Lunar kalender hårklippningar


Månskalendern haircuts sammanställdes i antiken, genom långsiktiga observationer av månens inflytande på hälsa och hårväxt.

Först och främst har månfaserna en direkt effekt på hårets tillväxt. Om du gör en hårklippning under en växande måne växer håret mycket snabbare än efter en hårklippning med en avtagande måne.

Om du ofta vill byta frisyrer behöver du bara växa håret snabbt. I det här fallet är det för ett hårklipp bättre att välja ett datum när den växande månen är i första eller andra kvartalet. Om du tvärtom inte gillar att besöka frisörens salong, väljer du en dag när månen blir gammal. Detta kommer att hjälpa dig Lunar kalendernedskärningar 2018. Hårklippning på den avtagande månen kommer att stärka dina hårrötter och förhindra förlusten, men de kommer att växa tillbaka ganska länge. I nymånen måste du avstå från att klippa hår, för i dagslipningen förkortas en persons liv.

Tillsammans med månens faser spelar måndagar en stor roll i hårskärning. Lunarcykeln varar upp till 30 dagar, och varje måndag har sina egna egenskaper.

Följande horoskop för hårklipp är baserat på månskalendern och månens påverkan på hårets hälsa och tillväxt. Lunar dagar är uppdelade i gynnsamma, ogynnsamma och neutrala hårklippningar. Mer detaljerade förklaringar av månskalendern haircuts finns på sidan "Grundläggande regler för att klippa håret på månen." Den månatliga månskalendern av hårklippningar för 2018 hjälper dig att välja rätt tid att besöka frisören.

Lunar kalender hårklippningar för november 2018

med angivandet av månens dagar, månens faser, månens position i zodiakens tecken, samt gynnsamma och ogynnsamma dagar för hårklippningar och hårfärgning

Den mest exakta månskärningskalendern för hårväxt

Månen har ett stort inflytande på mannen själv och hans hår.

I månskalendern är markerade dagar som direkt anger vilka konsekvenser som bör förväntas från hårets manipulation.

Allt är viktigt: och vilken dag i veckan, och vad är numret på dagens ordning i månens cykel, och i vilket tecken på zodiak är månen.

Idag ska vi försöka svara på följande frågor: När är det bättre att klippa håret för sin tillväxt, vilka dagar är det för att klippa håret för tillväxt? Och vi kommer också att skriva ut hela hårklippskalendern för deras snabba tillväxt.

Hur beror hårväxten på månens tillstånd?

Månadskalenderns separata dagar tvingar håret att växa snabbare, sedan sakta ner tillväxten, stärka sedan, då försvagas.

Den avtagande månen förändrar ibland drastiskt hårets egenskaper, kan räta lockigt hår, minska håravfall.

Tips: Om du inte vill springa till salongen ofta, och det nuvarande frisyrformatet passar dig, gå och ha en hårklippning när månen minskar. Hårväxten kommer att sakta, men de kommer att förbättras.

Specialister gör månatligen en särskild månskalender frisyr för hårväxt.

Det är lätt att bekanta sig med det på Internet, men det finns funktioner som alltid är relevanta, oavsett bindande till en viss månad.

Hur räknas dagarna i månmånaden?

Lunarcykeln består av 29 eller 30 måndagar. Utgångspunkten är nymånen, cykeldagen kan ha en skillnad i varaktighet, från 1 minut till hela dagen.

Den första dagen, som börjar vid tiden för nymånen, varar fram till nästa månens uppkomst. Och då är punkterna i månens stigning stunderna för avgränsning av måndagar.

Den sista månmånaden slutar vid tiden för nästa nymåne.

Dagar för att skära hår är oönskade

Det här händer eftersom en hårklippning väcker en stor energiförlust dessa dagar, och det är ibland omöjligt att klara av det.

Också de troende får inte sitt hår klippa på stora helgdagar och på söndagar.

Dagens förmörkelser är inte lämpliga för att gå till frisören, förutom att månen är ett gott tecken på zodiaken.

Inte för bra för att växa hår som passerar månen längs tecknen på Fisk och Cancer.

Viktigt: Tänk på om du ska skära ditt hår när månen kommer att besöka fiskar eller cancer. Även om det inte kommer att lägga till något i betydelsen av tillväxt, men det kommer att medföra ett friskt hår.

Hårklippning för hårväxt enligt månakalendern

Dessa är de dagar vars serienummer i månmånaden är 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21, 23, 26-28.

De säger att om du vill förbättra din ekonomiska situation eller att få lycka till, så klippa ditt hår exakt på dessa dagar.

Det finns också tecken på zodiaken som gynnar hårklippningar när månen passerar genom dem.

Dessa är Taurus, Stenbock och Jungfrun, dessa tre tecken gör håret växa kraftfullare, fyll i kraft och bli av med de splittrade ändarna.

På vår webbplats hittar du ett stort antal hem masker recept för hårväxt: med nikotinsyra, från kaffesump, med vodka eller konjak, med senap och honung, aloe, gelatin, ingefära, henna, bröd, med kefir, med kanel, ägg och lök.

Bindande hårklipp till veckodagen

Måndag. Det är önskvärt att få en frisyr på denna dag, de säger att tillsammans med de strängar som fallit på golvet kommer alla negativa att falla av dig. Du kommer bli av med förtvivlan, depression, du kommer inte längre att plågas av obehagliga minnen.

Tisdag. Haircut tisdag kommer att ge dig en impuls till handling, och du kan återuppliva livets monotoni. De säger att om du har en hårklipp på tisdagar, hjälper det att återställa band med kosmos.

Onsdag. Ibland initierar en hårklippning på onsdagen förändringar: antingen en oväntad resa eller nyheter, eller förvärvet av nya vänner eller återupplivandet av gamla band.

Torsdag. Klipp på torsdagen, det ger dig chansen att få trovärdighet och popularitet, för att öka ditt eget självkänsla. Lycklig fru kanske märker din hårklippning på torsdag och vänder sig till dig.

Fredag. Hon har inte sitt eget inflytande, men det märks att hennes hår inte växer bra efter fredagsklippning. För att äntligen klargöra huruvida man ska gå till salongen på fredag ​​kan man titta på den aktuella månskalendern. Man tror att fredagen är dagen för kvinnors hårklipp, hon initierar dramatiska förändringar och nya händelser.

Lördag. Det här är en bra dag, det rekommenderas att få en frisyr på lördag, eftersom det sparar en person, inte bara från onödiga strängar utan även från gamla synder och botar från ensamhet.

Biofältet får en positiv signal under hårklippningen och återställs, och håret blir sunt och starkare.

Söndag. Skär inte håret på söndagar, de säger att med ditt hår avskuren kommer du att vara kvar med lycka och välbefinnande. I den mån din anslutning till rymden kan avbrytas.

Visste du att med vissa procedurer kan du påskynda tillväxten av strängar, till exempel mesotherapy och huvudmassage. Också mycket viktigt att kamma ordentligt.

Beroende på hårklippningen på månens dagar

Låt oss se vilken effekt kalenderdagens ordinära dag har på oss och vårt hår.

1 - Skär inte håret, det hotar att förkorta livet.

2 - ej heller nödvändigt, följt av tvister och stridigheter.

3 - En frisättning kan medföra ekonomisk förlust eller hälsorisk.

4 - Skär inte ditt hår på något sätt, du kan ta på sjukdomar i munnen och halsen, melankoli och alla sorters rädsla.

5 - det är din dag, du måste klippa håret, du kommer att locka rikedom genom detta.

6 - Skär inte håret, det är full av förkylningar och andra sjukdomar.

7 - igen en dålig dag lovar en frisyr en konflikt med ledningen och med en älskad, och det kan också försämra hälsan.

8 - det är när du behöver klippa ditt hår! Konsekvensen av en frisyr lovar att vara livslängd och hälsa, med långsiktiga utsikter.

9 - Undvik hårklipp, för att inte locka sjukdom.

10 - igen brinnande dag, skära inte!

11 - Det är nödvändigt att få en hårklippning, för det faktum att en hårklippning kommer att skärpa ditt sinne, insikt, förmågan att förutse händelser. Den sensuella sfären kommer också att intensifieras.

12 - Avstå från att skära, dra inte till sig själv hotet om liv, skador och alla slags olyckor.

13 - hårklippning med alla medel! Du hittar inte bara skönhet, men också få lycka till.

14 - om du inte klippte håret på den 13: e dagen är det även bra. Dagens frisyr ökar platsen för dina överordnade till dig, bidrar till ackumulering av egendom och förbättrar ekonomiskt tillstånd. Tja åtminstone håret med din hand.

15 - inga hårklippningar! De kan initiera huvudvärk, och även psykiska störningar, kan du till och med gå till sjukhusbädden.

16 - igen är det inte nödvändigt att ha en hårklippning, för att inte släppa ut alkoholberoende och inte inleda äktenskapsbrott. Din hälsa kan inte uthärda allt detta, och du riskerar att förlora kontrollen över dig själv.

17 - Skär inte håret om du inte vill ha sjukdomar och problem i affärer, skador och psykisk störning. Genom en hårklippning på den 17: e dagen kommer du att locka onda andar.

18 - igen är inte tiden för hårklipp, riskerar du att förlora egendom. Detta är också en brinnande dag.

19 - äntligen kan du gå till frisören, och till och med behöver: haircut förlänger livet.

20 - Skär inte håret på denna dag, annars kommer verkligheten att motsätta dig.

21 - Det är nödvändigt att ha en frisyr, resultatet blir välmående och skönhet.

22 - Det är möjligt att få en hårklippning, men resultatet kan vara dubbelt och ojämnt: antingen kommer vikten att öka eller egenskapen ökar.

23 - och här måste du gå till frisören utan att tveka, eftersom din ekonomiska situation kommer att förbättras och ditt ansikte blir bättre.

24 - Avstå från att skära, om du inte vill bli sjuk.

25 - Ta hand om dina ögon, skära inte.

26, 27 - klipp ditt hår! Glädje och glädje väntar bara på att du skär dina hår dessa dagar och kommer omedelbart till dig.

28 - Det är också bra att klippa håret, du blir förtjusande, och de kommer att nå dig.

29 - Har ingen hårklippning, du kan skära av sinnet. Så säger de när den inre energin går bort och personen förlorar förmågan att motivera förnuftigt.

30 dagar, oacceptabelt för frisyr. Faktum att skära kan väcka de onda krafterna som lovar en person allting bara dåligt, till döden. Särskilt sannolikt att komma in i en olycka.

Hårklippning - en allvarlig sak, särskilt om du har höga krav på hår. Och grunden för någon frisyr - friskt tjockt hår.

Om du kommer att få en hårklippning, titta tillbaka på månen (månskalendern av hårväxt), är dess roll för hårtillväxt inte mindre än för växttillväxt. Gör vänner med henne, och ditt hår kommer att vara tacksam för dig.

Så vi berättade när det är bättre att klippa håret för snabb tillväxt och ledde en detaljerad månskalender av hårklippningar för snabb hårväxt.

Användbara material

Läs våra andra artiklar om hårväxt:

 • Tips om hur man växer lockar efter en kvadrat eller annan kort hårklippning, återställ den naturliga färgen efter färgning, påskynda tillväxten efter kemoterapi.
 • Hur ofta behöver du klippa håret när du växer?
 • De främsta orsakerna till att strängar växer dåligt, vilka hormoner är ansvariga för deras tillväxt och vilka livsmedel påverkar god tillväxt?
 • Hur man snabbt växer hår på ett år eller till och med en månad?
 • Medel som kan hjälpa dig att växa: Effektiva serum för hårväxt, särskilt varumärket Andrea; Estel och Alerana produkter; cemerica vatten och olika lotioner; Hästkraftsschampo och olja; liksom andra tillväxtschampon, i synnerhet Golden Silk Activator Shampoo.
 • För motståndare traditionella medier kan erbjuda människorna: mamma, olika örter, tips om användning av äppelcidervinäger och senap, samt recept för hur man gör hemlagad schampo.
 • Vitaminer är mycket viktiga för hårets hälsa: Läs översynen av de bästa apotekskomplexen, särskilt drogerna Aevit och Pentovit. Lär dig om funktionerna i användningen av vitaminer i grupp B, särskilt B6 och B12.
 • Lär dig om de olika förberedelserna för att öka tillväxten i ampuller och tabletter.
 • Visste du att medel i form av spray har en positiv effekt på krämens tillväxt? Vi erbjuder dig en översyn av effektiva sprayer samt instruktioner för matlagning hemma.

Användbar video

De viktigaste tipsen för hårklipp på månskalendern:

Positiv energipåverkan: Välj dagen enligt månskalendern haircuts för snabb hårväxt

Månen har en mycket stark inverkan på människor, dess inflytande är ett vetenskapligt bevisat faktum.

Trädgårdsmästare och trädgårdsmästare när planteras växter och träd kontrolleras med månskalendern för att få en hög skörd.

Därför är det inte förvånande att många ägare av långt hår jämför sina hårklipp med måncykeln.

Det finns inga bagage i månskalendern, varje detalj är viktig här: veckodagen, månens cykeldag och där stjärntecken månen är belägen.

I artikeln kommer vi att titta på månskalendern av hårklippningar för snabb hårväxt - när ska man gå till frisören och när det är bättre att klara sig utan det.

Månens inverkan

Månen har en mycket kraftfull energipåverkan på växter, djur och människor. Man tror att förhållandet mellan människan och kosmos sker med hjälp av energi. Även i antiken upptäckte människor att månens effekt har en positiv effekt på hårväxten, tvärtom saktar det sig.

De enklaste reglerna för månens inflytande på hårväxten:

 1. Växande måne. Att trimma håret under den växande månen leder till en snabb ökning av locket.
 2. Avtagande måne. Även en liten trimning av hårets spetsar under den avtagande månens period kommer att leda till en väsentlig avmattning i strängarnas tillväxt. Vid denna tid påverkar månen energiskt rotsystemet, tillväxten stannar, men rötterna stärks.
 3. Nymåne En speciell tid vid denna tid är bäst att besöka en frisör för att bli av med den ackumulerade energin i månadsskräpet. Nya månen eller fullmånadens dagar med rening, de har en neutral effekt på tillväxten av strängarna, men helt bort alla negativa.
 4. Lunarförmörkelse. Ett mycket sällsynt fenomen, under denna period överlappar energiens påverkan av Månen på jorden. Våra förfäder var försiktiga för denna period och inte förgäves. Alla hårklippningar under månförmörkelsen har en mycket negativ inverkan på det allmänna hälsan och håret i synnerhet.

Hur navigerar du cykeln?

Månen cykeln varar 29 eller 30 dagar.

Nedräkningen börjar med nymånen. Så snart en ny måne uppkom i himlen, började en ny måncykel.

Tiden för månens stigning är mycket viktig, cykelns dagar har olika varaktighet, ibland är skillnaden bara ett par minuter, och ibland hela dagen.

En dag i måncykeln är perioden från det ögonblick som en Månens uppkomst växte fram till nästa. Det är månens utseende på himlen som tjänar som avgränsning av måndagar.

New Moon - är avgränsningen av måncyklerna. Och nu tittar vi på månskalendern av hårväxt.

Lunar kalender hårklippningar för hårväxt: när är det bättre att skära för snabb återväxt?

När ska man klippa håret för hårväxt? Månadens prioritet är väldigt viktigt vid klippning av strängar. På en viss måndag utsänder den himmelska kroppen en gynnsam energi, då en ogynnsam. För att inte skada din hälsa och hår, innan du går till frisören måste du kontrollera med månens cykel.

Lunar kalender för hårväxt presenteras i tabellen.

Lunar kalender hårklippningar

Lunar kalender hårklippningar informerar om månens påverkan på hårets tillväxt och hälsa. Han berättar när det är bättre att göra en hårklippning, perm, färgning, ändra frisyren. Hjälper till att välja den lämpligaste dagen för att gå till frisören. I månskalendern av hårklippningar tas hänsyn till månens fas, månens faser, månens position i förhållande till zodiakonstellationerna, veckodagen på hårets tillstånd.

Lunar frisyrkalender för idag

Lunar kalender hårklippningar för den kommande veckan

Gynnsamma och ogynnsamma dagar för hårklippningar

De bästa dagarna för hårklippningar och andra experiment med hår är 2, 5, 11, 17, 21, 27 måndagar, ogynnsamma - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 dagar.

Om du skär ditt hår under den växande månen växer ditt hår snabbt. En hårklippning på den avtagande månen kommer att stärka hårrötterna, men de kommer att växa långsamt tillbaka.

Månens mest gynnsamma läge i stjärnteckenet för att besöka frisörsalongen är i Taurus, Leo, Jungfru, Stenbock och Vattuman, den mest olämpliga - i Väduren, Kräftan, Skytten och Fiskarna.

Den värsta dagen i veckan för att klippa hår är söndag. På andra dagar kommer frisyrningen att bli framgångsrik.

Lunar frisyr kalender

Månskalendern, baserad på vilken hårklippning, som idag är en avundsvärd popularitet. Det skapades i antiken, då mänskligheten byggde hela sitt liv i enlighet med månfaserna.

Se hårklippskalendern för 2018 efter månader:

Vad är Lunar Haircut-kalendern och varför?

Kalendern skapades med hänsyn till de hundraåriga observationerna av månens inflytande på håret, deras hälsa och tillväxt. Eftersom krullarna är en viktig del av bilden av en person, kräver de regelbunden vård. Silkeslen och välskötta, de lockar uppmärksamhet, gör exteriören snyggare. Lunar frisyrkalender 2018 hjälper dig att välja en gynnsam tid för att skapa en ny frisyr och färglägga dina strängar.

öde

Som regel känner en person effekten av måncykeln - en upphöjd eller tvärtom obalanserad stat. Den himmelska kroppens inflytande är ganska stor, och dess manifestationer är olika. Långt hänförd till hår magiska förmågor som binder man och subtil materia. De antika orklerna märkte påverkan av månens faser på krullens tillväxt och moderna forskare bekräftar bara "upptäckter" av antikviteter. På grund av detta skapas en särskild kalender från år till år som indikerar framgångsrika och ogynnsamma datum för frisyr.

Den valda perioden för att besöka frisören påverkar hela kroppen som helhet. Den avtagande månens fas kommer att göra tillväxten av strängar långsam. Uppdatering av frisyrer på den växande månen bidrar till snabb tillväxt, en positiv effekt på immunsystemets ton, förnyelsen av kroppsceller. Men procedurerna för hårvård i nymånen kan ha en skadlig effekt, inte bara på strängarnas tillstånd, utan också att ta en persons positiva energi, förkorta livet.

Långsiktiga observationer bekräftar detta faktum. Om den första frisyren till ett barn är gjort under den avvänjande månens period, kommer pojken att ha tidigare skallighet, och tjejen kommer att vara "begåvad" med gles och sprött hår.

Månens faser och deras effekt på hårväxten

Månsklippningskalendern består av 4 faser: den dödande månen, nymånen, den stigande månfasen, fullmåne. Den mest gynnsamma tiden att besöka skönhetssalongen är naturligtvis den växande månens period. Detta är en idealisk period, som kännetecknas av ökad tillväxt av strängar, cellförnyelse, acceleration av metaboliska processer.

Särskilt användbart för skärning av hår är cykelns 1: a och 2: e kvartalet. Det rekommenderas att besöka frisören under denna period:

 • Om du vill göra en skarp bildbyte, experimentera med en frisyr, skapa något nytt, ovanligt för dig. Den växande månfasen välkomnar originella och ovanliga hårklippningar. Var säker på att stiluppdateringen kommer att bli framgångsrik under denna period;
 • om du vill nå maximal längd på kort tid. En hårklippning under denna period kommer att påskynda de nödvändiga processerna, och det önskade resultatet uppnås betydligt snabbare;
 • om du är ägare till tunna trådar som måste stärkas. En hårklippning under denna fas påverkar väl krullarnas kvalitet, ökar densiteten och volymen.

Hårklippningar under den avtagande månens tid kan dock också vara populära. Att delta i en frisör vid denna tid rekommenderas i följande fall:

 • bromsa tillväxten av strängar för att hålla skönhetssalongbesök till ett minimum. Detta kan vara användbart när du reser till en utväg eller på en lång resa. När det inte finns någon tid eller möjlighet till traditionell vård;
 • för att ge strängarna en naturlig glans och silkiness. Långsam tillväxt kompenseras av en kvalitativ förbättring av hårets övergripande tillstånd;
 • för att eliminera brott och sträckfall.

De återstående faserna är extremt ogynnsamma för någon manipulering av frisyren. Det här är perioder med intensiv växelverkan mellan mån- och solkroppar, vilket kan leda till hälsoproblem.

Månskalender och veckodagar

Kranskalendern för månen 2018 föreslår exakta datum som karakteriserar gynnsamma och oönskade dagar att besöka frisör. Om du emellertid inte har möjlighet att bekanta sig med aktuella datum kan du använda de grundläggande reglerna för att upprätta kalendern:

 1. Måndag är den traditionella måndagen som garanterar snabb hårväxt och förstärkning. Personer födda på tisdag och lördag bör dock undvika att ändra sina frisyrer den här dagen.
 2. Tisdag är en dag som ligger under Mars. Är neutral för att göra hårklippningar. Du kommer inte att få ett negativt resultat, men du borde inte räkna med snabb tillväxt heller. Människor som är födda på måndag och fredag ​​borde sakna denna dag för att besöka skönhetssalongen.
 3. Onsdagen är dagen styrd av konstellationen av Merkurius. Denna period är gynnsam för förnyelse av hår, en positiv effekt på utvecklingen av minne och mentala förmågor. Varning i denna period bör visas för personer födda på torsdag;
 4. Torsdagen är en oerhört framgångsrik dag för en ny frisyr som inte bara kommer att ändra bilden till det bättre, utan också ha en positiv effekt på strängarnas hälsa. Tillsammans med de trimmade lockarna från ditt liv kommer det att gå i trubbel. Haircut på denna dag lovar lycka till och lycka i framtiden;
 5. Fredag ​​är den dag som är till nåd av Venus. Hårklippningar, som utförs under denna period, bidrar till att förbättra det personliga livet och lova en trevlig bekantskap för ensamstående människor.
 6. Lördag är den perfekta tiden att ta hand om lockar. Olika masker och behandlingar kommer att ge maximal nytta;
 7. Söndag är en ogynnsam period, tillsammans med ett klippt hår kan en person sakna sin lycka.

Månens växel och tecken på elementen

Månskalans hårklippningar 2018 är baserade på den himmelska kroppens interaktion med tecknen på elementen. Även den framgångsrika fasen av den stigande månen får inte ha den förväntade effekten om ett ogynnsamt tecken gynnar denna period. Vattenmärken anses inte vara de bästa uppgraderingssatelliterna. Särskilt olyckliga dagar är de när månen är i konstellationen av cancer och fiskar. Att lägga vid denna tid håller inte formen och snabbt "sönderdelas". Trimmat hår kommer att förlora volymen och bli mycket tunn.

Signs of Fire bidrar till den kvalitativa och estetiska förbättringen av håret. Precis som en ädel lejon, kommer ditt hår att vara frodig och lockande, och alla förändringar i bilden kommer bara att bli bättre. Akta dig för att vara Constellation Aries, "tack vare" vilka strängar kan blekna och bli sköra. Skytten visar en neutral inställning till hårklippningar, men ett besök hos frisören under denna period kan orsaka mjäll.

Luftkonstellationer gör håret fluffigt och lätt. Dessutom finns det en förstärkning av hår, cellreparation. Varje styling på denna dag är särskilt framgångsrik. Men konstellationen av Vattumannen är ett undantag från det allmänna luftelementet. Hårklippning under denna period kan orsaka riklig håravfall.

Tecken på jorden har en positiv effekt på krökningens manipulation. Att lägga under denna period kommer att se fantastisk ut och kommer att vara hela dagen. Dessa dagar är särskilt bra för skärningstips - håret kommer att se välskötta och snygga under lång tid. Ett besök på en skönhetssalong, när Taurus är i konstellationen, kommer att ge framgång inte bara med att uppdatera bilden utan även i finansiella frågor.

Lunar kalender hårklippningar för 2018

Månen har en enorm inverkan på organismernas interna processer. Det har varit känt sedan antiken: för att håret blir frisk och växer snabbt, räcker det inte bara att ta hand om dem, du behöver veta när det kan göras, och när det är bättre att låta dem vila.

En av de avgörande faktorerna för normal hårväxt är den tid då en person bestämmer sig för att experimentera med en frisyr (hårklippning, färgning, curling, toning), nämligen - månfasen.

Månens faser 2018.

Den mest gynnsamma för sådana förändringar är den växande månens fas. Sammanfattarna av månskalendern försäkrar att om du skär ditt hår under denna period kommer ditt hår att växa mycket snabbare än efter en hårklippning någon annanstans i månaden. Dessutom kan man avlägsna torra livlösa ändar under denna period kan vara bra för materiella fördelar, åtföljande framgång, framgång med motsatt kön och hälsan hos hela organismen.

Medan den minskande månen negativt påverkar hårväxten, kan bara de som vill besöka skönhetssalonger så sällan som möjligt eller vill stärka hårrötterna skära och färga dem under denna period. I månskalendern haircuts sägs det att vissa dagar är så ogynnsamma för att göra anpassningar till utseendet att de även kan ta vitalitet och lycka.

För att bestämma gynnsamma dagar för hårväxt och inte förlora lycka, är det värt att utforska månskalendern för hårklippningar för 2018 innan du registrerar dig hos en stylist.

januari

Början av året måste börja med planeringen av personlig vård. Att skära, färglägga, tonera, krulla och förkorta hårets längd bör vara med tanke på månens position i himlen.

 • Gynnsamma dagar för hårklippningar i januari 2018:

Den tid då håret växer bäst enligt månens cykel kommer att vara från 18 till 30 januari. Om du väljer att byta 18 januari kommer det att bli en hårklippning till rikedom.

När är den bästa tiden att få en frisyr i januari? 25 januari, 26, 27, 28, 29 och 30 är den bästa perioden i januari för att förverkliga planer för att ändra bild. Det här är klockans tid, när månen aktivt ökar styrkan, och därför kommer håret att växa snabbare efter att bli av med döda ändar.

Färg och toning hår kommer att bli framgångsrik och ge glädje om du gör det enligt månskalendern för hårklippningar för 2018, nämligen 4, 5, 6, 13, 14, 20, 26, 27 och 28 januari.

 • Ogynnsamma dagar för hårklippningar i januari 2018:

Salon och hem behandlingar bör undvikas under fullmåne, nymåne och kvartmånfaser - det vill säga 2, 8, 9, 10, 17 och 31 januari.

De mest ogynnsamma dagarna för ett hårklipp i januari är 10, 17, 19, 31 januari.

februari

När är det bäst att tillåta hårbearbetning, och när ska man skjuta upp resan till frisören i februari?

 • Gynnsamma dagar för hårklippningar i februari 2018:

Den mest framgångsrika dagen i månaden som hjälper till att förbättra hårets tillstånd och väsentligt öka längden inom en snar framtid är 21 februari.

Andra dagar, som medföljer skönhet och styrka av hår, sammanfaller med perioden med minskande mån, det vill säga från 1 till 15 februari.

De bästa dagarna i månaden för curling är 12, 13, 14 15, liksom 21 februari, 22 och 23 februari.

Färg och toning hår i februari är bäst kvar för perioden av den växande månen, det vill säga på 12, 17, 21, 24, 28 nummer. Komponenterna av Lunar-kalendern för hårklippningar för 2018 är övertygade om att på så sätt kommer färgen att förbli längre.

 • Ogynnsamma dagar för hårklippningar i februari 2018:

Uteslut från planerna en bättre period av nymånen, nämligen 16-18 februari.

Hoppas inte på ett högkvalitativt resultat av hårklippet på följande dagar i månaden: 5, 10, 13-19, 27, 28 nummer.

Den här månaden kommer att vara två fulla månar - den 2 och 31 mars. Samlarna av månkalendern frisyrer för mars 2018 hävdar att en märkbar hårväxt kommer att vara under andra halvåret. Månadsskiftet markeras av långsammare hårväxt.

 • Gynnsamma dagar för hårklippningar i mars 2018:

De mest framgångsrika dagarna bör väljas när månens position är i stjärnteckenet Taurus, Virgo och Stenbocken, det vill säga den 1 mars, 11, 12, 20, 21, 30.

Du kan ändra eller korrigera hårfärgen på kalenderns 3, 4, 21, 23, 28 och 29-nummer.

 • Ogynnsamma dagar för hårklippningar i mars 2018:

För att inte skada din hälsa och inte försumma reglerna för livscykler borde du inte få en hårklippning under fullmånen och nymånen, liksom vid korsningarna i månfasens kvarter. Delta i stylister bör inte vara mars 2, 8, 16, 23 och 31.

april

När är den bästa tiden att byta frisyr enligt Lunar frisyrkalendern för april 2018, och när det är bättre att inte komma ihåg om du besöker en personlig frisör så att du inte skadar ditt hår och inte lämnas utan en efterlängtad ny längd?

 • Gynnsamma dagar för hårklippningar i april 2018:

Den bästa dagen i månaden för ett hårklipp är 17 april. En förändring av frisyren på denna dag kommer att belöna dig inte bara med ett bra humör, utan ger också ditt hår vitalitet och en person med energi och en positiv attityd. Detta kommer definitivt att bli en hårklippning till rikedom, så skjut inte upp det för andra dagar i kalendern.

Du kan också ange ett datum för att ändra bilden på andra dagar i kalendern, vilket blir lite mindre lovande, men utan tvekan framgångsrik: 7 april, 8, 21, 25, 26, 28.

Det är möjligt att uppdatera eller uppdatera hårfärgen i dagarna för den växande månen: 1, 13, 17, 18, 19, 24, 25 och 26 nummer.

 • Ogynnsamma dagar för hårklippningar i april 2018:

Att överge tanken på ett frisyr på frisyrkalendern för frisyrer för april 2018 borde vara 6, 15, 16, 21, 22 och 30 nummer.

Varma dagar och förändringar i naturen orsakar ofta förändringar i sig själv, och det första som kommer upp i tankan är visuell förändring. När du går till skönhetssalongen blir den mest framgångsrika, och när är det inte nödvändigt att klippa håret i maj månad?

 • Gynnsamma dagar för hårklippningar i maj 2018:

Det är bättre att beskriva dagen för att ändra bilden den 21 maj. Ett hårklipp på denna dag kommer att ge lycka till, lägga till naturlig sexualitet, hjälpa intuitivt att förstå svåra omständigheter. Tänk på kompilanterna av månskalendern i maj 2018.

En hårklipp är bättre att planera den 5 maj, 6, 7 eller 8.

Damer och herrar som drömmer om att snabbt öka hårlängden kan få en hårklippning på 1-10 dag i månaden, liksom 20 maj, 26, 27, 28 och 29, eftersom den växande månen kommer att hjälpa till i rushen av energi till hårrötterna.

Det är möjligt att färga håret i maj i 5, 6, 7, 8, 14 och 15 nummer enligt månskalendern.

 • Ogynnsamma dagar för hårklippningar i maj 2018:

Uteslutande från planen för förändringar denna månad är 4, 10, 11, 13, 18, 22, 27 maj, för att inte skada håret, hälsan och inte skrämma tur.

Sommardagar - en annan anledning att ändra bilden, bli av med störande längd och förbättra hårets tillstånd, förbereda dem för den heta säsongen. Hur man gör detta på det mest lönsamma sättet för att berätta för månskalans hårklippningar för juni 2018.

 • Gynnsamma dagar för hårklippningar i juni 2018:

Den bästa dagen i månaden för styling, curling och färgning är 19 juni. På denna dag kommer allt att gå jämnt, och efter att ha klippt hår blir det starkare och friskare.

För att förbättra hårets tillstånd och förbättra ditt humör kan du få en av följande sommardagar för ett hårklipp: 2, 4, 5, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 20 och 28 juni.

 • Ogynnsamma dagar för hårklippningar i juni 2018:

Det är bättre att rädda håret från problemen, och inte skriva till din favorit stylist idag: 3, 8, 29 juni.

Lunar frisyr kalender för 2018 kommer att bidra till att göra håret lättsamt, långt och hälsosamt i mitten av sommaren.

 • Gynnsamma dagar för hårklippningar i juli 2018:

De mest framgångsrika dagarna i månaden för experiment med hår är 14 och 17 juli. Vid den här tiden ger lunarpositionen de som blir av med gamla hår slutar en ny energi, en kreativ laddning och till och med hjälper till att starta kroppens förnyelsesfas.

Du kan också få en hårklipp på 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10, 12, 15, 16, 18, 19, 24, 26 och 27 nummer.

 • Ogynnsamma dagar för hårklippningar i juli 2018:

Du kan rädda dig från universums negativa effekter och hälsoproblem om du undviker att gå till frisören på dessa dagar: 6, 13 och 29 juli månadskalendern.

augusti

För att lyckas kan du inte bara hoppas på henne utan också observera några viktiga regler för frisyrkalendern, nämligen att inte ta bort din vitalitet under fullmåne och nymåne.

 • Gynnsamma dagar på månskalendern i augusti 2018:

Månadens bästa dagar föll den 13 och 22. Om det första datumet lovar rikedom till en person som inte saknar möjligheten att gå till en frisör, lovar den andra skyddet mot negativ energi och hälsa.

Den mest framgångsrika tiden för omvandling av hår kommer också att övervägas: 4, 6, 7, 9, 12, 14, 16, 23, 25 augusti.

 • Skadliga dagar på månskalendern i augusti 2018:

För att skydda dig från hälsoproblem och problem på energinivå bör du undvika skönhetssalonger den 19, 26 och 30.

september

Börja höst med en positiv, få ny styrka och hälsofrämjande är möjligt, bland annat genom Lunar Calendar.

 • Gynnsamma dagar på månskalendern i september 2018:

Den här månaden kommer det att finnas många dagar när du inte bara kan få en extern uppdatering utan också väsentligt berika dig internt. Detta kan räknas ut den 1 september, 4, 10, 11, 13, 18, 19, 20, 22, 27 och 29.

 • Skadliga dagar på månskalendern i september 2018:

Den här månaden har mer neutrala dagar än dåliga, så det är bättre att utesluta frisyrplaner från dagboken den 3, 6, 23, 28: e månaden.

oktober

För att förbättra hårets tillstånd behöver du bara klippa dem i tid. Och den rätta tiden i oktober 2018 bestäms i månskalendern.

 • Gynnsamma dagar på månskalendern i oktober 2018:

6 september, 10, 11, 13, 15, 16, 18, 20 och 31 kan vara underbart tack vare en framgångsrik förändring i utseende.

 • Skadliga dagar på månskalendern i oktober 2018:

Överträdelse av dessa regler lovar hälsoproblem, och vissa tror även att skära på håret kan förkorta ditt liv, så det är bättre att inte klippa ditt hår idag: 2, 4, 7, 9, 12, 19, 26 och 28 oktober.

november

Det här är en bra månad med bra dagar 2018, när ett besök på frisören kommer att leda till många trevliga händelser.

 • Gynnsamma dagar på månskalendern i november 2018:

Hårklippningen kommer att ha den bästa effekten om du väljer en av följande dagar för den: 5, 8, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 27, 28 och 29 november.

 • Skadliga dagar på månskalendern i november 2018:

Om du undviker att besöka en stylist på dessa datum, kommer du att kunna behålla det psykologiska tillståndet på normal nivå, skydda dig mot negativ från andra och hjälpa till med normal hälsohälsa: 3, 4, 10, 25 och 30 november.

december

Du måste avsluta året snyggt och om du har bestämt dig för att dramatiskt förändra ditt hårs utseende i den här månaden är det bättre att följa råd från kompilatörerna av Lunar frisyrkalendern för 2018 så att du kan bli bättre.

 • Gynnsamma dagar på månskalendern i december 2018:

Anmälan till en beprövad salong är bättre den 1 december, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 25 och 27. Dessa dagar hjälper till att fokusera på hälsa, konfliktlösning, förbättring av materialets situation.

 • Skadliga dagar på månskalendern i december 2018:

Att skydda dig från nervösa sammanbrott, negativitet och olycka hjälper till om du inte planerar förändringar i utseendet i dessa dagar i december: 2, 3, 7, 15, 17, 23, 24, 30.

Lunar frisyr kalender 2018

10 hemligheter av korrekt och säkert frisyr

Tecken på Zodiac, Månen och andra hemligheter av hårklippningar 2018

Legender och regler

Om du tror på en av de äldsta legenderna, då i gamla tider, även före händelserna i Gamla testamentet, hade människor på jorden inte hår i den vanliga presentationen för oss. Man tror att bland våra avlägsna förfäder såg "frisyrerna" mer ut som en mild fluff, som vi nu bara ser hos nyfödda.
Emellertid hade denna mycket ned en fantastisk förmåga att ackumulera biologisk energi, vars närvaro bestämdes av den lysande haloen. Ungefär ett sådant mirakel - den gudomliga Nimbus, vi kan nu se på ikonerna.

Men enligt legenden, efter fallet, efemära, luft hårstrån som den person som laddade med kosmisk energi, var tunga, härdat. Egentligen är det här hur hår visade sig. Det finns dock en version som genom strängarna och krullarna och till denna dag finns en hemlig förbindelse mellan man och himmel. Den här länken kommer att existera tills människor igen stiger till den högsta utvecklingsnivån.

Därför bör håret behandlas noggrant med vetskap om att dessa är knepiga antenner, med vilka vår kropp drar livskraft i rymden. I de gamla dagarna visste de säkert att klippa hår kan drastiskt förändra en persons öde. Därför har kännedom om hemliga ritualer i samband med skärning av trådarna hittills bevarats. Det finns hemligheter som föreslår när man ska klippa håret.

Lunar haircut kalender för varje månad 2018

Modern magi anser hår som en länk mellan människor och kosmos. Alla manipulationer med dem förändrar inte bara vårt utseende, utan stör också flödet av en osynlig bioenergetisk flod, tvättar oss med sina vågor som bär krafter.

Tidig skallighet är inte bara en kosmetisk defekt. Detta är förlusten av kraftfullt skydd inför Guardian Angel. Därför den huvudsakliga och oföränderliga regeln - håret bör behandlas noggrant och komma ihåg att någon inverkan på dem inte passerar utan spår, men reflekteras direkt på den bättre eller sämre sidan av öde, liv och hälsa.

Lyckligtvis har heliga hemligheter och praktiska kunskaper om mänskligheten som hjälpt människor att behålla hårets skönhet och styrka genom århundradena inte gått vilse. Om du följer vissa regler och vårdlagar för dem år 2018, kommer du inte bara att kunna förvåna de som omger dig med lyxiga lockar, utan också utnyttja Cosmos energi fullt ut.

Tio hemligheter av korrekt och säkert frisyr

Hemlig en

Många människor väljer intuitivt sin frisör. Bara de litar på honom i håret. Och de är förresten helt rätt. Du kan inte lita på att göra en frisyr till den första frisören. Den här mannen, smart snyggande sax, förändras under vägen och ditt biologiska fält. Om du inte hittat "din frisör", kom ihåg att en energisk, godmodig mästare kan förändra ditt liv till det bättre, som om du laddar dig med optimism.

Ju äldre och mer erfarna stylisten desto starkare blir hans inflytande. Om du är en självständig person, är du van vid beslut och tar ansvar för dig själv, då sitter du bättre i en stol för en mästare som är samma ålder som du eller lite yngre.

Om du känner att du är kroniskt otur, som en svart rand har kommit, kontakta då en äldre och mer auktoritativ specialist. Låt den här hedrade quaferen ta dyrt sitt arbete, men genom att betala honom för en ny frisyr, kommer du inte ångra det. Bokstavligen direkt efter att ha lämnat barberaren, kommer ödet att ge dig den första trevliga överraskningen. Du kommer inte bara att glömma problemen, men anser att ödet är gynnsamt för dig, om du fortfarande väljer gynnsamma dagar att besöka salongen.

Andra hemligheten

Det finns en förklaring till folkmänniskor som uppmanar att aldrig skära sina egna strängar. Erfaren psykiker vet en viktig regel - det är omöjligt att positivt påverka ditt eget biofält. Faktum är att människor ofta överraskas: varför erkända magiker och all-seeing inte kan hjälpa sig själva, bota eller förändra sitt öde. Deras styrkor, viljan, låter dem läka andra, korrigera deformationerna av andras biologiska fält. Men med din egen är det okej. Eller konsekvenserna kommer att vara motsatta vad som är önskvärt.

Tredje hemligheten

Visste du att i process att skära dina eter, förändras metalliska och astrala biofält? Med andra ord är du, i frisörens stol, extremt utsatt för andras inflytande. Först och främst arbetar mästaren själv på dig.

Baserat på detta rekommenderas inte att du litar på ditt hår till en frisör av det motsatta könet. De förklarar det på så sätt: påstådd, om en kvinna, en man skär hår, då kan han få känslor för henne. Och även om en vacker klient lämnar salongen utan att hända, då kommer hon att få svårigheter i personliga, familjeförhållanden.

Som ett exempel, även leda legenden om Samson. Enligt henne hade den förrädiska skönheten Dalida, efter att ha framkallat hemligheten av den bibliska hjältes makt, gömd i krullarnas okränkbarhet, skurit bort dem. Som ett resultat förlorade Samson sin styrka och dog.

Hemliga fyra

Även om du vet exakt när det är bättre att klippa håret, se alltid vad som händer med de snittade trådarna senare! Låt aldrig mästarna i frisörshallen slänga dem i vattnet. Om du följer detta råd, kommer du att kunna behålla krullens pomp och glans i extrem ålder.

Hemliga fem

Stärka, förbättra håret hjälper Lunar kalender hårklippningar 2018. Till exempel, när du vill så snart som möjligt att odla dem, gå till frisören i fullmånadens dagar. För att förbättra ståndarnas tillstånd, till exempel för att göra dem lydiga, smidiga, kammade med lätthet, är besöket på salongen tidsbestämt till den tid då nattljusen är i ett avtagande stadium. Tänk på en nyans, efter en hårklippning som gjorts under den avvänjande månens dagar växer håret långsammare än vanligt. Visst är denna period bra för att stärka rötterna, hårlökarna, vilket hjälper till att förhindra förlust.

Hemlig sjätte

Månskalendern kan föreslå både gynnsamma dagar för en hårklippning och ange siffrorna i vilken kategorisk det inte rekommenderas att röra håret med sax. Enligt våra förfäders observationer är det bättre att inte göra en frisyr den 9, 15, 23, 29: e månaden, för att du kan ackumulera problem med minne och sinne. Avstå från haircuts år 2018 behöver och i dagarna med sol och månförmörkelser.

Sjunde hemligheten

Vilken dag i veckan är bättre att klippa håret

Var och en av veckodagen 2018 kan också ha en särskild inverkan på hårväxt och även på välbefinnande, ödet för den person till vilken de tillhör:

 • Måndag: du kan säkert gå till salongen. Håret kommer att tolerera och klippa och färga. Och deras älskarinna under frisyrningen, "slänger" de ackumulerade negativa känslorna, bekymmerna, kommer sluta oroa sig för trivia, ganska mycket bortskämda hennes nerver.
 • Tisdag: En unik dag för dem som inte kan hitta styrkan att lösa ett problem eller fatta ett viktigt beslut. Också besöka frisören kommer att vara användbar för dem som lider av rutinen och letar efter nya ljusa intryck.
 • Onsdag: Enligt månskalendern haircuts är ett besök på frisören på denna dag värt att planera för de rastfria, gemytliga människorna. Det är dock också lämpligt för dem som bara vill ha lite romantik eller äventyrlig ande i sina liv. Till exempel träffa någon, gå på en spännande resa.
 • Torsdag: I mitten av veckan visas manipuleringar med hår för dem som vill skapa relationer med andra, som drömmer om popularitet och berömmelse. Eller kanske vill hon bara övervinna alltför blygsamhet och isolering.
 • Fredag: Det här är en speciell dag när du kan drastiskt förändra ditt utseende. Man tror att om du är nöjd med din egen reflektion i spegeln, så på fredag ​​är det bättre att inte experimentera med frisyrer. När du tvärtom vill förvandlas till det bättre, välj då speciellt lyckliga dagar (fredagar) under perioden medan solen flyttar till Stenbocken (från 24 december till 22 januari) eller till Taurus (22 april-21 maj).
 • Lördag: den här tiden rekommenderas för bildändringar. Den nya frisyren kommer att bli framgångsrik, strängarna kommer att få en hälsosam glans och styrka. De försäkrar att tillsammans med korthårigt hår på lördag kan du "ta bort" skulder och synder från hela kappans karma.
 • Söndag: månskalendern av haircuts i 2018 categorically inte råd på den här dagen för att ens tänka på nya frisyrer, annars kommer förmögenheten att vända sig bort från dig. Om det emellertid så kroniskt otur kan du bestämma dig för att experimentera - det är på söndagen att titta på salongen för att ändra bilden. Kanske ditt nya utseende kommer att hjälpa ödet att göra en tur till det bättre?

Hemlig åttonde

Det räcker inte att välja en lycklig dag i veckan för en hårklippning. Du måste också analysera hur det hänför sig till din födelsedag. Det visar sig att det finns dagar av antagonister som gör alla positiva effekter av ett hårklipp till rent negativt och till och med farligt!

 • Till exempel, om du föddes på måndag är dina dagar att besöka en skönhetssalong: torsdag, fredag ​​och lördag. Söndag är det värsta ögonblicket.
 • Folk som är födda på tisdag rekommenderas hårklipp på torsdagar, lördagar och söndagar. På fredagar är det bättre att inte störa vegetationen på huvudet.
 • Söndagar är harmoniska för barn av miljön, och torsdagar är kontraindicerade.
 • Född på torsdagen hjälper energin på måndag, tisdag, fredag, söndag. Men onsdagen är antagonistens dag.
 • Född på fredag ​​- gynnsamma dagar: måndag, torsdag, lördag, söndag. Antagonist anses vara tisdag.
 • Din första födelsedag föll på lördag, då fredagenergin skyddar dig också, men söndag kommer inte att lyckas med det önskade resultatet.
 • Och slutligen, alla som ser det vita ljuset på söndagen måste komma ihåg när de ska skära sitt hår, att de har framgångsrika dagar - tisdagar och torsdagar. Men på söndag är måndagar kontraindicerade.

Och igen finns det inga regler utan undantag. Körkortskortet 2018 rekommenderar att du går till frisören precis på "dåliga" dagar, om allt inte limnas, följer bara karmiska misslyckanden. Det visar sig att efter att ha bytt frisyren på en sådan dag verkar livet vara långsamt ett tag, men då gör ödet en plötslig och oväntad tur som leder till segrar och lycka!

Hemlig nionde

När det är bättre att klippa hår, hur man accelererar tillväxten och stärker år 2018, berättar månens position i himlen. Mycket beror på zodiakonstellationen där nattljuset är. Ett speciellt mån horoskop, som indikerar positionen av zodiacens tecken, kan erbjuda dagar som är gynnsamma för en frisyr.

Väduren. När månen i det här tecknet är det bättre att skjuta upp den nya frisyren. Frisörmanipulationer under denna period har praktiskt taget ingen effekt på hårets allmänna tillstånd. Men människokroppen reagerar dåligt på dem, och immunsystemet kan misslyckas eller kroniska sjukdomar kan förvärras.

Oxen, Jungfrun och Stenbocken - en bra tid att besöka en stylist. Perfekt kommer det att visa sig, och frisyren och låsen kommer lätt att ge till läggning. Dessutom kommer de att växa aktivt, och deras tips är mindre utsatta för tvärsnittet.

Tvilling och Libra är lufthoroskopskyltar. Kanske är det därför, under deras "regeringstid" i månen, volymetriska, luftiga hårklippningar som är utmärkta. Dessa gynnsamma dagar kan användas om du vill påskynda hårväxten.

Cancer och Fiskarna. När du har ett mål, så länge som möjligt för att hålla tydliga konturer av ett hårklipp, och ge ditt hår näring och styrka, använd sedan perioden medan månen är under påverkan av dessa stjärntecken.

Lev. Enligt hårklippskalendern för 2018 är det inte den bästa tiden att besöka en mästare om du är nöjd med ditt liv och trivs bra. Men om du är mired i problem och olyckor faller på ditt huvud, prova lyckan - byt frisyr. Kanske då kommer i din öde de önskade förändringarna till det bättre?

Skorpionen. Detta tecken i månen lovar inte gynnsamma dagar för hårklippningar, för med sin intrig, stör Scorpio oförutsägbart i hans personliga liv. Det betyder att efter en frisör kan du både förbättra din relation med en partner och förvärra problem och missförstånd mellan dig.

Skytten. Lunar haircut kalender 2018 rekommenderar användning av Skytten på professionellt område. Det innebär att en frisyr enligt horoskopet kan bidra till din karriärtillväxt. Det ger dig förtroende, och du kommer att kunna uppnå framgång, för att vinna den förtjänta auktoriteten bland kollegor.

Vattumannen. Rusa inte till barberaren under Aquarius "regim". Du kommer vara olycklig med mästarens arbete och hans hårs tillstånd.

Hemlig tionde

Påverkan av tecknet på horoskopet på födelsedagen

Om du följer alla regler är det inte tillräckligt att välja fördelaktiga dagar för ett hårklipp, en annan hemlighet av en lyckad frisyr, dess form, längd och jämn färg i harmoni med tecknet på stjärnteckenet som personen föddes i. I månskalendern av hårklippningar kan du hitta vanliga egenskaper hos stilar som hjälper intensivt relä och utnyttjar kosmos energi.

Aries

Väduren rekommenderas, så kallade sport haircuts, utan att kräva noggrann styling, korta strängar. Först gör sådana frisyrer att du ser ungdomlig ut, tonad. För det andra ger de faktiskt en person energi och har en positiv effekt på hans välbefinnande. Det är inte av en slump att människor i de gamla dagarna, när de var sjuka, skar sitt hår kort. Och det bidrog till återhämtning.

Enligt Lunar kalenderhårklippningen 2018 kan en förklaring hittas för detta fenomen. Aries tecken projiceras i vår kropp på hjärnans område, svarar i termer av astrologi, för dess oavbrutna syreförsörjning, vilket är möjligt med oavbruten blodtillförsel. Om du vet när och hur bäst du ska klippa ditt hår enligt Aries horoskop, så kan du stabilisera hjärnans aktivitet.

Frisyren i detta stjärntecken hjälper en person att mentalt koncentrera sig och göra de mest korrekta besluten för genomförandet av globala planer och projekt. Korta strängar, det är inte en slump att företagskvinnor, som ofta är avgörande, vana sig att fatta beslut på egen hand, och kan befria sig från de svåraste situationerna utan konsekvenser och stöd, väljer ofta. Ofta följs denna stil av både idrottsmän och damer som är dynamiska, med en snabb takt i livet.

Taurus

Frisyrer från medelstort hår rekommendera Taurus Lunar kalender hårklippningar. De kan utföras i olika tekniker enligt modetrender. Men det viktigaste är att trådarna ligger fritt, vilket skapar effekten av viss försummelse. Det är denna till synes oförstörda naturliga skönhet och nåd av en frisör som uppnås med hjälp av smarta tricks av en begåvad quafer.

Eleganta, flytande lockar, det här är inte lätt att uppnå utan att använda moderna stilprodukter: lacker, geler, vaxer. Men de är inte välkomna när man skapar mästerverk på huvudet på Taurus. Och månskalendern av hårklippningar år 2018 lovar de som, korrekt tog upp sitt hår, lycka till att genomföra fastighetsaffärer.

Gemini

Detta är ett horoskopskylt - elementet i luft och rymd. Uniktheten av detta stjärntecken ligger i det faktum att han inte är rädd för moderna experiment med färgning och permanenta lockningar. Kemiska ämnen skadar inte Tvillingarna, även om deras idealiska längd är vald - upp till axeln.

Vågiga lockar, målade i asfär och blåaktig toner, se vackra och eleganta. Sådana frisyrer låter dig ordna nervsystemet och andningsorganen. Och deras hemliga makt ligger i det faktum att de i 2018 hjälper till att skapa relationer med andra och få framgång i skolan och resan.

cancer

Detta mystiska tecken på horoskopet, oförklarligt associerat med medeltiden. Riddarna på den tiden var en populär frisyr som påminner om nuvarande torget. Korsfararna valde inte av misstag det eftersom de var övertygade om att det fyllde dem med energi och styrka. Kare anpassad till våra samtidiga, födda i cancer.

Denna konstellation har en effekt på genetiskt minne. Därför rekommenderar Lunar Haircut kalender 2018 en bob till de Cancers som vill bygga bra relationer med äldre familjemedlemmar. Förresten hjälper denna snygga frisyr ungdomar att välja en värdig partner med vilken du kan tänka på äktenskap. Och föräldrarna godkänner denna nominerade.

Leo

Det är svårt att föreställa sig kungen av djur utan hans lyxiga man. Det är därför, och för representanter för detta tecken på horoskopet - en frodig spridning av lockar är idealisk. För att uppnå denna "naturliga" skönhet är det bara möjligt med hjälp av en komplicerad stegad frisyr. Lite lockiga lås kommer att öka volymen och ljusheten.

Om naturen inte ger dig krus kan du använda curlers. Eller i samråd med befälhavaren att tillgripa kemisk perm. Klippkalendern rekommenderar "lejon maner" till dem som lider av hjärt-kärlsjukdomar.

Dessutom utvecklar Leo tecknens frisyr enligt horoskopet kreativa förmågor. De kommer att hjälpa till i 2018 för att bli mer självsäker, snyggare och generös, mer glad, få lite romantik och firande i sitt liv.

Virgo

Navnet på detta tecken på horoskopet är förknippat med en vacker kvinna som gör en stor insats för att förbättra sitt utseende. Jungfruer älskar att använda kosmetika för att betona skönhet, och smidigt maskera deras brister. Så för dem den vanliga saken - hårfärgning, på påsar, paryckar, föremål.

Intressant är att alla dessa konstgjorda medel och tekniker bara hjälper Virgos att upprätta starka kontakter med kosmos, som oavbrutet sänder dem energi, trots frisyrens "tricks".

Lunar kalender haircuts 2018 hävdar att hairstyles rekommenderas av Jungfruer hjälpa till att klara av enorma mängder av tråkigt arbete, hjälpa dem med studier, olika hantverk och handel, och till och med förbättra tillståndet i mag-tarmkanalen.

Vågen

Född under detta tecken strävar efter klassikerna. För dem skulle det perfekta valet vara tidtestat, snygga frisyrer - frodiga, men strikta och eleganta. Damerna passar elegant stil, vilket betonar deras ägares mystik och otillgänglighet.

Män ska välja snygga, klassiska hårklippningar - strikt och koncist. Vågar föredrar ofta en elegant och perfekt, i sin skenbara enkelhet, klädstil, vilket gör det möjligt för dem att känna sig lika med företrädare för samhällets högsta cirklar. Detta garanterar dem myndighet och respekt för andra och förtroende för kollegor och affärspartners. Hårvågar hjälper till att reglera njurarnas och urinvägarnas funktion.

Scorpio

Representanter för detta tecken på elementet av vatten behöver ständigt ett ökat flöde av energi. För Scorpions män och kvinnor är stilen av "vamp" organisk - raka och släta strängar.

Om de är korta, lägger den lite eld och passion till "vatten" -kärnan. Som i sin tur ger dem sexualitet och lockar helt enkelt medlemmar i det motsatta könet. Och ju mer uppmärksamhet, beundran, desto vackrare känner Skorpionerna.

Deras demoniska attraktivitet, som understrykas av "a la vamp" -stilen, kräver konstant stöd för att driva ovanifrån, speciellt i ovanliga, extraordinära situationer. Det bidrar också till att upprätthålla hälsosamma organ i reproduktionssystemet och inte förlora sexuella önskningar.

Skytten

Under detta tecken på horoskopet förekommer ofta människor som är ganska konservativa. De undviker extravagans i utseende och handlingar. Men samtidigt är rigor och överdriven återhållsamhet utbredd för dem.

För kvinnor under Skyttens tecken erbjuder månskalendern av haircuts 2018 en variant av den antika grekiska gudinnan Athena Pallas, som, som en modig krigare, hade ett bekvämt kort hår (bangs) framför ansiktet och en lång hästsvans i ryggen på baksidan av huvudet. Ungefär detsamma, men hårets manliga design och föredragna Zeus Thunderer.

Kanske inte alla representanter för det starkare könet är redo att bestämma sig för en sådan djärv, extravagant frisyr idag, men du kan se den i rädslan för filmer om Tarzan eller hans namnkamrat, vilket populariserar skönheten hos den manliga kroppen nu.

Korrekt utvalt för månskäroskopets hårklipp i 2018, hjälper Skytten att uppnå framgång i politik, konst, religion och prästerskap. Och hon kan effektivt anpassa leverns arbete.

Detta tecken, som hör till elementet av eld, karaktäriserar människor som är födda under perioden av dess "regeringstid" som pragmatiska och aktiva. De är måttligt vardagliga, ekonomiska och värdefulla, även deras tid och ansträngning. Eftersom Skytten, enligt månens horoskop, passar frisyrer som kräver ett minimum av vård och omsorg.

Stenbocken

Det är nyfiken att herrarna på detta tecken, ofta intuitivt väljer mycket korta hårklippningar eller överbelastar sina huvuden. Och de fungerar korrekt, eftersom den här brutala stilen inte hindrar dem från att tydligt plocka upp energi vibrationer och dra den härledande energin i denna konstellation.

Kvinnor föredrar hårklippta alternativ under en bandana, hatt eller halsduk. Och ofta under huvudbonaderna döljer de en lyxig fläta, som de värdesätter, är stolta och kommer aldrig att överens om att skära av även för karriärernas önskemål.

Stenbockar är utövare som befinner sig exakt i tillämpade fält. De är materialister med gyllene händer. Deras frisyr gynnar bensystemet och tänderna.

Vattumannen

Om du föddes under detta tecken på horoskopet är det mycket mottagligt för de senaste modetrenderna. Och det här är rätt position, för Aquarius finns det inga tydliga rekommendationer om längden, hårfärgen och rekommendationerna för deras styling.

De har rätt i de fallen när de bestämmer sig för de mest modiga experimenten. Till exempel punk Iroquois, långa hippiekrullar, eller extremt lakoniska, korta hårklippningar i minimal stil.

Valet av en ny frisyr för Vattumannen, ibland före tiden, är affärsmöjligheterna öppna för honom, nya projekt och lukrativa kontakter. Under kontrollen av detta tecken finns kärl, artärer och vener.

fisk

Dessa är människor nedsänkt i mystik, söker betydelsen av att vara och symboliserar universums harmoni. Deras frisyrer borde vara komplexa, bestående av sammanflätade strängar, till exempel snygga flätor, är i själva verket en återspegling av universets olika delar, i kombination.

Sådana komplexa hårdesigner, ger fiskenergi och garanterar skydd av högre krafter. Samtidigt harmoniserar de livet för Fiskarna i 2018, strömlinjeformar deras öde och hjälper till att förverkliga djärva idéer och kreativa planer.

Representanter för detta tecken på horoskopet, fred är extremt viktigt. Det är därför, väl vald frisyr kommer att hålla sitt nervsystem i ordning, kommer att förbättra ämnesomsättningen och i allmänhet ha en kraftfull helande effekt på hela kroppen.

När är det bättre att klippa håret på måndagar

 1. Månadag Hårklippning kommer att göra livet kortare.
 2. Månadag Efter ett besök på skönhetssalongen är tvister och skvaller troliga.
 3. Månadag Om du stör ditt hår kommer du att skada din hälsa. En annan risk att förlora eller dumma att spendera pengar.
 4. Månadag Det finns risker för att framkalla sjukdomar i nasofarynx och munhålan. Hårklippning kommer att orsaka obehag och rädsla för att förlora sina nära och kära.
 5. Månadag Gynnsam tid för en ny frisyr. Du kommer att öka kapitalet och få ny egendom.
 6. Månadag En dålig period, för att du kan "fånga" en förkylning och andra virus. Pinched näsa, röda ögon - allt detta är osannolikt att lägga till dig skönhet och charm.
 7. Månadag Ny frisyr katalyserar hat och skabb runt dig. Du kan strida mot en ledare eller en älskad. I den tibetanska kalendern kallades denna dag "brinnande", för varje effekt på lockar och strängar leder till en allvarlig försämring av hälsan.
 8. Månadag Skynda till befälhavaren. Du omvandlas externt och får chansen att leva lyckligt någonsin efter respekt och ära.
 9. Månadag Illamående av olycka, det här är vad hårklippningen på denna dag kommer att leda till.
 10. Månadag Det är en äcklig dag, också att "låta" alla typer av virus i din kropp.
 11. Månadag Klipp håret idag, då kommer du att få klarhet i sinne, harmoni och konsistens av tankar. Eller kanske få framsynsgåvan.
 12. Månadag Hårklipp i dag ökar risken för skador och andra hot mot livet.
 13. Månadag Och detta, i motsats till alla tecken, är en av de bästa stunderna för transformation med hjälp av frisörsax. Frisyren kommer att bli vacker, och även alla saker går som urverk!
 14. Månadag Beslut om en frisyr, just nu, om du vill förbättra din ekonomiska situation och få beröm från dina överordnade.
 15. Månadag Bättre att inte gå på tröskeln till barbershop den dagen! Om vi ​​ignorerar denna rekommendation är det troligt att psykiska störningar, panik och hypertensiva kriser är troliga.
 16. Månadag På denna underliga dag kan hårbearbetning leda till fel och en återupplivning eller förvärring av destruktiva vanor. Till exempel kan du inte övervinna frestelsen att röka eller dricka alkohol utöver åtgärden.
 17. Månadag Skär inte ditt hår, annars kommer det att finnas problem, skador och hälsoproblem. Nervsystemet kommer att vara särskilt sårbart. I öst trodde man att man kunde aktivera de onda andarnas krafter genom att röra strängerna på denna dag.
 18. Månadag Skrämmande är inte rätt tid att besöka frisören. Först kan rånare komma in i ditt hus medan du sitter i en stol. För det andra förutse husdjur (katter, hundar och andra djur) dina problem, och oroa sig för ägaren kan bli sjuk. I Tibet kallades denna dag "brinnande", det vill säga konsekvenserna av skärning kan vara mycket farligt för hälsa och liv.
 19. Månadag Vänta på den här dagen! Hårklippning bidrar idag till förlängning av livet.
 20. Månadag Vi borde skjuta upp planer för en ny frisyr. Annars kommer du att bli depression, känna apati mot allt som omger dig.
 21. Månadag En bra tid att göra en bra frisyr, förbättra ditt välbefinnande och få Fortune att le på dig.
 22. Månadag Dagens frisyr hjälper till att föröka sig i alla sinnen. Det är å ena sidan att du förbättrar ditt välbefinnande och får lite ny egendom. Å andra sidan riskerar du att gå ner i vikt.
 23. Månadag Klipp håret och bli extremt missnöjd med sitt utseende - i spegeln ser en konstig person med en fruktansvärd hud på dig! Och dessutom drabbas också förluster.
 24. Om din hälsa är kära för dig, skjut upp besöket på salongen! Denna dag är Lunar Haircut-kalendern inte starkt rekommenderad för att förkorta hårlängden.
 25. Månadag Idag, sax och en kam om du rör på ditt hår kommer det att orsaka ögonsjukdomar. Det kan vara banalt korn, eller en allvarlig försämring av synen.
 26. Månadag En ny frisyr är en garanti för lycka och glädje idag!
 27. Månadag Utmärkt om du gör en ny frisyr idag! Hon kommer att ge dig lycka till och välstånd.
 28. Månadag Om du vill att någon verkligen gillar det, tveka inte med beslutet att göra en ny frisyr. Du lämnar barberbutiken oemotståndlig.
 29. Månadag Skär inte håret idag. Det här är en mycket ogynnsam period där din karma kan lida.
 30. Månadag Kom ihåg att den här dagen är den farligaste hårklippningen. Det kan medföra olycka, problem, kontakt med fienden, eller till och med orsaka en olycka på motorvägen.

För att inte missa gynnsamma dagar, lämna anteckningar och påminnelser i kalender google eller kalender yandex

Frisyrer som förändrar livet till det bättre

Även om du säkert vet när det är bättre att klippa hår, tänker du fortfarande: varför gör du ett nytt hårklipp eller färgar dina egna strängar? När allt kommer omkring kommer dessa manipuleringar med utseendet att påverka ditt välbefinnande, och till och med din attityd. Lunar kalender hårklippningar 2018 och astrologi hjälper dig att välja stil och typ av hår som motsvarar din inre "I". Denna unika kunskap kommer att lära dig hur man modellerar ditt liv, förändrar ditt öde och påverkar ditt välbefinnande och hälsa positivt.

Vi är jordbävningar, vi är i en naiv säkerhet och tror att det räcker med att känna din plats enligt geografiska koordinater eller postadress. Men vi tänker sällan på det faktum att vi också är en del av det stora rummet Cosmos. Den har en kraftfull effekt på allt liv på planeten Jorden. Vi får ljus, energi, månen, solen och andra föremål från rymden. De provocerar olika slags miljökatastrofer, stimulerar de starkaste elektromagnetiska stormen.

Vår bostadsort lämnar naturligtvis också ett visst märke på oss, vårt välbefinnande och beteende. När allt kommer omkring blir vi omedvetet deltagare i rymdprocesser som för närvarande är inriktade på en viss del av världen. Stjärnorna tros skicka oss den renaste energin. Bland dem är den mest kraftfulla - solen. Under året passerar den 12 huvudkonstellationer, som är bekant för oss från namnen på stjärntecken.

I metafysik är hår mikroskopiska antenner som tar emot kosmisk energi och sänder dem vidare in i människokroppen. Om vi ​​ändrar längden eller färgen på strängarna varierar flödet av denna energi också.

Det betyder att innan du bestämmer dig för en ny frisyr måste du analysera vad du strävar efter år 2018, vilket du saknar. Kanske drömmer du om lycka i ditt personliga liv, eller huvudmålet är en fantastisk karriär och ett brett offentligt erkännande?

Efter att ha definierat dina prioriteringar får du chansen att ändra ditt öde med hjälp av en så enkel, som det bara verkar vid första anblicken, metod, som en framgångsrik frisyr. Antag att du nu har professionella prestationer i första hand. Då måste du välja jordens frisyr eller eldig stjärntecken. Om du för närvarande vill stärka din ställning i samhället, kommer energin hos frisyrer som är typiska för tecken på jorden eller vågen att hjälpa dig.

När du ställer in ett mål år 2018 för att utnyttja andras stöd och göra användbara kontakter, samt få ny kunskap eller information, led sedan av de hårklippningar som rekommenderas för tecken på Air and Virgin.

Människor som inte har ett personligt liv borde titta på frisyren av elementen i vatten och eld. Om du har fattat ett beslut och vet exakt vad du vill ha just nu, kom ihåg en viktigare regel: ditt horoskoptecken borde inte motsäga den stil du valt. Så, skärning och styling Brandskyltar är lämpliga för personer vars födelsedagar faller under eld- eller luftperioden zodiak konstellationer. Men född under Vattnet, de är kontraindicerade, eftersom de kommer att skrämma bort lycka till.

Om ditt tecken hör till elementen i Air eller Fire, var god och välj ett frisyrs frisyr. När din födelsedag faller vid Taurus, Libra eller Virgo, då ska du inte skynda med "air" frisyren. De kommer inte att ge dig lycka och framgång.

Följaktligen är människor födda under tecken på fiskar, kräftor och skorpioner anpassade till vatten frisyrer, liksom alla stilar som rekommenderas av tecknen på jorden. Men de "eldiga" hårklippningarna bör undvikas.

Frisyrer av jordskyltar är användbara för att välja representanter för tecknen på jord och vatten, och för "luftiga" Gemini, Vågen och Vattumannen är de helt enkelt skadliga.

Vet du att hårets färg bestämmer vilken celestial kroppsenergi du ritar? Och frisyrens form ger svaret på frågan, vilken typ av energi använder du mest. Rak, lång, slät, som om kretsar är karakteristiska för tecken på vatten.

Vågiga trådar med medellängd föredras vanligtvis av personer i luftskyltarna.

Naughty, thick, whirlwinds och curls kan ofta ses på huvudet av dessa. vem föddes under Jungfru, Taurus och Stenbockens regi, i jordens element.

Hår av rödaktigt, brons och gyllene nyanser, ofta kort beskurna på kronan och framsidan, har som regel de som är patroniserade av eldig från födseln: Väduren, Leo och Skytten.

Hårlängd bestämmer hastigheten och mängden energi som en person kan uppleva. Ju längre strängarna desto mer energi det drar, men med det blir det långsammare. Långt hår ger en person mer energi, men hans reaktion på händelserna omkring honom är ganska långsam. Kort hårklippning gör tvärtom snabbt och impulsivt till allt.

Det finns ett sådant tecken: om du inte har någon anledning att klaga på ödet, skynda inte att klippa håret. Men när saker inte är som du vill, klippa sedan dina strängar utan medlidande. Det är också noterat att många kvinnor som lyckats göra affärer har korta hårklippningar. Men homebody och "just moms" håller ofta flätor eller hairstyles håret i medellängd. Av detta dras slutsatsen att en dynamisk kort frisyring bidrar till aktivitetsdamerna och lär en man att tänka strategiskt.

Användbara tips

Månskalendern av haircuts 2018 bidrar till att ändra ditt öde till det bättre, men i arsenalen av erfarna skönheter från antiken finns det många sätt att hålla ditt hår friskt och glänsande. Idag är dessa hemligheter mer efterfrågade än någonsin, eftersom de faktorer som negativt påverkar frisyrens tillstånd - de främsta dekorationerna av vackra kvinnor blir alltmer.

Vilka gamla recept kan framgångsrikt användas av våra samtidiga?
Detta, till exempel, tusensköna. Blondiner av alla tider och folk använde ett avkok av farmaceutisk kamille som en balsam, vilket gav glans och guldfärg till krullarna. Förbered en lösning med en hastighet på fyra matskedar torrt gräs per kopp kokande vatten.

Ett annat alternativ som är populärt bland blonda kvinnor är citron. Om du spädar det i viss utsträckning med vatten, och lägger den här lösningen på de tvättade strängarna, kommer deras tillstånd att märkbart förbättras. Citronterapi är dock inte lämplig för brunhåriga kvinnor och brunetter. Deras hår kan få en ful gul färg.

Hårets tillstånd beror direkt på kosten. Menyn ska balanseras och innehålla en tillräcklig mängd proteinmatar som positivt påverkar tillväxten och utseendet på strängarna. Tidigare studier av forskare har visat fördelarna med naturliga silkesängar. Det visar sig att om huvudet vilar på en kudde i siden, är håret inte skadat eller trassligt, vilket också har en positiv effekt på deras skick.Nästa Artikel
Kompatibilitetskontroll: B12 kombinerar vitamin B6, B9, B1 och järn?