LiveInternetLiveInternet


TOP 10 schampon

Topp 10 schampon: 10: e plats - Nivea

Dessa schampon har som regel en mycket trevlig, mjuk och diskret lukt, känslig konsistens. Håret efter tvätten blir slät och glänsande, det finns en stabil känsla av renhet. När du använder Nivea-schampon behöver du absolut inte tvätta håret ofta - det kommer två gånger i veckan att vara tillräckligt, och det gäller även för ägarna av fet hår (de ska självklart välja produkt för hårtyperna).

Nackdelar: Nivea schampon - mest alkaliska. Om du har försvagat eller skadat hår, leta efter något annat. Och detta schampo kan orsaka massiv håravfall.

Topp 10 schampon: 9: e plats - Syoss

Särskilt pris från konsumenterna har tjänat en serie shampoos Syoss, utformad för hårrätning. Denna uppgift läkemedel av detta märke verkligen klara framgångsrikt. När det gäller rengöringseffekten, bedömer man genom recensionerna, det varar inte länge - en dag, högst två. Håret blir snabbt mycket smutsigt, och om hårbotten karakteriseras av ökad sebaceous utsöndring blir den också fet. Många kvinnor klagar på att efter att ha applicerat Syoss-schampon började håret klättra hårt. Det är möjligt att schampot innehåller för många "aggressiva" kemiska komponenter, och därför är det bra endast för perfekt hälsosamt hår.

Topp 10 schampon: 8: e plats - Timotei

Timotei shampoo utvecklades under 1970-talet i Sverige och placerades på marknaden som en av de första schampon baserade på extrakt av medicinalväxter. Intressant, han har särskild kärlek med engelska kvinnor - i Storbritannien har Timotei varit en "försäljnings hit" i många år.

Mycket bra recensioner samlar Timotei-schampon avsedda för mörkt och rött hår och har en toning effekt. Det finns små klagomål om serien för fettigt hår: det är uppenbart att produkten ska torka, men ibland torkar Timotei håret för aktivt. Klagomål om att håret klättar hårt efter mycket att ha håret, mycket mindre än i tidigare fall - det är uppenbart att växtbaserade extrakt gör jobbet.

Topp 10 schampon: 7: e plats - Shamtu

Medel för att tvätta hår, tillverkat under varumärket Shamtu, riktas till dem som vill visuellt öka volymen av hår på huvudet. Den består av luftkonditioneringsapparater som gör att håret blir lättare och frodigt.

Fördelar med Shamtu shampoo: ekonomiskt - med en liten mängd kan du rengöra håret hår, håret efter att det inte blir smutsigt under lång tid och blir riktigt frodig.

Nackdelar: Parallellt med effekten av pomp finns också effekten av "förvirring", och så att även en hårborste ibland inte hjälper. Men trassig igen, oftast tunt och svagt hår. Men om du planerar att göra modiga frisyrer till hösten vinter 2011-2012 är det ganska lämpligt att tvätta håret.

Topp 10 schampon: 6: e plats - GLISS KUR

GLISS KUR-shampoo de senaste åren, naturligtvis, förlora marken. Om de under 2005-2006 samlade tusentals entusiastiska recensioner, skulle de i slutet av 2011 kunna hävda endast sjätte plats i betyget. Intressant, genom åren har varken konsistensen av schampon, heller inte deras färg eller lukt, förändrats dramatiskt. Tillverkarna har tydligen bestämt sig för att spara lite på råvaror, och kvinnor började ofta klaga på att med alla fördelarna med GLISS KUR-schampon orsakar de ofta håravfall.

Och resten av produkterna GLISS KUR förtjänar allt beröm. I princip får håret efter tvätt en vacker naturlig glans, jämnhet och silkighet och passar samtidigt väl in i håret.

Topp 10 schampon: 5: e plats - Sunsilk

Om vi ​​pratar om schampon Sunsilk, kan vi inte berömma serien, utformad för färgat hår - den här produkten är verkligen "i höjden". Produkter från Sunsilk Color Protection-serien ger skonsam tvättning av färgat hår och låter dig spara din favoritskugga så länge som möjligt. Vissa kvinnor använder specifikt dessa schampon efter en semester som spenderas vid havet, eftersom de mycket välmjukar håret torkat upp i södra solen och tufft från saltvattnet.

Samtidigt är det många konsumenter som klagar på att efter att ha applicerat Sunsilk-schampon, förlorar håret sin "levande" glans och glans. Även om det fortfarande finns mycket beror inte bara på schampans kvalitet, men också på graden av vattenhårdhet.

Topp 10 schampon: 4: e plats - Växtbaserade essenser

Ljusförpackningar och intressanta dofter är det som gör att kvinnor väljer Herbal Essences shampoo bland många andra. Men som det visar sig är schampon inte för alla, även om du väljer det strikt enligt din hårtyp. Ganska ofta finns det klagomål om "unika" förmåga hos Herbal Essences-schampon att torka håret och göra det mer sprött. Men de som anser det här varumärket "egna" säger att det bara är nödvändigt att förstärka shampoos verkan med andra vårdmedel från den valda serien - balsam, balsam, hårmaskor.

Topp 10 schampon: 3 plats - Dove

Dove shampoos var inledningsvis inriktade på hår restaurering, bekämpa deras bräcklighet och brittleness. Deras struktur innehåller det unika restaureringsserum som är specialutvecklat av experter från detta kända amerikanska varumärke. Enligt tillverkaren genomgår alla Dove-schampon strikt dermatologisk kontroll.

Alla schampon har en delikat krämig konsistens. De tvätta håret tillräckligt bra, och samtidigt får de nästan aldrig trängsel - ja, utom i mycket sällsynta undantag.

Topp 10 schampon: 2: a plats - Huvud och axlar

När det gäller schampon, huvud och axlar, såg de en gång på marknaden som ett sätt att skydda mot mjäll. Även reklamfilmerna sade att det var "mjällschampo nummer 1." Att vara objektiv, låt oss säga att de löser mjällproblem bra, men inte alltid och inte alls, eftersom det ibland tar en seriös skala och det måste behandlas fullständigt.

Och resten - kontinuerlig respekt. Brunnskum, tvättar hårt hår, förvirrar inte dem och spjälkar inte, bibehåller färg, lägger till glans.

Topp 10 schampon: 1: a plats - Pantene

Detta är inte det billigaste shampooet i masssegmentet, och i allmänhet uppfyller det angivna priset. Det finns flera Pantene-serier, och var och en är bra på sin egen väg. Självklart är allt väldigt individuellt, men Pantene-schampon, även skadat hår, återvända jämnhet, elasticitet och förmåga att lysa. Att sätta hår i en frisör efter tvättning av ett huvud gör inget särskilt arbete. Förresten, dessa schampon kan rekommenderas till de som ofta elektrifierar sitt hår. Samtidigt tar de bort problemet med hårt hår, vilket är särskilt viktigt för många kvinnor på vintern.

♡ Inte illa för en massmarknad, är det? ♡

God dag till alla

I dagens post vill jag berätta om mina resultat från massmarknaden, som inte alls är sämre än professionella verktyg.

Hur inte coolt, och under krisen är huvudkriteriet när man väljer kosmetika "utmärkt kvalitet för ett gott pris".

Nej, jag tror fortfarande att professionella verktyg och massmarknadsmedier hälls "INTE från ett fat". Massmarknadsprodukterna är avsedda för massanvändning av varor, i själva verket har alla medel därför ett genomsnittligt resultat. Sådana produkter innehåller billiga ingredienser och en lägre koncentration av fördelaktiga ingredienser. Professionella produkter är inriktade på människor som är redo att betala i första hand, eftersom det slutliga resultatet är viktigt för dem.

I varje varukategori finns både effektiva och mindre effektiva medel. Vi är alla olika och allt beror på våra individuella egenskaper (hårtyp, hårförhållande, känslighet). Jag hittade två bra produkter från massmarknaden som kom fram till mitt hår, och vi pratar om dem.


1. L'Oreal Paris Elseve Hårmask Lyx 6 oljor lätta närande.

Lite från tillverkaren:
Masken ger bara perfekt näring till håret, gör dem perfekt preparerade, friska och smidiga. De fuktgivande komponenterna som utgör kompositionen, ger näring till håret, förhindrar torrhet, brittlighet och splittrade ändar. Sex värdefulla oljor av blommor tillåter hår att bli glänsande och smidig, förenkla förfarandet för kamning och styling. Bekväm förpackning gör att du kan ta det antal masker som krävs, jag föredrar att använda en speciell spatel för att detta ska vara mer hygieniskt enligt min mening.

Masken har en tjock formel, om du tittar noga kan du se många fläckande partiklar. Jag tror att detta faktum ger mer estetiskt nöje. Jag applicerar den över hela längden, drar tillbaka 10 cm från rötterna, lämnar den i 15 minuter att påverka, mitt hår är perfekt, mjukt och blir inte smutsigt snabbt.

Genom dess effekt tyckte jag om masken, den tvättas lätt av håret, lämnar inte efter en fet film, det finns ingen känsla av att håret är täckt med ett tjockt lager silikon. Håret är mättat, fuktat, inte elektrifierat, du kan inte ens använda hjälpmedel. Masken är väldigt lätt, men samtidigt näringsmässig är volymen 300 ml tillräcklig för cirka 10 tillämpningar.

Tillverkaren lovar oss som en del av en mask av 6 unika oljor av sällsynta blommor.
Det viktigaste för mig är smidigheten och glansen av bara ett sådant resultat jag får efter att ha använt masken Luxury 6 oljor.

Volym: 300 ml
Kostnad: ca 100 UAH

ingredienser:
Aqua / Vatten, Cetearylalkohol, Paraffinum Liquidum Mineralolja Extrakt, Glimmer, Cocos Nucifera Olja / Kokosolja, Tridecet-6, Klorhexidindiglukonat, Helianthus Annuus Fröolja / Solrosfröolja, Nelumbium Speciosum Extrakt / Nelumbium Speciesum Blomma, Caramel, Gardenia Tahitensis Blommaxtrakt, Rosa Canina Blommaxtrakt, Bisabolol, Cetrimoniumklorid, BHT, Citronsyra, Glycin Sojaolja / Sojabönolja, Parfym / Fragrance.
Jag kan på ett säkert sätt rekommendera att köpa ägare av normalt, torrt och lätt skadat hår.

2. Shampoo Gliss Kur Extreme Recovery


Shampoos konsistens är ganska flytande, liksom andra schampon av samma märke, pärlskugga, perfekt skum och konsumerar ganska ekonomiskt. Under tvätten bryter håret inte från renlighet (om någon gillar effekten av knäckt hår, kommer detta schampo inte att fungera).


Aromen är väldigt trevlig söt, kvarstår på håret i ungefär en dag. Tvätter håret mycket delikat, unravels noduler, gör strängar mjuka, glänsande och silkeslen utseende. Mina tips är torra, men rötterna är närmare normala. Shampoo torkar inte håret och gör dem inte tyngre.
Självklart borde du inte förvänta dig en djup återhämtning från schampo, men om du behöver mild rengöring, så är den här produkten för dig.

Shampoo gav inte starkt glans till mitt hår, men jag gjorde det mer voluminöst och smuligt, och jag vet säkert att det här är shampoos värde.

Som en del av keratin kommer från den 8: e positionen, är jag glad att han existerar, beskrivningen på etiketten ligger inte.
Jag kan säkert rekommendera för köp, en värdig ersättning för professionella verktyg.


Äntligen kom jag till skönhetssalongen, sa lätt till 4 cm hår, nu ser mina tips ut så här.

På bilden torkas håret av en hårtork utan att använda en rätare.

Sammanfattningsvis drog jag slutsatsen att massmarknadskosmetik till ett lågt pris kanske inte är sämre i kvalitet till lyx kosmetika.

Billiga och inte arg: 5 coola massmarknadsschampon

Vackert, lättsamt och friskt hår efter att ha använt budgetschampo från den vanliga supermarknaden - en myt eller en verklighet? Vi är mer benägna till det andra alternativet och är redo att bevisa det med en ny recension på de bästa hårvårdsprodukterna som inte slår på din plånbok och hjälper dig att överleva tidpunkten för problem före lönedagen.

Shampoo för hårvolymen Planeta Organica Savon de Siberia

Planeta Organica Savon de Sibirien

Låt oss erkänna varandra ärligt - vem drömmer inte om ett elegant hårhår från rutt till spets? Även om någon säger ett fast nej, tror vi inte.

Du kan inte gå förbi detta schampo av tre anledningar: en bekväm dispenser, en trevlig arom och ett attraktivt pris. I praktiken rensar verktyget perfekt, rengör hårbotten försiktigt, fyller varje hår med fukt och naturlig styrka av naturliga ingredienser. Utdrag av lingonberry, cederträ, Siberian bergaska, taiga moss och tall utgör en bukett med hälsa och hårton, och havtorn och olivolja torkar inte och lägger till glans.

Pris: 110 rubel.

Shampoo för torrt och skadat hår Garnier Botanic Therapy "Legendary Olive"

Garnier Botanic Therapy Shampoo "Legendary Olive"

Oliveolja är känd inte bara för sina egenskaper, men också för en stor lista över applikationer. Självklart ställde skönhetsvärlden inte åt sidan och framhöll sina egna favoriter med denna komponent. En av dem är Garnier Botanic Therapy Shampoo.

Efter sköljning ger läkemedlet krullarna en lysande glans, torkar inte ut håret och gör dem inte tyngre. Den unika formeln med olivolja återställer hela längden, mättar med fettsyror, antioxidanter och vitamin E.

Med varje applikation blir håret mjukare och det är redan omöjligt att sluta röra dem.

Pris: 220 rubel.

Schauma Fint och Svagt Hår Shampoo Precious Honung Elixir

Schauma Precious Honey Elixir

Honung saknar också sig bakom olivoljan med avseende på dess helande egenskaper, det hämtar även i snabb takt.

Honung extrakt fyller hår med naturlig och naturlig styrka, berikar med alla nödvändiga vitaminer och gör dem kompatibla när de kammar. Spaltiga ändar "förseglade", vilket förhindrar framtida skada på håret.

Den obtrusiva doften av honung ger ett underbart humör för hela dagen och som om det finns tips om att sätta shampoo i en handväska - du vet aldrig att det skulle vara ljuvt lunchtid.

Pris: 150 rubel.

Firande schampo för alla hårtyper. Ren linje med nässlextrakt

Lukten av nässla är alltid associerad med barndomsminnen i byn. Hennes mormor berättade om sina egenskaper och kokade ovanliga soppor och kalla rätter med henne. Näsblad innehåller järn, myrsyra, vax, tanniner och proteiner. Alla dessa element är användbara för att upprätthålla skönhet och hårväxt.

Clean Line shampoo hjälper till att bekämpa mjäll och klåda, vilket eliminerar glans och spröda tips. Återupptar blodcirkulationen och stimulerar aktiv hårväxt.

Advanced Hair Series Moisturizing Shampoo "Lightness of Oxygen"

Shampoo Dove Advanced Hair Series "Enkel syre"

Dove shampoo kan användas som en balsam. Applicera den endast på vått och tvättat hår, skum och skölj. Medel två i en ger den naturliga volymen utan ytterligare styling hårtork, järn eller lack. Ger mjukhet, hydratisering, näring och restaurering av matt livlöst hår.

Shampoo-balsam kan användas dagligen, utan rädsla för det faktum att det är vanligt att tvätta håret.

Shampoo L'oreal Elseve Luxury 6 oljor - recension

"Bästa massamarknadshampoo

❦ Hej, alla! ❦

Jag vill dela det perfekta shampooet för hår från massmarknaden.

❦ Om mitt hår och förväntningar ❦

Jag har långt hår under midjan, mycket tjock, rak och ommålad. Mina främsta problem är torrt, skört och trassigt hår.

Separat vill jag notera att jag inte letar efter volym från schampon, jag tror att långt hår inte kan ha en basvolym - längden försenar allt.

❦ Om shampoo ❦

Jag köpte denna schampo hösten 2016 i Magnet Kosmetika 400 ml. för 250 rubel.

Upptäck lyxen av näring utan viktning för den exceptionella omvandlingen av ditt hår! Det första lätta närande schampot, berikat med en unik elixir med 6 mikrooljor av sällsynta färger, fuktar hårbotten och ger intensiv näring från rot till spets.

Det enda som förvirrade mig var lukten))) alla hör det annorlunda. Jag är ägare till ett lyxigt hårolja från samma linje och väntade därför på samma lyxiga orientaliska doft som i Maslets, men för mig är lukten av denna schampo lukten av ebenholtsolja))) Det är bara en förening med den. Den välsignade lukten försvinner snabbt och känns inte alls på håret. Men här är allting individuellt, någon känner fortfarande samma orientaliska smak.

❦ Resultat ❦

Jag vill genast säga att schampo är perfekt för mig med och utan balsam. Balsam eller mask kommer bara att förbättra effekten av schampo.

Efter torkning är håret elastiskt och fjädrande, mycket glänsande och mättat. Mitt hårschampo gör lite tyngre, men jag är bara glad över det. Jag gillar inte volymen och när håret trycks.

Jag känner till effekten av rätningen, kanske beror det på viktningen))) Håret är lättare att kamma, se vackert ut och bli inte smutsigt under lång tid.

För mig var denna schampo perfekt från massmarknaden. Han torkar inte håret - för mig är detta den viktigaste aspekten. Och du vet att jag har Kerastaz-schampo, som är 10 gånger dyrare, men jag kan inte säga att effekten av dyrt professionellt schampo överträffar min kära älskade Loreal Elseve.

Jag rekommenderar definitivt.

☝ Det enda jag tror att detta schampo inte passar en tjej letar efter volym och kanske med feta rötter. ☝

☛ Andra mina vårdvård recensioner ☚

Topp 10 tillverkare av professionella schampon

Det är en stark uppfattning att professionell kosmetika borde vara närvarande i någon persons hem, även om han inte är en kvalificerad mästare. I den här artikeln kommer vi att berätta vad professionella schampon är, hur de skiljer sig från vanliga schampon och vilka produkter som är bäst att köpa.

Vad är skillnaden mellan professionella schampon och vanliga schampon?

Även om den moderna massmarknaden erbjuder ett brett urval av högkvalitativa schampon, rekommenderas det att använda professionell kosmetika för fullständig hårvård. Den har sina egna fördelar och nackdelar.

Till skillnad från massmarknaden kan professionella schampon köpas i stora volymer. När det gäller liter, kommer kostnaden för ett sådant köp att vara mycket mer lönsamt.

De flesta schampon som erbjuds i hushålls- och amatörkosmetiska butiker innehåller aggressiva alkalier och sulfater. Dessa är ämnen som gör att du kan tvätta hårbotten nästan "squeaky". De hämmar talgkörtlarna, vilket resulterar i en kränkning av den naturliga näringen och fuktgivande håret. Detta orsakar oljiga rötter eller mjäll.

Professionella verktyg kombinerar inte flera funktioner. Du är osannolikt att hitta ett schampo som också är en hårbalsam. Professionella schampon innehåller en hög koncentration av aktiva substanser som verkar på håret på ett visst sätt: öppnings- eller stängningsvågar, fyllning, tätning. Och dessa element är oftast oförenliga med varandra, eller deras kombination övermättade hår och gör dem tyngre.

Professionella schampon kan endast köpas i frisörsbutiker. Men deras motsvarigheter säljs i hushållsavdelningarna i stormarknader. Det finns hela företag som positionerar sina produkter som alternativ till professionella medel. Men hon kan likväl inte jämföras med handlingen av högspecialiserad kosmetika. Professionella verktyg är mycket effektivare än analoger.

Hur man väljer ett verktyg i en specialaffär?

Om du inte är en professionell frisör kan det vara ganska svårt att välja ett verktyg i en specialaffär. Men kom ihåg några tips för att undvika att göra ett misstag:

Jaga inte efter höga betyg. Det faktum att du har tur att höra företagets namn från en vän betyder inte att deras produkter är rätt för dig.

Många tillverkare har en rad specialiserade verktyg. Om du inte är säker på vad du behöver, till exempel restaurering eller laminering, ta de grundläggande verktygen utan ytterligare funktioner.

Ibland kan schampon fokuseras på hårvård av en viss textur. Till exempel, om du är en glad curlsägare, är det bättre att hitta ett schampo specifikt för dem.

Shampoo kan också riktas specifikt för en viss hårfärg. Brunettschampon innehåller färgämnen, och guling neutraliserare läggs till produkter för blondiner.

Vanligtvis rekommenderas butikerna av specialister som tränas i frisör. Tveka inte med att ställa frågor och be om hjälp när du väljer pengar.

Om du, förutom att använda shampoo, använder en balsam eller balsam, är det bättre att ta produkter från samma linje. De är garanterade att de är kompatibla och deras kombination strider hårt med det angivna problemet, vare sig det är mjäll eller splittrade ändar.

När du tar drogen för första gången finns det alltid en chans för en allergisk reaktion. För att inte bli av med en fullflaska, som vanligtvis innehåller nästan en liter schampo, få en liten provtagare. Om du gillar resultatet av dess påverkan på håret, var god att köpa en stor summa pengar.

Betyg TOP-10 ledande tillverkare av professionella schampon

Eftersom professionella schampon nästan alltid har ett smalt handlingsfokus, till exempel när det gäller att bekämpa brittleness eller omhändertagande av färgat hår, bestämde vi oss för att skapa ett betyg av tillverkare. Alla deltagare i toppen har produktlinjer för att lösa olika problem i samband med hårhälsan. Du kommer säkert att kunna hitta effektiva produkter i samlingarna av de 10 bästa tillverkarna av professionella schampon.

Estel

Estel är förmodligen det mest populära företaget i den ryska skönhetsindustrin. Dess produkter är prisvärda och lätta att använda. Det är därför som schampon, masker och hårbalsam i detta företag ofta finns inte bara i salonger utan även i hushållsartiklar.

Estelle är inte olika ovanliga kompositioner eller magiska produkter för att återställa och bibehålla friskt hår. Men hennes schampon är bra för daglig vård.

Shwarzkopf

Företrädare för företaget Schwarzkopf gömmer sig inte: deras massmarknad har inget att göra med den professionella linjen.

Sammansättningen av produkter för utbredd användning är identisk med professionella verktyg, med endast en signifikant skillnad. Koncentrationen av aktiva substanser på massmarknaden är mycket lägre än i linjen för skönhetssalonger.

Professionell kosmetika Schwarzkopf är idealisk för olika hårtyper och har en samling verktyg för att hantera olika problem med skönhet och hälsa hos håret.

Kapous

Kapous Company producerar en mängd olika styling- och hårvårdsprodukter. Lacker, mousses, balsams och schampon - tack vare det här företaget kan du utrusta hela salongen. Kapösa produkter kännetecknas av stabil kvalitet, särskilt med avseende på baslinjen. Kaproschampo är lämpliga för daglig vård, men är inte konstruerade för att lösa specifika problem, som torrt eller fet hår. De kan fungera som en bra bas i intervallet mellan medicinska kosmetikkurser.

Nouvelle

Nouvelle shampoo innehåller naturliga ingredienser som ginseng extrakt. Bland serierna av kosmetika kan du hitta lösningar för håravfall, tillväxt och håråterställning. Tillverkaren har täckt nästan alla möjliga problem med hår.

En betydande nackdel med schampon av detta företag kan betraktas som bekostnad av medel. Du behöver 2-3 portioner shampoo för att tvätta håret. Därför kan Nouvelle kosmetika användas i kurser, till exempel för att bekämpa bräcklighet, och sedan byta till mer mångsidiga produkter.

CHI hårvårdsprodukter är en solid bas för daglig användning. De gör ett utmärkt jobb med uppgiften - en ofarlig rengöring av hårbotten, eftersom de inte har parabener eller sulfater.

Du bör inte vänta på speciella mirakel från användningen av detta företags schampo: håret blir inte som silke och börjar inte växa aktivt. Men verktyget låter dig ständigt behålla hårets hälsa i vardagen.

Kerastaze

Firman Kerastaze har skapat en furor bland tjejer. Efter toppen av populariteten för keratinhår restaurering, kan utseendet på kosmetika med en liknande effekt inte gå obemärkt.

Kerastaz schampon rengör inte bara håret, utan återställer strukturen. Efter tvättning blir krullarna mjuka och elastiska och får över tiden en naturlig densitet, som efter keratinåtervinning. Kerastasis har länge sålts i vanliga kosmetiska butiker, men för den bästa lösningen på ditt speciella problem är det bättre att först samråda med en företrädare för företaget.

Kirkland

Kirklands schampon används oftast för att förhindra håravfall och aktivera tillväxten. I kompositionen av verktyget har Minoxidil i en liten procentuell koncentration. Därför rådgör Kirkland oftare kvinnor än män. Men bland sina produkter har detta företag schampon för daglig användning, vars sammansättning utesluter skadliga parabener.

Nexxus

Shampoos Nexus är en av de bästa företrädarna för professionell skönhetsvård kosmetika. Deras produkter är inte bland de populära i allmänhetens försäljning, men Nexxus var den första som producerade schampon med antioxidanter och vitaminer. Hög kvalitet har blivit standard för sin produktion.

Till skillnad från produkter från andra märken ger Nexus-schampon inte en omedelbar effekt av laminering, men proceduren efter proceduren läker krullarna.

Som ett resultat, efter några veckor med regelbunden användning av produkterna i detta företag, kommer du att känna att ditt hår har blivit mjuk, tät och felfri. Med tiden kommer behovet av balsam och balsam att försvinna.

Fudge

Det engelska företaget Fudge producerar inte bara klassiska schampon för hårvård, men också mycket användbara tonerprodukter. Detta schampo med tillsats av pigment för korrigering av hårfärg.

Till exempel, om du är en blondin, då specifikt att neutralisera yellowness i Fudge-samlingen finns ett schampo med en violett snitt.

De är beständiga och ljusa, det rekommenderas inte att använda dem i sin rena form, det är bättre att blanda det med standardvården av samma företag.

Å andra sidan, om du behåller ljusstyrkan hos någon onaturlig nyans, som din hårfärgade lila, hjälper fudge-shampon att minska frekvensen av återfärgning.

Fuente

Fuente produkter är inte bara professionella, men uppfyller också alla krav på lyxprodukter:

Kosmetika som inte testats på djur

Shampoos innehåller inte sulfater och parabener

Det finns naturliga ingredienser i produkterna.

Förutom de vanliga extrakten av växter och vitaminer, berikas schampon med källvatten.

I jämförelse med andra organiska schampon skummer Fuente bra, vilket innebär att de har mycket mindre konsumtion.

Professionella schampon idag är tillgängliga för alla: de är lätta att köpa i öppna butiker för hantverkare. Därför är användningen av medel i vardagen inte reglerad. Men kom ihåg att någon professionell kosmetika har en hög koncentration av aktiva substanser, så det kan leda till allergier. Innan du inkluderar specifika produkter i daglig vård, till exempel från håravfall, bör du rådfråga en erfaren tricholog. Endast en läkare kan upptäcka orsakerna till ett särskilt problem med håret. Och den verkliga behandlingen är enbart för att eliminera de grundläggande orsakerna till sjukdomen.

Har du använt professionella schampon? Dela recensioner av kosmetika som du lyckades testa under det senaste året!

Vad ska man välja - professionellt schampo eller massmarknad?

Många kvinnor som besökte skönhetssalongen åtminstone en gång uppmärksammade förändringar till det bättre i hårets tillstånd. Faktum är att effekten av professionella schampon inte är lång i kommande. Men är det möjligt att använda dem hemma, är de lämpliga för daglig användning, och äntligen, vilket är mer fördelaktigt att använda? Låt oss se mer på denna fråga.

Produktionen av massamarknadsschampon, som vi ser varje dag på hyllorna i butikerna, har länge blivit på gång. Producenter spenderar miljontals för att komma ihåg människor att deras medel är det bästa som mänskligheten kan komma till och professionella schampon skapas endast för yrkesverksamma eftersom de är mer koncentrerade, mindre godartade och innehåller en aldrig tidigare skådad mängd konserveringsmedel och andra dåliga saker, alltså effekten av deras användning är märkbart omedelbart, men dessa schampon är inte lämpliga för daglig användning. Detta är dock inget mer än en myt.

Professionella shampoo tillverkare de senaste åren har fokuserat på vanliga konsumenter, så de flesta schampon är lämpliga för daglig användning. Dessutom är tillverkare av professionella schampon bland de första som introducerar den senaste utvecklingen av forskare - nu har den vanliga användaren tillgång till schampon utan natriumsulfat, som är lämpliga även för barn, schampon med arganolja, som kan återställa hår på kortast möjliga tid, det finns även torra schampon som kan Använd på vägen utan vatten. Effekten av håråterställning i professionella schampon uppnås som regel inte av koncentrationen av substanser, utan av en väl valda formel för behandling av hår. Det är därför att du efter att ha ansökt professionell schampo ser välskötta, glänsande och fina ut.

Många tillverkare av massamarknadsschampon lovar att deras schampo är miljövänligt, består bara av naturliga ingredienser och har därför lika stor nytta för håret som ingen hårmask kommer att medföra. Ta en titt på massmarknadsproduktens sammansättning och du kommer att förstå att sammansättningen av denna schampo är något mindre miljövänlig än vad annonsen lovar. Och viktigast av allt, till skillnad från professionella schampon, har massmarknadsprodukter "ackumuleringsegenskaper", dvs "Hårdhet" i håret och hårbotten - när en viss komponent som ingår i schampot ackumuleras i hår och hud och med tiden kan detta leda till oförutsägbara resultat - från irritationer mot utslag. Till största delen av de professionella produkterna finns det ingen beroende och biverkningar.

En annan nackdel med massmarknadsprodukter är användningen av billiga råvaror, vilket är nödvändigt för att hålla produktpriserna på en viss nivå (återkalla de miljoner som en tillverkare spenderar på att annonsera sin produkt).

Kunderna kommer ofta till vår butik med mycket problematiskt hår och ett hemskt tillstånd av hårbotten - mjäll, kliande, skört, utarmat hår och fet hårbotten - detta är effekten av användningen av "nationellt" schampo för 60 rubel för 250 ml. Jag vill notera att vissa forskare tror att sammansättningen av många massmarknadsprodukter under vissa förutsättningar kan bli cancerframkallande, vilket leder till bildandet av maligna tumörer, och detta är ett viktigt argument för att vägra sådana produkter. Men för många människor i förgrunden är en pengar fråga, och därför måste vi bestämma vad som är mer lönsamt att köpa, så att köpet inte har råd att ha råd?

Så jag hoppas att du redan har gjort några slutsatser för dig själv angående vilken produkt som är mer användbar. Låt oss överväga, än det är mer gynnsamt att använda i den finansiella planen.

Den genomsnittliga kostnaden för en massmarknadsschampo för daglig användning är 50-70 rubel per 250 ml.

Låt oss nu överväga kostnaden för professionellt schampo. I vår butik finns vitryska professionella schampon till salu i en liter behållare med en dispenser, vars genomsnittliga kostnad är 170-200 rubel per 1 liter. Dessa schampon är effektiva för torrt och normalt hår, de ger näring försvagat hår, lägger glans och glans till hår. Det visar sig att detta professionella schampo ligger i intervallet 40-50 rubel för 250 ml, dvs. billigare än vanlig schampo.

Lägre pris uppnås med flera faktorer:

- Professionellt schampo produceras ofta i ett ekonomiskt paket (1 l, 3 l), eftersom det främst är avsett för användning i skönhetssalonger;
- Professionella shampoo-tillverkare har inte kostnaden för att marknadsföra sina produkter;
- Professionell schampo mindre känd i motsats till massmarknadsprodukterna.

Naturligtvis kan specialiserade professionella vårdprodukter kosta mer, men resultatet av användningen är mycket högre än massmarknadsprodukterna.

Därför uppmanar jag dig att spara ditt hår, använda professionella produkter. Våra skönhets konsulter kommer alltid att uppmana dig att välja rätt schampo. Professionella verktyg kommer inte bara att rädda håret och hårbottenhälsan utan också hjälpa till att spara pengar. Var frisk och vacker, vi älskar dig!

Topp 10 fuktgivande hårschampon 2018

Hår - En av kvinnornas främsta ornament. Dålig kvalitetsschampo kan skada dem. Dessutom kan även den mest effektiva balsam, mask och balsam inte hjälpa. Från artikeln lär du betyg av de mest populära budget- och professionella schamponerna med fuktighetsgivande egenskaper.

Professionella och terapeutiska fuktgivande schampon

Produkter i denna kategori är utformade med råd från trichologer och stylister. Används i skönhetssalonger och modeindustrin. Skillnader i mycket effektiva egenskaper. Sälj fuktgivande schampon i specialiserade försäljningskontor. Tillverkad i standardförpackningar och literflaskor. Skillnader i högre priser i jämförelse med massmarknaden och billiga schampon.

fördelar

 • Produkterna passerade många tester och laboratorietester.
 • Mjuk tvättbas.
 • Nästan inga förfalskningar, eftersom leverantörer arbetar direkt med tillverkare.
 • Syfte lösa hårproblem.

brister

 • Hög kostnad
 • Försälj inte i vanliga försäljningsställen.
 • Felaktig användning kan skada håret.

Betyg av de bästa professionella och terapeutiska fuktgivande schamponerna

Cutrin Premium Moisture Shampoo

Enligt tillverkaren har schampo för skadat hår unika egenskaper. Fuktar effektivt. Inte skadlig även vid långvarig användning. Innehåller naturliga ingredienser. Kompositionen har ett ultraviolett skyddskomplex och en innovativ ingrediens med hyalurinsyra. Mättar håret med fukt.

Skapar en skyddande film för att återställa hårstrukturen. Under lång tid behåller fräschheten. Stödjer och stärker tack vare gult extrakt, veteprotein, nordlig ginseng. Förhindrar hårblekning. Det kommer inte ta lång tid för exponering. Omedelbart efter skumning kan du tvätta av schamponet med vatten.

 • Lämplig för färgat hår.
 • Fuktar effektivt.
 • Tjock konsistens.
 • Långt nog.
 • Diskret doft.
 • Skum väl.
 • Utmärkt tvätt.
 • Torkar inte.
 • Innehåller hyaluronsyra och ultraviolett filter.
 • Förhindrar brott.
 • Kan användas för känslig hud.
 • Bekväm att applicera tack vare dispensern.
 • Kumulativ effekt.

cons

Svårt att hitta i lager.

Goldwell Dualsenses Rich Reparation Cream Shampoo

Det bästa schamponet för torrt hår, enligt tillverkaren. Det hjälper till att återställa även den mest skadade strukturen. Ger fantastiska resultat. Gör hår välskötta och friska. Djupt återställer, näring med mikroelement. Lägger till jämnhet, glans och silke. Rengörs försiktigt. Bryr sig effektivt om färgat hår. Producerad på grundval av mikrofluider. Innehåller pashmina proteiner. Det är tillräckligt att applicera på hår och det är lätt att massage.

 • Koncentrerad komposition.
 • Creamy textur.
 • Ekonomiskt spenderad.
 • Trevlig, söt arom.
 • Tjockt skum.
 • Lätt att rengöra.
 • Torkar inte.
 • Förvirra inte håret.
 • Håret är inte oljigt under lång tid.
 • Bekväm flaska. Lätt att använda.
 • Ytterligare användning av balsam och balsam krävs inte

cons

Du kan bara köpa i skönhetssalonger eller order i nätbutiker.

Estel Aqua Otium


Fuktgivare, förutom huvudfunktionen, rengör, återställer och ger sken försiktigt. Kan användas för alla hårtyper. Dessutom förbättrar vattenlipidbalansen i hårbotten. Förorsaka inte viktning. Den har antistatisk egenskap. Det finns inget farligt natriumlaurylsulfat. Innovativ komposition fuktar och stärker håret. Innehåller betain och aminosyror. Fuktat hår kan lätt kammas. Lämplig för daglig användning. Det är nog att applicera på hår, försiktigt skumma och skölj.

 • Det ger jämnhet, glans och elasticitet mot håret.
 • Eliminerar torra tips.
 • Väger inte ner.
 • Innehåller aminosyror och antioxidanter.
 • Kompositionen har ett mjukt ytaktivt ämne.
 • Rimligt pris i jämförelse med andra professionella medel.
 • Håret borstar inte eller pressar. Behöver inte en balsam.
 • Uneconomic utgifter.
 • Dåliga skum.

Vichy dercos


Designad för djup håråterställning efter frekvent användning av pleyek, hårtork, strykning, samt färgning. Aggressiva yttre faktorer gör dem tråkiga och spröda.

Innehåller safflor, mandelolja, ceramider och rosehip. Den direkta effekten på hårkutiklet ger näring, hydratisering och skydd av håret. Lämplig för regelbunden användning. På grund av detta är håret lätt att stile och kamma. Det är tillräckligt att applicera schampo för torrt och skadat hår och sedan massera försiktigt. För bättre effekt, lämna den i 60 sekunder.

 • Ekonomiskt spenderad.
 • Tjock konsistens.
 • Ger sken.
 • Lätt att kamma hår.
 • Kompositionen har naturliga ingredienser.
 • Återställer håret efter kemisk exponering.
 • Innehåller silikondimetikon. Därför är det bättre att använda schampo korta kurser.
 • Kan göra feta rötter.
 • Högt pris

L'oreal intensiv reparation

En av de bästa återställande schamponerna. Innehåller mjölk, näringssyra. Eliminerar torrhet. Behandla aktivt skadade områden. Gör håret glänsande, mjukt och lättsamt. Kompositionen innefattar ett derivat av den katjoniska substansen av protein och ceramider. På grund av detta förstärker hårvårdspersonalen ett starkare hårschampo. Förhindrar nedfall. Återställer hårstruktur. Vitamin B6 förhindrar för tidig åldrande. Ger skinn och ljushet i håret.

 • Regelbunden användning återställer hårstruktur.
 • Eliminerar torrhet och brittleness.
 • Ger ett välskött utseende.
 • Fuktar effektivt.
 • Snabbverkande.
 • Trevlig melon lukt.
 • Låg konsumtion.
 • Högt pris
 • Det finns inga sådana användbara komponenter som keratin, panthenol.
 • Ej lämplig för daglig användning.
 • Det är oönskat att använda för naturligt hår.

Låg kostnad fuktgivande schampo

Massmarknadsprodukter är billigare. Det kan köpas i stormarknader, onlinebutiker och kosmetiska avdelningar. Budget schampo helt ren. De innehåller natriumlaurylsulfat och parabener. Därför hjälper till att eliminera problemen i hårbotten. Enligt handlingsprincipen är billiga hårvårdsprodukter inte särskilt olika.

Ge volym, eliminera oljig glans, ger ett välkänt utseende till torra tips. Tillverkare spenderar mycket pengar på reklamfonder. Därför är nästan alla schampon från listan du måste ha sett på TV eller på profilen.

fördelar

 • Lätt att hitta i lager.
 • Rimligt pris.
 • Kompositionen innehåller naturliga ingredienser.
 • Hjälp att ta hand om håret.

brister

 • Innehålla parabener, dofter.
 • Kan orsaka irritation, skört hår, mjäll, svullnad.

Betygsätt de bästa budgeten fuktgivande schampon

Garnier Ultra Doux - "Nutrition and Smoothness"

Skapat på basis av kokosolja. Lämplig för torrt och orubbligt hår. Intensivt närmar och bryr sig om hår. Särskilt uppskattat av komplexet av vitaminer, fördelaktiga komponenter, spårämnen och mineraler. Smoothes även det mest stygga håret. Förbättrar hårbotten.

För ett enda schampo behöver du lite pengar. För bättre absorption rekommenderar tillverkaren att fördela det regenererande hårschampot över rötterna och längden, och sedan försiktigt massage. Då kan du skölja med varmt vatten. Avlägsnar fluffighet i 72 timmar. Även med hög luftfuktighet. Efter applicering är håret lätt att kamma, skina perfekt.

 • Lämplig för daglig användning.
 • Avlägsnar effektivt smuts, liksom rester av skum, lack, mousse, gel.
 • Återställer bristen på mineraler, vitaminer.
 • Det ger en spegelglans.
 • Smoothes stygga, fläckiga lockar.
 • Ger volym.
 • Väger inte ner håret.
 • Måttlig tjock konsistens.
 • Lätt att tvätta av.
 • Utmärkt tvål. Så att ett paket är tillräckligt länge.
 • Innehåller inte parabener och silikoner.
 • Om det används felaktigt kan håret snabbt bli fet. Detta beror på närvaron av oljor i kompositionen.
 • Kan orsaka kliande hårbotten.

Bielita Hårvård


Shampoo för sprött hår med en neutral komposition. Lämplig för normalt och torrt hår. Utformad för intensiv rengöring av hårbotten och håret. Eliminerar rester av en hud, mousse, en lack. Ger renhetskurver. Strukturen innefattar mjölksyra, citrongräs extrakt. På grund av detta återställer verktyget det naturliga lipidbalansen. Djupt närmar sig

Tillverkaren rekommenderar att man använder verktyget före aggressiva förfaranden - kemisk perm eller färgning. Ansökan skiljer sig inte från standardmedel. Det är tillräckligt att applicera på hår, försiktigt skum. Därefter tvätta av rester av vatten.

 • En stor mängd förpackningar.
 • Det är praktiskt att använda tack vare pumpen i form av en pump.
 • Stor skumning.
 • Ger inte torrhet.
 • Rengör försiktigt.
 • Återställer syra-basbalansen.
 • Kan användas för att rengöra känslig hud.
 • Hård näring och ger näring fukt. Förorsakar inte viktning.
 • Innehåller veteproteiner och panthenol.

cons

Svårt att hitta i butik.

Timotei Äldliga oljor


Ett gott fuktgivande schampo med värdefulla oljor återfuktar hårstrukturen intensivt. Den har en delikat konsistens och trevlig arom. Rengör försiktigt. Ger friskhet, strålning och ljushet. Innehåller naturliga ingredienser - jasmin och argan extrakt. På grund av detta stärker det försvagat hår. Returnerar förlorad styrka. Ger inte mjäll. Mätt försiktigt mängder med fukt. Eliminerar brutna ändar.

Almondolja aktiverar hårväxt. Stoppar nedfallet. Tillverkaren rekommenderar att man efter att ha använt schampot några sekunder för att massera det våta håret.

 • Skyddar mot UV-ljus.
 • Ger en hälsosam och strålande look.
 • Som del av inga parabener och färgämnen.
 • Innehåller flera aktiva aktiva ingredienser - kokosnöt, argan, mandelolja. Ingår också i jasminextraktet.
 • Diskret doft.
 • Praktisk frigöringsform med dispenser.
 • Skum väl.
 • Rengör noga håret.
 • Det ger jämnhet och fuktighet.
 • Du behöver inte använda luftkonditionering eller balsam.
 • Mycket flytande konsistens.
 • Snabbt slutar.

Avon Advance Techniques - The Secret of BB Excellence

BB-produkter är inte längre associerade enbart med serum eller tonalkrämer. Komplexa åtgärder har andra medel för hudvård av ansikte, kropp och hår. Med hjälp av schampo kan du inte bara ge en hälsosam utseende, utan också fylla bristen på näringsämnen.

Populärt polskt företag erbjuder ett sätt att skina, täthet och eliminera fluffiness. Dessutom kommer regelbunden användning att ge en helande effekt. Garanterar intern återhämtning, glans, styrka och volym. Mjuk tätning av nagelbandet förhindrar efterföljande delaminering. Vad får håret att se ut efter ett dyrt lamineringsförfarande. Lämplig för daglig användning. Det är tillräckligt att sätta på vått hår, massera och skölj försiktigt.

 • Rengör försiktigt.
 • Ger silkighet och frihet.
 • Fyller den porösa hårstrukturen. Gör dem tunga och täta.
 • Skyddar jämnhet och glans.
 • Efter att ha använt shampoo lättare att kamma.
 • Ljus arom.
 • Med fet hud behöver du tvätta håret mycket oftare. Shampoo matar intensivt hår.
 • Trots att produkten tillhör massmarknaden kan du bara köpa schampo från en distributör.

Dove Repair Therapy

Shampoo är utformat för att eliminera de negativa effekterna av slipmedel och hårrengöringsmedel. Avlägsnar torrhet och irritation. Ger optimal fuktighet. Handlingar från insidan på grund av penetration i hårstrukturen. Hjälper till att bli av med brittleness och tvärsnitt. Ta hand om hela längden. Förhindrar efterföljande skada.

Återställer torrt, livlöst, skadat hår. Det ger glans, jämnhet och elasticitet. Håret är inte elektrifierat. Konstant användning leder inte till överskott av fett.

 • Skum väl.
 • Väger inte ner håret.
 • Ekonomiskt spenderad.
 • Trevlig doft.
 • Lätt att hitta i lager.
 • Rimligt pris.

cons

Satsen innehåller många kemikalier.

rön

Fuktgivande hårschampo hjälper till att återställa strukturen, förbättrar visuellt tillståndet, kommer att öka volymen och skina. Det finns olika produktkategorier. Innan du köper, var noga med att studera kompositionen och handlingsmekanismen. Även ett sådant ofarligt botemedel kan orsaka en allergisk reaktion och förvärra hårbottenproblem.Nästa Artikel
Användningen av masker med Dimeksidom för att stärka håret