Topp bästa professionella hårschampon


Många kanske tror att professionella kosmetiska schampon är mycket bättre än schampon som kan köpas på en vanlig butik. Vad är här, sant, och vad som inte är - låt oss ta en närmare titt.

Vad är skillnaden mellan professionella medel för att tvätta huvudet från hushållet?

 1. Funktionalitet. Några är bara säkra på att syftet med shampoo är att rengöra håret och hårbotten. Men det här är bara hälften sant. De schampon som finns överallt kan bara tvätta bort föroreningarna. Men professionella schampon kommer inte bara att kunna städa huvudet helt och torka av smuts och smuts, utan också näring med användbara ämnen som kan läka håret.
 2. Strukturen av professionella verktyg. Sammansättningen av dessa schampon innehåller en mängd användbara substanser av naturligt ursprung - oljor, extrakt från medicinska växter, ceramider. Många produkter inkluderar proteiner från sojaböna, vete eller ris, vilket bidrar till hårets och konditionens hälsa, det är lättare att kamma.

Typer av professionella tvättmedel

 1. Organic. Även om många tillverkare positionerar sina produkter helt från naturliga ingredienser, men ibland är detta långt ifrån fallet. Även om de bara består av naturliga ämnen, måste de vara ekologiskt rena, odlade på säkra ställen, utan närvaron av kemiskt skapade komponenter. De påverkar håret skarpt, de har mindre skum, så de inte kan skölja av förorenat hår noggrant.
 2. Silikon. Med utvecklingen av den tekniska processen med medel för att tvätta huvudet med silikon är det helt säkert för hälsan, de tvättas helt och lämnar inga spår. Dessutom är varje hår inneslutet i en tunn film som förvandlar håret till vackert slätt och glänsande.

På video-professionellt hårschampo, betyg:

Applikationsfunktioner

Varje kosmetika är utvecklad för en viss typ av hår och hud och bör endast användas för den typ som rekommenderas av tillverkaren. Det är viktigt och tvätta ditt smutsiga huvud ordentligt - efter det första förfarandet måste du på nytt applicera schampo och slutligen tvätta håret. Stylists rekommenderar en omfattande hårvård: inte bara tvätta, men applicera en balsam eller mask.

Vilka egenskaper tjärschampo finns och hur användbart det är för hår beskrivs i detalj i den här artikeln.

Men vilken typ av analoger i Mycozoral schampo finns för närvarande beskrivs i detalj i den här artikeln.

Förstå vad recensioner om paranit shampoos finns för närvarande, det är detaljerat i den här artikeln.

betyg

Vilka medel kan ge råd?

OlinProfessional

Denna produktion av det ryska företaget, men alla komponenter importeras från utlandet. Det har en relativt låg kostnad, men det påverkar inte kvaliteten: transportkostnaderna är minimala, och det finns inget behov av att betala för varumärkespromotion.

 • MoistureShampoo fuktgivande schampo. Produkten är avsedd för långt lockigt hår - naturliga eller kemiskt skapade lockar. Den terapeutiska effekten på restaureringen av strukturen, elimineringen av porositeten och gör håret skimt och elastiskt;
 • Återställ schampo Återställ - det bästa schamponet för färgat hår, bryr sig helt om hår som har förlorat sitt naturliga keratin, återställer skadad struktur.

Wella professionell

Professionellt tvättschampo Tyskt varumärke Wella Professional. Företaget har funnits sedan förra seklet, och det behöver inte ytterligare reklam.

 • SpBalanceScalp - har en mild effekt och läkning egenskaper: eliminerar milda irriterade processer, upprätthåller en normal hydratiseringsnivå.

Kapous Professional

Produktion av det ryska företaget Kapous Professional, men produktionsanläggningar ligger i Västeuropa. Intyg om överensstämmelse får endast i Ryssland.

Populära tvättmedel:

 • Conditioner VolumeupGeringLine - kompletterar volymen till tunt, försvagat hår på grund av protein och proteinkomposition som matar skadade hårändar;
 • Medel för färgat hår KapuasShampooPh 4,5 med keratin och pantheon. Detta verktyg bevarar perfekt färgen på färgat hår, motverkar helt de negativa effekterna av ultravioletta strålar, återupptar hårväxten.

Matrix

Professionell shampoo varumärke Matrix. Denna smink används av alla Hollywood-stjärnor, har en unik formel och rensar helt håret.

 • Shampoo med djupa fuktgivande egenskaper TotalResultsMoistureHydration.Good shampoo för fet hår: kan snabbt återställa försvagat hår, aktivera tillväxt och ge en blank och silkeslen hår;
 • Fastgörande rengöringsmedel med molekylärkompositionen Intra-Cylance och bambuxtrakt. Som en del av helande schampo finns ett vitaminkomplex och superaktiva komponenter som är inbäddade i den försvagade hårstrukturen, närmar dem med läkande substanser och berikar vitaminreserven. Som ett resultat återställs löken, sårbarhet och förlust suspenderas.

Estelle

Ryska professionella verktygsmärket Estel. Shampoos av detta märke är inte på något sätt sämre än utländska produkter, de är mycket billigare och älskade av våra skönheter. Den mest populära produkten i Curex-serien - hanterar alla uppgifter för behandling och återställning av svaga hår och glödlampor.

Londa

Londa produkter är speciellt utformade för professionella frisörer som arbetar för att återställa sjukt och svagt hår. Men med tiden började produkterna säljas i kosmetiska butiker för allmänheten. I kompositionen finns panthenol och mandelolja - ett utmärkt sätt att stärka och återställa.

Vad är recensionerna och vad priset för keto shampoo plus existerar för närvarande, kan du förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Hur mycket mjällschampo Sulsen kostar och hur effektivt det är, anges i innehållet i den här artikeln.

Men hur man applicerar schampo Nizoral, du kan läsa i den här artikeln.

Vilken medicinsk schampo för håravfall i apoteket är en av de bästa som beskrivs i detalj i den här artikeln.

Förteckning över de bästa professionella schamponerna för färgat hår

Strängar som regelbundet utsätts för aggressivt inflytande av kemiska färgämnen krävs för att få mycket noggrann vård. Ge det kan bara det bästa schamponet för färgat hår. De rengör trådarna, men töm inte dem, vilket är otroligt viktigt för en skadad struktur.

Professionell vs hushåll

Vad är skillnaden mellan schampo för färgat hår från det vanliga? Det finns flera kardinalskillnader mellan professionella och hushållsverktyg:

 • Hög funktionalitet. Om det vanliga sättet bara rengör huden och tvättar bort smuts och fett från hårets yta, har professionella schampon en kraftfull helande effekt. De mättar strängarna med fördelaktiga substanser, återställer strukturen, stärker folliklarna, förhindrar att färgen snabbt tvättar ut, tjocknar hår och sätter dem i en tunn skyddsfilm. Det är extremt viktigt för färgat hår, såväl som för blekt;
 • Komposition. Kosmetikens sammansättning för färgat hår innehåller många användbara naturliga ingredienser - ceramider, oljor, växtbaserade extrakt, proteiner av ris, soja eller ung vet. De bidrar till enklare kammar och ger ytterligare konditionering av strängarna;
 • Högkvalitativ silikon. Den vanligaste komponenten i många moderna märken är silikon - det här är det som påverkar hårets utseende. Men om en billig sort brukar användas i billiga produkter, ingår en kvalitetstyp i salongschampon. Den första ackumuleras i håret, vikter dem och leder till brittleness och tvärsnitt av tipsen. Den andra tvättas helt under tvätten och påverkar därför inte hårets hälsa.
 • Ett integrerat förhållningssätt till problemet. Salongschampon är avsedda för komplex användning. Faktum är att det bara är möjligt att maximera effektiviteten när de interagerar med andra produkter från samma serie.
 • Specialisering. Professionella schampon är mycket specialiserade - de kan inte vara komplexa a priori ("2 in 1" och "3 in 1").

Det är viktigt! Salongkosmetik innehåller mer tvättmedel och mer intensiv. Om det inte väl är valt kan det vara skadligt.

Var kan man köpa detta schampo?

Professionella hårprodukter kan köpas på flera punkter. Dessa inkluderar:

 • Specialiserade butiker som säljer produkter till frisörer;
 • Skönhetssalonger - tyvärr är priset här mycket högt;
 • Webbplatser;
 • Nätverkskosmetikaffärer - valet är väldigt begränsat, kvaliteten är långt ifrån bäst;
 • Officiella platser - det bästa alternativet. Kostnaden för kosmetika från katalogerna på de officiella platserna kommer att vara den lägsta, men kvaliteten blir hög. I det här fallet är du exakt skyddad mot förfalskningar.

Tips! De flesta kvinnor tror att ett sulfatfritt professionellt schampo inte kan ta bort föroreningar och fett, så du måste tvätta håret ofta. Långt ifrån det! Faktum är att fonderna naturligt bildar mindre skum, vilket komplicerar processen att tvätta huvudet lite.

Hur ansöker du?

När du väljer salongkosmetika finns det en enda regel: den ska motsvara din hårtyp (torr, fet och normal). Annars kommer användningen ge absolut ingenting.

Det är också mycket viktigt att lära sig att tvätta ditt smutsiga huvud ordentligt:

 • Fuktar håret med mycket varmt vatten;
 • Krama lite shampoo på din handflata;
 • Lura det bra
 • Applicera detta skum på de fuktiga strängarna;
 • Massage bra;
 • Skölj med rinnande vatten;
 • Upprepa en gång till;
 • Applicera balsam / mask.

Vad shampoo att köpa?

Vi erbjuder en hel lista över de bästa schamponerna för färgat hår, från vilket du säkert kan välja den som passar dig.

Mulsan Cosmetic Professional Care Shampoo

Förtjänt i första hand kan du sätta den sista träffen, från företaget Mulsan. Shampoo med druvfröolja, macadamia, extrakt av eldstam och dyaglerot. Kommer att hjälpa till i vården av torrt, tråkigt och försvagat hår med tecken på sektion. Nästan alla produkter från företaget Mulsan kan kallas unika. Den enda tillverkaren som helt övergav de kemiska komponenterna, ersätter de naturliga råvarorna. Här hittar du inte sulfater, parabener, silikoner, färgämnen.

Produkter blev snabbt populär bland älskare av alla naturliga. "Mulsan - kosmetika för dem som läser kompositionen." Slogan beskriver fullständigt företagets principer. Våra kollegor från redaktionen, använde schampo + balsam i två veckor och var bara chockade. Hår har fått en otroligt frisk utseende, som i barndomen. Vi rekommenderar alla att prova bra produkter. Den officiella webbutiken mulsan.ru

Kostnad - 389 rubel för 300 ml.

L'Oreal Professional Série Expert Absolut Lipidium

Detta verktyg är baserat på det innovativa Neofibrine-systemet, som inkluderar Bio-Mimetic ceramid solskyddsmedel. Shampoo fyller lockar med kraftfull vitalitet, stärker insidan och ger cellåtervinning av den skadade strukturen. Som ett resultat av att använda denna produkt blir håret starkare och mjukare.

Den ungefärliga kostnaden är 700-830 rubel för 250 ml.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore

Hårreparation med allvarliga skador. Dess huvudsakliga aktiva substanser är:

 • Aminosilan - stärker och återställer strängarnas struktur
 • Kationisk polymer - omsluter dem med en tunn skyddsfilm;
 • Komplexet "Aptyl 100" - förseglar användbara komponenter i håret.

Ungefärlig kostnad - 1080 rubel för 250 ml.

"L'oreal Elseve" -schampo "Color and Shine" för ljusfärgat hår har skapats enligt en ny formel som säkerställer fixering av pigment till strängarna. Verktyget håller färgen, förhindrar att den tvättar, gör skuggan ljusare. Dessutom innehåller det speciella UV-filter som skyddar tonen från negativa influenser. Med regelbunden tvättning får håret den nödvändiga näringen, blir den slät, glänsande, silkeslen och lydig.

Den ungefärliga kostnaden är 200-250 rubel för 250 ml.

Schwarzkopf Professional Sulfate-Free

Berömd tysk schampo skapad för att tvätta hår som skadas under färgning. Det utvecklades genom lamineringsteknik (Krio Color Defense), som normaliserar pH-nivån och fryser pigmentet tills nästa målning. Huvudingrediensen i detta kryo-shampoo är silkehydrolysat, en speciell komponent som återställer håret på en cellulär nivå, polerar ytan och ger ljus glans.

Den ungefärliga kostnaden är 680 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Schwarzkopf Professional Sulfate-Free innehåller inte sulfater.

Kapous Färgvård

Kosmetika av detta märke ger rätt näring till hårsäckar och hjälper till att ta bort oönskad färg som uppstod efter misslyckad målning. Strukturen av "Kapous Color Care" innehåller vitamin E, aminosyror, mjölkproteiner, extrakt av medicinalväxter och extrakt av olika spannmål. På grund av denna rika komposition ger denna schampo en kraftfull helande effekt:

 • Håller pigmentets ljusstyrka på molekylär nivå;
 • Återställer en försvagad struktur;
 • Aktivt närmar sig strängarna från rot till spets.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 250 ml.

Natura Siberica - "Skydd och sken"

Denna klassificering fortsätter att vara ett populärt läkemedel för färgat hår som produceras i Ryssland. Dess huvudsakliga funktion är den naturliga grunden - som en del av produkten finns inga skadliga mineraloljor, parabener och sulfater. Deras plats i detta schampo är upptagen av användbara ämnen:

 • Hood rosa radialer - fuktar och närmar, aktiverar återvinningsprocesser, stärker skyddsmekanismerna.
 • Naturliga oljor - Altais havtorn och Dahuri sojabönor. De innehåller vitaminer och makronäringsämnen som ger överdriven lås med god näring och regenerering.
 • Vit bivax - ökar krillens motståndskraft mot effekterna av skadliga kemikalier.
 • Lösningen av tvål, hjälper till att stärka hårsäckarna och normalisera talgkörtlarna.

Den ungefärliga kostnaden är 300-360 rubel för 400 ml.

Tips som hjälper dig att välja det bästa professionella hårvårdshampo:

Om du inte vet hur man ska shampoo tvätta färgat hår, välj det här kända varumärket. Medel "Periche" är stor efterfrågan bland moderna kvinnor. Dess huvudsakliga ingredienser är:

 • Macadamiaolja - förhindrar förstörelsen av hårstrukturen under inflytande av ultraviolett strålning, skyddar håret från fuktförlusten;
 • Marulaolja - fuktar och närmar sig, lägger sken på krullarna;
 • Gurkaxtrakt - behåller ljusets ljusstyrka.

Ungefärlig kostnad - 560 rubel för 500 ml.

Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Detta professionella antioxidantschampo för att skydda färgen på färgat hår har ett antal egenskaper:

 • Renar rent
 • Skyddar hår från fria radikaler och skadliga UV-strålar;
 • Stärker deras struktur
 • Mättatstråk med glans
 • Stödjer Ph;
 • Håller en ljus ton till nästa målning (så många som 32 shampooing sessioner);
 • Deltar i att fylla porösa trådsträngar.

Sammansättningen av detta verktyg innefattar vitamin E, naturliga silikoner och solrosolja.

Ungefärlig kostnad - 530 rubel för 300 ml.

Matris så lång skada

Den berömda salongschampongen för färgat hår baseras på "Cuticle Rebond" handel "(ceramider + aminosiliconer). Tack vare denna teknik återställer Matrix So Long Damage trådar i de djupaste lagren, stärker strukturen, fyller alla tomrum och limskalor tillsammans. Hår efter tvätt blir elastiskt, smidigt och lydigt. Även detta underbara schampo gör håret tjockare och skyddar det på ett tillförlitligt sätt från olika skador.

Ungefärlig kostnad - 565 rubel för 300 ml.

Estel Prima Blonde

Är du inte säker på vilket schampo är bäst för färgat hår? Många experter introducerar i det här betyget det ryska företaget Estels medel. Det är baserat på NATURAL PAUL-systemet, som innehåller användbar keratin och panthenol. Dessa ingrediens roll är svår att överskatta - de rengör försiktigt, fixar hårfärg, ger mjukhet. Estel används ofta för att ge en silverton till strängarna och återställa strukturen.

Ungefärlig kostnad - 450 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! För ofta användning av denna produkt kan orsaka torrt hår. Kom också ihåg att sammansättningen av detta schampo innehåller hormonellt aktiva substanser.

Bain Chroma Captive Kerastase

Ganska dyrt, men också mycket effektivt. Detta salongschampo innehåller naturliga ingredienser som smidigt rengör håret från föroreningar och ger maximal glans. Grunden för detta verktyg är en innovativ komplex Systeme Capture, som förhindrar snabb etsning av pigment och håller skuggan rik och vacker i cirka 30 dagar (underkastad kontinuerlig användning av hela serien). Dessutom innehåller detta schampo UV-filter som skyddar strängar mot negativa effekter.

Ungefärlig kostnad - 1400 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! En av de främsta fördelarna med "Bain Chroma Captive Kerastase" är närvaron av toxider. De tar bort smuts utan att påverka målarfärgen. Men det är just denna känsliga effekt, såväl som frånvaron av sulfater, som inte tillåter fullständig rening av strängarna.

Wella briljans professionell

Besluta att välja själv en professionell schampo för färgade, normala eller tunna strängar, se närmare på verktyget "Wella Brilliance Professional". Det är också lämpligt för känslig hud - lindrar brännande och klåda. Produkten har en behaglig lukt som kvarstår i håret under lång tid. Dessutom ger detta schampo effektiv djuprengöring. Dess huvudsakliga aktiva ingredienser är panthenol, keratin, vitamin E, lotus extrakt och glyoxinsyra.

Ungefärlig kostnad - 650 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Trots att det ingår i Wella Brilliance Professional salong produktsortimentet, innehåller den både parabener och många konserveringsmedel som torkar trådarna och påverkar strukturen.

Shampoo "Clear Vita Abe" för regenerering av färgat och skadat hår är också bland de bästa. Det innehåller inte sulfater och andra skadliga ämnen. Basen för detta verktyg är avancerad teknologi "Nutrium 10", som består av näringsämnen, vitaminer och extrakt, vilket gör det möjligt att hålla den slutliga färgen länge. Den här egenskapen är mycket viktig för ägare av ljusa och mättade färger - till exempel rött hår. Verktyget skummar mycket bra, så användningen blir ganska ekonomisk.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 200 ml.

Det är viktigt! Formeln "Nutrium 10" hjälper till att bli av med mjäll.

Shampoo "Ginger and Hop" från företaget "Green Mama" är speciellt utformat för försvagat hår. I dess sammansättning finns aktiva substanser (extrakt av olika örter och persikolja) som förbättrar tillväxten och främjar hela läkning av krullarna efter en färgning. Vi noterar också att formeln "Green Mama" inte innehåller dofter, parabener och natriumlaurylsulfat, därför är hårtvätten känslig.

Den ungefärliga kostnaden är 250-300 rubel för 250 ml.

Londa Professional Color Radiance

Detta mycket effektiva schampo för att bevara färgen på färgat hår ger ett effektivt skydd för strängarna. På grund av naturliga oljor och extrakt från växter rensar verktyget strängarna och ger en vacker glans. Med regelbunden tvätt blir locken mjuk, lydig och silkeslen.

Ungefärlig kostnad - 500 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! "Londa Professional Color Radiance" utvecklades med hjälp av en speciell teknik som använder Radialux-mikrojoner. De behåller färg, blockerar mikrosfärer och tar helt bort rester av färgämnen.

Moroccanoil Fuktreparation

Professionell israelisk tillverkad produkt avsedd att ta hand om skadat och försvagat hår. Shampoo har en regenererande och fuktgivande effekt. Det är baserat på en mycket effektiv formel som ger en delikat tvätt och unravels strängarna. De viktigaste aktiva ingredienserna i detta läkemedel är keratin, arganolja, antioxidanter och fettsyror. De arbetar på två nivåer på en gång - tränga igenom håret, stärka strukturen, näring och fuktar både inifrån och utomhus.

Den ungefärliga kostnaden är 1535 rubel för 250 ml.

Sim Sensitive System

Salon Finska verktyget är konstruerat för färgade, torra eller skadade trådar. Det lindrar svår klåda och förhindrar även mjäll. Håret blir smidigt, lättsamt och ser till alla 100.

Den ungefärliga kostnaden är 936 rubel för 500 ml.

Matrix Biolage Färgvård

Mycket bra schampo på en naturlig basis. Verktyget är berikat med citrus extrakt, sojaproteiner och hibiskus extrakt. Dessa komponenter ger återställning av lock efter färgning, liksom mätta dem med vitalitet och energi. För färgat hår är "Matrix" bara perfekt - det håller pigmentet ljust och otroligt saftigt under lång tid. Med hjälp av detta verktyg kan du få en annan viktig bonus i form av mjuka, silkeslösa och mycket lydiga strängar.

Den ungefärliga kostnaden är 550-650 rubel för 250 ml.

Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: Hur man väljer det bästa shampooet för hårvård (video)

Professionella hårschampo: funktioner och ranking av de bästa

Hemligheten med vacker stilering efter att ha besökt en frisersalong handlar inte bara om en specialist, men också i de verktyg som han använder. Tack vare professionella medel blir de lydiga, släta, glänsande och voluminösa. Det är därför hårbalsam, shampoo och masker behövs.

Idag är dessa droger inte bara tillgängliga för frisörer. De kan köpas av någon i specialaffärer eller på relevanta online-resurser.
Vi kommer att förstå vilka funktioner professionella schampon har, och också ta reda på vilken av dem anses vara det bästa schamponet för färgat hår.

Skillnader mellan professionellt och regelbundet schampo

Huvudskillnaden mellan konventionell schampo och professionell - i de senare aktiva substanserna är i större koncentration.

På grund av detta tillhandahålls höga tvättmedel för beredningen - det tar lätt bort fett, damm och partiklar av kosmetika från hårbotten. Som ett resultat ser locken vackrare ut och är lättare att lägga.

Kompositionen av professionella verktyg innehåller ett stort antal omsorgsdelar, inklusive:

 • ceramider;
 • vitaminkomplex;
 • spårämnen
 • pantenol;
 • växtextrakt och oljor.

Ingredienser som katjoniska polymerer, slät och "tät" kutiklet (övre skiktet av hår). Dessutom finns i formuleringarna av droger närvarande sojaproteiner, ris, silke, vete eller ull. De hjälper till att reparera skadat hårprotein. En mängd olika tillsatser underlättar kammande lock och ger dem pomp.

Professionell linje av schampon har en mer detaljerad gradering än de produkter som tillverkas för massmarknaden. Och de skiljer sig inte bara i uppsättningen av komponenter, men också i syrets nivå. Om det i vanliga schampon är pH 5,5, då i professionell det kan vara högre. Ju större surhet desto intensivare produkten påverkar hud och håraxlar. I den professionella serien hittar du droger, oljiga, kombinerade, färgade, tunna krökor, liksom mjäll, anti-prolapse, för att påskynda tillväxten.

Ett annat inslag i professionell utrustning - smal specialisering. Du hittar inte i produkten "2 in 1" eller "3 in 1", som kombinerar schampo, balsam och vårdmask. Eftersom komponenterna i dessa verktyg kan neutralisera varandras handlingar, används de inte tillsammans, men i steg.

Professionella produkter finns i mer rymliga förpackningar än vanliga. Priset på schampon är betydligt högre. Men det är rätt motiverat, eftersom deras sammansättning är mer koncentrerad och mindre pengar spenderas på varje tvättning av huvudet.

Video om skillnaderna mellan professionella och konventionella

Professionellt schampo bör väljas individuellt av en frisör eller trichologist efter en preliminär diagnos av hår. När du köper dig själv bör du noggrant läsa rekommendationerna för användning.

Varför hemorrojder smed under ögonen, är svaret här.

Applikationsfunktioner

Hur ofta kan professionella schampon användas? Denna information bör samlas från instruktionerna på förpackningen eller förtydligas med en specialist som rekommenderade drogen.

Speciellt koncentrerade produkter kan inte appliceras dagligen, eftersom detta kan orsaka skador på hårbotten och nagelbandet.

Det är bättre att tvätta håret i 2 steg. Applicera en liten mängd schampo, skölj det och skölj noggrant. Tack vare detta kommer huden och håret att rengöras av föroreningar. Då ska du återigen använda drogen. Det är bättre att lämna på håret i några minuter och hålla en ljus massage, skölj sedan locken.

För tjejer som tvättar håret varje dag är en användning tillräcklig. Eller du bör välja något från listan över icke-sulfat schampon för dig själv.

Applicera professionell kosmetika är inte alltid möjligt, eftersom huden och håret "används" till de aktiva substanserna, och effekten minskar. Efter slutet av specialfonderna är det lämpligt att använda de vanliga i flera månader. Eller du kan ta ett annat schema - 4-5 dagar för att tvätta håret med ett schampo från massmarknaden och 1 dag professionell.

På videoanvisning

Toppprodukter Betyg

Wella

Varumärket Wella Professionals (Tyskland) är en serie hårvårdsprodukter som innehåller schampon, sprayer, balm, masker och så vidare.

Företaget producerar produkter för färgat, skadat, torrt, hår, samt linjer med förbättrat solskydd, utan parabener, för lock av mogna kvinnor och andra.

Berika Nourishing Shampoo är lämpligt för torrt och fint hår. Den innehåller:

 • glyoxylsyra;
 • pantenol;
 • vitamin E;
 • silkextrakt.

De ger curls volym, elasticitet och gör dem starkare. Efter första användningen blir strängarna fuktiga, släta och silkeiga.

Genomsnittligt pris - 600 p. (250 ml).

Formler shampoos Wella väljs så att risken för irritation (klåda, skalning) i hårbotten minimeras. De bör testas för tjejer med känsliga integreringar.

Londa

Under varumärket Londa (Tyskland) produceras ett antal professionella hårvårdsprodukter. Företaget har utvecklat en uppsättning verktyg för torrt, skadat, lockigt, orubbligt, färgat, tunt hår.

Varje rad är utformad för att lösa sina problem. Dessutom finns det en serie droger för att eliminera problem med hårbotten SKALP.

Rensande schampo - rengöringsschampo för oljiga lockor. Den innehåller vitt teextrakt och jojobaolja. Det tar försiktigt bort överskott av talg och rensar hårets yta. Efter att ha använts, blir locken fräsch och blank.

Genomsnittligt pris - 380 s. (250 ml).

L'Oreal

L'Oreal-företaget producerar kosmetika för massmarknaden och professionella linjer (L'Oreal Professionnel). Bland schampon kan du hitta högkvalitativa produkter för att fixa färg, avlägsna gul efter färgning i blond, för att ge volym, restaurering, djupt rengörande hår och andra.

Pro-Keratin Refill Shampoo Shampoo är konstruerat för skadat hår. Formeln består av:

 • pro-keratin;
 • veteproteiner;
 • fruktsyror;
 • arginin;
 • incell-molekyler.

Läkemedlet bidrar till att täta håraxlarna och stärka glödlamporna, det täcker locken med den tunnaste filmen och skyddar dem mot effekterna av negativa faktorer.

Genomsnittligt pris - 704 sid. (250 ml).

Estel

Bland produkterna från företaget Estel (Ryssland) finns linjer för vård av färgat, skadat, torrt hår samt en serie för vinter och sommarperiod.

Curex Therapy Shampoo är konstruerad för lösa, torra och skadade lockar.

På grund av innehållet av panthenol och naturligt fuktgivande betain, ger verktyget näring till hårbotten och nagelbandet.

Stränger försiktigt, men försiktigt rengöras, få styrka och glans.

Genomsnittligt pris - 336 p. (300 ml).

Från innehållet i denna artikel kommer du att lära dig om effekten av Nizoral shampoo.

Kapous

Märket erbjuder inte bara hårfärg Capus, utan även innovativa produkter för vård av hårbotten och hår. Bland företagets produkter kan du hitta produktlinjer för olika typer av krullar - för fett, torr, lockig, ljus, skadad, färgad, och så vidare.

Kaproschampo för alla typer av hår med mentol rengör hård hårbotten och håret av fett och stylingrester. Den innehåller ett protein-vitaminkomplex som ökar blodcirkulationen och stärker glödlamporna.

Genomsnittligt pris - 435 sid. (1000 ml).

Universal Kapous shampoos ska inte användas varje dag för att undvika uttorkning av integritet och mjäll.

Schwarzkopf

Bonacure - flera rader av professionella hårvårdsprodukter från Schwarzkopf (Tyskland). Företaget producerar produkter för färgat, fluffigt, lockigt, skadat, torrt hår, samt en serie för blondiner, mogna kvinnor, för att öka tillväxten av lockor och så vidare.

Oil Miracle Light Oil Shampoo - schampo för fint hår, lämplig för användning varje dag. Dess formel innehåller oljor av marula och organ, såväl som konditioneringskomponenter. Curls stärks och slätas, blir mer voluminösa och lysande.

Det finns ingen silikon i beredningen.

Genomsnittligt pris - 1600 p. (1000 ml).

Videoredigering och recension

Bäst i 2016

Att bestämma det bästa schamponet för allt är omöjligt. Det ska väljas utifrån den enskilda staten av tjejhåret.

Men efter att ha analyserat informationen som presenteras på olika webbplatser avsedda för skönhet och vård för hår, kan vi dra slutsatsen att produkten Elixir Ultime Shampoo från varumärket Kerastase (Frankrike) är mycket populär.

Detta företag, som tillhör oro L'Oreal, specialiserat sig på produktion av verktyg för skönhetssalonger.

Elixir Ultime Sublim Cleansing Oil Shampoo - Shampoo Bath för alla typer av hår, som innehåller en unik kombination av vegetabiliska oljor - majs, argan, kamelia och andra. Formeln har antioxidant, närande och regenererande egenskaper. Oljorna tränger in i hårstrukturen, återställer, utjämnar och skyddar dem. Det finns inga silikoner, parabener och ftalater.

Genomsnittligt pris - 3086 s. (1000 ml).

Alla professionella schampon används bäst med masker och balsams från samma serie. På grund av detta tillhandahålls komplett hårvård.


Kanske är du intresserad av att bekanta dig med: Typer och beskrivning av schampo för Horsehair hår här, instruktioner för användning av schampo Sebozol i den här artikeln.

recensioner

Ala.

Eftersom ungdomar lider av hår. De är mycket tunna, de håller inte volymen, de bryter och splittras. Nyligen köpt en schampo Bonacure Oil från Schwarzkopf. Hårets tillstånd har klart förbättrats. Curls har blivit mer silkeslen, det finns nästan inga split ends.

Tanya.

En vän rekommenderade Kapous shampoo med mentol. Efter den första ansökan blev jag besviken: mitt hår var dåligt kammade och mjäll föreföll. Avlägsnade det på "långt hylla". Cirka en månad senare bestämde jag mig för att göra en oljemask och tvätta den med Kapous. Effekten glädde mig. Håret helt rensat, blev glänsande och voluminöst. Nu använder jag schampo 2-3 gånger i månaden för att noggrant rengöra krullarna. Mycket nöjd med deras skick.

Sonia.

Kerastase Elixir Ultime är ett bra schampo, men inte lämpligt för alla hårtyper. Jag har tjocka krullar och tjocka. Efter flera användningsområden blev de starkare, hälsosammare och mjukare. Och hennes väns hår är tunn. Efter shampooing Elixir Ultime verkar de smutsiga, förmodligen är schamponet för överbelastad med oljor.

Professionella schampon har ökad effektivitet i rengöring av hår och hårbotten. Alla komponenter i dem rengörs grundligt och formlerna är sammansatta med hög noggrannhet.
Ska jag använda dem hemma? Om håret är naturligt friskt och vackert är det inte nödvändigt med starka produkter.
Men med brittleness, förlust, överflödighet, splittrade ändar kan professionella verktyg bli en riktig frälsning.
När du väljer en produkt är det viktigt att ta hänsyn till typen av hårbotten och krullarna, samt använda den enligt anvisningarna.

Professionella hårschampon: betyg av det bästa, recensioner, pris, var du kan köpa

Varje flicka drömmar om en vacker stil, men hemma är det svårt att uppnå effekten, som i frisörsalonger. Där använder professionella stylister specialiserade förberedelser.

Varför är det omöjligt att uppnå det önskade resultatet på konventionella sätt? Saken är att i motsats till konventionella tvättmedel är de aktiva substanserna, som innehåller professionella, mer koncentrerade. På grund av den ökade koncentrationen av diskmedel tar man lätt bort fett, mjäll och andra partiklar från hudytan. Som ett resultat ser håret ut friskt och lätt att stila.

Till glädje för tjejer, inte idag säljs professionella hårprodukter i många butiker, och alla som vill ha det har möjlighet att köpa dem. I artikeln lär du dig allt du behöver om professionella hårschampon:

innehåll:

Professionella schampon för hår: ranka bäst, recensioner

Professionella schampon har tre funktioner: tvättmedel, balsam och wellnessmask. Sammansättningen av absolut alla schampon inkluderar: ceramider, panthenol, vitaminer och växtekstrakter. Professionellt verktyg väljs individuellt, för att hjälpa till att bestämma varumärket har vi sammanställt en ranking av de bästa professionella hårschamponerna. Recensioner, bilder, egenskaper hos ansökan kommer att berätta vilka medel som är mer effektiva. TOP-listan innehåller följande märken:

Vella

Öppnar rankningen av den bästa Wella Professional shampoo. Märket är ganska populärt bland konsumenterna och har länge fått sitt förtroende.

Det tyska handelsbolaget producerar en serie läkemedel som hjälper till att ta hand om hår. Vellas professionella linje innehåller schampo, spray, balsam, balsam, mask och mycket mer.

Näringsämnen inkluderar: E-vitamin, glyoxylsyra, silkextrakt och panthenol. Formeln med medel Vella minimerar riskerna för eventuella hudirritationer, klåda och skalning. Verktygsledningen lämplig för tjejer med hög känslighet i huden.

Dostointsva

 • Förekomsten av E-vitamin, vilket stärker håret.
 • Kostnadseffektiv användning.

brister

  Närvaron av silikoner.

I skönhetssalongen gav mästaren mig en miniatyrburk. Shamput gav krullstyrka och elasticitet. Medger perfekt skum. Efter tvättning är krullarna fuktiga och mjuka. I allmänhet tyckte jag om verktyget. Men kompositionen är i tvivel, eftersom det finns färre naturkomponenter än kemikalier

Londa

Produkter som tillverkas av det tyska företaget Londa, är gjorda speciellt för skickliga hantverkare. Företaget producerar flera produktlinjer för att återställa sjukt och svagt hår.

Shampoo har en traditionell komposition som innehåller silikon och SLS. Dessutom tillförde tillverkaren passionsfrukt bär extrakt, apelsinskal lipider. Shampoo har en tjock konsistens, en liten mängd av produkten är tillräckligt för att få en stor mängd skum.

Verktyget rengör perfekt håret från det omgivande damm och smuts. Effekten av renhet förblir hela veckan.

Dostointsva

 • Långtidseffekt.
 • Kvalitativt tar bort överskott av talg.

brister

 • Förekomsten av kemiska komponenter.

Hela tiden tvättade jag mitt hår med ett visst märke. Men med tiden märkte jag missbruk av verktyget. I skönhetssalongen rekommenderade mästaren schampo och balsam Londa. Jag är glad över pengarna. Håret började skina och ser mycket hälsosammare ut. Shampoo förvirrar inte håret och är lätt att kamma. Stort märke, nu köper jag bara det.

Schwarzkopf

Det tyska varumärket Schwarzkopf producerar både konventionella och professionella schampon. Företaget producerar produkter som är lämpliga för alla typer av hår och därför är de universella.

Shampoo innehåller en stor mängd naturliga oljor: marulovoe, argan och andra. Förutom dem innefattar kompositionen konditioneringskomponenter. Detta möjliggör användning av schampo utan ytterligare balsam och balsam.

Dostointsva

 • Silikonfri.
 • Förekomsten av UV-filter.

brister

Vi har använt Schwarzkopf-schampo i två år nu. Det stärker locken väl, vilket gör håret mer voluminöst och lysande. Lämplig för små barn och orsakar inte allergiska reaktioner. Alla rekommenderar detta märke

Loreal

Företaget L'Oreal tillverkar produkter som säljs på massmarknaderna. Det är fritt tillgängligt, och köp det är inte svårt.

Bland de många hårvårdslinjerna producerar L'Horeal en professionell - Pro-Keratin Refill Shampoo. Verktyget stramar håraxlar och glödlampor. Syftet är att täcka håret med en tunn film som skyddar locken mot yttre negativa influenser.

Sammansättningen av tvättmedelskosmetik innehåller: incellmolekyler, prokeratiner, veteprotein, fruktsyror och arginin. Loreal - det bästa verktyget för hårvolymen.

Dostointsva

 • Mjukar håret och tar bort överflödighet.
 • Väger inte ner håret.

brister

 • Läker inte delade tänder.

Jag använder schampo i en månad. Under denna tid blev håret starkare och återfåde tonen. Jag led av mjäll, men verktyget eliminerade problemet. Shampoo skum rengör lätt och omedelbart håret från föroreningar. Inget behov av att tvätta igen

matris

Matrix Moisturizing Shampoo är den bästa rengöringen från den amerikanska tillverkaren. Det är mycket effektivt för fint hår, återställer hårsäckar och skyddar håret från utsidan, återställer sin naturliga styrka och styrka.

Matrisen innehåller ceramider, bulk vitaminkomplex och andra aktiva ingredienser. Sammansättningen absorberas i försvagat hår, näring dem med medicinska ämnen och berikar med vitaminer. Som ett resultat av denna inverkan uppträder nya glödlampor som förhindrar sårbarhet och förlust.

Dessutom innehåller schampot aminosilikon, vilket återställer hår från insidan. Aminosilikonelement penetrerar hårstrukturen, fyller och limar hålrummet i det skadade håret.

Topp 10 bästa hårschampon 2018

Tjockt, strålande och välskött hår ger inte bara ett attraktivt utseende, utan också en indikator på en hälsosam kropp. Att skapa och behålla ett lyxigt och hälsosamt hår kräver självklart regelbunden vård. Trots det faktum att tillverkarna av kosmetiska produkter producerar alla slags masker, balm, tinkturer och andra hårvårdsprodukter, är huvud och huvudmedel schampo. Shampoo är kända för att rengöra inte bara håret utan också hårbotten. Korrekt utvalt högkvalitativt schampo kan göra krullningar skrymmande, släta och silkeaktig, samt ge styrka och glans till även det mest sjuka och tråkiga håret.

Hur man väljer ett bra schampo?

Så, hur man väljer rätt schampo för att fortsätta att njuta av det konkreta resultatet?

Först, när du väljer ett schampo, sluta med de där naturliga organiska växtextrakten fungerar som tvättredienser, eftersom denna komposition hjälper till att bli av med olika problem med hårbotten och kommer att ha en terapeutisk effekt på den. Tja, respektive måste shampoo väljas efter hårtypen.

Det är också nödvändigt att noggrant undersöka dess sammansättning för att undvika oönskade konsekvenser.

Med innehåll av ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), torka hårbotten, och eftersom de färre av dem i schampo, desto bättre. Observera också pH-nivån, som ska vara identisk med PH i hårbotten.

För fet hår är det 6-7, för normalt 5-5,5, och för torrt hår - 4.

Och nu går vi direkt till betygsättningen. Den baseras på användarbetyg och feedback.

Topp - 10 bästa schampon 2018.

Out of Scores - Moroccanoil Moisture Repair

Den israeliska tillverkarens schampo med en effektiv formel rensar försiktigt alla typer av hår och mättar dem med användbara antioxidanter: arganolja, avokado och olivolja, fettsyror, keratin etc. Återställande schampo är lämpligt för hår som skadas av kemiska effekter och färgning.

 • Den har närande och fuktgivande egenskaper;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • UV-skydd;
 • Trevlig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Daglig ansökan.

10. Sim Sensitive Shampoo

Sim Sensitive är ett terapeutiskt, närande schampo som är utformat för färgat, skadat och torrt hår. Det bekämpar effektivt håravfall, lindrar irritation och förhindrar mjäll. Returnerar naturlig styrka och glans till skadat hår. Efter att ha applicerat shampoohåret lätt kammas och staplas.

 • Läkning egenskaper
 • Mot mjäll
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Näringsrik.

9. Skönheten i Professional Shampoo Expert Collection

Stunning shampoo från den inhemska tillverkaren, som är lämplig för daglig användning, rengör försiktigt håret, till mycket tips, utan att göra dem tyngre. Shampoo innehåller argan och macadamia regenererande oljor, som omedelbart absorberas i håret, lämnar ingen oljig film, skyddar håret från oönskade solexponeringar, förlänger livslängden av mättad hårfärg och provitamin B5, som är ansvarig för vävnadsregenerering och vitamin B3, vilket är nödvändigt för förbättring. blodcirkulationen involverade i bildandet av pigment i håret.

 • Stor flaska;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Prisvärd pris;
 • Utmärkt komposition;
 • Innehåller inte parabener och färgämnen;
 • Det har antistatisk effekt;
 • Håret blir långsamt smutsigt;
 • Trevlig arom;
 • Förvirrar inte håret;
 • Hårets mjukhet och silkhet under tvätt.
 • Inte så bekväm dispenser.

8. Estel Professional Otium Aqua Mild

Fuktgivande universell schampo professionell linje Estel, ger en bra glans, främjar omfattande håråterställning och effektivt rengör dem över hela längden, inte väger. Estel Professional Otium Aqua Mild är lämplig för alla hårtyper.

Den unika formeln av produkten - True Aqua Balance, baserad på aminosyror och betain, balanserar vattenlipidnivån, penetrerar djupt in i huvudets hudceller, fuktar och stärker håret, vilket ger en naturlig glans och strålning, har en antistatistisk effekt.

 • Innehåller inte lauritnatriumsulfat;
 • Mångsidig, lämplig för alla hårtyper;
 • Eliminerar mjäll
 • Daglig användning;
 • fuktgivande;
 • Hälsosam sken;
 • Rimligt pris.
 • Kan vara beroendeframkallande
 • Särskild lukt;
 • Håret är snabbt smutsigt.

7. Londa Professional Synlig Reparationsschampo

Professionell hårvårdsprodukt är utmärkt för dem som har genomgått en permanent, skadad, försvagad, torr kröning som kräver särskild vård. Det är bland annat perfekt för färgat hår. Almond och jojobaoljaxtrakt återställer hårstrålstrukturen försiktigt från insidan, skyddar den från att torka ut och fuktas på ett balanserat sätt. Rik komposition bidrar också till att ge maximal lyxvolym. Fuktgivande och närande schampo skyddar mot UV-strålar och främjar lätt kamning.

 • Daglig användning;
 • Fuktar hår;
 • UV-skydd;
 • näringsrik;
 • Ger volym;
 • Trevlig, hatad doft;
 • Enkel kamning och styling;
 • Bekväm flaska;
 • Professionell vård;
 • Prisvärd kostnad.

6. Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Shampoo

Speciellt utformad för färgat hår baseras Shampoo på Krio Color Defense-teknik som balanserar färgpigment. Cryo formler - hydrolyserad silke med hjälp av extra ingredienser polerar ytan av lockar, ger dem en unik glans, och tvättar inte bort skuggan av färgat hår. Shampoo upprätthåller en stabil nivå av fukt och föremål till hårstrukturen och innehåller inte sulfater.

 • Daglig användning;
 • UV-skydd;
 • befuktning;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Ljusarom;
 • Perfekt för hemvård;
 • Håller rik hårfärg.
 • kostnad;
 • Delvis överdriver huden.

5. Natura Siberica Shampoo Skydd och Glans för målade och skadade

Rhodiola rosea, mer känd som "gyllene roten" har länge varit känd för sina fördelaktiga och helande egenskaper. Det är inte förvånande. Rhodiola extrakt stimulerar naturliga regenerativa processer, ger näring till håret och ökar också deras skyddande potential. Shampoos Natura Siberika, konstruerad för svagt, skört och skadat hår, är rik på vitaminer och mineraler som är nödvändiga för det känsliga och noggranna skyddet av hårfibrer och hårbotten.

Dessutom innehåller schampoten Nature Siberik ett vitaminkomplex: C, D, A, B, E, P, och närmar sig hårbotten och håret med växtbaserat naturligt protein, Dahur sojaxtrakt. Fjärr-östra citrongräs, vit bivax, olja av sibirisk lin, etc., ger energi och vitalitet till hår.

 • Prisvärd pris;
 • Lämplig mot mjäll
 • Nourishing och moisturizing;
 • Lätt att skumma;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig doft.
 • Delvis överdriver huden.

4. Wella Professionals System Professional Balance Scalp Shampoo

Shampoo professionell linje för känslig hårbotten, lindrar klåda och irritation, rensar lätt och särskilt delikat håret och huden, återställer skadat hår och ger dem en elegant volym. Wella Balance Hårbotten förhindrar klåda, brinner, och kompenserar också för brist på fukt.

Omhändertagande av lås och hårbotten beror på de ingredienser som utgör produkten: lotus extrakt, förhindrar håravfall och eliminerar irritation i hårbotten, champagnextrakt, ger skina till tråkigt hår och mjukgör huden, E-vitamin, som återvänder styrka och naturlig glans hår, liksom panthenol, keratin, fytokeratin och glyoxinsyra.

 • Ta hand om känslig hårbotten;
 • Ger volym;
 • Med dispenser;
 • näringsrik;
 • fuktgivande;
 • Motståndskraftig och behaglig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Bekväm flaska.

3. L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Shampoo

Pro Fiber reparera professionella serien för skadat hår från den franska jätten L'Oreal, anses med rätta vara en av bästa och mest kvalitativa. På grund av dess terapeutiska verkan och rika sammansättning.

Aminosilan är den aktiva komponenten som är ansvarig för att återställa och stärka hårstrukturen, den katjoniska polymeren täcker hårkutlet med en skyddande film och det revolutionerande Aptyl 100-komplexet ger en aldrig tidigare skådad effekt i tre steg: omedelbar restaurering i salongen, personlig hemvårdsprogram och effekt hemma. Lämpligare för torrt hår, och resultatet är hälsosamt och silkeslen.

 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig ihållande lukt;
 • Det närmar och fuktar håret;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Med luftkonditionering
 • Passar känslig hårbotten;
 • Gör kamningen enklare
 • Näringsrik.

2. Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Shampoo skyddar professionellt och pålitligt hår från ultravioletta strålar och från de skadliga effekterna av radikaler, rensar håret och påverkar hårbotten positivt, bibehåller optimal PH-balans och effektivt bekämpar håravfall och ger också en rik färg och hållbar glans av färgat hår.

Sjampoen förhindrar tvärsnittet av spetsarna, deras bräcklighet och återställer de porösa områdena av hår. Den innehåller solrosolja och E-vitamin, skyddar krullarna mot de negativa effekterna av yttre faktorer, liksom naturliga silikoner, vilket ger sken och förbättrar hårstrukturens integritet avsevärt.

 • Prisvärd pris;
 • Daglig användning;
 • Med luftkonditionering
 • Lämplig för tunt och skadat hår;
 • Lämplig för färgat hår;
 • Lätt kamning
 • näringsrik;
 • Trevlig lukt;
 • Bekväm flaska;
 • Ekonomisk konsumtion.
 • Håret blir tjockt vid rötterna.

1. Mulsan kosmetisk reparationsschampo

Ovillkorlig första plats är företaget Mulsan Cosmetic shampoo. Egenskapen hos detta schampo i sin naturliga sammansättning. Det innehåller inte sulfater (SLS, SLES), parabener, silikoner och andra kemikalier som kan skada hår.

Shampoo återställer skadat hår, minskar håravfall, ger naturlig glans och elasticitet till lock. Efter användning blir krullarna mjuka och släta, och viktigast av allt - friska. Mulsan Cosmetic är ledande inom naturlig och säker kosmetika. Produkterna njuter av otrolig framgång med kvinnor, med särskild uppmärksamhet åt deras hälsa. När det gäller dess egenskaper och sammansättning överträffar det enkelt konkurrenterna med en kostnad som är högre än 4-7 gånger. Säkert rekommendera den officiella webbutiken (mulsan.ru)

 • 100% naturlig komposition
 • Låg kostnad;
 • Extrakt av växter och oljor i kompositionen;
 • Återställer skadat hår
 • Minskar förlusten;
 • Gör krullar vackra och friska;
 • Den har ett behagligt ljust arom;
 • Bekväm att använda;
 • Låg konsumtion;
 • Snabb och fri frakt.

Några användbara videoklipp

Lyxiga lockar är varje kvinnas telefonkort. Och därför borde det vara mer noggrant relaterat till hårvård, inte sparsamt, varken styrka eller tid, inte pengar. Och om hur vårt betyg Topp 10 av de bästa schamponerna från 2018 var till nytta för dig, kan du dela i kommentarerna.Nästa Artikel
Hår tonic: hur man använder, fördelar och nackdelar