Hemlagade masker för torrt hår - de bästa recepten och recensionerna


Uttömda, torkade och spröda lockar är ofta resultatet av daglig styling, perm, blonding, exponering för heta stylingverktyg. Också dåliga vanor, förorenad miljö påverkar hårets hälsa negativt. Sådana krullningar kräver uppmärksamhet, vilket måste innehålla masker för torrt hår. Enkla recept kan du snabbt återställa hårets ändar och fuktar hela längden.

Vad ska man göra med torrt hår hemma

Vård av torrt hår är mildt, eftersom den här typen av lock är mycket känslig och bräcklig.

 • Tvätta inte ditt hår dagligen. Även om du är van vid att göra det varje dag, ta det besväret att välja tvätt kosmetika med inskriften - "För daglig användning". Sådana medel innehåller inte aggressiva rengöringsmedel, vilka väsentligen torra krullar.
 • Förutom de ovan angivna varumärkena kan schamponet vara avsedd - "För mycket torrt hår" eller för skadat. Sådana tvätt kosmetika bryr sig också om håret och har en fuktgivande effekt som torkade trådar behöver.
 • För att tvätta huvudet är det bättre att justera vattnet som är varmt, praktiskt taget vid rumstemperatur. Hot kan förvärra problemet och orsaka splittrade ändar att bilda.
 • Efter att du har rengjort toppen av schamponet för torrt hår är det absolut nödvändigt att använda balsam. Den bästa lösningen skulle vara schampo och balm från en linje, som regel kompletterar de varandra.
 • Det är viktigt att applicera hemlagade masker för torrt hår två gånger i veckan innan du rengör huvudet. De närmar sig, återställer vattenbalansen och integriteten hos håraxeln, gör rötterna starkare.
 • Om du förbereder en mask för lathet för att återställa torrt hår, kan du applicera enkelkomponentfettmaskar för torrt hår som består av endast en olja som finns hemma (ricinus, kokosnöt, grönsak, olivolja, etc.).
 • Under inga omständigheter kan tvättade våta krullar inte gnidas starkt med en handduk, bara blöta dem och linda dem i en turban så att allt överskott av vatten går in i tyget.

Med kammar i arsenalen hos varje vacker kvinna borde det finnas en kam av naturmaterial: trä, ben eller horn. Det är viktigt att tvätta dem noga var sjunde dag.

Torra och spröda lockar är förbjudna att torka, utom i situationer där det är omöjligt att göra. Om en hårtork är en oumbärlig daglig ritual - gå till affären och köp den som har ett lugnt, coolt läge, kommer det att spara svaga lås från överhettning och förlust av dyrbar fukt. Om det inte finns en kall hårtork, följ de grundläggande reglerna för torkning av denna typ av hår: Avståndet mellan håret och strängen ska vara minst 30 centimeter, flytta det från topp till botten och inte tvärtom, annars kan du provocera och förvärra läget för fint hår och torra tips. Också du borde inte hålla en varm ström länge på ett ställe, den heta strömmen måste ständigt röra sig. Vi rekommenderar att du använder heta masker för bättre näring och fuktgivande hår.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Färga inte torrt hår, speciellt lysa. Blekt av sig själva torka upp, och detta beteende i förhållande till torra strängar förstör dem helt. Om strängarna redan är målade, är det värt att gradvis klippa ändarna för att växa och återställa naturligt hår. För noggrann färgning rekommenderas att du väljer färger som är ljusare eller mörkare än naturliga för 1-2 toner, inget mer. För behandling av torrt hår är det mycket användbart att skära av de skurna ändarna varje månad, detta uppdaterar kärnan, förbättrar hårets utseende och förhindrar ytterligare stark delaminering.

Vi har redan pratat om fuktighetens nödvändighet att driva strängarna. Om ditt hår har blivit torrt - du dricker lite rent vatten och fuktar inte håret med hjälp kosmetika. Orsaken till dränering av strängar är också vädret, försök att skydda hårbotten från ultraviolett strålning på sommaren och frysning på vintern.

Hårkosmetikmarknaden är full av olika sprayer. De bidrar till bättre repor och sparar lock från skador och täcker varje kärna med ett skyddande osynligt lager samtidigt som fukt och glans behålls. Recept för torrt hår ger inte bara yttre påverkan i form av fuktgivande torrt hår, men också internt. Ta din kost, den borde innehålla vitamin A. Ät mer frukt och grönsaker.

Tips och regler för användning av masker

Mycket ofta, även den mest effektiva masken ger inte det rätta resultatet, och det är inte alls eftersom det har en dålig komposition. Faktum är att inte alla vet hur man använder folkrecept för sitt eget gott, mer exakt för det bästa av håret, särskilt när det gäller torrtypen.

 1. Vilken komposition som helst appliceras på vått hår efter tvätt, förutom olja.
 2. Vilken mask som helst ska vara varm, särskilt olja. Det förbättrar penetrationen av fördelaktiga ämnen i håraxeln och fuktar med torr hud.
 3. Utan att misslyckas är huvudet som smutsas med en medicinsk förening täckt med polyeten och uppvärmd. Växthuseffekten förbättrar komponenternas prestanda, men frånvaron blir inte skadlig.
 4. Maskerna tvättas av med varmt vatten, vilket minskar skador på krullarna.
 5. Exponeringstiden för en blandning varar i minst 30 minuter, varaktigheten av behandlingen är minst 10 masker per kurs, appliceringsfrekvensen är två gånger i veckan.

Användbar video: Hur appliceras oljemaskor på torrt hår

Hemmagjorda masker för torrt hår

En av de viktigaste förutsättningarna för hårvård är återfuktande. Och det spelar ingen roll, de är antingen feta eller torra, och de båda behöver det. Detta gäller särskilt för de dränerade krullarna som har förlorat sin glans, styrka, elasticitet. Känslig för fettinnehåll kan på något sätt utan extra fukt på grund av talg, men inte torr. Hembakade blandningar för torra krökningar kräver inte speciella kulinariska talanger och kostnader.

Mask för torra tips

Effekt: återfuktar torkade ändar, återställer, förhindrar dissektion och stark entanglement.

komponenter:

 • äggula;
 • 50 gr. honung;
 • 30 gram olivolja.
Metod för beredning och tillämpning:

Pound smöret med äggula, blanda varm honung. Applicera lösningen på spetsarna, börja ungefär från mitten av längden, montera i en bulle, sätt på en duschlock och en handduk från handduken. Tvätta av på en timme.

Video: Naturliga masker för torra ändar hemma

Mask för torr och spröd

Effekt: återställer tråkiga torra strängar, ger mjukhet och elasticitet.

komponenter:

 • 1 kapsel tokoferol;
 • 1 kapsel retinol;
 • 40 ml mandelolja.
Metod för beredning och användning:

Värm oljan i badet, blanda med vitaminer. Med en varm lösning täcker vi generöst hela hårlinjen, vi borstar varje krull separat. Vi rullar i bullen på toppen, skapar en växthuseffekt i 60 minuter. Skölj med schampo.

Mask för torr och delad

Effekt: Smälter och förtorkar håraxeln, ger näring med fukt, vitaminer och mineraler, vilket ger en glans.

Sammansättning, 1 timme l.:

 • honung;
 • solrosolja;
 • färglös henna;
 • och 1 äggula.
Metod för beredning och tillämpning:

Alla noggrant rör, bryta klumparna. Vi drar tillbaka från under 20 centimeter och täcker ändamålen generöst. Wrap film, lämna i 2 timmar. Vi tvätta toppen av huvudet med en stor mängd vatten med schampo.

Mask för torr och skadad

Effekt: Stärker, närmar hårbotten och lockar, fuktar, läker, fyller med glans, ger mjukhet.

komponenter:

 • 40 ml havtornsolja;
 • 1 tsk. citronsaft.
Metod för beredning och användning:

Värm oljan, blanda den med citrusjuice. Massage i huden och smutta längs krullarnas längd. Vi täcker huvudet med ett lock, håll i en timme, skölj med vanligt sätt.

Video recept: Reparera mask för torrt och skadat hår hemma

Mask för torr färgad

Effekt: närmar torkat hår, gör lockar lydiga och fuktar.

komponenter:

 • 120 ml kefir;
 • 40 gram solrosolja;
 • 20 gr. honung.
Metod för beredning och tillämpning:

Vi kombinerar en varm produkt av biodling, jäst mjölk vid rumstemperatur och smör. Vi bearbetar en blandning av tvättat, torkat huvud. Vi gör ett växthus på toppen av det, tål en halvtimme, min standard.

Mask för mycket torr

Effekt: även det torkaste håret återvänder till livet.

komponenter:

 • 2 msk. l.: linfrö och havregrynfrön;
 • 1 tsk. burdock olja;
 • 250 ml vatten.
Metod för beredning och tillämpning:

Mala griterna till mjöl, ånga med kokande vatten, häll smöret i den färdiga vattnet, blanda noggrant. Vi applicerar varm våt längs hela längden, vi sätter på en duschlock. Tvätta huvudet på huvudet efter 40 minuter.

Mask för torra rötter

Effekt: främjar intensiv återfuktning av roten i huden, hjälper till att bli av med mjäll.

komponenter:

 • 1 paprika
 • 1 msk. l. kosmetisk lera;
 • 40 ml kefir.
Metod för beredning och användning:

Peppar utan frönslipningsblandare, blanda med lera och mejeriprodukter. Vi applicerar den färdiga blandningen till full längd, efter 50 minuter tvättar vi den med mycket vatten.

Mask för torrt hår med oljiga rötter

Effekt: Rengör sebum perfekt, normaliserar talgkörtlarna, fuktar.

komponenter:

 • 1 msk. l.: althea, linfrö, näsblad
 • ca 250 ml kokande vatten;
 • 2 msk. l. färglös henna.
Metod för beredning och tillämpning:

Brew 3 första ingredienser, insistera timme, hoppa genom cheesecloth. Henna späds med infusion till en krämig konsistens, vi smeder strängar från rot till finish. Håll huvudet varmt 50 minuter, min standard.

För torr hårväxt

Effekt: Förutom den utmärkta fuktighetsgivande effekten, förhindrar blandningen skallighet, stimulerar tillväxt. Det enda negativa - en obehaglig lukt.

Sammansättning, 30 ml:

 • lökjuice;
 • citronsaft;
 • ricinolja.
Förberedelsesmetod och hur man använder:

Häll löken i gröt, pressa saften, kombinera med citrus och smör. Gnid lösningen först i huden och fördela sedan till tipsen. Värme omslagen i 40 minuter. Tvättade som vanligt. För att neutralisera det obehagliga aromen kan du skölja med citronvatten eller vatten med vilken aromatisk eter som helst.

Mot förlust av torrt hår

Resultat: stärker hårets rotsystem, stannar alopeci, förbättrar hårstrukturen, fuktar.

komponenter:

 • 10 gr. Johannesört;
 • 100 gr. vodka eller alkohol;
 • 50 gr. vegetabilisk olja.
Recept och hur man ansöker:

Häll gräset med alkohol i en kruka, insistera stängd i mörkret och kyla. Den färdiga tinkturen filtreras med gasbindning, använd var 7: e dag, blandning med olja 15 ml infusion. Efter applicering sätts huvudet i en kvarts timme, efter tvätt är det standard.

Stärka torrt hår

Resultat: närmar sig lökarna och huden, stärker, återställer vattenbalansen.

Komponenter, 1 msk. l.:

 • linfrö extrakt;
 • hackad pepparrot
 • gräddfil.
Hur man förbereder och tillämpar:

Blanda krossade rötter i önskad mängd med smör, tillsätt en jäst mjölkprodukt. Applicera på rötterna, sedan bearbeta längden. Vi sätter på en duschlock, vi värmer. Efter 50 minuter tvätta av med schampo.

Den bästa fuktgivande masken för torrt hår

Effekt: Den bästa lösningen mot torrhet - oljemask. De återfuktar, närnar och levererar strängarna med alla nödvändiga ämnen.

Oljekomposition av 50 ml:

 • kardborre;
 • oliv.
Metod för framställning och användningsförfarande:

Vi blandar, värmer upp, bearbetar allt hår. Vi värmer i 3 timmar eller för natten. Mitt huvud är standard.

Video recept: Fuktgivande och återställande mask hemma

Nourishing mask

Resultatet: en multikomponentblandning närmar, fuktar och återställer lockar, ger mjukhet och glans.

komponenter:

 • 1 msk. l. jäst;
 • 1 tsk. socker;
 • 60 ml mjölk;
 • 20 ml jojoba;
 • 1 ägg.
Förberedelsesmetod och hur man använder:

Fyll jästen med socker med varm mjölk, låt en kvarts timme svälla. I den färdiga lösningen tillsätt smör och slagen ägg. Med den resulterande lösningen bearbetar vi generöst håret, skapar en växthuseffekt i 45 minuter.

Regenererande mask

Effekt: fuktar intensivt, eliminerar nästan alla trichologiska problem, inklusive torrhet. För att återställa torrt hår behöver du bara kokosolja. Totalt är det nödvändigt att värma oljan och applicera generöst över hela längden. Därefter samlas upp på toppen, sätt på en duschlock och på toppen av en handduk. Vi väntar på ca 60-90 minuter. Efter en tid tvättar vi bort den vanliga metoden.

Kockolja

Effekt: närmar sig, förhindrar förlust, glans och silkiness kommer.

ingredienser:

 • 15 ml burdockolja;
 • äggula;
 • 15 ml honung;
 • 10 ml konjak.
Metod för beredning och användning:

Alla ingredienser blandas grundligt, fördelas över hårets huvud, sätt på en varm keps i 90 minuter. Skölj med mycket vatten med schampo.

Med ricinolja

Effekt: Stoppar alopeci, stimulerar aktiv tillväxt, fuktar, ger en spegelglans.

ingredienser:

 • 30 ml castorca;
 • 1 msk. l. rom.
Hur man lagar och använder:

Vi blandar varm olja med en alkoholhaltig dryck, noggrant suga varje strand, värm upp toppen av huvudet. Efter två timmar tvättar vi ut på vanligt sätt.

Med olivolja

Som ett resultat: det ger näring med alla viktiga vitaminer och mineraler, fuktar, närmar och läker avsnittet.

Förbered 60 ml:

 • honung;
 • oliv extrakt.
Förberedelsesmetod och hur man ansöker:

Vi blandar komponenterna, värmer upp till en behaglig temperatur, smörjer hela längden generöst. Vi lägger på det uppvärmda locket på en halv timme mitt huvud.

Med gelatin

Effekt: fuktar, mjukar, täcker varje hår med en film och håller all fukt inuti.

ingredienser:

 • 2 msk. l. gelatinösa granuler;
 • 60 ml vätska;
 • 1 kycklingägg.
Recept och användningsmetod:

Häll granulerna med vatten eller örttekok, vänta en halvtimme tills de sväller, smälter i badet. Pund den färdiga viskösa massan med äggula och applicera omedelbart på trådarna. Placera håret under filmen i 1 timme. Tvätta med stora mängder vatten.

Med kefir

Resultatet: Fuktar huden, närmar sig näringsämnen och glans.

komponenter:

 • 1 skiva svart bröd;
 • 100 gr. yoghurt;
 • 20 ml burkolja.
Metod för tillverkning och användning:

Rågcrumb lämnas för att blötläggas i en jäst mjölkprodukt, sedan blandas med en gaffel, blandas med smör. Det resulterande våtbehandlade hårhåret hålles under locket i 30 minuter. Tvättade som vanligt.

Video recept: Hemmagjord mask för torrt hår baserat på kefir

Med konjak

Resultat: stärker, startar aktiv tillväxt, förhindrar alopeci, fuktar.

ingredienser:

 • 20 ml jojoba;
 • äggula;
 • 15 ml cognac;
 • 20 ml honung;
 • 1 tsk. Henna är färglös.
Metod för beredning och användning:

Gnugga äggula, honung och smör, tillsätt alkohol och pulver. Efter att ha omrörat vi bearbetar varje sträng, hamnar vi i 45 minuter. Tvätta av med schampo.

Från ägget

Resultat: tonar hårbotten, fuktar, ger sken och elasticitet.

komponenter:

 • ½ avokado;
 • 1 ägg.
Recept och hur man ansöker:

Skjut ihop frukten utan huden, blanda den med ett slagen ägg. Applicera massan på håret från rötterna till ändarna, täck med en film och en handduk i 50 minuter. Vi sköljer med en stor mängd vatten med schampo.

Från gräddfil

Effekt: närmar sig folliklarna, rötterna och håraxeln som mättar med vitaminer, oljor och fukt.

komponenter:

 • 30 ml havtorns extrakt;
 • 1 msk. l. gräddfil;
 • ½ banan.
Metod för beredning och tillämpning:

Fruktmosa med gaffel, kombinera med flytande komponenter. Den resulterande gröt bearbetar huvudet. Efter 40 minuter tar vi bort det varma locket, tvätta mitt huvud.

Video recept: Super enkel mask för hälsa och skönhet av blekt hår

Från senap

Effekt: En senapsmaske förutom att stimulera tillväxten, hjälper till att återfuka varje hår, ge det glans och jämnhet.

ingredienser:

 • 2 msk. l. pulver;
 • 170 ml vatten;
 • 60 ml oliv extrakt.
Metod för beredning och användning:

Varmt vatten blandas med torr senap och smör. Vi bearbetar med massagerörelserna toppen av huvudet, fördelar resterna till tipsen. Vi sätter upp oss i 30 minuter. Tvätta mitt huvud med varmt vatten och schampo.

Från aloe

Resultat: stärker glödlamporna, gör krökningarna lydiga och smutsiga.

ingredienser:

 • 20 ml ricinolja;
 • 15 ml aloe gel;
 • 30 gr. honung.
Metod för tillverkning och användning:

Vi extraherar gelén från plantans löv eller tar den på apoteket, gör det klart, blanda det med alla ingredienser, täck hela huvudet. Skapa en växthuseffekt i 60 minuter. Vi tvätta toppen av huvudet med den vanliga metoden.

Från honung

Effekt: Fuktar, närmar, ger sken och mjukhet.

komponenter:

 • 20 ml solrosolja;
 • 50 gr. honung;
 • 15 ml äppelcidervinäger.
Metod för beredning och användning:

Alla rumstemperaturkomponenter kombineras i en enda komposition, vi behandlar dem med hela hårets yta. Efter 40 minuter tar vi bort den varma hatten, mitt huvud är standard.

Av oljor

Resultatet: återfuktar, närmar, ger skina och mjukhet, stoppar alopeci och stimulerar tillväxten.

Ingredienser 1 msk. l.:

 • oliv;
 • ricinolja;
 • kardborre;
 • schampo.
Förberedelsesmetod och hur man ansöker:

Vi kombinerar varma oljor med ditt favoritschampo, applicerar det på fuktigt hår, gör skum. Tvätta av efter 20 minuter utan schampo.

Från majonnäs

Effekt: fuktar djupt, gör lydig, eliminerar ändens tvärsnitt.

Receptets sammansättning:

 • 2 msk. l. majonnäs;
 • 5 droppar graneter.
Metod för beredning och tillämpning:

Mayonnaise mix med eter, distribuera till lock. Vi bär en mask under locket i 30 minuter, tvättar vanligt med schampo.

Video recept: majonnäs masker för torrt hår hemma

Recensioner om användningen av populära recept

Jag älskar mostards mask mycket. Första gången är det väldigt varmt, men då blir du van vid det. Håret efter det glänsar, passar bra i en frisyr och växer som galen.

Jag använder en vanlig lermask för torrt hår. Effekten är märkbar efter 4 applikationer, håret blir tjockare, förvärvar volym och torkar mindre.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

Masker för torrt och sprött hår.


Lista över inlägg "Masker för torrt och sprött hår." Forum Skönhet, hälsa, fritid> Skönhet

sålde en speciell mask. På något sätt vår ryska. kostar 35 rubel. tre påsar, använd var 10: e dag, men om det är mycket torrt kan du ofta, förmodligen. Det finns ricinolja, burdockolja och vitaminer.
Här är en länk till företagets produkter:
Hårväxtaktivator
http://www.pegas.ru/goods/dnc/km-biokos.shtml
Hårväxtaktivator för fint och färgat hår 3 x 15 gr. # KM-030
För att skydda och stärka ditt hår för att påskynda tillväxten erbjuder vi dig en kosmetisk olja för fint och färgat hår - en naturlig hårväxtaktivator baserad på kardolja, ricinolja och lök och vitlöksextrakt. Kockolja har en positiv effekt på hårväxten, ricinolja har en mjukgörande effekt på hårbotten, stärker hårrötterna. Den unika kombinationen av vitaminer och värdefulla näringsämnen som ingår i lök- och vitlöksextrakten läker hårbotten, förbättrar hårets utseende och struktur.
Ingredienser: burdock olja, ricinolja, vitlök extrakt, lök extrakt.

jag gillar det kanske det passar dig. Jag vet inte vad som handlar om aktivering. men det faktum att håret och hårbotten blir mjukare är ett faktum.

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Enkel och viktigast effektiv mask för torrt hår.

Flickor! Idag vill jag berätta om en kefirmask för torrt hår.

Mitt hår är långt ifrån perfekt, jag brukade använda järnet nästan varje dag och förstörde mitt hår väldigt mycket. Och även hårfärgning, markering och olika styling påverkade deras hälsa. Någonstans ungefär 2 månader sedan bestämde jag mig för att det var dags att börja bygga om mitt hår och ta bort rätaren bort.

Nu, varje gång jag tvättar mitt hår med olika oljor innan du tvättar (jag kommer att prata om detta i en annan recension någon gång), gör jag också olika masker.

En av mina favorit hårmaskor som jag upptäckte för mig själv kefir, Jag kommer berätta om det.

Till att börja med är kefir en mycket användbar sak för hår, speciellt för blondiner (senare kommer jag att säga varför), MEN flickor, jag är en brunett och trots detta är den här masken perfekt för mig, så försök det!

-En halv kopp kefir (1% fett)

-1 tesked vegetabilisk olja (burdock, castor, lin, etc.)

Och så värmer vi upp en halv kopp kefir, du kan göra det i ett vattenbad, men det är mer bekvämt för mig i mikrovågsugnen. Sedan lägger vi en äggula till kefir och varm olja. Tadaaam, mirakel mask är klar! Denna blandning ska appliceras på håret, lägga på en påse eller en duschlock på toppen och linda vårt huvud med en handduk för värmen och följ den här vägen. minst 40 minuter!

Nackdelen med denna mask är att den är väldigt vätska och ständigt läcker, men tro mig, det är värt det! Jag hittade inte fler minus i henne.

Som jag redan har sagt är masken väl lämpad för blondiner, eftersom det gör sin färgfärgmättnad, men om du har torrt, sprött och fluffigt hår, som min, så kommer din hårfärgsmask passa dig! Jag hörde också att kefir tvättar färg av håret, men jag tycker att det är värt att försöka ändå, och ingen anledning att frukta för färg. Efter 2-3 användningsområden kommer du att förstå om masken är lämplig för dig eller inte.

Tjejer, var noga med att prova mitt recept, jag tror att du kommer att tycka om det!

Mask för mycket torra hårrecensioner

Och jag gillar hårmasken från "Hem recept" Silke, för hårväxt. Så det passar mig mitt färgade hår. Och i salongen säger de att det inte är konstigt, även om hennes hår är blont, men så mjuk och silkeslen. :)

måste också försöka: 073:

Jag köpte mig själv i Rive Gauche. Mask MULTE BENE (i orangeförpackning), super stark fuktgivande. Hår blev silke som i reklam.

bara igår gick jag till booth med den här serien i WG. men specifikt var masken inte där. Jag såg alla slags hårkrämer. Och hur mycket kostar denna burk dig?

Mitt bevisade råd: Kommer ut ur choklad i honung - du kan tänka dig. ))
1 / maskerande näring Estelle.
2. maskera sött hår

De säljs i butiker för frisörer. båda kostar ca 240 rubel. Tro mig - inte värre än Loreale och Bonacur. Jag tyckte inte alls om Dixons smink.

och viktigast av allt - våt håret på kvällen, sprida en tjock mask på fuktigt hår och linda det i matfilm och sedan med en handduk. lämna över natten.

på morgonen var mitt brinna hår glödande och lätt att kamma.
Ja, och med alla tvättar smiter jag inte dem med Belzam, men med samma masker. håll ett par minuter.

Jag hörde mycket positiva recensioner om masken "phyto citrus" (från PHIYO. I apotek till salu)
På hår som dödades av blåsning är resultatet "levande" hår från den första applikationen. På färgat hår bevaras färg, orealistisk glans och behaglig mjukhet (alla dessa egenskaper användes av sensationerna)

Kanske kan någon använda och bekräfta (eller motbevisa)?
Masochka är inte billigt. Det finns en schampo för henne. Men masken är rosto mast hev med PHYTO fans.

Jag hörde mycket positiva recensioner om masken "phyto citrus" (från PHIYO. I apotek till salu)
På hår som dödades av blåsning är resultatet "levande" hår från den första applikationen. På färgat hår bevaras färg, orealistisk glans och behaglig mjukhet (alla dessa egenskaper användes av sensationerna)

Kanske kan någon använda och bekräfta (eller motbevisa)?
Masochka är inte billigt. Det finns en schampo för henne. Men masken är rosto mast hev med PHYTO fans.

Jag använde masken och schampon, effekten är riktigt bra, tack för att du påminner om dem, du måste också köpa. Min kemi + markering var aktuell och räddade sitt hår.

Med sinnesro kan jag rekommendera en mask för torrt hår från våra produkter - israeliska kosmetika.
Detta är en mineralmask för torrt och lockigt hår (det finns också för färgat och skadat hår).
Mineral hårmask är berikad med Döda havssalt och jojobaolja. Jojobaolja är en extremt funktionell ingrediens i recept i hår och hårbotten. Många problem i hårbotten orsakas av talgformig sebumbildning, som klämmer hårsäckarna och kan orsaka skelning. Om dessa härdade formationer inte avlägsnas kan det senare leda till att hårfolliklarna normalt fungerar, deras dödsfall och håravfall. Jojobaolja tränger snabbt in i huden och håret och löser effektivt och absorberar dessa hårda lager. Hårbotten är rengjord, hårfolliklar släpps och normaliserar sina funktioner. Jojobaolja är också ett utmärkt lösningsmedel som effektivt tar bort klibbiga hårlager från moderna hårvårdsprodukter, vilket gör håret rent och mjukt. Jojobaolja gör att du kan uppnå oöverträffad keratoplastisk effekt, vilket gör håret glänsande och ger dem naturliga nyanser och prakt. En av huvudfunktionerna hos lipiderna på håret är fuktgivande, vilket förbättrar konsistensen och lydnad av håret. Garanti för lydnad, mjukhet och glans av hår - konstant underhåll av deras fuktighetsnivå. Detta är precis vad som uppnås med hjälp av jojobaolja: Bräckliga och dugga hår Jojoba oljebetingelser, förbättrar deras skick och skyddar mot negativa effekter. Masken återställer håret som påverkas av effekterna av kemisk behandling, färgning.

Och mycket bra för torrt hår lämpligt Mineralshampo och balsam.

Jag gillar KEUNE-masken för skadat hår, omärkligt, inte hoppas på framgång (från nästan svart till nästan vit), hon har verkligen härdat mitt hår till ändarna.
Jag får halvvägs som balsam efter shampoo av samma märke.

Finns de i så mjuka paket som säljs med japanska bokstäver? eller är jag förvirrande

Finns de i så mjuka paket som säljs med japanska bokstäver? eller är jag förvirrande

Nej, det ser ut som detta, nederländsk produktion.
shampoo kostar cirka 300 rubel, en mask av 800-900, beroende på affären.

Mitt problem från konstant färgning + dålig kemi. Från det jag försökte:
MoltoBene - schampo, hästkeratinmask (gröna burkar), torrt och skadat serum - priset tycks inte matcha effekten, jag kommer inte köpa den längre
Herbal Essences - fuktgivande mask (blå rör) - verkligen gillade, fuktar med ett knäck. Jag kommer att köpa regelbundet (om det behövs)
Mask Selenuim (från prof. Cosmetics, Italien) - Jag såg inte mer nastiness alls. Konsistensen av petroleumjelly, lukten är lämplig, effekten - 0.
Shampoo, balsam Elsev med cement-ceramider - fantastisk sak. Jag förväntade mig inte detta från en massmarknad för 70 rubel. Fuktar, komprimerar, släpper ut. Håret är bara underbart, elastiskt, inga splittrade ändar. (Jag var här igen färgad för ett par dagar sedan, så efter att ha applicerat denna schampo och balsam ser håret ut som om det inte alls var målade).
Doveserie intensiv terapi (mörkblå burkar) - schampo, balsam, mask - en väldigt närande serie, fuktar, slätar, men mina förväntningar var mer än den verkliga effekten. Jag misstänker att serien kommer att vara bra för hårmålat i mörka färger. För missfärgad eller efter kem. Curling mer kraft behövs. Dove drar inte.

Shampoo, Kapous balsam för färgat hår (säljs i professionella butiker, en-litersflaskor, men värt ett öre. Konsulter är ofta förvirrade med Kadus) är en cool sak! Lämplig för tvätt dagligt färgat hår. Både schampo och balsam fuktar och släpper väl.

Jag gillade L'oreal utjämningskräm (rosa flaska). Dess våta håret före torkning (jag är uttorkad). Håret mjukare väl ljuger, behåller fukt i håret.

Från det som berömdes, men jag har inte försökt:
Hårmask med d-panthenol från Londa. Professionell mask, många entusiastiska recensioner, säger de att flickans blekta hår bara återställs till henne. Jag ska köpa mig själv så snart mina medel löper ut.

Mask för mycket torra hårrecensioner


Grupp: Administratörer
Meddelanden: 4034
Registrering: 26/04/2015
Användar-ID: 32903

Låt oss diskutera ett sådant ämne som en fuktgivande mask för torrt hår, fuktgivande produkter i ändarna av håret. Rekommendera de bästa fuktgivande hårmaskorna, din feedback är intressant.
Och allt som relaterar till fuktgivande hårmaskor.

Vilka hårprodukter använder du? Rådgör med de bästa inköpen fuktgivande maskerna som är lämpliga för användning med torra hårtips. Det är köpt.

Och vilka kommentarer mottogs:

- Bättre oljor och flytande kristaller från fuktgivande hårtips.

- Kokosolja i form av en mask för torrt hår.

- Hur mycket kokosolja har du och vilken kapacitet?

- 100 gr - 159 rubel i Moskva. Jag har två gånger håret i midjan.

- Och vi har kokosolja 100 ml 50-70 UAH i ett apotek.

- Kokosolja van lav, det viktigaste är att inte överdriva det, men det torkar också perfekt, men jag gillar fortfarande druvfröolja i form av en fuktgivande hårmask.

- Bra sak! Torra hårändar - min svamp.

- Numero kärlek från moisturizers som en mask hemma.

- Olja från Indien, 100 gram, kostar ett öre om 150 r - en bra mask för fuktgivande. Jag har exakt samma i staden ca 1000 p.

- Jag säljer 30 ml 80 rubel i allmänhet, frågade jag på apoteket, jag trodde att det skulle finnas en flaska och där i glaset en liten bit hår.
Skräck, kort sagt, det blir dyrt för mig att gå, håret är inte kort. Varför inte ta med oss ​​stora flaskor. Säljs i apoteket Arnica, i vanliga småflaskor som aromoljor som det. Här är flaskan som på 1: a bilden. Och före det sålde vi Aromatikas oljor, som 2: a bilden. Jag tog dem alltid, ett bra företag, men nu tar de inte det, där kokosolja var i en burk i en solid konsistens.

- Fuska galen. När jag såg skillnaden, avigel. Men jag har mycket av mig, jag behöver det lite i hårets ändar, bara ett par droppar. Tittade du inte på iherb?

- Beställ via Internet, Avito, förresten sker det med hemleverans.

- Arom företag (inte aromatiska) i någon apotek bör vara densamma, jag gillar fortfarande sheasmör, jag beställde en utmärkt fuktkräm orefinerad, en burk på 100 UAH har länge varit med mig.

- Jag har två favoriter bland inköp av fuktgivande hårmaskor - Mytisk olja från L'oreal Proffessionel, och Numero med macassarolja från Brelil, i bruna förpackningar.

- Du vet, jag ville ha den här oljan så mycket. Nu är det, och inte nödvändigt, det finns ingen direkt "wow" -effekt från det, som jag förväntade mig av en mask för torrt hår. Återvände till hennes kristaller för hår och glad.

- Här var jag bara fast och ville ha en vätska, jag köpte den på ett apotek, men jag har vissa tvivel om det.

- I Letuale är de fulla, bara ta inte billigt.

- I Spivak finns massageplattor, en blandning av användbara oljor för hår. Den bästa Ylang Ylang. Där är sheasmör, kokosnöt, ylang och en del andra, alla ingår som närande, fuktgivande medel.
Effekten är cool på hårets ändar.

- Min mamma från Finland tog en stor burk olja, smutsar hennes ansikte och kropp, om torrhet uppstår, använde inte upp i ett halvår. Jag kommer inte att ljuga om volymen, men jag tror att det skulle vara tillräckligt länge för mitt långa hår, det skulle kosta 13 euro. Om det finns möjlighet att få olja därifrån, notera. Bra fuktkräm.

- Den här masken räddade mina torra hårändar - Derbe Regene fin hårmask med sköldkörtelkstrakt på hemsidan neven ru.

- För mig hjälpte denna mask för hårspetsarna, håret blev slät, även om det hade blivit fluffat, trasigt och trasigt. Längd under axlarna.

- Och kardborre är inte dåligt, om det inte finns någon annan. Förresten finns det ett alternativ till mycket bra fuktgivande hårmaskor - folkmekanismer med kefir.

Perfekt för kontinuerlig vård för torrt, sprött, skadat hår. Kefir (150 ml), slå med rå äggula, tillsätt till dem värmda till en varm statlig burkolja (15 ml).

Försök, effekten är verkligen super.

- Den bästa fuktgivande masken för hårspetsarna och i allmänhet allt som någonsin varit på mitt hår.

- Tack, sol! Jag gnuggar fortfarande salt med kefir. Jag vet inte om resultatet.

- Jag är också engagerad i oljor, jag är författaren. Jag har kokosnöt och shi och macadamia och argan. Vad är det bara inte. Jag bad dig köpa fuktgivande hårmasker! Kockolja är för stora molekyler, det tränger inte in i hårets struktur. Och kokosnöt är inte bäst. Om från oljor, då macadamia, jojoba, argan. För tillväxt - Bay.

- Vätskekristaller från professionella hårkosmetik innehåller alla aceton! Och ännu mer torkad.

- Revlon i en röd kan sval fuktgivande hårmask. Du kan använda varje dag. Sälja i salongerna, värt 800 rubel.

- Macadamia är det bästa smöret.

- Och det hjälpte mig inte.

- Lebels smältreparation är en mycket bra och fuktgivande hårmask.

- Företaget "vi kan ta hand om" oljan kostar 700 rubel, men är mycket ekonomiskt och värt pengarna.
På palmen av 1-2-3 (maximala) droppar, beroende på hårets tjocklek, gnuggar på palmerna och håller håret (torkat) ungefär från mitten av tillväxten till ändarna av håret, låt det absorbera, tar bort de snittiga ändarna, håret är mjukt, slät, inte förvirrad.

- Omkring 500 rubel. Ekonomisk sak. Det bästa av moisturizers, enligt min mening.

- Det passade mig inte, och det ligger nästan orörd. Nonsens, för att vara ärlig, inte för permanent användning.

- Estel fuktgivande hårmask.

- Det är allt individuellt. Vad är meningen att ge råd om mer än hälften inte passar?
Så länge du inte försöker alla fuktighetsgivare och slutar vid en sak, finns det ingen mening i rådet.

- Var hittar alla denna spivak? Jag har inte sett någonstans.

- Jag tar mig från Europa. På tonat mycket långt hår tycker jag om dessa fuktgivare. Hårmaskar är stora och schampo ojämnt. Här tar jag det på 2 bilder. Även normal kvalitet. Jag har druvolja på mina hårändar. Kosmetisk från tina.

- Den enda åtgärden för torra hår slutar! Allt annat är nonsens! Inget torrt drag kommer inte att återhämta sig.

- Thai kokosnötolja, från Thailand.

- Mitt hår är självt mörkt, jag bestämde mig en dag för att färga i en blond och färgade den. En månad senare återvände jag till mörkret igen, och efter 3 månader igen i platina blond. Mitt hår var torrt, skräck som, kort sagt, så började mina hår sakta avbrott och jag förlorade 30 cm hår. Jag försökte med många olika fuktighetsgivare, men jag tyckte mest om det: Italiensk fuktighetsgivande hårmask i Italien, jag försökte först ha en mask med havre, hon gjorde mitt hår mjukare, lättare och glänsande och lite läkt, fuktat, sedan försökte jag numero med keratin. Det här är saken, håret på en vecka avbröt inte redan. Det är masken med keratin som läker och stylar håret. Ekonomiskt. Jag gillar det personligen.

- Spray från capus blå så cool återfuktar håret.

- Jag läser nu om flytande kristaller, jag vet inte var du såg aceton där, jag tittade även på sammansättningen av ett par produkter, silikoner - ja, mycket. Och efter långvarig användning av produkter med silikonhår försämras.

- Men för mig är den bästa fuktgivande masken för torrt hår

- Jag håller inte med, jag använder silikoner efter och under varje tvätt och ingenting bryts.

- Jag använder också, jag skrev om konstant vård. Hår bör tillåtas vila, ta raster eller åtminstone byta pengar.

- En bra fuktgivande hårmask, men efter det hjälper inget annat! Tyvärr.

Och vilken bästa fuktgivande hårmask och tips kan du rekommendera?

Krasotulya.ru rekommenderar !! Bara prova det !!

Mask för mycket torrt hår från Karite

återkallande

Det hände sålunda att mina recensioner på denna sida huvudsakligen ägnas åt olika hårvårdsprodukter. Särskilt inte lysande mångfald fortsätter jag i samma ven. Så, denna maskerades bokstavligen på mig av en oerhört irriterande försäljningsassistent, och eftersom jag traditionellt inte har någon tur med dem, förväntade jag mig inte några speciella resultat från masken. Detta kommer att följas av ganska långa oder, beröm och alla slags curtsies om denna mask, så att de som inte gillar att läsa recensioner till slutet kan skynda bakom masken till affären. ;) Mitt hår är något som ett halm, med splittrade ändar, fördelarna med ett hårklipp som jag ännu mer ignorerar, ommålat, lite lockigt, ganska tjockt och under axelbladet. Jag stöter också på mitt hår, använder en järn och en hårtork ungefär 2 gånger i veckan som instrument för tortyr. Maskens konsistens är ganska tjock och denna oljighet som utlovades av tillverkaren är förvånansvärt verkligen känd. Mycket lätt fördelat genom håret, och personligen av mig, absorberas direkt. Håret förvandlas bara med det! Mycket mjuk, men samtidigt viktat, och viktigast (!) Fuktat. Om du har torrt hår förstår du hur viktigt detta är. Mitt hår är inte tunt och ganska tjockt, så jag är inte så rädd för viktning, men gör det till mitt mål, men jag tror att tjejer med tunt hår bör vara försiktiga med att en stor mängd av denna mask kan döda hela volymen helt. Återigen märkte jag inte att denna mask gör ditt hår snabbare, men jag tror inte i princip att en mask som jag personligen inte sätter på rötterna, men ungefär som en balsam, kan göra mitt hår snabbare. Denna mask kan också bokstavligen tjäna som ett litmusprov av hur torrt håret är, för att vissa (det här var redan bestämt efter att ha läst recensioner av andra) verkar vara för fet. Jag applicerar också ofta denna mask innan du tvättar huvudet i 30-40 minuter, ibland lägger jag till 5-7 droppar ylang-ylang där, även om jag inte är säker på att eteriska oljor kan läggas till masken med en komposition som inte beror på silikon. Men håret efter denna procedur kan tävla med håret av tjejer som annonserar pantin eller något liknande. Jag kan inte misslyckas med att notera den bekväma packningen av masken, eller snarare dess variationer: masken säljs i 500 ml. en bank för hemmabruk, så att säga, och i ett sådant rör som i bilden, vilket gör det möjligt att njuta av din favoritprodukt även när du är långt ifrån hemmet, men bagagevikten lider inte mycket. Luktmedel där, men ganska snyggt och håret förblir inte för länge.

Totalt:
- Fuktar hår.
- Färger dem inte snabbare än vanligt.
- Bekväm förpackning - förebyggande av hårsektion.

På detta tror jag att sökningen efter den perfekta hårmaskan som hjälper mig ut är alltid över. Men det stämmer inte med att försöka bli något nytt.)

Recensioner av Mask för torrt hår

5-0

4-0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Mitt hår är tunt och torrt i ändarna. För att göra håret mjukt och livligt glans av professionella masker och balm använder jag enkla, hemlagade skönhetsrecept. Jag tror att huvudmålet i masken inte är en komplex komposition, men rätt utvalda ingredienser, så mina masker är väldigt enkla. Här är några sätt jag kan återställa hår:

Linfröolja och honungsmask:

Blanda i lika stora mängder linfröolja och honung. Applicera på torrt eller något fuktigt hår, lind polyeten över huvudet och lägg en hatt ovanpå eller sätt ihop den med en handduk. Vi väntar på 30 minuter, tvättar med schampo. Jag gör denna mask innan jag går till badet, för att sitta med henne i några minuter i ångrummet. Under påverkan av varm luft absorberas näringsämnen bättre i håret.
Efter applicering blir håret mjukt och glänsande. Jag gör en mask en gång i veckan. Det tvättas borta bra. Linfröolja väcker inte bara håret utan också hårbotten. På grund av detta blir hårrötterna starkare och håret kommer att falla mindre ut.

Den enklaste masken. Kan användas istället för schampo. Bara slå äggulan, sätt på håret, massera lite, lämna i 15 minuter, skölj med varmt vatten, med önskan att tvätta håret med schampo. Jag använder inte schampo i det här fallet, jag gör det på följande sätt: Jag häller läsk i hinken, späd den med varmt vatten, skaka väl och häll det omedelbart på mitt huvud, massage försiktigt och skölj med vatten. Soda kommer att samla rester av talg. Håret efter ett sådant förfarande är fluffig, mjuk och inte smutsig under lång tid.

Gelatinmask:

Användbar lamination hemma. Jag gör två alternativ för en sådan mask. Den första rena gelatin utan tillsatser. Jag tar ett pack med gelatin, fyll det med vatten, låt det svälla. Det är viktigt att gelatin är upplöst helt utan klumpar, annars kommer dessa klumpar att limma håret ihop. Applicera den resulterande massan på håret, vänta i 30-40 minuter, tvätta av med varmt vatten och tvätta mitt huvud med schampo.
Det andra alternativet är detta: lägg till lite honung och citronsaft till det upplösta gelatinet. Vi applicerar och tvättar också som den första masken. Gelatin omsluter varje hår med en tunn film som närmar dem. På grund av detta blir håret mjukare och glänsande. Gör inte denna mask ofta, eftersom näringsämnen snabbt ackumuleras.

Mask från närande grädde:

Lättare du kan tänka dig. Vi tar någon fettkräme, i mitt fall är det thailändsk kokosnöt, vi lägger på hår och vi lämnar i 15-20 minuter. Mitt huvud är som vanligt.
Ofta används denna metod endast för hårets tips. Du kommer bli förvånad över hur håret kommer att absorbera grädden.

Torra hårmaskor recensioner

Masker för torrt hår (håll dig för dig själv)

Jag använder inte hårtork i 3 månader, jag räker inte mitt hår, även om jag brukade skämma bort mitt hår varje dag... Jag sköljer mitt hår med salviadekok, jag tar Omega-3 Evalaru triple, jag började följa kosten mer. Jag försöker att äta mindre snabbmat och några otäcka saker, håret kommer långsamt till ett hälsosamt utseende)

Deras honung är väl hjälpt av en mask, men jag skulle inte råda dig att vinka på majonnäs, du kan förstöra håret så att du måste återställa det länge.

Masker för torrt hår

Masker för hårväxt med Dimexide

Jag gillar att ha det i schampo, eller inte, jag vet inte, men jag hörde något. Lyxig Magic Glance är ett bra schampo för hårväxt.

MARATHON # yasmogu 2016 dag 12 Hårmask. Rapportera resultat nr 1

Jag har redan återvänt till föregående vikt och kastat ytterligare 200 gram, så förlåt mig den skyldige)))) Jag tror att mina ben har svällt kraftigt, för att På tisdag var tåget på tåget hela dagen. Prova verkligen sanning

Idag har jag en gen. Harvest, så jag har mer pokalorie och min man behöver styrka på kvällen))))

Meny för idag

2,5 gram proteiner är ungefär 136,8 proteiner
1,5 gram kolhydrat ca 82 kolhydrater

frukost - 2 ägg (y-1 b-11) kaffe med mjölk (y-1,13 b-0,44)
lunch - ost 100 gr (y-0 b-23)
lunch - soppa tomatpuré + lök + kycklingbröst + lite ost 300 g (y-20 b-26.7) färsk gurka (y-3,6 b-0,6)
eftermiddagste - salladsbönor + kyckling + ost + majonnäs 1slok + löpsalat + lök + tomater + vitlök 300g (y-22,5 b-24,7)
middag - purjolök med köttfärs 150 g (y-14,25 b-11,5) kalkonskink 150 g (y-7.5 b-15)

totala kolhydrater-70 proteiner-113 kcal-1486

God morgon Flickor Du är bra, det här är verkligen ett stort jobb, tack. Idag, medan hon inte var förlovad med Jill blev den lilla sjuk, allt var fixat för henne, plus temperaturen, och som följd sov hon knappast hela natten. Jag planerar att sätta henne i sömn nu och träna med Jill och få lite sömn.

Igår gjorde jag en djup rensning av ansiktet: Jag ångade mitt ansikte med salvia, skrubbe med salt och läsk, gjorde en mask av protein med citron och gnidde mitt ansikte med is. Gårdagens meny: s - havregryn med bär, smör med röker. korv, bounty. om - vinaigrette utan potatis, 2 korv, ett äpple. u - vinaigrette utan potatis, stallost.

Menyn för idag: s - gröt, en bit kurnik, en tårta med russin. o - linssoppa med grönsaker, en skiva kornbröd, grapefrukt. middag - jag vill baka köttet, om det inte tränas, sedan stuga ost, ett äpple och te med mjölk.

På kvällen planerar jag att upprepa sodavatten och anti-celluliter massage med apelsinolja. Jag hoppas att tid och ansträngning kommer att räcka. Lycka till alla!

Helen, tack så mycket för arbetet. Jag är glad. Super! Allt bra gjort, bra motiv att hänga på hedersbrädet)))

group1 nummer 66 programvara

1 ägg frukost, 1 protein kokt med en sked skinka (konserverad mat som jag skrev) och Dukanovsky tårta

Lunch - 1 loaf med stallost och en banan, 2 mandarin och här är en Dukanovsky tårta

Lunch-soppa (potatis, morötter, lök, kål och gröna, inget kött)

Eftermiddagsteet är allmänt bortglömt därför en raid bit lite Dukanov tårta

Middag - soppakokare med sallad (tomater, lök, kinesisk sallad, gurka och rödpeppar utan dressing)

Glutton Day är ute!

I dag gick vandrare ut i dagis. Slutligen fick vi en dröm för en hel dag))) så medan vi gick i dagisskolan stal de en scapula. Pannkakor. Jag gick alla psykos hem och åt nästan en chokladbar. Men hon kom till))) här är de nerver och vanor)

Castorolja för hår, masker för hår med ricinolja.

Förresten, om Arganov. Jag försökte ett nytt recept (jag skrev att jag använder Magic Glance Argan olja) och så, jag tvättade Argan med grönt te - det här är bara ett fantastiskt resultat, jag gillade det verkligen.

Mitt hår faller av från ricinolja, jag började använda Arganov. Priset är förstås intressant, jag gillar det, jag beställer 100% från Magic Glance, kvalitet.

Jag har också Argan Magic Glance - jag rekommenderar. I den meningen att håret nu upplever tvättning, färgning. Jag kommer att återställa denna olja.

Londa Intensive Moisturizing Dry Hair Mask

Londa Intensive Moisturizing Dry Hair Mask

Masker för täthet, förstärkning, hårväxt

Bäst hårmaskor

kokosnöt är en bra sak, och nu använder jag aktivt Tahe Gold eller Trissola - bara mästerverkslinjer för restaurering.

KEFIRA HAIR MASK

så tjejer, även för hår masochki)

Hemmagjorda hårvårdsprodukter
(Jag är den vackraste)
Jag är den vackraste :: hårvård

- För att stärka håret och förbättra huden i hårbotten, ta 100-150 g ovalt rågbröd, smula det och täcka med kokande vatten. Tvätta huvudet med den formade brödmassan, skölj sedan med rent vatten. - Följande blandning har en positiv effekt på håret: äggula, citronsaft och några droppar brandy. En gång i veckan, gnugga denna blandning i hårbotten och håret, skölj sedan håret noga med vatten och citronsaft eller vinäger.

Du kan applicera infusioner och avkok av medicinska växter för hårvård. "Farmödrar" betyder relevant idag

- En blandning av lika delar av ekbark och lökskal har en fördelaktig effekt på hårbotten och hårstärkningen. Ett glas av blandningen hälls med en liter kokande vatten och hålls på elden i en timme.

- Blanda nässla löv i hälften med löv av löv och brygga i en liter vatten. Den resulterande avkoket gnidde i hårbotten 3 gånger i veckan.

- För torr och spröd hår användbar infusion av björkblad. En matsked björkblad hälls med ett glas kokande vatten och infunderas i 2 timmar. Efter detta infusionsfilter och gnidas i hårbotten efter tvättning.

- Du kan försöka eliminera överdriven fetthet av hår med avkok av ekbark (tre matskedar ekbark koka 15 minuter i en liter vatten). Den kylda och filtrerade avkokningen användes som vatten för tvättning. Förfarandet måste upprepas var tredje dag i flera veckor.

- En avkok av humlekottar är användbar för att stärka hårrötterna med början skallighet. En matsked hoppkottar häll ett glas kokande vatten, koka i 30 minuter och efter kylning, gnid i hårbotten.

- För friskt hår efter att du har torkat huvudet, kan du använda nässlextrakt: Häll ett glas kokande vatten med en matsked torr, strimlad nässla och lämna i en timme. Efter infusionen har svalnat, spänna den och gnid i hårbotten 1-2 gånger i veckan.

- Följande recept är också användbart: en handfull krossade torkade nässelfloror kokas i en blandning av 200 ml vatten och 200 ml ättika i 30 minuter över låg värme. Efter kylning, torka buljongen och tvätta den dagligen med huvudet utan schampo.

- För fet hårbotten och mjäll kan du använda en blandning av 10 delar alkoholisk tinktur av kalendula och 1 del ricinolja.

Jag letar efter ett problem... men som jag förstod kommer det att dra på väldigt länge, för övrigt är hormoner normala, men jag behöver flytta dem eftersom de fann en cyste av båda äggstockarna, som jag fick veta att det orsakar någon form av hormonfel i allmänhet mörk skog. + Det var fortfarande mycket stress (döden) och i en månad föll de ner (((Om detsamma, på grund av stress, kommer det döda hålet att försvinna, och de nya kommer att klättra. Det är vad jag tycker att problemet är att leta efter länge, och håret är längre! För mig, sr-in, det-även om nya skulle växa... Vi behöver åtminstone någonting att göra, och att sitta och vänta tills slutet av skallighet inte är ett alternativ (

Inte för mig den här masken. Jag gjorde inte peppar, men senap, men skillnaden är inte stor. Det var väldigt varmt, jag trodde att det inte fanns något hår eller hud på mitt huvud. Det var skrivet att med en sådan mask måste du gå ut en timme, jag var knappt nog i 15 minuter. Du vet, när det finns en eld på ditt huvud, finns det ingen plats för skönhet. Eftersom jag gjorde ett par gånger insåg jag att det inte var mitt och jag lurade inte längre på mig själv.Nästa Artikel
Träkam för hår användning eller skada