En annan min masochka för hår. Om alla fördelarna och nackdelarna.


Hej alla Förvånad att denna produkt inte har några recensioner ännu. "Neva Cosmetics" visar sig ha en hel serie produkter baserade på björktjära, men hittills har jag bara provat den här masken.

Jag köpte den, frestad av inskriften "utan färgämnen, utan parabener, utan silikon, utan dofter". Dessutom, förutom de omhändertagna egenskaperna hos tillverkaren påståenden på förpackningen också bli av med mjäll, men det var oh så jag behövde. Därför tog jag denna mask och en annan, Floresan. Jag bestämde mig så att jag skulle ta itu med mitt hår.

Så en burk med en volym på 300 ml finns en skyddsfolie under locket.

Masken själv ser naturligtvis väldigt oattraktivt ut - en slags grå otäck, illaluktande massa.

Jag använder masken i en månad, men bara en gång i veckan, så jag spenderade lite mindre än hälften. Jag lägger på nyligen tvättat hår och lägger det under ett duschlock. Jag brukar hålla mer än den tid som tillverkaren förklarat, 20-30 minuter, och tvätta sedan av den.

Vad tillverkaren lovar oss:

Som du kan se är beskrivningen av masken bara magisk. Kompositionen är naturligtvis inte 100% naturlig:

Vad jag verkligen fick.

Först om nackdelarna:

 • Den första och viktigaste saken. Samma sak, varför använder jag denna mask bara en gång i veckan, även om det kan vara två. Detta är SMELL. Här låg inte tillverkaren, parfymen var uppenbarligen inte på masken, eftersom den stinker den mest naturliga björktjära. Denna lukt är så stark och så länge hålls på håret som jag bara inte kan föreställa mig att det är möjligt att använda denna mask under arbetsveckan, annars skulle jag skämmas för att gå till jobbet. Därför gör jag det alltid på lördagar, till kvällen. Nästa dag är lukten inte så märkbar. För att neutralisera denna doft åtminstone lite använder jag denna Avon spray, den har en stark söt arom, så det släpper ut denna obehagliga och luktiga effekt. Eller ett annat alternativ är att lägga till några droppar essentiell olja av citron innan du applicerar på masken. Denna olja är bra för hår och har en stark smak, så att du mask och göra mer användbar, och en fruktansvärd lukt lite neytralizuete.S däremot en sådan lukt mask visar att björk tjära i det verkligen är.
 • Liksom alla produkter som innehåller björktjära, torkar denna mask hårbotten och håret. Därför rekommenderas sådana verktyg inte för frekvent användning. När jag först utnyttjade denna mask kände jag den här effekten - mitt hår blev verkligen som om det var torrt. Men jag hittade en utväg - nu lägger jag till grapefruktolja till det, mjukar mjukningen helt och fuktar håret, utan att göra det tyngre och inte göra det oljigt.
 • Masken är mycket tät, tjock konsistens, och om du lägger till olja till den blir den lite viskös, så det är svårt att applicera och sprida sig genom håret. Det är särskilt svårt att gnugga det i hårrötterna. På samma sätt tvättas det för hårt, det gör inte ont för att "skölja" håret i ett handfat för att tvätta masken från rötterna.

  Nåväl, varför rekommenderar jag henne att försöka.

 • Det viktigaste för mig - det hjälpte mig att bli av med mjäll. Och det här är trots att jag använder det under en kort tid, och jag använder vanligt schampo för att tvätta mitt hår, inte för mjäll. Men ändå finns det ingen mjäll - det här är ett faktum, och det här är helt och hållet masken.
 • Jag gillar mitt hår efter det. Mjuk, blank, ser frisk och vacker ut. Och effekten är ännu bättre med druvfröolja, håret är väldigt lätt att kamma och inte förvirras.

  Jag har mer minus än plusser, men jag tror att fördelarna med denna mask är tyngre än dess brister, så jag rekommenderar fortfarande att prova det, speciellt för dem som har mjäll eller smutsigt hår.

  PS. På bilden är håret kort före FÖRE slående slutar, så resultatet är inte perfekt.

  Hårmask "Nevskaya Cosmetics Tar".

  Nyligen blev min samling av hårmaskor fylld med en annan, till synes oförstörbar burk, Nevskaya Degtyarnaya Hair Mask. Jag har länge lider av splittrade ändar och sprött hår, och efter färgämnen blev det tråkigt alls. Jag försökte olika masker från mormors recept till dyra professionella, som ett resultat, eller ingen effekt alls, eller det finns, men inte för långa. Masked "Tar" Jag kan bara inte få nog av det. Priset är ett öre, och kvaliteten är överst! Håret blev livligare, slät, glänsande och viktigast efter en månads användning blev jag av med det splittrade håret. Plus, den nominella volymen 300 milliliter, tillräckligt under en lång tid! Jag använder masken en gång i veckan, lägg den på rent, fuktigt hår och låt det stå i 20-30 minuter (även om det bara skrivs 5-10 minuter), men frisören rekommenderade mig att hålla någon mask längre så att det absorberar håret bättre. Och sedan tvättar jag det som vanligt. På bekostnad av lukt av masken kommer jag inte att ljuga - inte så mycket)) men som vi vet allt som är naturligt och hälsosamt - det är inte alltid gott! Det viktigaste är 100% resultat!

  kommentarer

  Jag hörde mycket bra saker om den här masken, men jag försökte inte själv

  Prova det! Du kan också hitta schampo "Degtyarny", för att få ett komplex så att säga))

  Tjära är mycket bra för hår. Tidigare, för att stärka håret var bara tjära tvål. Sant med en viss lukt.

  Tjära tvål för hår: recensioner, masker, tips

  Varje flicka drömmer om att bli ägare av tjockt, glänsande hår. Men för att uppnå denna effekt är det ganska svårt. Annonserade hårvårdsprodukter är sällan verkligen användbara. Kanske bör vi glömma kemi och vända oss till våra farmödors erfarenhet? Ryska skönheter kände till mycket kosmetika med positiva egenskaper, till exempel talade de om tjärsåp för hår.

  Användbara egenskaper

  Tjära tvål för hår liknar en hushållssepa, men den har en specifik lukt. Att han är tydligt bevis på förekomsten av björktjära - ett ämne med antiseptiska, antiinflammatoriska och antifungala egenskaper.

  Enligt recensionerna kommer botemedlet med björktjära att gynna i flera situationer:

  1. Döda mikrober i små skärningar;
  2. Om en tvålspånskompressor är fäst vid splintern kommer den att flytta till hudytan och bli mer tillgänglig.
  3. Applicera en stark tvållösning mot frostbitt hud kommer att minska smärta och påskynda regenerering;
  4. Ett användbart verktyg för brännskador och sängar
  5. En tjock tvållösning är användbar för insektsbett, som börjar herpes, korn;
  6. Mycket effektiv botemedel mot akne.

  Alla dessa egenskaper - förtjänsten av ren tjära. Men från barer med fördel för hår är det mer: de behöver inte preliminär förberedelse, långa håll positiva egenskaper.

  Användningen av tjärsåp för hår

  Renad tjära och naturliga ämnen ingår i strukturen av tjärsåp för hår. De som använde det talar om honom som ett sätt att lösa flera problem:

  1. Normalisera balansen och bli av med mycket oljigt hår;
  2. Ge hårvolymen;
  3. Rid av eksem;
  4. Använd mot håravfall;
  5. Tryck hårväxten;
  6. Det är användbart för seborré, (utom torr).

  Tjära tvål för hår är användbar i kampen mot löss, psoriasis, comodecosis. De talar om honom som ett effektivt alternativ eller ytterligare behandling. Tjära är lössens fiende, dess egenskaper förstör nits och vuxna.

  Den största terapeutiska användningen kännetecknas av en hårprodukt som innehåller minst 15% tjära. Dess användning kräver inte tidigare förberedelse. Inte särskilt fördjupade recensioner gäller endast lukt av tjära, så det kommer att vara användbart att använda hårbalsam.

  När kommer de första resultaten

  Som du vet visar inte fördelarna med någon kosmetisk produkt omedelbart. Samma regel gäller tjärsåpe. Även tvärtom kan den första tvätten leda till försämring av håret. I detta avseende är fördelarna med användningen av medel före publikationen tveksamt.

  Den första användningen kommer att visas efter 3-4 behandlingar: mängden mjäll kommer att minska, håret kommer inte längre att bli förorenat, kommer att få en hälsosam glans. Men den maximala fördelen av egenskaperna hos tjärsåp kommer att dyka upp efter 45 dagar.

  Vem ska inte använda tjärsåpe för hår

  Tyvärr är detta ett utmärkt botemedel mot håravfall inte är användbart för alla. Recensioner kan inte vara ganska kontroversiella.

  Tjära tvål för hår är inte användbar i flera situationer:

  • Personlig intolerans mot tjära. Procedurer bör omedelbart stoppas efter detektion av klåda, rodnad, skalning, torrhet. Om en allergisk reaktion drabbat ett betydande område, bör du kontakta en hudläkare;
  • Färgat hår. De talar om tjära som en stark "fiende" av färg;
  • Torrt hår och hud. Verktyget är olika torkegenskaper, så förstör håret ännu mer;
  • Det finns ingen fördel i känsligt omslag.

  Subtiliteterna av att tvätta håret med tjärtvål

  Tjära tvål - en mycket användbar produkt med stärkande och helande egenskaper, men endast underkastat flera regler:

  1. Tvål inte håret med en bar. Applicera endast skum som skapats i en separat behållare eller helt enkelt i handflatorna.
  2. Medlen lägger på vått hår;
  3. Den maximala vattentemperaturen är 37 grader. Från varmt användarnamn: håret kommer att täckas med otålig oljig blomma;
  4. Håret bör masseras, med särskild uppmärksamhet på rötterna.
  5. Skum bör inte täcka håret mer än 3 minuter;
  6. I slutet av tvätten ska ditt hår behandlas med balsam.

  Om användningen av tjärsåp för hår är orsakad av behandling av svampsjukdomar i huvudet och mjäll, är den rekommenderade frekvensen minst 4 gånger i veckan och applicerar skum direkt på huden.

  Om kompositionen är planerad att användas mot håravfall eller för att påskynda hårväxten, är det tillräckligt en gång var 5-6 dagar. Varm olivolja eller persikaolja, applicerad 30 minuter före tvätt, hjälper till att skydda håret från att torka ut.

  Använd inte tjärsåpe i mer än två månader. Då är det bra att ta en paus i minst sex månader, och sedan bearbeta håret igen.

  Tar Masker: 4 Bästa Masker

  För att förbättra håret, öka tillväxten och mot förlust, är det inte bara rent skum som används. Testimonials säger att speciella masker är också fördelaktiga.

  Baserat på vitaminer

  • Uppvärmt vatten - 50 ml;
  • Grated bar - 1 l (tabell.);
  • Olivolja - 1 liter;
  • A- och E-vitaminer - 7 droppar vardera.

  Rör om i vatten, ta till ett skumläge, sätt in de återstående elementen. Applicera på rötterna, sedan till hela håret. Håll i en halvtimme. Skölj håret med mjuk schampo och balsam. Utför manipuleringar var 7: e dag.

  Mask med henna

  • Varm vätska;
  • Powder henna (färglös) - 2 msk. l;
  • Tvålspån - 1 msk. l.

  Ta henna till konsistensen av gräddfil (utan klumpar). Tillsätt chips och blanda väl. Sprid på håret i 8-9 minuter, ta bort och skölj med surgjort vatten (2 msk citrusjuice per liter). För att öka fördelarna - gäller var 7: e dag.

  Äggsmask, i olja

  • Castorolja och havtorn - 1 små vardera. l;
  • Ett kycklingägg är en sak;
  • Grated bar - 2 tsk;
  • Citrusolja - ett par droppar.

  Blanda först alla oljor, blanda sedan resten av elementen. Gnid i håret. Lämna kvar i en kvart i timmen, ta sedan av med varmt vatten och använd balsam på håret.

  Mask för torrt hår

  • 1 msk. l. marker;
  • 3 droppar vitamin A;
  • 100 gr. gräddfil (mycket fet).

  Alla ingredienser är blandade och fördelade på håret. Vänta en halvtimma, tvätta av. Avsluta tvättning med balsam applicerat på håret.

  Människor recensioner om tjärsåpe

  Fördelarna och positiva egenskaper hos tjärsåp testas inte bara av en generation. Vilka recensioner återstår om honom moderna kvinnor?

  Granska 1 - Natalia, 28 år, skriver:

  Min kamp med mjäll på håret har mer än ett år. Många medel försökades, men det var praktiskt taget ingen fördel av dem. Självklart visste jag om tjärsåpe, men jag var skeptisk till det, tills jag rådde av en apotekare på apoteket. Fördelarna visade sig omedelbart, och efter ett par veckor glömde jag om mjäll på mitt hår för gott.

  Granska 2 - Catherine, 32, skriver:

  Lider av fet hår från barndomen. Han tvättade huvudet två gånger om dagen tills en välbekant sjuksköterska föreslog, försök tjära tvål för hår. Supermedel! Oljig glans försvann från håret, och jag slutade att gömma dem under en näsduk.

  Granska 3 - Oksana, 41, skriver:

  Kombinerad tjärsåpe mot håravfall och vitaminer. Mycket nöjd med resultatet!

  Recensioner av hårmaskins neva kosmetika "tjära"

  Vårdkosmetik - recensioner om hårmask Neva kosmetika "Tar"

  recensioner

  Vi i familjen i flera år i rad använder hela tiden flytande "Tar" Nevskaya Cosmetics tvål. Jag bestämde mig för att prova masken "Tar", såg henne för första gången. Pris 100 rubel. 300 ml

  Tjära torkar, och mitt hår är benägen att greasiness, bara tror jag kan passa.

  lukten av tjära, lukten av tjära varar fram till nästa huvudtvätt

  Hej mina läsare!

  Jag vet inte varför jag köpte den. Det var ju klart från början att hon inte skulle lukta rosor, det här är först och för det andra föreslog jag att hon skulle torka håret utan hänsyn.

  komposition, pris, ekonomisk

  lukt av tjära, bidrar till bildandet av mjäll, torkar ändarna av håret

  Jag kom över denna mask ganska oavsiktligt i Auchan-butiken. Efter att ha läst allt som står på paketet bestämde jag mig för att prova det, eftersom det är mjäll som jag skulle vilja bli av med.

  Hårmask med tjära: fördelar och recept

  Under en lång tid har vi hört talas om användbarheten av egenskaperna hos en sådan mirakulös produkt som björktjära. Tjära har funnit sin enorma användning i kosmetologi, eftersom den tjänar som en utmärkt naturlig antiseptisk. I denna artikel kommer HeyrFace att berätta hur en hårmask med tjära är användbar och hur man gör den hemma.

  Hur är björktjära för hår användbart?

  Vad är så användbart detta mirakulösa tjärhår skapat av naturens krafter? Den innehåller egenskaper som:

  • naturlig antiseptisk, är också ett anti-parasitiskt och insekticidalt läkemedel;
  • ökar blodcirkulationen i den drabbade vävnaden;
  • normaliserar talgkörtlarna;
  • Det är ett antiinflammatoriskt, torkande och antipruritiskt medel.

  På grund av ovanstående egenskaper bidrar björktjära till att klara av torr och oljig seborré, bekämpar mjäll, lindrar rodnad och irritation i hårbotten, kliar, hjälper till att undvika håravfall och till och med motsätter sig tillväxten.

  När tjärn ökar, ökar blodcirkulationen i hårbotten, därför får rötterna och lökarna förbättrad näring, vilket bidrar till att accelerera tillväxten och ge dem vitalitet och hälsosam styrka.

  Det här läkemedlet används inte bara i kosmetologi utan också i stor utsträckning i medicin för sådana sjukdomar som svampinfektioner, lava, inflammatoriska formationer, majs, psoriasis svår att behandla, suppuration och andra sjukdomar. Tjära kan klara sig även med öppna sår och brännskador. Med denna naturliga produkt kan du hantera urolithiasis, stomatit och uretrit.

  I den moderna världen behåller detta verktyg fortfarande sin popularitet, eftersom det är mycket effektivt på olika områden, men började bara applicera det i sin rena form, som tidigare, och som en del av alla slags kosmetika: schampon, tvål, krämer, salvor.

  Massa tjära är en mycket mörk vätska som erhålls från björkbark, som har en ovanlig specifik lukt och därigenom "skrämmar" ett betydande antal personer från att använda den.

  Förresten är björktjära ansiktsmasker också mycket effektiva, vilket inte är svårt att förbereda hemma.

  Fördelar med tjärsåpe

  I det moderna samhället är det ovanligt att höra att folk tvätta håret med tjärsåpe. Det finns trots allt många kosmetika som är lämpliga för vård av krullar. Men fortfarande är fördelarna med denna tvål svår att överskatta, särskilt för dem som har en sådan sjukdom som eksem. Det har en positiv effekt på hårbotten och löser många problem, såsom att hjälpa till med att bli av med mjäll, fet hår, förbättrar lockets tillstånd och struktur, och accelererar också deras tillväxt.

  För att användningen av tjärsåp inte ska kunna svika och inte ha motsatt effekt, är det nödvändigt att följa rekommendationerna för dess användning:

  • om resultatet från den första användningen av denna tvål inte imponerade på resultatet, då ska du inte ge upp det med hjälp av det, det är nödvändigt att hårbotten blev van vid det, då kommer resultatet behagligt att överraska dig;
  • Om du tvätta håret med tjärtvål kan du inte använda hett vatten, eftersom det är detta vatten som kan lämna en oljig glans på håret.
  • Det är inte rekommenderat att tvätta huvudet med en fast bit, det är bäst att lätta i händerna och skumma håret och hårbotten. Tvål på huvudet ska vara högst 10 minuter;
  • För att minimera lukten från tvålen, använd balsamsköljning;
  • tjära tvål torkar hår och hud, så använd inte det ofta, du måste observera raster.

  Använd denna härdande tvål korrekt enligt rekommendationerna, och snart kommer du att märka ett fantastiskt resultat.

  Recept hårmaskar med björktjära

  För att uppnå resultatet av vackert och friskt hår är det nödvändigt att använda inte bara tjärsåp, utan även masker för lock med användning av tjära. Denna produkt i sin rena form kan köpas på apoteket. Förbereda masker självständigt mycket enkelt och snabbt. Nedan finns recepten på de enklaste men effektiva hårmaskorna med tjära.

  Hårmask med björktjära för att stärka rötterna. Nödvändigt: tjära, calendula tinktur, ricinolja.

  Ta 100 ml. tinktur av alkoholfärgblomma, tillsätt en tesked tjära och tillsätt 50 ml. ricinolja Blanda väl. Masken är klar.

  Gnid in i hårrötterna och fördela över hela längden. Wrap cellofanfilm och en handduk. Vi står i en timme och sköljer under lite varmt rinnande vatten med hjälp av schampo eller sköljning. Det är bäst att skölja krullarna med ett avkok av örter, såsom kamille.

  Masken ska appliceras 1-2 gånger i veckan i minst två månader, ta sedan en paus i 5-6 månader och fortsätt att applicera.

  Tjära mask för håravfall. Nödvändigt: tjära, peppartinktur.

  Ta en tesked tjära, tillsätt 250 ml. peppar spiritus tinktur. Rör om. Masken är klar.

  Applicera med lätta massage rörelser med en bomullsplatta på hårrötterna. Vi håller en timme. Tvätta av med lite varmt rinnande vatten med hjälp av schampo.

  Denna procedur måste upprepas 2 gånger i veckan i en månad, ta sedan en paus på 3 månader och fortsätt igen tills ett konsekvent resultat visas.

  Mask med tjära för hårväxt. Nödvändig: burdock olja, tjära, vitamin A.

  Vi tar en halv tesked tjära, lägg till fyra teskedar av kardolja och 2 kapslar vitamin A. Blanda väl. Masken är klar.

  Vi distribuerar längs hela längden av håret, inklusive rötterna. Wrap cellofan wrap och handduk. Tåla minst en timme. Skölj sedan av med lite varmt vatten med hjälp av schampo och balsam.

  Maskan används minst två gånger i veckan. Kursen är 1-2 månader med en paus på sex månader.

  Fläck hårmask. Nödvändigt: tjära vatten, ägg, kefir.

  Häll 50 ml. tjära vatten, tillsätt två äggulor och 200 ml. kefir. Blanda väl kompositionen. Masken är klar.

  Applicera med lätta massagerande rörelser i hårbotten, gnid försiktigt in i rötterna. Wrap huvudet med klädfilm och en varm handduk. Tåla minst en timme och skölj med varmt vatten med hjälp av schampo.

  Vi applicerar denna mask 2 gånger i veckan i två månader, sedan en paus i 5-6 månader och masken upprepas tills fullständig botemedel av mjäll.

  Mask med björktjära för att eliminera kliande hårbotten. Nödvändigt: tjära, ricinolja, alkohol.

  Vi tar en tesked tjära, två teskedar ricinolja och 100 ml. alkohol. Blanda ingredienserna noggrant. Masken är klar.

  Applicera på hårbotten med lätta massagebevegelser. Klä upp polyetenhatt och handduk. Vi håller en timme och tvättar i rinnande vatten med schampo och balsam.

  Vi använder masken minst två gånger i veckan i två månader, då följer en sex månaders paus och det rekommenderas att fortsätta ansökan om ett stabilt resultat.

  Med regelbundna masker och verktyg som innehåller tjära kan du enkelt bli av med många problem. Ditt hår kommer att märkas omvandlas, kommer att få hälsa och styrka.

  Hårmask "Nevskaya Cosmetics Tar"

  Designad för extra hår och hårbottenvård.
  Masken närmar sig, gör håret glans, stärker från rot till spets. Kämpar mjäll, klåda och irritation. Underlättar kamning av torrt och vått hår. Förbättrar det övergripande tillståndet hos håret och hårbotten.
  Innehåller inte konstgjorda dofter och färgämnen.
  För bästa resultat rekommenderar vi att du använder en mask i kombination med Nevskaya Degtyarny-schampo.

  Aktiva ingredienser

  Naturlig björktjära - har en stark regenererande, antiseptisk, antiparasitisk, torkande, antiinflammatorisk, lugnande effekt.

  D-panthenol (provitamin B5) har en antiinflammatorisk effekt, förhindrar och eliminerar utseende av sprickor och irritationer, vilket gör huden mjuk, mjuk och fuktad.

  Allantoin lugnar huden, har en mjukgörande och fuktgivande effekt.

  Sheasmör (karit) skyddar huden, har helande och antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör huden mjuk och mjuk. Återställer strukturen av skadat, torrt och sprött hår.

  Förpackning: Bank 300 ml

  Ingredienser: Aqua, cetearylalkohol, Butyrospermum Parkii Butter, cetearet-25, behentrimoniumklorid, isopropylalkohol, cetearet-6, stearylalkohol, cetrimoniumklorid, Panthenol, Betula Tjära, Allantoin, fenoxietanol, metylparaben, propylparaben, metylisotiazolinon, citronsyra.

  "Fitokosmetik" / Naturlig hårmask "Tjär med kullolja och humle" för att påskynda hårväxten
  Tjära mask som passar för någon, men inte för mig

  På grund av maskindens täthet trodde jag att det skulle vara svårt att fördela det genom håret, men nej - verktyget passar perfekt på trådarna och omsluter håret.
  Mask "Tar" avser de typer av masker som endast används på rent, fuktigt hår. Effekten av proceduren är kortvarig - endast från tre till fem minuter, och det är väldigt bekvämt, särskilt om du tvätter håret på morgonen: det finns dags för bad och full hårvård.
  Verktyget flödar inte, så du bör inte oroa dig för locket eller locket.

  En annan obehaglig överraskning för mig var det faktum att masken är svår att tvätta bort: det kräver mycket vatten, tid och tålamod. För att vara ärlig stötte jag först på att den här typen av mask är svår att tvätta bort. Jag har redan och vattnet i vattenvärmaren är över, men allt var en känsla av att håret inte är helt tvättat ut.

  Efter håret har torkat, skakade de mig med mjukhet och silkiness - i själva verket mycket trevliga strängar till beröringen. Även hår är lydigt, lätt att stila, vilket också är ett stort plus, de trycker inte, elektrifierar inte.

  Men det finns också nackdelar: Hårvolymen försvinner snabbt, och på kvällen ser håret gammalt ut, särskilt vid rötterna. På morgonen, omedelbart efter proceduren, behövde jag inte ta ett foto, men på kvällen, efter arbete, tog min dotter en bild av mig. Och här är resultatet: hårets rötter är rynkade och de ser ut som om de tvättades åtminstone igår. Var det verkligen att jag tvättade dem dåligt på morgonen?

  Förresten var det inga överflödiga pengar på håret under proceduren: Jag delade påsen med 30 ml i två gånger, eftersom det var en gång överflödig på en gång.

  Jag hade denna effekt efter det andra förfarandet. Som ett resultat drog jag slutsatsen att "Degtyarnaya" -masken inte är lämplig för fet hår (eller för mig personligen?), Och köpte inte produkten längre (jag gjorde det inte genast men bestämde mig bara för att försöka).

  Jag antar att masken är lämplig för dem med normalt eller torrt hår, så jag kommer inte att skylla på produkten. Prova det - kanske för dig är det en gudstjänst.

  Tjära mask för hår

  Björk tjära för hår: ansökan och recensioner

  I århundraden har flickans hår betraktats som en symbol för kvinnors hälsa och styrka. Därför var de alltid försiktigt omhändertagna på olika sätt. De bästa produkterna för vård av lock och hårbotten är de som är av naturligt ursprung. En av dessa är björktjära, för hår används ofta, eftersom det anses vara en naturlig tillväxtpromotor.

  Egenskaper för naturläkemedel

  Den har många användbara egenskaper, tack vare vilken den används aktivt både hemma och i professionella skönhetssalonger. Till exempel är följande egenskaper kända:

  • insekticider;
  • torkning av hårbotten;
  • regenerering;
  • antiseptikum;
  • påverkar huden.

  På toppen av allt annat, om du har torr eller oljig seboré, kommer björktjära också att hjälpa till. Ansökan om håret av denna naturliga botemedel är också användbar vid deras förlust. På grund av dess irriterande effekt ökar tjärnen metaboliska processer och aktiverar blodcirkulationen i glödlamporna. Detta bidrar till den intensiva tillväxten av nytt hår. Regenerering av huden spelar också en viktig roll i denna fråga.

  Mask för täthetskurvor

  För att förbättra låsens täthet och allmänna tillstånd rekommenderas att man regelbundet använder björktjärahårsmaskar. För att stärka rötterna måste du tillämpa följande lösning, beredd enligt följande recept:

  • farmaceutiskt glas kalendula i alkoholinfusion;
  • naturlig björktjära - 30 ml;
  • kosmetisk ricinolja - 50 ml.

  Alla komponenter måste blandas och bringas till homogenitet. En timme innan du tar ett bad eller dusch, bör du sätta en mask på torrt (helst rent) hår. Då ska de vikas i plast och täckas med en handduk. Skapandet av extra värme är ett mycket viktigt villkor för björktjära för hårväxt att aktivt påverka sina lampor.

  Resultatet av förfarandet

  Efter flera månader med regelbunden användning kommer locken att förvärva en förförisk glans, deras allmänna tillstånd kommer att förbättra mycket, och hårbotten kommer att återgå till det normala. Det kommer också att finnas många nya korta hår som snart kommer att växa till huvudmassan och ge ännu mer tjockt hår.

  Fuktgivare och björktjära för hår

  En annan bra lösning som lätt kan förberedas hemma är en komposition med apotekstjära och vanlig fuktighetskräm. Du kommer att behöva ta matsked av dessa enkla ingredienser, samt lägga till oljor som är utmärkta för att ta hand om håret. De mest lämpliga är castor, oliv och burdock. Olja häll i mängden 20-30 ml.

  För att berika produkten med vitaminer måste du lägga till innehållet i flera kapslar "Aevita". Hela massan omröres under lång tid tills lösningen blir homogen.

  Då bör vitaminerna näringskocktail försiktigt appliceras över hela längden av håret. Vidare är det nödvändigt att täcka dem med en plastpåse och en frottéhandduk. Så håll i en timme och skölj noggrant. Du kan behöva mer schampo än vanligt.

  Så att håret inte ser oljigt ut nästa dag, när du tvättar är det bättre att tillsätta citronsaft till produkten. Detta kommer att göra krullarna lysa. Denna procedur rekommenderas inte mer än en gång i veckan. Om håret är torrt på spetsarna och oljigt på rötterna, bör blandningen appliceras från mitten av längden.

  Anti-fallout mix

  Björk tjära från håravfall används effektivt. Även med en omfattande förlust av verktyget klarar sig inte värre än professionella serum och emulsioner. Vid allvarlig håravfall är det nödvändigt att applicera lösningen i hårbotten flera gånger under veckan. Procedurens frekvens beror på svårighetsgraden av problemet. För behandling av säsongsbetonad håravfall, som börjar huvudsakligen efter sommarperioden eller när det gäller beriberi efter vintern behöver du:

  • Purifierad björktjära - 1 msk. l.
  • Apotekets alkoholtinktur av peppar - 300 ml.

  Blandningen måste omröras eller skakas i flera minuter till det ögonblick då fällningen upphör att bildas och klumparna upplöses. Därefter gnider du lösningen med björktjära i hårbotten med försiktiga rotationsrörelser. Användningen av denna naturliga stimulans för hår påverkar positivt lökarnas återhämtning och tillväxt.

  Resultatet av att använda lösningen

  Redan efter ett kort tidsintervall visas dunigt hår på de skalliga områdena. När de metaboliska processerna i glödlamporna återgår till det normala, blir håret mer tätt i struktur och går med i bulk. Om du inte glömmer att regelbundet göra masker och gnugga naturliga infusioner i hårbotten, så efter några månader kommer håret att glädja dig med sin pomp och smidighet. Det kräver inte att man använder dyra verktyg eller resor till professionella salonger.

  Björk tjära för hår kan överraska med sådana mirakel. Recensioner av dem som redan har försökt detta stimulansmedel för naturlig tillväxt är vältaliga.

  Yttrande om det rättvisa könet

  Många kvinnor, som använder farmaceutisk tjära, märkte intensiv hårväxt. Detta är ett bra alternativ för dem som vill snabbt växa sin egen naturliga färg eller snabbt komma ur en kort hårklippning.

  Flickor som använde björktjära för hår hävdar att det är en av de bästa budgetmedel. När det gäller effektivitet kan den säkert sättas i linje med professionell kosmetika och olika hårtillväxtaktivatorer. Så varför betala mer? Dessutom är björktjära för hår ett helt naturligt botemedel.

  Enligt kvinnor finns det ingen säkrare metod som främjar hårväxt och regenerering så effektivt. Under appliceringsprocessen finns ingen sannolikhet för brännskador eller annan skada. Normalisering av sebumsekretion, rengöring av porerna, näring och förstärkning av glödlamporna, stärkning av hårstrukturen längs hela längden är bara hälften av de egenskaper som björktjära har för hår. Recensioner av detta medicinska naturläkemedel talar bättre än reklam.

  Liten slutsats

  Nu vet du vad som är ett sådant verktyg som björktjära. Som du kan se själv har detta apotek en positiv effekt på håret, deras tillväxt och densitet. Vi hoppas att informationen i artikeln var till nytta för dig, och du kan göra liknande masker och blandar för krullar med björktjära i sig själv hemma.

  Björk tjära för hår: användning, ansökan och populära recept

  Hur ofta tror vi på att annonsera tricks och sluta bli marknadsförare... Låt oss dock inte skynda oss för att köpa dyra droger - problem med håret kommer att hjälpa till att lösa de verktyg som naturen skapar, till exempel naturlig björktjära.

  Björk tjära är effektiv för att lösa många hårproblem.

  Vad är det - tjära

  Det är lika användbart att använda tjärsåpe.

  Det är en oljig svart eller mörkbrun vätska med en stark karaktäristisk lukt. Den innehåller bensen, bensapyren, organiska syror, cresoler, toluen, fenoler, guaiacol, hartsartade ämnen.

  Tjära har följande fördelaktiga egenskaper för hår:

  • Det är ett naturligt antiseptiskt, anti-parasitiskt och insekticidalt medel;
  • Det ökar blodcirkulationen och stimulerar förnyelsen av hudceller.
  • Det normaliserar talgkörtlarna;
  • Det har en torkning, antiinflammatorisk, antipruritisk och mild analgetisk effekt.

  tillämpningsområde

  Tjära kan användas inte bara för kvinnor, men även för män.

  Björk tjära är mycket effektiv att använda när:

  • Eksem av huvudets hud.
  • Med fokal håravfall och seborré.

  Kontra

  • Användningen av tjära är endast möjlig efter samråd med en hudläkare.
  • Även vid förhöjning av några kroniska sjukdomar bör det användas med försiktighet.

  Det är viktigt!
  När du tar tjära i stora delar av huden, håll det inte på huvudet i mer än fyra timmar, eftersom överdriven missbruk kan orsaka akut förgiftning (svaghet, illamående och kräkningar).

  Fråga läkemedlet på något apotek, priset kommer trivsamt att överraska dig.

  Biverkningar

  Som med andra naturprodukter uppstår vissa olägenheter när man använder björktjära:

  • Den har en skarp lukt, obehaglig för de flesta. Beroende på graden av skada, tjocklek och struktur av håret, luktar eller försvinner lukten helt efter den första tvättningen av huvudet.
  • Det är ganska starkt allergen, det är absolut nödvändigt att ett hudtest utförs före användning. För att göra detta appliceras några droppar tjära på handleden och tvättas inte av i två timmar. Om rodnad, hudutslag, klåda saknas kan den användas. Det kan finnas en liten brännande känsla i femton minuter, men det finns ingen klåda.
  • Raggigt hår efter de två första användningarna. Vid vidare användning förvärvar strängar en hälsosam naturlig glans och styrka, observeras en uttalad effekt efter femte sessionen.

  recept

  På bilden - resultatet efter en månad av att använda tjära.

  På basis av tjära produceras många kosmetiska produkter för hårvård. Det kan tillsättas till fabriksgjorda masker och schampon i andelen halvtskedad matsked av den färdiga produkten. Den mest uttalade effekten är emellertid tjärschampo för hår eller en mask som är tillagad med egna händer.

  2 bord. loger. baby olja.

  2 kapslar flytande vitamin A.

  2 cha. loger. ricinolja.

  2,5 te loger. tinktur av kalendula.

  1 bord. loger. tjära.

  För din information!
  Alla tjäraprodukter som används för profylax tvättas noggrant med schampo två gånger, och två matskedar 9% ättika läggs till hårspolningen.

  Det rekommenderas att använda verktyget endast för brunetter, eftersom tjär har färgfärg.

  slutsats

  Nu förstår du vad som används av tjära för hår, och känner också till funktionerna i dess användning. Det finns absolut ingen anledning att spendera stora pengar på fashionabla produkter, procedurer och kosmetika eftersom du kan bli av med obehagliga problem med hår och hårbotten på ett överkomligt och snabbt sätt.

  Mer detaljer om nyanser av vårt ämne hjälper dig med video i den här artikeln, titta!

  Jag är glad över henne! "Tar" mask - vad jag letade efter så länge!

  Denna mask är bara utrymme! Jag har använt det för en och en halv vecka i veckan. Effekten är fantastisk! Tänk på masken i mer detalj. Vad lovar tillverkaren oss?

  a. Skina hår

  Ja ja! Hår som om efter laminering!

  b. Nötter hår och hårbotten

  Jag håller med, håret ser friskare ut. Särskilt efter min målning-ommålning. Detta är bara ett mirakel.

  i. Det har en uppfriskande effekt

  Uh-huh. Och stinker grymt! Men jag gillar lukten = D jag upprepar. Men inte alla inom en meter! Jag hittade en utväg: kamma hår med en kam med en droppe aromatisk olja eller skölja den med balsam.

  d. Minskar elektrifierat hår

  Före detta fanns inget sådant problem, jag kan inte säga någonting.

  D. Underlättar kamning av torrt och vått hår.

  Detta är sant. Mitt hår är mycket svårt att kamma. Men en kam av naturligt trä + denna mask = min frälsning))

  Jag kommer att notera en mycket trevlig struktur! Det skulle ha hållit henne i hennes armar. Så öm, tjock. Med håret flödar inte. Lätt distribuerad.

  Priset är helt enkelt förtrollande - ca 70 rubel. Jämfört med dyrare masker är det helt enkelt magiskt!

  Komposition. Jag är självklart dåligt känd i kompositionerna. Men det finns ingen paraben. Andra uppenbara negativa komponenter verkar också vara.

  För mitt torra hår är denna mask en frisk luft. Hårets tillstånd har förbättrats markant. De lyser. De lever. (True, i bilden - peeling color = D)

  Maskan är ekonomisk - i en och en halv månad spenderade jag knappt en fjärdedel av en burk, även om jag alltid smeder det "inte sparar det".

  Jag råder dig att prova den här masken. Håret blir vackrare, fräschare och mer lydigt efter första gången, men ett tydligt märkbart resultat kommer ungefär efter en månads användning.

  För mig är den enda minus av denna mask den speciella lukt av tjära på håret. Han håller inte på länge, men jag föredrar att avbryta honom med någonting.

  Försök skriva kommentarer. Det är intressant att jämföra resultatet))

  Hårmask eller gift.

  Hej mina läsare!

  Jag vet inte varför jag köpte den. Det var ju klart från början att hon inte skulle lukta rosor, det här är först och för det andra föreslog jag att hon skulle torka håret utan hänsyn.

  Tillverkaren gör otroliga löften:

  Den innehåller naturlig björktjära, som är en anti-mjälladditiv, har antiseptisk, avfettnings- och antipruritisk verkan. Som ett resultat av applikationen förbättras hårets och skalpets allmänna tillstånd, håret blir starkare, får en hälsosam glans och stannar längre, risken för mjäll, skalning och obehaglig klåda minskar.

  Masken innehåller inte konstgjorda färger, dofter, silikoner, parabener.

  Jag köpte för 40 hryvnian i en vanlig kosmetisk butik, men att hitta denna mask är inte svårt i apoteket, och i snabbköpet, var som helst.

  Kapaciteten på 300 ml, masken konsumeras mer än ekonomiskt, eftersom det börjar luktas från denna lukt efter att burken öppnats.

  Först försäkrade jag mig själv om att skönhet som krävs på offren och måste uthållas för resultatet. Det som är mest roligt när du verkligen vill lukta produkten, stanna längre på håret, det här händer inte, men det här tåget tar inte ut på två dagar.

  Om resultatet. Det var detta: illaluktande hår, illaluktande handduk, torr, livlös istappar, i stället för hår, kliande hårbotten, ingen glans, lätt kamning, ingenting. En lukt! Överallt denna illaluktande lukt.

  Jag använde golvbankerna, resten kastade. För mig är detta helt enkelt oacceptabelt, och för vad som faktiskt plågas och uthärdat? För hårets skull, vilken av det glänsande stålets luktande tvättduk?

  Återigen var det i början nödvändigt att tänka, för det var så klart att det skulle stinka, men jag hade ingen aning om att det var så.

  Min dotter har ett år och en månad och på dagen då jag öppnade masken hemma efter köpet kom min dotter in i köket och sa hennes elfte ord: "FU" !!

  Än att inte smita i strävan efter vackert och friskt hår!

  Eh, var - var det inte. Smort!

  Degary remedies många beröm. Jag bestämde mig för att börja min bekanta med en mask, i förväg beredde jag mig mentalt för en ovanlig doft. Men det var inte där!

  Första saker först.

  Maske Jag gav inte någon tjära från Nevskaya Cosmetics en gång, i vilka jag hoppades på ett fantastiskt resultat.

  Förpackning - billig matt plast med tätt passande lock. Det finns ett skyddande membran.

  Volym 300 ml.

  Arom är det mest äckliga! Så kraftfull att det är praktiskt taget omöjligt att använda.

  Konsistensen är mycket tjock och viskös. Ser ut som en pasta.

  Applikationen är bekväm. Men masken har ingen smältstruktur. Vi måste rekrytera en anständig mängd i handflatan.

  Tvätta lätt. Mitt hår har en lockig konsistens, porös. För närvarande försöker jag ta hand om dem bra, att växa i mina drömmar.

  De viktigaste kraven för masken - fuktgivande, jämn och lätt kamning. Det verkar som att inget super överdrivet från henne väntade på.

  Faktum är att masken inte klarade någonting alls! Dessutom har håret blivit helt oigenkänligt! Blivit väldigt tuff, som tråd. Absolut vägra att på något sätt passa. Separata hår sticker ut i olika riktningar, som fjädrar.

  Dim och livlös! Vilken sken kan vi prata om här?

  Näring och hydratisering? Nej! Halmhår halm! Det var som om jag målade i blond den billigaste basaren målaren. Och jag har naturligt hår i 12 år.

  Tipparna började torka mycket efter 2 ansökningar!

  Promised refreshing action? I stället smutsigt hår. Som om huvudet inte tvättades alls.

  Gör det lättare att kamma? Ja, jag kunde knappt kamma dem! En solid koltun!

  Jo, den största minusen av masken! Det eroderar inte. Dess arom kan inte hamras av något doftande medel i form av outplånlig. Det kommer alltid att bli så ljust att du kommer att känna det tills du tvättar huvudet igen. Och Gud förbjuder att använda en mask på morgonen, före arbetet. Alla kommer blyga borta! Per kilometer

  Jag tittar nu på mitt hår och gråter nästan!

  Jag lägger till en recension och kör in i badet, applicera favoritburkolja. Bara det kommer att kunna återge hårglans, elasticitet, silkiness.

  Tortyr inte ditt hår! Tänk vad du sätter på huvudet! När allt kommer omkring kan du stanna utan vegetation! Mask bypass party!

  Budget hårmask utan hint av tjära. Kanske är det till det bättre?

  Jag litar på produkterna i det här varumärket oavsett vilket värde det är - Jag försökte olika leror, lermaskar och hårmaskor och idag vill jag berätta om en budgethårprodukt som du kan köpa i många butiker och det här är en hårmask PHYTO-kosmetika Kosmetika med burdockolja och humle.

  Jag såg henne på butiksbanken av en slump. Men den söta burken lockar uppmärksamhet, och efter att ha kommit ihåg alla tjäna egenskaper hos tjären bestämde hon sig för att köpa den utan misslyckande.

  Köpplats, jag köpte i OKEE, men du kan köpa i många andra butiker.

  Hållbarhetstid är 24 månader.

  Fördela på vått hår i längd

  Jag gillar verkligen burken där masken ligger. Det är litet, även med en båge, men det kommer givetvis inte att använda en båge, eftersom den är väldigt kort.

  Naturligtvis finns det lovande inskriptioner, slagord. Liksom många andra lockas jag till den naturliga kompositionen, även om det är mycket svårt att tro på det.

  Beskrivning mycket, jag har ett tunt lös hår från naturen.

  Tjära är väldigt användbar, inte bara för hår, men som för huvudet, används det även för eksem. Ren tjära späds ut med glycerin och appliceras på fokusområdet för håravfall. Härifrån var det glädjande att det här verktyget på något sätt skulle hjälpa mig att klara mitt hårfall.

  Öppningen av locket är svårt, det stängs enkelt med karaktäristiska klick och jag lägger det lugnt på hyllan i badrummet och jag är inte rädd för vattenintressen.

  Masken är vit, mycket tjock och märklig konsistens, men det är inte alls fet. Mycket till min ånger kände jag mig som en älskare av lukt av tjära inte alls - lukten är trevlig, ljus, som en vanlig hårbalsam, men fortfarande är lukten mycket trevligare.

  Masken är mycket tät, bara en mycket liten mängd räcker för att fördela över hela längden. Jag väntar ca 10 minuter och tvättar av. Det är omöjligt att förmedla i ord hur mjukt hår blir jämnt i tid då det tvättas. Det tvättas av snabbt, jag lämnar inte den minsta lukten på håret.

  Hår kammade utan problem, snabbt kammade dem inte sönder. Jag har mycket fluffigt hår av naturen, men här är det en hälsosam glans och de blir lydiga.

  Jag kunde inte ens tro att för så mycket ett blygsamt pris kunde jag köpa en riktigt anständig mask som skulle göra mitt hår mjukt och lättsamt.

  Kompositionen är väldigt naturlig, det finns olika oljor och extrakt.

  • Lågt pris;
  • Trevlig arom;
  • Lätt att tvätta av;
  • tjockt;
  • Lämna inte lukt på håret;
  • Bekväm burk;
  • Ger glans till hår, mjukhet och glans.
  • Lätt att kamma hår, de blir lydiga;
  • Det finns ingen lukt av tjära;
  • Björk tjär i kompositionen någonstans i sista plats;

  I allmänhet är budgetmaskan nöjd, den uppfyller alla mina krav. Håret är mjukt, glänsande, lättsamt. Jag rekommenderar att köpa.

  Tjära mask för hår från "Neva kosmetika". Alla fördelar och nackdelar. Är det sant att tjära hjälper från mjäll och bryr sig om hår? Se själv: foto av hår efter masken.

  Hej alla Förvånad att denna produkt inte har några recensioner ännu. "Neva Cosmetics" visar sig ha en hel serie produkter baserade på björktjära, men hittills har jag bara provat den här masken.

  Jag köpte den, frestad av inskriften "utan färgämnen, utan parabener, utan silikon, utan dofter". Dessutom, förutom de omhändertagna egenskaperna hos tillverkaren påståenden på förpackningen också bli av med mjäll, men det var oh så jag behövde. Därför tog jag denna mask och en annan, Floresan. Jag bestämde mig så att jag skulle ta itu med mitt hår.

  Så en burk med en volym på 300 ml finns en skyddsfolie under locket.

  Masken själv ser naturligtvis väldigt oattraktivt ut - en slags grå otäck, illaluktande massa.

  Jag använder masken i en månad, men bara en gång i veckan, så jag spenderade lite mindre än hälften. Jag lägger på nyligen tvättat hår och lägger det under ett duschlock. Jag brukar hålla mer än den tid som tillverkaren förklarat, 20-30 minuter, och tvätta sedan av den.

  Vad tillverkaren lovar oss:

  Som du kan se är beskrivningen av masken bara magisk. Kompositionen är naturligtvis inte 100% naturlig. Sheasmör är på tredje plats, panthenol någonstans i mitten, väl, björktjära och allantoin går i allmänhet närmare slutet. Allt detta livsuppehåll, som vanligt, försvann mitt i alla slags glykoler och klorider, men jag måste säga att kompositionen inte är så full av olika komponenter. Du kan se själv att han är väldigt blygsam. Ibland hittar du sådana medel att deras komposition i små tryck tar upp hälften av paketet, och allt detta är inte naturliga komponenter. Så jag tycker att kompositionen är ganska anständig.

  Vad jag verkligen fick.

  Först om nackdelarna:

  1. Den första och viktigaste saken. Samma sak, varför använder jag denna mask bara en gång i veckan, även om det kan vara två. Detta är SMELL. Här låg inte tillverkaren, parfymen var uppenbarligen inte på masken, eftersom den stinker den mest naturliga björktjära. Denna lukt är så stark och så länge hålls på håret som jag bara inte kan föreställa mig att det är möjligt att använda denna mask under arbetsveckan, annars skulle jag skämmas för att gå till jobbet. Därför gör jag det alltid på lördagar, till kvällen. Nästa dag är lukten inte så märkbar. För att neutralisera denna doft åtminstone lite använder jag denna Avon spray, den har en stark söt arom, så det släpper ut denna obehagliga och luktiga effekt. Eller ett annat alternativ är att lägga till några droppar essentiell olja av citron innan du applicerar på masken. Denna olja är bra för hår och har en stark arom, så du kommer att göra masken ännu mer användbar, och neutralisera den luktade lukten lite. Å andra sidan visar en sådan lukt av en mask att björktjära i det verkligen är.
  2. Liksom alla produkter som innehåller björktjära, torkar denna mask hårbotten och håret. Därför rekommenderas sådana verktyg inte för frekvent användning. När jag först utnyttjade denna mask kände jag den här effekten - mitt hår blev verkligen som om det var torrt. Men jag hittade en utväg - nu lägger jag till grapefruktolja till det, mjukar mjukningen helt och fuktar håret, utan att göra det tyngre och inte göra det oljigt.
  3. Masken är mycket tät, tjock konsistens, och om du lägger till olja till den blir den lite viskös, så det är svårt att applicera och sprida sig genom håret. Det är särskilt svårt att gnugga det i hårrötterna. På samma sätt tvättas det för hårt, det gör inte ont för att "skölja" håret i ett handfat för att tvätta masken från rötterna.

  Nåväl, varför rekommenderar jag henne att försöka.

  1. Det viktigaste för mig - det hjälpte mig att bli av med mjäll. Och det här är trots att jag använder det under en kort tid, och jag använder vanligt schampo för att tvätta mitt hår, inte för mjäll. Men ändå finns det ingen mjäll - det här är ett faktum, och det här är helt och hållet masken.
  2. Jag gillar mitt hår efter det. Mjuk, blank, ser frisk och vacker ut. Och effekten är ännu bättre med druvfröolja, håret är väldigt lätt att kamma och inte förvirras.

  Jag har mer minus än plusser, men jag tror att fördelarna med denna mask är tyngre än dess brister, så jag rekommenderar fortfarande att prova det, speciellt för dem som har mjäll eller smutsigt hår.

  PS. På bilden är håret kort före FÖRE slående slutar, så resultatet är inte perfekt.

  Hårmask eller gift.

  Hej mina läsare!

  Jag vet inte varför jag köpte den. Det var ju klart från början att hon inte skulle lukta rosor, det här är först och för det andra föreslog jag att hon skulle torka håret utan hänsyn.

  Tillverkaren gör otroliga löften:

  Den innehåller naturlig björktjära, som är en anti-mjälladditiv, har antiseptisk, avfettnings- och antipruritisk verkan. Som ett resultat av applikationen förbättras hårets och skalpets allmänna tillstånd, håret blir starkare, får en hälsosam glans och stannar längre, risken för mjäll, skalning och obehaglig klåda minskar.

  Masken innehåller inte konstgjorda färger, dofter, silikoner, parabener.

  Jag köpte för 40 hryvnian i en vanlig kosmetisk butik, men att hitta denna mask är inte svårt i apoteket, och i snabbköpet, var som helst.

  Kapaciteten på 300 ml, masken konsumeras mer än ekonomiskt, eftersom det börjar luktas från denna lukt efter att burken öppnats.

  Först försäkrade jag mig själv om att skönhet som krävs på offren och måste uthållas för resultatet. Det som är mest roligt när du verkligen vill lukta produkten, stanna längre på håret, det här händer inte, men det här tåget tar inte ut på två dagar.

  Om resultatet. Det var detta: illaluktande hår, illaluktande handduk, torr, livlös istappar, i stället för hår, kliande hårbotten, ingen glans, lätt kamning, ingenting. En lukt! Överallt denna illaluktande lukt.

  Jag använde golvbankerna, resten kastade. För mig är detta helt enkelt oacceptabelt, och för vad som faktiskt plågas och uthärdat? För hårets skull, vilken av det glänsande stålets luktande tvättduk?

  Återigen var det i början nödvändigt att tänka, för det var så klart att det skulle stinka, men jag hade ingen aning om att det var så.

  Min dotter har ett år och en månad och på dagen då jag öppnade masken hemma efter köpet kom min dotter in i köket och sa hennes elfte ord: "FU" !! • Nästa Artikel
  Lär dig välja och applicera hårspray