Hårfärgade färgämnen


Hår för en kvinna är hennes stolthet. När allt eftersom länge sedan gamla tider var långa och välskötta lockar ansedda som en symbol för en tjejs skönhet.
Nu, i en tid av förändring och moderna omvandlingar, finns det så många sätt att ändra färgen på denna skönhet, som ibland blir nyfiket hur sådana resultat kan uppnås som erfarna frisörer kom fram till för detta.

Inte så länge sedan kom hårtoning in i mode, vilket kardinalt löser problemet med att ändra trådens färg.

Hur skiljer hårfärgning från färgning och hur är det gjort?

Professionella frisörer rekommenderar dig att inte färga håret med aggressiv färg, men att göra färgkorrigering med tonic.

Toning kan inte drastiskt ändra hårets färg, men det gör det mer mättat och ljust.

Denna färgning är semi-permanent färg, det är den mest försiktiga. Om vi ​​jämför det med ammoniakanaloger, förstör det inte krullarnas struktur, påverkar inte deras torrhet, eftersom den inte tränger in djupt inuti, deras effekt är begränsad till det yttre lagret.

Efter applicering är hårvågorna inriktade och strängarna ser jämna och glänsande ut. Det visar sig att använda toning kan inte bara ändra färgen, utan också förbättra hårets tillstånd. Effekten efter sådan färgning varar i en månad.

Fördelar och nackdelar

Det finns många produkter till försäljning för denna procedur, de kommer i form av färger, masker, balm, tonics eller en spray av hårfärger.

Den största fördelen är att färgen med denna färgning inte förstör krullarnas keratinstruktur, och de växande rötterna är ganska friska. Även med färgat hår tvättas toning mycket snabbt, vilket gör att det ofta går att byta färg på trådarna.

Och denna färgfärg skyddar mot frustration - om skuggan inte fungerar kan den lätt tvättas och ommålas i en annan ton. Med hjälp av toning kan du ändra bilden till en semesterfirande eller hela semestern, och sedan återgå till föregående färg.

Men nackdelarna med denna målarfärg är också tillgängliga:

 • Det målar inte helt över grått hår;
 • Den valda nyansen är inte synlig på de mörka lockarna;
 • om du nyligen har gjort markeringar eller lättare strängar, är det bättre att inte använda tonning, eftersom en oväntad nyans kan visa sig
 • Hårfärgprodukter är billigare än färger, men de är mycket dyrare än de senare, så att spara på färgning inte fungerar.
 • Att lätta håret med en tonik kommer inte att fungera, för dessa ändamål är det bättre att måla med ett oxidationsmedel.
 • Det finns en viss särdrag att använda toning - det, till skillnad från färgämne, kvarstår på huvudbonader, blir det särskilt märkbart under heta perioder när det tvättas bort från håret med svett.

Toning är utmärkt för dem som gillar att experimentera med sitt utseende, men när du använder det borde du veta att:

 • det kan inte kombineras med andra färger eller henna;
 • efter toning är det nödvändigt att använda speciella vårdprodukter för lockningar, eftersom det inte är ett terapeutiskt läkemedel och praktiskt taget inte påverkar håret.

Fördelarna och skadan av färgning

Även med frekventa färgförändringar skadar den färg som används i den, så den kan appliceras på kvinnor i en position som ammar eller lider av allergiska reaktioner.

En av de värsta scenarierna efter toning är den partiella förlusten av naturlig hårpigmentering. Ett oxidationsmedel är närvarande i toniken, och det kan lysa upp de återkroppade strängarna mer intensivt än de föregående. Av den anledningen är det troligen bättre att bläddra igenom Indol, Garnier, Schwarzkopf eller Cies hårfärgspalett, välj från vilken.

Tonic bär ingen skada på håret, men har ingen terapeutisk effekt på dem.

Det enda som innan du applicerar det ska testas i förväg på ett ogenomskinligt område i huden, för att inte tvivla på reaktionen på en eventuell allergi.

Baserat på ovanstående fakta kan vi dra slutsatsen att toning är kontraindicerad, och till och med meningslöst att göra om:

 • På håret är det grått hår, det kommer inte att måla dem helt;
 • henna applicerades tidigare på håret;
 • Sedan ögonblicket med belysningen eller förtydligandet har åtminstone en vecka inte gått.
 • Det finns skadade lockar. I det här fallet är det bättre att applicera toniken efter behandlingen, annars kan tonen dyka upp med olika ebb;
 • Det finns en hög känslighet för tonic ingredienser.

Hur man målar

I de flesta fall är detta förfarande betrodat att utförs av yrkesverksamma, men om det är nödvändigt att göra det hemma, så är processen för att blanda färgen och applicera den nästan helt upprepad, precis som med användningen av konventionellt färgämne.

Vanligtvis är färgen för toning utspädd på två sätt:

 1. omsorgsfullt blandad färg och oxidationsmedel. Deras proportioner upprätthålls enligt tillverkarens rekommendationer, vilka anges på förpackningen.
 2. betraktas som en mer godartad blandning, anpassad för hemmet. För dess förberedelse tas 1 tesked färg för toning, sedan ett bord l. oxidant, schampo och balsam, och i slutet av den resulterande kompositionen tillsätts lite vatten och bringas till önskad mängd medel.

Färgningsmedlet appliceras i endast 10 minuter, under vilken tid färgämnet är fixerat på locken, eliminerar vattnet som utgör färgen ojämn färgning.

Oxidizer tillåter hårfärg att agera direkt på håret och lockar - att målas i önskad färg. Läs i vår artikel hur man väljer oxidanter för hårfärger.

För att lätta håret leder inte till en ful gul färg, du behöver veta reglerna för användning av färger. Om färgämnen för att lätta mörkt hår här.

Nu finns det få som försummar möjligheten att grundligt ånga kroppen, så recepten för hemmet kosmetika kommer att vara lika relevant som någonsin. För dig video, hur man gör en användbar mask och kroppscrub http://ilcosmetic.ru/uhod-za-litsom/maski-uhod-za-litsom/bannye-dlya-tela-i-litsa-luchshie-retsepty.html

Den bästa färgen för hårfärgning

Valet av medel för en sådan process är imponerande, men det finns flera ledande företag vars användning ger en riktigt önskad ton om den tillämpas korrekt.

För förtydligad

Kapous färg har en trevlig effekt på håret. För att få en ljus nyans kan du först missfärga pulverens strängar i samma företag och sedan förbereda färgen i ett förhållande av 1: 2 tonic och oxidant.

I hennes palett erbjuds flera ljustoner, för att skapa en optimal nyans för ditt hår, bör du blanda flera färger på en gång, eftersom 10,1 är nästan transparent och 9,1 ger en asfärbeläggning. Bekantskap med denna färg är bättre att börja med en resa till frisören, där en erfaren mästare kommer att bestämma de bästa proportionerna och berätta hur man odlar dem nästa gång hemma.
Kockolja är en unik fytoaktivator. Den innehåller naturligt protein; inulin; feta och eteriska oljor; mineralsalter; många vitaminer. Plocka upp masker med burdockolja för hår.

För melirovannyh

Det är nödvändigt att applicera färg, vilket kommer att indikera att det är för färgat eller blekt hår. Samtidigt är det omöjligt att använda burka eller ricinolja, som vanligtvis rekommenderas att stärka lockor, eftersom de kan ge en gul nyans.

Den första gången för att markera ska utföras av en professionell, han kommer att visa korrekt färgning och sedan hemma kommer det att vara möjligt att reproducera det själv, för att undvika det fina experimentet att få hår av grön eller lila färg.

Som tonik kan du använda väl beprövad färg:

 • Estel. Hennes asy och pärl nyanser när de kombineras med varandra ger den önskade tonen. För framställning av nyans kompositionen måste blandas färg och 1,5% oxidator i ett förhållande av 1: 2. Som en tonic föreslås att man tillsätter 1 del glansgel från samma företag, berikat med keratin. Alternativt kan du prova Estels Tint Balm.
 • Schwarzkopf Blondme. Detta verktyg kan användas för toning och för lätta krullar. Med det kan du skapa 6 olika ljus nyanser. Från kalla till exklusiva varma toner.

Mjölk - problemet med många människor. Ett av de effektiva sätten att bli av med detta problem är mjällschampo. Detaljer om namnen på farmaceutiska terapeutiska schampon.

Titta på videon: professionell hårfärgning

Ett stort antal befintliga oljor gör det möjligt att välja det alternativ som passar bäst för en viss situation - hårdare eller torrare hår, med förlust eller överdriven brittleness, för att bli av med splittrade ändar och andra problem. Läs om vilka oljor som ska användas för hårväxt och densitet hemma.

Hemma

Toning kan göras självständigt. Om tonen väljs rätt, kommer det inte att hända något obehagligt. Innan du applicerar agenten, rekommenderas att behandla hårbotten med en fet grädde, så kommer den här tekniken att göra det möjligt för dig att tvätta bort toniken som oavsiktligt har kommit på huden. När du arbetar med detta färgämne behöver du inte bära handskar, dess aktiva komponenter är inte lika aggressiva som i vanlig färg. Och det appliceras inte på smutsigt hår, men till nyligen tvättade och ännu inte torkade trådar.

Efter en viss tid av exponering av produkten till håret tvättas den av under rinnande vatten och en mask eller balsam distribueras till dem för att fixa resultatet.

Allt förenklar användningen av tonade baljor och schampon, de är inte lika resistenta som färg, men de kräver ingen speciell applicering och restaurering av hår.

Medel "Tonika" från Rokolor är ett billigt alternativ för att byta hårfärg. Med det kan du ständigt experimentera.
För flickor, vars smak och stämningar är lika byta som höstvädret, är möjligheten att välja önskad färg från hundratals befintliga nyanser av tillfällig färg en riktig frälsning. Från artikeln lär du namnet på den tillfälliga hårfärgen.

professionell

Kända kosmetiska märken har inte förblivit avskilda från toning och erbjuder sina produkter för mer långvarig exponering.

Wella Color Touch är en populär färgämne för att ändra hårfärg. Dess unika komposition gör att du kan anpassa krullarna och släta varje sträng. Ljusa och resistenta nyanser ger ditt hår en intressant färg och glans. Sammansättningen av färgämnen innehåller keratin, vilket skyddar trådarna mot fuktförlust.

Majirel L'Oreal - den bästa färgen för toning. Det kan användas mycket ofta, medan håret inte lider men ändrar bara nyanser. I färgen finns ingen ammoniak och peroxid, så det skadar inte låsen. Dess toningskomposition förblir utanför håret och ger det glans och silke. Han gömmer till och med sitt gråa hår. Ett brett spektrum av färger gör det möjligt att måla om dagen varje dag.

Ammoniakfri

Dessa goda medel har hittat många fans.

Londa Professional tonar intensivt och uppfriskar hårfärg. Det ger djup till naturlig ton och ger en mångdimensionell nyans till färgade strängar. Copes med grått hår med 50%. Det vax och keratin som finns i det eliminerar krullarnas porositet och slår ihop med splittrade ändar.

Färgpaletten av färg Londa består av 41 nyanser. Vid applicering av håret är det jämnt fördelat. För intensiv toning föreslås en sådan färg att blandas med 1,9% eller 4% oxidationsmedel. Den appliceras på vått rent hår och inkuberas i en kvart i timmen.

Konceptfärgen för Concept Profi Touch-håret är utformad för att färgas, samt att ge nyans till hår. Det är certifierat i Europa, skiljer sig från innehållet av högkvalitativa komponenter, såsom C-vitamin, chitosan, cedertolja, glukos och andra. Men den mest betydelsefulla är den komplexa "ViPL". Tillsammans ger de krullarna den önskade nyansen och bryr sig om dem. Även om färg och bezammiachnaya, men har ett högt motstånd.

Idag ökar ammoniakfärgen Capus snabbt popularitet. I färgpalett representerade många nyanser. Förutom Ollin hårfärg från en inhemsk tillverkare, som innehåller minsta mängd ammoniak.

Titta på videon: hur man lyser och tonar håret

recensioner

Katharina, 24 år gammal. Jag ständigt experimenterar med mitt hår, genom håret och dess färg överför jag min själs tillstånd. I mer än ett år har jag målat mig själv, för så länge har mitt hår tyckt att bli tunnare.
Därför föreslog frisören att den skulle ersättas med toning. Det målas oftare, men krullarna har blivit mer levande och det finns en glans på dem. Dessutom kom volymen från någonstans. Nyanser när de är blandade är helt olika, så du behöver inte vara uttråkad


Oksana, 29 år gammal.

Jag valde Kapous-färg för toning. När det appliceras på håret är det väl fördelat, det bakar inte vid åldern, det finns ingen stark lukt. Efter användning tvättar jag av och applicerar en starkare balm av samma företag. Första gången jag blev slagen av den resulterande glansen i mitt hår, nu är jag van vid det. Vid rötterna har jag mina egna grenar och när du rör dem efter toning känner du att de blivit mycket mjuka. Nu lyser jag bara min hårskugga med den här färgen och får ständigt samma resultat - välskött hår av trevlig färg.

Toning - perfekt för konstanta experiment med hårfärg. Med hjälp av det kan kvinnor, efter flera försök att hitta "sin" nyans, utan att skada krullarna. Detta är ett bra val för dem som ständigt övervakar det senaste modet och matchar det, och ändrar sin bild utan att bli igenkänd, inklusive hårfärg. Färger för toning ger en varaktig effekt än andra medel för denna plan, och vid behov kan de lätt tvättas bort.
Kanske är det viktigaste som bör uppmärksammas under graviditeten är hår. Under graviditeten försvagas de och förlorar sin glans. Men är det möjligt att färga hår under graviditeten? Svaret finns i den här artikeln.
För att behålla hårets skönhet uppfann experter hårfärger. Det är intressant, men vad består de av, vad är det med?

Vi rekommenderar också att du läser mer detaljerat om guldfärgad hårfärg.

De bästa tinting hårprodukterna (hur man väljer och recensioner om produkterna)

Kvinnor, på grund av sin impermanens, vill ofta ändra sitt utseende. Särskilt starkt vill förändra bilden av unga och kreativa människor. För att se annorlunda ut, är det ibland inte tillräckligt att byta smink och stil på kläder, en komplett bildbyte innebär en förändring av hårfärgen.

 • Snabbnavigering på artikeln:
 • skillnad tonik från färg
 • Vid applicering
 • Hur man väljer
 • fördelar
 • teknik
 • Så här sparar du resultatet
 • recensioner

Även de mest extravaganta och obekanta damerna förstår all skada som kan göras mot håret, om du utsätter dem för konstant färgning med ammoniakfärger. I sådana fall kan hårfärgning vara en oumbärlig lösning på problemet. Feedback om användningen av dessa färgämnen är vanligtvis den mest positiva.

Beroende på intensiteten hos färgen och den valda nyansen, kan du med hjälp av en tonic helt ändra din bild eller skapa nya anteckningar. Hittills finns det en mångsidig palett av nyanser av nyansningsverktyg. Hitta rätt färg kan även den mest sofistikerade fashionisten.

Denna färgmetod är också lämplig för dem som bestämde sig för att försöka byta hårfärg ett tag utan att utsätta dem för effekterna av resistenta färger.

Vad är skillnaden mellan färgning och hårfärg?

Effekten av färgämnet är radikalt annorlunda än för vanliga hårfärger. Vid applicering tränger de aktiva substanserna hårstrukturen och förändrar det naturliga pigmentet. Detta medför en rad negativa konsekvenser. Hårbotten och håret i sig påverkas av färgämnet.

Medel som kommer att uppdatera färgen på ditt hår mycket. Dessa är toning shampoo, tonics-mousses, balm med toning effekt.

De kan bli tråkiga, utan en karakteristisk glans, hårbotten blir torr och irriterad. Alla toner är helt olika, att de inte innehåller ammoniak och oxidanter, så när den tillämpas inte penetrerar håret, utan helt enkelt överlagrad dem ett tunt lager av färgat.

Det finns flera typer av färgämnen.

Alla ger inte bara håret en ny nyans utan också försiktigt hand om dem:

 1. Toning shampoo. Detta verktyg är avsett för frekvent användning. Med ett sådant schampo kan du tona håret med varje tvätt. Självklart desto oftare använder du schampo, desto mer mättad blir färgen.
 2. Balm med effekten av toning kan också användas istället för det vanliga näringsämnet. Toning kommer att inträffa varje gång du använder en balsam. Detta färgämne närmar sig håret och ger den den önskade nyansen.
 3. Toning mousse - mycket lätt att använda. För effektiv toning är det tillräckligt att applicera denna produkt på vått hår, fördela det jämnt över hela längden och sätt håret på med en hårtork. För att undvika färgning av händerna i huden, måste du använda handskar.
 4. Gel för färgning. Detta verktyg är bekvämt eftersom det säljs i små paket, som är utformade för en applikation. Toneringsprocessen liknar mousses, men kräver en mer enhetlig fördelning, eftersom gelens struktur är signifikant olika från ljusmoussen.

Det är viktigt att komma ihåg att så snart toning shampoo ersätts med den vanliga, tvättas toning snabbt och håret får den ursprungliga färgen. Detta är ett bestämt plus för dem som inte vill ändra sin hårfärg under lång tid.

Vissa nyansande shampooar, förutom färgning, har näringsrika och regenererande funktioner.

Toning hårprodukter är olika slagkraft. Enligt experter kan de delas in i tre grupper av intensitet. Till ljus kan tillskrivas shampoo och balms toning. Denna toning tvättas av bokstavligen 1-2 gånger, om det inte finns någon återanvändning.

Det finns en mild grad av färgning. Det kan uppnås med användning av mousses och geler. Denna toning tvättas bort efter 4-5 gånger, påverkan av varmt vatten och konventionella tvättmedel.

Genom intensiv toning kan man tillskriva hårfärgade icke-ammoniakfärger och starka toner. Denna toning hålls på håret i 2-3 veckor, beroende på hårets struktur och färgen på färgen. Ju mer intensiv tonen i det valda bläcket, desto längre blir resultatet synligt.

När färgningsmedel används

Att tillgripa tonfärg kan vara i olika fall. Med det här verktyget kan håret vara helt färgat i en annan färg, ge håret en ljusare och mer livlig nyans, delvis färga enskilda strängar eller ändar.

Tonic hjälper till att dölja grå hår, om hon är liten

Eftersom tintningsmedel är ofarliga kan de användas om det finns irritation i hårbotten eller individuell intolerans mot ammoniak och oxidant.

För färgning är grå hår också väl lämpade tintningsverktyg för hår, positiv feedback och effektiva resultat hjälper till att göra rätt val. Tonics kan användas av kvinnor under graviditet och amning.

I vilka fall kommer resultatet inte att vara:

 1. När du väljer en skuggning behöver du först och främst gå från den ursprungliga hårfärgen.
 2. Det är viktigt att veta att färgningsmedlet endast är lämpligt för att färga håret i en mörkare färg eller ge håret en ljus nyans.
 3. Tonics innehåller inte oxidationsmedel, de kan inte färga hår i toner som är ljusare än den ursprungliga färgen.
 4. För att tända är det nödvändigt att använda vanlig färg, det ändrar hårets ursprungliga pigment genom blekning.
 5. Resultatet av toning kommer att vara frånvarande eller kommer att ge en oväntad effekt, om 2-3 veckor före toning att använda basma eller henna.

Hur man väljer rätt toner

Det är viktigt att välja rätt tonic. När allt kommer omkring beror det på om håret är färgat eller inte.

Färgen på färgämnet är viktigt för att välja rätt. Detta kommer att hjälpa färgbordet.

Det är nödvändigt att följa dessa enkla regler så att toniken inte svika:

 1. För blondiner, enligt recensioner, är olika färgningsmedel för hår lämpliga. Du kan uppnå ljus toning eller göra en radikal färgförändring. Blondiner med tonik kan radikalt ändra hårfärgen, för det är nödvändigt att använda toningmedlet för den valda färgen flera gånger i rad.
 2. För mörkhåriga fashionistas kommer tonic att ge möjlighet att ge håret en lysande glans. Om de ursprungliga hårfärg kostymer, men det verkar att dimma, kan du köpa en tonic naturliga färg och tvätta håret med denna sredstva.Bliki röda eller blå nyanser ser vacker i sin svarta hår, till exempel, och ge en kvinna av mystik och glamour.
 3. För ljus toning kommer färgämnet av en icke naturlig naturlig ljusskugga att vara lämplig. Effekten av ljus toning blir bättre om toniken appliceras på blont hår eller strängar. Färgpalettens färgpalett är så mångsidig att den innehåller färgämnen av blått, grönt, lila och andra ljusa färger.

Om håret i blekningsprocessen förvärvat en gult gul nyans kommer tonic att hjälpa till att klara det här problemet och ge håret en vacker färg.

Ju mörkare den ursprungliga hårfärgen, desto mindre synlig kommer toning. Det är dock mycket fördelaktigt att betona den mörka hårfärgen i starkt solljus.

Försiktighet bör vidtas för att tona håret med ljusa färger, eftersom de snabbt blir uttråkade och inte tvättas av första gången, särskilt med blont hår. Ibland penetrerar färgpigmentet djupt under vågen av starkt blekt hår, vilket ger en oattraktiv, smutsig look.

Fördelarna med toning

Det finns många fördelar med att färglägga hår med hjälp av färgämnen:

 1. Toning ämnen för hår är mycket försiktigt skådespelande och samtidigt näring dem, detta bekräftas av recensioner av kvalificerade specialister.
 2. Tonic lämplig för frekvent användning. Ju oftare det appliceras på håret, ju rikare färgen är.
 3. Användningen av ett sådant verktyg gör det möjligt att byta hårets färg ofta. Denna effekt är oumbärlig för kvinnor som älskar mångfald, men tittar samtidigt på hårets kraft.
 4. Om färgning med tonic gav inte det förväntade resultatet, kan det snabbt tvättas av med regelbunden schampo.
 5. Du kan alltid styra önskad nyans. För att göra detta, justera justeringstiden för exponering för hårfärgämnet.

Toning teknologi

Alla färgämnen kan delas upp i två grupper, beroende på tillämpningsmetod.

Till den första gruppen kan tillskrivas medel för toning, som appliceras på håret i processen att tvätta huvudet. Det kan vara schampon och balm, de är alla tvål och kräver sköljning efter applicering.

Shampoo färgar inte bara håret i önskad färg utan också bryr sig om dem.

Sådana färgämnen är praktiskt taget oskiljbara från vanliga schampon och balm, endast genom närvaron av färgämnen i dem.

Den andra gruppen innehåller toningämnen som appliceras på det tvättade huvudet innan de läggs. Det viktigaste är att jämnt fördela produkten över hela längden av håret. Förutom färgning är sådana medel också fixativa. Detta förenklar utan tvekan processen med modellerande frisyrer.

Innan du använder verktyget måste du noggrant läsa instruktionerna om det behövs för att testa för allergier. När du köper en tonic, måste du vara uppmärksam på tabellen över samspelet mellan toniken och den ursprungliga färgen. För att köpa bra hårfärgade produkter måste du läsa recensioner om dem, så att du kan göra rätt val.

Så här sparar du resultatet

För att spara resultatet är det nödvändigt att systematiskt använda färgämnet. Ibland från den första applikationen är det omöjligt att uppnå den önskade effekten, men med varje efterföljande applikation kommer färgen att förändras och bli ljusare.

För att hålla hårfärgen ljus bör tonic användas ständigt.

Det rekommenderas inte att omedelbart ändra hårfärgen radikalt, det är bättre att göra detta gradvis för att bestämma behovet av ytterligare färgning.

Toner påverkar försiktigt, näring och bryr sig om hår. Även frekvent användning kommer inte att orsaka någon skada, men det hjälper varje kvinna att se bättre ut.

En mångsidig palett ger dig möjlighet att välja vilken nyans som helst, och detta kan inte utan glädja de moderna fashionisterna.

Den här videon visar hur du väljer rätt schampo:

Följande video kommer att lära dig hur man snabbt tvätter bort en tonic, om resultatet är en besvikelse:

Den här videon kommer att berätta hur man tar bort håret från håret:

Hårfärgsprodukter: hur man väljer

Tjejer älskar att experimentera med sitt utseende. Du kan helt ändra färgen - för att färga håret eller vända dig till ett mer godartat alternativ som inte förstör hårets skönhet, men bara betonar det.

Vad är toning

Hårtoning ger dem önskad nyans med en instabil färg. Tack vare det här förfarandet blir färgen ljusare, fräschare.

Resultatet är inte permanent, så efter en stund (beroende på tonikens typ) tvättas skuggan av. Toningprodukter finns i form av: schampon, sprayer, geler, mousser, rör med halvfast färg, pulver som måste spädas med vatten, kritor.

När du använder hårfärgsprodukter, kan du inte bara måla över de regrowna rötterna, utan också tillfälligt få önskad nyans eller göra den rikare.

Fördelen med toning över färgning

Den enda likheten med färgämnen och färger är närvaron av pigment i kompositionen, vilket ger hårfärg. Men skillnaderna är mycket större.

 • Tonics målar hårets yta utan att påverka strukturen och inte tränger in i hårfollikeln. Färgen tränger också djupt in i håret. Toning skadar därför inte håret, eftersom det inte förstör deras struktur.
 • Du kan inte drastiskt ändra färgen, men du kan ändra den till ett par toner eller göra det rikare.
 • Färgen håller på håret till 3 veckor. Med färg annars, om du inte är nöjd med skuggan, måste du vänta länge tills den tvättas av.
 • De flesta färgämnena innehåller ingen ammoniak och andra aggressiva oxidationsmedel.
 • Tintingprodukter är lämpliga för grått, torrt, sprött, matt och färgat hår. Så någon kvinna kan experimentera med färg.

Om toning misslyckas kan den tvättas bort med ättika utspädd med vatten eller kefirbaserade masker och oljor.

Varianter av färgningsverktyg

Toningmedel kan delas in i grupper vid den tid under vilken skuggan upprätthålls. Men med varje shampooing blir färgen mindre ljus och mättad.

Tillfällig tonik

Att tillfälligt inkludera alla de medel som tvättas för två gånger:

 • mascara för hår;
 • kritor;
 • färgpennor.

Tillräckligt för att komma under regnet och ljus färg blir mörkare, och dina kläder kommer tvärtom att färgas. Efter färgning med kritor och pennor blir strängarna på spetsarna hårda och livlösa. Därför behöver du extravård med schampo, balsam och balsam.

Lätta tonics

Lätt tonik håller inte länge - ungefär en vecka. Men till skillnad från tillfälliga, torkar de inte håret. Vissa av dem innehåller vitamintillskott som läker hår.

 • tinting schampo;
 • tint balms;
 • mousse;
 • geler.

Alla innehåller inte ammoniak i kompositionen och därför förstör inte håret.

Gentle tonics

För mildt inkludera produkter med naturliga ingredienser. De kan vara fabrik eller hemgjorda.

 • Henna och Basma är de mest populära pulverna som är kända för våra mormor. Du kan färga håret rött och svart.
 • Naturlig eller hemlagad tonik - för dem som föredrar organisk kosmetika och färgämnen: kanel (för bruna hår), kamomill (ljusnar), ekbark eller valnötskal (för brunetter).

Färgen varar ungefär en månad, då måste proceduren upprepas. Ett stort plus att du kan göra det oändligt.

Persistent tonics

Särskilda färger. Dessa produkter har ibland ammoniak eller annat oxidationsmedel. Men det är tydligt inte tillräckligt att skada håret med måttlig användning. Men färgen kommer att hålla 1,5-2 månader.

Översikt över hårfärgprodukter

Förutom traditionella hårfärgämnen producerar nästan alla kosmetiska företag även färgämnen.

Tillfällig färgåtgärd

Bland de mest populära märkena finns:

 • L'Oreal Casting Gloss. I paletten på 26 nyanser. Som tillverkaren säger, målar målar grå hår.
 • Garnier Color Shine. I en palett av 16 nyanser. Färgen är ljus, varar upp till 6 veckor (1,5 månader). Målarfärger över grå hår med 50%.
 • Schwarzkopf Essential Color. Innehåller inte ammoniak. På paletten av 20 nyanser. Färggråt hår målar upp till 100% beroende på hårtypen och den valda tonen.
 • Wella Color Touch. Utan ammoniak. I paletten på nästan 70 nyanser.

Det finns icke-ammoniak professionella färger i Matrix, Londa och flera andra märken.

Tint shampoos

Från dessa skuggning betyder att du inte borde vänta på uthållighet. Detta är ett bra alternativ för ett par veckor för att ändra färg.

 • L'Oréal Professionnel. Den har tre serier: Grå (manlig), Silver (kvinnlig) och Gloss Color (för brunetter och brunhåriga kvinnor). Fonderna innehåller lila pigment. Och efter att ha använt schampon på blont hår finns ingen gul nyans.
 • Bonacure Color Save från Schwarzkopf Professional. Den innehåller också ACID Violet 43 (lila) pigment, som bekämpar gult hår. Brunt hår och brunetter, hon kommer att ge en platinaskugga.
 • Fast Neva. Tonic Irida (Irida). Släppte en serie schampon, inte bara för blondiner, utan också för att bränna brunetter.
 • RoColor eller Tonic. Väl anpassar färg och bekämpar gul pigment. I paletten av 36 nyanser, varav 8 - med effekten av laminering.
 • Indola Color Silver (Tyskland). Det målar försiktigt, ger inte yellowness. Det ger hår en platina och silverskugga.
 • Estel Shampoo. Den stora paletten av nyanser, fungerar noga och exakt målar.

Tint balms

Balsams-tonics handskar dessutom för hår, ge det glans.

 • Färg Lux från Belita (Vitryssland). I hjärtat av organiska ingredienser och många nyanser.
 • Kapous Life Color (Italien). Det är inte så mycket färg som det stöder den befintliga nyansen, återställer hårstrukturen och skyddar den från UV-strålar.
 • Estel Solo ton. I paletten av 18 nyanser. Hårfärg efter färgning blir djup och rik.

Andra märken: Wella, L'Oréal, Garnier har också balm. Det är bättre att ta dem i en uppsättning med schampon.

Toning masker

 • Salerm Linea Color Mask. Används för att hålla skugga.
 • KayPro Color Mask. Det kan vara färgade naturliga strängar eller ge skugga på håret efter att ha markerat.
 • Jungle Feber Hair Color Mask. Det ger håret en touch av honung, brons, kaffe och guld. I paletten finns också lila och röd färg.
 • Subtil nyanser från Laboratoire DUCASTEL. Den har 6 nyanser för snabb hårfärgning.

En av de mest populära färgtonerna - Rowan Ton Oil Mask från ACME-COLOR.

Shading skum, geler och mousses

Resultatet av deras handling är mer långvarig än balm och schampo. Sådana verktyg producerar:

 • Igora från Schwarzkopf;
 • palett;
 • Wella Viva och Wella Color;
 • Manic Panic et al.

Folkmekanismer

Örter och kryddor kan också tona hår. För denna användning:

 • kaffe;
 • lökskal
 • saffran;
 • kanel;
 • kamomill;
 • mutterskal
 • ekbark;
 • kornblommor;
 • gurkmeja och andra

De gör avkok och sköljer håret efter varje tvätt.

Kritor, pennor och mascara

Dessa medel är avsedda för en enda färgändring. De tillhör dekorativa kosmetika och de måste tvättas av före sänggåendet.

 • Sprayer och hårsprayer: Kryolan färgspray, Jofrika färgspray, Balea Color and Care, LEE stafford Hair ART, Orkide Neon.
 • Färgmascara: Stargazer hårborstmascara, IsaDora Hair Mascara, DIVAGE Color Rush, Anastasia Beverly Hills Powder Hyperfärgfärg.
 • Kritor: Hot Huez, Masters Pastel, Kroppshandling, L'Oreal, Hårkrita.

Vi väljer tonic för ditt hår

För varje typ och hårfärg behöver du ditt eget färgämne. Hur väljer man dem?

 • Gråt hår: Alla medel är lämpliga, i beskrivningen som det indikeras att de målar över grått hår.
 • Blont hår kan färgas med nästan alla medel.
 • För brunetter passar nära sin färgton (intervallet högst ett par toner).
 • För blekt hår behöver använda ljus nyanser. Det finns en chans att de mörka tonerna inte kommer att falla jämnt.
 • För hår efter att ha markerat användningen av medel, vilket ger en mättnad och ljusstyrka till färgning.

Välj noggrant paletten, och du kommer alltid att vara lycklig med resultatet.

Hur man ansöker tonic hemma

Etiketten på en produkt anger hur man applicerar den, hur mycket man ska behålla och hur man tvättar den. För en ljus nyans rekommenderas att du håller produkten på rent hår i högst 10 minuter, med en plastlock. Och för intensiv - från 20 till 40 minuter. Efter toning kan håret matas med en balsam.

 • Innan färgning, ta av dina kläder, täcka axlarna med en onödig trasa eller oljelampa och sätt på handskar. På natten är det önskvärt att täcka kudden med en onödig blöja, för att inte måla kudden.
 • När det gäller pennor, sprayer, kritor och lacker appliceras de på vått eller torrt hår och täcker axlarna med oljekuddar. Torka sedan hårtork och gå för att erövra världen.

Tonics - ett bra sätt att prova en ny färg och inte skada håret. Om du gillar resultatet kan du alltid köpa färg av önskad nyans.

Medel för att tona håret hemma

Att byta hårfärg är ett allvarligt steg för en tjej, förutom möjligheten att vara missnöjd med resultatet finns det också möjlighet att fördärva håret, då måste du vara lång och svår att återställa. Men vad händer om själen längtar efter förändring och experiment? Det finns en väg ut - du kan använda nyans (både köpte och lagade hemma). Tonics skadar inte hårets struktur och ger effekten av tillfällig färgning (från flera dagar till en månad), vilket gör att du ofta kan ändra bilder och dristigt experimentera med ditt utseende.

Vad betyder hårtoning?

Toning är ett förfarande för färgning av hår med instabila formuleringar, under denna procedur tränger inte färgämnet djupt in i håret, men är endast fixerat på dess yta. Om vi ​​pratar om den vanliga målningen av hår - då kommer det redan att vara en komplex kemisk process, under vilken hårpigmentet påverkas, dess struktur och normala tillstånd förändras. Men toning är en ljus effekt, färgen från hårets yta tvättas snabbt av, men det kan hjälpa både att radikalt ändra färgen och ge den naturliga färgen mer mättnad eller någon form av återflöde.

Denna procedur har ett antal fördelar:

 • det kan göras hemma, det kräver inte erfarenhet eller speciella färdigheter;
 • Hårets struktur är skadad många gånger mindre än vid normal, ihållande färgning;
 • verktyget tvättas snabbt av, vilket innebär möjligheten att bli av med färgen om han inte tyckte om eller inte passade;
 • gränserna mellan den färgade delen och den naturliga färgen kommer inte att märkas, eftersom toniken inte håller länge och håret helt enkelt inte har tid att växa till ett sådant tillstånd;
 • ett antal kompositioner för toning ger inte bara en estetisk effekt utan ger även näring av håren med användbara substanser som utgör deras komposition;
 • Förfarandet hjälper till att mätta den naturliga färgen, gör håret mer glänsande.

Naturligtvis kommer det inte att vara möjligt att drastiskt ändra färgen på grund av toning, eftersom verktyget på grund av dess specificitet bara kan ändra det med några få toner. Flickor med vitt hår bör dock noteras separat - de kan säkert använda toniken av de ljusaste färgerna, med en ljus ton blir effekten mycket mer märkbar och mer intensiv.

Hur man väljer en nyans för mörkt och blont hår

På de flesta tillverkarnas paletter ser du naturliga nyanser, oftast ljus eller med en röd och rik chokladsken. I vissa fall kan du hitta djärva, ljusa färger. Vilken färg ska du välja? Det beror helt på hudfärgen och den naturliga hårfärgen.

Ofta förenas blondiner av en önskan - att bli av med yellowness, vilket ger håret en ashy, silverfärgad nyans. Att göra detta med hjälp av färgton är det mest korrekta beslutet, eftersom den resulterande nyansen blir ljus och inte påträngande och kommer inte att "argumentera" med utseendeets naturlighet.

På mörkt hår kan dubbla balsamer bara mätta färgen eller ge den en viss återflöde. Det ser vackert rött och rött nyans, vilket är perfekt för ägarna av huden med kalla toner. Svart färg ser bra ut på mörkskinniga unga damer, men i alla andra fall bör användningen vara försiktig - den här färgen kan göra en person grå och inkonsekvent.

Om du har grått hår, måste du förbereda dig för att den resulterande tonen blir intensivare än på håret av naturlig färg.

Hur är det bästa att göra toning: en översikt

Ljuskopieringsprodukter kan presenteras både i ren form och i kombination med schampon. Hur får man den bästa effekten? Hur länge kommer färgen att vara kvar? Vilken produkt ska du välja? Vi erbjuder att hantera dessa problem.

Tonik ROCOLOR Tint Balm

I raden av verktyg om fyra dussin färger, börjar med naturliga, slutar med de mest vågiga och ovanliga (blå, lila, rosa, etc.). Finns i lämpliga flaskor med ett tätt passande lock. Som en del av ingen ammoniak är lukten trevlig. Användningen av produkten ger håret en behaglig naturlig glans, vilket är tydligt synligt i solen. Produkten tona inte bara håret utan också närmar sig dem genom att införliva i kompositionen av naturliga komponenter (vit linsextrakt, vitaminer). När du målar i starka färger för att behålla dem måste du antingen ofta utföra proceduren för återförtoning, eller tillsätt en liten mängd av produkten till schamponet med varje schampo. Om du inte gillar färgen kan du använda ett verktyg som heter ReTonika.

Balsam Belita-Vitex Färg Lux

Samlingen av Belita-Vitex presenterar 20 nyanser av tintsalvor: 14 av dem är för naturligt hår, 3 för grått hår och resten för blekt hår. Pigment från produkten skadar inte hårstrukturen, de hålls bara på det övre lagret på skalorna. Kompositionen innehåller omsorgsredienser (naturlig olivolja och sheasmör), vilket gör att du kan göra håret mjukare och mer glänsande. Aggressiva komponenter ingår inte, så att hårbotten inte är irriterad under förfarandet. Skölj av efter cirka 5 hårtvättar.

Toning shampoo Irida (Irida)

Blandningen är mild, designad för att inte bara färgas, men också för att skydda håret. Som en del av dig kan du hitta ett stort antal naturliga ingredienser: hallonfröolja, granatäpplefrön, druvfrö, hasselnötolja, kakao och kokosnöt.

När det används på naturligt blont hår ger det inte yellowness, klarar sig bra med grått hår. Tillverkaren lovar att effekten kommer att hålla upp till 15 schamponeringsprocedurer. Det är lätt att tvätta bort från hud och ytor vid oavsiktlig kontakt.

Mousse Igora Expert Mousse av Schwarzkopf

Verktyget finns i flaskor på 100 ml, i linjen - ungefär två dussin av de mest skiftande nyanserna. Verktyget är konstruerat för att bibehålla färgen på färgat hår och mätta naturligt, ommålat hår med skuggaintensitet. Produktens konsistens är skumaktig, vilket gör det möjligt att enkelt och jämnt fördela det genom hela hårmassan. Beroende på önskad effekt kan du hålla produkten på huvudet i 5 till 20 minuter. Bibehåller 8 tvättprocedurer, varefter pigmentkornen börjar tvätta sig smidigt och lämnar ingen klar gräns mellan färgat och naturligt hår.

Professionell färg Estel Sense De Luxe (Estelle)

Denna färg är bland de semipermanenta, den innehåller inte aggressiv ammoniak, vilket gör att du kan göra noga med hårbotten och hårbotten under färgningsprocessen.

Ingredienserna inkluderar omtänksamma och närande ingredienser. Det har ingen obehaglig lukt som är typisk för färger, det fördelas lätt genom håret och ger en färg som liknar vad som anges på förpackningen. Som ett resultat blir håret inte bara den önskade färgen, utan blir också mjuk och hälsosam glans.

Hur man gör hemfärgning: teknikutförande

Det är inte svårt att färga hår hemma med hjälp av en nyans. Förfarandet är enklare än konventionell färgning och kräver inte mycket erfarenhet. Så först måste du tvätta håret med vanligt schampo, torka sedan håret med en handduk. Var noga med att använda en balm eller mask om du har skadat hår - det här hjälper till att stänga skalorna och uppnå en jämn färgning över hela längden.

De applicerar en nyans till våta hår - de sprids antingen med en pensel eller med sina händer, varefter de noggrant kammar hela längden med en kam med breda tänder. Toningskompositionen hålls på huvudet i upp till en halvtimme - den exakta tiden beror på instruktionerna i handboken och på önskad intensitet av resultatet. För att avlägsna kompositionen behöver du tvätta håret flera gånger - detta ska ske tills det flytande vattnet blir helt transparent.

Hur ofta kan du göra nyans

Toningmedel är bland de sparsamma - de påverkar inte hårstrukturen och skadar inte det, och vissa produkter har även en positiv effekt på hårets tillstånd. Därför är svaret på frågan om procedurens möjliga frekvens enkel - du kan göra det omedelbart efter att tonen har börjat tvätta. Dessutom, för att behålla en rik nyans, kan du lägga till en liten mängd produkt under varje tvätt med schampo.

Video: hur man tonar gul efter blekning

Överdigt gult hår är ett vanligt problem bland blondiner, så frågan om att ge en kallare nyans kommer fram. Detta kan göras med hjälp av en speciell toningkräm från Revlon. Författaren till videon berättar i detalj om produkten, demonstrerar ansökningsförfarandet och dess resultat.

Bilder före och efter toning hår

Beroende på hårets initiala färg och struktur kan tennbalsammen ge en effekt av helt annan intensitet. Cirka förstå vad som väntar på dig i slutändan, hjälp fotot före och efter toningprocessen - du kan undersöka hur verktyget fungerar på olika hår.

10 bästa tinting hårprodukter 2018

Frekvent radikal färgförändring med hjälp av färgämne skadar håret. På marknaden för kosmetiska produkter finns det mer sparsam nyans. De gömmer sig grått hår och förbättrar lockets tillstånd. Tillverkare erbjuder en mängd olika mousses, balsams, sprayer och schampon. Tänk på rankningen av dyra och billiga färgverktyg. Listan är baserad på feedback från kunder.

Dyra tinting hårprodukter

Oavsett färgfärg, röd, asfär eller blå tonic (så kallade användare för enkelhets skull) löser hon flera problem. Efter förtydligande visas ofta en ful yellowness. Lotioner, balm med ett pigment av en violett nyans hjälper till att eliminera det. Tintprodukter förbättrar även utseendet på grå hår. Höjdpunkter torrt och tunt hår. Medel ger dessutom naturlig glans och mjukhet.

Professionella schampon, balm och andra typer av färgämnen inkluderar naturliga ingredienser. Därför är deras pris väsentligt annorlunda än standardprodukter.

Översikt över de mest populära färgtonerna

Tintingfärg är ett perfekt sätt att uppdatera skuggorna på strängarna, ändra den vanliga färgen, gör håret ljus.

Vad är färgerna för toning?

Toningfärger är ammoniakfria ämnen som är godartade och har något lägre motstånd än klassiska permanenta färgämnen. Till antalet fördelar kan säkert tillskrivas:

 • En bred färgpalett;
 • Noggrann inverkan - skada inte strängarnas struktur, torka inte hårets ändar.
 • Säkerhet - Sådana färgämnen kan användas under graviditet och amning.
 • Enkel applicering - innan du applicerar på trådarna måste färgen spädas med ett oxidationsmedel.
 • Ingen obehaglig kemisk lukt.

Det är viktigt! Innan du applicerar någon färg, inklusive färgning, måste du testa för allergier.

Lista över färger med toning effekt

För att välja det bästa toningverktyget, kolla in listan över de mest populära mjuka färgerna, sammanställd av erfarna färgare.

Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense kan kallas en av de bästa hårfärgade bläckfärgen. Den innehåller oljor (inklusive arganolja) och olika vitaminer som ger extra omsorg åt strängarna.

 • Feedback: "Jag köpte Syoss Oleo Intense bara för experimentet. Innan dess målade hon länge med resistenta färger, men bestämde sig för att försöka mildare förfaranden. Verktyget är ganska tjockt, flödar inte, det luktar väldigt fint och appliceras bara. Sant att klämma ut oxiden ur röret tog det mycket ansträngning. Nu om kvaliteten på färgning. Färgen kom ut enhetlig, motsvarar helt det förklarade namnet (det tog svart och kastanj) och varar länge. Det grå håret var målat helt och håret blev mjukare och mjukare. "

Evgenia, 32 år gammal

Estel Sense De Luxe

Estel Sense De Luxe är en sparsam målning i Ryssland. Nu är fonderna i detta företag i stor efterfrågan och är närvarande i alla frisörsalonger. Vad som är viktigt skiljer sig denna effektiva professionella färg inte bara av utmärkt kvalitet och hög hållbarhet utan också av rimligt pris. Bedömning av recensioner, tonen håller 8 veckor, håret förblir friskt och silkesligt. Dessutom innehåller den mycket vitaminer och användbar keratin, eftersom Estelfärg är idealisk för tunt, svagt, skadat eller torrt hår.

 • Recension: "Detta är det bästa botemedlet för blekt hår som jag någonsin har provat. Färgen är mjuk, resistent, skadar inte håret. Skuggan visade sig vara mycket vacker, med ett klart överskott. Kvaliteten på detta verktyg är också nöjd. Håret började se mycket bättre ut, fick volymen jag drömde om - effekten är exakt densamma som efter rekonstruktionen. Och det mest intressanta - färgen varade tills nästa färgning! Jag förväntade mig definitivt inte en sådan effekt från ammoniakfärg! I allmänhet gillade jag.

Matrix Socolor Beauty

Professionella dubbingprodukter från det italienska företaget Matrix representeras av en rik palett. Dessa färger används ofta i salonger, eftersom de är fördelaktigt åtskilda från andra konkurrenter tack vare deras låga pris och ökade hållbarhet. En annan viktig fördel med Matrix Socolor Beauty målar är deras sammansättning. Den innehåller ceramider och 3 unika oljor - jojoba, oliv och burdock. Och ytterligare en sak - med det här verktyget kan du gömma ett starkt grått hår i en session.

 • Granskning: "Efter applicering av vidhäftande färgämnen bestämde jag mig för att återvända till Matrix Socolor Beauty. Jag är nöjd med resultaten. Färgen förbrukas mycket sparsamt - en flaska är tillräckligt för långt hår. Den arbetar med oxider från 3 till 12%. Nöjd med den tjocka strukturen, liksom bristen på kemisk lukt. Färgen kom ut väldigt vacker, hölls ganska länge. Håret efter toning blev mjukt och glänsande. "

Matrix Color Sync

Toning cream färg Matrix Color Sync - en annan produkt i företaget, som har stor efterfrågan. Den kan användas inte bara för mild målning, men också för hemlaminering. Verktygets sammansättning innehåller många näringsämnen, eftersom det är lämpligt försvagade, tråkiga, spröda och överdrivna strängar. Det bör också noteras att färgämnet effektivt döljer grå hår. Och i Matrix Color Sync-serien finns det ett färglöst grooming-medel som ger krullarna en glans och jämnhet.

 • Recension: "Först mötte min vän den här färgen, och sedan blev jag knuten till henne." Verktyget är inte billigt, men värt det. Dessutom, för kort hår tillräckligt och ett halvt rör. Den appliceras mycket enkelt, skadar inte strängernas hälsa, orsakar inte allergier och irritationer, har en trevlig lukt. Skuggan visade sig exakt som på förpackningen. Jag hade några gråa hår, men de målade helt över. Håret efter målningen är inte bränt, levande och silkesligt ".

Victoria, 18 år gammal

Londa Professional är en annan bra produkt som gör att du kan tona naturligt eller färgat hår. Med denna färg kan du snabbt uppdatera den befintliga nyansen - verktyget ger ditt hårdjup och multidimensionality och klarar av grå procent med 50%. En annan viktig faktor är vax och naturligt keratin. Båda dessa komponenter gör håret mindre poröst och hjälper till att hantera delade ändar. Bland de andra fördelarna med färgämnena i detta företag kan man säkert tillskriva det överkomliga priset, en mångsidig färgpalett (mer än 40 ljusa och mörka nyanser) och en lämplig form av frisättning. Verktyget strömmar absolut inte och flätar jämnt varje hår, vilket underlättar förfarandet för hemfärgning.

Det är viktigt! En ljus oxidant kommer i ljusa nyanser av färgämne, så de är inte lämpliga för initialt torrt och svagt hår.

 • Recension: "Londa Professional är en riktig hitta för mina smala och sektionsgenererade strängar. Jag målar det inte så länge sedan, men jag kunde redan förstå - det här är det bästa av färger. Först tillåter verktyget dig att måla övervuxna rötter utan att använda ett ljuspulver, vilket jag är mycket glad över. För det andra förstör inte strukturen alls - hårkvaliteten efter toning har blivit flera gånger bättre. Färgning är lätt, tar 30 minuter. Tonen varar mycket länge. "

Vill du byta färg utan den minsta skadan för hårets hälsa? Var noga med att köpa icke-ammoniak från Kapous! Sammansättningen av denna professionella icke-ammoniakfärg innehåller vitaminer och regenererande oljor (argan och jojoba) som inte bara skadar håret utan också ger dem extra försiktighet. Dessutom innehåller dessa produkter inte parabener eller skadliga SLS. Kapusfärger är lämpliga för både salong och hushållning, men det är rekommenderat att börja bekanta med det från salongen. Det är en erfaren mästare som kommer att kunna bestämma proportionerna av tonic och oxidant som passar ditt hår.

 • Recension: "Jag har tonat mitt hår länge. För mig själv valde Kapus - utan ammoniakfärg, som passar bra på håret, brinner inte huden och har ingen obehaglig kemisk lukt. I slutet av målningen appliceras nödvändigtvis en fuktgivande balm av samma företag. Resultaten är fantastiska - håret har blivit mycket mjukare vid beröringen, färgen kom ut ljus och slät, de verkade skina. Jag rekommenderade det till min kollega - hon är också mycket nöjd. Var försiktig!

Se även: Betyg av ammoniakfria hårfärger - listan över de bästa

Wella färgkontakt

En populär färgfärg som gör det enkelt att byta skuggor av strängarna. Den unika sammansättningen av produkten bidrar till utjämning och utjämning av varje hår, vilket säkert kommer att vara ägare av styggt hår. Wella Color Touch erbjuder också ett stort utbud av olika nyanser - här finns en blond utan yellowness och många ljusa färger. En annan viktig fördel är att keratin, en speciell substans som skyddar strängar mot kraftig fuktförlust, är baserad på denna lösning.

 • Testimonial: "Jag har använt Wella Color Touch i flera år nu, från tunna färger blir mitt tunna hår till torrt halm. Jag blandar färgämnet med en 3% emulsion, applicera den på ett fuktigt hår och vänta 25 minuter. Sedan lägger jag lite vatten i min handflata och slår samman kompositionen. Jag sitter med detta skum i 5-7 minuter, och tvätta sedan med vatten. Denna applikationsteknik rekommenderades till mig av en professionell mästare. Du vet att hon helt rättfärdigar sig själv. Färgen är jämn, varar lite över en månad och håret lider inte alls. "

Tips för färgning av hårfärgad färg Wella Color Touch:

Denna toningfärg skiljer sig från den mjuka sparsamma åtgärden. Det kan användas så ofta som nödvändigt - håret kommer inte att påverkas, men kommer bara att ersätta skuggan. Fördelen med ett brett sortiment gör att du kan göra det! Kompositionen omfattar inte peroxid och ammoniak, så det envelopes bara strängarna och ger en ljus glans. Dessutom eliminerar Majirel grå hår, vilket är otroligt viktigt.

 • Granskning: "Jag har alltid blivit målade i blond, för att med toningprocessen ha varit bekant under lång tid. Nyligen faller mitt val alltmer på färgen Mazhirel. Tillverkaren hävdar att den innehåller UV-filter, torkar inte ut håret och ger en bestående färg. I princip är allt just det. Jag är väldigt nöjd! Kompositionen blandas lätt och blir tjock, vilket är mycket lämpligt för självtillämpning. Strängar efter proceduren är inte förvirrade, de förbli mjuka och fuktiga. När du använder speciella schampon, varar färgen i ungefär en månad. "

Garnier Color Shine

Garniers Color Shine är ett oljebaserat färgämne som ger vacker hårfärg, maskerar grått hår och ger extravård. Efter att ha använt detta färgämne blir håret glänsande och silkeslen, lätt att kamma och mindre splittrad. Allt detta görs genom den naturliga kompositionen, som är baserad på tranbärsekstrakt och närande oljor.

Tips! Använda Garnier Color Shine kan inte bara tonat hår i rätt nyans, utan också korrigera resultatet av misslyckad färgning med andra droger.

 • Recension: "Desperat för förändring, gick jag genast till affären för hårfärg. Men av någon anledning var hon rädd för att måla med ett bestående botemedel. Köpt Garnier Color Shine - en mild toningpreparat som innehåller naturlig argonolja. Resultaten av färgningen har glädje - håret har blivit ljus, glänsande och otroligt mjuk. Färgen försvann på ungefär en månad, vilket gjorde att håret kan ommålas i en helt annan nyans. I allmänhet är detta det perfekta verktyget för modedesök. "

Valeria, 24 år gammal

Schwarzkopf Nectra Color

Behöver du den bästa färgfärgen? Ta en bra titt på linjen med mjuka krämfärger Nectra Color, vars huvudsakliga skillnad är extremt hög hållbarhet. Och pigmentet varar ungefär en månad! Samtidigt innehåller produkten inte en droppe ammoniak eller dess derivat. Han ersattes av olja och blomnektar.

 • Testimonial: "Jag började använda Nectra Color under graviditet och amning, men jag kunde inte byta till ett annat färgämne. Verktyget passar mig helt. Det målar över gråa hår, torkar inte ut krullarna, varar mer än 3 veckor under skick av shampooing efter 2 dagar. Ja, och den här färgen är ganska billig. Samtidigt innehåller paketet allt du behöver för att måla. "

Schwarzkopf Essential Color

Viktig färg från Schwarzkopf är en mild färg som är designade för att tona håret hemma. Verktyget har en ganska tjock konsistens, så den kan appliceras direkt från flaskan för blandning. Färgen innehåller närande och regenererande komponenter - naturliga oljor, teextrakt och litchi.

 • Recension: "Den största fördelen med denna färg är dess respekt för håret - de delar inte alls och ser 100% full. Produkten luktar väldigt snäll, en fuktgivande balm ingår. Om du har grått hår, måste du hålla det lite längre, men jag kom experimentellt. Färgen förblev ljus i ca 3 veckor - för mig är det lämpligt, eftersom du fortfarande måste tona de vuxna rötterna. "

Pallett är ett utmärkt färgfärg med hög kvalitet och låg kostnad. Paletten innehåller 20 olika nyanser - ljus, mättad, beständig. Bland komponenterna i färg - vitaminer i grupp B, som återställer håret efter färgning.

 • Granskning: "Jag älskar att byta skuggning av hår, men du kommer inte att experimentera med långvariga färgämnen. Det är bra att palatfärgsprodukter säljs. Med hjälp hade jag kunnat lätta mörkbrun färg för flera ställen. Jag gillar verkligen att trådarna efter ett sådant förfarande inte faller ut, inte dela upp, ser väldigt vackert ut. Det slogs också på att färgen på förpackningen helt sammanföll med resultatet. Bra färg - jag rekommenderar. "

För toning strängar tillverkar Faberlik en hel serie ammoniakfria krämfärger med hög hållbarhet och oöverträffad kvalitet. Produktens sammansättning är naturlig, och färgpaletten är ganska bred.

 • Testimonial: "Jag har aldrig använt verktygen i detta företag, men en gång gav en vän mig ett rör utan ammoniakfärg och insisterade på att jag skulle måla den. Jag är öppen för alla experiment, så jag ordnade med glädje en salong hemma. Färgen var en frostig kastanj - rik, mycket ljus och otroligt snygg. Du vet, den här färgen var perfekt för mig. Det kombinerar alla kvaliteter som jag uppskattar (tillgänglighet, hållbarhet, säkerhet). Nu tänker jag på att byta helt till godartade droger. "

Concept Profy touch

Concept Profy touch är ett ganska vanligt färgfärg med europeiska kvalitetscertifikat. Basen för detta verktyg är extremt användbara komponenter - glukos, ViPL-komplex, cedarolja, vitamin C, kitosan etc. Alla bidrar till ytterligare fukt och näring av håret.

 • Granskning: "Jag gjorde uppmärksamhet i mer än ett år, men när jag märkte att kvaliteten på mitt hår inte förändrades till det bättre började jag leta efter ett säkrare alternativ. Mästaren rekommenderade att ersätta resistenta färger färgade. Naturligtvis måste de användas lite oftare, men håret har blivit mjukt, starkt och glänsande. Dessutom började krullarna bli mindre feta - det här är också ett stort plus. Och för att spara mina hårda tips, använder jag regelbundet en fuktgivande spray. "

L'Oreal Casting Creme Gloss

Professionella produkter från L'Oreal representeras av flera rader på en gång. En av dem är Casting Creme Gloss, vars palett representeras av många attraktiva nyanser. Färger i denna serie innehåller både kemiska och naturliga ingredienser (oljor och kunglig gelé). På grund av denna sammansättning skadar färgen inte håret lika mycket som till exempel ammoniak. Ingår är en speciell fuktgivande balm som ger grundläggande vård. Den enda nackdelen - Casting Creme Gloss kan inte måla ett stort antal gråhår.

 • Recension: "Casting Creme Gloss har ingen otålig kemisk lukt, spreds inte och ger dig möjlighet att effektivt tonat jämnt grått hår. Det tvättas snabbt av huden, men det håller på håret i minst 1 månad. Jag är nöjd med detta verktyg - och kvalitet, pris och noggrann påverkan, och hur mina strängar ser efter toning. Förresten, jag försökte skuggan av svart vanilj - färgen visade sig vara densamma som i figuren. "

L'Oreal Professionnel Dia Richesse

Nästa produkt av varumärket är L'Oreal Professionnel Diarichesse ammoniakfri färgfärg, presenterad i naturliga färger. Ett karakteristiskt drag hos dessa fonder är den fullständiga frånvaron av effekten av återvunna rötter. Toningfilm bildad på trådarna efter applicering av kompositionen, täcker håret försiktigt och jämnt. Detta döljer helt övergången mellan färgerna.

 • Recension: "Om du bryr dig om ditt hårs hälsa, sluta med det här tintningsverktyget. Jag använder den i mer än ett år - jag har redan försökt flera nyanser. Alla av dem ger utmärkta och vackra resultat. Färgen tvättas först efter 2 månader, den passar mig perfekt. Naturligtvis är det här verktyget inte lämpligt för en grundläggande förändring av skuggan. Men med det kan du anpassa och förbättra den befintliga färgen. Hår efter applicering Professionnel Dia Richesse ser bara vacker ut. Jag rekommenderar det till alla! "

L'Oreal Professionnel Inoa

L'Oreal Professionnel Inoa är en mjuk färgfärg som fyller perfekt med grått hår och har ett ganska högt motstånd. Och viktigast av allt - detta verktyg skadar inte hårets tillstånd. Den består av flera naturliga oljor som gör håret mjukt, starkt och glänsande.

 • Granskning: "I mitt liv har jag provat ett stort antal färger, men i det närmaste föredrar jag att tona mitt hår med icke-invasiva medel. En av dem är Professionnel Inoa av L'Oreal. Målet är bara bra - det innehåller olja, som har en fuktgivande effekt. Kanske, av alla färger i L'Oreal är det bäst. "

Veronica, 19 år gammal

L'Oreal Professionnel Dialight

Företagets sista utväg är L'Oreal Professionnel Dialight. Detta är en mild färg som är avsedd för toning av skadat och överkänsligt hår. Basen för detta färgämne är ett surt pH, vilket ger effekten av laminering. Dialight perfekt uppdaterar hårfärg, eftersom det ganska ofta används i salonger för ombra och balayazha.

 • Recension: "Efter att ha läst recensioner på Internet bestämde jag mig för att köpa Dialore-färg från Loreal. Verktyget är bara perfekt! Jag försökte pärlskuggan och mjölkad sorbet - färgen är slät, ljus, ihållande och vacker. Färgen målar helt övervuxna rötter och kräver inte användning av en klarare. "

Hur tona hår, se här.

Som du kan se, toning färger representeras av ett ganska brett utbud och förtjänar närmaste uppmärksamhet av moderna fashionistas. Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: regler för toning och hårvård (video):Nästa Artikel
Hur man dricker gelatin för hår och naglar: recept för effektiva läkemedel