Topp 10 bästa färger för att lätta håret


Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

Brighteners för hår: vilken är bättre att välja?

För den gradvisa förändringen av hårfärg använder tjejer kosmetika som ljusmedel. Detta är det snabbaste enkla sättet att få en original och intressant bild, samtidigt som bilden inte radikalt ändras. Det är nödvändigt att närma sig att köpa en oxidator mycket ansvarsfullt, eftersom ditt hårs tillstånd och slutresultatet beror på dess kvalitet.

Hur man väljer

Om du gick till affären för att köpa en clarifier måste du följa följande urvalskriterier:

 1. Koncentrationen av rött pigment och volymen av färgat hår. Som regel kommer effekten alltid att vara ett par toner mörkare.
 2. Du behöver endast förvärva en oxidator i specifika butiker, eftersom det finns en risk för att du kommer att släppa en falsk.
 3. Det är nödvändigt att utföra målning inte mer än en gång i 2 veckor.
 4. Blekt hår behöver särskild vård. Annars kommer håret inte att återhämta sig efter ett aggressivt inflytande.

Topprankat

Blondea - 10: e plats

Denna klargörande produkt är ett budgetalternativ, eftersom priset är lägre än konkurrenternas. Hon är 30 rubel. Du kan använda den för att måla enskilda lockor, men produkten är inte lämplig för fullfärgning.

Oxidationsanordningens negativa sidor innefattar:

 • skarp och obehaglig arom;
 • i kontakt med huvudets hud är det en stark brännande känsla och irritation;
 • håret är helt bränt under påverkan av aggressiva komponenter;
 • svår rehabiliteringstid.

Efter färgning av hår måste du skölja varje dag med en balsam med en återställande effekt, använd masker baserade på naturliga ingredienser, använd inte tang och hårtork.

Solvex - 9: e plats

Kostnaden för denna produkt är 90-100 rubel. Trots att oxidationsmedlet var på nionde plats kännetecknas det av ganska anständiga kvalitetsegenskaper.

Dess fördelar är:

 • snabb förtydligande
 • långvarigt resultat
 • användarvänlighet;
 • Minsta mängd aggressiva komponenter.

Nackdelarna är:

 • skarp arom;
 • bränna huvudets hud
 • liten volym i förpackningen;
 • Om den appliceras på tunt hår blir det sprött.

Efter användning av Solvex blir trådarna torra och tråkiga. Men oroa dig inte, för återhämtningsprocessen är väldigt snabb. Det räcker med att utföra flera förfaranden med användning av balm och håret är återigen mjuk, silkeslen och snyggt.

Chantal - 8: e plats

Produkterna i detta företag har stor efterfrågan, eftersom de har ett lågt pris och utmärkt kvalitet. Kostnaden för clarifier är 80-100 rubel. Applicera produkten för att markera och färglägga håret med balayazh-tekniken.

Under utvecklingen av klarare användes komponenter som inte har en destruktiv effekt, men detta är inte en anledning att överge den reducerande balsammen. Den största nackdelen med Chantal är att den implementeras utan hjälpämnen. Håret behöver daglig behandling med en balsam, annars kommer det att vara skört och tråkigt.

Estel - 7: e plats

Produkter från denna tillverkare är allmänt kända bland tjejer. Kostnaden för clarifier är 70 rubel. För att slutföra ommålningen ta flera veckor.

Fördelarna med produkten inkluderar:

 • snabb blekning av mörkt hår;
 • enkel användning, inga aggressiva komponenter, ingen irritation av huvudets hud;
 • Kit innehåller balsam och handskar.

Nackdelarna med produkter kan bara hänföras till närvaron av stark lukt och det faktum att oxidationsmedlet torkar håret starkt. Du kan använda Estelle regelbundet, eftersom det inte finns något behov av att leta efter ett annat färgämne.

Schwarzkopf - 6: e plats

Schwarzkopf Perfect Moussei Igora är den mest populära förklararen av det här varumärket. Dess kostnad är 200 rubel. Du kan ansöka hemma. Det är lätt att applicera, det sprider inte och ger inte irritation. Applicera en klarare, du måste bära skyddshandskar.

Med färgämne Igora är färgprocessen lite komplicerad. Du måste applicera syre och pulver, som ingår i oxidationsmedlet. Konsekvenserna efter appliceringen av verktyget är desamma som vid användning av hårfärgsmousse. Huden är inte skadad, och håret blir mjukt och friskt. Den enda nackdelen med produkten är att tunna krökningar efter målningen blir lite torra, men det här problemet kan elimineras med hjälp av regenererande masker. Länken beskriver paletten av hårfärg Igor.

Syoss - 5: e plats

Detta märke är väldigt populärt idag, eftersom det är engagerat i framställning av kosmetika för hår. I sitt sortiment finns ett oxidationsmedel som kan appliceras på både ljust och brunt hår. Visst, i det andra fallet kommer det att finnas en obehaglig gul nyans. Eliminera det kommer bara att vara möjligt med några procedurer.

De positiva egenskaperna hos produkterna är:

 • sparsam effekt på huvudets dermis;
 • ljuston även på balsamens mörka häl i satsen;
 • trevlig aromaneagressiv effekt

När det gäller nackdelarna är de också:

 • mängden balsam är så liten att den bara räcker för behandling av fint hår, men för ett tjockt hår behöver man mer volym;
 • för att klargöra långa strängar behöver 2 förpackningar;
 • högt pris.

Hur är klargörandet av citronolja för hår, beskrivet i detalj i den här artikeln.

Hur kan masken med kanel för lätta hår ses i den här artikeln.

För dem som vill lära sig mer om hur håret klargörs med kanelolja, bör du läsa innehållet i den här artikeln.

Garnier - 4: e plats

Inkluderat med oxidationsmedel finns handskar, balsam. Kostnaden för produktion är 100 rubel. Clarifier Garnier målar perfekt över rötterna och håret längs hela längden. För långt och tjockt hår måste du köpa 2 förpackningar.

Fördelarna med produkterna inkluderar:

 • trevlig arom;
 • snabb förtydligande
 • ingen gul nyans;
 • noggrant inflytande
 • långvarigt resultat
 • Mjukt och smidigt hår efter blekning.

När det gäller nackdelarna med hårfärg Garnier kan de innehålla en liten mängd ljusmedel i förpackningen, obehagliga handskar och långvarig fixering av pigment på det mörka håret.

Palett - 3 plats

När du använder den här produkten kan du inte bara lätta håret utan också ha en sparsam effekt på håret. Kostnaden för clarifier är 120 rubel. Färg brinner inte håret, torkar inte dem och förstör inte strukturen.

Vid långvarig kontakt med hud i nacke och huvud är det ingen irritation. Hår efter blekning blir mjuk och lätt att kamma. Använd försiktigt palletten med försvagad och skadad avlos. Detta beror på det faktum att färgämnena är djupt inbäddade inuti och kan göra håret till tunna trådar.

Wella - 2 plats

Dye Vella bleknar noggrant och lämnar inte en gul nyans. Nackdelen med produkten är att den aggressivt kan påverka vätsketrådarna.

Efter proceduren är effekten helt enkelt fantastisk. Den vita skuggan är säkert permanent fast på det mörka håret. Även om det har funnits fall av ökad bräcklighet.

L'Oreal - 1: a plats

Denna vitare pasta, som innehåller i sin sammansättning stärker de ingredienser som är nödvändiga för hårets hälsa. Under målningen finns inga skarpa och obehagliga luktar. Flickan känner sig inte brinnande.

Clarifier L'Oreal är inte billigt - 1500 rubel, men resultatet är värt det. Det enda negativa är att färgen hårdnar snabbt. Under målningen måste du göra allt snabbt, så att hela kompositionen applicerades på håret. L'Oreal-produkten ger inte bara håret en vit färg, men det har ingen skadlig effekt. Läs mer om Loreal Lightening Hair Oil från den här artikeln.

Men vilken typ av färg som lyser mörkt hår är detaljerat här i artikeln.

Vad är de bästa lätta hårfärgerna utan yellowness beskrivs i detalj i den här artikeln.

Du kanske också är intresserad av att veta vilken typ av färg som färgar blekt hår.

Vilken är den mest effektiva masken för lättare hår, beskrivet i detalj här.

recensioner

 • Alexandra, 24 år: "Jag har en naturlig mörk blond hårfärg. Men jag ville alltid vara blondin. Och för 2 år sedan var jag aktivt engagerad i sökandet efter en effektiv clarifier. Jag kom till hjälp av en produkt från L'Oreal. Priset på honom är självklart mycket högt, men resultatet blev jag positivt överraskad: mitt hår blev mjukt och färgen var snövit och ingen effekt av rödhårig ".
 • Ksenia, 35 år: "För att lätta mitt ljusa blonde hår använde jag Garnier clarifier. Resultatet var mycket nöjda. Spanking hölls hemma, eftersom konsistensen av produkten är tjock och sprids inte. Paketet har en balsam som återställer håret efter färgning. Som ett resultat blev mitt hår livligt, mjukt och färgen visade sig vara likformig och ingen yellowness. "
 • Natalia, 41: "För att bekämpa grått hår använde jag Estels ljusprodukt. I princip kan jag inte säga något dåligt om honom, mitt hår var jämnt färgat, inget grått hår. Men denna åtgärd har flera nackdelar. Detta kan hänföras till en skarp lukt som orsakar riva i mig. Efter målningsproceduren blir också trådarna torra och krångel. Men återställningsmasken hjälper mig att lösa det andra problemet. "

I videon - ljusets hårs hemlighet:

Liksom någon färg, bör hårförklararen väljas noggrant, eftersom hårets kvalitet kommer att bero på dess kvalitet. Trots det faktum att var och en av de presenterade klargörarna har sina egna minuser och fördelar, är de i stor efterfrågan idag, inte bara bland vanliga användare utan också bland professionella.

Ljusa håret hemma

Hair Brightener används i fall där ingen kardinalfärgning behövs. Verkningsprincipen för klarare är att penetrera kompositionen i rötterna. Hårvågar utsätts för färgning, skyddar dem mot externa negativa faktorer.


Komponenterna i klargöraren syftar till att förändra melanin eller dess utarmning. Melanin är ett naturligt färgpigment som ger en naturlig färg. Med användning av aggressiva kosmetika börjar skalorna spricka och torka.

Efteråt ser håret livlöst och tråkigt ut. De blir tunna och spröda, ger obehag. För att bibehålla hälsan och lätta håret ordentligt måste du använda en kvalitetsklarare.

Från ett stort utbud av färgämnen på marknaden måste du bestämma om den lämpligaste kompositionen. Risken för skada på håraxeln förblir alltid, men du måste minska den till ett minimum. De mest populära klargörarna inkluderar följande märken:

Blondea clarifier - 10: e plats

Detta klargörande medel anses vara det billigaste bland konkurrenterna. Genomsnittspriset är 30 rubel. Den är idealisk för färgning av enskilda strängar, men med full målning rekommenderas inte Blondea. Många kundrecensioner är mestadels negativa och det är därför:

 1. Färgen har en obehaglig stark lukt.
 2. Vid kontakt med hårbotten, orsakar allvarlig bränning och irritation.
 3. Håret brann helt under påverkan av aggressiva ämnen.
 4. Svår återhämtningsperiod.
 5. Tunna typer kan vara helt utarmade - en irreversibel process.

Låg kostnad är alltid attraktiv, men när det gäller hår, kan du inte spara. Vid målning av hela huvudet är blondea brightener inte lämpligt för hår. Om bara en eller några tunna trådar behöver måla, kan du använda det här verktyget, men du måste behålla sådan färg på håret i högst 15 minuter.

Efter klargöringsproceduren är det nödvändigt att skölja dagligen med en återställande balm, göra naturliga masker, använd inte hårtork och krullningstänger.

Solvex klarare - 9: e plats

I rankningen av de tio tändare, upptar Solvex den näst sista positionen, men det betyder inte att kosmetika av dålig kvalitet är. Kostnaden för ett paket är 90-100 rubel.

 • snabb förtydligande
 • långvarigt resultat
 • enkel applikation;
 • Minsta mängd skadliga komponenter.
 • stark lukt
 • brinnande hårbotten;
 • liten mängd per förpackning;
 • efter applicering på fint hår är utseendet märkbart sämre.

Efter förtydligande med Solvex blir håret torrare och otryggare, men det återställs snabbt efter några få procedurer med hjälp av en balsam. Som ett resultat förvärvar de önskad nyans.

Brightener Chantal - 8: e plats

Chantal kosmetika präglas av låg kostnad och god kvalitet. På marknaden varierar priset på clarifier "BlondVariete" från 80 till 100 ryska rubel. Företrädesvis vitnar denna remedia de strejkade trådarna och hårfärgade med hjälp av balayazh-tekniken.

Volymen av ett paket är 500 ml, så ägare av tjockt långt hår kan inte oroa dig. Strukturen "BlondVariete" innehåller komponenter som inte förstör strukturen, men du bör ta hand om en skyddande balm.

Clarifier-märket Chantal säljs utan ytterligare mjukgörare, och detta är kanske den största nackdelen. Håret måste behandlas med en balsam varje gång efter lätta, annars kommer de att bli sköra, smärtsamma.

Estel Clarifier - 7: e plats

Estel kosmetika är populär bland tjejer och mogna kvinnor. Prisförklarare - 70 rubel. Full repainting äger rum om några veckor.

Det är viktigt att komma ihåg att huvudets känsliga hud lätt skadas efter målningen, så det är lämpligt att välja de mjukaste möjliga produkterna, eller blanda klargörare med mjuka komponenter eller uthärda proceduren och först därefter behandla huden.

 1. Även mörkt hår tänds snabbt;
 2. Lätt att applicera;
 3. har inte aggressiva ämnen
 4. irriterar inte hårbotten (med sällsynta undantag);
 5. Satsen innehåller balsam och handskar.
nackdelar:
 1. Har en skarp lukt;
 2. mycket torr.

Estel clarifier kan användas regelbundet. Håret blir snabbt vant vid det, så det finns ingen anledning att leta efter ett annat färgämne.

Schwarzkopf klarare - 6: e plats

De vanligaste klargörarna för detta varumärke är SchwarzkopfPerfectMousse och Igora. Kostnaden är något högre än de andra - 200 rubel. Mousse är mycket lättare att använda hemma. Det är lätt att applicera, dränerar inte och orsakar inte irritation och klåda. Du kan välja önskade nyanser: ljusning 2, 3 eller fler toner. Var noga med att använda skyddshandskar när du använder en klarare.

När det gäller Igora-färgämnet är målningsprocessen komplicerad. Här måste du använda pulver och syre, vilket är en del av klararen. Konsekvenserna efter målning är desamma som vid användning av mousse. Huden är inte irriterad, håret är mjukt och friskt. Det enda som vid första tunna håret kan vara för torrt, men med hjälp av skyddsmaskar, återställs de.

Clarifier SYOSS - 5: e plats

Syoss är ett ganska populärt varumärke på kosmetikmarknaden. Genom att använda det på blont hår kan du uppnå det perfekta resultatet, men i fallet med kastanj och mörkare färger kan det uppstå en obehaglig gulaktig nyans. Du kan bli av med det bara med några procedurer. Bland fördelarna är:

 • sparsam effekt på hårbotten;
 • ljus skugga även på mörkt hår;
 • Närvaron av balsam i satsen;
 • trevlig lukt;
 • icke-aggressiv effekt.

Nackdelarna är:

 • Efter ett eller två förfaranden förblir en gul färgton, vilken därefter elimineras genom upprepad färgning;
 • mängden balsam är bara nog för tunt hår, tjockare behöver mer volym;
 • För långt hår måste du köpa 2 förpackningar.
 • kostnaden är över genomsnittet.

Clarifier Garnier - 4: e plats

Ett paket av Garnier Color Naturals Brightener innehåller blekkräm och pulver, utvecklarmjölk, balsam och handskar. Trots det rika beståndet av komponenter, överskrider produktens kostnad inte över 100 rubel.

Perfekt ljusar rötterna och är väl fixerade längs hela längden på håret. Perfekt för ägare av "kvadrat", men om håret är tjockt och långt, behöver du minst 2 förpackningar. Fördelarna med klararen innefattar:

 1. Trevlig, inte skarp lukt.
 2. Snabb ljusning.
 3. Brist på yellowness.
 4. Noggrann inverkan.
 5. Långvarigt resultat.
 6. Mjukt och smidigt hår efter lätta.
 1. Liten mängd i ett förpackning.
 2. Obehövliga handskar.
 3. Lång fixering av pigment på mörkt hår.

Palette Clarifier - 3: e plats

Denna kosmetiska produkt är i rankningen av de tre bästa klarifierarna. Palette Phytolynia utför en mild hårljus och samtidigt perfekt fixerad. Genomsnittspriset är 120 rubel. Färgen brinner inte håret, torkar inte eller förstör dess struktur.

Långvarig kontakt med känslig hårbotten och nacke kan orsaka liten irritation. Mjukgörande kräm efter proceduren kommer att lugna huden och återställa sitt tillstånd. Hår efter färgning blir blekt och mjukt, lätt att kamma.

"Försiktighet bör vidtas när håret är lös eller skadat, eftersom färgämnena penetrerar djupt och kan göra håret till tunna, smullande trådar."

För ägare av tjock eller medelhår hårfärg är idealisk.

Clarifier Wella - 2 plats

Hårljusmedel kan ha negativ inverkan på håret om färgen inte är korrekt vald, håret är för tunt eller skadat på olika sätt (kemisk perm, analfabeter färgning etc.).

Resten av förtydligandet är säkert, särskilt med korrekt vård efter målning. Wella lyser noggrant och lämnar inte en gulaktig nyans. En stor minus kan betraktas som en aggressiv effekt på flytande hår.

Resultatet efter färgning är fantastiskt, enligt många fotografier av kunder är det lätt att notera hur starkt och kvalitativt den vita färgen är fixad även på mörkt hår. Men det finns också fall av ökad bräcklighet av långt hår. I alla andra avseenden är Wella rättvist rankad näst i rankningen av de 10 bästa klarersna.

L'Oreal klarare - 1: a plats

Den bästa hårklararen är L'OrealPlatinum. Det är en blekpasta som innehåller de stärkande komponenterna som är nödvändiga för friskt hår. Det finns inga skarpa dofter under målningen. Huden är inte skadad och känner inte en brännande känsla när den kommer i kontakt med färgen.

Loreal clarifier har en hög kostnad - cirka 1500 rubel, men resultatet berättigar alla förväntningar. Det enda som kan orsaka missnöje, snabbtorkande färg. Under förfarandet är det nödvändigt att göra allt snabbt för att få tid att applicera hela kompositionen tills de första lagren torkar. Denna klarare bättre än andra målar i en vit ton och samtidigt förstör inte sin struktur.

1: a plats - L'Oreal

Naturliga ljusmedel för hår

Naturen kan också hjälpa till att lätta håret utan att skada strukturen. Bland de naturliga komponenterna är följande:

 • Kamilleavkok: Koka 100 g blommor i 0,5 liter vatten och kyla. Applicera kall buljong på separata lås i 40 minuter.
 • Älskling: proceduren bör utföras på natten. För varje sträng måste du lägga lite honung och lämna några timmar. Håret kommer att få en gyllene nyans.
 • Citron: Torka saften av en citron i en liter vatten och skölj med hår. Timme sola och kan förvånas av resultatet.

Vilken hårklarare är bättre? Den som säkert påverkar håret och är fastsatt i hårstängerna.

Från brunett till blond eller lättare mörkt hår: 2 metoder

Vill du drastiskt ändra din bild? Börja med en frisyr! En ny hårfärg kan förvandla inte bara utseendet, men också världens uppfattning.

Var en varm brunett? Bli en romantisk blondin, väl eller åtminstone blond.

Låt dumma skämt berätta om blonda skönheter, men de lockar mänens utseende med deras ömhet och bräcklighet. Och i den här artikeln lär du dig bara om att ljusa mörkt hår hemma.

Eller kanske du borde försöka?

Vad du behöver veta innan förtydligande

Den största hjälten i filmen "Twilight" Kristen Stewart och hennes byta utseende

Naturligtvis är blekande svart eller brunt hår en ganska komplicerad process, men fortfarande möjligt. Men den primära frågan här är ingenting att lätta upp mörkt hår, men är det lämpligt att du är blondie eller inte?

Ofta börjar brunetter experimentera med hår, tänker inte på konsekvenserna, och letar efter ett sätt att återvända till sin gamla färg och hälsosamma utseende. Därför rekommenderar vi starkt att du söker hjälp från en frisör, som bestämmer hur ditt utseende kommer att förändras efter blekning före kardinalförändringar.

Men kanske ett bra exempel på missfärgning. På bilden - skådespelerskan Scarlett Johansson. Enig, blondie är mer för henne.

Faktum är att blekt hår måste kombineras med ansikte och hudfärg. Och för att inte göra ett misstag, fråga befälhavaren att prova på en blondig peruk eller bäst för att skapa en framtida bild på din dator i ett speciellt program.

Varning! Om med vita krullor blir ditt ansikte en tråkig, sallad nyans, då måste du glömma drömmen om att bli blondin. Kanske kan du då tänka på det mörka blont eller bara blont färghår?

Och en annan viktig punkt - förfarandet för blekning med hjälp av kemikalier är inte den mest oskyldiga, som det kan tyckas i början. Därför utförs det i 2-3 steg, med ett veckointervall mellan dem. Och det är tillrådligt att överlåta detta företag till en professionell frisör.

Och om du vill göra allt med egna händer, var försiktig och följ reglerna (du hittar dem nedan). Eller, bäst av allt, prova oskadliga upplysningar, som vi också kommer att diskutera senare.

I det här fallet "uppfriskade" det vita håret ansiktet, korrigerade sin form och gjorde vissa funktioner mer uttrycksfulla. Visuellt såg tjejen omedelbart yngre ut.

Två metoder för blekning av mörkt hår

Nästa kommer att betraktas som kemiska, milt-kemiska och helt ofarliga sätt att lätta håret. Vilken du väljer är inte för oss att bestämma. Vi varnar dock ännu en gång om att det är bättre att ha säkra recept med minimala eller inga negativa konsekvenser i hemmet.

Specialfärgblekning - metod 1

Först och främst måste du säga, försök inte bli blondin med hjälp av kemikalier, om:

 • Du är en "artificiell" brunett! Ibland kan man till och med specialister inte uppnå ett bra resultat när man bleknar tidigare färgat hår. Speciellt när färgning gjordes med henna. I annat fall kommer den sista färgen på strängarna att göra dig besviken - det kan vara långt ifrån blont, men till exempel smutsig gul, blek orange eller helt grön.
 • Inte så länge sedan gjorde du en kemikalie eller biowave.
 • Ditt hår är hårt skadat på grund av regelbunden torkning, curling med curling hair, rätning med tång, etc. I det här fallet är det bättre att överge färgningen helt och börja med att behandla håret.

Från brunett till blondin - du kan, men bara var försiktig! Blekfärger har en stark, icke-sparsam effekt.

Nu, som för valet av färg.

Hittills finns alla kemiska klargörande medel tillgängliga i tre typer:

 1. Pulverfärg - används oftast för att markera trådar och anses vara den mest aggressiva i sin effekt på hårstrukturen.
 2. Cream - det mest praktiska i applikationsprocessen, eftersom det inte sprids.
 3. Oljemålning för att lätta mörkt hår - det är redan klart att det är mest mild jämfört med ovanstående.

Men flickorna i forumet delar sina erfarenheter med färdiga blekmedel:

För information! Garnier erbjuder följande palett: naturlig blond, sandblond, platina blond.

Ganska frestande förpackning, "pratar" om maximal eventuell harmlöshet av grädfärg Garnier

Denna korta instruktion kommer att berätta hur du utför blekningsproceduren för kemiska färgämnen hemma:

 1. 2-3 dagar före proceduren, tvätta inte håret med tvål eller schampo för att bevara det naturliga skyddet av huden och håret.
 2. Boka i förväg allt du behöver - gamla kläder, en handduk, en kam med glesa tänder, en hatt, inte en metallskål, en pensel etc.
 3. Förbered blandningen strikt enligt receptet på färgpaketet.
 4. Sätt på gamla kläder, täck dina axlar med en handduk.
 5. Kamma strängarna noggrant och applicera en full längd brightener för mörkt hår.

Det är viktigt! Lämna rötterna omedelbart för närvarande, annars påverkas huvudets värme, kemiska reaktionen intensifieras och håret på rötterna blir lättare.

 1. Applicera färg på rötterna åtminstone.
 2. Vänta på angiven tid på förpackningen.
 3. Skölj strängarna väl och skölj dem med balsam. I framtiden måste du använda schampo, balsam och balsam för blekt hår.

Varför lyser det mörka hårschampo och andra liknande produkter som behövs? Faktum är att i vissa fall, när det infödda hårets hår är för djupt, klarar kemikalierna inte bra med borttagandet av "svarta" pigment.

Och om dessa pigment inte är helt borttagna, kan det inte undvikas att gulna på håret. I salonerna för att eliminera förekomsten användes färgstabilisatorer.

Men i vanliga butiker hittas inte sådana verktyg. För att ge den önskade tonen till de klarade krökorna är det därför nödvändigt att använda tonade schampon, hårbalsam, etc. efter färgning.

Ljussmedel presenteras på marknaden i ett brett sortiment - det är lätt att välja för din hårtyp.

För information! Någonstans i en månad måste håret bli missfärgat igen, eftersom de naturliga rötterna kommer att se väldigt ful ut. Och glöm inte att detta förfarande inte är det bästa sättet på hårbotten och hårstrukturen. Därför, även om alla regler följs, är det ofta inte nödvändigt att tillgripa kemisk förtydligande.

Lightening med naturliga produkter - metod 2

Missfärgning av citronsaft

Nästa kommer främst att vara folkrecipes, inklusive naturliga, effektiva och beprövade produkter under åren. De ger inte bara förtydliganden för 2-3 (och ibland 4!) Toner, men också mättar håret med användbara komponenter, vilket gör dem livliga, glänsande, tjocka!

Hair Brightener - en lista över bra och säkra

Varje tjej åtminstone en gång i sitt liv tänker på att måla en blondin igen. Vi föreslår att överväga vilken hårförtätare som är bättre, vilka naturliga alternativ till professionella medel som är och hur man väljer färg för att bleka en pistol i ansiktet.

Principen om klarareens försiktighetsprincip och försiktighet

Vårt hår är ett lager av skalor som omsluter huvudkroppen av strängen. Vågar är ansvariga för att skydda håret, dess struktur och tillstånd. Under färgning eller blekning tränger färgen in i flingor, och några formuleringar i huvudstrukturen, där de antingen ändrar tillståndet av melanin (ett naturligt färgpigment) eller sänker dess mängd (så här bildar blekning).

Det bör omedelbart noteras att denna åtgärd inte kan vara ofarlig, antingen hemma eller i salongen. Huvudskälet till denna slutsats är att strängarna i vilket fall som helst torkas, gallrar och förlorar ett antal ämnen som är nödvändiga för normal tillväxt - kollagen och keratin. Detta gäller särskilt för tjejer som vill ha en mörk ton i en blond i en session. Du måste vara beredd på det faktum att du förlorar en viss procentandel av ordern.

Efter exponering för någon färgkomposition ändras hårets struktur. Det blir poröst, om det inte hjälper kroppen att återhämta sig, då kan ett sådant experiment vara belagt med, om inte alopeci, då en signifikant förlust av lockor och deras försvagning.

Tips för att använda en hårklarare:

 1. Innan du använder något färgämne på hela ytan på huvudet, utför ett experiment på ett litet område av huden. Det är nödvändigt att kontrollera sammansättningen av uppfattningen av din hud;
 2. För tidigare färgade lås, försvagad, sällsynt, måste du använda en mjuk, mild komposition;
 3. För att bleka hår behöver från 2 procedurer, rusa inte, du kan upprepa experimenten på dig själv inte mer än en gång varannan vecka.
 4. Varje verktyg har en individuell instruktion, exponeringstid, exponeringsområde. Vi måste strikt följa de regler som är markerade i den.

Video: Brightening Hair med Syoss

Märkesöversikt

För att välja vilken hårklarare som är bäst, bestämde vi oss för att göra ett betygstabell av populära produkter, recensioner på kvinnors forum, expertutlåtanden och prispolitik var ett urvalskriterium:

Glansmedel för hår: de bästa sätten och tillämpningsreglerna

Blont hår är alltid kopplat till kvinnlighet och ömhet. Med rätt val av nyanser blond och sant kan bilden bli ljusare och fräschare. Experimentera, det är väldigt viktigt att ta hand om inte bara färgen, men också av hårets hälsa.

När du utför färgproceduren i skönhetssalongen är det viktigaste att hitta en bra mästare.
Om en tjej arbetar självständigt om att ändra sin bild ska hon kompetent välja och tillämpa en klarare.

Varför behöver du och hur fungerar det?

Lysmedel används för att helt eller delvis bleka håret innan färgkompositionen appliceras.

Det är nödvändigt i fall där en tjej bestämmer sig för att göra henne krullar några toner ljusare eller ändra sin färg dramatiskt.

Det är möjligt att bearbeta klarare med både naturligt och färgämne, vilket lyser hårfärgen, d.v.s. färgat hår.

Läkemedlets verkan baseras på avslöjandet av keratinflakor som skyddar stavarna mot yttre påverkan och förstörelsen av melanin - pigmentet som är ansvarigt för hårfärgen.

Nivån av förstörelse beror på klargörarens sammansättning och tiden för dess påverkan.

Små partiklar slits av från melanin, som avlägsnas med vatten under efterföljande schamponering. Ju mindre pigmentet kvarstår i hårstrukturen desto ljusare blir de. Om melanin fullständigt förstörs bildas tomrum i stavarna, krullarna blir vita och porösa.

Absolut harmlöst ljusmedel finns inte. Vilket blekmedel som helst skadar håret, annars skulle deras skugga inte förändras. Men det är viktigt att välja de medel som har den mest noggranna effekten.

struktur

Basämnena för klargörande medel är väteperoxid och persulfater. Väteperoxid är ansvarig för oxidationen av melanin. Reagerar med andra ämnen, det bryter ner i vatten och aktivt syre, vilket förstör det naturliga eller artificiella pigmentet. Koncentrationen av väteperoxid i preparat varierar från 3 till 12%.

Persulfater är salter som förbättrar klareringsreaktionen. Ammoniumpersulfat används mest. När det blandas med vatten eller väteperoxid frigörs ammoniak. Han öppnar det håriga hårskiktet (nagelbandet), vilket gör att resten av drogen kan tränga in i den. Ammoniak har en skarp arom och irriterande effekt på huden och slemhinnorna.

Vissa tillverkare ersätter ammoniumpersulfat med kalium- och natriumsalter eller andra alkaliska komponenter som "lossar" nagelbandet. Sådana verktyg luktar bra, men har samma skadliga effekt på håret.

Formuleringen av klargörande medel kompletteras ofta med oljor, vitaminer och andra vårdande ingredienser. De är nödvändiga för att lägga till sken på den skadade i processen med blekning, liksom återfuktar och släpper dem.

Hur man använder

Algoritmen för applicering av hårklarare beror på dess typ.
Men i alla fall måste du följa tre regler:

 • gör ett allergitest - applicera en liten mängd av produkten på huden bakom örat och vänta 30-40 minuter efter reaktionen;
 • Tvätta inte håret i 48 timmar innan du målar, så att sebaceous körtelns hemlighet skyddar integumentet från aggressiva ämnen.
 • överge proceduren om det finns sår, sår och inflammerade element i hårbotten.

Steg för förtydligande:

 1. Använd handskar på dina händer, täck dina axlar med en kappa.
 2. Anslut klargörarens komponenter i en keramisk behållare eller en speciell flaska enligt instruktionerna, blanda noggrant.
 3. Kamma håret, dela det i 4-5 zoner. På håret för att smörja ansiktsfettet grädde.
 4. Applicera produkten för att torka lockar längs hela längden, steg lite tillbaka från rötterna.
 5. För att bearbeta rotzonen. Undvik kontakt med hudklarare.
 6. Återigen "stretch" färgen för att lätta håret i lock. Krympning av huvudet är inte nödvändigt, eftersom mycket värme släpps under ljuset.
 7. Vänta på den tid som anges av tillverkaren. Tvätta av med varmt vatten. Applicera balsam. Skölj igen.

Efter lättnad kräver håret särskild vård - ytterligare näring och hydratisering. Detta kommer att hjälpa masker, oljor och andra verktyg. Dessutom är det värt att minimera de termiska effekterna på dem.

Du kan justera exponeringsperioden för att måla dig själv. Någon gång efter appliceringen är det nödvändigt att skilja en liten strand från ett ogenomskinligt område, skölj det och titta på den resulterande nyansen.

På videon hur man använder clarifier

Recensioner av de bästa schamponerna mot håravfall här.

Hur man väljer

När du väljer en hårklarare, överväga följande funktioner:

nyans

Färgen visas på förpackningen, men det faktiska resultatet kan skilja sig från det som tillverkaren lovade.

Den ursprungliga nyansen påverkas av den ursprungliga tonen, närvaron av artificiella pigment i hårstrukturen, hårfunktionerna och så vidare. Naturliga krullar missfärgas snabbare och starkare än förfärgade.

Vissa klarare bara missfärger, andra - ger samtidigt skugga.

Det senare alternativet är lämpligt för tjejer med blonda krullar som vill ändra bilden lite.

Blekmedel utan tillsatser behöver brunhåriga kvinnor och brunetter.

formeln

Tunna och skadade lockar ska inte behandlas med medel med en koncentration av väteperoxid över 3-6%.
För tjockt hår är potenta droger acceptabla - från 9-12%.

Ju värre hårets tillstånd, desto mer extra omsorgsdelar borde vara en del av klararen.

Huvudtyperna av klargörande medel - krämfärg, pasta och pulver.
Kremfärg missfärgas 2-3 toner. Det fungerar relativt noggrant. Det är bekvämt att använda hemma.

Pastan har en tät konsistens och en koncentrerad komposition. Det lyser i 5-6 toner. Oftast finns det inga färgtoner.

Pulver som blandas med ett oxidationsmedel kan helt förstöra melanin och missfärga med 8-9 toner. Utan yrkeskunskaper är det bättre att inte använda den.

Du ska inte vända från en brinnande brunett till en blondin i 1 gång. Det bästa alternativet - förtydligande med 2-3 toner i 1 session. Intervallet mellan färgning är 10-14 dagar.

Topprankat

Det enklaste sättet att välja ett bra ljusmedel är att kontakta en mästare som ska bedöma hårets tillstånd och välja lämplig förberedelse. Om detta inte är möjligt rekommenderas det att fokusera på information som erhållits från det globala nätverket.

De mest populära hårljusprodukterna är:

 • L'Oreal Platinum;
 • Wella Blondor;
 • Garnier Color Naturals;
 • Palette Phytolyny;
 • SYOSS.

L'Oreal Platinum

L'Oreal Platinum är en pasty produkt som kan missfärga håret med 6 toner.

Lämplig för naturliga och blekta krullar. Innehåller inte ammoniak.

Formeln innehåller bivax, vilket ger en glans, och en unik komponent är nutracerat, vilket främjar vidhäftningen av nagelskala och bevarande av lipids balans.

När pastaen används ska den blandas med oxidant. Proportionerna beror på önskat resultat. Exponeringstiden är 30-50 minuter. Verktyget är lätt att applicera, sprider inte, orsakar inte en brännande känsla, har ingen skarp lukt.
Läkemedlet hjälper till att "ta med" rödhåriga. Håret efter det förlorar inte mjukhet och silkiness. Minus - pasta torkar snabbt när det appliceras.

Pris - 2850 sid.

Wella Blondor och Koleston

Coleston seriefärg kan lätta håret i en applikation, var försiktig med den.

Wella Blondor är ett blont pulver som lyser på 7 nivåer.

I kompositionen finns speciella molekyler som inte tillåter utseende av yellowness, liksom lipider som behåller fukt och partiklar av oljor. Drogen verkar snabbt och effektivt, men överdriver inte krullarna.

Pulvret måste kombineras med en Wella-emulsion eller oxidant. Efter applicering bör hårets tillstånd kontrolleras var 5-10 minuter. Produkten ska tvättas bort efter högst 50 minuter.
Drogen verkar mot grått hår. Med mycket långt eller skadat hår kan det leda till ökad bräcklighet.

Pris - 1184 sid.

Palettfytolyni

Palettfytolynium - krämfärg för hemmabruk, med vilket hår kan tillverkas lättare med 4 toner.

Det är inte bara missfärgat, men också tonat. I paletten finns ashen, guld, pärla och silver nyanser.

Färgen innehåller jojobaolja och apelsin och bryr sig om håret. Verktyget är väl fastsatt i håret, inte "bränner" dem, de är mjuka, strålande och lydiga.
Perfekt för tjocka och medelstora krullar. Vid flickor med känslig hud kan det orsaka allergier.

Pris - 174 s.

Garnier färg naturaler

Garnier Color Naturals Bleaching Cream-Color är utformad för att ljusa naturligt eller färgat hår på 4-6 nivåer. I formeln finns omsorgsfria oljor av avokado, shea, oliver.

Verktyget är enkelt att applicera. Håret efter det är mjukt, glänsande och smidigt. Maximal exponeringstid är 35 minuter.

Färgen kan orsaka en brännande känsla och ge krullarna en gul nyans, den avlägsnas med hjälp av efterföljande toning.

Pris - 136 sid.

SYOSS

Syoss clarifier finns som krämfärg. Medel är avsedd för avfärgning på 8-9 toner. Det kännetecknas av en trevlig lukt och användarvänlighet. Satsen innehåller en balsam med blåa pigment som hjälper till att avlägsna yellowness. Färg gör håret smidigt och glänsande.

Clarifier Syoss är mer lämplig för blondiner och rättvisa tjejer. Brunhåriga och brunetter vid användningen riskerar att få en gul nyans.
Om krullarna är mycket skadade kan tillståndet försämras efter färgning.

Pris - 269 sid.

När du köper L'Oreal- och Wella-produkter, observera att oxidationsmedel säljs separat. Kit clarifiers Syoss, Garnier och Palette innehåller alla nödvändiga förberedelser. Om ditt hår är långt och tjockt bör du köpa 2-3 paket med krämfärg.

Andra populära verktyg

Förutom ovanstående är följande hårljusprodukter alltid populära:

Chantal Blond Variete är en krämig botemedel som försiktigt verkar på håret om det används med balsam.
Ljusar på 5 nivåer.

Pris - 58 sid.

Estel Essex Bleaching är ett blekmedel som fungerar med en aktivator. Strukturen innehåller ämnen som bryr sig om håret och hårbotten. Den har en mandel smak.
Lättar för 6-8 toner.

Pris - 73 sid.

Igora Vario Blond Plus från Schwarzkopf är en pulverklarerare som måste kombineras med ett oxidationsmedel.
Missfärgningar på 6-7 nivåer. Irriterar inte huden. Maj över torrt hår.

Pris - 580 sid.

CHI Blondest Blonde - Lighting Cream, kännetecknas av mild exponering.
Tillsammans med oxidationsmedlet missfärgar 8 toner. Innehåller silkesjoner, olivolja och keratin.

Pris - 2660 sid.

Super Blond från C: ehko - pulver som kan missfärga 6-8 nivåer. Det är nödvändigt att kombinera med peroxan. Verktyget håller håret mjukt.

Pris - 1290 sid.

Matrix Light Master är ett pulver som gör lockar lättare med 7 toner. Pulvret blandas med en oxidantkräm. Kompositionen innehåller panthenol, vilket förhindrar håravfall av hår.

Pris - 1110 sid.

Men rankningen av de bästa antiperspiranterna för män här.

Och om folkmedel för svett under armarna finns här.

recensioner

Marina.

Jag använder L'Oreal Platinum pasta tillsammans med en 9% oxidator i ungefär ett år. Medel påverkar håret noggrant, brinner inte genom dem. Efter ljusning tonad med en annan färg. Det visar sig vara en vacker blond utan yellowness.

Light.

Jag försökte Syoss, att tända hårets ändar och göra balayazh. Medlen har "tvål och ammoniak" arom och en vattnig konsistens. Missfärgas ganska snabbt. Redan 3 minuters varning blev det märkbart att trådarna ljusnade. Tvättade av färgen efter 10 minuter. Skuggan visade sig bra, håret var jämnt. Förmodligen, om hon hade hållit i 30 minuter, som anges i instruktionerna, skulle hon bränna ut dem.

Alina.

För några månader sedan bestämde jag mig för att vända mig från brunhårig till blondin. Köpte två förpackningar av clarifier Garnier Color Naturals. Färgen på rötterna i mitt hår var naturligt och längden tonades med tonic. Färgen brände något på huden och applicerades med svårighet på grund av tjockleken. Efter att ha tvättat mitt huvud såg jag att rötterna hade blivit gulaktiga och längden var rödaktig choklad. I detta fall blev håret till en mattad loofah.

Lightening Hair är en process som oundvikligen är förknippad med skador på deras struktur. För att minska skadliga effekter av alkaliska komponenter och oxidationsmedel kan du välja produkter med omsorgsdelar och en minimal koncentration av aggressiva ämnen.
I tjänst av professionella är att tillgripa tjejer som vill drastiskt förändra krullarnas färg, liksom ägarna av skadat eller för tunt hår.
Om skuggan behöver korrigeras något, och håret är i gott skick kan du själv göra belysningen.
Det är viktigt att strikt följa instruktionerna som bifogas drogerna.Nästa Artikel
Kan jag färga mitt hår efter Henna och hur man gör det på rätt sätt?