Curler Magic Roller


Hälsningar till alla älskare av intressanta kvinnliga saker! Idag kommer jag att berätta om en uppsättning ovanliga hårkrullare som heter Magic Roller, som är min hemlighet till perfekta lockar.

I min recension kommer jag att beskriva i detalj de egenskaper och egenskaper som dessa enheter har för curling och berätta hur de ska användas.

Min recension av Magic Roller curler

Kompositionen och beskrivningen av uppsättningen

Hair curlers såldes i en märkesbox med färgad kartong med ett genomskinligt fönster. Storleken på den förseglade låda - 215 x 150 x 30 mm, vikt - 160 gram.

Inuti upptäckte jag följande uppsättning:

 • Nio stora curlers;
 • Nio mindre hårkronor;
 • Enhet för fastsättning av hårkrullare på håret i en demonterad form;
 • Instruktioner för produkten.

Vikten av en uppsättning utan en låda är 110 gram.

Curlers är remsor av tunn plast, rullas i rullar som håller formen väl. Rullen kan rätas ut med händerna, men om du släpper fingrarna kommer remsan snabbt att återgå till sitt ursprungliga vridna tillstånd. I båda ändarna av curlers är förtjockade tips som inte tillåter dem att glida ut ur kroken när du sätter på håret. Remsorna har olika längder: stora - 28 cm, små - 18 cm.

Verktyg för fästkretsar består av två delar som är sammankopplade. En del är ett bekvämt handtag, och den andra har en krok i form av en krok. Denna enhet är också gjord av plast.

Funktioner Magic Roller

Jag gillar verkligen stilen och håret med lockar, för att de visar ett feminint, romantiskt och lekfullt utseende. Och jag vet också säkert att jag inte är ensam i min missbruk. Krullar som vackraste kvinnor, oavsett ålder, yrke och stil, och det här är inte förvånande, eftersom krullarna går till nästan alla. I detta fall plågas fashionistas av en allvarlig fråga: hur man skapar snygga och ihärdiga lockar på huvudet som skulle se riktigt bra och vackert ut.

Det finns flera sätt att locka hår, som alla har sina egna egenskaper. Först kan du gå till frisören och göra en perm. Resultatet kommer att vara beständigt, och även för mycket. När allt kommer omkring, om du vill byta frisyr och bli av med krullar, kommer ingenting att komma av det, och du måste vänta tills det krullade håret växer så att det kan bli avskuret. Dessutom är kemi väldigt skadligt för håret, och om du råkar komma till den oskyldiga mästaren, kan skada på håret bli irreparabel.

Du kan också skapa lockar med hjälp av olika elektriska apparater - pleyk, nippers, stylers. Denna metod är mindre traumatisk, men som ett resultat av en sådan perm kan håret också bli mycket torrt och bli svagt och sprött. Dessutom, med sådana enheter måste du kunna hantera, eftersom det alltid finns risk för att man bränner på röd het metall. Och en till minus: För en högkvalitativ modern enhet måste du betala en runda summa.

Så vad återstår att göra för dem som vill få vackra krullar utan att håret skadas och höga kostnader? Det rätta svaret: Använd det traditionella sättet - linda strängarna på krökaren. Det viktigaste är att välja rätt armaturer. Idag produceras många sorter av curlers i olika former, storlekar och mönster, så det kan vara svårt att bestämma.

Jag har själv försökt olika typer av hårkrullare, och jag kan säga att Magic Roller-spolarna är de bästa som har följande fördelar:

 • Giftfri och säker;
 • Snabbt och enkelt att fästa på håret;
 • De skapar vackra och naturliga vågor utan veckor;
 • De har inte tänder och elastiska band, därför drager de inte hår ut;
 • Tillverkad av lätta och mjuka material, så orsaka inte obehag även under sömnen.
 • Ge varaktiga resultat;
 • Stora och små curlers är lämpliga för hår av olika längder;
 • Även hår som är svårt att stila är krökt väl;
 • Ta inte upp mycket utrymme under lagring och transport.
 • Har en original design.

Så här använder du Magic Roller:

 1. Tvätta håret
 2. Torka håret med en handduk i en sådan utsträckning att deras fuktighet är i nivå med 60-70%.
 3. Applicera om så önskas hårgel eller skum för att fixa håret. Mer kommer att användas
 4. fixeringsmedel, ju strängare krullarna kommer att vara.
 5. Montera enhetskroken.
 6. Välj hårkrullare av rätt storlek.
 7. Lätt räffla remsan med händerna och sätt in ena änden i krokgreppet.
 8. Separera hårstranden. Den ska vara smal för små krullar eller bredare för stora.
 9. Torka det i greppet så att håret ligger ovanpå curlers.
 10. Med en snabb rörelse, dra verktyget ner, passera curlers och hår genom sin krok. När remsan är fri från kroken rullar den snabbt in i en rulle tillsammans med en sträng, vilket gör att håret är såret.
 11. På samma sätt för att fixa de återstående krökarna på huvudet.
 12. Torka håret med en hårtork eller lämna hårkrullarna på huvudet för natten, vilket garanterar naturlig torkning.
 13. Ta försiktigt bort alla curlers.
 14. Räta på lock, vilket ger dem önskat utseende.
 15. Gör styling eller börja skapa frisyrer från krökt hår.

Min erfarenhet med Magic Roller

Jag gillar verkligen att locka mitt hår med hjälp av Magic Roller. Använda andra curlers måste du noga vinda varje hårsträng, vilket gör dina händer väldigt trött. Allt du behöver göra nu är att bara tråda håret i kroken och dra verktygshandtaget neråt. Det visar sig mycket enkelt och snabbt! Så med Magic Roller kräver att skapa krullar minst tid och ansträngning.

Dessa spiraler är så mjuka och viktfria att de inte känns på huvudet alls. Hårkrullare tas också bort helt enkelt, utan smärta och utan riven hår. Och resultatet av ett sådant förfarande är alltid vackert, naturligt och snyggt, och krullarna hålls fram till nästa shampooing. Med ett ord är jag bara kär i dessa curlers och jag anser dem bäst!

fördelar:

 • Liten och lätt;
 • Ursprunglig design;
 • Bekväm spiralform;
 • Kvalitet icke giftiga material;
 • Lätt att använda;
 • Skada inte håret;
 • Spara tid och ansträngning;
 • Garanterat perfekt resultat.

Om du också gillar curls eller bara vill experimentera med frisyrer, rekommenderar jag dig att köpa en underbar uppsättning Magic Roller, som du kan köpa med knappen längst ner i en billig och beprövad butik.

Magiska lockar på curlers magiska

Många har hört talas om hårkrullare magiska (de är desamma: mirakelhårkrullare magiska lockar - magisk hävstångseffekt, magisk hävstång, magisk hävstång), vilket är ett utmärkt verktyg för att skapa en perfekt frisyr. Dessa curlers dök upp på marknaden inte så länge sedan, men lyckades vinna universell kärlek, för att de verkligen fungerar bra. Det viktigaste är att studera vad anvisningarna föreslår, och då kan du säkert skapa en frisyr.

Magic hävstångkrullare: hur man väljer

Det visar sig att den magiska leverg erbjuder olika lösningar för olika hår. Därför behöver du veta hur du väljer dessa enheter. Till att börja med är det nödvändigt att säga att de skiljer sig åt i tre parametrar som måste beaktas vid val av:

 1. Krockarnas längd. Anpassningar varierar i längd, vissa är gjorda för långt hår, andra - för korta.
 2. Det är nödvändigt att bestämma vilken diameter för krullarna som är idealisk, eftersom frisyrens effekt beror på krullarnas storlek.
 3. Sådana magiska mirakelkrullare kan ha olika sätt att krulla. Vissa av dem skapar lockar, vrider dem medsols, andra moturs.

Beställ krullare magisk hävstång billigt

Om apparaterna för att skapa frisyrer tycktes attraktiva, så kan du beställa dem.

Det bör noteras att magiken blev tillgänglig för alla tjejer som vill se charmiga.

Eftersom du inte behöver oroa dig för kostnaden för produkter, kommer de att kosta billigt. Skönhet blir tillgänglig när nya uppfinningar visas.

Hair curlers magiska hävstång recensioner foto

Många tjejer drömde att för att skapa en imponerande frisyr behövde de inte sitta länge med krulljärn och vinda sina perfekta lockar. Och nu har det blivit möjligt, de flesta kommer till glädje av moderna enheter. Men åt att läsa recensioner online, skriver många att det är problematiskt att använda en enhet med långt hår. Men samtidigt sägs att för att skapa perfekta lockar bör en knack uppträda. Eftersom du inte borde oroa dig om en gång inte fungerade för att vrida håret, är det värt att försöka en gång till.

Enligt recensioner kan det förstås att håret av vilken längd som helst kan krullas med hjälp av sådana mirakelkrullare, även korta krullar. Det är nödvändigt att titta på bilden, och det kommer att bli klart att enheterna är ett universellt verktyg, det viktigaste är att välja rätt längd.

Långt hår var alltid svårare, särskilt om håret är styggt och svårt att ta hand om. Observera att för att skapa den perfekta frisyren, som i bilden måste du testa flera enheter i praktiken.

Hair curlers magiska rullar recensioner

En sådan magisk rulle kommer att vara ett underbart alternativ om du alltid ser bra ut. Bedömning av recensionerna hjälper de varje dag till att komma till jobbet, som på en semester. Om du inte vet att tjejen använder sådana flexibla enheter, skulle du tro att hon bara hade lämnat frisören. Förvånansvärt, skapandet av krullningar tar ganska lång tid, för att mirakelkrullare verkar så attraktiva för moderna tjejer. Den moderna takt i livet tillåter inte lång spinn framför spegeln.

Den magiska effekten av dessa enheter upplevde många tjejer som vågade prova curlers i praktiken. Enligt recensionerna kan vi säga att varje erkänner att med hjälp av dessa enheter erhålls perfekta lockningar. Alla drömmar om en perfekt frisyr, därför har flexibla hårkrullare blivit extremt populära bland tjejer.

Tittar på recensionerna kan du notera:

 • kretsens hastighet;
 • användarvänligheten av dessa enheter;
 • perfekta lockar som alla drömmer om.

Hur man gör magiska hävstångskrämare

 1. För att korrekt använda sådana curlers måste du fukta håret så att de är halva våta.
 2. För att uppnå starkare fixering kan du använda geler, mousser, men det är nödvändigt att krullarna inte glider inuti armaturerna.
 3. Nu delar vi håret i strängar.
 4. Det blir inte svårt att vrida de underbara krökarna, för vilka du måste haka den förberedda strängen med en speciell krok och sträcka den försiktigt genom krökarna. För att curl lätt gått måste du klicka på silikonringen. Då ska du klämma i ringen, hålla håret, dra ut den använda kroken.
 5. Nu ska du vänta tills håret torkar ut på egen hand, även om du kan tillgripa en hårtork. Det är bra om det finns möjlighet att fixa läggningen med kall luft, vilket gör krullarna mer resistenta.
 6. Det är dags att ta bort krökarna, för vilka du enkelt måste trycka på silikonringen.
 7. När krullarna är klara kan du lägga dem som du vill. För en lång effekt är det att föredra att stänk håret med lack.

Magic hävstång hår curlers för kort hår - foto

Du kan använda magisk hävstång och ägare till kort hår, inte nödvändigtvis långt hår. Man tror att det med en kort frisyr är omöjligt att skapa en attraktiv frisyr, men det är det inte. Och företaget som engagerat sig i utgivandet av dataskurare bekräftar detta faktum. För de tjejer som har kort hår, tänk på små liknande enheter som gör att du kan skapa en original frisyr. Sådana magiska hårkrullare kommer att göra att varje kvinnlig representant blir kär i sig själv.

Magic hävstångskrämare: hur man använder - videoinstruktion

Det är bättre att titta på övningen en gång, eftersom de arbetar med magiska curlers (magic leverg), än att ständigt läsa hur man ska curl med hjälp. Därför bör du titta på videon, som visar i detalj vilka åtgärder för curling ska utföras. Om man tittar på förpackningen är det inte alltid möjligt att förstå hur man gör krusningar, och därför måste man titta på filmen, som sköts så att alla förförskådare kommer att lära sig hur man använder den här enheten. För att ordentligt vrida håret med hjälp av en hårkräm magi, är ett foto inte tillräckligt, det är att föredra att välja en video för din referens.

Det visar sig att magisk hävstång är en underbar uppfinning som gör att många tjejer snabbt och enkelt kan skapa lyxiga lockar. Nu har de vackra frisyrerna blivit mer tillgängliga, eftersom dessa curlers har dykt upp på marknaden, som tjejen ska försöka på egen hand.

Magic magic magic curlers - erövra från de första minuterna av användning

För många kräver en vacker frisyr en enorm investering av tid, ansträngning. För att uppnå effekten av vågiga krullar är det nödvändigt att använda verktyg för att lägga en stark fixering, olika anordningar. Ständig användning av järnet för styling, curling kan kraftigt skada håret. Original Magic hävstångskrämare är ett effektivt verktyg för att skapa naturliga och hållbara krullar.

Vad är

Magic Utnyttja unika inställda erövringar från de första minuterna av användningen. När de öppnar förpackningen upptäcker deras ägare en uppsättning ljusa spiralband i olika färger.

Varje kröningsenhet ser ut som ett polymerband, med en spiralform, vars ändar är fastsatta med starka tips av silikon. För att skapa krullar måste du använda en speciell krok som kommer i satsen.

Till skillnad från traditionella curlers, som är bekant för oss, är trådarna i Magic-hävstången gjutna inuti med en krok. När strängen ligger inuti rullar strukturen sig upp och tar formen av en spiral. Efter det att håret har torkat, kommer de magiska lockarna att se ut som en våg av en trollstav.

Det är viktigt! Alla kan göra lockar med hjälp av Magic Leverage curlers, även utan förberedande förberedelser. Det är nog att träna lite och vilken kvinna som helst kommer snabbt att kunna skruva hela huvudet.

Typer av curlers

Hair curlers av Magic hävstång är lämpliga för hår av vilken längd, vilken typ som helst. Med hjälp kan du göra både små krullar och stora eleganta lockar.

När du köper Magic-hävstångseffekt måste du utvärdera tre funktioner samtidigt:

 • produktlängd;
 • diameter;
 • Antalet enheter i paketet.

Om vi ​​pratar om längden på curlers, så borde den helt motsvara hårets längd. För flickor och kvinnor som har axellängdshår, måste du välja en krullarstorlek - 15-25 cm. Ägare av ett hårhår i axelbladen ska välja mellan 35-45 cm. Om hårlängden når midjan kan du välja krullare med en storlek 55 -75 cm

Beroende på formuläret kan man skilja:

spiralformade artiklar;

magiska rullar snigel produkter;

produkter för att skapa en korrugering.

Den vanligaste modellen anses vara den magiska hävstången, som har formen av en spiral. Snigelformade curlers används för att bilda lekfulla lockar i slutet av håret. Och curlers för att skapa en korrugering hjälper till att skapa en underbar, spännande utseende vågor.

Vilka lockar erhålls

Storleken och formen på den framtida krullen kommer att bero på produktens diameter. Om målet är att få små och snygga krökor, är det bättre att välja bredden på 1-2 cm produkter. Att skapa krullar av standardstorlek är möjliga med produkter med en diameter på 2,5-4 cm.

För att få en stor och elegant Hollywoodvåg kan du använda curlers med en diameter på 5 cm. För den mest praktiska användningen idag kan du hitta curlers med olika diametrar till salu.

Den optimala genomsnittliga uppsättningen består av 18 enheter av curlers. Men du kan också hitta 6 eller 48 förpackningar till salu. En liten uppsättning är användbar för dem som vill lägga till en befintlig uppsättning curlers med ett extra diameterpaket. Ett komplett paket är bäst att välja rättvist sex, vars hår är tjockt och långt.

Kostnad för

Och om du anser att den ursprungliga Magic-hävstången används under mycket lång tid, kommer förhållandet mellan kostnaden för curling till kostnaden för curler att vara löjligt. När allt kommer omkring, för att göra hår varje dag i salongen måste du spendera en mycket större mängd. Därför är kostnaden för mirakelpiralen ganska uppenbar.

Kostnaden för produkten beror på:

 • komplett uppsättning (närvaron av en uppsättning krokar);
 • längden på de strängar för vilka satsen köptes;
 • Valet av diameter, för stor, vanlig och smal omslag.

Genomsnittlig kostnad:

 • en uppsättning med 12 enheter (för 55 cm och en krok) - 450 rubel;
 • en uppsättning med 18 enheter (för 55 cm och en krok) - 660 rubel;
 • en uppsättning av 18 enheter (15 och 30 cm och en krok) - 190 rubel;
 • en uppsättning av 18 enheter (45 och 58 cm och en krok) - 340 rubel;
 • reservkrok.

Du kan köpa magiska hävstångssats i online-butikerna hos de officiella representanterna för varumärket.

Rådet. Det är bäst att välja resurser med gott rykte. För att göra detta kan du helt enkelt läsa recensioner av tjejer som redan har lyckats köpa och använda mirakelkrullare.

Hur man använder

På paketet med curlers kan du hitta detaljerade instruktioner, som beskriver hur du använder dem. Processen är extremt enkel:

 1. Curlers behöver bara såras på vått hår, annars kommer strängarna att vara svåra att passera.
 2. Genom ett spiralnät från satsen, med en krok, kan du hämta en hårsträng 3-5 cm från rötterna och tränga den. Om spiralen visade sig ojämn - fixa den.
 3. På samma sätt vind hela hårvolymen.
 4. När alla hår är inslagna i hårkrullare, är det nödvändigt att torka håret med en hårtork, torka det naturligt i en halvtimme eller gå och lägga dig om du behöver en frisyr på morgonen.
 5. Ta bort curlers. De tas bort snabbt och enkelt.
 6. Slå håret med händerna, fixa håret med hjälp av specialverktyg.

Funktioner av användning

Underbart hår och dramatiska krullar kan skapas ganska enkelt med Magic Leverage curler. På internet kan du ibland hitta negativa recensioner. När man upptäcker orsakerna visar det sig att det rättvisa könet, som redan har använt hårkrullare, gjorde det bara fel.

För att försäkra dig mot ett fel måste du följa några rekommendationer:

 1. Var noga med att torka håret innan du använder curlers. Den perfekta andelen fuktighet är från 65 till 75%.
 2. Tunt och svagt hår ska behandlas med skum eller ljusmousse för styling. Tack vare denna frisyr kommer att hålla en perfekt form under lång tid.
 3. Ju hårdare håret desto högre bör vara fukt för styling. På stygga trådar måste man tillämpa speciella kompositioner för styling.
 4. Omedelbart före förvärvet, fråga konsulterna hur många spiraler du behöver för en viss tjocklek, hårlängd.

Det är viktigt! Du bör inte spara och försöka göra hår med hjälp av 10 spiraler, på håret, som behöver mycket mer curlers. Ingenting kommer att komma från denna satsning.

Fördelar och nackdelar

Fördelar med Magic-hävstångskrämare:

 • förmågan att skapa unika frisyrer varje dag;
 • Magic hävstång bekvämt, lätt att använda. Det är nog att köpa curlers av det här varumärket och du behöver inte använda dyra stylingverktyg.
 • Satsen är lätt, kompakt och hållbar att använda.

Nackdelar med Magic-hävstång:

 • Magic hävstång obehagligt för att sova;
 • du måste noggrant välja inköpsort för att inte få en falsk;
 • från första gången är det svårt att slutföra processen med att curling dig själv, du behöver tid och övning;
 • Curling för styggt hår kan ta mycket tid.

Magic magic spolar kan tjäna mycket positiv feedback. De såg ut på marknaden inte så länge sedan, men på en ganska kort tid lyckades de vinna kärleken till många älskare av vackra frisyrer.

Magic hävstång är en bekväm och säker produkt för att skapa både enkla och ganska komplexa frisyrer. Användningen skadar inte håret, de har en mild effekt och bildar samtidigt sådana önskvärda lockar för många.

Andra typer av curlers, särskilt deras användning:

Användbara videoklipp

Curls utan hårskador - på Magic Leverag curlers.

Mjuka curlers for curls: hur man använder - detaljerade instruktioner

Mjuka curlers

Vackra lockar lockar uppmärksamhet, förändrar bilden och ökar ägarens självkänsla. Vad är bara inte uppfunnet för att skapa en liknande skönhet i håret: curling strykjärn, automatiska curling strykjärn, mjuka curlers. På den senare och kommer att diskuteras i denna artikel.

Elektriska apparater för att skapa krullar är bra för snabba resultat, men deras frekventa användning kommer att leda till torrhet, matthet och sprött hår. Ett bortskämt hår hjälper bara en sax.

En stor fördel med mjuka curlers är deras säkerhet och olika val. De är enkla och praktiska att använda. De skadar inte håret. Vissa typer av curlers är utformade speciellt för bekväm sömn.

Välj de mest populära modellerna:

 • De mest populära långa hårkronorna är boomerangs. De ser ut som skumgummi, silikon eller gummitråd med tråd inuti. Denna design gör att du kan rulla boomerangen i önskad form och fixa ordentligt. För att kunna använda dem måste du anpassa lite. För att skapa stora krullar behöver boomerang med stor diameter. Ju tunnare diametern är, desto mindre och mer elastiskt kommer krullen att vara. Hårkrullare gör ingen hårskada, även om de används dagligen.
 • Magic Leverag spiral hårkrullar är polymera spiralformade remsor med silikon tips. Kroken ingår i satsen, med den passerar strängen genom bandet. Det går inte att bryta om du köper en uppsättning från en betrodd tillverkare. Att skapa krullar tar 20 minuter.
 • Också värt att notera är de lätta plana curlersna Key Forms. Genom utseende liknar de en nyckel med en lång vågig näsa och en slits i mitten. Materialet är som pressat mjukt skum, vilket möjliggör användning av curlers för natten. Operationsprincipen vid Key Forms är ungefär densamma som den en gång populära sofistikerade vridningen.
 • Molekylrullar runt skumkrullare bröt omedelbart in på marknaden. De är bekväma att sova, eftersom de är helt gjorda av skum. Curlers från en pålitlig tillverkare kommer att hålla dig länge. När du tar bort dem, tar de igen form av en boll.
 • Skumrullar med ram är utformade för natt styling. De består av skumbas, tråd inuti och ramklem. De är lätta och prisvärda, men ramens närvaro innebär möjligheten att skapa veckor. Tänk på detta, slingrande strängar.

Till curlers tjänstgjorde länge, välj kvalitetsprodukter:

 • Bland tillverkarna sticker det belgiska företaget Sibel ut. I mer än 15 år är dess produkter efterfrågade och populär bland yrkesverksamma och inte bara. Sortimentet i företaget är slående i sin mångfald. Sibelas huvuduppgift är att skapa curlers, vilket är ett nöje att använda.
 • Inte värre än det tyska företaget HairWay. Under de senaste tio åren har varumärket fått enorm popularitet på grund av garanterad kvalitet. Funktion av produkter - rimligt pris. HairWay kamar och borstar är särskilt populära, liksom hår styling apparater med en joniseringsfunktion. Produkterna är utvecklade av specialister som gör allt för konsumentens komfort.
 • Ett steg före dessa varumärken är ett annat tyskt företag - Dewal. Hon förklarade sig som en tillverkare av kvalitetsprodukter. De presenterade verktygen är hållbara och lätta att använda. Sortimentet av varor som produceras är ovanligt stort. En stor fördel är ett rimligt pris.

Det finns flera allmänna rekommendationer för alla typer av curlers, tack vare vilket du kommer att uppnå bästa resultat:

 • Var noga med att tvätta håret innan du börjar styling. De ska vara lite våta, inte våta;
 • separera små strängar behandlade med mousse eller spray för styling;
 • Se till att strängen är spänd
 • börja bättre med occipitalzonen;
 • Bredden på strängen bör inte vara bredare än krökarna;
 • vind håret från ändarna, vrid det inåt till själva rötterna;
 • Byta storlek på curler för en mer naturlig effekt;
 • Ta inte bort curlers tills håret är torrt. Om det behövs, använd en hårtork.

Tekniken för att göra frisyrer är som följer:

 • Curl hair curlers-boomerangs kan vara från mitten av håret, och från tipsen. Rader kan vara horisontella och vertikala beroende på formen på den önskade krullen. För sparsamt hår rekommenderas ett styrplatta för att undvika mellanrum mellan trådarna. Vi stränger strängen vriden mot roten från två sidor med boomerangsvansar.
 • För att använda spiralkrökare, dra kroken in i spåret så att spetsen visas. Haka den valda strängen och dra den genom halmen. När du drar kroken, kommer strängen själv att vrida sig inuti spiralen. För att ta bort curlers, tryck lätt på spetsen. Visuellt kan hela processen med att skapa lockar ses i nästa video.
 • För att skapa krullar i plana krökare, sätt in en sträng i spåret i mitten. Vrid från ändarna uppåt. Fixa curlers genom att klämma svansen i den runda hålbasen.
 • I runda skumrullar lindas strängen på kärnans kärna i slitsen. Hårda hårkronor på håret genom att försiktigt vrida halvorna.
 • Skumkrullare med en ram vriden symmetrisk rader i en riktning. Twisted till roden av strängen är klämd ram för att undvika avveckling.

Mode står inte stilla. Varje år finns det nya trender inom skönhetsindustrin. Tänk på de mest relevanta bilderna i år:

 • Hårbilen är fortfarande populär till denna dag. Längden kan vara klassisk eller axel. Den faktiska kommer att vara rak tunn smäll. Du kan diversifiera en fyrkant med hjälp av ljusvågor. Detta kan göras med hjälp av gel och mousse. Tunt hår vind hår på mjuka curlers och gör en något slarvig styling. Detta ger dem volymen. Hårlängder axlar med långa krullar och bollar - de senaste årstiderna.
 • Kombinationen av lock och vävning ser ovanligt och vackert ut. Övergången från flätor på kronan till löst flödande lockar lämnar inte någon likgiltig. Beroende på frisyrens komplexitet kan metoden användas både i vardagen och i liknande fall.
 • Hollywood vågor förlorar inte deras popularitet. Släta hårböjningar ger mjuka ansiktsegenskaper och gör bilden elegant. Med hjälp av curlers och tang kan du skapa vågor själv. Vrid håret på de största mjuka curlersna utan att röra rötterna. Kamma det torkade håret med en borste och lägg det i dina händer i en mjuk våg. Fix med lack;
 • Där krullarna, där och lockar. Små lockar är populära i år. Du kan göra dem på tunna curlers eller curling. Strängar för lindning måste tas så tunt som möjligt. Curls ger volymen till tunt hår. Dessutom, om du är för lat för att rulla varje morgon, kan du göra en långsiktig styling med en mild kemisk sammansättning;
 • Modet är slätt vid rötterna och rikligt lockigt hår i längden. För att välja den här frisyren, överväg det ovala ansiktet. För flickor med triangulär form och en massiv nedre del av ansiktet rekommenderas inte denna frisyr;
 • I 2017, relevanta frisyrer på sidan. Att skapa en frisyr kräver preliminärt fuskhår. Detta kan göras på mjuka curlers med olika diametrar. Prova en rak och zigzag avskjutning. Håret är kammade på ena sidan och bakom är fixerade med osynligt hår. Några krullade lock kan inte vara i håret och ligga fritt på axlarna.
 • Populär i år hår styling lockar, och de måste läggas i en riktning, och ändarna förblir raka. Betona tipsen eller några strängar av vax för styling, lägga tonvikt på frisyren;
 • Ett snabbt sätt att göra ett hår av rakt hår är att späda ut det med vridna enskilda strängar. Temporala lås kan bindas i en naturlig knut på baksidan av huvudet, med hjälp av det som en hårnål. Du kan också göra en massa halva håret på toppen. Det återstående håret ligger fritt på axlarna. Ju mer kaotisk växlingen av rakt och krökt hår, desto mer intressant är bilden;
 • För frisyr med kort hår rekommenderar stylister en kombination av rakade tempel och långt hår på kronan. Långt hår, förvikts på stora, mjuka curlers, ser imponerande ut på sin sida. Använd mousse och vax för att ställa krullarnas form och riktning. Lätt försumlighet ger bilden en speciell stämning;
 • Retro-curls från 40-talet och 50-talet återvände till mode. Ett karaktäristiskt drag hos denna frisyr är närvaron av parallella vågor som ramar pannan, ansiktet. Du kan göra dem genom att linda håret på stora mjuka curlers och sedan sätta en lätt gel eller vax i rätt riktning. För att betona böjningen av vågan, använd stealth eller klämmor. Ta bort dem efter torkning av håret.

Stylister rekommenderar att de sticker med naturliga nyanser när de färgas. Svårt färgningsteknik kvarstår i efterfrågan: Ombre, Balayazh, Blondirovanie. Enkelheten hos hårklipp och styling - det är det som är populärt under den kommande modeperioden. Frisyren ska se ut som om det tog dig några minuter att skapa den.

Curls och curls är fortfarande populära från år till år. Mjuka curlers hjälper dig att göra en vacker frisyr själv utan att lämna ditt hem. Om du fortfarande inte har bestämt vad du ska försöka läser recensionerna. I dem kan du själv notera alla fördelar och nackdelar med produkterna. Detta gör det mycket lättare att välja:

 • Om hair curlers-boomerangs mer positiva recensioner. Ägare av långt hår är glada att de kan göra lockar på egen hand. Markerad hållbarhet och bra fastsättning på håret. Curl varar lång tid. Minus - de är inte mycket bekväma att sova och kan trösta på likvidationsprocessen.
 • Inte alla ägare av långt och tjockt hår är glada över spiral Magic Leverag. För vissa verkar de vara dyra och värdelösa. Det finns en kort effekt och svårighet att applicera, det är obekvämt att sova i dem. Men för vissa har de blivit en frälsning och en oumbärlig assistent.
 • Många bra sägs i adressen till plattformsformulär. Trots det låga priset är förväntningarna hos ägarna mer än motiverade. Men långt hår tvingas köpa 5-6 paket. Nackdelen är deras bräcklighet. Curlers deformeras med frekvent användning.
 • Åsikterna skiljer sig på runda Molecule Rolls. Om det är hårt i vind kan du förlora en del av håret när du tar bort det. Vissa tror att priset är för högt för en bit skum. Någon som använder dem saknar basalvolymen. Men i en röst sammanfaller mest: det här är det bekvämaste alternativet för att sova och skapa elastiska lockar.

Försök, experiment. Skapa ditt unika utseende för varje dag och för speciella tillfällen. Att vara vackert är enkelt. Förhoppningsvis tipsen i den här artikeln hjälper dig.

Mjuka curlers för curls hur man använder video

Så cool imorgon ska jag försöka !! Eller krullar eller bara allt under tandköttet.

Skadligt hår curling

Jag dazh fotkayut på gatan. Lerka, kanske gör du något fel, för hur man gör en manikyr till skolan efter en sådan twist ska. Eller något hår är för styggt.

Tja, och jag mjuka curlers för curls hur man använder videon Tack så mycket för en sådan underbar uppfinning! Jag vill verkligen ha krullar, jag ville ha kemi, men jag blev tillrådd, t. Curlers gör Dolly ett får ur mig, och alla slags styling med hårtork och lack saknar längre tid än två timmar.

Och vad ska jag göra om ditt hår krullar illa? Jag försökte bara göra på torrt hår, smurt med musa men mitt hår var praktiskt taget inte krökt på allt vad man skulle göra. Jag har lockar! Jag har bara försökt och hållit i ungefär en timme! Tänk om du går för natten.... Tack så mycket för idén. Fotila på Ah under, jag vet inte hur man ska vända.

I stället för ett gummiband klippte hon av ett brett elastiskt band från pantyhose. Sooo ville verkligen försöka http: Jo, det är bara ett fantastiskt sätt, jag lider fortfarande som jag krullar utan att bränna mitt hår med ett strykjärn och inte använder hårkrullare, eftersom det är obekvämt att sova. Jag ska försöka i kväll! Denna fredag ​​kommer det att bli en fotograf, om krullarna blir bra, kommer jag definitivt att göra det på fredagen.

Olga, visa oss sedan bilderna. Tack för den stora idén: Plyuku har tyvärr inte förvärvat basen, i stället för toppen, ville jag göra vackra vågformiga lockar för semestern....

Och här har jag långt hår upp till präster, men jag bestämde mig också för att prova den här metoden. I morgon ser jag vad du får mjuka curlers för lockar hur du använder videon från mig. Ett underbart sätt. Det är bara mycket nödvändigt att göra en fraktur av två anklar med en förskjutning av krullar vid en konsert. Jag ska vända nu.

Inga curling strykjärn, jag vill inte brinna mitt hår... Jag klockade det klockan 11 på morgonen, jag ska försöka ta av det på kvällen, se vad som händer på kvällen, för det här är bara ett experiment.

Utan brinnande hår curling och utan curlers. Och varför förstod jag det inte tidigare? Skulle inte köpa en styler. Och då och så är håret bortskämt genom att färgas i mörkret, sedan i blont och sedan brunt.

Ändarna, även efter hårklippningar, är raka, sticka alltid ut och hårkrullar.

Du vill inte skära längden på en radikal, inte att gå med ansiktet med kort hår, och inte ens begåvning. I förrgår krullade hon, med hjälp av skummet, det fanns inget bandage, hon tog strumpan.

På morgonen tog jag av och WOW-sådan styling kunde aldrig nå någonting, håret från ansiktet var ordentligt anordnat, vinkarnas ändar. Även efter kamning sparas formuläret.

Jag vill inte ens avlägsna håret, inte så mycket som före det i tuggummi, eller till och med gömde det i en bulle.

Hur man gör vackra curls utan curling och curlers | chastichka-stilya.ru

Det är bra att jag vandrade över till. Idag kommer min älskade man från en affärsresa, jag glädjer honom! Jane, tack så mycket, bara på morgonen kommer jag att kontrollera att ja mjuka curlers för curls hur man använder videon där på mitt huvud är den mest optimala, enkla versionen av lockar som jag gillar mig själv.

Tjejer, jag försökte det och jag lindade det i 5 minuter och höll det i 40 minuter för intresset, jag tyckte om resultatet. Används som Inna skrev ovan - tuggummi från tights http: Tack så mycket för idén! Varför lider du när det finns en färdig lösning. Krökets vinkel när du vrider på pincett. Tjockleken på strängen, som är sårtabletter för behandling av artros i knäledspetsen.

Det beror på hårets längd. När man lägger krulljärn på hårsträngarna av liten längd gäller reglerna för curling på curlers, för längder i medellängden bör tjockleken vara en tredjedel mindre och för långa strängar - två gånger mindre.

Formen och placeringen av följande typer av krullar är utmärkande: Krullarna kan krullas på två sätt: Den horisontella metoden är indelad i tre tekniker: Den vertikala metoden är indelad i två tekniker: När man gör en horisontell hårkrullning, kom ihåg: styling håret i den slutliga frisyren görs först efter att krullarna är helt svalna ner

Lämplig för att skapa många helt olika frisyrer.

Vid användning av en sådan teknik bör krullarna göras små och lätta, som runda krullar, om vänster ögonbryn drar neråt, gör frisyren mycket tyngre. Gör det möjligt att skapa lätta frisyrer från krullar som bildar en stor våg. Självklart används denna metod sällan.

Som regel kombineras den med andra tekniker. När den appliceras, producerar den spiralliknande lockar. Gör det möjligt att curl de kombinerade, mjuka curlers för curls hur man använder video krusade lockar.

När curling håret på detta sätt, är ändarna av strängarna mitt i arbetsytan på tangarna. På grund av detta skapas optimala förhållanden för bildandet av en stark krökning.

Curling åtta lämplig endast för långt och medelhårt hår.

Öppna tangarna, föra dem till strängarna och kläm fast mellan spåret och rullen. Spåret ska vara överst och rullen längst ner. Dra långsamt tången längs strängarna, flytta från rötterna till ändarna av håret. Det är nödvändigt att värma strängen.

Lossa inte spetsen av strängen, men låt den klämma fast i tangarna! För att inte bränna hårbotten med heta tångar, placera en kam under tången vid basens botten. Sekvensen av åtgärder är densamma som i krökningstekniken. Den enda skillnaden är i steg 3: Arbeta tills kammen är fri att glida längs strängarna från rot till spets.

Öppna tangarna, ta tag i och håll fast strängen. Vrid tångarna halvvägs till. Gör en full tur med tången. Använd hårvalsar för vått hår eller under lång tid på natten - inte värt det. Ja, och vanliga hårkrullare att behålla håret ska inte vara längre än 2 timmar, medan för uppvärmda rullar och tillräckligt i 10 minuter.

90 kommentarer

Förresten, inte allt håret efter en sådan attack överlevde. Därför, om du inte vill ha en hög med lockigt, men torrt och livlöst hår som du inte sätter i din hårstil, är det bättre att vägra en sådan kemisk perm.

Dess innebörd ligger i det faktum att en speciell kemisk komposition appliceras på håret mer sparsamt än i föregående version, så håret är sårat på curlers - efter krullningens effekt fortsätter krullarna och krullarna i månader.

Denna metod, enligt frisörerna själva, är mer godartad än vanliga kemiska mjukpannor för krullar, och du behöver inte klippa håret efter carving, som efter kemi kommer dina krullar bara att räkna ut sig själva.

Denna procedur kan göras på färgat hår, eftersom snittets sammansättning inte missfärger huvudfärgen och kan målas efter carving på 3: e dagen.

På grund av biguudi specialkoden för mikrocirkulationen 10 hypertoni av proteinet kallas cystin, uppträder en mild effekt på håret, medan hårets struktur inte faller samman, eftersom sammansättningen av sådan cystin liknar kompositionen till det mänskliga håret.

Sådan biovävnad är lämplig för hår av vilken typ som helst och vilken längd som helst, men beroende på hårets struktur beror effekten av dess hållbarhet.

Någon håller krullar och 4-D månad, och någon i slutet av den andra månaden är håret rakt igen.

Välja ett ofarligt sätt att locka håret, kom ihåg att skönhet inte är värt mjuka curlers för curls. Hur man använder videon av de offer som du är redo att sätta på sitt alter, bättre ta hand om vilken natur du gav och ge ditt hår omsorg och vård, då är de - åtminstone raka linjer, även krullade, kommer att se lika attraktiva ut...

Fördelar med lockigt hår

Hårvård Gör ditt hår mörkare utan färg Hur tar man bort färg från håret? Och jag hörde aldrig ens om biowave.

Vad curlers är för curls och hur man använder dem? Vackra lockar utan curlers

Curlers är ett av de äldsta sätten att curl curls. Denna typ av ett stort antal fördelar: de är harmlösa mot håret, men ökar motståndet mot styling samtidigt. Men den här metoden har flera nyanser, så det är väldigt viktigt att välja vilken typ av hårkrullare som är idealisk för din hårtyp, såväl som att de är korrekta. Allt detta beskrivs i den här artikeln.

Typer av curlers

fusilli

Beskrivning: Moderna spiraler är utsmyckade av snodda remsor av flexibelt material med ett litet hak i mitten där tråden är gängad. Längs kanterna har de ett gummerat skydd som inte tillåter att krullarna bryts, såväl som att förlänga spiralernas livstid.

Princip: På grund av sin mjukhet och elasticitet är spiralerna bekväma att bära och låter dig sova med dem utan några problem. Och tack vare sin lätta design kan de göra barns hår.

Hur man använder: Spruta på lite fuktigt hår före krökning för att förbättra fixeringen. Börja att blåsa trådarna från nacken, flytta till templen. Strängar bättre att ta en bredd av högst två centimeter.

Stranden är krokad i roten med en speciell krok, som går i uppsättningen och på vilken spiralen är förklädd. För att håren ska bli mindre knockt ur krullen kan du vrida det i förväg till flagellum. Vidare passerar låset genom krökarna och detsamma görs med resten.

Därefter lämnas hela anläggningen i några timmar eller över natten. För att avlägsna curlers, är varje sträng försiktigt dras ut ur remsan.

bumeranger

Beskrivning: Dessa är småskumskum eller gummislangar med en flexibel tråd i mitten. Denna blankett kan ges någon form, såväl som att köpa boomerang av vilken storlek som helst. Dessa faktorer gör boomerangs de mest mångsidiga curlersna idag.

Princip: De kan göra krullar av alla storlekar från de största till de minsta. Vid lindning av denna typ är det inte nödvändigt att fuka håret i vatten, använd bara en mousse på dem, vilket avsevärt minskar tiden som spenderas på håret.

Hur man använder: Välj en sträng och vind den från rot till spets.

Om den här metoden är obekvämt för dig, tillåter boomerangar dig också att rulla krullarna tvärtom, det vill säga från spets till rot. I vilket fall som helst, når du önskar platsen, böja böjens ändar inuti.

Efter att ha repeterat det med allt hår, håll boomerangarna i flera timmar. Efter avlägsnandet kommer håret att vara helt klart.

kardborreband

Beskrivning: Denna art är skyldig att namnge den med ytan som består av små krokar, vilket gör det möjligt att fortsätta lägga sig.

Princip: De är mycket praktiska att använda, strängar klamrar sig på kardborrebandet vid lindning och därigenom fasta. De kommer i olika diametrar. För små krullar passar en liten storlek, och för att skapa större och mer naturliga krullar är det bättre att använda curlers med största möjliga diameter.

Hur man använder: Skruva på rullar på vanligt sätt med hjälp av stylingverktyg. Velcro curlers är bra eftersom de tillåter dig att torka strängar, både naturligt och med hårtork. Efter frisyren är helt torr, ta bort kardborrebandet och vispa det med händerna.

Skumgummi

Beskrivning: På grund av sin milda form är de lämpliga för alla hårtyper, även om de är mycket spröda och lätt förvirrade. Det bidrar också till behaglig curling utan mycket ansträngning.

Princip: På grund av sin elasticitet är det bekvämt att ta dem upp innan man lägger sig och på morgonen får de perfekta locken. Kropparnas diameter beror på hårets längd och den önskade storleken på locken - det är bättre att få kort hår på tunna rullar, långt hår är fixerat med tjocka krullare.

Hur man använder: Skumrullar är lindade på våt på samma sätt som andra typer: Från huvudets baksida flyttar de sig till sidokrullarna, och i slutändan twistar de parietalzonen och smällen.

Var noga med att följa strängens tjocklek, det borde inte vara mer än längden på krökaren. Tryck på skumgummistolen till huvudet och, under en liten spänning, skruva en krull på den, i änden säkra strukturen med ett elastiskt band eller en stift.

Torrt hår avvisas och sätts i frisör.

metall

Beskrivning: Detta är den äldsta typen av curlers. De ser ut som små cylindrar med hål hela vägen, vilket hjälper stylingen att torka snabbare. Men i inget fall kan de torkas med hårtork, eftersom metallen snabbt värmer upp och brinner krullarna.

Princip: De är ordentligt fastsatta, och de kan också användas på långa strängar.

Hur man använder: Principen för användningen skiljer sig inte från andra, eftersom metallkromare har blivit prototyperna för alla moderna alternativ.

Curler Magic Roller

Curler Magic Roller

Hälsningar till alla älskare av intressanta kvinnliga saker! Idag kommer jag att berätta om en uppsättning ovanliga hårkrullare som heter Magic Roller, som är min hemlighet till perfekta lockar.

I min recension kommer jag att beskriva i detalj de egenskaper och egenskaper som dessa enheter har för curling och berätta hur de ska användas.

Min recension av Magic Roller curler

Kompositionen och beskrivningen av uppsättningen

Hair curlers såldes i en märkesbox med färgad kartong med ett genomskinligt fönster. Storleken på den förseglade låda - 215 x 150 x 30 mm, vikt - 160 gram.

Inuti upptäckte jag följande uppsättning:

 • Nio stora curlers;
 • Nio mindre hårkronor;
 • Enhet för fastsättning av hårkrullare på håret i en demonterad form;
 • Instruktioner för produkten.

Vikten av en uppsättning utan en låda är 110 gram.

Curlers är remsor av tunn plast, rullas i rullar som håller formen väl.

Rullen kan rätas ut med händerna, men om du släpper fingrarna kommer remsan snabbt att återgå till sitt ursprungliga vridna tillstånd.

I båda ändarna av curlers är förtjockade tips som inte tillåter dem att glida ut ur kroken när du sätter på håret. Remsorna har olika längder: stora - 28 cm, små - 18 cm.

Verktyg för fästkretsar består av två delar som är sammankopplade. En del är ett bekvämt handtag, och den andra har en krok i form av en krok. Denna enhet är också gjord av plast.

Funktioner Magic Roller

Jag gillar verkligen stilen och håret med lockar, för att de visar ett feminint, romantiskt och lekfullt utseende. Och jag vet också säkert att jag inte är ensam i min missbruk.

Krullar som vackraste kvinnor, oavsett ålder, yrke och stil, och det här är inte förvånande, eftersom krullarna går till nästan alla.

I detta fall plågas fashionistas av en allvarlig fråga: hur man skapar snygga och ihärdiga lockar på huvudet som skulle se riktigt bra och vackert ut.

Det finns flera sätt att locka hår, som alla har sina egna egenskaper. Först kan du gå till frisören och göra en perm. Resultatet kommer att vara beständigt, och även för mycket.

När allt kommer omkring, om du vill byta frisyr och bli av med krullar, kommer ingenting att komma av det, och du måste vänta tills det krullade håret växer så att det kan bli avskuret.

Dessutom är kemi väldigt skadligt för håret, och om du råkar komma till den oskyldiga mästaren, kan skada på håret bli irreparabel.

Du kan också skapa lockar med hjälp av olika elektriska apparater - pleyk, nippers, stylers.

Denna metod är mindre traumatisk, men som ett resultat av en sådan perm kan håret också bli mycket torrt och bli svagt och sprött.

Dessutom, med sådana enheter måste du kunna hantera, eftersom det alltid finns risk för att man bränner på röd het metall. Och en till minus: För en högkvalitativ modern enhet måste du betala en runda summa.

Så vad återstår att göra för dem som vill få vackra krullar utan att håret skadas och höga kostnader? Det rätta svaret: Använd det traditionella sättet - linda strängarna på krökaren. Det viktigaste är att välja rätt armaturer. Idag produceras många sorter av curlers i olika former, storlekar och mönster, så det kan vara svårt att bestämma.

Jag har själv försökt olika typer av hårkrullare, och jag kan säga att Magic Roller-spolarna är de bästa som har följande fördelar:

 • Giftfri och säker;
 • Snabbt och enkelt att fästa på håret;
 • De skapar vackra och naturliga vågor utan veckor;
 • De har inte tänder och elastiska band, därför drager de inte hår ut;
 • Tillverkad av lätta och mjuka material, så orsaka inte obehag även under sömnen.
 • Ge varaktiga resultat;
 • Stora och små curlers är lämpliga för hår av olika längder;
 • Även hår som är svårt att stila är krökt väl;
 • Ta inte upp mycket utrymme under lagring och transport.
 • Har en original design.

Så här använder du Magic Roller:

 1. Tvätta håret
 2. Torka håret med en handduk i en sådan utsträckning att deras fuktighet är i nivå med 60-70%.
 3. Applicera om så önskas hårgel eller skum för att fixa håret. Mer kommer att användas
 4. fixeringsmedel, ju strängare krullarna kommer att vara.
 5. Montera enhetskroken.
 6. Välj hårkrullare av rätt storlek.

 • Lätt räffla remsan med händerna och sätt in ena änden i krokgreppet.
 • Separera hårstranden. Den ska vara smal för små krullar eller bredare för stora.
 • Torka det i greppet så att håret ligger ovanpå curlers.
 • Med en snabb rörelse, dra verktyget ner, passera curlers och hår genom sin krok.

  När remsan är fri från kroken rullar den snabbt in i en rulle tillsammans med en sträng, vilket gör att håret är såret.

 • På samma sätt för att fixa de återstående krökarna på huvudet.
 • Torka håret med en hårtork eller lämna hårkrullarna på huvudet för natten, vilket garanterar naturlig torkning.
 • Ta försiktigt bort alla curlers.
 • Räta på lock, vilket ger dem önskat utseende.

 • Gör styling eller börja skapa frisyrer från krökt hår.
 • Min erfarenhet med Magic Roller

  Jag gillar verkligen att locka mitt hår med hjälp av Magic Roller. Använda andra curlers måste du noga vinda varje hårsträng, vilket gör dina händer väldigt trött. Allt du behöver göra nu är att bara tråda håret i kroken och dra verktygshandtaget neråt. Det visar sig mycket enkelt och snabbt! Så med Magic Roller kräver att skapa krullar minst tid och ansträngning.

  Dessa spiraler är så mjuka och viktfria att de inte känns på huvudet alls. Hårkrullare tas också bort helt enkelt, utan smärta och utan riven hår. Och resultatet av ett sådant förfarande är alltid vackert, naturligt och snyggt, och krullarna hålls fram till nästa shampooing. Med ett ord är jag bara kär i dessa curlers och jag anser dem bäst!

  fördelar:

  • Liten och lätt;
  • Ursprunglig design;
  • Bekväm spiralform;
  • Kvalitet icke giftiga material;
  • Lätt att använda;
  • Skada inte håret;
  • Spara tid och ansträngning;
  • Garanterat perfekt resultat.

  Om du också gillar curls eller bara vill experimentera med frisyrer, rekommenderar jag dig att köpa en underbar uppsättning Magic Roller, som du kan köpa med knappen längst ner i en billig och beprövad butik.

  Curler Magic Roller

  Hair Rollers Magic Roller hjälper till att göra ett vackert hår.

  Skriven av: Margarita

  Jag gjorde den här hårkrullen vid prom. Det visade sig vackert.  Nästa Artikel
  Hur man tvättar oljan från håret hemma