Topp schampon för att ge volymen till håret


Ofta måste vi ta itu med problemet med hårets tillstånd: de blir tunna och livlösa. Men ibland, för att få utseendet i ordning, räcker det bara att byta shampoo. Det är inte möjligt att rekommendera något särskilt botemedel. Vad som är användbart att man inte passar den andra alls.

Valet beror på hårets typ. Den här artikeln hjälper till att förstå de olika typerna och fördelarna med schampon för att öka volymen och välja det alternativ som passar dig.

Bästa bäst

Topp fem, som användarna tror, ​​tvättmedel för att skapa volym:

Almond Shampoo för att ge volymen till fint kloranhår

Omfattande vård:

 • förstärkning och skydd
 • formning.

Aktiva ingredienser:

 • söt glykolglykol extrakt;
 • lipopeptider, 635-680 p. för 200 ml.

Shampoo för fint hår Volumetry Loreal Professionnel

åtgärd:

 • kompaktering och förstärkning;
 • visuell ökning i densitet
 • djup fuktgivande
 • reducerad risk för fiberskador
 • bildandet av ett osynligt stödjande nätverk på ytan av hårbotten.

Aktiva ingredienser:

 • salicylsyra - påverkar hudens rensning, håret blir ljusare, stiger vid rötterna och blir långsammare smutsigt;
 • Hydralitkomponent - fuktkräm utan viktning, 695-760 p. för 250 ml.

Tätningshampoo Bath Volumifique Kerastase

Komprimerar och omstrukturerar, ger pomp och ljushet:

 • stiga vid rötterna;
 • enhetlig form
 • struktur komprimering - styling varar längre;
 • skapa skinn och volym frisyrer utan viktning.

Aktiva komponenter och innovationer: Teknologi baserad på katjoniska polymerer påverkar de mest utsatta områdena, ger enkelhet och lydnad, 1490-1993 sid. för 250 ml.

Berika Wella Professionals Nourishing Shampoo för normalt och fint hår

åtgärd:

 • komprimering av strukturen;
 • vitalisering och energi mättnad.

Består av:

 • silkextrakt
 • diamant pollen;
 • vitamin E;
 • glyoxylsyra. 451-615 sid. för 250 ml.

Shampoo Kollagenvolym för tunt och utan hårvolym L'Oreal Elseve

Kompositionen innehåller kollagen - en unik komponent som ger:

 • fyllningsvolymen från insidan;
 • höjd från rötterna;
 • Åtgärdens varaktighet.

Perfekt för det ryska klimatet, 293 sid. för 400 ml.

Hur man väljer

Trots den grundläggande förutsättningen att inställningen till valet av hygienprodukter är rent individuellt finns det allmänna principer som kan styra valet av schampo för att skapa volym:

 • För närvarande kan de bästa hårvårdsprodukterna köpas i specialaffärer, butiker från frisörer, i skönhetssalonger Tillverkare, land för frisättning och hållbarhet. Kända varumärken försöker säkerställa den angivna kvalitetsnivån och följa den patenterade tekniken. Naturligtvis måste du betala extra för ett välkänt namn, men du får en originalprodukt. Kontrollera alltid tillverkarens utgångsdatum och adress.
 • Ändamål. På förpackningen finns det alltid en indikation på vilken typ av hår som läkemedlet ska användas för. Du kan inte försumma denna information.
 • Reklam. Det skulle vara naivt att helt lita på en annons som betonar förekomsten av organiska komponenter i produkten. Ja, naturliga ämnen skadar inte kroppen, men deras närvaro garanterar inte att de kommer att ge volym eller att de är lämpliga för alla utan undantag. Volymer skapande verktyg som verkligen gör sitt jobb kan inte innehålla bara örter;
 • Överflödiga komponenter. Tvättmedel som inte innehåller "dekorationselement", till exempel gnistrar, pärlemor, etc., hjälper bättre i sitt avsedda syfte. Dessa ytterligare granuler klibbar håret, ökar deras vikt och gör den "livlös";
 • Köpplats. För närvarande kan de bästa hårvårdsprodukterna köpas i specialaffärer, boutiquer från frisörer, i skönhetssalonger.

Vad borde vara i kompositionen

 • Schampon som ökar volymen bör innehålla milda rengöringsmedel och komponenter som kan stärka hårmaterialet. Komponenter som silkeprotein, keratin, växtekstrakter kan öka styvheten. Således förbinder sig håret inte med varandra och ser mer frodiga och luftiga ut;
 • Eftersom tunt hår är torrt och skört är näringsämnen som lecitin eller lanolin nödvändiga som en del av tvättmedlet. Dessa komponenter ger strängarna jämnhet och elasticitet, underlättar kamning.
Schampon som ökar volymen bör innehålla milda rengöringsmedel och komponenter som kan stärka håret

Principen för drift av schampon för volym

För att öka volymen, använd följande metoder:

 • Särskilda partiklar omsluter tyget och förtjockar det. I allmänhet fortsätter effekten fram till nästa shampooing;
 • Penetration i hårstrukturen, kompakterande materia. Denna metod är kumulativ. Den bästa effekten av produkterna uppnås med en kombination av två typer av schampon - för volym och för fuktgivande.

Fördelar och nackdelar

 • Fördelar: Hårförhöjning, glans och mjukhet. Vanligtvis skummer schamponen väl, tvättar håret väl över alla längder.
 • Nackdelar: Långvarig användning av droger för att skapa volym leder till uttorkning, därför är det dessutom nödvändigt att applicera fuktgivare. Det är inte alltid möjligt att uppnå ett märkbart resultat.
Den bästa effekten av produkterna uppnås genom att kombinera två typer av schampon - för volym och för fuktgivande.

Torka schampon för volym

Relativt nyligen har torra schampon blivit mycket populära. Dessa medel har olika effekter, inklusive volymökning. Torrt schampo kan vara mycket användbart för personer vars hår är tunt. Med sådant hår förlorar styling snabbt sin form, men det kan återställas.

Dessa läkemedel produceras vanligtvis i flaskor med en spray. Torrschampo innehåller absorberande medel som, genom att dra i strängarna efter sprayning, börja rengöringsproceduren och samtidigt ge håret en kurvig form.

Torrschampo används enligt följande:

 • Skaka flaskan, strö jämnt på trådarna (var noga med att torka!) På ett avstånd av 30 cm;
 • Gnid lätt
 • Vänta några minuter för att produkten ska absorbera;
 • Kam, gör styling.

Tänk på: torr schampo är inte avsedd för regelbunden användning, men endast för fall där det inte finns tillräckligt med tid att sätta håret i ordning.

recensioner

Jag vill berätta om en av mina favoriter - Klorane-schampo med mandelmjölk. Jag skulle råda alla att prova det. Men om du föredrar bara naturkosmetik kan Klorane inte tillskrivas den. Medel - vätska, kommer att spenderas under lång tid. Skum efter tvål blir bara viktlös, välfördelad. Det är lätt att tvätta håret, även om det var stylet med gel. Frisyren är visuellt förstorad, men inte så mycket som "wow!". Jag tror att om det finns torrhet eller andra problem är det bättre att prova professionella kosmetika, som Kerastase.

Jag försökte Wella Enrich igår och är redo att dela en positiv recension. Jag har inget hår - håret är tunt, flytande, inte särskilt fuktat, eftersom de måste strykas nästan dagligen. Drömde om ett verktyg som skulle återfuktas och ge volymen, men till Wella Enrich - till ingen nytta. Detta är bara en superfynd för fint hår. De blev silkesleka, mjuka och konstigt nog, det finns fler av dem. Vanligtvis, om produkten klarar av volymen torkar den fruktansvärt, men den här gången visade det sig vara ett helt annat resultat. Bara glad, jag kommer att köpa andra kosmetiska produkter från samma serie.

Med en flaska torr schampo i min handväska är jag inte orolig för mitt utseende - eventuella problem kan lösas omedelbart. Produkten sprutas lätt. Lämna inte fläckar på kläder. Rekommendera!

Torr syoss! Jag är säker på att någon kvinna drömmer att hennes frisyr alltid är normal, men är det möjligt att göra ett mirakel utan ett torrt schampo? Naturligtvis är det lätt att tvätta håret när du är hemma. Men om du har bråttom, eller stängt av vattnet, eller är på resan, så kan allting hända. Vad ska då göra med en frisyr? På råd av en försäljningsassistent bestämde jag mig en gång för att köpa Syoss volymlift. Läs först instruktionerna. Tja, och sedan - inslagna paket (jag var på jobbet, så det fanns inga handdukar) och började. Jag måste säga att lukten var stark, och allt blev vit runt - du måste spruta mer noggrant. Hon väntade några minuter, kammade. Och du vet, allt visade sig! Håret förändrats - lagt till pomp, som lovat. Jag bär alltid med mig, bara i fall, en sådan förberedelse för mitt hår. Tja, när hemma - det vanliga sättet är lättare.

Funktioner för att välja det bästa shampooet för hårvolymen

Bristen på täthetshår - problemet med varje andra kvinna. Det verkar av olika skäl och kan vara en följd av kränkningar, såväl som en genetisk egenskap. Det är möjligt att eliminera det helt bara med hjälp av en speciell terapi, men schampo för hårvolymen hjälper till att göra håret mer frodigt. Dessa produkter har rengöring och andra egenskaper, som vi kommer att lära mer i detalj.

Verkningsmekanism

Tidigare, för att ge en tjock tjocklek, gjorde flickorna bouffant och perm. Båda metoderna är ganska skadliga, eftersom de förstör det övre skyddsskiktet av håret - nagelbandet. Shampoo fungerar annorlunda. Även om det fortfarande finns pengar som höjer strängarna och gör dem visuellt mer frodiga. Dock skadar de krullarna, eftersom de tar bort fukt och näringsämnen från dem.

Mer populärt schampo för hårdensitet, vilket skapar en vattenlöslig film på ytan. Det kan visuellt öka volymen, eftersom det tjocknar strängarna, ger dem sken och fyller hålrummen i nagelbandet.

De flesta produkter har också vårdfastigheter, så krullarna har ett snyggt utseende och återställs från insidan.

Silikoner och deras typer

Ökningen i hårvolymen efter användning av schampon uppstår oftast på grund av närvaron av silikon i kompositionen. Det är han som ökar tätheten av lockar, nivåer på ytan och skapar effekten av laminering. Tvister om denna polymer mellan specialister skärps alltid - vissa känner inte igen sina fördelaktiga egenskaper och hävdar att de bara orsakar skada, medan andra insisterar på att det inte finns något som är fel på ämnen.

Faktum är att det finns flera typer av silikon. De kan ha helt olika egenskaper, vars uppsättning beror på strängarnas tillstånd och det slutliga resultatet av tillämpningen av medel.

För att välja det lämpligaste shampooet för din hårtyp, var uppmärksam på etiketterna på etiketterna. Silikoner är betecknade med sådana namn:

 • Polydemitekoner är ånggenomsläppliga, därför är de helt säkra för hår. Emellertid förstörs de snabbt genom kemisk reaktion med luft, de ger ett resultat i högst 18 timmar.
 • Dimetikon - ånggenomsläppligt, har större motståndskraft. Volymen rymmer upp till två dagar.
 • Amodimetikoner - förutom volym och rening, har de också egenskapen att skydda färg. Pigment är ordentligt "förseglade" med en film i håren och behåller sin ljusstyrka under lång tid.
 • Högpolymer-silikoner är komplexa komponenter som är svåra att producera under laboratoriebetingelser. Oftast finns de i professionell kosmetika och ger varaktiga resultat.

fördelar

Särskilda schampon, som ger volymen, fungerar verkligen, detta bevisas av många recensioner av konsumenter och stylister. De hjälper till att göra vackert och glänsande hår med en hälsosam glans från tunna och livlösa strängar.

Fonder har andra fördelar:

 • På grund av beläggningsfilmen blir håret stelare och behåller sin form väl;
 • nivån på nagelns yta, vilket underlättar kamning och styling, förhindrar trassning av strängar;
 • skydda mot fukt från de inre strukturerna av fukt och näringsämnen;
 • kuvert tipsen, förhindra deras delaminering;
 • gör krullarna mer elastiska och skydda mot mekanisk skada.

brister

Trots de utmärkta kvalitetsegenskaperna har produkterna vissa nackdelar. De flesta av dem ger inte en helande effekt, men bara kosmetiska.

Kappen blir mer magnifik visuellt, och efter att användningen av kompositionerna har upphört försvinner resultatet helt.

Också följande funktioner är relaterade till nackdelar:

 • lämplig endast för fett och normal hårtyp, torra de skadar;
 • Skapa ett ångtätt hölje på ytan av locken, vilket förhindrar absorption av fukt och syre och leder till hårtorkning.
 • Ej lämplig för kombination med stylingprodukter (mousses, skum, lotioner, etc.), eftersom dessa produkter även innehåller silikoner;
 • används i tandem med regelbundna schampon - åtminstone varannan vecka måste du ta bort skyddsskiktet så att håret kan andas.

beståndsdelar i

Sammansättningen av schampo innehåller ytterligare ämnen. Dessa är i regel ytaktiva komponenter som ökar tvättegenskaperna hos vatten. I billiga produkter och mellanklassen är det natriumlaurylsulfat och laurelsulfat, vilket kan orsaka allergier och irritation. I dyra professionella produkter ersätts de av mer känsliga motsvarigheter.

Tja, om kosmetiken innehåller:

 • kollagen;
 • silkeproteiner;
 • keratin;
 • växtextrakt och oljor;
 • aminosyror;
 • mineraler;
 • lecitin;
 • lanolin.

Alla dessa komponenter ökar hårets hårdhet och främjar deras regenerering. Gurka och havtorntrakt har en positiv effekt på huden och börjar hårväxten. Honungaminosyror slutar åldras och förbättrar de skyddande egenskaperna hos strängarna, mätta dem med fukt.

Näringskomponenterna accelererar metaboliska processer på cellulär nivå, de kan eliminera förlusten.

Lämpliga subtiliteter

Välj självständigt ett verktyg som gör håret mer tjockt och volumint, inte så svårt.

Noggrant studera funktionerna i ditt hår och dess skick. Detta är huvudindikatorn för att fokusera. Om du ser etiketten "för alla hårtyper" på etiketten kommer det lite nytta av den här produkten.

Tänk också på följande nyanser:

 • Tillverkare. Det är bäst att välja kosmetika från beprövade varumärken, som lyckades vinna gott rykte.
 • Utgångsdatum. Använd inte expired shampoo. De kan skada inte bara håret utan också hårbotten.
 • Naturliga ingredienser. Havtorn, citrusxtrakt, oljor och andra organiska ämnen fungerar bra på lock. Men de kan inte klara sig ensam med att ge hårvolymen.
 • Ytterligare komponenter. Flimrande partiklar, nacre och andra extra granulat ger dig inte det önskade resultatet. De håller bara på strängar, gör dem tyngre och gör dem livliga.

Försök att köpa kosmetika hos verifierade auktoriserade försäljningsställen. Så du skyddar dig från att köpa falska saker.

betyg

Få maximalt antal möjliga med hjälp av schampon från olika segment. Tillverkare erbjuder pengar för varje plånbok och smak.

Professionella kosmetika innehåller mer fördelaktiga ingredienser och mindre aggressiva tvättmedel. Men i medelstora och låga motsvarigheter kan du hitta "tunga" silikoner och sulfater, vilket förstör strängarna.

Men uppmärksamma bara kostnaden för varor, det finns bra hushållsprodukter till rimliga priser. Vi studerade utbudet av schampon, vilket ger volymen krullningar och gjorde en lista över produkter som har fått bästa feedback från konsumenter och stylister.

Professionnel Fiberboost

Ett bra alternativ för det genomsnittliga prissegmentet från L'Oreal, vilket oftast är valt av män. Huvudkomponenterna är Intro-Cylane-molekyler och guarana-extrakt. Det ger mycket volym även till tunna och livlösa strängar, resultatet är tillräckligt länge.

Av de positiva egenskaperna noterar konsumenterna en trevlig lukt, uppnåendet av effekten av ytterligare tjocklek och en mjuk konsistens. Inte blott verktyg och negativa sidor, det torkar huden med regelbunden användning.

Bust-up

En professionell produkt från CocoChoco, som framgångsrikt kan användas hemma, ligger i toppen av de bästa medlen för ytterligare volym. Innehåller olivolja och argan, extrakt av burdock, havre och aloe, keratin, sojaproteiner och vete. Gör tunna och livlösa strängar tjockare, lyfter dem vid rötterna, främjar återhämtning.

Shampoo gör ett utmärkt jobb med att ge ett tjockt hår, effekten varar länge, har en trevlig lukt och torkar inte huden. Det är ekonomiskt att använda, reglerar talgproduktionen och låter dig förlänga tiden mellan att tvätta håret.

Av minuserna kan noteras alltför fluffiga frisyrer och det faktum att verktyget inte är lämpligt för färgat hår.

Oil Wonder Volume volym Rose

En annan professionell produkt från Matrix. Det är anmärkningsvärt att kompositionen inte inkluderar silikon, kontraindicerade uttömda strängar. Produkten innehåller rosenkrämolja och andra komponenter som återställer sköra och försvagade lockar utan att väga ner eller skapa ytterligare stress på folliklarna.

Efter appliceringen blir trådarna fluffiga och släta, skaffa glans, men håll inte fast ihop. Shampoo har dock negativa sidor - det torkar huden. Effekten är mer läkning än kosmetisk, eftersom det tar längre tid att vänta.

Volumifique

Produkten från varumärket Kerastase, som tillhör jätte L'Oreal. Liksom alla produkter i linjen är den konstruerad mer för behandling och återhämtning, men det ger också en kosmetisk effekt. Det är baserat på katjonisk polymerteknik, som verkar på de mest utsatta områdena av lockar.

Shampoo lyfter strängarna vid rötterna, ger frisyrens konsistens, förtjockar hårets struktur, på grund av vad de är lätta att passa och längre håller formen.

Handlar utan viktning, du kan inte oroa dig för att krullarna börjar falla ut. Bland minuserna av medlen är det bara priset - en flaska kostar omkring 2000 rubel.

"Mängden kollagen"

Massmarknadsschampo från Elseve varumärke. Trots den låga kostnaden, klarar av uppgifterna - renar från all förorening och ger volymen av strängarna. Denna åtgärd beror på förekomst av kollagen i kompositionen.

Användningen av produkten kommer att ge frisyrens elasticitet och densitet, krullarna lyfts vid rötterna och kommer att hålla sin form under lång tid. Av minuserna - endast aggressiva tvättmedelskomponenter, eftersom produkten inte är lämplig för känslig hårbotten och mycket sprött hår.

Hur ansöker du?

De flesta schampon som är avsedda att öka volymen är inte lämpliga för daglig användning. Detta gäller särskilt för professionella produkter. De väcker väldigt intensivt strängarna, vilket kan göra dem tyngre och till och med få dem att falla ut.

Stylister och trichologer rekommenderar att man sammanställer specialverktyg med konventionella. Om sammansättningen av många aktiva substanser av naturligt ursprung, använd dem maximalt 2 gånger i veckan.

Applicera shampoo på handflatan, churn och bara sedan massera sina rötter. Återstoden fördelas längs längden, men strängarna gnuggar inte, för att inte skada halsbandet. Du måste försiktigt klämma fast dem med händerna, detta kommer att bidra till att avlägsna smuts och upprätthålla den täta passningen av skalorna.

Efter tvättning är det lämpligt att använda en balsam, bäst av allt, av samma serie. Det närmar sig krullarna med fukt, gör dem mer lätta och lättare att kamma.

Låt oss sammanfatta

Gör hårvolymen kan använda speciella schampon. Valet av medel bör dock ske mycket noggrant. Produkterna måste passa exakt din typ av hår, annars kan situationen förvärras.

Kom också ihåg att de flesta produkter ger en visuell effekt. Endast professionella preparat är lämpliga för behandling.

Skäm bort ditt hår med hälsosamma och högkvalitativa kosmetika, och de kommer säkert att tacka för deras eleganta utseende och styrka.

7 bästa schampon för fint hår

Tunt hår är lustfullt och kräver ökad uppmärksamhet. Men de kan vara mycket vackra, om du ger dem rätt vård. I kampen för lyxigt och hälsosamt tunt hår spelar bra schampo långt ifrån, om inte huvudrollen.

Kriterier för att välja bästa shampoo för fint hår

Här är en lista över ämnen i det schampo som du behöver leta efter på etiketten:

 • provitamin B5 - tjocknar håret och omsluter det med en film;
 • keratin - stramar hårstrukturen utan att göra dem tyngre;
 • silkeproteiner - anpassa hårstrukturen, återställ klippkroppen;
 • Tang - Kompakt, mättat hår med mikroelement
 • växtextrakt och naturliga oljor - lösa breda problem: stärka, fukt, kämpa mot fett eller torrhet.

Tunt hår kan vara torrt, oljigt, normalt och blandat (oljigt vid rötterna och torrt vid spetsarna). Olika typer av schampon är utformade för att lösa ett specifikt problem: att hantera oljighet eller torrhet, fuktar håret, tillför volymen etc. För varje situation måste du leta efter "din egen" botemedel, så schampon för fint hår är så olika.

Shampoo tillverkare för fint hår

Tillverkare av professionell kosmetika producerar ett stort antal schampon som är lämpliga för fint hår: Collistar, L'Oreal, Wella, Kerastase, Vichy och andra. Dessa komprimerar, volymsbildar och förstärker hårstrukturen. De kännetecknas av användningen av dyra polymera föreningar, omslutande och skyddande hår.

Tillverkarna av apoteket linjer av schampo: Paul Mitchel, Cora, Nature Gate och andra - lita på kraften av naturliga ingredienser och använda egna mönster. Massmarknaden erbjuder även schampon för volymen och förstärkning av håret (till exempel Pantene, Herbal Essenses, Shamtu och andra).

"Expert prissättning" ansåg egenskaperna hos flera schampon för fint hår som uppfyller angivna kriterier och är populära hos kvinnor.

Shampoo hår

Utseendet hos en kvinna är mer beroende av hennes frisyr. Men många människor står inför problemet med smala krullningar, för vilka det är helt enkelt omöjligt att skapa en volymetrisk styling. För att hjälpa dig komma olika shampoos för hårvolymen.

Sammansättningen av produkter för fint hår

Voluminous frisyr ser alltid fram. Men kvinnor ges inte alltid sedan det frodiga håret föddes. Buffup är ibland ful och olämplig. Kom till hjälp av schampon som hjälper till att ge volymen av dina smala krullar.

Sammansättningen av sådana vårdprodukter innefattar vanligtvis silikoner.

Detta ämne kan vara vanligt schampo, som säljs i butiker och i professionella linjer. Silikoner finns i flera sorter.

 • Polioldimetikon. Lågbeständig substans, splittrar snabbt i luft och förlorar sin egendom.
 • Dimetikon. Har en bestående effekt jämfört med föregående prov.
 • Amodimetikon. Förutom att ge volymen bidrar till att bevara hårfärgen efter färgning.
 • Högpolymer silikon. Huvuddelen ingår i de professionella seriens verktyg. Lång vistelse på håret, ge det bästa resultatet i fråga om volym.

Förutom dessa ämnen finns keratiner, aminosyror, olika vitaminer och mineraler och extrakt av medicinalväxter ofta i schampon för volymen av lockar. Sådana produkter är dyrare än produkter med silikon, men mycket mer användbara för ditt hår.

Byte av användning av schampon för hårvolymen kan vara ett kosmetiskt förfarande för införande av näringsämnen i hårstrukturen. Det säkerställer att krullarna är mättade med vitaminer och spårämnen som de behöver, stärker strängarna och lyfter dem vid rötterna och därigenom skapar volymen. Men denna manipulation är väldigt dyr, och inte alla har råd.

Det finns schampon, som inkluderar keratiner, proteiner, aminosyror, vitaminer och mineraler. Sådana medel är mycket dyrare än produkter, som inkluderar silikoner, men ger mat till dina lockar och ger dem en hälsosam utseende och läcker glans inifrån.

Mycket bra, om sammansättningen av schamponet kommer att innehålla sådana naturliga ingredienser som mjölkvete kött och mandel extrakt. De bidrar till den naturliga förtjockningen av håret, vilket ger extra volym till dina lockar.

Princip för verksamheten

Handlingsprincipen för schampon med silikon och produkter som berikats med ett komplex av vitaminer är olika.

Silikoner är vattenlösliga föreningar som, när de appliceras på lockar, omsluter dem och därigenom skapar en osynlig film på varje hår. Detta ger hårdets densitet, höjer håret vid rötterna och därigenom skapar hårvolymen.

Användningen av vårdprodukter för strängarna, som innehåller dessa substanser, orsakar mycket kontrovers bland kosmetologer och hudläkare. I ökande grad är de benägna att tro att dessa föreningar, omsluta håret, gör dem smidiga och skyddar mot effekterna av en negativ miljö, men samtidigt hindrar silikoner penetreringen av syre och andra fördelaktiga substanser till håret själv och blockerar därmed dess näring. Som ett resultat förlorar krullarna glans, förvärvar en matt skugga, de lämnar vitaliteten, de blir sköra och torra.

Av denna anledning rekommenderas det ofta inte att använda tvättmedel, som innefattar silikoner, och speciellt höga polymerkompositioner, under lång tid.

Därför är det nödvändigt att byta volymschampo en gång i månaden för något annat. Dessutom måste en gång i veckan undanta strängarna från appliceringen av detta tvättmedel med hjälp av växtbaserade schampon. Det rekommenderas inte att använda i kombination med en produkt som innehåller silikon, olika stylingprodukter, såsom skum, mousses, hårsprayer, som innehåller alla samma ämnen.

Det andra sättet att öka volymen är ett schampo, som består av keratiner, proteiner, aminosyror, makro- och mikronäringsämnen. De närmar sig strängarna, återställer krullarnas mycket struktur. Behandla medicinska läkemedel. Ge volymen på ett naturligt sätt. Keratiner är en hårbildare som hittar olika mikrotrack i dem och fyller dem och därmed återställer locken. Proteiner matar glödlampan, ger hårdhet från insidan. Aminosyror bidrar till förtjockning av hår. Vitaminer och mineraler förlänger livet.

Att använda dessa schampon är användbar, de skadar inte krullarna. Du kan använda dem under lång tid. Hela effekten som skapas av dessa schampon beror på hälsan och styrkan hos dina strängar.

Hur man väljer en bra produkt

Välja schampo för att öka volymen till krullarna, du måste styras av tre komponenter.

 • Hur länge ska effekten vara?
 • Hur länge planerar du att använda den.
 • Hur man ska hålla håret friskt.

Kom ihåg att effekten av användningen av silikon komponenter inte ger ett långt resultat. Det kommer bara att märkas medan håret är rent. Dessutom krullarna tvättas med en sådan komposition, snabbt bli smutsiga, det vill säga effekten tiden minskar. Att använda dessa schampon under lång tid rekommenderas inte.

Formuleringar av professionella linjeprodukter som innehåller silikon rekommenderas inte för frekvent hemanvändning. Det är bäst att välja allestädes närvarande schampon, vars effekt på håret är mindre traumatisk.

Medel med keratiner och proteiner från den professionella serien av tillverkare kan väl användas hemma. De har en helande effekt, hälsosamma strängar och hårbotten från insidan. Hjälper regenerationsceller att närma sig lockar.

Dessutom måste verktyget väljas beroende på vilken typ av hårbotten som helst. De är också för torrt, normalt eller fettigt hår.

De märken där hårvårdsprodukter produceras för att skapa volym är stora. Och ibland är det väldigt svårt att göra ett val i riktning mot en av dem.

I inget fall borde inte lita helt på reklammedel för hårdets densitet. Det bör noggrant läsas kompositionen. Även konsumentrecensioner och rådande yttrande hjälper till att bestämma valet.

Använd inte okända märken. Naturligtvis måste du betala extra för ett välkänt varumärke, men ett känt företag kommer knappast att skämma bort sitt rykte med en lågkvalitativ produkt.

Du kan göra ett schampo för att lägga till volymen på locken och dig själv. Här är några kompositioner.

 • Vi delar 1 matsked senapspulver i 2 liter isvatten. Lägg till 5 droppar AEVIT och lite flytande barntvål. Blandningen appliceras på trådarna, gnuggar rötterna med massagerörelser och fördelar sig längs hela längden. Skölj med varmt vatten, eventuellt till och med kallt. Detta recept är lämpligt för fet hår.
 • Fyll 4 matskedar skum med två glas kokande vatten. Vi wrap, insistera på en mörk plats i 2 timmar. Efter användning som ett enkelt schampo. Lämplig för alla typer av hår.
 • Medel som liknar egenskaper hos schampo med silikon. Blanda 1 matsked gelatin, äggula och en matsked vanligt schampo, vars sammansättning är närmast naturlig. Alla ingredienser blandas noga till en homogen massa, du kan lätt värma upp i ett vattenbad tills gelatin är bättre upplöst. Applicera på hårrötterna och fördela längs längden. Tvätta av med kallt vatten. Lämplig för torrt hår.

Betygsskampon för hårvolym år 2016

Inte alla de rättvisa kön av natur är utrustade med frodigt hårhår, och därför undrar många av dem vilken typ av schampo som ska bidra till att lägga till äkta volym till hår. Det är viktigt att komma ihåg att valet av det här shampooet kommer att bero på krökets krökning och deras totala hälsa. Hur man väljer det bästa shampooet för hårvolymen, skulle jag vilja veta varje dam.

Effekten av schampo på hårvolymen

Oavsett frisyr kan vara en kvinna, ändå, med närvaro av volym, kommer varje styling att se mycket mer välskötta. Du kan konstgjorda illusionen av hårvolymen, använda lack för att fixa eller göra bukett på huvudet, men det kan ha ett orubbigt utseende, hålla länge och leda därefter till håravfall.

I modern tid är naturlig skönhet populär, och därför kan du använda det bästa schamponet för hårvolymen när du skapar hår. Som en del av sådana verktyg finns det komponenter som sätter håret ihop som en film, skapar en slät krullstruktur och gör den tjockare.

Alla schampon som ger volymen till kvinnans hår påverkas av silikonerna de innehåller och komplexet av aktiva substanser som mättar krullarna med näringsämnen. När de utsätts för sammansättningen av de aktiva substanserna i olika typer av schampo kommer det att ge en terapeutisk eller kosmetisk effekt. Läkemedel som endast skapar en tillfällig mängd på huvudet är lämpliga för hemmabruk, och de säljs i varje butik. Shampoos, som hjälper till att skapa volym med hjälp av djup näring och rothårförstärkning med proteiner och keratin, kallas professionella, och de kan kosta mycket mer än vanliga till ett pris.

Silikoner, som är i sammansättningen av sådana schampon, påverkar så att effekten kommer att pågå under lång tid, tills nästa shampooing. Olika silikoner med olika resistansnivåer. Av detta kan bero på schampans kvalitet och hur effektiv effekt det ger. Vilken schampo för hårvolymen är bättre, ingen kommer att säga, eftersom varje person har en annan hårstruktur. Bara prova alla bra schampon, du kan själv välja högsta kvalitet och pålitlig.

Billiga men effektiva hårprodukter som ger dem volym

Alla tjejer förstår att de användbara och naturliga elementen som ingår i varje produkts sammansättning kommer att bli dyra. Valet av hårprodukter beror på personen, och därför är det värt att lista alla möjliga alternativ.

 1. "Pantin". Shampoo av detta märke är polska produkter. De är värda att använda i vardagen. Förutom att öka volymen till håret, bekämpar detta botemedel anmärkningsvärt problemet med mjäll.
 2. "Nivea". Detta schampo är tyskt. Verktyget av denna typ återställer gynnsamt låsens struktur, läker hårbotten, läker håret.
 3. "Vivaliti". Detta schampo anses vara ryska produkter som utvecklats på basis av det protein som ingår i produkten. Den enda nackdelen med att använda ett sådant schampo är att håret börjar bli smutsigt efter bara en dag och du måste tvätta det mycket oftare.
 4. "CLW". Shampoo av det här italienska varumärket, utformat för att återställa lockningar efter färgning. Mer än detta har denna typ av schampo en underbar lukt som håller länge.
 5. "Timotei". Denna schampo från den ryska tillverkaren har en fördelaktig effekt på krullarnas struktur.
 6. "Jäst". Detta verktyg tillverkas i Ryssland. Det kan rädda en kvinna från håravfall, i sammansättningen finns det mer än 200 ämnen som är hälsofrämjande.
 7. "Sansilk". Detta ryskt gjorda verktyg kombineras och innehåller balsam och schampo.
 8. «Soothsayer." Denna typ av närande schampo innehåller ett komplex av vitamintillskott. En särskiljande egenskap hos detta läkemedel är frisättningen av otillräckliga mängder skum under tvätt av huvudet.

Högsta kvalitet shampoo för hårvolymen enligt människor

 • "Natura Siberica" ​​är ett schampo som innehåller örter från Sibirien: kamomill, nässla, mjölktistel, ekbark, cedarelfin och arktiska hallon-extrakt. Om du läser de positiva recensionerna av tjejerna om detta verktyg kan du förstå att effekten kommer att märkas efter 3 veckor efter användning. Dessutom är detta schampo billigt, har en bra lukt och skapar en underbar volym.
 • Shampoo "Schauma 7 örter" är särskilt effektiv för fet hår, eftersom det innehåller tanniner som kan reglera aktiviteten hos människans talgkörtlar. Bland de utmärkta recensionerna av det fina kön är den låga kostnaden för schampo. Nackdelen med detta verktyg anses vara låg effektivitet i mycket försummade fall.
 • Shampoo "Synlig reparation" varumärke Londa Professional är ett professionellt verktyg för svaga krullar och blir därför alltmer kvinnor för hemmabruk. I kompositionen av sådana kosmetika finns mandelolja, silkeproteiner och panthenol. Dessa komponenter används som förebyggande av alopeci (skallighet), liksom eliminering av näring av mjäll och näring av håret från insidan.
 • Bonacure shampoo från Schwarzkopf professionella linjen kunde vinna popularitet på grund av intressanta tillsatser: flytande keratin och berberfigolja. Detta schampo skiljer sig från många andra typer av tjejer med torrt och svagt hår. Detta verktyg är en av de mest effektiva. Tillverkare säger att "Bonacure" kan behandla hår från insidan och utsidan, vilket ger mjukhet och oförglömlig doft åt det.

Vad bör man styra när man väljer ett bra schampo?

För det första tillverkarens märke och platsen för schampo i rangordningen av kosmetika. Alla vet att de mest kända märkena är mycket mer värdefulla, därför kan en kvinna vara säker på tillverkarens överensstämmelse med tillverkningstekniken.

Det andra du bör uppmärksamma när du väljer ett effektivt schampo är de komponenter som utgör produkten. Innan du köper schampo borde du läsa dess komposition. Det rekommenderas att undvika komponenter i schamponet som orsakar en stark allergisk reaktion. Som en del av kosmetika, ger hårvolymen, se till att ha luftkonditionering och tvättmedel. Det är också viktigt att säkerställa att kompositionen inte innehåller ammoniumföreningar.

Den tredje regeln för att välja ett schampo är en fullständig misstro mot reklamfilmer, som nästan alltid ligger. Få en visuellt större mängd hår genom att använda naturliga ingredienser är orealistiskt. För att lösa detta problem kan bara syntetiska komponenter, som i många fall är ofarliga för människor.

Den sista viktiga punkten i valet av kvalitetsschampo är närvaron av en liten mängd komponenter som liknar pärla eller glans. Dessa element kan bara väga håret. Med hjälp av alla dessa rekommendationer kommer varje kvinna att välja ett bra schampo för hårvolymen.

Vilka professionella schampon anses vara bäst i 2016?

Bland alla professionella schampon som gör att du kan öka volymen till ditt hår finns det bara några få bra märken som har tagit ledande ställning i produktförsäljningsrankningen i många år. Nu skulle jag vilja överväga mer detaljerat var och en av dem.

 1. Elseve. Detta är det bästa märket av schampon. Varje år ökar kvaliteten på denna produkt endast, vilket är ett tecken på en kontinuerlig förbättring av produkten, och det är just därför att denna typ av schampo tar ledande positioner i rankningen. Den senaste tekniken för detta märke är tätningsvolymen. Denna utveckling är lämplig för områden med varierande klimatförhållanden. Elseve rekommenderas att använda nästan alla professionella. Sådant schampo är avsett att användas av kvinnor med rakt, tunt och skadat hår. Dess komponenter kan skydda låsen från solen. Shampoos för hårets volym i detta märke behåller volymen av tunna krullar upp till 18 timmar.
 2. Wella. Shampoos av detta märke införde dessutom högkvalitativa bioaktiva tillsatser som kan stärka håret väl inuti, snabbt återställa strukturen. Denna produkt har en trevlig lukt. Detta varumärke har också släppt en "assistent för fint hår".
 3. Vichy. Denna tillverkare producerar främst dyra och effektiva produkter. En av de nya teknikerna är tillsatsen av glukoslinoleat, som kan penetrera hårets mycket rötter och göra håret mer voluminöst. Hittills är medel från detta varumärke i varje betyg av schampon.
 4. LOreal. Sammansättningen av schampon av detta märke är utrustad med kakaoxtrakt, magnesium och vitaminer A, E och B2. Utvecklat sådana verktyg speciellt för tunna och svaga krullar. På grund av den unika formeln för att skapa schampo kommer håret att få önskad mängd, såväl som ett hälsosamt utseende.
 5. Matrix. Förutom schampon producerar detta varumärke en hel rad olika kosmetika som gör det möjligt att öka hårvolymen. På grund av innovativ teknik kan du tjockna lockar, vilket gör håret mer frodig. Som en del av sådana schampon har panthenol, proteiner och katjonisk polymer. Volymen av hår kommer att uppstå ständigt, vilket skulle vara en idealisk lösning för kvinnor med tunna krullar.

De ögonblick som är värda att uppmärksamma när man väljer ett schampo för hårvolymen

I praktiken försöker alla tillverkare att följa den strängt patenterade tekniken för att skapa kompositioner, och därför anses deras produkter som högkvalitativa. Det är viktigt att komma ihåg att innan du köper några kosmetiska produkter, bör du se till att etiketten inte omlimas. Det är också värt att vara säker på att schamposammansättningen inte har några komponenter som kan orsaka allergier. I schampon som ger volymen till håret måste det finnas tvättmedel. Dessa är de substanser som ger rengöring av hårbotten genom bildandet av ett tjockt skum i processen att tvätta huvudet.

Konditioneringstillsatser kommer inte att vara överflödiga som en del av ett gott schampo. Det är kategoriskt oacceptabelt att införa en ammoniumförening i kompositionen av ett sådant medel för hårvolymen.

Inget kvalitets- och effektivt schampo för hårvolymen kan inte skapas enbart från örtavkok. Elastisk och kvalitativ krängningsvolym kan ge endast kemiska element. Endast en produkt som innehåller ett minimum av tillsatser av glitter, granuler, pärlor och nacre kommer att vara idealisk. Sådana "distraherande" element kan ha en negativ inverkan på hårets struktur utan att garantera den efterlängtade glansen. Goda schampon för lyxiga lockar kan innehålla Minoxidil - ett läkemedel som ger ljus och elasticitet till hår.

Huvudfunktionen av medel för att ge volymen till hår är deras kosmetiska effekt. Externt kan locken se bättre ut, men deras tillstånd kommer inte att förändras eller förvärras. Kompositionerna för volymen kan inte närma sig håret, eftersom de sover på dem under en kort tid. Shampoos av denna typ fungerar ofta som extra, men inte grundläggande, innebär att ge hårvård.

Det bästa schampot som gör att du kan lägga till volymen i ditt hår är den som innehåller minst sådana distraherande stunder som glans, pärlemor, olika granuler, bollar. Dessa element håller bara håret och gör dem tyngre. Glitter curls i det här fallet får inte. Professionella verktyg måste innehålla en komponent som ger hårets elasticitet och ljushet, samt stimulerar hårväxten.

Shampoo som kommer att vara användbart för hår

Tillverkare av många märken när man skapar schampon argumenterar för att det är bäst att kombinera schampon med balsam. Naturligtvis är det i många fall bara en marknadsföringskamp, ​​men det finns också en del sanning i denna rekommendation. Trots det faktum att balsams och balsam kan klara håret, gör de kammarprocessen enklare, liksom fuktar och närmar kvinnornas lockar. Om en kvinna är rädd för att sådana produkter kommer att göra håret mycket oljigt, rekommenderas det att de bara appliceras på den nedre delen av strängarna, eller helt enkelt dra sig tillbaka några centimeter från rötterna.

Delving i komponenterna i sådana schampon är det viktigt att klargöra att närvaron av fuktgivande element i dem är mycket önskvärt och nödvändigt. Ett underbart exempel på sådana tillsatser är mandelmjölk och vetextrakt. Dessa 2 komponenter kan tillhandahålla hårnäring, mätta dem med användbara ämnen och skydda mot torrhet. I det här fallet är inte krökarna viktiga och påverkar därför inte shampoos huvudfunktion - skapandet av volymen.

Mandelmjölk och vetextrakt är extremt fördelaktiga ingredienser i schampo

Shampoo varumärke Yves Rocher utan silikon

Fläktar av detta franska varumärke är väl medvetna om att det bara producerar naturliga, ört kosmetiska produkter. På senare tid kunde tillverkaren sätta på en ny produkt - ett schampo som ger volymen till det tunna håret med namnet "Elastic curls". Detta schampo kan säkert betraktas som den perfekta produkten för vård av lock. Den största fördelen med det här verktyget är att det inte finns några silikoner i den. Baobabolja fungerar som den huvudsakliga aktiva beståndsdelen. Det täcker effektivt håret med en nästan omärkbar film och fixar samtidigt en kvinnas hår.

Oljeskiktet kan ge hårskydd mot påverkan av yttre faktorer. Samtidigt lämnar han inte fettmärken på sina lockar. Recensioner av det rättvisa könet, som använde detta schampo, håller inte tillbaka informationen att denna typ av schampo kommer att göra håret lydigt och mjukt, vilket ger volymen till det.

Shampoo från varumärket Redken ger tjockleken på kvinnornas hår

Enligt konsumenterna är denna schampo av hög kvalitet för kvinnor med tunt hår. Enligt recensioner av tjejer som använde det är det klart att det här verktyget kan minska frekvensen av att tvätta huvudet. Dessutom kommer hårdets densitet efter applicering av schampon att öka betydligt. Den stora fördelen med Body Full-shampoo är att den kan lägga till glans och jämnhet på locken.

Trots alla positiva egenskaper hos sådana kosmetika skulle jag vilja säga om några inte så glada nyanser. För det första är denna typ av schampo lämplig för vård endast för de som är benägen för fett eller normala lockor. Dessutom är priset på det här verktyget inte billigt, och därför kommer inte alla kvinnor att tillåta sig att köpa den.

Shampoo för volym och tjocklek på håret: egenskaper hos kompositionerna och deras användning

Tunna mjuka krullar ger vanligtvis sina ägare en massa problem. De håller sin form dårligt, skapar inte en känsla av pomp, och med tät stil skapar de det mest deprimerande intrycket. Hårvolymschampo är en av de kosmetika som hjälper till att lösa detta problem.

Tunt och tjockt hår

Hårets tjocklek hos människor med olika hårfärger är väldigt annorlunda. I de flesta fall är blonda hårdiametern mindre än 0,05 mm, mörkbrunhåriga kvinnor och brunetter - upp till 0,07 mm och rödhåriga - mer än 0,07 mm. Det finns undantag men sällsynta.

Naturligtvis skapar helhetsintrycket av hårets massa inte bara hårets fysiska tjocklek utan också densiteten, så det blonde håret med tillräcklig tjocklek ser inte sämre ut än krullarnas krullar. Det är dock den här parametern som visar sig vara betydande från frisörens synvinkel.

Det är känt att frisyrens visuella volym kan ges på olika sätt: Använd en stapel som inte är helt säker, med hjälp av olika stylingverktyg, byta form - curling och så vidare. Också, tunt, mjukt hår på samma gång visar sig vara det sämsta alternativet: dess styvhet räcker inte för att hålla sin form under en lång tid, även under verkan av de mest effektiva fixeringsorganen. Som ett resultat försvinner volymetrisk frisyr ganska snabbt eller kräver användning av verkligt grymma konsolideringsmetoder.

Hur kan du förvandla tunt hår till tjockt eller åtminstone medium? Med hjälp av schampo.

Effekten av ett speciellt tvättmedel

Shampoo kan inte bara tvätta håret utan också återfuka, närma, skapa en skyddande film, behandla seborré och svampar och mycket mer. Naturligtvis talar vi om specialtåg. Inte mindre effektivt alternativ, vilket ger volymen av hår.

Detta kan göras på två sätt:

 • det övre lagret av ett hår består av tätt placerade skaliga former. Under påverkan av vissa ämnen kan vågar lossna från varandra - puff upp. Således ökar håret i volym, men förlorar samtidigt jämnhet och glans. Metoden är osäker, eftersom den bryter mot nagelns integritet, och därför förlorar hårskenan fukt. Nu används sådana föreningar extremt sällan;
 • Du kan öka tjockleken - shampoo innehåller organiska polymerämnen, som efter torkning bildar en transparent film på håret. Oavsett hur tunn det är, i mängden film läggs väsentligen volymen. Filmen inte dålig skyddar mot mekanisk skada, förhindrar fuktförlust, lägger till glans till lock. Vissa av dessa ämnen är emellertid ångsäkra, det vill säga de tillåter inte fukt och syre att passera genom håret.

Det andra alternativet är mycket säkrare. Filmen löses med tiden: vid nästa tvätt är håret fritt från det. Dessutom ska det här skalet mjuka hårsaksens oregelbundenhet, vilket gör det jämnare, det vill säga smuts och damm på krullarna ackumuleras mindre.

Sammansättningen av schampon

Medel för att ge volymen av den andra typen, förutom tvättkomponenter, innefattar vissa typer av silikon. Du kan hitta en mängd recensioner om detta ämne. Det bör dock komma ihåg: silikon silikon är annorlunda, eftersom denna definition gäller för ett antal polymerer med olika egenskaper.

En bra komposition innefattar en av följande typer:

 • polyoldimetikoner är säkra, ånggenomträngliga, men de bryts ner ganska snabbt i luften. Effekten av deras applicering varar mer än 18 timmar;
 • Dimetikoner är stabila, ger volym i 1,5-2 dagar;
 • amodimetikoner - hjälper inte bara att ge fluffighet mot ett hårhår, men också för att bevara färgen på färgade krullar;
 • hög polymer - ingår i professionella verktyg. Ge de mest stabila och uttrycksfulla resultaten.

Som regel innehåller schampon för volymen även vitaminkomplex och proteiner. Etablerade polymerfilm förhindrar avdunstning av fukt och näringsämnen retention, dvs gjord under tvätt keratin och vitaminer tvättas inte ut omedelbart, men över livstiden av filmen absorberas i mediet och ett inre skikt av hår. Därför noteras de bästa verktygen av detta slag också som omtänksamt. Deras kostnader är mycket högre.

Fördelar och nackdelar

Shampoos som ökar hårets tjocklek, är fortfarande inte så mycket omsorg som en kosmetisk produkt. Det är nödvändigt att tillämpa det med tanke på dess egenskaper.

Fördelarna med produkten inkluderar:

 • i själva verket få volymen på ett relativt säkert sätt;
 • hår, förstärkt med film, blir mer styvt och mycket bättre håller den givna formen;
 • polymeren fyller ojämnheter och tomrum, så att även skadade trådar ser friska och glänsande ut;
 • Filmen tillåter inte fukt att avdunsta från håret, och till och med behåller näringsämnen;
 • I viss mån skyddar silikonkrullarna mot mekanisk skada.

Nackdelarna med organen för att ge fluffinesspomp är också tillgängliga:

 • lämplig komposition endast för normalt och fettigt hår;
 • silikon påverkar absorption av fukt och syre från luft som leder till hårtorkning;
 • silikon är en del av alla förpackningsmedel - lacker, mousser, krämer. Följaktligen är det mycket lätt att överväga och torka håret om man samtidigt använder schampo för att öka volymen och många stylingkompositioner;
 • åtminstone en gång var 2-3 veckor, måste du använda något annat schampo, och för tecken på tömning - brittleness, förlust av glans, omedelbart sluta använda den.

Tips om hur man väljer shampoo efter hårtyp:

Bästa schampon

Att göra betyg av sådana kompositioner är ganska svårt. För det första varierar kostnaden för produkten inom mycket vida gränser. För det andra är bilden komplicerad av schampon, som inte bara är avsedda för volymen utan också omhändertagande. För det tredje hänvisas ofta till schampon med keratin och vitaminkomplex till denna kategori.

Principen för den senare är något annorlunda, men de ökar också tjockleken något: keratiner fyller tomrum och ojämnheter, så skadade trådar blir mer frodiga. Tyvärr är denna effekt inte märkbar på friskt, men tunt hår.

Till toppen av de bästa verktygen ingår både professionella och vanliga verktyg.

Se även: 12 sätt att öka hårets tjocklek: de bästa apotekverktygen

Londa Impressive Volume

Professionellt schampo, det vill säga, garanterar borttagning av inte bara damm och smuts, men också överflödigt fett och rester av alla kosmetika - från vax till lack. Den består av olika vegetabiliska oljor, bambuxtrakt. Det ger ett mycket stabilt och långvarigt resultat, men trots det är det tillåtet att använda produkten på fint hår.

Kostnaden för schampo - 409 r för 250 ml.

Kapous Studio Volume Up

Innehåller inte silikon, men ger hårvolymen på grund av proteinerna av bomull och panthenol, som ingår i. Innehåller ett rikt vitaminkomplex som gör det möjligt att inte bara öka hårets tjocklek utan också att återställa strukturen och återställa den naturliga glansen. Det är värt 350 ml från 223 p.

LEBEL kosmetika Proedit Bounce Fit Shampoo

Alternativ från det övre segmentet i prisserien. Den bästa delen, väl sopa resterna av en mängd olika styling, inte bara smuts och damm, inte innehåller silikon, men har en mycket rik sammansättning: protein, salicylsyra, en aminosyra, ett extrakt av cinquefoil rötter. En av de få volymschampon som kan användas med torrt hår. Det är emellertid inte lämpligt för alltför tunna trådar. Kostnaden är väsentlig - 1790 r.

Matrix Biolage Volumebloom

Avser bara kategorin restorativa kompositioner för tätheten av lockar. Silikoner är inte här, men det finns keratiner och ett vitaminkomplex. Dessa substanser läker strängar och gör frodiga bara på grund av att de återställer den normala strukturen hos nagelbandet.

Kostnaden för schampo - 533 sid.

Ganska sällsynt typ av verktyg: designad främst för lockiga lockar. Sammansättningen är mycket ovanlig: havssalt, oljor, växtbaserade extrakt. Shampoo skapar en volym hår, men reglerar dessutom talgkörtlarna och på något sätt minskar mängden mjäll. Resultatet hålls fram till dagen.

En rättvis kostnad - 1334 s.

Dercos från Vichy

Den har en sällsynt och ovanlig komposition. Shampoo är mycket rik på mineraler - magnesium, järn, kisel, mangan, och så vidare. Mineraler är i den form som håret kan absorbera, vilket garanterar restaureringen av krökets struktur, även med den allvarligaste skadorna. Dercos kostar från 842 p.

Elseve av L'Oreal

Skapar och underhåller en volym på minst 18 timmar. Dessutom skyddar kompositionen trådarna från verkan av ultraviolett strålning. Visst passar det inte torrt hår, och ägarna av fett klagar ibland på mjäll.

Kostnaden för medel från 600 p.

Designad för att öka volymen av tunt och svagt hår. Shampoo torkar praktiskt taget, men det minskar glansen av feta trådar. Innehåller extrakt av burdock, havre, argan, samt keratiner och veteproteiner. Dessutom finns oljor av oliv och argan, som gör kompositionen till en vårdgivare, eftersom det främjar hår restaurering.

Volymen efter tvättkrullarna håller sig till dagar. För färgade krullar är dock detta alternativ inte lämpligt. Beräknad sammansättning av 703 p.

Kaaral Rening Volym

Den bästa kompositionen för att öka glansen av tunt hår. Innehåller olja av listigt pennik och kollagenhydrolysat. Dessa komponenter återfuktar håret, återställer klippkroppens struktur, även med skadade och färgade trådar.

Bland shampon i det lägre prisklassen anses detta vara det bästa. Priset är 610 p.

Constant Delight Life Force

Verktyget kan appliceras dagligen och utan rädsla för snabba dräneringskurver. Tvärtom anses kompositionen vara universell och rekommenderas för både oljigt och torrt hår. Berikat med honungsextrakt och arganolja, som också tillåter att behandla för torra trådar och återställa den naturliga glansen. Shampoo ger inte bara volymen, men stärker också rötterna.

Ett annat stort plus: oljorna i kompositionen skyddar krullarna mot överhettning. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som ständigt använder hårtork och strykjärn. Produktkostnad - 459 sid.

Barex Silicon Hair Treatment

Det bästa schampot för försvagade lockar. Kompositionen innefattar silanol, zink och kisel. Rengör perfekt och eliminerar oljig glans. Effekten varar upp till 20 timmar. Verktyget får tillämpas varje dag. Shampoo värt 810 p.

Alternativ hemma

En riktigt lång effekt garanteras endast av de bästa professionella schamponerna. En volym, även om den inte är så stor, i 5-8 timmar kan tillhandahållas av gelatinskampo, som produceras hemma.

 1. Brygga torra kamomillblommor - mängden beror på hårets längd. Kyl buljongen.
 2. 1 matsked gelatin hälls med 2 matskedar av kamilleavkokning. Lämna i 30 minuter för svullnad.
 3. Massan är blandad med någon typ av schampo som är lämplig för hårtypen. Blandningen bör vara homogen.
 4. Använd verktyget på vanligt sätt.

För att öka effekten är det önskvärt att torka håret med en hårtork, dra lite håret vid rötterna.

recensioner

Det är svårt att ange vilka schampon som är bäst för volymen. Tjocklek, styvhet, snittets tillstånd - allt detta betyder att påverkan av samma komposition på olika hår är helt annorlunda. Recensioner av schampon för volymen återspeglar hela spektret av åsikter.

 • Ekaterina, 28 år gammal: "Jag stacker hela tiden mitt hår med en mängd olika metoder. De är tunna, mycket ljusa, så jag går inte ut utan gel, lack och mousse. Shampoo för tillämpad volym - Elseve. Volymen han skapade, men av någon anledning orsakade mjäll, så jag lämnade den. "
 • Marina, 33: "Jag använder Londa. Det håller i nästan 2 dagar, krullarna är inte förorenade, det finns ingen oljig glans, även om det finns olja i sin sammansättning. Dessutom, ur min synvinkel, torkar inte strängarna, det finns inget behov av ytterligare masker. "
 • Svetlana, 43 år: "Sällsynt tunt hår har varit min olycka sedan min ungdom. Efter att ha fött, kunde jag inte längre göra utan att lägga sig. För att ge håret ett maximalt antal, kombinerar jag medlen: Jag tar Constant Delight-schampo, jag torkar den med en handduk, jag applicerar Wella-mousse på våta strängar och sedan torkar det med en hårtork. Och snälla - ett anständigt hårhår. "
 • Nina, 21: "Jag försökte laminera för pomp." Bra förfarande, var noga med att upprepa. Mellan salongbesök använder jag schampo från KC Professional 4 skäl. Den vackra saken: strängarna är mjuka, men elastiska, inte förvirrade, skina. "
 • Olga, 38 år: "Jag gillar verkligen att matrisen ger volymen. Det innehåller inga silikoner, bara proteiner och oljor, så det bryr sig också om strängarna. Och volymen finns och garanteras hållas i 1,5 dagar. "

Shampoo för att skapa volym - ett bra alternativ till en mängd olika stylingprodukter och kosmetiska procedurer. Tid på att tvätta huvudet tar lika mycket som den vanliga kompositionen, men den resulterande effekten gör att du kan göra utan lack, gel eller vax.

Se också: Ett enkelt sätt att ge volym och tjocklek till tunt hår (video)Nästa Artikel
De bästa sätten att göra håret mjukare