Odelbar olja för glanshår. Är populära märken så bra?


Kerastase Elixir Ultime Oleo-komplexa mångsidig skönhetsolja (alla hårtyper)

Professionell linje hårprodukter Kerastase - lyxigt hår i alla avseenden. Från en elegant glasflaska, galen arom med orientaliska sedlar och slutar med ett motsvarande pris. Totalt finns det 4 oföränderliga oljor i linjen, men det är just det som är avsett för alla hårtyper. Det smälter inte bara håret och förhindrar tvärsnittet, men utför också funktionen av termiskt skydd före styling.

Feedback från kosmetista.ru:

"Efter torkningen är håret med denna olja mycket glänsande, silkeslen, flödande och ser frisk ut och snyggt. Och oljan gör inte håret tyngre. Även om det appliceras på torrt hår. Skyddar väl från varm hårtork. Jag älskar den här oljan, den är perfekt! Även bland andra Kerastase oljor är det bäst, men jag försökte alla 4 typer. "

Pris: från 1 500 rubel för 100 ml

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment

Om du är mot en stor mängd silikon i sminkens smink, så kommer du att tycka om denna olja: det finns bara två silikoner i det, resten är naturlig argan och macadamia oljor. Verktyget finns i en flaska mörkt glas, eftersom naturliga oljor skadas av direkt solljus. Återställer skadade hårhår och skyddar mot UV-strålning och de sorgliga effekterna av färgning.

Tips: om du köper produkten för första gången, ta en mini-version (30 ml). Så du kommer att förstå om det är värt att spendera mer på en fullflaska.

Feedback från irecommend.ru:

"Håret blir bara magiskt! Silk! Mycket glänsande och smidig! Levande och skarp! Inte ett spår av fluffiness, varje hår är komprimerat. Effekten av tungt (på ett bra sätt!) Hår, men inte slickat. "

Pris: från 3 000 rubel för 125 ml

L'oreal Professionnel mytisk olja

En av de mest populära oljorna i sin nisch. Bekväm dispenser. På hårlängden upp till axeln 2-4 faller tillräckligt. Dessutom har produkten en behaglig lukt, som kvarstår på håret med en lätt slöja. Idealisk för tunt hår på grund av dess ljushet. Förresten rekommenderar vi dig "10 snabba skönhetstekniker för att tunt hår verkade tjockt."

Feedback från kosmetista.ru:

"Vacker vätska, med en trevlig lukt, som min man verkligen gillar, absorberar snabbt i håret, gör dem inte tunga, men tar bort fluffiness. Jag använder den på torrt hår, vanligtvis två fullängds pressar. "

Pris: från 1 000 rubel för 125 ml

Dove Pure Care Dry Oil för hår

Budget, men inte mindre värd det. Oljan är placerad av tillverkaren som torr - dess konsistens är mycket lätt och absorberas direkt av håret, lämnar ingen fet känsla. Innehåller afrikansk macadamiaolja, fuktar och närnar håret, förhindrar utseendet av delade ändar.

Feedback från irecommend.ru:

"Håret efter det är väldigt mjukt, otroligt glatt, som om det var rakt med ett strykjärn. Men detta gäller bara för välskötta, släta, tjocka, tunga hår. Om du har lockigt eller mycket torrt hår, från början av huvudet, så blir det naturligtvis ingen sådan effekt. Det ger en vacker glans och trevlig lukt. "

Pris: från 500 rubel per 100 ml

Orofluido Original Elixir

En annan hit. Oljans konsistens är tjock, så att 1-2 droppar är tillräckliga för applicering. Elixiren finns i en glasflaska utan en dispenser, vilket verkar obekvämt för många, men bara på grund av viskositeten kan du ringa den önskade mängden i handflatan. Produkten innehåller argan, linfrö och tsiperusovoe oljor, skyddar håret mot solens strålar och effekterna av överdriven slitage av hårtork och curling.

Feedback från kosmetista.ru:

"Jag brukar lägga den på våthår, med särskild uppmärksamhet på tipsen. Det fuktar håret väl, de ser inte torra ut, blir inte förvirrade. De splittrade ändarna limar inte, men förhindrar deras utseende. Håret lyser och ser bra ut. Läkemedlet är mycket ekonomiskt: 100 ml ska vara i minst åtta månader. "

Pris: från 1 900 rubel per 100 ml

Syoss skönhet elixir

Syoss-märket erbjuder så många som tre alternativ för att använda produkten: innan du tvättar som hårmask, efter tvätt på fuktigt hår och redan på torrt och stylat hår, för att ge håret en slutlig glans och tämja loss hår. Oljan har en rik gul färg. Men var inte rädd, det kommer inte att färga ditt hår.

Feedback från otzovik.com:

"Håret har blivit mindre splittrat och brutet, onödigt pomp har försvunnit, håret ser inte tungt och smutsigt ut. Jag trodde att oljan skulle tvätta håret oftare, det visade sig motsatsen. Tydligen på grund av att stadsdamm inte tränger in i håret på grund av olja. Detta faktum är glatt.

Pris: från 300 rubel per 100 ml

Garnier Fructis oljeelixir för alla hårtyper

Två oljor i kompositionen omvandlar håret - argan och kamelia. Jag är glad över det faktum att oljens lakoniska komposition upptar den ursprungliga positionen. Elixiren kan appliceras även innan du tvättar huvudet, även efter att stilen har slutförts för att mjukna krullarna. För en imponerande mängd lågt pris.

Feedback från kosmetista.ru:

"Jag ansöker rikligt efter varje shampooing på vått hår (halva längden, inte bara tipsen). Ytterligare hår torkar naturligt. Efter torkning är håret mjukt, glatt, glänsande, lätt att kamma, passar bättre (utan olja, de torkar ut horisontellt och krullas i olika riktningar, bara spetsarna krullar lätt med olja). "

Pris: från 350 rubel till 150 ml

Odelbar hårolja: vilken är bättre?

Kvinnor strävar alltid efter att förbättra sitt utseende. Olika tricks och tekniker, inklusive kirurgiska operationer, används. Vad man ska säga om användningen av kosmetika - för att lära sig hur man använder den, börjar den genomsnittliga kvinnan redan med tonåren. Viktigt är hudvård, dekorativ smink, pedikyr, manikyr och, naturligtvis, hår. Tjockt, lyxigt hår pryder en kvinna, pratar om hennes hälsa, föryngrar.

Värde för hår

Shampoo och balm är redan kända hårvårdsprodukter. Många kvinnor går nu vidare och tillämpar mer intensiva och professionella medel. Det är förståeligt - om det var tillräckligt för att tvätta håret med tvål och ha en tjock lång fläta nu är det inte tillräckligt - i dessa tider var både ekologin och maten helt annorlunda.

Och nu, i städerna, gasföroreningar, dålig kvalitet näring och andra negativa faktorer måste kvinnor tillgripa olika moderna medel för att förbli vackra. Sådana produkter innefattar en outplånlig hårolja. Artikeln kommer att överväga dess egenskaper, fördelar, hur man lagar det själv. Låt oss också titta på vilka outplånliga oljor på den moderna kosmetiska marknaden anses vara bäst.

Fördelarna

Vilka är fördelarna med att använda outplånlig hårolja:

 • Det ger hår jämnhet, håret blir snyggare och snyggare.
 • Produkten innehåller vitaminer och olika fördelaktiga substanser som kan närma sig håret, på grund av vilket de blir friskare, starkare och starkare. Med hjälp av outplånlig olja kan jämnt springande hår läggas i ordning.
 • Olja passar perfekt med splittrade ändar. Och det här är det problem som de flesta moderna kvinnor har. Närvaron av vitaminer och fördelaktiga eteriska oljor i sammansättningen av outplånliga medel löser problemet med delade ändar efter flera veckor med regelbunden användning.
 • Den outplånliga oljan gör inte håret tungt, det limar inte strängarna ihop. När du använder den, känns det inte av ett orubbigt, otvättat huvud, håret får inte ett smutsigt, fettigt utseende.
 • Olja återställer skadat hår. Därför, om det finns problem efter färgning, jordning, användning av pleyok och andra aggressiva exponeringsmetoder, den outplånliga oljan - det här är vad du behöver för att sätta håret i ordning.
 • En outplånlig olja är bra eftersom det förutom de listade fördelaktiga effekterna också skyddar håret från de olika negativa förhållanden som håret utsätts för under dagen.
 • Produktens sammansättning skryter med speciella pärlemorösa pigment, på grund av vilket håret blir lyxigt perilyy och glöd. Dessutom ger dessa pigment skydd mot skadlig ultraviolett strålning, som i sommar torkar lockar så snabbt.

På videon - vilken typ av outplånlig hårolja är bäst att använda:

Vilken man väljer bäst

Först kommer vi att förstå - vilka typer av oljor används vanligtvis oftast i modern kosmetologi:

 • Avokadoolja är en underbar naturlig botemedel. Det, som svart kumminolja för hår, ger näring åt hår, läker dem, gör dem mycket starkare.
 • Kockolja för hårväxt och tjocklek. Detta verktyg, som kanelolja för hår, är en av de äldsta. Det användes framgångsrikt av våra mormor, vård av deras hår.
 • Olivolja - det mest populära verktyget som hjälper till att ta bort splittrade ändar hemma. Ger hår vitalitet, glans och silkiness. Det är tack vare det här underbara smöret som håret från invånarna i Medelhavskusten - italienarna och grekiska kvinnor - alltid ser så vacker ut.
 • Kokosolja från Indien. Detta verktyg blir populärare under de senaste åren. Det används inte bara för hår, men också för hudvård. Håll kokosoljan på håret inte vara mer än en timme.

Alla dessa medel i sin naturliga form är inte outplånliga. De ingår bara i dess sammansättning. I sin rena form kräver dessa oljor sköljning, det vill säga tidskrävande. Medan en outplånlig produkt kan appliceras på håret och gå till jobbet.

Sammansättningen av den outplånliga oljan, förutom dessa naturliga komponenter, innefattar också silikon - ett ämne av artificiellt ursprung, vilket är ansvarigt för att håret blir smidigt, lätt att kamma och återställer hår.

Vad är den bästa hårmaskan med mummipiller, som beskrivs i detalj i den här artikeln.

Men vilken typ av recensioner om mumi för hår finns, som beskrivs här i den här artikeln.

Vad är den mest effektiva masken för hårtillväxt finns nu, detaljerad här i artikeln: http://soinpeau.ru/maski/dlya-volos/samaya-effektivnaya-dlya-rosta.html

Men hur är användningen av jojobaolja för hår, beskrivet i detalj här i artikeln.

Självklart att säga att det här märket är definitivt det bästa, men det är bättre att inte engagera sig i detta - det är omöjligt att det är nödvändigt att välja ett verktyg för sig själv. Det rekommenderas att prova flera typer och dölja vilken effekt som kommer att vara mest uttalad.

En sak är säker: när du väljer det är det bättre att stanna kvar på verktyget, vilket kommer att innehålla det maximala antalet naturliga ingredienser. Ju ju desto rikare kompositionen desto ljusare och effektivare blir effekten.

På video betyg av outplånliga hår oljor:

Vilka outplånliga oljor har vunnit mest popularitet idag:

 • Odelbar hårolja för torra tips från företaget Avon. Billig, men effektiv, det är bra för de flesta kvinnor.
 • Hårolja Schwarzkopf har i sin komposition mycket sällsynta komponenter, vilket gör kompositionen mycket populär och effektiv.
 • Professionell oljematris Slick lök är dock bra och effekten av den förväntas vara utmärkt. Om håret är illa skadat, växa dåligt och se detsamma, då är det förmodligen det här verktyget som kan klara av problemet.
 • Loreal outplånlig hårolja har också ett bra förhållande mellan effektivitet och kostnad. Det, liksom olja för hår av Kerastase Elixir Ultime, hör till populära medel, har naturliga avokado och mandeloljor som en del.
 • Elixir TM från Pantene Pro-V. Denna olja är den mest populära produkten bland kunderna. Det, liksom hårolja Fruktis Garnier, rekommenderas i professionella skönhetssalonger. Det är lätt att använda, det lämnar ingen fet känsla och gör inte håret tyngre. Det har en omedelbar effekt, vilket gör håret skönt, mjukt och silkes.
 • Den outplånliga sprayen Orofluido Revlon. Bekväm förpackning gör applikationen lätt, jämnt fördelar verktyget på hårets yta. Spray innehåller många användbara komponenter, såsom arganolja, linolja, rhizo. När det används blir hans hår mjukt, glänsande och lättsamt. Du kan inte vara rädd för en överdosering - strängar kommer under alla omständigheter inte att täckas med en tjock blomma, eftersom verktyget är väldigt lätt i kompositionen. Rimligt ekonomiskt, förpackningen varar lång tid. Dessutom har den en mycket fin, delikat vaniljlukt. Väl absorberad av hår.

Hur man gör sig själv

Odelbar olja skiljer sig från den vanliga, naturliga, till exempel från olivolja, eftersom den består av silikon - en konstgjord komponent, som är den huvudsakliga aktiva substansen i produkten. Tack vare silikon behövs det inte sköljning.

För att förbereda produkten hemma måste du fylla på några av de viktigaste ingredienserna:

 • Naturlig bas i form av en naturlig eterisk olja. Detta, till exempel, avokadoolja eller olivolja, mandel.
 • Som luktmedel, använd flyktig eterisk olja, som säljs i parfymavdelningarna av kreativa butiker i små flaskor. Lämplig cedertolja, citronbalsam, rosmarin, grapefrukt, lavendel och andra. De är alla användbara, välj genom lukt och har en positiv effekt, vilket beskrivs i instruktionerna.
 • Var säker på att du behöver silikon. Det kan också köpas i butiker som säljer produkter för kreativitet, hantverk, tvåltillverkning, hemparfymeri.

På videon, outplånlig hårolja hemma:

Dessa är huvudingredienserna för förberedelse av medel. Naturligtvis är det osannolikt att du kan lägga till vitaminer och mineraler separat, eftersom denna möjlighet endast är i speciella förhållanden och i närvaro av specialutrustning på anläggningen. Men blandningen som du får när du använder 3-4 huvudkomponenter kommer också att ge otvivelaktiga fördelar för håret, påskynda tillväxten, ge jämnhet och återställa strukturen.

Men vilken typ av hårmask med jojobaolja är bäst och hur man applicerar det på rätt sätt. beskrivs i detalj här i artikeln.

Men vad är de bästa eteriska oljorna för hår beskrivs i detalj i den här artikeln.

Hur man använder pepparmyntsolja för hår och hur man gör det beskrivs i detalj här i artikeln.

Du kan också vara intresserad av att lära dig om vegetabilisk olja för hår och hur du använder den. All information beskrivs i detalj i den här artikeln.

recensioner

Tänk på några recensioner av kvinnor som redan använder outplånliga oljor:

 • Christina, 28 år gammal: "Jag har tunt hår, jag har också torrt hår. Därför var det ständiga problemet för mig deras styling. På vintern blev de ännu torkare från inomhusluften och på sommaren från solen. Därför var min frisyr ofta en ynklig syn på orubbliga, livlösa strängar, även om jag inte missbrukade färger och andra skadliga förfaranden. Den nya frisören föreslog att man testade citronolja för hår som passar mig för mitt livliga och intensiva arbete. Jag försökte. Och fick resultatet. En vecka senare märkte hon att hennes hår blev mer lättsamt och smidigt. Nu applicerar jag det regelbundet, och jag kan inte få nog av det - så mitt hår har blivit vackrare och snyggare. Jag rekommenderar det till alla, ett bra verktyg. Vad är nödvändigt med ett modernt rikt liv. "
 • Maria, 35 år gammal: "Jag förstörde mitt hår med perm, färgning och andra förfaranden. Jag experimenterade med utseendet ständigt och här för en tid sedan insåg jag att håret måste börja förstärkas och städa upp - de blev torra, splittrade, tuffa. Försökte många verktyg: och balms, masker och serum. Effekten var men otillräcklig. Lyckligtvis såg jag i butiken en outplånlig olja, jag bestämde mig för att prova. Och nu använder jag det hela tiden. Håret har nästan återgått till sin tidigare nivå, när så många experiment inte har gjorts på dem. Jag rekommenderar det perfekta verktyget, men du måste hitta den rätta för dig. "

Sammanfattningsvis vill jag observera att innan du använder oförstörbar olja, läs noggrant instruktionerna, eftersom det är lämpligt att följa det noggrant, utan att överskrida dosen och rekommendera regelbunden applicering. I detta fall är ett positivt resultat praktiskt taget garanterat. När det används korrekt blir håret mjuk och underbar glans, återställ strukturen, bli frisk och stark.

Odelbar hårolja

Odelbar hårolja hjälper kvinnor att övervaka hårets tillstånd, ger locken en välskött och snygg look. Till skillnad från konventionell olja utan spolning har låg densitet, så att det är mycket lätt att applicera.

Mer information om alternativen av outplånlig hårvård - i nästa video.

Det finns två typer av hårolja: med silikon och utan.

Någon av dessa produkter utgör en skyddande film på håret som skyddar mot miljöpåverkan, det närmar sig strängarna med vitaminer, eteriska oljor och andra fördelaktiga substanser, vilket gör håret starkt. Olja utan silikon är emellertid annorlunda genom att filmen med vilken den omsluter strängarna är svag och snabbt tvättad av. Kosmetika med silikon är naturligt mer skadligt än produkter utan det, men flertalet flickor håller ögonen på det här, fascinerad av den utmärkta visuella effekten av icke-limmade, icke-splittrande, glänsande lockar som lätt kan kamma.

Förutom allt detta finns ett verktyg som kallas naturlig silikon. Detta är broccoliolja. Broccoliens hemland är Italien, där det har växt i två tusen år. Denna olja är ett lagerhus av vitaminer, spårämnen och fettsyror. Det innehåller vitaminerna A, E, C, K, järn, kalium, kalcium, olja, stearin och många andra syror. Detta verktyg är ganska tjockt och absorberas direkt i krullarna, har en stark lukt, men det lämnar snabbt håret.

Hur man ansöker

Använd denna produkt, liksom många andra typer av kosmetika för hår. Applicera produkten bör börja från tipsen, långsamt röra sig upp, du måste se till att skiktet var enhetligt. Under inga omständigheter bör det inte tillåtas spridning av outplånlig olja på hårbotten och hårrötterna, eftersom detta kan leda till igensättning av porerna.

Då får hårsäckarna inte ta emot näringsämnen och syre.

Hur man väljer

Visst är en typ av olja vacker och den andra är inte bra - det är omöjligt, hårets typ och kvinnans preferenser spelar en stor roll. En rättegångsmetod hjälper dig att hitta rätt verktyg för dig, använd produkterna från olika företag i sin tur och stoppa valet på den mest effektiva.

Jämförelse av två populära håroljor som inte behöver tvättas - i nästa video.

Det finns några tips om hur man väljer en olja, med tanke på hårets typ.

 1. Dam med hårda krullar bör vara uppmärksamma på medelhög viskositet. Sådana kosmetika ger glans och ljushet, perfekt näring.
 2. Ägare av tunt hår är bättre att titta på vätskekonsistensen, som vanligtvis kallas vätskor.
 3. Flickor med mörka eller lockiga lås passar ofördelbar olja med fet komposition.

Vilken olja du ska välja och hur du gör rätt val, kommer du att lära av videon.

betyg

Om du gör en recension av kända tillverkare som har glädjat kunder med sina produkter under många år får vi följande bild.

Revlon

Företaget föddes 1932, Charles Revson och hans släkting, kemiker Charles Lachmann stod vid sitt ursprung (det var han som bidragit till att bokstaven "L" visste sig i bolagets namn). Sedan dess har Revlon varit en av ledarna på kosmetikmarknaden. Orofluido hårprodukt som frisläpps av denna tillverkare är en läkande blandning av rhizo, argan, tsiperusolja och linolja, som har en vaniljssöt lukt.

Denna komposition ger curls fantastisk glans.

Recensioner av olja i allmänhet är positiva, kunder noterar sin eleganta effekt, trevlig arom och ekonomi i bruk, och nackdelarna kallas oftast ganska höga kostnader.

Pantene Pro-V

Historien om varumärket började under andra världskriget när provitamin B5 (panthenol) upptäcktes. Sedan dess har företaget haft många förändringar, men det förlorar fortfarande sin första position och erbjuder den bästa kombinationen av pris och kvalitet. Håroljan i detta märke är mild och luftig, som flytande silke. Det utstrålar en söt, ömtålig doft, omsluter håret med en oljig film, närmar och skyddar.

Om vi ​​analyserar tjejernas recensioner om produkten av det här företaget ser vi att de skiljer sig, och i allmänhet kan vi utvärdera oljans kvalitet som medelvärde.

Garnier

Grunden för detta företag lades 1904 av fransmannen Alfred Amour Garnier. Kosmetik tillverkare baserad på extrakt av frukt, örter, blommor och frön, och smaksatt med ett komplex av mineraler och vitaminer. Förutom de ovan beskrivna fördelaktiga ingredienserna innehåller Garnier Fructis outplånlig hårolja filter som skyddar mot ultraviolett strålning och organisk material. Dessutom eliminerar en del av alkoholen överskott av talg. Med regelbunden användning av detta verktyg blir locken friska, voluminösa, glänsande och elastiska.

Vad gäller kvalitetsbedömningen är översynen av den vackra hälften av mänskligheten på oljan i detta företag tvetydig.

Estel

Vid roten till det ryska varumärket Estel var företaget Uni-Cosmetics, grundat 1999 av Lev Okhotin, en kemist genom träning. Numera kan ett brett sortiment av hårvårdsprodukter du välja olja för vilken typ av hår som helst. För tunna trådar av ljusfärg är en produkt vars komposition Inca-inchi-olja är utmärkt lämplig. I ensemblet med E-vitamin ger denna olja silke och glänsar till lock. Om du ofta använder curling iron eller hårtork bör du vara uppmärksam på produkten Estel "Thermal Protection" med silkeproteiner.

Dessutom kan du köpa en flytande glansolja som perfekt återställer håret och ger tillförlitligt skydd mot negativa influenser.

Kvinnor talar annorlunda om effekten av oljan av detta märke, i allmänhet kan dess kvalitet bedömas som medelvärde.

Moroccanoil

Företaget grundades 2006 i Israel av ägaren av ett antal skönhetssalonger Carmen Tal. Produkterna från denna tillverkare är ganska dyra men mycket effektiva. Revitaliserande hårolja av detta märke gör håret mjukt och lättsamt, har en unik lukt av en blandning av ingefära, muskler och blommor, som hålls på krullarna under lång tid. Dessutom innehåller verktyget högkvalitativ arganolja, det ger strängar styrka och skönhet. Konsistensen av blandningen är tjock, men gör inte håret tyngre och används mycket sparsamt.

De flesta kvinnor betygsätter denna outplånliga olja som en av de bästa, vilket indikerar endast det mycket höga priset som den enda felen.

TashaCo

Historien om varumärket har fortsatt sedan 2004, då läckra handgjorda tvål och kroppsvårdskosmetik togs till Ryssland från Danmark. Recepten samlades i vandringarna, doftande blandningar av blommor och örter, värdefulla oljor, användbara frukter - allt detta utgjorde grunden för företagets produkter.

Naturliga komponenter är dock inte lämpliga för alla kvinnor, de kan orsaka allergier. Kundrecensioner om oljor från denna tillverkare är tvetydiga och varierar från beundran till hat.

Hur man gör det själv

Om du verkligen vill använda bara naturkosmetik, utan silikon och alkohol, kan du skapa olja för dina krusar hemma.

kokos

Du behöver kokosnöt, filtrerat vatten och rena icke-plastredskap. Det är nödvändigt att göra ett hål i kokosnoten och dränera vätskan, varefter bryt den och släpp köttet från skalet. Därefter högger du massan med en mixer. Lägg till lite vatten om det behövs. Sätt kokosflisen i en skål.

Vattnet ska koka, då det har svalnat lite, häll massan över det. Blöt i flera timmar vid rumstemperatur, och sedan en natt i kylan. Nästa dag, samla kokosnötoljan i en glasfat och smälta i ett vattenbad, utan att koka. Spänn sedan och håll inte mer än två veckor i en sluten behållare i kylskåpet.

Före användning ska det förstyvda medlet värmas i handflatan eller i varmt vatten.

kardborre

För egenproduktion av ett sådant verktyg behöver olivolja, grönsak eller mandel (170 ml) och kockrot (två matskedar). Haka roten, tillsätt olja och placera i en tätt sluten behållare. Därefter rekommenderas kompositionen att stå i sju dagar på en mörk plats, skaka ibland. Därefter måste du lägga blandningen i femton minuter i ett vattenbad, koka upp det. När verktyget har svalnat ska det dräneras och läggas på en sval, mörk plats.

Odelbara oljor - för skönheten i håret

Drömmer du om slät glänsande hår? Fascinerande grooming och fantastisk mjukhet kommer att ge oföränderliga oljor. En applikation - och din frisyr lockar andras ögon! Hur man ansöker och väljer ett underbart verktyg? Läs här!

Ägare av långt hår varje dag kämpar för det välskötta utseendet och skönheten i sitt eget hår. Att lägga en hårtork, curling iron, solens strålar och vinterkall lägger till krångel. Välj ett enkelt och effektivt sätt! Prova oförsiktig olja och uppnå skönheten i håret!

Ner med "halm" på huvudet!

Odelbar hårolja är en utmärkt kosmetisk. Det visar en omedelbar effekt omedelbart efter appliceringen. Hår efter första ansökan får glans och jämnhet. För denna olja så älskad av ägarna av fluffigt och lockigt hår.

Odelbara oljor ger bara ett visuellt välbefinnande. De är inte avsedda för helande och djup återhämtning.

Produkten är idealisk för damer med torrt, split och poröst hår. Oljor fyller den skadade strukturen och visar en omedelbar effekt.

Särskilt viktiga medel för färgat hår. Frekvent kemisk exponering leder till torkning och brittleness. Regelbunden användning av outplånlig olja kommer att bidra till att bli av med "strå" på huvudet, ge sken och mjukhet.

Att använda produkten är lätt! Applicera det på vått eller torrt hår över hela längden. Vänta på att torka. Lägg på vanligt sätt.

Applicera inte på rötterna och hårbotten! Detta kan leda till blockering av porer och ökat fettinnehåll.

Hur väljer man det bästa verktyget?

Innan du gör ett betyg måste du förstå produktens sammansättning. De flesta av dessa produkter innehåller silikon. De täcker håret, justerar det, ger önskad jämnhet, neutraliserar elektrifiering.

Experter säger att silikon kan ackumuleras i kroppen. De bildar en ogenomsläpplig film, förhindrar cellförnyelse.

På grund av den kontroversiella användningen av komponenten rekommenderar vissa experter att välja naturliga oljor utan kemiska tillsatser. De kan köpas på apotek och tillämpas som masker. Den mest populära - burdock och castor. Det är inte så bekvämt, men det är helt ofarligt.

Det är bättre att inte använda dem på ett löpande sätt. De är idealiska som en nödsituation, före ett viktigt möte eller badort.

Topp 5 bästa oföränderliga oljor

Helande oljebehandling av Macadamia Natural Oil

Professionell produkt av det elitiska amerikanska varumärket. Som en del av den värdefulla arganoljan och macadamien. Det ger elasticitet och glans, skyddar mot ultraviolett strålning. Produkten innehåller inte sulfater, parabener och alkohol. Men silikon i kompositionen är redan på andra plats i produktens sammansättning.

Bedömning av recensionerna har Macadamia Natural Oil en otrolig arom. Det kan appliceras på torrt eller vått hår. Det är lättfördelat, väl absorberat och väger inte ner. Frisyr ser perfekt utrustade och dyra.

Kanske det enda negativa betyder - det höga priset. För en flaska på 125 ml måste betala 3000 rubel.

Oljemjölkning MATRIX COSMETICS Matrix, Oil Wonders

Professionell produkt med exotisk Amazon palmfröolja och vitaminer. Underlättar styling, håller håret smidigt i upp till 72 timmar.

Den första i kompositionen betecknad silikoner. Detta innebär att deras antal huvudsakligen råder över naturliga ingredienser.

För intensiv återhämtning kan MATRIX-olja appliceras rikligt i hårets ändar över natten.

Den tjocka produkten är ekonomisk och luktar bra. Kostnaden varierar inom 1000 rubel för 125 ml.

Oil Gliss Kur 6 effekter

Kvalitet och prisvärd produkt på massmarknaden. Kompositionen innehåller värdefulla extrakt av bakare, arganer, maruler, samt artificiella silikoner. Naturliga extrakt skyddar håret under blåstorkning, maskerar tvärsnittet, ger en spegelglans och snyggt utseende.

Gliss Kur agerar genast, neutraliserar elektrifiering, släpper ut oroväckande strängar. Tillverkaren rekommenderar att den appliceras på vått hår och läggs på vanligt sätt. Gliss Cur skyddar mot värme. Produkten är idealisk när du använder hårtork och curling.

Demokratiskt värde för de flesta kvinnor. En flaska på 75 ml kostar 300 rubel. Ekonomisk kostnad gör köpet ännu mer lönsamt.

L'Oreal Elseve "Extraordinär" 6 Sällsynta blommoljor

Den söta orientaliska aromen av produkten liknas av sofistikerade kvinnor. Produkten är mättad med oljor av lotus, ros, kamille, tiara och lin. Den är lämplig för färgat och skadat hår. Det ger glans, läker och skyddar mot torrhet.

Först och främst i kompositionen märkta silikon. De ger en omedelbar kosmetisk effekt.

Strukturen är flytande, lätt. Verktyget väger inte ner frisyren, absorberas perfekt, ger en silkeslen glans och underlättar kamningen. Tillverkaren rekommenderar att den appliceras efter shampooing på vått hår, såväl som på torrt hår om det behövs.

En flaska på 100 ml kostar bara 300-400 rubel.

Olje Elixir Transfiguration från Garnier Fructis

Produkten innehåller arganolja och kamomill. Ger skinn och snyggt utseende utan viktning.

Tillverkaren erbjuder två alternativ för att använda produkten. Applicera som en mask innan du tvättar håret i 30 minuter och skölj med schampo. Eller applicera produkten redan på rent fuktigt hår för att underlätta kamning och snabb jämnhet.

Kanske har produkten från Garnier de mest kontroversiella recensionerna jämfört med ovanstående verktyg. Kvinnor skäller honom för en onödigt silikonstruktur.

Omedelbar effekt är kortlivad!

Odelbar olja - ett utmärkt verktyg för att ge snyggt och glänsande hår. Omedelbar effekt omedelbart efter ansökan gör att du kan se perfekt ut från den första applikationen.

Man bör komma ihåg att silikonerna i kompositionen kan vara beroendeframkallande. Uppsägning av användningen av medel påverkar dramatiskt hårets utseende. Silikoner ackumuleras i kroppen, täppa porerna. Vår webbplats rekommenderar inte regelbunden användning av outplånlig hårolja.

Försök byta till naturkosmetik, förbättra effekten av schampon med naturliga apotekoljor. Rätt näring, vitaminer och mild styling kommer att ge ditt hår hälsa och skönhet från insidan. Var vacker!

Odelbara håroljor: sorter och topprankning

Varje flicka drömmar om friskt, glänsande hår, för att de är en obestridlig prydnad. Tyvärr har inte alla vackert hår från naturen, så det är värt att tillgripa olika sätt att ge ditt hår glans, styrka, skönhet och hälsa. Dålig ekologi, olika styling, färgning påverkar hårets struktur negativt.

För att ge hårets huvud skönhet och styrka, är det nödvändigt att använda olja för hår. Men för att spara tid föredrar många flickor exakt odelbara oljor. Det är värt att mer noggrant överväga sina fördelar och nackdelar, nyanserna av applikationen samt bedömningen av de bästa sätten.

Särskilda funktioner

Odelbar hårolja är ett specialverktyg som är bättre att applicera efter vattenförfaranden, nämligen: fördela det jämnt längs krullarnas längd, och inte glömma de tips som påverkas mest av yttre faktorer. Dess främsta fördel är att det rekommenderas att applicera det utan sköljning.

Detta fantastiska verktyg har sådana funktioner:

 • skyddar håret från att klippa, men om problemet redan finns, hjälper det att klara det,
 • lyxig glans tillhandahålls
 • ger huvudet av hårets elasticitet och mjukhet;
 • garanterar högt skydd av lockar från det negativa inflytandet av stark vind, solstrålar från solen och låga temperaturförhållanden.
 • många kosmetiska produkter är utrustade med värmeskyddsfunktion, med hjälp av att ett hår bildas på håret, osynligt för ögonen, men på ett säkert sätt håller fast fukt i hårstrukturen när du använder en styler eller hårtork;
 • låter dig återställa skadat hår
 • varje hår är väl fuktat och äter;
 • Kammarprocessen eller styling kräver inte mycket ansträngning, håret är "lydigt";
 • sänker hårets fluffighet.

Ägare av torra, blekta, färgade eller skadade krullar kan inte utan olja för hår. Även om företrädare för friskt hår, kommer ett sådant verktyg att behålla sin skönhet, medan den inte behöver tvättas bort.

Den outplånliga oljans egenhet är att den innehåller silikoner som säkerställer krökarnas inriktning. Tack vare den här funktionen hanterar oljan perfekt problemet med splittrade ändar. Det är silikon som garanterar "bindning" av områden som har skadats. Med regelbunden användning av ett sådant fantastiskt verktyg kan du glömma hårets torrhet, håret blir välskämt och silkeslen.

Vissa representanter för det mässa könet föredrar naturläkemedel, men i det här fallet är de inte lämpliga, eftersom krullarna efter appliceringen blir tunga och de verkar vara blinda i utseende. Som ett resultat är det nästan omöjligt att använda en naturlig produkt vackert att göra en hårklippning.

Det är också värt att notera att sammansättningen av outplånlig olja är ganska omfattande, eftersom den också innehåller speciella funktionella tillsatser som skyddar krullarna från miljöpåverkan. Silikon ingår i kompositionen, eftersom den innehåller huvuduppgiften - att skapa en osynlig film runt varje hår för att förhindra att de sitter fast. Glöm inte att olja lämnar en bra glans när det avdunstas. Det är med hjälp av silikon att frisyren är tillförlitligt skyddad från fukt, och statisk elektricitetsnivå minskas också betydligt.

Det är värt att uppmärksamma att outplånliga oljor ska appliceras på håret stegvis och följa följande algoritm:

 1. Först bör medel anbringas i hårets ändar.
 2. Därefter fortsätt att fördela kosmetiska produkter längs hela hårets längd.
 3. medel bör fördelas jämnt, vilket kommer att ge utmärkta resultat.

Man bör komma ihåg att denna produkt är strängt förbjuden att appliceras på rötterna för att undvika bildande av ocklusion av huvudets hud. Detta är ett mycket allvarligt problem, eftersom täppt porer inte tillåter lökarna att få de nödvändiga näringsämnena för normal utveckling. Du bör inte omedelbart tillgripa efter att du har applicerat oljan, det är bättre att vänta på att produkten torkar helt på håret. I genomsnitt är torkprocessen upp till 5 minuter, även om densiteten och längden på håret har stor inverkan.

Det är viktigt! Du kan inte prata om mångsidigheten hos hårprodukter, eftersom schampo, balsam, mask och jämn olja ska väljas individuellt. Endast med tanke på dina hårdhets särdrag kan du välja det bästa alternativet.

Denna kosmetiska produkt har följande fördelar:

 • strängar förvärvar elasticitet, håret ser snyggt ut och fräscht;
 • du kan helt glömma problemet med splittrade ändar;
 • krullarna blir inte tyngre, håller inte ihop och ser också naturliga ut;
 • styling är lättare, medan frisyren varar längre;
 • Efter applicering av produkten är det inte nödvändigt att skölja vilket är mycket bekvämt och enkelt.
 • Denna kosmetiska produkt fungerar som en oljemask, eftersom håret är helt skyddat mot fukt, UV-strålar, mekanisk skada.
 • vissa oljor är dekorativa, till exempel kan du köpa en produkt med speciella pärlemorska partiklar, efter att ha applicerats på det, kommer håret att få en skimrande glans.

Precis som med någon kosmetisk produkt har denna kosmetiska produkt några nackdelar, nämligen:

 • det hjälper inte att klara av allvarliga hårproblem, eftersom det inte har någon terapeutisk effekt;
 • i genomsnitt är en sådan vara dyrare än nödvändig eller basoljor för hår.

Idag presenterar köparens val olika typer av outplånlig olja, så alla kan välja den optimala lösningen beroende på håret, önskat resultat, ekonomiska möjligheter och så vidare. Om vi ​​överväger de grundläggande alternativen bör vi markera flera typer av oljor.

 • Broccoli torkar ganska snabbt, fuktar väl, främjar återfödning, eftersom det innehåller vitamin A, erucasyra och fleromättade fettsyror.
 • Druvfröprodukten ger sken och mjukhet, det absorberas ganska snabbt, medan krullarna inte ser feta ut. Detta ämne innehåller vitaminer A, E, B6, lecitin och är 90% sammansatt av fettsyror.
 • Avokado tillåter dig att behålla fukt i håren, främjar cellnivåförnyelse, eftersom det innehåller element som omega-3 och omega-6, fytosteroler, lecitin och naturligtvis vitaminerna B2 och B6.
 • Jojoba är ett idealiskt alternativ för normal hårtyp, eftersom denna olja absorberas mycket lätt på grund av innehållet av vitaminerna F, E och A.
 • Argan kännetecknas av en raffinerad arom och ljus konsistens, 80% består av omättade syror, främst linolsyra, som är ansvarig för elasticitet och elasticitet, och behåller även fukt i hårstrukturen.
 • Mandel är en utmärkt lösning för torrt hår, eftersom det innehåller många enomättade fettsyror och sådana viktiga vitaminer som A, B, E och D.

10 bästa outplånliga håroljor

Egenskaper i rankningen

I vår tid är det svårt att föreställa sig en modern tjej som inte ser efter hennes utseende, för att hon är eskorterad av sinnet och uppfylls "enligt hennes kläder". Vackert och friskt hår är minst 50% av en lyckad bild, så mycket uppmärksamhet ägnas åt det.

Tillverkare av naturkosmetik försöker gissa och förutse hemliga önskningar i den vackra halvan av mänskligheten. På hyllorna av butiker förekommer alla typer av schampon, återställande tonikum, lotioner, masker, liksom många outplånliga oljor. Till sist kommer vi att bo mer detaljerat och försöka förstå vad som skiljer dem och vad är fördelen med andra typer av hårvård kosmetika.

Den första otvivelaktiga fördelen är enkel att använda. Den andra är kompositionen. De innehåller silikoner (det är de som ger silkehår, glans och hälsosam glans), alla möjliga naturliga oljor och grönsaksingredienser, olika tillsatser - vitaminer eller etrar. De återställer och återfuktar.

TOP - 10 bästa oföränderliga håroljor

10 Kapous Arganoil

Den sista raden i betyget av "outplånlig" är professionell hårvårdolja från det inhemska varumärket Kapous Professional - Kapous Arganoil. Lämplig för poröst, krusigt och skadat hår, lätt att applicera och skapar inte en film och oljig glans. Vissa kunder noterar att innan du applicerar det är det bättre att mala lite i sina händer för att värma dem.

Denna olja har inga dofter och därför är externa lukt praktiskt taget frånvarande. Finns i en flaska på 75 ml, utrustad med en bekväm dispenser. För en användning är 6-8 droppar tillräckligt. Verktyget rekommenderas speciellt för älskare att färga håret - det kan tillsättas direkt till färgämne (samma volym 6-8 droppar) för att minimera de skadliga effekterna av färgämnen och balsam efter färgning.

9 Barex Olioseta Oil Treatment Blonde - Fint hår

Som namnet antyder är denna olja bäst lämpad för blondiner, för Naturligt ljusreflekterande partiklar som finns i det är det fördelaktigt att betona hårets ljusa nyans. Förutom ovanstående partiklar och arganer innehåller tillverkaren omega-3 (fleromättade och fettsyror), antioxidanter och vitamin E. Den kan användas på fett, torr och normal krus. Det tar hand om alla steg - det fuktar, närmar och lindar strängar från kammarprocessen till styling, ger den en blank och snygg utseende.

"Disciplinerande" olja, som säljarna döpte den, finns i två versioner - 30 ml och 100 ml vardera. Detta verktyg från det italienska varumärket, trots den stora kostnaden, har visat sig bland köpare. Det skiljer sig positivt från många konkurrenter genom fullständig frånvaro av syntetiska komponenter i kompositionen. En bekväm flaska tjockväggigt glas med en finfördelare kommer att vara en annan fin touch och argument till förmån för detta läkemedel.

8 Redken All Soft

Nästa representant för TOP - naturligt outplånligt hårolja Redken All Soft är inte rädd för jämnt komplicerade och försummade fall. Detta är en amerikansk produkt som innehåller arganolja. Otroligt populär hos kunderna eftersom det klarar av konsekvenserna av misslyckad "kemi", färg, förtydligande. Med andra ord, alltför aggressiv påverkan på lockar. Det täcker inte bara varje hår, men gör dem också mer attraktiva. Främjar regenerering av skadade områden, närmar och återställer utsidan och insidan.

Flaskan är utrustad med en spray, den är bekväm att använda. Det är tillåtet att sätta betyder både på fuktigt och på torrt hår. Vid intensiv återhämtning rekommenderar tillverkaren att den används 2-3 gånger om dagen, vilket inte är svårt på grund av den lilla volymen - det är bekväm att bära en flaska med dig. Priset på verktyget är något över genomsnittet.

7 Havtornskomplex Natura Siberica

Havtornets produkt av inhemsk produktion baseras på en hel massa olika vårdkomponenter. Förutom havtornolja innehåller strukturen citrongräs och argan-, cedertopp- och linoljor, vilket bidrar till bildandet av keratin. Det ger hårelasticitet och glans. Redan efter en ansökan blir håret lydigt. Regelbunden användning kan spara de mest känsliga och livlösa ändarna. Viktigt är att verktyget inte lämnar en fet effekt och inte klämmer fast trådarna. Inte konstigt att det här verktyget kallas split-tip tamer.

Denna naturliga olja finns i en 50 ml injektionsflaska utrustad med en pipettdispenser. Eftersom flaskans väggar är transparenta kan du alltid styra balansen på produkten. Trots den lilla volymen, det varar ganska lång tid, eftersom den har en medelhög viskositetsteknik. Priset på verktyget är också ganska trevligt.

6 "Sex effekter" av Gliss kur

Lyxig olja med ett demokratiskt pris från det tyska företaget Gliss kur har visat sig vara ett utmärkt verktyg för split ends. I basen finns 4 oljor (pequi, marula, argan och monoi). De ger ett hälsosamt huvud med ett friskt och naturligt utseende, de skyddar mot uttorkning under blåstorkning. Strängarna ser hydratiserat och snyggt ut.

Gliss kur rekommenderas att appliceras på torrt eller vått hår, huvudsakligen på sin nedre del. Oljan har en viktlös konsistens, krullarna efter att den inte är förvirrad, elektrifierar inte och är lätt att kamma. Den obestridliga fördelen är frånvaron av alkohol i kompositionen. Volymen av den tillverkade tuban - 75 ml. Vissa köpare märker också en ganska skarp lukt.

5 DNC Kokosolja

Denna olja från det välkända lettiska varumärket DNC ​​kan kategoriseras som billigt och universellt. Det produceras i en volym av 60 ml och är lämplig för nästan alla typer av färgat (blekt och markerat) hår. Basen innehåller två ingredienser - klämma kokosnöt och vitamin E. Drogen måste appliceras på spetsarna, varefter de ser levande ut och naturliga, lätta att kombinera och passar bättre.

Det kan också användas för att återfuka ansiktet och kroppen. Den har en karaktäristisk söt, men diskret arom. Den är gjord av miljövänliga råvaror av hög kvalitet. På internet har kokosolja samlat många positiva recensioner.

4 Matrix Oil Wonder Amazonian Murumuru

Tillverkaren, den amerikanska firmaet Matrix, hävdar att oljan för spetsarna har en långvarig effekt, håret behåller sin silkiness och lyser i upp till 72 timmar. Mycket bra resultat! I strukturen finns det ett naturligt extrakt av exotiska frön från Amazonian murumuru palm, vilket väsentligt kommer att förenkla processen för att lägga återkrävande lockar och skydda mot hög luftfuktighet. Vitaminer kommer att kompensera för bristen på näringsämnen i håret.

Matrix Oil har en tät struktur, på grund av vilken det är lätt att applicera. Efter applicering är håret mjukare och mer lydigt. Lämplig för färgade strängar och, i motsats till recensioner av glada ägare, har den en kryddig blommig arom. För att förbättra den positiva effekten rekommenderar tillverkaren att använda den med schampo och balsam av samma märke. Finns i en transparent flaska 150 ml, är prismärket något över genomsnittet.

3 La'dor Premium Argan Hair Oil

Nästa representant för TOP - drogen från det sydkoreanska företaget Lador. Det anses vara lyx kosmetika. Basen, förutom argan, olivolja och jojoba, har en positiv effekt på hårfollikeln och hårbotten. De kan också fungera som mjällskydd. Antioxidanter stärker rötterna, bekämpar irritation och aktiverar hårväxtprocesser. Bedömning av konsumentrecensioner, kommer denna effekt att ses efter en veckas användning.

Av ett antal liknande oljor kännetecknas Lador av det faktum att den är avsedd för behandling av lockor efter exponering för höga temperaturer (hårtork, krusjärn eller ett hett järn), utan vilket ingen modern kvinna kan föreställa sig hennes existens.

2 L'Oreal Professionnel Mytisk oljig rik olja

Strukturen av läkemedlet innefattar risbran och arganolja. Rekommenderas för lockigt, styggt hår. Det är därför som tillverkaren kallar det "disciplinering". Finns i en transparent flaska, som är utrustad med en praktisk doseringspumpe. Den har en trevlig struktur, är lätt applicerad och jämnt fördelad. Det ger ett naturligt utseende och visuella vikter torra och livlösa lockar.

Det är också förbrukat ganska sparsamt - det är tillräckligt att applicera två eller tre pumppumpar till vått, tvättat hår och distribuera. För större effekt kan du hålla den ordentligt i en minut, torka sedan hårt med en hårtork och var inte rädd för att överdriva (tillverkaren lovar en hög grad av termiskt skydd). Av minuserna noterar vi priset på pengarna - det är inte billigt.

1 Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment

Verktyget hänvisar till en kohort av ledare av elitvårdskosmetik. Det kan tillämpas på ägare av vilken typ av hår som helst. Resultatet manifesteras efter en applikation. I hjärtat av de två mest värdefulla oljorna - macadamian och argan, som har fuktgivande och närande egenskaper och ämnen som skyddar mot de negativa effekterna av ultravioletta strålar. Alkohol och sulfater är frånvarande, det är en otvivelaktig fördel.

Oljan har en silkeslen och viskös konsistens, lätt applicerad och jämnt fördelad. Att ha en dispenserflaska gör det extremt ekonomiskt. Finns i 4 volymer - 300, 125, 30 och 10 ml. Nackdelarna kan tillskrivas att "bita" priset på sådana medel. Men, som de säger, motiverar resultatet medlen.

6 bästa outplånliga håroljor

Oplösta oljor - en av de mest populära produkterna för hårvård längs hela längden. Tjejer älskar dessa produkter för en uttalad kosmetisk effekt, användarvänlighet och bekväm kompakt förpackning. Särskilt bra kommer sådana oljor att passa ägare av torra, splittrade, brända, porösa, tjocka, färgade och tunna hår.

Hur gör outplånlig olja

För att undvika besvikelse måste du först och främst förstå att de outplånliga kosmetiska oljorna endast ger visuell grooming. För behandling och återställande av hår är de inte avsedda, men som ett profylaktiskt medel - bara perfekt.

I regel är i första hand i sammansättningen av sådana produkter silikoner, och tack vare deras omslutningsförmåga är det de som jämnar håret, ger dem skrynklig jämnhet, silkesmjukhet och glans, tar bort elektrifiering. Dessutom kan silikoner hjälpa andra komponenter att fördelas jämnt längs längden.

Den andra obligatoriska ingrediensen är direkt grundläggande naturliga oljor, av vilka det kan finnas flera. De ger näring och fuktar håret, gör det mer lydigt, förbättrar den naturliga utstrålningen, minskar torkarnas torrhet, tillåter klippningen efter att ha klippt längre för att hålla sig levande och fräsch.

Tillverkarna mättar också produkterna med ytterligare tillsatser - vitaminer, etrar, solskyddsmedel, speciella pärlemorskpigment för en mer glansig glans.

Funktioner vid användning av outplånliga oljor

Under inga omständigheter appliceras sådana oljor på hårrötterna och hårbotten! Detta kan leda till blockering av porer och förhindra att syre i rätt mängd kommer till lamporna.

Dessutom är det nödvändigt att följa dosen - det är lätt att överdriva oljan med outplånlig olja, och i stället för de snygga krullarna för att få de feta hängande fettisarna. Vanligtvis tar det två eller tre klick på pumpen, men här beror allt på hårets typ och längd och graden av skada. Varje tjej kommer att få ett försök att bestämma sin individuella engångsandel av fonderna.

Silikonoljor fördelas längs ungefär från mitten av vått eller torrt hår, rör sig mot spetsarna och uppmärksammar dem. Du kan förvärma massan något i handflatorna.

Och för att bestämma vilken tillverkares olja som bör föredras, kommer vårt betyg på de bästa outplånliga håroljorna, baserat på expertrecensioner och recensioner från vanliga användare, att hjälpa dig.Nästa Artikel
7 sätt att samla mäns hår i en hästsvans