer enheten att ge krullarna en naturlig volym. Vid curling keramisk beläggning - garanterar fullständig säkerhet och harmlöshet i håret. Utmärkt vård för en måttlig (2500 rubel) avgift.

värdighet

 • Cone form.
 • Bekvämt handtag.

brister

"Jag är nöjd med tångar, de tillåter mig att skapa vackra lockar på en kort tid. Curling varar upp till 2 - x dagar! Curls, jag slutar utan något sätt, något verktyg väger hår, och de blir smutsigare snabbare. Under användning märkte jag inte att hårets tillstånd försämrades. Jag använder inte tångar varje dag. Samt det viktigaste att observera temperatur och tid. För större hårskydd, använd speciella skyddsmedel. "

styler

Rowenta CF-3611 stylo-styler ger slät hår efter användning, och krullen varar lång tid. Dess funktion - tre lägen av riktning perm:

Curler är utrustad med flera temperaturlägen och en timer för redo att arbeta. Pris - 8000 rubel.

godsaker

 • Flera riktningar för fusk.
 • 3 temperaturförhållanden.

cons

 • Heavy.
 • Ej lämplig för långt hår.

"Snabb styling. Allt är enkelt, utan stor ansträngning (du behöver bara anpassa dig), det är enkelt att hantera installationen själv. Timern kommer att berätta när krullen är klar, brinner inte (som jag har med konen), hårbotten belägger inte håret hårt. Håret rinner inte, även om tuggskador inte orsakar strängar. Curls är ganska resistenta, håll ut på rakt hår - kontrollerat. "

Redmond

Redmond RCI-2324-modellen är en av de populära modellerna bland älskare av långa och vackra krullar skapade hemma på kort tid. På grund av närvaron av 6 temperaturregimer kan värmas upp till en temperatur på 200 grader i minuter. Keramisk beläggning och en speciell timer som varnar för överhettning av enheten skyddar krullarna mot de skadliga effekterna. Det genomsnittliga priset på curling - 1 200 p.

godsaker

 • Snabb uppvärmning.
 • Temperaturförhållanden.

cons

"Krullstången värmer upp snabbt, så det skyddas mot överhettning. Omedelbart efter anslutningen till nätverket värms upp. Det finns en indikator på arbetet. Spetsen är isolerad, huvudet brinner inte. En liten minus - det finns inget stativ. Personligen luta jag mig bara på väggen lite tills väggen är helt cool. "

"Vad gillade mig mest var den roterande sladden. Jag tror att många kommer att stödja mig, att ständigt vrida sladden är irriterande. Förresten är diametern hos krilljärnet -25 mm. Curls visar sig bara vacker. Med sådana lockar är det lätt att göra vacker styling för långt hår. Sammantaget är jag nöjd med mitt köp. "

Hairway

Tack vare den koniska formen ger Titanium-Tourmaline Nano-Silver curler perfekt krokar i flera minuter. Processen tar inte mer än 15 minuter. 25 temperaturregimer. De som använder curling iron för första gången har speciell napalechnik i uppsättningen. Den speciella beläggningen orsakar ingen hårskada, det torkar inte ut, brinner inte och spetsarna delar inte upp. 2800 rubel - priset på produkten.

värdighet

 • Skämmer inte bort håret.
 • Keramisk beläggning.

brister

 • Kostnad.
 • Ej lämplig för långt hår.

"Efter curling vid en genomsnittstemperaturregel (ovan passar det inte mig), håret försämras inte, torkar inte ut, delas inte. Naturligtvis, varje dag skulle jag inte använda den, men för helgdagar, högtidliga tillfällen är det här det bästa alternativet. "

leben

Curler curler från Leben passar korta och långa lockar. Två parallella stavar underlättar arbetet mycket och låter dig göra många olika stilar. Från 700 till 800 rubel. kostnaden för enheten.

värdighet

brister

 • Det finns ingen klar indikator.

"Jag är ganska nöjd med Curley. Hantera sin uppgift, och vad behövs ytterligare? Jag träffade en vän i området med styling hemma - hon hade en liknande curlingstygn från en annan tillverkare, men betydelsen av arbetet är densamma: en hårsträng placeras mellan plattorna med konvexa delar. efter 20 sekunder bildar en våg i håret. Bekväm och snabb att uppdatera bilden på 5 minuter. "

Den bästa hårkrullen! Jämförande tabell över de presenterade modellernas egenskaper

nomineringar

I slutet av betyg presenterar vi uppmärksamheten på hårkrullningar TOP Bäst 2018 - 2019, bilder, recensioner och beskrivning av varorna.

Bäst kegkrull

Tack vare den konformade spetsen är håret inte fastklämt och frisyren ser naturlig ut. Under lindningsprocessen är strängen bättre att hålla. Effekten av curling slående. Håret får ett måttligt utseende, ser snyggt och naturligt ut. Bland de många modellerna i TOPEN faller Babyliss 2280E-krullarna till 5,290 rubel förtjänt.

godsaker

cons

"Jag är nöjd med resultatet. Godtagbart pris, bra täckning curling, matta och handskar inkluderades, tongs värma upp direkt. Först var det obekvämt att snurra i en handske, men efter att jag bakat fingret ett par gånger fick jag göra det i en handske. Eftersom håret är långt trodde jag att inget skulle komma ut, men det visade sig bra - vackra och glänsande lockar. Flickor, som har problem med lockar, rekommenderar jag dig att prova denna ployku, jag tycker om det. "

Den bästa klassiska modellen

Bland de bästa basmodellerna som är värda att notera Rowenta CF-3372. Det anses vara den bästa curling för älskare av stora lockar. I processen faller inte strängarna ut - ett starkt klipp. Innehåller flera temperaturregimer. Det är värt 2 250 rubel.

godsaker

 • 9 temperaturregimer.
 • Färdighetstimer

cons

"Lätt att använda, lätt, även om viss vikt känns. Det brinner inte, krullarna är stora, men du måste behålla det lite längre. Turmalinbeläggning skyddar hår från höga temperaturer. Värmer upp inom 45 sekunder. Temperaturförhållandet regleras av rullen från vänster sida från 130 till 200С grader. Ledningen roterar 360 grader och pålitlig. Nöjda med köpet. "

Det bästa dubbla krulljärnet

En av de bästa dubbel pleyek - BaByliss PRO BAB2282TTE (Twin fat). Titanbeläggning är nästan omöjligt att förstöra eller repa. Har hårets sparsamma effekt. Pleoy är efterfrågan bland moderna användare. Formen låter dig ge ditt hår en unik ovanlig form. Pris - 3 800 rubel.

värdighet

brister

"Min favorit BaByliss Pro Titanium Tourmaline curling är dubbelt, 13mm, bra täckning, det värmer snabbt upp och svalnar, det är inte svårt att bränna dig själv, och när jag gör mitt hår, är jag bara glad, krullarna är eleganta, fjädrande och håller lång tid. Bara en underbar sak, särskilt för de som frisyrer ständigt, frisörer. Mina kära läsare, som ofta gör sina frisyrer för sig själva och andra, rekommenderar jag att köpa denna underbara curling. "

Den bästa triangulära modellen

Triangulärt krusningsjärn är en väldigt icke standard modell som gör krullarna verkligen unika. Oftast kommer det som ett munstycke till det klassiska krusningsjärnet, men finns också som en separat modell. Användning skiljer sig inte från alla ovanstående modeller. Curls visar sig spetsiga och ovanliga. Den bästa modellen är GA.MA TRIANGLE Professional 800 värt 1.500 rubel.

godsaker

 • Non-standard curls.
 • Professionell vård.

cons

"En curler har en lång, roterande, bekväm ledning - förhindrar trassning. Det finns en hängande slinga, det är bekvämt för mig att lagra, hänga på en krok under bordsskivans bord. Med uppdragshandtagarna - gör en vacker, elastisk lock. Jag kan inte säga att det inte förstör håret - även med termiskt skydd, med frekvent användning av curling, märker jag torrheten i ändarna av håret. Men jag antar att den höga temperaturen alltid påverkar hårets tillstånd och ingen turmalin kommer att hjälpa till här. "

Hur man väljer en curler för hår

Efter att ha granskat de bästa modellerna som presenteras i vårt betyg återstår det att bestämma huvudfrågan: hur man väljer en hårkrullare. Du har tittat på bilder och recensioner, baserat på dem drar vi följande slutsatser:

 1. Det viktigaste kriteriet för att välja produkter är tillverkaren. Ju mer varumärket är i efterfrågan desto bättre kvalitet och hållbarhet.
 2. Välj ett keramiskt eller turmalinbelagt curlingjärn. Kostnaden är lite dyrare, men det kommer inte att skada håret.
 3. Temperaturjustering är obligatorisk. Annars riskerar du att överdriva, eller till och med brinna krullar.
 4. Dysor väljs beroende på vilken effekt du vill uppnå och för vilka ändamål du ska köpa enheten. Till exempel, om du vill ha medelhår att gå i vågor behöver du en bilaga. Om du vill ha långt hår att korrugeras, respektive - den andra. De med kort hår behöver ett helt annat krusjärn med andra typer av bilagor. Det är naturligtvis bäst att konsultera en professionell frisör.
 5. Ledningslängden spelar en viktig roll - inte mindre än 2 meter.

Ytterligare funktioner i form av timers-off, rotation av sladden, stativ och handskar väljer vid viljan. Det viktigaste är att uppmärksamma ovanstående nyanser och läsa igenom recensionerna för att äntligen se till vilken är bättre. Då är du nöjd med förvärvet och håret.

Curling strykjärn för stora lockar

Idag finns det så många olika sätt att hårvård, styling och skapa alla slags frisyrer. Så, med ett enkelt och rakt hår kan du enkelt hitta dig söta lockar, om du har ett lämpligt verktyg till exempel, till exempel krulljärn.

Kanske är många tjejer och kvinnor överens om att det korrekta valet av curling är mycket viktigt. Vi pratar ju inte bara om det slutliga resultatet, det vill säga en vacker frisyr, men också om ditt hårs hälsa.

Hur väljer man en modell?

Nyligen har stora krullar blivit särskilt populära. Gradvis förlorar små "spiraler" och tjocka "åsar" deras relevans. Detta beror på det faktum att stora lockar är mer mångsidiga när det gäller att skapa frisyrer. De ser lika bra ut i ljus och slarvig styling, med högtidliga och komplexa frisyrer, och är också lämpliga för nästan vilken hårlängd som helst, förutom för mycket korta kvinnliga hårklippningar.

Från en professionell synvinkel har en stor krulle en krull med en diameter av 10 till 50 mm. En mindre diameter är lämplig för kvinnor med tunt och sprött hår, men krullar från 30 mm bör föredras för kvinnor med tjockt hår. "Golden mean" bland specialister anses vara en diameter på 33 mm.

Allt detta är nödvändigt för att veta för att på rätt sätt närma sig valet av en speciell curlingmodell. Du bör inte heller glömma att principen om ett sådant verktygs funktion är baserat på värmebehandlingen av det yttre hårskiktet. Krullen är fixerad inuti krulljärn och sår, medan keratinskalorna förvärvar en ny form och resultatet blir fixerat under en viss tid.

Eftersom krullstången gör håret varmt upp mer, fungerar det snabbare än samma krökare, men du bör vara försiktig när du väljer ett sådant verktyg för att inte skada håret.

Således, när du väljer ett framtida verktyg för att skapa lockar, var uppmärksam på följande parametrar:

 • Diameteren på den huvudsakliga arbetsytan. Det spelar en avgörande roll i hur fri och stor krullarna kommer att bli. Denna indikator är den viktigaste när det kommer direkt till hårets kvalitet.
 • Också överväga längden på curling. Faktum är att med kort och medelstora hårklippningar kommer inga problem att uppstå. Men om du behöver curl långt hår, då borde det finnas tillräckligt med fri arbetsyta på curling.
 • Beläggning. Eftersom huvudprincipen för krökning är att värma håret, kan det ha en negativ effekt med långvarig användning. Därför är det viktigt att vara uppmärksam på det material som användes för att skapa arbetsytan. Den mest godartade av dem är keramik.
 • Modellens kraft bestämmer hur snabbt håret värms upp. Detta måste beaktas, eftersom tiden du spenderar på frisyrens bildning beror direkt på effekten. Men det här är en av de främsta fördelarna med curling före curlers.
 • Det är väldigt viktigt att inte glömma ytterligare funktioner och funktioner. Moderna tillverkare av utrustning försöker utöka kapaciteten hos sina produkter. Till exempel är det väldigt bekvämt när man har en funktion av manuell styrning av värmningstemperaturen på krulljärnet.
 • I så fall, om ditt hår är för ofta "fluffed" efter proceduren behöver du ett joniserande krusjärn. Detta blev möjligt tack vare införandet av ytterligare material i keramik som avger "komplex" hår och främjar deras styling.

Hur man väljer en curler för hår: de 5 bästa modellerna för stora lockar

Med hjälp av ett krökjärn med stor diameter skapar du stora krusningar på några minuter. Välj en styler med en tjock stav, lämplig hårlängd. Det finns andra nyanser som är värda att uppmärksamma när de köper.

Vad är enheterna för curling curls

utyuzhok

Stryk inte bara justera, men locka strängar. För att göra detta måste det ha smala tallrikar (upp till 3 cm breda) med rundade kanter, så krullarna blir utan veck.

Järnet kan bilda vågor på håret av vilken längd som helst.

Curling Iron

Moderna curling strykjärn har sådana former och diametrar:

 • Cylindrisk - klassisk form med klämma.
 • Spiralmunstycken - bilda täta vertikala krullar från rötterna.
 • Cone - skapa lock som taper till tipsen. De är lämpliga för professionell användning, det är obekvämt att använda en sådan enhet själv.
 • Triangulär - form krullar med skarpa hörn.
 • Korrugering - för att skapa likformiga vågor.
 • Tångdiameter 35-40 mm - utformad speciellt för att skapa medelstora och stora krullar.
 • Tjocka tångar med en diameter på 40-50 mm - för stora lockar på långt hår. Sällsynt på försäljning.

Förutom enkla verktyg erbjuder tillverkarna dubbelt och trippelt krulljärn. Dessa är stylers med respektive två och tre arbetsytor. Med deras hjälp skapar zigzag och retrovågor.

 • Lär dig hur man gör stora krusar hemma med hjälp av anordningar för curling och fixeringsmedel.
 • Hur man väljer ett professionellt strykjärn för att räta håret, läs här.

Vad ska man söka när man väljer en curling?

Om stylern är fel vald eller dålig kvalitet kan den skada håret. Vad ska jag leta efter när man väljer ett krusjärn för stora krusar?

Däckets arbetsdäck

Från täckningen av arbetsdelen beror på hur mild enheten kommer att vara för ditt hår.

metall

 • Snabb ojämn uppvärmning. Strängar håller fast vid ytan.
 • Metallytan brinner genom håret. Från ofta krullande hår blir tråkigt och sprött.

Teflon

 • Uniform uppvärmning.
 • Sparsam effekt på håret.
 • Strängar håller inte fast vid ytan.
 • Teflon raderas över tiden. Visuellt är det omöjligt att märka. Därför finns det risk för att enheten används när den är osäker.

turmalin

 • Håller fuktighet i lock.

keramik

 • Överdriver inte strängar. Den har en slät yta på vilken håret glider lätt.
 • Keramik-belagda curling irons har olika priser.
 • Om stylerplattorna inte är helt keramiska, men endast täckta med ett tunt lager keramik, så kommer materialet raderas med tiden. Precis som i Teflon-fallet är det omedelbart omöjligt att märka.

Uppvärmningstemperatur, effekt

Curler måste ha ett brett temperaturintervall så att olika typer av hår kan bearbetas:

 • Tunna, lösa, färgade, blekta, lockiga trådar kruler säkert vid temperaturer upp till 150 grader.
 • Tjock, tuff stygg - vid en temperatur på ca 200 grader.

Tja, om du kan:

 • Ställ in temperaturen till en viss grad.
 • Ge instrumentet uppgiften att "komma ihåg" den inställda temperaturen.
 • Övervaka displayen när enheten värms upp.

Den optimala uppvärmningstiden är 1 minut.

Power ploek varierar i intervallet 20-50 watt. För hemmabruk, välj inte enheter med maximal effekt - de är vanligtvis skrymmande och obekväma.

Diameterkrullning

Denna parameter bestämmer hur stor krullarna kommer att vara. Ju längre håret desto tjockare väljer stylerstången.

 • För strängar upp till mitten av bladen används modeller med en diameter på 19-25 mm.
 • För långa hårkronor med en diameter av 32-40 mm.
 • Ett verktyg med en diameter på 50 mm hjälper till att vrida ändarna av håret och skapa mycket stora vågor.

Klämmans närvaro

Om det finns en klämma är låset ordentligt fastsatt. Resultatet - du får en curl med en perfekt likformig wrap, utan att bränna dina händer.

Denna styler har några nackdelar: inte riktigt det naturliga utseendet på den färdiga frisyren och veckorna i ändarna av håret.

Om det inte finns någon klämning är läggningen naturligare, utan rynkor, men du måste använda verktyget för att arbeta med ett sådant verktyg. För att göra en stor krull med ett krusjärn utan klämma behöver du en värmebeständig handske.

Dysor för krökning

Vanligtvis kan munstycksformning ändras. Mest populära munstycken:

 • Triangulär - för vågor med raka ändar.
 • Zigzag-formad för skarpa vinkelvågor.
 • Figurerade element - hjärtan etc. (för kreativa idéer).
 • Straighteners - räta ut naturliga krullar.

För enkelhetens skull finns det fuska krullning med roterande munstycken. I det här fallet behöver du bara fixa strängen - enheten själv skapar den önskade formen på krullen.

Ledningslängd

Ledningen ska vara tillräcklig för att enheten ska användas bekvämt. Samtidigt är det viktigt att han inte hänger sig under hans fötter. Optimalt - ca 2 meter.

Var uppmärksam på att sladden på sladden till basen av enheten var rörlig.

Ytterligare alternativ

 • Ioniseringsfunktion - med sina strängar erhålls lydig och glänsande.
 • Automatisk avstängning av enheten - vanligtvis efter 30 minuters inaktivitet.
 • Thermocover - för bekväm transport av varm styler.

Topp 5 bästa lockar för curling stora krullar

Betygsättningen baseras på förhållandet mellan pris och resultat, vilket ger verktyget.

Philips NR-8618

Kegelformad anordning med keramisk beläggning. Passar till krullar av medellängd. Den maximala temperaturen är 200 grader. Diameter - 13-25 mm.

 • Bekvämt handtag.
 • Signal när låset är klart.
 • Auto stäng av efter 60 minuter.
 • Lås knappar.
 • Skjutskydd.
 • Temperaturinställning.
 • Låg vikt
 • Frisyren håller länge.

Nackdelar: Ledningslängd - 1,8 meter. Detta är obekvämt om utloppet är långt ifrån spegeln. Ej lämplig för långa trådar.

Pris: ca 2100 rubel.

Rowenta CF 3345

Cone curling för stora krullar (diameter - 32 mm). Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 grader.

 • Noggrann installation utan veck och skador.
 • 9 temperaturregimer.
 • Snabb uppvärmning - 90 sekunder.
 • Belyst LCD-skärm.
 • Lås knappar.
 • Det finns en stativ, roterande sladd, slinga för att hänga.

Nackdelar: Inget skydd.

Pris: ca 1000 rubel.

Remington Ci5338

Typ av beläggning - keramik / turmalin. Diameter - 38 mm. Uppvärmningstemperatur - 140 - 210 grader.

 • Passar alla hårtyper.
 • 8 temperaturförhållanden.
 • Snabb uppvärmning - 30 sekunder.
 • Auto stäng av efter 60 minuter.
 • Roterande sladd.

Nackdelar: Ingen temperaturindikator. Vid långt arbete värms spetsen upp.

Pris: Om 2000 rubel.

BaByliss PRO BAB2275TTE

Beläggningen är titan / turmalin. Diameter - 38 mm. Perfekt för långt hår.

 • Elektronisk termostat (100-200 ° C).
 • 11 temperaturregimer.
 • Stand.
 • Roterande sladd 2,7 m.
 • Lägger långa håll.


Nackdelar: Fotstativet är mycket varmt, det kan lämna märken på möblerna.

Pris: cirka 3500 rubel.

BRAUN Satin Hair 7 EC2 (CU750)

Keramisk styler. Tångdiameter - 32 mm.

 • 5 temperaturregimer (135-185 grader).
 • Bakgrundsbelyst display.
 • Snabb uppvärmning - 60 sekunder.

Nackdelar: Inget ståndpunkt. Kyler ner länge.

Pris: ca 1400 rubel

Det finns också speciella, professionella curling strykjärn för stora lockar. Populära märken:

Deras pris börjar från 5000 rubel, men sådana verktyg handlar försiktigt på håret och tjänar mer än hushållen.

 • Fem sätt att stylera hårkrullar på medelhår hemma.
 • Vad du ska titta efter när du väljer en hårtork kam för hår styling berätta här.

Hur man gör stora krullar curling?

Hårförberedelse

För att inte skada håret under skapandet av stora krullar med krulljärn, behöver du förberedande förberedelser:

 • Tvätta huvudet - på ren hår styling varar längre.
 • Torka håret noggrant.
 • Sprängsträngar med elastisk fixering (eller skum) och termiskt skydd.
 • Med hjälp av en horisontell avskiljning var hela kroppen uppdelad i två zoner.
 • Patch på hårets övre del, börja krullen från nackområdet och gradvis rör sig mot ansiktet.

Tekniken att krulla stora lockar

Det finns två grundläggande tekniker för wrap - horisontella och vertikala. De har en grund:

 • För att skapa stora krullar, ta en strand på 5-6 cm.
 • Ta henne i rät vinkel mot huvudet.
 • För att värma upp strängarna, svepa längs hela längden med ett varmt krusjärn.
 • Skruva strängen på stången av krulljärn och håll den i denna position i 7-10 sekunder.
 • Dra försiktigt ut stylerstången och fixa locket med en barrette. Ta av hårspetsen när krullen har svalnat helt.
 • Bearbeta så hela hårets hår.
 • Röj krullarna med dina fingrar och kamma kammen med sällan åtskilda tänder.
 • Fix håret med lack.

Lay krullar kan vara i en eller flera riktningar. I det andra fallet erhålls ett mer naturligt resultat. Att krulla var rund och mjuk, håll stylisten horisontellt.

Tips för att hålla ditt hår friskt

Dessa rekommendationer hjälper dig att ändra bilden och hålla ditt hår frisk:

 • Innan du använder curler för första gången, läs instruktionerna för användning.
 • Använd styler inte mer än en gång var 2-3 dagar.
 • Vid utformning av lockar, exponera enheten till lägsta möjliga temperatur (100-120 grader för tunna skador, 200 för tjocka).
 • Håll inte tangarna på ett ställe under lång tid. Kontakt med håret med varm metall är 20 sekunder, med keramik - 1 minut.
 • Bredden på de behandlade trådarna - upp till 5 cm.
 • Kom ihåg sättet för termiskt skydd.
 • Använd inte curling på vått eller fuktigt hår.
 • Efter att ha använt tänger, kontrollera om det finns partiklar av värmebeskyttande medel kvar på plattorna. Rengör enheten när den är urkopplad och cool.
 • Återställ håret med fuktgivande och närande maskor.
 • Skär tipsen regelbundet.

Curling Iron gör att du kan skapa lockar utan hjälp av professionella.

För att det köpta verktyget ska fungera länge, tänk på förhand om du inte kommer att ändra hårets längd inom en snar framtid, hur långt din arbetsplats och andra nyanser som påverkar valet av styler kommer från uttaget.

Kom ihåg om säkerhet - och låt andra beundra din feminina bild, understruken av romantiska lockar.

Video: Curling strykjärn för stora lockar

Hur man skapar en chic stor kröning, men det förstör inte håret? Du hittar svaren i våra videoklipp. I den första videon är ovärderliga tips om hur du väljer curling, och från den andra videon lär du dig hur du snabbt och enkelt kan göra vackra lockar.

6 bästa hårkrullarna

Vackert och naturligt är kvinnornas önskan att se attraktivt ut. Hela tiden är tjockt, snyggt hår kvar ett av de främsta kvinnornas smycken och äkta rikedom. Elastiska damens krullar sjungit i vers. Ferventa krullningar och flytande vågor fångades mer än ett manligt hjärta. Nuförtiden är det enkelt att göra en vacker frisyr. Det viktigaste är att ha ett bra stylingverktyg tillgängligt.

Vilket företag är bättre att välja

Låt oss lära känna de mest populära tillverkarna som producerar högkvalitativ curling. Om kvinnor runt om i världen rösta för dem "rubel", köpa varor för personligt bruk, betyder det att de faktiskt producerar värdefulla produkter.

Babyliss

Pålitlig och enkel att hantera, har högkvalitativ arbetsdäckning. Men på grund av störningar misslyckas ofta.

Remington

Mycket pålitliga och funktionella enheter, men med ett högt pris.

Philips

Kvalitetskrämare är lätta att använda, men inte alla modeller har en temperaturregulator.

Rowenta

Representerar ett brett sortiment av högkvalitativa och billiga pleyok.

De bästa keramiska belagda gardinerna

Varför anses de vara de mest humana i förhållande till håret? Eftersom den keramiska beläggningen fördelar jämnt värme och avger negativt laddade partiklar som täcker hårflingorna. Intern fukt förblir inne i håret och hotar inte att torka.

Philips HP8699

Denna sats gör att du kan ändra din frisyr minst varje dag utan att skada håret. Multifunktionsenheten är färdig med en handväska för förvaring.

fördelar:

 • Många munstycken för att skapa lockar och krullar av olika former och storlekar;
 • Keramisk beläggning på alla munstycken;
 • Hög temperatur för läggning (190o) garanterar ett permanent resultat av curling;
 • Det finns en automatisk avstängningsfunktion. Om du glömde att stänga av högen sker det automatiskt efter 60 minuter.
 • Det finns en LED-indikator som signalerar kröktens beredskap att fungera.
 • Snabb uppvärmningstid (3 minuter).

nackdelar:

 • Under drift är munstyckena mycket heta och dåliga;
 • Ej lämplig för de med mycket tjockt hår;
 • Uppvärmningstemperaturen regleras inte.
 • Ledningen är lite kort, bara 1,8 m.

BaByliss C1100E joniska

Enheten är en ny generation av automatisk automatisk rotation. Curl är skapad inuti curling. Hårsträngen hämtas av anordningen med hjälp av ett roterande element. Efter några sekunder blir det en elastisk krullning. Sådan styling hålls under lång tid.

fördelar:

 • Valet av temperatur;
 • Curling-tidsval: 8, 10 eller 12 sekunder;
 • Ioniseringsfunktion;
 • Det finns en strömindikator och beredskapsignal.

nackdelar:

 • Högt pris;
 • Det tar tid att utveckla färdigheten att arbeta med enheten.
 • Endast lämplig för medelstort och långt hår;
 • Det finns fall då ett roterande element "tuggar" strängar.

Ägarna av keramiska pleyos i absolut majoritet är nöjda med köpet. Vackra lockar staplade snabbt, håret förblir levande, glänsande, inte övertorkat och inte elektrifierat.

De bästa metallbelagda krullningsstrykjärnen

Den största fördelen med en sådan ploek är det låga priset och den lätta hanteringen. Men de skadar håret avsevärt, för avge joner som avslöjar vågar hår. Och från öppna porer fukt och naturliga hårfett löv. Håret blir skört, torrt, styggt.

BaByliss BAB2172TTE

Professionellt curlinghår med en stavbredd på 19 mm. Det finns två versioner av denna modell med en annan diameter på värmeelementet: 16mm och 25mm.

fördelar:

 • Möjligheten att styra uppvärmningstemperaturen (från 130o till 200o) möjliggör användning av enheten för vilken hårtyp som helst;
 • Det finns en icke-uppvärmningstips, bekväm att använda;
 • Automatisk avstängning. Curler stängs av om den inte är aktiverad i mer än 70 minuter;
 • Utrustad med en beredskapsindikator;
 • Inbyggd metall stativ gör att du kan lägga ett varmt curlingjärn på vilken yta som helst.
 • Bekväm längd på roterande sladd - 2,7 m.

nackdelar:

 • Kontakten med värmestångens metallyta torkar håret hårt.

Braun EC1

Bekvämt modernt curlingjärn med display och display. Närvaron av joniseringsläget minskar den negativa påverkan på håret.

fördelar:

 • Ett stort antal värmeformer (5 alternativ), den maximala uppvärmningstemperaturen är 185o;
 • jonisering;
 • Lättvikt, vikt endast 230 g;
 • Det finns en indikation på beredskap för drift, visning;
 • Det finns skydd mot överhettning.

nackdelar:

 • Låg effekt (35 W), curling långsamt värmer upp;
 • Ledningen roterar men inte tillräckligt lång - 2 m.
 • Högt pris

Metallbelagda gardiner blir gradvis en sak av det förflutna, därför är de mindre och mindre vanliga i moderna butiker. Kvinnor föredrar förbättrade modeller med en beläggning av ett värmeelement som inte skadar håret.

De bästa teflonbelagda gardinerna

Teflonbeläggning av stången tillåter inte strängarna att glida, och de värms jämnt vid krökning. Håret håller inte fast på krullet och är inte för torrt. Med tiden sliter Teflon ut. Omkring ett år efter förvärvet förlorar ett sådant krusningsjärn sina "Teflon" egenskaper.

Produkter som tillverkas av det italienska företaget Hair Art (Hair Art) anses vara de bästa hårdraperna med en sådan beläggning. De är inte för dyra och brinner inte hår alls. Dessa är främst professionella curling irons.

De bästa turmalinbelagda lockarna

Turmalinskiktet appliceras ovanpå keramik- eller titanbeläggningen, varför en dubbel effekt av hårkvalitet erhålls. På grund av flerskiktsuppvärmning av stången är det snabbare. Hittills anses curling irons med en sådan beläggning vara mest godartad.

Rowenta CF3345F0

En bra kombination av högkvalitativa och överkomliga priser gjorde den här enheten populär och såld. Curler är väldigt bekväm i drift.

fördelar:

 • Säkerhet för hår på grund av närvaron av turmalinbeläggning;
 • Värmer upp snabbt
 • Flera uppvärmningslägen;
 • Det finns en indikation på beredskap för arbete.

nackdelar:

 • Saknas klipp. Sårsträngen måste hållas för hand, även om det finns termiska handskar i satsen för att inte bränna händerna.
 • Inget omslag.

BaByliss Pro Titanium Tourmaline

Curler har en tålig titandurmalinbeläggning. Enheten är resistent mot kemisk och mekanisk stress. Mikroskopiska kristaller av turmalin avger negativa joner som försiktigt bryr sig om håret under krulningsprocessen.

fördelar:

 • Det elektroniska systemet styr värmtemperaturen från 130o till 200o;
 • Curler stängs av automatiskt efter 70 minuters inaktivitet;
 • Det finns ingen uppvärmningspets;
 • Roterande sladd med praktisk längd (2,7 m);
 • Lättar hårspänningen.

nackdelar:

Om tourmaline cheaters recensioner är de mest smickrande. De glädjer sina älskarinnen i åratal. Vackra, ljusa och pålitliga produkter besegra nu hjärtat av nya fans.

Vilken typ av fläta att köpa

Om du bryr dig om ditt hår, välj ett titanbelagt curlingjärn. Sådana produkter är hållbara, estetiska och, viktigast av allt, säkra för hår. Men de är dyra.

Keramik konkurrerar med dem framgångsrikt. Om en sådan enhet är utrustad med en joniserare, det visar sig vara ett bra alternativ även för daglig användning. Valet av modeller av keramiska ployok är enormt och vad gäller egenskaper och design. Välj den som du tror att ditt hår kommer gärna acceptera. Då kommer ditt hår alltid att vara i perfekt ordning.

Valet av curling iron för hår curling stora lockar

Varje tjej drömmar om stora och underbara lockar som kommer att lägga till hennes bild av skönhet. Med hjälp av lockar blir utseende harmoniskt. Ofta är det dyrt att tillgripa frisörens hjälp, och ett krusjärn för stora lockar hjälper dig att göra ditt eget hår. Hemma är det mycket enkelt att använda: du måste ta en separat sträng och vinda den på munstycket. Efter en tid tas det redan färdiga lockiga håret bort. Således är det nödvändigt att bearbeta hela huvudsträngen genom sträng.

Granskning av de bästa hårkrullarna

Ett bra verktyg ska ha flera temperaturlägen, för för jämn styling behöver du en individuell temperatur. Vid höga temperaturer är det lätt att göra önskad perm, men det gör ont i hårstrukturen. Om stylern har en inbyggd temperaturregulator kan du enkelt välja ett individuellt läge.

Rowenta kon krulljärn

Cone curls anses vara universella, så de är i stor efterfrågan bland fashionistas. Cone curling curler för stora curls Rowenta kommer att göra stora krullar från hårets rot, vilket kommer att smala smalt till mycket spetsen av stranden. Sådana lockar kommer att glädja flickan hela dagen.

Modellen Roventa har en digital termostat för 9 positioner, med hjälp av den kan du välja den optimala temperaturen. En keramisk munstycke med en turmalinbeläggning har en bra effekt på lockar och en isolerad spets värmer inte upp och skyddar händerna mot brännskador. Denna krullning kostar 1500 rubel.

Babyliss Professional Styler

Bebilis krusjärn för krullar av högkvalitativ titanbeläggning. Det är det perfekta verktyget för att skapa glamourvågor på långt och medelhårt hår. Med det här innovativa verktyget sätts krullen in och med hjälp av ett roterande element blir det ett vackert lockigt hår på några sekunder.

Temperaturen inuti är jämn, jämnt fördelad. Denna enhet fungerar bra på alla typer av lockar, priset i nätbutiker varierar från 2700 till 3500 rubel.

Triple Curler Philips

Denna vågkurva hjälper till att göra charmiga lockar i retrostil. Hon har tre arbetsdysor med en diameter på 22, 19 och 22 mm. Den har en turmalin-titanbeläggning. Anordningen är noga med kontakt med krullarna och mättar dem med negativt laddade joner.

Philips Philips 3-vägs krusjärn gör ett utmärkt jobb med en ljusvåg för dagtidstylning och lockiga krullar för en kvällsutflykt. Enheten värms upp perfekt, håller temperaturen väl och krullarna kommer att se bra ut även på medellångt hår. Den genomsnittliga kostnaden för stylern är från 1800 till 2500 rubel.

Braun tang

Denna styler är utformad för att skapa stora lockar. Den maximala uppvärmningstemperaturen är 165 grader Celsius, enheten värms upp direkt. Verktyget har fem olika temperaturförhållanden, så det är nästan omöjligt att förstöra håret.

Sensorn visar värmtemperaturen och köldspetsen tillåter inte att bränna händerna. Curler har en högkvalitativ keramisk beläggning, den är modellerad på ett sådant sätt att även tunt hår inte faller ut under curling. Detta verktyg är billigt jämfört med andra stavar, dess kostnad börjar från 1600 rubel.

Styler moser

Curling tang för stora lockar kan vrida lock av någon längd till eleganta lockar. Värmeelementet är tillverkat av keramik, temperaturregimen börjar från 127 och slutar vid 200 grader Celsius. Munstycket värms upp inom 60 sekunder.

Joniseringssystemet låter dig ta bort onödig statistisk elektricitet. Det fungerar som en balm, och sålunda torkar krullarna inte ut. Keramiken i instrumentet gjordes enligt den senaste utvecklingen, en unik silver-turmalin-titanbeläggning applicerades på den, som inte är rädd för yttre påverkan. Denna enhet kan tjänstgöra sin ägare under lång tid. Kostnaden startar från 1 700 rubel.

Ga-Ma Curler

Denna turmalin-belagda spiral styler kan göra vackra stora spiralkrullar. Den innovativa Techno Iron Nero-beläggningen ger silkeslena krullar med en hälsosam glans utan snurreffekt. Detta är en idealisk apparat för professionell användning, som kan fungera med krullar av vilken längd som helst.

På grund av den smidiga glidningen på kroppen drar inte håret ut och brinner inte, och när instrumentet värms upp verkar turmalinbeläggningen som en naturlig källa till joner, eftersom spetsen är tillverkad av mineralsten. Kostnaden för spiralkrullning börjar från 2000 rubel.

Hur man väljer rätt krusjärn

Hemligheten med vackra och voluminösa krullar ligger inte bara i vanliga vridningar av strängarna, men också i själva verktyget. För att få vackra krullar behöver du en konisk krullningshår. Vilket verktyg är bättre att välja, så att krullarna är av den önskade storleken? Enheten måste ha bra täckning, det är av stor betydelse. Tång från firmaet Roventa är till exempel känt för sin skyddande beläggning på munstycket. Det ger ett försiktigt skydd för locken. Curling strykjärn är:

 • Med turmalin eller titanbeläggning, som är likformigt uppvärmda, utför de värme perfekt. Detta förkortar hälltiden.
 • Det är bättre att välja ett verktyg med en turmalin eller keramisk beläggning. Dessa krullningsstrykjärn skapar negativa joner som avvisar krullarnas positiva laddning, vilket upprätthåller sitt hälsosamma utseende även efter långvarig användning.
 • Du kan välja ett vanligt teflonbelagt curlingjärn. Med honom kommer inte håret att brinna. Om dessa curling positiva recensioner.

När du väljer, måste du ta hänsyn till instrumentets maximala temperatur så att krullarna är perfekta. För vackra krullar måste du välja krulljärn med ett stort och tjockt spets, vars diameter måste vara minst 35 mm. Det är lämpligt att välja ett verktyg utan klämning och konisk form. Det finns till exempel kvalitet curling irons från Remington varumärke.

Och du måste också vara uppmärksam på förekomsten av indikatorer, utrustning och kvalitet på sladden. Att köpa en enhet för stora lockar är inte ett problem, butikerna erbjuder ett stort utbud. Du kan också läsa kundrecensioner där. Med hjälp kan du göra rätt val. Priset på verktygen varierar beroende på funktionalitet, kvalitet och tekniska egenskaper.

Särskild uppmärksamhet vid skapandet av stora krullar bör ges till munstyckets diameter, eftersom det påverkar storleken på framtida krullar. Nippers för bildning av stora krullar händer från 12 till 32 mm. Ju större diameter, ju större krullarna är. Ägare av en lång och tung flätan måste välja stylers med en mindre diameter än de önskade locken.

Dysor måste också vara uppmärksamma när de köper, eftersom de med hjälpkrullarna förvärvar olika former och storlekar. Det är bättre att köpa professionella enheter som kan hantera även kort hår. När du väljer att vara uppmärksam på ledningens längd. Populära modeller:

 • Triangulär, curling med raka tips.
 • Textur-maker, med vilken det är lätt att utföra olika figurer: en boll, en triangel, en cirkel eller ett hjärta.
 • Zigzag med skarpa hörn på raka lockor.
 • Corrugated med böljande strängar.

Cone curling

Cone curling för stora lockar är ett utmärkt val för älskare av snygga frisyrer. Med hjälp av en sådan enhet på några minuter kan du göra en spektakulär styling hemma. Den koniska formen bidrar till att säkerställa högkvalitativ perm längs hela längden på krullarna, utan skador och veck. Dessa enheter, på grund av sin form, tillåter att skapa spektakulär styling utan ansträngning om några minuter. Hur man gör stora lockar med curling:

 1. Det är nödvändigt att torka håret ordentligt, applicera på dem en termisk skyddande mousse eller spray.
 2. Därefter måste du inkludera tångar, välj den optimala temperaturen.
 3. Om torra och skadade trådar läggs, ska enheten ställas in till minsta temperatur. Tjocka krökar twist vid en temperatur av 150 till 200 grader Celsius.
 4. Därefter måste du ha speciella fingertoppar eller handskar, för att inte bränna dig själv under proceduren.
 5. Hela massan av hår måste delas upp i flera delar.
 6. Då ska du välja strängen, vinda den.
 7. Det är nödvändigt att konsekvent vrida alla krullarna, från nacken till kronan.
 8. Detta följs av försiktigt kamma håret och fixa lackfärg.

Hur man gör lockiga Babyliss tångar

Detta krulljärn är automatiskt, med hjälp av det kan du göra en effektiv styling hemma om några minuter. Modellen är utrustad med tre temperaturregimer, tyst driftsfunktion och riktning av vridsträngar. Hur man lockar håret med Babyliss curling iron:

 1. Det är nödvändigt att torka och kamma håret ordentligt, applicera en speciell termisk skyddande mousse eller spray.
 2. Slå sedan på enheten och ställ in staplingsparametern.
 3. Det är nödvändigt att välja en krullning, fixa den vid roten i en speciell öppning av enheten.
 4. Då måste du vänta några sekunder innan du ger en särskild signal.
 5. Efter det måste krullen släppas.
 6. Efter hårböjning måste du fixa håret med lack.

Kundrecensioner

Rowenta Cone Curling Iron gör de vackraste stora lockarna av alla verktyg jag använde. Innan det brukade jag Remington-konens curler, men det gjorde inte rätt intryck på mig. Huvuddelen är att vackra krullar kan ta upp till 4 dagar, men på den sista dagen är de redan svaga och kuperade.

Med Babyliss krusjärn gör jag fantastiska lockar på bara 10 minuter, de stannar på mig i 3 dagar. Reklam är inte lurad, det här verktyget har inga analoger. Efter användning är enheten väldigt lätt att rengöra från brända hårprodukter.

Phillips curling från Philips för mig är ett effektivt och professionellt verktyg. När jag såg henne i affären, hade jag ingen tvekan om att hon skulle vara användbar för mig. Och jag förlorade inte, min hårklipp på jobbet skapade en furor, jag bar ut det strängt enligt instruktionerna. När du använder curling iron är för tung, men krullar görs snabbt. Från stylisten med vana händer kan bli trött.

Jag har stor respekt för alla produkter Brown, så jag valde verktyget för detta företag att skapa stora lockar. Vackert utseende, utmärkt byggkvalitet antyder att enheten kommer att hålla länge. Efter stylisten tar håret en vacker form, men på mina krullar håller krullarna inte mer än 1 dag.

Långt kunde inte bestämma vilken enhet som skulle väljas. Till slut valde jag en Moser curling. Jag använder styler i mer än ett år och jag är mycket nöjd med det. Enheten värms nästan omedelbart och kyls snabbt, har ett starkt klipp, tack vare att håret inte flyter ur curling. Innan du använder styler använder jag en termisk spray, så mitt hår är i utmärkt skick, även om jag använder enheten nästan varje morgon.

För att skapa stora krullar köpte jag Philips H. P. 8699 krusjärn. Jag vill notera att jag inte använder enheten varje dag, men jag använder den för speciella tillfällen eller på semester. Hittills har jag inte ångrat pengarna. Verktyget värms väldigt snabbt, efter det att högkvalitativa lock har erhållits, dessutom har stylern en vacker design. På mina hår frisyrer varar länge, i flera dagar. Jag rekommenderar den här enheten till alla mina vänner.

Senast köpte jag Rowenta C. F. krulljärn. Jag har buskigt och tjockt hår som är väldigt svårt att sätta i ordning. Men detta blev hjälpt av Rowenta. Som lovat i instruktionerna fick jag inte stora lockar, de krullade strax nedanför. Men detta förstörde inte håret, håret började se snyggt och städat. För mig är detta alternativ lämpligt.Nästa Artikel
Praktiska råd: hur man vrider håret på curlers så att de håller på länge och ser vackert ut?