5 bästa schampon för hårguling


Egenskaper i rankningen

Ofta, som ett resultat av färgning i vitt, blir håret gult. Anledningen till detta kan vara bristen på professionellitet av barberaren, fel ton eller dålig kvalitet färg. För att åtgärda situationen kan du använda ett speciellt schampo för blondiner mot gult.

I hjärtat av nyansen är lila och silverpigment. Att komma på håret påverkar deras struktur. Som ett resultat av denna reaktion försvinner yellowness, och strängarna förvärvar en kall nyans. För att uppnå önskad effekt ska shampoo vara så aktiv som möjligt och samtidigt säker. Det är svårt för en vanlig köpare att välja en högkvalitativ produkt, därför föreslår vi att uppmärksamma några rekommendationer:

 1. Innehållet av väteperoxid och ammoniak utgör inte grunden för neutralisering av den gula nyansen. Detta är ett skadligt kemiskt element som påverkar hårets struktur negativt.
 2. Sammansättningen av schampo bör innehålla silver och lila pigment. Den första kan erkännas av inskriptionen på flaskan: Gråschampo, Silver. Det är den säkraste och mest försiktiga komponenten. Försiktighet måste tas med den andra. Om du överdriver det på håret blir strängarna lila.
 3. Rita en ögonblicksbild på tonbordet, som visar den ursprungliga nyansen och det slutliga resultatet efter färgning.
 4. Innan du köper studie konsumentrecensioner. Förvärva endast välrenommerade varumärken.

I rankningen nedan visade vi de bästa anti-gula schamponerna. Produkterna valdes utifrån användarbedömningar, antalet förfrågningar i en sökmotor och de rekommendationer som anges.

TOP - 5 bästa gulaktiga schampon

5 MATRIX TOTALA RESULTAT FÄRG OBSESSERAD SÅ SILVER

Högkvalitativ färgberedning mot yellowness. Lämplig för både klarade och melirovannyh, naturliga och gråsträngar. Effektivt neutraliserar halmfärg, vilket ger håret en sval glöd. Resultatet kan observeras efter den första ansökan. Förutom korrigering av tonen har den en extra vårdseffekt.

Köpare rekommenderar gärna shampoo till blondiner, som en av de bästa nyanserna. Håret ser välskötta, inte förvirrade, blir inte torrt, kamma bra. Många använder Matrix länge och har redan lyckats uppnå ett hållbart resultat. Separat vill jag notera kostnaden. För ett sådant kvalitetspris är billigt. Positiv återkoppling bekräftar detta. Utan tvekan har OBSESSED SO SILVER shampoo något att glädja ägare av blont hår.

4 Concept Blond Anti-yellow

Den mest populära produkten av Concept-märket är Anti-gul färgtonschampo. Den har en aktiv effekt på färgade trådar, vilket eliminerar yellowness. Det innehåller inte ammoniak och väteperoxid, vilket betyder att det är säkert för hälsan. Den innehåller två starka pigment: silver och violettblå. Försvårar håret försiktigt utan att skada strukturen. Skapar en skyddande film som stärker rötterna och förtorkar strängarna.

Konsumenter uppskattar schampo för utmärkta resultat, omsorgsfulltegenskaper, ekonomisk konsumtion och rimligt pris. I recensionerna skriver de att konceptet effektivt neutraliserar gul färg utan att skada krullarna, närmar och förebygger utseendet av elektrolys. Efter tvättning blir håret mjukt och glänsande och blir en naturlig kall nyans.

3 Estel Prima Blonde

Estels varumärke producerar högkvalitativt gulgschampo, vilket inte bara eliminerar halmfärgen, men har också ytterligare vårdegenskaper. Rengör håret hårt, närma hårbotten med mineraler och vitaminer. I en sådan komplex handling är den främsta fördelen med läkemedlet. Prima Blonde klassificeras som professionella verktyg. Det stämmer perfekt tonen och skyddar trådarna från exponering för solljus.

Recensioner av schampo positivt. Köparna noterar hög effektivitet. Efter den första applikationen är det knappast märkbar, men regelbunden användning ger ett stabilt resultat. Konsumenterna har noterat en annan fördel - innehållet i balsamens sammansättning och naturliga ingredienser som ger lätt kamning. Efter tvättning behöver ingen ytterligare vård i form av en mask eller balsam.

2 Londa Color Revive Blonde silver

Skuggans schampo från Londa är utbredd på grund av dess unika sammansättning. Som ett aktivt färgämne är ett naturligt extrakt av lavendel. Effektivt neutraliserar den bleka hårets gyllene nyanser. Handlar snabbt, och resultatet förblir länge. Rekommenderas för användning som primärvårdspersonal.

Köparna tilldelar högsta betyg till drogen. Det målar inte huden, ger krullarna en naturlig nyans, absorberar väl och håller lång tid. Det finns en trevlig arom jämfört med liknande medel. Efter användning är håret mjukt och glittrande, färgen är ljus, mättad. Londa - en av de bästa schamponerna för blondiner mot gult.

1 Schwarzkopf Color Freeze Bonacure Silver Shampoo

Det här är inte första gången den tyska tillverkaren har bevisat hög kvalitet och kundvård. Den här gången var vår uppmärksamhet ärade med Bonacure Silver anti-yellowing shampoo. Dess fördelar är inte begränsade till att neutralisera den obehagliga nyansen av blekt hår. Verktyget rengör och stärker håret perfekt, och det aktiva vitaminkomplexet ger dem vitalitet. PH 4.5 hjälper till att upprätthålla optimal vatten-saltbalans.

Riktigt bra kvalitet och högt resultat visar många positiva konsumentrecensioner. Schwarzkopf bryr sig omedelbart för skadade strängar, ger dem en sval nyans, innehåller inte aggressiva komponenter. Tack vare en speciell teknik kan den återställa håret på mobilnivån och återvänder sin naturliga elasticitet, elasticitet och styrka. Kanske är detta det bästa komplexa schamponet för blondiner.

Så här tar du bort yellowness från hår: de bästa metoderna för att bli av med yellowness för alltid

Efter en kardinal och lång omvandling från en brunett till en blond väntar tjejerna på ett nytt hinder - det är en gul färg på locken. Om en obehaglig defekt redan har manifesterat sig, kommer det inte att vara möjligt att gömma det, omedelbara åtgärder kommer att krävas för att eliminera problemet. Vad och hur man tar bort yellowness från håret efter färgning, för att inte skada de försvagade ändarna och uppnå önskat resultat, samt hur man håller blondets perfektion längre, läs vidare.

Orsaker till "halm" nyans

Utseendet av gult på upplysta strängar är ett ganska vanligt problem efter förtydligande. Den gula och jämn ljusa röda defekten ser ful och skämmer bort den respektabla utseendet hos den nybildade blondinen.

Innan du fortsätter på frågan om hur du ska bli av med det gula håret efter lätta, överväga de viktigaste orsakerna till denna bieffekt:

 • Överträdelse av förtydligande teknik - i större utsträckning gäller detta för mörkblonda och kastanjkrullar. Förvandlingen från en brunett till en blondin innebär blekning och en gradvis ljusning av strängarna. Förvänta dig inte ens att få en kall blond från ett enda färgprocedur - det här är omöjligt! Så många flickor har så bråttom att de saknar sådana subtiliteter, och resultatet är uppenbart: det naturliga pigmentet är inte helt avlägsnat, det kombinerar med det lätta pigmentet av färg och det visar sig vara en röd eller gul nyans som faktiskt stör.
 • Dålig färg - motviljan eller bristen på möjlighet att besöka en masterkollektor resulterar ofta i ytterligare avfall. Varje professionell vet att billiga färger och ett antal produkter från massmarknaden inte kan belysa många brunettes önskan att bli blondiner, de har en svag effekt och kan till och med förstöra håret. Därför använder färgämnen dyra, professionella linjer av kosmetika för färgning. Dessutom, för att uppnå maximal effekt, används flera nyanser i olika proportioner, sådana subtiliteter är tydligt inte kända för alla, så hembelysning brukar ibland likna ett experiment och slutar med gult hår som halm.
 • "Underhåll", "sätta på smutsigt hår", "det var nödvändigt att börja från baksidan av huvudet" och andra ursäkta letar efter hemgjorda "skönheter" efter att ha sett en oönskade effekt i spegeln. Faktum är att bristen på professionalism och förmåga att hantera färg är en säker väg till sorg. Innan du byter hårfärg radikalt, kontakta en professionell eller kontakta honom om alla möjliga aspekter av den avsedda ljusningen.

Tips! Skölj de rakade strängarna endast med renad, och helst med icke-kolsyrade mineralvatten. Rost- och saltpartiklar i kranvatten kan också lämna en gul nyans.

Hemligheter av varningsproblem

När orsakerna till den irriterande nyansen är kända, blir det mycket lättare att förhindra det. Professionellt råd kommer att hjälpa dig i detta. Vad bör uppmärksamma att få den perfekta hårfärgen?

 • För de som först vågade bli blonda, rekommenderas att skjuta upp hemfärgning och kontakta en erfaren mästare.
 • Transformationsförfarandet måste överges om mindre än 2 veckor har gått sedan senaste färgning, färgning eller perm;
 • Procedurer med färg efter basma eller henna kräver särskild vård, resultatet av interaktionen av kompositionerna är oförutsägbar;
 • Det är omöjligt att omedelbart lätta färgat hår, först ta bort det sista pigmentet med hjälp av tvättproceduren (dekantering);
 • Gör färgen i följande ordning: baksidan av huvudet, sidorna, området runt ansiktet;
 • Spara inte, fett ordentligt varje sträng med färg under förtydligande - resultatet av förfarandet beror också på detta;
 • Färgen tvättas av med rent, kokt vatten, inte varmt. Använd sedan schampo och balsam för blekta strängar;
 • Köp endast högkvalitativa produkter för att klargöra den professionella linjen. Detta bör ske i en specialiserad butik (för proffs) eller från en distributör av ett kosmetikföretag;
 • Kontrollera den inköpta färgen så att dess utgångsdatum inte har löpt ut. Detta kan inte bara orsaka oväntade nyanser men också skada håret avsevärt.
 • Att ta hand om blekta strängar, använd speciella balm, schampo och balsam, de hjälper till att bevara skuggan av ljus nyanser och förhindra att guling
 • Använd regelbundna hemlagade masker. De består av överkomliga och naturliga ingredienser, kommer att vara en livräddare i frågor som stärker håret, och samtidigt kommer de att kunna rätta till skuggan.

Tips! Tillägna valet av färgtoner och färgtoner. Bevisade formuleringar minskar risken för obehagliga "överraskningar" med den slutliga färgen.

Följ färgenes rekommendationer, och dina krullar kommer inte att störas av yellowness. För dem som redan har uppskattat en sådan "charm" på sig själva, rekommenderar vi att du bekantar med metoderna för hur man tar bort yellowness från blekt hår.

Foto före och efter

Sätt att hantera gula defekter

Hur man tar bort det gula håret efter blekning är intresserad av de flesta tjejerna som vågade göra hemfärgning. Det finns flera sätt att lösa problemet:

 • toning;
 • re-färgning;
 • användningen av tonic och tinged balms;
 • användning av "anti-gul" schampon;
 • tillämpa hemma masker.

Var och en av dessa metoder är bra på sin egen väg. När du väljer rätt alternativ, överväga en faktor, ju mer naturliga ingredienserna i den använda produkten, desto mjukare påverkan och mindre risk att förstöra de redan försvagade tipsen. Vi kommer att undersöka mer än att avlägsna yellowness från blekt hår.

Tonat hår från yellowness

Toning är en garanterad metod för att avlägsna yellowness från hår efter blekning. Speciella toniska färger används. De omsluter varje hår, släpper ut de disheveled vågorna på det och fyller alla hålrum med en färgämneförening med en vald nyans. Efter toning är curls lydiga, silkeslen, lyser med styrka och energi. Toning efter ljusning löser problemet med ojämn färg.

Estel, Schwarzkopf, den professionella linjen Wella Color Touch och CONCEPT Profytouch används ofta för toning. De påverkar försiktigt problemet, hjälper till att permanent avlägsna den gula färgen och förbättra hårets tillstånd efter förtydligandet.

Tips! För att inte förstöra krullarna och uppnå önskat resultat efter en toning, kontakta en professionell för hjälp.

Användbar video: "Jag ville bara ta bort yellowness från mitt hår med hjälp av Tonika. och vad kom av det. "

recoloration

Omfärgning är ett annat sätt att bli av med det gula håret efter ljussättning med hjälp av en professionell. Denna metod hjälper till att uppnå önskad blond, men var försiktig med proceduren. Upprepad färgning är en stress för blekta trådar, så det kan utföras efter aktiv återhämtning inom 1-2 veckor. Förfarandet garanterar ett framgångsrikt resultat, men för genomförandet rekommenderas att använda sparsamma föreningar, utan ammoniak och oxidationsmedel.

Tips! Användningen av olika färgmärken kan leda till oväntade färger. Därför, om du har bestämt dig för att byta färgämne, var noga med att konsultera med en professionell eller ett experiment på en sträng.

Tonics och Tint

Tintsprayer, mousses, balms - ett bra alternativ att fixa en obehaglig situation och inte skada håret. Den moderna skönhetsindustrin erbjuder det bredaste utbudet av nyanser. Deras uppgift är att anpassa, korrigera nyans och inte skada krullarna, fyll dem med användbara vitaminer och mineraler. Faktum är att dessa produkter innehåller naturliga växtextrakt och kommer att vara en riktig vän till ditt hår.

Var uppmärksam, mycket ofta går en mask eller en balsam till shading shampoo. Detta är ett stort plus för krullarnas hälsa och färghastighet, så försumma dem inte, men använd gärna i vården.

För att enkelt avlägsna yellowness från håret hemma kan du använda dessa skuggningsprodukter:

 • Balsams Tonic från Rocolor - ett brett utbud av nyanser kan klara av bristen på hem- eller skönhetssalong. Verktyget är lätt att applicera, bryter inte hårets struktur och justerar hårfärgen perfekt.
 • Antigul balsam från konceptet "Arctic Blond Effect" - bryr sig försiktigt för blekta lås, eliminerar omedelbart obehaglig "värme" i färg. Produkten tillhör professionell kosmetika, så det kan finnas några svårigheter med inköpet.
 • Spray-conditioner Professionell BLONDME Färgkorrigering från Schwarzkopf - orsakar inte problem vid applicering, mjukar krullarna och korrigerar den "varma" felet. Spray torkar inte och luktar gott.

Tips! Var försiktig med tintingverktyg: många av dem torra lockar. Om vi ​​applicerar dem i mått och tillämpar regelbundet närande, fuktgivande masker, kommer problemet att torka ut sig själv.

Användbar video om användningen av nyans för att eliminera det "gula" problemet.

Gula hårschampon

En separat nisch i kampen mot den "varma" bristen upptas av "anti-gul" eller "silver" schampon, detta schampo kallas också den gula hårnutraliseraren. Anständiga kosmetiska företag har studerat problemet med kvinnor med en gul nyans och uppfunnit ett specialverktyg. För det mesta betyder det en silver, blå eller lila nyans. Det här är det bästa sättet att avlägsna yellowness från håret efter blekning. "Anti-gul" schampon är lätt att använda och garanterar ett högt resultat på bara 10 minuter.

Concept anti gula schampon, professionella fyra skäl silver, Schwarzkopf bonacure TrueSilver Shampoo och andra hjälper dig att förbli en riktig blondin.

Hemmagjorda naturliga masker

ta bort yellowness från håret hemma och kan vara improviserade medel. Förbered en enkel mask av kefir, honung, citron, lökskal eller kamomillbuljong. Så du kommer inte bara att bli av med problemskuggan, men kompensera också för bristen på näringsämnen och vitaminer.

Vi uppmärksammar en av de mest populära maskerna för att avlägsna yellowness efter misslyckad blekning:

 1. En liten värme i badet 200-250 gram naturlig honung, men alltid fräsch och flytande, kandiserad honung kommer inte att fungera.
 2. Fritt fördela honungen längs strängarnas längd, men rör inte rötterna.
 3. Vik håret i polyeten eller folie.
 4. För att skapa en bastuffekt, sätt huvudet i en varm handduk.
 5. Skölj håret efter 1-3 timmar. Med varje procedur, öka tiden för honungsmasken.

"Att vara en blondin är inte så lätt" - så säg de som inte vet hur man tar bort yellowness från krullarna. Lyssna på professionella råd, lär dig att förhindra att ett problem uppstår och du blir den mest effektiva och glada blondinen.

Användbara tips för dem som bestämde sig för att lätta håret hemma:

GRAZIA

Blond var, är och kommer att vara på mode. Men varje tjej som färgade hennes blondin (speciellt platina) vet att färgen slutligen kommer att torka ut och blekna. För att bevara den ljusa skuggan av hår är det värt att lagra på blå, blå och lila schampo, balsam, masker och sprayer. Förresten bidrar dessa medel till att neutralisera det fula röda pigmentet, vilket så ofta kommer ut efter första tvätten av huvudet.

Tint hårprodukter är utformade för att göra minst en mild, men fortfarande färgning, så du bör bära handskar innan du använder dem. Annars kan dina händer och naglar bli lila eller blåa. Och försök också noggrant känsligheten, vilket orsakar en droppe pengar på huden bakom örat. Om det inte finns någon reaktion kan du säkert använda den.

Kérastase Shading Touche Chromatique

Inte så länge sedan utvecklade varumärket Kérastase en hel samling Touche Chromatique-tintbehandlingar för hemmabruk. Med hjälp kan du lägga till rosa eller gröna strängar, men bland dem finns det en Cool Blond, som omedelbart neutraliserar yellowness, återvänder en sådan önskad kall nyans av blondin. I själva verket kommer vården inte att fungera, du måste blanda den med en hårmask (helst den hade en vit konsistens), applicera på shampooed och handdukstorkat hår och låt i 5 minuter. Därefter tvättas och börjar läggas.

Lisap Milano Escalation Easy C-Gloss

Faktum är att det finns många nyanser i palmen på denna balm, men den med Silver-märket är lämplig för blondiner. Idag är det en av de bästa hushållsprodukterna som tar bort rött pigment och bevarar blont hårfärg. För det första måste du bära handskar med Escalation Easy C-Gloss. I annat fall kan händerna på huden målas. För det andra, ju längre du håller den här balmen på ditt hår, desto mer kommer det att lysa upp. Men om du överdriver det riskerar du att bli Malvina. För det tredje, trots att instruktionerna säger att det ska appliceras på handdukstorkat hår, medan det inte blandas med en balsam eller mask... För första gången är det bättre att blanda det med något, sedan fördela och kamma hårborste Hela handlingen bör inte ta mer än 5 minuter. Skölj sedan allt och titta på resultatet. Om det inte bygger dig, upprepa proceduren. För det fjärde tittar du bara på sammansättningen av denna balsam: naturliga och eteriska oljor (jojoba, citron, mandarin och grapefrukt, persika och druvfrö), veteklixtrakt, polymerer av en ny generation samt HGL-komplexet, som innehåller fem aktiva synergistiska föreningar som är ansvariga för det lyxiga glans och välskötta utseendet av hår. Och det här är verkligen fallet!

Matrix

Matrix-märket begränsade sig inte till en enda nyhet och släppte en hel samling för att behålla den kalla blonda Total Results Brass Off. Det består av fyra produkter: schampo, balsam, outplånligt termiskt skydd (vård) och en mask (den senare är endast avsedd för salonganvändning), som i några minuter neutraliserar några gula nyanser. Var och en av dessa produkter innehåller befästa oljor som tar hand om hår och minskar bröthet upp till 10 gånger.

Oribe

Det här märket är inte som alla andra. Även en mask för att bibehålla en ljus nyans av hår. Bright Blonde Radiance och Repair Treatment är inte en vårdkräm utan en spray. Även om arbetsprincipen är densamma: det bör sprutas på vått hår, håll i några minuter och skölj. Förutom att hjälpa till att bli av med yellowness, det gör också håret mjukt, vilket förhindrar skador som porositet, brott och splittrade ändar. I ett ord, ger det som saknar blekt hår.

Redken

På Redken hittar du tvåfasiga Blonde Idol Custom-tone balsam, som också är designad för snygga nyanser av blond. Det här verktyget släpper nagelbandet och återställer hårets keratinbindningar, ger dem ett välskött utseende, och förhindrar också bildandet av yellowness. På flaskan (under locket) finns specialmärken (från 1 till 6) - de indikerar intensitetsintensiteten hos färgtonen. Den lättare du vill vara, desto större är det antal du behöver ställa in. För att få det önskade resultatet, bör denna nyans appliceras på fuktigt hår, stå i 3-5 minuter och skölj noggrant.

Londa professionell

Lila konsistensmask för ljus nyanser Blondin Silver Mask, som om det antyddes att hon direkt kan avlägsna det gyllene pigmentet från blekt hår. Den här produkten har en trevlig blomst lukt, eftersom lavendel är en del. Förresten är hon ansvarig för hårets smidighet och välbekymrade utseende efter första gången.

De bästa tinting hårvårdsprodukterna för gulning

Hur tonat gult hår. Hårets yellowness efter lätta är inte ovanligt. De kan inte helt avlägsna det naturliga eller tidigare införda pigmentet från håraxeln.

Tonade gulrande hår - hur man tar bort den gula färgen: sätt och hemligheter

Hårets yellowness efter lätta är inte ovanligt. Och inte alltid orsaken blir frisörens inkompetens. Utseendet på en obehaglig gulaktig nyans kan ge upphov till en negativ inverkan på externa och interna faktorer. Att kämpa med honom är ibland svårt och på det enklaste och mest populära sättet, i många år har det fortsatt kvartonning av gult hår.

Orsaker till yellowness

Utseendet på en gul nyans efter ljusning eller markering är rädda för allt - både frisörer och klienter. En erfaren mästare vet vad som behöver göras för att undvika en oönskad effekt, men ingen kan ge en absolut garanti för att yellowness inte kommer fram senare.

De främsta orsakerna till utseendet på en resistent gul nyans på blekt hår är:

 1. Dålig färg. De kan inte helt avlägsna det naturliga eller tidigare införda pigmentet från håraxeln.
 2. Oxidizer för svag. Det löser inte håret i sådan utsträckning att det blir helt missfärgat.
 3. Naturlig rödhårig. I naturligt rött och brunt hår finns ett speciellt pigment som ger dem en varm nyans.
 4. Henna färgning. Henna innehåller ett växtpigment som kan penetrera mycket djupt in i hårstrukturen och stanna där länge.
 5. Mörkfärgning. Mörkfärg måste först avlägsnas med tvättning, annars garanteras en smutsig gulaktig grå nyans.
 6. Nikotin och toxiner. Yellowness av hår och naglar i rökare utlöses av toxiner, som tränger in i vävnader och fläckar genomskinligt keratin.
 7. Hårt vatten Från det framgår yellowness vid 3-4 veckor efter lätta, när mikropartiklar av salter ackumuleras i det lossna håret.

Yellowness uppträder också i strid med tekniken för färgning och felaktig blandning av komponenterna i klargöraren. Detta hänvisar redan till mästarens misstag och är speciellt vanligt vid självblekning av huset.

Det är viktigt! Om håret är för torrt har det nyligen blivit kemiskt krökt eller permanent färgat, det måste behandlas före lättade. På det skadade hårets yellowness - ett vanligt fenomen.

Tinting funktioner

När en erfaren frisör bestämmer vilka färger som ska tona hårets hårdhet tar han hänsyn till flera faktorer på en gång: dess intensitet, hårets tillstånd, typen och färgen på den använda färgen, färgtekniken, närvaron och mängden grå hår, klientens färgtyp. Nonspecialist gör det svårt. Men våra tips hjälper dig att navigera och göra det mest korrekta beslutet.

Silver shampoo

Under ett par årtionden är "silverschampo" det mest populära och överkomliga sättet att tona gult hår. I koncentrerad form har den en intensiv blå eller grå-lila färg. Det är dessa nyanser som kan neutralisera yellowness och översätta färgen från en varm skala till en kall.

Silver shampoo har många fördelar:

 • det eliminerar från första gången inte alltför intensiv yellowness;
 • innehåller inte ammoniak, peroxid, alkohol och andra skadliga ämnen;
 • Det är också en hårvårdsprodukt;
 • ger håret en trendig askfärg
 • dess frekventa användning är tillåten
 • snabb toning process - upp till 3-5 minuter;

Men nackdelarna med detta verktyg är nog. Och det viktigaste är att om du inte överdriver det även några minuter, kan du lätt göra om till hjälten i en barns saga med blått eller lila hår. Ja, om några dagar kommer färgen att tvättas helt, men i början ser det väldigt konstigt ut.

Ash nyanser kan betona grå hår, speciellt om det redan är mycket. I det varma ljusbrunet börjar de gröna. Och för att ändra den gula färgen på håret till grönt är det inte en väldigt glad framtid.

I schampon - den lägsta koncentrationen av pigment, så måste de ofta användas.

Andra nyanser

Ibland är det lättare att stärka och förbättra en dålig färg som erhållits genom lättnad än att neutralisera den. Dessutom, om ägaren tillhör en varm färgtyp: den har gyllene eller sandiga hudfärger, persikoröd, gröna eller bruna ögon, ljusbrun eller rött naturligt hår.

I det här fallet är de bästa alternativen än tonad gul hårfärg:

 • med varm blond: karamell, varm beige, mjuka rosa toner;
 • med medelbrun: gyllene, vete, ljuströda nyanser;
 • med kastanj: rödaktigt, koppar, kaffe, nötfärger;
 • med svart: det är bättre att använda kontrasterande nyanser (körsbär, blå, violett).

För det ljusa hårets hår är ganska lämpligt schampo. För mörkt hår räcker det inte - det behöver en balm som ger mer mättade nyanser och varar längre.

Gråt hår

Gråt hår blir ofta gul över tiden. Ofta används markering som ett sätt att dölja grå hår. Men om detta görs felaktigt, betonas det ytterligare.

Orsaken är den grå strukturens förändrade struktur. De är mer täta och tuffa, saknar naturligt pigment. Mikropartiklar av smuts, salt och rost från kranvatten ackumuleras i hålrummen.

Du kan försöka bli av med sådan yellowness med hjälp av peeling. Om detta misslyckas är det värt att behandla grått hår med en tvätt. Det kommer att lösa upp och tvätta onödiga ämnen från håraxeln, vilket ger en gulaktig nyans. Men det ger inte alltid det önskade resultatet. Då måste du använda mer resistenta medel.

För intensiv toning av grått hår applicera halvfasta färgämnen (med ett oxidationsmedel, men utan ammoniak) eller koncentrerad tintingbalsam. De kan förbli på håret upp till 4-6 veckor, förutsatt att håret tvättas med speciella schampon för färgat hår.

Men kom ihåg att färgen på det grå håret är mycket ljust, så koncentrationen och exponeringstiden bör väljas noggrant.

Topp tillverkare

Enligt recensioner av frisörer och de flesta av sina kunder beror resultatet av toning av gulat hår i många avseenden på kvaliteten på de använda materialen. Därför är det värt att välja toner från kända tillverkare.

Enligt undersökningsresultaten gick följande fem företag in i topp fem:

 1. "Matrix" - ger det rikaste utbudet av nyanser (mer än 50!), Har en genomsnittlig grad av hållbarhet och en trevlig konsistens som inte rinner ner i ansiktet.
 2. "L'Oreal" - den här tillverkaren har utmärkta icke-ammoniakfärger med ett rikt utbud av färger, vilket ger varaktiga resultat med minimala negativa effekter på håret.
 3. "Londa" - producerar högteknologiska tonics med fördelaktiga tillsatser: bivax, keratin, näringsmiljöer, har cirka 40 nyanser.
 4. "Estel" - berikad med flytande keratin, återställer strukturen av skadat hår, i paletten mer än 30 nyanser.
 5. "Tonika" är en mycket populär serie tinting balm med ett idealiskt pris-prestanda förhållande, allergivänliga, har upp till 30 nyanser.

För att förstå huruvida den här eller den där skuggan passar dig, hjälper färgkorrigeringspaletten dig, där du enkelt kan få den information som behövs med hjälp av symboler. Om du är osäker, kontakta en frisör eller konsult i en specialaffär.

försiktighetsåtgärder

Fastän toning nästan inte har någon effekt på hårets tillstånd, bör det inte göras:

I det här fallet kan du försöka dölja yellowness med hjälp av beprövade folkmetoder: blekning med citronsaft, lök eller kamille avkok, kefir masker. De löser inte bara problemet med oönskad yellowness utan förbättrar också hårets tillstånd avsevärt.

Hårvård

För upplyst hår behöver noggrann vård och respekt för dem. Deras struktur är redan skadad och eventuella negativa yttre påverkan gör dem ännu mer torra och spröda. För att snabbt återställa håret och återigen bli glänsande och smidig, lyssna på råd från professionella:

 • använd kamar med glesa tänder och kamma aldrig vått hår;
 • Minimera heta styling och torka;
 • Fäst inte täta flätor och dra inte åt svansarna med gummiband;
 • Tvätta inte håret med varmt vatten och var noga med att använda sköljmedel.
 • Använd specialprodukter för färgat och skadat hår;
 • två gånger i veckan, skäm bort håret med närande masker.

För att förhindra att tipsen splittras, applicera speciella oljor på dem. Det är nödvändigt att skydda håret från direkt solljus med en spray med UV-filter. Använd hattar i kallt och blåsigt väder.

Och kom ihåg - att förstöra ditt hår är lätt, men att återhämta sig är svårt. Därför är det bättre att omedelbart behandla håret noggrant och använda goda frisörers service.

Författaren: Anna Alexandrova

Än tonat gult hår för att bli en riktig blondin. Vid inköp av färgämne är det bättre att inte spara. Shampoo avlägsnar yellowness från håret, med andra ord, nyans - det här är det sätt som kan klara det här problemet.

Än tonat gult hår: en videoinstruktion om hur man gör det själv, speciellt schampon, efter färgning, för melirovannoy hår, pris, foto

Särskild uppmärksamhet och popularitet för krullarnas blonda färg har alltid varit. Intresse för honom kommer troligtvis alltid att vara.

Och trots att modeverden idag föredrar allt naturligt och naturligt, strävar kvinnor fortfarande efter en sådan förtydligande. De är inte rädda för att många anser att det är för vulgärt eller artificiellt, det viktigaste är att "sticka ut" till den riktiga färgen "blond".

Foto: alla blondiner strävar efter perfekt vit.

För ungefär 50 år sedan var blondiner såväl som idag mycket populära. Men i dessa dagar fanns det felsteg i form av gula rötter. Idag borde en riktig blondin ha exakt vit färg, utan någon yellowness!

Man tror att om du har en sådan oönskad nyans betyder det att färgningen gick fel, men det ser ut som billigt, och på något sätt på landsbygden. Därför är det i det moderna samhället vanligt att hantera detta problem.

Problemet med gula rötter

Tyvärr är det inte så lätt att få perfekta vita krökningar. Mycket ofta har tjejerna måttat erkänna - experimentet misslyckades, och krullningarna blev lite lik en hönsstråle. De hade målade strängarna i en ädel platinablonds färg.

Yellowness vid rötterna ser helt oattraktivt ut.

utbildning

De flesta professionella stylister var överens om att tänkande att förebygga utseendet av en oönskad färgfel är nödvändig redan innan själva förtydligandet.

För att det inte ska visas, innan bilden ändras, är det nödvändigt att engagera sig i behandlingen av krullar, hydrering och ger dem rätt näring.

Tips!
Om du har sköra, torkade och försvagade lås är det bättre att inte tillämpa klargöringsproceduren.
Du förstör dem ännu mer, och detta kommer att leda till deras förlust.
Dessutom kommer denna typ av trådar, troligen efter färgning, att förvärva en röd nyans, det kommer att bli löjligt.

Innan förtydligande

Färg efter blixten är mycket beroende av ditt naturliga pigment. Ju mörkare det är desto mer kommer det att bli nödvändigt att genomföra klargöringsprocedurerna för att få ett mer eller mindre tillfredsställande resultat. Kom ihåg, i mörkt hår syns kycklingfärgen nästan alltid efter förtydligande.

Ett framgångsrikt förtydligande exempel

En mycket viktig punkt är om du hade någon färgning före blekning. Beroende på färg och färgens typ och färg kan du få ett annat resultat. Till exempel, om dina lås var målade med henna, då efter ljussättningen, tyvärr blir locken röda.

Av stor betydelse är den färg som användes för att ändra bilden. Det finns färgämnen som själva har en gul nyans, liksom andra produkter som kan ge en ashy eller blå nyans.

Det är bättre att inte spara pengar vid inköp av färgämnen, priset bör inte vara för lågt, annars kan resultatet bli helt annorlunda.

Det är bättre att köpa färg med sådana nyanser som:

För att undvika några överraskningar kan du kontakta en professionell frisör, som är mer kunnig i processerna för målning och typer av lockar.

För att undvika sådana resultat, följ de grundläggande reglerna för målningen.

Om du vill göra förtydligandet med egna händer, måste du experimentera. Tyvärr är ingen immun mot det faktum att ett obehagligt problem kan uppstå, även om färgningen själv och färgningsprocessen utfördes korrekt och korrekt.

Problemet är så frätande att det kanske kan komma över tiden. Ofta händer detta på grund av kranvatten, vilket har en anständig procentandel av rost. Och eftersom de blonda krullarna är mycket porösa i sin struktur absorberar de denna rost bara omedelbart.

Hårets yellowness efter färgning är det problem som alla möjliga ansträngningar och tid spenderas för att se ut som en bländande blondin.

Blondiner lockar alltid uppmärksamhet.

Skäl för att inte bli ljusare

Om du bestämmer dig för att bli blondin, bör du före det här förfarandet tänka på om du behöver göra det om du har en eller flera av de oönskade färgskälen som anges nedan:

 • Krullarna är skadade - för torra, spröda, spetsarna är bitade. Detta är den viktigaste kontraindikationen för förtydligande. Om denna procedur fortfarande utförs, börjar strängarna krypa starkt, dessutom kommer det torra hårets porösa struktur att lysa snabbare, vilket resulterar i att du får en ojämn färg.
  Det är bättre att ta hand om hårets tillstånd med hjälp av olika medicinska schampon, masker och balsam.
 • Förekomsten av olika inflammationer och sår på huvudets hud.
 • Curls bokstavligen innan målning utsattes för kemisk perm. Det måste finnas minst 14 dagar mellan färgning och perme-ringsprocessen.
 • Håret är målat med en annan färg. Du riskerar att bli rödhårig om du använde basma eller henna innan du målar i blond.
 • Förekomsten av allergiska reaktioner.

Tips!
Alltid och alltid, före målning, genomföra ett test för att identifiera en allergisk reaktion.
För att göra detta, ta en färgämneblandning och applicera på ett känsligt område av huden, till exempel armbågens böjning.
Om det efter en viss tid uppstår utslag, rodnad eller irritation, börja inte processen för förtydligande!

För att inte förlora håret alls är det bättre att inte lätta skadat hår.

Ljusa upp rätt

Viktigt är förklaringsprocessen, det kommer att bli framgångsrikt om du följer några enkla tips:

 • Maltningsprocessen spenderar på smutsiga krullar;
 • Dela håret i 4 delar: 1. Från örat till örat och från mitten av pannan till nacken. Blandningen appliceras alltid omedelbart på baksidan av huvudet, på grund av temperaturen är dess klarning långsammare. Därefter appliceras verktyget på avdelningarna. Kant på tempel och panna att göra i slutet, för i dessa områden är håret det tunnaste.
 • Blandningen appliceras mycket snabbt, så att allt fungerar jämnt. Du bör inte ta breda strängar, om krullarna är tjocka, så kommer effekten av halm att garanteras.
 • Under nästa färgning appliceras medlet först till rötterna och sedan längs hela längden. Sammansättningen är bättre att inte sätta på spetsarna, för att inte bränna dem.
 • Den optimala perioden för målning är 1 gång per månad.

Målningsprocessen kan utföras självständigt.

Vi kämpar med halmkrullar

Idag har många verktyg skapats som kan hantera detta problem, de mest populära är:

Det är synd, men inte alla kosmetiska produkter som anges ovan kommer att hjälpa till att klara av. Ofta finns det ojämn färgning, torkade trådar, eller det är en obehaglig grå färgton.

Smidigt fördela färgen och behålla en viss tid.

Här måste du själv bestämma vad du föredrar. Dessutom kan du alltid be om hjälp från specialister.

schampo

Shampoo avlägsnar yellowness från håret, med andra ord, nyans - det här är det sätt som kan klara det här problemet.

Dessutom har han många positiva egenskaper:

 • lätt att använda;
 • ger glans och jämnhet till krullar;
 • har fördelaktiga vitaminer och oljor;
 • döljer yellowness;
 • återställer skadade strängar.

Titta noga på tiden för användning av schampo, annars kommer det att resultera i ett sådant resultat.

Shampoo mot gult hår har ett stort antal nyanser. Bland de mest populära bland blondiner finns färger som ashy, golden, honung.

Men!
Gult hårschampo kan också ge obehagliga överraskningar.
Blond befolkning i befolkningen måste vara extremt försiktig med sin användning.
Toner bör alltid väljas, guidas endast genom en liten justering.

Mycket ofta, på grund av fel i ansökan, fick många tjejer oväntade violett eller gröna färger som resultat.

Instruktioner för användning är mycket enkla:

 1. Blanda det vanliga rengöringsmedlet för krullar med tonade i förhållandet 2 (3): 1.
 2. Applicera på strängar.
 3. Håll ungefär två till tre minuter.

Tips!
Överdriv inte tonen för länge, annars riskerar du att få hår som Malvina.

Gula hårmedel

För att dina krullar ska se snövit ska de alltid bibehållas i en slät snövit färg. För att de ska förbli så, bör tennblandningen appliceras regelbundet, och detta är ungefär var tredje / fjärde shampooing.

För melirovanny blondiner

Stor schampo för melirovannyh hår mot yellowness, om det finns ett sådant problem. Men de flesta, rekommenderar frisörerna fortfarande att bli av med det med justeringsmetoden. Individuella strängar är färgade på pärlor, kronor, tempel och längs hela deras längd.

På grund av detta ser höjdpunkten ut som en ny, och yellowness blir mindre märkbar. Det är bättre att genomföra denna procedur varannan tre till tre veckor.

Medel för blondiner är många - välj vad som ligger närmare dig.

Folkmekanismer

Versionen av kampen med kycklingfärgen har blivit långt beprövade folkmekanismer. Så du kan använda naturlig honung. Det måste appliceras på trådarna och lämna under en plastfilmlock hela natten.

Ungefär denna nyans kan erhållas med hjälp av folkmedicinska lösningar

Det hjälper till att göra lockar guld och soligt koncentrerat avkok av lökskal för hår. Det måste också appliceras på trådarna över natten. Och om dina krullar redan är trötta på de ständiga försöken att bleka dem, kommer den här proceduren att passa dig perfekt.

Det är mycket svårt att vara en blondin, men om du försöker kommer allt att träna. Tja, videon i den här artikeln kommer att berätta om hur man hanterar gula krullar som inte beskrivs i materialet.

Om du vill tacka, lägga till en förtydligande eller invändning, fråga författaren en fråga - lägg till en kommentar!

Det är bättre att fylla hårets porösa struktur med den nödvändiga färgskärmen än att förlita sig på fallet. När man använder ett färgämne måste man komma ihåg att det inte tar bort yellowness om det appliceras på rörigt hår med näringsrester.

Gult hår tonic

Problem med yellowness förekommer i nästan alla tjejer som regelbundet färgar håret. Mycket ofta, efter att ha lyfts fram, istället för kallt vit, uppträder obehagliga gula nyanser även i ash brunhårda kvinnor och naturliga blondiner. För att förstå hur man ska hantera denna plåga, måste du komma ihåg vad som händer med håret under färgning.

Grunden för varje process med intensiv färgförändring är användningen av ett oxidationsmedel, vars uppgift är att öppna vågorna, tränga in i staven och lösa upp det naturliga pigmentet.

Vid färgning och missfärgning används ett oxidationsmedel från 1,5 till 12%. Ju högre procentuella oxidationsmedel (från 6%), desto mer öppnas och fixeras i denna onaturliga position på skalan.

Överdriven färgning, blandning av färger eller frekventa blekningsprocesser leder till samma effekt. Därför tvättas en eller två schampon och färgämne lätt, och den naturliga färgen börjar dyka upp genom den återstående färgen, som i många fall ger gula nyanser.

Hårstrukturens porositet gör att alla ämnen kan lösas på den, till exempel de minsta föroreningarna av rost eller klor från kranvatten, damm och smuts. Det är nödvändigt att tvätta huvudet oftare, och vanliga schampon och balm innehåller sina egna aktiva substanser, som reagerar i interaktionen och ger oväntade, inte alltid trevliga nyanser.

Av samma skäl är det obligatoriskt att tonat blekt hår och ljusning på trådarna. Det är bättre att fylla hårets porösa struktur med den nödvändiga färgskärmen än att förlita sig på fallet.

För att undvika utseende av yellowness måste du följa de grundläggande reglerna:

 • följ fläckningsinstruktionerna;
 • efter färgning, markering, keratinrätning, kemisk eller bioväxa, lätta håret snarare än i två veckor;
 • Ljusa inte håret direkt efter färgning, även om naturlig hönan och basma användes.
 • i händelse av en radikal färgförändring, tvätta den gamla. Denna procedur kan endast utföras av en specialist.

Återgå till det ljusare livet

För att återanpassa det gulnade håret är det inte möjligt att i alla fall försöka uppnå det önskade resultatet, leda till håravfall eller hårklippning. Om det finns hopp, bli av med gulsot, måste håret behandlas.

Det finns många recept som våra mormor och mödrar har testat på sig själva: sköljning efter tvättning med vatten med en liten mängd ättika, väteperoxid eller läsk. Lägg till grönt te, torrt vitt vin eller vodka.

Noggrann restaurering med ljussättning ger masker med honung, kefir, lera, blandat med citronsaft. Det är dock värt att komma ihåg att hårbotten efter aktiva kemiska reaktioner lämnas utan skyddskikt och du måste vara försiktig med att använda skarpa komponenter. Citron mjukgör till exempel oljor eller glycerin.

masker

Kefir med citron

Ingredienser: kefir (med avsikt att täcka håret längs hela längden), lite citronsaft och mjuka det en äggula.

Ingredienserna blandas tills de är mjuka och appliceras på håret. Efter en halvtimma, skölj med varmt vatten (inte varmt, vid hög temperatur öppnar flakorna) och skölj håret. Bränning bör inte vara, vid de första symptomen tvätta omedelbart!

Honung och lera

Ingredienser: en matsked naturlig honung (smält) och fem matskedar vit lera.

Komponenterna blandas försiktigt för att erhålla en homogen massa (som tjock gräddfil) och appliceras på rent blekt hår eller trådar. Blöt under filmen eller folien i ungefär en timme, tvätta av med schampo.

Folk recept av masker, sköljningar och avkok kan medföra att ljuset blir lättare, eller tvärtom kan förvärra situationen med färgkemi i ett ord. Testet på en sträng skyddar mot nya problem.

Det bästa sättet är att kontakta en specialist. Det finns kontraindikationer för många återvinningsmetoder, såväl som färgning, eliminering av yellowness, endast en professionell kan noggrant bedöma hud och hår, välja de nödvändiga preparaten och behandlingsmetoden.

Och här är en annan receptmask för att lätta håret hemma.

Professionell vård

Utvecklarna av hårvårdsprodukter erbjuder sina egna metoder för att bekämpa yellowness - speciella schampon. De hjälper till att förstöra och obehaglig nyans, och försiktigt tonar strängarna. Designad för olika strukturer, även för grått hår. De agerar försiktigt, sparsamt, berikad med anti-mjäll medicinska tillsatser. Långt efter dem håller inte effekten av toning, men resultatet är.

Den mest beprövade: Silver Shampoo från LOreal Professional, Blond Explosion, Irida, BONACURE Color Save - tillverkare Schwarzkopf, Shampoo antigiano-märke TM Lecher, Anti-effekt - Estel och Tonic.

När man använder ett färgämne måste man komma ihåg att det inte tar bort yellowness om det appliceras på rörigt hår med rester av närande mousser, lack eller balsam.

Enligt recensioner på forumet leder Tonika 9.01 av Amethyst från RoColor bland billiga sätt. Deltagarna i diskussionen rekommenderar starkt att inte använda den i ren form, men att blanda den för att inte övermätta den med vanligt schampo: för en del Tonics, 2-3 delar tvättmedel. I vissa fall föreslås att det bara späds med vatten och används som sköljning. Arbeta i handskar. Överdriv inte i något fall det: i stället för kalla nyanser av vitt ser grå eller försiktigt blått ut. Bibehålla resultatet - efter 3-4 sessioner av att tvätta huvudet.

Expert kommentar om Tonic tint balsam.

Principen att avlägsna yellowness från dyra märken är i många fall detsamma som den demokratiska Tonika. Förhållandet mellan proportionerna kan variera, så innan du applicerar på allt håret, är det värt att försöka tvätta med en toning shampoo och torka en sträng.

Professionella masker, mousses, lotions och balms hjälper till att återställa och rensa tråden av gul nyans. De är som limning vågar till staven, från vilket ökar hårets styrka och glans framträder. Kompositionen innefattar inte ammoniak, effekten av förtydligande uppnås på grund av styrkan och förmågan hos naturliga komponenter. Bland de välkända produkterna är Essense Ultime och MARILIN-masker, Estel-märket balsam Solo, Wella skum, mousses Color Activator och Hair Color Products.

Och nu erbjuder vi dig att titta på videon från den berömda stylist-frisören Mark Kaufman "Hur bli av med gult hår".

Gult hår - hur man rengörar hemma efter färgning, blekning, lätta

Yellowness på håret uppstår på grund av återstoden av det gula färgämnet pigmentet efter krullfärgningsproceduren. Det är också möjligt att avlägsna yellowness hemma genom att använda professionella verktyg och hemlagade recept.

Gult kosmetika

tonic

Att ta bort yellowness från håret hjälper tonic, det är ett prisvärt och lättanvänt sätt att bli av med oönskade skuggar. Det mest budgetalternativet - "Tonic", värt 127 rubel. (volym - 150 ml).

För toning bör plocka pärla-ask nyanser från raden av detta verktyg. Trots det överkomliga priset klarar tonikan bra med sin uppgift: Den gula färgen kommer att gå iväg efter 2 användningar, om användningen följs, när den används.

Hur man använder drogen:

 1. Tonic ska appliceras på vått, rent hår, jämnt fördelande. Stylister rekommenderar att blanda tonik med vanlig hårbalsam i proportionerna 1: 3, efter ett sådant förfarande tillhandahålls hårets mjukhet och jämnhet.
 2. Exponeringstiden varierar beroende på önskad effekt: 3-5 minuter räcker för att behålla färgen för att få en ljus nyans - 10 minuter, upp till 30 minuter för att få en mättad färg.
 3. Efter det att tiden har gått, skölj håret noggrant tills vattnet som strömmar från det är klart.
 4. Resultatet är fast balsam för färgat hår.

Fördelarna med detta verktyg:

 • Prisvärd pris;
 • Att använda toniken är extremt enkel, innebär inte något besvär.
 • Snabbt resultat.

nackdelar:

 • Torkning är möjlig utan användning av en balsam: håret blir svårt.

Färgaktivator

Syoss Mousse Tonic från Color Activator har också blivit en favorit bland blondiner. Medlen förnyar färgat hår, ger dem ljusstyrka och glans, eliminerar yellowness. Ett viktigt plus på detta verktyg är att det inte bara eliminerar den obsessiva gula nyansen utan också bryr sig om håret.

Proceduren för användning är enkel:

 1. Mousse appliceras på rent hår omedelbart efter shampooing.
 2. För noggrann toning, håll produkten i 10 minuter, skölj sedan med varmt vatten.
 3. Slutför proceduren med en hårbalsam.

Detta verktyg förtjänar ett bra betyg, eftersom:

 • Bekväm att använda: Mousseens struktur gör det möjligt att jämnt fördela verktyget utan att blanda.
 • Den innehåller en kosmetisk bas som eliminerar den negativa påverkan på hårets tillstånd.
 • Användning av mousse ger en långvarig effekt.

nackdelar:

 • Moussevolymen (75 ml) är inte optimal för långt hår, vilket innebär att konsumtionen av medel kanske inte är ekonomisk.
 • Den specifika lukten av manlig deodorant kvarstår på håret.

Professionella färger

Att tona håret bör också tillgripa färger.

"Anti-gul effekt" från ESTEL

Neutraliserar yellowness av grädde grädde "Anti-Yellow effect" varumärke "Estel". Oroa dig inte för hårets tillstånd efter att du har använt det här färgen: verktyget ger inte bara en vacker pärlemorskskugga till håret, utan bryr dig också om dem.

fördelar:

 • Tack vare avokadoolja och ett användbart olivolja extraherar det och fuktar håret.
 • Creamfärg är en mjuk och elastisk konsistens med en trevlig lukt.
 • Enkel och bekväm distribution.

nackdelar:

 • Verktyget verkar mycket snabbt, så det finns utsikter att överfärga mer än nödvändigt och håret kan mörkas. Av denna anledning rekommenderas användningen av denna färg för flickor med hemmafärgningserfarenhet.

Funktioner av användning:

 • Till skillnad från tonics, bör detta verktyg appliceras på torrt hår, förtvättas med schampo;
 • Hårets exponeringstid bör inte överstiga 15 minuter. Om hårstrukturen är porös är det emellertid tillräckligt med 10 minuter.
 • Efter tvättning måste du tvätta håret med schampo avsedd för färgat hår och använd sedan balm - färgstabilisator.

Color Naturals 10 "White Sun" av Garnier

Inte mindre populärt firma "Garnier" ger också en färg som kan dämpa hårets yellowness. Hantera helt enkelt sin arbetsfärg från en serie Color Naturals 10 "White Sun".

Det appliceras på håret på samma sätt som torrt hår och det bör också hållas i högst 15 minuter för att inte överdrippa håret. Inkluderat med färgen ska vara en balsam, som fixar färgen och lägger till skinn och mjukhet i håret.

fördelar:

 • Inga problem med applikationen: En krämig konsistens orsakar inte olägenheter.
 • Balm-vård komplett med färg ger näring till håret.
 • Efter appliceringen av färgen har håret en lätt silverfärg, med undantag av yellowness.

nackdelar:

 • När du använder lukt av ammoniak är det möjligt.

balsamer

Du kan också ta bort yellowness med hårbalsam som är utformade för detta ändamål.

Balsams från ESTEL "LOVE nuance" och "Solo ton"

Bra recensioner har tonande balm "LOVE nuance" från Estel. Tillverkaren rekommenderar att man använder en balsam för lite fuktigt eller torrt hår och skölj efter en halvtimme.

Också ett bra alternativ till "LOVE nuance" är "Solo Ton" -verktyget från samma rad.

Vad är bra balsam:

 • Verktyget har ingen obehaglig lukt, eliminerar yellowness och är en budget.
 • Trots den flytande konsistensen är det inte ett problem att applicera håret på håret.
 • Du behöver inte tvätta produkten under lång tid med händer och bad: det lämnar ingen rester.
 • Ger hår extra mjukhet.

nackdelar:

 • En smal cirkel av butiker där du kan hitta detta verktyg till salu.
 • Ekonomisk kostnad.

Koncept "arktisk blond effekt"

Ta bort den oönskade skuggan av yellowness - "kallelsen" av en annan Concept Hair balsam "Arctic Blonde Effect". Produkten innehåller pigment som ger håret en cool nyans och omsorgsdelar i kompositionen.

Dessutom blir håret en naturlig, dyr färg. Det bör noteras att balsam inte bara neutraliserar yellowness, men ger också glans, mjukhet och jämnhet.

Garnier "resistent färg"

Yellow Hair Fighter - Garnier Resistant Color Balsam, som tar bort oönskade färger i en enda applikation. Förbättrar färg och påverkar hårets struktur positivt, vilket gör dem smidiga och fina.

Dessutom fläckar det inte och gör håret inte tyngre efter färgning, det uppdaterar färgbrunnen med regelbunden användning.

Balm Enhancer L'Oreal Paris Preference

Detta är en gudstjänst för dem som vill ha mjukt och lättsinnigt hår utan yellowness. Det här verktyget kommer att spara även det mest spröda håret, återuppliva dem, ger hårets huvud en oöverträffad glans.

Tint shampoos

Ta helt bort den gula nyansen på de hårtonade schamponerna. Marknaden är fylld med ett stort antal verktyg av olika nyanser och kompositioner.

Utnämning av tonade schampon är uppenbart från namnet, de ger den önskade nyansen efter användning:

  WELLA PROFESSIONALS Cool Blonde. För att bli av med yellowness i håret rekommenderar stylister WELLA PROFESSIONALS produkter från Cool Blonde - schampo och balsam, ett utmärkt par för tjejer som har ljus och blekt hår med en gul nyans. De pigment som utgör produkten kommer att återställa hårfärgen till ett kylområde. Shampoo har en bra effekt på håret utan att skada strukturen. Och, viktigare, tvättas jämnt av håret. Balsam tillsammans med schampo uppdaterar och upprätthåller färg, bryr sig och mjukar håret;

Du kan ta bort yellowness från håret efter färgning med hjälp av medel som tonade schampo, balm eller tonic

 • Svart Malva Aveda. Yellowness på håret är ett problem som Aveda Black Malva Tint shampoo löser, det kommer försiktigt och effektivt avlägsna den oönskade nyansen. Medan mäter varm ton, vilket ökar förkylningen. Verkan av extrakt av mallow, aloe och svart te ger håret med den nödvändiga fukten;
 • LakmeCosmetics är ett schampo som är utformat för att bli av med den gula nyansen och fixar resultatet under en längre tid. Han tvättar sitt hår perfekt utan att skada dem.
 • Bonacure Color Freeze Silver av SCHWARZKOPF. Det finns en plats att vara i denna linje av schampo Bonacure Color Freeze Silver Shampoo från det välkända företaget SCHWARZKOPF. Verktyget ger en silverglans och eliminerar det gula pigmentet, försvårar håret försiktigt. Andra fördelar med detta schampo inkluderar det faktum att det skummar väl och har en trevlig neutral lukt;
 • Silverblond schampo från SP SYSTEM PROFESSIONALS-serien av produkter bryr sig omsorgsfullt för hår och ger det glans och glans, vilket inte ger någon chans att ge yellowness.
 • LEONOR GREYL - specialiserat schampo för hår som har blivit blekt eller höjdpunkter. Det ger håret en ädel skugga och glans. Det viktigaste är att inte överdriva schampon på håret och skölja av produkten noggrant.
 • Indola Innova Färg Silver. Tar bort yellowness och påverkar försiktigt hårschampoen Indola Innova Color Silver. Stylister talar om honom som en vårdprodukt som inte torkar håret, ger den en blank och kul färgton. Produkten ska appliceras efter tvättning av håret med massagerörelser och skölja av efter 3 minuter. Det är nog att ansöka en gång i veckan.
 • rengöringsmedel

  Rengöring schampon stärka, rensa håret och samtidigt lindra dem av yellowness.

  • Silver shampoo från L'Oreal Proffesionnel har etablerat sig som ett utmärkt verktyg i kampen mot gult och tråkigt hår. Efter applicering av detta schampo får håret elasticitet och lyxig glans tack vare Gloss Protect-systemet, på basis av vilket shampoo skapas. Aminosyror, naturliga ingredienser, omsorgspigment - allt detta gör verktyget inte bara en utmärkt "fighter" mot den hatfulla nyansen, utan också ett utmärkt vårdgivare. Dessutom neutraliserar schamponet de skadliga effekterna av miljön på håret.
  • Shampoo "Radiant Radiance" från PRAVANA kommer att ge ditt hår en mild rengöring och en trevlig färg. Efter att ha använt det här verktyget återställs hårstrukturen och den gula tonen försvinner. Verktyget skyddar också håret från solens ödemark och effekterna av överdriven fuktighet.
  • Estel Prima Blond Cleansing Shampoo. Bland många olika verktyg som hjälper till att bekämpa en kycklingsskugga, framhäver experter Estel Prima Blonde. Tillverkaren hävdar att verktyget inte skadar hårstrukturen, men ger ljusstyrka och glans till färg. Dessutom skapas schampo av den innovativa formeln för NATURAL PAUL-systemet, som tar hand om hårets jämnhet. Stylister rekommenderar det här verktyget: det överdriver inte, skakar försiktigt, hårets längd.

  Folk recept

  Folk recept lämnade inte problemet med gul hår sida.

  Hårmaskar

  Trots det faktum att hårmaskor är ett individuellt verktyg, och en viss mask passar inte varje person, finns recept som är universella för allt hår.

  Det är viktigt att komma ihåg att när du applicerar masker som innehåller torkkomponenter, behöver du dessutom fuktar håret.

  honung

  Masken med honung är en enkel lösning som kan ge ditt hår en lyxig dyr skugga utan yellowness och göra ditt hår glänsande och hälsosamt.

  Den enda ingrediensen är honung, trichologists rekommenderar att använda de mest fräscha och naturliga.

  Hälsans helande egenskaper gör håret starkare, påskyndar tillväxt och förseglar splittrade ändar.

  Förutom alla ovanstående fördelar är det värt att notera att masken är vansinnigt lätt att förbereda.

  Honung bör ha en vätskekonsistens, så innan den appliceras ska den smälta i ett vattenbad. Varm flytande honung appliceras jämnt över hela längden av håret. Dess varaktighet ska vara minst 1 timme, men bör inte överstiga 3 timmar.

  kefir

  Naturlig och säker förtydligande kan göras med kefir. För medelstort hår är 200 ml kefir tillräckligt, men mängden av produkten beror på hårets tjocklek och längd. För att kefir inte ska över torrt hår måste du välja fettinnehållet i produkten beroende på hårets tillstånd.

  Kefir mask är ett bra och säkert sätt att ta bort gult hår efter färgning.

  För att masken krävs för att blanda kefir med vatten (5 tsk.). Konsistensen appliceras på torrt hår, tvättas bort efter en timme. För att hålla kefiren från ditt hår utan att smita dina kläder, måste du använda en plastduschlock.

  Efter flera användningar är resultatet uppenbart: den gula färgen försvinner, förutom detta håret läker och blir jämnt.

  Från rabarber

  Herbal botemedel för att bli av yellowness är rabarber.

  Masker med användning av denna växt lätta inte bara håret och bidrar till utseende av en ädel skugga, men behandlar även hårbotten och håret i allmänhet.

  Med rabarber och glycerin

  Utmärkt tandem i kampen mot gult hår - rabarber och glycerin.

  För att masken behöver 30 gram. krossad rabarber och 60 gr. glycerol. Rabarberrötterna bör fyllas med ättika och eldas. Efter kokning av ättika, minska elden, koka rabarbern i ytterligare 5 minuter, låt för att infusera i 2 timmar.

  Efter denna tid blandas infusionen med glycerin och den resulterande massan är klar för applicering. Exponeringstiden är 1 timme.

  Med rabarber och vin

  Dessutom kommer rabarber parat med vin att rädda håret från gulning.

  För denna mask måste du lagra på torkad Rabarberrot (den optimala mängden är 200 gram). Den andra ingrediensen är ett vitt torrt vin som behöver 0,5 liter. Häll rabarbern och häll vinet i en emaljpanna och värm det i ett vattenbad tills vätskemängden försvinner två gånger.

  När du har förberett blandningen måste du vänta tills den svalnar och bara applicera på håret. Lämna masken på håret tar inte mer än 2 timmar, skölj sedan med varmt vatten.

  Förberedelse av masken vid första ögonkastet verkar ganska lång, men ansträngningen och tiden förlorar resultatet.

  Med citron och vodka

  Inget mindre effektivt sätt att ta bort yellowness är en mask som består av vodka och citron, en positiv effekt på håret.

  Det är extremt lätt att göra: du måste blanda vodka med citronsaft i förhållandet 1: 1. Applicera på hårblandningen bör försiktigt, utan att påverka hårbotten.

  För att förhindra att en sådan mask torkar ut hårets ändar tar det en halvtimme att tvätta den. Dessutom är det efter användning rekommenderat att använda en fuktgivande balm.

  Lök Huskbuljong

  Till strängar hade en vacker och slät färg, det rekommenderas att använda en buljong av lökskal. För det behöver du en skål med 2-3 lökar, som du måste fylla med vatten (0,5 l.).

  Den framtida avkoket ska sättas på en liten eld och lämnas för att brygga i 5 timmar efter kokning.

  Den färdiga infusionen filtreras och med en vanlig svamp behöver du fukta håret.

  Håll verktyget till cellofan under en hatt eller näsduk och lämna över natten. Sedan, på morgonen, skölj med vatten och skölj håret med citronsaft.

  Vacker och jämn färg - resultatet av noggrann vård, vilket innebär ett integrerat förhållningssätt till problemet.

  Det är viktigt att komma ihåg att blekt hår behöver riklig hydratisering efter färgningsprocedurer, utan det blir de blekade och ohälsosamma, vilket inte kommer att gynna hår av någon färg, vare sig det är gul eller ashy-pearl.

  Användbara videomaterial på hur man tar bort yellowness från hår efter färgning

  Hur man tar bort yellowness från hår efter färgning:

  Korrekt hårlättnad: hur man tar bort yellowness efter färgning av hår:  Nästa Artikel
  8 bästa professionella hårfärger