911 hårmask


Idag skriver jag om en annan godkänd hårbehandling. Kalla det bra för permanent vård - jag kommer inte att namnge det. Men precis som en extrem ambulans för hår - den här masken är väldigt bra.

Låt oss prata om hårmasken med dimexidum.

På Internet är detta ett ganska vanligt verktyg för hårväxt, att bli av med grått hår och förbättra hårets kvalitet. Jag läste om det på ett av forumen. Jag bestämde mig för att prova när jag förstörde mitt hår med aska (om mitt experiment som du kan läsa i artikeln "Naturliga schampon: Kinesisk och aska (dålig och bra erfarenhet)".

Hårmaskers sammansättning med dimexid:

 • Dimexid - 1 matsked
 • ricinolja - 2 matskedar
 • klyftolja - 2 matskedar
 • Vitamin A - 1 matsked
 • E-vitamin - 1 matsked

Applicera hårmask med dimexid:

 1. Blanda alla ingredienser
 2. värm upp lite (lätt)
 3. sätt på hårrötterna
 4. täcka med polyeten och en handduk
 5. håll från 15 minuter till 1 timme
 6. Tvätta av med vanligt schampo

De specifika punkterna i samband med användning av hårmask med dimexidum:

A) Mask ska appliceras i gummihandskar, eftersom det äter bort nagellack

B) masken kan lätt klämma fast

B) Det kan finnas en reaktion i form av kliande av hårbotten.

D) masken har en egen lukt

När det gäller punkt D (dimexid stinker eller inte) - åsikter på Internet är uppdelade. För mig personligen är detta väldigt konstigt: hur kan du inte höra en sådan obehaglig lukt? Men på ett forum skriver en av damerna att han använder dimexid i gynekologi (på recept) och han hör inte lukten alls, men hennes man, i 30 meter, hör lukten av dimexid.

Jag personligen - hör den obehagliga lukten av Dimexidum. Tja, eftersom det är skrivet i medicinsk anmärkning - en färglös, transparent vätska med en specifik lukt, det betyder att det är en lukt.

Nu lite om komponenterna i denna mirakelmask.

Dimexid är en medicinsk läkemedel som appliceras topiskt för led- och muskelsmärta. Dess verkan är baserad på förmågan av dimetylsulfoxid att tränga igenom det biologiska membranet och göra det permeabelt. Det vill säga det är en transportör av terapeutiska droger. Som skrivet i medicinsk katalog - läkemedlet är MALO giftigt.

Vid applicering av Dimexidum bestäms det i blodet efter 5 minuter och når sin maximala koncentration om 5-6 timmar och upprätthåller denna nivå i 3 dagar.

Det är i vår mask dimexid:

- torkar huden, även "sätter den i brand"

- tränger igenom det yttre skiktet i huden

- transporterar med det mycket användbara vitaminer A, E, oljor etc.

Hur ökar hårtillväxten när man använder en dimexid mask? På grund av det faktum att en stor arsenal av näringsämnen och som är fördelaktiga för hårelementen (vitaminer, oljor...) når uppkomsten av glödlampan och närmar de tunna och försvagade håren.

Min erfarenhet av att använda en hårmask med dimexidum: Håret kommer till livs bokstavligen efter den första ansökan! De blir mjuka och silkeiga.

Men varför kallade jag fortfarande denna mask "911"? Eftersom jag tycker att den systematiska användningen av denna mask inte är bra för hälsan i allmänhet. Om du brände håret med färg - ja, om du tuggade på håret med kemi, om du bara är i trance på grund av vad som hände med ditt hår - ja. Men precis som en enstaka sparande mask.

 1. tränger in i blodet och förblir där i 3 dagar
 2. även om det är lite, det är ett giftigt läkemedel
 3. kan orsaka allergisk reaktion
 4. det finns en lista över kontraindikationer, bland annat ett brott mot leverfunktionerna (och i en modern person är levern inte ett idealorgan)

Och den sista varningen. Om någon bestämmer sig för att genomföra en kurs på denna mask, kom ihåg: det borde inte göras oftare 1-2 gånger i veckan. Dosen av vitaminer och oljor i en mask är stor och du riskerar att överdriva ditt hår och få motsatt effekt. Allt är bra det är bra i måttlighet.

Det finns också ett patent i Ryska federationen för "Hårväxtstimulator" under nummer RU2265432 som beskriver kompositionen av vår hårmask med dimexidum. Uppfinnarens namn är Mikhaleva Oksana Vladimirovna. Ett patent för en uppfinning är ännu inte en produkt som är godkänd för användning hos människor, men någonstans betyder med bevisade resultat experimentellt. Även om resultaten talar och en stor kvinnlig publik på Internet.

Gå med i gruppen, och du kan se bilder i full storlek

Mask för hår 911 Quinoa Reparation Hårmask Biotop, 550 ml

En unik 911 Quinoa hårmask för hår som har påverkats kemiskt och / eller har blivit torrt på grund av klimatet.

Innehåller aromatiska oljor, PRO Vitamin B5, Vitamin E och Quinoa Olja, som tränger igenom håret, vilket ger mjukhet, glans och elasticitet.

Efter användning av masken BIOTOP Quinoa 911 kommer ditt hår att vara perfekt som någonsin.

Rekommendationer för användning. Applicera på vått hår efter shampooing. Sprid jämnt från rot till spets. Vänta 3-5 minuter. (För skadat, tjockt hår eller hår efter kemisk behandling, lämna i 7-10 minuter) och skölj med varmt vatten. För bästa resultat efter appliceringen av masken, bära en nylonlock.

Mask med dimexid hår eller ("911"), recensioner, använd, recept

Under lång tid sköt kvinnor om sitt hår och ackumulerade kunskaper för att lösa hårproblem. Traditionell medicin har visat sig i kampen mot alopeci, men kan inte alltid självständigt förhindra skallighet och andra problem.
Utmärkt resultat erhålls genom att använda hemlagade masker, ta vitaminminerala komplex, samt användningen av externa läkemedel. Idag kommer vi att prata om sådant lokalt läkemedel som dimexid.

Dimexid är en medicinsk produkt som när den appliceras på huden tränger in djupt i vävnader och transporterar andra ämnen med den. Det gör cellemembran genomträngliga och läkemedlet når målet snabbare.

Dimexid används ofta i kosmetologi, det ingår i kompositionen av medicinska preparat för skallighet och patenterade hårväxtstimulerande medel. Detta underbara läkemedel kan köpas på något apotek är inte alls dyrt, alla andra maskingredienser säljs också där.

Hur är dimexid användbar för hår?

Närvaron av Dimexidum i sammansättningen av masker och andra hårvårdsprodukter gör att vitaminerna och näringsämnena i dem effektivt kan tränga in i hårsäckarna och ha en direkt positiv effekt på dem. Därför är det generellt bra att lägga till alla masker för att bättre penetrera näringsämnen i hårsäckarna.

Med hjälp av näringsmasker med tillsats av Dimexidum kan du stärka håret, stoppa förlusten, göra dem starkare, lägga till glans, förbättra sitt utseende, öka tillväxten upp till 3 cm per månad. Du kommer att kunna återställa torr, skadad, skadad genom färgning eller permeert hår och påskynda tillväxten.

Dimexid ansökningsregler

Mask med dimexidhår ska appliceras på rent torrt hår. För bästa effekt ska hårmask med dimexidum appliceras i form av värme. Dimexid läggs till den förvärmda masken som en sista utväg, i ett förhållande av 1: 3 (vilket betyder en del av Dimexidum och tre delar av alla andra komponenter).

Före användning och under appliceringen av masken behöver du ständigt röra, eftersom dimexid sätter sig i botten. Under exponering för sådana masker är en liten stickning möjlig, vilket inte skulle ge anledning till oro. Låt inte ren Dimexidum tillåtas på huden, detta kan orsaka kemisk bränning. Om du märker en brännande känsla från masken betyder det att det finns för mycket Dimexid i det - Tvätta av masken och minska dosen av Dimexidum.

Bär en mask med handskar om du inte vill förstöra manikyren. Om håret är torrt är det användbart att lägga till jojoba, kokosnöt, mandel, olivolja till dimexidmaskerna. För oljigt hår kommer det att vara till hjälp att lägga 1 lökjuice, citronsaft eller brandy i masken.

För att neutralisera lukten av lök, lägg till några droppar doftande eterisk olja. Mask med dimexidum används en gång i veckan för profylax eller 2 gånger i veckan för hårbehandling. Behandlingsförloppet är 1 månad, sedan 1 månadspaus.

Kontraindikationer för användning av Dimexidum

Dimexid är en allvarlig medicinsk läkemedel som har ett antal kontraindikationer:

 • njursvikt
 • leversvikt;
 • glaukom;
 • katarakter;
 • hjärtinfarkt;
 • uttalad ateroskleros;
 • stroke;
 • bronkospasm;
 • individuell intolerans
 • graviditet;
 • amning.

Recept masker för hårväxt med dimexidum

Vitaminmask med dimexidum.

Rör 3 tsk Dimexid, 1 tsk vitamin A i olja, 1 tesked vitamin E i olja, 1 tsk vitamin D i olja, 1 tsk vitamin B6 i ampuller, 1 tesked vitamin B12 i ampuller, 1 tesked ricinolja, 1 tsk burdockolja, 1 tsk juice.

Applicera blandningen på hårets rötter och lindra huvudet som alltid. Håll masken i 1 timme, skölj sedan noggrant, skölj 2-3 gånger.

Aloe Vera Vitaminmask.

Blanda 1 tesked ricinolja och burdockolja, oljelösning av vitaminer A, E, 1 äggula.

Värm blandningen i ett vattenbad och tillsätt 1 tsk vitamin B6, en matsked aloe vera juice, 1/3 tesked Dimexidum och blanda noggrant. Du kan öka antalet komponenter, observera proportioner (Dimexide ska vara tre gånger mindre än var och en av komponenterna).

Om håret är oljigt kan du lägga till citronsaft och en tesked honung till masken.

Mask med aromoljor.

Kombinera följande ingredienser: 1 tsk jojobaolja eller vetex, 1 tesked vegetabilisk olja (castor, burdock, mandel, kokosnöt), 1 äggula, 1 tsk Dimexidum-lösning.

För fet hår rekommenderas att lägga 1 msk till masken. sked brandy. Blanda allt grundligt. Applicera masken först på hårrötterna, sprid sedan över hela längden. Skydda med polyeten och varma med en handduk. Efter en halvtimma, tvätta av masken med schampo, skölj noggrant med vatten, helst med tillsats av citronsaft.

Havtorns oljemask

Ingredienser: Art. l. Dimexid och 3 msk. l. havtornsolja. Oljan upphettas och blandas med dimexidum. Smörj blandningen med rent hår och linda ett huvud med en handduk. Två timmar senare tvättades huvudet grundligt med schampo.

Mask med Cognac

Blanda 3 teskedar av brandy, 2 tsk oljelösningar av vitaminer A och E, 1 tsk Dimexidum-lösning. Ingredienserna blandas grundligt och gnids i den resulterande masken i hårets rötter. Skölj med varmt vatten och schampo efter 40-60 minuter.

Applicera en mask 2 gånger i veckan under en sammanlagd varaktighet av 1,5-2 månader.

Mask med lökjuice.

Ingredienser: 1 matsked lökjuice, 1 tesked olja, 1 tesked ricinolja eller någon annan kosmetisk olja, 3-5 droppar av din eteriska olja (för blondiner - citronolja), 1 tsk vitamin A och E i oljelösning, 1 tsk "Dimexidum" (säljs i apotek).

Blanda noggrant, värm försiktigt och gnid in i hårrötterna. Att värma huvudet med ett lock och håll masken i ungefär en timme. Tvätta håret väl med schampo.

Mask med honung

Du behöver en matsked av förvärmd flytande honung, 1 tsk. castor och burdock oljor, samma mängd oljelösning av vitamin A och vitamin E, 1 tsk. Dimexidum och 4-5 droppar eterisk olja. Alla komponenter blandas, appliceras på hårrötterna och lämnar i en halvtimme efter att ha täckt huvudet med polyeten.

Tvätta sedan håret med schampo. På grund av det faktum att dimexid i kosmetologin ibland används som ledare för andra användbara ämnen, kan den i små mängder tillsättas till kompositionen av praktiskt taget vilken som helst mask. Dessa närande masker behandlar torrt, skadat, försvagat hår. De är väldigt lätta att göra hemma.

För att uppnå bästa resultat görs en mask med dimexid för hår bäst inom 2 månader, 2 gånger i veckan. Och resultatet av att applicera denna mask kan stoppa håravfall och påskynda tillväxten till 3 cm per månad.

Hårväxtmask med dimexidum (eller "911")

Inlagd av: admin i Skönhet 12/31/2017 0 200 Visningar

Idag skriver jag om en annan godkänd hårbehandling. Kalla det bra för permanent vård - jag kommer inte att namnge det. Men precis som en extrem ambulans för hår - den här masken är väldigt bra.

Låt oss prata om en hårmask med dimexidum.

På Internet är detta ett ganska vanligt verktyg för hårväxt, att bli av med grått hår och förbättra hårets kvalitet. Jag läste om det på ett av forumen. Jag bestämde mig för att prova när jag förstörde mitt hår med aska (om mitt experiment som du kan läsa i artikeln "Naturliga schampon: Kinesisk och aska (dålig och bra erfarenhet)".

Hårväxtmask med dimexidum

ingredienser:

 • Dimexid - 1 matsked
 • ricinolja - 2 matskedar
 • klyftolja - 2 matskedar
 • Vitamin A - 1 matsked
 • E-vitamin - 1 matsked

Användning:

 1. Blanda alla ingredienser
 2. värm lite (bara lite) i ett vattenbad
 3. sätt på hårrötterna
 4. täcka med polyeten och en handduk
 5. håll från 15 minuter till 1 timme
 6. Tvätta av med vanligt schampo

De specifika punkterna i samband med användning av hårmask med dimexidum:

A) Mask ska appliceras i gummihandskar, eftersom det äter bort nagellack

B) masken kan lätt klämma fast

B) Det kan finnas en reaktion i form av kliande av hårbotten.

D) masken har en egen lukt

När det gäller punkt D (dimexid stinker eller inte) är åsikter på Internet uppdelade. För mig personligen är detta väldigt konstigt: hur kan du inte höra en sådan obehaglig lukt? Men på ett forum skriver en av damerna att han använder dimexid i gynekologi (på recept) och han hör inte lukten alls, men hennes man, i 30 meter, hör lukten av dimexid.

Jag personligen - hör den obehagliga lukten av Dimexidum. Tja, eftersom det är skrivet i medicinsk anmärkning - en färglös, transparent vätska med en specifik lukt, det betyder att det är en lukt.

Egenskaperna hos maskingredienserna

Nu lite om komponenterna i denna mirakelmask.

Dimexid är en medicinsk läkemedel som appliceras topiskt för led- och muskelsmärta. Dess verkan är baserad på förmågan av dimetylsulfoxid att tränga igenom det biologiska membranet och göra det permeabelt. Det vill säga det är en transportör av terapeutiska droger. Som skrivet i medicinsk katalog - läkemedlet är MALO giftigt.

Vid applicering av Dimexidum bestäms det i blodet efter 5 minuter och når sin maximala koncentration om 5-6 timmar och upprätthåller denna nivå i 3 dagar.

Det är i vår mask dimexid:

 • torkar huden, även "sätter den i brand"
 • tränger igenom det yttre skiktet i huden
 • transporterar med det mycket användbara vitaminer A, E, oljor etc.

Hur ökar hårtillväxten när man använder en dimexid mask? På grund av det faktum att en stor arsenal av näringsämnen och som är fördelaktiga för hårelementen (vitaminer, oljor...) når uppkomsten av glödlampan och närmar de tunna och försvagade håren.

Personlig erfarenhet av att använda mask med dimexidum

Min erfarenhet av att använda en hårmask med dimexidum: Håret kommer till livs bokstavligen efter den första ansökan! De blir mjuka och silkeiga.

Men varför kallade jag fortfarande denna mask "911"? Eftersom jag tycker att den systematiska användningen av denna mask inte är bra för hälsan i allmänhet. Om du brände håret med färg - ja, om du tuggade på håret med kemi, om du bara är i trance på grund av vad som hände med ditt hår - ja. Men precis som en enstaka sparande mask. För daglig och regelbunden användning är det bättre att maska ​​med eteriska oljor och aktiva komponenter i växter eller kuvert och skydda med gelatin.

 1. tränger in i blodet och förblir där i 3 dagar
 2. även om det är lite, det är ett giftigt läkemedel
 3. kan orsaka allergisk reaktion
 4. det finns en lista över kontraindikationer, bland annat ett brott mot leverfunktionerna (och i en modern person är levern inte ett idealorgan)

Och den sista varningen. Om någon bestämmer sig för att genomföra en kurs på denna mask, kom ihåg: det borde inte göras oftare 1-2 gånger i veckan. Dosen av vitaminer och oljor i en mask är stor och du riskerar att överdriva ditt hår och få motsatt effekt. Allt är bra det är bra i måttlighet.

Det finns också ett patent i Ryska federationen för "Hårväxtstimulator" under nr RU2265432 där vår mask med dimexid för hår beskrivs. Uppfinnarens namn är Mikhaleva Oksana Vladimirovna. Ett patent för en uppfinning är ännu inte en produkt som är godkänd för användning hos människor, men någonstans betyder med bevisade resultat experimentellt. Även om resultaten talar och en stor kvinnlig publik på Internet.

En hårväxtmask med dimexid (eller "911") uppträdde först på nuvarande vägen.

Hårväxtmask med dimexidum (eller "911")

Inlagd av: admin in Beauty 12/31/2017 0 121 Visningar

Idag skriver jag om en annan godkänd hårbehandling. Kalla det bra för permanent vård - jag kommer inte att namnge det. Men precis som en extrem ambulans för hår - den här masken är väldigt bra.

Låt oss prata om en hårmask med dimexidum.

På Internet är detta ett ganska vanligt verktyg för hårväxt, att bli av med grått hår och förbättra hårets kvalitet. Jag läste om det på ett av forumen. Jag bestämde mig för att prova när jag förstörde mitt hår med aska (om mitt experiment som du kan läsa i artikeln "Naturliga schampon: Kinesisk och aska (dålig och bra erfarenhet)".

Hårväxtmask med dimexidum

ingredienser:

 • Dimexid - 1 matsked
 • ricinolja - 2 matskedar
 • klyftolja - 2 matskedar
 • Vitamin A - 1 matsked
 • E-vitamin - 1 matsked

Användning:

 1. Blanda alla ingredienser
 2. värm lite (bara lite) i ett vattenbad
 3. sätt på hårrötterna
 4. täcka med polyeten och en handduk
 5. håll från 15 minuter till 1 timme
 6. Tvätta av med vanligt schampo

De specifika punkterna i samband med användning av hårmask med dimexidum:

A) Mask ska appliceras i gummihandskar, eftersom det äter bort nagellack

B) masken kan lätt klämma fast

B) Det kan finnas en reaktion i form av kliande av hårbotten.

D) masken har en egen lukt

När det gäller punkt D (dimexid stinker eller inte) är åsikter på Internet uppdelade. För mig personligen är detta väldigt konstigt: hur kan du inte höra en sådan obehaglig lukt? Men på ett forum skriver en av damerna att han använder dimexid i gynekologi (på recept) och han hör inte lukten alls, men hennes man, i 30 meter, hör lukten av dimexid.

Jag personligen - hör den obehagliga lukten av Dimexidum. Tja, eftersom det är skrivet i medicinsk anmärkning - en färglös, transparent vätska med en specifik lukt, det betyder att det är en lukt.

Egenskaperna hos maskingredienserna

Nu lite om komponenterna i denna mirakelmask.

Dimexid är en medicinsk läkemedel som appliceras topiskt för led- och muskelsmärta. Dess verkan är baserad på förmågan av dimetylsulfoxid att tränga igenom det biologiska membranet och göra det permeabelt. Det vill säga det är en transportör av terapeutiska droger. Som skrivet i medicinsk katalog - läkemedlet är MALO giftigt.

Vid applicering av Dimexidum bestäms det i blodet efter 5 minuter och når sin maximala koncentration om 5-6 timmar och upprätthåller denna nivå i 3 dagar.

Det är i vår mask dimexid:

 • torkar huden, även "sätter den i brand"
 • tränger igenom det yttre skiktet i huden
 • transporterar med det mycket användbara vitaminer A, E, oljor etc.

Hur ökar hårtillväxten när man använder en dimexid mask? På grund av det faktum att en stor arsenal av näringsämnen och som är fördelaktiga för hårelementen (vitaminer, oljor...) når uppkomsten av glödlampan och närmar de tunna och försvagade håren.

Personlig erfarenhet av att använda mask med dimexidum

Min erfarenhet av att använda en hårmask med dimexidum: Håret kommer till livs bokstavligen efter den första ansökan! De blir mjuka och silkeiga.

Men varför kallade jag fortfarande denna mask "911"? Eftersom jag tycker att den systematiska användningen av denna mask inte är bra för hälsan i allmänhet. Om du brände håret med färg - ja, om du tuggade på håret med kemi, om du bara är i trance på grund av vad som hände med ditt hår - ja. Men precis som en enstaka sparande mask. För daglig och regelbunden användning är det bättre att maska ​​med eteriska oljor och aktiva komponenter i växter eller kuvert och skydda med gelatin.

 1. tränger in i blodet och förblir där i 3 dagar
 2. även om det är lite, det är ett giftigt läkemedel
 3. kan orsaka allergisk reaktion
 4. det finns en lista över kontraindikationer, bland annat ett brott mot leverfunktionerna (och i en modern person är levern inte ett idealorgan)

Och den sista varningen. Om någon bestämmer sig för att genomföra en kurs på denna mask, kom ihåg: det borde inte göras oftare 1-2 gånger i veckan. Dosen av vitaminer och oljor i en mask är stor och du riskerar att överdriva ditt hår och få motsatt effekt. Allt är bra det är bra i måttlighet.

Det finns också ett patent i Ryska federationen för "Hårväxtstimulator" under nr RU2265432 där vår mask med dimexid för hår beskrivs. Uppfinnarens namn är Mikhaleva Oksana Vladimirovna. Ett patent för en uppfinning är ännu inte en produkt som är godkänd för användning hos människor, men någonstans betyder med bevisade resultat experimentellt. Även om resultaten talar och en stor kvinnlig publik på Internet.

En hårväxtmask med dimexid (eller "911") uppträdde först på nuvarande vägen.

Mask för hår, 550 ml / Quinoa 911 hårmask, 550 ml

Kosmetiska produkter från 911 Quinoa-serien återställer skadat, torrt, livlöst hår, ger dem en hälsosam look, fyller den med glans, gör den silkeslen och mjuk.

Välj en lämplig valuta för betalning

En unik 911 Quinoa hårmask för hår som har påverkats kemiskt och / eller har blivit torrt på grund av klimatet.

Innehåller aromatiska oljor, PRO Vitamin B5, Vitamin E och Quinoa Olja, som tränger igenom håret, vilket ger mjukhet, glans och elasticitet. Efter användning av masken BIOTOP Quinoa 911 kommer ditt hår att vara perfekt som någonsin.
Rekommendationer för användning: Applicera på fuktigt hår efter schamponering. Sprid jämnt från rot till spets. Vänta 3-5 minuter. (För skadat, tjockt hår eller hår efter kemisk behandling, lämna i 7-10 minuter) och skölj med varmt vatten. För bästa resultat efter appliceringen av masken, bära en nylonlock.

Mask Hårmask Quinoa 911 återställande

Mask hårmask Quinoa 911 för att återställa skadat hår

beskrivning

Hårmask Quinoa 911 Mask är en regenererande mask för att ta hand om torrt, skadat hår som har förlorat sin glans på grund av kemisk behandling och / eller torra väderförhållanden baserat på Quinoa-olja.

Quinoa-olja innehåller mer än 20 aminosyror som hjälper till att kompensera för förlust av fukt i håret, förbättra tillståndet för svagt och skadat hår på grund av att "cementera" sin struktur och hjälpa till med fördelaktiga ämnen tränger in i håret, fyll det med glans och gör det elastiskt.

Panthenol skapar en osynlig skyddande film på hårets yta, tätar håraxeln och gör den starkare.

Provitamin B5 har en stark fuktgivande effekt, hjälper till att återställa hårets struktur, fyller med glans.

E-vitamin skyddar hår från skadliga effekter av ultraviolett strålning, återställer strukturen hos svagt och skadat hår.

Aromatiska oljor ökar skyddsfunktionerna i håret, bidrar till bildandet av keratin, ger hår mjukhet och glans.

Masken underlättar stilen och skyddar håret mot de negativa effekterna av miljön.

Användning:

På vått, handdukstorkat hår applicera en liten mängd masken, retreating från rötterna på 2-3 cm.

Fördela jämnt över hela längden.

För att hålla 3-5 minuter.

För en djupare penetrering av komponenterna i hårstrukturen, håll masken i 7-10 minuter.

Applicera 1-2 gånger i veckan med hänsyn till hårets individuella behov.

Mask för hårväxt med dimexidum (eller - 911 -)

Hårväxtmask med dimexidum (eller "911")

Idag skriver jag om en annan godkänd hårbehandling. Kalla det bra för permanent vård - jag kommer inte att namnge det. Men precis som en extrem ambulans för hår - den här masken är väldigt bra.

På Internet är detta ett ganska vanligt verktyg för hårväxt. bli av med grått hår och förbättra hårets kvalitet. Jag läste om det på ett av forumen. Jag bestämde mig för att prova när jag förstörde mitt hår med aska (om mitt experiment som du kan läsa i artikeln "Naturliga schampon: Kinesisk och aska (dålig och bra erfarenhet)".

Hårväxtmask med dimexidum

ingredienser:

 • Dimexid - 1 matsked
 • ricinolja - 2 matskedar
 • klyftolja - 2 matskedar
 • Vitamin A - 1 matsked
 • E-vitamin - 1 matsked

Användning:

 1. Blanda alla ingredienser
 2. värm lite (bara lite) i ett vattenbad
 3. sätt på hårrötterna
 4. täcka med polyeten och en handduk
 5. håll från 15 minuter till 1 timme
 6. Tvätta av med vanligt schampo

De specifika punkterna i samband med användning av hårmask med dimexidum:

A) Mask ska appliceras i gummihandskar, eftersom det äter bort nagellack

B) masken kan lätt klämma fast

B) Det kan finnas en reaktion i form av kliande av hårbotten.

D) masken har en egen lukt

När det gäller punkt D (dimexid stinker eller inte) - åsikter på Internet är uppdelade. För mig personligen är detta väldigt konstigt: hur kan du inte höra en sådan obehaglig lukt? Men på ett forum skriver en av damerna att han använder dimexid i gynekologi (på recept) och han hör inte lukten alls, men hennes man, i 30 meter, hör lukten av dimexid.

Jag personligen - hör den obehagliga lukten av Dimexidum. Tja, eftersom det är skrivet i medicinsk anmärkning - en färglös, transparent vätska med en specifik lukt, det betyder att det är en lukt.

Egenskaperna hos maskingredienserna

Nu lite om komponenterna i denna mirakelmask.

Dimexid är en medicinsk läkemedel som appliceras topiskt för led- och muskelsmärta. Dess verkan är baserad på förmågan av dimetylsulfoxid att tränga igenom det biologiska membranet och göra det permeabelt. Det vill säga det är en transportör av terapeutiska droger. Som skrivet i medicinsk katalog - läkemedlet är MALO giftigt.

Vid applicering av Dimexidum bestäms det i blodet efter 5 minuter och når sin maximala koncentration om 5-6 timmar och upprätthåller denna nivå i 3 dagar.

Det är i vår mask dimexid:

 • torkar huden, även "sätter den i brand"
 • tränger igenom det yttre skiktet i huden
 • transporterar med det mycket användbara vitaminer A, E, oljor etc.

Hur ökar hårtillväxten när man använder en dimexid mask? På grund av det faktum att en stor arsenal av näringsämnen och som är fördelaktiga för hårelementen (vitaminer, oljor...) når lampans början och närma de tunna och försvagade håren.

Personlig erfarenhet av att använda mask med dimexidum

Min erfarenhet av att använda en hårmask med dimexidum: Håret kommer till livs bokstavligen efter den första ansökan! De blir mjuka och silkeiga.

Men varför kallade jag fortfarande denna mask "911"? Eftersom jag tycker att den systematiska användningen av denna mask inte är bra för hälsan i allmänhet. Om du brände håret med färg - ja, om du tuggade på håret med kemi, om du bara är i trance på grund av vad som hände med ditt hår - ja. Men precis som en enstaka sparande mask. För daglig och regelbunden användning är det bättre att maska ​​med eteriska oljor och aktiva komponenter i växter eller kuvert och skydda med gelatin.

 1. tränger in i blodet och förblir där i 3 dagar
 2. även om det är lite, det är ett giftigt läkemedel
 3. kan orsaka allergisk reaktion
 4. det finns en lista över kontraindikationer, bland annat ett brott mot leverfunktionerna (och i en modern person är levern inte ett idealorgan)

Och den sista varningen. Om någon bestämmer sig för att genomföra en kurs på denna mask, kom ihåg: det borde inte göras oftare 1-2 gånger i veckan. Dosen av vitaminer och oljor i en mask är stor och du riskerar att överdriva ditt hår och få motsatt effekt. Allt är bra det är bra i måttlighet.

Det finns också ett patent i Ryska federationen för "Hårväxtstimulator" under nr RU2265432 där vår mask med dimexid för hår beskrivs. Uppfinnarens namn är Mikhaleva Oksana Vladimirovna. Ett patent för en uppfinning är ännu inte en produkt som är godkänd för användning hos människor, men någonstans betyder med bevisade resultat experimentellt. Även om resultaten talar och en stor kvinnlig publik på Internet.

Dela inlägget "Hårtillväxtmask med dimexidum (eller" 911 ")"

Med Dimexidum, en utmärkt effekt från vilken mask som helst, gör jag inte för första gången. Men om handskar och lack i en sådan dos - nonsens))), men med försiktighet kan du få en bränning, om du överdriver det - det är ett faktum.
Gör det, effekten är synlig även från första gången!

Jag lärde mig om den här masken från videon av en bloggareflicka, jag bestämde mig för att prova den. håret föll ut och naturligtvis behöver du tillväxt. Börja använda 25 maj, gör 4. hår verkligen växa snabbare! I 27 dagar växte de med 3 cm utan masker växer de 2 gånger långsammare. Jag lägger en halv tesked till 5 delar oljor med vitaminer. Men håret faller ut ännu starkare. Jag vet att de kan släppa ut den här masken mer än vanligt, men jag skulle vilja veta hur länge det här kommer att vara... och jag gillar effekten

Så måste du späda dimexid med vatten? Handboken säger att de för kosmetiska ändamål använder sig av en lösning på 10-30% och på en av platserna i receptet anges en lösning av Dimexidum trots att det finns många oljor... berätta för mig) Jag vill göra det rätt och uppnå effekten

Personligen utspädde jag inte! Tillagt masken eftersom den säljs i ett apotek. Här är vad som står i instruktionerna för dimexid "Vid behandling av erysipelas och trofasår används läkemedlet i form av en 30-50% vattenlösning av 50-100 ml 2-3 gånger om dagen." dvs 30% dimesid och 70% vatten tas.
Men i vår mask finns 1 sked Dimexidum och 6 skedar oljelösningar. dvs Dimexid i masken 1/7 del, d.v.s. 15%.
Så det är ännu mindre än 20-30%.

Jag brukade det och jag gillade det mycket. Håret blev tjockare än någonsin. Jag gillar att göra experiment med hår... Av alla masker sparar masken med dimexid mest. Om du håller proportionerna kommer ditt hår att växa snabbt och komma till liv.

Hårmask 911

En exklusiv mask för Quinoa hår är speciellt utformad för att ta hand om torrt, skadat hår som har förlorat sin glans på grund av kemisk behandling och / eller torra väderförhållanden. Innehåller aromatiska oljor, provitamin B5, vitamin E och quinoaolja, som tränger igenom håret och ger mjukhet, glans och elasticitet. Efter att ha använt masken blir håret mjukt, glänsande, hälsosamt och lätt att kamma.

Hur man använder: Skölj håret med en handduk och applicera en mask från rot till hårspets i 3-5 minuter eller i 7-10 minuter, om håret är skadat, skölj sedan med varmt vatten. Värme ökar maskens helande effekt.

Volym: 550 ml

Hållbarhet anges på produkten. Vi levererar varor med rätt hållbarhetstid.
Information om tekniska egenskaper, leveranssätt, tillverkningsland och varans utseende är endast referens och baseras på den senaste informationen från tillverkaren.Nästa Artikel
Bli av med split ends hemma