Jäst för hårtillväxt recept masker och recensioner


Kvinnor försökte alltid se vackert och välskötta. Frisyren och hårets skick spelar en viktig roll för att skapa den idealiska bilden. Inget dekorerar en kvinna som lyxiga, glänsande, långa och tjocka krullar. Men inte alla kan skryta med ett vackert hårhår givet från födseln. Korrigera situationen möjliggör högkvalitativ vård, med hjälp av en mängd olika kosmetika och hembehandlingar. Dessa inkluderar jäst för hårväxt. Detta är ett beprövat och effektivt verktyg som fortfarande inte förlorar sin relevans.

Värda egenskaper hos jästmaskar gör att du klarar av de viktigaste problemen: torrhet, brittleness, långsam tillväxt och håravfall. Någon bra hemmafru i köket finns ett paket jäst för att göra hemlagade bakverk. Denna unika produkt innehåller en stor mängd näringsämnen och vitaminer, vilket gör det möjligt att använda det inte bara för kulinariska men också för kosmetiska ändamål.

Vad är användningen av jäst för hår?

Benefit hår kommer att ge både torr och pressad jäst. Och du kan använda olika sorter av denna produkt (bakning eller bryggerjäst). Varför har de en positiv effekt på hårets tillstånd? Detta är direkt relaterat till deras kemiska sammansättning, som innehåller en stor mängd vitaminer och spårämnen.

 1. Folsyra Om de otroliga fördelarna med detta ämne har länge varit känt. Folsyra skyddar håret på ett säkert sätt mot negativ påverkan av den yttre miljön, värmeeffekter vid styling med hårtork, tångar, färgning med aggressiva färger under proceduren för perm.
 2. Niacin (vitamin PP). Det ger curls en livlig glans, gör färgen mer mättad, förhindrar utseendet av grått hår.
 3. Vitaminer i grupp B. Ladda håret med energi och tona dem upp. Påverka hårbotten, de accelererar blodcirkulationen, vilket har en positiv effekt på hårväxten.
 4. Vitamin E och N. Bidra till mättnad av lock med fukt och ger dem en livlig glöd.
 5. Aminosyror. Gör ditt hår starkare och förhindra att de faller ut. Nöda varje hår, vilket gör det mer elastiskt och lydigt.

Jäst är en unik produkt, där förhållandet mellan aminosyror, vitaminer och mineraler är balanserat så att de absorberas perfekt av kroppen. På grund av detta finns det en omvandling av hår, håret blir tjockt och tjockt, mjäll försvinner, splittrande ändar. Slöta och spröda strängar blir starka och glänsande, växer snabbare och slutar falla ut.

Vilken effekt kan man förvänta sig?

Om du använder jästhårsmaskar regelbundet (en gång i veckan) kommer du snart att märka följande positiva resultat:

Accelererad hårväxt. Skadade lockar, får regelbundet alla mikroelement och vitaminer som är nödvändiga för deras tillväxt, blir starka, börjar växa snabbt och är fyllda med vitalitet. Denna effekt uppnås genom att accelerera blodcirkulationen i hårbotten, vilket leder till att hårsäckarna får mer syre och näringsämnen.

Shaken blir tjock. Jäst har en positiv effekt på hårrötterna, stärker dem och ger hårsäckarna med vitala substanser. Detta stärker håret och förhindrar håravfall. Med tiden kommer håret att bli mycket tjockare, och du kan glömma problemet med sällsynt, tunt och sprött hår.

Användningen av jästmaskar hjälper till att näring och fuktar hårbotten, eliminerar överdriven torrhet, irritation, klåda, hjälper till att bli av med mjäll, påskynda processen för cellförnyelse och förlänga den aktiva fasen av hårsäckar tillväxten.

Vilken typ av jäst är lämplig för att accelerera hårväxten?

För hemmetoder kan du använda både torrjäst för hårväxt och pressad jäst, framställd i form av en brikett. Men när man gör masker är det mer fördelaktigt att ha "levande" jäst, som, när den blandas med ingredienser, börjar skumma och fermentera aktivt. En annan viktig faktor är produktens färskhet. När du köper, se till att jäst inte är försenad.

Tillsammans med den vanliga bakningen används bryggerjäst i stor utsträckning för hårväxt, med hjälp av dem som en del av hemlagade masker. Bryggerjäst är användbar inte bara i "live" -formen utan även i form av tabletter. Idag producerar de ett brett utbud av läkemedel där bryggerjäst presenteras i tabletter eller kapslar berikade med olika fördelaktiga tillsatser (zink, magnesium, jod, selen). Sådana produkter har en positiv effekt på hårets struktur och tillstånd från insidan och bidrar till ökad tillväxt och förstärkning.

Dessutom, i apotekskedjan, kan du köpa speciell jäst för dnc hårväxt. Detta är en innovativ biok Cosmetics, som är en torr blandning av jäst och örter. Från denna komposition i hemmasken är beredd. Basen av drogen är:

 • torrt jästkomplex
 • mjölkprotein
 • rörsocker
 • senap
 • växtextrakt (kornblomma, kamille).

Förpackningen innehåller 2 påsar krämfärgat pulver, som liknar mjöl genom konsistens. Anvisningarna till åtgärden sa att pulvret ska spädas med en liten mängd varmt vatten till konsistensen av tjock grädde. Efter blandning ska den lämnas i 15 minuter på en varm plats. Vid denna tidpunkt börjar jästen sitt arbete och ytan av maskskummen. Samtidigt finns det en svag märklig lukt av jäst. Den färdiga kompositionen appliceras på hårrötterna, huvudet värms upp. Det faktum att den terapeutiska blandningen började agera kommer att framgå av en känsla av värme och en liten stickning. Tvätta av kompositionen efter 30 minuter. Enligt recensioner av användningen av jäst för hårtillväxt är ett liknande verktyg bättre att applicera på dem som lider av överdriven fet skalp, eftersom den terapeutiska kompositionen har en uttalad torkningseffekt.

Hur man förbereder och applicerar jästmaskar?

Innan beredningen av masken ska jästen aktiveras. För att göra detta, ta den önskade mängden produkt och fyll den med en liten mängd vätska. Det kan vara vatten, mjölk eller örtteck. Vätskan måste vara varm, men inte varm, den optimala temperaturen är från 35 till 40 ° C. Blandningen bör omröras tills den är homogen och lämnas på en varm plats i 15-20 minuter för att påbörja jäsningsprocessen. När ett fluffigt skum har bildats kan du fortsätta med proceduren.

Applicera ett terapeutiskt medel ska vara på rent, fuktigt hår. Kompositionen smutsas lätt in i hårrötterna, resten är fördelad genom håret. Efter det ska huvudet värmas med en handduk, som tidigare har lagt på en speciell gummerad hatt. Du kan ersätta den med en plastpåse. Håll denna mask på håret ska vara från 20 till 60 minuter, beroende på kompositionen. Skölj av håret med en mjuk schampo.

Jäst effektiva maskuppskrifter

Gåsmask med pepparvodka. Du måste ta 3 stora skedar av färskpressad jäst och lite varmt vatten. Kompositionen omröres tills den är homogen och lämnas på en varm plats i 20 minuter. Lägg sedan till 2-3 Art. l. peppar vodka Masken appliceras uteslutande på hårbotten och gnuggar hårrötterna. Det kan vara en liten brännande känsla, det här är en normal reaktion. Men om obehaget intensifieras och den brinnande känslan blir outhärdlig, bör kompositionen tvättas omedelbart. Procedurens totala tid är högst 15 minuter.

Jäst och senap för hårväxt. För att förbereda masken ta torrjäst och senapspulver. Jäst bör beredas först. För detta blandas en stor sked av produkten med vatten och en nypa socker hälls i blandningen. Efter bildning av stabilt skum, tillsätt en hel stor sked senapspulver till massan. Eventuellt kan du hälla lite flytande honung. Den resulterande massan appliceras även uteslutande på hårrötterna.

Mask med öljäst och olja. Det här verktyget påskyndar inte bara hårtillväxten utan ger även näring till hårbotten, vilket eliminerar mjäll, torrhet och irritation. För att förbereda masken spädas 10 g bryggersjäst med en liten mängd vätska och lämnas under en tid för att aktivera. Efter bildning av skum i den resulterande massan sättes till 1 tsk. castor och burdock olja. Denna mask kan appliceras inte bara på hårbotten, men också på hela längden av håret. Håll kompositionen under ett uppvärmningslock ska vara ungefär en timme.

Mask för hårväxt på jäst med kefir är perfekt för skört och torrt hår. För den genomsnittliga längden på håret behöver du 200 gram frisk kefir. Det värms något och hälls en stor sked full av färsk jäst. Vänta lite tid för att börja jäsningsprocessen, använd sedan den resulterande massan på håret och hårbotten. Denna mask kan hållas på håret inte mer än 60 minuter.

Gåsmask för natten. För dess beredning är det bäst att använda pressad jäst i en mängd av 50 gram. De blandas med en liten volym vätska och väntar på utseendet av ett tjockt skum. Därefter kan du lägga till en stor sked av honung till massan. Den erhållna blandningen appliceras på rötterna och längs hela sin längd av hår. Tvätta av det efter en halvtimme, utan att använda schampo. Du måste göra en sådan mask på kvällen, före sänggåendet. Och på morgonen rekommenderas att tvätta håret ordentligt med ett mildt schampo.

Feedback om användningen av jäst för hårtillväxt är mest positiv. Det finns också negativa recensioner, men de flesta är förknippade med felaktig användning av en mask eller med den uppenbara allergiska reaktionen. Därför rekommenderar kosmetologer att göra ett hudtest före varje användning av en jästbaserad produkt, vilket kommer att bidra till att undvika oönskade komplikationer.

Jäst är mycket bra för håret, om det används ordentligt och appliceras regelbundet. Flera kurser av medicinska förfaranden hjälper dig att bli en lycklig ägare av tjockt, glänsande och otroligt långt hår.

recensioner

Min mormor lärde mig att göra jästhårsmaskar. Matlagning är lätt. För förfarandet använder jag alltid bara färsk "levande" jäst, jag tror att det inte finns något gott från torrt. Bara knäda dem med lite varmt vatten och sätt dem på ett varmt ställe. När fermenteringsprocessen börjar och en tjock skumdump visas på ytan, lägger jag till lite olivolja. Detta är nödvändigt för att inte överdriva hårbotten. Jag lägger kompositionen på håret och vikar huvudet med en film och en handduk. Det faktum att masken fungerar, kommer du att förstå genom känslan av värme och lätt stickning. Håll en sådan komposition under lång tid kan inte, jag brukar tvätta av masken efter 15 minuter. Om du gör sådana procedurer 1 gång per vecka i 2 månader, börjar håret verkligen växa som "på jäst", bli frodig, voluminös och levande.

Jag försökte göra jästmasker för hår. Krångel med dem lite, du behöver bara blanda jäst med vatten och, om du vill, lägga till några ingredienser: några naturliga eller eteriska oljor, örtavfall eller senap beroende på hårtypen. Dessa masker hjälper väl, men jag gillar inte den specifika lukten, som sedan kvarstår länge på mitt hår och orsakar personligen obehag. Därför tar jag bryggerjästabletter, det är väldigt bekvämt, och effekten av sådana droger är inte sämre. De stärker håret från insidan och bidrar till deras snabba tillväxt.

Veronika, Naberezhnye Chelny:

Jag försökte göra masker för hår med jäst hemma. Recept för varje smak kan nu hittas på Internet. Har gjort proceduren, både med torr och med färsk jäst. Jag gillade det sista alternativet mer, för att jag inte kände någon speciell effekt från torrjäst. Lite pinsamt speciellt luktar, men du kan döda, om flera gånger för att tvätta håret med schampo och skölj med vatten, sura med citron. Ett enormt plus med sådana förfaranden är att jäst är en helt naturlig produkt med ett komplett vitaminkomplex och andra fördelaktiga ämnen. Jästmasker har en positiv effekt på hårets tillstånd, näring, förstärkning och återställning av hälsa till svagt och tunt hår.

Vill du sluta håravfall och växa nya, prova jäst

Hej, kära läsare! Allt det bästa för dig, bra hälsa och ett stort humör! Höst och vinter är en svår period för kvinnors hår, och jag vill gärna ta av min hatt. Och jag kommer att berätta om min älskade mask, och det här är en mask med jäst för hår, recensioner av vilka talar om överlägsenhet för dem som vill ha frodig, långt, friskt hår.

Jag börjar med den fasan som jag upplevde. Efter att ha fött, började mitt hår falla ut med otrolig hastighet, brutalt krummer. Vilka är de enda lösningarna för håravfall, jag använde inte, men det var ingen förbättring. Varje dag tittade jag förhoppningsvis på kammen, men det var fortfarande en massa hår. Läkare-trichologen rådde mig att göra en jästhårmask hemma. Och den här "magiska" masken räddade mig från balding. Detta är ett tillförlitligt faktum. Redan efter den fjärde masken stannade överdriven håravfall.

Jag har läst många olika publikationer om detta aktuella "barmy" -ämne och lyckligtvis vill jag dela med dig.

Varför handlar de positivt?

Det visar sig att jäst för kosmetiska ändamål har använts under lång tid. Det första omnämnandet av användningen av jästmasker till hår hör till tiderna i den stora drottning Cleopatra. De fördelaktiga egenskaperna hos jäst för hår är inte bara kosmetiska utan också medicinska, som bevisats av forskningen från många moderna medicinska laboratorier.

Den mirakulösa egenskapen hos jäst beror på deras unika kemiska sammansättning. Jäst innehåller i genomsnitt 75% vatten och 25% torrsubstans, vilket inkluderar proteiner, kväve, kolhydrater, aminosyror, vitaminer, antioxidanter, mineraler. Varje komponent av jäst som tränger in i hårbotten och hårets interna struktur har en positiv effekt på cellens djupa processer:

 1. Proteiner är huvudbyggstenarna av hår;
 2. Aminosyror - fungera som ett läkemedel för håravfall av någon intensitet, gör håret starkt, elastiskt;
 3. Vitaminer i grupp B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9) - aktivera blodcirkulationen och cellulär metabolism i hårbotten, ge hår vitalitet, friskhet, skydda mot negativa yttre påverkan;
 4. Vitamin av ungdom E - ger naturlig glans, snyggt utseende till håret;
 5. Vitamin PP - förhindrar tidigt grått hår, hårborttagning;
 6. Vitamin H - förhindrar hårtorkning
 7. Macroelements (kalium, kalcium, magnesium, fosfor) och spårämnen (jod, järn, mangan, zink, koppar) närmar cellerna och deltar i alla metaboliska processer i hårbotten och håret.

Ett sådant komplex av jästens beståndsdelar ger tillräcklig näring till håret, stärker hårsäckarna, vilket förhindrar håravfall och stimulerar deras accelererade tillväxt. Därför används jäst i olika masker för hår i stor utsträckning för att förebygga och behandla hårbottenproblem.

Yeast Masks Recensioner

Recensioner är mest positiva, tacksamma, glada. Bedömning av recensionerna, de mest värdefulla egenskaperna hos dessa masker är att hårförlusten upphör och aktiveringen av deras tillväxt efter fyra masker - de växer "som jäst". Dessutom, enligt många recensioner, blir hår efter en mask + med jäst märkbart tjockare, mer elastisk, mer lydig, förvärvar en hälsosam glans och volym, mjäll och torrhet går bort, är fettkörtens arbete normaliserat. Sällan finns det negativa recensioner som orsakas av bristande överensstämmelse med rekommendationerna från experterna som anges i recepten eller individuell intolerans mot någon av ingredienserna i masken.

Jästmasker är lämpliga för alla som vill ta hand om sitt hår, bra näring, förbättra hårstrukturen, samt få en hälsosam utseende och skönhet av hår.

Hur man gör en mask med jäst hemma?

Först och främst behöver du känna av huvudmaschen, och det är jäsning, vilket bidrar till att stärka metaboliska processer i hårbotten och håret. För att denna mask ska kunna fungera är det därför nödvändigt:

 1. gör en mask i ett varmt rum;
 2. ta hänsyn till typen av hår (torr, oljig, etc.);
 3. använd levande pressad jäst för att baka eller brygga jäst, men någon annan är möjlig;
 4. vet att 1 tsk torrjäst, som ofta finns i recept, väger 3,5-4 g och motsvarar 12-13 gram levande pressad jäst (genomsnittlig omvandlingsfaktor 3,3);
 5. för varje mask till 2 tsk. torr jäst tillsätt 1 msk. l. Vätskan som anges i receptet, i varm form (upp till 37 grader);
 6. innan du applicerar masken, tvätta håret med babyshampo utan en balsam och torka nästan det;
 7. masken måste lämnas för att vandra, omrörning, i ca 1 timme på en varm plats;
 8. kom ihåg att vid en temperatur av + 40-42 * C dör jästen;
 9. maskens konsistens ska likna flytande gräddfil;
 10. masken måste testas på huden mot örat;
 11. Applicera masken först i hårbotten genom att gnugga den i en cirkulär rörelse (med fingertopparna) och sedan med handflatan - hela hårets längd;
 12. var noga med att bära en plastlock (väska) och värm masken med en handduk med en handduk så att jäsningsprocessen fortsätter;
 13. doseringen av maskingredienserna och varaktigheten av dess verkan (20 - 60 min) måste följas noggrant på recept;
 14. Tvätta av masken med lite varmt vatten, sura med citronsaft eller äppelcidervinäger, och bättre med avkok av medicinska örter: kamille (för blondiner), kardborre, nässla, salvia, Johannesjurt, älskling (för mörkt hår), kalendula (för rött hår);
 15. om ingredienserna i masken var vegetabiliska oljor, kan du tvätta av masken med schampo;
 16. torrt hår utan att använda en hårtork
 17. Maskens frekvens frekvens 1 gång per vecka kurs 2 månader (om inte receptet ger något annat).

Att göra jästmasker hemma skiljer sig inte bara i små kostnader, men också i moralisk tillfredsställelse från deras effekt.

Med hjälp av ovanstående schema för att förbereda en mask för håret av jäst, välj ett recept med fokus på dina problem. Recepten av dessa masker är bra.

Jag kommer att ge exempel på de bästa recepten.

1. Jäst + honung = aktivt näring, förbättrar strukturen och hårväxten

 • levande jäst - 50 g
 • flytande honung - 1 msk. l.

Rör omhyggligt, jäsning i 30 minuter, applicera en mask i 1 timme. Skölj med varmt vatten, skölj med avkok av örter.

2. Jäst + burdockolja = närmar, förstärker hårsäckar och förhindrar håravfall

 • levande jäst - 25 g
 • avkok av örter i varm form - 1 msk. l.

Ingredienserna blandas grundligt och får komma på en varm plats i ungefär en halvtimme. Lägg sedan till 2 tsk. varm burka olja. Mask i varm form för att lägga på rötterna och hela längden på håret och håll i en timme. Ännu mer effektivt är denna mask när man lägger oljelösningar av vitaminerna A, E och 3 droppar lavendelolja eller rosmarin till den. Det är nödvändigt att tvätta håret med schampo, det är bättre barn.

3. Kefir + och jäst = Utmärkt mask för hårväxt

Det närmar, fuktar, återställer den naturliga balansen mellan epidermis och talgproduktionen, tar bort mjäll, läker hårbotten, accelererar hårväxten.

 • kefir - 100 ml
 • Fresh Baker's Yeast - 30 g

Blanda jästen med en gaffel, tillsätt kefir uppvärmd i ett vattenbad som inte överstiger 37 * C och blanda väl. Sätt på en varm plats i 30 minuter. När ingredienserna kommer i aktiv interaktion, applicera en varm mask på rötterna och hela hårets längd under 1 timme. Att värma Tvätta buljong älska, mint, nässla.

4. Hårmask med ägg och jäst = fyller hår med vital kraft, gör den elastisk, ger utmärkt tillväxt och oöverträffad volym.

 • levande pressad jäst - 12 g
 • hemlagad kycklingägg - 1 st.
 • yoghurt - 40 ml
 • burdock olja - 7 g

Blanda varm surmjölk och jäst och låt den komma på en varm plats i 30 minuter. Lägg sedan till det slagna ägget och den uppvärmda kladdoljan. Blanda väl och applicera på rötterna och allt hår, håll i 1 timme. Skölj med baby shampoo, skölj med ett avkok av örter.

5. Jäst + socker = volymen från rötterna och näring av torrt hår

6. Yeast + senap = stoppar håravfall, aktiverar hårbotten blodcirkulationen och accelererar hårväxten

 • levande pressad jäst - 25 g
 • socker - 1 tsk.
 • kycklingäggsbenad äggula - 1 st.
 • varm mjölk - 1 msk. l.
 • senapspulver - 1 tsk.
 • burkolja (för torrt hår) - 20 g

Blanda jäst, socker och mjölk och jäsning på en varm plats i 30 minuter. Tillsätt äggula, senapspulver och uppvärmd olja. Mask applicerad i form av värme på hårrötterna, varma, håll i 20 minuter. Skölj med varmt vatten och baby shampoo, skölj med ett avkok av örter.

Denna mask har rengörings- och förstärkningsegenskaper, ger volym och glans. Senap värmer hårbotten, ökar blodcirkulationen och ger näring till hårsäckarna. Förlusten slutar, tillväxten aktiveras och hårets densitet ökar. För torrt hår är denna mask sällan önskvärt att göra.

7. öl + jäst = för hårvolymen, deras förstärkning och aktivisering av tillväxten

 • Inte filtrerad (levande) värmdes upp till 30 * С öl - 0,5 koppar
 • torr jäst - 2 tsk.
 • Komponenterna blandar väl, applicera en mask i 1 timme och skölj med ett avkok av örter.

Brunetter och brunhåriga kvinnor använder mörk öl, och blondiner använder lätt öl.

I ölen finns malt och humle som innehåller ungdomshormonet, vitaminerna H och D. Dessa masker är utan tvekan mycket användbara för hår. De närmar hårbotten och lockar, normaliserar talgkörtlarna, stärker håret och stimulerar deras snabba tillväxt, ger volym och glans. Masker med öl och jäst hjälper till med att återställa skadat hår med kemiska och termiska effekter, komplex vård för tunt, sprött, splittrat hår, med seborré. Ölmasker skyddar på ett tillförlitligt sätt mot håravfall.

8. Jäst + majonnäs = Perfekt för försvagad, utsatt för håravfall, tråkigt hår.

 • pressad levande jäst - 12 g
 • varmt serum - 1 msk. l.
 • rå piskad äggula - 1 st.
 • majonnäs - 1 msk. l.
 • druvfröolja - 1 msk. l.
 • Rosemary eterisk olja - 5 droppar

Knä jästen med en gaffel och blanda med varm vassla, låt den komma upp på en varm plats. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna och blanda väl. Applicera masken i 1 timme, skölj med baby shampoo. Skölj med avkok av örter.

9. Jäst + mjölk + burdockolja + ägg = för tjockt hår

 • levande pressad jäst - 25 g
 • varm mjölk - 100 ml
 • Kockolja varm - 1 msk. l.
 • vispad kycklingblomma - 1 st.
 • oljelösning av vitamin A och E-1 ampull
 • lavendel eterisk olja - 3 droppar

Blanda jästen, blanda den med mjölk och låt den komma på en varm plats i 30 minuter. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna och blanda väl. Applicera masken på hårrötterna, gnid 5 minuter. Resten av masken appliceras på allt hår. Håll masken i 1 timme. Skölj med avkok av örter.

10. Jäst + mjölk + honung = mot håravfall

 • levande jäst - 42 g
 • varm mjölk - 3 msk. l.
 • varm honung (uppvärmd i ett vattenbad) - 2 msk.
 • kefir (uppvärmd i ett vattenbad) - 100 ml

Knäta jästen med en gaffel, tillsätt mjölk och lägg i en varm plats för jäsning i 1 timme. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och blanda väl. Applicera en varm mask i 1 timme. Skölj av med avkok av nässla och kalendula.

Tack alla för att läsa. Kom tillbaka för ny information. Lycka till dig! Låt ditt hår bli frodig, strålande skönhet och hälsa.

Dadidi: Jäst för hårtillväxt DNC

Jag försökte skriva denna recension efter den andra applikationen av masken, men bestämde mig fortfarande för att utvärdera en längre effekt.

Och nu, bakom de två lådorna med hårväxtmask, kallas Yeast och många av mina intryck!

För att vara ärlig är känslor så överväldigande att jag inte ens vet var man ska börja eller hur man ska närma sig min historia.

Därför kanske jag kommer att agera enligt standardordningen och börja med förpackningen.

Jag fick min första mask i en av tävlingarna. Så här ser den här rutan ut:

Eftersom det finns en serie sådana "hem" DNC-masker, anges samma information på var och en av dem:

Beskrivningen av själva masken är mycket frestande:

Ser du postscriptet i slutet? Man skulle vilja tro på det här uttalandet och, gripa i jästlåset, springa till badrummet, huvudet. Detta är väldigt djärvt från tillverkaren. Men ändå ser jag framåt, jag bekräftar detta!

Om man tittar på kompositionen kan man se att alla komponenter huvudsakligen är inriktade på hårväxt:

Produktion "DNTS Cosmetics".

Och på sidan finns det ett märke att masken är öppen i 2 dagar. Men jag har en öppen mask lagrad längre, eftersom ett paket jag delar upp med två gånger.

Inuti lådan finns två genomskinliga väskor med pulver som väger 50 g vardera. vardera.

Och eftersom mitt paket är uppdelat i 2 applikationer är Yeast-rutan tillräckligt för mig fyra gånger. Det finns en månad att använda. Nedan ska jag prata om hur mycket mitt hår växer under denna period.

Om ansökan.

Här är vad tillverkaren säger om det:

I princip är inget komplicerat. Rör om sammansättningen i varmt vatten, lämna i 10 minuter. på en varm plats sätt på rötterna, linda och tvätta efter en halvtimme)

Nu ska jag berätta om min erfarenhet.

Jag öppnar förpackningen och häller hälften av innehållet i en djup behållare (för detta ändamål använder jag tomma burkar på annat sätt).

Här är kompositionen. Elfenbenspulver med jästgranuler:

Masken i en torr form luktar barnmat eller mjölkpulver (dessa är mjölkproteiner i kompositionen har försökt).

Men man har bara att fylla kompositionen med vatten, eftersom lukten av jäst blir tydlig hörbar. Torr arom är trevligare)

Och för att vara ärlig, efter utspädning med vatten, visar maskens konsistens alltid sig annorlunda. Det bästa alternativet när det blir lite tunnare än vad som anges av tillverkaren.

Kom ihåg den tjocka krämen, eller hur? Så, i denna form är det ganska svårt att fördela masken på håret. Men du borde inte göra det för flytande heller, annars kommer denna blandning genast att strömma ner i ansiktet eller kragen)

Detta innebär att jästen "bringas" med varmt vatten och lägger dem på en varm plats. Det bästa alternativet jag hittade är batteriet. Efter 10-15 minuter kan du se hur masken kommer till liv, en jästlock växer och andas på vår svamp. Ju högre locket desto bättre fungerar masken

Jag tar bort batteriet från batteriet och går till badrummet, vilket ger skönhet.

Före användning, blanda innehållet i burken, dela håret på partiklar och applicera denna blandning.

Om konsistensen kom ut tjock, sedan för-vått hår till vått tillstånd. Om masken är vattnig, använd sedan på torrt hår.

Eftersom masken har torkningsegenskaper, applicerar jag lite olja över längden för att skydda håret från att torka ut.

Förresten finns det många recensioner på nätet att efter denna mask blir håret tryckt eller endarna försämras. Detta beror på att håret är "torkat". Så var inte lat och ta hand om längden så att du inte skriker till hela Internet att masken är dålig!

Och jag noterar att under appliceringen luktar masken mycket kraftigt (även om jag inte märker denna lukt alls), men ser framåt, jag säger att efter torkning finns det ingen lukt kvar, som vissa noterar! Så var inte rädd att du kommer att lukta som en brödlek))

Sedan vrider jag mitt hår i en bulle, lägger det under ett duschlock och värmer det med en scarf. Exponeringstiden är alltid annorlunda, från en halvtimme och slutar med 2 timmar.

Bokstavligen 15 minuter efter appliceringen börjar masken att fungera. Detta manifesteras i det faktum att kompositionen värmer hårbotten. Det känns distinkt, men orsakar inte obehag. Jag skulle till och med säga att känslorna är ganska trevliga för sig själva - det verkar som att jag ens känner hur håret börjar växa)

Efter en viss tid går jag för att tvätta kompositionen från huvudet. En skumlampa är tillräckligt. Masken är väldigt lätt att komma ifrån håret.

Det enda som sätter på håret, så att du inte kan göra det utan att använda balsam.

Efter att ha använt masken är håret ganska mjukt. Ytterligare volym visas.

Men den viktigaste effekten av ansökan - hårväxt!

Jag vill syronizirovat och säga att håret växer som jäst)

När jag först började använda den här masken förväntade jag mig inte ett mirakel, och vad jag skulle gömma trodde jag inte att det skulle ha någon effekt.

Men efter två applikationer blev jag bara bedövas när jag jämförde fotot "före" och "efter". Skillnaden i fotot på 2 veckor. Håret växte aldrig så snabbt!

Under de återstående två veckorna var ökningen mindre - endast 1 cm, men i allmänhet visade det sig att under månaden var hårväxten 3 cm!

Och för detta var det bara att jäst måste appliceras fyra gånger.

Enig, ett bra resultat. Speciellt när håret utan stimulering tillsätts endast 1 cm per månad.

En månad senare, grep det utan tvekan) under påverkan av masken, att se en jästlåda i ett apotek.

Fastgöring av återvunna rötter, passerade en annan kurs.

Före användning var längden på de återvunna rötterna ca 1 cm. För en påse med en mask (2 applikationer) var ökningen +1 cm. (1 foto). Efter de kommande två veckorna markerade hon +1 mer. (2 bilder)

Utan stimulering blir mitt hår halvt så snabbt.

Och i slutet av viss allmän information.

Användningsfrekvens - en gång i veckan. Förpackning = 1 månad.

Priset på en sådan mask på kontoret. plats -159 rubel, jag köpte för 113 rubel.

Återigen, baserat på recensionerna på nätverket, som genom en sändning att masken är lite dyr i sig, kommer jag att bearbeta den.

Låt oss göra den vanliga aritmetiken. Gjutförpackning är tillräcklig för 4 applikationer. Följaktligen priset på ett förfarande = cirka 39 rubel. I det andra fallet kostade det mig till och med en mindre mängd - cirka 28 rubel.

Mycket budget, enligt min åsikt! Späd en liknande komposition hemma - till ett pris som detta kommer att komma ut, men fortfarande med en färdig mask mindre krångel.

Och trots komponenterna i kompositionen, som verkar vara tänkt att förlänga hårets renhet - det fungerar inte för mig) De blir smutsiga med samma hastighet som vanligt) Men för mig är det inte minus.

Och som du märkte, i min recension förlitade jag mig på recensioner från nätverket. Detta gjordes för att motbevisa alla negativa aspekter av masken. Tja, eller åtminstone några))

Och summerar jag, citerar jag tillverkaren:

Underbar mask! Håret efter det är väldigt frodig, glänsande och vackert liggande!

Och från mig själv lägger jag till att du är garanterad en bra vinst! Det viktigaste är att hitta rätt tillvägagångssätt)

Och slutligen, den övergripande presentationen av verktyget)

Att låta håret växa,

Du måste köpa jäst!

Späd kompositionen med vatten,

Applicera ditt hår.

Glöm inte innan

Värm blandningen och blåsa av skummet.

Efter dessa åtgärder du

Ett lock av hår varmare.

Håll i minst en timme, minst två

Och då behöver du vatten,

Att tvätta det med hår

Och märk deras tillväxt.

Glöm inte balsam -

Det behöver hår.

Håret är torrt, titta,

I plus tre centimeter.

Men det här är naturligtvis ett skämt!

Det händer inte med en gång

Resultat för att se

Vi måste vänta en vecka.

Det är då du berömmer jäst:

Denna masochka, det är nödvändigt,

Det torkar bara mina ändar. "

För att förhindra att detta händer,

Du har inte varit

Du måste smörja ändarna,

Lita på dig!

Och efter en vecka,

Ny tillväxt märker dig.

Det viktigaste är att inte glömma jäst

Det är sant att lukten är väldigt konstig

Stark sådan jäst.

Var inte rädd för honom väldigt mycket

Flyga ifrån håret!

Men hårmaskan är varm,

Värmer dig med värme.

Och priset kan värma dig

Padda serveras med rätta!

Jag hittade den perfekta masken för mig själv, och jag önskar dig vackert hår och god tillväxt)

Hårmask DNC-jäst för hårväxt - en recension

Bara en jästmask för hårväxt.

Jag kommer kanske tillbaka till mitt favorithårtema.

För tillfället är jag ganska nöjd med deras utseende, men jag vill ha mer längd.

Tja, här är allt logiskt - kort växa, långskuren.

Så i hand i butiken kom jag över en sådan mask:

Utgåva pris - ca 200r.

Om vi ​​anser att det bara räcker för 2 gånger, är det inte så billigt.

Inuti finns 2 påsar. Nog för exakt 2 applikationer.

Innehållet måste fyllas med varmt vatten och låt det brygga i 20 minuter.

Under denna tid börjar blandningen koka och avger en lukt av bakning. För hela lägenheten.)

Därefter måste du sätta hela saken på huvudet, det vill säga på hårets rötter)))

Det är bekvämt för mig att ringa med en spruta utan en nål, det är bekvämt för dem att sätta på skilsmässor.

Efter applicering bär jag en cellofan och sedan en varm hatt.

Du måste gå i en halvtimme efter tvätten.

Det tvättas av perfekt, även om jag säger att håret tvättas bättre än vanligt, kanske den första tvålen tar mindre schampo än vanligt.

Lukten på håret kvarstår inte.

Och nu mina intryck:

För 2 applikationer är det dock svårt att bedöma maskins effekt. Ja och vad är det osannolikt för 2 gånger håret växer snabbare. Men jag tror fortfarande att fortsätta kursen, ja, eller gör en sådan mask från den vanliga jästen i hemmet själv)

Så i allmänhet gillade jag verkligen effekten.

Jag vet inte hur man ska beskriva noggrant, men hårbotten som om man andas. Som efter peeling från Nioxin.

Jag kan också notera att rötterna var rena längre.

Efter masken finns det en märkbar volym vid rötterna. Så för flickor med "fet" hår ska masken passa perfekt.

Dessutom är hårets längd mjuk, väl tvättad. Vad som är sällsynt för mig är vanligtvis allt som torkar mig.

Det är inte värt att vänta på mirakel, men jag tror att denna mask kommer att hjälpa de som kämpar med håravfall och vill accelerera hårväxten.

Jästmasker för hår

Det är känt att hårets skönhet och hälsa är helt beroende av regelbunden vård av dem. Om du inte bryr dig om ditt hår, förutom att du ofta utsätter färgämnen, curling eller straightening, då blir de trötta, svaga och spröda över tiden. I den här situationen kommer de vanliga schamponerna och balsamerna inte att hjälpa till att återställa hårets struktur, så experter rekommenderar att man omarbetar håret med hemlagade masker. Till exempel kan du använda recepten av jäst kosmetika, som vi kommer att diskutera i vår artikel. Masker baserade på denna komponent intensifierar krullarna, mätta dem med viktiga vitaminer och spårämnen. Om hur man korrekt förbereder sådana lösningar för att återställa håret, berätta för våra experter.

Vad är jästmaskar för hår som är användbara för?

Effektiviteten hos sådana kosmetika beror på innehållet i jäst som behövs för curls av protein, mineraler (järn, mangan, zink, magnesium, kalcium), vitaminer B, D, PP. Tillsammans bidrar dessa substanser till att öka blodcirkulationen i hårbotten, stärka hårsäckarna, stimulera tillväxten, normalisera talgkörtlarna, ge krullarnas volym och tjocklek, naturlig glans och elasticitet. Inte undra på att bryggerjäst i form av kosttillskott ingår i behandlingen av skadat hår.

Gjutmasker ansökningsregler

Först och främst noterar vi att för beredning av medicinsk kosmetika kan användas som bakning och öljäst. Det är bäst att använda "levande" jäst, eftersom de bibehåller mycket mer användbara komponenter för hår än torra granuler.

Innan beredningen av jästens sammansättning måste spädas och tillåtas jäsning. För detta ändamål kan du använda varmt vatten, kefir, avkok av nässla eller kamille. Fyll endast jästen med varmt vatten! Sedan ska blandningen stå i 45 minuter, varefter du kan tillsätta resten av maskinkomponenterna.

Vi uppmärksammar det faktum att innan du applicerar en jästkomposition till hårbotten är det nödvändigt att utföra ett allergitest. Smörj armbögen eller handleden med den beredda blandningen och vänta en timme. Om negativa reaktioner på huden inte observeras kan du använda denna komposition för hår.

Efter applicering av jästmasken på hårbotten, bör blandningen spridas över hela längden av trådarna och sedan vikla lock med cellofan

packa eller ha på sig ett duschlock, linda huvudet med en varm handduk. Efter den tid som anges i receptet har utgått, tvätta håret med schampo.

Jästbaserade hårmaskor ska göras en gång i veckan i två månader. Då rekommenderas att ta en paus. Om hårproblem kvarstår, upprepa kursen. För att förhindra att en jästmask används en gång varannan vecka.

Yeast Hair Mask Recept

Jag skulle vilja notera att medicinska kompositioner för restaurering av lockar på basis av bakning eller öljäst är lämpliga för absolut alla typer av hårbotten. Därför kan du använda något recept du gillar. Våra experter har förberett dig en lista över de mest effektiva jästhårsmaskar som kan lösa bokstavligen något problem med hår.

Med oljor och lök

Denna mask ger näring till hårsäckarna, accelererar blodcirkulationen i hårbotten, stimulerar hårväxten, ger dem glans, volym, gör trådarna lydiga.

Förberedelse och användning: 10 g jästhäll 2 msk. skedar av varmt vatten, lämna i en timme att jäsas. Lägg sedan till blandningen värmd i ett vattenbad, kardborre och ricinolja (1 tesked), saften av en lök. Gnid den beredda massan i hårrötterna och fördela över hela längden. Toppkrullar säkra med klämfilm och en varm handduk. Efter 40 minuter sköljer du masken med rinnande vatten, du kan använda schampo. Vid slutet av proceduren skölj krullarna med vatten surgjord med citronsaft eller vinäger (per liter vatten - 0,5 koppar juice eller 1 matsked vinäger).

Med lök och salt

Denna mask är lämplig för ägarna av fet hår, eftersom det rengör hårbotten perfekt från smuts. Dessutom aktiverar Masochka tillväxten av lockar, närmar och förstärker dem, ger skinsglans.

Förberedelse och användning: Kombinera 2 tsk torrjäst med 1 msk. sked varmt vatten, lämna i en timme. Lägg sedan till kompositionen av 1 msk. sked av lökjuice, 1 tesked ricinolja och en nypa salt. Applicera blandningen i hårbotten med massagerörelser. Wrap ditt huvud i cellofan och linda upp med en handduk. Efter 40 minuter tvättar du av masken med varmt vatten och schampo.

Med senap och äggula

Denna mask rekommenderas för kvinnor som vill snabbt växa hår. Dessutom har Masochka en stramande lockig egenskap, ger ytterligare hårvolym.

Förberedelse och användning: Lös upp 10 g Baker's jäst i 2 msk. skedar av varm kefir. Låt blandningen stå i en timme. Lägg sedan till masken 1 äggula, 1 msk. sked senapspulver, 1 tsk olivolja (tillsatt endast med torrt hår). Blandningen appliceras på rötterna och sprids över hela längden av trådarna. Efter 20 minuter tvättas blandningen med varmt vatten och schampo.

Med honung och senap

Detta är en annan version av masken som stimulerar hårväxten. Det används också för att stärka och återställa krullarna efter perm.

Förberedelse och användning: Häll 1 msk. en sked jäst med samma mängd varmt vatten. En timme senare, lägg till masken 1 tesked socker, 1 msk. sked av honung och 2 tsk senapspulver. Blanda allt bra och applicera på hårrötterna. Skölj med varmt vatten och schampo efter 15-20 minuter.

Med peppar

Denna mask används för intensiv håravfall, skallighet. Det kan göras även för män.

Förberedelse och användning: 2 msk. sked torr jäst häll 1 msk. sked varmt vatten, lämna i en timme. Lägg till blandningen 2 msk. skedar av peppartinktur. Applicera den färdiga massan på ren hårbotten. Skölj med varmt vatten efter 20 minuter.

Med honung och sur mjölk

Detta maskrecept passar för ägare av torra, skadade lockar. Om du färgar håret varje månad, använd sedan sådana kosmetika mellan förfarandena för färgningsträngar.

Förberedelse och användning: Lös 10 g jäst i 2 msk. skedar av uppvärmd kefir. Låt blandningen stå i en timme. Tillsätt 1 tsk föruppvärmd naturlig honung till masken. Sprid blandningen över hela hårets längd, lind huvudet med en wrap och en handduk. Tvätta av masken efter 30 minuter med rinnande vatten.

Med kefir

Denna mask närmer, fuktar hårbotten, eliminerar torrhet, lindrar mjäll.

Förberedelse och användning: Lös upp 10 g jäst i ett halvt glas förvärmd kefir. När jästen börjar fermentera, applicera blandningen i håret med en pensel för att färga trådarna. Krullarna ska vara torra och rena. Vik upp huvudet med klämfilm. Tvätta av masken efter en timme med vatten och citronsaft.

Med äggula och olivolja

Med detta maskrecept kan du stärka försvagade lockar, ge dem elasticitet, glans.

Förberedelse och användning: Blanda 20 g öljäst med 4 msk. skedar av varm mjölk. En timme senare, tillsätt blandningen en äggula och 1 msk. sked olivolja. Sprid kompositionen över hela hårlängden, använd ett duschlock. Tvätta masken med vatten och schampo efter 40 minuter.

Vi uppmärksammar det faktum att alla vegetabiliska och eteriska oljor, avkok av örter kan sättas till jästmaskar. Med hjälp av dessa komponenter kan du ge kompositionen en deodoriserande, närande och fuktgivande effekt. För matlagning buljong, använd nässla, kamomill, burdock rötter. Av estrarna föredrar rosmarin, tea tree oil, ylang-ylang.

Också glöm inte att vid tidpunkten för återvinning av skadat hår inte bör använda curling strykjärn och strykjärn och hårtorkar. Försök att inte måla krullarna med ammoniakföreningar, vägra kemisk perm, rätningssträngar. Dagligen borsta ditt hår med en mjuk borste. Du kan släppa några droppar eter på den. Och igen: Rengör hårbotten regelbundet, använd inte för snäva svansar och häll inte upp tills dina krullar är återställda.

Överensstämmelse med sådana enkla regler i kombination med användningen av jästmaskar gör det möjligt för dig att bli ägare till ett snyggt och hälsosamt hår snart!

Går för hår: recept för masker, recensioner

För att håret skall vara hälsosamt, glänsande och starkt, behöver de daglig vård. Den minsta avvikelsen i hälsa, aggressiv yttre miljö eller felaktigt utvalda hårprodukter leder till slöhet och splittrade ändar.

Ibland för att återställa den tidigare skönheten är inte tillräckligt för att byta shampoo och balsam för dyrare. Det kräver en stor mängd vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som inte bara ska tas oralt, utan också appliceras på håret i form av masker.

Jästmask för hår

Hantera uppgiften att restaurera håret kan klara av en mask av öljäst. De som redan har använt denna metod för läkningskurver noterar dess effektivitet. Efter en kort period, efter att proceduren har startat, upphör håret praktiskt taget att falla ut, blir tjockare och tätare, och deras tillväxt blir märkbart mer aktiv.

Särskilt märkbar effekt av bryggarsjäst på torra lockar. De har brittleness, glans och elasticitet, och skuggan blir rikare. Denna åtgärd beror på den rika sammansättningen av bryggerjäst. Denna naturliga produkt innehåller följande ingredienser:

 • E-vitamin är utformat för att ge näring och fuktighet.
 • Aminosyror i jäst bidrar till återupplivningen av hårsäckarna och hårväxten.
 • Vitamin B9 ger extra skydd för krullar utsatta dagliga kemiska och värme attack.
 • Denna produkt är känd för den enorma mängd vitaminer i grupp B, som är involverade i processen att regenerera alla mänskliga organ. Är inget undantag och hud. Det är helt enkelt förvandlat av verkan av vitamin B. Det är inte för ingenting att ansiktsmasker som innehåller detta vitamin anses vara mest effektiva.
 • Niacin-elementet bidrar till att bevara färg. Under sin handling ökar de färgade kretsernas glans. De läser uppmärksamt och får glans.
 • Bryggerjäst innehåller en massa mineraler, varav de flesta är ansvariga för tillståndet hos hud och hårceller. Dessa är kalcium, magnesium, järn, mangan och fosfor.

Inköp av medel

Det finns många produkter på den kosmetiska marknaden som inkluderar bryggerjäst. Därför är det inte svårt att hitta ett schampo eller en mask med dem. Några av dem är berikade med ytterligare ingredienser. Till exempel kan du hitta ett verktyg som, förutom jäst, innehåller svavel.

En sådan kosmetisk produkt förhindrar hårstopp och effektivt bekämpar håravfall. Med det, växa lockar efter perm och återställ deras struktur. Efter trettio dagars kurs sträcker strängarna sig, deras naturliga nyans återvänder och spetsarna upphör att splittras.

Effekten som svavel har är som följer:

 • Det kan reproducera kollagen och elastin.
 • Avlägsnar perfekt alla inflammatoriska processer.
 • Deltar i bildandet av friska celler.
 • Under dess åtgärd normaliseras arbetet med talgkörtlar.
 • Kroppens tillväxt är märkbart aktiverad.

För större effekt rekommenderas att ta vitaminkomplex med svavel och bryggerjäst. Torrt hårjäst kan köpas på apoteket.

Förutom masker med öl kan jäst beredas av dig själv.

recept

För deras beredning krävs endast naturlig levande jäst. De är den viktigaste aktiva ingrediensen. De återstående ingredienserna väljs i enlighet med maskens syfte.

Med kefir mjäll

För dess förberedelse behöver kefir, honung och jäst. Efter en behandling kommer du inte bara att bli av med mjäll, men också stärka kröken avsevärt. Fördelarna med kefir mask är enorm, den lanserar sin tillväxt och förbättrar strukturen. Beståndsdelarna är valda enligt följande:

 • Ett hundra gram med låg fetthalt.
 • En matsked honung.
 • En bit jäst, som mäter ungefär två centimeter.

Lös upp jästen i varm yoghurt och tillsätt honung. Blandningen appliceras på obehandlat hår. Om krullarna är mycket smutsiga eller många stylingprodukter finns på dem, är det bättre att tvätta dem på förhand, annars fungerar masken inte som den ska. Håll det på huvudet i minst en timme, tvätta sedan av och tvätta huvudet med schampo.

Med socker

För att krullarna ska lysa, framställs en mask med jäst och socker. Tio gram jäst utspätt i en liten mängd varmt vatten och tillsätt en matsked granulärt socker.

För mer effekt, sätt en plastpåse på huvudet och håll den i minst en timme. Denna procedur ska göras minst två gånger i veckan och snart kommer du att märka ett fantastiskt resultat.

Med ägg och eteriska oljor

Livslös och försvagad efter vinterkrullarna kan läka följande sammansättning. För dess beredning behöver du ett ägg, tio gram jäst, två matskedar gräddfil och eterisk olja av tea tree. Alla komponenter blandas och får infusera i tjugo minuter. Tvätta av denna mask med varmt vatten och schampo.

Med lök och olivolja

Lök - en ovärderlig produkt för hår. Alla som använde den fira fantastisk mjukhet och härlig glans av lockar. Den enda nackdelen är lukten av lök. Det är därför rekommenderat att göra proceduren med honom i fem eller sex timmar innan han lämnar huset. Även efter de mest doftande schamponerna finns det en liten lukt.

En sådan mask kan helt enkelt omvandla dina lockar. Det kommer att ta: olivolja och burdockolja i en matsked, juice från en lök och tio gram svampar. Blandningen ska läggas på huvudet i varm form och täckas ovanifrån med en förpackning och en handduk.

Med salt och ricinolja

Denna mask är utformad för enkel skalning av hårbotten och hårrötterna. Således frigörs de från döda celler, de har förbättrat näring och accelererad tillväxt. För beredning av terapeutisk blandning spädas jäst i varmt vatten, tillsätt ricinolja och grovt salt. Förbered kompositionen för att massera huvudet och lämna blandningen under en plastpåse.

Tvätta av med varmt vatten, noggrant tvätta bort rester av masken.

Senap med ägg för näring och tillväxt

Denna mask tillverkas vanligen utan jäst, men för större effekt bör de tillsättas. Om håret är torrt, sätt olivolja i blandningen. Det rekommenderas inte att använda solros, eftersom det torkar hårbotten.

Senapspulver blandas med ett ägg och en liten kub av jäst, som tidigare upplösts i varmt vatten, är fastsatt. Håll denna mask från tio minuter till en timme, beroende på hårbottens känslighet. Om senapet ska baka, tvätta sedan av det omedelbart. Vanligtvis tolereras torr senap med sällsynta undantag, och en liten stickning blir inte en orsak till panik.

recensioner

Detta är ett mirakel i briketten - min bästa hitta är levande jäst! Torr eller i piller för en mask fungerar inte. Det är svårt att hitta en sådan brikett, men ändå riktig! Våra mormor vet allt om dem, innan degen bara gjordes på dem, och det fanns inga torrväskor i marken. De bör inte sökas i stormarknader, men på marknaderna, i små regionala livsmedelsbutiker. Hållbarhet är 1 månad. Förvaras i frysen. Avfrost och skär sedan som smör. För masken måste tästen tinas och skäras med en kniv ca ¼ av briketten - resten finns i kylskåpet för förvaring.

Jäst växer bara när "äter" sött. Honung eller socker, jag brukade göra på socker, men på något sätt försökte jag älskling, så de steg 10-15 gånger! Det var att de gillade älskling mer. Jag tycker att det är bättre än socker, eftersom det här är en naturlig produkt plus ger en overklig glans till håret. Sätt lite honung på en bit jäst (jag gör det för ögonen, på spetsen av gaffeln tar jag lite honung, en halv tesked) och blandar den. Jäst från detta smälter helt. Inget vatten och ingen mjölk tillagd! Lämna det i en timme, jästen kommer att stiga i souffeln. Det ser ut som en mousse, väldigt trevlig att ta på. Lukten är naturligtvis märklig, men du blir van vid det snabbt.

Du kan lägga till äggula till masken.

Det här är en bra sak för hår! Även många trichologer råder honom. Jag till exempel lägger till det på några masker. Denna blandning smälter på håret i 30-40 minuter. Wrap huvudet med en film (påse) och en handduk, och framför den här hela grejen - en hårbottenmassage! Skölj kan endast med vatten, utan schampo! Håret efter denna mask är glänsande och elastisk.

I denna recension ska jag prata om hårprodukter. Denna mask "Yeast for hair growth" från tillverkaren DNK.

Jag försökte inte göra många produkter av detta märke, men de har anständigt, i allmänhet naturliga formuleringar som bestämde mitt val, köpte nyligen denna mask i närmaste hushållsaffär.

Det beskriver i detalj alla de fördelaktiga egenskaperna hos jäst för hår, samt andra anmärkningsvärda egenskaper hos denna mask, i synnerhet. Metoden för framställning och användning beskrivs i detalj.

Sammansättningen av endast naturliga ingredienser: torr jäst, mjölkprotein, sockerrörsocker, senap, nässlextrakt, cornflower och kamille.

Du kan självklart också knäda en liknande mask själv... komponenterna är enkla och lätta att få dem alla med möjlighet till extrakt. Men för särskilt lat, allt är redan förpackat och förpackat i en väska, skönhet.

Trots den naturliga sammansättningen är individuell intolerans av komponenter möjlig och tillverkaren rekommenderar att man testar före användning och också använder den inte mer än en gång i veckan. Det är faktiskt vad jag gjorde.

Maskens utgångsdatum är stor, 35 månader! Men efter öppnandet rekommenderas en maskpåse att förvaras högst 5 dagar.

Det verkade ganska mycket för mig, desto mer så att masken skulle appliceras uteslutande på rötterna. Och jag bestämde mig för att försöka dela upp den i hälften, det var tillräckligt för mig i princip, men det var möjligt att lösa allt, inte så mycket av det kommer ut och masken själv är ganska svår att applicera och sträcka det kommer inte fungera.

Pulver ska hällas varmt, men inte mycket varmt vatten, blanda och sätt på en varm plats i 10-15 minuter.

Jag sprider masken, som rekommenderad, till konsistensen av tjock grädde. Och det här säger jag, är inte den mest framgångsrika konsistensen. Applicera denna tjocka, klibbiga blandningen på håret hårt. Tillverkaren, förresten, tyder inte på att torrt eller vått hår ska appliceras. Försökte och så och så visade det sig lättare att blöta.

Masken har en smak som motsvarar namnet. För mig är det i princip tolerabelt, men det är inte så trevligt att känna det från mitt hår i en halvtimme. Efter att ha tvättats med schampo upphör han lyckligtvis att känna sig. Masken tvättas av förvånansvärt lätt, men efter en viss tid frös hon i håret på ett sådant sätt att jag trodde att jag skulle förbli utan det sista håret, orsaken till detta är rörsocker i kompositionen.

Under maskens vistelse på huvudet kände jag mig inte obehag, fast jag var rädd för dem eftersom det var senap i kompositionen. Men tydligen finns det inte mycket av henne där, eftersom hon inte sa något om sig själv. Och jag är inte riktigt vänner med senap, mina ögon börjar klia och riva, och dessutom nysnar jag på den. Av denna anledning använder jag inte den här användbara produkten på något sätt.

Efter att ha hållit masken på mitt hår vid rätt tid, tvättade jag det fullständigt med smärta av det med schampo.

Jag kan säga att efter den första användningen var det någon positiv effekt.

Hår blev omedelbart märkbart mer voluminöst, mjukt och lättsamt. Signifikant ökad glans. Ett annat viktigt ögonblick för mig är att nästa dag såg mitt hår också rent, och dessutom på en dag behövde jag inte heller tvätta mitt hår, som vanligt är fallet. Denna mask torkar väl hårrotserna utsatta för oljighet. För mig är detta ett bestämt plus. Men för de som har hårbotten och hår, och så lider torrhet, kanske det inte är lämpligt. Masken torkar håret tillräckligt starkt och därför bör det endast appliceras på rötterna, inte på längden.

+ effekten är märkbar efter första användningen

+ ger håret en hälsosam utseende och glans

+/ - har en torkningseffekt

+/ - kräver lite tid för förberedelse, tillämpning etc.

- det är möjligt att priset är något överskattat, 120 rubel för de påstådda två ansökningarna.

- lukt, inte den mest kosmetiska

- hårt applicerad på håret

Jag applicerade denna mask bara fyra gånger, och jag kan inte säga något specifikt om hur det påverkar hårväxten, för att märka hur masken påverkar tillväxten, jag anser att det är nödvändigt att använda mer än ett paket. Men den effekt som redan är märkbar passar mig omedelbart! Jag växer inte hår, för mig är det viktigare att förbättra sitt utseende.

Kommer definitivt att få den här masken igen. Trots alla brister, vill jag inte sänka bedömningen. Jag kan rekommendera för dem som vill försöka, men du bör överväga alla ovanstående nyanser.

Masken bidrog till att näringa håret och släta ut bristen på fukt. Hår började komma till liv, lärde sig vara mjukt och lättsamt och sken uppträdde. Masken är universell i applikation - det är bra för vård av hårets tips.

Och att näring rötterna och lägga till volymen. Förpackningen liknar Organic Organic-serien från Organic Shop eller LUSH-produkterna. Jag tyckte om PHYTOcosmetics mer än de nämnda tillverkarna. En bekväm storlek hink med bra plast som beter sig bra i våta händer.

Masken är vit och medium densitet. Även om det håller sin form i banken väl och har en minneseffekt, så om någon har kommit in i den med händerna, kommer du genast att känna igen.

Håret fördelas väl och smälter inte, men börjar omedelbart absorberas. Och det spenderas mycket ekonomiskt - i två månaders användning nådde jag bara en halv hink två gånger i veckan, även om jag har axellängdshår.

Det luktar fräscht och mysigt - örter och deg. Vid spolning lämnar det håret väl och skumar lite. Omedelbart kände att håret blir mjukt; och denna mjukhet bibehålls till nästa tvätt.

Enligt min mening är denna mask mycket bättre än många vänner i RBA-jästmasken och apotekens masker med peppar och kanel. Jag rekommenderar att du försöker.Nästa Artikel
Kosttillskott för att stärka hår och naglar