Lättuppfriskande mask för hår Elseve Luxury 6 oljor från L'Oreal


Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Mjukt och lätt, som om smältande konsistens Hårmaskar "Luxury 6 Oil" bryr sig noga för hår, fyller dem med naturlig styrka och skönhet av sällsynta blommor. Elixiren av sex blomma mikrooljor absorberas lätt i hårstrukturen. Penetrerar insidan, oljorna återuppliva hårets naturliga skönhet, näring dem hela längden utan viktning. Lyxig vård omvandlar ditt hår på sex sätt: Silkiness-smoothness-shine-obedience-softness-styrka. Metod för applicering: Hårmask Luxury 6 Oil kommer att få större effekt om du använder den med Shampoo Luxury 6 Oil. Masken appliceras på tvättade hår, lite släcka dem med en handduk, sedan fördela masken jämnt över hela längden, applicera den i ändarna mer rikligt. Håll masken i 2-3 minuter, tvätta den snabbt med vatten. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Hårmask Loreal 6 oljor recensioner

Botox för hår L'Oreal - den optimala lösningen för vård av skadade lockar

Håret behöver vård och vård inte mindre än ansiktet. Många kvinnor ägnar särskild uppmärksamhet åt bevarande av skönhet och ungdomlig hud, men de glömmer bort lockar. Skadliga effekter av miljön, aggressiva effekter tunt, torrt hår, ta bort vitaliteten och naturlig glans. Konventionella vårdprodukter kanske inte alltid har den önskade effekten. Innovativ utveckling av Botox för L'Oreal hår (L'Oreal Fiberceutic) är avsett att vara ett paradis för skadade lockar.

Om varumärket L'Oreal

Det franska företaget L'Oreal har producerat högkvalitativa kosmetiska produkter under många år. Det är erkänt som en av de största tillverkarna inom detta segment. Produktutbudet är omfattande, men särskild uppmärksamhet ägnas åt hårprodukter. Det var från denna riktning att företaget började sin verksamhet.

Utvecklingen av nya produkter ges särskild uppmärksamhet. Olika formler och formuleringar väljs noga och testas. Den framgångsrika kombinationen av säkerhet och effekt är av största vikt för laboratorieforskning. Huvudpositionen grundades av grundaren, i behovet av att kombinera exakt kemi med "populära recepten" medförde mycket värdefulla upptäckter.

Ett sådant medel är fiberceutiskt. I vårt land är produkten känd som Botox för hår, även om det inte har något gemensamt med botulinumtoxin. Bokstavligen är läkemedlets namn översatt som "skönhetsinjektioner". Användning av en spruta under huden kräver inte något att komma in i. Verktyget fungerar på hårets yta, men med tanke på återkoppling från konsumenterna är resultatet verkligen lika med injektionen.

Botox för hår L'Oreal uppskattas av många frisörer. Effekten av proceduren är redan märkbar under den första ansökan. Curls blir mjuka, lydiga. Varje efterföljande manipulation upprätthåller staten.

Observera att den enda märkbara nackdelen de flesta experter kallar beroendeframkallande på drogen. Efter 3-5 procedurer kräver håret en ny del av Botox, torkar ut och blir förvirrad vid utlakning av produkten.

Hur håret

Effekten av läkemedlet är associerad med verkan av molekylen Intra-Silan. Det kan integrera i hårets keratin och stanna länge länge. När det fuktas, molekylen gafflar, och under efterföljande torkning härdas det i denna form. Denna reaktion hjälper till att skapa ett skelett för håraxeln, stödja den. Curls straightened, kompositionen är inriktad.

Effekten av Intra-Silan är på många sätt lik sant Botox. Molekyler som tränger in i strukturen tillsammans med andra användbara komponenter (vitaminer, syror, oljor, extrakt) gör det möjligt för dem att stanna längre i hårets tjocklek. Krullar får extra mat under lång tid.

Användningen av läkemedlet visas tunt, sällsynt, försvagat skadat hår. Hårets huvud efter Botox-proceduren blir silkeslen, slät och glänsande. Krullar stark, fjädrande, lydig, flytande. Det finns en måttlig viktning av håret. Håret skyddas mot negativa yttre påverkan, volymen visas, sektionen av ändarna försvinner.

Resultatet av proceduren är märkbart omedelbart och varar upp till 1,5-2 månader (beroende på hur ofta håret tvättas). Efter 10 gånger bör användningen av schamponmanipulation upprepas. Det andra förfarandet rekommenderas vanligtvis efter 2-4 veckor, och sedan som fonderna tvättas ut.

Botox för hår är harmlöst och har inga signifikanta kontraindikationer (med undantag för individuell intolerans mot komponenterna i kompositionen). Rekommenderas inte för barn, gravida och ammande kvinnor. Hårbotten bör inte vara irriterad, skadad. Var försiktig med folk i åldern, allergiker.

Förfarandet kan utföras omedelbart efter de kemiska effekterna på håret, även om de flesta salongmanipulationer föreslår en tidsgräns på 1-2 veckor. Använd Botox för att håret ska tillåtas upprepade gånger utan att begränsa antalet procedurer.

Vad är en del av drogen

Förutom huvudkomponenten, Intra-Silan-molekylen, innehåller Botox ett stort antal fördelaktiga substanser som har en positiv effekt på håret. Dessa inkluderar:

 • hyaluronsyra - behåller fukt, upprätthåller struktur;
 • vitaminerna A, B, C, D, E - intensivt mätta kärnan, stärka folliklarna;
 • aminosyror - accelerera syntesprocesserna, vilket ger snabbare återhämtning;
 • keratin - fyller håret, ger styrka;
 • elastin - ger flexibilitet, lydnad mot krullningar;
 • mjölksyra - accelererar kolhydratmetabolism, katalyserar interna processer;
 • naturliga oljor - mjukna, fuktar, närma kärnan;
 • växtextrakt - förbättra mikroblodcirkulationen, läka krullarna, påskynda ämnesomsättningen;
 • dofter - ge drogen smaken.

Observera att kompositionen är mättad, tack vare effekten av olika substanser uppnås ett positivt resultat på håret. Komponenterna är konsekventa och ger det mest effektiva resultatet.

Genomför proceduren

Botox-proceduren för hår är extremt enkelt, så du kan utföra det även hemma. Det viktigaste är att fylla på allt du behöver för att genomföra:

 1. Deep Clean Shampoo (Pure Resource L'Oreal Professionnel).
 2. Filler serum (L'Oreal Professionnel Fiberceutic Intra-Cylane ™ hårfyllnadsserum), en sprutdispenser från satsen.
 3. L'Oreal Professionnel Fiberceutic Intra-Cylane ™ återställande hårtätningsbehandling.
 4. En mask för att bibehålla effekten (L'Oreal Professionnel Fiberceutic Intra-Cylane ™ fyllnadsmask).

Kärnan i förfarandet är följande:

 1. Först måste du tvätta håret ordentligt med ett gott schampo för djup rengöring. Fräscha krullar smälter noggrant med en handduk och torkar lite naturligt i rät form (inget behov av att knäppa, samla in, linda i en handduk).
 2. Tillsätt serum till dispensern, bearbeta varje sträng. Det är nödvändigt att retrera lite från rötterna och inte applicera agenten i hårbotten. Strängar att arbeta noggrant, att ägna särskild uppmärksamhet åt problemområdena. Du kan applicera kompositionen med dina nakna händer eller vid behov använda handskar. Ampuller kan användas delvis, förpackningen är bekvämt stängd och det tryckta verktyget kan behålla sina egenskaper tills nästa procedur.
 3. Efter applicering av serum, placera omedelbart fixativet ovanpå strängarna. Låt handla i 5-10 minuter. Avsluta med riklig sköljning med vatten. Detta kan slutföra proceduren och börja lägga eller utföra nästa steg.
 4. Masken förlänger komplexets verkan. Det ska appliceras och därefter efter varje tvätt eller minst 1 gång per vecka. Använd som något liknande botemedel - sprid i lås, vänta 5-15 minuter, tvätta av med vatten.

Under de första förfarandena, krullarna aktivt absorberar de applicerade medlen, i efterföljande procedurer sker detta mindre intensivt.

Foto före och efter

Hårvård efter proceduren

För att behålla resultatet bör följande rekommendationer följas:

 • Rengör håret med något mjukt schampo. Det djupa rengöringsalternativet som används under proceduren är inte lämpligt.
 • skydda krullarna från plötsliga temperaturförändringar, intensiv sol, vind, nederbörd;
 • regelbundet genomföra förfaranden för näring, fuktgivande med hjälp av masker
 • observera en hälsosam livsstil.

Efter Botox är det långa håret näring, högkvalitativt vård kommer att hålla det så länge nog.

Varför välja L'Oreal

Priset på komplexet är ganska högt, men L'Oreal-produkterna är fortfarande efterfrågade. Någon litar på pålitligt varumärke. Många är nöjda med resultatet. Ofta byter till billigare motsvarigheter, är det rättvisa könet besviket i produkten. Effekterna av olika droger har inte alltid en positiv inverkan på krillens tillstånd.

Produkter L'Oreal berömmer för den naturliga kompositionen. Inga parabener och andra negativa ämnen finns där. Trevlig arom gör proceduren trevlig. Botox av detta företag är lätt att använda och lämpar sig för hemmabruk. Närvaron av en lämplig dispenser förenklar i hög grad uppgiften att applicera läkemedlet.

Resultatet av Botox-förfarandet för håret L'Oreal uppnås efter ett enda förfarande. En serie på 3-5 "injektioner" är tillräckligt, då rekommenderas att ta en paus. I detta fall observeras de flesta negativa effekter som vissa kvinnor klagar på.

Tunna, torkade, skadade trådar behöver ökad vård och skydd. Att tillhandahålla sådan vård med standardverktyg fungerar inte alltid. Botox för hår från företaget L'Oreal ger ett utmärkt tillfälle för terapeutisk återhämtning även hemma.

Användbara videoklipp

Procedur Pro Fiber från L`OREAL.

Håråterställningsförfarande L'Oreal Professionnel Pro Fiber.

 • uträtning
 • våg
 • Bygga upp
 • färgning
 • klargörande
 • Allt för hårväxt
 • Jämför vad som är bättre
 • Botox för hår
 • screening
 • lamine

Vi dök upp i Yandex.Den, prenumerera!

6 sätt att använda hårolja L'oreal

Att vegetabiliska oljor har en positiv effekt på hårets struktur har länge varit kända. Med sin vanliga användning av hår får näring, vård och skydd.

I vår makt att välja rätt uppsättning nödvändiga medel för fullständig vård av hårbotten och håret

 • Produkter kända varumärke
 • Bläddra bland populära produkter
 • Hur man använder hårolja
 • Ansökningsmetoder

Istället, deras ägare, "ger" silke, glans och tjocklek. Ledande kosmetiska företag producerar hela linjer oljiga hårvårdsprodukter. Denna lista omfattar företaget L'Oreal.

Produkter kända varumärke

Håroljor från företaget Loreal är innovativa produkter. De har hög penetrerande kraft, de ger näring och förstärker håraxeln från insidan.
Som ett resultat av användningen av dessa produkter blir håret lydigt, förvärvar glans och tillförlitligt skydd mot skadliga effekter av yttre faktorer.

Sammansättningen av oljor innefattar:

 • UV-filter;
 • extrakt av medicinska växter;
 • Sammansättning av flera typer av oljor.

Lösliga oljor påverkar lika effektivt alla typer av hår, oavsett längd, struktur och färg.

Bläddra bland populära produkter

Företaget har släppt ett litet sortiment av håroljor, men de är svåra att hitta i detaljhandeln. De tillhör professionell klass och säljs i specialaffärer.
Loreal Elseve Extraordinär

Produktens sammansättning är en sammansättning av sex blommoljor, vilka var och en utförs en specifik funktion:

 • steg - fyller med näringsämnen;
 • tiare - fuktgivande effekt;
 • linrika näring;
 • lotus - skydd mot skadliga effekter;
 • Nivyanik - skyddar mot brott
 • Kamille - skina och mjuka.

Tack vare sina naturliga ingredienser har L'Oreal Extraordinary Hair Oil en trevlig arom. Det skyddar hårbotten från atmosfäriska medel och under kosmetiska förfaranden (blåstorkning, styling med användning av kosmetika).

Effekten av appliceringen av oljeprodukten är märkbar omedelbart: håret blir lydigt, vackert och friskt.
Loreal mytisk olja

Formeln för denna produkt är berikad med två typer av olja, som ger både en helande och kosmetisk effekt:

 • avokado - ett vitaminkomplex av olja, mineraler och fettsyror har förmågan att penetrera djupt in i det inre skiktet av håraxeln och närma det från insidan;
 • druvutsäde - ett ensemble linolsyra och fettsyror är känt som en kraftfull antioxidant.

Loreal Mythic Oil Hair Oil har en lätt textur. Tack vare de naturliga komponenterna är den lämplig för multifunktionell användning: som näringsämne eller ett omhändertagande medel, vid färgning eller styling.

För att få en ljus nyans och varaktig glans får man lägga till en oljeprodukt i färgen. Speciellt rekommenderas att använda olja för dem som har lidit hår efter curling eller färgning.

Hur man använder hårolja

Elseve hårolja från företaget L'Oreal kan användas i olika fall:

 • som en närande och mjukgörande, applicera den dagligen från rötterna till ändarna av håret;
 • som vårdgivare, använder den som en mask före eller efter tvättning av håret;
 • som ett sätt att stylera under skapandet av frisyrer, vilket ger styling ett perfekt utseende.

Ansökningsmetoder

 1. Innan du tvätter håret. Applicera oljan på handflatan och sprid på smutsigt hår i 10-15 minuter före tvätt, fluffa försiktigt. Olja, fyller hårets axelns porer, limmar hårvågar och förhindrar utlakning av näringsämnen. Tvätta håret med schampo, men använd sedan inga balm, inga sköljmedel eller masker. Dessutom får man släppa 5-8 droppar olja i schampo. Detta kommer att mjukna hårt vatten och lätta kamningen. I det här fallet kommer håret att vara silkeslen och glänsande. Efter tvättning. Olja pressa i dina händer och fördela håret från rötterna. Skölj inte. När den är absorberad kommer den inte att försvika de våta strängarna. Dessutom kan håret kamma lätt med en kam och torkas med en hårtork. Denna metod håller krullarna glänsande och silkes hela dagen, oavsett användningen av stylingprodukter.
 2. Före eller efter installationen. Fingrar applicera oljan på huvudet innan du lägger på eller efter torkning med en hårtork, uppmärksammas på tipsen. Har en skyddande funktion, det tillåter inte att håret exfolieras från varmluft och värmebehandling. Dessutom skyddar Elseveolja från Loreal krullar från sol, frost och vind.
 3. Före målning. Tio droppar olja bör appliceras på trådarna 10-13 timmar före färgningsproceduren. En sådan manipulering skyddar hårbotten från torrhet, brittleness och aggressiva kemiska element. Färgen kommer att falla platt och vara längre. Efter målning bör oljan appliceras igen på håret.
 4. Som näringsämne. Det franska bolagets olja används som en helande mask för hår. 2 gånger om 10 dagar appliceras den inköpta produkten på håret och gnidas in i rötterna, så är håret täckt med en termokapsel. Maskens varaktighet är en halvtimme. Tvätta sedan håret med schampo. Efter denna procedur upphör krullarna att vara sköra och förvärva glans.
 5. Skydd av effekterna av atmosfäriska fenomen. Olja appliceras på sommaren och vintern innan du går ut. 10-12 minuter före promenaden appliceras den på krullarna och gnids i spetsarna.
 6. Behandling av splittrade ändar. Näringsämnen når sällan änden av håret, så de splittras och bryts av. Eliminera detta problem kommer att hjälpa företaget Loreal olja. När du lägger den varje dag i slutet i två veckor kommer situationen att korrigeras. Behandlingskursen är i en månad.

Ljuseoljor har en regenererande och närande effekt på hårsäcken och är avsedda för en snabb och enkel regenereringsåtgärd.

Dessa metoder är utformade för att upprätthålla krullarnas skönhet, vilket ger dem styrka och styrka.

Om du använder dem systematiskt kommer håret alltid att se fantastiskt ut. Och från de andra tjejerna kommer det att förekomma avundsjuka blickar.

Elseve Hårmask Lyx 6 oljor

Mask ELSEV LUXURY 6 OLJER för hår som behöver näring. Den har en lyxig smälttextur, berikad med en unik elixir med 6 mikrooljor av sällsynta färger, intensivt närmar sig håret, förvandlas längs hela sin längd. Utan effekten av viktning.

Hårmask

FÖRDELAR

 • Livar hår utan viktning
 • Gör håret fult, silkesigt och glänsande
 • Ger hårstyrka och mjukhet
 • Fuktar hårbotten

INNEHÅLL

Innehåller 6 mikrooljor av sällsynta färger för 6 effekter av hårtransformation längs hela längden.

DETALJERAD BESKRIVNING

Mjukt och lätt, som om det smälter, hårsmaskens struktur ELSEV LUXURY 6 OIL bryr sig omsorgsfullt för hår, fyller det med naturlig styrka och skönhet av sällsynta blommor. Elixiren av sex blomma mikrooljor absorberas lätt i hårstrukturen. Penetrerar insidan, oljorna återuppliva hårets naturliga skönhet, näring dem hela längden utan viktning.

Lyxig vård omvandlar ditt hår på 6 sätt:


Håret skiner hälsan, är lätt att kamma och lämplig för styling.

LiveInternetLiveInternet

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-statistik

Hårmask Loreal 6 oljor recensioner

Hårvård Lyxiga 6 oljor från L'Oreal Paris Elseve: Närande schampo, balsam, mask och extra olja För två veckor sedan fick jag min
Du är här: Hem »Hårvård. Lyx 6 oljor från LOreal Paris Elseve
Hårvård

Lyx 6 oljor från LOreal Paris Elseve

Hårvård Lyx 6 oljor från LOreal Paris Elseve: närande schampo, balsam, mask och extra olja
För två veckor sedan fick jag mitt prisuppsättning för att testa den nya Luxury 6 oljelinjen från LOreal Paris Elseve och idag var det dags att berätta för mina intryck.

Lätt närande Shampoo Lyx 6 oljor
Shampoo är ganska flytande och jag var först skeptisk till detta faktum. Jag ville inte att det skulle sluta snabbt, men om två veckor brukade jag lite mer än en tredjedel av en burk. Jag försökte lägga lite pengar och lila inte sparsam. Shampoo skummar väl och har en mycket trevlig arom.


Dessutom rengör Shampoo Luxury 6 oljor perfekt. Vanligtvis, på tredje dagen tvättar jag mitt huvud och i andra hand, om jag går på ett möte, använder jag Batiste-torrschampo för perfekt rent hår. Dessa två veckor såg håret på tredje dagen som tidigare på andra. För mig personligen är detta en stor fördel, eftersom jag inte är anhängare av hård hårtvätt.
Tillverkaren lovar 6 effekter med 6 oljor. mjukhet av lotus, lydighet blomma tiare, silkeslen, glitter daisy, vitalitet lin, mjuk solros. Av typen av mitt hår kan jag definitivt bekräfta allt utom lydnad, eftersom mitt hår är mycket smidigt och jag har aldrig haft några speciella problem med livskraften, för att Höst och jag kasta =)
Uppriktigt sagt, jag har absolut inga klagomål om detta verktyg, och till sista fördelen kommer jag också att lägga till priset på 56 UAH för 250 ml, och nu på den officiella ukrainska webbplatsen LOreal Paris finns det också en rabatt på 25%.

Jag rekommenderar!
Balsamet glädde mig med sin bleka beigefärg med skimrande partiklar. Det är klart att de inte stannar i håret, men jag är en tjej, och jag behöver skönhet överallt, speciellt i badrummet!
Balsam Luxury 6 oljor enligt min mening har en annan arom från schampo. Det är lite sötare och kvarstår på håret. även om detta är logiskt, eftersom det appliceras efter schampo. I allmänhet är det lite sött för mig.
När det gäller åtgärden.

Håret är mjukt, välkamrat, perfekt passformat.
Bra produkt, jag rekommenderar att köpa, som vanligt, tillsammans med schampo. Det ligger i en burk 50 ml mindre än i schampo, så det går troligen på samma gång =)
Priset förresten är också en mycket trevlig 56 UAH för 250 ml, och nu finns det en rabatt på platsen!
Masken kom till mig en imponerande storlek så mycket som 300 ml, och efter två veckors användning, och det här är 3 gånger, kan jag säkert säga att jag har tillräckligt med det för ett år på golvet. Den har en mycket tjock konsistens och enligt min mening en rik komposition.
Jag applicerade en mask som en balm i 2-3 minuter och gjorde en längre ritual som gick med henne i en timme.

Naturligtvis var håret efter det så kallade hemmet SPA lite tungt och sannolikt kommer jag inte längre att engagera sig i sådana amatöraktiviteter. Applikationen som anges på burken är den mest praktiska och effekten är utmärkt.
Det enda jag inte vågade försöka är att applicera en mask varje gång efter att ha tvättat mitt hår. Det verkar för mig att håret blir för mycket och kommer att hänga med istappar. Om du försöker denna vård, låt mig veta hur din man svarar =)
Mask rekommendera till dem som: 1. gillar att ta hand om sitt hår. Om du kan tvätta håret med tvål och vatten, har du tillräckligt med närande balm.

2. Vem har mycket styggt hår. Du kan använda denna mask istället för balsam.
Priset på en burk är 300 ml 100 UAH, och nu är det också 25% rabatt här.
Min blogg har redan en recension om OGX firming hair oil och jag erkänner genast att när jag testade min presentolja från LOreal, jämförde Paris Elseve ovillkorligen det med honom. Men jag ska försöka uttrycka en självständig åsikt.
Det första jag märkte är dispensern! Det behöver inte täcka, vilket naturligtvis kommer att gå vilse och oljan kommer inte att vara lämplig för transport. Bara vrid näsan och voila öppna, vrid den andra vägen stängd.

För total säkerhet skulle jag naturligtvis fixa dispensern med scotch tape och placera burken i en separat väska, men i stort sett lägger jag ett stort plus för detta tankeväckande steg.
Ja, jag vet verkligen om Kerastas favoritolja och samma dispenser, men priset är nästan 7 gånger högre..
Verktyget är ganska tjockt, häll det, till exempel i sprayen, från OGX kommer inte att fungera. Jag tror inte att en sådan dispenser kommer att behärska denna olja.
Det finns en doft, men den är svag och diskret.


Jag använder regelbundet olja efter varje shampooing. Jag kan försumma balsammen och masken, men oljan hjälper mig att avlägsna håret, så utan det på något sätt.
Olja från Elseve kommer att tjäna mig länge, för jag blev på något sätt upphetsad och satte 4 droppar på min hårlängd (en droppe = ett klick). Håret förlorade volymen och nästa dag tvättade jag mitt huvud. En två droppar med ett huvud är tillräckligt för håret efter styling för att vara slät, glänsande och snyggt. Förresten, om grooming!
Självklart tog jag alltid hand om mitt hår och en älskare av masker, balm, hårkrämer etc., men för en vecka sedan gjorde jag en tjej (!) Ett mycket trevligt komplimang.

Jag gick till Bomond och letade efter en present i hårkosmetikavdelningen, när jag plockade upp en av maskerna kom konsulten upp till mig och sa att jag hade välskött hår och till och med frågat vad jag använde. Självklart förstår jag att hon troligen ville vinna mig, men det är trevligt!
Naturligtvis, efter en sådan historia, rekommenderar jag olja, men med minimal applikation.
Priset på en burk är 100 ml 118 UAH och är nu en rabatt. pris 88 UAH


I allmänhet gillade jag Luxury 6 Oil Line från LOreal Paris Elseve och även om jag inte vinner ett års utbud (jag hoppas det) köper jag definitivt två produkter: schampo och balsam / mask. Löfte tillverkaren av mat utan viktning är precis vad mitt tunna och måttligt tjocka hår behöver.
Jag råder dig att se igen:
Receptet på en god och hälsosam frukost


Nionde Street Food Festival
Svart risrecept

Mask för hår L'Oreal "Elseve"

Kanske alla kvinnliga representanter drömmar om lyxigt hår. Om du genomför en undersökning och bjuder in varje kvinna att beskriva hennes "perfekta hår", så kommer du troligtvis att höra: lång, glänsande, tjock, mjuk och många andra epitel. Detta är resultatet som kan uppnås med L'Oreal-produkter. Speciellt populära producerade hårmaskor. I denna artikel kommer vi att titta närmare på maskerna i olika serier L'Oreal och analysera recensionerna av kvinnor som har provat dem på sig själva.

Vackra lockar är tillgängliga för alla.

Inte varje kvinna kan skryta med en lyxig frisyr. Trots allt, damer gillar att ändra sina bilder, nämligen att målas, räta krullar med ett järn eller vice versa - att krulla lockar med hjälp av curling. Allt detta är mycket skadligt för hårets struktur, de blir mycket tunna och spröda, vilket innebär att du kan glömma den eleganta frisyren. Det är då som man måste leta efter alla möjliga sätt att återställa och skydda dem.

L'Oreal "Elseve" hårmaskar är de senaste generationens produkter, inklusive en serie olika produkter: "Lyx med sex oljor", "Kraft av arginin", "Fibrologi" och andra. Varje serie har sin egen riktning, men resultatet är detsamma - kunden kommer att njuta av det återställda håret.

arter

"Lyxiga 6 oljor"

Denna serie kännetecknas framför allt av sin ultra-mjuk smältstruktur. Extrakten av exotiska blommor som är dess del påverkar mycket lås på all längd. Elixiren av blommoljor penetrerar perfekt hårets struktur, vilket gör den otroligt mjuk och lydig. Trots att tillverkaren rekommenderar att du använder "Lyx med sex oljor" tillsammans med resten av produkterna i denna serie - schampo och balsam för balsam för maximal effekt är huvudprodukten för hårhård en mask. Att det är den mest effektiva effekten på håret.

Recensioner av denna produkt kan läsas, mestadels positiva eller neutrala. Maskens behagliga doft med orientaliska kryddiga anteckningar förblir inte utan uppmärksamhet. När det gäller maskins huvudsakliga funktion - effekten konstaterade flertalet kvinnor att krullarna blev mjukare, mjukare, som om de oljades, men effekten av "fett" observerades inte.

Förlusten minskade också i en liten procentandel av ämnen, men denna effekt uppnås med en ganska lång användning av produkten - ungefär tre månader. Men sken är märkbar efter den första ansökan.

"Kraften av arginin"

För älskare av frekventa experiment och de som inte vill förstöra håret, erbjöd tillverkaren en speciell serie - "The Power of Arginine". Arginin är en aminosyra som ingår i hårets struktur och gör det möjligt att motstå olika kemiska och fysiska negativa effekter. Smältmasken, som faller på ett vått huvud, absorberas i rötterna, tränger in i centrum och berikar strängarna från insidan. Således växer håret starkare och blir mindre benäget för förlust. Smälttexturen fördelas över huvudet, det är absolut inte nödvändigt att gnugga masken i huvudet med kraft. Dessutom är det nödvändigt att behålla masken under en kort tid - ca 5 minuter vilket sparar tid.

Mycket bra recensioner lämnas av kvinnor om denna mask, men de gör en viktig observation att det inte är värt att vänta på en snabb effekt. Det borde ta minst en månad att använda denna serie till resultatet var märkbart. Detta beror på det faktum att de drabbade områdena är mycket svåra att återställa, den externa effekten är ineffektiv, den kan bara förtäckas, och den borde "härdas" under lång tid. Efter applicering är masken lätt att tvätta bort, vilket är mycket bekvämt.

Dessutom blir strängarna märkbart mer lydiga, lättare att kamma, och vid beröring blir de mycket mjukare.

"Fibrologiya"

Denna serie är perfekt för ägare av tunt och tråkigt hår. Produkten innehåller ett serum som omsluter håret, vilket gör det tjockare utan märkbar viktning. På grund av den aktiva molekylen penetrerar komponenten i serum djupt in, expanderar och förtorkar den från insidan. Resultatet kommer att bli en betydande mängd glans och elasticitet. Ett viktigt inslag i denna serie är långvarig användning - ju oftare kommer denna komponent i hårstrukturen, desto mer ackumuleras det och huvudet efter varje användning ser allt mer voluminöst ut. Tillverkaren hävdar att denna mask är lämplig även för personer som är benägen för allergier. Kompositionen är så balanserad och innehåller inte dofter som kan orsaka klåda hos personer som lider av överkänslighet mot maskinkomponenterna.

Ett stort plus i serien är dess effektivitet. En liten mängd räcker för att helt täcka huvudet och hela hårlängden. En märkbar ökning av volymen vid rötterna märktes av alla kvinnor som försökte denna mask.

Hårmask 6 oljor

Mask för alla hårtyper. Lyxiga 6 oljor, tack vare sin lyxiga smältstruktur och formel, berikad med en unik elixir med 6 mikrooljor av sällsynta blommor, håller håret hårt längs hela längden utan viktning. 6 effekter för exceptionell hårtransformation: jämnhet-lydnad-silkiness-shine-strength-softness.

ansökan
För ett perfekt resultat, efter applicering av shampoo Luxury 6 oljor. Fördela jämnt över hela längden på håret tvättat och vrids ut med en handduk, med särskild uppmärksamhet på tipsen. Tvätta av efter 2-3 minuter. Ultrafast spolning. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten.

Volym: 300 ml
Tillverkare: Ryssland, L`Oreal

Recensioner (8)

6 inlägg

Vill du lämna en recension? Registrera bara.

Hårmask "Luxury 6 oils" L'oreal

Hej alla! Idag delar jag mitt intryck om hårmasken "Luxury 6 oils" av L'oreal Elseve.

Det hände så att jag var känd för L'oreal-produkter för länge sedan. För ungefär 5 år sedan föll jag med en enorm entusiasm från butikshyllorna i detta varumärke. Jag försökte förmodligen alla befintliga Elseve-linjer och med sinnesro gick för att utforska produkterna från andra märken.

Detta beror på att jag är experimenterare: Jag gillar att prova olika produkter och jämföra dem, hitta de bästa och inte upprepa misslyckade objekt.

Och nyligen insåg jag att jag ännu inte hade försökt serien "Luxury 6 oils" på L'oreal. Det är nödvändigt att korrigera, bestämde jag mig och köpte en mask för hår. Om henne och prata.

Volym: 300 ml.

Pris ≈ $ 4.

Tillverkare: Frankrike.

Vad lovar tillverkaren oss?

Mjukt och lätt, som om smältande konsistens Hårmaskar "Luxury 6 Oil" bryr sig noga för hår, fyller den med naturlig styrka och skönhet av sällsynta blommor. Elixiren av sex blomma mikrooljor absorberas lätt i hårstrukturen. Penetrerar insidan, oljorna återuppliva hårets naturliga skönhet, näring dem hela längden utan viktning. Lyxig vård omvandlar ditt hår på sex sätt: silkiness-smoothness-shine-obedience-softness-styrka.

Vad får vi faktiskt?

Jag var främst intresserad av namnet på linjen - "Luxury 6 oils." Och läser beskrivningen hoppades jag kunna ta reda på vilken typ av lyxiga oljor som är. Emellertid är tillverkaren av någon anledning tyst (blyg kanske?). Kanske finns det inga oljor?

Min nyfikenhet mötte med kompositionen på burkens baksida och här är resultatet: kokosolja, solrosfröolja, sojabönsolja och.... Det är allt, oljemottagningen är över. Sammansättningen där är anständigt, det finns många kemiska bitar och dessa 3-ka oljor är någonstans i "svansen".

Extrakt av blommor som kamille, lotus, lin, ros och tiareblomma blandades därifrån. Trevligt gäng, eller hur? ;))

Öppna nu burken och analysera innehållet: masken är tjock och tät (precis som ett smör för kroppen), homogen och inte klibbig i konsistens. Hon luktar väldigt snällt - både friskt och lite orientaliskt, inte alls en "flickorig" doft.

Små spanglar "slip" i produkten, som först varnade mig. Jag var orolig att det här skummande dammet inte skulle förbli på rent hår, men allt är avtvättat, som alltid, var lugnt.

Jag lägger masken på ändarna innan du tvättar håret i 3-5 minuter, använd sedan schampon och tvätta sedan av schampon och maskera i ett fall.

Jag gillar effekten, hårförhållandet har förbättrats. Självklart fungerar inga berättelser om limmade tips och fullständig restaurering, du vet det utan mig, men masken klarar av banalt trassande och torrt hår. Det påminde mig lite av den smartaste Dove Hair Therapy-masken, som jag släppte en recension förra sommaren.

Min dom

I allmänhet gillade jag masken. Jag jagar inte för naturlighet i kompositionen och det är mycket viktigare för mig att produkten "fungerar", och här är fallet. Jag använder det med glädje och jag rekommenderar dig att ta en närmare titt)

Hårmask L'Oreal Paris Elseve Luxury 6 oljor Lätta närande recensioner

kategori:
Skötsel kosmetika

Typ:
Hårmask

Alla recensioner på L'Oreal Paris Elseve Hårmask Lyx 6 oljor Lätta närande
Skinnande, gyllene mask för hår, men det finns ingen exceptionell omvandling. Smink

Hej alla! Så jag fick den här masken Lyx 6 oljor från L'Oreal Paris Elseve. Mask i en 300 ml burk. Skydd vid burken [. ]

Den återställande masken Elsev 6 oljor: 3 huvudegenskaper

Regelbunden användning av masken "Elseve 6 oils" kommer att ge intensiv näring och hydratisering av ditt hår. Varje kvinna drömmar om lyxigt hår, vilket gör att hon ser unik och elegant ut. Masker med tillsats av vegetabiliska oljor returnerar håret förlorat glans, eliminerar dullness och brittleness. Mask Elsev 6 oljor är mycket populär bland kvinnor. Det är lätt att applicera på hår. En rik komposition av masken låter dig vara säker på dess effektivitet efter den första applikationen.

Egenskapen hos masken Elseve

Tjockt och starkt hår kan bli tråkigt och svagt. Hårhälsan beror på många faktorer. För att göra ditt hår starkt och starkt måste du äta rätt och också ge dem rätt och regelbunden vård. Många moderna kvinnor väljer färdiga specialprodukter för hårvård.

I butikshyllorna finns idag ett stort antal tillverkare som är redo att erbjuda en kvalificerad produkt av hög kvalitet. En av dessa är L'oreal.

Använda masken "Elseve 6 oils" förbättrar hårfärgen och skiner den tillbaka

När du väljer hårvårdsprodukter är det viktigt att bekanta dig med deras sammansättning och bestämma om det passar för en individuell hårtyp. Mask Elseve 6 oljor innehåller komponenter som ger hår med riklig näring och hydratisering. Man bör komma ihåg att kosmetiska produkter kräver systematisk användning.

Maskfunktioner:

 • Intensiv näring hårsäckar.
 • Fuktar tips, förhindrar deras tvärsnitt.
 • Gör hår lydig.
 • Det ger håret en trevlig arom.
 • Gör håret mjukt och smidigt.

Masken är lätt att använda. Det ska appliceras på rent, handdukstorkat hår. Tåla en sådan mask i högst två minuter. Det är viktigt att applicera masken försiktigt och undvik kontakt med slemhinnor.

Beskrivning av masken Elseve 6 oljor

Innan du köper kosmetika bör du alltid studera sin komposition. Ett vanligt misstag vid köp - ignorerar beskrivningen och bruksanvisningen för ett läkemedel. Mask Elseve 6 oljor innehåller i sin sammansättning mikrooljor, som alla har sin egen ursprungliga egendom.

Beskrivningen av masken finns på Internet, eftersom kompositionen från tillverkaren ofta kan vara ganska kort, du måste hitta detaljerad information på Internet själv.

Masken är lämplig för regelbunden användning. Det är viktigt att följa bruksanvisningen korrekt. Då blir håret inte för tungt, för fet.

På grund av oljans olika sammansättning har Elseve-masken en helande effekt och har också en utsökt arom.

Beskrivning av oljor som utgör:

 • Tiareolja Förstärker glödlamporna, gör håret lydigt.
 • Kamilleolja Det ger håret en underbar glans.
 • Lotusolja Gör håret extremt smidigt.
 • Rosolja. Gör håret silkeslen och snyggt.
 • Solrosolja Ger intensiv hydratisering.
 • Linfrö. Intensivt närmar sig hår.

Masken gör håret vackert och friskt. Samtidigt är förfarandet för dess tillämpning estetiskt nöje.

Effektiv mask elseve: recensioner

Varje kvinna behöver kvalitet hårvård. Detta gäller särskilt för de som färgar håret och använder regelbundet hårprodukter. De har en negativ inverkan på håret. Gör dem sköra och spröda.

Elseve-mask hjälper till att återställa håret från sin tidigare lyx, styrka, jämnhet och glans. Det eliminerar splittrade ändar och förhindrar förändringar i hårstruktur.

Maximal effekt av masken "Elseve 6 oljor" för hår kan uppnås endast med systematisk och korrekt användning

Det är mer effektivt att använda ett komplex för hårvård, vilket inkluderar schampo, balsam och mask. Hårmask har en trevlig och känslig struktur. Det är lätt att applicera på håret och också lätt att tvätta bort.

Recensioner av masken:

 • Gör håret mjukt, smidigt.
 • Det ger håret en trevlig arom.
 • Förhindrar tvärsnitt av tips.
 • Stärker hårsäckar.

När du läser recensionerna bör du alltid hålla med din åsikt. Recensioner av masken Elseve 6 oljor och Elseve "Arginins kraft" är bara positiva. Den har den perfekta kombinationen av pris och kvalitet och ger fullständig hår restaurering.

Användningen av extraordinär olja "Elseve" (video)

Mask Elseve 6 oljor avsedda för skonsam hårvård. Den består av sex oljor, som alla har specifika egenskaper och egenskaper. Var och en av oljorna utför en specifik funktion och har en specifik effekt. I komplexet gör de håret starkt, glänsande, slät, mjuk, silkeslen och doftande. För att ge ditt hår ett tillförlitligt skydd och vård bör du använda schampo, balsam och mask i komplexet, så har håret ett elegant och oöverträffat utseende.Nästa Artikel
Nourishing hårschampo