Är det lätt att vara blond? Eller ta hand om blekt hår


Vem åtminstone en gång i sitt liv inte ville bli blondin? Och vissa bestämmer om ett sådant steg och inte hur mycket ångrar. Många skådespelerskor, sångare har blonda krullar som kör många män galen. Och i hur många år i rad är blondiner alltid i trenden, förutom att mode ändras, sedan till kalla nyanser, sedan för att värma dem.

Att vara en blond är ett dagligt och hårt arbete som belönas av blonda krullar och beundrande blickar av andra.

Om du bestämmer dig för att bli blondin, kontakta då en erfaren frisör, vem väljer rätt färg och högkvalitativ färg för dig, och då är allting i dina händer. Om du regelbundet tar hand om ditt hår, så kommer blont hår att se vackert och snyggt.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Tro på att bli blondin är lättare än senare att ta hand om sådant hår.

Alltid närma håret från insidan: inkludera i rätt diet de rätta produkterna för hår och drick speciella vitaminer i kurser och glöm inte om hemlagade, hemlagade hår vitaminer.

Efter förtydligande i din vård borde en röd tråd passera ordet. Vård på alla stadier av vård, från tvättfrekvensen och valet av schampo till styling.

1. Välja ett schampo för blekt hår

Välj ett schampo från serien för färgat hår eller för skadat, försvagat hår, försök att ge företräde till professionella varumärken, eftersom de studerar hårhårets behov noggrantare än varumärken från marknaden. Men trots att du är en blondin borde du inte glömma djupt rengöringsschampo, vilket också borde vara i din arsenal, men du behöver inte använda det mer än en gång varannan eller tre veckor.

Glöm inte att tvätta håret med lite varmt vatten, inte varmt.

2. Balsams och balsam för blekt hår

Balsam och balsam - din följeslagare efter varje hårtvätt. De ska appliceras längs hela längden, gå lite tillbaka från rötterna, lämna i några minuter och skölj håret noggrant med vatten. Användningen av balsam och balsam reducerar utseendet av splittrade ändar, de släta hårvågorna och därmed ser håret mer glänsande och välskötta.

Till exempel kan du växla mellan olika balsam eller balsam: en gång en balsam för split slutar, en annan gång för försvagat, skadat hår.

Välj balsam från den regenererande serien eller från serien för färgat hår, även näringsrikt och lämpligt för sommaren - fuktgivande serien.

3. Hårmaskar

Inköpta masker för blekt hår - det här är allting. En av mina vänner kastade alla balm och använder bara masker. Det håller dem i 2-3 minuter som en balsam, efter varje tvätt av huvudet och en gång i veckan håller 15-20 minuter som rekommenderas av tillverkaren av en viss mask.

Applicera på hårregenererande eller närande hårmask (bra, bättre professionell). Värm den med plastfolie och en varm hatt, värm det sedan med en hårtork i 5-10 minuter, och i ytterligare 20 minuter, gå som en mask för att kyla, så masken tränger djupare in i håret själv. Skölj sedan noggrant i tre eller fyra minuter med varmt vatten. Och du kommer att se hur ditt hår kommer att förändras. Denna mask kan göras en gång i veckan.

Använd regelbundet hårmaskor minst två gånger i veckan.

4. Odelbara medel för blekt hår

Om du har klargjort hår i din arsenal måste vara outplånliga media: olja, serum, krämer, vätskor, kristaller, de inte bara visuellt förändra håret (ge den jämnhet och glans), en del av dem har möjlighet att skydda håret från torrhet, skada och värmebehandling under torkning, minska tvärsnittet av hårets ändar och skjuta upp resan till frisören. Odelbara produkter verkar direkt på håret, underlättar kamning, skyddar mot torrhet och skada.

På sommaren glöm inte att skydda ditt hår mot ultraviolett strålning.

5. Värme skydd och hår styling

Varje gång innan du torkar håret med en hårtork, även på ett mjukt sätt, applicera ett termiskt skydd mot håret. Nu finns det ett stort antal olika termiska skydd i form av kräm, spray, olja, det finns även en serie för skadat hår, torrt, färgat, här har du valet.

Försök att torka håret någonstans 80%, och låt dem torka naturligt.

6. Oljig historia av blont hår

Naturliga oljor får mycket stor popularitet i hårvård och det är inte förvånande, eftersom de har en naturlig komposition, inga tillsatser och viktigast av allt - de arbetar med hår: de återställer, närmar, fuktar och ger en hälsosam utseende till håret. Du kan läsa om hur man väljer naturliga håroljor och deras effekt i den här artikeln.

Hur man använder dem för hår? Det enklaste och mest effektiva sättet: innan du tvättar håret i en timme eller två, kan du även applicera varm olja över natten (uppvärmd i ett vattenbad). För färgade blonda hårda oljor: kokosnöt, kakao, jojoba, kamelia, druvfrö, aprikos, persika. Ett sådant förfarande - en eller två gånger i veckan.

Många oljor kan ge en blond gul nyans.

För att hålla dig cool, använd ett speciellt toningskampo eller en outplånlig balsam, sådana produkter har en lila eller blå nyans.

Förteckning över de bästa professionella schamponerna för färgat hår

Strängar som regelbundet utsätts för aggressivt inflytande av kemiska färgämnen krävs för att få mycket noggrann vård. Ge det kan bara det bästa schamponet för färgat hår. De rengör trådarna, men töm inte dem, vilket är otroligt viktigt för en skadad struktur.

Professionell vs hushåll

Vad är skillnaden mellan schampo för färgat hår från det vanliga? Det finns flera kardinalskillnader mellan professionella och hushållsverktyg:

 • Hög funktionalitet. Om det vanliga sättet bara rengör huden och tvättar bort smuts och fett från hårets yta, har professionella schampon en kraftfull helande effekt. De mättar strängarna med fördelaktiga substanser, återställer strukturen, stärker folliklarna, förhindrar att färgen snabbt tvättar ut, tjocknar hår och sätter dem i en tunn skyddsfilm. Det är extremt viktigt för färgat hår, såväl som för blekt;
 • Komposition. Kosmetikens sammansättning för färgat hår innehåller många användbara naturliga ingredienser - ceramider, oljor, växtbaserade extrakt, proteiner av ris, soja eller ung vet. De bidrar till enklare kammar och ger ytterligare konditionering av strängarna;
 • Högkvalitativ silikon. Den vanligaste komponenten i många moderna märken är silikon - det här är det som påverkar hårets utseende. Men om en billig sort brukar användas i billiga produkter, ingår en kvalitetstyp i salongschampon. Den första ackumuleras i håret, vikter dem och leder till brittleness och tvärsnitt av tipsen. Den andra tvättas helt under tvätten och påverkar därför inte hårets hälsa.
 • Ett integrerat förhållningssätt till problemet. Salongschampon är avsedda för komplex användning. Faktum är att det bara är möjligt att maximera effektiviteten när de interagerar med andra produkter från samma serie.
 • Specialisering. Professionella schampon är mycket specialiserade - de kan inte vara komplexa a priori ("2 in 1" och "3 in 1").

Det är viktigt! Salongkosmetik innehåller mer tvättmedel och mer intensiv. Om det inte väl är valt kan det vara skadligt.

Var kan man köpa detta schampo?

Professionella hårprodukter kan köpas på flera punkter. Dessa inkluderar:

 • Specialiserade butiker som säljer produkter till frisörer;
 • Skönhetssalonger - tyvärr är priset här mycket högt;
 • Webbplatser;
 • Nätverkskosmetikaffärer - valet är väldigt begränsat, kvaliteten är långt ifrån bäst;
 • Officiella platser - det bästa alternativet. Kostnaden för kosmetika från katalogerna på de officiella platserna kommer att vara den lägsta, men kvaliteten blir hög. I det här fallet är du exakt skyddad mot förfalskningar.

Tips! De flesta kvinnor tror att ett sulfatfritt professionellt schampo inte kan ta bort föroreningar och fett, så du måste tvätta håret ofta. Långt ifrån det! Faktum är att fonderna naturligt bildar mindre skum, vilket komplicerar processen att tvätta huvudet lite.

Hur ansöker du?

När du väljer salongkosmetika finns det en enda regel: den ska motsvara din hårtyp (torr, fet och normal). Annars kommer användningen ge absolut ingenting.

Det är också mycket viktigt att lära sig att tvätta ditt smutsiga huvud ordentligt:

 • Fuktar håret med mycket varmt vatten;
 • Krama lite shampoo på din handflata;
 • Lura det bra
 • Applicera detta skum på de fuktiga strängarna;
 • Massage bra;
 • Skölj med rinnande vatten;
 • Upprepa en gång till;
 • Applicera balsam / mask.

Vad shampoo att köpa?

Vi erbjuder en hel lista över de bästa schamponerna för färgat hår, från vilket du säkert kan välja den som passar dig.

Mulsan Cosmetic Professional Care Shampoo

Förtjänt i första hand kan du sätta den sista träffen, från företaget Mulsan. Shampoo med druvfröolja, macadamia, extrakt av eldstam och dyaglerot. Kommer att hjälpa till i vården av torrt, tråkigt och försvagat hår med tecken på sektion. Nästan alla produkter från företaget Mulsan kan kallas unika. Den enda tillverkaren som helt övergav de kemiska komponenterna, ersätter de naturliga råvarorna. Här hittar du inte sulfater, parabener, silikoner, färgämnen.

Produkter blev snabbt populär bland älskare av alla naturliga. "Mulsan - kosmetika för dem som läser kompositionen." Slogan beskriver fullständigt företagets principer. Våra kollegor från redaktionen, använde schampo + balsam i två veckor och var bara chockade. Hår har fått en otroligt frisk utseende, som i barndomen. Vi rekommenderar alla att prova bra produkter. Den officiella webbutiken mulsan.ru

Kostnad - 389 rubel för 300 ml.

L'Oreal Professional Série Expert Absolut Lipidium

Detta verktyg är baserat på det innovativa Neofibrine-systemet, som inkluderar Bio-Mimetic ceramid solskyddsmedel. Shampoo fyller lockar med kraftfull vitalitet, stärker insidan och ger cellåtervinning av den skadade strukturen. Som ett resultat av att använda denna produkt blir håret starkare och mjukare.

Den ungefärliga kostnaden är 700-830 rubel för 250 ml.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore

Hårreparation med allvarliga skador. Dess huvudsakliga aktiva substanser är:

 • Aminosilan - stärker och återställer strängarnas struktur
 • Kationisk polymer - omsluter dem med en tunn skyddsfilm;
 • Komplexet "Aptyl 100" - förseglar användbara komponenter i håret.

Ungefärlig kostnad - 1080 rubel för 250 ml.

"L'oreal Elseve" -schampo "Color and Shine" för ljusfärgat hår har skapats enligt en ny formel som säkerställer fixering av pigment till strängarna. Verktyget håller färgen, förhindrar att den tvättar, gör skuggan ljusare. Dessutom innehåller det speciella UV-filter som skyddar tonen från negativa influenser. Med regelbunden tvättning får håret den nödvändiga näringen, blir den slät, glänsande, silkeslen och lydig.

Den ungefärliga kostnaden är 200-250 rubel för 250 ml.

Schwarzkopf Professional Sulfate-Free

Berömd tysk schampo skapad för att tvätta hår som skadas under färgning. Det utvecklades genom lamineringsteknik (Krio Color Defense), som normaliserar pH-nivån och fryser pigmentet tills nästa målning. Huvudingrediensen i detta kryo-shampoo är silkehydrolysat, en speciell komponent som återställer håret på en cellulär nivå, polerar ytan och ger ljus glans.

Den ungefärliga kostnaden är 680 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Schwarzkopf Professional Sulfate-Free innehåller inte sulfater.

Kapous Färgvård

Kosmetika av detta märke ger rätt näring till hårsäckar och hjälper till att ta bort oönskad färg som uppstod efter misslyckad målning. Strukturen av "Kapous Color Care" innehåller vitamin E, aminosyror, mjölkproteiner, extrakt av medicinalväxter och extrakt av olika spannmål. På grund av denna rika komposition ger denna schampo en kraftfull helande effekt:

 • Håller pigmentets ljusstyrka på molekylär nivå;
 • Återställer en försvagad struktur;
 • Aktivt närmar sig strängarna från rot till spets.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 250 ml.

Natura Siberica - "Skydd och sken"

Denna klassificering fortsätter att vara ett populärt läkemedel för färgat hår som produceras i Ryssland. Dess huvudsakliga funktion är den naturliga grunden - som en del av produkten finns inga skadliga mineraloljor, parabener och sulfater. Deras plats i detta schampo är upptagen av användbara ämnen:

 • Hood rosa radialer - fuktar och närmar, aktiverar återvinningsprocesser, stärker skyddsmekanismerna.
 • Naturliga oljor - Altais havtorn och Dahuri sojabönor. De innehåller vitaminer och makronäringsämnen som ger överdriven lås med god näring och regenerering.
 • Vit bivax - ökar krillens motståndskraft mot effekterna av skadliga kemikalier.
 • Lösningen av tvål, hjälper till att stärka hårsäckarna och normalisera talgkörtlarna.

Den ungefärliga kostnaden är 300-360 rubel för 400 ml.

Tips som hjälper dig att välja det bästa professionella hårvårdshampo:

Om du inte vet hur man ska shampoo tvätta färgat hår, välj det här kända varumärket. Medel "Periche" är stor efterfrågan bland moderna kvinnor. Dess huvudsakliga ingredienser är:

 • Macadamiaolja - förhindrar förstörelsen av hårstrukturen under inflytande av ultraviolett strålning, skyddar håret från fuktförlusten;
 • Marulaolja - fuktar och närmar sig, lägger sken på krullarna;
 • Gurkaxtrakt - behåller ljusets ljusstyrka.

Ungefärlig kostnad - 560 rubel för 500 ml.

Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Detta professionella antioxidantschampo för att skydda färgen på färgat hår har ett antal egenskaper:

 • Renar rent
 • Skyddar hår från fria radikaler och skadliga UV-strålar;
 • Stärker deras struktur
 • Mättatstråk med glans
 • Stödjer Ph;
 • Håller en ljus ton till nästa målning (så många som 32 shampooing sessioner);
 • Deltar i att fylla porösa trådsträngar.

Sammansättningen av detta verktyg innefattar vitamin E, naturliga silikoner och solrosolja.

Ungefärlig kostnad - 530 rubel för 300 ml.

Matris så lång skada

Den berömda salongschampongen för färgat hår baseras på "Cuticle Rebond" handel "(ceramider + aminosiliconer). Tack vare denna teknik återställer Matrix So Long Damage trådar i de djupaste lagren, stärker strukturen, fyller alla tomrum och limskalor tillsammans. Hår efter tvätt blir elastiskt, smidigt och lydigt. Även detta underbara schampo gör håret tjockare och skyddar det på ett tillförlitligt sätt från olika skador.

Ungefärlig kostnad - 565 rubel för 300 ml.

Estel Prima Blonde

Är du inte säker på vilket schampo är bäst för färgat hår? Många experter introducerar i det här betyget det ryska företaget Estels medel. Det är baserat på NATURAL PAUL-systemet, som innehåller användbar keratin och panthenol. Dessa ingrediens roll är svår att överskatta - de rengör försiktigt, fixar hårfärg, ger mjukhet. Estel används ofta för att ge en silverton till strängarna och återställa strukturen.

Ungefärlig kostnad - 450 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! För ofta användning av denna produkt kan orsaka torrt hår. Kom också ihåg att sammansättningen av detta schampo innehåller hormonellt aktiva substanser.

Bain Chroma Captive Kerastase

Ganska dyrt, men också mycket effektivt. Detta salongschampo innehåller naturliga ingredienser som smidigt rengör håret från föroreningar och ger maximal glans. Grunden för detta verktyg är en innovativ komplex Systeme Capture, som förhindrar snabb etsning av pigment och håller skuggan rik och vacker i cirka 30 dagar (underkastad kontinuerlig användning av hela serien). Dessutom innehåller detta schampo UV-filter som skyddar strängar mot negativa effekter.

Ungefärlig kostnad - 1400 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! En av de främsta fördelarna med "Bain Chroma Captive Kerastase" är närvaron av toxider. De tar bort smuts utan att påverka målarfärgen. Men det är just denna känsliga effekt, såväl som frånvaron av sulfater, som inte tillåter fullständig rening av strängarna.

Wella briljans professionell

Besluta att välja själv en professionell schampo för färgade, normala eller tunna strängar, se närmare på verktyget "Wella Brilliance Professional". Det är också lämpligt för känslig hud - lindrar brännande och klåda. Produkten har en behaglig lukt som kvarstår i håret under lång tid. Dessutom ger detta schampo effektiv djuprengöring. Dess huvudsakliga aktiva ingredienser är panthenol, keratin, vitamin E, lotus extrakt och glyoxinsyra.

Ungefärlig kostnad - 650 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Trots att det ingår i Wella Brilliance Professional salong produktsortimentet, innehåller den både parabener och många konserveringsmedel som torkar trådarna och påverkar strukturen.

Shampoo "Clear Vita Abe" för regenerering av färgat och skadat hår är också bland de bästa. Det innehåller inte sulfater och andra skadliga ämnen. Basen för detta verktyg är avancerad teknologi "Nutrium 10", som består av näringsämnen, vitaminer och extrakt, vilket gör det möjligt att hålla den slutliga färgen länge. Den här egenskapen är mycket viktig för ägare av ljusa och mättade färger - till exempel rött hår. Verktyget skummar mycket bra, så användningen blir ganska ekonomisk.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 200 ml.

Det är viktigt! Formeln "Nutrium 10" hjälper till att bli av med mjäll.

Shampoo "Ginger and Hop" från företaget "Green Mama" är speciellt utformat för försvagat hår. I dess sammansättning finns aktiva substanser (extrakt av olika örter och persikolja) som förbättrar tillväxten och främjar hela läkning av krullarna efter en färgning. Vi noterar också att formeln "Green Mama" inte innehåller dofter, parabener och natriumlaurylsulfat, därför är hårtvätten känslig.

Den ungefärliga kostnaden är 250-300 rubel för 250 ml.

Londa Professional Color Radiance

Detta mycket effektiva schampo för att bevara färgen på färgat hår ger ett effektivt skydd för strängarna. På grund av naturliga oljor och extrakt från växter rensar verktyget strängarna och ger en vacker glans. Med regelbunden tvätt blir locken mjuk, lydig och silkeslen.

Ungefärlig kostnad - 500 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! "Londa Professional Color Radiance" utvecklades med hjälp av en speciell teknik som använder Radialux-mikrojoner. De behåller färg, blockerar mikrosfärer och tar helt bort rester av färgämnen.

Moroccanoil Fuktreparation

Professionell israelisk tillverkad produkt avsedd att ta hand om skadat och försvagat hår. Shampoo har en regenererande och fuktgivande effekt. Det är baserat på en mycket effektiv formel som ger en delikat tvätt och unravels strängarna. De viktigaste aktiva ingredienserna i detta läkemedel är keratin, arganolja, antioxidanter och fettsyror. De arbetar på två nivåer på en gång - tränga igenom håret, stärka strukturen, näring och fuktar både inifrån och utomhus.

Den ungefärliga kostnaden är 1535 rubel för 250 ml.

Sim Sensitive System

Salon Finska verktyget är konstruerat för färgade, torra eller skadade trådar. Det lindrar svår klåda och förhindrar även mjäll. Håret blir smidigt, lättsamt och ser till alla 100.

Den ungefärliga kostnaden är 936 rubel för 500 ml.

Matrix Biolage Färgvård

Mycket bra schampo på en naturlig basis. Verktyget är berikat med citrus extrakt, sojaproteiner och hibiskus extrakt. Dessa komponenter ger återställning av lock efter färgning, liksom mätta dem med vitalitet och energi. För färgat hår är "Matrix" bara perfekt - det håller pigmentet ljust och otroligt saftigt under lång tid. Med hjälp av detta verktyg kan du få en annan viktig bonus i form av mjuka, silkeslösa och mycket lydiga strängar.

Den ungefärliga kostnaden är 550-650 rubel för 250 ml.

Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: Hur man väljer det bästa shampooet för hårvård (video)

Topp 10 bästa hårschampon 2018

Tjockt, strålande och välskött hår ger inte bara ett attraktivt utseende, utan också en indikator på en hälsosam kropp. Att skapa och behålla ett lyxigt och hälsosamt hår kräver självklart regelbunden vård. Trots det faktum att tillverkarna av kosmetiska produkter producerar alla slags masker, balm, tinkturer och andra hårvårdsprodukter, är huvud och huvudmedel schampo. Shampoo är kända för att rengöra inte bara håret utan också hårbotten. Korrekt utvalt högkvalitativt schampo kan göra krullningar skrymmande, släta och silkeaktig, samt ge styrka och glans till även det mest sjuka och tråkiga håret.

Hur man väljer ett bra schampo?

Så, hur man väljer rätt schampo för att fortsätta att njuta av det konkreta resultatet?

Först, när du väljer ett schampo, sluta med de där naturliga organiska växtextrakten fungerar som tvättredienser, eftersom denna komposition hjälper till att bli av med olika problem med hårbotten och kommer att ha en terapeutisk effekt på den. Tja, respektive måste shampoo väljas efter hårtypen.

Det är också nödvändigt att noggrant undersöka dess sammansättning för att undvika oönskade konsekvenser.

Med innehåll av ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), torka hårbotten, och eftersom de färre av dem i schampo, desto bättre. Observera också pH-nivån, som ska vara identisk med PH i hårbotten.

För fet hår är det 6-7, för normalt 5-5,5, och för torrt hår - 4.

Och nu går vi direkt till betygsättningen. Den baseras på användarbetyg och feedback.

Topp - 10 bästa schampon 2018.

Out of Scores - Moroccanoil Moisture Repair

Den israeliska tillverkarens schampo med en effektiv formel rensar försiktigt alla typer av hår och mättar dem med användbara antioxidanter: arganolja, avokado och olivolja, fettsyror, keratin etc. Återställande schampo är lämpligt för hår som skadas av kemiska effekter och färgning.

 • Den har närande och fuktgivande egenskaper;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • UV-skydd;
 • Trevlig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Daglig ansökan.

10. Sim Sensitive Shampoo

Sim Sensitive är ett terapeutiskt, närande schampo som är utformat för färgat, skadat och torrt hår. Det bekämpar effektivt håravfall, lindrar irritation och förhindrar mjäll. Returnerar naturlig styrka och glans till skadat hår. Efter att ha applicerat shampoohåret lätt kammas och staplas.

 • Läkning egenskaper
 • Mot mjäll
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Näringsrik.

9. Skönheten i Professional Shampoo Expert Collection

Stunning shampoo från den inhemska tillverkaren, som är lämplig för daglig användning, rengör försiktigt håret, till mycket tips, utan att göra dem tyngre. Shampoo innehåller argan och macadamia regenererande oljor, som omedelbart absorberas i håret, lämnar ingen oljig film, skyddar håret från oönskade solexponeringar, förlänger livslängden av mättad hårfärg och provitamin B5, som är ansvarig för vävnadsregenerering och vitamin B3, vilket är nödvändigt för förbättring. blodcirkulationen involverade i bildandet av pigment i håret.

 • Stor flaska;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Prisvärd pris;
 • Utmärkt komposition;
 • Innehåller inte parabener och färgämnen;
 • Det har antistatisk effekt;
 • Håret blir långsamt smutsigt;
 • Trevlig arom;
 • Förvirrar inte håret;
 • Hårets mjukhet och silkhet under tvätt.
 • Inte så bekväm dispenser.

8. Estel Professional Otium Aqua Mild

Fuktgivande universell schampo professionell linje Estel, ger en bra glans, främjar omfattande håråterställning och effektivt rengör dem över hela längden, inte väger. Estel Professional Otium Aqua Mild är lämplig för alla hårtyper.

Den unika formeln av produkten - True Aqua Balance, baserad på aminosyror och betain, balanserar vattenlipidnivån, penetrerar djupt in i huvudets hudceller, fuktar och stärker håret, vilket ger en naturlig glans och strålning, har en antistatistisk effekt.

 • Innehåller inte lauritnatriumsulfat;
 • Mångsidig, lämplig för alla hårtyper;
 • Eliminerar mjäll
 • Daglig användning;
 • fuktgivande;
 • Hälsosam sken;
 • Rimligt pris.
 • Kan vara beroendeframkallande
 • Särskild lukt;
 • Håret är snabbt smutsigt.

7. Londa Professional Synlig Reparationsschampo

Professionell hårvårdsprodukt är utmärkt för dem som har genomgått en permanent, skadad, försvagad, torr kröning som kräver särskild vård. Det är bland annat perfekt för färgat hår. Almond och jojobaoljaxtrakt återställer hårstrålstrukturen försiktigt från insidan, skyddar den från att torka ut och fuktas på ett balanserat sätt. Rik komposition bidrar också till att ge maximal lyxvolym. Fuktgivande och närande schampo skyddar mot UV-strålar och främjar lätt kamning.

 • Daglig användning;
 • Fuktar hår;
 • UV-skydd;
 • näringsrik;
 • Ger volym;
 • Trevlig, hatad doft;
 • Enkel kamning och styling;
 • Bekväm flaska;
 • Professionell vård;
 • Prisvärd kostnad.

6. Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Shampoo

Speciellt utformad för färgat hår baseras Shampoo på Krio Color Defense-teknik som balanserar färgpigment. Cryo formler - hydrolyserad silke med hjälp av extra ingredienser polerar ytan av lockar, ger dem en unik glans, och tvättar inte bort skuggan av färgat hår. Shampoo upprätthåller en stabil nivå av fukt och föremål till hårstrukturen och innehåller inte sulfater.

 • Daglig användning;
 • UV-skydd;
 • befuktning;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Ljusarom;
 • Perfekt för hemvård;
 • Håller rik hårfärg.
 • kostnad;
 • Delvis överdriver huden.

5. Natura Siberica Shampoo Skydd och Glans för målade och skadade

Rhodiola rosea, mer känd som "gyllene roten" har länge varit känd för sina fördelaktiga och helande egenskaper. Det är inte förvånande. Rhodiola extrakt stimulerar naturliga regenerativa processer, ger näring till håret och ökar också deras skyddande potential. Shampoos Natura Siberika, konstruerad för svagt, skört och skadat hår, är rik på vitaminer och mineraler som är nödvändiga för det känsliga och noggranna skyddet av hårfibrer och hårbotten.

Dessutom innehåller schampoten Nature Siberik ett vitaminkomplex: C, D, A, B, E, P, och närmar sig hårbotten och håret med växtbaserat naturligt protein, Dahur sojaxtrakt. Fjärr-östra citrongräs, vit bivax, olja av sibirisk lin, etc., ger energi och vitalitet till hår.

 • Prisvärd pris;
 • Lämplig mot mjäll
 • Nourishing och moisturizing;
 • Lätt att skumma;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig doft.
 • Delvis överdriver huden.

4. Wella Professionals System Professional Balance Scalp Shampoo

Shampoo professionell linje för känslig hårbotten, lindrar klåda och irritation, rensar lätt och särskilt delikat håret och huden, återställer skadat hår och ger dem en elegant volym. Wella Balance Hårbotten förhindrar klåda, brinner, och kompenserar också för brist på fukt.

Omhändertagande av lås och hårbotten beror på de ingredienser som utgör produkten: lotus extrakt, förhindrar håravfall och eliminerar irritation i hårbotten, champagnextrakt, ger skina till tråkigt hår och mjukgör huden, E-vitamin, som återvänder styrka och naturlig glans hår, liksom panthenol, keratin, fytokeratin och glyoxinsyra.

 • Ta hand om känslig hårbotten;
 • Ger volym;
 • Med dispenser;
 • näringsrik;
 • fuktgivande;
 • Motståndskraftig och behaglig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Bekväm flaska.

3. L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Shampoo

Pro Fiber reparera professionella serien för skadat hår från den franska jätten L'Oreal, anses med rätta vara en av bästa och mest kvalitativa. På grund av dess terapeutiska verkan och rika sammansättning.

Aminosilan är den aktiva komponenten som är ansvarig för att återställa och stärka hårstrukturen, den katjoniska polymeren täcker hårkutlet med en skyddande film och det revolutionerande Aptyl 100-komplexet ger en aldrig tidigare skådad effekt i tre steg: omedelbar restaurering i salongen, personlig hemvårdsprogram och effekt hemma. Lämpligare för torrt hår, och resultatet är hälsosamt och silkeslen.

 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig ihållande lukt;
 • Det närmar och fuktar håret;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Med luftkonditionering
 • Passar känslig hårbotten;
 • Gör kamningen enklare
 • Näringsrik.

2. Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Shampoo skyddar professionellt och pålitligt hår från ultravioletta strålar och från de skadliga effekterna av radikaler, rensar håret och påverkar hårbotten positivt, bibehåller optimal PH-balans och effektivt bekämpar håravfall och ger också en rik färg och hållbar glans av färgat hår.

Sjampoen förhindrar tvärsnittet av spetsarna, deras bräcklighet och återställer de porösa områdena av hår. Den innehåller solrosolja och E-vitamin, skyddar krullarna mot de negativa effekterna av yttre faktorer, liksom naturliga silikoner, vilket ger sken och förbättrar hårstrukturens integritet avsevärt.

 • Prisvärd pris;
 • Daglig användning;
 • Med luftkonditionering
 • Lämplig för tunt och skadat hår;
 • Lämplig för färgat hår;
 • Lätt kamning
 • näringsrik;
 • Trevlig lukt;
 • Bekväm flaska;
 • Ekonomisk konsumtion.
 • Håret blir tjockt vid rötterna.

1. Mulsan kosmetisk reparationsschampo

Ovillkorlig första plats är företaget Mulsan Cosmetic shampoo. Egenskapen hos detta schampo i sin naturliga sammansättning. Det innehåller inte sulfater (SLS, SLES), parabener, silikoner och andra kemikalier som kan skada hår.

Shampoo återställer skadat hår, minskar håravfall, ger naturlig glans och elasticitet till lock. Efter användning blir krullarna mjuka och släta, och viktigast av allt - friska. Mulsan Cosmetic är ledande inom naturlig och säker kosmetika. Produkterna njuter av otrolig framgång med kvinnor, med särskild uppmärksamhet åt deras hälsa. När det gäller dess egenskaper och sammansättning överträffar det enkelt konkurrenterna med en kostnad som är högre än 4-7 gånger. Säkert rekommendera den officiella webbutiken (mulsan.ru)

 • 100% naturlig komposition
 • Låg kostnad;
 • Extrakt av växter och oljor i kompositionen;
 • Återställer skadat hår
 • Minskar förlusten;
 • Gör krullar vackra och friska;
 • Den har ett behagligt ljust arom;
 • Bekväm att använda;
 • Låg konsumtion;
 • Snabb och fri frakt.

Några användbara videoklipp

Lyxiga lockar är varje kvinnas telefonkort. Och därför borde det vara mer noggrant relaterat till hårvård, inte sparsamt, varken styrka eller tid, inte pengar. Och om hur vårt betyg Topp 10 av de bästa schamponerna från 2018 var till nytta för dig, kan du dela i kommentarerna.

Det bästa schamponet för blekt hår: vad de saknar

Det bästa schamponet för blekt hår kommer att stödja sin hälsa och skugga!

Om vi ​​berövar hårfärgen (missfärgad), får vi inte glömma ersättning för deras "moraliska skada". Ge intensivvård för ditt hår och låt det första steget vara det bästa schamponet för blekt hår.

Det bästa schamponet för blekt hår: om du behöver hjälp

Tänk först på ett dåligt scenario, vilket inte är så sällsynt: du har bränt ditt hår genom missfärgning i salongen eller hemma. Och nu ångrar du det, kämpar bokstavligen för varje hårs liv och vill växa din naturliga färg. Många har gått igenom det här, så gör inte panik.

Naturligtvis föreslår kvinnors kollektiva erfarenhet att vården av skadad missfärgning av hår inte bör begränsas till endast schampo.

På ett vänskapligt sätt bör du också inkludera en lämplig balsam eller balsam, hårmask och regelbundet intag av vitaminer rekommenderade av din läkare. Det är nödvändigt att närma håret både från insidan och utsidan. Därför bör det bästa schamponet för blekt hår inte tvättas "till squeak", utan tvärtom, mjuk och berikad, till exempel Timotei shampoo "Precious oils". Denna lösning med organiska oljor av argan och mandel, liksom jasmin extrakt hjälper till att näring svaga strängar, ge dem styrka och glans.

Förutom att schampo, för att förbättra effekten, är det värt att prova en balsam balsam från samma serie. Förresten, om du vill komma ifrån den radikala blondinen och växa din färg, bidrar oljorna bara till en snabbare utlakning av färgämnen. Kanske när rötterna växer tillbaka, borde du be mästaren att göra en jämnare övergång mellan rötterna och huvudfärgen så att den inte irriterar dig och frestar inte att missfärga igen. Och till och med borsta håret försiktigt, försök att inte skada dem med hårda gummiband och termiska enheter.

Det bästa schamponet för blekt hår: om allt är i ordning

Det sista var en nödsituation. Tja, om allt gick bra med missfärgningen, så är det troligt att din främsta önskan är att hålla nyansen så lång som möjligt och stärka håret något. Hantera perfekt detta schampo för färgat hår "Clover" varumärke "Pure Line" (+ balsam).

Som namnet antyder innehåller dessa produkter klöver extrakt, samt avkok av fem användbara örter. Förresten är detta ett kännetecken för varumärket Clean Line: att skapa produkter för grundläggande hårvård, inte på vatten, utan på ett avkok av örter. Shampoo "Clover", särskilt i kombination med balsam, bildar ett osynligt färgskydd på de färgade låsen och gör håret ljusare.

Lätt och blekt hår saknar ofta volym, så budgetassistenter från varumärket Pure Line innehåller Phytokeratin-molekyler och hjälper till att lägga håret i rotvolymen utan viktning. När allt är i ordning med färgen, med volymen och med glitter av strängarna, kan du bara inte hitta fel med frisyren.

Shampoo för blekt hår: det bästa, förstås, framåt

Det finns många mellanliggande alternativ mellan situationen när du, efter blekning, är 100% nöjd eller tvärtom är allt bara hemskt. Det är inte för ingenting att lättare hår, även bland professionella colorists, anses vara svårt, och vissa proffs arbetar inte ens med blondin alls, det är väldigt lustigt.

Med andra ord, till den önskade blondans skugga, kan du inte komma omedelbart. Kanske för att uppnå den önskade tonen kommer att behöva göra några missfärgningar. Och mellan procedurerna bör ta tid att krulla påverkas inte. TIGI Bed Head Dumb Blonde korrigeringsschampo med violetta partiklar hjälper till att hålla skuggan så att den inte går in i yellowness, tack vare vilken agentens formel neutraliserar det gula pigmentet.

Detta schampo är inte för mjuk att använda regelbundet. Men om du använder verktyget från tid till annan och klarar upp till tio minuter, blir vägen till den önskade nyansen av blondan mycket lättare!

Topp 7 schampon för lättare hår. Egenskaper, sammansättning, egenskaper hos klargörande medel

Högkvalitativ schampo för lättare hår är en mild kosmetisk produkt från en välkänd tillverkare, som består av färgämnen, liksom andra naturliga ingredienser som främjar håråterställning, förbättrar strukturen och förstås naturligtvis med några toner.

De aktiva substanserna tränger snabbt hårstruktur, försiktigt påverkar pigmenteringen, främjar effektiv lättnad. Samtidigt bevaras elasticitet och naturlig glans av krullar.

Applicera blekschampo

Moderna kosmetika med ljuseffekt används för att minska färgen efter färgning med vilken professionell färg som helst.

Om du regelbundet använder blixtschampo, kan du snabbt avlägsna färgpigmentet utan skada. Den här enkla proceduren kommer delvis att återställa den naturliga färgen.

Det är speciellt rekommenderat att använda shampoo för att lätta håret när hårrötterna växer i blondiner. Tillverkaren garanterar mjuk toning och tonning mörkare områden.

Det främjar harmonisk utjämning av färger och gör det möjligt att använda professionell färg med ammoniak eller andra aggressiva pigment mindre ofta.

När den används på naturligt blont hår kan det lysa från 2 till 4 toner utan ytterligare kosmetika. Och hjälper också till att uppdatera skuggan och eliminerar helt grått hår.

Brightening eller blekningshampoo hjälper också till att rätta färgen på färgat hår, så att du snabbt kan uppnå önskad nyans.

Dessutom används sådana kosmetika framgångsrikt för att belysa på ljusbruna och ljusa krullar.

Applikationsfunktioner

Shampoo för lättare hår kan använda både rättvisa och mörkhåriga tjejer.

Applicera schampo enligt följande:

 1. Vått hår
 2. Applicera ett lätta schampo och skumma lätt medlet med lätta massagerande rörelser.
 3. Skölj håret med vatten;
 4. Upprepa proceduren 2 gånger. Då ska du lämna dem i detta tillstånd i 5-7 minuter;
 5. Skölj sedan håret noggrant igen.

Det är viktigt att komma ihåg! Färgen på den naturliga nyansen påverkar inte aktionens algoritm, det är inte värt att öka kontakttiden med klararen!

Det bästa schamponet för att lätta håret

De bästa märkena av professionella lysande schampon visas i tabellen nedan.

Det finns också en serie som målar i coola (aska och platina) nyanser.

"Blond Me Shampoo" av Schwarzkopf

Koncentrerad schampo lämplig för frekvent användning.

Tack vare sin unika formel skyddar den håret mot solljus, mjukar hårt kranvatten och upprätthåller en balans mellan näringsämnen. Rengör försiktigt och ger en vacker nyans till blekt hår.

Shampoo producerad i Tyskland.

Sold i 250 ml silikonrör. Kostnad - från 650 rubel.

ingredienser:

 • vatten;
 • Propylenglykol;
 • parfym;
 • Parfymkomposition;
 • Färgpigment;
 • pantenol;
 • Silkeprotein;
 • sericin;
 • Glycinaminosyror;
 • Glycerin.

Användbara egenskaper

Shampoo "Blond Me Shampoo" från "Schwarzkopf" ger omfattande hårvård, näring dem, ger dem glans och fuktar hårbotten.

Såsom komponenterna i detta verktyg återställer hårets struktur, fyller de skadade områdena med flytande protein, vilket är en del av.

Ger dig en stabil skugga efter 1 månad med regelbunden användning.

Det bidrar till att skapa de mest ovanliga och resistenta nyanserna, både varma och kalla toner. Gäller endast för färgat hår.

Shampoo "Blond Glam" från "Redken"

Detta är en professionell kosmetisk produkt avsedd för försiktig förtydligande, både av naturligt ljus och för att korrigera färgat hår.

Shampoo stärker strukturen, återställer elasticitet och främjar snabb hårväxt.

Ursprungsland - USA.

Kostnad - 900 rubel, volym - 300 ml.

ingredienser:

 • vatten;
 • Proteinkomplex;
 • Citrus extrakt;
 • glimmer;
 • parfym;
 • Propylenglykol;
 • UV-filter.

Användbara egenskaper

Ger dig möjlighet att lätta håret 2-3 nyanser utan att använda aggressiva färgpigment.

Innehåller UV - filtret som skyddar ringlets från solsken och brinner ut. Det hjälper till att stärka glödlampan och fuktar hårbotten.

En märkbar nyans visas redan 14 till 21 dagar efter första användningen. Det rekommenderas att använda en balsam av samma märke för att förbättra resultatet.

Lika effektiv för både blekta och naturliga krullar. Liten grad av inflytande (eller förtydligande).

"L'Oreal Professionnal: Shine Blonde"

Detta innebär att klargöra att krönorna har en hög grad av färgning, så att du snabbt kan bli av med yellowness och ojämn fördelning av färg från första gången.

Det rekommenderas att markera, måla över grå. Det hjälper till att få en rik platina nyans, samtidigt som du behåller friskt hår.

Ursprungsland - Spanien. Kostnaden för 880 rubel, volymen - 250 ml.

ingredienser:

 • glycerol;
 • Vitaminkomplex av grupp B;
 • Omega 6-syra;
 • PEG-55;
 • lipider;
 • Keratidy;
 • parfym;
 • vatten;
 • Parfymkomposition.

Användbara egenskaper

Ljusstarkt håret, vilket ger en cool platinaskugga. Det hjälper till att omsorgsfullt ta hand om blekta krullar, vilket ger dem en frisk look, elasticitet, glans.

Accelererar tillväxten, fuktar hårbotten och med regelbunden användning skyddar hårstrukturen från hårt kranvatten och solljus.

Effekten av lättnad är redan märkbar vid första användningen. Det ger ett synligt resultat endast på färgat hår.

Lämplig för torrt hårtyp, tunt och sprött, benäget för fuktförlust. Idealisk bryr sig och fuktar deras struktur.

"Sheer Blonde: Go Blonder"

Shampoo "Sheer Blonde: Go Blonder" - ett av de få verktygen som möjliggör ett mildt sätt att lätta upp det naturliga håret i mörka och blonda nyanser.

Det kommer också att lägga till sken och rik färg, återställa strukturen, fukt och skydda mot exponering för solljus och hårt vatten.

Ursprungsland - Storbritannien. Volym - 250 ml, kostnad - 700 rubel.

ingredienser:

 • vatten;
 • UV-filter;
 • Mjölksyra;
 • kamomill;
 • Parfymkomposition;
 • Extrakt av citron, solros.

Användbara egenskaper

Detta schampo rensar försiktigt håret, medan det blir lättare och förstärkt. Den är lämplig för frekvent användning.

Mjölksyra gör att du kan smidja ut all grovhet, så att hårets struktur återställs och näring med näringsämnen.

Och bibehållande av nagelns integritet vid exponeringstid bidrar till den snabba tillväxten och återställandet av det friska utseendet hos håret.

Går maximal effekt i 2-3 veckor med regelbunden användning.

Ger naturlig och mild förtydligande för mörkt naturligt hår. Lyser med 3-4 nyanser och färgen är helt beroende av den ursprungliga tonen.

"Eugene Blond Shampoo"

Den här moderna kosmetiken lyser helt och hållet alla nyanser av rött, koppar, lätt kastanj och ljusbrun färg.

Ingredienser som ger näring, bryr sig om, slät hår. De mättar sin struktur med protein, förhindrar torkning.

Ursprungsland - Frankrike. Kostnad - 980 rubel, volym - 250 ml.

Var försiktig! Shampoo innehåller en liten mängd oxidationsmedel, därför rekommenderas det inte att använda det i närvaro av sår, sår och andra skador på hårbotten.

ingredienser:

 • vatten;
 • Propylenglykol;
 • Kamillextrakt;
 • Veteproteiner;
 • parfym;
 • sorbitol;
 • 1% oxidationsinnehåll.

Användbara egenskaper

Mjukt och försiktigt lyser, ger en naturlig glans på grund av innehållet i veteproteiner. Detta schampo är bra - ett alternativ till professionell färg.

Gör hår ljusare med 4-5 toner, med regelbunden användning. Resultatet varar länge. Ljusar håret försiktigt utan skador.

Det rekommenderas inte att använda mer än 2-3 månader i rad, du måste ta en paus.

Shampoo för lättare hår gör dina krusar nya, fräscha och glänsande.

"Blond Platinum Shampoo"

Blond Platinum Shampoo gör att du snabbt kan få en cool platinaskugga på färgat hår.

Den aktiva ingrediensen hjälper till att neutralisera yellownessen, för att maskera ojämn färgning, för att göra höjdpunkter ljusa och mättade.

Ursprungsland - USA. Kostnad - 1000 rubel, volym - 250 ml. Volym - 300 ml - kostnad - 1300 rubel.

ingredienser:

 • vatten;
 • keratin;
 • Cocamidopropylbetain;
 • Violett färgämne;
 • Laurethsulfat;
 • Jojobaolja;
 • Aloe Vera.

Användbara egenskaper

Fuktar perfekt, smutsar försiktigt bort smuts. Skyddar mot solljus, förhindrar mjäll.

Garanterad kall skugga efter 10-14 dagar. Shampoo har en kumulativ egenskap, efter en månad av användning, är 2 gånger i veckan tillräckligt.

Ger en ljus, resistiv nyans utan yellowness. Noggrann färgning. Används inte på naturligt hår.

"Avon Advance Techniques"

Perfekt för både färgat och naturligt hår. Med regelbunden användning tänds med 2-3 toner.

Tillverkare - Ryssland, volym - 250 ml - kostnad - 250 rubel.

ingredienser:

 • Propylenglykol;
 • keratin;
 • proteiner;
 • Aminosyror;
 • Vetextrakt;
 • silikon;
 • vatten;
 • Provitaminny komplex B;
 • Vitamin E;
 • Eteriska oljor.

Användbara egenskaper

Skyddar, återställer hår, förhindrar snabb förorening. Naturliga ingredienser ljusa, vitaminkomplex och eteriska oljor återfuktar och bibehåller färg under lång tid.

Effekten är märkbar efter 1 månad användning.

Ger noggrann vård, näring. Effekten av att lätta bara 1-2 toner.

Receptar hemlagad schampo från naturliga ingredienser

Shampoo för lättare hår kan tillverkas med egna händer hemma från naturprodukter.

Det är mycket enkelt och dessutom tillåter man att använda nya ingredienser varje gång, vilket innebär att mätta håret med olika användbara vitaminer.

Recept 1:

 1. Skaka såpen på ett fint rivjärn (du kan lägga till ett vanligt schampo);
 2. Tillsätt 30 ml varmt vatten.
 3. Kram citronsaft.
 4. Ta 3 skedar med burdockolja.

Blanda noggrant, tvätta håret efter behov, lämna på håret i upp till 15 minuter.

Recept 2:

 1. Ta 20 ml schampo, ett halvt glas yoghurt, rå äggula, 1 sked vodka.
 2. Rör och tvätta håret varje dag och lämna håret upp till 10 minuter.

Detta schampo för lättare hår används en gång. Kan inte lagras!

Recept 3:

 1. För intensiv förtydligande kan du använda äppelessens.
 2. Späd äpple (!) Vinäger Jag observerar en andel av 6 till 5, där 6 är vatten och 5 är ättika.
 3. Det resulterande koncentratet tillsättes till schamponet, tvättas regelbundet och håller på håret i 7 till 10 minuter.

Recept 4 - noggrann förtydligande med kamomill:

 • Brew 3 kamillefilterpaket med 20 ml;
 • Tillsätt 20 ml schampo eller riven tvål till en varm buljong;
 • Ta in en homogen konsistens;
 • Att tvätta huvudet dagligen och hålla på huvudet i 15 till 20 minuter.

Ett intressant faktum! Naturliga ingredienser gör det möjligt att uppnå högkvalitativ lättnad snabbt, utan att skada hårstrukturen.

Hur man väljer ett bra schampo för att lätta håret

Valet av lysande schampo beror helt på den ursprungliga färgen, strukturen, densiteten och den totala hårlängden.

Om den naturliga färgen är en mörkare ton bör du välja kosmetika med mer intensiv förtydligande.

Om sammansättningen av det valda shampooet innehåller ett oxidationsmedel eller annat färgämne är det nödvändigt att kontrollera kroppens reaktion på den individuella intoleransen hos komponenterna i schampokompositionen.

Test för en allergisk reaktion utförs enligt följande: En liten mängd bör appliceras på ett litet intakt hudområde (helst på handleden eller i armbågens område), och den ska bibehållas i 3 till 5 minuter.

Sedan under dagen för att observera denna plats, såg det om rodnad, klåda eller andra typer av allergisk reaktion. För eventuella tecken på utslag eller rodnad ska medlet inte användas.

Det är bättre att välja lysande schampon i kompositionen, som innehåller antingen ett vitaminkomplex, eller aminosyror eller eteriska oljor.

De är garanterade att skydda håret mot aggressiv exponering och förhindra att de torkas.

Komplexa förtydliganden, för vilka experter rekommenderar att du använder:

 • Shampoo för att lätta håret;
 • Balm-conditioner av samma linje;
 • Cream maskerar för lätta
 • Spray brightener (om ett sådant verktyg är av samma märke).

Om du följer bruksanvisningen och grundläggande råd om valet av schampo, kommer resultatet att behaga länge. Curls kommer att få önskad ljus nyans, återställa en hälsosam struktur, bli glänsande, slät och silkeslen.

I den här videon ser du hur schampon fungerar för att lätta håret, vilken effekt de ger:

Från den här videon lär du dig att lätta ditt hår hemma:Nästa Artikel
Ta reda på hur man oljar tipsen på ditt hår så att de inte blir splittrade: de bästa 7 bästa