De mest skonsamma hårfärgerna


För framgångsrik färgning tillsatte tillverkare tidigare ammoniak till hårfärger. Det är tack vare denna komponentfärger penetrerad i hårets struktur och färgade det från insidan. För närvarande har många tillverkare övergivit användningen av detta aggressiva element, eftersom det leder till hårets "sjukdom": torrhet, brittleness, split ends etc. De säkraste är bezammiachnyefärger, som framställs av en speciell formel, genom vilken färgpigmentet tränger in i håret utan att skada det.

Topp 10 innehåller de mest godartade hårfärgerna utan ammoniak.

Garnier färg Shine

Garnier färg Shine öppnar de tio mest sparsamma färgerna för färgning av hår. Måla utan ammoniak för 50% målar över grå hår. På grund av de extrakt som ingår i det blir krullarna mjuka efter färgning, och med det korrekta valet av nyans kommer de återvunna rötterna inte att märkas över tiden. Färgen håller fast ca 1,5-2 månader.

Chi Ilonic är en icke-ammoniak, professionell färg som noggrant bryr sig om lockar och återställer dem från insidan. Det kommer att möjliggöra en fullständig regenerering av strängstrukturen, underkastad regelbunden användning av produkten. Efter färgning lyser krullarna vackert, ger elasticitet och styrka. På paletten finns det många nyanser, så att du kan hitta både naturliga och ovanliga. En annan fördel med Chi-serien är god hållbarhet.

Wella Professionals Koleston Perfect

Wella Professionals Koleston Perfect anses vara en av de mest skonsamma hårfärgerna. Triluxiv-tekniken, den underliggande krämfärgen, ger en lysande, rik, levande färg, som kan bibehålla intensiteten under lång tid. Inbegripet i lipiderna, tränger in i hårets porösa zon, justerar deras struktur, vilket gör den mer enhetlig.

L'Oreal Inoa ODS2

L'Oreal Inoa ODS2 är ett professionellt, ammoniakfritt hårfärg som bryr sig om hår utan att skada dess struktur. Färgen är baserad på oljeleveranssystemets teknik (leverans av färgämne med olja), vilket gör att du kan få mycket resistenta och vackra ljusa, mättade färger. Färgen innehåller inte ammoniak, ger en ljusning av 3 toner eller en ton-till-ton färgning, fyller helt det grå håret utan att skada strukturen. Under färgningsprocessen, tack vare den unika ODS2-tekniken, berikar färgen strukturen hos varje hår med speciella aktiva och skyddande element, samtidigt som man förhindrar förlust av färg och skada efter proceduren. Färgen blandar omedelbart med oxidenten, är mycket lätt att applicera och har inga irriterande eller negativa effekter på hårbotten.

Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense är en ammoniakfri färg som försiktigt bryr sig om lockningar efter färgning. På grund av närvaron av oljor tränger produkten djupt in i krullarnas struktur och utför funktionen av en färgförstärkare. Dessutom återställer verktyget effektivt och närmar sig den skadade hårstrukturen.

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance finns på listan över de mest skonsamma hårfärgerna. Ammoniakfri krämfärg, otroligt mjuk, lätt att blanda, lätt att applicera och tvätta bort efter färgningsproceduren. Nu kan detta färgämne skapa det mest ljusa och saftiga färgresultatet - 70% mer mättnad och utstrålning. Innovativ pigmenteringsteknik med flera lager skapar färg genom överlagring, skikt för lager, vilket gör det möjligt att skapa färska, intensiva nyanser samtidigt som effekten av återvunna rötter minimeras. Färgformeln innehåller polynesisk olja och Gardenia blomst extrakt, vilket stärker hårets yta, gör det mer ömt och smidigt och förbättrar färgens reflektion.

L'Oreal Creme Gloss

L'Oreal Creme Gloss är en av de säkraste färgerna för friskt hår utan ammoniak. Dess huvudsakliga komponent är kunglig gelé, som bryr sig om hår redan vid färgsteget. Det är detta som närmar och fuktar, ger en vacker glans och återställer strängar på kortast möjliga tid. Förstärkning av deras struktur sker inte bara i yttre, men också i inre skikt. Den andra användbara komponenten är den ursprungliga doften med doften av vilda bär, vilket ger kompositionen en mycket trevlig arom. Och den sista ingrediensen är en fuktgivande balm. Det fixar resultatet och förseglar användbara ämnen i strängarna.

MATRIX-färgsynkronisering

MATRIX Color Sync är en mild ammoniakfri hårfärg. Färgen skapar en ny nyans på naturligt hår eller på tidigare färgat utan att bli lättare. Color Sink används för att återställa skuggan av resistenta färgämnen, liksom för färgkorrigering. Formeln för ett omsorgsfullt och regenererande komplex av ceramider hjälper till att anpassa hårets porösa områden, vilket underlättar absorptionen och utvecklingen av färgämnet. Formeln utan ammoniak tillåter dig att maximera strängarnas hälsa. Färgen avslöjar inte nagelbandet och är därför helt ofarligt och säkert.

Matrix Socolor Beauty

Matrix Socolor Beauty är en av de mest skonsamma hårfärgerna. Det hjälper till att uppnå önskad nyans utan att skada håret. Den innovativa formeln för färgkomposition kombineras idealiskt med strängarnas naturliga färg. Den patenterade tekniken gör det möjligt att få den mest naturliga och likformiga nyansen, och bidrar också till den fulla målarfärgen av grått hår och bibehåller färgmättnad så länge som möjligt. Färgpaletten i färgfärgerna Sokolor Beauty Matrix innehåller maximalt en naturlig bas, som bildar ett naturligt och strålande utseende på lockor efter färgning.

Estel Sense De Luxe

Estel Sense De Luxe toppar listan över de mest skonsamma hårfärgerna. Den är idealisk för toning och justering av färg längs hela längden. Färgen förvarar försiktigt och noggrant trådarna, vilket ger dem en djup, livlig nyans och glans utan att störa det naturliga pigmentet. För ägare av ljusa och blonda krullar kommer det att finnas mycket fler alternativ för att ändra den ursprungliga färgen, medan den nya färgen kommer att tvättas av gradvis och jämnt längs hela längden, vilket ger upphov till den ursprungliga tonen. Estel De Luxe Sense har en mycket märkbar positiv effekt på lösa, livlösa strängar. På grund av kompositionen berikad med ytterligare komponenter (panthenol, olivoljaxtrakt, keratinkomplex) kommer krullarna att bli livligare och snyggare.

Välja det mest skonsamma hårfärgen

Förändringar i kvinnans bild är inte bara en annan flyktig önskan, när du gör något nytt i ditt utseende börjar en kvinna att känna sig annorlunda. Detta steg hjälper till att få självförtroende och dess attraktivitet, och därför är alla mycket seriösa om färgning av hår. Sådana förändringar är glädjande för ögat, men är de säkra för hårets hälsa? Det är ingen hemlighet för alla som färgämnen har bland ingredienserna aggressiva kemiska föreningar som kan destruktivt påverka hårets struktur. För att ge kvinnor större frihet att förbättra sin bild har kosmetiska företag utvecklat en serie ammoniakfria, mjuka färger, vars användning är säkrare.

Varför färger utan ammoniak är mest godartade?

För att håret ska färgas i en viss färg är det nödvändigt att det sväller och vågorna öppnas. I konventionella färgämnesformuleringar var ammoniumhydroxid eller helt enkelt ammoniak ansvarig för detta. Men denna komponent är ganska aggressiv och leder till uttorkningen av håret, ökar dess ömhet och kan provocera ett tvärsnitt av tipsen i framtiden.

De så kallade ammoniakfria färgerna har i sin sammansättning mer godartade derivatkomponenter som har en liknande effekt men mindre uttalad skada. Varken stark irritation i huden, eller någon speciell lukt sådana komponenter provocerar inte. Den vanligaste typen av sådan ingrediens är etanolamin, syntetiserad från ammoniak. På grund av att molekylerna är mycket större är det mycket svårare för dem att tränga igenom huden, och därför orsakar färger med etonalamin sällan allergiska reaktioner.

I dag tillverkas en serie separat för enkel toning av håret och för dess ljusning, vilket leder till att håret lider flera gånger mindre än vid användning av klassiska formuleringar. Men det är viktigt att förstå att trots att håret känns bättre efter färgning med mjuka formuleringar är deras vågor fortfarande öppna och kan inte stängas naturligt. Därför bör du ta hand om hela hårvikt så väl och noggrant som efter aggressiv färgning.

Hur man väljer en ofarlig hårfärgsmassa

Vanligtvis är färgen mild, tillverkaren säger omedelbart på förpackningen. Du kan ge företräde till ett välkänt varumärke eller lita på flickvänner och frisörer. I vilket fall valet av färger är önskvärt att följa de allmänna reglerna:

 1. Tänk på ditt hårs tillstånd och förekomsten av grått hår i dem, välj specialiserade färgämnen enligt dessa parametrar.
 2. Välj inte den motsatta tonen. Till exempel bör ägare av en kall hårskugga inte köpa guldfärgämnen, annars kan du i hemmet använda ett obehagligt grönt resultat.
 3. Om det finns tvivel om valet, är det bättre att föredra nyanser som inte är så annorlunda än din hårfärg - i så fall blir det lättare att returnera allt än om förändringarna är drastiska.
 4. Om du har grått hår, kom ihåg att nyanser med röd färg kommer att se mycket ljusare ut än vad som anges på förpackningen.

Vilken färg är säker för gravida kvinnor

Hårfärgning under graviditeten är en kontroversiell fråga, många är starkt emot en sådan procedur, och vissa ser inte något fel på det. För att skönhetsguide inte skadar mor och barns hälsa är det viktigt att strikt följa dessa regler:

 • Det är bättre att helt enkelt skugga håret om det behövs, radikala färgförändringar bör undvikas.
 • endast ett icke-ammoniakfärg krävs
 • Under inga omständigheter kan det målas i första trimestern.
 • rummet ska vara väl ventilerat, och proceduren i sig ska inte vara längre än 20 minuter.

Vad som helst kan man säga att hårfärg är en kemisk sammansättning och kan inte kallas användbar. Därför är det värt att tillgripa att färga under födseln endast som en sista utväg.

Titlar och granskning av mjuka hårfärger

Sparsamma formuleringar för färgning av hår vann kvinnors hjärtan, och därför är många kosmetiska företag engagerade i sin produktion. Sådana produkter finns i linjerna från Vella, Estelle, L'Oreal etc. Betyget av de mest populära kompositionerna idag hjälper till att välja rätt säker färg.

L'Oreal Casting Cream Gloss (L'Oreal)

Produkten från L'Oreal anses vara en av de mest populära och eftertraktade ammoniakfria formuleringarna. Under färgningsproceduren blir hårbotten inte torr, det finns ingen irritation, och håren ser sig väl preparerade och jämnt färgade som ett resultat. På paletten finns nästan tre dussin färger för de mest olika smakerna. Ansökan är möjlig hemma - kompositionen överförs till huvudet med ett speciellt rör, blandningen flödar inte och tvättas lätt efter proceduren. Ett stort plus är att denna färg målar över grå hår och håller på håret upp till 30 användningar av schampo.

Estel Sense De Luxe (Estelle)

Estel är ett varumärke av professionell kosmetika, som Matrix, och därför används den ofta i skönhetssalonger. Paletten av nyanser är verkligen fantastisk - om hundra olika toner. Kompositionen innehåller näringsämnen och vitaminer, ammoniak är frånvarande vilket minimerar skador på hårets struktur under förfarandet. Tillverkaren rekommenderar att du använder ett speciellt färgstabiliserande schampo och liknande balsam efter färgning. Om dessa villkor är uppfyllda, kvarstår färgen under en oerhört lång tid.

Garnier Color naturals (Garnier) för lättare hår

Det farligaste förfarandet för hår har alltid ansetts vara deras blekning, eftersom detta kräver mycket aktiva föreningar. Ljussfärg utan ammoniak från Garnier är en motsättning till en etablerad åsikt. Kompositionen innehåller användbara naturliga oljor - avokado, shea och oliver, som tar hand om håret under proceduren och förhindrar överdriven torkning. En rik palett gör det enkelt att välja önskad färg. Kompositionen kan användas utan några hemma svårigheter, färgen är lätt förberedd och fördelad genom håret. Lukten är specifik, kemisk, men inte aggressiv.

Professionell krämfärg för blondiner Kapous

En serie ammoniumfria färger är representerad av nästan sju dussin nyanser, vilket gör att du kan välja färgen på även den mest krävande unga damen. Som en del av ingen ammoniak, cancerframkallande ämnen och eventuella giftiga ämnen, och funktionen av ett alkaliskt medel i kompositionen av växtaminosyror. Även med regelbunden och långvarig färganvändning är håret behagligt att ta hand om och friska. Denna färg klarar sig bra med målarfärgen av grått hår och ger en rik likformig färg. Gynnsam effekt på hårets tillstånd har de eteriska oljorna och växtextrakten.

Syoss Oleo Intense (Cieces)

Den speciella formeln för denna färg gör det möjligt att uppnå den mest intensiva och hållbara hårfärgningen med att ge dem maximal glans. Krämerolja appliceras lätt på håret, läcker inte när det härdas. Oljekomponenten fungerar som färgförstärkare, aktiverar färgämnet och spelar också en stor roll för att ge hår mjukhet och ömhet. Tillverkaren garanterar det perfekta utseendet på håret i upp till 6 veckor. Jämfört med Ciez vanliga färger är kompositionen utan ammoniak den mest bekväma och säkra för hårbotten.

Matrix Dream Age Socolor Skönhet för grått hår

Den amerikanska tillverkaren erbjuder en speciell färgämne speciellt för grått hår. Minimihalten i ammoniak gör den mindre aggressiv, och färgpigmentens mättnad gör det möjligt att uppnå en jämn och vacker nyans på de gråa håren (förutsatt att det grå håret inte innehåller mer än hälften av den totala massan). Vid köp av färg behöver du dessutom köpa en oxidator, eftersom det här är en professionell komposition och dessa komponenter säljs separat. Kompositionen är lätt att applicera och lätt fördelas genom håret, så att du får den mest kompletta täckningen av hela hårmassan.

recensioner

Inna: Min favoritfärg är Igor från Schwarzkopf. Det ger en underbar färg och håret efteråt känns bara bra - ingen torrhet eller brittleness.

Varya: Jag målade aldrig hemma och rådde inte någon. Du kan aldrig gissa hur färgen kommer att falla och hur det gör ont, bara en riktig professionell kan på ett adekvat sätt bedöma hårets tillstånd och förutse resultatet av proceduren. Endast en specialist i stolen kan få önskad färg och inte förstöra håret.

Katia: Jag experimenterar ofta med hårfärg, men utan skarpa förändringar bifogar jag helt enkelt olika nyanser. Jag gillar färgen från Garnier - det är billigt och perfekt för sådana ändamål.

Elizabeth: Min mamma målar sig alltid med ett Kapus-medel utan ammoniak. Ingen smutsig lukt, inget strå på huvudet efter användning - produkten är utmärkt, mycket hög kvalitet.

5 bästa mjuka hårfärger

Egenskaper i rankningen

Kvinnor gillar att ändra sin bild ofta. Det enklaste sättet att skapa en uppdaterad bild är att ändra hårfärg. För att göra detta finns det många kosmetika. Den vanligaste är vanlig färg. Om det tidigare inkluderades skadliga ämnen, efter det att håret har försämrats, föll ut, irritation och allergier uppstod, har experter idag hittat en lösning på dessa problem.

Förberedelserna på den moderna marknaden kan inte bara effektivt färga, men också återställa och stärka lockar. Sådana färger kallas sparsam. Olika varumärken erbjuder ett brett sortiment av dessa verktyg, vilket ofta förknippar obefintliga fördelar för dem. För att inte misstas med inköp, föreslår vi att du uppmärksammar följande kriterier:

 1. Naturliga ingredienser dominerar i sammansättningen av det sparsamma läkemedlet, och mängden ammoniak reduceras till ett minimum.
 2. Vänta inte på hög motstånd. På grund av bristen på kemikalier, varar färgen högst 2 månader.
 3. Det är nödvändigt att veta att ljusstarkt mörkt hår med hjälp av mild färgning är möjlig endast med 2-3 toner.
 4. Dessutom bör färgen berikas med vitaminkomplex. Detta är speciellt viktigt för ägare av smala split ends. Användbara ingredienser kan bibehålla eller återställa friskt hår.

Det är bättre att välja professionella verktyg. De har utmärkta kvalitetsegenskaper och har mycket positiv feedback från köpare och ledande stylister. Nedan är en rangordning av de bästa mjuka hårfärgerna enligt experter och konsumenter själva.

TOP - 5 bästa mjuka hårfärger

5 Syoss Oleo Intense

En av de mest populära och populära färgerna utan ammoniak. Den främsta fördelen är närvaron i strukturen av naturolja aloe vera, vetexproteiner och vitaminer från grupp B. Tack vare de omsorgsfria komponenterna, tränger verktyget djupt in i håret och ökar färgen. Det närmar och reparerar skadade lockar.

Gamma innehåller 12 nyanser. Rekommenderas mer för naturliga strängar. De som redan har försökt Syoss-egenskaperna på sig var nöjda. Naturligtvis är resultatet inte stabilt nog, men det gäller alla milda färger. I recensionerna pekar kunderna på de viktigaste fördelarna: skydd mot skador, rik färg, harmlöshet, helande effekt.

4 L'Oreal Creme Gloss

En av de bästa säkra färgerna. Den viktigaste vårdande ingrediensen är royal gelé. Främjar näring och hydratisering av lockar under färgning. Regenererar och ger silkiness. Förstärkningen av strukturen sker inte bara utanför, men också inom varje hår. Ger enhetlig färg, orsakar inte allergiska reaktioner. Fungerar bra som en förstärkare av naturlig hårfärg.

Gamma innehåller 28 toner (naturligt och exotiskt). Creme Gloss rekommenderas inte för grå trådar och för förtydligande. Den mjuka formeln bryr sig perfekt för lockar. Den sista touchen är restaureringen med balsam baserad på royal gelé. I recensionerna noterar kunderna den ammoniakfria kompositionen, ekonomisk konsumtion, användarvänlighet och briljanta resultat.

3 MATRIX-färgsynkronisering

Mjuk färg som är speciellt utformad för naturliga eller färgade krullar utan att bli lättare. Återställer nyans med tonkorrigering. Det komplex av ceramider som finns närvarande i kompositionen utspelar hårets porösa yta, vilket bidrar till penetrationen och manifestationen av färg. Visar inte vågar, därför är det helt ofarligt. Produkten utan ammoniak bevarar hårets naturliga hälsa.

Användare noterar att MATRIX ger ljusa, saftiga färger även på gråa trådar. Modern teknik ColorGrip hjälper till att uppnå detta. Färgen innehåller naturlig bas och färgämne, som anpassar sig till hårets naturliga pigment. Jämnt fördelade, högkvalitativa färger. Resultatet är alltid fantastiskt. Curls ser välskötta, blir mer täta och silkeslen, vilket framgår av många kundrecensioner.

2 Wella Professionals Koleston Perfect

Populär krämfärg utan ammoniak. Förtjänade erkännande av ett stort antal konsumenter. Hon föredras av ledande stylister och kvinnor. En stabil intensiv färg och glansig glans uppnås tack vare Triluxiv nanoteknik och en jämn, likformig struktur tack vare lipider. Både naturliga och exklusiva toner är efterfrågan.

Ett av de få sparsamma metoderna Wella Professionals har utmärkt hållbarhet. Detta är en stor fördel. Andra fördelar är garanterad färgning, intensiv färg, naturlig glans, utmärkt omsorg, högkvalitativa komponenter i kompositionen. Koleston Perfekt godkänd av Institute of Trichology och 5 gånger i rad vann SalonStar-priset i kategorin "Bästa färg".

1 Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

Recognized som en av de bästa mjuka färgerna. Lätt att använda, har en mjuk gräddig konsistens som är lätt att applicera och tvätta av. Ger djup jämn färg. Den särdrag ligger i tillämpningen av pigmentering av nanoteknik i flera lager. Färgläggning är metoden att införa. På grund av detta uppnås en intensiv ljus nyans utan att rötterna har någon effekt.

Behandlar en rad professionella förberedelser. Det är dock ofta köpt för hemmabruk. Innehåller ett stort antal användbara ingredienser. Bland dem: extrakter av Gardenia, Lychee, vitt te och polynesisk olja. På grund av dem blir hårets struktur jämn och förstärkt. Trots att produkten är mild, mår den perfekt över grå hår. Den har en trevlig arom och en mångsidig palett.

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!

Den mest skonsamma hårfärgen, professionell. Hur väljer man rätt?

En kvinnas utseende består av många små saker. Detta och väl utvalda kläder, och en snygg manikyr och högkvalitativ smink. Men det finns i utsidan och en annan mycket viktig nyans är håret.

Hälsat hår som är vackert och snyggt stylat eller helt enkelt faller på en kvinnas axlar är något som alltid lockar uppmärksamhet. Inte varje dam är givet av naturen vackert, tjockt hår. Dessutom kan det mesta av det rättvisa könet inte tolerera sin egen hårfärg. Men nuförtiden är det inte ett problem. När allt kommer omkring kan densiteten ges genom att bygga, och färgen kan ändras med hjälp av färg. Exakt om dem och det är värt att prata.

Hårfärg i en kvinnas liv

Efter att håret kunde färgas förändrades livet dramatiskt. Och detta gäller inte bara förändringen av hårfärg. Trots allt, många kvinnor, och att där för att dölja, hittade männen sin frälsning från grått hår i denna procedur.

Det är svårt att bedöma rollens roll i livet för de flesta människor på vår planet. Men inte allt är så bra som det verkar. Trots det stora utbudet av färgföretag, ger många av dem inte skönhet till håret, utan bara förstör dem. Det handlar om deras aggressiva kompositioner. Många tjejer, som inte förstår någonting i färgning, sätter varje vecka giftiga ämnen på håret och deras rötter, vilket inte tillåter färgens minsta utseende.

Särskilt påverkade hår och hårbotten blondiner. Därefter förlorar tjejer i många år levande, vackert hår. Konsekvenserna kan vara allvarligare, som dermatit, mjäll och mer.

Men aggressiva formuleringar av färger övergår redan, sparsamma färgämnen har ersatt dem. De orsakar inte sådan skada som deras "bröder" i skönhetsbutiken.

Vi rekommenderar att du läser: Spray för hårväxt - effekten och fördelarna

Vad är milda hårfärger?

Den ljusa hårfärgen kallas också semi-permanent. Det finns ingen ammoniak i sin komposition, nämligen den är en av hårets främsta fiender under färgning. Dessutom har ammoniakfärger en märklig, skarp lukt.

Det mest skonsamma hårfärgen innehåller i sin sammansättning det minsta antalet aggressiva komponenter, vilket inte bara kan spela en positiv roll under färgning. Sådana färgämnen förstör inte hårstrukturen. De ser levande ut, friska, det finns ingen känsla för att det finns "halm" på huvudet. De har inte heller en stark lukt, andelen förekomst av allergiska reaktioner under färgning är också minimal.

Men det finns fortfarande nackdelar med sådana medel:

 • höga kostnader för produkten. Vad är inte förvånande, för allt som är naturligt, eller åtminstone på något sätt nära detta koncept, är alltid dyrt;
 • Färgsparande färger kvarstår inte länge. Färgen kan helt tvättas inom 1,5-2 månader.
 • minsta procentsats av förtydligande. Om en tjej i naturen har svart hår, då under lättnad kan hon bara göra håret lättare med 2-3 toner. Det finns också recensioner som sparsamma färger inte kan måla över helt grått hår.

Dessa nackdelar blir ofta dominerande vid valet av färgningsorgan. Men i strävan efter blont hår och besparingar förlorar tjejen hennes hår skönhet och hälsa. Därför är det bättre att noga väga för och nackdelar.

Så kommer målarna med de sparsamma komponenterna inte att göra tjejen blondin? Om den naturliga färgen är svart, mörk kastanj, då kommer håret att tändas med endast 2-3 toner. Det är, den blonda tjejen kommer inte. Om du använder sådan färg på ljusblont eller brunt hår, så är det ganska möjligt att få en lättare, trevligare och viktigast av allt en mer naturlig nyans.

Om du fortfarande behöver en stark blond, är det bättre att välja färger med naturliga oljor i kompositionen. Trots ammoniak är de fortfarande mindre skadliga för håret.

Vi rekommenderar att du läser: Termisk spray för hår, skydd mot temperatur

Hur man väljer en mild hårfärg?

Det första att notera är att du inte borde lita på tvivelaktiga varumärken. De mest populära just nu är färgämnena produkter från Vella, L'Oreal, Estel, Schwarzkopf, Garanier, Matrix, Shea.

Naturligtvis, de bästa färger som kan färgas hår - de som används av proffs i skönhetssalongen. Därför ser håret alltid hälsosamt, levande och glänsande ut efter att ha besökt befälhavaren. Självklart är salongmålning inte billigt. Men om en tjej verkligen ser ut som en skönhet och kvinnlighet, så ska hon gå åt en specialist minst en gång.

I salongen måste du notera vad befälhavaren använder under färgning. Du kan också ta reda på din hårtyp, ta reda på exakt vilka medel som är bäst att använda för den här typen, hur man får den mest önskade nyansen med hjälp av sparsamma färger.

Vi rekommenderar att du läser: Alerana spray mot håravfall, recensioner

Det händer ofta att en tjej eller kvinna tycker att endast en hårfärg kan passa henne, men i salongen kan en mästare säga att detta inte är fallet. Då måste du vara uppmärksam på följande viktiga punkter under inköpet:

 • Det är bättre att välja färger för färgning, i titeln eller beskrivningen av vilken det finns ordet "professionell".
 • Det är också mycket viktigt att vara uppmärksam på produktionsdatum. Färgen ska inte släppas för några år sedan innan den kom till köp.
 • Var noga med att titta på kompositionen. Ibland kan skrupelfria tillverkare på förpackningen skriva att färgen är mild och ammoniak finns fortfarande i kompositionen. Lita inte heller på reklam.
 • Om håret i naturen inte är mycket tjockt och tunt eller dåligt skadat på grund av färgning eller krökning, ska färgen väljas med vitaminer och oljor i kompositionen. Sådana färger behandlar hår och rötter väl.
 • Alltid när du väljer färgfärg måste du ta hänsyn till den ursprungliga hårfärgen. Det bör förstås att svart hår under färgning i en ljus ton kommer att vara högst choklad eller kastanj, men inte vit och inte ens ljusbrun.

Sparande färger är ett utmärkt alternativ och en möjlighet att få vackert och friskt hår. De är lämpliga för personer som är benägna att allergier, liksom alla som bryr sig om deras hälsa.

Mjukt hårfärg: typer och funktioner

Hårfärg idag är en modetrend. En kvinna med naturlig hårfärg kan hittas mindre och mindre. Som med friskt, elastiskt, tjockt hår. Och kärleken att ändra bilden är direkt relaterad till detta. Många målningar med verktyg av dålig kvalitet kan förstöra håret så mycket att sax blir det enda sättet att rädda sina rester. Det är därför milda hårfärger får allt mer popularitet.

Vad är skadan?

Varför är färgning så skadligt för håret? För att radikalt förändra sin färg, är det nödvändigt att tvätta det naturliga pigmentet ur håraxeln och ersätta det med en ny. Om det inte är inmatat, så är det lätt att lätta på håret. När den inte är helt avlägsnad förblir den obehagliga yellownessen, vilket så irriterar kvinnor och förhindrar frisörerna från att uppnå renhet av en ny nyans.

Det är inte lätt att göra det här. Pigmentet är under ett skyddande skikt av kåta vinklar som måste lösas och själva färgen förstörs så att det blir möjligt att tvätta det med vatten. För detta ändamål införs ammoniumnitrat, en aggressiv kemisk förening, som i allmänhet kallas ammoniak, i resistenta färger. Den har en obehaglig stark lukt, torkar håret och irriterar huden.

Ju mörkare hårfärg desto mer aktiv är den kemiska reaktionen där ammoniak är involverad. För att kunna starta det är det nödvändigt att kombinera det med ett oxidationsmedel, vilket är väteperoxid av olika koncentrationer. Ju högre det är, desto sämre är det för håret.

Det är viktigt och tiden exponering färg. Under de första 10 minuterna tränger det mesta av färgen håret in. Och det som återstår på ytan börjar förstöra det. Följaktligen desto längre färgning - desto högre grad av skada. Det är därför att överträffa det är i alla fall inte värt det.

Ammoniakfria färger: Fördelar och nackdelar

Att försöka skydda sitt hår, fler och fler kvinnor väljer ammoniakfria färger. Tyvärr är det allmänt troddat att de är helt ofarliga och kan användas även under graviditeten.

Professionella bekräftar att icke-ammoniakfärger inte verkligen förstör hårstrukturen för mycket, men skadan är fortfarande närvarande.

En helt säker färg är en där det inte finns några kemiska komponenter. Det finns sådana lösningar, men de kan inte tända håret och radikalt ändra sin färg. Med deras hjälp toning, men inte färgning utförs. Pigmentet förblir på ytan av keratinskiktet och tvättas därför snabbt ut.

I ammoniakfria färger ersätts ammoniumnitrat med mindre skadliga föreningar. Detta minskar aktiviteten av en kemisk reaktion, så mindre hår är skadat. Den mjuka hårfärgen har obestridliga fördelar jämfört med långvariga: det spjälkar inte krullarna så mycket och har ingen skarp obehaglig lukt.

Men det finns gott om minus:

 • färgen tvättas snabbt ut eftersom den inte tränger djupt in;
 • skuggan är sällan klar eftersom den är blandad med naturligt pigment;
 • ammoniakfri färg kan inte helt måla över grå hår;
 • de är inte lämpliga för komplexa färgtekniker;
 • Ej lämplig för tunt och mycket skadat hår.
 • kan inte användas under graviditet
 • De är mycket dyrare än vanliga resistenta färger.

Därför är det ibland bättre att färga en gång var 6-8 veckor med en bra hållbar färg och få det önskade resultatet än dubbelt så ofta för att skada håret utan den bazmmaic, men samtidigt uppnå aldrig önskad nyans.

Sparsamma medel

Men är det verkligen omöjligt att färga håret säkert utan att orsaka allvarliga skador på det? Lyckligtvis idag är det redan möjligt. Alla ledande tillverkare är aktivt engagerade i utvecklingen av försiktiga formuleringar. Och inte utan framgång. Många av dem har redan hela linjer av mjuka färger som minimerar håret.

professionell

De mest skonsamma hårfärgerna anses vara professionella. De har ett mycket högt innehåll av färgat pigment, och procentandelen oxidant kan väljas, med fokus på hårets tillstånd och naturliga nyans.

Dessutom finns det i den professionella paletten alltid många färger som enkelt blandas ihop.

Här är en lista över de mest populära varumärkena bland färgämnen:

 1. "Well". Color Touch-linjen gör att du kan färga håret med hög kvalitet, bevara sin naturliga glans och elasticitet, 60-80% färg över grå hår, skilsmässa 1,5-3% med en oxidator.
 2. CHI. Ilonic-linjen är en högteknologisk professionell produkt med silkeproteiner och en speciell patenterad formel som garanterar färgens snabbhet utan att skada hårstrukturen.
 3. "Revlon". Revolnissimo-linjen har en speciell formel som gradvis släpper ut pigment, så att färgen förblir ljus under lång tid, och efter färgning blir håret glatt och glänsande.
 4. "Schwarzkopf". Line Igora - erbjuder den rikaste (ca 100 nyanser) färgpalett, vars sammansättning är berikad med biotin och kiselföreningar som återställer hårets struktur.
 5. Cutrin till. SCC-Reflection-linjen är en finländsk färg av hög kvalitet, vars omsorgs effekt är försedd med ett naturligt tranbärsekstrakt, från vilket håret blir livligt, glänsande och elastiskt.

Vissa kvinnor använder framgångsrikt professionella färger hemma. Dessutom är det lätt att köpa dem idag via Internet eller i specialaffärer.

Men det är viktigt att förstå att du inte bör experimentera med färger själv - du kan få en helt oförutsägbar nyans som kommer att tvättas i 4-6 veckor.

oprofessionellt

Hemma är det bättre att använda icke-professionella färger. Dessutom säljs de omedelbart, komplett med ett oxidationsmedel med önskad koncentration och en balsam som fixar skuggan. Meningar om kvinnor om vilken hårfärg som är mest skonsam, avvikande. Rating av medel som har skrivit de mest positiva recensionerna är följande:

 1. "L'Oreal". Casting Cream Gloss-linjen innehåller 26 vackra nyanser, så nära som möjligt till naturliga, innehåller kunglig gelé som återställer hår i färgningsprocessen.
 2. "Garnier". Color Shine Line erbjuder 16 lysande nyanser. Färgen innehåller naturliga fördelaktiga ingredienser: arganolja och tranbärsekstrakt. De ger hår jämnhet och silkiness.
 3. "Faberlic". Inte för länge sedan lanserade detta företag en rad ammoniakfria färger som berikades med växtekstrakter av lotus och aloe. Glitter och elasticitet ger håret solrosolja och gingko biloba-extrakt.
 4. "Cieza". Line Oleo Intense. Effekten av färgning är jämförbar med professionella färger - färgen hålls under lång tid, och håret förblir smidigt och elastiskt på grund av närvaron av naturliga och eteriska oljor.
 5. "Schwarzkopf". Perfekt Mousse Line är ett mycket lätt och lätt att applicera skum som enkelt kan fördelas genom håret med en vanlig kam. Det målar hår i vackra naturliga nyanser som går upp till 4-6 veckor.

Välja ett icke-ammoniak hårfärg, var noga med att vara uppmärksam på dess sammansättning och kostnad. Det bör inte vara ammoniumnitrat, och ju mer naturliga komponenter desto högre pris. Billigt betyder oftast att det är en vanlig falsk.

Gentle Brightener

Tack vare högteknologin har även relativt säkert hårljus blivit möjligt idag. Det kan inte vara helt ofarligt, men innehållet i användbara komponenter och den låga koncentrationen av oxidationsmedel gör det möjligt att minimera kompositionens destruktiva effekt.

Lättnadspasta och geler anses vara de mest skonsamma. De omsluter varje hår med en tunn film, och reaktionen sker i djupet och inte på ytan. Men det finns inga ammoniakfria klargörare!

Missfärgning av 3 eller flera toner är alltid destruktiv och håret efter det kräver en obligatorisk restaurering. Och om du fortfarande vill bli en blondin - var beredd att ge noggrann vård av ditt hår.

När du bestämmer dig för att lätta rött och svart hår, kom ihåg att de alltid ger yellowness, vilket är helt omöjligt att ta bort. Därför rekommenderas det starkt att färga sådant hår i kallt ljus nyanser. Dessutom har rödhårda kvinnor en varm färgtyp och brunetter har mörka ögon och ögonbryn som inte kommer att harmonisera med platina och grå nyanser.

Färgregler

För att den ammoniakfria färgen ska vara längre måste du använda den ordentligt. Professionella frisörer rekommenderar dig att följa dessa regler:

 • För att lägga en bra färg ska den inte skilja sig från den naturliga med mer än 3-4 nyanser och vara i samma färgområde (varma eller kalla).
 • Färgen ska appliceras på torrt obehandlat hår, vilket inte har några medel för styling eller fixering.
 • Innan du börjar arbeta är det lämpligt att skydda dina händer med handskar, annars kommer huden att fläckas och spår av färg blir svårt att tvätta bort.
 • Det är mycket viktigt att jämnt fördela verktyget över hela längden med en borste så att håret är välfärgat.
 • Tåla kompositionen måste vara minst 15-20 minuter, och om du behöver en djup färg - upp till 30 minuter.
 • Då måste du noggrant tvätta håret med schampo för färgat hår för att slutföra kemiska reaktionen och ta bort resterande färg.
 • Färgen kommer att vara längre om omedelbart efter färgning fixa resultatet med en speciell balsam.

Det är viktigt! Vid återfärgning appliceras kompositionen först på rötterna och efter 10 minuter målar man över den återstående längden.

Att applicera bamzammiachnye färg hade mindre ofta, ungefär en gång i veckan, håret måste färgas. För att göra detta kan du använda tonade schampon eller balsam lämplig färg. Det är önskvärt att detta var ett verktyg av samma tillverkare, vilken färg du har valt.

Vård och omsorg

Hot styling och blåstorkning kommer att skada håret ännu mer, därför är det bättre att minimera termoelementet. Pigmentet förstörs av UV-ljus snabbare. Om du regelbundet applicerar en spray med solskyddsmedel, kommer en ljus nyans att vara längre.

Färgat hår behöver ytterligare näring. Men efter applicering av ammoniakfria färger är det bättre att använda professionella masker. Folk recept är baserade på naturliga oljor, som löser upp det färgade pigmentet och bidrar till snabb utlakning.Nästa Artikel
Vad syns löss när det gäller människors vilja