Shampoo för slät hår


Ägare av torrt, hårt hår vet hur svårt det är att sätta orubbliga lockar i en vacker frisyr. Särskilda vårdprodukter kommer till räddningen - schampon, balm, masker. Utseendet och hälsan hos strängarna beror till stor del på rätt schampo, eftersom det här verktyget används oftast.

Ett bra schampo för utjämning av hår bör utföra följande uppgifter:

 • Att mata bra
 • befukta
 • Bygga om strukturen

Det är oerhört viktigt att vara uppmärksam på fondens sammansättning. Eftersom det används för torra, torkade trådar med splittrade ändar, bör tvättbasen inte vara svår. Effekten av jämnhet blir omöjlig att uppnå om det finns komponenter som aggressivt påverkar hårets struktur. Sådana ämnen innefattar parabener och SLS.

Det finns många tillverkare som erbjuder konsumenterna ett universalmedel - utjämnande schampo. Ofta väljer kvinnor professionell kosmetika, världsberömda varumärken, vars produkter kan användas både hemma och i salonger.

Matrix Mega Elegant Shampoo för jämnhet och glans

Matrix varumärke specialiserat sig på produktion av professionella verktyg som framgångsrikt kan användas hemma för att uppnå effekten av salongprocedurer.

Matrix's Mega Sleek-serien är utformad för att ta hand om oärliga krokar. Shampoo för jämnhet och glans av hår med en speciell formel gör strängarna mer fina, vilket ger dem en mega-jämnhet. Effekten av "fluffiness" försvinner, håret är tillförlitligt skyddat mot fukt. Verktyget är perfekt för skadat, torkat hår med delade ändar, vilket ofta uppstår efter färgning.

Sammansättningen av schampon är lämplig för torrt hår som behöver näring och fuktas. I hjärtat av alla Mega Sleek-produkterna är sheasmör och ceramid. Sheasmör är känt för sina näringsegenskaper, det är tack vare honom att krullarna får en hälsosam glans. Keramider är ansvariga för att återställa skadad hårstruktur.

Matrisschampo för slät hår gör att du kan se resultatet efter första gången. Strängarna blir glänsande, släta och levande, och resultatet blir kvar under lång tid.

Recensioner av schampo för slät hår Matrix positiv. Flickorna som använde det här verktyget noterar att krullarna blir mer lydiga, lättare att kamma och passa.

Creamshampoo för jämnhet och glans av hår Estel Otium Diamond Shampoo

En annan väl beprövad produkt - krämschampo för jämnhet och glans Otium Diamond Shampoo. Estel-märket är bekant för dem som älskar salongvård.

Produkterna i denna linje är avsedda för utjämning av hår, återvändande naturlig glans och kristallglans. De aktiva ingredienserna i kompositionen - kollagen, panthenol, silkeproteiner bidrar till att öka elasticiteten och elasticiteten hos strängarna, produkten tvättas lätt av. Den mjuka shampooformeln är lämplig för även de mest recalcitrant krullarna.

Om shampoo för jämnhet och glans hår Estel Otium Diamond lämnade mycket positiv feedback. Konsumenterna säger att håret blir glänsande, smidigt, snyggt och hälsosamt.

De mest populära schamponerna för slät hår

Nästan alla kända varumärken har speciella serier inom tillverkningsområdet för att göra trådarna smidiga. De mest populära schamponerna för glatt hår idag:

 • "Instant smoothness" från Nivea. Kompositionen innehåller komponenter som ger locken ett välskämt utseende och jämnhet för hela dagen: palmolja, magnoliaxtrakt.
 • "Släthet och glans" av Schauma. Den aktiva beståndsdelen i kompositionen är jojobaolja. Det ger näring och fuktar hårets porösa struktur. Av de otvivelaktiga fördelarna med medel - överkomligt pris.
 • Smoothen Shampoo av Wella. Ett särskiljande drag hos shampoo är dess förmåga att bibehålla fuktnivån som är nödvändig för oskärliga strängar och skydda dem mot negativa yttre påverkan. Denna effekt uppnås genom avokado olja och cashmere komplex i kompositionen.
 • "Asiatisk släthet" från Gliss Cur. Fuktar, förbättrar hårets elasticitet. De aktiva ingredienserna är orkidé och bambuxtrakt.

Valet av utjämning schampon för ganska bred. Men även "rätt" verktyg kanske inte är lämpligt för alla, så du måste hitta en lämplig produkt baserat på dina egna känslor. Bäst av allt, om dessa schampon är 2-3: så att håret inte används, behöver du regelbundet ändra vårdprodukterna.

Shampoo för slät hår

Huvudindikatorn för hårhälsa är deras jämnhet. Men ofta måste man ta itu med ett av de obehagliga problemen med att ta hand om håret - kröslets olydnad, vilket uppenbarar sig i svårigheten att kamma och oförmåga att göra frisyr. Idag kan allt detta lätt korrigeras genom att använda speciell kosmetika.

Shampoo för slät hår förtjänar särskild uppmärksamhet, det innehåller i sin sammansättning unika komponenter som ger fuktighet och mjukning av lock.

Regelbunden användning av sådana droger passar väl för obehagligt hår, eftersom det bidrar till att göra dem mer elastiska och släta, har en bra utjämningseffekt.

Egenskaper och fördelar

Gliss Kur "Asiatisk släthet", Ollin, Matrix "Mega Sleek" och Bonacure "Perfekt jämnhet" anses vara de mest populära nivelleringsschamponerna. På grund av deras höga effektivitet är de mycket populära hos kosmetologer och har fått positiv feedback. Sammansättningen av ovanstående produkter inkluderar naturliga komponenter av orkidéer och bambu, de släpper inte bara ut det skuriga skiktet av fibrer, utan skyddar även dem på ett tillförlitligt sätt från externa negativa effekter, ger näring med vitaminer, ger dem glans och elasticitet.

Dessutom har tillverkare utvecklat en särskild omsorgsform med extra användning av vegetabiliska oljor av aragan och oliv, som i kombination med Incells molekyler verkar i ett komplex.

De flesta schampon för slät hår innehåller också avokadoolja och kashmir. De hjälper till att effektivt hantera skadade och grova krullningar, samtidigt som de "stygga" lockarna anpassas. Den ständiga användningen av dessa medel ger fullständig hårvård, curls blir friska, silkeslen.

En bra hjälpare i kampen mot lockar är schampon baserade på jojobaolja och provitamin B5. Aktiva spårämnen av sådana droger uppdateras, skyddar håret, gör det mer flexibelt och elastiskt.

Hur gör det?

Nyligen finns det många sätt att snabbt och enkelt räta ut krullarna. Det kan vara lika olika termiska enheter i form av hårtorkar, strykjärn, ployk och kemikalier. Men alla dessa metoder har negativ inverkan på locket och orsakar dem skada. Därför är den mest optimala lösningen att använda speciella schampon för jämnhet. För att förstå hur dessa moderna droger fungerar, är det nödvändigt att studera orsaken till lockigt hår från början.

Enligt studier visade sig att sådana krullar kännetecknas av en viss kemisk sammansättning och struktur.

Varje hår har sin egen unika sektion, som deras form beror på. I det fall då krökets sektion är rund, är håret rakt, och om elliptiskt eller ovalt, vrids de i ringar och vrid. Dessa tillverkare tog hänsyn till nyanser av tillverkningen av schampon och skapade ett modernt verktyg, vilket tillförde sin kemiska sammansättning av speciella element som gör håret tyngre.

Dessa element innefattar panthenol, silikon, ricinolja, natriumsulfat och natriumhydroxid. Deras påverkan förändrar hårets tvärsnitt, vilket resulterar i att de blir runda och raka. Att använda liknande shampoo curls blir naturligtvis "lydig", det kommer att göra det möjligt för dem att enkelt sätta i en frisyr, men glöm inte att även efter tvätt av kosmetiska, kommer vissa polymerer och silikoner att förbli på hårets yta. Därför är det bäst att ge företräde åt schampon på en naturlig basis.

Produkter gjorda av keratin, extrakt av murgröna, silke, veteproteiner och vitamin B5 uppskattas särskilt.

Topp 10 bästa hårschampon 2018

Tjockt, strålande och välskött hår ger inte bara ett attraktivt utseende, utan också en indikator på en hälsosam kropp. Att skapa och behålla ett lyxigt och hälsosamt hår kräver självklart regelbunden vård. Trots det faktum att tillverkarna av kosmetiska produkter producerar alla slags masker, balm, tinkturer och andra hårvårdsprodukter, är huvud och huvudmedel schampo. Shampoo är kända för att rengöra inte bara håret utan också hårbotten. Korrekt utvalt högkvalitativt schampo kan göra krullningar skrymmande, släta och silkeaktig, samt ge styrka och glans till även det mest sjuka och tråkiga håret.

Hur man väljer ett bra schampo?

Så, hur man väljer rätt schampo för att fortsätta att njuta av det konkreta resultatet?

Först, när du väljer ett schampo, sluta med de där naturliga organiska växtextrakten fungerar som tvättredienser, eftersom denna komposition hjälper till att bli av med olika problem med hårbotten och kommer att ha en terapeutisk effekt på den. Tja, respektive måste shampoo väljas efter hårtypen.

Det är också nödvändigt att noggrant undersöka dess sammansättning för att undvika oönskade konsekvenser.

Med innehåll av ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), torka hårbotten, och eftersom de färre av dem i schampo, desto bättre. Observera också pH-nivån, som ska vara identisk med PH i hårbotten.

För fet hår är det 6-7, för normalt 5-5,5, och för torrt hår - 4.

Och nu går vi direkt till betygsättningen. Den baseras på användarbetyg och feedback.

Topp - 10 bästa schampon 2018.

Out of Scores - Moroccanoil Moisture Repair

Den israeliska tillverkarens schampo med en effektiv formel rensar försiktigt alla typer av hår och mättar dem med användbara antioxidanter: arganolja, avokado och olivolja, fettsyror, keratin etc. Återställande schampo är lämpligt för hår som skadas av kemiska effekter och färgning.

 • Den har närande och fuktgivande egenskaper;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • UV-skydd;
 • Trevlig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Daglig ansökan.

10. Sim Sensitive Shampoo

Sim Sensitive är ett terapeutiskt, närande schampo som är utformat för färgat, skadat och torrt hår. Det bekämpar effektivt håravfall, lindrar irritation och förhindrar mjäll. Returnerar naturlig styrka och glans till skadat hår. Efter att ha applicerat shampoohåret lätt kammas och staplas.

 • Läkning egenskaper
 • Mot mjäll
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Näringsrik.

9. Skönheten i Professional Shampoo Expert Collection

Stunning shampoo från den inhemska tillverkaren, som är lämplig för daglig användning, rengör försiktigt håret, till mycket tips, utan att göra dem tyngre. Shampoo innehåller argan och macadamia regenererande oljor, som omedelbart absorberas i håret, lämnar ingen oljig film, skyddar håret från oönskade solexponeringar, förlänger livslängden av mättad hårfärg och provitamin B5, som är ansvarig för vävnadsregenerering och vitamin B3, vilket är nödvändigt för förbättring. blodcirkulationen involverade i bildandet av pigment i håret.

 • Stor flaska;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Prisvärd pris;
 • Utmärkt komposition;
 • Innehåller inte parabener och färgämnen;
 • Det har antistatisk effekt;
 • Håret blir långsamt smutsigt;
 • Trevlig arom;
 • Förvirrar inte håret;
 • Hårets mjukhet och silkhet under tvätt.
 • Inte så bekväm dispenser.

8. Estel Professional Otium Aqua Mild

Fuktgivande universell schampo professionell linje Estel, ger en bra glans, främjar omfattande håråterställning och effektivt rengör dem över hela längden, inte väger. Estel Professional Otium Aqua Mild är lämplig för alla hårtyper.

Den unika formeln av produkten - True Aqua Balance, baserad på aminosyror och betain, balanserar vattenlipidnivån, penetrerar djupt in i huvudets hudceller, fuktar och stärker håret, vilket ger en naturlig glans och strålning, har en antistatistisk effekt.

 • Innehåller inte lauritnatriumsulfat;
 • Mångsidig, lämplig för alla hårtyper;
 • Eliminerar mjäll
 • Daglig användning;
 • fuktgivande;
 • Hälsosam sken;
 • Rimligt pris.
 • Kan vara beroendeframkallande
 • Särskild lukt;
 • Håret är snabbt smutsigt.

7. Londa Professional Synlig Reparationsschampo

Professionell hårvårdsprodukt är utmärkt för dem som har genomgått en permanent, skadad, försvagad, torr kröning som kräver särskild vård. Det är bland annat perfekt för färgat hår. Almond och jojobaoljaxtrakt återställer hårstrålstrukturen försiktigt från insidan, skyddar den från att torka ut och fuktas på ett balanserat sätt. Rik komposition bidrar också till att ge maximal lyxvolym. Fuktgivande och närande schampo skyddar mot UV-strålar och främjar lätt kamning.

 • Daglig användning;
 • Fuktar hår;
 • UV-skydd;
 • näringsrik;
 • Ger volym;
 • Trevlig, hatad doft;
 • Enkel kamning och styling;
 • Bekväm flaska;
 • Professionell vård;
 • Prisvärd kostnad.

6. Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Shampoo

Speciellt utformad för färgat hår baseras Shampoo på Krio Color Defense-teknik som balanserar färgpigment. Cryo formler - hydrolyserad silke med hjälp av extra ingredienser polerar ytan av lockar, ger dem en unik glans, och tvättar inte bort skuggan av färgat hår. Shampoo upprätthåller en stabil nivå av fukt och föremål till hårstrukturen och innehåller inte sulfater.

 • Daglig användning;
 • UV-skydd;
 • befuktning;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Ljusarom;
 • Perfekt för hemvård;
 • Håller rik hårfärg.
 • kostnad;
 • Delvis överdriver huden.

5. Natura Siberica Shampoo Skydd och Glans för målade och skadade

Rhodiola rosea, mer känd som "gyllene roten" har länge varit känd för sina fördelaktiga och helande egenskaper. Det är inte förvånande. Rhodiola extrakt stimulerar naturliga regenerativa processer, ger näring till håret och ökar också deras skyddande potential. Shampoos Natura Siberika, konstruerad för svagt, skört och skadat hår, är rik på vitaminer och mineraler som är nödvändiga för det känsliga och noggranna skyddet av hårfibrer och hårbotten.

Dessutom innehåller schampoten Nature Siberik ett vitaminkomplex: C, D, A, B, E, P, och närmar sig hårbotten och håret med växtbaserat naturligt protein, Dahur sojaxtrakt. Fjärr-östra citrongräs, vit bivax, olja av sibirisk lin, etc., ger energi och vitalitet till hår.

 • Prisvärd pris;
 • Lämplig mot mjäll
 • Nourishing och moisturizing;
 • Lätt att skumma;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig doft.
 • Delvis överdriver huden.

4. Wella Professionals System Professional Balance Scalp Shampoo

Shampoo professionell linje för känslig hårbotten, lindrar klåda och irritation, rensar lätt och särskilt delikat håret och huden, återställer skadat hår och ger dem en elegant volym. Wella Balance Hårbotten förhindrar klåda, brinner, och kompenserar också för brist på fukt.

Omhändertagande av lås och hårbotten beror på de ingredienser som utgör produkten: lotus extrakt, förhindrar håravfall och eliminerar irritation i hårbotten, champagnextrakt, ger skina till tråkigt hår och mjukgör huden, E-vitamin, som återvänder styrka och naturlig glans hår, liksom panthenol, keratin, fytokeratin och glyoxinsyra.

 • Ta hand om känslig hårbotten;
 • Ger volym;
 • Med dispenser;
 • näringsrik;
 • fuktgivande;
 • Motståndskraftig och behaglig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Bekväm flaska.

3. L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Shampoo

Pro Fiber reparera professionella serien för skadat hår från den franska jätten L'Oreal, anses med rätta vara en av bästa och mest kvalitativa. På grund av dess terapeutiska verkan och rika sammansättning.

Aminosilan är den aktiva komponenten som är ansvarig för att återställa och stärka hårstrukturen, den katjoniska polymeren täcker hårkutlet med en skyddande film och det revolutionerande Aptyl 100-komplexet ger en aldrig tidigare skådad effekt i tre steg: omedelbar restaurering i salongen, personlig hemvårdsprogram och effekt hemma. Lämpligare för torrt hår, och resultatet är hälsosamt och silkeslen.

 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig ihållande lukt;
 • Det närmar och fuktar håret;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Med luftkonditionering
 • Passar känslig hårbotten;
 • Gör kamningen enklare
 • Näringsrik.

2. Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Shampoo skyddar professionellt och pålitligt hår från ultravioletta strålar och från de skadliga effekterna av radikaler, rensar håret och påverkar hårbotten positivt, bibehåller optimal PH-balans och effektivt bekämpar håravfall och ger också en rik färg och hållbar glans av färgat hår.

Sjampoen förhindrar tvärsnittet av spetsarna, deras bräcklighet och återställer de porösa områdena av hår. Den innehåller solrosolja och E-vitamin, skyddar krullarna mot de negativa effekterna av yttre faktorer, liksom naturliga silikoner, vilket ger sken och förbättrar hårstrukturens integritet avsevärt.

 • Prisvärd pris;
 • Daglig användning;
 • Med luftkonditionering
 • Lämplig för tunt och skadat hår;
 • Lämplig för färgat hår;
 • Lätt kamning
 • näringsrik;
 • Trevlig lukt;
 • Bekväm flaska;
 • Ekonomisk konsumtion.
 • Håret blir tjockt vid rötterna.

1. Mulsan kosmetisk reparationsschampo

Ovillkorlig första plats är företaget Mulsan Cosmetic shampoo. Egenskapen hos detta schampo i sin naturliga sammansättning. Det innehåller inte sulfater (SLS, SLES), parabener, silikoner och andra kemikalier som kan skada hår.

Shampoo återställer skadat hår, minskar håravfall, ger naturlig glans och elasticitet till lock. Efter användning blir krullarna mjuka och släta, och viktigast av allt - friska. Mulsan Cosmetic är ledande inom naturlig och säker kosmetika. Produkterna njuter av otrolig framgång med kvinnor, med särskild uppmärksamhet åt deras hälsa. När det gäller dess egenskaper och sammansättning överträffar det enkelt konkurrenterna med en kostnad som är högre än 4-7 gånger. Säkert rekommendera den officiella webbutiken (mulsan.ru)

 • 100% naturlig komposition
 • Låg kostnad;
 • Extrakt av växter och oljor i kompositionen;
 • Återställer skadat hår
 • Minskar förlusten;
 • Gör krullar vackra och friska;
 • Den har ett behagligt ljust arom;
 • Bekväm att använda;
 • Låg konsumtion;
 • Snabb och fri frakt.

Några användbara videoklipp

Lyxiga lockar är varje kvinnas telefonkort. Och därför borde det vara mer noggrant relaterat till hårvård, inte sparsamt, varken styrka eller tid, inte pengar. Och om hur vårt betyg Topp 10 av de bästa schamponerna från 2018 var till nytta för dig, kan du dela i kommentarerna.

15 bästa hårglättande produkter

Shampoo, masker, sprayer och outplånliga krämer som tämmer de mest olydiga lockarna

Varje flicka drömmar om slät glänsande hår, vilket inte är förvånande - ljuset reflekterar bättre från en platt yta, och alla, även den enklaste frisyren ser perfekt ut. ELLE valde 15 produkter för utjämning av hår, vilket hjälper till att uppnå en salongeffekt hemma.

Londa professionell

Elegant Mjukare Rettbehandlingsmask från Londa Professional baserat på Radialux Micro-Ions-teknik hjälper till att återställa hår och glans, samt släta ut uraktiga krullar. Dess aktiva ingredienser - avokadoolja och vetegroddar - påverkar effektivt hårstrukturen, vilket eliminerar fraglighet och torrhet från insidan.

Moroccanoil

Israels varumärke Moroccanoil är känt för sina skönhetsprodukter baserade på oljor som fuktar och närnar håret från insidan. Det är därför inte förvånande att det här märket har släppt ut en hel rad produkter för att stryka håret (schampo, balsam, mask och outplånlig lotion) Smooth Collection. Var och en av dem bygger på den innovativa AminoRenew-komponenten, som stärker håret och mättar dem med aminosyror, vilket ger frisyren en blank glans och mjukhet i 72 timmar.

Oribe

Sammansättningen av den universella krämen för styling Creme för stil från Oribe innehåller extrakt av geranium, lavendel, kamille, grönt te och vitamin E. Tack vare denna blandning utstrålar håret bokstavligen hälsan och ser lyxigt ut.

Wella-proffs

För att mildra tufft obehagligt hår kommer det att bidra till outplånlig utjämningskräm med silkextrakt Enrich från Wella Professionals. Det räcker bara att applicera det över hela längden till vått hår och börja styling.

Sebastian professionell

Vissa produkter för jämnhet av håret utföra också funktionen av termiskt skydd. En sådan skönhetsprodukt är Taming Elixir utjämningsserum från Sebastian Professional, som innehåller avokadooljaxtrakt. Att det omedelbart närmar sig håret, vilket gör dem smidiga och silkeaktiga.

Redan från namnet SP Satin Polish Cream (System Professional) blir det uppenbart att silkextraktet är en del av produkten, vilket ger håret en pärlande glans och mjukhet. Den grundläggande skillnaden i denna skönhetsprodukt från andra är att den borde appliceras på torrt hår.

Paul Mitchell

Du kan hitta ett komplett sortiment av produkter för att stryka ditt hår från ett amerikanskt varumärke Paul Mitchell. Deras utjämningsledning innehåller ett unikt fuktgivande komplex som förstår hårytan först under shampooing och sedan under stylingsprocessen. Dessutom har alla dessa verktyg förmågan att skydda håret mot exponering mot ultraviolett strålning.

Aveda

Aveda's Smooth Infusion Hair Styling Cream är en trevlig kryddig och blommig doft - en bra bonus för huvudprodukten av denna produkt: rak och slät ut. Denna skönhetsprodukt har en långvarig effekt, rätar håret mer och mer efter varje ny användning.

Marc anthony

Du kan göra salongförfarandet för rätning med keratin hemma, med hjälp av 30-dagars No Frizz-utjämningsmedel från Marc Anthony. Satsen innehåller schampo, en speciell gel och en duschlock. Som följer av anvisningarna bör du först tvätta håret med schampo, applicera sedan gel på handdukstorkat hår, sätt på ett lock och slappna av i 30 minuter. Sedan, utan att tvätta kompositionen, fortsätt med installationen. Tillverkare garanterar att håret, om det gäller strikt genomförande av alla recept, förblir jämn under hela månaden.

John Frieda

Om du har naturligt lockigt hår, och du drömmer om raka, kan John Frieda Frizz Ease modelleringsspray med keratinkomplex hjälpa dig att dra ut de hatade locken. Detta verktyg lovar att hålla håret helt slät till nästa shampooing.

Matrix

Matrixs professionella stylinglinje för smidig hår styling är speciellt utformad för hemmabruk. I hjärtat av varje skönhetsprodukt är en hybridmolekyl som gör håret mjukt och glänsande utan att klibba det ihop. Drömmar blir sanna!

Aloxxi

Aloxxi-stylingskräm innehåller ett fuktgivande komplex som förhindrar elektrifiering av håret, förhindrar dem från att trycka och ger frisyren ett välskött utseende. Dessutom skyddar det här verktyget färgen på färgat hår från utlakning, och neutraliserar också de skadliga effekterna av UV-strålar, vilket är särskilt viktigt under den heta årstiden.

got2b

All Star styling cream från Got2b skiljer inte med en komplicerad komposition, men det effektivt fuktar och ger också hårets elasticitet, jämnhet och glans. En universell botemedel, utan vilken semester du bara inte kan göra!

Oriflame

Smid ner det stygga och lockiga håret i 24 timmar Oriflame Slank, som inkluderar keratin. Allt genialt är enkelt: Applicera produkten på fuktigt hår innan du styler, torka det och den perfekta frisyren är klar!

SYOSS

Som du vet, under lamineringsprocessen är håret mättat med keratin, så att de lyser och ser väl preparerade. Med utgångspunkt i denna princip utvecklade forskare i Syoss-varumärket Salon Control-systemtekniken, som låg till grund för Glossing Hold-emulsionen. Nödvändigt att säga, efter den första användningen av denna produkt får håret en spegelglans och jämnhet i 24 timmar!

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6: e ingången (ingång från hästbanan)

Val av snickare: 20 bästa produkter för slät hår

Vilken typ av sprayer, krämer och balsam tar bort fluffigheten och hur man använder masker för att hålla håret alltid smidigt? Stylister och bloggare rekommenderar sina favoritverktyg och tricks.

Spray för hår Wonder Boost, Matrix

Teknolog Matrix Karina Kotova:

"Det här bästsäljande varumärket rekommenderas för tjejer med tunt eller medelstort hår - styling omvandlas direkt.

Huvudingrediensen är protein, vilket ger en känsla av tjockt hår. Sprayen har medium och mobil fixering, vilket är bra för dem som gillar att göra stylingen och gå med den i ett par dagar. Spraya produkten på vått hår - på rötterna eller längs hela längden, och torka det med en hårtork. "

Bonacure Oil Finishing Treatment, Schwarzkopf Professional

BeButterflys blogginlägg och BeautyHack-kolumnisten Yulia Petkevich-Sochnova:

"Om du är ett fan av mättade texturer, så kommer det här verktyget att passa dig: det har en tjock oljig konsistens som omedelbart mjukar och närnar håret. Om håret är tunt, behöver en droppe olja, men även om det är hårt och tjockt, måste du vara noga med att inte applicera för mycket. Effekten är värt det: håret är glänsande och luktar väldigt trevligt! "

Hair Perfector No. 3 Elixir "Perfection of Hair", Olaplex

Huvudläkare på Lasmed kliniken, tricholog Olga Gurkina:

"En annan frälsare för färgat hår. Medel av liten volym (100 ml.) - bekvämt att ta på resan. En sådan volym Hair Perfector är utformad för 8 applikationer, men allt beror på längden. Kan användas en gång i veckan eller oftare om håret är skört och poröst.

Applicera masken på våta strängar och håll i 10 minuter. "

Mask Hair Repair Treatment, Paul Mitchell

Olga Gurkina:

"Den enda nackdelen är behovet att hålla en halvtimme på ditt huvud, men för effektens skull kan du lida. Fungerar bra på poröst, sprött hår. Applicera produkten efter shampooing. Veteprotein, panthenol, hyaluronsyra och jojobafröolja ".

Shampoo och balsam Färgvård, Instant Restore mask Skydda Reconstructor, b3 Brazilian Bond Builder

Blogger och skapare av skolan "Make-up och frisyrer" Feather "Maria Viskunova:

"Varumärket b3 Brazilian Bond Builder är känt för det skyddande ämnet som färgämnen använder under färgning och förtydligande. Men det finns också en linje för hemmabruk: alla produkter är gjorda för färgat hår, förlänger färgens ljusstyrka och gör strängarna smidiga och glänsande. "

Luftkonditionering Golden Rose Golden Rose, O'right

Stylist, konsulttrichologist Anna Portkova:

"Jag rekommenderar luftkonditionering till tjejer med färgat och skadat hår. Dess uppgift är inte bara att bevara färgen, men också för att återställa nagelbandet (består av rosolja). Och som ett resultat, lägg till hår glans. Jag vet att problemet med många - den eviga "fluffen" på huvudet. I det här fallet fungerar luftkonditioneringen också bra. Men omedelbart vill jag uppmärksamma känsliga "näsor", har botemedlet en beständig parfymerad lukt som kvarstår under hela dagen. "

Symbio Sun Hair Oil, fytodess

Konstdirektör för Dessange-skönhetssalongen på Leninsky Aleksey Mitrofanov:

"Tamanu valnötolja är" huvudpersonen "i kompositionen, det skyddar och ger näring till torrt hår. Symbio Sun-linjen skapades för färgat och melirovanny-hår, men om du har naturligt sprött eller för fluffigt hår - det är oumbärligt. Det är mycket praktiskt att använda: Jag sprayar produkten med ett tunt lager över hela längden av både torrt och vått hår. Efter användning har krullarna under lång tid behållit ett attraktivt utseende - de förbli strålande och silkeslen. "

Mask nr 4.3 Divination DeLuxe Keratin Treatment Mask, Dixidox De Luxe

Trichologist, specialist på Romanovs hälso- och skönhetscenter Tamara Berechikdze:

"Det här är en dubbelmask som samtidigt stimulerar hårväxten och förbättrar strukturen. På grund av den höga koncentrationen av keratin och lecitin återställs skadade trådar. Applicera det över natten för att få effekten av keratinåtervinning. "

Diamond Oil Glow Dry, Redken

Top-master salong "Persona" på Malaya Nikitskaya Arza Ablyakimova:

"Oljan är lätt, så det väger inte jämnt tunt hår, det kan även appliceras på torra - för ett välskött utseende och näring, speciellt om håret är poröst eller blekt.

Den innehåller 99% av naturliga ingredienser, inklusive jojoba, aprikos, solros, olivolja, koriander, saffranfröolja och arganolja.

Jag använder den så här: Jag lägger en liten mängd hår på rent och vredt hår med en handduk - i ändarna av håret och lite i genomsnittlig längd torkar jag det med en hårtork, jag blåser den på en rund borste och voila!

TIGI Bed Head efter Party Smoothing Cream

Star hår stylist, TIGI varumärke ambassadör i Ryssland Marina Roy:

"Produkten med ordningsnamnet" After Party "reanimerar trötthår efter styling. Om du värmer grädden i dina palmer, applicera den på längden och kamma håret, blir effekten som om du bara tvättat ditt hår. Strängar blir omedelbart släta och fräscha, detta kommer att bekräfta alla mina modeller från fotograferingen! "

Reningskonditionerare för vågigt och lockigt hår Sänghuvud Calma Sutra, TIGI

Marina Roy:

"Mitt hår är krökt och hällt, så jag drar det hela tiden ut. Jag hittade ett lämpligt botemedel mot TIGI - en rengöringsmedel 2 i 1, med hjälp av den istället för schampo och balsam. Vad tycker jag om honom? Eftersom jag inte bär krullar hjälper denna balsam att strama håret. Även om jag inte räker ut dem och lämnar den naturliga konsistensen, kommer krullarna inte att vara fluffiga men vackert inredda. "

Mask Luxe, Kontier Professional

Ägaren av nätverket av franska skönhetssalonger i Moskva Kontier Paris Coiffure Alex Kontier:

"Oavsett den specifika orsaken till torrt hår, Luxe Mask, kommer Kontier Professional att passa dig. I det - de lättaste oljorna och aminosyrorna som stramar håret, men de väger inte ner. Oljan av borgräs återställer hårkutiklet, vilket skyddar det mot fuktförlust. "

Odelbar vård Skador Reparation Rehydrerande lämningsbehandling, Kiehl's

Tamara Berechikdze:

"Produkten kan användas dagligen, appliceras på torkad handduk eller torrt hår. I sammansättningen av olja av trädmoringa, ceramid och ett derivat av hyaluronsyra - behåller fukt i håret. Moringaolja innehåller proteiner, kalcium och aminosyror. Krämen gör inte håret tyngre, men tar bort sin fluffighet. Verktyget är mycket ekonomiskt - 75 ml. tillräckligt länge! "

Le Essences, Kontier Professional Care Spray

Alex Kontier:

"Detta är en lättvårdspray som kan appliceras efter shampooing eller på torrt hår före kamning. Det ger en naturlig glans, unravels skadade trådar, skyddar hår från brittleness.

Le Essences innehåller proteiner, vitaminer och aromatiska anteckningar av mandarin, melon, jasmin, vattenmelon, ros, cederträ, vanilj och muskus. "

Infra Silk Infusion, CHI

Top stylist salong "Nikolskaya Club" Vyacheslav Gordeev:

"Detta serum i två konton gör silke och torrt och vått hår. Det luktar som en yoghurt efterrätt och känns inte alls på håret - strängarna är kammade om några sekunder. "

Odelbar hårkräm Proteinkräm, Alterna

Top stylist skönhetssalong Skönhet Z Ivan Savski:

"Alterna Protein Cream för mig är nummer ett bland outplånliga balsam. Lämplig för alla typer av hår, ett oumbärligt verktyg för blondiner. Kan appliceras på torrt eller vått hår. Verktyget är baserat på mikrokapslar av protein, som tränger djupt in i klippkroppens struktur och återställer den på mikroskopisk nivå. Arbetar också aktivt en blandning av fuktgivande tång, vilket gör håret silkeslen. Perfekt fuktar och underlättar kamning. "

Hair Conditioner Un.Tangled, Kevin Murphy

Topp stylist salong Skönhet Z Armen Zakharyan:

"Detta är en outplånlig balsam. Jag rekommenderar det till kunder som har problem att kamma. Om håret är för poröst eller torrt, är verktyget perfekt för dig. Den har en naturlig sammansättning (extrakt av bambu, Tasmanian peppar och vilda rosella blommor). Spraya hela längden omedelbart efter tvätt. "

Kerasilk Control Shampoo, Goldwell

Oberoende frisör-stylist Roman Moiseenko: "Detta verktyg är en frälsning för dem som har sitt hår pressat. Många människor heter det - en analog av keratinrätning. Rengör, mjukar och pacifierar perfekt - efter det är lätt att räta lockigt hår. "

Relaterade objekt från valet av beauigolik

Valet av schampon måste närmar sig mycket noggrant. De är ansvariga för grunden för ditt oklanderliga utseende - en bra frisyr. Det bästa förtjocknings- och hårdmetallschampot för fint hår, schampo för extra volym och andra fynd från experterna - i valet av BeautyHack.

Låg bulle, svans, Hollywoodkrullar - Kate Middleton har flera frisyrer som hennes stylister inte har förändrats i många år. Vi berättar vem som skär och gör styling hertiginna av Cambridge och hur Kates stil har förändrats om 10 år.

Top stylist Vanya Anisimov berättade vad hårklippningar och styling som en man. Långt hår, medel axel längd, kort bob kan se sensuell med korrekt flöde. Ta ett exempel från modeller och stjärnor.

Fuktgivande mousse med volymenffekt, som bevarar färgen på de färgade trådarna, schampon och balsam, vilket ger volymen till och med till tunt hår och gör tråkiga tips och torr schampo, vilket inom några sekunder kommer att ge livet åt gårdagens styling - leta efter dessa och andra fynd i vårt urval.

Medel för volym, jämnhet och glans av hår, vilka stylister, bloggare och skönhetsexperter älskar, finns i vårt nya urval.

Stegen gör visuellt håret dubbelt så tjockt, och långklappen i kombination med "Pixie" skapar ytterligare volym. Tillsammans med stylisten Julia Ostromukhova har BeautyHack sammanställt en lista över de bästa hårklippningarna.

Shampoo för slät hår

Shampoo för slät hår förtjänar särskild uppmärksamhet, det innehåller i sin sammansättning unika komponenter som ger fuktighet och mjukning av lock.

Regelbunden användning av sådana droger passar väl för obehagligt hår, eftersom det bidrar till att göra dem mer elastiska och släta, har en bra utjämningseffekt.

Egenskaper och fördelar

De mest populära nivelleringsschamponerna är Gliss Kur "Asiatisk släthet", Ollin, Matrix "Mega Sleek" och Bonacure "Perfekt jämnhet". På grund av deras höga effektivitet är de mycket populära hos kosmetologer och har fått positiv feedback. Sammansättningen av ovanstående produkter inkluderar naturliga komponenter av orkidéer och bambu, de släpper inte bara ut det skuriga skiktet av fibrer, utan skyddar även dem på ett tillförlitligt sätt från externa negativa effekter, ger näring med vitaminer, ger dem glans och elasticitet.

Dessutom har tillverkare utvecklat en särskild omsorgsform med extra användning av vegetabiliska oljor av aragan och oliv, som i kombination med Incells molekyler verkar i ett komplex.

De flesta schampon för slät hår innehåller också avokadoolja och kashmir. De hjälper till att effektivt hantera skadade och grova lockar, samtidigt som de "stygga" lockarna anpassas. Den ständiga användningen av dessa medel ger fullständig hårvård, curls blir friska, silkeslen.

En bra hjälpare i kampen mot lockar är schampon baserade på jojobaolja och provitamin B5. Aktiva spårämnen av sådana droger uppdateras, skyddar håret, gör det mer flexibelt och elastiskt.

Hur gör det?

Nyligen finns det många sätt att snabbt och enkelt räta ut krullarna. Det kan vara lika olika termiska enheter i form av hårtorkar, strykjärn, ployk och kemikalier. Men alla dessa metoder har negativ inverkan på locket och orsakar dem skada. Därför är den mest optimala lösningen att använda speciella schampon för jämnhet. För att förstå hur dessa moderna droger fungerar, är det nödvändigt att studera orsaken till lockigt hår från början.

Enligt studier visade sig att sådana krullar kännetecknas av en viss kemisk sammansättning och struktur.

Varje hår har sin egen unika sektion, som deras form beror på. I det fall då krökets sektion är rund, är håret rakt, och om elliptiskt eller ovalt, vrids de i ringar och vrid. Dessa tillverkare tog hänsyn till nyanser av tillverkningen av schampon och skapade ett modernt verktyg, vilket tillförde sin kemiska sammansättning av speciella element som gör håret tyngre.

Dessa element innefattar panthenol, silikon, ricinolja, natriumsulfat och natriumhydroxid. Deras påverkan förändrar hårets tvärsnitt, vilket resulterar i att de blir runda och raka. Applicering av liknande shampoo curls blir naturligtvis "lydig", det gör det möjligt för dem att enkelt sätta i en frisyr, men glöm inte att även efter tvätt av kosmetiska, kommer vissa polymerer och silikoner att förbli på hårets yta. Därför är det bäst att ge företräde åt schampon på en naturlig basis.

Produkter gjorda av keratin, extrakt av murgröna, silke, veteproteiner och vitamin B5 uppskattas särskilt.

Topp 10: Produkter för perfekt slät hår

18 februari 2016

De hårda, retrostila dockorna är ersatta av släta, glänsande trådar, vikta hår till hår. För att få ett perfekt slät hår, utan en besvärlig pistol, kan du inkludera rätt verktyg i vården. Vi valde topp 10.

 1. Fuktighets- och utjämningsmedel (schampon, balsam och masker) unravel och nivåer hårets yta.
 2. För att göra håret bättre "ta" vårdprodukter, efter att ha använt schampot, blöta krökarna med en handduk.
 3. Applicera masken eller balsam genom att kamma för bättre effekt.
 4. Efter en dusch, vrid inte håret i en sladd och lägg inte en handduk över huvudet - sådana åtgärder kommer att lägga fluffighet mot håret.
 5. Odelbara produkter (spray, olja, grädde eller gel) arbetar till förmån för håret - de närmar sig, släpper ut trådarna och lägger till glans. Dessutom har många av produkterna en termisk skyddande effekt.
 6. Applicera denna typ av vård på hår som fortfarande är våt, bestäm produktens mängd beroende på hårets längd och tjocklek.

1. Cream-gel för jämnhet och kontroll Tecni. Art Liss Control, L'Oréal Professionnel 2. Shampoo bad Discipline Bain Fluidealiste, Kérastase. 3. Extraordinär olja "6 oljor av sällsynta blommor", L'Oréal Elseve.

1. Multifunktionell spray En United, Redken. 2. Moisturizing Shampoo Hydrate Shampoo, Wella System Professional. 3. Smoothing Fluid Ultimate, Lisap Milano. 4. Utjämning av serum för hår Frizz-Ease, John Frieda.

1. Smoothing Shampoo Smooth, Moroccanoil. 2. Intense Intense Concitioner för fuktintensiv balsam Kontroll, Oribe. 3. Intensiv Balsam, CocoChoco Intensiv Fuktgivande Balsam

Vilket schampo för att räta håret är bättre

En mängd olika schampon i moderna kosmetiska butiker trivs med glädje ögat. Nu kan du hitta en lämplig vårdprodukt för alla typer av hår och hår. Det finns till och med sådana sådana, efter appliceringen av vilken ingen ytterligare styling behövs, till exempel en rätningsschampo.

Hur fungerar det

Vi gör en bokning omedelbart att smidiga krullar inte kan släpa några spegelmedel till en spegelglans. Även om du gör salongrätning, kommer effekten inte att hålla länge, och håret blir fortfarande inte helt slät. Och effekten av schampo är mycket svagare än speciella professionella verktyg, och justeringen i detta fall är en fysisk process, inte en kemisk, därför är resultatet kortvarigt.

Forskare har länge funnit att hår som är lockigt från naturen skiljer sig från rakt hår i form av en håraxel. Om håret är slät, har det en perfekt perfekt cylindrisk form och i branta krölar är den nästan platt.

För att räta ut håret är det därför nödvändigt att skapa ett extra skal runt dem. Det ska inte vara för tätt, annars kommer håret att bryta, och det blir omöjligt att göra en normal styling. Men mycket tunn kommer inte att ge önskad effekt och tvättas snabbt.

Därför utvecklar välkända tillverkare av schampon i sina egna laboratorier speciella kompositioner, vilket kan innefatta:

 • Sulfater och laurylsulfater är de som alla förbannar schampo. Men det är de som ger en utmärkt tvätteffekt och hjälper till att lätt öppna keratinvågorna, så att andra användbara komponenter tränger in djupare.
 • Natriumsalter, inklusive havsalt - stärka håraxelns struktur och komprimera den. I måttliga mängder är det också användbart för hårbotten, eftersom det främjar snabb läkning av små sår och mikrosår.
 • Silikoner är artificiella kiselföreningar, mycket plast, välsmälta hår och något förtjockande utan betydande viktning. Behöver utmärkt skyddande egenskaper, men med frekvent användning är skadliga.
 • Naturliga oljor: oliv, burdock, castor, kokosnöt - skapa en elastisk film som omsluter varje hår. Det underlättar kamning och styling, liksom skyddar håret mot miljöens skadliga effekter, inklusive ultraviolett.
 • Vete eller silkeproteiner - kan snabbt återställa strukturen av skadat hår, fyllning av de bildade hålen. Gör håret mer tätt, perfekt slät, ge en vacker glans.
 • Herbal extrakt - deras åtgärd riktas mer till hårbotten, som de närmar och fuktar. Hårsäckarna börjar arbeta mer aktivt och producera friska celler och därigenom konsolidera och förbättra hårets struktur.
 • Multivitaminkomplex (vanligtvis med tonvikt på grupp B) - ger glans och elasticitet, ger enkel kamning och utmärkt fixering under styling. Håll ett gott skick i hårbotten, förhindra mjäll.
 • Flytande keratin är en speciell högteknologisk formel, där det finns syntetiska proteiner som helt och hållet kan återställa hårets övre skyddskikt, komprimera och utjämna det. Det fungerar bara när man använder en hel rad professionella produkter.

De mer användbara komponenterna i verktyget, desto snabbare kommer effekten att visas och varar längre. Följaktligen kan ett bra schampo för hårrätning inte vara billigt i princip.

Hur man väljer

Hårets struktur är väldigt individuell. Och när du väljer rätt schampo måste du också ta hänsyn till hårets nuvarande tillstånd. Därför är det först och främst nödvändigt att fokusera på kompositionen och huvudkomponenterna (de är på första plats i listan).

Glöm inte möjligheten till individuell intolerans av enskilda ingredienser och att professionella högteknologiska verktyg inte är avsedda för daglig användning.

Typer av schampon

Baserat på de aktiva ingredienserna kan alla nivelleringsschampon delas in i tre huvudtyper: naturligt, silikon och keratin. Var och en av dem har sina positiva och negativa sidor.

naturliga

I stora mängder innehåller oljor och växtekstrakter. De innehåller ofta sheasmör, argan, aprikos, persika och jojoba. Av de eteriska oljorna har ylang-ylang, rosmarin, kanel, mentol och mintoljor en utmärkt uppfriskande och utjämnande effekt.

Dessa schampon är ett utmärkt budgetalternativ, vilket ger glans, jämnhet och elasticitet för torrt och skadat hår.

Men för dem som är benägen att tjocka, är de inte lämpliga, eftersom de lämnar en ganska påtaglig pudig film. Från frekvent användning av naturliga schampon förlorar håret sin volym och saltas snabbt.

silikon

De var super populära 15-20 år sedan. Sedan öppnade de olika egenskaperna hos silikon endast, och den var närvarande i nästan alla kosmetiska produkter.

Silikon kan verkligen göra håret helt smidigt efter den första applikationen. Fukten hålls väl under den, men håret kan inte andas normalt eftersom silikon helt blockerar luftens tillträde.

Att komma i hårbotten klumpar det på porerna och kan orsaka seborré och till och med alopeci. Det är därför som experter inte rekommenderar det för permanent användning.

Förresten, i de billigaste schamponerna, är den aktiva ingrediensen bara silikon.

keratin

Denna typ av schampo uppträdde relativt nyligen som en extra hårvårdsprodukt efter ett salongrätningsförfarande. Under det behandlas håret med en speciell förening innehållande flytande keratin, som därefter skrivs in i hårsaxelns struktur under efterföljande värmebehandling.

Användningen av keratinschampo förhindrar snabb uttorkning och effekten av rätningen varar längre. Men om du bara tvättar håret med keratinschampo, kommer det att förbli på hårets yta och det blir inget konkret resultat.

Det finns också kombinerade medel, som inkluderar flera aktiva komponenter samtidigt. Som regel ger de inte en snabb uttalad effekt, men kan användas för regelbunden tvättning av huvudet.

Topprankat

Ibland tar det månader för att hitta det perfekta utjämningsschampot, och några får tur från den första. Därför är det inte värt att allvarligt fokusera på betyg på produkter som publiceras i en tidning eller på Internet.

Enligt experter är de bästa tillverkarna vars produkter verkligen ger snabb utjämning av håret följande:

 1. Gliss Kur "Asiatisk släthet" - ett bra budgetalternativ med fuktgivande och närande ingredienser. Justering upprätthålls till nästa tvätt.
 2. Syoss, Shine Boost - speciellt utformad för att tämja de stygga krullarna. Innehåller reflekterande mikropartiklar som ger extra strålning och naturliga oljor.
 3. Nutrive HS-47 är en utmärkt naturlig lösning baserad på bomullsfröolja, fokuserad på ägare av torrt och kraftigt skadat hår, återställer fasthet och elasticitet och ger näring till hårbotten.
 4. Elseve "Full Recovery" är en billig, men mycket effektiv vårdprodukt som gör ett utmärkt jobb med de splittrade ändarna och ökad brittleness i håret, vilket ger dem jämnhet och elasticitet.
 5. Keratinkomplex Keratin Färgvård är ett utmärkt sulfatfritt schampo som perfekt släpper ut och återställer färgat hår, ger färgfasthet och enkel styling.
 6. Concept Smooth är ett professionellt utjämnande och närande schampo, som innehåller flera naturliga oljor på en gång, användbar för hår som skadas av perm och frekvent färgning av hår.
 7. Sexigt Hair Straight - Effektivt schampo för utjämning av hår med honung, mjölksyra och panthenol, är närvarande i sammansättningen av en hel rad produkter som är utformade för att tämja oroliga krullar.

Listan kan fortsättas - nya kosmetika visas på marknaden varje dag. Och om var och en av dem finns både positiva och negativa recensioner. Priset på professionella schampon är mycket högre, men de ger ett utmärkt resultat efter första användningen.

Att välja keratinschampo är endast för ägare av mycket tunt och kraftigt skadat hår. Tjocka krullar, de kan väga betydligt och göra skört.

Hem rättsmedel

Förbättra effekten av schampo, rak hår, du kan regelbundet använda hemma masker för att släta håret. Det finns många recept, vi presenterar bara några av de enklaste och mest effektiva:

 • Oljeättande: Högkvalitativ naturlig olja (oliv, mandel, kardborre, etc.) skild i hälften med 9% ättika.
 • Äggbrandy: Kycklingblomman, separerad från proteinet, piskas ordentligt med ett bord av falsk honung och 20 gram brandy.
 • Henna med oljor: Henna ångad med varmt vatten (kan färglöst) späds till ett uppslamningstillstånd med druvfröolja med tillsats av 10 droppar orange eller ylang-ylang.
 • Sött te: starka te teblad fylls med en tesked granulatsocker (ger ditt hår en kastanjebrunt färg!).
 • Naturliga oljor med ricinolja: 3 tsk ricinolja sätts till 100 ml naturlig olja uppvärmd på ett vattenbad eller en blandning av dem.
 • Kamille: 100 ml av en stark kamilleavkok blandad med samma mängd kvalitetsbrandy.

Masker appliceras på hårbotten och rötterna och fördelas sedan med en bred kam över hela längden. För att fungera bättre måste du byta håret med cellofan och varma med en handduk. Håll från 15 minuter till 1 timme.

Skölj oljemaskor med varmt vatten med en liten mängd schampo, resten - under en varm ström. För att resultatet ska bli märkbart, ska en mask användas i kurser på minst 10 procedurer 2-3 gånger i veckan och hoppa inte omedelbart från ett medium till ett annat.

Kom ihåg att på färgat hår kommer oljemaskar att bidra till den snabba tvätten av pigmentet. Och på fett kan de prova mjäll och seborré.

Glöm inte rekommendationerna från hårvårdspersonal. Irons och curling ska användas så sällan som möjligt. Detsamma gäller hår hårtorken, speciellt om du har bråttom för att ständigt växla termostaten till maximalt läge. Glänsande och slät hår kan endast ges till att de är friska och välskötta. Annars kan även det bästa schamponet för rätning inte hjälpa dig.Nästa Artikel
Håret delas från rötterna