Professionell kosmetika för hår. Märkesbetyg och deras bilder


Nästan varje frisör, som uppskattar sina kunder och vill ge maximal nytta för sitt hår, tittar noga på vilka kosmetika han har att arbeta med. Därför är det nästan omöjligt att hitta de verktyg som används för daglig styling av kvinnor och tjejer hemifrån i högkvalitativa skönhetssalonger. Professionella som inte arbetar för den första dagen i den valda industrin förstår helt klart att det finns den mest mångsidiga professionella kosmetiken för hår. Varumärken kan listas under en lång tid, men det är lättare att se de ljusaste av dem. Så kan du ha en bestämd uppfattning om vilka varumärken som har blivit populära och varför? Vad har precis spelat en roll för att sprida dem runt om i världen? Så, låt oss titta på de 7 mest kända hårvårdsmärkena.

Vi rekommenderar att du läser: Henna för hår: nytta och skada. Vad är värt att veta?

Topp 7 varumärken

 1. Till höger kan ledaren nu kallas företaget Matrix, som skapades 1980 i USA. Hennes förfäder var Arnie Miller, som ville göra en riktig revolution i frisör, och han gjorde det. Som ett resultat är Matrix nu nummer ett varumärke, inte bara i USA, utan över hela världen. Företaget använder den senaste utvecklingen och professionalismen hos frisörerna. Här kopplas det samman. Som ett resultat kunde experter få unika verktyg som har använts under lång tid, bidrar till att ge skönhet, jämnhet och silkighet mot håret. År 2000 blev företaget en del av L'Oreal, och till idag är det ett av världens snabbast växande företag. När det gäller Ryssland gick Matrix in på sitt territorium 2003. Företaget är redo att tillhandahålla både hårvårdsprodukter och olika stylingselement, färger, geler, masker och olika reparationselement. Dess huvudsakliga uppgift i Ryssland anser att företaget skapar en optimal förbindelse med varje frisör för att förbättra sina tjänster.
 1. Schwarzkopf. Detta företag är känt för ett stort antal människor bara genom sitt namn. Skapat ett företag i Tyskland. Nu innehåller det en ganska stor serie hårvårdsprodukter, erbjuder högkvalitativa hårfärger och kosmetika, som kan användas både i salonger och hemma. En särskiljande fördel med varumärket är det gynnsamma priset för de medel som erbjuds. Till skillnad från många kända varumärken har Schwarzkopf mer än ett sekels historia. Vid olika tillfällen har företaget utvecklat och haft stora problem i sitt arbete. Ändå förbättras varje år linjen i sina fonder. Detta berodde på olika önskemål från frisörerna. För närvarande är en bred serie för proffs representerad av en stor mängd medel som det är önskvärt att beställa online. Så det är möjligt att utnyttja bra rabatter och vara övertygade om produktens kvalitet.
 1. Den tredje linjen går till ett företag som heter L'Oreal, som grundades i Paris, Frankrike. I själva verket kommer det att inkludera inte bara hårvårdsprodukter, men också en stor mängd olika produkter som hjälper till att upprätthålla skönheten i kroppen, huden, ansiktet, händerna. Nu är företaget i nästan 120 länder i världen, och L'Oreal vill inte stanna där. Unika studier som gjordes inom området kosmetik och hårvård gjorde det möjligt för företaget att utvecklas ganska snabbt och aggressivt. Det har en betydande nisch på marknaden. En särskild fördel är att nästan 3000 forskare arbetar i L'Oreal, tack vare vilka mer än femhundra patent för olika upptäckter och prestationer registreras årligen. Därför, om några nya hårvårdsprodukter uppträder är L'Oreal det första varumärket att vända sig till.
 2. Estelle. Detta är ett ganska välkänt ryskt varumärke som gick in på marknaden i januari 2000. Trots sin relativt "barnsliga" ålder är företaget ledande inom att skapa hårvårdsprodukter på moderlandets territorium. På grund av detta började företaget aktivt utvecklas och består nu av cirka 100 företag i Baltikum, CIS och Ryssland.

Vi rekommenderar att du läser: Cream för blekning av ansiktshår - effektivitet och effektivitet

Företaget har en ganska stark forskning och produktion bas, ständigt använder den senaste tekniken. Det är anmärkningsvärt att medel från Estelle är mycket efterfrågade bland många yrkesverksamma inom frisörskonst. Observera, för sin lilla ålder har företaget flera gånger tilldelats ganska höga titlar och utmärkelser, som också spelar i sina händer. I jämförelse med andra företag har Estelle ganska rimliga priser.

 1. Lakme. Sunny Spain har blivit insättningen av detta varumärke. Och företaget framträdde 1996. Det står fast nog på ett av de ledande stegen bland företag som skapar hårvårdsprodukter. Vid företagets ursprung är specialister som ständigt söker efter de komponenterna för hårvårdsprodukter som kan ge professionell hårvård. Det var vid detta tillfälle att ett forskningslaboratorium skapades, som nu finns i Barcelona. Företaget är känt i mer än 70 länder runt om i världen. En särskiljande egenskap hos specialisterna i detta företag är inte bara högkvalitativa verktyg, men också en delikat strategi för var och en av sina partners. Detta är ett av de få företag som uppmärksammar inte bara hårvårdsprodukter, utan också hur deras förberedelser ser ut. Det bör noteras att detta företag skapar professionella hårvårdsprodukter som är mycket väl lämpade för all forskning och testning.
 2. Indol. Höjdpunkten är bara det här varumärket, eftersom det skapar medel för professionell hårvård för ett överkomligt prissegment. Varumärket skapades i Tyskland, det är annorlunda genom att det ger frisören möjlighet att tillhandahålla högkvalitativa förfaranden på professionellt sätt till de personer som inte kan spendera stora pengar på att ta hand om sitt hår. Trots det faktum att detta företag anses vara en storleksordning som är lägre än andra välkända professionella varumärken som skapar hårvårdsprodukter, producerar Indola högkvalitativa produkter. Förresten är sortimentet av sina produkter mycket större än det för ganska kända konkurrenter. Ett kännetecken för detta märke kan kallas en mycket stor palett av färger, som väljer ett stort antal kvinnor. Många säger att även om man en gång har försökt produkterna av det här varumärket är det ingen önskan att återvända till ett dyrare och välkänt varumärke, vilket kräver stora utgifter, och kvaliteten ges samma.
 1. Tja, de sju ledarna kommer att vara ett företag som heter Kerastase. Hon är ett ganska välkänt varumärke som tog sitt ursprung i Frankrike. Nu är detta företag på 5 kontinenter, och dess födelse inträffade 1964. Kvaliteten på produkterna märks av ett stort antal frisörer, och kunder gillar denna kosmetika. Företagets specialister tror att grunden för allt är diagnosen hårets tillstånd, varefter någon klient kan välja en serie vård individuellt. Ett stort antal kvinnor som använder produkterna av det här varumärket säger att de inte kunde hitta den bästa vården för dig. Själva Kerastasen är inte en hjälp till kunden, men en del av sin moderna bild. Föredrar detta varumärke till både ungdomar och människor i åldern.

Rekommenderad att läsa: Ljuskrävande hårkräm - det perfekta verktyget för färg?

Med fokus på sådana välkända märken som levande förklarade sig i världen av hårvård, kan du enkelt välja det bästa alternativet för dig själv.

Kosmetika för elegant hår: vård med professionella produkter

Varför behöver du professionell hårkosmetik

Efter ett besök hos frisören kan vi inte glädja oss i vårt hår - de har en hälsosam look, passar bra, blir levande och lättsam. Men efter ungefär en vecka efter nästa tvättning av huvudet hemma, försvinner hela effekten. Varför händer detta?

Hela sanningen ligger i användningen av speciell kosmetika av stylist-frisören, vars sammansättning och effekt är radikalt annorlunda än massaskampanj-maskerna. När allt kommer omkring kan billiga produkter bara förbättra hårets tillstånd en stund.

Tidigare användes professionella verktyg uteslutande i frisörsalonger, och de var inte tillgängliga för fri försäljning. Men nuförtiden har tillverkare också börjat ge kosmetika till massmarknaden. Vem som helst kan köpa en mirakelprodukt för sig själv, men deras val är så stor att affären kan snurra huvudet från sortimentet.

Vid användning av professionella hårkosmetika följ noga instruktionerna för användning.

Typer av professionell kosmetika

För att bättre kunna navigera i produkterna av olika märken erbjuder vi att bestämma vilken sorts hårvårdsprodukter.

 1. Shampoos - medel för att tvätta håret, vilket tar bort smuts, damm och talg från huvudets yta. Håret är uppdelat efter typ: för oljig, torr, skadad, normal, färgad, etc.
 2. Balsam. Säljes för fullständig vård med schampon. De gör håret silkeslen och mer välskött utseende, dessutom mättar varje hår med vitaminer och spårämnen. Också, med hjälp av en balm kan du skydda ditt hår mot skador under hårfönstret och använda olika stylingprodukter.
 3. Skölj balsam. De har en liknande effekt med balm. Dessutom täcker det varje hår med en skyddsfilm, skyddar den mot temperatureffekter under installationen.
 4. Masker. Används för att återställa skadat hår, som i dess sammansättning har ett överskott av näringsämnen och läkningskomponenter. Med deras hjälp ökar hårväxten, bli av med slutna ändar eller mjäll, ge ytterligare näring.
 5. De medel som inte kräver att tvättas bort. Medan alla tidigare kosmetiska produkter används av nästan alla skönheter, är denna kategori inte så populär. Dessa är vätskor, sprayer, krämer, ampuller med preparat, serum och balsam. Innan du använder var och en, var noga med att läsa instruktionerna. När allt kommer omkring behöver vissa appliceras på vått hår, medan andra - bara på torrt.
 6. Verktyg för styling. De låter dig experimentera med hår, men professionella kosmetika har dessutom en skyddande och regenererande effekt. För att skapa unik styling används mousses, lacker, vaxer, geler, vätskor, sprayer, lotioner.
 7. Färgverktyg. I den här kategorin ingår yrkesmässiga resistenta färger med ammoniak, färg med medelbeständigt utan ammoniak (efter 30 färgstrålar kommer inte att vara ett spår) och mattprodukter som skuggar håret istället för att färga det. Fördelarna med professionell kosmetika av denna typ är att de inte skadar håret, och efter proceduren kommer endast färgen, inte hårets tillstånd, att förändras.

C: EHKO hårfärger är väl fixade och skadar inte håret

Rådet. För att förbättra hårets tillstånd rekommenderas inte att medvetet använda medicinsk kosmetika, eftersom den syftar till att behandla ett specifikt problem. Den kan endast användas efter att ha råd med en tricholog.

Hur man väljer kosmetika: professionell rådgivning

Professionella hårvårdsprodukter säljs inte till ett lågt pris. Också, köp shampoo, till exempel, du kommer inte vara säker på att det passar ditt hår. Lär dig av misstag, men kanske inte ensam?

 1. Läs på forumet, där både stylister och enkla köpare lämnar sin feedback, rekommendationer om denna eller den här produkten.
 2. Om du besöker samma skönhetssalong länge och litar på din mästare, fråga honom om vilka kosmetika du föredrar.
 3. Ange noggrant din hårtyp och önskad effekt, eftersom professionella produkter fungerar som droger från ett apotek - de förhindrar bara ett specifikt problem. Det finns ingen botemedel mot mjäll, vilket eliminerar splittrade ändar och snabb hårväxt i en mirakulös flaska.
 4. Kolla in produktkatalogen av ett särskilt märke som du gillar mest. Det är trots allt nödvändigt att använda medel i komplexet: Effekten av att använda schampo är fixerad av en mask och sköljning, färgning med professionell färg kommer inte att vara länge på håret utan att använda balsam och så vidare.

Betyg av de bästa varumärkena av professionell kosmetika för hårvård

Marknaden för kosmetika för hår är väldigt omfattande. Här, som i masskosmetik, finns det många tillverkare.

Revlon Professional - den äldsta tillverkaren av kosmetika från USA

Vi presenterar dig rankningen av de bästa varumärkena, som noteras i sina recensioner av professionella frisyrer:

 1. Revlon Professional. Kosmetika ursprungligen från USA. Ett mycket vanligt varumärke av professionella hårprodukter i Ryssland. Den används både i skönhetssalonger och i frisörsalonger. Effektiviteten hos produkterna från denna tillverkare är särskilt noterad i recensionerna av dem som använder dem hemma.
 2. LEBEL är ett japanskt företag som producerar ett brett utbud av professionella kosmetika. Komplexet "Happiness for Hair", som används vid spa-behandling och färgberedningar av MATERIA och COLOR PREFAL-serien är populära med våra skönheter.
 3. Schwarzkopf är ett välkänt varumärke från Tyskland, vars produkter gäller både konventionella massaskampor och masker och med hjälp av professionell användning. Marknadsledaren för färger (Igora, Brilliance, BlondMe) och stylingprodukter (Essensity), samt vård och läkemedel (Bonacure).
 4. Londa, Tyskland. Förhållandet "priskvalitet" uppfyller alla produkter i detta företag - för styling och styling, färgning och hår permanent, omtänksamt. Specialister av företaget i tillverkningen av produkter använder moderna vetenskapliga prestationer.
 5. Matrix är ett amerikanskt företag. Dess produkter är av hög kvalitet och syftar till att uppnå effekten av salonghårvård i hemmet. I Ryssland har professionella kosmetika från denna tillverkare sålts sedan 2003.
 6. C: EHKO. Ett annat tyskt företag som presenterar sina produkter på den ryska marknaden av professionella hårvårdsprodukter. En speciell plats bland produkterna, enligt frisörerna, är upptagen av färgämnen från denna tillverkare - resistenta, väl fixade och skadar inte hår.
 7. Kosmetik Sensience från Japan är en lyxig linje för hårvård, som har mer än 25 produkter. Exklusiva balsams och shampoos, styling och hårfärgsprodukter används i dyraste skönhetssalonger. Specialister noterar speciellt Vitalock-6-serien. I den breda försäljningen finns också produkter med rika formler berikade med befästa komplex.
 8. Estel är en rysk tillverkare av professionella hårprodukter. Kosmetika som uppfyller internationella standarder görs på grundval av avancerad teknik. Produktutbudet omfattar hela produktutbudet för vacker vård av de vackra krullarna.

Totalt används mer än 50 hårvårdskemikalier i ryska skönhetssalonger. Men det mest kvalitativa och effektiva ingår i vårt betyg. Endast med användning av dessa produkter kommer ditt hår att se ut efter ett besök hos den framstående mästare frisören.

Topp 10 bästa hårschampon 2018

Tjockt, strålande och välskött hår ger inte bara ett attraktivt utseende, utan också en indikator på en hälsosam kropp. Att skapa och behålla ett lyxigt och hälsosamt hår kräver självklart regelbunden vård. Trots det faktum att tillverkarna av kosmetiska produkter producerar alla slags masker, balm, tinkturer och andra hårvårdsprodukter, är huvud och huvudmedel schampo. Shampoo är kända för att rengöra inte bara håret utan också hårbotten. Korrekt utvalt högkvalitativt schampo kan göra krullningar skrymmande, släta och silkeaktig, samt ge styrka och glans till även det mest sjuka och tråkiga håret.

Hur man väljer ett bra schampo?

Så, hur man väljer rätt schampo för att fortsätta att njuta av det konkreta resultatet?

Först, när du väljer ett schampo, sluta med de där naturliga organiska växtextrakten fungerar som tvättredienser, eftersom denna komposition hjälper till att bli av med olika problem med hårbotten och kommer att ha en terapeutisk effekt på den. Tja, respektive måste shampoo väljas efter hårtypen.

Det är också nödvändigt att noggrant undersöka dess sammansättning för att undvika oönskade konsekvenser.

Med innehåll av ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), torka hårbotten, och eftersom de färre av dem i schampo, desto bättre. Observera också pH-nivån, som ska vara identisk med PH i hårbotten.

För fet hår är det 6-7, för normalt 5-5,5, och för torrt hår - 4.

Och nu går vi direkt till betygsättningen. Den baseras på användarbetyg och feedback.

Topp - 10 bästa schampon 2018.

Out of Scores - Moroccanoil Moisture Repair

Den israeliska tillverkarens schampo med en effektiv formel rensar försiktigt alla typer av hår och mättar dem med användbara antioxidanter: arganolja, avokado och olivolja, fettsyror, keratin etc. Återställande schampo är lämpligt för hår som skadas av kemiska effekter och färgning.

 • Den har närande och fuktgivande egenskaper;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • UV-skydd;
 • Trevlig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Daglig ansökan.

10. Sim Sensitive Shampoo

Sim Sensitive är ett terapeutiskt, närande schampo som är utformat för färgat, skadat och torrt hår. Det bekämpar effektivt håravfall, lindrar irritation och förhindrar mjäll. Returnerar naturlig styrka och glans till skadat hår. Efter att ha applicerat shampoohåret lätt kammas och staplas.

 • Läkning egenskaper
 • Mot mjäll
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Näringsrik.

9. Skönheten i Professional Shampoo Expert Collection

Stunning shampoo från den inhemska tillverkaren, som är lämplig för daglig användning, rengör försiktigt håret, till mycket tips, utan att göra dem tyngre. Shampoo innehåller argan och macadamia regenererande oljor, som omedelbart absorberas i håret, lämnar ingen oljig film, skyddar håret från oönskade solexponeringar, förlänger livslängden av mättad hårfärg och provitamin B5, som är ansvarig för vävnadsregenerering och vitamin B3, vilket är nödvändigt för förbättring. blodcirkulationen involverade i bildandet av pigment i håret.

 • Stor flaska;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Prisvärd pris;
 • Utmärkt komposition;
 • Innehåller inte parabener och färgämnen;
 • Det har antistatisk effekt;
 • Håret blir långsamt smutsigt;
 • Trevlig arom;
 • Förvirrar inte håret;
 • Hårets mjukhet och silkhet under tvätt.
 • Inte så bekväm dispenser.

8. Estel Professional Otium Aqua Mild

Fuktgivande universell schampo professionell linje Estel, ger en bra glans, främjar omfattande håråterställning och effektivt rengör dem över hela längden, inte väger. Estel Professional Otium Aqua Mild är lämplig för alla hårtyper.

Den unika formeln av produkten - True Aqua Balance, baserad på aminosyror och betain, balanserar vattenlipidnivån, penetrerar djupt in i huvudets hudceller, fuktar och stärker håret, vilket ger en naturlig glans och strålning, har en antistatistisk effekt.

 • Innehåller inte lauritnatriumsulfat;
 • Mångsidig, lämplig för alla hårtyper;
 • Eliminerar mjäll
 • Daglig användning;
 • fuktgivande;
 • Hälsosam sken;
 • Rimligt pris.
 • Kan vara beroendeframkallande
 • Särskild lukt;
 • Håret är snabbt smutsigt.

7. Londa Professional Synlig Reparationsschampo

Professionell hårvårdsprodukt är utmärkt för dem som har genomgått en permanent, skadad, försvagad, torr kröning som kräver särskild vård. Det är bland annat perfekt för färgat hår. Almond och jojobaoljaxtrakt återställer hårstrålstrukturen försiktigt från insidan, skyddar den från att torka ut och fuktas på ett balanserat sätt. Rik komposition bidrar också till att ge maximal lyxvolym. Fuktgivande och närande schampo skyddar mot UV-strålar och främjar lätt kamning.

 • Daglig användning;
 • Fuktar hår;
 • UV-skydd;
 • näringsrik;
 • Ger volym;
 • Trevlig, hatad doft;
 • Enkel kamning och styling;
 • Bekväm flaska;
 • Professionell vård;
 • Prisvärd kostnad.

6. Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Shampoo

Speciellt utformad för färgat hår baseras Shampoo på Krio Color Defense-teknik som balanserar färgpigment. Cryo formler - hydrolyserad silke med hjälp av extra ingredienser polerar ytan av lockar, ger dem en unik glans, och tvättar inte bort skuggan av färgat hår. Shampoo upprätthåller en stabil nivå av fukt och föremål till hårstrukturen och innehåller inte sulfater.

 • Daglig användning;
 • UV-skydd;
 • befuktning;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Ljusarom;
 • Perfekt för hemvård;
 • Håller rik hårfärg.
 • kostnad;
 • Delvis överdriver huden.

5. Natura Siberica Shampoo Skydd och Glans för målade och skadade

Rhodiola rosea, mer känd som "gyllene roten" har länge varit känd för sina fördelaktiga och helande egenskaper. Det är inte förvånande. Rhodiola extrakt stimulerar naturliga regenerativa processer, ger näring till håret och ökar också deras skyddande potential. Shampoos Natura Siberika, konstruerad för svagt, skört och skadat hår, är rik på vitaminer och mineraler som är nödvändiga för det känsliga och noggranna skyddet av hårfibrer och hårbotten.

Dessutom innehåller schampoten Nature Siberik ett vitaminkomplex: C, D, A, B, E, P, och närmar sig hårbotten och håret med växtbaserat naturligt protein, Dahur sojaxtrakt. Fjärr-östra citrongräs, vit bivax, olja av sibirisk lin, etc., ger energi och vitalitet till hår.

 • Prisvärd pris;
 • Lämplig mot mjäll
 • Nourishing och moisturizing;
 • Lätt att skumma;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig doft.
 • Delvis överdriver huden.

4. Wella Professionals System Professional Balance Scalp Shampoo

Shampoo professionell linje för känslig hårbotten, lindrar klåda och irritation, rensar lätt och särskilt delikat håret och huden, återställer skadat hår och ger dem en elegant volym. Wella Balance Hårbotten förhindrar klåda, brinner, och kompenserar också för brist på fukt.

Omhändertagande av lås och hårbotten beror på de ingredienser som utgör produkten: lotus extrakt, förhindrar håravfall och eliminerar irritation i hårbotten, champagnextrakt, ger skina till tråkigt hår och mjukgör huden, E-vitamin, som återvänder styrka och naturlig glans hår, liksom panthenol, keratin, fytokeratin och glyoxinsyra.

 • Ta hand om känslig hårbotten;
 • Ger volym;
 • Med dispenser;
 • näringsrik;
 • fuktgivande;
 • Motståndskraftig och behaglig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Bekväm flaska.

3. L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Shampoo

Pro Fiber reparera professionella serien för skadat hår från den franska jätten L'Oreal, anses med rätta vara en av bästa och mest kvalitativa. På grund av dess terapeutiska verkan och rika sammansättning.

Aminosilan är den aktiva komponenten som är ansvarig för att återställa och stärka hårstrukturen, den katjoniska polymeren täcker hårkutlet med en skyddande film och det revolutionerande Aptyl 100-komplexet ger en aldrig tidigare skådad effekt i tre steg: omedelbar restaurering i salongen, personlig hemvårdsprogram och effekt hemma. Lämpligare för torrt hår, och resultatet är hälsosamt och silkeslen.

 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig ihållande lukt;
 • Det närmar och fuktar håret;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Med luftkonditionering
 • Passar känslig hårbotten;
 • Gör kamningen enklare
 • Näringsrik.

2. Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Shampoo skyddar professionellt och pålitligt hår från ultravioletta strålar och från de skadliga effekterna av radikaler, rensar håret och påverkar hårbotten positivt, bibehåller optimal PH-balans och effektivt bekämpar håravfall och ger också en rik färg och hållbar glans av färgat hår.

Sjampoen förhindrar tvärsnittet av spetsarna, deras bräcklighet och återställer de porösa områdena av hår. Den innehåller solrosolja och E-vitamin, skyddar krullarna mot de negativa effekterna av yttre faktorer, liksom naturliga silikoner, vilket ger sken och förbättrar hårstrukturens integritet avsevärt.

 • Prisvärd pris;
 • Daglig användning;
 • Med luftkonditionering
 • Lämplig för tunt och skadat hår;
 • Lämplig för färgat hår;
 • Lätt kamning
 • näringsrik;
 • Trevlig lukt;
 • Bekväm flaska;
 • Ekonomisk konsumtion.
 • Håret blir tjockt vid rötterna.

1. Mulsan kosmetisk reparationsschampo

Ovillkorlig första plats är företaget Mulsan Cosmetic shampoo. Egenskapen hos detta schampo i sin naturliga sammansättning. Det innehåller inte sulfater (SLS, SLES), parabener, silikoner och andra kemikalier som kan skada hår.

Shampoo återställer skadat hår, minskar håravfall, ger naturlig glans och elasticitet till lock. Efter användning blir krullarna mjuka och släta, och viktigast av allt - friska. Mulsan Cosmetic är ledande inom naturlig och säker kosmetika. Produkterna njuter av otrolig framgång med kvinnor, med särskild uppmärksamhet åt deras hälsa. När det gäller dess egenskaper och sammansättning överträffar det enkelt konkurrenterna med en kostnad som är högre än 4-7 gånger. Säkert rekommendera den officiella webbutiken (mulsan.ru)

 • 100% naturlig komposition
 • Låg kostnad;
 • Extrakt av växter och oljor i kompositionen;
 • Återställer skadat hår
 • Minskar förlusten;
 • Gör krullar vackra och friska;
 • Den har ett behagligt ljust arom;
 • Bekväm att använda;
 • Låg konsumtion;
 • Snabb och fri frakt.

Några användbara videoklipp

Lyxiga lockar är varje kvinnas telefonkort. Och därför borde det vara mer noggrant relaterat till hårvård, inte sparsamt, varken styrka eller tid, inte pengar. Och om hur vårt betyg Topp 10 av de bästa schamponerna från 2018 var till nytta för dig, kan du dela i kommentarerna.

Hårvård Toppbetyg.

Varje flicka drömmer om ett lyxigt hårhår och vet hur svårt det är att bli ägare och hur svårt det är att hitta en lämplig och effektiv hårvård. Idag på marknaden hittar du tusentals verktyg som lovar nästan omedelbara resultat. Men mer än en gång var jag övertygad om att hårvård är värt det, inte att spara tid på valet av produkter och pengar för ett schampo eller en mask. Detta är inte bara värt det efterlängtade resultatet, men kostar också mindre i framtiden! Idag vill jag berätta om de märken som jag länge älskade och hängivna, och som definitivt inte släpper ner dig heller!

Kerastase är ett legendariskt varumärke som har vunnit kärlek och förtroende över hela världen, både mästare och kunder. Varumärket är representerat i de bästa skönhetssalonerna på alla kontinenter och har länge varit synonymt med oöverträffad kvalitet. Sedan 1964 har Kerastase skapat hårvårdsprodukter baserat på den mest avancerade teknologin och formlerna, och erbjuder bara de bästa och effektiva vårdprodukterna för både kvinnor och män. Kerastase är ett av de få märken där jag personligen gillar allt!

Barex - italienare erkände ledare i hårvård! Barex - kanske det mest kända professionella italienska varumärket. hårvårdsprodukter representerade av flera produktlinjer, färgning och styling. Varumärket utvecklas ständigt, uppdaterar sortimentet och erbjuder nya produkter, och Barex är ett av varumärkena i sitt segment som aktivt använder naturliga ingredienser i sina produkter och använder inte aggressiva ämnen. För några år sedan, efter att ha försökt Barex vård, löste jag snabbt problemet med torrt hår och hittade min blonda nyans som jag letade efter. Jag är ett hängivet fan av varumärket och kan inte längre föreställa mig hårvård utan Barex masker, flytande kristaller och oljor.

Selective är det första professionella italienska varumärket som uppträdde i Ryssland och presenterade både vårdprodukter och ett säkert färgningssystem på marknaden. Idag erbjuder varumärket ett brett utbud av vård, hår restaurering, styling och naturligtvis färgning. Färgtekniken Selective gör att du kan få den önskade hårsskärmen, utan risk för håret och håller färgen under lång tid. Jag gillar inte bara färgämnen, men också nyheten - Natural Flowers hårspray - det fuktar fullständigt skadat hår, skyddar det under styling och lägger till glans.

Davines - ett familjeägt företag, grundat av en av de äldsta aristokratiska grupperna i staden Parma 1983. Först i det lilla laboratoriet producerade varumärkets pionjärer hud- och hårprodukter för dyra varumärken. Men efter ett tag lanserade Davines sina egna märkesvaror och började leverera dem till de bästa salongerna runt om i världen. Under kvartalet i sin rika historia har varumärket utvecklat hundratals effektiva hårvårdsprodukter! Idag är hela produktionen av Davines endast baserad på användningen av naturliga och miljövänliga komponenter. Alla produkter tillverkas i små satser och säljs främst i skönhetssalonger eller specialaffärer.

Alterna är en sann trendsättare! Alterna är ett dyrt och exklusivt varumärke vars produkter är värda utan tvekan! Alterna var en av de första i världen att använda enzymterapienzymkomplex. Enzymer är inte bara en slags byggmaterial för hår av någon typ utan också en ledare som gör det möjligt att intensivt absorbera mineraler, vitaminer och proteiner som utgör alla produkter. I kompositionen av kosmetiska preparat Alterna bara de bästa och sällsynta ingredienserna. Ett rikt utbud av baslinjer - Bambu, Kaviar Anti-Aging och Science of TEN gör att du kan välja den nödvändiga vården för både salong och hemanvändning.

Paul Mitchell - historien om det amerikanska varumärket började med ett möte med en begåvad entreprenör och en inte mindre begåvad mästare frisör som bestämde sig för att skapa ett professionellt hårvårdssystem baserat på naturliga komponenter och egenskaper hos olika hårkonstruktioner. Och 30 år senare, Paul Mitchell idag är mer än 150 produkter för hårvård, färgning, curling, laminering. Produkterna säljs i mer än 100 000 amerikanska butiker och i mer än 80 länder runt om i världen. Och som en del av alla produkter är miljövänliga växtbaserade ingredienser odlade på egen gård på Hawaii.

Marocanoil är idag ett av de mest kända märkena av kosmetika, vilket skapar hårprodukter baserat på den mest värdefulla arganoljan. Innovativa formler rik på vitaminer och spårämnen berikas med antioxidanter och näringsämnen. Oljor, schampo, balm, masker kan återställa det mest skadade håret. Inte konstigt att märket har så många stjärnfansare! För mig är deras vård en av de bästa.

Divination Simone Deluxe (DSD de luxe) är ett spanskt märke ursprungligen från Barcelona. Alla Divination Simone DeLuxe hårprodukter är gjorda av miljövänliga, säkra och naturliga ingredienser, i enlighet med Ecocert strikta kvalitetsstandarder! En av de mest kända produkterna i varumärket skäller på hårbotten och hårbotten! Jag älskar dem väldigt mycket!

Redken är ett varumärke som skapades i mitten av 1900-talet av den amerikanska skådespelerskan Paula Kent, som gjorde en riktig revolution inom hårvård, och är idag en av ledarna inom sitt område. Den unika teknologin för varumärket proteinhår restaurering gör att du kan ta hand om ditt hår inifrån och ut. Jag har redan lyckats pröva en nyhet - olja i effekten av strålande glans - jag rekommenderar!

Lebel - Professionella produkter från Japan, som syftar till att bekämpa hårets åldrande och förbättra hårbotten. Terapeutiska schampon och masker är gjorda av naturliga växtbaserade ingredienser: blommor, frukter och alger. Ett ytaktivt medel med ett surt medium som motsvarar människohår användes som tvättbas. Alla produkter i Lebels kosmetika är miljövänliga och säkra för både människor och natur.

12 bästa märken av professionell kosmetika

Egenskaper i rankningen

Leafar genom en glansig tidskrift, är det omöjligt att inte beundra kändisarnas flätiga hud, frånvaron av celluliter i modeller, deras felfria smink och silkeshår. "Naturligtvis, photoshop!" - du kommer att säga, och du kommer att vara delvis rätt. Men ibland har vi inte mindre respekt för TV-presentatörer, skådespelerskor och till och med deltagare i verklighetsprogram, som vi kan titta på i onlineformat. Omedvetet tror du att de inte lyckas se sig så försiktigt i intervallet mellan stormaktiga aktiviteter eller i slutet av en sen prestation. En av hemligheterna i friskt ansikte och snygging är professionell kosmetika.

Som undersökningen har visat, inte bara kändisar, men också tjejer, som de säger, av folket under senare tid, föredrar allt mer professionella medel för vård av ansikte, hår och kropp. Perfekt smink är också en fördel av professionell kosmetika, men redan dekorativ. Frågan uppstår naturligtvis, om den här typen av kosmetika är bättre, varför den ännu inte har ersatt produkterna från massmarknadssegmentet. Det finns ingen anledning att gå långt för svaret:

 • Kostnad. Det första som fångar ditt öga är kostnaden för professionell kosmetika, vilket är betydligt högre än traditionella motsvarigheter. Det är inte så lätt att köpa de välskötta burkarna, även om du är redo att betala det belopp som krävs för dem. Faktum är att de vanligtvis säljs i apotek, skönhetssalonger och onlinebutiker. Men på hyllorna i stormarknader kan de inte vara. Ibland krävs det mycket för att hitta den önskade flaskan eller burken, speciellt om det inte finns några officiella representanter i din stad.
 • Komposition. En av de viktigaste egenskaperna hos professionell kosmetika är en koncentrerad komposition. Faktum är att det ligger hemligheten med hög effektivitet och omedelbara resultat. Som om en vagga vågor försvinner påsar under ögonen på morgonen, trots sömnlös natt och håret omedelbart får en blank glans och lätt faller i håret. Ett team av forskare arbetar med val av komponenter och deras proportioner, vilket skapar optimala formler i laboratorierna. En tillverkare tester och certifierar produkter utan misslyckande, så du kan vara säker på säkerheten och prestanda. Naturligtvis kan sådana kostnader inte påverka kostnaden, men eftersom experterna återigen betonar att professionella verktyg helt enkelt inte kan vara billiga. Det förföriska priset anger i de flesta fall en falsk och oärlighet hos tillverkaren.
 • Motstånd. Varaktig smink - drömmen om många tjejer. Men kosmetologer rekommenderar inte enhälligt dagliga tillgång till professionella verktyg. De rekommenderas att göra ett val till sin tjänst endast i högtidliga fall, till exempel när det gäller bröllopsmake-up, eller när du förbereder dig för en fotografering. På en typisk dag är det inte meningsfullt att införa så tät ton, att måla läppar med resistent läppstift och att använda fuktresistent mascara. Missbruk av koncentrerade medel kan, i motsats till förväntningar, förvärra ansiktets hud och negativt påverka håret, till exempel superfixering. Hypoallergen vård och högkvalitativa färgkosmetika för varje dag kommer att vara tillräckligt bra.

Som du kan se är professionella produkter inte utan nackdelar och har en "omvänd sida av myntet", men enastående fördelar, som leds av hög kontroll över produktkvaliteten, lockar alla nya fashionistas från hela världen för att locka och locka i sina nätverk. Vad man ska leta efter när man väljer, kommer experter att uppmana:

 1. Volym. Oftast köpas professionella verktyg av kosmetologer, makeupartister och frisörer som använder dem dagligen i sitt arbete. Storvolymflaskor har i detta fall tid att förverkliga sig, medan de som köps för sina älskade, kan förbli oavlämnade med hälften, med hänsyn tagen till hållbarheten. Därför är en stor förskjutning för privat bruk snarare en minus än ett plus.
 2. Design. Var inte rädd för vanlig förpackning av schampo eller krämer, enkel design - en vanlig förekomst bland professionella produkter. Tillverkare är beroende av underhåll av medel från en professionell linje, vilket garanterar säkerhet och hög effektivitet.
 3. Typ. Dermatologer och trichologer uppmärksammar det faktum att de viktigaste faktorerna i valet av professionella produkter är de typer av ansikts- och hårhud. Det blir dyrt att välja pengar genom försök och fel, och det viktigaste är irrationellt. Det är nog att samråda med en specialist på kvällen, som kommer att berätta i detalj om dina enskilda särdrag, och kanske, med tanke på erfarenhet, rekommendera även specifika varumärken.
 4. Tillverkare. Lita på företaget är en viktig aspekt. Nästan någon vågar prova en nyhet på sig själv. Det är därför som vi studerar recensioner så noggrant, i hopp om att rädda oss från frustration. För att inte överskugga med inköp, se till att varumärket äger den patenterade tekniken. Som en del av fonderna borde inga allergener och syntetiska komponenter finnas. På förpackningen eller i bifogade anvisningar ska den vetenskapliga underbyggnaden av produktens påverkan presenteras, det vill säga på grund av vilken en snabb lyft effekt uppnås eller hur medlen kommer att kunna maskera pigmentfläckarna i två räkningar.

Vi presenterar dig rankningen av de bästa varumärkena av professionell kosmetika. Vid fördelning av platser i TOPEN beaktades följande:

 • egenskaper (komposition, hållbarhet) av varumärket;
 • kostnad (värde för pengarna);
 • användarrecensioner;
 • åsikt av kosmetologer.

Topp varumärken av professionell hårkosmetik

I kategorin varumärken av professionell kosmetika för hårvård är de mest populära tillverkarna som har hittat godkännande från både yrkesverksamma och hemvårdamatörer.

3 Lebel

Varumärke nr 1 för hår och hårbottenvård i Japan - "Etikett". Populariteten av det professionella kosmetikmärket har spridit sig över hela världen, och anledningen till detta är en kombination av innovation och hög kvalitet. Forskare från laboratoriet utvecklade aktuella produkter för att genomföra SPA-förfaranden och laminering av hår, skapade unika regenererande masker och schampon, hårvårdsprodukter etc.

Varumärket är en långsiktig leverantör av den kejserliga domstolen. Experter hänvisar produkter till etisk kosmetika, som inte testar på djur, men endast med deltagande av volontärer. Företaget lagde standardkvaliteten, lyfte baren och är för närvarande ett riktmärke för konkurrenterna. Positiv feedback från experter och användare vittnar om det.

Bästsäljare: Cool Orange Hair Soap Ultra Cool Shampoo, Materia Paint, Soft Fit Treatment mask.

2 Estel

Estel är ett inhemskt varumärke av salongkosmetik för hår och erbjuder professionella produkter för hårfärgning och vård. Funktion av varumärket - en noga utvald komposition av varje produkt. För bästa resultat berikas produkter med vitaminer och mineraler, unika pigment, SPF-skydd, chitosan, bivax och andra delar som är användbara för håret. Hårfärger, fixeringsprodukter, masker, schampon och balm är allmänt efterfrågade bland frisörer, medan de som gillar hemfärgning och vård har en bra möjlighet att köpa kosmetika och ta hand om sitt hår med sig själv.

Märket har över 150 representativa kontor i olika länder i världen och bedömer med försäljningsstatistiken, varumärket är väldigt populärt och gör en värdig konkurrens till mer framstående tillverkare. Enligt experter uppfyller produkterna alla kriterier för säkerhet och effektivitet. Persistens, en rik palett av nyanser, med hänsyn till egenskaperna hos hår och hårbotten, kombinerat med ett bra pris - det här är hemligheten för företagets framgång. Recensionerna är mest positiva och bekräftar hög kvalitet.

Bästsäljare: Princess Essex cream color, Otium Color Life shampoo, Love Ton tint balsam.

1 matris

Kategorieledaren är märket Matrix. Professionella kosmetika för hår av detta varumärke är en uppdelning av "L'Oreal" i Amerika. Ett särdrag hos företaget är naturliga komponenter och ett smalt fokus. Tack vare innovativa utvecklingar har tillverkaren lyckats skapa produkter för skönhetssalonger som uppfyller alla kvalitets- och säkerhetsstandarder. Experter betonar att allt som krävs av dig är att välja en produkt enligt dina hud- och hårtyper och sedan njuta av resultatet.

Sortimentet är baserat på produkter som betonar skönheten och förbättrar hårets tillstånd, skyddar den från aggressiva miljöpåverkan. Hårfärger, groomingprodukter, molekylära cocktails, schampon och balm baserade på vegetabiliska komplex är i stor efterfrågan bland utländska och inhemska kändisar. I recensionerna noteras att färgämnena tillåter dig att experimentera med mycket hårfärg utan att försämra deras struktur. Märket är vinnaren av 29 priser, det bästa enligt de auktoritativa världstidningarna och sidorna.

Bästsäljare: Permanent krämfärg "Socolor.beauty", molekylcocktail "Miracle Morpher Correct It Ceramide", stärkande olja "Oil Wonders".

De bästa varumärkena av professionell kosmetika för ansiktet

Denna kategori representerar de mest populära ansiktsmärkena bland professionella kosmetologer. Bred efterfrågan är resultatet av en kompetent politik för tillverkare, högkvalitativ sammansättning av medel och deras effektivitet.

3 heliga landet

Det israeliska varumärket professionell smink för ansiktet "Holy Land" är känt för allmänheten i mer än 30 år. Ett stort plus i varumärket är sin egen bas, som ger kontroll över produkterna i alla steg - från utveckling till släpp. Fonderna innehåller bara naturliga råvaror, och kompositionens formler är baserade på avancerad teknik. Tillverkaren vägrade att testa produkter på djur, vilket också är en dygd.

Företaget fokuserar på att eliminera brister och brister med hjälp av medel och inte bara för att maskera dem. De flesta produkter är terapeutiska i naturen. Hittills finns det 25 kosmetiska linjer, bland annat anti-aging är särskilt älskad. I recensioner kallas anti-aging-serien ofta som en tidskrock. Enligt kosmetologer, med regelbunden användning i enlighet med hudtypen kan du föryngra ansiktet avsevärt, vilket ger huden elasticitet och skärper konturerna.

Bästsäljare: Azulen lotion, Alpha-Beta Retinolkräm, Age Control Super Lift peeling.

2 Algologie

"Algolodzhi" är ett franskt varumärke av professionell naturkosmetik för ansikte och kropp, som har fått internationellt erkännande. Funktionsmärke - thalassoterapi. Med andra ord är den gynnsamma effekten beroende av påverkan av marina miljöer: alger, havsvatten, terapeutisk lera. Det är dessa komponenter, eller snarare deras skickliga kombinationer, som ligger till grund för produktionen.

Stor kärlek bland köpare, vilket återspeglas i recensionerna, använd verktyg för ansiktsbehandling i salongen och hemma. Enligt kosmetologer, om du är intresserad av den absoluta naturligheten av droger, vill du förbättra hudtonen, bleka och återfuktas. Frigör dig att stoppa valet på denna tillverkare. Protein, som ingår i tang, förutom ovanstående uttryckt kommer också att ha en föryngrande och regenererande effekt.

Bestsellers: micellar vatten "Hydra Ecume", gel för huden runt ögonen "Gel Fraicheur Des Yeux", kräm för ansiktsmask "Masque Des Dunes".

1 Christina

Professionella kosmetika "Christina" är uppkallad efter grundaren av varumärket Christina Miriam Zachary, en känd forskare och kosmetolog. Att vara missnöjd med produkterna på den israeliska marknaden grundade hon sitt eget företag att utveckla och sälja kosmetika som faktiskt fungerar. Sortimentet av produkter i ansiktet, enligt recensioner, kombinerar harmoniskt traditionella recept och innovativa formler. Ett toppmodernt laboratorium, leds av enastående forskare, har visat världen mer än trehundra produkter för salonganvändning och stödjande hemvård.

Det israeliska varumärket var en av de första som införde hyaluronsyra i kompositionen för att säkerställa en biorevitaliserande effekt utan injektioner. Branded komponenter i kompositionen - syriska marjoram, känd för sina antioxidant egenskaper och havskoraller, stimulerar den naturliga föryngringen av huden. Inte den sista rollen spelas också av vatten, smuts och salt av Döda havet som ingår i förberedelserna. Enligt kosmetologer fungerar kosmetika vid 100%, återvänder smittad blekande hud hälsosamt utseende och strålning. Som experter erkände, rekommenderar de ofta varumärket till kunder, eftersom de är övertygade om effektivitet. Ett brett sortiment av produkter möjliggör användningen av ägarna av olika hudtyper.

Bästsäljare: Fuktkräm "ElastinCollagen", skrubbgommage "Comodex", tvålskalning "Rose de Mer".

Topp varumärken av professionell smink kosmetika

Kategorin av de bästa varumärkena av professionell dekorativ kosmetika är representerad av de tre mest eftertraktade tillverkarna bland makeupartister. Det är deras produkter som föredras av utländska och inhemska kändisar, för vilka smink är en integrerad del av bilden.

4 nyx

Det amerikanska varumärket professionella dekorativa kosmetika "Knicks" blir allt mer populär i Ryssland. Den främsta målgruppen är unga, aktiva och snygga tjejer. Märket har etablerat sig som en högkvalitativ och ultramodern. Make-up-artister noterar välpigmenterade rika nyanser, fasthet och komposition berikad med växtbaserade omsorgsdelar som viktiga egenskaper. Tack vare en djärv palett har kosmetika använts mer än en gång som en del av New York City Fashion Week modeshow. Så om du gillade bilden av en av modellerna, betyder professionell niksov - mascara med effekten av dockaögonfransar, läppstift som inte stramar läppens hud, den legendariska basprimaren etc. hjälper dig att få det till liv.

Användarna i recensionerna betonar att kosmetika inte smuler, inte täppa till porer, läcker inte - sminken håller verkligen länge oförändrad. Ett stort plus är tillgängligheten. Varorna presenteras i butikerna "L'Etoile" och "Ile de Beaute", och deras kostnader överstiger bara något liknande massmarknadsprodukter.

Bästsäljare: Soft Matte Lip Crem, matt flytande läppstift, heta singlar ögonskugga ögonskugga, blush kompakt rodnad.

3 MAC

Märket av professionell dekorativ kosmetika "MAC" var ursprungligen tänkt speciellt för makeupartister, vars produkter var avsedda för modeller, skådespelerskor och kändisar. Men attraktiva funktioner gjorde honom allmänt efterfrågad, bland bland fashionistas och makeupälskare, som snabbt räknade ut hur man oemotståndlig med sin hjälp i vardagen, och inte på något sätt sämre än tv-skärmhjältarna. Framdriften för skapandet av varumärket var det brådskande behovet av att utveckla nya sminkprodukter, som ägaren av skönhetssalonger och makeupfotograf - grundarna av varumärket - mötte. Enligt Frank Angelo och Frank Tosken uppfyllde de befintliga smink kosmetika inte de primära uppgifterna - säker komposition, hållbarhet och tillgänglighet.

Konceptet är baserat på individualitet och kreativitet. Bakom den koncisa paketdesignen finns en rik palett av nyanser, från naken till frankly surt - ett verkligt utrymme för självuttryck. Bland de professionella varumärkena kan detta märke skryta med det bästa priset, men inte förlora på något sätt, eller till och med överträffa konkurrenter när det gäller kvalitet. Användare betonar i de recensioner som genom att förvärva kosmetiken hos företaget, du kan vara helt säker på att den inte kommer att flyta, kommer inte att raderas om några timmar, kommer inte fastna i veckorna. Dessutom kommer jämna frekventa användningar inte att överbelasta huden och det kommer inte att skada det. Bland varumärkesfläktarna finns Fergie, Pamela Anderson, Dita Von Teese, Linda Evangelista och andra.

Bestsellers: Eye Shadows, Retro Matt Lipstick, Mineralize Skin Finish Powder.

2 smashbox

"Smeshboks" - ett märke av professionell kosmetika, vars grundare är kopplade till en intressant historia. Maxfaktornas sonson, ja, den enda som avslöjade världen med samma namn märke av dekorativa kosmetika, följde Dean och Davis delvis i fotspåren hos en berömd släkting. Att vara fotografer, när de besökte sig av tanken på att skapa sminkprodukter, tack vare vilka alla kunde se lika bra ut som modellerna som arbetar med dem. I motsats till de starka och porösa tätningskemikalierna utvecklades de ljusa i konsistens och säkra i komposition, vilket visar hög hållbarhet både i rampljuset och i vardagen.

För tillfället har varumärket miljontals positiva recensioner, dess berömmelse har spridit sig långt ifrån staten, och varumärkets framgång genererar en hel del fakes. Tänk på att produkterna tillhör premiumsegmentet, och därför kan det inte vara billigt. Online-butiken erbjuder fantastiska rabatter - en bra anledning att tänka på om de ursprungliga produkterna presenteras på denna Internetplattform. Cosmetics varumärke från år till år förbättrar sminkprodukter, underlättar kompositionen och förbättrar kvaliteten. Enligt kosmetologer är detta en värdig nominering av klassificeringen som uppfyller alla krav på säkerhet och hållbarhet - skuggorna rullar inte, pulvret faller inte ner som ett pulver, dyra flaskflaskor spenderas ekonomiskt, eftersom det inte finns något behov av att korrigera sminken under dagen.

Bästsäljare: Primer "Photo Finish Primer", "Kameraklar BB Water" tonalvätska, "Eye Eye" på ögonen.

1 Inglot

Inglot är ett polskt märke av professionell dekorativ kosmetika, utan vilken ingen betydande händelse i modevärlden kan göra utan. Märket är i TOP-10 av världens bästa märken av kosmetika, med ett representativt kontor i 57 länder. Modeshow, TV eller Broadway-show faller valet av makeupartister i de flesta fall på dessa produkter. Det var möjligt att vinna världen över kärlek och vinna många positiva recensioner med hjälp av innovativa utvecklingar, oöverträffad kvalitet och konkurrenskraftigt pris.

Ett rikt sortiment, en bred palett och det så kallade "Freedon System", som låter dig blanda toner för att få en unik nyans i smink, har gjort varumärket extremt populärt bland proffs. På grund av att kompositionen helt saknar dofter och parabener är dekorativ kosmetika lämplig även för den mest känsliga huden. Stjärnor som Britney Spears och Lady Gaga erkände mer än en gång sin kärlek till varumärket och inhemska Insta-Girl Victoria Bonya, hedrade för att bli ansiktet på varumärket, lanserade en gemensam serie dekorativa verktyg.

Bästsäljare: TINT läppstift, AMC gel eyeliner, SOFT SPARKLER FEB highlighter.

Topp varumärken av professionell kropps kosmetika

Professionella kosmetika för kroppen inkluderar alla slags vårdprodukter, allt från pasta för shugaring, anti-celluliter krämer och anti-stretch märken, slutar med scrubs för fötterna. En särskild återställning, som visat vid omröstningen, är att njuta av varumärkena nedan.

2 Aravia

Arabia är ett populärt inhemskt professionellt kosmetikföretag. Märket erbjuder hudvårdsprodukter och depileringsprodukter. Företaget är inriktat på tillverkning av produkter för salonger, såväl som omhändertagande av huden hemma. Forskare från laboratoriet i kombination med enastående kosmetologer har utvecklat en serie ursprungliga produkter för att göra avhärdningen så bekväm och produktiv som möjligt. I sortimentet finns produkter för hudvård före och efter proceduren för att avlägsna oönskat hår.

Kännetecknen för varumärket är uteslutande naturliga ingredienser: aminosyror, växtekstrakter, vitaminer och eteriska oljor. Höga effektivitetsegenskaper och hävdade egenskaper bekräftades under test utförda i kliniska och forskningscentra. Anställda på skönhetssalonger och hushållsentusiaster utvärderar varumärket positivt och noterar hygien och säkerhet i recensioner. Alla produkter är certifierade och uppfyller kraven i internationella standarder.

Bästsäljare: universal epilering sockerpasta "Start Epil", krämolja "Cream Oil", Cream paraffin "Cream Parafin".

1 guam

Det italienska varumärket professionell kosmetika "Guam" i över 20 år hjälper kvinnor runt om i världen för att förbättra formen och korrigera bristerna. I recensionerna kallas produkterna lite, så unika och helt säkra, utan biverkningar. Verkligen är mirakelkrämer, masker och geler gjorda på basis av tang - den kompositmaterialets komponent. På grund av mineralkomplexet, syror och vitaminer som finns i dem är huden fuktgivande, närande, antioxidant och åtdragande effekt. Inte mindre hälsande mineralsalter används som extra ingredienser.

Enligt kosmetologer, intäkterna från tillverkaren -. En riktig räddning för dem som vill strama upp huden, för att återvända till sin hudton och elasticitet, minimerar uppkomsten av hudbristningar, etc. Man kan säga att tillverkaren koncentrerade produkter för vård av halsen och låren och magen. Samtidigt framträdande plats i katalogen ta varorna mot slapp och svullnad i ansiktet, men en riktig bestseller - en serie av celluliter, som refereras till det täcka könet i åldern 20 till 60 år.

Toppförsäljning: massagekräm "Fangocrema", anti-celluliterkräm "DUO Trattamento Anticellulite", mask "Contro Gli Inestetismi Della Cellulite".Nästa Artikel
Ett alarmerande symptom! Om hårbotten gör ont och håret faller ut: vilka medel och procedurer hjälper?