Recenserad av "Ana-Stasia" på Hair Mask Homemade Recipes Regenerating


Inlagd av: admin i hårvård 06/23/2018 0 94 Visningar

5 mest effektiva hem reparera hår masker

Vårt hår är mycket mottagligt för felaktig vård och brist på näringsämnen. Om du försummar hårets hälsa, utsätter dem ofta för hårtorkar, strykjärn och lockar, ditt hår kommer snart att bli skört och torrt, och deras tips blir tunna och börjar splittras.

Att ta emot vitaminer och byta hårvård kommer utan tvivel att bära frukt över tid och återställa ditt hår. Men jag vill få ett märkbart resultat omedelbart, och inte om en månad. I det här fallet bör du försöka återställa hårmasker. Effekten av dem är märkbar efter den första ansökan, och med långvarig användning kommer du ständigt att stärka ditt hår.

En regenererande mask behövs för skadat hår, försvagat genom användning av stylingprodukter, färgning eller kemisk perm.

Du kan köpa regenererande hårmaskor i specialaffärer eller göra dem hemma på egen hand.

Hårmask är lätt att förbereda hemma. Det består vanligtvis av enkla, billiga och prisvärda ingredienser, såsom kefir, majonnäs, honung, ägg och olika vegetabiliska oljor.

Vi erbjuder dig 5 recept effektiva hemåterställande hårmaskor. Det är nog att använda dem en gång i veckan, men för en långsiktig effekt, bör masker appliceras regelbundet.

Det finns många sätt att göra masker. Grundreglerna är emellertid desamma:

 • Det är nödvändigt att ta endast färska ingredienser. Använd inte produkter som har gått ut. En sådan mask kommer inte att ha den önskade effekten.
 • Blanda endast komponenter i rena rätter. Det är lämpligt att använda glas eller karmiska behållare. Vid användning av metallanordningar kan en kemisk reaktion uppträda, och masken kommer att förlora sin helande egenskaper.
 • Koka inte i butiken. Blandning för applicering på håret ska användas omedelbart, nästa dag förlorar det dess egenskaper och dessutom kan den vara kornig.

Efter beredning av masken ska du inte dra, bör du genast börja proceduren. Medel appliceras på våta eller torra, tidigare beredda strängar:

 • Kamma ditt hår. Keratinerade hudvågor kommer således att stiga upp och öppna för användbara ämnen tillgång till hårrötterna.
 • Ta lite massa på fingertopparna och applicera på hårbotten, massera försiktigt.
 • Sprid kvarvarande massa över hela längden på locken. Det är mycket praktiskt att använda för denna kam med sällsynta tänder. Var uppmärksam på tipsen, speciellt om de är skadade.
 • Använd en polyeten duschlock eller linda håret med klämfilm. För bättre absorption, wrap huvudet i en handduk.
 • Håll masken för den tid som anges i receptet. Som regel tar det från 30 minuter till en timme.

Skölj masken med ett mildt schampo och skölj håret noggrant med varmt, men inte varmt vatten.

Regenererande mask för skadat hår med kefir

Kefir hårmask är ett enkelt och universellt sätt att återställa skadat hår. Köp hög fetthalt, värm till rumstemperatur och applicera på hår. Håll den i minst en timme och tvätta den sedan. För att bli av med den speciella lukten av kefir, skölj huvudet med en lösning av ättika eller citronsaft efter tvätt. För bättre effekt kan du lägga till några matskedar olivolja eller annan vegetabilisk olja till kefir.

Mask för att återställa skadat hår med kefir och ägg

En annan regenererande mask för volospomime kefir inkluderar honung och ägg. Blanda lite kefir (högst tre matskedar) med en slagen äggula och en matsked honung. Blandningen appliceras på hela längden av håret, inklusive rötterna, och lämnas i en timme. Efter den angivna tiden sköljs håret med en vanlig schampo.

Utmärkt effekt ger en mask för skadat hår med kefir och kakao. Ett glas kefir blandat med två stora skedar kakao, tillsätt några droppar olivolja och äggula. För att uppnå bättre kakao kan blandningen upphettas något i mikrovågsugnen. Håll på håret i ca 40 minuter. Förutom den återställande effekten har masken en fasta egenskap.

Hemlagad reparation av hårmask med yoghurt och majonnäs

Mask med majonnäs är perfekt för torrt och skadat hår. Föreslå hemlagad majonnäs, du kan till och med laga mat själv. För en majonnäs regenererande hårmask, ta ett ägg och en fjärdedel kopp yoghurt och majonnäs. Först och främst slå ägget, tillsätt sedan majonnäs och yoghurt och blanda noggrant. Gnugga masken i ditt hår, sätt på en hatt och lämna i en timme. Tvätta av masken med schampo och skölj håret med rumstemperaturvatten.

Den återställande masken för mörkt hår med kaffe och konjak

Mask med cognac och kaffe återställer helt håret över hela längden och ger en mörk choklad en fin chokladskugga. För att förbereda masken behöver du två ägg, 1,5 matsked brandy och en sked av högkvalitativ malet kaffe. Blanda ingredienserna och applicera på otvättat hår. Sätt en plasthatt på huvudet, linda en handduk och lämna i en och en halv timme. Skölj med kallt vatten.

Video om mask med brandy:

Webbplatsadministrationen är inte ansvarig för noggrannheten i informationen i videoklippet. Källa: https://youtu.be/ghNZGRQKjnw

Regenererande mask för skadat hår med avokado

Avokado i sammansättningen av masker för hår fuktar och förstärker håret, ger dem glans och elasticitet. För att förbereda en hårmask behöver du massan av mogen avokado, 1 matsked honung, 2 matskedar mandel eller olivolja. Kombinera ingredienserna och blanda tills en jämn krämmassa erhålls. Applicera en regenererande mask på håret, lämna i en halvtimme och tvätta av med schampo.

Hemmagjord håråterställningsmask med ricinolja

En revitaliserande mask med ricinolja och äggula har en utmärkt läkning och fuktgivande effekt även för allvarligt skadat hår. För en äggula behöver du en matsked ricinolja. För långt hår bör antalet ingredienser ökas, bibehålla denna andel. Sätt en mask på ditt hår, sätt på ett duschlock och var noga med att slå ett huvud med en handduk. Det är lämpligt att behålla den här återställande hårmasken på ditt huvud så länge som möjligt - helst 3 timmar.

Näringsrik mask för skadat hår av rågbröd

Denna mask är speciellt användbar för hår som nyligen har genomgått färgning. Hennes matlagning är väldigt enkel. Tvåhundra gram rugbröd hälls med ett glas kokande vatten och låt det brygga i en halvtimme. Sprida den resulterande våtmarken genom håret, vänta 30 minuter, skölj sedan grundligt med vatten. Om du vill förbättra effekten kan du lägga till äggula av ett ägg, en sked full av honung och samma senapspulver till brödet. Blanda noggrant, applicera försiktigt på håret och lämna i en timme. Skölj slutligen med varmt vatten.

Video om masken för hår och ansikte av svartbröd:

Webbplatsadministrationen är inte ansvarig för noggrannheten i informationen i videoklippet. Källa: https://www.youtube.com/watch?v=WVyk40RrxSQ

Denna mask gör håret glans, gör dem mjuka och lätta. Brew starkt svart te utan smaker. Tillsätt en droppe jasmin eterisk olja och låt svalna. När du har tvättat håret med schampo, skölj det våta håret med det resulterande avkoket. Vänta 15 minuter och skölj med varmt vatten.

Ginger är en rik förråd av friska ämnen. Som en del av maskerna påverkar den aktivt hårbotten, förbättrar hårväxten, återställer strukturen, mättar dem med vitaminer och väsentliga spårämnen. För masken, ta två matskedar av ingefärapulver, en äggula, två stora skedar honung. Blanda ingefära och honung, tillsätt piskad äggula. Blanda väl till jämnt och applicera på hår, undvik rötter. Wrap huvudet med en handduk i en halvtimme. Skölj sedan med varmt vatten utan schampo.

Hemreparation av hårmask med linolja

De unika egenskaperna hos linfröolja har länge varit kända. Detta är en utmärkt lösning för skadat och torkat hår med delade tips. För masken behöver du ett par matskedar linfröolja och några droppar citrusolja (apelsin, grapefrukt), som innehåller mycket vitaminer och användbara syror. Du kan applicera blandningen inte bara på håret utan även på rötterna. Håll dock inte masken i mer än 15 minuter: de aktiva syrorna i citrusoljor kan orsaka rodnad i hårbotten. Resterna sköljs med varmt vatten med en mild schampo.

För svagt och sprött hår finns det inget bättre än en mask baserad på torrjäst. Värm mjölken lite och sätt ett litet paket torrt jäst i det. Låt det brygga i 15 minuter, häll sedan äggulan av ett ägg och en stor sked olivolja. Blanda väl och fördela jämnt på torrt hår. Lämna i en och en halv timme, skölj sedan med kallt vatten och en droppe schampo.

Mask för hår restaurering med banan och avokado

Mättad med vitaminer och antioxidanter ger en banan parat med avokado en enorm regenererande effekt. För masken, använd mogna mjuka frukter. Mash frukten i mush, tillsätt äggula och en stor sked olivolja. Applicera på hår och linda i en handduk. Vänta 30 minuter och tvätta av med en icke-aggressiv schampo.

Aloe juice är användbar för behandling och regenerering av skadat hår. Den innehåller många vitaminer, stärker håret, ger dem ett mer hälsosamt utseende. Det enklaste receptet är att blanda en matsked aloejuice med två äggulor. Applicera på håret i 30 minuter, skölj sedan med ljummet vatten. Inget behov av att använda schampo.

Mask ALERANA ® intensiv näring är utformad speciellt för att återställa försvagad och utsatt för håravfall. Den består av ett komplex av aminosyror, nässla och kävextrakt, keratin och panthenol. Masken påverkar hela längden på håret, fuktar och närnar dem, och stärker även hårsäckarna, vilket aktiverar tillväxten av nya krullar.

Hårmask Hemlagad recept Reparera recensioner

kategori:
Skötsel kosmetika

Typ:
Hårmask

märke:
Hemlagade recept

Alla recensioner på Hair Mask Hemlagad recept Reparation
Haze hår är inte en vän. Kudry är kontraindicerat!

God eftermiddag Nu vill jag berätta om min besvikelse och den skyldige i detta är hårmaskan återställer varumärket från varumärket. Om [. ]

Inte imponerad och det är därför...

Hej alla) Jag älskar alla typer av hårprodukter. Särskilt alla slags masker. I affären är det mycket svårt för mig att gå förbi hyllan med [. ]

Det ögonblick då förflutet inte är värt att komma ihåg. Är det en mask? Var? Jag råder dig inte att prova sina tjejer med färgat skadat hår.

Välkommen! Späd din feedback på professionella hårprodukter - en recension på ett verktyg från massmarknaden. Och om en av dessa betyder [. ]

Mask för hår Hemlagade recept - recensioner

Hårmask

Hårmask Hjälmlagda recept 11 oktober 2012

Tjejer, jag vill ge råd om en stor hårmask, som jag nyligen försökt. Jag hörde länge om Henna, hur coolt hon behandlar hennes hår. Men jag ville inte färga mitt hår. Och då kom jag över en mask från Henna Chandi, konsulten sa att färgen var borttagen där och hon målade inte))) ja, då kunde jag inte motstå och köpa den. Jag har använt det för en månad nu, tjejer, hår började växa så mycket, kapeter! Jag har nu en podshorstok)))

Hårmask Hjälmlagda recept 14 juli 2010

Kommentarer Granskning användbart? Ja 13 · Nej 0

Hårmask Hemlagad recept 7 april 2010

Skönhetsprojekt

Feedback på de två grädde maskerna hos den inhemska tillverkaren "Hemlagade recept" -Recovering och Silke.
Dess färg är mörkblond, jag färgar min blonda, mitt hår är tunt, långt, på grund av färgning finns det en tendens till torrhet, förlust av glans och jämnhet.

Hjälmlagda recept Återställ Cream Mask
Beskrivning av tillverkaren: "Återställ" kräm hårmask med ett högt innehåll av naturliga komponenter i dess sammansättning klarar framgångsrikt problemet med skadat och färgat hår. Kockolja och näsjuice ger den definierande riktningen i omfattande vård av sådant hår. Kockolja närmar och förstärker hårrötterna, accelererar hårväxten, lindrar mjäll, kliar och torr hårbotten, återställer skadad hårstruktur. Nässle har tonisk effekt, stimulerar blodcirkulationen i hårbotten, normaliserar dess lipidbalans, stärker håret.

Min recension: Jag såg i Auchan, mindes mycket goda recensioner om krämer och scrubs varumärket och bestämde oss för att prova det, jag tänkte att om du inte passar, så att inte tycka synd om är 70 p, och läsa sammansättningen var förvånad över att inte hitta någon.Poprobovav silikon mask blev förvånad igen, ja hur! Masken är bara fantastisk, det luktar väldigt snällt, mildt och håret efter det är magiskt! Mjuk, slät, glänsande, tryck inte och elektrifiera inte! För att vara ärlig har jag sådant hår efter Optima-maskor. Jag var bara i chock, kunde ändå inte nalyubovatsya hår)) Jag gör regelbundet en mask med oljor (oliv, kardborre), men gör de ofta för lat och sitta med honom en timme, också, så jag tror att jag har hittat en ersättare för dem dagar då latskap vinner)). Jag kommer definitivt att ta mer och mer!
Pris: 80 r
Betyg: 4/5

Hjälmlagda recept Krämen silkesmask
Beskrivning av tillverkaren: "Silk" cream hårmask med högt innehåll av naturliga komponenter i dess sammansättning aktiverar metaboliska processer i hårbotten, förbättrar blodtillförseln till hårrötterna. Silkeproteiner och ett vitaminkomplex ger den definierande riktningen i komplex hårvård. Vitamin PP förbättrar hårfollikelns tillstånd, stimulerar metaboliska processer i rötterna. Vitamin B5 återställer skadad hårstruktur, stärker rötterna. C-vitamin stimulerar blodtillförseln till huvudets celler, ger intensiv hårväxt. Silkeproteiner ger elasticitet mot håret, skyddar det mot fuktförlust och brittleness, gör håret smidigt och glänsande.

Min recension: Jag tog också den här masken på samma gång och hade också bestämt mig för att försöka, utan att hitta silikonerna i kompositionen och ha varit nöjd med priset. Hon har en trevlig blommig diskret lukt, som för en tid kvarstår på håret. Håret efter det är verkligen silke, glida över händerna, mycket slät och glänsande! Jag lägger masken på mitt hår innan du tvättar i 20-30 minuter, tvättar sedan med schampo. Efter att ha använt burken märkte jag att många nya nya hår visade sig, så löftet om hårväxt är faktiskt sant.
Pris: 80 r
Betyg: 4/5

Reparera hemlagade masker för torrt och skadat hår - recept och recensioner

Inlagd av: admin i hårvård 06/23/2018 0 94 Visningar

5 mest effektiva hem reparera hår masker

Vårt hår är mycket mottagligt för felaktig vård och brist på näringsämnen. Om du försummar hårets hälsa, utsätter dem ofta för hårtorkar, strykjärn och lockar, ditt hår kommer snart att bli skört och torrt, och deras tips blir tunna och börjar splittras.

Att ta emot vitaminer och byta hårvård kommer utan tvivel att bära frukt över tid och återställa ditt hår. Men jag vill få ett märkbart resultat omedelbart, och inte om en månad. I det här fallet bör du försöka återställa hårmasker. Effekten av dem är märkbar efter den första ansökan, och med långvarig användning kommer du ständigt att stärka ditt hår.

En regenererande mask behövs för skadat hår, försvagat genom användning av stylingprodukter, färgning eller kemisk perm.

Du kan köpa regenererande hårmaskor i specialaffärer eller göra dem hemma på egen hand.

Hårmask är lätt att förbereda hemma. Det består vanligtvis av enkla, billiga och prisvärda ingredienser, såsom kefir, majonnäs, honung, ägg och olika vegetabiliska oljor.

Vi erbjuder dig 5 recept effektiva hemåterställande hårmaskor. Det är nog att använda dem en gång i veckan, men för en långsiktig effekt, bör masker appliceras regelbundet.

Det finns många sätt att göra masker. Grundreglerna är emellertid desamma:

 • Det är nödvändigt att ta endast färska ingredienser. Använd inte produkter som har gått ut. En sådan mask kommer inte att ha den önskade effekten.
 • Blanda endast komponenter i rena rätter. Det är lämpligt att använda glas eller karmiska behållare. Vid användning av metallanordningar kan en kemisk reaktion uppträda, och masken kommer att förlora sin helande egenskaper.
 • Koka inte i butiken. Blandning för applicering på håret ska användas omedelbart, nästa dag förlorar det dess egenskaper och dessutom kan den vara kornig.

Efter beredning av masken ska du inte dra, bör du genast börja proceduren. Medel appliceras på våta eller torra, tidigare beredda strängar:

 • Kamma ditt hår. Keratinerade hudvågor kommer således att stiga upp och öppna för användbara ämnen tillgång till hårrötterna.
 • Ta lite massa på fingertopparna och applicera på hårbotten, massera försiktigt.
 • Sprid kvarvarande massa över hela längden på locken. Det är mycket praktiskt att använda för denna kam med sällsynta tänder. Var uppmärksam på tipsen, speciellt om de är skadade.
 • Använd en polyeten duschlock eller linda håret med klämfilm. För bättre absorption, wrap huvudet i en handduk.
 • Håll masken för den tid som anges i receptet. Som regel tar det från 30 minuter till en timme.

Skölj masken med ett mildt schampo och skölj håret noggrant med varmt, men inte varmt vatten.

Regenererande mask för skadat hår med kefir

Kefir hårmask är ett enkelt och universellt sätt att återställa skadat hår. Köp hög fetthalt, värm till rumstemperatur och applicera på hår. Håll den i minst en timme och tvätta den sedan. För att bli av med den speciella lukten av kefir, skölj huvudet med en lösning av ättika eller citronsaft efter tvätt. För bättre effekt kan du lägga till några matskedar olivolja eller annan vegetabilisk olja till kefir.

Mask för att återställa skadat hår med kefir och ägg

En annan regenererande mask för volospomime kefir inkluderar honung och ägg. Blanda lite kefir (högst tre matskedar) med en slagen äggula och en matsked honung. Blandningen appliceras på hela längden av håret, inklusive rötterna, och lämnas i en timme. Efter den angivna tiden sköljs håret med en vanlig schampo.

Utmärkt effekt ger en mask för skadat hår med kefir och kakao. Ett glas kefir blandat med två stora skedar kakao, tillsätt några droppar olivolja och äggula. För att uppnå bättre kakao kan blandningen upphettas något i mikrovågsugnen. Håll på håret i ca 40 minuter. Förutom den återställande effekten har masken en fasta egenskap.

Hemlagad reparation av hårmask med yoghurt och majonnäs

Mask med majonnäs är perfekt för torrt och skadat hår. Föreslå hemlagad majonnäs, du kan till och med laga mat själv. För en majonnäs regenererande hårmask, ta ett ägg och en fjärdedel kopp yoghurt och majonnäs. Först och främst slå ägget, tillsätt sedan majonnäs och yoghurt och blanda noggrant. Gnugga masken i ditt hår, sätt på en hatt och lämna i en timme. Tvätta av masken med schampo och skölj håret med rumstemperaturvatten.

Den återställande masken för mörkt hår med kaffe och konjak

Mask med cognac och kaffe återställer helt håret över hela längden och ger en mörk choklad en fin chokladskugga. För att förbereda masken behöver du två ägg, 1,5 matsked brandy och en sked av högkvalitativ malet kaffe. Blanda ingredienserna och applicera på otvättat hår. Sätt en plasthatt på huvudet, linda en handduk och lämna i en och en halv timme. Skölj med kallt vatten.

Video om mask med brandy:

Webbplatsadministrationen är inte ansvarig för noggrannheten i informationen i videoklippet. Källa: https://youtu.be/ghNZGRQKjnw

Regenererande mask för skadat hår med avokado

Avokado i sammansättningen av masker för hår fuktar och förstärker håret, ger dem glans och elasticitet. För att förbereda en hårmask behöver du massan av mogen avokado, 1 matsked honung, 2 matskedar mandel eller olivolja. Kombinera ingredienserna och blanda tills en jämn krämmassa erhålls. Applicera en regenererande mask på håret, lämna i en halvtimme och tvätta av med schampo.

Hemmagjord håråterställningsmask med ricinolja

En revitaliserande mask med ricinolja och äggula har en utmärkt läkning och fuktgivande effekt även för allvarligt skadat hår. För en äggula behöver du en matsked ricinolja. För långt hår bör antalet ingredienser ökas, bibehålla denna andel. Sätt en mask på ditt hår, sätt på ett duschlock och var noga med att slå ett huvud med en handduk. Det är lämpligt att behålla den här återställande hårmasken på ditt huvud så länge som möjligt - helst 3 timmar.

Näringsrik mask för skadat hår av rågbröd

Denna mask är speciellt användbar för hår som nyligen har genomgått färgning. Hennes matlagning är väldigt enkel. Tvåhundra gram rugbröd hälls med ett glas kokande vatten och låt det brygga i en halvtimme. Sprida den resulterande våtmarken genom håret, vänta 30 minuter, skölj sedan grundligt med vatten. Om du vill förbättra effekten kan du lägga till äggula av ett ägg, en sked full av honung och samma senapspulver till brödet. Blanda noggrant, applicera försiktigt på håret och lämna i en timme. Skölj slutligen med varmt vatten.

Video om masken för hår och ansikte av svartbröd:

Webbplatsadministrationen är inte ansvarig för noggrannheten i informationen i videoklippet. Källa: https://www.youtube.com/watch?v=WVyk40RrxSQ

Denna mask gör håret glans, gör dem mjuka och lätta. Brew starkt svart te utan smaker. Tillsätt en droppe jasmin eterisk olja och låt svalna. När du har tvättat håret med schampo, skölj det våta håret med det resulterande avkoket. Vänta 15 minuter och skölj med varmt vatten.

Ginger är en rik förråd av friska ämnen. Som en del av maskerna påverkar den aktivt hårbotten, förbättrar hårväxten, återställer strukturen, mättar dem med vitaminer och väsentliga spårämnen. För masken, ta två matskedar av ingefärapulver, en äggula, två stora skedar honung. Blanda ingefära och honung, tillsätt piskad äggula. Blanda väl till jämnt och applicera på hår, undvik rötter. Wrap huvudet med en handduk i en halvtimme. Skölj sedan med varmt vatten utan schampo.

Hemreparation av hårmask med linolja

De unika egenskaperna hos linfröolja har länge varit kända. Detta är en utmärkt lösning för skadat och torkat hår med delade tips. För masken behöver du ett par matskedar linfröolja och några droppar citrusolja (apelsin, grapefrukt), som innehåller mycket vitaminer och användbara syror. Du kan applicera blandningen inte bara på håret utan även på rötterna. Håll dock inte masken i mer än 15 minuter: de aktiva syrorna i citrusoljor kan orsaka rodnad i hårbotten. Resterna sköljs med varmt vatten med en mild schampo.

För svagt och sprött hår finns det inget bättre än en mask baserad på torrjäst. Värm mjölken lite och sätt ett litet paket torrt jäst i det. Låt det brygga i 15 minuter, häll sedan äggulan av ett ägg och en stor sked olivolja. Blanda väl och fördela jämnt på torrt hår. Lämna i en och en halv timme, skölj sedan med kallt vatten och en droppe schampo.

Mask för hår restaurering med banan och avokado

Mättad med vitaminer och antioxidanter ger en banan parat med avokado en enorm regenererande effekt. För masken, använd mogna mjuka frukter. Mash frukten i mush, tillsätt äggula och en stor sked olivolja. Applicera på hår och linda i en handduk. Vänta 30 minuter och tvätta av med en icke-aggressiv schampo.

Aloe juice är användbar för behandling och regenerering av skadat hår. Den innehåller många vitaminer, stärker håret, ger dem ett mer hälsosamt utseende. Det enklaste receptet är att blanda en matsked aloejuice med två äggulor. Applicera på håret i 30 minuter, skölj sedan med ljummet vatten. Inget behov av att använda schampo.

Mask ALERANA ® intensiv näring är utformad speciellt för att återställa försvagad och utsatt för håravfall. Den består av ett komplex av aminosyror, nässla och kävextrakt, keratin och panthenol. Masken påverkar hela längden på håret, fuktar och närnar dem, och stärker även hårsäckarna, vilket aktiverar tillväxten av nya krullar.

"Hemrecept" / Regenererande hårmask

recensioner:

recensioner:

Jag använder denna mask i flera månader, men har ännu inte bestämt mig för yttrandet.

Men låt oss börja i ordning.
Jag köpte det eftersom jag bestämde mig för att prova en ny mask. Jag valde denna ETA speciellt, eftersom den är avsedd för färgat hår och jag målar mitt hår.

Masken innehåller burkolja, som jag vet har en bra effekt på hårväxten.
Och även nässla, vilket stärker håret och stimulerar blodcirkulationen.
Jag vet inte om jag ska tro på vad som skrevs, men jag vill.

Jag blev också imponerad av volymen av masken - 500 ml, och till och med billig.

Under locket hade masken ett skyddande membran, men jag kastade bort det, för varje gång det var obekvämt att öppna den. Inkluderade också en liten plastsked.
Jag kastade bort den också, s. H. Jag ringde masken med mina fingrar.

Till beröring är masken ganska tjock, med en trevlig rosa färg. Lukten är ganska stark, närmare lukten av toalettvatten.

Men på huvudet är masken utsmält så illa. Därför är det nödvändigt att applicera mycket masker på huvudet.
Och det tvättas av dåligt. Förmodligen på grund av att den innehåller burdockolja.

I allmänhet, efter appliceringen av denna mask har jag en känsla av att mitt huvud är dåligt tvättat (
Men håret faller ut verkar ha blivit mindre.
Därför har jag ännu inte bestämt mig för den här maskens mening.

Återställande av skadat hår med masker

Har ditt hår blivit skört, förlorar sin glans och skönhet? Du kan spara dem utan att ens lämna ditt hem - gör regelbundet hemlagade masker med naturliga ingredienser. Nu är det svårt att hitta en kvinna som aldrig har använt en hårtork, stryker, målade inte håret. Men alla dessa manipuleringar skadar krullarnas struktur kraftigt, försämrar deras utseende, saktar tillväxten och provar förlust. Även frekvent exponering för den brännande solen och vårdslös borstning kan skada strängarna. Men hur man återvänder den gamla överklagan? Du kan gå till salongen, där för en ganska stor mängd kommer du att bli erbjuden att genomgå en behandling. Men om du inte har råd med det, kommer det att regenerera hårmaskiner, som är tillverkade hemma, lika bra som salongförfaranden.

Indikationer för återhämtning

Hur förstår du att dina strängar behöver särskild vård? Huvudindikationer:

 • delade ändar;
 • bräcklighet;
 • förlust;
 • försämring av utseendet.

Att återställa skadat hår är inte tillräckligt för att bara använda speciell kosmetika. Att ta itu med denna fråga måste närmar sig omfattande. Vi talar om att sådana regler följs:

1. Inkludera i kost av färska grönsaker och frukter, fisk, kött. De innehåller många användbara mineraler, vitaminer och mikroelement, som är nödvändiga för den normala tillväxten av krullar.

2. Avstå från att röka, dricka alkohol. Dessa negativa faktorer förvärrar trots allt inte bara hårets kvalitet utan också det allmänna hälsotillståndet.

3. Kontrollera kroppen för sjukdomar. Om detta är den främsta orsaken till skadat hår, så kan inga kosmetiska procedurer hjälpa till. Först av allt, bli av med sjukdomen.

4. Avvisa ofta användning av strykning, curling, hårtork, färgning. Sådana manipuleringar kommer endast att förvärra låsens tillstånd.

5. Ändra den vanliga penningmängden för farmaceutiska preparat. Det borde vara ett schampo och en balsam, och du kan göra restaureringsmaskerna själv.

6. Köp en ny kam från naturmaterial och byt ut det var 6: e månad.

Ursprungligen kan du skrämmas av en sådan uppsättning åtgärder. Men när du ser de första resultaten av dina insatser kommer det inte att finnas några spår av tvivel.

Funktioner för beredningen och användningen av masker

För att göra hemlagade masker verkligen hjälp, måste du ordentligt förbereda och använda dem. Grundläggande regler att följa:

 • Det spelar ingen roll vilken recept du använder, så länge alla ingredienser är färska.
 • Om det finns en produkt för vilken du är allergisk i kompositionen är det bättre att vägra ett sådant botemedel.
 • Använd inte metalldiskar för beredning av kosmetika.
 • Blanda bra så att texturen är jämn.
 • Hemlagade masker används omedelbart efter förberedelsen.
 • Applicera på håret med händerna eller en speciell pensel medan du masserar hårbotten, vilket hjälper till att förbättra blodcirkulationen.
 • När näringsblandningen appliceras, linda huvudet med en påse och på toppen med en handduk.
 • Förvara inte längre än rekommenderad vid en viss recepttid. Detta leder till oönskade konsekvenser.
 • Skölj med varmt vatten med en schampo.
 • Masken appliceras var tredje dag under månaden. I framtiden - 1 gång per vecka för profylax.

Om du inte försummar ovanstående rekommendationer, så kommer du efter några förfaranden att märka de första resultaten.

Hemlagad Mask Recept

1. Recept masker för fet hår.

1,1. Återställningsmasken framställs enligt följande:

 • Gör en kamilledekok enligt receptet, som anges på förpackningen. Kall till rumstemperatur.
 • 50 ml buljongblandning med 1 äggvita och piska blandningen i ett frostigt skum.
 • Applicera produkten i hårbotten och sprida den över hela längden av locken med en kam.
 • Tvätta av efter 30 minuter.

1,2. Hemmagjorda masker baserade på fermenterade mjölkprodukter är bra för fet hår. Det räcker att blanda 100 ml kefir med 1 msk. l. havsalt. Applicera på huden och längs hela längden av strängarna, skölj av på en halvtimme. Denna blandning förstärker glödlamporna.

1,3. Ingredienser krävs:

Slå äggula med honung med gaffel, lägg till öl. Applicera den resulterande produkten längs hela längden av trådarna, tvätta av på en timme.

1,4. Dessa ingredienser kommer att behövas:

 • 0,5 tsk. kamferolja;
 • 1 äggula;
 • 2 msk. l. vatten.

Placera alla ingredienser i en mixerskål och slå bra. Sätt på rötterna pryadok och skölj efter 5 minuter. Denna närande hårmask kan lämna en obehaglig lukt på grund av kamferolja. Men du kan bli av med det: du måste skölja krullarna med vatten och citronsaft.

2. Recept masker för torrt hår.

2,1. Återställande mask för torrt hår hemma bereds enligt följande:

 • En halv kopp yoghurt kopplas med 1 tsk. olivolja av hög kvalitet.
 • Ta en liten bit rågbröd, sätt i den beredda blandningen och vänta 10 minuter tills det sväller.
 • Använd en mixer, slå.
 • Applicera på trådarna längs hela längden och lämna i en halvtimme.

Skador på håret efter att du har applicerat det här verktyget blir mjukt och lättsamt, och efter några veckor av torrt hår kan du inte ens komma ihåg.

2,2. Sätt 2 bananer i mixerskålen (bättre att ta över sömn), 1 msk. l. flytande honung och 1 msk. l. vegetabilisk olja. Slå till en homogen konsistens. Intensivt gnidas in i rötterna och fördelas över hela längden. Efter 20 minuter mitt huvud.

2,3. Regenererande masker kan tillverkas av spannmål. En särskild plats bland dessa medel är en blandning baserad på havregryn. Den innehåller en stor mängd näringsämnen som behöver torkat, sprött hår. För dess förberedelse behöver du:

 • slipa i en kaffekvarn 2 msk. l. havregryn och 2 msk. l. linfrön;
 • det resulterande pulvret häller ett glas kokande vatten;
 • När blandningen har svalnat, lägg till 1 tsk till den. burdock olja.

Applicera det resulterande verktyget längs hela längden på locken. Efter 30 minuter tvätta av med schampo.

2,4. En bra mask för torrt hår kan tillverkas av kokosolja. Det är mycket enkelt förberedt: det är nödvändigt att blanda 2 delar kokosolja med 1 del olivolja, värm upp det lite i ett vattenbad. Applicera, ägna särskild uppmärksamhet åt splittrade ändar, skölj med schampo efter 25-35 minuter.

Recept för färgade hårmaskor

1. Masken för blekt hår bör inte bara vara närande "vitaliserande". Efter förtydligande blir krullarna torra, sköra. Men de kan "återföras till liv" med hjälp av en hemlagad förberedelse. För att göra detta måste du blanda citronsaft, kardborre och ricinolja (varje ingrediens i 1 msk. L). Applicera på rötterna, tvätta av efter en halvtimme. Skölj strängar avkok av kamille eller plantain.

2. Om du bestämmer dig för att bli en brunett, måste du också göra regenererande masker.

 • 2 msk. l. malt kaffe häll 400 ml kokande vatten;
 • efter 2 minuter, stam;
 • Låt drycken svalna till rumstemperatur.

Applicera kaffe vatten till rötterna, intensivt gnugga i hårbotten. Skölj med varmt vatten efter en halvtimme.

3. Redheads glöm inte att använda regenererande masker som kan förberedas hemma. En blandning av persilja - en av de mest populära kosmetika från ägarna av röda lockar. Det är lätt att förbereda:

 • 50 g persiljahack med en kniv;
 • häll grönsaker 0,5 liter kokande vatten;
 • belastning efter 30 minuter.

När avkolningen har svalnat, ska den appliceras på trådarnas rötter och sprida sig över hela längden. Skölj med varmt vatten efter 20 minuter. Skadat hår efter färgning blir livligare och glänsande.

4. Näringsrik mask för mörkfärgade lås:

 • druvmassan;
 • 1 msk. l. linfrön;
 • 1 msk. l. flytande honung.

Linmala i en kaffekvarn, vrid ut juice från druvor. Blanda alla ingredienser och sätt på rötterna, sprid över hela längden på locken. Denna hårmask är lämplig för ägarna av hår, benägen för fett. Om trådarna är torra, byt sedan linfrön med linolja.

Någon de kommer att hjälpa bestämma om man ska prova hemlagad kosmetika, eller bättre att använda köpet.

"Jag har använt håråterställningsmasker under lång tid. Inledningsvis köpte, och sedan lärt sig att laga dem hemma. Slutsats - hemma är mycket bättre! De strider intensivt med torrhet, brittleness. Men jag bor inte på någon. Experimentera alltid, prova något nytt. Kanske min recension kommer att vara användbar för någon. "

"Efter graviditeten märkte jag att mina krullar blev sköra och torra. En vän berättade för mig att det finns en effektiv mask för skadat hår baserat på honung och banan, som kan förberedas hemma. När jag först försökte det blev jag chockad. Jag hade aldrig trott att honung med en banan kan fungera sådana mirakel. "

"Jag är en sann experimenter, som jag inte gjorde: måleri, perm, vanlig styling - alla dessa förfaranden ledde till att krullarna inte bara föll ut, men försvann verkligen från huvudet. Sluta och experimentera inte längre - det var inte tillräckligt. Jag vände mig till en tricholog som hjälpte mig att återställa mitt hår. Men dessa var professionella förberedelser, och inte improvisation från några oljor och örter. "

Alla, Nizhny Novgorod.

"En närande mask av burdockolja och äggula är min frälsare. Det återställer intensivt skadade lockar. Det viktigaste - att värma upp i ett vattenbad innan du sätter på håret, då blir det bättre att tvätta bort. Du kommer att se att håret lever efter det första förfarandet. Till exempel använder jag det alltid. Därför, tjejer, om du vill att dina lockor ska vara attraktiva, var inte lat och försök. "

Larisa, Moskva regionen.

"En näringsrik mask av kefir är det bästa verktyget, jag använder det alltid. Mitt hår är glänsande, lydigt, vackert. Det finns aldrig några problem med split ends. Om du vill uppnå samma effekt rekommenderar jag dig att försöka. Det är mycket enkelt förberedt. "

Masker för hår restaurering hemma

Under de senaste åren har antalet personer (främst kvinnor) ökat avsevärt, vilket är extremt förbryllat av problemet med håråterställning. Det är inte konstigt att många människor letar efter en lösning på detta problem bland de så kallade "farmors recept" för att tillämpa dem hemma utan att behöva hjälp av specialister eller, i allmänhet, helt oberoende. Av de många recept som finns idag kan alla hitta sina egna, beroende på kostnaden och komplexiteten hos kombinationen av ingredienser, allergiska komponenter etc.

Recept masker för hår restaurering

Recept 1

Efter hård skada på håret är det nödvändigt att snabbt återanvända. Det kan inte göra utan vitaminer. Så masken är beredd på följande sätt: eterisk olja (ricinus, lavendel och muskotmjöl 2 till 3 droppar) blandat med honung (1, 1,5 matskedar kan vara). Till denna blandning lägg till någon färdig hårmask (från apotek eller specialbutik) och vitaminer A, E. Blanda allt grundligt och applicera försiktigt för att torka håret längs hela längden. Efter applicering av masken ska håret gömmas i en plast- eller plastpåse, linda med en handduk eller lägga på en hatt och, för bättre effekt, värma upp lite med en hårtork. Denna mask görs på natten, och på morgonen tvättas den bara av med schampo.

Recept 2

När man talar om vitaminmasker (inte i kapslar) är det nödvändigt att notera masken från juice av grönsaker och frukter. Det är helt enkelt förberedt, och effekten av det är helt enkelt fantastiskt: håret blir mjukt, lättsamt, glänsande. Med regelbunden användning splittras spetsarna mindre, förlusten minskas märkbart.

Förberedelseprocessen: pressa saften från morötter, äpplen och aloe, blanda allt tills en homogen massa (det är bättre att använda porslin, eftersom juicerna börjar oxidera). Den resulterande blandningen gnids in i rötterna, och sedan fördelas återstoden längs hela hårets längd. I den här formen fungerar masken inte, så håret ska vikas, som i föregående fall, i en plastpåse eller keps och lämnas över natten, och på morgonen tvättas det med rent vatten.

Recept 3

En hel del återställningsmaskar innehåller en sådan komponent som ett ägg. Både äggvita och äggula är fördelaktiga för både hårbotten och håret i allmänhet (från rot till spets).

Masken består av följande komponenter:

Förbereder en mask enligt följande: honung (något uppvärmd) blandas med olivolja (kan vara burdock) och brandy tills den är jämn och gnidas i rötterna. En liten uppvärmd olja kan appliceras på spetsarna. Ibland tillsätts malet kaffe till blandningen (endast mörkt hår), vilket ger masken en skrubseffekt. Förhållandet mellan ingredienser: en till en (men allt beror på längden). Procedurens varaktighet är inte längre än en halvtimme. Skölj med schampo. För bättre kamning kan du skölja håret med örtdekok eller bara nässla (kamomill). Som ett resultat ser håret starkare och friskare ut.

Recept för tråkigt hår

Recept 1

 • Effektiviteten hos utländska kryddor är också ökänd för att bekämpa tråkigt, "trött" hår. ingredienser:
 1. Jordginger (1: a sked);

  Komponenterna måste blandas till grötens tillstånd och appliceras på hårbotten. Göm håret i en plastpåse och lämna den hela natten. På morgonen tvättar du bara håret med ett närande schampo. Även efter det första förfarandet är volymen och glansen synlig.

  • Samma effekt, men med hjälp av andra komponenter:
  1. kanel;
  2. Olivolja.

  Behåll samma proportioner (längden spelar ingen roll, eftersom masken är utformad uteslutande för rötterna), du måste blanda kanel och olja, täcka allt med en plastpåse (lock), men håll den inte längre än 40 minuter, eftersom kanel kan torka ut huden. En bra bonus på denna mask är att ditt hår kommer att lukta som kanel under lång tid.

  Recept 2

  "Kefir" - en av de enklaste, inte mindre effektiva maskerna. Komponenter för denna mask finns i alla hem:

  • Kefir (ca 300 ml);
  • Svartbröd (2 skivor);
  • Olja (oliv, jojoba eller vad som är tillgängligt);
  • Honung (1 msk sked).

  Förberedelse: Häll brödet med kefir, när det absorberas, lägg till resterande komponenter och blanda noggrant. Applicering: gnugga blandningen i rötterna, fördela resten över hela längden och linda i en handduk. Förvara mer än två timmar och skölj med ett enkelt schampo. Det är bättre att applicera en mask på smutsigt hår. Denna mask närmar håret med vitamin B och ger styrka.

  Recept masker för att återfuka håret

  Recept 1

  Utmärkt fuktgivande effekt kan erhållas från masken på basis av aloeblad. I originalet bör bladen ligga i en sval (till exempel kylskåp) plats för en vecka (jäsning ökar), sedan krossas bladen och blandas med burdock (olivolja) olja och upphettas i ett vattenbad. Den resulterande massan gnids in i rötterna, resten fördelas av en hårborste längs hårets längd. Det är nödvändigt att hålla en och en halv timme med ingenting att täcka. Tvätta håret med schampo och skölj med örttextrakt. I stället för löv kan du också använda aloe juice kapslar (tillgänglig på alla apotek).

  Recept 2

  Väl återställer strukturen av skadat hår och fuktar sin mask på basis av torr jäst. För att göra detta häll jäst (2 msk) med uppvärmd kefir, vänta tills blandningen börjar fermentera och tillsätt honung (1 matsked) och senapspulver (1 tesked). Blanda allt grundligt. Enligt den redan kända algoritmen, applicera på rötterna, sedan över hela längden och linda ihop med en handduk. Håll en timme - en och en halv, eller till och med två. Att tvätta som vanligt med schampo.

  Recept 3

  När det gäller blont hår kan du göra en bra näringsmask med bara en banan och olivolja. Det är lätt att förbereda det: blanda med en gaffel eller banan genom köttkvarn och lägg till några droppar olja till denna gröt. Applicera på håret och håll i 30 minuter. Tvätta av med schampo och njut av glans av hår.

  Intressant, med alla olika recept, finns en gemensam funktion - regelbundenhet. Även om förändringar i vissa fall kan ses efter första gången kan denna effekt endast uppnås som ett resultat av regelbundna procedurer under en lång period (en månad eller två). Masker är bättre att kombinera, alternativt. Således kan du bestämma det mest effektiva. Det viktigaste är att inte sluta, om resultaten efter de två första procedurerna ännu inte är synliga, eftersom det här är en exklusivt enskild process.Nästa Artikel
Topp 10 bästa hårschampon 2018