Varför behöver vi hår tonic balms


Att vara densamma är hela tiden tråkig. Därför är kvinnor glada att ge fritt försök till experiment. Den första att vända är ofta hår, men ammoniakfärger förstör deras struktur och förgiftar kroppen med skadliga ämnen. Vidare varar något resistent färgämne länge och begränsar experimentfältet. Ett alternativ till ammoniak är tonade schampo och balm eller hårvatten.

Toniken ger nya eller naturliga nyanser till de naturliga eller "konstgjorda" nyanserna av hår, färgar dem helt från början till en annan färg eller neutraliserar oönskade pigment (till exempel den gula tonen av blond). Den specifika effekten beror på användningsmetoden.

Om produkten appliceras på krullarna under lång tid - färgen är mättad och ljus. När toniken läggs till balsmen eller masken med en "droppe" och tvättas av efter några minuter ger det bara en ljus nyans av håret. Vissa utspäd en liten mängd tonic i vatten, skölj huvudet med den resulterande lösningen efter tvättning. I allmänhet är användningen av tonic en rent individuell sak, och kanske är det den korrekt valda tillämpningsmetoden som bestämmer hur framgångsrikt resultatet kommer att vara.

På den ryska marknaden finns flera dussintals tonade schampon och balsams, men oftast väljer köpare bara några märken. En del av toniken tillhör segmentet av professionella verktyg, delvis - till en billig massmarknad. Om du fortfarande tvivlar på vilket företag du föredrar, läs vårt betyg på de bästa hårtonerna.

1 plats i rankningen är
hår toner L'Oréal Professionnel -
för professionell kvalitet

Vikt: 250 ml.

Pris: från 350 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vårdformel, fria aminosyror, proteiner.

Åtgärd: ger skugga och glans, bryr sig, neutraliserar oönskade pigment.

L'Oréal Professionnel "lila" tonade schampon tar bort oönskat gul pigment från grått och blont hår. Medlen presenteras i två versioner: villkorligt "manlig" (grå) och "kvinnlig" (silver). Enligt recensioner av dem som har försökt L'Oréal tonics, när de används korrekt, ger både Silver och Gray en nästan helt jämn ton utan att färga gråa eller lila grå färg. För kastanj, mörkt och blont hår har den franska tillverkaren "Gloss Color" -linjen. Den här serieens gyllene koppar och röda toniker hjälper till att märkbart återuppliva tonen och lägga till glans till både färgat och naturligt hår.

fördelar:

 • jämn färg
 • vårdande formel
 • tvättas lätt av huden.

Nackdelar: Det är svårt att hitta i butiker, dyrt, som en del av SLS, är det inte lätt att tvätta bort hushållsytorna, om du inte gör det direkt efter sköljning av håret.

Positiv och negativ feedback på L'Oréal tonic:

+ "L'Oréal Silver -" Måste ha! "Av varje blondin. Hårfärgen är jämn, och för en gång är hela "ärten" av detta schampo tillräckligt. Toniken är ett mycket bra skum. "

- "Besviken, jag ger den till min pappa (han gillade hur det grå håret glitter). Jag beställde via Internet ett stort paket med "Grå". Tonen är riktigt likformig, men grågrön. "

2: e plats - Bonacure Färg Spara silverfärgschampo
från Schwarzkopf Professional -
för jämn ton och färgskydd

Vikt: 250 ml.

Pris: från 350 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment (ACID Violet 43), keratin.

Åtgärd: skyddar basfärgen, tvättar håret, ger skugga.

Bonacure Color Save shampoo märkt "Silver" är avsedd för både blont och vitt hår. Som tänkt av tillverkaren måste han korrigera oönskade gulröda pigment på blekta "blonda" och gråa krullar. Men resursfulla damer använder den för att tona helt naturliga koppar och blond nyanser i askfärg.

fördelar:

 • enhetlig ton
 • certifierad utländsk tillverkare,
 • Målar inte hud och hushållsytor.

Nackdelar: det är dyrt, det torkar ändarna, det innehåller SLS och PEG-7. Många råder att köpa en "bonacure" tonic med en "sulfatfri" anteckning.

Positiv och negativ feedback:

+ "Avlägsnar perfekt yellowness från en koppar nyans i en användning. Ingen ojämn färg, som "Tonics". Målar inte huden och strimmiga strängar i lila. För detta kan till och med priset förlåtas. "

- "Shampoo ojämn. På mitt "skandinaviska blond" huvud är färgen matt och grå. Och vid beröringen började håret likna strå. "

På 3: e platsen i listan över bästa - Tonic ROCOLOR
Du kan, om noga!

Vikt: 150 ml.

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vatten, lanolin, alkohol.

Åtgärd: toner, neutraliserar oönskade pigment.

Det är namnet på produkten ROCOLOR har blivit ett hushållsnamn, vilket ger det populära namnet "Tonic" och andra tonade schampon. På den ryska marknaden är Tonika fortfarande det mest populära hårtoneringsverktyget. Det är lätt att använda, varar länge och säljs i nästan alla livsmedelsbutiker. Violetta och blå nyanser av Tonics kan permanent färga krullar i lila färg, därför rekommenderas de bara att skölja huvudet något, lägga till ett botemedel mot vatten eller en balsam. Vissa ljusa färger (till exempel "Mjölkchoklad") och nästan alla mörka och röda kan appliceras direkt på håret.

fördelar:

 • Lågt pris
 • En rik palett av nyanser.
 • Närvaron i linjen med särskild tvätt betyder "Retonika" för att neutralisera oönskade resultat.

Nackdelar: ojämn ton, om den används felaktigt - "giftiga" färger, målar hud och hushållsytor, det är svårt att tvätta bort, det finns skadliga komponenter i kompositionen (alkohol, SLS).

Positiva och negativa recensioner om toniket för håret "Tonic":

+ "Hela mitt liv lägger jag en ash-pearl tonic i en hårbalsam en gång i veckan. Läkemedlet är naturligtvis starkt. Därför håller jag den bara på huvudets huvuddel, och i ändarna spenderar du bara lite och tvättar den omedelbart. Det finns inga "lila fläckar" i den här applikationen. "

- "Aldrig! Inget sätt! Försök under inga omständigheter återge den ansökningsform som skrivs på paketet. I två veckor gick jag med ett lila huvud och höll, som tillverkaren rådde, en fawnfärg på håret i flera minuter. Färger perfekt inte bara hår, utan även kläder, bad, handduk, handfat! "

På 4: e plats - hår tonics "Irida" från "Neva"
för allmänhetens kärlek


Vikt: 75 ml. (3 påsar av 25 ml.).

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vatten, glycerin, keratin.

Åtgärd: toner, bryr sig.

"Irida" -tonerna, inte mindre populära än "Tonica Rocolor", är packade i påsar, på grund av vilka många tycks vara mer bekväma att använda. För mörkt hår, erbjuder tillverkaren nyanser av "Mahogany", "Burgundy", "Black Coffee", för ljusa traditionella lila toner, vilket ger en asyton ("Pearl", "silver" etc.).

fördelar:

 • En mängd olika färgpaletter.
 • Bekväm förpackning (du kan ta 1-2 påsar per resa, påsar kan enkelt passa i en kosmetisk väska).

Nackdelar: svår att hitta i butikerna, lättare att beställa från tillverkaren, som en del av det finns skadliga komponenter (silikon, SLS, alkohol).

Positiva och negativa recensioner om hår tonic "Irida":

+ "Bra verktyg! Samtidigt målar och bryr sig. Men tillämpa, naturligtvis behöver du noggrant, som alla tonade schampon.

- "Ny förpackning - väldigt obekväma! En dospåse räcker inte, två är mycket. Och det finns tre av dem i paketet. Vad ska man göra?

På 5: e plats - tonic Rocolor "Shining color" -
för effekten av laminering

Vikt: 75 ml. (3 påsar).

Pris: 40-60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, omsorgsformel.

Åtgärd: färger, bryr sig.

Tonik "Radiance of color with laminating effect" från Rocolor är gjord på basis av en unik "ofarlig" formel. Trots billigheten tränger verktyget inte in i håret, utan skapar bara en färgad skyddande lamineringsfilm på ytan.

fördelar:

 • Skadlig färgning.
 • Bekväm förpackning (påse).

Nackdelar: målar huden, tvättas dåligt från hushållens ytor.

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag gillar verkligen valuta för pengarna. En billig lösning, men det fungerar som en 3 i 1 schampo, tonic och mask. "

- "Sparade 20 rubel på färg och spenderade 5000 på ett nytt badrum. Bestäm själv. "

På 6: e plats - tonic "Indola Color Silver" -
för mjuk hårfärgning

Vikt: 300 ml.

Pris: 250 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, hydrolyserad keratin.

Åtgärd: färger, bryr sig.

Toniken från den tyska tillverkaren Indola Color Silver är en annan märkesprodukt som sparar blekta blondiner från gulning. Tack vare keratinformeln ger håret ytterligare skydd och näring. Liksom alla Indola Professional-produkter har den en ganska mjuk färgning.

fördelar:

 • Stor volym och ekonomisk konsumtion.
 • Effekten av vård.
 • Mjuk ton.

Nackdelar: kan överdriva hår, färga naturliga och missfärgade trådar i olika färger.

Positiv och negativ feedback:

+ "Billigare, mjukare och mer ekonomiskt än andra professionella tonic."

- "Resultatet motiverade titeln. Den unge mannen började kalla honom "min gamla dam": hennes hår visade sig vara en slags helt grå-silver skugga. "

På 7: e platsen - Estel hair tonics -
för ett snyggt resultat och rikedom av nyanser

Vikt: 150 ml.

Pris: från 70 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, keratinkomplex.

Åtgärd: ger ton, bryr sig.

Estel tonic kan appliceras på huvudet under den färgning som anges av tillverkaren på förpackningen. De färgar håret ganska försiktigt och jämnt, men skiljer sig på mycket oekonomisk kostnad och färgar huden ganska lätt.

fördelar:

Minus: det är svårt att tvätta av del och händer, många nyanser är tillräckligt för ett tag

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag gillar hans" personlighet ". Resultatet är alltid annorlunda på olika hår (provade röda toner med min syster) och mycket trevligt! Tja, lukten med konsistensen är uppmuntrande - det står verkligen på huvudet hela 20 minuter, till skillnad från andra "långa" toniker.

- "Det är vanligtvis inte värre än" Tonic "eller" Irida ", men jag hade bara tillräckligt med flaskor för två gånger."

På 8: e plats i rankningen av de bästa
Tint balms för hår "Color Lux"
från den vitryska tillverkaren Belita-Viteks -
för utmärkt förpackning och naturlig ton

Vikt: 100 ml.

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, oliv och sheasmör.

Åtgärd: toner, anges "förbättrar hårstrukturen."

Färg Lux Color Balms är packade extremt snygga. När du köper, förväntar du dig verkligen att se en "lyx" tonik, men inuti är den vanliga "sovjetiska" tuban, som är mer som ammoniakfärg. Medlen appliceras på håret i 40-50 minuter. I motsats till obehagliga föreningar är resultatet smidigt och mjukt. Därför är vi glada att ge Belita-Vitex den åttonde raden i listan över de bästa tonikerna.

fördelar:

• Mjuk naturlig färgning.

Nackdelar: snabb förbrukning.

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag ljuger för alla som jag målar i salongen). Mycket naturliga chokladtoner! Men jag tror att efter att ha applicerat "Color lux" behövs en extra mask eller balsam. "

- "Jag tvättade av för tre gånger. Torkat hår. Det luktade av färg i flera dagar efter toning. "

Hår tonic - vilket företag är bättre?

När du väljer en hårfärg är det svåraste att hitta din tillverkare. I Ryssland behöver inte tonade schampon vara certifierade. Och tyvärr använder vissa företag detta genom att tillsätta tungmetallsalter till kompositionen. Sådana komponenter förblir i hårstrukturen för livet. Därför väljer du en tonic av ett känt ryskt märke, du bör noggrant undersöka förpackningen. Som praxis visar, är de mest populära ryska tonikerna i Ryssland ryska produkter från RoColor och Estel.

Utländsk tonik och ryska är "fyllda" med alla slags syntetiska komponenter. I Europa är hårfärgprodukter dock föremål för obligatorisk certifiering, så sällan innehåller de väldigt skadliga ämnen. Vid val av ett företag borde du inte lita på namnet. Toniken som du anser "vår" kan faktiskt göras i Polen eller Tyskland, och verktyget med det inbjudande "import" -namnet kan vara en inhemsk replika. Allmänna råd som kosmetologer ger till dem som tvivlar på valet av ett tonikföretag - antalet komponenter i kompositionen (desto mindre desto bättre).

Tint balsam, schampo och hår toner

Tint balsam, schampo och hår toner är en magisk omvandling utan att skada ditt hårs hälsa.

Ofta vill du lägga till något i ditt vardagliga utseende som kommer att återspegla din individualitet och är fördelaktigt att lyfta fram från de som finns omkring dig. Detta kan uppnås utan stora förändringar - med hjälp av en nyans balsam, schampo eller hår tonic.

Effekten av färgning tonic liknar något som vanligt hårfärg. Denna kosmetika kan ändra hårfärgen till flera toner, men trots resultatet av resultatet finns det fortfarande en stor skillnad mellan dem. För att förstå de fördelar som tonade kosmetika har, är det nödvändigt att undersöka deras egenskaper.

Tint shampoo, balsam och tonic mot färg - välj det bästa alternativet för färgning

Shading tonics, schampo och balms har ett antal obestridliga fördelar, vars huvudsakliga är:

- kompositionen är en kombination av sparsamma komponenter som inte tränger djupt in i hårstrukturen och därmed inte förstör krullarna från insidan;

- resultatet kommer inte att vara så länge som efter färgning med vanlig färg - efter några veckor efter applicering av toniken kommer håret att få sin ursprungliga färg och detta öppnar upp fler möjligheter att ändra bilden.

- Efter att ha använt tonic behåller håret sin glans och silkighet, blir inte skört och tråkig;

- Håret kräver inte särskild vård vid användning av vissa kosmetika.

Hur man väljer en tonad schampo, balsam eller tonic för färgning - tips för nybörjare

Innan du köper den eftertraktade flaskan med tonic tonic, bör du förstå: vilka funktioner ska ha en lämplig kosmetisk. Alla produkter kan delas in i två typer:

- lätt stressade toniker som kommer att tvättas om två veckor;

- tonic med en djup inverkan, som kommer att behaga med resistent färg i minst två månader.

Det viktigaste för vilket denna typ av färgkosmetik är värderad är harmlöshet. Pigmentet omsluter noga varje hår utan att förstöra det. Strukturen förblir intakt, så att hårets utseende och hälsa inte äventyras. Dessa och många andra positiva egenskaper har gjort tonic tonics ett oumbärligt verktyg för många kvinnor som inte bara bryr sig om sin skönhet och attraktionskraft utan också om deras hälsa. Den minsta rollen spelas inte av färgprocessens enkelhet, som lätt kan utföras hemma utan hjälp av en frisör.

Analysera betyget - välj det bästa varumärket

Hittills erbjuder marknaden ett brett utbud av kosmetika avsedda för säker hårfärgning. För att göra ett val kan du analysera de mest populära och välkända varumärkena, som inkluderar:

1. Estel

Produkter som tillverkats under detta varumärke har förtjänat många kunder tilltro på grund av dess sammansättning. Toniken innehåller inte ammoniak och peroxid, så efter att ha använt det kommer håret inte att skadas. Målade lockar är silkeiga och mjuka, eftersom tillämpningsprincipen liknar användning av luftkonditioneringsapparater, och naturliga extrakt och keratinkomplex ingår i kompositionen, som noggrant bryr sig om hår och närmar dem. Dessutom innehåller tonade schampon UV-filter som skyddar hår från ultraviolett strålning, så färgen ändras inte när den utsätts för sol. Estelle har en positiv respons på schampo eftersom det är mycket bekvämt att använda (flödar inte, kan lätt tvättas bort) och färgen är naturlig, håret blir glänsande, elastiskt och silkeslen. Märket Estelle SOLO Ton presenteras i 18 nyanser.

2. Schwarzkopf

Schwarzkopf tog också hand om sina beundrare genom att presentera en serie hårfärgsprodukter. Fördelen med denna typ av tintingkosmetik är lätt att applicera och jämnt fördelad på håret. Med hjälp av dem kan du enkelt avlägsna den gula färgen efter markering, eftersom de innehåller ett silverpigment som förbättrar de kalla nyanser av hår. Sammansättningen av Schwarzkopf-tintprodukterna innehåller näringsämnen och fuktgivande ämnen, de torkar inte håret, men fyller det med hälsa och glans.

Schwarzkopf-palettfärgade geler kan köpas i vilken butik som helst, de har ett brett utbud av nyanser och färger, vilket ger ett stort utbud för experiment. Nackdelen med hårfärgprodukter är inte en ganska trevlig arom, liksom behovet att använda 3-4 paket om du har långt hår. Men resultatet efter applikationen, som består i att få en rik nyans, glänsande och fuktigt hår, tvingar många kvinnor att använda exakt nyans Shvartskopf. Palettgeler tvättas bort efter 7-8 hårtvättar.

Schwarzkopf bonacure är en professionell serie schampon avsedda speciellt för fyllning av grått hår, det innehåller blå och lila pigment. Speciellt utformad formel skyddar håret från att få oönskade skuggar. Dessutom innehåller schampotet mikroproteiner av frön från "Wonderful Tree" (Moring Olifer Tree), som skyddar håret mot de negativa effekterna av den yttre miljön. Shampoo "Bonakur" kan noggrant ta bort alla stylingprodukter eller andra hårvårdsprodukter. Färgat hår efter applicering av schampon blir mer mättad färg och färgen tvättas av mycket längre. Ofta kan det inte användas, eftersom det torkar hår.

Schwarzkopfs Igora Expert Mousse är en professionell nyansmousse-serie med 13 nyanser som ger hårglans och rik färg. Moussen tvättas av efter 5-6 huvud tvättar. Den största nackdelen med mousses är den professionella numrering av nyanser på flaskan, det är svårt för en vanlig person att ta reda på vilken färg det är.

Men lyckligtvis kan du använda paletten, som kommer att ge en uppfattning om skuggan:

Igora Expert Mousse kan användas på flera sätt:

1. tillsammans med permanent färg när man tonar rötterna (för detta görs färg på rötterna och allt hår har en mousse i rätt nyans)

2. För att uppdatera din färg och göra ditt hår glänsande (för detta borde du hålla moussen i 3-5 minuter)

3. Som en toner för hår (för detta ökar exponeringstiden till 15-20 minuter).

3. Shade shampoos Irida (Irida)

Sammansättningen av dessa schampon är inte peroxid eller ammoniak. Naturliga komponenter bryter inte hårstrukturen, de kommer perfekt att färga grått hår och rötterna av regrown hair. Denna serie representeras av två typer av schampon.

IRIDA-M De Luxe innehåller i sin struktur det nyaste komplexet "Color De Luxe", som noggrant bryr sig om hår under hela perioden, medan färgningen fortsätter. Dessa schamponbibehållande effekt, som fortsätter efter fjorton tvättar.

Irida Classic Classic Shampoo är en-komponent på grund av att denna färg varar mycket länge. Shampoo Irida m classic avlägsnar gul pigment efter lätta hår och ger ut färg från rot till spets. Nyanser av Irida m classic presenteras i rika färger.

4. Loreal

Loreal introducerade på marknaden en rad skonsamma kosmetika för hårfärgning. Under namnet på ett välkänt varumärke är det sätt på vilket du kan uppnå en rik färg. Shampoo Loreal har en kumulativ effekt och neutraliserar oxidrester på håret. Många fans från en välkänd tillverkare noterar den fördelaktiga effekten av schampo på hår i kombination med hårbalsam av samma märke. Sammansättningen av schampon Loreal innehåller naturliga växtbaserade växtbaserade extrakt, vitaminer och mineralkomplex. Med hjälp av Loreal-schampon kan du måla över grått hår och berika din naturliga färg.

5. Rokolor

Under detta varumärke producerade två produkter.

Tonik tint balsam, som, förutom långvarig färg, kommer att ge mild hårvård. Den balsam innehåller naturliga extrakt och pigment som kommer att ge varaktiga resultat och inte skada hårets struktur. Verktyget fläckar mycket hårbotten och kläderna. Håller på håret till 5-6 tvättar.

Tint shampoo "Shining color" med effekten av laminering, som inte bara ger håret en rik färg, men bryr sig också om håret, vilket ger en skyddande film som liknar hårlaminering. Håret blir glänsande, välskämt och silkeslen. Paletten presenteras i 10 nyanser.

6. Wella shampoo

Detta schampo representeras av två linjer.

Color Recharge-serien består av schampo och balsam, som bör användas tillsammans för att bevara hårfärg, och du behöver bara färga hårrödorna när de växer. Wella Color Recharge shampoo är en gudstjärna för blondiner, det uppdaterar färgen och tar bort hår från håret. I Color Recharge-serien av tintprodukter är endast shampooen för blondiner den verkliga shampooen, alla övriga 5 produkter är balm (en balsam för att behålla nyanser av varm och kall blond, varma och kalla nyanser av brunt och en balsam för att ge rodnad till håret). Linjen av balms är baserad på magnetisk färgjusteringsteknologi, och Vella-shampoo i denna serie innehåller ett komplex för att bibehålla balansen mellan pigment. Efter användning av dessa produkter blir håret väldigt mjukt och behagligt för beröringen.


I Vella Liftex-serien finns Lifetex Color Protection Shampoo Shampoo - det här är inte enbart en nyans, det är mer sannolikt ett sätt att behålla ljus, djup färg och glans av håret efter färgning och markering.

Den professionella Wella Lifetex-serien är representerad av tonade schampon baserade på högre tekniker för färgunderhåll som minskar färgen.
Paletten representeras av schampon för ljusa, bruna, röda hårskärmar och för grått hår, som är benägna att ojämn guling. Obestridligt plus av dessa schampon i avsaknad av färgning av hud och kläder. Minus i oförmågan att få en radikalt annorlunda nyans. Det är bättre att använda shading shampoo tillsammans med Lifetex Color Reflex Mask, då kommer ditt hår att bli mjukt, silkesligt, kommer inte att dimma och bryta.

7. Clairol Shimmer Lights Tint Shampoo

Detta schampo rensar håret väl, gör det glänsande och avlägsnar gult pigment efter blekning. Shampoo blue-violet, med en specifik lukt. Det bör tillämpas strikt enligt anvisningarna och inte på något sätt överexponeras på håret, annars kan ditt hår bli lila med grått hår. Shampoo måste vara väl skummad i händerna, efter att ha satt på handskar och skölj efter 2 minuter.

8. Professionell Färgschampo Shampoo Cutrin

Designad för att behålla färgen på varma nyanser av blont hår och för att måla gråstrålar. Efter att ha använt Kutrin-tintschampo blir håret lydigt, fuktat, silkeslätt och slät. De som använde detta schampo var mycket nöjda med resultatet.

Reflektion Färgvårdshampo innehåller direkt färgämnepigment, nordligt hallonvax, vilket förhindrar utlakning av färgpigment och ger håret en fantastisk glans och skyddar håret mot negativa yttre förhållanden. Shampoo ska användas med en luftkonditionering i samma nyans. Paletten presenteras i 5 färger.

9. Kapous Professional

Kapous Professional producerar schampo och hårbalsam livsfärg. Kapous Professional Life Färg ottenochny balsam skiljer sig från schampon i närvaro av UV-filter som skyddar håret mot solljus. Kapuspaletten representeras av 6 nyanser: koppar, aubergine, sand, brun, röd granat och lila. Dessa färgämnen innebär att du uppdaterar och uppdaterar färgen på färgat hår.

10. BEGRÄNSNING Frisk upp balsam

Den presenteras i 5 nyanser: koppar, blond, röd, brun och svart. Den skuggande balmkonceptet återupplivar den naturliga hårfärgen, förnya färgen på färgat hår, vilket gör det ljusare och mer mättat. Den innehåller ricinolja, som ger näring och fuktar håret och upprätthåller hudens lipidbalans.

11. Koncentrerad tint shampoo balsam Krasa från Faberlic

Toning shampoo Faberlik kan inte bara ändra hårets färg utan även förbättra sitt tillstånd. Han kan måla över grått hår.

12. Bonjour-schampo med vitaminer.

Passar till unga modeälskare. Dessa tonade schampon är ofarliga för hår, de ger ljusa nyanser och bryr sig om hår. Paletten presenteras i 7 nyanser: rosa marshmallow, cream beige, honung solig, chokladtryffel, körsbär i choklad, mogen björnbär, choklad med karamell.

13. Silver silkeschampo

Designad för användning på blekt eller grått hår. Den innehåller silkeproteiner, UV-filter, panthenol och allantoin, de ger näring, fuktar, förstärker, skyddar och skiner hår. Silver Silk innehåller majsflödextrakt, en källa av cyanocentoreinblått pigment, så detta är ett av de bästa alternativen för schampon för blondiner, eftersom det tar bort den gula nyansen av hår. Paletten presenteras i 5 ljusa nyanser.

14. Keune schampo

Avser professionella hårvårdsprodukter. Keune Tinta add-in Conditioner är lämplig för färgning och markering av hår, förutom att det städar helt och förhåller håret.

15. Tint Shampoos Kloran (Klorane) med kamomill eller Henna-extrakt

Innehåller inte kemiska färgämnen, lämpliga för daglig användning.
Tonad kloranschampo med kamillextrakt lämpar sig för blont hår, ger håret en gyllene nyans och glans.
Klorans tonarschampo med henna-extrakt ger håret en varm kopparskugga, samtidigt stärker och ger dem volym.

16. Shade balm strålkastare

innehåller inte ammoniak, färgämne hår i en viss ton, som tvättas bort efter 5-6 schamponeringsförfaranden. Kompositionen innehåller burkolja, örttextrakt (lavendel, kamille, kastanj, mango och aloe vera). Fördelen med denna nyans är dess låga pris, och minuset torkar håret.

17. Shade Londa Shampoo

Färga håret i önskad nyans och hjälp klara av yellowness. Kompositionen innehåller naturliga betain och fuktgivande ingredienser, så håret torkar inte ut efter användning.

18. ottenochny sexigt hårschampo

Designad för ljus, blekt och grått hår, med hjälp av det kan du avlägsna yellowness och ge ditt hår ett blankt välskämt utseende, uppdatera och behåll färgen mellan salongbesök och tona håret försiktigt under tvätt.

19. Matrix Färgvård Tint Shampoo

Innehåller ett lila pigment som neutraliserar det gula pigmentet, koppar nyanser och lyser grått hår. Ger ett bra resultat på blont hår.

Hur man väljer en lämplig nyans

Kosmetiska tillverkare producerar en rik palett av olika färger och nyanser, så det är enkelt att få önskat resultat. Innan du köper bör du bekanta dig med bordet, vilket presenterar den ursprungliga nyansen och det förväntade resultatet. Det är nödvändigt att välja tonic med hänsyn till den naturliga färgen, på ett mörkt hårhår kommer den valda nyansen inte att vara så rik och ljus som på blont hår.

Självklart borde du inte förvänta dig att du bara använder tonics, brunetten kan bli en blondin. En sådan dramatisk förändring kommer bara att inträffa efter färgning med fulla färger. Ett annat viktigt villkor som måste uppfyllas före användning av färgämnen är att eliminera användningen av henna och basma några månader innan förfarandet för att förhindra snedvridning av önskad nyans.

Hårfärg

Innan du fortsätter att färga, är det nödvändigt att studera processen för toning och förbereda relaterade verktyg:

- detergent;
- handskar;
- plastbehållare;
- scallops;
- borste för att applicera tonic;
- handduk;
- tonic eller mousse för färgning.

För att resultatet ska vara positivt bör du strikt följa reglerna för användning av kosmetika och försiktighetsåtgärder. Först måste du tvätta håret och applicera den valda produkten på något torkat hår. Håret ska vara lite fuktigt, så att pigmentet inte börjar agera omedelbart efter appliceringen, och sålunda blir de områden som behandlas i början inte mer färgade. Efter shampooing, var noga med att använda en balsam eller hårmask, de kommer inte att tillåta att färgningsmedlet penetrerar hårstrukturen.

Verktyget appliceras på håret med en kam och jämnt fördelat över hela längden. Efter den tid som anges på förpackningen tvättas håret ordentligt med rinnande vatten. Efter sköljning kan du använda en balsam, men det spelar ingen roll. Om resultatet inte är tillfredsställande kan proceduren upprepas - det påverkar inte ditt hårs hälsa negativt.

Pigment avlägsnande från håret tidigare än förväntat

Den främsta fördelen med färgningsprodukter över färg är möjligheten att ta bort dem när som helst. Det finns flera sätt att göra detta:

- Tvätta huvudet flera gånger med dina vanliga rengöringsmedel.

- Applicera en mask på håret, vilket kommer att innefatta kefir och burdock olja, en sådan blandning avlägsnar försiktigt pigmentrester.

- Använd speciell kosmetika för att avlägsna färgämnen.

Om resultatet inte uppfyller dina förväntningar, kommer du enkelt att returnera sin ursprungliga färg till ditt hår. Den här funktionen av tintingmedel gör att du kan experimentera utan hälsorisk på jakt efter den perfekta bilden och inte oroa sig för de biverkningar som påverkar din skönhet.

Senaste blogginlägg på vår sida

Senaste forumet på vår sida

Lämna din feedback om denna procedur (den kommer att visas på denna sida efter moderering)
I denna formulär beskrivs endast personlig erfarenhet från förfarandet. För att lämna en kommentar om innehållet i artikeln, använd en annan form - i rutan "kommentarer" längst ner på sidan.

Andra artiklar

kommentarer

 • Alexandra | 2016-10-31 11:32:38

Jag har svartfärgat hår. Jag vill lysa och färgas med ett silverfärgat schampo. Ska du få det?

Administration | 2016-10-26 19:45:35

Maria, tonade schampo, balm och tonika är inte skadliga för håret, de innehåller inte ammoniak. Dessutom innehåller många av dem hårvårdsprodukter, såsom oljor och vitaminer. Efter applicering av hårfärgprodukter blir håret oftast välskötta och mindre tryckande.

Katya | 2016-10-26 14:16:28

Jag vill färga mitt hår med ett schampo av blå-svart färg, mitt hår är musfärgat. Är shampoo lätt att tvätta bort?

maria | 2016-02-23 21:41:01

Är de inte skadliga för håret i allmänhet?

Zoya | 2015-10-29 15:43:46

Det här är bra och bra, men du kan inte måla över grå hår så. Jag är några år gammal och jag försökte mycket. Nu använder jag färg från skönhet, det håller bra och sparar hår. Och eftersom de växer tillbaka snabbt, så är det vad läkaren beställt!

Maria | 2015-09-08 13:52:31

Tack så mycket för artikeln, det hjälpte mycket.

Liana | 2015-07-11 03:21:45

Lena, shampoo nyans kommer att spolas ut, vad är du rädd för. Och nu ska jag berätta om mig själv. Innan jag brukade färga mitt hår för att uppnå resultat endast i frisörsalonger eller salonger med en professionell och beprövad mästare. Men så snart jag lärde mig om tintsalmer och schampon började jag köpa dem, experimentera med mitt utseende och hårfärg. Och viktigast av allt kan jag göra det själv, utan att lämna mitt hem och samtidigt spara på en frisörs service. Jag rekommenderar alla att använda sådana metoder för att förbättra hårfärgen, eftersom det visar sig snabbt, ekonomiskt och förstör inte håret. Och samtidigt hålls den ljusa färgen under lång tid, håret ser naturligare ut än vid normal målning.

Lena | 2015-07-08 07:17:26

Min natur är tråkig blond hårfärg. Och jag vill verkligen göra det mer levande och samtidigt inte tillgripa att måla hår, jag vill inte förstöra dem. Berätta för mig hur många toner av naturlig färg du behöver för att välja en tennsallad? När alla rötter växer kommer en stor skillnad att bli synlig, men jag vill fortfarande behålla mitt hårs naturliga och naturliga utseende.

Fury, 28 år gammal | 2015-06-21 07:31:19

Jag använde tonade schampo och såg inget resultat. Det visar sig att ett par veckor innan du använde detta schampo stärkte jag håret med henna och det var på grund av henne att schamponet inte kunde påverka mitt hår. Tjejer, läs noggrant instruktionerna från tillverkarna av sådana kosmetika! De berättar i detalj hur det är vad. Låt dig göra allt.

Mashka | 2015-06-02 14:44:35

Och jag gillar verkligen tonalschampoen från L'Oreal. Jag märkte till och med att med varje tvätt blir hårfärgen mer mättad, min lilla mängd grå hår målar han perfekt. Och låt det kosta lite mer än sina motsvarigheter, men värt pengarna. Jag rekommenderar alla!

Vita | 2015-04-30 18:32:01

Katya, här kommer du bara befälhavaren att kunna svara på din fråga. Faktum är att den nyans du vill få kommer att påverkas betydligt av din naturliga hårfärg. På ett hår ser en färg ut en i taget, på annat hår - en helt annan nyans kan visa sig. Jag har länge vägrade hårfärger och använt Irida-skuggningshampo. De är riktigt bra färg över grå hår, du kan välja den lämpligaste färgen. Mycket försiktigt på håret, och med daglig tvätt behåller håret sin färg i upp till fjorton dagar.

Katya | 2015-04-26 04:09:25

Säg mig, snälla, använde någon Schwarzkopf № 9 "Mahogany"? Jag är intresserad av att applicera på ljust blont hår. Intressant kommer skuggan på sådant hår att vara mer brun eller röd? Jag vill bara att de ska bli lite rödaktiga och inte ljusa. Eller är det bättre att ta en annan ton och en annan tillverkare för den skuggan? Det här är väldigt viktigt för mig! Tack.

Margarita | 2015-04-09 03:36:11

Tidigare inser jag inte ens att det finns en så stor mängd tonade schampo, balm och andra milda medel. Och varför brukade jag förstöra mitt hår så? Nu ska jag använda sådana lätta medel och ta hand om mitt hårs hälsa. Och viktigast av allt är resultatet utmärkt!

Victoria | 2015-03-22 22:21:24

Tack vare författaren till artikeln för en fullständig översyn av alla hårfärgningsmedel som finns tillgängliga i vårt land. Nu, även när jag vill ha lite ovanlig hårfärg, till exempel blå eller lila, behöver jag inte förstöra håret och lita på det. Jag kan bara dra nytta av nyans balm, som snart kommer att tvättas bort.

Administration | 2015-03-03 12:30:01

I amerikanska onlinebutiker, beställ beställning via post.

Anna | 2015-03-03 10:34:58

snälla berätta var du kan köpa bolzam och Clairol Shimmer Lights Tint Shampoo lilaNästa Artikel
Lightening mörkt hår: de viktigaste folk och kosmetika